Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Földszinti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Rai Drac
Diák - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 415
Évfolyam : Első
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Dec. 29 2009, 17:50

{Ed}

Észreveszi a halovány mosol, és magában elégedetten bólint. A srác nincsne jégből, és csak hobbiból bunkó, ez pedig nagyon jó jel. Szimpatikus neki a maga lökött módján, és igazán örül, hogy sikerült valamiféle pozitív reakciót kicsikarnia ennyi viszontagság után.

Amikor megjegyezte, hogy keresniük kéne néhány karácsonyi izét, nos nem gondolta meg,mibe torkollhat az egész. A másik totálisan fellelkesült, és úgy kezdett hadarni, hogy Drac azt sem tudta, merre, hova kapja a fejét?
A kérdésre, hogy oda tudja-e bűvölni a kabátját, még választ sem nagyon adhatott, amikor a másik már intett a pálcájával, és kis híján elütötte egy fotel....

Ennek az éjszakának sosem lesz vége ~ gondolta rezignáltan, és csak utána kezdett kicsit pánikolni a száguldó jármúben ülve.
- Remélem tudod mit csinálsz - szólalt meg enyhén remegő hangon, próbálva megőrizni a maradék méltóságát.
Erősen remélte, h a másik nem megőrült, csak a zavarát palástolja ilyen... nos, némiképpen szokatlan módon.

~ Add, Merlin, hogy túléljem ezt az éjszakát ~ fohászkodik csendben, magában, miközben ara gondol, hogy a menetszél bizony elég hideg, és az ő kabáthja még miindig az alagsorban van. Így jár az, aki csatangolni idul nélküle.
Megfagy, rohan, esik-kel, ütik, verik, aztán a halálba száguld.

- Ed, mit is mondtál pontosan? Hova megyünk?
Nem mer belegondolni, h egy egyszerű viccnek hogy lehetett ilyen "súklyos" következménye. Azért, biztonság kedvéért megkérdezi:
- Ugye tudod, hogy poénkodtam?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 15:33


*Drac*

*Mivel már betuszkolta a srácot a fotelba, aminek tegyük fel, hogy vannak kerekei Razz Ő maga tolni kezdi a furcsa járművet, végig a folyosón. Egyik lábával hajtja magukat, egyébként ő is beült Drac mögé valahová, igyekszik fogódzkodni, na meg nem teljes testében a fiúhoz simulni. Időközben nem érkezik a kabát, úgyhogy inkább ő csinálja és megpróbál a srác kabátjára összpontosítani. Nem nagyon vonzotta magához még más cuccát, de hátha és út közben azzal is találkoznak. Ha nem, majd levonzza a sajátját neki. Nincsenek efféle a ruháimat csak én hordhatom hisztijei, sőt szívesen szétadná az összeset, ami bizonyos dolgokra emlékezteti. Apróságok...Rai meg itt parázik, mikor milyen jó ötletet adott neki...Minek járkálnának a folyosón, némán (hisz egyik se nagyon beszélne magától magáról, ösztönzés nélkül) amikor akciózhatnak is, vagy Drac benne van őrült ötletei megvalósításában, mint egykor, vagy ha nem...nem is kell a múltra gondolnia, mint most.

-Persze, mindig tudom mit csinálok. *Ezzel szemben az igazság: Nagyon sokszor egyáltalán nem tudja mit csinál...
-Hát...ő...szánkózni, nem? Aztán szétnézünk a rénszarvasok után az erdőben. Izgalmas lehet este az erdőben...*Pedig egyszer ezzel már hogy megszívta...Mégis egész lelkesnek tűnik, már magához képest...Vigyorogni nem vigyorog, bár Drac most úgysem látja az arckifejezését, be lett passzírozva egy rohanó fotelba, egy kalandvágyó kisgyerek társaságában, akiről lehet az is kiderül, hogy amellett hogy bunkó (nem is bunkó! Draccal sokkal bunkóbb is lehetne...de nem elejti el, amikor a srác lavórt passzolt neki, bűbájtanon.) őrült is egy kicsit. Vagy csak gyerek...és tényleg ennyire felelőtlen. Azért ez utóbbi sokkal lehetségesebb. Már csak azért is, mert rettentő felelőtlen egyedről van szó..., s csak akkor fékez, vagyis ránt valahogy a fotelon, hogy megálljon, mikor a bejárati csarnok néhány lépcsője elé érnek. Bizonyára elgondolkodtatta a fiú óvatos megjegyzése. Már csak a remek, hogy a fotel és ezzel együtt ők együttesen éppen a lépcsőkön kívánnak leszánkázni. Persze ez erről a oldalról nem olyan veszélyes és Ed úgy saccolja borulás nélkül is mehet, egyenesen kirepülhetnek a hóba, ahol bekötnek valami lovat...az meg lehúzza őket egy nagyobb hegyen, vagy olyasmi, meg azt még úgyis meglátják, meg Dracnak is lehetnek király ötletei. A buckázás peremén tehát.
-Akkor jó, van humorérzéked...Ebben az iskolában kevés az ilyen ember. Mindenki megsértődik, vagy kiakad, ha valami kétértelműt találok neki mondani. Persze, ha nem akarsz, nem muszáj lecsúsznunk, esetleg szalonnát sütni az erdőben a szarvasból...teázhatunk is a társalgóban. Az sokkal izgalmasabb lenne *Ezt már nem teljes irónia mentességgel jelenti ki. Viszont annyira normális ő is van, hogy ne erőszakolja rá a dolgait másokra.*
-Amúgy én megvédelek, nem kell paráznod. *Mekkora mondat ez...főleg az önfeláldozó, előretekintő és erős Edward szájából.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 16:43

[Nadia]

Öblös léptekkel haladok végig az előcsarnokban, s miután azt elhagytam a folyosók felé veszem az irányt. A fene megeszi, hogy már megint itt vagyok fent, pedig nincs órám, dolgom mégis akad mindig. Már ahhoz sincs kedvem, hogy az erdőn keresztül menjek le a kunyhómba. Így western csizmám sarkantyújának csilingelése a folyosók felé jelzi utamat. Nincs sok értelme felvenni hosszú fekete kabátmat, hisz egy lépés, és már a szobám melegében élvezhetem a pihenés adta élvezetet, így az említett ruhadarab karomon pihen, flig takarva fehér garbómat, s fekete farmernadrágomat.
~Elegem van a mai napból, pihennem kell~
Arcomról fáradság türöződik, ami most sem múlja felül mogorva, szúrós pillantásomat. Arcomon még mindig látható a véraláfutás halovány, sárgás nyoma, melyen most végigsimítom szabad kezemet. A Varázsfegyvertan terem felé közelítek, s annak fekete ajtaja már jóval érkeztem előtt kinyílik. A nyitott ajtóban megállva keresem pálcámat, melyhez kabátomat kell forgatnom, hogy még gorombáb legyek immáron, s fogamat összeszorítva mondjak el magamban pár szitkozódást.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nadia Oronar
Diák - Pugnax
avatar

Female Ikrek Jelige : szeleburdi angyalka
Hozzászólások : 67
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 17:04

///Owain professzor///

*Szekrényajtó csapódás, fiókhuzigálás, káromkodás, és Nadia kivágódik az ajtón. Szőke haja fátyolént suhan utána, ahogy átvág a klubhelyiségen, le a padlásól egész a harmadik emeleti folyosóig, folyamatosan nézelődve és kiabálva.*
-Süni, süni merre vagy. Gyere ide, nem hallod. Gyorsan told ide azokat a fomás kis tüskéidet amíg szépen mondom!
*Egyre hangosabban kiabál, közben be-bekukucskál a termekbe, az ablakárkányokra, minden létező helyet átforgat,de sehol nem találja azt az átkozott sünit.*
-Hogy az a trabukos kékkupakos lóbroki szakadna arra a rovarevő ták....
*Fejezné be, ha nem venné észre, a varásfegyvertanterem ajtajában állodgáló tanárát. Szája elé kapja a kezét, és megdermedve álldolgál, egészen addig, míg keze alatt ördögi mosoly terül szét angyalarcán.*
-Tanár úr, Tanár úr! Tetszene segíteni nekem? Nem találom a sünimet, és már mindenhol kerestem csak ebben a teremben nem. Menézhetem?
*Kiabál miközben odaszalad tanáa elé, és kiskutyaszemekkel néz fel rá.*


A hozzászólást Nadia Oronar összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 07 2010, 17:51-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 17:26

Kutatásomat egy elég érdekes hang zavarja meg. Egy lány, akihez még nem igazán volt személyesen szerencsém. Nevére emlékszek, mert bevágtam az összes diák nevét, hogy ne kelljen törni a fejem azon, hogy ki-kicsoda, s ne lehessen könnyedén átverni sem, hogy valaki másnak adják ki magukat. Ráadásul az ifjú hölgyemény bizonyos testrészét emlegeti egy négylábú állatnak, ami nem igazán vet szép fényt a leányzóra. Fiú szájából sem szeretem, ha kimondanak bizonyos szavakat, de lányoknál ez még csúnyább szokás. Rosszalló pillantást vetek reá, miközben tovább kutatok a pálcám után.
Nem, engem nem hat meg az a szép mosoly, a csábos pillantások, csak ha én is úgy akarom. De most nem igazán vagyok elég kipihent egy süni keresgetéséhez. Csakhogy bunkó nem vagyok annyira, még ha morcosan is nézek ki. Hangomon azonban most is érezhető a szarkazmus, mely egyféle álca, s hozzá tartozik mogorva ábrázatomhoz.
- Nem kisasszony, a terembe garantáltan nincs, mert ez az ajtó csak órák előtt nyílik ki rajtam kívül a diákoknak, egyébként zárva marad. Így kétlem, hogy bármiféle állat ide beosohatott volna. Most pedig vagyok annyira jó érzékekkel megáldva, hogy észrevegyek egy sündisznót. Elég hangos állatok, csörtetett volna itt mellettem.
Nagyot sóhajtok, s folytatom a kabátom rángatását, mire rájövök, hogy a pálca nincs is benne. Szeretném földhöz vágni, mikor eszembe jut, hogy hová is tettem azt az átkozott pálcát. Lenyúlok csizmám szárához, s kihúzom belőle, s indulnék be egy biccentéssel elbúcsúzva a lánytól, de az ajtóból visszafordulok.
- De a tanári előtt mintha hallottam volna egy kis csöretést. Csak azt hittem egy egér. Ha gondolja nézze meg ott.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nadia Oronar
Diák - Pugnax
avatar

Female Ikrek Jelige : szeleburdi angyalka
Hozzászólások : 67
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 17:50

*Arról ő nem tehet, hogy morcos, és még csak káromkodni is kivételes alkalmakkor szokott. Bólogat, majd elvigyorodik, és csettint egyet.*
-Remek, köszönöm. Akkor mehetünk is.
*Elindul, megy két lépést, és értetlenül néz vissza. mintha azt mondta volna hogy mehetnek. Így, többesszámban.Felvonja a szemöldökét, és kérdőn mered a tanárra.*
-Na, nem jön? Maga nélkül nem tudom, hol a tanári, nameg több szem többet lát. Ígérem nem fogok annyit beszélni.
*Persze tökéletesen tudja, hogy egész úton cseverézni fog, de hülye lesz elmondani. Persze, és akkor a tanár itt marad, ő meg eltéved a folyosón. Odalép, és a kezénél fogva húzni kezdi.*
-És miért lett tanár? Ennyire sokat tanult? Vagy csak nem volt más állás? És szereti az állatokat? Kér cukrot?
*Na tessék, máris be nem áll szája, folyamatosan beszél, és ez csak rosszabb lesz. Nagyon szeretnivaló tud lenni, de néha már sok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 07 2010, 18:48

Nesze neked jószándék....
~Ez a lány jó, hogy a fejét el nem hagyja.~
Mikor a lány hátat fordít nekem, s elindul a folyosón, halvány mosoly fut végig arcomon, mely gyorsan el is tűnik.
- Nem, kisasszony, nem megyek. Ha nem haragszik meg én visszoavonulok. A viszont látásra esetleg egy órán, ahová tisztelt bátyját is berángathatná újfent.
Kis híjja, hogy kezére zárjam az ajtót, mikor megragadja kezemet. Elég érdekes látvány, ahogy megpróbál elhúzni maga után, de nem sok sikerrel jár. Már csak termetemnél fogva is nehéz ez, de mivel még nem is nagyn akaródzik mennem még érdekesebb kezd lenni. Ráadásul ahoz képest, hogy nem fog sokat beszélni be nem áll a szája. Hát kell ez nekem? Akarok én egy cserfes tinilánnyal a folyosókon sünit keresgetni? Nem hinném, hogy méltó lenne hozzám, hogy négykézláb csússzak végig a folyosókon, miközben egy állatot hajkurészok...
- Aki nem tudja tanítja. Nem hallotta még ezt a mondást?
Próbálok egy mondásfélével terelni, hogy egyszerre kilőjjek három kérdést, rátérhessek a következőre, még mindig az ajtóban ácsorogva.Ha nem is minden állatot, de álltalában szeretem őket, bár fogalmam sincs miét érdekli ez önt. Cukrot pedig köszönöm, de nem kérek.
Válaszaimat befejezve letekintek kezünkre, ami ha minden igaz még mindig húzva vagyon.
- Visszakaphatom a kezemet, hogy utamra mehessek?
Bal karomon, melyet a lány is fog, ott a kabátom, jobb kezemben a pálca, lazán leengedve. Tekintetem a láyéval összetalálkozik egy pillanatra, s kiolvashatja belőle, hogy egy porcikámnak se kívánkozik elindulni vele, de cserben sem akarom hagyni. Sóhajtok egyet, s megadóan elindulok.
- Jól van, megmutatom hol a tanári, de azztán békénhagy, rendben? ...és jön nekem egyel, ha megtaláljuk az állatát. Egyébként mi a neve a süninek? Legalább tudjam kit keresek, ha már így jártam.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nadia Oronar
Diák - Pugnax
avatar

Female Ikrek Jelige : szeleburdi angyalka
Hozzászólások : 67
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Jan. 08 2010, 12:37

*Nem veszti el a fejét. Az a nyakán van, egy, kettő meg nem is szokott semmit elveszíteni. A dolgok vesztik el őt. Lahjtja a fejét, és suttogva szólal meg.*
-De hát még nem is találkoztam a bátyámmal. Nem is tudja, hogy itt vagyok.
*Nem veszi el a kezét, kitartóan húza tanárát, még ha az egy mikrométert sem mozdul. Megcsóválja a fejét, hogy mondással akar terelni. Rögtön rákérdez, csakazértse marad csöndben*
-Akkor a tanár úr nem tudja, azért tanítja? És mi lett volna ha tudja?
*Nagy zöldeskék szemeit érdeklödően fordítja a tanár felé, közben nem engedi el. A kérdésre megcsóválja a fejét, de már nem húzz, csak áll egyhelybe, és fogja a kezét.*
-Nem, mert ha elengedem, akkor elmegy, én meg eltévedek.
*Mosolyog, akár ey kislány, és tapsikolni kezd, mihelyt a tanár megindul. Gyorsan hozzáigaztja a léteit, nehogy lemaradjon, és lelkesen válaszolgat.*
-Hát jó, jövök eggyel a tanár úrnak. És a süninek az a nve, hogy Süni. Tudom, ő sem szereti, de csak 14 voltam, mikor találtam, nem voltam valami kreatív az árvaházban. É a tanár úrnak van állata. Esetleg felesége, vagy gyereke?
*Hadar, mint valami kisgyerek, be nem áll a szája, még akkor is beszélne, ha valaki némítóbűbájt küldene rá. Részletkérdés, hogy senki nem hallaná.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Jan. 08 2010, 16:09

Érdekes családi kapcsolatok vannak itt....
Felvonom szemőöldökömet a lány kijelentésére, miszerint bátyja még nem is tud jelenlétéről. Vajon mi oka lehet ennek? De nem kérdezek, mert nincs semmi közöm hozzá. Magánügy, amibe nem szívesen ártom magam, s nem is illdomos.
Még egy ilyen pimasz teremtést. Belül megmosolyogtat, még. De ha sokáig folytatja azt hiszem vagy anolosan távozok, miközben bebújik egy szobor mögé keresve a sünijét, akinek a neve ötletesen Süni, vagy őt zavarom világgá.
- Esetleg rendelkezésére bocsájtok egy térképen az iskoláról. Önöknél nem rendszeresítettek ilyet? Majd javaslom Dorotheának, hogy hozzon egyet össze, vagy kiadom neki a mi változatunkat. //Megjegyzés: Ez nem rossz ötlet. //
- Ha esetleg járna az órámra kiderülhetne, hogy tudom is, vagy csak tanulom. Még a szememre is vethetné, ha valami nem úgy van, ahogy arról én meg vagyok győződve, de így....nem sok joga van kérdezősködni tudásom felől. Egyébként nem csak tanítom, művelem is tananyagaim témáit.
Most is ironizálok a lány felé, el nem hagynám ezt a világért sem. Mivel nem kapom vissza a kezem, és nem is számíthatok rá, hogy magától elmegy, elzavarni meg nem akarom, így nekiindulok vele a folyosókat róni, ahogy azt már említettem is.
- 14 évesen elég nagy már ahhoz, hogy jobb nevet is adjon egy állatnak. Sőt, általában a kicsik ötletesebbek, mint már a nagyok. De ezek szerint ön a kivétel, aki erősíti a szabályt. Kreatívnak meg egy árvaházban is lehet lenni. Ott még nagyobb szükség van rá.
Bár én nem voltam árvaházi gyerek, de sok ilyen gyerekkel volt dolgom életem során, így tudom miről beszélek.
- Nem, nincs állatom. ~Magamat leszámítva.~
Erre a kérdésre könnyű volt a válasz, viszont a második már kicsit személyesebb, és azt sem nagyon értem, hogy mi összefüggés van a kettő között. Nagyot nyelve válaszolok azért neki, de még egy személyes kérdés, s én világgá megyek.
- Jelenleg nincs feleségem. Gyermekem van.
...hogy ki az, s milyen kapcsolatban vagyok vele, vagy hogyan is lett a fiam, az viszont már végképp nem tartozik rá.
Haladunk előre, egyre hosszabb lépéseket teszek, hogy minél hamarabb felérjünk, de eszembe jut, hogy ez nem igazán illendő, így meglassítok, s komótosabb, de most is hosszú léptekkel haladok a lány mellett, fél lépésnyire lemaradva tőle, mint azt ahogy illemtanból tanultam mesteremtől annak idején.


//Kövi esetleg az első emeletre Very Happy //

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rai Drac
Diák - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 415
Évfolyam : Első
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Jan. 28 2010, 14:17

//Ed, a történetet a megbeszéltek szerint, a Domboldalban folytatom, itt:
http://tornerans.hungarianforum.com/tornerans-varosa-f35/domboldal-t476.htm#36115 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samantha Cerry
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Hozzászólások : 78
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Márc. 14 2010, 00:08

[Noel]


*Hallgatja a fiú vélekedését. Igaza lehet. Nemsokan tudják az ő korukban, hogy mivel is szeretnének foglalkozni, ezért is nem érti, miért várják el tőlük, hogy már most döntsenek a jövőbeli céljaikról.*
-Igazad lehet. Bár most még ez érdekel, ki tudja, hogy később is ez fog. Bár eddig úgy tűnik, ez az, ami mellett kitartok, és nem vagyok képes megunni, még változhat. Szóval inkább halogatom még ezt a jövőbe nézést. Nem is akarom az utolsó pillanatra hagyni, de most dönteni, túlzottan korai lenne. *Mosolyog fel a fiúra, majd ismét előre néz, és lassacskán sétál tovább. Igazán érdekes beszélgető társra akadt. Mégis élvezi a beszélgetést. Azért már komolyabb témákról tudnak beszélgetni, nem úgy mint a legtöbb iskolatársukkal.*
-Te se búsulj. Megleled majd azt a célt, amely leginkább illik azokhoz a tanulmányi ágakhoz, ami téged érdekel. Csak még nem jött el az ideje.
*Mosolyog bíztatóan. Közben pedig elgondolkodik egy kicsit a jövőről. Olyan távolinak tűnik, mégis oly közel van. Az idő pedig gyorsan repül. Na de most nem túl illő dolog így elkalandozni, mikor nincs egyedül. Szóval figyelmét visszatereli Noelre.*
-Van kedved tovább sétálni? *Érdeklődik. Hiszen már elég régóta sétálgatnak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Márc. 16 2010, 21:11

Samantha


-Ez érdekes dolog, én is voltam így. Egyik nap még ereklyevadász akartam lenni, és azt jelentettem be nagy elánnal a magántanáromnak, a másik nap már démonvadász, a harmadikon nekromanta. Persze, hogy mosolygott rajtam. Ezt szerintem mindenki ellövi, aztán ki előbb, ki később jön rá arra, mit is akar valójában.

*Ő ahogy elnézi, az utóbbi kategória, vagyis még mindig nem teljesen biztos a dolgában. Van olyan, amit nagyon szeret, és azt mindenképpen szeretné majd folytatni, de emellett még nyílt sok terület felé. Persze olyan is akad, amit már réges régen kizárt, mert egyszerűen nincs hozzá affinitása, vagy hite, úgy pedig máris halott ügy az egész. Samantha szavain elmosolyodik, egy cipőben járnak.*

-Az mindig jelent valamit, ha le tudsz ragadni egy kis ideig bizonyos dolog mellett. Lehet, éppen más területet fogsz majd választani, de mégis közelit ahhoz, amit most még szívvel-lélekkel csinálsz. Nem búsulok, van olyan, ami érdekel, és nem éppen 2 éve, de még akad sok más is, azok között viszont tényleg nem tudok még dönteni.

*Érdekes dolog ez is, rendben, hogy az ember elég univerzális, na de az nem normális, hogy ennyire ne tudja, mit akar. Oké, korral jár, vagyis jelzi, mennyire nem felnőttek mégsem, és mennyire nem tudnak még felelős döntést hozni hosszú távra. Ez persze nem baj, inkább a kivárás, mintsem egy rossz választás. Samanthára pillant, végül is örül annak, hogy összefutott vele, a legtöbbjüket csak órán látja, vagy azon sem. A kérdésre bólint.*

-Igen, van kedvem, de ha szeretnél leülni valahol, szólj csak nyugodtan. Kifelé, vagy lefelé tovább?

*Megáll, bármerre mehetnek, nem céllal indult el, illetve rá akart gyújtani, de az várhat még nyugodtan. Inkább beszélget és rója a métereket, mert… mert jól érzi magát a lány társaságában. Francist a köpönyege alá rejti, azért más ne kapjon sikítófrászt, ha véletlenül beléjük fut, bár nem hall semmiféle neszt, ami közeledésre utalna.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Ápr. 19 2010, 22:17

Gina

Nagyszerű...egy napnak végre vége, mehetek vissza a vackomba. Már éppen itt volt az ideje, mert ha még pár percig a suliban kell lennem összecsuklok.
Na jó, ennyire azért nem vagyok fáradt, de most a káosz, ami a szobákat illeti a pilluban, no meg ez a kavarodás, ami a költözéssel járni fog, már előre lefáraszt agyilag. Csak remélni tudom, hogy mindenkinek meg fog felelni minden, de ha mégsem, az az én hibám is lesz részben. Egyre több gondolat jár a fejemben, mint például az, hogy Noelt fel kell vinni a szobába a sátorból, de ez valószínűleg egy hosszú beszélgetés árán fog sikerülni, hacsak nem unta meg a nomád életet a fiú. Aztán Friminkával is jó lenne erről is beszélni.
Annyira belemerülök a gondolataimba, hogy a folyosón haladva nem nézek se jobbra, se balra. Szinte csak ösztönömből fakadóan, és a kastélyt ismerve haladok a VFT terem felé, hogy eljussak odúmig. Ruházatomat sem ártana kicsit megigazgatni, hisz a fehér ingem egyik sarka kilóg a mellény alól, a másik bedugva a farmerbe. Na szép látványt nyújthatok, különösen, hogy hozzá hajam is a szokott kócosságával lóg szemembe, meg a borostám is jócskán hagy kivetni valót maga után.


//Bocsi, rövid, de agyilag lenni én zokni//

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Ápr. 19 2010, 22:44

T.T.O.

Az elmúlt hetek, és napok fáradságával, és minden bajával együtt Gina csak egy nyugodt zugot keres, ahol kifújhatja magát, és kedvére ellehet. Semmi különös nincs rajta egy farmer és egy testhez simuló kis felső. Ilyen lazán indul útnak, most nem az a szándéka, hogy a tilosban járókat lefülelje, vagy hogy akárkit is megbüntessen, csak szimplán szeretné kiadni magából az elmúlt hetek, majdnem csak hónapok feszültségét.
Ahogy halad az iskolában, szinte már futva, észrevesz a földszinti folyóson egy rejtett kis zugot. Nem is néz körbe, hogy ki jár arra, vagy ki sem lekucorodik, és mély levegő vételekkel próbálta magát kicsit lenyugtatni.
Amikor elindult arra számított, hogy majd tombolni fog, esetleg beleüt a falba, még a fájdalmat is bőszen vállalva, csak ki kell adni magából azt a valamit, ami tombol benne. Még csak azt sem tudja mi az. Düh, vagy fájdalom, vagy a kettő vegyesen.
Az otthoni rossz hírek után jött Aram lemondása, és a többi prefektusé, Gina egyedül maradt, de ezzel a feladattal még megbirkózik, de Aram....
Aztán összevonják az egyik karral őket, persze a Pillu megmarad, de azért eltörölni egyetlen tollvonással egy egész kart, hát elég merész vállalkozás.
Tehát Ginában a félelem, a düh és a fájdalom vegyíti egymást, és tombolna. Ami a legjobban meglepi, hogy amint lekucorodik már gördül is ki az egyik könnycsepp, aztán ezt követi egy másik, majd egy harmadik, egészen addig míg a könnyek sírássá, a sírás zokogássá fajul. Már késő megállítani őket, csak törnek elő, hol egy térdcsapkodás kiséretében, hol pedig úgy, hogy a tarkóját veri a falba._____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Ápr. 19 2010, 23:01

Puffog valami...már megbolondultam? Nem lehet, hogy a fejemben belül hallom a tompa pufanásokat, annál azért jobban észnél vagyok...
Megállok, s fülelek, hogy vajon honnan is hallom a fura neszeket, majd elindulok a hang irányába. Meglátom a lányt, először is a cipőjét, hisz a kuckója kicsit takarja, de folytatva a lépteket őt magát, teljes valójában látom. Felvonom a szemöldökömet, s felteszem a legbutább kérdést, amit csak lehet ilyenkor.
- Gina, jól van?
Nem, nincs jól, hisz potyognak a könnyei, amit jól látok.
~Szedd össze magad...az odú megvár.~
Megrázom kicsit a fejem, szinte észre sem lehet venni, majd odalépek a lány mellé, egész közel. Előbb csak leguggolok mellé, hogy lássam nincs-e valami sérülés rajta, de szerencsére annak semmi nyoma. Mármint a külsőket illetően.
Lehuppanok a lány mellé, nekitámasztom a hátamat a falnak, térdeimet felhúzom, s egyik kezemet ráteszem, hogy másikkal a lány karját simítsam végig.
- Elmondja mi a gond, vagy inkább ne kérdezzem?
Szívesen ölelném át őt, de nem vagyok benne biztos, hogy ez helyén való, vagy nem bántanám meg vele, hisz mégis csak egy diáklány, és meg egy professzor. Pedig tudom, hogy ilyen helyzetben jól esik ha valaki törődik az ember lányával.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Ápr. 19 2010, 23:32

Ginának eszébe sem jut, hogy a fejet a falba verés kicsit hangos lehet, ahogy az sem, hogy akárki is járhat ilyenkor a folyosókon. Már-már berögzült mozdulatait nem hagyja abba, és már valójában azt sem tudja, hogy miért üti a fejét a falba. Talán azért mert bármit akar csak sírni nem, talán azért hogy a lelki fájdalmakat tompítsa, vagy egy szintre hozza velük a fizikaiakat.
Meglepődik mikor két nagy térdet lát maga mellett, de nem bírja elnyelni a könnyeit. Hiába tanár most akkor is jól esik neki a professzor közelsége. Az első kérdést szinte meg sem hallja, nem is reagál rá semmit, de mikor a tanára végig simítja a kezét, és felteszi a második kérdését, még nagyobb zokogásban tör ki, és a professzor vállára hajtja a fejét.
Így is tart egy ideig még annyira megnyugszik, hogy szólni tudjon.
-Elnézést....csak ez olyan....olyan....megnyugtató-hüppögi, nem tudja mit mondhatna, mert a családi dolgokat nem, de amik itt történnek az iskolában, azt megbeszélheti tanárával. De nem tudja, hogyan kezdjen bele, vagy hogy fogalmazzon, a legrosszabb, hogy a bajait, még saját magának sem sikerül megmagyarázni, de azért valahogy csak bele kéne vágni, valahogy csak meg kellene fogalmazni, hátha most a prof tudna neki segíteni ebben.
Miután az egyik utolsó könnycseppet is letörli, és mély levegőt vesz, belekezd.
-Tudja, én sem tudom, hogy mi is a bajom pontosan, de talán maga segíthetne megfogalmazni. Gondolom nem mondok újat azzal, hogy Arammal közel kerültünk egymáshoz, és most Ő lemondott, aztán jött ez az egyesítés, amit nem értek. Mélyen legbelül félek, dühös vagyok, és mérhetetlen fájdalmat érzek - sorolja Owainnek.
Gina képtelen felfogni,vagy mondjuk úgy, hogy soha nem hitt abban, hogy egy ember ennyi mindent tudjon érezni, de most rájött hogy olyan sokáig tartotta magában a dolgokat, és annyira nem volt senki akivel megbeszélje, hogy minden összecsapott a feje fölött és elnyomják ezek a hullámok.
-Egyszerűen már nem vagyok olyan erős, vagy fogalmazzunk úgy, hogy az a rengeteg dolog, ami mostanában történt, minden egyes apró kicsi dolog, megsebzett, egyik sem nagyon csak egy kicsit, de a sok kis seb, mostmár hatalmas vérző valamivé tágult, és nem tudom hogyan trudnám legyőzni.-fejét felemeli és hatalmas szemekkel néz arra az emberre, aki az iskolában először látja a leggyengébb Ginát, a leggyengébbet, ami valaha is volt.
És most még a rengeteg minden mellé lelkiismeret furdalása is támad, amiért az ő vacak problémájával terheli tanárát, mert nyilván neki is épp rengeteg baja van. Főleg most a költözés előtt, nyilván sok dolga is.
-Sajnálom...-csak ennyit bír mondani.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Ápr. 20 2010, 13:28

Ha halkan kopog is a lány feje, én meghallom. Lévén jobb hallásom van az átlagnál, ráadásul a csendes folyosón nem is nagy csoda. Még egy egér neszezését is meg lehetne hallani.
Mellé ülve bár kicsit meglepődök, hogy fejét vállamra hajtja, de ösztönösen csúsztatom át háta mögött karomat, hogy átölelve magamhoz szorítsam, két erős, védelmező karom köré fonjam, s fejére nyomjak egy puszit, mintha saját lányom lenne. Lám csak, a gonosz, mogorva profnak bizony szíve is van, ráadásul igencsak érzékeny tud lenni.
- Sírjon csak, jót tesz, megkönnyebbül.
Férfiként is tudom mennyit jelent egy jó sírás, különösen a lányoknak. Mennyivel jobban érzik magukat akkor, ha kiadhatják magukból bánatukat, s beszélgethetnek kicsit.
Lassan megnyugszik a lány, hallgatom, hogy belekezd mondanivalójába, sorolja azt, mi is bántja.
- Gina, tudja jól, hogy Aram nem könnyű eset, s ha neki így könnyebb, el kell fogadnunk, hogy lemond. Ettől függetlenül nem hagy itt bennünket. Nem kell tőle elbúcsúzni.
Halkan, nyugtatóan próbálok beszélni, éreztetve vele, hogy a problémáival nincs egyedül, és nem is lett volna szabad, hogy eddig magába tartsa.
- Az összevonásra szükség van. Érthető, hisz nagyon rossz helyzetbe volt mostanában mindkét kar. Ön is láthatta milyen kevesen vagyunk. Felesleges két külön szárnyat fenntartani e miatt. Valószínűleg gazdasági oka is van. De nem kell ettől annyira tartania. A Signumusok nem emberevők. Ugyanolyan diákok, mint maguk. Szerintem meg fogja őket szeretni. Tudom, hogy fura lesz egy ideig, de szeretném, ha örömmel fogadnánk őket. Gondoljon bele nekik milyen érzés ehet. Fel kell hagyniuk minden eddigivel, teljes mértékben megváltozik az eddigi életük. Össze kell most tartanunk ahhoz, hogy ez csak kisebb zökkenőkkel járjon.
Tovább hallgatva a lányt teljes mértékben megértem őt. Tudom milyen az, ha a sok szúrás egyszer csak azt egy vágássá, majd az kezd szépen kiforrni, kitörni.
- Az apró gondjait is meg kellene valakivel beszélni. Nem szabad, hogy magában tartsa, hogy aztán így felgyűljön. Bárkivel, egy baráttal, egy rokonnal, vagy akár velem. Bármikor szívesen meghallgatom, ne tévessze meg mogorvaságom. Nem örülök neki, hogy így kiborul, mert aggódom magáért. De ezt el ne árulja senkinek. Ez a mi titkunk marad. Még a végén azt hiszik van szívem.
Azok a kék szemek, melyek felém pislognak egy kedvesen mosolygó férfit látnak most, akinek tekintetében ott bujkál a diákok iránti szeretet és megbecsülés. Mellette még egy huncut pillantás is, egy kacsintás társaságában.
- Ne sajnálja. Én sajnálom, hogy nem vettem észre, hogy gond van.
Van gondom, hogyne lenne, de ez koránt sem jelenti azt, hogy nem foglalkoznék azzal, akinek szüksége van egy csöppnyi szeretetre.
Végigsimítom arcát, miközben figyelem őt.
- Jobban van kicsit?

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Ápr. 20 2010, 20:00

Az ölelés és a puszi valóban kicsit lenyugtatja Ginát. Olyan érzés, mintha otthon lenne, és az édesapja ölelné, és puszilná a feje búbját.
Hallgatja tanárát, és rá kell döbbenie, hogy igaza van, hiszen az iskolában marad, de a lánynak is igaza van, hiszen mindannyiuknak rengeteg dolguk lesz az elkövetkezendő hetekben.
-Valóban nem megy el az iskolából, de a sok munka ami most ránk vár teljesen elfog szakítani bennünket egymástól, bár ha jobban végig gondolom, ezt fellehet fogni próbának is, hogy miképpen bírjuk....-mondja a tanárnak.
A professzor elképzelni sem tudja Ginának milyen jól esnek ösztönös szinte már apai mozdulatai. És a halk szinte bársonyos beszéd is olyan simogató, nem úgy simogat mint feljebb említett fiúé, hanem mint az apáé, aki védi, és óvja a gyerekét mindenféle bánattól, és fájdalomtól.
A lány hallgatja tovább sokat tapasztalt tanítóját, és tudja ő, hogy szükség van az összevonásra, ennek hangot is próbál adni, de azért egy pillanatra el kell gondolkodnia, hogyan is öntse szavakba azokat a dolgokat, amiket ezzel kapcsolatban érez.
-Tudja Owain professzor, én tudom, hogy erre szükség van. Mostanában már sajnos a mi világunkban sincs minden rendben. Kicsit vicces, hogy a muglik elbújnának ebbe a világba a saját világuk problémái elől, mi meg mennénk oda, hogy olyan kis egyszerű gondjaink legyenek mint nekik.- mondja a lány egészen komolyan, hiszen mit nekünk a muglik gondjai, nekünk még rejtőzködnünk is kell előlük, nekik azért nem kell elbujdosni a valóvilág elől, nem kell másnak álcázni magukat, és még sorolhatnám.
-Köszönöm, hogy kész bármikor meghallgatni, csak tudja én bármikor bárkit szívesen meghallgatok, és segítek is ahogy tudok, de a saját gondjaimat nem akarom más nyakába zúdítani...nem tudom miért van ez - csóválja meg kicsit a fejét, hiszen valóban vannak barátai és lesznek is, elképzelhető hogy az összevonással még több lesz, az is lehet hogy nem, de az biztos hogy lányunk inkább az előbbiért fog küzdeni.
Ő már most tudja, hogy tanárának van szíve nem is kicsi, és a megjegyzésen egy halvány mosoly fut végig az arcán. De valóban csak egy halvány gyorsan eltűnő mosoly jelent meg ott egy pillanatra.
Hogyan is vehette volna észre Owain hogy baj van, mikor Gina próbált a legtermészetesebben viselkedni, hacsak ma nem vette észre senki, mert ma már kezdtek felszínre törni a dolgok, épp ezért menekült ide ebbe a kicsi zugba, ahol most még csak egy gyufaszálat sem lehetne leejteni, hiszen ketten teljesen megtöltik. Pedig egyikük sem egy hatalmas ember.
-Ne sajnálja, nem vehette észre hogy baj van, hacsak nem gondolatolvasó - magyarázza a lány, valójában tudja, hogy már elmondta a profnak, hogy miért ne sajnálja, de való igaz, sem észrevenni nem lehetett, sem pedig Ginából kihúzni a dolgot.
-Igen kicsit jobban vagyok, de nem bánja ha arra kérem maradjon még itt egy kicsit, és beszélgessen velem? - a lelke mélyén tudja, hogy túl nagy a szívesség, amit Owaintől kér, de azt is érzi, hogy szüksége van még erre.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Ápr. 21 2010, 12:09

Bizony jó érzéssel tölt el, hogy a lány karjaim között szép lassan megnyugszik. Ha nem is olyan hihető ez nekem is megnyugvást hoz, mint aki szintén most ereszti ki a fáradt gőzt, reménykedik abban, hogy ezek után minden úgy megy majd, mint a karikacsapás.
- Csak akkor lesznek egymástól távol, ha azt engedik. Nem fogjuk magukat annyira leterhelni, hogy ne legyen idejük a magánéletre, ezt garantálom. Inkább dolgozom én éjjel is.
Úgyis az az én időszakom, akkor jobban tudok koncentrálni, jobban megy minden, ha a sötétség körbeölel csendjével, magányával.
- Kegyedben egy filozófus veszett el. Csak azt tegye még hozzá, hogy mi nem vetjük meg úgy a muglikat, mint közülük sokan minket, csak mert félnek az ismeretlentől.
Én már csak tudom....sokat rejtőzködtem már a muglik között minden elképzelhető csellel, bűbájjal élve, hogy ne tudják meg ki is vagyok valójában. De most is azt teszem, hisz soha nem adom ki magam senkinek teljes mértékben még varázsló körökben sem.
- Biztos vagyok benne, hogy ha csak egyszer is megpróbálja elmondani barátainak a problémáit meg fogják önt hallgatni és érteni. Az én teherbírásom pedig végtelen, úgyhogy ha észreveszem, hogy így kiborul én a fenekébe fogok billenteni. Rendben?
Természetesen eszembe sem lenne bántani, s ha újra kiborulna minden bizonnyal ugyan így vigasztalnám mint most, de azért valóban jobb lenne, ha nem gyűlne fel lelkében ennyire a fájdalom. A szűk kis helyet betöltve elgondolkodom azon, hogy nem is sejtettem milyen zugok vannak a kastélyon belül is, ahová az ember el tud bújni, ha egy kis magányra van szüksége. Én jobb helyzetben vagyok, mint a diákok, hisz megvan a magam kis odúja, ami elég messze van mindentől, így ha most ez a leányzó nem rejtőzik itt el, eszembe sem jut, hogy bizony kell egy lyuk mindenkinek.
- Rendben, szívesen maradok. Mit szólna hozzá, ha a költözés során kialakítanánk egy kis kuckót a pilluban, ahová el lehet vonulni? Egy helyet, ami mindig olyan, amilyennek az oda betérő szeretné? Egy illuzionált szobát.
Kérdőn pislogok a lányra, hogy mennyire tetszik neki az ötletem, miközben most is átölelve őt kicsit helyezkedek, hogy kényelmesebb legyen rejtekhelyünk a hosszú lábaimnak.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Dangerous
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Élj veszélyesen, házaidat a Vezúv lábához építsd!
Hozzászólások : 33
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Május 13 2010, 19:54

--Paolo és Konidik --*Caplat a földszintre a fiúk társaságában, közben szüntelenül cseverészve, adva aktuális önmagát szórakoztatja őket és saját magát. Szavakba foglalva ez valahogy így néz ki:*
- Szuper, úgy látszik nem a te kezed által fogok meghalni. Hála istennek *Teszi hozzá szempilla rebegtetve Konidiknek.*
- Kezdtem volna hinni a szerencsétlenség fogalmában. Mármint ha megölsz a következő életemben. Egyébként semmiben nem hinni elég szomorú, még ha nincs is vallásod. Akkor legalább hinnél abban, hogy nincs isten. *Cukkolja kicsit Konidiket, rossz kislányok szeretnek robbanószerekkel játszani, ő is piszkálja a tüzet szüntelen.*
- Az emberek szüntelenül csak szerepet játszanak *Fordul egy percre Konidik felé, egy ideig hátrafelé megy, legalábbis, míg neki beszél, hogy szembe legyen vele.*
- Mindenki. De szerintem nagyon unalmas egy szerepnél leragadni. Minden személyiség lapvetően hamis, befolyásolható, képlékeny álca. Az ember igazi valója a semlegesség, akár egy patak, folyik, vannak benne halak, meg kövek, de ennyi. Akkor is tovább folyik, ha kifognak belőle néhány halat, vagy beszennyezik. De az emberek többsége még nem tanult meg vízként létezni, játszanak… Tengereket, hogy sósak és felháborodnak, ha vihar van. Forrásokat, hogy hevesen kitörnek és sekélyes tavakat, eljátsszák hogy szelidek, miközben mélyen leg bennünk örvények kavarognak. Nekem nincs bajom saját magammal kicsi Koni, de nem akarok csak tó, tenger, forrás, vagy patak lenni. Vízként akarok viselkedni. Olykor, mint egy patak, máskor, mint a tenger. Hogy fölrobbanj, vagy ellágyulj tőlem te és minden ember. *Perdül körbe körülötte, ujja hegyével végigsimít a mellkasán körbe, aztán ismét előtte terem, hogy visszafelé haladva bandukoljon.*
- Ez az egész színjáték, az élet így lesz szórakoztató. *Szerinte ez nem életfilozófia, ezek tények. *
- Szervezkedünk, szervezkedünk? *Húzza ferde vigyorra a száját. Nem tetszik neki a lánc különben, ez sokkal inkább személyes vetélkedő, emberjátszma, mint egy ékszer utáni vágyakozás. Fogalma sincs mire megy ki, lehet eldobná azt a vackot, ha sikerülne mégis megszereznie, de pont azért jó, mert nem látja sok értelmét az egésznek.*
- Ez elég gyenge vicc volt *Pillant fitymálóan Paolora, csakúgy mint a srác előbb az ő meleges viccére, ami nem vicc volt, halál komolyan gondolta. Bár ki tudja, lehet a srác buta libának nézi. Sajna ehhez is csak jó képet vág, hülye lenne felhúzni magát, vagy elkeseredni valaki szövegén, akit nem ismer. Kit érdekel kategória. Látszatai ellenére nem akar neki megfelelni. *
- Jah, a mostani? Kit érdekel mennyivel jobb, vagy rosszabb? Csak egy szerep és nem azon van a hangsúly mennyire jó vagy rossz. Csak megállapítottam, hogy a legtöbb fiú az ártatlan szerepeket szereti jobban, s lám igazam volt. Rólam például máris levontátok a következtetést, kígyó, meg nem tudok olvasni, tulajdonképp tök unszimpatikus vagyok nektek, lehet azt szeretnétek tűnjek már el a francba, hogy személyiségetekhez méltóbb és sokkal eszményibb lányalak társágot keressetek. *Nevet fel. Nem nagyon hatja meg mások hülyesége. Ez van XD.*
- Szerencsére semmi kedvem úgy táncolni ahogy ti fütyültök, bármi olyat nyújtani, amit elvárnátok, sem szerepet váltani, hogy kedves és eszményi legyek, mint mindenki más *rebegteti meg újra engedelmesen szempilláit.*
- Azt játszom, amihez éppen kedvem van. Most ezt kaptátok, így jártatok. Bár én igazán nagylelkű voltam, ez a szerep legalább irritáló, nem engedelmesen unalmas.
*Ha tudna Paolo fejében olvasni sem ábrándítaná ki, hogy megkaphatja, de sajna az az igazság nem olyan egyszerű eset ő, játszik, flörtöl ha kell, de csak nagyon nagyon ritka estekben gondolja komolyan, arra nyomós oka kell legyen és sosem azonnal, mindig a jelen pillanatok alakítása szerint érez, vagy nem érez. Tulajdonképpen feminista. Ezt csalafinta kis vigyorából egyáltalán nem állapíthatná meg az ember, de biztos, hogy nem egy könnyű vérű kis liba, hacsak nincs ahhoz a szerephez különösebb kedve. Minden lány tud kurva lenni, ha szeretne, csak van akik elfojtják.
- Álmodj csak perverz de Sica *halad el ezúttal előtte, s ahogy elhalad megveregeti oldalt pofikáját.*
- Bár a leszbi szerepet még nem próbáltam. Sokat kéne teperned ahhoz, hogy rávegyél ilyesmire. Egy ronda lánc nem lenne elég. Ahogy a fiú súgja a másiknak, miszerint hátulról nem néz ki rosszul, vagyis jó segge van, villámgyorsan megfordul, s ha Polo meg nem állítja, akkor olyan közel torpan meg előtte, hogy a fiú beleütközik.*
- Beszótál vaze? *Néz egy percig meredten komoran rá, majd felnevet, de hogy mennyire a képébe nyomulva teszi már csak a fiún múlik.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szomb. Május 15 2010, 13:21

Emily és Paolo

- Ebben ne legyél olyan biztos! Csak most fogom magam vissza, talán majd legközelebb nem fogom.
*Tényleg kezdi idegesíteni a lány. Inkább nem szól vissza semmit. Úgy tesz, mintha nagyon érdekelné, amit a lány magyaráz. De nem nagyon figyel, inkább abban reménykedik, hogy neki menjen a falnak, magyarázás közben.*
- Áhá, már értem!
*Mondja, amint befejezi Emily. Utána csendesen követi őket.*
~Persze, így lesz szórakoztató...~
- Persze, ez így szórakoztató. De mi van, ha valaki nem szeretne szórakozni? Vagy igazából mindenki szeretne, csak valaki eljátssza, hogy nem?
*Kérdezi meg. Úgy véli, talán nem is olyan hülye a lány. Mond jókat is. Vagy csak egy dologról tud? Ki tudja, de nem is ez számít most. A viccre nem reagál semmit. Már nem érdekli mit mondanak. Csak követi őket, ha már elindult. Hátul megy. Végül, elmosolyodik.*
- Nem csak lehet, hanem biztos. És szerinted van olyan ember, aki nem játszik szerepet? Aki magát adja? Csak mert szerintem nincs...
*Most már tényleg kíváncsi, hogy mi a válasza a lánynak? Aztán eszébe jut még egy kérdés. Gondolkodás nélkül fölteszi. Egy kicsit közelebb is megy.*
- És ha a halálhoz van kedved, eljátszod, hogy meghaltál? Szerintem az unalmas szerep jobb lett volna, bár, lehet hogy arra te nem vagy képes.
*Nevet egy kicsit. Bármi lehet ez a lány, de hogy unalmas... Az biztos nem. Irritáló könnyen, talán ártatlan kislány is lehetne, de hogy unalmas, az biztos nem. Paolo kérdésére elmosolyodik. Aztán megcsóválja a fejét.*
- Nem rossz, de nem nyomulok rá, nekem már van csajom.
*Emilyn megint csak nevetnie kell. Még szerencse, hogy ő hátrébb ment. Legalább nem belé ütközött. Nekidől a falnak, és onnan nézi kettejüket.*
- Innen, így együtt egész jól néztek ki.
*De van még egy kérdése. De azért a kis csekélységért nem fogja megszakítani a pillanatot.*
~Majd ha tovább megyünk megkérdezem.~
*Mikor elindulnak, rögtön megszólal.*
- Egyébként hova megyünk? Remélem nem fölöslegesen jöttünk le két emeletet!
*Ha fölöslegesen caplatott le a lépcsőkön, nem is tudja mit csinál. Talán semmit.*
- És, ha feltehetem ezt a kérdést, te milyen szakmát fogsz választani? Színészeti pályán akarsz elhelyezkedni? Egyébként csak azért kérdezem, nehogy ugyan ott dolgozzunk...
*Közben mennek, és mennek, és kezd elfáradni. Most már tényleg odaérhetnének! Már nincs olyan jó kondiban, mint mikor minden nap fölment, aztán lejött a padlásról... Akkor még simán kibírt ennyit. De egy ideje nem lépcsőzött. Órái sem nagyon voltak, amikre elmehetett volna, meg inkább egyedül akart lenni. Most viszont megkívánta a társaságot, hát elindult. Előre nem gondolta volna, hogy ilyen társaságban lesz része, de ez is valami. Jobb mint az egyedül lét... Ez után megint elhallgat, és csöndben követi a többieket.*

//Beállt az agyhalál, nem tudtam jobbat, bocsi...//

_____________
by: Jane Carrington
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Május 16 2010, 21:24

* Lassú léptekkel halad Emily mögött és Konidik mellett, tempóját a többieknek is fel kell venniük különben Ő lemarad. Felvont szemöldökkel figyeli a lányt Ő nem hiszi, hogy szórakozik, nem hiszi,hogy szórakoztató szerepeket játszani. Hiszen ha ez embernek vannak állandó jegyei attól lesz érdekes, hogy azokat hogyan variálja. Emy a könnyebb utat választotta és inkább nem szembesül azzal ami önmaga, hanem inkább valaki más. Biztosan nem lehet jó az Ő bőrében élni. Paolo is tudja, hogy minden ember szerepet játszik, olyat amivel igyekszik mindenki számára elfogadható lenni. Kár tagadni mind erre vágyunk, hogy mások elfogadjanak, annak akik vagyunk.
Hallgatja évődésüket, apró ki vitájukat és közben nem kerüli el a figyelmét a lány könnyed, laza mozgása sem, formás teste sem, de valahogy olyan valótlan. Nem lehet valaki minden nap más. Hogy dönti ezt el? Reggel megáll a tükör előtt és kiválaszt egy örült fazont a repertoárjából? Biztosan vele van a baj, de ez nem lehet szórakoztató, egész nap arra figyelni, hogy véletlen se legyen önmaga.
Érti a lány miről beszél. Hallja azt is, hogy nem akar a kedvükben járni, csak azt nem tudja erre ki kérte? Ő csak örül neki, így kevesebb gondja lesz a lánnyal, az azonban biztos, hogy valami nincsen vele rendben. Még mindig egy kislányra hasonlít leginkább, aki lázad a szülei ellen,m nehogy a kedvükben járjon és a végén ne legyen vita, ami jót tesz a vérkeringésnek.*
- A kígyót nem a jellemedre mondtam, egy ilyen szellemes lényt nem zárnék a testedbe. * inkább legyint, nem magyarázza meg, hogy mire gondolt, a lány csak higgye mait szeretne, ha ettől lesz az estéje szép. *
- Fene sem tudja. Szerintem irritáló, inkább olyan rideg. Idegen neked, még nem tanultad ki jól. * hiszen a lány most dámát játszik valahol mélyen, ahhoz meg valljuk be több kell annál, hogy el akarja játszani. Ehhez a démonnő szerephez kéne valami kis kisugárzás, az meg nem jön át eddig. Arra, hogy mit várnak Tőle…? Semmit. Amit terhére lesz a csaj lekoptatja, egy ilyen kislányt úgy meg lehet sérteni egy évig rá sem néz, szóval csak hagyja, hogy Emy azt higgye ő vezeti ezt a beszélgetést, valójában nem igazán érdekli a monológja. Helyeslően morog Kondik válaszára, miszerint csaja van.*
- Ja nekem is. ~asszem~ , de attól még húzhatnád* Reméli Kondik érti, ő sem akar semmit a kicsilánytól, de játszani érdemes lenne. Mivel Kondik pont szóba hozta ami a fejében jár. Hasonlítgatja a két lányt magában. És el is veszti a fonalat. Azonnal Kriszty jelenik meg előtte. Mennyivel szívesebben lenne vele, hallgatná selymes hangját, illata az orrába kúszna és formái is annyival tökéletesebbek. A rátörő vágyaktól megroggyannak térdei. Pont jól jön, hogy elhúzza fejét az arca felé lendülő kéz felől. Eszébe nem jut, hogy a csaj paskolgatni akarja, azt hiszi lekever neki egy pofont, mert nem figyelt rá.*
- Héj. Tarts a kezed távol tőlem. * morran rá. Minek nyúlkál hozzá? Jó, hogy nem gügyög neki és simogatja meg a feje búbját. Istenem. Tovább lépne, de a lány az arcába mászik, és ettől egy pillanatra felhúzza magát. Hogy honnan tudja a nevét? Amikor Ő csak Paolokén mutatkozott be, nem is számít, olyan jól hangzik a szájából, hogy felmorran a vére.*
- Tudod mit? * súgja közelebb hajolva. Provokatívan felemeli a kezét, ha Emy hagyja, tenyerét a nyakára csúsztatja, majd a tarkójára markol és lendületesen közelebb rántja magához.*
- Játszunk inkább együtt, többé nem is vágysz csajra. * olyan gyorsan mondja ki, hogy lehet a lány nem is érti, csak az ajánlatot benne. Közben közelebb hajol, mint aki jobban közeledi akar, majd eltolja magától a lányt, aki ha nem volt felkészülve talán nem is nagyon tiltakozott a jelenet ellen.
Ellép a lány mellől és Konidik felé fordul. Rávigyorog, főleg, hogy kiderül ő is színésznek készül. Huha. *
- A bejáratot akarom megnézni, oda fogok hirdetést tenni. Kinek mit ér a lánca. Csak remélem, hogy egy érett felsősé. * kihívó tekintetet küld Emy felé
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erik von Schattental
Diák - Extremus
avatar

Male Bika Jelige : Jöjj sűrű éjszaka, s pokolfüstbe öltözz
Hozzászólások : 208
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Jún. 30 2010, 23:01

Caius

Lassan felérnek a földszintre, és végre Kázmérnak zokon esik, hogy Kázmérnak lett elkeresztelve.*
- Jól van. Caius, csigavér.
*Amikor neki nincs oka kiborulni nagyon jól tudja tenni a lazagyereket.
Még egy korty a páleszből és elrakja, vissza a zsebébe.
Talán nem kellene így mindenki előtt. Az alagsorban még viszonylag rejtve vannak a szemek elől, de a földszinten már sokan járkálnak*
- Mindig igazam van!
*A térképre sandán ránéz a srácra. Gúnyolódik, vagy viccelődik?*
- Nem kell kérned tőle az enyém még megvan. Eljössz érte a napokban és megkapod. 2-es hálókörlet, 1-es szoba
*Alkohol.*
-De ezt éhgyomorra!
*Igen, ezt így szokás. Magyarországon parasztbácsik korán reggel „ejj olyan savam van…” –gyógymód egy deci pálinka… persze már részeg is az egész falu
Kicsit később „eejjj semmi savam nincs”- Fél liter bor.
Még éppen elcsípi, illetve kiveszi a motyogás végét.*
- Öld meg. Nyírd ki a kígyót! Undok bestia.
*Miért mondja? Mert tudja, hogy ha az Újhús megöli a kígyót, akkor Akane megkínozza. Hát még ha tudná a kígyó valódi eredetét…*
- Szóval honnan jöttél Caius?


//És ha Caius nem kerül elő, akkor fagyás//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caius Randy Woodrow
Diák - Extremus
avatar

Male Szűz Hozzászólások : 26
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Júl. 01 2010, 12:24

//Bocsánat, vihar volt tegnap este, azért tűntem el. De ezek szerint időn kívülibe folytatjuk tovább! (: //


*Bizony az Alagsorból végre kiérnek egy tágasabb, világosabb helyre. Caius úgy véli, hogy ez lehet a földszint, vagy valami hasonló hely. Erik úgy tűnik, hogy kicsit visszavesz a hévből és a Kázmér becenév használatából, mikor Caius közli vele, hogy vagy Caius vagy Randy. Habár a második nevét annyira nem szereti, de még mindig jobb, mint a Kázmér. Úgy tűnik, hogy a srác is észrevette a kis hangulatváltozást a fiún, és visszakozz. Caius biccent egyet a srác felé:*
- Köszönöm Erik! *mondja kimért hangon, de mosoly nem hagyja el a száját. Szíve szerint rávigyorogna a srácra, mert nagyon úgy néz ki, hogy hasonlítanak, de azért nem fog megváltozni a fiú miatt, hiszen tényleg nem szokott sokat vigyorogni vagy épp mosolyogni és másmilyen érzelmeket kimutatni. De ezt ő nem is bánja, hiszen véleménye szerint nem sok szükség van az arcmimikára. Persze, néha jól jön, de Caius szerint inkább a szavak beszéljenek, ne az érzelmek.*
*Caius figyeli, ahogy Randy elrakja a pálinkát és felvonja a szemöldökét. De mikor körbenéz, látja, hogy elég sokan rohangálnak itt, így elfojt egy apró kis vigyort. Most már érti, hogy a fiú miért is rakta el a kis flaskát, hiszen valószínű itt már nem nézik jó szemmel az ivászatot. A kis kijelentésre, miszerint mindig igaza van a srácnak, Caius felvonja az egyik szemöldökét, úgy néz a fiúra, de végül nem szól semmit. Had legyen igaza a fiúnak. Neki aztán teljesen mindegy, amíg ellene nem fordul. Akkor viszont nem fogja hagyni magát, az biztos. De ez még nem jött el, így Caius-t hidegen hagyja, hogy Erik-nek igaza van-e vagy sem. Lassú léptekkel követi a fiút és most körbenéz. Itt is mindenhol fáklyák égnek, és ami a legérdekesebb, hogyha a közelükbe ér a két srác, fel is gyulladnak. Caius ezt élvezettel nézi, majd mikor egy olyan folyosóra érnek, ahol a fáklya nem gyullad fal, Caius ablakokat vél felfedezni. Itt már sokkal világosabb van, mint bent és ez tetszik a fiúnak. Szereti a sötétet, de nem annyira, hogy az Alagsorban élje le az életét. Mikor Caius vigyorogva megjegyzi a térképes szitut, Erik felajánlja a sajátját. Caius felnevet, de hangjába semmi poén és mulatság nincs, csak úgy jött.*
- Majd ha szükségem lesz rá, megkereslek, köszönöm. De lehet, hogy Akane-től viccesebb lenne elkérni… *biccent ismét a fiú felé, majd kissé halkabb hangon, szinte csak magának motyogva megjegyzi, hogy lehet, hogy a tanárnőtől viccesebb lenne elkérni a térképet. És már lelki szemei előtt látja is Akane hitetlenkedő, goromba arcát, mikor Caius vigyorogva beállít hozzá. Kuncog egy sort a srác, majd végül ismét kiül arcára a komolyság. Mikor a kígyó jön szóba, Erik is bíztatja, hogy nyírja ki a kígyót és Caius komolyan elgondolkozik a dolgon, de úgy van vele, hogy amíg az undok bestia nem keresztezi az útját, addig semmi oka nincs rá, hogy kinyírja. Na meg akkor Akane is megkínozná – valószínűleg. Hiszen ahogy mondta, nem érdeklik a szabályok és a szabálysértők, de ha valaki ellene tesz valamit, akkor addig élt az illető. A kérdésre Caius kissé gyanúsan a fiúra néz, majd egy ideig nézi a srácot, végül megszólal:*
- Írországban élek a szüleimmel egy kastélyban, aminek a neve Hillbruk *jön a rövidnek szánt válasz, amit azért a fiú mégiscsak kibővített néhány információval. Végül visszadobja azt a képzeletbeli labdát és a kérdést is:*
- Na és Te? Gondolom Magyarországról *teszi hozzá sejtését a fiú, közben pedig figyeli, hogy merre is van az a bizonyos étkező.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erik von Schattental
Diák - Extremus
avatar

Male Bika Jelige : Jöjj sűrű éjszaka, s pokolfüstbe öltözz
Hozzászólások : 208
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Csüt. Júl. 01 2010, 22:42

Caius

*Caius szerint a szavak beszélnek nem az érzelmek, Erik viszont megjátsza, hogy vannak érzései. Ez az alapvető különbség.*
-Na ez már a földszint, de gondolom rájöttél.
*Tény, Akanetől viccesebb lenne elkérni a térképet. Erik nem szívesen keresi a nő társaságát, túlságosan is magára ismert a nőben. Nem csak kicsit, vagy nyomokban, hanem túlságosan.
Annak, hogy valakivel összekap, több oka is lehet.
Kisebb nagyobb balhékat szeret generálni, csupán élvezetből.
Bosszúvágy is hajthatja, ha valaki kereszbe tesz neki, azt kegyetlenül megtorolja, általában nem arányos ez elkövetett csíny mértéke a bosszú erejével. Nem, ha valaki Erikkel cseszekszik ezt vállalnia kell.
Illetőleg ha valaki a céljai és őközötte áll, és könnyebb eltiporni, mint kikerülni, akkor bizony az eltiprás jön szóba.
Mivel ma annyira nincs kedve újhúst enni, Caius biztonságban van Eriktől… egyelőre.
A másik két kitételnek a srác nem felel meg, sem bosszút nem forral ellene, ő és céljai között pedig biztosan nem áll.
Igaz, Erik kiszámíthatatlan, bármikor lángra lobbanhat az erdő.*
~Ír, persze, hogy nem angol, de tudtam én hogy valahonnan onnan jött, látszik a fizimiskáján.~
- Gondolom aranyvérű családból származol.
*Ezt csak úgy mellékesen kérdezi. Bár gyanítja igen.*
- A pálinka miatt gondolod, hogy magyar vagyok igaz?
*A semmitmondó szürke íriszek belenéznek Caius szemeibe.*
- Az igazság az, hogy német vagyok, Németországból jöttem, de vannak rokonaim, barátaim Magyarországon, tőlük kaptam, meg néha még küldenek is.
* Nem mond teljesen igazat. Igaz, hogy jelenleg német állampolgár, igaz, hogy Németországból jött, de nem igaz, hogy nem magyar. Sőt, jobban magyar, mint német, de most kicsit füllentett. Szakított Magyarországgal.
Persze Caius az igazság apró elferdítését szinte bizonyos, hogy észre sem veszi.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   

Vissza az elejére Go down
 

Földszinti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog