Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Smaragdzöld-tó - Kikötő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
SzerzőÜzenet
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 04 2009, 14:06

*Hallgatja a fiút, s egy kisebb megkönnyebbülés érzete fut végig érzékein, mikor őszinte remegő, hangját hallva rájön Krisztyne, hogy a fiú szavai ugyan azt mondják, amit ő maga is ki szeretett volna mondani, de valahogy ezt a szót mindig nehéz volt kiejteni száján a kékségnek, vagy éppen rózsaszín hajkoronával megáldott leánynak. Azt is furcsának találja első perctől fogva, hogy ismét egy fél tünde kerítette érzelmi hatalmába. S az, hogy a srác közben derekát átkarolja még inkább elvarázsolja. Közel lép hozzá, testük összesimul. Tekintetük fürkészi egymást, és ez egy kis döbbenetet is kiütköztet Kriszty arcára. Hisz egy különös látvány tükröződik vissza a fiú boldogságtól csillogó szeméből. Önnön magát látja a lány, hatalmasra nyitja szemeit.*
~Ááááá, ezt elfelejtettem, na tessék. Régen nem volt rá példa, hogy a hajam színe megváltozzon.~
*Nyugodt életet élt eddig, dühtől, mérgelődésektől mentesen, nem is sok esélyt adva az itt élőknek, hogy bármilyen érzelmet kiváltsanak lelkéből. Így most a szerelem váltja ki belőle, a néha nem is kívánatos hatást, mint ahogy most is, irányítani nem is tudja még ezt a képességét. Gyorsan, riadtan nyúl hátra talárjának süsüjéért. Fejére hajtja, mintha szégyellenie kellene magát. Az ifjú karjai közül azonban nem szakítja ki magát, nem...sőt, miután felülkerekedik meglepettségén, s tekintetét el tudja szakítani Andnorétól, hozzásimulva kedveséhez, kicsit lábujjhegyre állva, apró puszikat ad a fiú ajkára, átölelve őt.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andnor Eleith
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : Üldözésimánia, Féltünde, Fiatal művész, Bizonyítani
Hozzászólások : 50
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 04 2009, 23:07

Hát a félelf nem volt egy rózsaszín párti, a kék kifejezetten tetszett neki, de a rózsaszín...majd megszokja, kénytelen lesz. A lány szeretet teljes ölelése, melyben eddig soha nem lehetett része, meglágyította Andnor kemény szívét, nem hitte hogy az élete szép is lehet, de most úgy látta, hogy minden szép és jó, és tökéletes. Boldog volt. Ritkán érezhette magát így a fiú, hisz' nem szerették a többiek, mert más volt. Amikor játszott, vagy éppen táncolt, akkor volt csak boldog, de az egész más, akkor azért volt boldog mert elfelejthette a külvilágot, a körülötte lévők bántó tekintetét, és csak arra figyelt amit csinált. Andnor mind kettőben jó volt, a zenében és a táncban is, a művészeti akadémián, mindkét "szakra" bejárt, hisz' ezek a dolgok nagyrészt gyakorlatiak voltak. A zenében noha elmélet is van bőven, az volt az elsődleges számára. Táncolni pihenés képpen járt, no meg mert nagyon szerette. Ezek az idők ég elmúltak. Andnor már a "munkából" jött ide újra tanulni, hisz' ő már a 35-ön is túl van. Félvér, teste lelke olyan mint egy tizenéves diáké, csak épp több ideje volt. Azt gondolhatnánk, hogy ez a félig tünde, irtó okos és mindent tud, pedig ő is gyerek, azt csinálja, és eddig is csak azt csinálta amihez kedve volt, és ez nem a tanulás. Tehát nem kell tőle csodát várni, ő csak egy szerény művészlélek, aki a saját boldogságát keresi, és úgy tűnik meg is találta.
Lassan, körbejárták a tavat, közben sűrűn megölelve, megcsókolva egymást. Amíg sétáltak gyerek korukról meséltek. Andnor csak egy férfit említett meg tanulmányi éve előtt akivel ritkán találkozott, és aki majd később bevezette a mágia tudományába,de többet nem árult el. Hiába, ez volt az ő gyengéje, és nem szerettet róla beszélni, főleg nem most, nem akarta elrontani ezt a napot. Hagyta inkább, hogy a lány meséljen magáról.
Amikor már a tó nem nyújtott több újdonságot, a tájat tekintve, hisz' már körbe járták, Andnor megkérdezte kedvesét merre menjenek tovább...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Jún. 05 2009, 14:22

A hosszú séta során, melyet a tó körül megtettek a lány rádöbbent, hogy kettőjük világa olyannyira más, és mégis...szinte mintha egy sorsa lennének ítélve. Hallgatja, amint Andnor gyerekkoráról, majd tanulmányairól mesél. Tudja, ami a fiúnak a zene,a művészet, Krisztynek ugyan azt jelenti a természet szeretete, az állatok, különleges lények világa. Erdei kis házikóban nevelkedett, tünde anyja féltő szárnyai alatt, aki egy mózeskosárban lelt reá. Felnevelte, tanította mágiára és az élet rendjére, egészen addig, míg ide felvételt nem nyert.Az elszigetelt környezet okozta társasági élet hiánya, a kéksége és a visszahúzódó természete miatt nehezen tud bárhová is beilleszkedni. Aki kora miatt sem igazán illik már ide, hiszen azt itt lévő emberek zöme mind fiatalabb nála. Így ő is másnak érzi magát. Az, hogy most boldog, egy felfoghatatlan élmény számára, nem is nagyon érti miért tetszett meg a fiúnak, aki talán sokkal műveltebb, tájékozottabb az élet rendjében a 19 éves lánynál.
Nem sokáig töri ezen a fejét, inkább belemerül a mesélésbe, nem nagyon figyelve arra, hogy már az egész tavat körbejárták, talán kétszer is. Kicsit tanácstalanul áll, és néz körbe merre is indulhatnának el. Oly' nagy az iskola területe, de nehéz eldönteni merre induljanak, mert annak, aki alig ismeri ki magát még itt begubózása miatt. Ami legelőször eszébe jut dönti el a kérdést, ha kedvesének is megfelel. A tó lenyűgöző környékét lassan elhagyva kérdőn és tétován néz a fiúra miközben válaszol neki.*
-Hallottam valakitől egy Kék-barlangról...De nem volt bátorságom egyedül elkalandozni oda. Ha van kedved elmehetnénk megnézni. Vagy te már jártál ott? ...mert akkor mehetünk máshová is.
*Séta közben felfigyelt rá, hogy a fiú nem szívesen beszél múltjáról, így nem is faggatja, de érdekelné mit vár a jövőtől, rá is kérdez erre. Miután kimondta a kérdést, miszerint hogyan tervezi jövőjét rádöbben, hogy ez érdekesen hangzik, hisz a jövőben a család tervezés is benne van. Gyorsan kijavítja a kérdést, közben vigyorog:
-Úgy értem, hogy "mi leszel, ha nagy leszel".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andnor Eleith
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : Üldözésimánia, Féltünde, Fiatal művész, Bizonyítani
Hozzászólások : 50
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Pént. Jún. 05 2009, 23:23

Figyelmesen hallgatta a lány történetét. Barátnője sokkal járatosabb volt a mágiában mint ő, hisz' míg vele a férfi csak 2 havonta találkozott, vagy ritkábban, kedvese állandóan egy tünde közelségét élvezhette. Ez a begubózás nagyon nem tetszett neki, és hiába ő olyan volt aki hangot ad a véleményének.
- Nem tesz jót neked, ha állandóan a szobádban kuksolsz. Így sosem ismered ki a kastélyt, és aki tulajdon képpen az otthonát nem ismeri....mondjuk úgy hogy könnyen eltévedhet. -Ezt a mondatot máshogy is be lehetett volna fejezni, de nem akarta nagyon letorkolni a lányt. Andnornak üldözési mániája volt, és csak óvni szerette volna a lányt az esetleges bajoktól.
- Kék barlang...hallottam, hogy az egyik kartársam mesélt róla a barátjának. - Gonosz kis vigyor, hisz' tulajdonképpen elcsípett egy mondatot, és hallgatózott.- Állítólag, nagyon jó hely, főként azért mert, az egész barlang, sejtelmesen sötét, és az a kékség...Mindenképpen érdemes megnéznünk. -A kissé diplomatikus, kielemzős monológ után egyenesen a barlang felé vették az irányt, Andnor tudta hol van, a kilátóból már feltérképezte az udvart...
-Hogy mi leszek ha nagy leszek... ~Gyilkos, valakit biztos meg kell majd ölnöm...~ ...nem tudom....tényleg nem. - Nem szeretett hazudni, de jó volt benne.. Volt elképzelése bőven, méreg keverő, esetleg átoktörő, de kissé sötét szándékait nem kívánta felfedni. Utólag kissé elgondolkozott a kérdés kétértelműségén...Azt nagyjából tudta, hogy milyen irányban folytatja tanulmányait, de hogy a rózsaszín hajú lánnyal aki mellette sétált nem. Nem is akarta tudni,ez így neki megfelelt, sőt jó volt, és ez éppen elég. Nem szeretett bizonytalan dolgokon rágódni, hisz' nem tudhatta mit hoz még a jövő.

// Folytatás a barlangnál:D//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elvira Howell
Kalandszereplő
avatar

Female Hozzászólások : 8

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Szomb. Jún. 06 2009, 22:20

[ Időn kívül: Claudius - Elvira ]
Elvira lépked sietősen a fák és bokrok között. Gyakran bele-bele megy egybe, amikor hátratekint, hogy követi-e valaki. Ha nem félne annyira, hogy elkapják, elámulna ő a tökéletes tájon, de erre most nincs ideje. A hercegek kastélyából megszökni igazán nehéz, és cseppet sem könnyű dolog. Még ha nem is látta meg egy szolgáló a városban, ahogy siet a kastélytól épp ellenkező irányba, vajon mennyi ideje lehet addig, amíg vőlegénye észreveszi eltűnését? Reggel nem tud szökni, mert akkor kötelezően együtt reggeliznek. Délben csakúgy. Vacsora is együtt van. Délután elmehet a városba, ha éppen olyan "kedvesének" a kedve, hogy elengedje. Ez lenne talán az egyik legjobb időpont, hogy eltűnjön a hercegek szeme elől, így ezt is választotta. Viszont egy-két holmit még régebben el kellet rejtenie, mert ha zsákkal ment volna ki, az túlságosan feltűnő lett volna. Így minden nap csak egy-egy kisebb dolgot csempészett ki rabosságának okozóinak lakhelyéből a szabadba. Már pár napja az alapvető szükségletei kint voltak a váron kívül, gondosan elrejtve, mégis nehezen szánta rá magát a szökésre. Nem mintha nem akarta volna, ezt akarja már több mint 3 éve, de sose volt alkalmas az időpont. Volt amikor csak Akanénak kellett sürgősen valami kínozható, vagy Ludwig akart tanácsot kérni halaszthatatlanul az új, felettébb gusztustalan holmijairól a délután folyamán. Esetleg kedves jövendőbelije vágyott egy kis szórakozásra. Így várt, hiszen várnia kellett. Nem sok lehetősége van a szökésre, ha egyszer elrontja, valószínűleg lakat alá teszik, vagy esetleg fejét veszik. Habár... Az egyszerűen csak túl könnyű lenne.
Mindenesetre oka van sietni. Már eltervezte az egészet: a kikötőben mindig van hajó, a legénységet pedig pálcájának hatalmával arra készteti, hogy jó messzire vigyék el innen. Ugyanis pálcája is nála van, habár nem túlságosan elérhető helyen, hiszen a hercegek elől mindig is rejtve tárolta: bele van varrva ruhájába. Habár a kor szokásai szerint szoknyában kéne járnia, mégis talált a gusztustalan Ludwig ruhatárban rá méretezett, és pár öltéssel nem kirívóvá tett, testhezálló nadrágot. Ezen kívül blúz, és bőrből készült barna fűző van rajta. Haját egy szolga reggel kifésülte, és feltűzte neki, így azzal nincs baja. Siet, ahogyan csak tud, a kikötő irányába. Kezében vászontáska, pár váltásruhával, és étellel, itallal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feyd Raude
Diák - Extremus
avatar

Male Jelige : Gaz csábító
Hozzászólások : 28
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 19:58

*A mai nap remekül indult a fiú számára, így egy laza sétával kívánja zárni az estét. Most nem kíváncsi a nyüzsgő diákokra, mára már eléggé kiszórakozta magát azzal a kis tünde leányzóval, így most békésen és magányosan sétálgat az erdő felé. Még mindig egy sötétkék farmernadrágot, fekete sportcipőt és egy fekete pólót visel, melyen rajta van az Extremus kar állata is, a fekete párduc, fehér színnel szépen kiemelve. A fiú haja most egy picit kócos, de ez jelenleg egy cseppet sem érdekli. Most úgy se olyan nagyon hosszú, hála a vágatásnak, de azért a válláig még most is elér. Ahogy sétálgat az erdőben, szemeivel végig a sűrű lombkoronát fürkészi, majd egyszer csak megpillant egy ösvényt és természetesen rögtön arra is megy tovább. Ahogy így sétálgat, egyszer csak egy gyönyörűségesen szép tó tárul a szemei elé. Fiúból van, de attól még nagyon is szereti az ilyen szép helyeket. Tisztában van vele, hogy sokan romantikusnak tartják az ilyen tájat, szerinte is az, csupán csak olyan lány nincs a világon, aki megérdemelné, hogy lássa a kedves Feydet… persze ha van olyan egyáltalán a fiúban. Közelebb sétál a tóhoz, lassan kiérve az erdőből, majd egy füves részre telepszik le, a tó felé nézve. Itt az ideje, hogy kicsit elgondolkodjon az itt eltöltött napokon és a jövőjén, hiszen elég sok mindent el szeretne még érni az életében és ahhoz viszont itt is teljesítenie kell… de a szórakozás akkor se maradhat el. Az a fiú lételeme.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel K. Johnson
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : Kisvörös
Hozzászólások : 19
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 20:18

Van, aki a napot lezárni jön ide, de esetünkben a tó felé sétáló vörös leányzó éppen elkezdeni szeretné ezen a csodás helyen. Napközben túl sok a buzgó diák, túl meleg van, és ez az időszak alvásra a legalkalmasabb, vagyis így gondolja ő. Régen volt már, hogy rászokott erre az életformára, hogy nappal alszik, este bóklászik, és hiába lehetséges az, hogy ebben a környezetben talán több olyan emberrel hozná össze a sors, akinek az IQ-ja nem verdesi a földet, azért kockáztatni nem hajlandó. A normális emberek úgyis úgy gondolkodnak, ahogy ő - és persze, hogy megint ő gondolja így.
Ahhoz képest, hogy tudja, a tónál sokszor szokott fázni ilyen időtájt, mégsem hagyta kútba esni annak a látszatát, hogy nyár van. Lenge, levendulaszín, ujjatlan ruhájában tökéletes bemutatót tarthatna a strandon, kár, hogy erre itt nincsen lehetősége. Főleg úgy, hogy szinte biztos benne, senkit nem fog a tó környékén találni. Bár haját laza kontyban feltűzte, szeméből egypár kósza hajtincset kénytelen kisöpörni, hogy a fák közül kiérve anélkül nézhessen körbe, hogy bármi zavaró tényező belelógjon a látókörébe.
Mikor megpillantja a fűben legelésző alakot hátulról, meglepettségében egy lépést hátrál, majd csak ezután, összehúzott szemekkel fürkészi annak hátát, és a haját, mivel mást nem igen tudna ilyen szögből megfigyelni. Nem mondhatni, hogy nem rágódik el azon, hogy visszafordul, mielőtt talán később nem kívántnak titulált beszélgetést ejt meg, de szinte azonnal megindul a másik felé. Szorítása azonban erősebb lesz az egyik kezében lengetett sarupapucsokon.
- Zavarhatok? - a köszönés eddig sem volt az ő stílusa, hát most is nyugodt szívvel mond le róla, mikor odaér a - közelebbről már biztosan tudott - srác mellé. Még egy mosolyt is megejt, ahogy annak arcára pillant, de ez nem hosszú életű ajakgörbületnek ígérkezik. Nem biztos benne, sőt, legbelül próbálja lebeszélni magát arról, hogy csak odaképzeli az ismert arcot, mert ez nem lehetséges, egyszerűen nem, de kénytelen belátni, hogy ilyen erős képzelőerővel még ő sem rendelkezik.
Szemeit újból összehúzza, arcára pedig a zavar egyértelmű jelei ütköznek ki. Leblokkolt, mondhatni, így még megszólalni sem tud, mikor szólásra nyitja a száját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feyd Raude
Diák - Extremus
avatar

Male Jelige : Gaz csábító
Hozzászólások : 28
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 20:37

*Olyan jól elücsörög magában, hogy fel se tűnik neki egy ideig, hogy valaki közeledik. De ahogy a léptek felgyorsulnak, már tisztán tudja, hogy bizony most már nincs egyedül. *
~ A fene, ezek szerint már itt se lehetek nyugton… na kíváncsi vagyok, hogy ki az. ~ *gondolja, de már csak azért se fordul meg. Tudja jól, hogy megvan annak az esélye, hogy az a diák vagy tanár vagy bárki, aki mögötte van, egyszerűen csak elmegy mellette. Nincs szabályba adva, hogy mindenképpen oda kell menni az ismeretlenekhez, akik egyedül vannak és beszélgetni vele. Na meg Feyd nem is a legjobb társaság, szinte a legrosszabb.
Viszont úgy tűnik, hogy hátulról bizalomgerjesztőnek néz ki, így már meg is hallja a női hangot, majd a szokásos kérdést, amire igen egyszerű a válasza.*
- Nem… *feleli hűvösen a lánynak, mert most valahogy nincs kedve jópofizni. De amikor valaki mellé áll és elkezdi nézni, akkor nézi csak végig a lányt, alulról felfelé haladva, majd végül a szürke szempár a vörös arcán állapodik meg. *
- Mi van? Mit nézel? Tán nem láttál még errefelé diákot vagy mi? *teszi fel a nagy kérdéseket és bizony neki egy cseppet se ismerős a másik… Sok emberrel találkozott életében, sokakat bántott meg és még többen estek bele, de ő még se választott senkit, valahogy jó így neki egyedül. Tehát itt a nagy kérdés, miért is emlékezne erre a lányra, aki itt áll előtte, valószínűleg a kis vörös is másra gondol, csupán csak hasonlít rá.*
- Na mi van? Mit akarsz? *teszi fel a nagy kérdést, majd lassan feláll és így óriásként magasodik a kis méretű leányzó fölé. Úgy nézi annak szemeit, majd pedig inkább a tóra kezd el figyelni.*
- Szép ez a környék. Tökéletes hely arra, hogy gondolkodjon az ember. Tehát most egyedül akartam lenni és nagyon nem vagyok kíváncsi senkire se… *mondja és most már nem néz rá a lányra, felesleges. Még csak az se zavarja, ha esetleg megbántja Rachelt, hiszen nem tudja, hogy kiskorukban még milyen jóban is voltak… talán túl jóban is. Azóta se kedvelt Feyd senkit se úgy, de az már a múlt, amit kitörölt az emlékezetéből, amikor Rach vagy inkább ő maga… már nem is emlékszik rá pontosan, eltűnt. Tehát mivel idegennek gondolja a másikat, így egy cseppet sem kezeli másképp, mint ahogy a többi embert itt, a Torneransban. Ilyen férfi lett a pici Feydből, aki azért kedvesebb volt a mostaninál, aki régen ismerte, az biztosan tudja. *


A hozzászólást Feyd Raude összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 15 2009, 21:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 20:48

// régebben mint Feyd és Rachel, és máshol is //

Gyorsan kiérnek a kávézóból, és miután ez megtörtént, Scar arcáról is leolvad ideiglenesen a mosoly. Mármint az igazi tűnik csak el, és helyére egy igencsak gonoszkás kerül.
- Még egy ilyen vicc mára, édesem, és a következő évszázadban csak a csupasz öklömet láthatod. - Újabb mosoly kerül az arcára, vidámkodik magában azon, ahogy most Alex szenved. Hahaha... Ennyit mára a durva perverz viccekből közönség előtt. Vár egy picit, amíg sétálnak, aztán lassan elmúlik enyhe dührohama is. Megfogja Alex kezét, és újra normálisan néz rá, a jól ismert vidám mosolyával. Ez is egy arc, az előző is egy volt, és hány van még emellett? Ezer és ezer oldala van, többek között kedves, és aranyos, de gonosz, szomorú, egoista, és bosszúálló is van. És ha mindez nem lenne elég: ezek között olyan gyorsasággal tud váltani, hogy pislogni sincs időd. Egyszer már azt hitted jól kijössz vele, aztán a másik pillanatban a torkodnak ugrik.
- Naaa ugye tudod hogy ez csak azért van, mert nem szeretem ha leégetsz így? Ettől függetlenül te az enyéééém vagy, és kész passz. - Megállítja a fiút, már a partra értek. Elengedi a kezét, átkarolja a nyakát, és hogy meg tudja csókolni, picit lábujjhegyre emelkedik. Egy kis csók, aztán elengedi, és teljesen a part széléig megy, majd ott leül, és leveszi gyorsan mokaszinját. Ezután feláll, óvatosan rámászik az egyik nagyobb, ülhető kőre a vízen, és belelógatja a lábát a kellemesen meleg vízbe. Mellette még van egy hely Alexnek is. Szoknyája széle belelóg a vízbe, de ő ezzel mit sem törődve a fiúval foglalkozik inkább, és őt nézi, mégha néha lopva is. Majd összeráncolja a homlokát.
- Na meg persze nem lehetek minden témájú viccedért oda. De gondolom ez az elmúlt évekből felszedett egyik szokásod, amivel csak a felszedett nők számát növelted... Hmm... - Elmereng egy pillanatra, felhúzza egyik lábát, és térdére téve állát figyeli a fiút. Aztán mégis kiböki a kérdést.
- Fura, hogy eddig nem kérdeztem meg, de végeredményben rajtam kívül hány nővel volt dolgod?

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel K. Johnson
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : Kisvörös
Hozzászólások : 19
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 20:55

Sokáig kergetné magában az emlékeket, ugyanolyan döbbent arccal, mint eddig, de a cseppet sem kedves hangnem és válasz segít neki felocsúdni. Még semmiben sem biztos, hisz megannyi hasonló vonásokkal rendelkező ember szaladgál a nagyvilágban, de már nem csak a külső adottságok, hanem a viselkedés is... rá vall.
Pillanatok alatt tör felszínre belőle a düh, amit az ellenséges hanghordozás csak még jobban tetéz.
- Ekkora parasztot mint te, még nem. - és ez így igaz, diákot már sokat látott, csak nem állt velük szóba, így ilyen tuskó jelleművel sem volt még dolga. Az ilyen visszavágásai általában nem szerénykednek a gúnyosságban, de most más a helyzet, inkább a sértettség cseng ki belőle, ami elveszi a csípős élét, és ez az, amit most nem kéne. Még a végén tényleg úgy gondolja a srác, hogy megbántotta a szavaival, pedig nem. A megbántottság érzete stimmel, de még régebben keletkezett seb a pici lány lelkén.
- Behúzni neked, azt akarok. - határozott kijelentés, és zöld szemei dühös villanása arra is utal, hogy képes lenne megtenni, keze azonban nem mozdul. Inkább csak nézi tovább az ismert arcot, egyre inkább arra felé döntve a mérleget, hogy ha már legalább hasonlít az általa, jó régen megismert Feydre ez az ember, végre kapja is meg ami felgyülemlett Rachelben az elmúlt évek alatt.
- Ó, igazán? Hát akkor egyáltalán nem bánom, hogy megzavartalak. - még mosolyog is hozzá, mint a jóllakott napközis, bár kipirosodott arca nem éppen kellemes érzésekről árulkodik. Nem érdekli, Feyd merre néz, ő ugyanúgy fixírozza, most már profilból a másikat.
- Kinek képzeled te magad? Egyáltalán ki vagy te? - egy nagy adag kíváncsiság is közrejátszik abban, hogy ilyen kérdéseket szegez a tavat figyelő lélekhez, mivel tudni akarja, hogy tévedett. Vagyis reménykedik abban, hogy olyat kap válaszul, ami egyértelműen eldönti ismerik e egymást, vagy sem. De azért benne van az a büszkeség is, ami nem engedi, hogy bárki is ilyen stílusban beszéljen vele visszavágó nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 21:00

* A tóhoz menet a lány elkezdi szekálni a srácot. Alex színpadiasan sóhajt egyet, majd belekezd. *
- Édes Merlin mit vétettem, hogy egy ilyen boszorkány rabszolgája kell, hogy legyek?! * Megpróbál szenvedő arcot vágni, majd a kritizálást hallva hozzáteszi. *
-Ez nem vicc volt drágám, hanem nagyon is komoly dolog. Ez pusztán a természet. Ugye nem kell kiselőadást tartanom, hogy mit csinál egy fiú és egy lány mikor tetszenek egymásnak? * Sokat sejtetően rákacsint a lányra. Nem akarja őt bántani, de hát az előbb ő tényleg igazat mondott, és nem viccelt. *
- Komolyan, te nem is tudod mi az a fizikai fájdalom... az olyan fájdalom, mikor már majd bele pusztulsz, csakhogy a másikkal lehess. * A lány egy apró csókot lehel az ajkaira, és Alex boldogan mélyítené azt tovább, ha a leányzó nem döntene úgy, hogy neki most egy halaszthatatlan ücsörgős dolga akad, valamelyik ocsmány kövön. *
- Na ne már! Most itt hagysz? Csak így? * Megjátszott sértődöttséggel vonul el az egyik padra. Ott lehuppan, karjait keresztezi mellkasa előtt, bal lábát átveti a jobbon, fejét pedig oldalra csapja. akár egy igazi hisztérika, persze pasi kivitelben. *
- Nem is szeretsz te igazán... * Dünnyögi szenvedő arccal, és csak azt várja, hogy a lány kimásszon a szárazra. Na majd akkor ad neki. A kérdésre úgy kapja oda fejét, hogy nyaka is beleroppan. *
- Hogy hány barátnőm... hát jó pár lánnyal volt már dolgom... de barátnőm eddig nem sok volt. Csak kettő, és abból az egyik Kamilla volt, még tizenkét éves koromban, és egy hétig tartott. * Nagyon reméli, hogy az alkalmi partnerek nem jönnek szóba, mert akkor lesz ciki a helyzet. *

//Scarlet és Alex játéka időn kívüli, szóval mi most elvileg ott se vagyunk XD//


A hozzászólást Alexandrosz Montez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 15 2009, 21:51-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feyd Raude
Diák - Extremus
avatar

Male Jelige : Gaz csábító
Hozzászólások : 28
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 21:43

-- Rachel --

*Csak ácsorog a lány mellett, szinte semminek tekinti Rachelt jelen pillanatban, egészen addig a percig, amíg a kis vörös pici szájából egy mondat el nem hangzik, miszerint Feyd nem éppen a legkedvesebb ember… a lány szava járásával egy parasztnak lett szegény fiú titulálva. Vállat von, majd a lányra pillant, de tényleg csak pár másodpercre. *
- Van benne valami… de szerinted engem zavar? Tehát ne pattogj itt nekem, mert akkor is hidegen fog hagyni, hogy itt ácsorogsz mellettem kislány. *mondja, majd végignéz a törékeny kis teremtésen és bizony egy kis játékra támad kedve. Na nem mint ha nem rég nem szórakozott volna valakivel, de neki újból megjött hozzá a kedve, főleg, ha a lányka nem hagyja őt békén. Bizony akkor muszáj tenni valamit, de még mielőtt bármit is cselekedhetne, a vöröske ismét csak megszólal. *
- Igazán? Behúznál nekem egyet? Na, gyerünk kislány, úgy se mersz. *fúrja szemeit a zöld szemekbe és bizony engedné, hogy a lány megüsse. Ha megtenné, akkor biztosan nem járna jól, nagyon is rosszul végződne ez a mai találkozó és nem Feyd járná meg, az is biztos. Ha valaki arra gondolna, hogy biztosan visszaütne, akkor nagyot téved, Feyd jobban is tud bántani egy lányt, mint egy egyszerű pofonnal. Megvannak neki a saját eszközei. Közben figyeli a kipirosodott arcot, aki most már előtte ácsorog, így sajnos nem sokat lehet tenni, a lányka csak nem akar lenyugodni. *
- Most már észrevettem, hogy örülsz annak, hogy nincs békém. *mondja, majd a lány tovább üti a vasat, egyre jobban zavarva ezzel a srácot. Óh, Feyd nem ideges, egy csöppet sem, inkább csak közelebb lép a picinyke lányhoz, majd végigsimítja arcát és utána kicsit erősebben megszorítja állát, közelebb húzva magához. Másik kezével elkapja a lány egyik kezét és úgy kerül hozzá még közelebb. Biztos, hogy Rachel számára nem kellemes érzés ez a fajta érintés, de ez ellen nem sokat tud tenni. *
- Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy te kinek képzeled magad… *mondja és a távolság még mindig nem csökken kettejük között. Ajkuk is igen csak közel van egymáshoz, de ez Feydet nem zavarja, soha se zavarta, ha egy lány a közelében van. *
- Nem is tudom, hogy elmondjam-e neked a nevemet… hogy megérdemled-e… nem tűnsz épp olyan lánynak, mint amilyeneket én szeretek… *kezd bele, tovább fokozva a dolgot, majd végül elengedi a lányt és hátat fordít neki. *
- Na de most menj, mielőtt még a bácsi bepipul. *mondja és hátrapillant a lányra. *
- A nevemet pedig jegyezed meg: Feyd. Jobb, ha elkerülsz a közeljövően. *tudja, hogy ezzel nagyon nem lopta be magát a lány szívébe, de az is volt a cél. Még mindig nem ismerős neki Rachel, így nem is érdekli, hogy kit bánt meg, kivel viselkedik úgy, ahogy nem kéne. *
- Mire megfordulok, ajánlom, hogy ne legyél itt… *hangzanak még az utolsó szavak a fiútól, aki pár másodpercig még áll, időt hagyva a lánynak a távozásra.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel K. Johnson
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : Kisvörös
Hozzászólások : 19
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 22:12

- Kislány? - ütközik meg egy pillanatra a megnevezésen. Nem, nem lehet, hogy megint elkezdi valaki ezt a kislányozást, annyira már ne nézzék törpének. Fel is fújja magát a dolgon, dacosan csücsörítve, de azért még nincs robbanásra kész állapotban.
- De kegyes vagy, engedélyt adsz rá? Afranc. - húzza el a száját lemondóan. Így már nem poén. Eddig is tisztában volt azzal, hogy valószínűleg Feyd nem olyan, aki leblokkol egy jó erős pofon után, és valószínűleg ő szívná meg, de bízik abban, hogy futni még mindig gyorsabban tud, mint a legtöbben. A többi női technikáról nem is beszélve. Így azonban már semmi kedve nincs behúzni a másiknak, engedéllyel már nem izgalmas... túlságosan is kiszámítható, mi történne utána.
- Kifejezetten alkalmas bokszzsák lennél, naná, hogy örülök, és nem hagylak békén. - szemforgatással jelzi a dolog abszurdságát, mivel már a pokolba kívánja saját magát azért, amiért megszólította ezt... ezt. De sajnos vérmérséklete nem engedélyez neki visszavonulót, és ebben a fiú következő lépése is nagy szerepet játszik. Még hogy az állát megfogják az hagyján, a testén áramütés szerűen végigcikázó borzongásnak sem ad nagyobb jelentőséget, hisz mikor ideges a legkisebb érintés is kivált belőle olykor-olykor ilyet. De az, hogy már a keze is rabságba kerül, már nem hagyható szó nélkül. A közelség már semmire sem jó, mivel másik keze lendül is, hogy az abban tárolt papucsokkal együtt a fiú fejéhez csapódjon.
- Mással játszadozz, ha megkérhetlek. - felháborodottságát nem is leplezi, ahogy egy-két lépéssel hátrébb megy. De hál' istennek a srác sem méltatja több figyelemre a hirtelen haragú lányt, és hátat fordít neki. A szavakat halk, alig hallható mormogással kommentálja, ahogy a többi instrukciót is, amíg meg nem hallja a várt nevet. Utána mondhat a fiú akármit, Rachel első hallásra fel sem tudja fogni őket, csak hitetlenül rázza a fejét. A remény tényleg utoljára hal meg, ez az eset is mutatja. Nem akarta, hogy tényleg Feyd legyen az, tökéletesen megelégedett volna, ha csak egy hasonmással hozza össze a sors, vagy egy eltitkolt ikertestvérrel.
- Vagy úgy. - mély sóhajtással tesz próbát ezzel arra, hogy megtalálta e a hangját.
- Kíváncsi lennék akkor arra, hogy régebben miért láttál mégis olyan lánynak, aki megérdemli, hogy kedves legyél vele. Ezek szerint akkor sem szeretted azt, aki vagyok, csak egy jól használható játékszer kellett. - keserű szavaiból már minden indulat, düh kiszállt. Lehet, hogy az újbóli, nem várt találkozás sokkja még mindig hat, és ezért nem érez jelen pillanatban semmi mérget.
- Szép kis kerete van a történetünknek. Az elején is ugyanígy bántál velem, és most sincs ez másképp. - mert az, hogy nem ismerték meg, eszébe sem jut, mint lehetőség. Az átmeneti állapot, mikor minden szép és jó volt, a nagy erős holtak őrés fiú, és a kis druidája között, meg sem lesz említve. Legyünk olyanok, akik csak a rosszat látják meg.
Indulásra készen megfordul, de megindulni már nincs akarata az ide vezető úton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 22:15


- Oké, attól függetlenül, hogy komolyan mondtad, nem kell mindenkinek megtudnia. Ha már muszáj valakinek a tudomására hoznod, akkor ott vagyok én, de a pincérnő nem éppen a te embered. Legalábbis szerintem. - A témát miért pont ő eresztené el, ha a fiú se teszi? Amúgy is mindig övé az utolsó szó.
- Ha el akarod mondani a melodrámád a rabszolgasorsról, azt meg lehet hogy inkább Kamillával kéne megvitatnod. Egyébként, mivel én vagyok a barátnőd, és ebből kifolyólag feltehetőleg hasonlóan érzek, mint te, talán van fogalmam a dolgokról... Rabszolgasors, meg fájdalom... Hehh... - Elhúzza a száját. Nem véletlenül tipeg oda arra a kőre. A gyenge holdfény megvilágítja az arcát, és a lágyan csillogó vizet is. A fiú hisztijére felvonja a szemöldökét.
- Itt van egy hely számodra, amit neked hagytam, de ha a továbbiakban is inkább a partot kedveled, mint a mellettem való ücsörgést, akkor maradhatsz ott is. Nem szándékoztalak a parton hagyni, úgy gondoltam, te szállsz kőre. - Közben megint nézi a fiút. Újabb arcát mutatja meg, perceken belül már ez a negyedik: a melankólikus, kissé szomorkás. Pedig nem régen még vidám volt. Magában tesz pár megjegyzést a hormonokról, meg a hülye koráról, de aztán megint Alexra figyel.
- Hmm nem Kamillára gondoltam, mert Kamilla az Kamilla, és egyébként is tudtam már róla. Úgy értettem, hogy hány lánnyal volt bármiféle dolgod. Mert tudod azért mielőtt megismertelek volna, a régebbi egy hetes barátnődtől úgy tudtam, hogy nem csak egy-két lányt csábítottál el az én kedvenc mosolyommal. Csak egy számot szeretnék, nem többet... - Félmosoly kerül a szájára, és félrehúzódik a kövön. Még mindig ott a hely Alexnak, és igazán örülne neki, ha igénybe venné.
- Nem löklek be a vízbe, ha attól félsz. - Na jó, lehet átgondolja ezt a lehetőséget is.

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feyd Raude
Diák - Extremus
avatar

Male Jelige : Gaz csábító
Hozzászólások : 28
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 22:35

-- Rachel --

- Hát eléggé picike vagy ahhoz, hogy kislánynak hívjalak. *mondja, majd gonoszan elmosolyodik és csak hallgatja a lányka felháborodását. Hát bizony igen csak úgy néz ki, hogy Rachel nem örül annak, hogy a fiú megengedte neki a pofont, sőt. Így már nem is szándékozik lekeverni egyet Feydnek… milyen kár. De a lány még is tovább beszél, majd igen csak furcsán viselkedik, nem úgy, mint más lányok. Feydnek is kezd valami rémleni, mint ha a múltban már találkozott volna egy hasonló viselkedésű lánnyal, méghozzá egy olyan kis vörössel, aki nagyon közel került a rosszfiú szívéhez. Furcsa, ez olyan régen történt, hogy szinte el is felejtette és ezek a gondolatok járnak a fejében akkor, amikor érkezik az ütés. Csak tompán érzi meg, nem fájt neki, de azért néz egyet. *
- Kár, hogy azt mondod, hogy játszadozzak mással, amikor veled olyan jól lehet. *mondja és mivel tisztában van vele, hogy ez a lány nem azonos azzal a rég nem látottal, így újból visszatér a gúnyos hangnem és a bunkó viselkedés. Elküldi a lányt, mert az a legegyszerűbb, most kivételesen Feydet is elkezdte idegesíteni valaki, ami tényleg ritka dolog nála. Elmondja a mondandóját, majd a nevét is, de ekkor valami más történik. Valami olyasmi, amire nem számított. Egy sóhaj hallatszik és a lány hanglejtése hírtelen megváltozik. Valahogy más lesz, valahogy… nagyon szomorúan cseng. Feydet nem szokta zavarni az ilyesmi, sőt, sokszor jót mulatozik rajta, hogy ha így megbánt valakit, viszont most valami mást érez. Felismeri ezt a rég nem hallott hangot, hallotta már ezt a szomorú beszédet és egy életre megjegyezte. Végighallgatja a lányt, majd a szavai még jobban felszínre hozzák a rég történteket. A fiú is lassan megfordul, de akkor Rachel már csak háttal áll neki. Tesz pár lépést a lány felé, majd hangja hírtelen sokkal barátságosabban, halkabban cseng.*
- Rachel… nem is gondoltam volna, hogy újra látlak. *mondja, majd még közelebb megy a lányhoz és most valahogy teljesen más. Kedves akar lenni és nem akarja még jobban megbántani első és igazi szerelmét. Tény, hogy nem viselkedett jól a lánnyal akkor, amikor együtt voltak, nem adta meg neki azt, amit megérdemelt volna, de most már mindegy. Elveszítette, amikor másik iskolába kellett mennie és egy életre lemondott róla. Beletörődött a sorsába és igyekezett kitörölni minden szép emléket, hogy ne fájjon neki még jobban… így vált ilyenné, aki csak szórakozik a lányokkal, de senkit se szeret igazán. Most még is itt áll előtte az a lány, akit már négy éve nem látott és nem mosolyog, nem örül a találkozásnak, hanem rettenetesen szomorú. Tesz még egy lépést a lány felé, de nem igazán tudja, hogy mi mást is tehetne. Jobb kezét a lány vállára teszi, majd még mindig halk hangon mondja. *
- Rach, kérlek, ne haragudj rám. *az ő kis druidája, legalábbis az volt… ez a tudat most tényleg sokkolta a fiút. Újból találkoztak, soha nem gondolta volna. Nem akarja még egyszer megbántani a lányt, ezért se tesz mást. Csupán csak áll, kezével a törékeny vállon, de mást már nem szól. Nem akarja, hogy Rachel elmenjen, de ezt még se akarja mondani neki, hiszen az előbb küldte el. Így tényleg most kivételes módon, jobb, ha hallgat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 22:43

* Alex tenyere izzadni kezd, és első gondolata miszerint hárításként térdig gázol a vízbe, és odamegy kedvese mellé, immár nem tűnik olyan jó ötletnek. *
- Hát... ez biztos hogy jó ötlet? Úgy értem nem voltam valami szent és jó pár lánnyal volt dolgom.. * Nagyot nyel és ha tehetné sírva szaladna föl a toronyba és bebújna az ágya alá. Ez az a kérdés, amivel meg lehet ölni. *
~ Most hogy a frászba adjam elő a dolgot? ~ * Szinte már pánikol, és alsó ajkát kezdi el harapdálni. *
- Hát egy becslés jó lesz? Mert így pontosan nem tudom. * Tényleg nem tudja pontosan, már régen abbahagyta a számolást, így most kissé tanácstalan. *
- Komolyan nem tudom pontosan... csak egy hozzávetőleges számot tudok mondani... ~ Amit persze el szeretnék kerülni. ~ * Idegesen téblábol a parton, miközben a lány válaszára vár. Végül megadja magát és odavág egy számot. *
- Ötvennél több, száznál kevesebb... nem tudom. * Vállat von, majd reménykedve néz a lányra, hogy az nem fog fölállni, odamenni hozzá, és lekeverni neki egy olyan taslit, mint amilyet már régen kapott. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 22:58


A térdig gázolás tényleg nem lenne jó, ugyanis vizes lenne. Scarlet csak érdeklődik, nem akarja leharapni a fejét, legalábbis így látszólag biztosan nem. Érdeklődve nézi végig, ahogy a srácot egyszer kirázza a hideg, egyszer meg elönti a forróság. Megfordul a fejében, hogy sajnálnia kéne, de előbb kéne neki egy szám. Egy szám, amitől ő is olyanokon megy keresztül, mint előtte a fiú. De legalább tudja. Tudja hogy több mint ötven de kevesebb mint száz. Hogy nem lehet tudni, hogy hány emberrel volt dolga?! Hogy lehet valakit elfelejteni?! Hogy-hogy... Ezer ilyen kérdés merül fel benne, mindegyik ugyanazzal a szóval kezdődve. Addig csendben ül a helyén, nem néz a fiúra, próbálja megemészteni a dolgot. Aztán erőt vesz magán, és visszafordul Alex felé.
- Idemásznál végre, hogy megölelhesselek?! Agyamra mész azzal, hogy még mindig nem jöttél ide. Azért ennyire nem vagyok félelmetes... - Csak amikor mégis. Most van egy olyan énje, ami nagyon szeretné ütni-verni, kékre rúgdosni, majd bunkóval kettéhasítani a fejét, és egyéb dolgokat leszedni róla, de a másik része mégis csak az a Scarlet, aki eljött a randira, és aki már több mint fél éve együtt van vele.
Mivel a fiú még mindig nem mozdul, valami sokk félét kaphatott, vagy tudja fene, ezért ő áll fel,és sétál vissza. Lábujjhegyre áll, és nyom egy puszit a fiú szájára, majd visszahuppan a talpára.
- Élsz még?

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel K. Johnson
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : Kisvörös
Hozzászólások : 19
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 23:05

- Persze, persze. - nem úgy tűnik, hogy nagyon elégedett lenne a kislányozás magyarázásával. Attól még, hogy picike, már messze nem kislány. Vannak még gyerekesnek ható dolgai, kislányos bája, de a hihetetlenül naiv és makacs lányka felcseperedett.
Ezekben a pillanatokban messze nem gondolná, hogy pont az ütése, a közeledésre való reagálása kezdi el megindítani az emlékfolyamot a srác fejében.
- Hát keress valaki mást, akivel még jobban lehet. - tetszik is neki, meg nem is a fiú kijelentése, de inkább afelé hajlik, hogy nem teszi ezt szóvá. Bármennyire idegesíti is, azért mindig is többre tartotta azokat, akik az első rossz szótól nem roskadnak magukba, hogy úristen, tényleg ilyen vagyok? És úgy tűnik, Feydet is kezdi irritálni a kisvörös, ami nem kicsi teljesítmény lehet. Vannak dolgok, amik sohasem változnak, hisz Rachelnek ehhez mindig is nagy tehetsége volt. Ismeretségük elejéből is sok példa hozható erre. Nem elégedett meg sosem azzal, hogy a vas felmelegszik, neki mindig ütni kellett, és most sincs ez másképp, így ez az oka annak, hogy még mindig képes felhergelni a nyugodt bunkóságba temetkező srácot.
De aztán ez a gúnyolódó, ironizáló szópárbaj messze száll, és a hangulat is szinte fenekestül felfordul. Nem tudja, miért változott meg ennyire másodpercek leforgása alatt, de most már nem érez kedvet ahhoz, hogy tovább húzza Feyd idegeit. Így, hogy már megismerte, nem. Számtalanszor eljátszotta már magában, hogy fog viselkedni, és mit fog a fejéhez vágni, ha egyszer újra találkoznak, most mégis lefagy, és semmire sem képes, ami a düh kinyilvánítást illeti. Ő sem gondolt arra, hogy valóban látni fogják egymást még egyszer ebben az életben, de a váratlan dolgok mindig megtörténnek.
Bezzeg lábai arra már azonnal reagálnának, hogy hallja közelebb lépni a fiút, és már meg is indulna visszafelé, de most akarattal mond nemet a reflexszerű, és most a legjobbnak vélt reakciónak. A másik kedvessége meg is lepi, meg nem is. Arra nem számított, hogy ilyen hirtelen áll át a hiányolt kedvességre, de valahol bízott abban, hogy ez így lesz.
- Miért ne haragudjak? Azért, mert olyan vagy, mint voltál, vagy mert egy szó nélkül leléptél? - mindezt csak nagy, mély levegővételek után képes kimondani, a vállára tett kéz érzete miatt, és azért, hogy hangjának elcsuklásán ne lehessen észrevenni az időközben kicsorduló könnyeket. Nem fordul meg, nem akarja, hogy Feyd lássa az árulkodó vízcseppeket, amik szó szerint kiszöknek a szeme sarkából, sem a visszafojtott sírás miatt remegő piciny szájszéleket.
- Túléltem, Feyd. - ezt már csak suttogja, de nem indul meg, mint az várható lett volna. Inkább behunyt szemmel vár arra, hogy felszáradjon a könnyek csillogó útja, és koncentrál, hogy ne fessék újra újabbak. Túl drámaivá vált a helyzet, de valamikor ennek is el kellett jönnie. Ő is a hallgatást választja, ami a legbölcsebbnek tűnik most számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Hétf. Jún. 15 2009, 23:16

* Alex dermedten áll a tóparton, és legszívesebben elsüllyedne. Ha úgy vesszük ez megoldható, tekintve hogy vele szemben egy baromira mélynek nem nevezhető pocsolya terül el. *
~ Belefulladásnak azért jó lesz. ~ * Fut át az agyán, majd a lányt kezdi el vizslatni. Aztán teljesen lemerevedik. A lány elindul felé és... és már látja a képzeletbeli filmet. Scarlet könnyes arccal mered rá, elhordja minden szemétnek, majd lekever neki egy istenest, ezután elrohan, és soha többet nem áll vele szóba... Nagyot nyel, és úgy érzi pillanatokon belül vége az életének. Egy érzelmileg labilis, és dekoncentrált vérfarkas nagyon veszélyes. *
~ Még ma jelentkezem kilövetésre... ~ * Dönti el, majd vesz egy mély levegőt, de kifújni már nem tudja, mivel kedvese ott áll előtte és... ÉS! Megcsókolja őt. Alex hirtelen összezavarodik, azt sem tudja eldönteni, hogy fiú-e vagy lány. Na jó, azért az még egy neki, főleg mivel a lány közelsége miatt ismét kezdenek felül kerekedni rajta a hormonok. Ahogy kedvese elválik tőle, ős elnyílt ajkakkal néz vissza rá. Szemei elködösültek, és mint aki még mindig transzban van, bámul ki a fejéből, végül csak egy szót mond. *
- Szeretlek. * Azzal magához húzza a lányt, és olyan hevesen szorítja magához, amennyire csak tudja. Jelen pillanatban azt se bánná, ha meghalna. Ez lenne élete egyik legszebb pillanata. Pofon helyett csókot kapott, ami azért nagyon nagy szó. Egy szikla esett le a szívéről, és hangos robajjal hullott a földre. *

//Időn kívüli... fagyás XD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Kedd Jún. 16 2009, 00:18


A röpke csók után megrázza a kezét egy picit a fiú előtt. Most agyhalott lett, vagy mi van? Ennyire lehetetlen felmérni Scarlet szemszögéből a nézeteket? Persze, hogy rosszul esik neki, nagyon rosszul, de ezen képes felülemelkedni, ha ennyire akarja, és ennyire kötelességének érzi. Mindenesetre azt biztosan tudja, hogy szereti a fiút, akármi van is a háta mögött. Persze utálhatná ezért, meredhetne rá könnyes szemmel, és eljátszhatná itt neki a saját halálát, mert ha elő venné azt az énjét, ami ezt akarja, gyönyörű alakítást nyújtana, olyan pofonnal, amit élete végéig megemlegetne Alex, sőt, még az utódainak is fájna az arca tőle, mert genetikailag sérült bőrrel születnének. Még akkor is, ha ez lehetetlen.
- Ha gondolod, lekeverhetek egy pofont, ha attól jobban érzed magad. - Olyan nagylelkű... Akkorát kapna, és úgy fájna utána a saját tenyere... Szeme előtt lejátszódik a jelenet, és egy része akarná is, de a másik fele belemerülne a depresszióba. Így marad a kiegyensúlyozott életmód, hogy felajánlja, hogy megteszi, de végül még se. Aztán csak nagyokat pislog, amikor a srácon szeretet roham vonul végig, ezt megosztva vele is.
- Szét..tö...röd....a....csontjaim. - mondja ki a végét, amikor levegőhöz jut, de szívét elönti a melegség, és így testét is. Valahogy érzi, hogy jól döntött, és most nem kéne feszegetnie a témát. Majd valamikor felhozza ezt, amikor kínos helyzetbe akarja hozni, de egyelőre nem akarja immunissá tenni a témára, mert akkor semmi öröme nem fog származni az eredménytelen kínzásból és zavarbahozásból. Persze azért Alex is meglepődne, ha egyik kívánsága teljesülne, miszerint a jelen pillanatban meghalna. Ez pedig csak úgy következhetne be, ha a lány leszúrná, vagy akármi más módon megölné, esetleg ordítozna közben, hogy "híííímringyóóóó", de mindezt elkerülte. Boldog. Amikor enyhül a szorítás a derekán, annyira, hogy tud mozdulni, átkarolja a fiú nyakát, és a tekintetét keresi.
- Tudod, lehettem volna sokkal rosszabb is. - Ha ezt nem hozza tudomására a fiúnak, tuti nem tudna aludni. Ennek elkerülése érdekében kötelező Very Happy

// na most már tényleg fagyunk holnapig. xD //

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 18 2009, 21:10

//35c° olvadás...//

Alex még mindig nem tudja elhinni, hogy a lány csak így elfogadta múltját. Igaz a srácokkal sokat röhögtek egyes hódításain, másokon meg már majdnem sírtak. Most viszont majdnem elbőgi magát a nagy boldogságban, hogy szerelme nem veszi le a fejét. Bár az is igaz, ha ez megtörténne kárba veszne egy igen jóvágású arc, a test sem rossz... de a fejjel az igazi. *
- Én... egy kicsit tényleg hihetetlen. Mármint, tudom, hogy biztosan bánt, de a legtöbb lány tuti kiakadt volna. * Kicsit elhúzza száját, majd újra a lányra néz. *
- Ha gondolod, akkor keverj le egyet... megérdemelném. * Feszülten várja azt a pofont. Kapott ő már eleget, volt amitől majdnem kifeküdt, de van olyan sejtése, hogy ez a mostani jobban fájna, mint mikor eltört az orra. *
- Szóval... pofon... vagy esetleg egy csók? * Kérdezi sunyin, miközben már ott csillog szemében az a kis láng mely annyira jellemzi. A túlérzékeny, túl érzelmes latin vére most is hömpölyög, és hajtja előre. Már kicsit rá is csücsörít szájával, de persze nem csókolja meg a lányt. Ha csattan az a pofon, akkor fájni fog, de hát ő erős, és kibírja. Ha meg csók jön, akkor nincs miről beszélni. Édes álom, mennyei boldogság, mert egy gyönyörű angyal csókja adja meg neki a megnyugvást. Kissé révetegen néz a lányra, miközben még mindig csücsörít, kissé túl is játssza a szerepét, mikor cuppogó hangokat ad ki. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 18 2009, 21:57


Elfogadja, muszáj neki, különben nem haladnak sehova. Amúgy is tudta már, hogy sok lánnyal volt kapcsolata, csak azt nem tudta, hogy pontosan mennyivel. De azt Alex se tudja, ami azért mégiscsak felháborító. A "kiakadt" szónál csak megforgatja a szemét. Attól még, hogy nem kezd el hangosan hisztizni, és varázslattal rázúdítani a fél tavat a fiúra, az nem azt jelenti, hogy nem akadt ki.
És ekkor ajánlja fel a fiú a pofont. Hirtelen felgerjed benne a harag, nem a sajátja, hanem azoké a lányoké, akiket csak úgy otthagyott, vagy a nevére se emlékszik. Ha valamin igazán kiakadt, akkor az az, hogy nincs pontos szám. Eddig tutira vette, hogy minden fiú számolja, nah de úgy tűnik, hogy a bűvös 50-es szám után már senki nem számít. És itt a gondolatmenetének a kulcsszava a senki. Mert az még egy dolog, hogy egy csomó lányt valószínűleg felültetett azzal a bájával, amivel őt is elcsábította, de ő, Scarlet nem egy senki, aki nem számít.
Úgyhogy egy hatalmast pofont kever le csücsörítő kedvesének. Ettől még közel se érzi kiegyenlítettnek a számlát, de pillanatnyi hangulatjavulásához azért nagyban hozzájárul. Amint lekeverte a pofont, nyúl a fiú nyaka után, hogy átölelje, és egy szenvedélyes csókban részesítse. A kezén még mindig ott ég a fiú arca.
- Ne hidd... - Itt újra megcsókolja, de amikor levegőt kap, és szóhoz jut, befejezi a mondatát.
- ... hogy nem utállak ezért. - Ettől függetlenül nem engedi el Alex nyakát, és továbbra is lábujjhegyen áll, hogy elérje a száját bármikor. Mint például most, egy apró kis puszi erejéig.
- Utállak, mert ennyi lány ismert téged mindenestül rajtam kívül. - Fintorog a gondolatra, és pici kis hegyes tüskék állnak a szívébe.
- És utállak, mert tudom, hogy engem is úgy el fogsz felejteni, mint őket. - Újabb fintor, majd elengedi Alex nyakát, és nagyon nem néz a szemébe. A hangja lehalkul teljesen, mintha egyszerűen csak magának dörmögné ki a további gondolatait.
- Az egyetlen probléma, hogy még így is szeretlek.

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 18 2009, 22:09

* Alex hiába készült föl a pofonra azért tényleg fájt neki. A lány tenyerének nyoma ott vöröslik arcán, bizonyítékul valamit nagyon elcseszett. *
- Aú... hát, szóval, bocsánat. * Nyögi a srác, miközben arcát simogatja. Az égő folt kissé lüktet, de azért ki lehet bírni. Nagy levegőt vesz, hogy elkezdjen magyarázkodni, de ekkor a lány megcsókolja... majd még egyszer, és még egyszer. A szavakra nem nagyon tud mit mondani, persze csak elsőre. *
- Nézd, sajnálom. Tudom, hülye kifogás, de akkor még nem ismertelek. * Magához húzza a lányt, majd homlokára ad egy puszit. *
- Igen, bevallom, sok lánnyal volt dolgom, de azért nem mindegyik kapott meg mindent, sőt, ha így belegondolok, csak egy lány kapott meg mindent belőlem. a testem, a lelkem csak egyetlen személyé... * Tart egy kis hatásszünetet, majd folytatja. *
- Az a lány pedig itt áll előttem és én átölelem. Soha nem hagylak el, hacsaknem te kéred, de elfelejteni nem foglak, mert már a részem vagy. Azok a lányok tényleg semmit nem jelentettek, de te a mindenem vagy, számomra az élet, a jelenem és a jövőm. * Vesz egy mély levegőt, majd újra hozzákezd. *
- Tudom, a könyöködön jön ki a dolog, hogy mindig ezzel jövök, de a farkas egy párt választ életére. Ha a párjától elszakítják, vagy elveszti, akkor annak két vége lesz. A farkas vagy magányosan él tovább, mint a dédapám... vagy belepusztul a magányba, mint... de ezt inkább most kihagynám. * Kicsit elhúzza szja szélét, majd a földet kezdi el fixírozni. Zavarban van, bár eddig is minden nap elmondta a lánynak, hogy mennyire szereti, és mennyire fontosa a számára, úgy látszik Scarlet még mindig nem bízik meg benne, és ez fáj neki. Csalódott, hiszen az, ami köztük van, fölér egy megszeghetetlen esküvel, már ami őt illeti. Sohasem hagyná el a lányt, hacsaknem az kérné, de akkor... abba biztos belepusztulna. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlet Eulalia Hippolyta
Diák - Pugnax
avatar

Female Bika Jelige : hivatásosan cukormázból készült angyalbőrbebújt könyvszerető ördög.
Hozzászólások : 108
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 18 2009, 22:25

Felnéz Alexra, és a kék tekintetet keresi, hogy elmerüljön benne, akárcsak ha tenger mélye felé süllyedne. Amikor már megtalálta, sajnálta, hogy kereste, így annyival nehezebb beszélnie. De azért mégis jobb lesz neki.
- Tudod, én tényleg hiszek neked. - Újabb csókot nyom a szájára, kezeit a fiú mellkasán tartva, majd visszaáll teli talpra.
- És értem is, amit mondasz, de ettől függetlenül nem tehetek róla, hogy iszonyatosan féltékeny vagyok. - Kis mosolyra húzódik a szája.
- ...És nem szeretném, ha elmennél. Nem is tudod, mennyire nem. - Hirtelen leolvad a mosoly az arcáról, és iszonyatosan komollyá válik.
- Nem tudod, mennyire örülök, hogy találkoztam veled. Nem tudod, mennyire örülök, hogy nem másik varázslóiskolába mentem, hanem ezt választottam. Nem, egyszerűen, nem veszíthetlek el... - Átöleli a fiú derekát, és teljes erejével elkezdi szorítani. Fejében közben az jár, hogy milyen kemény sziklából lett milyen folyékony, csöpögős valaki. Magára se ismer. Arcát a fiú mellkasához nyomja, és beszívja az illatát.
- Nehogy el merészelj menni! - Egy pár pillanatra könny is csillog a szemében, de azért még teljesen nem folyt el pocsolyává, és nem lehet kenyérre se kenni, így ez a pár pillanat gyorsan elmúlik, és csak a gombóc küzd tovább a torkában.
- Sajnálom, hogy elszúrtam az estét. - Mondja, miközben icipicit enged az ölelés erősségén. Halkan szippant egyet az orrán, és tovább lélgezi be a fiú illatát. Ahogy nyugszik, úgy enyhül az ölelés szorítása is, így pár perc után a fiú esetleg kaphat levegőt is. Végül elengedi Alexet, és egyszerűen lehúzza a fűbe, ő meg elterülve nézi tovább az eget, immáron egyenletesen lélegezve. Pár percig csöndben marad, aztán Alex felé fordítja a fejét, és elmosolyodik.
- Bocsi, ha nagyon elviselhetetlen vagyok.

_____________

Hey, hey, girl! Are you ready for today? You got your shield and sword? Cuz its time to play the games.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexandrosz Montez
Diák - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 83
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   Csüt. Jún. 18 2009, 22:40

* Asrác nagyon megszólalni se tud, mivel még mindig az előzmények hatása alatt van. Most meg még meg is tudja, hogy barátnője féltékeny. *
- Drágám, ami volt, az már elmúlt, nekem már csak te számítasz. Senki más. * Magyarázza, miközben megcsókolja a lányt. Az ölelésen elmosolyodik, és magához szorítja kedvesét. Ahogy most ott állnak, minden annyira békés, mintha semmi sem zavarhatná meg őket. Aztán egy kisebb vallomást hall, amitől akaratlanul is mosolyra húzódik a szája. A mindig vidám és kemény lány, most úgy viselkedik, mint egy átlagos lány... vagy mégsem. Hiszen az ő kedvesen sohasem volt átlagos, és nem is lesz az! *
- Nem veszítesz el, mondtam, csak akkor ha vasvillával kaparsz le magadról, vagy netán ezüst körömreszelővel. * Ezen jót vigyorog, pedig igazából nem kéne, hiszen ha ez történne, az lenne az utolsó alkalom, hogy lássa a lányt. Álla alá nyúl, majd picit fölhúzza magához, hogy a szemébe nézhessen. Ott mintha kósza könnycseppeket látna, de reméli téved. Nem szeretné megríkatni a lányt, az lenne az utolsó dolog, amit szeretne. *
- Ugye nem állsz neki pityeregni? Egy útszéli bolhafészek miatt nem éri meg, hogy azok a csodás szemek vörösek legyenek. * Bókol a lánynak, miközben hátát simogatja, és hajával játszik. *
- Nem rontottad el, hiszen itt vagyunk, átöleljük egymást. * Magyarázza a fiú, miközben már a fűre húzzák. engedelmeskedik a szelíd erőszaknak, és letelepedik a lány mellé. Scarlet az eget kémleli, majd felé fordul. *
- Nem is vagy elviselhetetlen! Na jó... talán néha, de én is ilyen vagyok... és sűrűbben mint te. Szóval... azt hiszem a mi családunkba, én leszek aki hisztizni fog. Akár az őseim. anyám higgadt és nyugodt, apám izgága és érzelgős. * Kissé elmosolyodik a gondolatra, hogy már ilyenekről beszél, mint a Scarlettel közös jövő. Valahogy annyira természetesen jön ez neki. A lányra nézve fölemeli jobb kezét, és megcirógatja kedvese arcát. *
- Imádlak...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Smaragdzöld-tó - Kikötő   

Vissza az elejére Go down
 

Smaragdzöld-tó - Kikötő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblogs.com