Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Bejárati csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Stella Matthews
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Az Érintésmániás
Hozzászólások : 127
Évfolyam : Második
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Feb. 27 2010, 15:06

~ Robert ~

*Azért az már tényleg felháborító, hogy ez a ketyere még mindig nem hajlandó bekapcsolni. Miért pont most merül le, amikor neki fogalma sincs, merre kell menni?! Direkt azt akarja, hogy elvesszen, és még esélye se legyen felhívni valakit, hogy megkérdezze, mégis mit csináljon. Vagy legalább beszélgetni, amíg nem jön valaki. De nem, a vadiúj, érintőképernyős rózsaszín csodatelefon, a hátulján a rózsa alakú matricával sehogy nem akar bekapcsolni.*
- Hogy a fenébe tudtál lemerülni? *Kérdezi morogva, miközben másik kezével elengedi bőröndjét, majd újra megrázza a készüléket. De hát nemrég teljesen fel volt töltve, így a kérdés tulajdonképpen jogos.* ~ Annyira nem mehetett tönkre az aksija, hogy három óra alatt leszívja, és be se tudjam kapcsolni... ~ *Végül felsóhajt, zsebreteszi a telefont, és frusztráltan túr bele a hajába. Fel kellene találnia magát. Legalábbis... nem ártana. Elvégre mégsem maradhat itt néhány éven keresztül, hátát a falnak támasztva, szemezve a lefelé vezető lépcsősorral.
Igazából alig öt perce álldogál itt, de most, hogy teljesen el van vágva a külvilágtól, nem ártana megnézni, hogy az ott merre vezet. Vagy benyitni valamelyik ajtón. Ezt még közli magával párszor, noszogatásképpen, hogy végleg tudatosítja. Szükség is van rá, mert a lába csak a sokadik tudósítás után hajlandó megmozdulni, és végre megindulni a lépcső felé.*
~ Na, végre. ~ *A földön húzza maga mögött a súlyos bőröndöt, amibe érdekes módon minden cucca belefért, pedig amennyi mindent hozott, háromra minimum szükség lett volna. Bár az a varázsló hapsi, aki segített, hablatyolt valami tértágításról - vagy miről -, de ennyi erővel kínaiul is beszélhetett volna, Stella ugyanannyit értett volna meg a varázsvilág dolgaiból.
Mikor elér az alagsori lépcsőhöz, akkor először is lekukucsál, majd végül megvonja a vállát, és lefelé indul. A bőrönd meg szépen döcög mögötte lefelé.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robert Trianus
Diák - Extremus
avatar

Male Oroszlán Jelige : Művészúr
Hozzászólások : 534
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Feb. 27 2010, 15:48

Pár akkord eljátszása után ismét idejét érzem annak, hogy belevessem magam az iskolai élet gyönyörűséget adó átlagosságába. Ebéd körül lehet, én pedig még gyakorlatilag semmit sem ettem egész nap, bár azt is el kell mondani, hogy nem olyan régen keltem fel, így elmondható, hogy a reggelihez készülődöm. Ez van, ki kell használni a hétvégét, amikor nincsen semmilyen óra, csak nagyon ritkán, magyarul tanulni sem feltétlenül szükséges azonnal. Szeretjük ám az ilyen napokat. Gitáromat lassan elhelyezem a tokjába, majd a szokásos helyére teszem, legalább ennyivel hozzájárulva ahhoz, hogy ne legyen állandó jelleggel rumli a szobámban. Na persze most lehet, hogy nagyon büszkének érzem magam, de a következő percben már biztos, hogy az ágyon landol, ki tudja mennyi szemét, és egyéb dolog, aminek nem ott lenne a helye.

Átvágtatva az Extremus klubhelyiségen elkezdek az alagsor folyosóin bóklászni, keresvén a felfelé vezető lépcsősort. Egyszerre áldás és átok az, hogy a hálókörletem itt van lent: a hőmérséklet mindig tökéletes ideális, ugyanis télen nincsen olyan hideg, amiben meg lehet fagyni, nyáron pedig akkora hőség a nap melege által, amihez ha még pár fokot hozzáadunk, akkor rántották lehetne készíteni belőlünk. De van egy óriási hátránya is: majdnem minden a lehető legmesszebb van. Miért nem lehetett úgy megoldani a dolgot, hogy az iskola egy katakomba legyen, és így a helyiségek az alagsorban foglalnának helyet? Nem kellene most felfelé sétálnom, a nyugati-szárny felé, melynek megközelítése még pár percnyi sétát igénybe vesz, hanem csak kisétálok az ajtón, és pár kanyar után ott is vagyok a kívánt helyszínen. Vagy csak én vagyok ennyire egoista most, hogy ilyenekről álmodozom, és így van jól a rendszer, ahogy van?

Hajamba beletúrva megállapítom, hogy már jó ideje nem jártam lent a városban a fodrásznál, így talán erre ideje lenne sort keríteni, bár megvallva az őszintét, engem egyáltalán nem zavar, hogy most ekkorára megnőtt, mert hagytam. Mások folyamatosan panaszkodnak, hogy a hosszú haj mennyire macerás, mennyit kell ápolni, meg egyéb ilyen finomságokkal tömik az átlagember fejét. Érdekes, én eléldegélek anélkül is, hogy állandóan a hajamban legyen a fésű, és húzogassam benne: jól meg kell igazítani egyszer, és akkor nincsen vele semmilyen probléma.

A felfelé vezető lépcső közelében megállapítom, hogy már annyira éhes vagyok, hogy hangokat is hallok, méghozzá dübörgésre emlékeztetőeket. Ez valahogy nem a gyomorkorgás tipikus megszólalása, így nem véletlen a gondolat, hogy normális vagyok-e, vagy netán már képzelődöm. A válasz hamar megérkezik, egy szőke hajú lány, illetve a hozzá tartozó bőrönd formájában. Zavartan megvakarom az államat, majd párat köhintve megszólalok. – Szia. Segítsek cipelni? – mutatok a bőröndre lovagiasan, felajánlva mindennemű szolgáltatásomat, arról teljesen elfeledkezve, hogy az ebédlőbe készültem.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draven Averay
Diák - Extremus
avatar

Male Hozzászólások : 1
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 28 2010, 13:36


Nem ez volt az első alkalom, hogy zupszkulcsot használtam, de az a fojtogató érzés, amikor magába húz, majd egyszerűen kidob magából a tárgy, számomra szerintem sosem fog megszokottá válni. Rövid egyensúlyozás után sikerül állva maradnom, majd elégedetten állapítom meg: a bőröndöm még mindig a kezemben, a ruhámat pedig semmi komolyabb károsodás nem érte. Egy pillanatra végigfut az agyamon a bizonytalanság érzése, de csak egy pillanatra; utána elhatározom magam, megszorítom a bőröndöm, majd elindulok a kacskaringós utcákon.

Rövid - vagy hosszú; nem számolom a perceket - séta után végre elég közel kerülök az iskola robusztus épületéhez, hogy alaposabban szemügyre vehessem azt. Bár szüleim rengeteget meséltek a helyről, és én is számtalanszor elkísértem apám Farquemre tartó útjain, az iskolához sosem merészkedtem közel. Lehet, hogy a tanulással szembeni rosszindulatom, vagy a könyvek szaga iránti undorom miatt volt ez, de a lényeg, hogy most járok először közel ehhez a kastélyhoz. Már csak a mérete is elbátortalanít, habár hozzászoktam a kastélyokhoz, hisz nemesi véremnek köszönhetően rengeteg ehhez hasonló helyen jártam már. De mégis, ezt a helyet átjárja a mágia, ami, ha úgy vesszük, egyértelmű, de nekem mégis oly különös. Mintha egy kút lenne az egész hely, melyből merítve energiát, erőt szerzek, egyúttal veszélyes is. Na jó, fölösleges ezen rágódni, inkább lássuk, mi vár odabent.

Talán az izgalom okozta, de egyáltalán nem törődtem a környezeti elemekkel, amíg a bejárati ajtó felé lépdeltem. Lehet, hogy voltak ott diákok, lehet, hogy nem; egyszerűen nem érzékeltem semmit, csak az ajtót láttam magam előtt. Anyámtól örököltem ezt az újtól való félelmet, és nem hiszem, hogy valaha is ki fogok nőni belőle. De már csak pár lépés... és bent is vagyok. Pont olyan, amilyennek elképzeltem; inkább hasonlít egy kápolnára, mint egy iskolára. Most bent vagyok, de hogyan tovább? "Keress egy segítőkész valakit, ő majd elmondja, hogyan s merre tovább." - hangzik fel anyám hangja a fejemben. Persze, lehetnék olyan arrogáns, hogy nem alacsonyodom le a ki tudja, milyen származású sráchoz, aki dologtalanul álldogál nem messze tőlem, de valahogy kötelezőnek érzem így cselekedni. Hát közelebb lépek, megköszörülöm a torkom, majd minden kurázsit összeszedve megszólalok.
- Hali. A nevem Draven Averay, extremusos vagyok. Most érkeztem, elsős vagyok, és a felvételről kapott értesítőn nem volt térkép, szóval nem igazán tudom, mi merre van, meg ilyenek. Segítenél? - mondom kimérten, majd kissé megnyugodva eresztek a bőrönd fogantyújának szorításán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Bloxham
Diák - Extremus
avatar

Male Bika Jelige : Művészetek hercege, a zongora és a gitár védőszentje
Hozzászólások : 280
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 28 2010, 14:48


Violetta J. Worth arca egyre csak közeledik az enyémhez, szavakat suttog fülembe, és én csak halkan válaszolok, annyit, hogy „Júlia”. Mikor már elég közel van hozzám, felemelem a fejem, s ajkamat az övéihez érintem… de ekkor valami fura dolgot veszek észre. Az ajkai furcsán göcsörtösek és durvák.
Ekkor ébredek fel. Kinyílnak a szemeim, s attól, amit látok, elborzadok, menekülni kezdek, majd amikor már a párnánk ülök, akkor jól beverem a fejem. Pár pillanatig csak azt tapogatom, majd szemrehányóan nézek rá a házimanóra, aki nyilván épp ébreszteni szándékozott engem, amikor az álmom tárgyának hittem őt, és véletlenül megcsókoltam.
- Au! Mit keresel itt, Binky? Épp szépet álmodtam! Hogy merészeltél ilyen korán felébreszteni? És ezerszer megmondtam, hogy SOHA NE HAJOLJ FÖLÉM!
- Elnézést gazdám. Binky csak jót akart, Binky jó manó. Mondtad, hogy ébresszelek föl, mielőtt elkezdeném a takarítást, és most szeretném, Uram! – sipítja válaszul, de én továbbra is dühödten meredek rá.
- Büntesd meg magad! És kezdj neki a takarításnak, te lusta dög, vesd be az ágyamat! – sosem állítottam, hogy jobban bánok ezekkel a szerencsétlen, ronda jószágokkal, mint az aranyvérűek. Alsóbbrendű, eszetlen népség. Még szolgának se jók!
Miközben lenéző pillantásaimat vetem rá, felpattanok, és kimegyek a fürdőszobába.
A fogmosás most igen hosszú ideig tart nálam, micsoda szégyen! Hozzámért egy házimanó. Ráadásul az ajkaimhoz! Elfogadhatatlan.
Miután többszörösen ellenőriztem, hogy tökéletesen tiszta az arcom, egy gyors zuhanyzást követően egy törölközőt magam köré csavarva lépek ki a fürdőből, hogy aztán a gardróbhoz vezessen az utam, ahol magamra öltök egy fehér inget, lazán gombolva, félig lehajtott gallérral. Egy nyakkendőt is magamra öltök, de csak megszokásból, s amikor úgy döntök, megfelelő a kinézetem, akkor gyorsan megszárítom a fejszőrzetemet, és már el is tűnök a hálómból, hogy ne zavarjam Binkyt… vagyis ne zavarjon Binky engem a takarítással. Hónom alatt csupán egy könyvet hoztam magammal, hogy el tudjam foglalni magam valahol.

Először az étkezőbe tartok, hiszen már ebédidő van, s nekem a reggelit is be kell pótolnom, de túl sokan vannak ott is, meg mindenhol. Hétvége… szörnyű két nap. Az oké, hogy nincsenek órák, de mindenhol nyüzsögnek a diákok, ami felettébb unalmas, ha nekem nincs társaságom, mert akkor nincs buli. És mindenféle söpredékkel meg nem fogok szóba állni, túlságosan „Bloxhames” hangulatban vagyok ma.
Végül úgy döntök, elhalasztom az étkezést, annyira éhes úgysem vagyok. Majd visszatérek az utolsó percekben, a kaja úgyis megvár, hacsak nem kések. Ha meg esetleg elkésnék, akkor ott van a konyha, a házimanókból úgyis sikerülne egy kiadós ebédet kicsalni.
Mivel a többi szobában is vannak emberek, s én nyugalomra vágyom, pont oda telepedek le, ahol úgy gondolnák az emberek, hogy rengetegen vannak: A bejárati csarnokban. A legtöbb diák ebédel, vagy máshol csatangol, csupán egy-egy gyerek halad át ritkán rajta. A lépcső egyik fokán kellemesen elhelyezkedek, kinyújtom a lábaimat, s unaloműző elfoglaltságként előveszem a könyvemet.

Egy darabig egész jól elvagyok, ám egyszer valaki megtöri a nyugalmamat, és megszólít. Unottan nézek fel, pont a legjobb résznél kell zavarni! Persze valószínűleg most minden rész a legjobbnak tűnne, csak hogy legyen miért utálnom azt, aki ily galád módon zavar meg.
- Hajh, pont a legjobb résznél…? Elolvashatom még ezt a fejez…. Na mindegy.
Látszik, hogy nem szívesen segítek, de azért próbálom eltüntetni az unott arckifejezésemet. Visszaidézem, hogy mit mondott el a bemutatkozásnál, majd idejét érzem annak, hogy én is elmondjak valami ilyesfélét.
- Cső – nem, nem tudtam volna valami kedvesebb, jobb megszólítást találni, élvezem a helyzetet, ez az elsős rám van utalva, nem valószínű, hogy bárki más segítene neki ilyenkor. De lássa meg a jó szívemet, és szerencséje is van, hisz egy Diákbizottsági tagba botlott bele, és ha eddig nem is volt dolgom ilyesmivel, a segítőkészség is szerepel a munkaköri leírásomban asszem, de ne várja, hogy be is fogom tartani.
- Michael vagyok… Michael Bloxham, Nagy-Britanniából – nem mintha nem látszana az arcomon, a kinézetemen, a pecsétgyűrűmön, hogy nemesi sarj vagyok, méghozzá brit, de azért odarakom ezt az apró származási felvilágosítást, csak úgy, mert miért ne?
- Pechemre én is extremusos vagyok, szóval segítek neked. Jó bulik szoktak nálunk lenni, a miénk a legjobb kar, ezt előre leszögezem, remélem nem fogod „bepiszkítani” a karunk hírnevét – szólok a „bepiszkítani”-t különösen megnyomva, jelezve, hogy ezt nem a hagyományos értelemben kell érteni, inkább úgy, hogy „ne legyél jófiú”. Persze még mindig nem álltam föl, egyelőre tökéletes kényelemben pillantok fel a srácra, majd hirtelen kiáltok egyet.
- Binky, gyere ide! – kiáltom a levegőbe, s 5-10 másodperc múlva halk pukkanás kíséretében megjelenik a manó. Rögtön pukedlizni kezd felém, és már mondja is a magáét.
- Binky dolgozik, és alaposan megbüntette magát a reggeli incidensért. Nemsokára kész leszek a takarítás…
- Rendben – ez akár dicséretként is felfoghatja -, csak közben a segítségedre van szükségünk. Jött egy új extremusos diák. Hozd a bőröndjeit! – parancsolom neki ellentmondást nem tűrően, majd én is feltápászkodok, s kezet nyújtok az új fiúnak.
- Üdv itt. Ő Binky, a házimanóm, ne törődj vele, nagyon öreg már – mondom neki, majd újra alacsonyabb barátunkhoz fordulok. – Rakd le a szobámban, majd ha megkapja a sajátját, át fognak kerülni a dolgok.
Amennyiben Draven nem ellenkezik, Binky el is tűnik minden cókmókkal, a srácok pedig akár indulhatnak is.
- Van kérdésed?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Skorpió Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája
Hozzászólások : 649
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Márc. 06 2010, 17:44Elmosolyodik, és megfogadja, hogy ő is ezt fogja csinálni. A lány kérdésére megrázza a fejét, és mosolyogva válaszol.*
-Nincs fontosabb, de ha bármi kérdésed van, engem a Siriusban megtalálsz, Noelt keresheted, de akkor a harmadik emeleti folyosón, a sátorban. Friminka a karvezető, akit nem szabad magázni, abba a fakocsiba lakik, ott. Morgen professzor, pedig az Északi toronyban lelhető fel. Hozzájuk is bármikor nyugodtan fordulhatsz. Ezen kívül még annyi, hogy csak a Signumus klubhelyiségbe mehetsz be, a többit nem látod, de a többiek sem látják azt. Na azthiszem ennyi.
*Összecsapja a kezét, és elindul. Mióta van is itt? Június vagy július óta?*
-Olyan nyolc-kilenc hónapja. Azt hiszem.
*Ahogy beérnek, elindul felfelé a lépcsőn. Közben lelkesen magyaráz*
-Nyugi, már ha izgulsz, mindenki tök aranyos, meg kedves, de persze vannak kivételek. Óhh, jut eszembe. Választhatsz. A Siriusba, a Minoris, vagy a Belatrixba szeretnél lakni?
*Megtorpan, és kérdően pislant a lányra.*


///Bocsi, reggel óta írom, de nagyon agyhalott vagyok.^^ A következő mehet a klubhelyiségbe.///

_____________
By: Cailin Landry
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Márc. 06 2010, 23:21

**Ireth-Ed**

* Hátra pillant a válla felett, a mozdulat olyan apró, hogy meg sem látszik, de magában jót mosolyog. Kijárna egy maflás Ednek is, a nagyobb fiú lekeverhetne neki egy jobbost, és Ő meg esetleg, talán, ha nagyon muszáj, ápolná kicsit. Na persze, csak annyit, hogy az ne legyen gyanús.
Előrefordul, kibámul az ablakon. Még mindig azon agyal, hogy lehetett őt egy istállóba hívni randizni.
Hallja a fiú lépteit, nyakon a pihés szőrszálak jelzik, hogy Ed közelségét. Élvezi ezt a huzavonát, mi izgalmasabb van, mint egy kis szerelmes játszadozás?
Jobban kihúzza magát, mellei előtt összefonja karjait, ő sem igazán akarja megadni magát, igazán megtehetné ezt a fiú. Dacosan pislog rá, majd elpillant a lassan csorgó eseményeket, a kölcsönös halk fenyegetéseket, majd a gyengébb megfutamodását és az események elültét. Nem szól Edhez, várja, hogy kibökje amiért jött, az meg, hogy mi miatt sértődött meg, nem is lényeges már.
A flegmaságért kedve lenne Edet bokán rúgni, hogy jajongva rohangáljon a folyosón.
Türelmesen vár, hogy végre elhangozzék a bocsánat kérés, melyre vár, és akkor végre beigazolódik, hogy nem istállóba való, főleg mert ő nem szaglik, ha ezt még hallaná is kiütné a prefit a bokszeréből, már ha azt hord, ami szinte biztos, erre akár fogadást is kötne.
Az máris nagyon jó hír, hogy a srác tudja, mitől van kiakadva, ez is ritka eset, általában még az sem szokott kiderülni mi okozta a feszültséget.
az azonban biztos, hogy nagyon nem lenne jó kihagyni a mai napot, hiszen a lány is arra készül, hogy ebből lesz valami izgató játék.
Szeretne azonnal védekezni, hogy ő ugyan nem akadt ki, na jó nem nagyon, de mégis, igencsak kiakadt. Most az ő szemöldöke szalad a magasba, nem szeretne hideg helyre menni, mi lenen akkor a fiúból? Ha minden igaz neki nem tesz jót a hideg, Ireth pedig nem szeretné a leheletét nézegetni, a mínuszban.
Dacosan tekint a fiúra, neki igenis számít a hely, minden az időzítésen múlik és persze a helyzeten, meg a helyen, ebből is látszik, hogy a fiú még nincsen képben, teljesen ugyan ő sem, de azt már tudja, hogy nem árt mindent jól összhangba hozni. Újból az ablak felé fordul, miközben gondolkodik, szeretné mutatni, hogy sok a bla-bla. Az elhangozottakból pedig a barlang hangzik jól. Friminka meg fulladjon meg, hogy összejött Owainnel, tehet egy szívességet:P*
- Hüm, a tanári tetszik. Persze az asztalon. * isteni első alkalmas hely lenne az egyszer biztos.
Nem látja a falnak dőlő srácot, a macsós lazaságával együtt, pedig biztosan jót mulatna rajta. Leengedi kezeit, hogy kapirgálni tudja mutató ujjával az ablakot, majd elvigyorodik a következő szavakon, áhám, szóval Ed vele akar lenni. Ez igen jól hangzik, mert neki is kell az ominózus illető, lenne vele kedve sok dologhoz.*
- Véleményem lehet? * érzi a derekára csúszó, majd erősen szorító karokat és vidámabb lesz, de azért biztos ami ziher kéreti magát csöppet, pedig kedve lenen azonnal megfordulni és őrjítően vad csókot váltani a prefektussal, annyira izgató lenen, közben gondolatai visszatérnek az ajándékra, az vajon merre lehet most? csak reméli, hogy senki nem nyúlta még le:P*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harold Clanford
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Vízöntő Jelige : A természet kerekein soha nincs rozsda
Hozzászólások : 77
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Márc. 07 2010, 14:10

Lassan lépked a márványpadlón. Nem ismer a járást, ezért megáll és lepakolja a cuccait maga mellé, majd lassan körülnéz. A csarnok hatalmas, folyosók és ajtók tömkelege látható mindenfelé, amerre az ember csak néz. A márványpadló csillogóan fehér , szinte tükröződtek a rajta a falak. A csarnokban sok ember járt - kelt, de őt nem nagyon vették figyelembe. Bár nem is csoda, mindenki sietett valahova. Gyors léptekkel mentek, egy pillanatra sem álltak meg. Ez Harold számára nem volt újdonság otthon ezt már megszokta. Viszont itt szinte minden emberen látszott, az hogy boldogak voltak, és nem azért sietnek mindenfelé, mert hajtja őket a stressz, mint ahogy ezt a nagyobb városokban tapasztalhatta. De ő nem szólalt meg csak némán állt a sarokban, nézelődött és várt hátha észreveszi valaki és segít neki eligazodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Márc. 07 2010, 16:28

Értesítést kaptam, hogy mai nap folyamán egy diák érkezik a karunkba, na de mikor. Nem állhatok reggeltől estig a parkban, járkálhatok fel le, hogy fürkésszem a fákat, megérkeztét kutatva. Mármint a fák közötti részeket.
Ráadásul nem is szeretek bemászni az erdei viskómból ide a flancosabb kastélyba. De mit van mit tenni, kopott farmeromra, makulátlanra vasalt, fekete ingemre rákapok egy hosszú, fekete kabátot, lábamat bedugom a western csizmámba, és elindulok keresztül a sűrű erdőn.
~Még nincs itt...~
Sóhajtok egyet, majd a hatalmas tölgyfa ajtókhoz lépek, melyek kitárulnak előttem. Bent szembesülök a ténnyel, hogy sikerült elkésnem. A fiú, aki nézelődik a csarnok közepén, ismerős nekem. Mogorván, morcosan morogva lépek oda hozzá.
- Üdvözletem Mr. Clanford, remélem jól utazott. Owain professzor vagyok, a karvezető helyettese. Induljunk..!
Pálcámmal csomagjai felé intek, melyek előttünk lebegve emelkednek felfelé, ahogy mi haladunk lépcsősorokon. Nem sétálok, elég hosszú léptekkel haladok felfelé, olykor kettesével véve a fokokat. Hadarva sorolni kezdem neki a tudnivalókat, melyek mint egy olvasmány, úgy tetszhetnek füleinek. Na igen, mára már szinte bemagoltam azt a szöveget, amit ilyenkor el kell mondanom. Közben egy térképet adok kezébe.
- Ezen megtalál minden egyes helyiséget, amire szüksége lehet. Kérdéseivel, problémáival a prefektusainkhoz, karvezetőnkhöz, vagy hozzám fordulhat. Engem már ismer a prefektusok: Ireth Benkovits, Cecilia Thulile, Georgina A. Greene, Aram Avadakian, Karvezetőnk Thierry de Montmorency professzor, aki a Mágusirodalom és Bűbájtan tanár is. Ezzel kapcsolatban van-e kérdése?
Felé fordulok menet közben, szemembe lógó hajamat hátrasimítom, persze közben haladok tovább.


Írhatsz az első emeleti folyosóra:)//

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Márc. 08 2010, 16:46

**Ireth**

*Nehezebb Irethttel, mint egy zsák krumplival. Azt még el elcipeli az ember, de ezt a csajt megérteni? Mégsem az istálló volt a baja? Vagy most miért vág ilyen durcás képet?*
~Itt fogom hagyni! ~ *az ő ábrázata is egyre dacosabb kifejezést ölt, a hideg eszébe sem jut, pedig vörösödve mondaná le a találkát, ha csak egy kicsit is összemennének a dolgai, de most éppenséggel túlerősen agyal azon, mi lehet a kislány problémája, mennyire fogja elvenni kedvét ez a kéretés. Azt érzi például, hogy már nem is izgul, Irethnek egyelőre sikerült letörnie a lelkes “jajjdefélek, hogy nem leszek elég jó” szindrómát a különféle méretkomplexusoktól a nem annyira szőrösödésig…*Ireth persze az anti izgalmakat is elrontja, kijelenti, hogy nem tartja őrültségnek az ötletet, a tanári asztalon. Neki úgy kb nyolcvan százalék a véréből agyába tódul, kicsit meg is lazul a szorítás a lány derekán. Lelkei szemei előtt…belép az egész tanűrbrigád, mind az ő haverkáján röhögnek és Stephano úr felír neki valami növesztő szert…és közli, hogy nemileg nem érett még az ilyesmire… Olvasott is valami génhiából ezzel kapcsolatban. Nagyot nyel, nem, ezt Ireth igazán nem hallhatta…-hiteti el magával. Kezei kissé ökölbe szorulnak, ott a lány derekát, összegyűri a felsőjét rendesen, szinte kapaszkodik, markol belé. Reméljük ezúttal nem ő szakítja le az anyagot róla…Irethnek természetesen sejtenie sem szabad, hogy be van tojva, sem azt, hogy mennyire, s mikor megköszörüli torkát, hallja, hogy hangja a szokásos magabiztosság dallamán cseng.*
- Naná, ott is lehet. Nekem mindegy, döntsd el, nekem bárhol jó. *Mivel nem gondol a hideg vízre…*
-Tényleg, uszoda, jakuzzi? *Kérdi. Úszni nem tud, ez megint cinkes lenne, de a jakuzziban ellenne a lánnyal, s az még meleg is. Magában imádkozni kezd, mit döntsön a lány, rajta múlik, ő nem akar finnyásnak mutatkozni. Nagy kicseszés lenne az uszoda, hideg és mély vízben, de csak nem gondolatolvasó Ireth.*
-Véleményed, éspedig? *Ed véleménye szerint most fogja lefújni az egészet. Nem lehet, hogy ennyi cirkusz, meg huzavona után belemegy…ráadásul el sem tudja képzelni miféle véleménye lehet erről a lánynak…*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Márc. 14 2010, 23:29

Belépve a fiú után a csarnokba, átvágva azon a lézengő diákok között, a lépcsősorok felé terelgetem. Jómagam is nekivágok, sokadjára már ma. Valahogy nem érzem hiányát annak, hogy én még lakni is itt lakjak. El nem tudom képzelni, hogy mit élveznek az emberek abban, hogy a harmadik emeletre, vagy éppen az egyik toronyba kell felkaptatniuk. Na jó, van aki ennél kicsit gyorsabban halad, hisz elég sok itt a rejtekajtó, a kandallók is segíthetnek, de egy diák ezekről mit sem tud, így kénytelenek gyalogolni, én meg felkísérgetni őket.
- A kastélyban elég könnyen el lehet tévedni, így nem árt, ha ezt a térképet alaposan átböngészi.
Kettesével veszem a fokokat, s remélem, hogy győzi a tempót a fiú is, mert én bizony egy fiú miatt nem lassítok. Egy lánnyal szemben más lenne a helyzet persze. Közben persze kezébe adom a térképet, melyről beszélek.
- Vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartania. Például este 11 után nem hagyhatja el a hálókörletét, amíg nem nagykorú. Az órákra az iskolai egyenruhába, azaz a karunk színét viselő talárba mehet. De minden ki van függesztve a társalgó falára. Szíveskedjen elolvasni, és lehetőleg igyekezzen be is tartani azokat.
Morgolódok, mint azt mindig is teszem. Kevesen látnak engem mosolyogni, inkább bújok az irónia adta álca mögé, hogy elrejthessem valódi arcomat.
A lépcsőfordulókban oldalra pislogok, hogy siet e utánam, vagy lemaradt-e esetleg.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vergil Lewin
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Hozzászólások : 8
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Márc. 14 2010, 23:37

Figyelmesen hallgat, vagyis úgy tesz, közben kezébe nyomnak valami papírt amiről rövid idő alatt kiderül hogy egy térkép de hogy mi? Azt nem nagyon tudja. Siet utána valószínű hogy a szobájába tartanak, majd végül elcsíp valamit a férfi mondandójából a szabályokról.
-Igen uram, betartom őket, jó nevelést kaptam
Hadarja, szinte már reflexből vágja ezt rá mindenre, nem is tudná megszámolni hányszor mondhatta el ezeket a szavakat ilyen összetételbe, de a lényeg hogy működik.
~Karunk színe? az melyik is lehet? meg kellene kérdeznem? ja nem, ki van írva az is valahova~
Abból a kevés információból gazdálkodik amennyire oda tudott figyelni, nem mintha untatná a másik csak őt inkább a körülötte elhaladó emberek tömege kötötte le
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Márc. 15 2010, 23:46

- Owain...Tayler Thor Owain, az ön karvezető helyettese.
Kezet is nyújtok a fiúnak bemutatkozás közben, majd elindulok vele a kastély hatalmas ajtaja felé. Belépve a csarnokba, ami mostanra már nem túl népes, a csilingelésem, s az ő lépése is, kissé visszhangzik. A lépcsősorok felé vesszük utunkat, ahol egy térképet nyomok a srác kezébe, tanulmányozási célzattal.
- Ezen megtalál minden helyet a kastély területén. Rá van írva, hogy melyik termet hol találja meg. Nem lenne jó, ha eltévedne.
Nem vagyok bőbeszédű típus, de most valahogy sikerül jobban kifejezni magam. Nem csak a kezébe nyomom, hanem fűzök is hozzá pár szót.
- Vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartania. Például este 11 után nem hagyhatja el a hálókörletét, amíg nem nagykorú. Az órákra az iskolai egyenruhába, azaz a karunk színét viselő talárba mehet. De minden ki van függesztve a társalgó falára. Szíveskedjen elolvasni, és lehetőleg igyekezzen be is tartani azokat.
Valahogy még mogorvaságom sem érezhető most annyira. Talán a fáradtság, vagy a bór teszi, amit megittam. Azért kedvesnek sem mondhatnám magam, mert az nem én lennék. Fenn kell tartani az álcát, hogy én vagyok a mogorva, goromba professzor, akinek egy jó szava sincs senkihez, ráadásul állandóan ironizál.
Átvágunk a csarnokon, s nekiindulunk a lépcsősornak. A lépcsőket mellette is kettesével veszem, nem szeretek sétikálni, s szeretnék minél hamarabb visszakerülni szobámba.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nero Talbot
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Rák Hozzászólások : 10
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Márc. 15 2010, 23:59

Megfogja Owain kezét, majd követi a csarnokba. Az ajtó láttán nem lepődik meg , igaz elégé nagy az az ajtó és szép munka de ne nyűgözi le Nerot. A csarnokba beérve kissé különös érzés fogja el ahogy a vízhangzó lépteket hallja , ami át csap idegesítő zörejjé.
~ Eléggé elegáns.~
Motyog magában és a falon lévő képeket vizsgálgatja. Owain mögötthaladt és mivel enfigyelt nem vette észre hogy az megált és neki ütközött a hátának.
- Elnézést. Nagyon sajnálom.
Magyarázkodik és elveszi a térképet. Majd tanulmányozni kezdi. Közben figyeli a profeszor beszédét, utána pedig követi a lépcsők felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szer. Márc. 17 2010, 22:38

// Ed&Ireth//

* Nem is lehet ez kétséges, hiszen ellenben egy zsák krumplival, Ireth szokott és tud is gondolkodni, meg nem is ehető, és talán gyökeret sem ver, de az hasonló köztük, hogy jól mutatnak kis vajjal, mindketten finomabbak lesznek tőle. Pucolt, és előre főzött állapotban. Ireth is szereti ha kicsit főzögetik, jah nem az főzögeti, de majdnem.
Hátra dől kissé, hogy a fiúhoz dőlhessen, az ő vágyai cseppet sem csillapultak és nem is fél, nem érzi, hogy lenne mitől. Ha más nem elütik sok millió csókkal, simogatással, és bármivel, és még az sem zavarja, hogy et egy előre megbeszélt dolog, szinte feladat, talán ettől még jobban élvezi is a szitut. Azt ugyan sejti, hogy egy valamire való fiú kicsit fél az ilyesmitől, de ha őszinték vagyunk, neki nem kell annyit adnia mint a fiúnak, vagy többet is kéne?
Biztatóan elvigyorodik, neki ugyan vannak tervei, ha már a tanári elvetődne, noha neki ahhoz is lenne kedve. Ugyan mi történhet? Kicsapják? És? Haza megy. Az apja majd nem szól hozzá két napig, az anyja meg kioktatja. Gondoltban is vállat ránt. Mi lesz? értesítik a szüleit? Kislányuk a tanáriban sexelt? Jelenleg le sem szarja.
Szembe fordul a fiúval, de igyekszik az ölelésben maradni, karjait a fiú nyakéba csúsztatja.*
- Oké. Akkor beszökünk a tanáriba? Vaaaagy… Ismerek egy nagyon jó helyet. * azonnal eszébe jut a dús növényzetű kert, valahol kint, ahol annak idején Sammel találkozott, ha van isten akkor az most üres, ha nem akkor… tesznek róla.
Hallja, hogy Ed nyitott, és valahol örül is, de azért bízott benne, hogy randi lesz és nem előre megbeszélt sex, de ebben is van izgalom, sőőőt, ő máris nagyon izgul. Hozzá préseli magát a fiú testéhez, combjával a lábai közé furakodik, hogy összesimuljanak, és amíg lehet tolja felfelé. *
- Mond csak… készültél rám? Vannak ötleteid? Terveid? Hogy… mit szeretnél velem? * közben közelebb hajol, és rápuszil az ajkára, majd elhajol és újra csak pislog rá, mint aki választ vár, de igazából nem hiszi, hogy tevei lennének, de azért kínozza kicsit, mert az jó.*
- Csak mert én… nekem van nagyon sexi ruhám, most kaptam egy sráctól, igaz jelenleg nem tudom merre van, mert ha jól látom elhagytad. * ujjai felszaladnak Ed tarkóján a haja tövéhez. A lány kicsit bolond, már nem is emlékszik, hogy miért és mikor vesztek össze, főleg nem hogy min. Ezért is van az, hogy Ireth olyan mint a nyári zápor, lecsap és az emléke is tova illan.
Jobban a fiúhoz simul. Érezni akarja lélegzetét, bőre melegét, nem érdekli, hogy immár ki jár a folyosón, főleg, hogy lassan elszállingóznak a tartozékok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olympe P. Burton
Egyéb személy
avatar

Female Ikrek Hozzászólások : 14
Kor : 71

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Márc. 20 2010, 22:39

A parfümre inkább nem is tesz megjegyzést. Olympe egyértelműen szúrós szagúnak és borzalmasnak véli, nem gondolta, hogy felírja, de ha már így megemlítette a tanerő, akkor miért ne? Sok minden belefér még abba a noteszkébe. Az írásból a férfi megjegyzése zökkenti ki.
- Micsoda arcátlanság! A maga órái lesznek az elsők amiket meglátogatok!
Mégis mit képzel magáról ez az egyszerű kis tanár. Na majd megmutatom én neki... Jelen helyzetben csak az a dolga, hogy felkísérje a nőt a lakosztályába, s ezáltal körbevezesse őt a kastélyban. Még, hogy más dolga van. Olympe most csak azért is megáll a csarnok közepén, s jól szemügyre vesz mindent. Megnézi az összes festményt, minden lépcsőt, s percekig tűnődik a mozaik borítású kupolán. Valójában Olympe rajong az antik dolgokért is. Egy bőröndjében csak a szobájának dekorációja kap helyet. Hozott magával afrikai famaszkokat, festményeket, kisebb-nagyobb tárgyi emlékeit világjárásáról vagy éppen az eddig általa látogatott iskolákból. A mozaik tetszik neki, de nem nyűgözte le túlságosan a csarnok.
- Merre tovább?
Teszi fel a kérdést, miután eléggé kibámészkodta magát. Nem igen látja át egyenlőre az iskola felépítését, szerkezetét, úgyhogy eléggé rá van szorulva a tanerő segítségére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Márc. 20 2010, 23:06

Az a gyanúm, hogy az a füzetke a rólam írt halommal hamar be fog telleni. Ehhez már csak a pimasz vigyorom is hozzátársul, ami előbújik mogorvaságom mögül. Persze erről Olympe mit sem sejt, hisz a bámészkodással van elfoglalva, s nekem háttal áll. Én viszont összefont karokkal állok a lépcső mellett, amíg ő kedvére nézelődik. Nekidőlök a falnak is, mint aki halálra készül unni magát, persze ha a nő rám néz, akkor magamra erőltetek egy érdeklődő pillantást, mellyel követem is lépteit.
~Azt hiszem már befuccsolt a vacsorafőzés, hacsak meg nem hívom őt is egy kis vadászattal egybekötött főzőcskézésre. Friminka biztosan jobban boldogulna vele mint én.~
Elképzelem amint a kiöltözött nagysága végigvergődik az erdő sűrűjén, és az elejtett nyulat nekikezd gombás raguval elkészíteni. Persze ebben az elejtésen van a hangsúly, amin belül egész jól mulatok, miközben fapofával lesek előre.
- Erre kérem.
Intek felfelé a lépcsőn, jelezve, hogy merre is kell mennünk. Elégedettséggel tölt el a tudat, hogy ha most faképnél hagynám, akkor itt állna a csarnok közepén, elveszetten, vagy kereshetne magának más mitugrászt, aki kénye-kedve szerint hajbókol neki, mint egy Bólogató János.
- Esetleg szolgálhatok önnek egy térképpel a kastély elosztásáról. De ha igényli körbevezethetem az egész kastélyon.
Hangomban érezhető egy kis lemondás, ami a délutáni programomat illeti, de ha belegondolok abba, hogy Olympe is alkalmas egy kis "szórakozásra," akkor lehet, hogy megérné az áldozatot. Úgy is mindig magányosan tengődök, így most ez szocializálódásnak is felfogható. Viszont ott van Edward, akit nem igazán szeretnék sokáig magára hagyni, úgyhogy igyekszek minél hamarabb visszamenni az odúmba.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Márc. 21 2010, 16:11

**Ireth-Ed***A srác agya egészen érdekes módon működik, talán pont erről gondolkodik ő is, vagy éppen elképzeli egyáltalán hogyan működik ez a dolog. Nem hiszi, hogy a lánynak kéne bizonyítania, azok alapján, amit eddig tapasztalt, vagyis a nullát erről a dologról. De hé, látott ő már füzetben olyat, igaz, hogy csak egy pillanatra, meg hogy a felvilágosító órái is elmaradtak kiskorában, amit tud azt ikerbátyától Mickeytől tanulta, akivel 13 évesen beszélgetett utoljára erről, s jobb nem visszaidézni miket emlegettek akkoriban a lányokról, Ireth valószínűleg tökélyre fejlesztené a középre rúgási technikáját, ha Ed ezzel jönne neki elő.
Annyira már a srác is tapasztalt, hogy tudja mit ne mondjon neki, ha más nem, akkor az a néhány pofon Irethtől már megtanítgatta, vagy helyesebben kezdi tanítgatni. Hogy nem izgul, az túlzás, mert a vak is látja, ha ránéz, az egészben csak annyi szerencse leledzik, hogy a lány háttal áll neki, s nem látja milyen képet vág, ahogy elképzelni mit fog vele kezdeni a tanári szobában… Ezen ő is elgondolkodik, bár mivel halottak a valaha élt rokonai nem igazán tudnának értesíteni senkit, számára nagyobb gáz lenne, ha kicsapnák, mehetne az utcára guberálni, s Edward Lyons fiatal úr sajnos nem ért semmihez, amiből meg lehetne élni. Egyesek az eszükre büszkék, hát ő nem panaszkodhat, le se bagózza a tanulást, egyelőre, majd a vizsgák előtt, hogy szétrágják az infók a fejét. Fizikai terhelést nem bír, lehet már az első héten belehalna, miből is él, hármas fizikumból, épphogy-csak létezik, tud futni ha kell, felemel egy lányt egy percre, de az erőről ennyit, elmaradott. Hogy Irehnek mégis kell, viszont felturbózza, hihetetlen, hogy a lány nem a buksiját akarja simogatni és öcsikéjének nevezgetni kedves kis haverkáját, jólesően felmordul, mint egy kutyus, ha megvakarják a füle tövét, mikor Ireth ezt teszi a nyakával. Most nem mondhat semmi olyat, ami széttörheti a minimacsó eszményképét a csajban, jobb ha nem gondol a következményekre, akár mi is fog történni, különben a nagy szorongástól nem lesz majd olyan macsó, mint szeretné.*
- Mondtam, hogy nekem mindegy, mehetünk a tanáriba, a templomba, az egyik osztályba, a kertbe, ahol fű van. *Most nem esik le neki mire gondol a lány, istállóba nem akar menni, ennyit tud csak.*
-Uhh *Miket csinál ez a lány… Nem bánná, ha a többi srác féltékenyen lesné és megint ő lenne az istenkirály, mint a másik iskolában, csak ezt az adu-ászt már eljátszotta… Kénytelen beleharapni alsó ajkaiba, hogy ne nyögjön, egyre sürgetőbbnek érzi elcsalni a lányt, a félelemről meg is feledkezik lassan, majd kezd vele valamit…majd irányítják. Ő is hozzásimul, vagy egyszerűen csak nem mozdul, bár a lány érezheti, hol és hogyan mocorog alatta valami. Nem nagyon beszélne, de Ireth szóval tartja, ha ilyenek csinál vele ne csodálkozzon, hogy kissé elfúló hangon szólal meg.*
- Persze…készültem…borotválkoztam is. *Tényleg fogta és bekente a az arcát habbal, úgy csinálta mintha, elképzelte a szőröket a képére, Ireh biztos nem bánja, ha nincsen, ha így is tetszik neki a kicsifiú. Mit szeretne vele…Az agya leblokkol, kb fogalma sincs, csak azt tudja valamit…*
- Tudom, hogy mit, persze, nem bánod meg, kész leszel…tisztára, teljesen…*Ő már most kész van, de mindegy XD*
- Ühüm…ruha, felveszed? ide..invitálom….áh…így nem tudom, azt se tudom van-e pálcám, elmegyünk érte? *Hülye kérdés, ő így akar maradni, szeretné, ha a lány folytatná, egyre gyorsan veszi a levegőt, s ha a leheletét akarja érezni a lány, az forró, nagyon forró…Ha mozdulni szeretnének a lánynak kell, mert ő nem tud, az biztos.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Márc. 29 2010, 21:45

// Ed & Ireth //


* Hát ő még bízik abban, hogy Ed nem csak képregényben látott nőt, és azt is merészen hiszi, hogy nem vele váltotta az első csókot. Talán Ő sem tervez sokkal többet, de ha valóban tudná, hogy Ed legbelül retteg az élménytől, hogy ilyesmit még csak filmben sem látott, nos, lehet nem lenne ennyire lelkes Ő maga sem.
Ám a fiú olyan bizonytalannak tűnik, hogy a lány ráharap a szájára és tanácstalanul elmosolyodik.*
- Jó, csak mert nekem igazából mindegy, hogy hol. Templomba? Vétkeznél velem egy szent helyen?
* Na azért nem lenne olyan nagyon benne mindenbe, de azért jó lenne kitalálni valami izgalmasat, csak az a baj ezzel, hogy minél többet beszélnek róla, annál jobban elvész a varázsa.
Ireth már kissé feszeng is, szembefordulva Eddel hozzá simul és rámosolyog. Hófehér fogai kivillannak, ahogy igyekszik meggyőzni Edet, már nem igazán tudja, hogy miről.
Vidáman bólint, neki jó lenne bárhol, de a helyzet az, hogy mégis jó lenne egy olyan hely, ahol nem kell veszélytől tartaniuk, ő jobban örülne immár egy zárt helynek, sok puha hellyel.
Hozzábújik a fiúhoz és édesen a fülébe súg, valamit arról mire vágyik, hogy szeretné, és hogy elhiszi, hogy kilesz, nagyon is kilesz, de... talán nem most.
Még mindig jó kedvűen mosolyog, pedig sejti, hogy csalódást okozott, és azt is, hogy Ed most majd magában keresi a hibát, pedig nem benne van.
Egyszerűen csak a lányka szeszélye ilyen. Az előbb még volt kedve, de mostanra nincsen.
Még azt is elmeséli, hogy máskor bepótolják, mert neki vannak ötletei és addig kieszeli az is, hogy hol.*
- Az ajándékom ne hagyd itt, ha még mindig akarsz, majd láthatsz benne. * rácsókol a fiú ajkaira, hosszan, pedig a srác tuti meglepett.*
- Hívj meg egy izgalmas randira. * kéri, mert úgy dönt, a fiú még egy kicsit had kínlódjon. Kiszabadul a karok közül és lassú léptekkel távozik.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Ápr. 05 2010, 14:57

Sárossy Kristóf

Óóóó ha olyan lenne az igazgató...szép szavakkal, hízelgéssel talán el is érhetné, hogy kirúgjanak, de így? Ahh, hamarabb kapna ő büntetőmunkát, mint én elveszítsem állásomat, még ha valóba féltené is azokat a bőröndöket. De hát ugye nem is akar panaszkodni, mert az snassz lenne. Hogy nézne már ki az, hogy egy ilyen kaliberű fiú az igazgató fenekét nyalja, miközben rinyál holmi varázslatok miatt.
Magányosan élni nem egyenlő az unalommal. Én inkább unom az ő fejét, mint a saját életemet. Meg egyébként is, honnan is vehetné, hogy unalmasan élek? Mi is erre a bizonyíték? Nem is ismer. Na de ami késik, ugyebár el nem múlik.
Az ajtó előtt azon töröm a fejem, miközben állok vele szembe, s várom, hogy beljebb lépjen, hogy ha ilyen nyájasan szemtelen lesz, őt is egyszerűen felvarázsolom a bőröndjei mellé, s felsétálok utána, hogy összevakarjam a földről. De nem, a gondolatnak nem engedek teret, hisz türelmem végtelen. Így mosolyogva fogom meg a karját, kicsit meglódítva, hogy együtt lépjünk be a hatalmas ajtón, hogy nekivágjunk végre a lépcsőrengetegnek. Tudom, hogy ez sem fog tetszeni neki, de ez van. Akkor majd újra nekikezdhetek valami körmönfont mondatokkal kikerülni a bűvkörből, mely körbeöleli ezt a játékot.
- Gyerünk kisasszony, mert sosem érünk fel a toronyba!
Nevét megkérdezni? Azt meg minek? Igazgatónk már jóval érkezte előtt leadta, hogy kik is érkeznek mostanában a mi karunkhoz, s mivel képmemóriám remek, nem okozott gondot kitalálnom ki is ő.
- Amint azt ár mondtam, olvastam a kartonját, így tudom ki is maga Sárossy Kristóf úr, vagy kisasszonynál maradjunk? Ha Kiss Pistát kísérném be, minden bizonnyal szívesen látott vendég lenne, én meg kitüntetett professzor.
Tudja fene, még az is lehet, hogy K.P. úr magas rangú tisztviselő...Honnan tudja kedves diákunk, hogy nincs-e ily nevű ismeretsége tanári karunk egyik tagjának.
- Ha esetleg érdekelné prefektusai Ireth Benkovits, Cecilia Thulile, Georgina A. Greene, Aram Avadakian, karvezetője Thierry de Montmorency, együttal ő a Mágusirodalom és Bűbájtan tanár. Karvezető helyettes én vagyok, ahogy azt már tisztáztuk, a nevem Tayler Thor Owain, Varázsfegyvertan, Rúnamágia, és Mitológiák és Vallások tanár.
Persze közben nekilódulok a lépcsőknek, s kettesével veszem be őket, hogy minél hamarabb jussunk fel a toronyba, ahol végre "leadhatom" őt, s mehetek vissza az erdőbe. Hogy a tempót bírja-e vagy sem, az nem igazán érdekel. Parkbéli lépteiből ítélve nem fog neki gondot okozni tartani velem a lépést, de ha mégis, egyel több könyvelni valóm lesz a listán, melyet a fejembe jegyzetelek.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sárossy Kristóf
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Halak Hozzászólások : 30
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Kedd Ápr. 06 2010, 12:03

Prüszkölve szabadulok meg felesleges levegőtől. Csak tudnám hogy mégis miért szenvedek ezzel a pofával. Valaki nagyon kimoshatta az agyát, hogy ennyire nem észleli a világot. Meg ettől az én vagyok anyugalom és jóság fejtől kikészülök. Esküszöm anyira behúznék neki egyet. Csak hogy kipróbáljam, az után is ilyen kedvesen mosolyogna.
Persze hagyom hogy csak lökdössön amerre akar, nekem is jobb ez így. Volt már időm megtanulni hogy a vádat alapokra kell helyezni. Egy darabig hagyom hogy eljátsza az apucit, aztán... aztán majd kigondolom hogy mi legyen vele. Komolyan márunom ezt a sok hazugság dolgot. Olyan egyszerű mindegyik. A tanárok bolondok és magatehetetlenek. Mi a legrosszabb amit tehet? Hogy kirúg? Hiába fogadkoznak az elején, hogy ők majd megfognak, egy idő után úgyis beleunnak a dologba. Egyszerűbb tőlem megszabadulni mint céltáblának lenni. Lehet hogy tényleg valami új mesterség után kéne néznem. Az iskola nyallerát azért nem válalnám be. De valami verjük a gypseket dolog elmenne. Jut eszembe, itt meg nem csak emberek vannak. Rendben, azért óriásokkal meg tündékkel nem kezdenék de a törpök simán beleférnek.
Félelmetes hogy milyen baromságokat vagyok képes kitalálni amíg ez a bohóc itt mellettem egyre csak szalad felfelé a lépcsőn és magyaráz valamit.
Hogy engem érdekelne a nagykutyák neve? Ez vak, vagy mi van? Már jó néhány perce nyúzzuk egymást ahhoz, hogy megnézhessen magának. Ennyire nem rí le rólam hogy baromira leszarom? És ez a kisasszonyos szöveg! Ezt egy filmből szedte? Amikor a bandával betöréseket szerveztünk muglik lakásába, az este megkoronázása volt a filmnézés a szétdúlt ház közepén. Na, akkor volt valami ilyen börtönös film, amiben ez volt a menő duma. Szánalom.
-Nem jöne kérem kicsit gyorsabban? Elalszok...
Még egy kényszeredett ásítás is imitálok, ahogy néhány lépcsőnyivel elé vágok. Nem mondom hogy sportember lennék, mivel mindig is utáltam minden mozgást, de egy kis lépcsőzés... na ne már, most komolyan azt gondolta hogy ezzel fog megszivatni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Csüt. Ápr. 22 2010, 19:09

**A tanár, a tünde a punk és a gyerek**


*Még egy delikvens tűnik fel a színen, Edünk pedig eljutott már odáig, hogy ne a fülét bámulja egy tündének, miszerint tartalmaz-e zsiradékot…A mókusa érdekli, mostanában állatmegszállott lett, biztos kiskutyája, Apokalipszis miatt próbálja most is óvatosan megbökni a fiúét ahelyett, hogy köszönne neki. Formaságokkal ritkán törődik, sokkal inkább határozza meg a kiszámíthatatlanság. Lassan végre felpillant a fiúra is, miközben küld egy amolyan „ah, dupla meló” szerű pillantást Owainnak. Ajka körül aztán felmerül némi mosoly, eggyel hátrébb lép, Aeairon nehogy azt higgye, hogy a mókusára van kattanva (bár tény, hogy kényszert érez, miszerint megérintse) nem, most nem azért, hogy megölje…messze van a kése, ott fityeg az oldalán, állatvédő lett! (Majdnem)*
- Mi itt így köszöntjük az újakat. Ez olyan, mint a bemutatkozás. Szóval, ha találkozol valakivel nyugodtan köpd le a cipőjét. Azt fejezi ki, örvendek a találkozásnak *Magyarázza komoly, átszellemült képpel. Így kell kitanítani az újakat…S még prefektusnak nevezi magát. Isten tudja mi vitte rá a vezetőséget, a dolog persze motiválja, baromságokkal tömi tele a friss husik fejét (vagy épp fényt lop szürke hétköznapjaikba) arra nem is gondolnak talán, hogy az idegei sincsenek rendben, most is pimaszul vigyorog és próbálja megbökni azt a mókust, de csak addig, amíg Kilian el nem kezd bűvészkedni a gumicukrával.*
- Nagy ügy…ezt én is meg tudom csinálni. *Jegyzi meg hetykén, nem mintha véresen komolyan be szerette volna kapni, bármily fertőtlenítettnek tűnik is az a cipő, sosem menne le Apokalipszisba, hogy mások cipőjét nyalja (ott még nem tart, nem tudja mi az a politika)*

*A ciccenésre Tayler felé fordul amolyan „most meg mi a baj?” arckifejezéssel, holott nem várhat pozitívat az új tündefiú kioktatásáért sem, nagy ártatlan szemeket mereszt, miközben úgy csinál, mintha Kilian táskáját figyelné. Tényleg, mint egy kis srác, aki el szeretne happolni az ember elől minden mozdíthatót...de ez sokszor csak látszat.*
- Neked aztán sok cuccod van…*Bök a táskára. Ezt tényleg megérinti, ujjbegyét nyomja hozzá, nem mint a mókust, azt félti, hogy megdöglik, ha hozzáér. Mégsem játék…Kérdés a kuyta hogy bírja ki mellette?*
- Gondolom mind fekete nadrág, pólók, egy pár gatya és zokni...Plüssmackó? Tuti, hogy van valami sötét titkod…mint neki a mókus! *Mutat a szőkére. Nem mintha egy mókust sötét titokként kéne értelmezni...Owain mellé somfordál, kisöpri arcából összekócolt tincseit, s egy jó időre valóban elhallgat, újfent kavicsnak, netán gondolatainak szenteli figyelmét. Rémisztő, de meglehetősen filozofikus gondolatokat is meg szokott osztani a nagyvilággal, ha úgy tartja kedve. Edward esetében mégis talán úgy kellene fogalmaznom, magának löki a sódert és kombinál…s általában nem hallgat még a jó istenre sem, ez alól Owain persze kivétel, s kivételbe most a szabály, hogy őt is megtagadja bár tény, hogy néhány másodpercet valóban a hallgatásnak és elmélkedésnek szentelt befelé ment. Hogy mire gondolt nagy titok, merthogy nem közli, rühell magáról beszélni, de hogy „beszélni” az már nem tartozik ide, ha ezzel másokat piszkálni lehet… Fogjuk rá, hogy ismerkedik…*

- De szíívááás, tuti kényelmetlenek a díványok. Amúgy ti honnan vagytok, Sohaországból? *Nagyon szórakoztatónak tartja, hogy két ilyen ellenétes személy lepte meg a kastélyt egyazon napon. Egy szőke, egy fekete, egy tünde, aki alig ismer valamit a világból, s egy punk, aki talán túl sokat megismert már. Nem magyaráz, hamar visszaáll Tayler mellé és végre megkérdezi, amit elfelejtett.*
- Most mééért? *(ne zaklassa őket?) Tisztában van vele, hogy barátai már soha többé nem lesznek, de annak illúziója, hogy beszél valakikhez sokat dobhat hangulatán…Annak illúziója, hogy kijött eléjük, mintha valaki lenne, mint a régi szép időkben, amikor még valaki volt. Mintha most is számítana, mintha nem változott volna semmi...és akkor ma nem is kellene bevenni a gyógyszereit.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aearion Eruantien
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Hozzászólások : 4
Évfolyam : Első
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Ápr. 24 2010, 11:38

//Tayler, Killian, Ed, és én Very Happy//

*/Aearion eddig csak két embert látott, az is az édesanyja és a barátja volt. Elszigetelten élt egy tünde közösségben, s más fajokról csak olvashatott illetve mesékből hallhatott. Nem csoda tehát, hogy ennyire érdeklődik minden iránt. Very Happy/
Szemem sarkából észreveszem, hogy Ed a zsebemből kikandikáló mókust stíröli. Jobb lesz ha vigyáz, az utazás miatt kis barátom kicsit harapós kedvében van.*
-Ahha... Ilyen üdvözlési formáról eddig nem hallottam. Érdekes…
*Szemöldökeim felhúzom, és úgy nézek Killian futkározó gumimacija után. Minden elismerés, ilyen frappáns megoldásra sosem gondoltam volna. Szemeimmel még mindig próbálom követni a fejetlen gumicukrot. Ebből csak Tayler kérdése zökkent ki. Vállamat megrántom, majd fejem kicsit oldalra fordítom, s hátra sandítok. Nem látok, nem hallok senkit.
A felém nyújtott jobbot elfogadom, majd a táskáim eltűnnek. Olyan érzés lesz rajtam úrrá, mintha valamit elfelejtettem volna. Lehet, hogy csak a csomagok hiánya miatt.
A mókusos mondatra hegyezem a fülem. A mókus mint sötét titok? Hmm... Érdekesen hangzik. Kíváncsi lennék a magyarázatra miért is, mert hát akárhonnan is nézzük, a kis barátom vörös. Kérdésre nyitom számat, de Tayler megelőz, s sorolja a tudnivalókat.*
- Igen én vagyok. *Tovább már csak bólogatok, hogy megértettem. Ha pedig nagyon zavar a kiejtés, majd kijavítom.*
~ A csevegő... nekem mindegy, csak legyen hol aludni.... meg enni. *Erre gondolatra, mintegy vezényszóként kordul halkan a gyomrom. Reggel óta nem ettem semmit. Pedig van egy tábla csoki a táskámban, de a táska nincs nálam, a csokival meg jobb vigyázni. //És igen! Aearion sötét kis titka Razz //
A kisfiú (elvégre fiatalabb mint én) kérdésére csak egy sóhaj a válaszom. Legszívesebben azt mondanám, ne is kérdezd, de meggondolom magam és válaszolok.*
- Az a hely csak jobb lehet. A skót felföldről jöttem egy kis tünde erdőből, ahol a fiatal tündék úgy gondolják mindenkinél jobbak. Arrogáns kis szörnyetegek. *szavaimban s szemeimben keserűség látszik*
~ Ha leköpnéd a cipőjüket, ötször felnyalatnák veled a falu vezető házának padlóját...
- Amúgy a hely gyönyörű. Minden tiszta zöld, és csodásak az épületek. *ezt már mosolyogva mondom, de mosolyom hamis. A szám mosolyog, de a szemem nem.*
*Menet és Kilian hallgatása közben (már ha elmondja honnan jött) azon gondolkodom, ne lepjem-e meg Edet azzal, hogy kap egy makkot a füle mögé és egy mókust a vállára. Hisz annyira érdekelte Rozsdás. (Igen, ez a neve a mókusnak.) Ezt az ötletet elvetem, nem venném a szívemre, ha miattam kapna sokkot. De azért a zsebemből kivett makkot még mindig szorongatom. *
- Bocsi, megfognád ezt egy percre? *Ha Ed elfogadja, észreveheti, hogy mit adok a kezébe s rájöhet, mi következik ezután. Ha nem, hát akkor lehet meghökken a vállára ugró mókustól.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kilian Dwyre
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 14
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Ápr. 24 2010, 18:35

/Tayler, Edward, Aearion és Kilian, aki nem punk : ) /

*Elengedi a füle mellett a kisfiú hecegő szavait, Kilian inkább a tünde ifjú válaszaira korlátozza érdeklődését, s a szeme sarkából figyeli annak reakcióit.*
- Én nem a táskámban hordom a sötét titkaimat *felei a prefektus firtatásra egy halvány, gonosz félmosoly keretében. Magában díjazza a tanár gyakorlatias közbelépését, jól időzített táska-eltüntetős mutatványával.

Egy fokkal oldottabb a hangulata most, hogy átesett a formaságokon, ez hajszálnyival enyhébb arckifejezésében nyilvánul meg. Külön megkönnyeblést érez, amiért házigazdái nem próbálnak számukra tettetett kedélyességgel szivélyes fogadtatást produkálni.
Terhétől megszabadulva immár szálegyenes tartással, nyugodt léptekkel követi Taylert a kastély bejárata felé. Figyelmét a tanár csizmájának csilingelő sarkanytúi ragadják meg, s a lábbeli azonnal elnyeri tetszését. Magában elismeréssel nyugtázza a tanár ízléses megjelenését, bár gyanakvása nem hagy alább vele szemben. *

- Túléljük * veti közbe, ami az elszállásolásuk körülményeit illeti. Fürkésző oldalpillantásokkal kíséri társát, miközben az a szülőföldjéről mesél.*
- Én Plymouth-ből jöttem, a Dél-Angliai Devon megyéből *magyarázza inkább a tündének, bár gondolkodó arcából ítélve, abban sem biztos, hogy a szöszi egyátalán tudja-e, merre van Anglia. *
- Plymouth régi kikötőváros, gyárakkal körülvéve. *fűzi hozzá és úgy érzi, ezzel nagyjából mindent összefoglalt*
- Nem mondtad még, hogy hívnak. *szólítja meg a kisfiút * - És te honnan jöttél? *kérdezi inkább udvariasságból, mint kíváncsiságból.
Hamarosan elérik a bejárati ajtót, amin Tayler szemmellátható türelmetlenséggel tessékeli be az ifjakat. A fáklyák lobogása és a színes üvegek látványa elűzik a gőgöt Kilian arcáról, de az nem ad helyet újabb érzelmeknek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Ápr. 24 2010, 20:09

Különbözünk, mind a négyen. Nagyon is. Persze vannak közös pontok, de ezeket most inkáb ne feszegessük. Az viszont egy ztény, hogy amíg én a tényekre hagyatkozom, s nem fecsegek feleslegesen, addig az ifjak kedélyesen csevegnek el arról ki honnan érkezett, hol őrzi titkait. De mivel nekem nem igazán lételemem a beszélgetés, így nem is bonyolódom bele a fiúk társalgásába. Csak hallgatom őket, s olykor bólintok egyet, mintegy magamban konstatálva a hallottakat, agyam egyik szegletében elraktározom a számomra feltétlenül szükségeseket.
Folytatva utunkat a lépcsősorokon felfelé, én magam kettesével veszem a fokokat, s remélem, hogy követik a lépésemet. Mert várni nem fogok, még Edre sem, és ezt ő tudja is. De úgy vélem mindegyikőjük fogja bírni az iramot, ami azért nem eget rengető gyorsaságú.
- Ha közben tudnak rám figyelni elmondanám, hogy a szabályokat illendő betartani. Ezeket elolvashatják a társalgó falára kibiggyesztve. Lényeg, hogy egyenruha viselése nem elkerülendő, ellentétben a kiskorúak kijárásával este 11 után.
Ed pillantására alig észrevehető kacsintással válaszolok, s bólintok neki, hogy beszélgessen.
- Rendben, de csak finoman.
Mert valahogy el kellene érni, hogy észrevegye, a korabelieknek is kell némi tisztelet. Némi, nem is kevés, ha azt akarja, hogy ne nevezzék gyerekesnek, és ne legyen mások szemében kisfiú. De csak kis lépésekben, mert az sem jó ugyebár, ha két évet akar egyszerre átugrani. Nehéz időszak lesz ez neki is, nekem is, mire elérünk addig, hogy ne féljek egy ilyen találkozástól. Hogy ne féltsem őt a sérülésektől, amit egy ilyen beszólás, vagy éppen macis eset után megkaphat.
Örülök neki, hogy nem egy kényes lánycsapatot kell most felkísérnek, akik nyafogni kezdenek a szállásuk miatt. Bólintok nekik, hogy megétettem ehhez fűzött gondolataikat.
A kérdés, amit Edward kap engem is érdekel. Mármint az a válasz, amit erre adni fog, így figyelek, de nem fordulok közvetlenül feléjük.


//Ne várjatok tőlem hosszabbat Smile ja és mehet egy szinttel feljebb...//

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lumilla Cattol
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 7
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Ápr. 25 2010, 23:04

Egy karcsú alak lépett a bejárati csarnokba. Alakját hosszú, csuklyás utazó köpeny takarta, melyet egy laza mozdulattal leoldott magáról. Hófehér öltözéke szinte világított sötét, fekete köpenye után. Fehér ujjatlan felsőt viselt, hosszú szintén fehér nadrággal, homlokát, nyakát, karját ezüstös színű ékszerek ékesítették. De nem is ezek tűntek föl, az őt meglátóknak, hanem az arca, a teste, maga az egész lénye. Hegyes fülei, karcsú alkata egyértelműen utal elf származására, de arca vonala, alacsony termete, hosszú hátközépig érő barna haja inkább ember őseire emlékeztet. Sötétbarna szemei ridegen tekintenek körbe, hiányzik belőle az úgy megszokott kedves csillogás. Nem csoda, hisz nincs itt senki, levetheti az álarcát, bár most amúgy sem törődne vele, túlságosan fáradt, ahhoz, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzon. Szinte sugárzik belőle a hideg, a bizalmatlanság, mégis az emberben, egy fajta csodálatot ébreszt. Be lehetne tudni elf származásának, de ez nem így van. Éppen az a komolyság, szilárdság teszi őt olyan lenyűgözővé. Biztonságérzetet, megnyugvást ad az embernek már a puszta jelenléte is.
- Mintha csak otthon lennék, - tekint körbe - még itt sem találhatok nyugalmat. Már maga az épület is emlékeztet... Szép kezdet.
- Egy Owain nevű férfi fog kísérni, ha jól emlékszem - még egyszer körbe tekintett, de egy lélek sem volt jelen.
- Kénytelen leszek megvárni - mondta majd elhúzódott a lehető legsötétebb zugba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   

Vissza az elejére Go down
 

Bejárati csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Fórum készítése HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog