Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Smaragdzöld-tó - Kikötő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next
SzerzőÜzenet
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 01:38

*Ahogy eldobja az első hógolyót éppen Krisztyne felé, persze ügyelve arra, hogy ne találja kupán éppen szegény lányt, éppen időben veszi észre, hogy Gina felől egy bosszús hógomolyag közeledik vészesen. A felismerés hirtelen jön, reflexeinek már nem tud parancsolni, és játszi könnyedséggel hajol félre, így a hógomolyag az arca előtt néhány centire süvít el.
Felhúzott szemöldökkel néz a támadójára, és éppen készülne egy választámadással, de a levegőben megáll a keze. Értetlenül nézi Gina bosszús arckifejezését, de nem jön rá, hogy mi bántja a lányt, csak azután, miután a sértett fél el is mondja, miért kapta az imént a veszélyes hólövedéket.
Támadni készülő kezéből kiejti a hógomolyagot egy tétova mozdulattal, majd még egyszer óvatosan körülnézve elindul Gina és Katyerina felé. Közben, ha mások célkeresztjébe kerül, nagy valószínűséggel ki tud térni legtöbb támadás elől, hiszen már egészen kicsi kora óta fejlesztve vannak a reflexei. Már maga sem bánja annyira, hogy mások számára ezáltal nyilvánvalóvá válik az, hogy nem annyira "béna", mint ahogyan eddig mutatta. Egyelőre Gina meglehetősen irracionális viselkedését szeretné enyhíteni.
Amint odaér a két lányhoz, egy bocsánatkérő mozdulattal arrébbvonszolja mindkettőjüket.*

- Sajnálom, Gina... Katyerina...

*Kerek szemekkel néz Gina és Katyerina szemébe azt remélve, hogy már nem haragszanak rá annyira. Amennyiben Katyerina nem is vette zokon, akkor ezután Ginához fordul, ha pedig igen, akkor továbbra is mindkettőjükre nézve folytatja.*

- Csak, tudjátok, azt hittem, hogy a legjobb stratégia az, ha minél hamrabb adaptálódok a játékszabályokhoz, ami ezúttal az, hogy a lányok a fiúk ellen játszanak. Ha megpróbáltalak volna odahúrcolni titeket, akkor bizonyára nem egy hanem tízszer több hógolyót katam volna a nyakamba... ami mostanában nem éppen a legjobb választás lett volna az egészségem megörzése érdekében.

*Itt ártatlanul néz Gina szemeibe, de közben tudja, hogy ezzel egyúttal megadta a lánynak a kegyelemdöfést. Már nyilvánvalóvá vált számára, hogy Ginát nagyon is érdekli ő, ebből gondolja, hogy semmiképpen sem kockáztatná azt meg a lány, hogy megfázzon...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 01:50

Gina még mindig bosszúsan méregeti Aramot, aki időközben odalép hozzájuk, és arrébb vonszolja őket. A magyarázat meggyőző, ám övön aluli volt. Lányunkban még igen élénken élnek az emlékek Aram betegségéről. Persze a magyarázatot kénytelen elfogadni, de nem tudja szó nélkül megállni a történteket.
-Persze lányok a fiúk ellen, és mi lettünk volna a harmadik csapat, de nincs ebből semmmi probléma. Mellesleg a betegségedet felhasználni ürügynek nem volt szép dolog, remélem ezt tudod-mondja, immár bosszús szomorúsággal.
Valóban nem venné a szívére, ha éppen miatta lenne megint beteg a fiú. Amit azonban Ő sem tud az az, hogy Gina még mindig nem tette teljesen túl magát az akkor történteken, és még mindig vádolja magát, azért a dologért.
ezekre a gondolatokra, egy kósza könnycsepp lopakodik a szemébe, s mikor a lány észreveszi, hogy gördül lefelé gyorsan elfordul, és szétmorzsolja reményei szerint társai nem vették észre, vagy ha mégis akkor Aramnak ez csak nyomatékot adhat mindenhez.
Egy pillanatra odébb lép és merít magának a mág mindig gőzölgő forró csokiból, majd visszalép Aramhoz és Katyerinához.
-Hajrá lányok!-kiabálja oda Krisztyéknek, bár az ő kedve most kissé lelombózódott, azért női önérzete nem engedi, hogy teljesen közömbös legyen a játék kimenetele.
Ekkor meglát egy fadarabot lehajol érte, és elkezd vele rajzolgatni a hóba.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jekatyerina Ithilion
Diák - Extremus
avatar

Female Skorpió Jelige : Ulula cum lupis.
Hozzászólások : 99
Évfolyam : Első
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Smaragzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 02:11

*Csak félfüllel hallgatja Gina és Aram párbeszédét, jobban leköti, hogy mit művelnek a többiek. Halvány mosollyal ajkán nézi bohóckodásukat, csak Owain szavai nyomán tűnik fel neki, hogy csak ők állnak már itt, a többiek mind hógolyóznak. Azaz már ők sem, mert Aram fedezékbe vonult Owain hógolyója elől - bár Gináé ennek ellenére elérte. Katyerina egy apró oldallépéssel tér ki a neki szánt golyó elől, s vigyorogva nézi, hogy boldogul közben egymással Gina és Aram. Nem igazán érti, milyen betegségről is van szó, no, és, hogy mi köze van hozzá Ginának, de nem is az ő dolga. Mikor a lány elfordul, és a hóba kezd rajzolgatni, ő is mer magának még egy adag forró csokit.*

- Lenne kedvetek hóembert építeni?

*Kérdezi. Ha már valamit csinálni kell, akkor evezzenek békésebb vizekre, a hóemberépítés is jó mókának tűnt az előbb, és Gina faágát is fel lehet benne használni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 03:20

*Megint csak értetlen arckifejezéssel néz Ginára. Nem érti, hogy miért vette bocsánatkérését zokon a lány, hiszen - hacsak nem gondolatolvasó -, nem kellett volna normál körülmények között megsértődnie azon, amit saját egészsége megőrzéséről mondott. Egyszerűen nem fér a fejébe, hiszen teljesen biztos volt abban, hogy megenyhül ettől Gina, és nem fog rosszabbodni kettőjük viszonya. Katyerinára is hiába néz segítséget remélve, mert a lány, ahogyan illik, amennyire lehet, kivonta magát a beszélgetésből.
Ahogy ott áll tehetetlenül, lassan belülről elkezdi marni egy nagyon ismerős szorító érzés. Ez az az érzés, ami akkor szokta hatalmába keríteni, mikor megannyiszor egy jól alakuló emberi kapcsolata hirtelen füstbe megy. Ezt az érzést már oly' sokszor érezte Aram, hogy már igen hamar sikerült definiálnia. Ez a magány érzése. Ugyanakkor csak rosszabbít a dolgon maga a tudat, hogy mindig ő tehet arról, hogy a végén minden emberi kapcsolata megromlik.

Lehajtja fejét, és lassan megfordul. Ilyenkor mindig ez a legjobb módja annak elkerülése végett, hogy még több kárt okozzon, hogy szép csendesen visszavonul.
Ám alig tesz néhány lépést csakhamar bevillan az agyába, hogy az egyetlen racionális magyarázat Gina viselkedésre az lehet, hogy a lány még mindig nem tette túl magát a Pilluamuleto-társalgóban történt eseten.
Hirtelen szíve megtelik reménnyel, és sarkon fordul és visszamegy Ginához. Abban a pillanatban, hogy leguggol Gina mellé, és lefogja a fadarabbal rajzoló kezét, már tudja azt is, hogy nem akarja elveszíteni a lányt.*

- Gina... ne haragudj rám.

*Miközben beszél, csillogó fekete szemeivel közben folyamatosan keresi a lány tekintetét.*

- Nem hoztam volna fel a témát, ha tudom, hogy ez téged még mindig megvisel.

*Ez amúgy teljesen igaz, hiszen ha tudta volna, hogy ezzel éppen az ellenekző hatást éri el Ginánál, akkor más stratégiát választott volna a lány haragjának az elűzése érdekében.*

- De te is tudod, hogy azóta az eset óta én is fokozottan ügyelek saját egészségemre.


*Úgy dönt, most már kitart emellett, még akkor is, ha nem éppen igaz az, hogy azért lépett meg az imént, mert az egészségére gondolt. Viszont tudja, hogy ez maximálisan felvállalható magyarázat a lánynak, hiszen egyrészt Gina nem gondolatolvasó, másrészt pedig a fenti állítása tökéletesen igaz úgy önmagába véve; mostanában tényleg ügyel az egészségére, sokkal jobban felöltözik még akkor is, hacsak a kastély folyosóit járja, és ennek nap mint nap tanúja lehet Gina.
Azt már nem említi meg, hogy ugyanakkor mennyire bosszantja az a tény, hogy még mindig hibásnak érzi a másik magát a kómábaesése miatt. Ráadásul egy olyan helyzetért, amiért egyáltalán nem a lány a felelős, még a legkisebb mértékben sem. Owain professzor elég goromba volt, és irracionális akkor este, hogy úgy letolta Ginát...*

- Persze, nekem lenne. Neked, Gina?

*Kap az alkalmon, közben áldja Katyerinát segítőkész szemfülességéért. Tényleg itt az ideje, hogy témát váltsanak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 11:11

- Hagyd Kriszty! Már elég nagy a keze.
*Fordul oda a kékséghez, aki még mindig csak a hóemberük oldalát próbálja nagyobbá tenni. Lassan azonban inkább egy kövér hóemberük lesz, nem pedig szép. No nem mintha különösebben érdekelné. Egyszerűen csak arról van szó, hogy neki nem tetszenek a nagyon nagy hóemberek. Legyenek kerekek és kedvesek, ez a legfőbb szempont. Körbe pillant, mivel tudnának szemet-szájat-orrot készíteni, de nem igazán van ideje arra, hogy véghez is vigye terveit, mert a fiúk megkezdik a harcot, amiből ha szeretne se tudna kimaradni. Őt is eltalálja pár golyó, de barátnője megelőzi és máris támadásba lendül. Igaz Kriszty elég szerencsétlennek tűnik a csatában, látszik, hogy korábban nem volt "áldozat" ezeken a játékokban s ebből kifolyólag nem volt szüksége rá, hogy rendesen vissza tudjon vágni.
Friminka tanárnő kissé meglepi. Őszintén szólva sosem látott tanárt, aki ennyire lelkesen hógolyózott volna! Sőt ő még egyáltalán nem látott tanárt, aki a hóban játszott volna, ezért még egy pillanatig tátott szájjal bámulja a professzort, majd annak szavait követve fedezni kezdi ő is Krisztyt.*
- Akkor én balról fedezem! Valaki menjen a jobb oldalra is!
*Adja ki az utasítást, mintha valami főnök lenne, de hát egyértelmű, hogyha többirányból vigyáznak Krisztyre, akkor több esélyük van. Gyorsan futni kezd, majd egy kicsit távolabb letérdel, s bár a hó hideg, nem igazán foglalkozik vele. Gyorsan épít egy kis falat, épp csak annyit, ami mögött le tud bukni, s megkezdi a hógolyó gyártást. Az ő hogolyói, nem olyanok mint Krisztyé. Szépen precízen meggyúrja őket, jó keményre, s amikor már 3-4 is készen van el kezdi őket a fiúk felé hajigálni, csak hogy védje barátnőjét.
Célzásban egészen jó, a golyók sem esnek szét. A kérdés csak az, hogy Noel és Izzy elkerülik-e a feléjük tartó golyókat. Persze, ha Kriszty őrültségét figyelik, akkor talán fel sem tűnik nekik a mellkasuk felé tartó golyóbis.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 17 2009, 13:25

Ahogy Aram odalép hozzá, Gina rájön mekkorát hibázott, azzal, hogy hagyta ennyire kinyílni a szívét. Most teljesen beleláthatott mindenki, illetve Aram, akinek talán a legkevésbé kellett volna, hiszen mindenki más a csatát figyelte. Még Katyerina is, aki teljes joggal vonta ki magát a beszélgetésből, mivel -ahogy szavaiból kiderült- Aram semmit nem mondott arról milyen beteg is volt, éppen Gina miatt.
Mikor a fiú lefogja ágas-rajzolgatós kezét, nincs más választása a szemébe néz, így annak nem kell olyan sokáig keresnie a tekintetet, amelyre valójában nem biztos, hogy kiváncsi. A lány szeméből ugyanis a jelenlegi helyzetben éppen minden kiolvasható.
Valójában tényleg nagyon sokat jelent neki Aram, és még saját maga sem tudja milyen fontos. Csak azt érzi, hogy most majd a szive szakad meg a gondolatra is, hogy érzékenysége miatt most elveszítheti Aramot.
Az egész egy vicces sértődésnek indult, és mostmár talán az egyik legkomolyabb beszélgetésükbe csapott át.
Ahogy hallgatja a fiú magyarázatát valami erősen belmar a szívébe, valami fájdalom féle, ami nagyon erős, és szinte leteperi a lányt.

-Nézd, nekem nem azzal van problémám, hogy óvod az egészséged. Tulajdonképpen viccnek szántam a sértődést, és nem gondoltam, hogy ennyire elfajulnak a dolgok. A hógolyót is azért kaptad, mert ha csata, akkor legyen, akkor még azt gondoltam jól megdobáljuk egymást és nevetünk az egészen. De mikor szóba került a múltkori eset....-de elakad a hangja, nem bír tovább beszélni.

Annyiszor próbálta már megnyugtatni a fiú, hogy Gina nem tehet a betegségéről, de tehet róla, akkor és ott Owainnek igaza volt, ha nem is közvetlenül, de közvetetten a lányt tehetett a fiú akkori állapotáról, hiszen rögtön visszakellett volna parancsolnia őt legalább a szobájába.
Gina tudja nagyon jól, hogy késő bánat, és hiába emésztik ezek a gondolatok, már nem tud rajta változtatni. Persze Aram makacssága az egyik legerősebb enyhítő körülmény, de ez sem győzi meg a lányt arról, hogy nem tehetett arról a dologról.
Aram szeminek szorításából Katyerina hangja "szabadítja ki" Ginát, felnéz a lányra, majd Aramra, aki gyorsan válaszol a Katyerine kérdésére.

-Hóembert?...Persze építhetünk-mondja, és bár nehezen, de elereszti Aram kezét, leteszi poharát, majd az ágat a közelükben helyezi el, hátha szükség lesz rá az építésnél.
Amiben egészen biztos, hogy Ő sem akarja elveszíteni Aramot, és ennek érdekében bármit hajlandó lenne megtenni.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 00:26

*Az az átható tekintet, amit minden bizonnyal az apjától örökölt, és amivel most néz Gina szemeibe, bizonyára nagyon kényelmetlen lehet annak, aki valamit rejtegetni akar. Gina szemei bizony most képtelenek elrejteni az érzéseket Aram elől, viszont annak ellenére, hogy a fiú már régebb óta gyanakszik arra, hogy a lány vonzódik hozzá, most mégis ezt teljesen új felismerésként éli meg.
Ellentétes érzelmek dúlnak a fejében. Egyik, ugyancsak ismerős hang a fejében azt kiáltja, hogy ne hagyja, hogy Gina számára ő több legyen, mint egy jó barát.*

~Ha közel engeded magadhoz, előbb-utóbb úgyis rájön, hogy te képtelen vagy - úgy testileg mint érzelmileg - megadni neki mindazt, amit egy nő normál esetben elvárhat egy férfitól. Ugye, nem akarod ezt?~

*Nem, nem akarja ezt. Úgy érzi, hogy itt az iskolába egyelőre Gina az a személy, akit egy kicsit jobban megismert, és akiről úgy gondolja, hogy a leginkább fogékony a vele való barátságra. Számára pedig a barátság nem más, mint egy nagyon fontos fontos taktikai és stratégiai eszköz, egy társadalmi konvenció, ami hogyha hiányzik egy egyén életéből, máris szöget üt mások szemébe.

~A barátság az, amikor két egyén kölcsönösen, és egyenlően kihasználják egymást~.

Aram mindig is úgy tartotta, hogy kellenek olyan emberek, akiket ily' módon lehet kihasználni. Szóval nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolata Ginával, semmiképpen. És ha ehhez az kell, hogy felhúzzon egy olyan falat, amin nem engedi át Ginát annyira, hogy a lány különösebb reményeket kezdjen el fűzögetni kettejük romantikusabb irányultságú kapcsolatához, akkor azt meg is teszi.

Azonban egy másik hang - amit furcsa, eddig idegen érzelem kísér - azt súgja neki, hogy ne tolja el magától a lányt.
De ez az új hang és ez az új érzelem, ami vele együtt vibrál a fejében, nagyon megrémíti. Racionális énje azonban még mindig túlzottan erős ahhoz, hogy utat engedjen az új érzelmek kielemzéséhez, így a "járt utat, a járatlanért el ne hagyd" alapigazságot megfogadva, a lehető legagresszívebb módon elfojtja magában ezt az kis pislákoló új érzelmet. Megy is az ilyesmi neki elég könnyen, hiszen az apjával már egész fiatal kora óta gyakorolják a mentális mágiát...

Szóval, elengedi Gina kezét, és egy vidám ember fürge mozgásával máris elkezd göngyölgetni egy nagyob hogomolyagot a hóban. Széles mosollyal néz fel a két lányra, és odaszól neki.*

- Kezdjetek ti is neki, mert pont három részből áll a hóember. Majd az illesztéseket, sa díszítést együtt csináljuk. Azt viszont már most döntsük el, hogy ki melyik részét csinálja, hogy nehogy mindegyikünk derékig érő gomolyagot készítsen, mert a végén szegény emberünknek vízfeje lesz...

*Nem mintha a hó az nem vízből lenne, de pont ez volt a célja, hogy egy kis humort csempésszen a hangulatba.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 00:51

Gina felpattan, mint akinek böködik a hátsó részét.
-Én a fejét csinálom-mondja kurtán társainak, gyorsan elkezdi görgetni a golyót.
azon a társalgós estén elég sok kérdés felmerült a fejében Aramról, főként a rosszullét utáni beszéd miatt.
Most csak még kuszábbak lettek a gondolatai. Elhatározta, hogy nem veszítheti el a fiút, de nem tudja vajon meddig lesz képes elviselni a titkolózást.
Mert vannak titkok, igen több titok van, amit lányunk még nem tud erről a fiúról. Fontos neki, mennyire, Éppen annyira, hogy egyelőre elviselje ezeket a titkokat, mert valahol a lelke mélyén érzi, hogy eljön majd az a pillanat, amikor megtudja azokat. Fogalma sincs mik lehetnek, azt sem tudja hogy reagál majd rájuk, de tudja, hogy megfogja tudni őket.
Azt is tudja, hogy segítenie kell Aramnak, segítenie kell a megnyílásában. Csak azt nem tudja hogyan.
Soha nem gondolta volna, hogy ennyire nehéz lehet egy ilyen dolog.
Közben csak görgeti a golyót, ami már elég nagy méretűvé fejlődött.
-Jajj Katyerina, Aram bocsánat, de hát ez már olyan közepe méretű lett-mondja sajnálattal telt szemmel a többiekre pillantva.
Reméli egyikük sem csinált hasonló golyót,mert akkor nem tűnik fel annyira, hogy elmélázott munka közben.
-Vagy akár vízfejnek is jó lenne-mosolyog a többiekre. A döntés rajtuk áll, neki most eléggé másfelé járnak kusza gondolatai. De összefogja szedni magát idővel.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jekatyerina Ithilion
Diák - Extremus
avatar

Female Skorpió Jelige : Ulula cum lupis.
Hozzászólások : 99
Évfolyam : Első
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Smaragzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 01:54

*Kezdi kívülállónak érezni magát a beszélgetésben, így jobbnak látja, ha elkortyolgatja forró csokiját, míg Gina és Aram megbeszélik a dolgaikat. Mikor nekilátnak a hóemberépítésnek, leteszi bögréjét, és nekiveselkedik ő is a hóembergyártásnak. Helyes kis golyót formál a kezében, majd a hóba letéve görgeti, míg egyre nagyobb nem lesz. Néha oda-odasandít két társára, s egy ilyen pillanatban csípi el, hogy bizony Gina golyója kicsit nagyobbra sikeredett a tervezettnél. Katyerináé viszont kisebb lett, mint a középső golyónak lennie illene.*

- Semmi gond, nekem meg kisebb lett.

*Kacsint mosolyogva a lányra, majd megvárja, hogy társai elhelyzzék a másik két golyót. Addig is körbenéz, mit lehetne még hasznosítani. Elballag az Owain által hozott dobozhoz, miközben igyekszik kikerülni a szálldosó hógolyókat, s némi válogatás után egy piros mázos fazekat, két széndarabot, egy répát, egy sálat és pár gombot gyűjt be, majd az előző útvonalon, a fák takarásában megy vissza Gináékhoz, remélve, hogy összeállították már a hóembert.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 02:28

*Ahogy ott munkálkodnak csöndben, Aram közbe-közbe Katyerinára pillant. Sajnos úgy alakult ez az este, hogy inkább szólt róla és Gináról, mint hármukról. Így nem csoda, ha Katyerina kívülállónak érzi magát. Bár ezt nem tudhatja biztosra, azért közelebb gurítja az ő gomolyagját az extremusos lányhoz, és megszólítja.*

- És mondd csak, Katyerina, mennyire sikerült beilleszkedned?

*Pár napja, amikor véletlen összetalálkoztak a télikertben, látta a lányon, hogy nem tud nagyon mit kezdeni egyedül a sok diák között. Már maga az a tény, hogy ott ült egyedül a kertben, sugalta Aramnak, hogy nem éppen megy olyan könnyen az ismerkedés. Ellenben, minden kezdet nehéz, és Katyerina - extremusos létére - igazán képes annyira megnyílni mindenki előtt, hogy ez a helyzet mihamarabb megváltozzék. Bizonyára furcsa neki ak környezetváltozás, de ugyanígy érez Aram is, sőt a macskája is.

Közben egyre nagyobb az ő gomolyagja is, és amikor eldőlni látszik, hogy kié lesz a feje és kié a közepe, amíg Katyerina elmegy néhány kellékért, még meggörgeti néhányszor a "művét". Valójában egyre nehezebben megy neki a görgetés, de mindenképpen jó sport legalább. Úgyis eldöntötte, hogy ez alatt a pár év alatt gondja lesz arra, hogy elegendő izomzatra tegyen szert, hiszen később nagy szüksége lesz a jó erőnlétre is, nem csak tudásra, jónak mondható reflexekre illetve gyors észjárásra. Meg is izzasztja a munka, de a végén elégedetten görgeti oda Ginához a jókora "alapot".*

- ...Akkor most jön rá a te közeped.

*Ha Gina engedi, akkor természetesen segít neki felemelni a gomolyagát, majd miután a Katyerináét is feltették már csak néhány helyen erősíti meg az illesztéseket. Miután ezzel is végzett, elmegy, és merít magának a forrócsokiból. A hóember kidekorálását inkább a lányokra hagyja, de azért visszemegy hozzájuk beszélgetni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 02:43

Gina elfogadja Aram segítség nyújtását, így együtt emelik helyre tulajdonképpen a hóember testét. Közben hllgatja, amit társa és Katyerina beszélgetnek, ez az a téma amibe ő nem tud, és nem is szeretne beleszólni, ám a végén rápillant az extremusos lányra bocsánatkérően
-Ne haragudj, hogy kihagytunk az iménti beszélgetésből-mondja nagyon komolyan Katyerinának, hiszen tényleg sajnálja, hogy a lány kimaradt, bár erről azért nem ő tehet, hanem kizárólag aram és Gina, ennek a beszélgetésnek nem itt, és nem ebben a formában kellett volna lezajlania kettejük között.
Lányunkban egyre több a megválaszolatlan kérdés, már abban is elbizonytalanodott, hogy jó társaság-e Ő egyáltalán.
ahogy díszítgetik a hóembert, megint csak elmélázik, és egy arc bukkan fel a szeme előtt, egy arc és egy hang, amit most végképp nem szeretne látni és hallani, gyorsan meg is próbál megszabadulni tőle.
-Szerintem tökéletes, szerinted?-néz Katyerinára, és miközben az válaszol lehajol az ágért, és a helyére illeszti azt is, majd magához veszi poharát és ismét merít a csokiból. Lassan kortyolgatni kezdi, és remli, hogy elterelődnek a gondolatai, bár ennek a reménynek elég kicsi a valószínűsége.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jekatyerina Ithilion
Diák - Extremus
avatar

Female Skorpió Jelige : Ulula cum lupis.
Hozzászólások : 99
Évfolyam : Első
Kor : 43

TémanyitásTárgy: Smaragzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 03:03

*Ahogy számította, Gina és Aram éppen végeztek a hóember összeállításával. Leteszi a magával hozott holmikat a hómber mellé, s halványan elmosolyodik.*

- Még nem igazán, de nem is találkoztam olyan sok diákkal eddig.

*Szinte mindig ugyanazokkal a diákokkal jár együtt az órákra, és hát a hegyes fülek, no meg az extremusos talár sem éppen csevejre csábító. Ezért is örült Aram meghívásának, hiszen például Ginával sem találkozott még.*

- A lényeg, hogy megoldjátok a gondotokat.

*Mosolyog Ginára. Nem kell hozzá tünde-szem, hogy lássa, a két fiatal fontos egymásnak, de mindkettőjüket kétségek gyötrik, és nehezen szabadulnak korlátaik közül. Ezt a harcot azonban nekik kell megvívniuk önmagukkal.
Igazít még egy keveset a fejfedővé avanzsált fazékon, majd úgy ítéli meg, jó lesz így a hóember.*

- Szerintem is! Aram?

*Kérdezi a csendesen italát kortyolgató fiút, miközben magának is tölt egy újabb adagot.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 04:00

*Egyre inkább elnyeri végleges formáját a hóemberük. A két lány úgymond kitesz magáért, és elég hamar kidekorálják mindenféle erre alkalmas tárggyal. Aram, ahogy nézi őket a csokiját szürcsölgetve, ugyancsak elmélázik egy kicsit a történteken. Feltűnik neki, hogy minden próbálkozása ellenére Gina, miután mondhatni véget ért a viszályuk, elhidegülten viselkedett egész idő alatt. Most is csak egy pillanatra változtatja meg hozzáállását, csak hogy bocsánatot kérjen Katyerinától. Nyilvánvalóan egész idő alatt másra sem gondolt ezek szerint.
Csak remélni tudja, hogy ezek után nem fog elhidegülni a kapcsolatuk. Még most is, ha belegondol, értetlenül áll a probléma előtt. Nem érti Gina reakcióját, annyira furcsa neki. Mondjuk nem is csoda, hiszen ha valaki nincs teljesen tisztában az ilyen lélektani dolgokkal, mint a szerelem problematikája, vagy olyan létszükségletiekkel, mint az egymáshoz való vonzódás, az nem is értheti meg a fennálló helyzetet. Ahogy egy kis gyerek nem érti meg az ilyesmit - mivel sem lelkileg sem fizikailag nem nőtt fel ehhez -, úgy Aram sem fogja fel. Különbség csak az a kettő között, hogy Aram dilettantizmusának az oka nem ugyanaz egy kisgyerekével...*

- Akkor az ilyen alkalmak pláne, hogy elsőosztályú ismerkedési lehetőségeket kínálnak neked.

*Mondja felvillanyozottan, majd ránéz Ginára, mint mellékelt ábrára. Nem akarja ennél jobban érzékeltetni, nehogy megint félreértse Gina a gesztust, de abban reménykedik, hogy hátha Katyerina veszi a lapot, és beszélgetésbe elegyedik a pilluamuletós lánnyal, ezzel kizökkentve őt a fásult, elhidegült hangulatából.
Ő már nem meri tovább puhítani a lány lelkét. Mint megannyiszor most is a jó öreg belső hangjára hallgat, és nem közeledik Ginához, nehogy félreértse a lány, mert akkor már rég elkövette az öreg hibát: egy egyirányú út csak zsákutcaként létezhet a szerelemben...

Nem tehet róla, hogy nem tud úgy szeretni, mint az átlagember, de arról már igenis tehet, hogy ha hagyja a másikat elbolondulni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 12:08

Amit Gina érez, azt egyetlen szó nem fogalmazhatja meg. Tény azonban, hogy Aram nagyon felkeltette Gina érdeklődését, de ezt nem feltétlenül nevezné szerelemnek. Ide kerülése, ő volt az egyetlen ember akit közel érzett magához, és a fiú reakciói alapján, ezt is elrontotta.
Örült neki mikor lejött a tóhoz és meglátta a fiút. De semmiféle hátsó szándéka nem volt. Arról pedig nem tehet, hogy a történtek miatt magát hibáztatja, hisz ki más tehetne megint erről. Persze, hogy Gina. egy ideje bármibe belekezd rosszul sűl el. Teljesen tisztában van vele mi segítene rajta, de azt most nem tudja megtenni, így csak egy választása maradt.
-Akkor a hóemberünk kész van-jelenti ki nagyon felnőttesen és jelentőségteljesen.
Mivel ezután, már nem nagyon akad olyan program , ami érdekelné kiissza csokija maradékát.
-Katyerina örülök, hogy megismerhettelek, és remélem találkozunk még-néz a tündelányra.
Össszeszedi magát, komolyságot erőltet az arcára
-Aram-biccent felé majd elindul, útközben kerülgetve a hógolyókat, bár az sem biztos, hogy észrevenné, ha valaki eltalálná. Azért a többieknek is odaint, és megcélozza a szobáját, ahonnan most egy jó darabig ok nélkül nem lép ki, ez az elhatározása.
Gyorsan eljött mielőtt a másik fél bármit is mondott volna. Elrontott egy barátságot holmi félreértés miatt, és ezt megkell emésztenie. Idő kell, és senki nem tudja mennyi idő.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Dec. 18 2009, 19:22

Neeem, fogságba esni nem szabad....
Osonás közben észleltem, hogy bizony akad fedeésem bőven. Hisz Kumiko is sorozza a fiú csapatot, s Friminka professzor is csatlakozik hozzánk. Remélhetőleg Amelie sem hagy cserben, még ha nem is oly aktív, mint ez egy hócsatában szokásos.
Elérem a fiúk sáncát, s dobálom is be a nálam lévő hógolyókat, de lyan eset forog fenn, amire nem számítottam.
~Nesze neked Kriszty....~
Kellett nekem támadásba lendülni. Na de erre ki számított? Ahogy Noel átkarol, hogy beemelhessen a kis búvóhejükbe nem sok esélyem van menekülni. Apró, alig 160 centis, vékony lánykaként a fiú könnyen boldogul velem. Nem is csoda, hisz jócskán magasabb tőlem, hóna alá férhetnék. Lényegében majdcsak oda s kerülök. Hangos nevetés közepette perülök át a hókupacon, megmutatva, hogy bizony van hangom jócskán, ha erőm elmarad is az elvárttól.
- Héj, mit csináááálsz? Segíítség!!
Azért próbálok kiszabadulni karjai közül, de mindhiába. Lehuppanok a hóvárba, a földre, s lesem, hogy a három fiú dobálja baránőimet. No meg el-el csenek egy-egy hógolyót, hogy azt közelről hozzájuk vágjam. Én is gyúrok az alattam lévőkből, s azt Noel nyakába dobjam, egy óvatlan pilanatába, olyan büntetésképp, amiért túsznak akar engem használni. Na de hogyan is akarnak itt tatani? Lesem én az alkalmat itt már a közelharcban, hogy megléphessek, nem mintha sok esélyem lenne három sráccal szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Szomb. Dec. 19 2009, 20:05

-Ahhha *Bólogat Owainnek, nem túl meggyőző képpel, s sokáig csak bámul utána, kissé tűnődve. Ebből az egészből Noel zökkenti ki, hangyányit összerezzen, majd mintha semmi felé fordul.*
-Jaaaa, hógolyózás *Mormolja nem túl lelkesen. Néha úgy viselkedik, min egy megfontolt Egyetemista, pedig legfiatalabbként érdemes lenne példát mutatnia. Odaáll saját hóból készülődő szobra elé, s amellett, hogy néha levakar némi fölösleget, kritikus szemmel mustrálja mit alkotnak a többiek. Egészében tetszik neki, ezt sűrű bólogatásokkal jelzi. Közben persze folytatja a félbehagyott diskurálást Izzyvel.*
-Egyszerűbb lenne őket megverni, bár szerintem akkor jobban ordítanának. Nem, Izzy, hogy is mondtad? Angyal? Pont úgy nézel ki! *Vigyorog a fiúra, egyébként tök komolyan mondja, ez a vöröses , kócos fej…El tudja képzelni a fiút egy szál ágyékkötőben, lanttal a kezében. Noelt ördögnek már kevésbé vicces. Önmagát istennek, viszont egészen felemelő, úgyhogy abba is hagyja a vigyorgást, főleg mert nem szeretne gatyás pasasokon agyalni. Visszatér isteni szobra építéséhez inkább.*
~Ez a csapatmunka…Mikor többen csinálják, amit én mondok~
*Vonja le a tanulságot magában, megvakarva orrát.*
-Az én orrom jobban néz ki, amúgy egész jó lett *Valami mosolyféle settenkedik arcára, egy pillanatig ott is marad, de hogy ne ragadtassák el magukat az ezt észrevevők, csak egy egészen kurta pillanatig.*
-Huh *Kommentálja a kommandózó lányok látványát, lassan kezd rajta is erőt venni a harci ösztön, gyúr egy,két hógolyót. Fejcsóválva, hogy Noel képes ennyire beleélni magát, nem beszélve a számára oly kultikuuus másodikos lányokról. Itt csak ő viselkedik úgy, mint egy vénember, ami lassan már az agyára megy, úgyhogy megduplázza a hógolyók számát, s lelkesen zihálva a fáradtságos munkától, pillant fel, valami csatakiáltás félével:*
-Az összeset elkapjuk, elássuk túszul ejtjük az Edek birodalmában! *Noel és Izzy el lett nevezve „Edeknek” mintha ez az egész egy nagy Tolkien könyv lenne, s ők fiúk, külön faj, akik éppen a lányok, vagyis a veszélyes ellenség ellen háborúznak. ..*
-Küzdjetek, az életetekért, a becsületetekért! Ma, itt nyerüüünk! *Gyorsan megbűvöli a saját szobrát, az igaz, hogy átlagon nagyon aluli a fizikuma, de a varázsláshoz ért valamicskét, különben a szobornak elég csak a karját elvarázsolni, hogy folyamatosan dobálja a csajok felé a hógolyókat. Egészen belevörösödik a nagy koncentrálásba, főleg, amikor megpróbálja kiművészkedni, hogy ha elfogytak a golyók tudjon újat gyúrni.*
-Igyekezzünk védeni a szobrot! *Ha azt megtámadják oda az Edek szimbóluma…de túszt is kéne szerezni, bár úgy gondolja Krisztyvel Noel elboldogul, azért ránt egyet ő is rajta, csak a biztonság kedvéért, hogy aztán kúszva elinduljon Kumiko lábai felé… A lányka talán van annyira törékeny, hogy ő is elbánjon vele, bár ki tudja, csak rúgnia kell. Mindenesetre megpróbálja elkapni a bokáját. Ameliere ránézni is alig mer, nem még bántani…de mégsem mondhatta a többieknek, hogy „őt hagyjátok” bár lehetne az Edek királynője…vagy valami, hiszen be kell majd népesíteni a birodalmat, habár az Edek vannak olyan tökéletesek osztódással szaporodni...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Dec. 24 2009, 16:00

*Azt nyugtázza, hogy Owain velük van, mégiscsak ezt kívánja a férfibecsület, és legalább egy irányba nem kell figyelni, ami már külön öröm a kialakulni látszó káoszban. Bár ők szervezetten dolgoznak össze, nincs azzal semmi baj. A hóemberük készen van, bevetették, így az is lányokat ostromolja, ami nem egy hátrány, hiszen Friminka is igen elszántnak tűnik, ahogy Krisztyne is. Merénylet, ideje akcióba lépniük, reméli, hogy Izzyék figyelnek a settenkedőkre is, ő egyelőre azzal van elfoglalva, hogy a túsz meg ne lépjen idő előtt, és elkerülje Kumiko hógolyóit. Most egy az egyben olyan, mint egy rossz gyerek, aki kitér egy lövedék elől és szemtelen vigyorral az arcán hergeli a másikat.*

-Kumikora figyeljetek és Friminkára is, trükközni akarnak. Adjatok nekik! Ed, nem érdekel az orrod, a lényeg, hogy működik, ám ha így haladunk, én ma betemetek valakit a hóba. Ne a szoborral foglalkozz, majd megvédjük, előbb a lányokat iktasd ki.

*Nem elég, hogy túszul akarta ejteni Krisztiyne-t, és beemelte a sánc mögé, hiszen jóval kisebb és könnyebb, mint ő maga, de még dobál is. Hátulról. Nem törődne vele, csak pofátlanul vigyorogna, ha nem érkezne egy hógolyó éppen a ruhájába. Nem pingvin, hogy ezt csak úgy elviselje mindenféle szisszenés nélkül, hiszen ami hideg, az hideg.*

-Na megállj csak, Krisztyne! Orvul hátba? Ez hideg volt, tudod?

*Most már a lányt sorozza nevetve, amíg oda nem ér hozzá. Megvan az első áldozata, akit megfürdet. Illik vagy sem, bizony felkapja és bedönti a hóba, hogy azután rálapátolja a havat, amennyire csak lehet. Persze számol a kapálózással is, de egy-két folt ide vagy oda nem érdekes. Küzdelemben nem ismeri a nő-férfi közötti különbséget, természetesen azért jóval gyengédebb annál, mintha éppen egy fiút vágott volna be. Nem durvul, de az ellenség az ellenség, és most a lányok a gaz bitorlók, akik be akarják venni a várukat, azt pedig kötelességük megvédeni. Ő pedig minden erejével azon van, hogy Krisztyne-t betemesse, ha lehetséges, ezzel kiiktatva a veszedelmes támadók közül.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jan. 04 2010, 15:59

-Ed, nem verünk lányokat, mert mi vagyunk az erősebbek, és nem szép dolog bántani őket! Emelett tényleg nagyon kiabálnának, sőt sírnának is! Utána vigasztalhatod őket!
*Tényleg csak csóválja a fejét, ahogy haverja javaslatokat tesz. Szerinte igenis mókás dolog ez a havazás, legalább nem sérül meg senki, nem lesznek kék-zöld foltjaik. Szerencsére Ed is hamar belejön a dologba, így nem nagyon kell neki magyarázni, pontosan mit is kell csinálni. A hóemberük – hála Noelnek már teljes pompájában áll, még haja is van, amit persze meg kell fazonoznia. Addig babrálja a sál rojtjait, míg olyan extrém frizurája nem lesz, mint neki.*
-Túszokat? Ugye nem bántod őket?
*Először csak áll és nagyokat pislog Noel javaslatára. Ő tényleg az erőszakmentes megoldások híve, bár a hócsata tényleg nem egy hűdeveszélyes dolog, és olyat már csinált, úgyhogy ő egyelőre marad annál. Csak gyártja szorgalmasan a lövedékeket, hogy Ed megbűvölt szerkentyűjének legyen mivel dobálóznia.*
-Elásni őket? Jajj már, akkor megfulladnak! Basszus Ed, isteni ötleteid vannak!
*Ezen már csak röhögni tud, de mikor már nem csak Noel kergeti a lányokat, erőt vesz magán, és rohan Amelie felé, karjában fél tucat hógolyóval, amit lelkesen dobál, de arra nem tudja rászánni magát, hogy a lányra ráugorjon, és betemesse a hóba. Bezzeg, ha Noelről lenne szó, még fejfát is csinálna neki. Így csak ugrál a lány körül, és már nem csak a hógolyókkal bombázza, hanem hátat fordítva neki, két kézzel szórja rá a havat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 13:56

//Kumiko//

*Konidik, nem a legmelegebb, de nem is a legszellősebb öltözékben indul el, szobájából, egyenesen a parkba, ahol a nap sugarai előbukkannak, az elvonuló felhők között, bár még nem sok meleget adnak, valahogy kellemesebb lesz tőlük az idő, a szél is pihen, fiaival és lányaival együtt. Az óra mindjárt déli tizenkettőt üt, amikor sokan asztalhoz ülnek, s ebédjüket elfogyasztják. Konidik azonban nem éhes, egy cseppet sem, a bő reggeli megtette a hatását. Se nem vidáman, se nem letörten sétál a parkban, egy szimpatikus úton, mely tudja hogy hova vezet. Leszegett fejjel vág át a parkon, egyenesen a tóhoz. Már régen tette ki a lábát, és még régebben volt a tónál. Hát kíváncsi hogy még mindig be van-e fagyva, ezt azonban nem nagyon hiszi, mivel a napsugarak nem adnak sok meleget, azért a hőmérsékletet, nulla Celsius fok fölé emelik. Mikor Konidik a tóhoz ér, látja hogy jól gondolta, semmi jele hogy a tó be volt fagyva. Látszik hogy mindjárt Február, és onnan már nincs messze a Március se! Az meg már tavasz, és Koni szereti a tavaszt. olyan költői a táj akkor! Sok festőnek is az a kedvenc évszaka, mert akkor nyílnak virágok, akkor tarkák a rétek, s, a többi... A pugnaxos prefektus, körbenéz, de nincs kint senki.*
~Hát persze, biztos ebédelnek, vagy épp ahhoz készülődnek.~
*Ezért nem is néz már máshova, csak tóra, ami nemes szépséggel terpeszkedik a tájon. Zsebre tett kézzel bámul a tóra. Annak tükörsima tetejét, amin tükröződnek a kopasz fák, és a kék ég.*

_____________
by: Jane Carrington
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 14:22

*Nem mindenki eszek ilyenkor, bár valószínűleg ez lenne a normális. Azonban Kumiko, aki mostanság igen csak túlhajszolt magát, engedélyezett magának egy "szabadnapot" és viszonylag későn csak 10 óra után kelt fel. Így érthető, ha délben még nem vágyik ebédre, hiszen épphogy csak befejezte a reggelit. Mivel már egy ideje bent ette a fene - köszönhetően a sok tanulásnak - úgy érzi épp itt az ideje, hogy kiszellőztesse egy kicsit a fejét. Ő azért rendesen felöltözik //Felső kép//, majd valamilyen rejtélyes oknál fogva egyenesen a tó felé indul, ahogy kilép a kastély kapuján. Valahogy, a tónál mindig kellemes, akkor is ha éppenséggel van egy-két dolog, amire nem szeret emlékezni. Azonban mindezek már annyira régen történtek, hogy eszébe sem jutnak, s ezért mosollyal az arcán lépdel a tó felé.
Élvezi, hogy egy kicsit süt a nap, s most már nem aggódik amiatt, hogy esetleg a fehér bőrének valami baja lesz. Az elmúlt nyár folyamán megtapasztalta, hogy nem árt neki a napfény, legfeljebb összeszed egy kis színt, az pedig igazán nem hátrány az ő esetében.
Még télen gondolt rá, hogy jó lenne korcsolyázni a tavon, amikor Krisztyvel itt voltak hógolyócsatázni, meg lett volna a lehetősége. Persze mostanra biztosan elolvadt a jég, és nem lehet rámenni a vízre, de attól még lehet szép a környék.
Odaérve, azt veszi észre, hogy bizony nem ő az egyetlen, aki ilyenkor erre jár. Az alak meglehetősen ismerős, és hamar rá is ismer benne barátjára, még akkor is, ha már régen találkoztak.*
- Szia Koni! *Kiált még jó pár lépésnyi távolságból és ha a fiú felé fordul, akkor integetni is kezd neki.*
- Mit csinálsz? Zavarok? *Kérdezi meg, közelebb érve, miközben nagyot szippant a friss levegőből és ő is megcsodálja a tavat.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 14:43

//Kumiko//


*Konidik még mindig csak áll, próbálja összeszámolni hány órát hagyott el. Ha évvége felé járna az idő, akkor Koni azt mondaná, nem vészes. De most?! Már jó pár órát elhagyott, és méghozzá prefektus! Azt gondolja hogy neki példát kellene mutatnia, vagy legalábbis valami olyasmit. De nincs több ideje ezen gondolkodni, meg a kedvét is ehhez csak valahol nagyon mélyen lehetne megtalálni, de jön a felmentő sereg. Vagy is nem sereg, hanem egy ember. Méghozzá egy ismerős ember. Kumiko. Vele már régen találkozott Konidik, bár nem sok diákkal tudott elbeszélgetni, még Serenityt sem látta sehol. Bár a szobája ablakából elég nehéz lett volna megtalálni. Pár pillanat múlva Kumiko a fiú mellé ér, és fölteszi azt a kérdést, amit a legtöbben megkérdeznek tőle.*
- Nem, nem zavarsz. Csak... Csak gondolkodtam.
*Mondja Konidik, mosollyal az arcán. Mostanában egyre többször szokott elbambulni, pont mint régen. De az ég s más volt, mert akkor senki nem húzta ki gondolatai mocsarából. Itt azonban mása helyzet. Ez, azonban nem zavarja, jó hogy vannak barátai. Akikben megbízhat.*
- Hogy vagy? És te mi járatban erre?
*Kérdezi Konidik, nehogy csend álljon be köztük. Az talán zavarná Kumikot, és Konidik nem szeretne senkinek rossz dolgot okozni, semmivel. Legalábbis legtöbbször így gondolja, de néha változtat álláspontján, hogy újra visszatérhessen az eredetihez. Ez egy ördögi kör, ami igazából nem is olyan ördögi. Miután ezt így végig gondolta, Konidik újra megszólal.*
- Hogy megy a tanulás?
*Miután föltette kérdését, elemeli Kumikoról a tekintetét, és újra a tóra szegezi azt. Aminek a felülete még mindig tükörsima. De valami megmozdította a vizet, ami ettől fodrozódni kezdett, de a szép fodrok szépen, lassan eltűntek. Nyomot sem hagytak maguk után, csak egy illanó emlékképet, mely Konidikban maradt. Aki figyelmesen hallgatja Kumiko válaszát, imént föltett kérdésére, mert neki valamiért nem megy a tanulás. Talán jobban kéne figyelnie, vagy nem is tudja, a lényeg hogy nem megy neki...*

_____________
by: Jane Carrington
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 14:57

*Mosolyog. Ez valami egészen új dolog nála. Ahogy az öltözködése megváltozott úgy ő is. Pontosabban fordítva, ő változott, és ehhez jöttek az új ruhák. Most épp azért mosolyog, mert szabadnapja van, meg mert nem zavarja Konidiket, ami határozottan jó, mert ez azt jelenti, hogy ma nem fog unatkozni. Legalábbis addig amíg beszélgetnek biztosan nem.*
~Gondolkodott. Hmm az jó dolog. ~
*Állapítja meg magában és csak bólint. Igazán nem akar senkit sem zavarni gondolkodás közben ezért nem is szólal meg újra, hátha Koni be akarja fejezni a gondolatmenetet. Aztán mivel kérdések érkeznek hozzá a fiú felé fordul és válaszol.*
- Jól köszönöm. Egy kis friss levegőre vágytam. Az alagsorban kezd kicsit pince szag lenni.
*Válaszolja még mindig mosolyogva, pedig a helyzet egyáltalán nem vidám. De még mindig felvillanyozza a tény, hogy ma nem tanul. Aztán persze jön az arcul csapás, mert a sulira terelődik a szó. Pontosabban a tanulásra, ami elől ide menekült.*
- Ah! Ne is mondd. Azt hiszem igazad volt év elején... Túl vállaltam magam. Az utóbbi időben nem is mentem be órákra.... És a házikkal is el vagyok maradva. Szóval nem túl jól. Na és te?
*Vallja be őszintén, elvégre Koni annak idején mondta neki, hogy ennyit nem lehet bírni. Ő persze makacs volt, és állította, hogy mindez csak akaraterő, meg munkafegyelem kérdése. De tévedett. S Koninak be is ismeri, mert a fiúval barátok. És persze vissza is kérdez, mert így illik, meg mert persze érdekli, hogy megy a másik sora. Miközben megkapja a választ kavicsok után kezd kutatni a szemeivel. Hamarosan észre is vesz egy neki tetszőt, így leguggol, hogy felvegye. Szépen letisztogatja a kellően lapos követ, majd egy jól irányzott mozdulattal, elhajítja a tó felé. A kavics szépen, pont ahogy kell kacsázik kettőt hármat a víz felszínén, felkavarva azt. Nem is tudja miért, de neki sokkal jobban tetszik így a tó. A tükörsima felület az túlságosan nyugodt.*
- Kacsázunk?
*Fordul a másik felé utólag, mert ugye ő már elkezdte a játékot, de azért nem akar egyedül dobálózni, arról nem is beszélve, hogy talán zavarja a másikat a dolog. Ezt nem igazán tudhatja, de a válaszból valószínűleg ki fog derülni.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 15:21

*Koni nem tudta, bár sejtette hogy az Extremusosok az alagsorban élnek. Legalábbis ott alszanak. De pinceszagban nem hiszem hogy sokat alszanak. Legalábbis Koni nem tudna, az biztos. Ő elég sok zavaró tényezőtől nem szokott aludni, de mostanában egész nyugodtan álmodik. Bár még múlt hónapban Edward gyakran farigcsálta az ágyát, most már Koni bezárja az ajtót, kulcsra. Eddig nem tűnt fel neki hogy Ed bejutott volna a szobájába, bár egy egyszerű varázslattal könnyen kinyithatta volna a zárat. De úgy látszik erről letett egy ideje. Közben terelődik a szó, mivel Koni nem fűz semmit Kumiko mondatához. A tanulásra. Konidik nem örül hogy igaza volt. Bár azt nehezen képzeli el hogy Kumiko nem megy be egy órára, de előfordulhat, hiszen ő is emberből van.*
- Én szerintem rosszabbul állok a tanulással mint te. Ebben a hónapban azt hiszem nem is mentem be órára. Házit még csak számmisztikából írtam és egyet SVK-ból is. Szóval nekem se rózsás a helyzetem.
*Koni is őszinte, bár most nem néz Kumiko szemébe, inkább leszegi a fejét, egyáltalán nem büszke cselekedeteire. Szerencsére Kumiko érdekes elfoglaltságot talál. Legalábbis érdekesebbet, mint a tanulás. Kacsázás. Koni soha nem volt belőle jó, de itt az ideje megtanulni! Hát fog egy lapos követ, és próbálja jól eldobni. Nem sok sikerrel. A kő egyből elmerül. Ezért újabb követ fog, és próbálkozik. De megint nem jár sikerrel. Kezd kicsit elszomorodni, már ez sem megy neki. Ahogy a tanulás sem. Neki mostanában semmi nem megy. Ez nagyon elkeseríti, hát leül a földre, és nem csinál semmit.*
- Nekem ez nem megy Kumiko, felőlem csinálhatod. Ha neked ez tetszik. Vagy elfoglal. De nekem nem megy.
*Most megint fog egy követ, de csak elhajítja, nem is próbál kacsázni, majd leül a fűbe, és néz maga elé, fölhúzott térdekkel.*

_____________
by: Jane Carrington
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 16:01

*Kumiko sem tudja pontosan melyik karnak hol vannak a hálói. Persze hallotta hogy a pillusok valahol a déli tornyban vannak, a pugnaxosok meg a padláson, bár ő még sosem találkozott padlással az iskolában. Lehet rosszul hallotta, vagy a pdadlást csak a pugnaxsok tudják megközelíteni. A signusokról meg egyáltalán nem tud semmit, de biztos, hogy ők is valahol fentebb vannak elszállásolva. Ő őszintén szólva örül, hogy az alagsorban vannak, és a pince szag sem jellemző, valószínűleg csak a képzelete játszik vele, hogy ilyesmit érez, azért mert túl sok időt töltött már odabent. Persze ez mind mellékes, hiszen másról kezedenek beszélni.*
- Ebben a hónapban és is csak egy ÁTV-n voltam, de arról is elkéstem, és utána se nagyon figyeltem... Meg tartottam egyet az első éveseknek. Ami meg a házikat illeti... szinte mindegyikbe belekezdtem már, de sosem vagyok elégedett velük, szóval nem adtam még be őket.
*No igen ez a másik probléma. Ha valamit ő nem érez elég jónak, akkor ki sem adja a kezéből, így persze megint évvégén lesz egy csomó melója, és akkor is túl fogja hajszolni magát. Pedig már most is érzi magán a stressz jeleit. Valószínű, hogy a szavai nem segítenek Koninak de talán megérti a fiú, hogy mennyire együttérez vele, s hogy egyáltalán nincs jobban elmaradva, mint Kumiko.
A kacsázás egész jó ötletnek bizonyul, bár Koninak nem megy túl jól, és hamar fel is adja, ami Kumiko kedvét is rontja.*
- Mi a baj Koni?
*Telepszik le pár másodperc után a fiú mellé, és a fejét oldalra dönti, hogy meghallgassa a választ. Abban ugyanis biztos, hogy nem a kacsázásban vallott kudarc az, amitől ennyire lelombozottnak tűnik a fiú. Arról nem is beszélve, hogy a lány számára teljesen összeegyetethetetlen ez a fajta viselkedés a pugnaxosokról felállított képpel. Várja a választ, és közben az ujjával a földet turkálja, talál még pár követ, és szépen egymás mellé teszi őket, mert ha mást nem, a kacsázást biztos meg fogja tanítani a fiúnak. Csakhogy egy kicsit jobb kedvre derítse majd.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jan. 26 2010, 16:27

*Konidik nem is tudta hogy Kumiko tart órákat. Ez neki új.*
- Te tanársegéd lettél?
*Bár lehet hogy már mondta Kumiko Koninak, de ő nem emlékszik rá. Néha nem emlékszik egy adott napból mindenre. Miután ezt így elkönyvelte magában, kacsáznak, majd Koni föladja. De neki tényleg, nem csak ez a baja. És attól félt leginkább, hogy Kumiko rákérdez. Inkább tovább kellett volna próbálkoznia, ezt ő is belátta. Akkor nem kéne mindent elmondania, bár most sem kell. Nem fog hazudni, nem az erőssége, de ha nem mond el mindent, az nem hazugság.*
- Csak az a baj, hogy nem vagyok hozzászokva az ekkora hajtáshoz, kezdek egyre rosszabb lenni. Már mindent föladok, pedig régebben alig-alig történt ilyesmi. Meg aztán Serenityről sem tudok semmit. Te esetleg tudod, hogy, hogy van? Meg azt hogy mi van vele?
*Reménykedve néz Kumikora Koni. Majd mikor a lány köveket kezd el sorba rakni, elmosolyodik. A szeméből azonban nem ugyan az tükröződik. Igazából, nem lehet benne látni semmit, csak a tavat. Koni a távolba mered, csak ezt lehet tudni. A múltba, de kis idő múlva újra itt jár, a jelenben. Már a szemében is az látszódik hogy hálás, amiért Kumiko, meg akarja tanítani Konit kacsázni. Bár ezt nem tudhatja biztosan. Hirtelen föláll, és keres magának egy kerek követ, csak azért mert egyszerűen nem tudott tovább ülni. A követ belehajítja a vízbe, és nézi ahogy fodrozódik annak eddig sima felülete. Majd újra keres egy követ, de most egy laposat, nem akar a lánytól kérni, mert lehet hogy magának gyűjtötte, hát Koni próbálkozik, nem sok sikerrel. Ez után újra próbálkozik. És újra, és újra... De nem sok sikerrel... De nem adja föl, elege volt ebből! Milyen Pugnaxos lenne, ha föladná? Semmilyen! A Pugnaxosok eltökéltek! Hát most Koni is az. Csak próbálkozik, és próbálkozik.*

_____________
by: Jane Carrington
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   

Vissza az elejére Go down
 

Smaragdzöld-tó - Kikötő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
18 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Fórum készítése HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog