Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Sötét Varázslatok Kivédése tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Amber McCarthy
Karvezető helyettes - Pugnax
avatar

Female Hozzászólások : 333
Tantárgy(ak) : Sötét Varázslatok Kivédése tanár

TémanyitásTárgy: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Pént. Ápr. 10 2009, 16:26

A sötét varázslatok kivédése tanterembe egy nagy, nehéz tölgyfa ajtón lehet bejutni a harmadik emelet egyik folyosóján. Beléptedkor egy hosszúkás terembe érkezel, aminek bal oldalán 3 ablak van, fehér átlátszó függönyökkel, és bíborvörös takarófüggönnyel. Az ablakok között egy-egy híres varázslóról készült festmény. A teremnek három része van, az egyik az ajtóhoz közel eső része, amiben három oszlopnyi pad van, közöttük épphogy el lehet férni. A második a padok előtti kisebb üres rész, ami az előadásoknak, és a gyakorlásnak való helyet biztosítja, habár ránézésre kicsinek tűnhet. Bal oldalon egy nagy szekrény van. És végül a terem hátuljában egy fából készült emelvény van, pár lépcsővel magasabban, mint a padokkal teli rész. Ide van felakasztva egy tábla is. Ez az emelvény láthatóan nem olyan, mint az általános tanároknak kialakított katedra, sőt, funkciójában sincs semmi köze hozzá. A terem jobb oldalán lehet rá felmenni 4 lépcsőn, ahonnantól korlát választja el a terem többi részétől. Ezen az emelvényen van egy íróasztal, és a terem hátsó, jobb oldali sarkában egy ajtó. A többi résznél könyvespolcok vannak, tele sötét varázslatokról, és annak kivédéseiről szóló könyvekkel, és egy pár tankönyv is ebből a témakörből. A padló recseg a talpunk alatt, ha rálépünk. A termet két nagy csillár világítja be, ami hosszan lóg le a magas mennyezetről.
Összességében a terem kissé zsúfoltnak tűnhet, mikor először találkozunk vele, de mégis ezernyi kincset tartogathat az ide érdeklődéssel jövő tanulók irányába.

_____________
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." - Bob Dylan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emmeline Way
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Kamaszodó, borzas nagykistünde
Hozzászólások : 392
Évfolyam : Második
Kor : 130

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 11:35

*Emmeline ráérősen baktat a terem felé, hiszen még teljesen időben van, és nem is óhajt házvezetőnője, pardon, karvezetőnője órájáról elkésni Kinyitja a nagy, nehéz tölgyfaajtót, és bepillantva egy kellemesen barátságos, kissé ódon hangulatú helységet látott. Leült nagyjából középtájon, hogy Amelie, Mya, és a népes baráti társaságuk is helyet tudjon a közelében foglalni, és halkan dúdolgatva várta a többiek, valamint a tanárnő érkeztét.*


A hozzászólást Emmeline Way összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02 2009, 11:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth Benkovits
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Skorpió Jelige : Könyvmoly
Hozzászólások : 881
Évfolyam : Második
Kor : 45

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 11:52

*Ireth is elindult végre a terem felé. Mostanában igazi szorgalmas kisdiákká vált és minden órára igyekszik eljutni és ráadásul időben is érkezik. A terem szerencsére nincsen nagyon messze a szobájától, így legalább nem kell emeleteket gyalogolnia. Vállán szokásos oldaltáskája, abban könyvek, tinta, penna, pergamenek, jegyzetek és még sok-sok minden. Egészen nyáriasan öltözött fel, hiába lesz valószínűleg gyakorlati óra, egy térdigérő szoknya libben rajta minden lépésénél. Amint megérkezik a teremhez, benyit az ajtón és lassan belép. Egyelőre csak egyetlen ember van itt eddig.* ~Legalább nem vagyok első.~ *Majd körbe tekintve keres helyet magának a középső, vagy inkább hátsó szektorban. Amint megvan a kiszemelt hely, el is indul felé és közben köszön a lánynak.*
- Szia! *És még egy mosolyt is megereszt. Majd ráérősen kipakol táskájából, amit a helyére ért. Aztán lecsüccsen és a tankönyvét nézegeti, lapozgat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 12:34

*Lassan közelítette meg a terem ajtaját. Nem kellett szaladnia, bőven volt még ideje. Már éppen benyitott volna, amikor végig nézett magán. Fekete nadrág, kényelmes cipő, és egy kicsit matt citromsárga felső volt rajta. Hiába, amint kijött a tavasz, neki is kedve volt vidám színekbe öltözni. Megigazította nadrágja derekát, elsimította a nem létező gyűrődéseket, és benyitott a terembe.
A tanárnő még nem volt sehol sem, de ő azért örült, hogy nem késett el. Még kevesen voltak csak, de sejtette, hogy hamarosan többen lesznek majd, hiszen ez egy elég népszerű tantárgy volt.
- Sziasztok! - köszönt halkan a lányoknak. Látta a pilluamuletos lányt, akivel együtt feleltek bájitaltanon, így biccentett egyet felé. Majd gyorsan Emmeline-hez sétált, és leült mellé. - Szia! - köszönt neki külön is. - Remélem tudod, hogy még mindig izomlázam van a reggeli partizán akciód miatt - súgta, miközben halkan nevetve kipakolta az asztalra pennáját, tintatartóját, és pergamenjeit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Reynolds
Diák - Pugnax
avatar

Male Skorpió Jelige : backslider.
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: SVK óra   Hétf. Ápr. 13 2009, 12:38

Az unalmas órák után végre egy érdekesebbre is betalál a srác, tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy szívesen vette az irányt a harmadik emelet felé, hogy belátogasson az SVK órára.
Még mindig közelebb áll hozzá, mint a bájitaltan, és most még a kedve is jobb valamivel.
Meg kell hagyni, egész nagy a kastély, de ő nem tévedt el, főleg mert már jó párszor járt erre. Térképre vagy útbaigazításra már nincs szüksége.
Az iskolai egyenruhát annyira nem szereti, de az órákra, mint most is, kénytelen volt felvenni.
Nyugodt tempóban halad a terem felé, kezeit szokásosan a zsebeire akasztva, a vállán pedig egy fekete oldaltáska lóg, néhány írószerszámot meg egy könyvet rejtve.
A terem ajtaját gyorsan nyitja, ki és egy pillanat alatt körülnézve keres egy helyet magának a hátsó sorokban. Félhangon oda is köszön egy "Sziasztok"-kal a két már bent lévő lánynak, de nem figyel rájuk különösen.
Hátra oson, és lepakolja a cuccait, aztán leül, az asztalra könyököl, és onnan néz végig a két lányon. Nem feltétlenül ismerősek neki, de biztos benne, hogy látta már őket.
Minden esetre teljesen feltűnésmentesen pillant végig rajtuk, aztán újra elfordítja a tekintetét, és a termet kezdi figyelni.
A legjobb lesz, ha beleolvad a környezetbe, ezért is marad csendben. Nincs kedve cseverészéshez, vagy ismerkedéshez, egyszerűen elvan ott. Valószínű, hogy a két lány sem fog különösebb figyelmet fordítani rá. Persze, ha két percnél tovább néznék, rájönnének, hogy nem egy tipikus csendes alakkal van dolguk.
Alex szürke tekintete valamiféle unalmat fejezhet ki, de semmiképp sem álmosságot. Az órájára pillantva egy halk sóhajjal konstatálja, hogy van még jó néhány percük a tanárnő érkezéséig.
Addig ő előszed egy pergament és egy tollat, hogy lefoglalja magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor Sylvain
Diák - Pugnax
avatar

Male Vízöntő Jelige : Aki nem fél a tűztől...megégeti magát
Hozzászólások : 85
Évfolyam : Első
Kor : 40

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 12:40

*Castorunk is megérkezik a bálba..azaz az SVK órára. Igencsak erőteljes emocionális ráhatással és nem kevés önsajnálattal lép be a terembe.Körbenéz és mikor meglátja a diákokat elégedetten konstatálja, hogy szerencsére nem lesz egyedül a tanerővel.Elmosolyodik, mikor az egyik lányban szaktársát véli felfedezni, a szíve pedig hatalmasat dobban, mikor tekintetével a pakolgató lányra fókuszál.*
-Üdv fiatalok!*Köszön illedelmesen, majd mosolyogva megindul ő is hátra fele.Mikor elhalad Emmeline és Amelie mellett külön odaköszön nekik.*
-Szia, hát ti már ilyen korán itt?Kis stréberek...*Elvigyorodik, de nem bántóan. A pillus lány mellett elhaladva ujjait végighúzza a padon, ahogy az asztal véget ér, ujja mintegy véletlenül végigsuhan Ireth karján és vállán, majd egy hirtelen mozdulattal leül a Pillus lány mögötti padba.*
-Szia Ireth.*Suttogja és mélyen beszívja a lány hajának bódító illatát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cecilia Thulile
Diák - Pilluamuleto
avatar

Nyilas Jelige : Meghódíthatatlan Vörösszem
Hozzászólások : 237
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 14:41

Újabb óra és egy újabb sárga házas vöröske igyekszik ezen is részt venni. Furcsa ez a nagyon-nagy szorgoskodás most nála, de főleg a maga hasznára és részint a karnak is csinálja. Meg legalább ez végre valami olyan óra, amin talán a veszély egy kisebb szeme is megcsillog. Léptei szokásos tempóra rúgnak, elvégre mindig időben indul el ahhoz a vöröske, hogy ne számoljon a késő szerepével. A harmadik emeletig egy kicsit többet kell másznia, mint az eddig órákért, de biztos benne, hogy megéri a fáradozást. A terem nagy sokára vörös szemei elé kerül és mivel bizonyára már többen részt vesznek ezen az órán egy fáradt sóhajjal nyit be. A szokásos másik sárga lány is itt van, így legalább már kétszer annyi pont a részvételért is. Ez is valami. Kacskaringózva halad a padsorok között, mert ő valahova előre akar ülni kivételesen. Természetesen menete közben ide-oda biccent mindenkinek, habár nem sok mindenkit könyvelhet el ismerősként, de ez van. Az élet így is szép, és talán idővel a vörös közelébe is akadnak majd barátok. Szép lassan foglalja el helyét, de előpakolni még nem pakol, csak ül elgondolkodva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melinda Warren
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Ikrek Jelige : Törpilla
Hozzászólások : 940
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 15:40

*Elég korán indult el a hálókörleténél, hogy legyem ideje a hosszas keresgélésre, annak ellenére, hogy elméletileg pontosan tudta, hol van a sötét varázslatok kivédése órák számára fentartott terem. És a keresés mégsem tartott olyan sokáig, elég hamar rátalált a keresett helyiségre. Ahogy kinyitotta a tölgyfa ajtót, már volt bent pár diák, jórészt pugnaxosok, amin nem is csodálkozott, mivel a karvezetőjük tartja majd az órát. De látott bent pár pilluamuletost is (na jó: kettőt). Az egyik lányt csak látásból ismerte, és ha nem lett volna ott a pillus bálon, nem is tudta volna, hogy egy karba tartoznak. Gyorsan körülnézett, majd leült az első padsorba, a harmadik padba, mert nem akart hátra ülni, viszont a figyelem középpontjában sem szeretett volna lenni. Így ez tűnt a legjobb helynek. Elővette pálcáját, mivel sejtette, hogy nem elméleti óra lesz, vagy legalábbis fognak majd varázsolni. Továbbá előkészítette még SVK tankönyvét, egy üres pergament, tintát, és pennát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 16:48

*Fekete, hosszú, göndör hajú lányka sétál be az SVK terembe. Rajta sajnálatos módon egyenruha, amit nem igazán kedvel, szoknya lévén... Cipőt szerencsére nem szabták meg, tehát piros eljárt sportcipő. Érdekes mindenesetre... Könnyedén nyitja ki az ajtót, közben beleverődik fekete válltáskája, amiben tankönyvei lapulnak, pergamennel, pennával, tintával. Hosszú, fekete virágmintákkal díszített pálcáját szabad kezében pörgeti, mintha dobverő lenne. Kicsit visszahőköl, amikor meglátja a teremben gyülekező diáksereget. Kezében a pálca pörgése megáll egy időre, de hamarosan újraindul, egyre gyorsabb tempóban.*
~Húha, mi ez a tömeg itt? ~ *picit elgondolkodik, keres valami okot magában, amiért itt lehetnének.* ~Én késtem, vagy ők jöttek korán? Én jöttem korán... De akkor ők mit keresnek itt? Titkos gyűlés az SVK teremben, csak elfelejtették, hogy SVK lesz?~ *felhúzza a szemöldökét, majd gyorsan visszaereszti, mielőtt valaki hülyének nézi.* ~Nemnem... Mindenki mást csinál, nem is törődnek egymással nagyon. Kivéve ők ott. Jé Castor! Már megint szédít valakit. Hehe.~ *elmosolyodik, megrázza a fejét, picit sok volt ez neki egy huzamban, de sebaj, volt már rosszabb is. Egyszerűen hagyja elveszni ezt a gondolatszálat, és a további kétmilliárd gondolatát próbálja rendszerezni, kisebb-nagyobb sikerrel. Élete végére se fog a végére érni... Ráadásul útközben egy csomót elfelejt abból, amit már egyszer rendszerezett, és azokat újra kell majd rendszereznie. De először is köszön.*
-Hahó mindenki. ~Mindenki: Hahó! Hahaha...~ *szélesen elvigyorodik, saját kis hülye viccei a fején belül maradnak, sokaknak a szerencséjére. A fal felőli oldalon lévő leghátsó padban helyezkedik el, és azoknak akik ránéznek, és ismeri őket, biccent még, aztán elővesz egy pergament. Megpróbál rá hasonló virágmintákat varázsolni, mint a pálcáján lévők, valami varázsigét mormol, majd háromszor rábiccent, eredmény: semmi. Újra. Még egyszer. És még egyszer. Ezzel elszórakozik egy darabig, aztán valami csak történik: egy fekete tintapont. Kissé megzavarodik az eredményen, szemöldöke megint a magasba kerül, nem érti. Mormol, rábök megint a pergamenre: fekete pötty. Még jobban nem érti. Motyog, rábök, húzza a pálcát a papíron: soksok tintapötty összefolyik egy vonallá.*
~Áhh...~ *koppan, nagyot. Elszórakozik ő ezzel, amíg a tanár ideér, nincs ezzel probléma... Hacsak valaki meg nem zavarja tevékenységét. Akkor persze félbeszakítja.*

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oliver Wood
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 24
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 17:25

*Lassan kinyitja az SVK terem ajtaját. Körbenéz, hogy kik jöttek órára, és elégedetten veszi tudomásul, hogy szinte csak pugnaxosok vannak, és hogy nem késett el. Bár ez várható volt, hiszen a kelleténél kicsit korábban indult el a klubhelységből. Biccent a bent lévőknek, majd elindul a leghátsó padok egyikéhez. Bár utálja, kénytelen volt talárban jönni. Soha nem szerette az iskolai egyenruhát, talán éppen ezért hagyta ki újabban az órákat, a kezdeti "aktívsága" után. Most is mindössze annyit tud, hogy az új karvezetője fogja tartani az órát, de hogy ki is az új tanár, arról fogalma sincs. Biztos látta már a kastélyban, de nem beszélt még vele. Lassan előpakolja a cuccait, és fekete tintával a C. L. monogrammot írja egy pergamenre
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 20:47

Lendületesen indul el az SVK terem felé. Talárja susogva lebeg háta mögött. Kezében csak egy könyv és egy kis faragott régi hatású fadoboz van, mely írófelszerelést rejt, beleértve egy összetekert pergament is. Kéklő hajába egy fehér hajpántot tett, hogy ne bukjon szemébe óra közben, zavaró lenne. A tempójából lejjebb ad, mikor már a hamradik emeleti lépcsőkön halad a terem felé. Egyrészt mert lábainak kezd sok lenni a lépcső, másrészt meg olvasnia kell a termek ajtaján a feliratokat, hogy megtalálja azt a termet amit keres. Megtalálva az SVK terem ajtaját belép rajta.
-Sziasztok- Köszön, majd körbenéz hol is üljön le. Nem tudni mi okból, de az ajtóhoz legközelebbi asztalt választja, mintha egy gond esetére a menekülés esélyét szeretné megnövelni, vagy csak egyszerűen itt nem zavar senkit. Lerakja pár holmiját az asztalra, sóhajt egy nagyot, majd kék szemeivel ismét körbetekint, kíváncsian kiket lát már itt. Visszafordul, megigazítja hajpántját, majd talárja zsebéből egy apró napló szerűt vesz elő, melybe írni kezd bele, ezzel eltöltve az időt ami az óra kezdetéig hátra van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bitta Gewinn
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : Ifjú, balhés féltünde
Hozzászólások : 469
Évfolyam : Második
Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Hétf. Ápr. 13 2009, 22:02

*Bittus fáradtan nyújtózik a szobájában, mikor rápillant az órájára, s összeszedi magát, majd elindul a Sötét Varázslatok Kivédése tanterem felé. A karjának kötelező viselete van rajta, persze eléggé lengén. Nem nagyon ügyelt arra, hogy néz ki, mert iszonyatosan melegen van az egyenruhában. De hát ez van. Határozott, gyors léptekkel halad a terem felé, s ezek a lépések jóvoltából némi kis levegő éri a lány arcát, amit megkönnyebbülve vesz. Lassan ő is odaér az SVK tanteremhez, majd benyit, s illedelmesen köszön mindenkinek.*
-Sziasztok!
*Majd helyetfoglal az egyik padban, az első sorban. Szeretne nagyon figyelni, s legelölről lehet a legjobban nyomon követni az órai eseményeket. Nos igen... Nem ártana Bittának, ha minen órán megjelenne és figyelne, mert könnyen meglehet, hogy esetleg a vizsgán olyan kérdés lesz, amihez nem ártott volna figyelnie. De még semmi sem pótolható be...*
~Áh nem látom Susit... Biztos később jön. Remélem mihamarabb megjelenik...~
*Gondolja magában, s előpakol egy pennát, na meg egy pergament, és elővesz mindemellé egy üveg jó hideg vizet, majd kortyonként iszik belőle egy keveset.*
~Fúúúh...bárcsak ne lenne ilyen meleg...~
*Kívánja önmagában, majd szusszan egyet, s lehajtja fejét a padra...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 12:11

*Mya jókedvűen sétált le az SVK óra helyszínére, kezében a könyvét, egy üres pergament és az öntöltő pennáját lóbálva. Nagyon megszerette a kis írószerszámot, ugyanis akárhány órára vagy szakkörre ült is be eddig, mindenütt azt látta, hogy amikor írni kell, mindenki sietve mártogatja a tollát újra és újra a tintába, azokról az alkalmakról nem is beszélve, amikor véletlenül valaki feldöntötte a tintatartót... kisebb fajta cunami. Neki az ilyen esetektől nem kellett tartania. ~Apának voltak még ilyen jó cuccai...~ Gondolta kissé szomorúan, miközben benyitott a terembe. Meglepetésére máris szinte tömve volt a helyiség, pedig az óra kezdetéig bőven volt idő.
Szemével gyorsan keresztülpásztázta a termet, s megpillantott sok ismerős arcot. Arcról lassan megismeri az évfolyamot az órákon való találkozások alkalmával, plusz a kartársak és személyes ismerősök... Elindult a teremben, és mosolyogva köszöntötte Bittát, Melindát, tehát az ismerősöket. Arcára aztán széles vigyor ült ki, amikor megpillantotta Ami és Em barátnőit. Odasietett hozzájuk, és gyorsan levágódott az Amelie melletti üres helyre. Lófarokba kötött göndör tincsei (amelyek Mya szerint feketés voltak, ám mindenki más azt mondta, hogy csak sötétbarnák) egységesen jobbra-balra ugráltak mögötte, meg-megcsiklandozva a nyakát és vállát.*
- Sziasztok! Mizujs?
*Kérdezte, miközben a cuccát is lepakolta a bitorolt padjára, majd a pugnaxosok felé fordult.*
- Em, te gyakoroltad már az előző félévi tananyagokat?
Vissza az elejére Go down
Treda Norman
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : simply mad
Hozzászólások : 29
Évfolyam : Második
Kor : 139

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 14:06

Ha nem lenne olyan sok házi feladat, meg pótolnivaló, talán Tredát is sűrűbben lehetne látni az iskola folyosóin, de mostanság megint nagyon el van tűnve. Nap mint nap a szobájában kuksol vagy az órákon ücsörög, komolyan kezd hasonlítani egy zombira. Az SVK-t azért természetesen nem hagyná ki, pedig nincs most a helyzet magaslatán, de ez falfehér babapofiján is látszik. Azért megereszt egy kedves mosolyt, mikor belép a terem ajtaján, majd kisebb keresgélés után megpillant egy üres helyet középen. Úgy indul el felé, mintha össze akarna esni, de nem baj, ha végre leülhet, majd összeszedi az erejét, aztán megpróbál az órára koncentrálni.
- Szió. - Köszön halkan a mellette ülőnek és lehuppan a csajszi mellé, előkészít egy négyszínű tollat meg egy epermintás füzetet, most ez volt a legközelebb, nem biztos benne, hogy ez tartalmazza az előző SVK órák anyagát, de sose baj. Úgy érzi, eléggé felkészült, úgyhogy ráerőlteti az okos-vagyok-kérdezz-bármit arckifejezést a pofijára, s mint a jóllakott napközis, rákönyököl a padra és megtámasztja vele egyre nehezebb fejét.


A hozzászólást Treda Norman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 03 2009, 16:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susanna Hillien
Diák - Extremus
avatar

Hozzászólások : 530
Tantárgy(ak) : Gyom-, és Gyógynövénytan tanársegéd
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 14:58

*A Serával tett parkbeli sétája után a cuccaival a hálókörletből idejön az órára, szedi a tappancsait, nehogy elkéssen. Pár méterrel a terem ajtaja előtt megáll, kifújja és rendbeszedi magát, majd folytatja az útját. Ahogy belép, meglátja barátnőjét, és megcsillan a szeme.*
- Sziasztok!
*Köszön mindenekelőtt, és ha nem bánja Bitta, akkor lehuppan mellé. A táskáját leteszi a padra, és csak ezután fordul a lány felé.*
- Nos, mi újság veled? Régen találkoztunk, bár a múltkori természetmágia drága igazgatónkkal nem volt semmi. Hogyhogy nem láttalak se ott, se bájitatlanon?
*Kérdezi kíváncsian.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bitta Gewinn
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : Ifjú, balhés féltünde
Hozzászólások : 469
Évfolyam : Második
Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 17:10

*Bitta unottan ül a padban, s olykor olykor körbepillant. Nincs túl sok ismerős, ezért nekilátott kicsit rajzolgatni, s fantáziálni. A pergamenre egy gyönyörű tó rajzolódik ki lassacskán, hol Bitta szülei állnak. Nos igen. Nehéz lehet neki, hogy tudja, hogy meghaltak, de mégis rejtegeti a szíve legmélyebb zúgába. Talán a kemény külső érző szívet rejtene? Hát...amint láthatjuk igen, bár ez a lány arcára nem íródik ki. Csak akkor kapja fel fejét, mikor kedves Signumusos kartársát pillantja meg, aki már a prefektusi posztban van. Akkor elmosolyodva köszön oda neki*
-Szia Mya.
*Majd tovább csücsül a helyén, s elkalandozik a gondolata, immár Mya-ra.*
~Nagyon jó prefektus. Ellátja a dolgait, betartja a szabályokat. Sokat tanulhatnánk tőle Susival. De Susi hol is van... Talán el sem jön?~
*Gondolkodik el kicsit a lány, mikor az ajtó úra nyílik, s egy Pilluamulettos lány lép be.*
~Ez se Susi.~
*Mondja magában, de azért egy kedves "sziát" még mond a lánynak, majd lehajtja fejét a padra, s fáradtan néz előre. A rajz eléggé szépen megfogja Bittus állát, ami eléggé vicces, persze szerencsére még senki nem vette észre. S ez így a legjobb. Majd mégegyszer nyílik az ajtó, s végre Susi lép be rajta.*
-Sziaaa.
*Köszön neki oda széles mosollyal, majd kedvesen válaszol barátnője kérdésére.*
-Kedden nem éreztem magam jól. A bájitalta kiírást meg későn olvastam el. S nem akartam hogy késésért vonjanak le pontot. Csak fél óra elteltével vettem észre...
*Mentegetőzik, majd meglepődik a természetmágián*
-Hogyhogy az igazgatóval? Paolo hol volt?
*Kérdi, s nagy szemekkel néz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clio Wynmore
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Szűz Jelige : Harcica^^
Hozzászólások : 158
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 17:47

*Clio lassú léptekkel közeledik az SVK terem felé. Nem siet ő sehova, hiszen az óra kezdetéi még jó néhány perc van hátra. Iskolai talárja van rajta, a Pilluamuletós kitűzővel, de az egyenruha alá egy lila toppot és egy bő, csípőnadrágot vett fel, szürke cipővel, amihez természetesen lila cipőfűzőt fűzött be. Persze ebből a szerelésből csak a cipő látszik ki a hosszú köpeny miatt. Haját kivételesen kiengedve hagyta. Egyik vállán egy vajszínű táska himbálódzik. Szemét vékonyan kihúzta fekete szemceruzával. Lassan odaérkezik az SVK terem ajtaja elé, ott sóhajt egyet, majd benyit a terembe. Felületesen végignézi a bent tartózkodókat, az ismerősöknek int egyet, majd automatikusan elindul a leghátsó pad felé, s ekkor pillantja meg barátnőjét Scart, pont azon a helyen, ahova le akart ülni. Elmosolyodva megindul felé, s mivel a lány annyira el van foglalva, így nem valószínű, hogy észrevette, szóval a háta mögé kerül, s hátulról a szemei elé csúsztatja a kezét.*
- Na ki vagyok?*Kérdezi mosolyogva, s mikor a lány kitalálja, ledobja a táskáját a padra, s lecsüccsen barátnője mellé, majd ad neki két puszit, miközben megöleli.*
- Mi újság?*Kérdezi, miközben elkezdi kipakolni cuccait, majd a pappíron lévő pontokból alkotott csíkra néz.*- Csak nem unatkoztál?*Mosolyodik el ismét, majd hátrasöpri haját, s hátradől.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamilla Spero
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : a kis mindentudó...
Hozzászólások : 454
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 17:55

* Kamilla lélekszakadva rohant az SVK tanterem felé. Mostanság mindig csak rohan, és az utolsó percben esik be. Ritka mikor előbb ér oda valahova. Vajon mi történhetett vele? *
~ Ó, ha elkések inkább be se megyek! ~ * Gondolja miközben az utolsó sarkon rohan el. Aztán szinte egy mozdulattal löki be az ajtót, és esik be a terembe. A hirtelen rászegeződő szemek láttán kissé elpirul.
- Heló... bocsi. * Végül nagy pironkodások közepette leül az egyik padhoz. Annyira szégyenli magát a kínos belépő miatt, hogy körbe se mer nézni. Inkább struccpolitikát folytat és elbújik. *
~ Ha én nem látom őket, ők se látnak engem... ~ * Gondolja kissé gyermeteg módon. Végül előveszi pergamenjét, tollát, és nekilát kedvenc időtöltésének... firkálgat. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:00

*Derek sietve lépked a tanterem felé, hiszen már csak pár perc van az órakezdésig. Még mindig nehezen igazodott el az iskolában, és beletelt egy kis időbe, amíg megtalálta a megfelelő termet. Egy fekete farmert, és egy kék inget visel, aminek a felső két gombját nem gombolta be - természetesen efelett viseli a talárt, amin ott virít a kitűző is. Amikor kinyitja a nehéz faajtót, egy pillanatra elcsodálkozik a terem nagyságán, aztán körbenéz, hátha talál ismerősöket. Nem sok kell neki, máris meglátja Cliot, mellette pedig Scarletet. Most már nyugodt léptekkel odasétál a két lány mellé, és mielőtt lehuppanna az előttük lévő padba, megpuszilja Clio arcát.*
- Szervusz aranyom. Hiányoztam?*kérdezi mosolyogva, és a szájára is ad egy puszit, amikor a lány odafordul.* - Szia Scarlet. Mi újság?
*Ezután leül az előttük lévő még üres padba, és félig a lányok felé fordul. Várja a reakciókat. Legfőképpen Scarletét, hogy mit szól a dologhoz.*


A hozzászólást Derek Norton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 14 2009, 18:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Amber McCarthy
Karvezető helyettes - Pugnax
avatar

Female Hozzászólások : 333
Tantárgy(ak) : Sötét Varázslatok Kivédése tanár

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:03

Amber áll meg a tanterme bejárata előtt, kicsit késve saját órájáról. Rajta farmer, fehér blúz, és minderre egy fekete, könnyed anyagú talár. Vörös göndör haja arcát kicsit fiatalítja, ahogy öltözködése is, de megjelenéséből mégis érződik, hogy már sok élménnyel gazdag éven van túl. Még nem megy be, nézelődik egy sort, összeszedi gondolatait. Nem fél ő a diákoktól, dehogyis, csak rendeznie kell magában, milyennek kéne feltűnnie. Ez pár tizedmásodpercig eltart még neki, de végül egy apró kis mosollyal az arcán kitárja szélesre az ajtót, ami annyira kinyílik, hogy koppan egyet a falon, és visszalendül a kezébe. Elengedi az ajtót, az becsukódik mögötte, mire ő tapsol kettőt hangosan, és megvárja, amíg minden arc felé fordul. Felméri a kíváncsi, és talán pár unatkozó tekintet is. Köhint egyet, majd vidám, könnyed hangja megtölti a termet.
-„Függönyét midőn leereszti, s egy csillagot tűz rá az este, ne feledd, van egy hű barátod, sorsa bármily távolra vesse.” – szünetet tart, elindul a kissé szűkös asztalok között ügyesen sétálva a helyére, a táblától nem messzire, majd szembefordul az osztállyal. Reményei szerint eddigre már mindenki szép csendben ül a helyén, és rá figyel, nem pakol. Talán kicsit a témától távol álló idézettel indított, de szépen rátér majd a lényegre a továbbiak folyamán, de előtte egy kis agytorna kell a diákoknak, hogy feléledjenek…
- Senki se ismerte? Érdekes, érdekes… - belépte után először mosolyodik el, de szélesen, és vidáman. Aki eddig még nem találkozott vele, ebből a mosolyból biztosan leszűrheti, hogy nem lesz ő annyira szigorú tanár, fel lehet olvasztani egyelőre kicsit szigorúnak ható indítását.
- Pedig igazán szép idézet Lucy Maud Montgomerytől. De had mutatkozzak be azoknak, akik még nem ismernek, Amber McCarthy vagyok, Sötét Varázslatok Kivédése tanár. De úgy gondolom, ezt már Önök is kitalálták. Üdvözlök mindenkit.– Körbenéz a csendes osztályon, talárja zsebéből előkapja hirtelen a pálcáját, és ugyanilyen gyors tempóban böki a tábla felé, amin megjelenik egy másik idézet.

„Ha az összes barátom leugrik egy hídról,
én nem ugrom velük.
Lent várok, hogy elkaphassam őket!” – Tim McGraw


- …Csak a vizuálisabbak kedvéért. Olvassák el! – vár egy keveset, nézelődik, kik azok, akik úgy tűnnek, értették a szöveget, és véleményük is van. Végül úgy dönt, nem választ ki senkit, ne legyen kellemetlen helyzetben az illető, ha nem tud semmit se felmutatni. Ehelyett megszólal:
- Akinek ötlete van, mégis miért írtam fel ezt a táblára, esetleg mi köze van ennek a Sötét Varázslatok Kivédéséhez, vagy egyszerűen csak el tudná nekem árulni, miről szól ez az idézet, azt hallgatom. Egymás után mondhatják, nem kell jelentkezni, csak ne vágjanak egymás szavába. – Vár egy picit, aztán még hozzátesz pár kérdést, segítséget. – Mit gondolnak a védekezésről egy-egy harc során? Mennyire fontos ez? … Mit tennének, ha társukat harcképtelenné tennék, és rátámadnának?
Egyik lábát előrébbhelyezi, kezét elrendezi, pálcája lefelé mutat. Mosolygós, biztató próbál lenni, nem akarja senki fejét szedni akkor se, ha rosszat mond, ötleteket vár, és a diákok kreativitását próbálja előcsalogatni. Várja a válaszokat.

// továbbiakban késés nélkül lehet beszállni //

_____________
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." - Bob Dylan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:12

* Vivien ücsörög az egyik padban mikor belép a tanárnő. Egyszerünek tartja, mégis megnyerőnek. Esetleg a hajszín miatt? AZ teljesen mindegy. Már az is szimpatikus hogy az idézet amivel megnyitotta az órát, egy általa kedvelt írónőtől származik. Mikor kisebb volt tőle olvasott leány regényeket, és elképzelte hogy ő is majd zöld oromban lakik majd. De most a Tornerans csodás falai között van a piciny kuckója. De jobban jár ha figyel az órára.* ~ Vajon mit tennék? A helyzettől függ...~ * kezd el töprengni a kérdésen, de hamar fel is nyújtja a kezét, és várja hogy szólítsák.*
Vissza az elejére Go down
Bitta Gewinn
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : Ifjú, balhés féltünde
Hozzászólások : 469
Évfolyam : Második
Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:14

*A tanárnő megjelenésére Bittus bizony felkapta a fejét, s egyből aktívabb nagy kerek szemekkel kezd nézni. Persze nem buzgón. Mikor a tanárnő felveti az idézetet, kedvesen elmosolyodik a lány.*
~Igen szép, s őszinte idézet~
*Gondolja, majd figyel a tanárnőre, aki bizony már odasuhant a táblához, s pálcájával felvetett egy másik idézetet*
-Oh ezt ismerem.
*Felszólal, majd meg is húzza magát. Nos nem szép dolog így beleszólni az órába, de legalább észrevette magát, s lecsitult, s csak akkor nyitotta újra ki a száját, mikor a tanárnő elkezdte a fiatalok fantáziáját kicsit felpörgetni.*
-Gondolom azt jelenti, hogy az igazi, őszinte barátokért, az ember, vagy tünde, törp, esetleg félvér bármit megtesz. A barátokra szükségünk van, s nekik is ránk, ezért óvnunk kell egymást.
*Mondja, s elpirul* ~Remélem nem nagy hülyeség~
-Ami a Sötét Varázslatok Kivédését illeti, szerintem abban a szempontból kapcsolható ide, hogy ha esetleg barátaink bajba keverednek, meg tudjuk védeni. Esetleg egy sötét varázslóval szemben, aki éppen átkot kíván rá mondani. Gondolom én.
*Mondja, s egyet sóhajt*
-Én mondjuk tűzbe tenném a kezem a barátaimért...S harcban is bármit megtennék, hogy megóvjam őket...
*Fejezi be végül, majd Susira néz...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:42

*Nem törődik túl sokat az újonnan érkezettekkel, fel se néz, tovább szórakozik a virágminta varázsolására a pergamenjére. Továbbra se érti, mégis mi a fenét csinál, mert ez nagyon nem az, mint amire számított. Elmormolja a varázsigét, és elkezdi a lapon húzni a pálcáját... Folyik belőle a tinta.*
~Mi a fene, tollat varázsoltam a pálcámból?! Ez... Ez... dühítő. ~ *Mindenesetre folytatja tovább a rajzolgatást, virágmintát megrajzolja saját magától is. Hirtelen a világítást mintha kikapcsolták volna, meleg kéz landol a szemén. "Na ki vagyok?"...*
-Clio, nagyon köszönöm. *mondja a lánynak, mert a varázslata nem nagyon maradt abba, amikor lefogták a szemét, és keresztül húzta az eddig rajzolt virágokon. Gyönyörűszép egyenes vonal vezet keresztül a rajzán.*
-Ehh... tényleg. Köszönöm. *felhúzza a szemöldökét, aztán egyszerűen csak rákoppint a papírra, mire azt tisztává válik, és hagyja a fenébe a mérgelődést. Megöleli ő is, adja a puszit ő is, habár nem tudja mire venni ezt a nagy örömet személye iránt.*
-De, kicsit korábban érkeztem... De mások is. *elvigyorodik, visszazökken rég elfeledett gondolatmenetébe, már éppen akarna mondana valamit, amikor derült égből villámcsapás, jön Derek.* ~Na szép, mondhatom, egyből idejön...~ *ásít egyet, aztán kisebb köhögőrohammal együtt eltakarja kigülledt szemét, aztán pár pillanat múlva már mosolyog, és vidám*
-Höhööhö... Szervusz Derek. *mást nem nagyon mond, csak tovább mosolyog kicsit idiótán, ő csak örülni tud annak, ha barátnője megkapja amit, illetve jelen esetben akit akar. Lehet visszatérne újra a papírja fölé rajzolgatni, de ekkor az ajtó koppan, ő meg odakapja a fejét.*
~Hahaha...Megjött Vöröske...Lendületesen... Pugnaxosan, hahaha...~ *vigyorog egyet, tanárnő felé, akinek kék szeme rajta is átsiklik. Hallgatja az idézetet, megérti, de még se olyan, mintha olvasná. Tovább figyeli a tanárnőjüket, és mondanivalóját, a következő idézetet olvassa, de a beszédet inkább mellőzi. Mindenesetre gondolatai az óra körül forognak már, majd ha gyakorlat lesz, akkor majd beszélgetnek. De azért most is...*
-Hahaha, Clio. *csak ennyit suttog, aztán pergamenje felé görnyed, és leírja - pálcájával - a táblára felvésett idézetet. Közben hallgatja a diákok válaszait, és miután végzett, felnéz, hátradől.*

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 18:47

*A tanárnő megérkezése után előre fordul, a beszélgetést abba hagyja. Amint látta, sok pugnaxos beült az órára, ez biztosan jó érzéssel tölti el a tanárnőt. Ennek az órának kicsit más a hangvétele, mint a többinek. Itt is látszik, hogy a tanárnő, bár biztosan nem tűrné a rendetlenkedést, kedves és segítőkész.
- No, ilyen órán sem voltam még - gondolja, majd észbe kap, és inkább tanárnőre kezd figyelni. Az első idézet őszintén megérinti. Nem ismerte, mégis tudta, hogy ebben a pár szóban tengernyi őszinte érzelem és érték rejlik.
- Lucy Maud Montgomery - motyogja magában, és gyorsan leírja a nevét. Ha lesz egy kis ideje, megnézi, hátha a könyvtárban talál tőle valamilyen könyvet.
A táblára bűvölt idézet egy pillanatra elgondolkodtatja. Van véleménye a sorokról, de fél. Nem attól, hogy nem lesz jó a megoldás. Az nem zavarja. Hiszen azért van itt, hogy tanuljon. Attól fél, ha elmondja a véleményét, az nem fog mindenkinek tetszeni. Miután Bitta befejezi, nagy levegőt vesz, jelzi, hogy ő is szólni kíván, majd belefog.*
- Érdekes idézet - kezdi, és picit fészkelődik a székén, ami amúgy nem jellemző rá. - Szeretem a barátaimat - folytatja kicsit félve. - De nem hiszem, hogy mindig mindenben egyet kell, hogy értsek velük. Hiszen azért is vagyunk a másiknak érdekesek és fontosak, mert nem hasonlítunk egymásra. Néha hagyni kell, hogy a barát elkövesse a maga hibáit és botlásait. De ez nem jelenti azt, hogy ezért már nem szeretjük. Dehogynem. Csak hagyjuk, hogy tapasztalatokat szerezzen a saját hibáiból. De egy igaz barát azért mindig óvón ott ott van a másik mellett, hogy a kezét nyújthassa, ha elesett. Ez az igaz barátság egyik alappillére, szerintem - fejezi be halkan, majd Emre és Myára mosolyog.
- A másik kérdésre felelve pedig, fontos, hogy tudjunk védekezni, de ha egy barátunk bajba kerül, tudnunk kell támadni is. Mert nem tudunk védekezni valami ellen, amit nem ismerünk - a tanárnőre pillant, és csak reméli, hogy ezzel nem mondott bődületes butaságot. - Ha egy kartársam, iskolatársam, vagy barátom bajba kerülne, utolsó leheletemmel küzdenék, hogy megvédjem - feleli, de arca most kicsit megkeményedik, és csak a szemeiben lehet látni a megbúvó fájdalmat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   Kedd Ápr. 14 2009, 19:27

*Sajnos nem tud igazán beszélgetésbe elegyedni barátnőivel, mivel az óra lassan és biztosan kezdetét veszi. Mya most először találkozik az SVK tanárával, szóval alaposan megnézi magának (az első idézatre igazából oda sem figyelt). Szimpatikusnak tűnik, kedves és barátságos kisugárzása van. A táblára varázsolt második idézetre aztán már természetesen fordít némi figyelmet. Gyorsan elolvassa azt a pár sort, és könnyedén megy az értelmezése is. Türelmesen meghallgatja Bitta és Amelie mondandóit, s annak ellenére, hogy ő is szinte ugyanezt akarta mondani, szólásra nyitja a száját - az csak nem fog ártani, ha hallja a tanár a hangját tekintve, hogy ezt a tárgyat emelt szinten tanulja.*
- Szerintem az idézet arra próbál rámutatni, hogy a barátság lényege nem abban rejlik, hogy utánozzuk a többieket vagy ész nélkül próbálunk azonosulni velük. Fontosabb az, hogy ott legyünk nekik, amikor baj van, tudjanak ránk támaszkodni. Ehhez nyilván valóan szükség van valamilyen szintű felkészültségre. Ha ezt a sémát konkrétan a Sötét Varázslatok Kivédésére húzzuk rá, akkor azt jelenti, hogy ha a barátaink - vagy egyáltalán akárki, nem szükséges jóban lennünk az illetővel - belekeverednek valamibe, összeakadnak egy rossz szándékú sötét varázslóval, akkor tudnunk kell segíteni nekik. Komolyabb helyzetekben ez élet-halál kérdése is lehet.
*Mondta, miközben komor tekintettel nézett a tanárnőre, majd Emre és Amire felváltva. Beszéde befejeztével egy kis időre csönd borult a teremre (lássuk be, ezek nem micimackói gondolatok voltak, amit azonnal fel lehet dolgozni), mire Mya kissé bátortalanul hozzátette:*
- Szerintem legalábbis.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Sötét Varázslatok Kivédése tanterem   

Vissza az elejére Go down
 

Sötét Varázslatok Kivédése tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Harmadik emelet-


Fórum készítése | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog