Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Okt. 06 2009, 18:13

[Gerard, Erin, de főleg Akane, Friminka]

Hát igen, lassan teljesen elkülönül az édes kis pár, Christian inkább a vendégek kiszolgálásával törődik, valamint amennyiben késik valaki, akkor azoknak a fogadásával. Nagy harcot vívott meg Akanéval, mire sikerült kiharcolnia azt, hogy itt tartsák az évnyitós bulit, de az eredménye végül is meglett, egész jól sikerült, és a helyszín is tökéletes, az akusztika, meg a hőmérséklet szempontjából. Itt lent, az alagsorban nincsen az a förtelmes meleg, de a hátat borzoló hideg sem, így minden optimális ahhoz, hogy a diákok elengedjék a hajukat, és kitombolhassák magukat. Az már más kérdés, hogy egy árgus szem mindig fogja őket figyelni, hogy mihez nyúlnak, vagyis kapásból már kettő, mely egy szempárt tesz ki, hüllő módra.
A kígyószemeket szinte azonnal észreveszi, majd odasétál, mint az már meg is történt, végighallgatja a kellemes diskurálást, mely a ruhájáról, meg egyéb Edo-kori vázákról szól, természetesen ezen utóbbi neki lett címezve, így tehát az járja, hogy feleljen is rá valamit, persze már csak azért is valami olyasmit, ami lehet, hogy nem fog tetszeni a nőnek, de ő is kerülhet belőle ki rosszul. Bár, a zsarolási módja az megvan.
- Most egy vázával kevesebb… Legalább több férőhelyem lesz, és nem kell folyamatosan azokkal szemezgetnem. Amúgy pedig megnyugodhatsz, nincs akkor mázlija a társaságnak, hogy eltörjék őket. Vagy a varázsköreid már nem olyan hatásosak, ha védelemről van szó? – szurkálódik kissé a szavakkal, kedvét lelve benne. Biztos, hogy egy nem fogja szó nélkül hagyni a nő, de az utolsó mondat, ha azt nézzük, akár még egy lesújtó kijelentés is lehet, hiszen akár felelősségre is vonhatja, hogyha ennyire félti őket, akkor miért nem helyezte őket teljes biztonság mögé, mely a hanghullámokat is taszítja. – Amúgy pedig nem tudom, mit vagy úgy oda, mikor mondtam, hogy a bizottság beszervezett egy zenekart is. Azt ne mondd, hogy ezalatt te valami hagyományőrző szopránkórust gondoltál – hazudik, még véletlenül sem mondta, mert akkor biztos, hogy le lett volna fújva az egész buli.
Gerard antiszocialista viselkedési módját figyeli, illetve hallgatja a közben elhangzó szavakat, majd jön valószínűleg a mélypont. Őszintén szólva fogalma sincs, hogy mitől, miért, és hogyan, de negatív energiák kezdenek gyülemleni a helyiségben, egyenesen a kiborított lány irányából, majd mélyet sóhajt, és próbálja magát tartani, hiszen ezek a hullámok erősen szívják az életerejét. Túléli, minden rendben van, Gerard pedig azonnal rohan elfele, és kelti újra fel az elájultakat, majd a már italra hívott lányt ráncigálja kifelé, így mit ad Isten, együtt maradnak a mindennap látott Akanéval.
- Most mondd, hogy nem jó ez. Szerintem tök király, hogy mindenki a mi lakosztályunk iránt érdeklődik, és ennyi ember eljött a partira – ábrándozik egy sort, majd lassan visszatér a világba, melyben olyan tényállások vannak jelen, miszerint a japán nő minden bizonnyal gyűlöli a tömeges összejöveteleket, és ebbe az egész banzájba is csak azért ment bele, mert alaposan meg lett zsarolva a szokásos szöveggel. Igyekszik Christian nem túl sokszor eljátszani ezt, inkább marad a gyerekes légy szívesnél, illetve az egyéb könyörgő hanglejtéseknél, a súlyos helyzetekben viszont előhozza a témát. Felesleges is sokszor eljátszani ezt a menetet, hiszen egy idő után a nő már fájdalmában esetleg belemegy, onnantól kezdve pedig nem aduász a lap.
De, amíg a férfi kezében van az előny, azt csak szeretni lehet, és kihasználni. Christian pedig hát nem fél használni semmiféle ilyen felsőbbséget. Szereti egyértelműen, ha a dolgok úgy mennek, ahogyan ő akarja, sőt, sokakkal ellentétben kártyában is szeret osztani, hiszen ő határozza meg így, ha nem is közvetlenül, de közvetetten azt, hogy kinek mi lesz a sorsa a játszma alatt. Ha már az előbb aduászról volt szó…
- Attól, hogy Gerard megtiltotta, hogy Erint itasd, mi még ihatunk valamit. Mit szeretnél, mit töltsek? – nem, nem megkéri, hogy igyanak, nem meghívja, hanem konkrétan megparancsolja. Olyan választ, hogy köszi, nem kérek, nem is vár, egyrészt azért, mert a köszönöm szó hiányzik a japán nő szókincséből, másrészt pedig ahogy eddig megismerte Akanét, nem az a nő, aki csak úgy visszautasítja az alkoholt. Annál jobban szereti azt. – Mindazonáltal milyen lányi, rokoni kapcsolatról is volt szó? Lányod? Nem hasonlítotok.
Időközben Friminka is megérkezik, aki eléggé sértő megjegyzéseket tesz Akanéra, melyeken, hát, mit tud tenni Christian, erőteljesen elvigyorodik, hevesen bólogat, már csak azért is, hogy a nőt idegesítse ezzel. - És ő az anyja - teszi még gyorsan hozzá, kiegészítve az egészet, majd tovább hallgat, kárörvendve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Okt. 06 2009, 23:00


[kicsit Gerard és Erin, Friminka és Christian és kicsit mindenki]


- Tudod, hova menj, Ge...
De ekkor már a férfi távozik is a lánnyal, így nem is tudja befejezni a mondatát.
Dühös.
Naná, hogy dühös, hiszen Gerard csak úgy fogta Erint és kirángatta őt. Persze az még jobban dühíti, hogy nem tudja miért mérgesíti ennyire őt ez a tény. Mérgelődve sandít a páros után, ahogy kígyótekintettel méregeti a kijáratot. Egyelőre nem is szól semmit se, még a végén kiderülne, hogy megkedvelte a Corwell-lányt. Persze nem az a fajta, aki nagyon soká vissza tudná magát fogni, így mérgelődve fordul Christian felé.
- Kitekerem Gerard nyakát!!! Fogom a két kezemmel és kitekerem! Mégis mit képzel ez magáról?! Egy császárnő döntését felülbírálni a pofátlanság felső határa! Egy ilyenért régebben fel is négyeltethettem volna!!!
Nem üvöltözik kivételesen, de igencsak vissza kell fojtania a suttogását, hogy ne legyen nagyobb hangereje a szavainak. Természetes, hogy nem tudja megemészteni igencsak meggyepált hatalmát, ami a szimpla tanárság miatt lett ennyire csonkított. A középkorban egyáltalán nem szóltak volna rá. A középkorban egyáltalán szerencsésnek tartották volna Erint, amiért a császárnő italt kínált neki. A középkorban... a középkorban minden másképpen alakult volna. Valahogy most először fordul meg a fejében, hogy cseppet sem volt olyan jó ötlet jönnie az iskolával a jelenbe. Hallja, ahogyan üvöltözik Erin és egészen megfeszül a nő, figyelmét az ajtó felé fordítja. Mintha csak arra várna, mikor lehetne oka kivágtázni és rendet teremteni. Annyira belemerül a gondolataiba, hogy Christian megszólalásánál összerezzen felépillantva.
- Mi? Jah, tölts amit akarsz.
Morrant egy aprót a nő, persze minden "köszönöm" vagy "légyszíves" vagy "kérlek szépen" kiegészítőszó nélkül. Az ital meg már tényleg mindegy neki, mivel elég sokféle italt meg tud és szeret is inni. Ahogy megkapja az italát, bármi is legyen az, minden különösebb figyelem nélkül lehajtja egy húzásra. Elhúzza a száját és felvont szemöldökkel pillant a férfi felé bájos mosolyt öltve magára.
- Nem, csak egy igen ittas állapotban történő adoptálásról van szó. Se több, se kevesebb.
A Hello Kitty-ről inkább jótékonyan hallgat, és továbbra is rejtegeti azt.
Ekkor jön az, amire cseppet sem számít. Méghozzá arra, hogy Friminka odamegy hozzá és leteremti. Íves szemöldökeit egészen felvonja lemeredve rá hosszú ideig csöndben. Már-már azt hinni, hogy magába szállt szörnyű tette miatt, amikor hirtelen kitör belőle a kacaj. Telten, kárörvendően hangzik fel, mintha sose akarná abbahagyni. Aztán szélesen elvigyorodva pillant le a kolleginára.
- Ez már szánalmasan röhejes! Egy ilyen nőszemély mer felém emelkedett hangnemben beszélni!
Megcsóválja a fejét, majd hűvös mosollyal az arcán fonja össze maga előtt a karjait.
- Egy: Ön. Nem vagyok az Ön puszipajtása, és nem tartozunk egy rétegben sem, hogy tegezzen. Kettő: Gondolkodjon és tudakozódjon, mielőtt így ugrik neki egy császárnőnek. Három: Egy császárnő azt csinál amit akar és nem köteles egy senkiházinak magyarázkodni. Négy...
Christian felé pillant hüllőtekintetével, felé azonban inkább cinikus és gúnyos mosollyal az arcán.
- Négy: Ha szeretnél az ágyamba jutni, nem ez a legmegfelelőbb módja.
Tudja ám, hogy ez a férfi leghőbb vágya, így aztán most tökéletesen le tudja ezzel szúrni. Újra nagyot kortyol az italából és a többi diák felé fordul, amikor a zenekar éppen szünetet tart. Mosoly az arcra, mely semmitmondó és a frászt hozza az emberekhez, úgy szól a diákokhoz.
- Köszönöm, hogy ennyien részt vesztek az évnyitóval egybekötött lakásavatónkon! Mivel egy jó házigazda mindig kedveskedik a vendégeinek, ezért egy kis meglepetéssel szolgálok nektek! Az asztalok közepén találtok egy kis csomagokból álló kupacot. Vegyen mindenki egyet belőle és érezzétek jól továbbra is magatokat!
Felemeli poharát, majd kortyol egyet italából ezzel jelezve, hogy befejezte a beszédét. Ha mindenki megnézi a csomagját, akkor egy-egy kis amulettet találhatnak benne. Akane többnyire apró semmiségeket készített, mint szerencsehozókörrel ellátott kis ásványköves vackok. Nem komoly varázslattal vannak ellátva, csak hogy örüljenek a kölkök. Visszalépdel a férfihoz, majd sóhajtva pillant ki az ajtó felé.
- Túl hosszú ideig vannak kint.
Csóválja meg a fejét rosszallón, feszülten iszogatva a poharából.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szer. Okt. 07 2009, 21:37

[Akane, Christian]

*Égő tekintettel figyeli a kolléganőjét, amint az látszólag magába száll szavai hallatán. Azért bízik abban, hogy kap valami választ is, például, hogy Akane igazat ad neki, vagy valami hasonló. Addig még csak meg sem enyhöl a szikrákat szóró tekintet, bár neki nem áll jól annyira a düh. Így mintha vadabbnak tűnne, bár tény, hogy ha felidegesítik, akkor elég féktelen lesz.
És aztán jön a kacaj, amitől kissé akaratlanul is összerezzen. Erre nem számított, de amint túl teszi magát a kezdeti megrökönyödésen, tehetetlen düh ül ki az arcára. Nem tudja mire vélni ezt a fajta magatartást, nem is nagyon tud mit kezdeni vele, de egy biztos, ez cseppet sem javít felháborodott lelki világán. És aztán még válaszokat is kap, ami egyre inkább elkerekedett szemekkel hallgat. Ő egyáltalán nem ismeri Akane-t, fogalma sincs a múltjáról, de ez a fajta lekezelő stílus nagyon nem jön be neki. Épp elégszer találkozott már életében azzal, hogy lenézték és valahogy soha nem tudta megszokni, így most sem hajlandó szó nélkül hagyni. Tekintetében a tűz újult erővel lobban fel*
- Még hogy ilyen nőszemély! Milyen?! Attól, hogy császárnőnek képzeled magad, még nem állsz az emberek fölött! Ugyanúgy vonatkoznak rád az is az emberi normák! A lányod?! És így... ? *Dühös, egyértelműen dühös. Tény hogy kissé túlreagálja a dolgot, de ő már csak ilyen hirtelenharagú, pedig egyébként kifejezetten szelíd ám, csak vannak olyan események, van olyan viselkedés, ami nagyon könnyen feldühíti. Christiant épp csak egy pillantásra méltatja, de az éppen elég hozzá, hogy el is higgye azonnal, hogy valóban Akane lánya az előbb távozó leányzó. Végül is itt még alig ismer valakit és ő abszolút úgy áll minden emberhez alapból, hogy megbízik benne. Aztán persze ezt a bizalmat nagyon könnyen el lehet veszteni.
Egyébként végül már csak hang nélkül hápog dühében, hiszen a nő szemmel láthatólag lezártnak tekinti a beszélgetésüket, hiszen elkezd a diákokhoz beszélni. Azért ez már több a soknál. Remélhetőleg azért odafigyelt a mondandójára valamennyire, mert ő bizony nem fogja megismételni. Dühös pillantásokat vet Akane-ra és Christianra is, de ő már csak azért kapja, mert úgy fest jóban van a szabadelvű tanerővel.*
- Látom neked aztán beszélhetek. *Mondja még dühösen, mintha éppenséggel ő tenne szívességet azzal, hogy szándékozik befejezni ezt a meddő "vitát". Próbálja fékezni magát, lehet hogy pár évvel ezelőtt, még élből nekiugrott volna. Ha nem szólnak be semmit, akkor ő egész egyszerűen, lendületesen sarkon fordul és ott hagyja a párost. Még így idegesen is sikerül neki, tánclépésnek is beillő mozdulattal véghezvinni ezt a fordulást.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Okt. 08 2009, 10:44

[Ed, kicsit Akane, Kali, Christian, Aram...és végül de nem utolsó sorban Lariya Vinidé]


Meg sem lep, hogy Edward nem igazán van képben, hisz tőle ez megszokott. Egyszerűen, a szokásos stílusomban tájékoztatom a felől, hogy bizony az Akane sensei és egy bizonyos Christian Blackstone - akit még nincs szerencsém csak látásból ismerni - lakosztályában vagyunk.
- Sütemény? Köszönöm.
Igen, elég édesszájú vagyok. Gondolnád ezt rólam, amilyen goromba vagyok azt hihetnéd, hogy inkább a kemény, férfias kajákat részesítem előnyben, pedig nem csak azt. Most is elveszek egy szelet édességet, de nem az epres, hanem inkább egy csokoládéba búrkolt valamit. Olyan csokis kocka félét. Na meg még utána egy tejszínes szeletet, becsületes neve neki Rigó János és még egy krémes is bemegy utána.
Aram szemtanúja lehet mindennek, hisz éppen a falatozás közepette lépked oda, hogy az álarcát elvegye. Teli szájjal ugyebár nem illik beszélni, annyi ideig nem vár, hogy lenyeljem, s meg tudjak szólalni, ne meg nem is nagyon akarok. Így intek neki, bólogatok is, jelezve, hogy hallottam, s viszonoznám is a jókívánságot, ha... Na mindegy, nem is én lennék, ha egy mosolyt is fűznék mindehhez.
Figyelmemet különben is lefoglalja immáron az Akane és Kali közötti kialakulni készülő események. Sajnálatomra a tánctanárnő lélekjelenléte, vagy esetleg józansága arra ösztönzi, hogy hagyja faképnél a "kígyószeműt". Pedig ha tudnád milyen szívesen néztem volna egy ideig, ahogy egymásnak esnek, aogy egymás haját cibáljáák, nekiesve egymás szemének kikaparási szándékkal. Bár ahogy sejtem Friminkánál nincs, de Akane-nel ott lapul a pálca a ruha ujjában, és nem is habozna azt használni, még akkor is, ha óráján a véárt részesíti előnyben. Mondjuk azt ne kérdezd meg, hogy ezt én honnan tudom...
Lényeg az, hogy nem kell közzéjük állni.... Megjegyzem arra is kíváncsi lettem volna, hogy Christian egyáltalán megpróbálta-e volna őket szédszedni, de ezt már ugye nem tudom meg, így visszafordulok a süteményes tálhoz, amin már alig akad valami, mert ketten lepusztítunk róla mindet. Bennem még csak-csak elfér elég sok étel, de hogy Ed hová pakolja? Ez is egy 10 pontos kérdés, amire még nem sikerült válaszolnom. Annyit csak, hogy fejlődésben lévő szervezetnek sok kalória kell.
- No Edward, ne haragudjon, de nekem mennem kell, van itt egy hölgyemény, akit fel kell kisérnem. Viszlát.
Hangom morcos, arcom mogorva, de egy gyors, csak Ed számára észlelhető kacsintás még belefér a búcsúba.
Elindulok az említett leányzó felé...
- Lariya ha megtenné, hogy velem jön....Felőlem aztán még visszajöhet ha úgy kívánja, de nekem mennem kell, magának meg még nincs szobája....
Nem sokat vacilálok, elindulok a lányt karon fogva a folyosó felé. Persze nem úgy rángatom ki, mint Gerard Erint, finoman kísérem, de valahogy jeleznem kell felé, hogy nem fogok itt ácsorogni felette, amíg méltóztatik kifáradni. Modoroskodó stílusom, mélyen doromboló hangom talán meglepő még számára, de majd megszokja. Szúrós szemmel nézek rá, mogorván, mintha tehetne róla, hogy nem jött ki elé senki más, mintha tudnia kellett volna, hogy a bálra milyen öltözékben kellett megjelenni. Nem mintha rajta olyan lenne, de az már más tészta. De ha egyszer én ilyen vagyok.
- Csomagja van? Mert azt nem ártana magával hozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Okt. 10 2009, 21:47

//Jövőhét vasárnapig mindenki fejezze be a játékát nagyjából, ha lehetséges. Az évnyitó játékát akkor zárom le ^^ Ezúton is köszönöm a részvételt Very Happy //

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 12 2009, 22:10

[ Erin ]


Soha az életben nem látta még Erin apját élőben, így tehát nyilatkozni sem nagyon tud, hogy mégis mi újság felé, kinézetet illetően, bár az tény, hogy az újságban olvasta a letartóztatást is, így a mellékelt képre is vetett egy futó pillantást, de ez nem mindig festi le a teljes, és igazi képet, hiszen nem mutat mindent. Elvégre, amit odatettek, az csak egy szimpla, tipikus, táblatartó kép, de, hogy azon milyen mimikát vágott az alak, meg nem tudja mondani, hiszen annyira jelentéktelen hírnek titulálta akkoriban, hogy nem is foglalkozott vele sokáig. Hát, most sajnálhatja, hiszen olyan információktól fosztotta meg magát, melyek ebben a szent órában nagyon fontosak lehetnek, de akár ha végignézünk, akkor Corwell egész életrajzára is nagy kihatással lehetnek.
Még egy futó pillantást vet arra a bizonyos szabadulós cikkre, majd megindul a már említett megmentő hadjárat, ezek után pedig a kiráncigálás. Nem biztos, hogy a lánynak túlságosan is jót tett volna, ha most whiskyt iszik, hiszen az akár még egy hirtelen hangulatváltás is lehet, és sokan haltak már bele hasonló szituációba, vagy legalábbis az agyuk teljesen kikapcsolt arra a percre, a hirtelen jövő sok inger hatására. Na jó, a halál túlzás lehet, de a beleőrülés, és az idegi betegséges egyik kapuja ez, amit azért az alapból is züllött, és rendezetlen elme, melyet Erin is birtokol, nem biztos, hogy képes lenne elviselni.
Természetesen Gerardot is kissé nehezen éri a hirtelen jövő hullám, mely egyértelműen a lányból árad, erre még a hülye is rájön, de talán meg tud mindent magyarázni majd a nagyközönségnek. Igen, már ki is találta, majd előadja, hogy már megint egy mágikus védelmi rendszer romlott meg egy pillanatig, és pont a lány volt az epicentrum helyén. Így, hogy belegondol, egész hihető sztorinak tűnik, de majd meglátja, hogy a gyakorlatban mindez hogy fog lejátszódni. Azt már gyorsban megfogadja magának, hogy magától nem fogja kezdeni terjeszteni a hazugságot, inkább megvárja, míg kérdezik, az túlságosan is feltűnő, ha magyarázkodni, védeni próbálja az igazát. Bár az is egy általános tény, hogy biztos benne, lesz rá érdeklődő.
- Ez az egész életerőjáték. Tény, hogy kikészült, de attól függetlenül még nem kell hirtelen ingerként mindenkinek az életerejét szívni – beszél, mintha ez annyira természetes lenne, és úgy, mintha ezt tudná kontrollálni a lány, elvégre ez felfogható egy olyan mágikus jelenségnek is, mint amit még a pallérozatlan varázslók csinálnak, teljesen véletlenszerűen, vagy olyankor, amikor fokozott izgalmi állapotba kerülnek. Meg kell vallani, Erin most talán túlságosan is fokozottat élt át, mely már árt az egészségnek. – Amíg én vagyok ennek az iskolának az igazgatója, és én felügyelek a diákok épségéért, igen is van hozzá közöm.
Legyint egyet a lány reakciójára, mindazonáltal érdekesnek tartja azt, hogy a lánynak abból, hogy a diákok, légy módjára hullottak, egyáltalán nem tűnt fel. Biztos a hirtelen ért stressz egy berögzített állapotba hozta, mely által ideiglenesen a látását csak egyfelé tudta koncentrálni.
Még ő sem jött rá, hogy mégis mi lehetett ez az egész lépés, talán ezért várja el a lánytól, hogy megmagyarázza, hátha ő többet tudna. Nem tudja elképzelni, még véletlenül sem, hogy Erin nekromanta lenne, hiszen addig minden rendben van, hogy egy antiszociális, és idegbeteg, magának való egyed, de nem fér össze az alapvetően szép kislány kinézettel az, hogy ilyen sötét mágiára termett volna. Na jó, a szép erős kifejezés, de az tény, hogyha nem tette volna tönkre a saját testét, akkor lehet, hogy ezt a most sértésnek tűnő dolgot még igaznak is lehetne vallani. Most, ebben az állapotban inkább csak egy csöves-hasonlat jut eszébe, a Bessenyei-féle aranyhegy egyáltalán nem.
De ne szidjuk, egyedisége mindenkinek van, lehet, hogy a lányé ebben keresendő.
Hirtelen a kezében pattan az előbb dobott újság mellett még egy doboz cigaretta is, igazából még csak most fogja fel, hogy pofátlan módon előtte szívja azt a beszélgetőpartnere is. Erősen húzza a száját, majd még jobban, később pedig még annál is inkább, de egye fene, most leleplezi magát, hogy láncdohányos, és azonnal ki is vesz egy szállal, meggyújtja, majd ő is elkezdi az élvezeti szerrel nyugtatni magát. Egy slukk, két slukk, majd egyre több, végül pedig megszólal.
- Pocsék egy cigit szívsz, de most megteszi. – Alapvetően lehet, hogy ízlene neki, persze azért ez erős kifejezés, de most egyszerűen annyira keserű a szájíze, hogy nem tudja kiélvezni a cigaretta nyújtotta örömöket. De azért tökéletes módszere annak, hogy az ingerületi állapotból nyugalmiba helyezze magát, és még az erei is tágulnak, fogyaszt is, szóval csupa-csupa jó hatása vannak ennek a nikotintartalmú szernek. Az, hogy később milyen szövődményei alakulhatnak ki, már részletkérdés, ezzel foglalkozzanak az orvosok, akiket azért fizetnek, hogy kutassanak utána.
- Be sem jöhet a kastély épületébe, szóval nyugalom már. Engem is leb’nak, ha beengedem, és valahogy nagyon nincs hozzá hangulatom, hogy vitázzam drága királyfinkkal ez ügyben. – Arra, hogy a lány megölné, nem is reagál, egyrészt a mai idegsokk után ezzel teljesen tisztában van, másrészt pedig a sok időn át tartó feszültég felgyülemlése nagy tettekre képes sarkallni az embert. Amikor meghallja a kérem szót, hirtelen felröhög, valahogy olyan kényszer gyülemlik a testébe, melynek feszítő érzése ezt az ingert váltja ki belőle. A kis előadás után lassan elkezdi forgatni a szemeit, de persze azért ezt mindenképpen meg kell jegyeznie. – Ugye, hogy tudsz te jó kislány is lenni?
Röhög fel újra, majd miután leállítja magát, nekidől a falnak, eldobja az elszívott cigit a földre, majd illedelmesen tapos egyet rá, és forgatja a lábfejét. – Mindazonáltal remélem tudod, hogy ezt neked tilos – mutogat az eltaposott csikkre.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 19 2009, 20:23

// Éééééééésssss ezennel vége Very Happy Köszönöm a részvételt ^^//

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Okt. 22 2009, 17:42

[ Akane ]

- Úgy tűnik, hogy nagyon is tudja, hogy hova menjen, bár az a válasz, melyet ő statuál, neked nem felel meg, vagy pedig abszolúte nem érdekli a véleményed arról, hogy mégis hogyan látod te az egész szituációt – okosítja ki a nőt az embertani, pszichológiai ismeretekből. Ahogy most elnézi a nőt, szinte magától értetődik neki, mint lakótársnak, hogy már megint a szokásos felállás van: Akane saját magát mérgeli, teljesen oktalanul, és feleslegesen, de az együtt töltött idő alatt már teljesen megszokta ezt az attitűdöt, mely annyiszor előkerül. Lehetséges, hogy a nőnek valamiféle idegrendszeri problémái lehetnek, és mintha egyik inger követné a másikat, vagy éppenséggel megsokszorozódna egy eset a többszörösére, ebben a testben. Mint a kettő elképzelhető, de az is lehet, hogy csak az időutazás viselte meg, és azért ilyen zavarodott elme. Végül is, ebbe a hitbe kényelmes magát beleringatni, hiszen akkor legalább az is biztos, legalábbis majdnem, hogy neki bizony semmi köze sincsen a nő egykori szerelméhez, aki nem is létezik, csak a képzelet, az agy szüleménye.
- Az egy dolog, édesem, hogy a hazádban császárnő voltál, itt azonban Gerard a császár, és nem te – csóválja meg kissé a fejét, fenébe ezekkel a középkori hierarchikus hagyományokkal. Nem egyszer kell ezt egy nap végighallgatnia, nem egyszer kell kezelnie az ilyen kitöréseket. De hát, az édes élvezetekért bármit, még ezt is hajlandó elviselni, egy bizonyos fokig. Maximum, amint az a bizonyos pohár betelik, akkor ironikusan próbálja a jó út felé terelni Akanét, vagy nyíltan kioktatni, mint valami macska-egér játékban. Ezekből születnek általában a legnagyobb viták, de ő magának már azt beszélte be, hogy olyanok, mint egy rossz házaspár. Együtt élnek, igaz kényszerűségből – bár meg kell hagyni, hogy Christian nagyon élvezi a helyzetet -, illetve állandóan marakodnak, mintha az egész élet egy háborúból állna. – Amúgy biztos vagyok benne, hogy előző életemben én is császár voltam, mert valami szenzációsan áll nekem ez a ruha, nem gondolod?
Néz végig magán, kajánul vigyorogva. A barnás színű, reneszánsz ruha gallér részéhez kezdi el közelíteni a kezét, majd megigazítja azt, ezután pedig ütemes mozdulattal kezdi el simítani magát az ujjbuggyot, mely a sok emelgetés hatására kissé gyűrött lett. Bár maga az öltözék roppantul szorító tud lenni, bizonyos pózban, de amúgy elmondható, hogyha azt vesszük, még egész emberien néz ki benne. Mondjuk ez biztos, hiszen ilyen ruhákban jártak-keltek a nő korában is, bár nem Japánban, az biztos.
- Így legalább teljesen kortársak vagyunk – teszi hozzá gyorsan, majd elkezdi öntögetni kezd valami jóféle vodkát, mely lehet, hogy kissé erős kezdés, de két pohárka után biztos, hogy mindketten úgy fogják inni, mint a vizet, már ha tovább mennek. Más minőségi italt, amit esetleg képes lenne meginni, nem lát egyáltalán, ugyanis leginkább olyan italok vannak az asztalon elhelyezve, amelyek nagyon minimális alkoholtartalommal rendelkeznek, sőt, mondhatni, hogy csak egy hasonló hatású, különleges szer van bennük, hogy a diákok még véletlenül se legyenek rosszul, ha titokban elkezdik azt ízlelgetni. Bár az tény, hogy nagy dózisban, ez is veszélyes lehet.
Végighallgatja a nő lány-anya kapcsolatról szó értekezését, majd felröhög. No, igen, ez most tényleg egy helyén álló reakció, ugyanis roppantul viccesnek találja azt, hogy ennyire elengedte akkor magát a kedves lakosztálytárs. Hát igen, az is biztos, hogy Erin megbánta hatszázszor, hogy akkor berúgott, de azt is le meri fogadni, hogy Akane is unja már az anyaszerepet, valahogy abszolút nem illik be abba a képbe, amelyet mutatni akar magából. Valahogy az anyaság nem illik bele a makrancos, makacs nő formába. Hello Kittyről még mindig abszolút nem tud, eddig sikerült a nőnek mindig úgy elrejtenie a vállát, vagy leharaptatnia, hogy az véletlenül se látszódjon. Pedig, ha az nem, akkor semmi sem tudna szélesebb vigyort kanyarítani az arcára a férfinak.
Hiszen induljunk csak ki. Ha ittasan ilyenre képes volt, akkor mi mással tudja még meglepni az emberiséget. Ki tudja, lehet, hogy akkor a méreggel egy cseppet sem törődik, és beadja a derekát egy bizonyos jelenetre, melyre minden férfi annyira vágyik. Hiszen valljuk meg, a keleti elegancia, és báj teljes mértékben vonzóvá teszi a kőszívvel rendelkező álomnőt. Mint egy gésa, bár ha közelebbről megnézzük, akkor mondhatjuk azt is, hogy erről van szó. Igaz, van benne nyugati vér, és nyugati hűvösség is, talán ezért is olyan rideg, de az is lehetséges, hogy csak egy álarcot visel az arca előtt, mert nem akarja kimutatni az érzelgős, gyenge nő arculatát.
Hirtelen egy közeledő alak kezd el kibontakozni, egy szintén egzotikus nő formájában, bár ekkor még nem tudja abszolút, hogy errefelé fog jönni. Bár az esetnek, melyet Corwell dühe okozott, már vége szakad, az utórengések még csak most kezdődnek, ugyanis az előbb is említett személy azonnal elkezdi kioktatni Akanét. Vigyorog, már-már szinte a hasát fogja, de azért türtőzteti magát, bár ez eléggé nehézkes feladat, de emberek vagyunk, tudjuk magunkat kontrollálni, ha szeretnénk. Ami a legjobban tetszik neki, az a negyedik pont, majd hirtelen most már tényleg felröhög ezen, és megjegyzést is tesz, azonnal.
- Ezt most nekem, vagy neki mondod? – természetesen tudja, hogy neki van címezve az utolsó mondat, de azért jobb bebiztosítani magunkat, nagyon sok feminista nőszemély képes arra, hogy félrekacsintson, és ne arra nézzen, amerre kell. Hiszen nekik az a lényeg, hogy a nők legyenek az elsők, és éppen azért… Nem folytatom tovább. Az egy dolog, hogy ezzel le lehet szúrni a férfit, de mivel a lapok nyíltak, azért annyira mindegy, hogy nem tud hatni lényegében a dolog. Az viszont teljes mértékben hatásos, amilyen pszichológiát, vagy inkább terrort használ a férfi a nő ellen, miszerint a reinkarnációt teljes mértékben beszünteti, már ami Jin lelkét illeti.
Persze csak akkor, ha tényleg létezik ez a bizonyos lélek, ugyanis ha nem… akkor megszívta, és halála után egy démon fog majd táncolni az ő kis szellemi énjével.
- Ne foglalkozz már ezzel, majd bejönnek, ha akarnak. Nem fogja megölni őt Gerard, megnyugtatlak, nem lenne képes gyilkolni – azért ezt a kijelentést még maga sem gondolja komolyan, de ha csak ez hat a nőre, akkor legyen, egye fene. – Ki kezdi amúgy ma a zuhanyzást?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Okt. 22 2009, 19:04

[Christian]


Nagyon is örülhet a férfi, hogy Akane nem szól semmit se a kioktatásra. Most egészen máshol járnak dübörgő gondolatai, és ha Christian nem vigyáz, akkor a dühe könnyen rajta csapódhat le és nem Gerardon. Bár ha jobban belegondolunk, akkor így is, úgy is a mellette álló férfi fogja kapni a nehezét, hiszen napi 24 órában ő van a nő mellett. Tény és való, hogy Akane sokszor idegeskedik. Néha egészen kis apró dolgokon képes olyan méretekben felhergelni magát, hogy a fél lakást teljesen átrendezi a dühhullámokkal. Nem is csoda, hogy a történelem könyvek leírása szerint a saját ereje és dühe szaggatta szét. Nos, remélhetőleg hogy az új kor vívmányainak, vagy éppenséggel Christiannak köszönhetően ez nem fog bekövetkezni ebben az új felállásban. Tulajdonképpen csak alapvetően ilyen a nő jelleme, semmi elmezavar, semmi elmegyengeség, vagy betegség, vagy időzavar. Valljuk be őszintén, mindig is el volt kényetetve, amikor kislányként élt a királyi palotában, később ezen császárnői mivolta sem változtatott. Ha meg nem eléggé kényeztették, hát akkor kizsarnokoskodta magának, hogy megkaparintsa azt, amit akart. Egy aprócska korszakváltás és kultúraváltozás nem fog változtatni ezeken a beivódott szokásokon. Akane inkább hisztizik, durcázik, üvöltözik és mérgelődik, mintsem kimondja azt a varázslatos szót, hogy... "kérem". Már csak a feltételezés is sértés. Összeszűkült szemekkel sandít oldalra a férfira, lehetőleg háttal a tömegnek, hogy még véletlenül se lássák szemein az érzelmi változásokat. Hová lenne az órai imázsa a hüllőtekintettel?!
- Még egy ilyen, Christian, és alhatsz az állítólagos császár úrral ma este! És nem vagyok sem az édesed, sem a savanyúságod, sem a keserűséged!
Fenyegeti bőszen, miközben előrántja kimonojának ujjából a legyezőjét és azzal juttat magának egy kis friss levegőt, hogy lenyugodjon. Még manapság se ajánlatos firtatni a nő nem létező pozícióját. Dühéből és haragjából csak a férfi kérdése zökkenti ki kissé. Nem válaszol rögtön, hanem szépen lassan végigméri Christiant. Arcán persze nem tükröződik, hogy valóban elismeri, amit mond, tényleg jól áll neki a ruha. De nem lenne Akane, ha mindezt valami gusztustalan sugárzó mosollyal az arcán közölné a férfival. Csak csípőre teszi kezét, és megvonja a vállát.
- Elmegy.
Összegzi csodálatát mindössze csak egy szóban. Mintha csak egy morzsát vetne a pasinak, hogy örüljön a fejének. Aztán kifürkészhetetlen mosollyal azért hozzáteszi.
- Nem voltál császár. Csak egy mezei szamuráj, akinek a dolga az én védelmem volt.
Jelenti ki határozottan és felszegett állal. Ugyan a hanghordozása olyan, mintha semmire sem tisztelte volna azt a mezei szamurájt. De ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így van. Közben nagyban kortyolgatja és fogyasztja a vodkákat és whisky-ket, olyan lendületekkel és természetességgel, mintha csak üdítőt inna. Körülbelül ugyanilyen természetességgel veszi, ahogy Friminka szájal vissza neki. Mintha csak leperegnének róla a szavak és totálisan süket fülekre találnának. Az ilyet nagyon jól játszotta uralkodó-korában. Hihetetlenül idegesítő tud lenni, ha egy vitában az egyik fél tökéletesen passzív. Bár tény, hogy valószínűleg később ez nem lesz túl jó fénnyel a munkakapcsolatukra, na de miért érdekelné ez Akanet?
Újabb gyilkos tekintet a férfi felé, aztán halkan morrantja szemeit forgatva, színésziesen.
- Ki tudja...
Nem Friminkának szánta a dolgot, de ha már Chris a hülyét játssza, akkor nem kap értelmes választ sem. Tekintetével figyeli, ahogy lassacskán szivárognak kifele a diákok, őmaga pedig elégedetten szusszant egy nagyot. Hát ezt is túlélte mindenféle nagyobb katasztrófa nélkül. Elmélázgatva figyeli az egyre fogyatkozó tömeget, amikor a másik kérdésére felvont szemöldökkel pillant oldalra rá, nyújtja a poharát egy újabb körre.
- Természetesen én kezdem, mint fáradt, dolgozó nő, királynő és császárnő.
Büszkén ki is húzza magát a kijelentésnél, szája szegletében mosoly bújkál. Ahogy kimegy az utolsó diák is, merev tartása megváltozik és fáradtan dől az asztalnak. Egy ideig nem is szól, nem is csinál semmit, aztán felegyenesedik és laza léptekkel megy az ajtóhoz, hogy becsukja azt. Elégedetten sóhajt egy nagyot, amint visszalépdel Christianhez, finoman megpaskolja a férfi arcát.
- Addig te jófiúként szépen kitakarítod ezt a disznóólat.
Odalépdel az egyik falhoz, megharapva ujját rajzol fel egy kis kört, mire a falból egy kisebb polc tör elő, rajta egy valóságos mini bárpulttal teli mindenféle olyan itallal, ami csak a nő kedvencei közé tartoznak. Némileg elgondolkodik, hogy melyik üveget is válassza. Bár az, hogy az "ecc-pecc-kimehetsz..." kezdetű mondókával kezdi kiszámolni melyikből igyon, gyanússá válhat pityókás állapota. Mutatóujját végül egy üveg borra fekteti és szélesen elmosolyodva nyitja ki, majd húzza meg minden teketória nélkül. Előre örül, hogy áztathatja magát egy ilyen este után hosszas ideig, miközben borozgat és élvezi a csendet, amit csak ilyenkor kaphat meg. Bájos mosollyal indul meg a fürdő felé, a férfinak intve.
- Maximum két óra múlva látjuk egymást!
Nem zavartatva magát lerúgja a magas talpú tipikus japán cipőjét, majd kezdi levetni a kimono felső részét, melynek köszönhetően kibukkan a hátán lévő kígyó-sárkány tetoválás teteje. A kígyók izegnek-mozognak kavarognak és csúszkálnak bőrén folyamatosan és türelmetlenül. Azt persze nem tudni, hogy csak az ittas állapotának köszönhetően nem érdekli a közönség, vagy direkt azért is mutogatja magát, hogy szenvedjen Christian az elérhetetlenért.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 26 2009, 16:24

Teljesen mindegy az neki, hogyha rajta csapódik le a feszültség, már teljesen hozzászokott, és igen, jó az elmélkedés, a java részét úgyis Christian fogja kapni, hiszen ő az, akit lehet a folyamatos lázadozó, feminista gondolatokkal meg lehet támadni, mivel ő van a legközelebb, és hát… az ember könnyebben tud megsérteni olyan embereket, akiket szeret, ugyebár. Valahogy nekik sokkal könnyebb elmondani a sértő, oda nem illő szavakat, önkénytelenül is, hiszen nem akarjuk őket semmiképpen sem megsérteni, és haragot táplálni velük szemben, azonban a kocka sajnos nagyon sokszor gurul ebbe az irányba.
Nem nagyon akarja elkeseríteni Akanét, illetve nem is nagyon beszélgettek még erről a témáról, azaz a nő természetes, és felborított haláláról, de az újkorban sincsenek olyan eszközök, amivel ezeket az idegi alapú gondokat, és kitöréseket kontrollálni lehetne, maximum csak gyógyszerekkel, amik viszont mellékhatásuk következtében valamilyen más szervet tesznek tönkre. Ez az élet rendje, a valamit valamiért elv tökéletes érvényesülése. Senki sem ad a másiknak csak úgy oda, csak abban az esetben, ha ellenszolgáltatást vár. Még az ajándékoknál is ez van, hiszen ha meg is ajándékozzuk a másikat, akkor elvárjuk, hogy a következő ilyen esetben ez fordítva is ugyanúgy működjön.
Persze vannak olyan dolgok, amik teljesen önzetlenül mennek, de ezek ebben a mai társadalmi differenciálódásban már nagyon kevesen vannak, meglepően sajnálatos módon. Itt, az eset megoldása érdekében teljes jellembeli változás, és nyugalom kell, amelyet lehet, hogy éppenséggel a férfi, az életbe való befurakodásával akadályoz, de egy másik felfogás szerint, ha már egyszer közel van az áhított lélek, akkor valamennyivel könnyebb átélni mindezt, hiszen van egy segítő támasz, amelyre anno is szívesen támaszkodott. Persze a forma, és a körítés az más, hiszen ahogy eddig megtudta, Jin inkább érzelgős volt, vele ellentétben, de a lényeg az ugyanaz, és hamisíthatatlan.
- Nem akarok a császár úrral aludni, mert nem ismerek egy császárt sem. Amúgy pedig a sósságom leszel akkor? Ezt nem soroltad be, és én kifejezetten szeretem a sós ízeket – csóválja meg a fejét, elgondolkozva kissé, majd újra a ruháját igazítja meg. Bár jól áll neki, ettől függetlenül még rohadtuk kényelmetlen, és el sem tudja képzelni, hogy a reneszánsz korban melyik marha volt olyan, hogy ilyet viseljen. Annyira abszurd, hogy ilyen hacukákban járkáltak fel-alá, amiben még a mozgás is olyan robotszerű, hogy azt egy mesterséges intelligenciával ellátott fémdoboz is irigyelni tudná. Mondjuk, ha azt nézzük, minden csak megszokás kérdése, ő pedig már az egyszerű, és kényelmes ruhákra szocializálódott, nem ezekre az emberkínzó darabokra.
- Ne rontsd el a kedvem, biztos vagyok benne, hogy a két életem közötti életemben császár voltam, ha már az elsőben nem lehettem. Általában az ember, ha valamit nagyon akar, akkor megkaphatja, és hát biztos vagyok benne, hogy a császári cím az sokkal jobban vonzott akkor is, mint a testőrködés – mondja, azzal lassan elkezdi iszogatni az italát, miközben komoly tekintettel néz a feszült nőre. Hát igen, valahogy Christian sem olyan embernek ismerte meg Akanét, akit annyira érdekelne az, hogy egy másik személlyel minden a kapcsolata, legyen az bármilyen formájú, valahogy ezt a tézist tartja a lehető legtávolabb a nőtől. Szemét elkezdi kissé dörzsölni, majd felröhög, amikor a nő közli vele azt a bizonyos ki tudja mondatot. Teljesen biztos benne, hogy a mondat neki szól, és csak bosszúból szórakozik Akane, a maga nyers módján, így nem is veszi komolyan, és tud rajta nevetni. Bár ha a feminista ént nézzük. Áh, az csak egy mellékes tulajdonság.
- Ahogy óhajtod, sósságom – direkt húzza a nő idegeit, és szórakozik azzal, ezt kaján vigyorral is megtoldja a hatás kedvéért. – Biztosan nagyon elfáradtak a végtagjaid abban a két varázslatban, amellyel áttetted egyik helyről a másikra azokat a gyönyörű, mégis divatjamúlt Edo-kori vázáidat – gúnyolódik kissé, majd amint a takarításra kerül a sor, rázza a fejét.
- Mivel én is fáradt vagyok, így ezt az ehhez értő manóinkra bízom. De ha gondolod, a vázáidat addig szívesen kipakolok. Vagy inkább széttöröm. – mondja, majd teszi hozzá a megjegyzést magában, ki nem mondva, miközben leteszi az üres poharat. Már hívja is a szorgos aktivistákat, akik lassan teljesen kitakarítják a lakosztályt, persze a vázákhoz még véletlenül sem nyúlnak, minden bizonnyal azért, mert tudják, hogy a nő éktelen haragra gerjed, ha megtudja, hogy azokat az engedélye nélkül valaki piszkálta. Pedig biztos benne a férfi, hogy nem olyan értékesek azok, mint azt gondolják, és császárnőként biztos, hogy van belőle még több, mint amennyi ki van állítva.
Elérhetetlenség? Nem, ezt a szót nem is ismeri a férfi, szinte biztos benne, hogy nemsokára már a nő fog könyörögni azért, hogy érintse meg őt Christian, mindez csak pár hónap kérdése, annyit pedig talán még kibír. Őt valahogy abszolút nem érdekli a tetoválás, annál jobban izgatja a fantáziáját a test többi porcikája, melyeket még láthat. Nincs akkora mázlija, hogy a Hello Kittyt megpillanthassa, biztos, hogy már beharaptatta a kis hüllőivel, de jobb is, mert az viszont már biztos, hogy a figyelméből teljesen kizökkentené.
- Siess, addig bemelegítem az ágyikódat is, nehogy még ezzel is fáradnod kelljen – nevet fel, majd lassan leöltözik ő is ebből a reneszánsz göncből, és alsónadrágban kezd el sétálni fel-alá a rezidenciában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Okt. 27 2009, 01:27

Lefáradva sandít a férfira, tekintetéből süt a fáradtság és az idióták iránti megvetés. Aztán halkan morrantva teszi csípőre kezét legyintve.
- Hát nevezz sósságomnak, bánom is!
Hördül fel, bár ez a megnevezés sem tetszik neki túlságosan. De ha ennyire akarja a férfi becézgetni, hát legyen boldog! Ha ezt is megtiltja neki, akkor biztosan kitalál valami más hülyeséget. Mindezek mellett reménykedik benne, hogy Chris majd abbahagyja ezeket a baromságokat, ha ő fel se veszi. Olyan ez, mint a gyerekeknél. Minél jobban mutatod mennyire zavar a csúfolódás, annál jobban hergeled a kedélyeket. Talán ez a módszer működik Christian-nél.
Talán nem.
Látja azt a kaján, vigyori képét, és majd felrobban magában a méregtől, hogy folyamatosan ilyen hülyeségekkel zaklatja. Egyszerűen bosszantja, hogy mennyire élvezi mindezt a pasas. Mintha valami perverz örömet lelne a nő piszkálásában. Akane nagyot sóhajt szemeit forgatva, majd fordul a férfi felé.
- Természetes, hogy ennyire elfáradtam. Régebben a hülye pakolásokat, meg egyéb rendezkedéseket mindig egy tucat szolga végezte. Most itt vagyok ezekkel a nyeszlett manókkal, akik már abba is belerokkannának, ha felemelnék a vázáimat.
Teszi csípőre kezét, miközben meghúzza az italát újra és újra és újra és... újra. Ehhez a pasashoz erős idegek kellenek, annyi szent. Na jó, még egy kortyot az alkoholból. Nagyot sóhajtva csóválja meg a fejét, majd kezd a készülődésnek a fürdéshez. Persze, az ital már kezd hatni nála, de azért még van annyi benne, hogy tudatosan húzza a pasas idegeit. Ezt a "sósságom"-ért kapja. Meg a folyamatos piszkálásokért. Meg amúgy is.
Ahogy szépen lépked a fürdő felé, úgy csúsztatja le a kimonóját felsőtestéről. Természetesen mindebből a férfi csak annyit láthat, hogy Akane teljes hátas tetoválásában gyönyörködhet. Ennél lejjebb a fürdőig nem is engedi Akane a ruhát, de mielőtt eltűnne az ajtó mögött, még szélesen elmosolyodva pillant hátra Christianre pillantva. Nem egészen kedves mosolynak mondható. Inkább amolyan "Szenvedj kutya, attól leszek boldogabb." kifejezéssel az arcán méri végig. Hogy ez a nő nem fog könyörögni Christiannek, az is biztos. Még ha tetszene is neki a férfi, akkor sem, elvégre ott van az a csúnya, fenimista én. Plusz büszkesége és arisztokratikus tulajdonságai sem engedik, hogy egy hím előtt alázkodjon meg és könyörögjön neki. Főleg egy olyan nő nem vetemedne ilyen botorságra, aki után a saját korában is bolondultak a férfiak. Egy ilyen büszke, arrogáns és egoista nőszemély nem alacsonyodna le a megalázkodásig, tehát a férfi várhat halála napjáig erre a dicső pillanatra.
Azt bezzeg elengedte a füle mellett, hogy Christian az ágyába akar bújni.
Nagy hiba.
Amint a fürdőjébe ér, teljesen levetkőzik és szélesen elmosolyodik szusszantva.
- Végre...
Mormogja halkan, hogy aztán elégedetten lépdeljen be a fürdőjébe, ahol a forró víz már várta. Somolyogva hunyja le a szemeit, amikor beszáll a vízbe és nagyban kortyolgatni kezdi italát. Mi is lehetne ennél jobb? Elég sokáig áztatja magát és itókázik jó kedélyűen, miközben azon gondolkozik, hogy hogyan törhetne borsot a férfi orra alá. Végül arra a döntésre jut, hogy majd megvárja a holnapot, mert nem igazán tud koncentrálni ilyen prioritású dolgokra. Nagyot sóhajt, aztán lehunyt szemekkel élvezi tovább a fürdőzést. Ahogyan már elköszönésnél is mondta, valóban két órán keresztül úszkál és fürdőzik sokáig. Csak akkor száll ki a vízből, amikor már a második üveg piát is kiitta rendesen és lelkiismeretesen.
Somolyogva nyújtózik egy nagyot, majd kissé ingatag léptekkel sétál vissza a szobájába. Ami tulajdonképpen teljesen normális és átlagos volna... ha éppenséggel minden ruháját, köntösét és törölközőjét nem hagyta volna a fürdőben. Így persze máris érthető miért volt hiba elengedni a füle mellett, hogy a férfi az ágyikójában fogja várni. Mivel azonban a nőt semmiképpen nem mondhatjuk szégyellősnek (és végképp nem józannak), így csak mérgesen vonja össze a szemöldökét és teszi csípőre a kezét.
- Te meg mi a redvás fészkes fenét keresel az ágyamban?! Takarodsz ki szépen a saját helyedre!
Na igen, ittas állapotban visszajönnek azok a szép és kultúrális szavak, amiket még kedves fogadott lányától tanult el egy közös itókázás során. A férfi pedig joggal mondhatja el, hogy bizony kutyául bánik vele a Sors... vagyis inkább Akane. A nő mérgelődve mered rá egy ideig, aztán jönnek azok a bizonyos prioritást nyerő dolgok. Vagyis a ruhaszerzés és újabb itóka keresése közül utóbbi válik elsődlegessé. Chrisre fittyet hányva lépdel a kisszekrényéhez, hogy azt a bizonyos alkoholt megkeresse. Elő az italt, nagyot húz belőle, aztán visszafordul és lefekszik az ágy szabad részébe továbbkortyolgatva az italából. Valahol mélyen, legbelül motoszkál benne egy gondolat, hogy fel kéne öltöznie, de aztán csak megvonja a vállát és befekszik a takaró alá. Magában pedig megjegyzi, hogy teljesen felesleges aggódnia a pasi miatt, mivel úgyse kaphatja meg őt. (Legalábbis amíg ő nem akarja.)
Nem szól a pasashoz, mivel erőteljesen várakozik arra, hogy kifáradjon Christian a szobájából. Közben észre sem veszi, hogy letelt a 24 órás eltűnési ideje a Hello Kitty tetoválásnak, ugyanis ilyenkor szokta mindig felzabáltatni a kígyótetoválásokkal. Jelenleg azonban nagyobb figyelmet tulajdonít az italának, mintsem a hatalmas veszélynek, ami a Hello Kitty-tetoválás jelent.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szer. Okt. 28 2009, 16:42

- Te mondtad, innentől nem foghatod rám. Bár amúgy nem tetszik a név, de ha mást nem engedsz, akkor legyen hát – érti ő a pszichológia lényegét, viszont most nem foglalkozik ezzel, és még véletlenül sem jut eszébe. Majd később biztos, hogy el lesz felejtve az egész megnevezés, most azonban kellenek olyan szavak, amelyek szúrják a nő szemét, méreg módjára. Christian nagyon infantilisnek hathat alkalmanként, és előszeretettel nyúl vissza olyan gyerekes eszközökhöz, amelyeket más esetben csak az óvodában lehet látni. Mondjuk nem is titok, imádta a kölyökkort, az akkori szórakozásokat, és kicsapongásokat, lehet, hogy éppen ezért nem képes bizonyos szemszögből nézve még mindig felnőni. Persze a gondolkodásmódja már alakul, és gyakran egészen felnőttes, vagy olyan, mintha már gyereke lenne, de még nem teljesen fejlődött ki az a bizonyos ráció.
Még szép, hogy tetszik neki az, hogy ennyire lehet idegesíteni a nőt. Akit nem lehet felhergelni, azt nem is élvezetes szurkálni, de akire ez nagy hatással van, azt külön élvezet, mondhatni már-már banális. Szerencséjére Akane pontosan olyan, aki kifejezetten idegesíthető, mivel úgyis fog reagálni rá, bár az igaz, hogy gyakran ugyanazokkal a felsőbbrendű kifejezéseivel, melyekhez már teljesen hozzászokott. Ilyen például az, hogy megengedheti magának, mert császárnő, vagy az olyanok, amelyekkel azt fejezi ki, hogy ő mennyivel tökéletesebb a férfinál, a feminizmusból kiindulva. Ezeket meg persze nem hagyhatja annyiban a férfi, magától értetődik az, hogy reagálnia kell a sértésre, majd a nőnek szintúgy, amikor megkapja azt. Ebből alakulnak ki aztán azok a bizonyos macska-egér játékok, melyek mindennaposak. Túlságosan is hasonlítanak, és túlságosan is makacsak a véleményükhöz, pedig egyikük sem birtokol erkölcsi fölényt, vagy éppenséggel másfajtát.
- Éppen ezért nem kellene ennyi felesleges kacatot tartani, csak a baj van velük. Nem hiszem, hogy a mestered művei nélkül nem lehetne élni, hiszen lásd, hogy most is milyen kellemes a szoba, azok nélkül a fránya vázák nélkül – fejti ki a véleményét, és kissé fel is emeli az orrát, ezzel is megmutatva, hogy na, már pedig most nekem van igazam. A manókra nem reagál, nem véletlenül, hogy ő maga ajánlotta fel a szolgálatait, miszerint majd ő előhozza ezeket a kerámiákat a rejtekhelyről, és nem terheli vele a manókat. Még a végén tényleg össze fogják törni, és abból csak a baj van, ami természetesen a férfin fog lecsapódni, mintha valami sörcsap lenne.
Már megszokta, hogy ő az áldozati bárány, bár nem panaszkodhat, mert a rigolyáit pedig szintén át kell élnie a másik félnek, márpedig Christian egy idő után roppantul idegesítő személyiség tud lenni az örökös szórakozással, és piszkálódással. Képes annyira belefúrni magát az emberekbe, hogy már olyan érzést kelt bennük, mintha piszkavassal bökdösnél azokat. Ez pedig valljuk meg őszintén, nem éppen a legkellemesebb érzések egyiket, biztosan szívesebben fürdenének a habokban az emberek.
Hát, az, hogy gyönyörködik bennük, az eléggé erős kifejezés. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy ez egy megszokható látvány, de azért szerinte egy kellemes, és csodálatos test elcsúfítása, de biztos, hogy majd idővel még arra is ráveszi a nőt, hogy ezeket a kis mellékes testékszereket eltüntesse magáról, a modern mágustudomány már csodákra képes, főleg a bájitalok terén. Biztos, hogy van valami olyan szer, ami eltünteti hegek nélkül, bár ebben nem teljesen biztos, Gerard a szakértő, nem pedig Christian. A mosoly átjárja őt teljesen, persze azért érzi rajta, hogy ez a tipikus Akane féle szarkasztikus vigyor, amelyet nem kell kedvességnek venni, inkább szemrehányásnak, így tehát nem is mond rá semmit. Vicces, hogy még ittas állapotban is mikre képes ez a nő. Hát, még ha tudná, hogy ez nem minden…
Az egy dolog, hogy még most nem képes arra, hogy élvezze a pillanatot, a mai napot, és eleget tegyen annak, amit a férfi óhajt, de később ez a kocka még bátran fordulhat egyesről a hatosra. Gyönyörű megfigyelni, ahogyan egyik pillanatról a másikra mennyire ki tud fordulni az emberi jellem, és vesz ellenkező irányt, ami a karakterfejlődést illeti. Mivel Akane teljesen elmélyül abban, hogy mekkora gyönyörnek tesz majd eleget azzal, hogy fürödhet ezután, a számára cseppet sem fárasztó nap után, nem válaszol arra a sarkalatos kijelentésre, melynek később biztos, hogy ő fogja meginni a levét, és majd főhet akkor, de már késő lesz. Már előre látja lelki szemei előtt a mély felháborodást, de hát kit érdekel… Ezt a bulit nem hagyhatja ki, ez egy óriási lehetőség. Igaz, hogy az előbb is említett dobókocka sokkal mélyebbre fog gurulni ezután, de ha csak elszáll előtte az arckifejezés megrökönyödése, már elröhögi magát, ezt muszáj látnia élőben is.
A már említett ruhaneműben lassan besomfordál a lakosztály hálószobájába, majd a takarót lassan odébb húzza, és beférkőzik a lepel alá. Nevetséges a látvány, de neki megéri, a napja fénypontját élheti később át. Már-már majdnem elalszik, amit azért nem kellene, hiszen ki tudja, lehet, hogy a nő annyira megilletődik, hogy meglepettségében, és alkoholizált állapotában gyilkolni is képes, és a reggelt már nem éri meg a férfi, de szerencséjére hirtelen egy hangot hall.
Elvigyorodik. Ez az első reakciója, majd megfordul, és ezután inkább az ő tekintete csodálkozik el. Nem szégyellős a kicsike, az már biztos. A meztelen test látványa izgalomba hozza. Valahogy mindenre számított, seprűnyélre, fakanálra, ostorra, de erre nem. A vigyor kezd teljesedni, és más is… No, de ezek már részletkérdések. Teljesen megfordul, így már a teste is a nő felé fordul, nem csak a feje, majd kezét a fej alá teszi, így támasztva. Bámulja, stíröli a női testet, minden porcikáját beleértve.
- Látom te is teljesen készen állsz. Amúgy pedig mondtam, hogy bemelegítem az ágyikódat, úgy látom még értelme is volt. – Nem, nem mozdul, kifejezetten élvezi a helyzetet, minden szemszögből nézve, minden testtájékával együtt. A nő cseppet sem zavartatja magát, és teljes nyugalommal kezd el ital után kutatni, még mindig ugyanúgy, mezítelenül. – Nincs kedved megkínálni engem is? Koccintsunk arra, hogy rájöttél, nélkülem üres lenne az életed, és már te is azt akarod, amire gondolok.
Kettőt találhat a nő, hogy a férfi mire gondol, de valahogy van egy olyan érzése Christiannak, hogy elsőre is menni fog, nem kell ezen annyit agyalni olyan sokat. Akár tetszik ez a nőnek, akár nem, ő még mindig így marad, az ágyon belül, már hozzászokott a gigászi kényelemhez, sokkal jobb, mint amin általában alszik. Úgy tűnik, hogy a játékba belemegy Akane, ugyanis ő is bemászik az ágyba, nem szólva egy árva szót sem, azonban ami ezután következik… Ez lenne tényleg a csúcspont? Egy alak kezd kirajzolódni, majd hirtelen egy Hello Kitty kezd el felé integetni. A férfi felröhög, és nem is tudja abbahagyni ezt a hirtelen kitörő érzelmet.
- De aranyos! – vigyorog, melyről azonnal leolvasható, hogy ez a megalázás nyoma akar lenni. – Mindig is tudtam, hogy egy gyermeteg lélek vagy, aki még babázni akar. Eddig miért nem mutattad meg a kiscicádat? Azt hittem kígyópárti vagy, de tudtam, hogy ez csak egy álca.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Nov. 01 2009, 07:36

Azt ugyan lesheti Christian, hogy mikor tudja rávenni Akanet, távolítsa el a tetoválásait. A nő már igen régóta viseli ezeket, ráadásul vonzódása a kígyókhoz nem engedi, hogy ilyen szentségtelen dolgot műveljenek az ő kicsikéivel! Pontosan akkor varratta fel magára ezeket a kis édeseket, amikor megérkezett Japánba, a császári udvarba. Nem tud olyat ajánlani neki Christian, amiért cserébe hagyná leszedni. És egyébként is... ő szereti ezeket az izgő-mozgó hüllőket.
Felvont szemöldökkel méri végig az ágyában lebzselő férfit, majd nagyot sóhajt. Persze, nem vak és nem is hülye, pontosan jól tudja, hogy milyen hatással van a másikra, mégha most a fejébe is van szállva a pia. Szinte már maga lepődött volna meg, ha Christian egyáltalán nem reagálja le, főleg ott lent.
Férfiak...
Szemeit forgatja, amíg a másik beszél hozzá, aztán szépen visszalépdel az erőt adó alkohollal a kezében. Bizony nagy energiák kellenek az embernek, ha önmegtartóztató életmódban éppenséggel a másik életére próbál vigyázni. Hüllő tekintetével oldalra sandít Christianre, aztán felvonja íves szemöldökét és hátrasöpör pár fekete hosszú hajtincsét sóhajtva.
- Azt hittem ezt a témát már párszor lefutottuk.
Újabbat kortyol italából, majd összefonja maga előtt a karjait. Egyszerűen nem tudja elhinni, hogy a pasas nem bírja felfogni: Ő csak akkor van férfival, ha ölni is akar. Nagy megtiszteltetésnek vehetné, hogy eddig nem kívánta kinyiffantani a nő, de neeeem. Neki kísértenie kell a sorsát a nap huszonnégy órájában, minden egyes percben!
Egyszerűen felháborítónak érzi ezt Akane, olyan ez, mintha egy éhező előtt mérgezett ételt húznának oda-vissza. Amikor tudja az ember, hogy végzetes lenne megkaparintania, amit már régóta szeretne, de mégis annyira kísérti... Ez az ember itt mellette vagy egy született szadista, vagy egy hatalmas nagy idióta.
Vagy mindkettő egyszerre.
- Frissítem az emlékezeted. Esélytelen, hogy megtegyük azt, amire te gondoooolsz. Persze, ha öngyilkos akarsz lenniiii....
Fordul a férfi felé. Valahogy most hatalmas mértékű eszmefuttatásokhoz nincs sem energiája, sem józan gondolkodása.
- És egyébként is. Talán nem vagy tisztában cukorborsó, hogy munkahelyen a szexuális zaklatás bűn?
Kérdi felszegett állal, kihúzva magát, ugyanis nemrégiben elolvasott pár könyvet és az egyikben bizony írtak valami hasonlóról. Bár tény és való, hogy efféle csúnya dolgoktól nem éppenséggel Akane-t kellene félteni. A becézést meg direkt belerakja. Egyrészről az ittas állapotára kenhető, másrészről pedig hadd érezze az élt a hangjában a férfi.
Ekkor történik az, amire cseppet sem számít, és nagyon is bizonyítja, hogy nincs önmagánál. Ugyanis akkor kínosan ügyelt volna, hogy eltűnjön pontban a kis görcs. Ahogy Christian észreveszi a kis tetoválást, szemei elkerekednek és prüszkölve köpi ki az éppen fogyasztott italt.
- Hogy mih....?!
Hördül fel nagy szemekkel lepillantva a vállára, majd szemeit forgatva szitkozódik egy sort, amikor meglátja az integető kis cukiságot. Azóta már ezerszer megbánta, hogy megcsináltatta azt a kis randaságot. Na! Erre már tényleg lehet azt mondani, hogy szégyen és gyalázat a testén. Feszülten és mérgelődőn int egyet az egyik tetovált-kígyónak, ami rögtön megy is, hogy lenyelje egyben Hello Kitty-t. Összeszűkült szemekkel sandít oldalra a férfira, ahogy mormogja halkan.
- Ez csak egy baleset eredménye, amikor Erint örökbefogadtam! És kígyópárti vagyok, nem szeretem az ilyen kis dögöket! Úgyhogy ne röhögj! Hallod?! Ha nem fejezed be a röhögést, akkor húzhatsz is vissza a kanapédra!
Azt már persze nem teszi hozzá, hogy teljesen át lett ejtve, mivel az említett leányzó akkor váltig állította, hogy a Hello Kitty bizony egy vérmes vadállat. Szegéééény Akane pedig, mint középkori császárnő jóhiszeműen adott a szavára. Ma már persze tudja, hogy a gusztustalan cukiságán kívül nincs semmi szörnyűség ebben a kis vacakban. De ezt akkor sem akarja megosztani a másikkal, főleg úgy, hogy az kimondottan jót röhög rajta.
Igen hamar rájön ám a durca a nőre, így ha nem hagyja abba a férfi a röhögést, fogja szépen az eddig kezében tartogatott italt és ráönti Chris-re az utolsó cseppig. Sejthető Akane mérge, ha már egy fél üvegnyi alkoholt erre az akcióra elpazarol teljesen. Az, hogy ezzel az ágyneműjére is jutott bőven, már nem érdekli, ráér ezzel később foglalkozni. Harcias tekintettel mered a férfira, úgy fúj egyet.
- Tessék! Megkínáltalak!
Szó, ami szó, hogy eddigi együttélésük alatt még egyszer sem tudta Christian ennyire kihozni a sodrából a nőt. Persze, sikerült ám többször is felmérgesíteni, még azok a bizonyos hullámok is jöttek olyankor ki a nőből. Most azonban semmi hullám, semmi természetfeletti erő. Csak egy mérgelődő ittas nő, aki az előző percben nyakon öntötte egy fél üveg konyakkal. Azt persze nem tudja, hogy mit fog erre lépni a férfi, de az tény, hogy ezt a pár másodpercet kimondottan élvezte. A szemeiből azonban látszik, hogy bármi is legyen a reakció, ő most úgyis harcias kedvében van. Lássuk be, a gyermeteg szócsaták után cseppet sem meglepő egy ennyire gyerekes húzás. Ahogyan mondják, édes a bosszú.
Már csak a Hello Kitty miatt is. Már csak az utóbbi napok miatt is.
Csak azért is!

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Nov. 14 2009, 19:29

A férfi eddig majdnem mindent megszerzett, amit csak akart, szóval lehet, hogy csak idő kérdése, és már a tetoválások sem fogják piszkítani a terepet, egyáltalán. Főleg, ha már tényleg kialakul az egész kis viszony, amely már régóta be van tervezve, akkor a nagy szerelem hatására talán a nő is beadja a derekát, és akkor a kígyóknak lőttek. Meg lehet oldani könnyen, és ügyesen, bár igaz, hogy a fájdalomfaktornak magasnak kell lennie, ha ilyen, mágikus tetoválásokat szeretnének leszedetni az emberek, de ebben a mai világban már bármi lehetséges, főleg, ha erős maró hatású bájital van a kezünkben. Csendesen figyeli, ahogy a nő a pia körül lebzsel állandóan, és csak hajtja lefele a kortyokat. Már az is eléggé meglepő egyáltalán, hogy ennyire sokféle van a tárában, és mindez úgy hat, mintha sohasem fogyna ki belőlük. Nem is számolja már, hogy hányadik csusszant éppen le, inkább csak magában a nagyon sokadikat tartja számon.

Most, hogy így elgondolkozik rajta, végeredményében tényleg nagy ajándék lehet az a nőtől, hogy eddig még nem akarta megölni. Bár lehet, hogy mindez alapjában véve is csak annak köszönhető, hogyha meg is ölik, a gyanú alapból rá terelődik, és ebben a világban már nem császárnő Akane, akármennyire is képzeli ezt, itt bizony kő keményen meg is büntetnék érte, még akkor is, ha egész véletlenül a hatalma ide is kiterjedne. Hiszen nem egy olyan esetet lehet hallani, hogy a mugli világban is, illetve ebben a mágustársadalomban is sorra tartóztatják le a hírességeket, mert vagy erőszakoskodtak, vagy pedig verekedtek, netán illegális ügyletekbe keveredtek. A gyilkolás is lehetséges lenne, de ilyen mélyre azért még egyik sem süllyedt le. Talán a lakótársa, és most nevezetesen hálótársa sem fog. Talán… Hát, majd elválik később, amikor már nem mosolyogva fog felkelni reggel az ágyból, a hajnali napsütéssel barátkozva, mert egyáltalán nem is fog tudni felkelni, még véletlenül sem.

- Látom utánanéztél a modern törvénykezésnek. Amúgy tisztában vagyok vele, de mivel a munkahelyünk egyben a családi kis fészkünk is, csak éppenséggel ezen a helyen, ilyenkor, ilyen idő tájt már nem dolgozunk, nem számít zaklatásnak a dolog, mivel szabadok vagyunk, akár egész éjszakára. Az már tényleg annak számítana, ha akkor támadnálak le, amikor éppenséggel órát tartasz. – A gondolat hatására fel is röhög, hát igen, lelki szemei előtt már el is kezdett megjelenni, fényújságként a kép, ahogyan a diákok előtt hirtelen megdönti a nőt, egyenesen a padra, majd megtörténik az adott aktus. Érdekes lenne, az egyszer biztos, de a világ abból áll, hogy megragadjuk a lehetőségeket, és ha ez éppenséggel akkor adódik meg, akkor a férfi nagyon szívesen bevállalja, nem szerény ő még véletlenül sem, és még szégyenlős sem. Minden tökéletes, igen, bevállalja, akármi is történjék.

Nos, igen, tény, hogy a nő kissé túltett a mércén, és ha ez nem így lett volna, akkor még most is leplezni tudná a kis szimbólumot, amely a válltájékát ékesíti. Az élet azonban cseppet sem könnyű, még egy valaha volt királynőnek, császárnőnek sem, mindenre még Akane sem képes koncentrálni, és valahogy a pia most sokkal nagyobb prioritásnak örvend, mint a Hello Kitty-s ábra. – Nem tudom, hogy mi bajod van vele, hogy kapásból leszedeted, szerintem nagyon is illik a stílusodhoz – röhög még mindig, egyszerűen nem tudja abbahagyni, de azért valljuk meg, jogos a hirtelen jött kitörés, azért ilyet nem lát mindennap az ember, bármennyire is küszködik érte, hiszen ezek képesek csak igazán feldobni a napot.

- Persze, persze, én is ezt mondanám, hogy csak egy baleset. – Kezével közben játssza a bizonyos kis tátogatást, egyenesen a nő felé, majd konkrétan felfogja, hogy mégis mit mondott az előbb Akane. – Miért, ha abbahagyom, akkor maradhatok? – Nem mintha amúgy nem maradna, valahogy nem érdekli most már végérvényesen az, hogy a nő mit gondol, és mit nem szeretne. Ez a lehetőség elúszott, akkor kellett volna cselekedni, amikor megpillantották őt, nem pedig most, ilyenkor már késő. – Amúgy, ha gondolod, én is levetkőzöm meztelenre, hogy ne érezd magad egyedül.

Mivel nem hagyja abba a röhögést, így a büntetés teljesen jogos, és meg is érkezik, nem kell rá nagyon sokat várni. Hirtelen érkezik arcára, és egyben felső testére is az alkohol, melyet lassan elkezd magáról lefelé törölni, egyenesen az ágyneműbe. Szemével hunyorít, még nem teljesen meri kinyitni, nehogy az alkohol elkezdje marni a szemhártyát, de amint azt is körültekintően megtisztogatta sűrű pislogások közepette, kiemelkedvén az ágyból, kinyitja. Feláll a helyéről, majd odalépked a nőhöz, és mélyen annak a szemeibe néz, a lehető legkomolyabb szándékkal vegyítve. Egy ideig tatja a szemkontaktust, mintha csak várna valamire, majd megszólal, teljes hirtelenséggel.

- Tudtad, hogy állítólag dühből a legjobb szeretkezni, mert olyankor nincsenek gátlásaink? – kérdezi, még mindig teljesen komoly hangon, majd elvigyorodik, de nem a sértő, inkább a természetes formában. Hátrébblép, majd megvakarja az állát, ezután pedig végighúzza a kezét a fején, még mindig a konyakot törölgetve. – Amúgy köszi a piát, finom volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Nov. 14 2009, 21:25

Nos, nyugodtan hiheti ezt a férfi, úgysem fog minden összejönni, amit ő elképzel. Akane tiszteletben tartja a hagyományokat és a szokásokat (mégha nem is lehetne ezt egyébként kinézni belőle). Éppen ezért nem is fogja levakartatni, lemaratni magáról a tetoválásokat. Maximum a Hello Kitty-t. Mindezek mellett azok a kis mozgó rajzolatok a hátán nem csak egy kedves kis emléknek a nyomai. Talán hihetetlennek hangzik, de nagyban hozzájárulnak Akane magabiztosságához és akaratosságához. Ezektől a kígyóktól és a sárkánytól sokkal magabiztosabbnak és erősebbnek érzi magát. Semmi varázslat nincs bennük a mozgáson kívül, ez még a normális mugliknál is így van.
Ha eltűnnének a tetoválások, akkor valószínűleg Akane kényelmetlenül érezné magát. Nem csak megszokta őket, de a közérzete sem lenne túl jó nélkülük. Ezzel persze tisztában is van, ezért nem lenne hajlandó megválni nélkülük.
A gyilkolás meg... Hát, talán jobb lenne ezt nem firtatni a nő esetében. Nem valószínű, hogy a modern szabályok nagyon meggátolnák ebben, vagy éppenséggel megfélemlítenék. A sok alkoholtól és furcsa elképzelések mellett okos a nő, biztosan kitalálna valamit, hogy hogyan oldja meg. Vagy hogyan rejtse el a hullát. Elvégre az ő idejében sem szerették ha csak úgy hullanak az emberek, így azért ügyelt, hogy a legtöbb testet soha ne találják meg...
Íves szemöldökét felvonja, miközben figyeli a férfit és hallgatja a szavait, amikor hirtelen felnevet telten, és csípőre teszi a kezét kihúzva magát.
- Családi kis fészek? Nah neeeeeeeeee röhögtess!
Neveti a nő vidáman, aztán somolyogva csóválja meg a fejét.
- Álmodik a nyomor.
Méri végig a férfit lekezelőn, részéről ez egy eléggé nevetséges megállapítás. A következő felvetésre azonban megrökönyödve mered a pasasra felvont szemöldökkel. Nem is csak a szavak miatt, hanem a férfi arca miatt is. Nem gondolatolvasó, de a képéről tökéletesen leolvasható, hogy meg is tenné mindezt, ha úgy adódna.
- Ezt nem gondolhatod komolyan.
Mered rá kissé furcsálkodva, nehéz úgy egy arcra koncentrálni, hogy hat van belőle.
Megköszörüli a torkát, aztán a férfi felé mutat kissé ingatagon, felvont szemöldökkel.
- Ha csak egyszer is... bármilyen módon... aláásod a tekintélyemet a kölykök előtt... Komolyan mondom, hogy nemzésképtelenné teszlek!
Sziszegi halkan, kígyószemeivel figyelve a férfi (egyik) arcát. Még a pia ellenére is látszik rajta, hogy komolyan gondolja ám a szavait. Ezt még Christiannek sem engedné meg. A diákok rettegnek és félnek tőle. Ha egy ilyen alpári dolgot látnának tőle, akkor elveszítené azt a rettegés és tiszteletet, amit vele szemben éreznek. És mint tudjuk...
Akane számára a hatalom elsődleges prioritású.
Dühöng, hát persze, hogy dühöng a nő, amikor itt szemtelenkednek vele és kiröhögik. Az biztos, hogy Erin még kapni fog ezért a húzásért, amiért most azt a kis giccses marhaságot viselnie kell. Ráadásul... Nos igen, a férfi átlépte azt a bizonyos határt, amit a nő nagyon kínos pontossággal próbált fent tartani. De már betört sikeresen a privát szférájába, ráadásul itt fekszik mellette egy szál boxerban, ami szintén nem éppen egy távolságtartó ruházat (hogy a saját meztelenségéről ne is beszéljünk).
Akane ki sem tudja élvezni a győzelem pillanatát, már csak arra ébred rá, hogy a férfi túl közel hajol hozzá, ő pedig annyira hátrál, amennyire csak tud, amíg végül a tarkója nem koccan a falnak kissé. Összevonja a szemöldökét, majd halkan suttogja.
- Nincsenek gátlásaim, hogy megöllek-e.
Somolyodik el felvont szemöldökkel, aztán újra meghúzza az italát és elnyúlik elégedetten sóhajtva. Hosszú és igen fáradtságos napja volt, ő is ember (vagy olyasmi), természetesen elfárad egy idő után. Betakarózva gömbölyödik össze a saját térfelén, majd úgy motyogja kissé kótyagosan.
- Ajánlom, hogy amíg alszok, nem csinálsz semmit, maradsz a térfeleden, és a gatyád is magadon marad. Jóccak...
Nagyot ásít és fáradtan szusszantva, elégedetten öleli magához az üres konyakos üveget, halkan dörmögve még valamit japánul. Végül a légzése egészen egyenletessé válik, egyre mélyebbeket, egyre lassabban vesz, jelezve a másiknak, hogy az esti kufirc lehetősége lefújva, Akane bizony a rémálmok mezejére lépett.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Nov. 21 2009, 05:36

Ami Akane mai napját illeti, két szóban lehet leírni tökéletesen: különleges készülődés.
Ugyanis furcsa módon folyamatosan keresgélt a kastélyban zenegépet, illetve könyveket, újságokat a könyvtárban. Főleg újakat keresett és mindnek a lényege a tánc volt. Neeeeem, ő aztán nem állt volna le Friminkával, hogy erről a dologról kérdezgessen. Egyrészről túlságosan is kínos lett volna neki, másrészről nem a legnagyobb puszipajtások, hogy bármiről is pletykázzon vele. Azonban a nőnek hatalmas problémája van, amit feltétlenül meg kell oldania: meg akar tanulni táncolni.
A nő mindig is szeretett táncolni, azonban nem sok alkalma nyílt rá, s alapvetően csak a japán hagyományos gésatáncokat ismeri, amik inkább történeteket, meséket mutatnak be, mintsem valóban felszabadult lépések legyenek. Megvan azokban is a szépség és az érzés, azonban nem olyan, amire most Akane vágyik.
Az egyik könyvben talált rá erre a táncfélére, s felkeltette az érdeklődését. Azonnal nekikezdett a keresgélésnek és a kutatásnak, hogy minél hamarabb elkezdje tanulni. Ezen a napon nagyban kerülte Christiant, hogy még csak véletlenül se tudódjon ki, mi az oka készülődésének. Ha homályosan is, de azért emlékszik, hogy mi történt a múltkor, s azóta a férfi orvul és galádul továbbra is az ágyában tölti az estéket. Habár a nő próbál minél távolabb húzódni tőle, sőt meg is fenyegette már párszor, hogy a saját térfelén maradjon. Ezzel azonban tökéletesen eltörlődött számára a privát szféra kényelme, ami eléggé idegesíti és feszélyezi.
Most ugyan a tananyagokkal kellene foglalkoznia és Kumikot is felkészítenie, hogy megtartsa az első órát az elsősöknek, de nem. Őt most csakis ennek a táncnak az elsajátítása érdekli. Éppen ezért szerzett be minél több könyvet, a zenegépet és még a manókat is felkereste, hogy hozzanak neki egy ruhát. Egy olyan ruhát, amit konkrétan le is írt, hogy hogyan nézzen ki, a méreteket, minden egyes kis apróságot. Éppen ezt a ruhát kapja meg estére egy dobozban, amit széles mosollyal az arcán teszi le most a kisszekrényére. Elégedetten simít végig rajta szusszantva, hogy aztán finoman emelje le róla a fedelét és kivegye a fekete anyagot. Végigméri, majd a saját ruházatára pillant és elhúzza a száját.
- Sokkalta másabb stílus.
Persze ehhez hasonló, de sokkal hosszabb szoknyával rendelkező öltözetet viselt már az évzáró bálon. Akkor bezzeg a közönségnek fel sem tűnt a változás, ő meg próbált kitenni magáért, hogy "modern" legyen. Hát virtuálisan beintve eldöntötte utána, hogy nem szokik át az új öltözetekre, a kimonóival sokkal nagyobb feltűnést tud kelteni. Most azonban kivételt tesz, hiszen úgysem mások előtt akarja ezt hordani, csak hogy legyen hangulat a tánchoz. Lassan fel is ölti a ruhát és bizonytalan méri végig magán. A fekete-vörös színnel bíró ruházat egészen bizarul hat az ő szemében, de aztán a tükör előtt megfordulva biccent egy aprót. Akkorát mégsem tévedett ezek szerint, amikor ezt az elképzelését tálalta a manóknak. Mivel nem tanulta még meg a magassarkú cipőkben való sétálást, így most mezítláb lépked padlóján, ahogy a kisszekrényre fektetett könyvet olvasgatja. Szerencsére a szöveg mellett mellékelt ábrák is vannak, azonban nagy csalódására ehhez partner is szükséges lenne. Elhúzza a száját sóhajtva.
- Bezzeg a gésák táncához nem kell hímnemű.
Háborog még magában egy kicsit de aztán aprót int, hogy szobájában átrendeződjenek úgy a bútorok, hogy legyen elég helye a táncra. Majd ő megtanulja szépen egyedül. De ha nem is konkrétan magát a táncot tanulja meg, "legalább táncol egy jót egymagában" azért is nekikezd, ha már ennyit készülődött. S mivel úgy tudja, hogy Christian éppen Gerardot látogatja meg hosszabb időre, így nyugodtan lépdel szobája közepére, miután pár mozdulatot ellesett a könyvből. Tapsol, s felhangzik a zene. Szélesen elmosolyodik, ahogy neki is kezd a könnyűnek vélt lépéseknek. Azonban egy nem létező partnerrel, tökéletesen egyedül... nos, ez a tánc nem éppen erre lett kitalálva. A nő hamarosan rá is jön, így egy idő után csak tétován topog a zene ütemére, ide-oda ringatva a csípőjét, de nem tud mit kezdeni. Elhúzza a száját és visszalépdel a könyvéhez. Lassan továbblapoz, a varázslatnak köszönhetően mozgóképeken pedig felvonja a szemöldökét. Persze hamarosan fel is hördül csípőre vágott kézzel.
- A spanyolok megőrültek!!! Ez olyan, mint... mint... mint...
Halkan mormogva hajol vissza a könyv fölé.
- Mint a szeretkezés függőleges formája.
Feszülten végiglapozza gyorsan a könyvet, aztán mérgesen hajítja a földre japán káromkodással egybefűzve. Idegesen és mérgelődve rúg bele még egyet a földön lévő könyvbe, de aztán szitkozódva fordul is meg a kisszekrényra támaszkodva. Testéből egy dühhullám húz végig a szobán, s azonnal nyúl is a whiskyért, hogy jól meghúzza, lendületesen. Feszülten túr bele hosszú hajtincseibe, amik most egyáltalán nincsenek felfogva az általános kontyba. Dühös, kifejezetten dühös, hiszen ő tökéletesen hitt abban, hogy teljesen egyedül megtanulja mindezt.
Ahhoz pedig túl makacs és büszke, hogy segítséget kérjen.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Nov. 29 2009, 21:16

Christian napja mondhatni, hogy teljesen átlagos, és nem is tervez semmiféle kirívót. Újra, és újra rohangálnia kell, ha egyeztetni akar végre a többi kollégájával, már ami a tanmenetét illeti, és még a tantermet is be kellene rendeznie, így ezzel kapcsolatban is rengeteg ideje megy el, napjának egyre kevesebb részét tölti a közös lakosztályban, melybe eléggé galád módon furakodott be. De hát nem tehet róla, a nő túlságosan is engedékeny volt, így most ihatja is a levét. Ha erős lett volna, és még Gerarddal szemben is kiállt volna, hogy márpedig nem fog odamenni Christian, akkor lehet, hogy nem kellene szuggerálni nap, mint nap az ajtó kiírását, melyben a férfi eléggé sok örömet talál, ellentétben a japán császárnővel. Még csak sejtése sincs arról, a nagy kapkodás közben, hogy Akanének éppen milyen tervei vannak, mit is szeretne megtanulni, pedig ha szólt volt a férfinak, akkor biztos, hogy segített volna. Bár a női lépéseket annyira nem tudja jól, de biztos, hogy hasznosabb egy partnerrel gyakorolni, mint a könyvbe leírt dolgoknak utánanézni állandóan, minden egyes centiméternyi mozgás után.

Ezek szerint, ha könyvben talált rá a tangóra, akkor nagyon nem volt leírva, hogy ez egy eléggé feszélyezett tánc, ahol nagyon sok szerep jut annak, hogy a nőiesség ki legyen emelve, és a férfi pedig elcsábítsa azt. Hát, de a tudatlanság néha sokkal megnyugtatóbb, mintha minden egyes apró részlettel tisztában van az ember. Lehet, hogy az is egy tök jó dolog, hogy Christian nem tudja azt, hogy a nő milyen vágyakkal rendelkezik perpillanat, hiszen a lelepleződés szituációjából nagyon sok mindent ki lehet majd a későbbiekben hozni. Ha most tisztában lenne már vele, a poént előre elsütnék előtte, és utólag nem jó ezen röhögni. Majd később akár lehet, hogy ennek lesz majd az köszönhető, hogy Akane rájön, hogy élete teljesen értelmetlen a férfi nélkül.

Gerard meglátogatása már csak egy kis formalitás. Mióta tanár lett, nem tudta egyszer sem meglátogatni cimboráját, és nem tudtak megbeszélni egy dolgot sem, ami azért eléggé szomorú dolog, hiszen eddig, ha nem is személyesen, de levelek formájában sikerült tartani a kapcsolatot vele, mindig. Most, azonban egyáltalán nincs semmiféle ideje, állandóan rohangál, ahogy a másik férfi is, pedig eddig volt idejük a másikra. Lehet, hogy csak a tanév átka ez, de lehet, hogy csak szimplán az okozza a gondot, hogy amikor leveleztek, valahogy mindig lehetett arra szánni egy kis időt, hogy válaszoljanak egymásnak, most pedig nem tudják beszorítani, hiszen azonos dolgok miatt kell folyamatosan mászkálni, csak éppenséggel eltérő helyre. Ezen kívül, ha már beszélgetni akarnak, akkor olyan időpontot kell választani, ami mindkettőjüknek megfelelő, és sok időt lehet arra szánni, mert az már tényleg nem pár perc, hiszen a témák folyamatosan vetülnek fel. Most, azonban végre sikerült egy viszonylag jó alkalmat keríteni a régóta tervezett nagy találkozásnak, így sikeresen el tudnak beszélgetni az élet nagy dolgairól, és a történtekről, amelyek az ittléte óta érlelődnek a férfi világában.

Végül is a csevegés nem húzódik el túlságosan is sokára, ugyanis, ha ki szeretné fogni emberi időben a fürdőt Christian, akkor bizony sietnie kell, mert ha Akane oda egyszer beszabadul, akkor órákig ki nem mászik onnan, addig pedig nincs kedve várakozni, főleg, hogy Gerardot sem akarja nagyon zavarni, túlságosan sokáig. Feláll a fotelből, majd lassan, köszönések közepette elhagyja a helyiséget, és onnan egyenesen a japán császárnő és az angol úriember lakosztályába lépdel, miközben a falat szuggerálja, árgus szemekkel, keresve az ajtót. Amint megérkezik a kívánt helyre, megáll, nem kopogtat, csak simán belép, nehogy már a saját alvóhelyére is kopognia kelljen. Első ránézésre fogalma sincs, hogy a nő mégis mi a fenét csinál ebben a meglehetősen csinos, és modern ruhában. Második gondolata az, hogy Akane ténylegesen mit csinál, a ruhaviselést leszámítva, és a harmadik elmélkedési témája pedig az, hogy mégis minek hallgat a nő tangózenét, miközben tangólépésekkel halad előre? Próbál nem feltűnően belépni, majd már csak annyit lát, hogy a nő idegesen káromkodik, és szidja az egész mozgáskultúrát, ezen kívül pedig italhoz nyúlva csillapítja a dühhullámot, melyet már meg sem érez, annyira alkalmazkodott hozzá.

- Még egy felmosóval is könnyebben menne, mint egyedül. Segítsek? – teszi fel a sarkalatos kérdést, miközben elkezd sétálni a nő felé, majd egy poharat vesz elő, és önt magának is a whiskyből. Amint ezzel végez, jeget adagol a nedűhöz, és elkezdi iszogatni. – Mikor döntötted el, hogy tangózni akarsz, és miért nem szóltál? Így, ezzel a könyvvel semmit sem fogsz érni, csak annyit, hogy magadat hergeled. Bár, ne is válaszolj. Egyértelmű, hogy miért szeretnéd megtanulni. Ezek a táncok sokkal elegánsabbak, mint a te gésakelletőid. – Igen, már megint próbál belebonyolódni abba a meddő témába, hogy a japán, vagy európai kultúra-e a jobb. Ezen mondhatni, hogy heti szinten minimum kétszer-háromszor elmélkednek, aminek a vége természetesen az, hogy kellően kimérgeli a nőt, és az elkezd vedelni. Már meg sem lepődne azon, ha most is ezek, és ebben a sorrendben történnének, de, mielőtt erre rátérne Akane, megfogja a könyvet, és kinyitja. – Nézd meg a lépéseidet, majd gyere, és megpróbáljuk, hogy mégis milyen ez. Ne kérdezd, hogy neked miket kell csinálnod, nem tanultam meg sosem a női lépéseket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Nov. 30 2009, 03:32

Abban a biztos tudatban, miszerint Christian éppen nagy cimborájánál henyél, teljesen elmélyed a tangó rejtelmeiben. Legalábbis mélyedne, ha nem lenne teljesen lehetetlen az egész. Ezért nem is veszi észre a férfi belépését, nyugodtan szitkozódik és mérgelődik egy sort a sikertelenségen. Egyszerűen nem érti, hogy miért nem olyan egyszerű ez, mint a gésa-tánc.
Elhúzza a száját, majd elégedetlenül rázza meg a fejét, nem értve ennek a logikáját és működését. Sokkal egyszerűbben menne neki egy egész városra kiterjedő átváltoztatást kitalálnia, mint azt, hogy hogyan kell ezt a táncot megtanulni.
Ám ekkor szólal meg a férfi, Akane pedig összerezzenve kapja fejét azonnal felé, meglepetten elkerekedett szemekkel. Ritka az olyan alkalom, amikor ilyen könnyedén kimutatja ijedelmét, most azonban valóban nem számolt lakótársa váratlan betoppanásával. Kétségtelen, hogy ezt az egész kínos szituációt, az egész helyzetet és történetet megváltoztatta volna, ha Akane derekasabban kiált volna privát szférájának védelméért. Azonban már cseppet sem bánja annyira ezt, mint akkoriban. Ez, a Dorotheával való beszélgetés során jutott el a tudatáig és ismerte el végül magának, bár a férfinak nem lenne hajlandó.
Zavartan pislog felé kígyószemeivel, aztán köhintve igazítja meg hajtincseit, megköszörülve a torkát.
- Felmosó? Se... Segíteni? Minek? Hogy? Hogya... ühm...
Magában japánul elszámol szépen tízig, ugyanis cseppet sem kíván támadási felületet adni a másiknak szemétkedés szempontjából. Ugyan kolleginája annyira rá tudta beszélni, hogy ne akarja megölni a férfit és ne legyen már annyira ellene az egésznek, de... azért van női büszkeség, nah. Akanenek nem is kevés jutott ebből az átokból adományból. Azt amúgy is megfogadta, hogy nem adja magát könnyen, nem lesz könnyű préda a másiknak.
Az este folyamán még azzal a gondolattal is eljátszott magában, hogy mi lesz majd, amikor szabadon együtt lehetne a férfival. Lefuttatva magában a lehetőséget és a saját reakcióját... kicsit megijesztené. Elvégre ő mindig is abban a tudatban szédítette és irányította a férfiakat, hogy ha valami történik, akkor a mérge a leghatásosabb pajzs ellenük. S ha ennek vége lenne, akkor teljesen védtelennek érezné magát társadalmunk erősebbik fele előtt. Ilyenkor jöhet az a nagyon elmés és nagyon nehéz kérdés:
Tényleg azt akarja, hogy ne legyen többé ez a védelme?
Összefonja maga előtt a karjait, majd felvonja a szemöldökét végigmérve az iszogató pasast. Nanáh, hogy megint kötözködnek vele, de nem hagyja magát olyan könnyen.
- Még hogy elegánsabb? Nah ne röhögtess! Mitől elegáns attól egy tánc, hogy egy perverz pasas körbetapizhat egy nőt?
Kérdi hepciásan, bár ezzel tökéletesen ellentmond magának, hogy miért is akarja megtanulni. Hátat fordít a férfinak, majd úgy folytatja felszegett állal, kihúzva magát. Fekete hajtincsei finoman követik a mozdulatot, ahogy újra fedetlen vállaira omlanak. Közben a tetovált kígyók ide-oda csúszkálnak bőrén izgatottan és zavarodottan, folyamatosan nyüzsögve egymásba gabalyodva. Lehet, hogy tükrözik Akane jelenlegi lelkiállapotát, azonban az is előfordulhat, hogy csak szimplán most a "gazdi" nem figyel rájuk, szabadon mozoghatnak. Persze a Hello Kitty továbbra is el van távolítva. Attól függetlenül, hogy Christian látta már, nem szereti mutogatni. Még a végén szerencsétlen lakótársa röhögőgörcsben fog kimúlni. Hát ki ő, hogy ilyen traumának kitegye...?
No, de visszatérve, éppen egy feldobott labdát igyekszik lepattintani, így a lehető legtudálékosabban és leglenézőbben adja elő szavait. Állát felszegve sandít hátra a másikra.
- A gésatánc több száz éves, hagyománya és története van, mint ahogy történetet is mesél el. Nagy koncentrációt igényel és e tökéletes előadásmód gyönyörűvé teszi az egészet.
Csak egy pillanatra réved múltba a tekintete, a következő percben már újra a férfira koncentrál és a következő lépésen. Mintha csak valami kisebb háborúban lennének, aminél lesni kell a másik fél lépését és döntését. Mivel azonban rájön, hogy magánek mondott ellent a tangóról alkotott véleményével, így gyorsan hozzáteszi.
- Mindössze csak a gorillák ősi, barbár rángatózását vizsgálom. Csak ezért érdekel a tangó.
Veti oda hetykén és hanyagul, majd lehajol a könyvért és sóhajtva futja át a sorokat. Összevonja kissé a szemöldökét, amint végigolvassa, végignézi a képeket. Aztán a kis szekrényre dobja a méretes olvasmányt és kecsesen lépdel a férfihoz. Ebben az új ruhában egészen másképpen kell járnia, hiszen itt más részek a fontosak. A mosoly széles vigyorrá alakul, amint Christian elé lép, felvont szemöldökkel, egyik kezét a férfi vállára ejtve könnyedén. Hüllőtekintete egy pillanatra az említett testrészre siklik. Magában furcsálkodva konstalálja, miszerint most először érinti meg Christiant csak azért, hogy érezze a másik testét. Hirtelenjében nem is tudja, hogy örüljön ennek az előrelépésnek, vagy inkább szépen visszakoznia kellene.
~Tényleg kemények... az izmai.~
- Valóban? Pedig a könyv szerint... a férfinak kell vezetnie, a nőnek csak követnie kell, tehát nekem nem is szükséges annyira ismernem a lépéseket... Bár ha kételkedsz jó vezetői képességeidben...
Szándékosan kérdő hanglejtéssel hagyja félbe a mondatot. Kihívó arckifejezéssel méri végig Christiant, direkt húzva és cukkolva fel a férfi önérzetét és büszkeségét. Az utóbbi együtt töltött idő alatt elég jól kiismerte már az ő új Jin-jét, így pontosan tudja, hogy legalább akkora büszkeséggel rendelkezik, mint ő.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Dec. 29 2009, 21:01

Minden bizonnyal azért nem olyan egyszerű, mert egy teljesen másik kultúra tálalja a repertoárt ennek is, és annak is. A japánok, legalábbis Christian állítása szerint, rendkívül egyszerű, és primitív lények, míg a nyugatiak, a fejlett civilizációt testesítik meg, akinek a táncaik sokkal elegánsabbak, mint az, ott, a Távol-Keleten. Nem az volt a célja, hogy megijessze a nőt, inkább az, hogy meglepetést okozzon neki, és ez sikerült is. Az ijedt arcra kajánul elvigyorodik, majd a már előbb is említett whiskyt kezdi el méregetni, kortyolgatni. – Nem kérsz? – tér el teljesen a témától, miközben megissza az utolsó kortyot is, majd arcán elégedett somolygás lesz úrra. Nem is várja meg a választ, azonnal önt lakótársának is, hiszen a sok idegesség még a végén az agyára fog menni, kell valami, ami ellazítja a fáradt, felbosszantott elmét.

Az, hogy nem egy könnyű préda, szemmel látható, és érezhető. Más nő már biztos, hogy beadta volna a derekát, a csábos mosoly ugyanis nagyon sok mindent tud eredményezni, hatásként. De a lényeg mindegyiknél ugyanaz: azt, amit szeretne a férfi elérni. Azonban ez az egész sokkal másabb. Valahogy, ez a kihívás még jobban felspannolja, és arra készteti, hogy igen, jól teszi, amit teszi, mert amit elér ezzel, az számára egy kincsesbánya lesz. Biztos benne, hogy Akane eredetileg nem ilyen, csak egy álarcot mutat, és abban is, hogy valamilyen szintű vonzódást érez, csak ezt nem képes, vagy nem akarja kimutatni, mert akkor gyengének látszana, és az a fránya feminista én is sokat közbeszól. – Éppen attól, amilyen módon körbetapizza, hiszen nem akárhogy történik ez, hanem érzékien, és sejtelmesen. Hát igen, ilyenek ezek a latin táncok, fülledtek az erotikától – ábrándozik, majd leteszi a már üres poharat, és elkezd a nő felé közelíteni.

Pedig a Hello Kittys tetoválás még mindig nagyon szórakoztató, sajnálja is, hogy nem viseli a tulajdonosa. Legalább egy életre megtanulja a leckét, hogy az alkohol nem játék, hanem bizony nagyon komoly dolog, amivel nem szabad szórakozni. De hát, ilyen az élet, tele van tiltásokkal, és gátlásokkal. A kígyókkal már annyira nem szimpatizál, egyáltalán nem tetszenek neki az efféle hüllők, és ezt nem is győzi mindig a nő tudomására adni. Valamivel mindenképpen szükséges, hogy cukkolja, ez már lételem nála, ami nélkül egyáltalán nem tud levegőt sem venni. Mondhatni, hogy a kapcsolatukat ez alapozza meg, ez teszi olyan… érdekessé. Talán ez rá a legjobb szó.

– A tangónak is története van, és bizonyos szinten történetet is mesél el. Bár, azt ne kérdezd, hogy milyet, szerintem erre már magad is rájöttél, biztosan – mondja, azzal megérkezik lassan a nő mellé, és felnevet azon, hogy mégis milyen okból nézegeti a tánc lépéseit, illetve próbálja azokat. – Aha, és azért próbálgatod közben, mert te is szeretnél gorilla lenni. Logikus érv, tényleg – fejti ki az erről alkotott véleményét, majd lassan megfogja a nő derekát, és a kezét is felemelve a tenyerébe fúrja a sajátját, összefogva a kettőt. Sokáig csak álldogál így, konkrétan fogalma sincs, hogy hogyan kezdje el az oktatást. Nem tanárnak való típus, éppen ezért még azt sem dolgozta fel, hogy egyáltalán elfogadta a felkérést, hogy illúziómágia tanár legyen, de a köz érdekében mégis megpróbálja. Utána pedig majd elválik, hogy sikerült-e kezdeni valamit a kölykökkel, vagy sem.

Én teljesen biztos vagyok a vezetési készségeimmel, csak éppenséggel a te lépéseid nagyon bonyolultak, és nem akarlak elkeseríteni, de sokkal nehezebbek, mint az enyémek. Amit én két előrelépésben megoldok, neked néha hat kacskaringóban kell megoldanod. Ez a nyugati tánc titka. Körülbelül… egy olyan táncról tudok, és azon belül is csak egy olyan lépésről, amiben nekem kell nehezebb lépést járnom – nevet fel, majd lassan elkezdi a nőt előrefelé irányítani, kiemelve a dominanciáját. Párat lép csak előre, az alapot bejáratva, reméli, hogy idáig azért eljutott még Akane, hiszen ekkor gyakorlatilag ugyanazt kell csinálnia, mint a férfinak, csak az ellentétes lábbal. – Ez az alaplépés, csak annyi, hogy amíg én a jobb lábammal megyek előre, addig te a ballal hátra, és amikor én a ballal lépek, akkor te a jobbal. A lényeg az, hogy kiegészítsük egymást, amelyik részt te elhagyod, én oda érkezem. De a legjobb az, ha én a két lábad közé lépek be – vet oda gyorsan egy ördögi, na-vajon-mire-gondolok vigyort, diadalittasan.

Az, hogy mekkora büszkeséggel rendelkezik, eléggé gyenge kifejezés ahhoz, hogy kifejezhessék, mekkora önbizalommal rendelkezik. Magában még sosem kellett csalódnia, és abban sem, amit ő csinált, valahogy sikerült majdnem mindent tökéletesre fejlesztenie. Nem véletlen, hogy fiatal kora ellenére már a világ egyik legbefolyásosabb cégét vezeti, mely természetesen a mágustársadalomban van jelen, és illúziókkal foglalkozik. És az sem, hogy a világ legjobb illuzionistái közé tartozik, de ezzel a képességével együtt született, így természetes volt, az ösvény ki volt taposva már előre, még azelőtt, hogy ő betette volna oda a lábát. – Tényleg, nem is kérdeztem, a puhány japán férfiaknak van ekkora bicepsze, mint nekem? – vág fel kellemes, csevegő hangon, miközben újabbat lép előre, majd ezután fogja, és megdönti kicsit Akanét, olyan táncos stílusban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Dec. 31 2009, 04:29

Ahogy látja a széles vigyort a férfi arcán, rögtön tudja, hogy túl sokat mutatott magából. Bosszankodva fúj egy nagyot, átkozva magát bőszen, hogy nem volt képes tűrtőztetnie magán. De mentségére legyen szólva, hogy 24 órán keresztül tartania az álarcát és ne mutasson ki érzelmeket. Felháborító... Elég a diákok előtt folyamatosan tartania magát, nem akarja még túráztatnia magát a saját lakosztályában is.
Sebaj, hamarosan majd revansot vesz még ezért a vigyorért.
Próbálja kitalálni magában, hogy mivel is törhetne borsot a férfi orra alá, ekkor jön a kérdés és összerezzenve kapja fel a fejét kissé. Az italra pillant, majd a férfi kezében tartott pohárra. Mire már megszólalna, már adják is az italt a kezébe, ő pedig minden teketóriázás nélkül le is húzza azzal az egy lendülettel. Nagyon úgy néz ki, hogy igen kemény perceknek fog elénézni. Azt is mondhatnánk, hogy most jött el az a pillanat, amikor fel kéne kötnie a kimonóját.
Nagy levegőt vesz, majd nagyot sóhajt, aztán felszegi az állát arrogánsan, miközben figyeli a férfi közeledését. Pár másodpercig még gyorsan lepereg agyában, hogy talán vissza kéne mondania ezt a táncikálást, hogy nem kellene hagynia. Így is túlságosan belemászott a személyes szférájába a férfi, nem szükséges, hogy még ennél is tovább tolakodjon.
Igen. Ezt még biztos nagyon meg fogja bánni.
- Áhhá. Sejthettem volna, hogy te nagy tudója vagy a perverz dolgoknak.
Jegyzi meg epésen, miközben feszülten figyeli a férfit. Szívesebben venné, ha ebben a helyzetben nem úgy érezné magát, mintha ő lenne a vad és a másik a ragadozó. Ez a szereposztás nem begyere neki és kész, ehhez túlságosan is öntudatos és domináns.
A kígyók... Nos, a kígyóktól soha nem válna meg. Vagyis egy esetben talán mégis: Ha Christian rózsaszín tüllszoknyás balettruhában és cipőben járna el előtte egy táncot, majd térden állva rimánkodna előtte, hogy távolítsa el a tetoválásokat. Óóóó, igen, akkor leszedetné a kígyókat. Persze csak akkor, ha szerencsésen túléli az előadás általi röhögőgörccsel járó sokkot.
Felvonja a szemöldökét, s persze rögtön tudja, hogy miféle történeteket is mesélhet el a tangó. Elvégre nem kell sok ész hozzá, az emberek primitívek és ösztönös lények, nyílván a táncban is pontosan ezeket az érzéseket próbálták kifejezni. A férfi szavaira azonban felhördül és csípőre teszi az egyik kezét, kihúzva magát.
- Hogy én gorilla szeretnék lenni?! Háhh, nah persze. Mindössze csak a primitív lények szokásait tanulmányozom. Olyan primitív lényekét, akik pofátlanul képesek betolakodni az ember személyes terébe! Ez persze nem elég, ó nem, be kell másznia az...
Bőszen folytaná mérgelődését, hiszen mondanivalója az akad még bőven, azonban... Christian átkarolja a derekát. Szemei enyhén kerekednek el, pedig igazán számíthatott volna rá, hogy ha már tánc, akkor bizony fizikai kontaktusnak is létre kell jönnie. Először összefogott tenyereikre pillant, aztán a férfi mellkasára, mely ugyebár most igencsak kitölti most a látókörét. Azzal, hogy a másik még nem is kezd bele rögtön a tanításba még zavaróbbá teszi a helyzetet. Nagyot nyel.
Határozottan több ital kellett volna előtte.
A férfi szavaira magasba ívelnek szemöldökei, miközben hallgatja a másikat. Majd nagyot szusszantva fújja arrébb az egyik fekete hajtincsét, felháborodottan mormogva.
- Akkor a nyugati tánc egyértelműen a nyamvadt hímsoviniszta világ egyik hülyesége!
Hördül fel oldalrapillantva, hogy azért se kelljen a másikra pillantania. Meglepetten pillant le a lábaikra, ahogy vezetni kezd Christian. Igenigen, ezt már látta a könyvben, vagyis csak utánoznia kell. Egyik láb, másik láb, egyik láb, másik... figyelmesen hallgatja közben partnere szavait, de közben feszülten figyel a lépésekre. Nagyon nem akar felnézni, azonban az élelmes kis megjegyzésre már felkapja a fejét. Először értetlenül pislog párat, de hamar leesik neki a szavak értelme. Szemei összeszűkülnek és figyelmeztetőn nekinyomja combját ahhoz a bizonyos ponthoz, amit amúgy a férfiak agyának emlegetnek általában (ejnye kis butusok, hát persze, hogy nem a fentiről van szó).
- Addig légy szájhős, amíg én nem lépek a lábad közé.
Aztán mormogva húzza el combját, hogy sóhajtva fűzze hozzá.
- Nem értem hányszor kell még megismételnem, hogy amit a fejedben forgatsz, az eleve halva született ötlet.
Természetesen tisztában van Christian képességeivel, illetve adottságaival. Elvégre figyelt ő lakótársára mindig is (mégha erről nem is adta a jelét), plusz utána is nézett. Ugyan pontosan nem tudja, hogy mi az a cég, de sejti, hogy igen nagy dolog lehet olyat vezetni. Szóval magában elismeri, hogy van mire büszkének lennie a férfinak. Magában. Mélyen. Nagyon mélyen, lelke sötét bugyraiban.
A kérdésre meglepetten vonja fel a szemöldökét, majd felhördül oldalra pillantva.
- Jinnek sokkal nagyobb volt.
Ami persze nem teljesen igaz, mivel nem rendelkezett nagyobb bicepsszel, mint Christian. Körülbelül hasonlóak a méreteik ebben a tekintetben, elvégre a testőre mégiscsak harcos volt, egy hős harcos nem lehet kis vézna alkatú. Ahogy megdöntik kissé, úgy érezheti Chris, hogy a nő körmei kissé a vállába vájódnak. Igen, nem kicsit feszült Akane, mert sokkalta másabb helyzet ez, mint a többi. Máskor tudta, hogy hová fog kilyukadni az egész, tisztában volt a felállással, a szerepekkel és a lehetőségekkel. Mindennel. Most azonban nem tud mit kezdeni a férfival és ez zavarja. Erősen gondolkodik, hogy még innia kéne alkoholt, hátha akkor ellazul végre. De lehet, hogy a csevegés nem is lenne olyan rossz ötlet feloldódásnak.
- Elég régóta vagy most már itt... biztosan találkoztál sok csinos lánnyal, meg kolleginával... Miért nem azokat boldogítod?
~Kivéve Friminkát. Meg Dorotheát. Meg Juliet-et. Meg Celindát. Meg... főleg Friminkát. Ha vele meglátnám.... és ez engem mégis mi a fenéért érdekel?~
A következő pillanatban aztán mosolyogva húzza fel lábát a férfi lába mentén, ahogyan azt a könyv egyik illusztrációjában látta. Remek, végre magától is csinált valamit, így mindjárt sokkal határozottabbnak és magabiztosabbnak érzi magát.
- Egyébként még mindig elfelejtettél kiköltözni az ágyamból. És folyamatosan átmászol az én térfelemre, ugye tudsz róla?

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Jan. 09 2010, 15:28

Ezek szerint valahogy nagyon nem elég az, hogy egy teljes napon át tartsa a védelmet, ami a kis tetoválást illeti, jobban tenné Akane, ha 24 helyett körülbelül olyan 48-ra emelné az időtartamot. Bár… ha jobban belegondolunk, akkor nem is lenne annyira rossz, ha tényleg ennyi időből állna egy nap, sokkal több mindenre lenne legalább idő. Figyelmesen követi a szemével, ahogy a nő mindenféle meggondolás nélkül issza a whiskyt, mint a vizet, bár ekkora szintű alkoholizálásnál, mint amilyet már képes művelni Akane, ez mondhatni, hogy teljesen természetes, szinte meg sem érzi az erős ízt. Végeredményében van valami igazság abban, amit a nő mond. Tényleg nagyon profi a perverz dolgokban, és az ezzel kapcsolatos gondolatokban is, de hát férfiból van, így ez mondhatni, hogy velejárója a természetének. Biztos benne, hogy a középkorban is voltak hasonló gondolatok, így ezért nem orrolhat rá a nő, hiszen ezek a szokások évezredek alatt alakultak ki, nem pedig csak a XX. század folyamán.

– Most úgy beszélsz, mintha meglepetést okoztam volna, szívem – teszi a végén gunyoros hangnemben azt a kis jelzőt, már csak azért is, hogy húzza a másik idegeit, ez amolyan megszokás, az a bizonyos macska-egér játék még mindig tart, és talán sosem fog véget érni, egészen addig, amíg Akane be nem ismeri, hogy bizony halálosan szerelmes ebbe a nyugati férfiba. Az pedig, kedved olvasó, egészen hamar be fog következni, hiszen a lépések szerint a férfi áll nyerésre, abszolúte. Vagy ezt csak Christian gondolja így? Teljesen mindegy, a tényeken, és a mérhetetlen egoizmusán ez nem csorbít semmit sem, amit egyszer a fejébe vesz, azt onnan többé nem lehet kiverni, semmiféle eszközzel. Valahogy a balettelőadás cseppet sem vonzza, így ezt várhatja a nő, viszont, ha elő is rukkolna ezzel az ötlettel, a férfi már tudja is, hogy mivel vágjon vissza. Milyen kár, hogy a balett is a nyugati civilizációhoz köthető, és nem pedig a keleti japánhoz. Egyszerűen annyira sajnálja, hogy ami a világban van, annak jelentős része ehhez a kis kontinenshez köthető.

– Felőlem szidhatod az én kultúrámat, de jelenleg még mindig nem én akarok ebbe beilleszkedni, és nem pedig te az enyémbe. És hát, ami a lakosztályodat illeti, kezdem megkedvelni, szóval egy ideig még itt fogok lenni. Tudod, ausztráliai bútorokat próbálok beszerezni, és az egy kis idő, míg elkészítik, és ide kiszállítják – csűri-csavarja a szavakat, csak hogy tovább húzza az időt, hiszen ennek köszönheti azt, hogy egyáltalán itt lehet. Ha nem kellene várnia ilyesféle dolgokra, akkor minden bizonnyal a nő már ezer éve kipenderítette volna innen. Csakhogy a gond az, hogy akármennyire így lenne, a joga megvan ahhoz, hogy ezt a rezidenciát használja lakóhelyként, hiszen Gerard is megmondta: addig maradhat itt, ameddig csak akar. És mivel már egészen kényelmesen berendezkedett, és kezdi átvenni a domináló szerepet, így biztos, hogy nem fogja elhagyni a szeretett helyet jó ideig. Ha kell, éveken át variál akár egy színnel: és nem, a varázslat itt bizony nem segíthet, ugyanis attól nem lesz természetesen gyönyörű az a bizonyos bútor. Mire pedig jó lenne… hát, a megrendelés bizony lefújva, ugyanis végleg itt maradhat. Ördögi tervek. – Amúgy pedig a kérdésre még mindig nem válaszoltál, ugyanis attól, hogy tanulmányozol minket, még nem kötelező el is próbálnod ezeket a hadd idézzelek téged: hímsoviniszta hülyeségeket.

Fejti ki nemes egyszerűséggel a gondolatait, majd legyint egyet a fejében, és inkább odasétál a nőhöz, megfogva a derekát, és átfogva a kezét. Veszekedhetnek még pár percig, de felesleges, mert a végeredmény úgyis az lesz, hogy Akane tangózni fog, ha már egyszer kitalálta, hogy bizony ő ezt meg akarja tanulni. – Mindig is tudtam, hogy szereted a szerepjátékot szex közben – vigyorodik el a kijelentésre, miszerint a nőnek feltett vágya, hogy ő taposson a lábak közé. – Tudod, én mindig elérem, amit akarok, szóval, ha én egyszer azt akarom, hogy ne legyen halva született ötlet ez, akkor majd megtaláljuk a módját, hogy tényleg ne legyen így – húzza el a száját elgondolkozóan, most belemerül a képtelenebbnél képtelenebb ötletekbe, hogyan lehetne megakadályozni azt, hogy a nő mérge ártson neki. Persze a legjobbnak az tűnik, ha rövidre fogják a dolgokat, és azonnal ellenmérget kap a férfi, de azzal meg az a gond, hogy amint a méreg bejut a szervezetbe, biztosan van valamilyen hatása, ilyen például a részleges bénulás, illetve hasonló finomságok, amik valljuk meg őszintén: nem túl előnyösek egy együttlét alkalmával. Valahogy nem lesz tőle vonzó a férfi, a nő számára. És az élvezetek is hamar elmaradnak. Az sem lenne rossz, ha intravénásan azonnal kapná az ellenanyagot, viszont attól pedig elveszíti a varázsát az egész affér. Olyan… illúzióromboló a vezetékek áradata, melyben egy különös színű folyadék áramlik, és a vége éppenséggel egy tű a férfi ereiben.

– Persze, persze, én meg az angol királynő lánya vagyok. – Valahogy abszolút elképzelhetetlennek tartja, hogy egy japán férfi, még ha katona is volt, izmosabb legyen egy nyugati embernél. Hiszen, akármilyen képet nézünk a japán emberekről, tényleg nyurga alakoknak látszanak, és egyáltalán nem olyannak, akik bármit is tesznek az edzettségük érdekében, inkább csak vannak, és a vérükben van, hogy soványak, egyszerűen nem tudnak elhízni. Persze biztosan vannak testesebbek is, de azok sem az izomtól azok, inkább a zsírtól, és az egyéb hizlaló felépítő szerves anyagtól. – Tudod mindenki olyan… unalmas. Benned legalább van valami izgalmas, ami azonnal magával ragadja az embert. Ha más nem is, az, hogy egyszerűen meghódíthatatlan vagy. És mégis, hidd el, hogy sikerülni fog – beszél tényszerűen, mintha már magában elkönyvelte volna, hogy a nő bizony egyszer majd a karjaiba fog omolni. Bár, ha azt nézzük, van benne igazság, és ebben a hitében pedig ő megrendíthetetlen. – Nem tehetek róla, alva is tudom, hogy merre felé kell húzódnom. Amúgy nem hiszem, hogy ki fogok költözni, túlságosan is szeretem az ágyadat. És ha tudnád, hogy még mennyi mindent csinálhatnánk benne… – nyújtja ki gyerekesen a nyelvét, azzal folytatva a táncot, megpörgeti Akanét, majd folytatja az előrelépéseket, néhol határozottan megfordítva az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Jan. 16 2010, 04:34

Figyelmen kívül hagyná a férfi megjegyzését a meglepetésről, hiszen ha felháborodik, akkor egyértelmű választ adna rá voltaképpen. Azonban a „szívem” megjegyzésre máris ugrik egyet az adrenalin szintje, amikor dühös tekintetet vet Christian felé.
- Nem vagyok a szíved, sem az édesed, sem a drágaságod, sem egyéb! Csak lakótárs.
Vágja rá hepciásan, de normális visszavágást most nem tud vágni. Ilyenkor persze mindig az jön, hogy felmérgeli magát, bevágja a durcát, vagy kicsap egy nagy hisztit, de most meglepő módon inkább csendben marad. Meglehetősen meglepő lenne Akane számára, ha ezt meg tudná, persze jót nevetne a feltételezésen, hogy ő halálosan szeretné a pasast. Még azt se vallaná be önmagának, hogy vonzódik hozzá, ezt is csak a férfi lelkére keni. Biztosra veszi, hogy ha nem szeretett szamurájának a reinkarnációja lenne Christian, akkor rá se hederítene és nem érezné ennyire kényszeresnek, hogy legyűrje a testében lévő mérget.
Persze vicces, hogy Akane próbál a nyugati kultúrába illeszkedni, amikor valójában maga is nyugati származású, hiszen pár évszázaddal ezelőtt itt született Torneransban. Mégis japánnak vallja magát, sokkal inkább magáénak érzi azt a világot, mint ezt.
Szemei összeszűkülnek a férfi szavaira, aztán úgy teszi csípőre a kezét hepciásan.
- Érdekes, hogy én Japánból hozattam a bútoraimat, mégis csak egy hétbe tellett, hogy kihozzák nekem maradéktalanul.
Igaz, hogy ezért életveszélyesen kellett fenyegetőznie, de azt nem fűzi hozzá. De még jó is, hogy a férfi felhívta erre a figyelmét, még a végén tényleg megszokja, hogy itt van a nyakán. Most legalább frissült az emlékezete, hogy mindössze csak ideiglenesen van itt nála Christian. Ugyanez az aprócska gondolat gyorsan felveti azt a kérdést is, hogy biztosan viszonyba akar keveredni az előtte állóval? Aztán hamar elhessegeti a gondolatot, hiszen most egészen másra kell koncentrálnia, fel kell vennie a kesztyűt a feldobott labdákhoz, hogy lecsaphassa azokat.
- Én szeretem a kísérleteket, mert az ember csak úgy állíthat, tagadhat és támadhat, ha ismeri a részleteket. Most kipróbálom a hímsoviniszta hülyeség egyik vívmányát, hogy utána elmondhassam milyen borzalmas élmény volt.
Mindehhez még bólogat is hümmögve, derült mosollyal az arcán, megelégedve a maga által adott válasszal, s ezek után maximum igyekszik úgy csinálni, mintha nem élvezné a tangót. Mert ahogy nekikezdenek az alaplépéseknek, s lassacskán oldottabb a mozgás és az érzések is a zene ütemére, úgy kezdi egyre inkább elemében érezni magát a nő. Ezt persze nem mutatja ki, mivel akkor ellentmondana az előbbi állításának. Arra, hogy már megint eljutottak oda, ahonnan a part szakad, csak nagyot sóhajt, pedig most ő tette szóvá. Látja a pasason, hogy nagyon meg akarja oldani ezt a problémát, természetesen nem vallaná be, hogy maga is ezen dolgozik a napokban. Eddig azonban csak annyira jutott el, hogy a méreg hasonló az átváltozó állati alakjának mérgéhez, s ezt alapul véve próbált valami kiutat találni. Tény, hogyha már végre szeretne egy férfival normálisan tölteni egy éjszakát, akkor annak tökéletesen kell sikerülnie, mindenféle utólagos bénulás, tűk, meg csövek nélkül.
- Nahát? Tényleg? Pedig azt hittem a lánya sokkal szebb lehet.
Dünnyögi Akane sértetten, hiszen Jin nagyon is izmos volt, az a pasas baja meg egója, hogy nem hisz neki. Ugyan a japán férfiak valóban nem kigyúrt alakok, mint amilyeneket manapság a konditermekben láthat az ember, azonban ugyanúgy vannak izmaik, csak kicsit szálkásabbak. Az erő azonban megvan bennük kétségtelenül, ezt Akane sem tagadhatja, hiszen sokszor volt ám tanúja. Eközben ahogy a férfi vezeti és irányítja, úgy simul, mozog, egészen hamar ráérezve a tánc lényegére. Ha nem tette volna azt a kijelentést, most még jobban bele is hevülne, azonban így csak követi a mozdulatokat, gondolatait meg inkább igyekszik a mostani „meccsre” összepontosítani. Meg is könnyíti a dolgát hamarosan Christian, mert ugyan a kijelentését hízelgésnek és bóknak szánja, azonban mire is való a női logika? Hát persze, arra, hogy kifordítsák a szavakat. Az meg külön nem tetszik neki, hogy Chris ennyire készpénznek veszi a meghódítását. Ha nem akarná ennyire nyilvánvalóvá tenni, nem lenne benne ennyire a kényszer, hogy ellenálljon. Így azonban ösztönösen is, amire talán igent mondana, arra azonnal nemet vág.
A következő ritmusra hirtelen ötlete támad, így megfordul a férfinak háttal, de nem lép el tőle, csak somolyogva simul hozzá és dörgölőzik finoman a zene ütemére. Először kicsit lefelé, aztán újra visszaegyenesedik csípőjét ringatva, hogy aztán újra a férfi felé forduljon felvont szemöldökkel.
- Ezek szerint addig vagyok izgalmas és csábító, amíg nem engedlek magamhoz és meghódíthatatlan vagyok számodra.
Végigcirógat partnere arcán somolyogva, aztán megvetőn húzza el ajkait.
- Hmph. Tipikus.
Akane mindig is úgy csábította a férfiakat, hogy a mézes madzagot előttük húzta, közben pedig folyamatosan utasította el vágyaikat és kívánságaikat. Másképpen nem is tudott volna olyan hosszú időt Japánban tölteni, illetve céljait nem érte volna el. Közben persze nem hagyja abba, saját ízlése és meglátása szerint kezd önálló mozdulatokat adni a tánchoz. Körbetáncolja, hozzásimul, hogy aztán átkarolja a nyakát, felpipiskedve, hogy arca a másikétól elég közel legyen.
- Azt hiszed ostoba vagyok? Hagyom magamat megfektetni, majd kedves mosollyal az arcomon tűrom, hogy kedvedre eldobj, miután nem vagyok neked elég izgalmas? Egy császárnőt? Nah, nevettes! Ha túl is élnéd az aktust -amiben erősen kételkesem-, akkor nem te leszel az, aki eldönti mikor van vége a játéknak... Ha ÉN unok rád, akkor majd ÉN kidoblak.
Duruzsolja halkan, somolyogva, hiszen ez azért sokkal tetszetősebb számára. Nem fog azoknak az idióta nőknek a nyomába lépni, akik hagyják, hogy kihasználják őket. Karjait aztán lecsúsztatja, hogy aztán finoman két keze közé fogja a férfi arcát, ajkaival pedig végigsimítsa a másik ajkait. Kimondottan vigyáz rá, hogy a nyelve ne érjen hozzá, azonban somolyogva suttogja, gonosz és egyben kéjes elégedettséggel.
- Mondd, hogy rettegsz tőlem... Félsz, ugye? Hiszen csak elég lenne végignyalintanom az szádon, hogy meghalj. Van fogalmad róla, hogy hány embert öltem meg így...?
Alig hallhatóan suttogja szavait Christian ajkaira, félig lehunyt szemeivel pedig lustán figyeli a másik reakcióját. Valóban nem bántaná a férfit, ez inkább csak amolyan elijesztésnek szánja, hátha végre felkapcsol a „VESZÉLY” lámpa az agyában. Viszont a kísértés még őt is hatalmába keríti, persze kivételesen nem ölési szándékkal. Egyszerűen magát is nehéz visszafognia egy ennyire közeli helyzetben, önmegtartóztatása már valóban elismerésre méltó. Majd jövőre arany mamba díjra jelöltetjük.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Jan. 17 2010, 14:06

Bár másnak bizarrnak tűnhet, Christian kifejezetten tetszik az, hogy a nő ennyit idegeskedik miatta. Mondhatni, hogy ez alapozza meg az egész kapcsolatukat. Míg másnak a csókok, az együttlét, és a szerelem teszi idillivé ezt a képet, ennél a két fura fazonnál az, ha állandóan egymás idegeire mehetnek, és ráadásul ezt még élvezik is. Ó, de még mennyire. Nem is igazán tudná már Christian elképzelni az egész kapcsolatot a viták nélkül, melyeknek általában az oka az, hogy a nő a japán kultúrát részesíti előnyben, míg azt a férfi meglehetősen tagadja, és a nyugati civilizáció gyöngyszemeit dicsőíti rendületlenül: ki-ki a saját hazáját. Az már teljesen részletkérdés, hogyha alaposan megvizsgáljuk az esetet, akkor kiderül, hogy Akane is nyugati származású, hiszen Farquem királylánya volt, csak ezután kezdett el japánosodni, egyfajta lázadásként, illetve azért, hogy ott világhatalomra törhessen, hála annak, hogy megöli a helyi császárt. Furcsa elképzelés az, hogy egyáltalán nem érdekelné Akanét Christian, ha nem Jin reinkarnációja lenne, ugyanis a férfi teljesen biztos abban, hogy a személyes varázsa okozza ezt a mérhetetlen törődést, melyet egymás felé kimutatnak. Ha nem is szavakban, azért a férfi teljes mértékben érzi, hogy szikrázik közöttük a levegő, ahogy a mai modern társadalom mondaná.

– Kár, pedig azt hittem. Amúgy pedig honnan tudod, hogy nem vagy az életem értelme, szívem? – nyomatékosítja gonosz módon újra azt az egy szót, amellyel ezek szerint tökéletesen fel lehet hergelni a nőt, olyan mértékben, hogy a vitában aktívan vegyen csak részt, de ne fölényesen. Hiszen ez nem más, mint vagdalkozás, ami azt mutatja be remekül, hogy ezt a meccset a férfi nyerte meg. Ugyanilyen a rágalmazás is, ahhoz is csak akkor nyúl az ember egy érvelős beszélgetés közben, amikor már nem tud egyebet mondani. – Nekem valahogy nem akarják eltalálni az ízlésemet. Már régen készen lenne, csak eléggé finnyás vagyok, és nem mindig találják el a színt, vagy ilyesmit, tökéletesre. Persze a minőség az már így is az egekben van, nem ilyen durva anyagból készültek, mint a te bútoraid. Meglátszik, hogy azért ott még becsülik valamire az emberi értéket, és munkát, nem úgy, mint a modern Japánban, ahol már mindent gépek csinálnak – tesz egy apró megjegyzést ismét a másik országának kilétére, csak úgy, teljesen mellékesen, és ezen a ponton egy kicsit meg is dönti a nőt, ha már ennyire a tánc lendületében vannak.

– És nem mindegy neked? Így is úgyis azt fogod mondani a végén, hogy pocsék az egész? Csak az idődet vesztegeted, ahelyett, hogy inkább velem foglalkoznál. Bár most már így is ezt teszed, hiszen lebuktál – mondja teljesen komolyan, kissé el is gondolkozva. – Én sem próbálgatom a ti dolgaitokat, hiszen utána is azt fogom mondani, hogy nem jó, és mennyivel jobb a miénk. – És ha komolyan megnézzük a dolgot, akkor teljesen igaza is van a férfinak, hiszen az ellentéteket nem lehet csak úgy leküzdeni. Az már más kérdés, hogy ennek esélyt sem ad, de erre talán nem jön rá a nő, így nem fogja felhánytorgatni. Kissé érdekesen érinti a férfit, már megint, hogy pont a japán nő beszél arról, hogy himsoviniszta társadalom, amikor erre, a mai világban a tökéletes példa Japán, és az arabvilág. Ott vannak majdnem hogy semmibe véve még most is a nők, nem úgy, mint itt, nyugaton, ugyanis teljesen egyenrangú félként van már kezelve a két nem, körülbelül száz éve. Szóval ezek az állítások, akárhányszor is legyenek megemlítve, abszolút nem állnak helyet, ideje lenne a nőnek új indokok után nézelődnie. – Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy abszolút nem vagyunk férfi centrikusak még mindig, inkább a te országban jellemző a nők elnyomása. De ne félj, hamarosan majd tapasztalni fogod.

Hát igen, a tervei azok megvannak, de ezt egyelőre még nem köti a nő orrára. Pár napja azt intézi, hogy kiutazhassanak Japánba, ahol bizony jó sok meglepetés fogja érni a nőt. Mindezt persze a legnagyobb titokban, valami olyasmit tervez, hogy hirtelen jelenti be, hogy csomagolhat a régi korok egyik császárnője, ugyanis utaznak. Már csak azért is, hogy egyáltalán mit fog szólni ehhez a nő, amolyan pszichológiai kísérlet áldozata lesz akkor. – Szebb is. Bár már kicsit idős hozzám – teszi hozzá gyorsban, bár fogalma sincs, hogy pontosan mennyi idős lehet, de az tény, hogy egy erős negyvenes, ötvenes nagyon könnyen lehet. Van benne valami, hogy egyszerűen nem tudja a férfi beismerni azt, hogy egy japán ember erős legyen, úgy igazán, inkább csak a harcművészeteket tudja velük párosítani, azokhoz meg sok esetben nem erő, hanem ügyesség, és jó reflexek szükségesek, főleg, hogy nem a súlyos kardokkal dolgoznak, hanem a vékony, és kecses formájúakkal.

Már éppen kezdenek egész jól belejönni a táncba, amikor Akane úgy dönt, hogy újít egy kicsit, és elkezdi finoman szólva húzni a mézesmadzagot a férfi előtt. Szemei kissé kikerekednek, de átadja magát az érzésnek, és ha már játszanak, akkor természetesen ő is beszáll a dologba, nem fog itt tétlenül nézelődni, ahogy a nő kiéli minden egy buja vágyát. Alig észrevehetően a nő válla fölé helyezi a fejét, és így sóhajt egyet, átadva magát a gyönyörnek, melyet a nő most okoz. Persze ez még nem teljes katarzis, de azért ha már ilyen egyértelmű jeleket adnak neki, akkor úgy veszi, hogy Akane is ugyanúgy akarja azt a bizonyos dolgot. Követi a mozgást, és már éppen hogy átadná magát a teljes élvezetnek, és esetleg ő is egyértelműen közelítsen, de az idilli képet megtörik a nő szavai, amelyeket elkezd hallatni. Először érdekesen néz, majd elvigyorodik a lehetetlen feltételezés hallatán. – Te azt hiszed, hogy egyszer csak nem leszel elég izgalmas? Tudtam, hogy egy élvezethajhász embernek tekintesz, de hogy ennyire. Nem lesz olyan perc, akármi is történjen, amikor nem leszel eléggé titokzatos, és érdekes számomra – hízeleg dorombolva, azonban a folytatáshoz abszolút nincs elég ideje, mert Akane ajkai gyorsvonat módjára kezdenek el közelíteni az övéi felé, majd lassan érintkezik is a kettő. A másodpercek csigalassúsággal mennek, és bár az érintkezésen kívül semmi sem történik, azért ennyi is elég, hogy elkezdjen gondolkozni a férfi, hogy mit is kockáztatna, ha most utat törne a vágyainak. A gondolatmenetet csupán megerősíti Akane figyelmeztetése, és kérlelése, melynek hatására lassan eltolja magától a nőt, mintegy elutasítva a közeledést, de a tánc közben ezt a lépést úgy hozza össze, hogy a nőt kiforgatja, majd hirtelen vissza is húzza, szorosan magához.

Újabb pillanatok, melyek úgy tűnnek, mintha évek lennének, majd hirtelen megadja magát. Belenéz a nő szempárjába, melyek egyáltalán nem tűnnek hüllőszerűnek, hanem mindennél gyönyörűbbnek, és kezével finoman végigcirógatja a ruhaneműn keresztül a nő hátát. Ajkai egyre jobban közelítenek, míg végül összeérintkezik a nőével, és igen: megcsókolja. Nem törődik a következményekkel, eddig éppen eleget gondolkozott ezen, most azonban meg kell tenni a kezdőlépéseket, vagy várhat még jó sok időn keresztül. Ha így kell meghalnia… hát így kell. Az első és utolsó csók. Déja vu érzés tör fel benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Jan. 23 2010, 07:25

Bizony, azt kifejezetten tudja élvezni, amikor a férfi idegeire mehet. Azonban ez nem túl gyakori esemény, tekintve, hogy kettejük közül Christian inkább veszi játéknak és komolytalannak a nő kitöréseit, mint Akane. Ő képes teljesen felhergelni magán a legkisebb elszóláson is, olyan mértékben, hogy utána újra vedelheti az alkoholt, hogy legyűrje a hullámokat. Ahhoz képest, hogy többnyire mások felé mindig hideg és józanul gondolkodik, logikusan, a férfinál teljesen átkapcsol a hirtelen dühre. A nő részéről ez már rég nem a kultúrák közötti különbségekről szól, még ha látszólagosan arról is mennek a viták.
Ahogy megint le”szívem”-ezik, megborzong kelletlenül, mintha a hideg rázná ki, majd bosszúsan teszi csípőre a kezét, felszegve állát mérgesen.
- Azért, mert én nem szándékozom annak lenni!
Jelenti ki egészen határozottan. Ami egészen nagy teljesítmény, ugyanis egy pillanatra maga is megingott ebben a kijelentésben. Igencsak kecsegtető ígéret, hogy az ember egy másik életének az értelme legyen, de amikor már eljön a pillanat, hogy valóban így is legyen, egyszerűen ijesztővé válik a helyzet. Túlságosan is nagy dolog, hogy el merjük hinni, másrészről Akane szemszögéből veszélyes.
- Nah persze! Már megbocsáss, de az ÉN bútoraim nem durva anyagból készültek! Ha nem bírod ezeket, ne használd, kezdve az én ágyamtól!
Ó, igen, azért érződik, hogy kezdi felkapni a vizet a nő, azonban már döntik is meg, ami azért kizökkenti haragjából. A férfi szavaira összevonja a szemöldökét, aztán úgy jegyzi meg epésen.
- Jajjj, de kis szeretethiányosak vagyunk... Kész röhej, hogy a pótlását tőlem várod el. Másrészről meg ha nem próbálunk ki valamit, de ugyanúgy elítéljük, az csak oktalan vagdalkozás.
Tipikus arrogáns hangsúllyal és kifejezéssel adja elő, hogy még jobban érzékeltesse mennyire megveti az ismeretlennel való hadakozást. Mint szenvedélyes kísérletező és vitapartner alap követelménynek tartja megismerni azokat a dolgokat, amiket ellenez, vagy amik mellett éppenséggel kiáll.
A következő megjegyzés viszont valóban telitalálat. Az egy dolog, hogy a középkorban viszonylag Japán sokkal jobban tisztelte a nőket, hiszen még azt is megengedték, hogy szamurájképzésben részt vegyenek a nők, ezekből a kasztokból pedig kerültek is ki legendás harcosok (akik persze Akane nagy példaképei voltak). Illetve szerettek a ninják is nőket alkalmazni, elvégre ők könyebben hozzá tudtak férkőzni a férfi célpontokhoz. Ellenben ugyebár nyugattal, ahol lám csak egyszer fog egy nő kardot, aztán meg vetik is máglyára, had égjen. Mivel azonban nem tudja, hogy mi is folyik a modern Japánban, így csak oldalra pillant és méltóságteljesen válaszol is.
- Ha enyém lenne a hatalom, biztosan megváltoztatnám.
Azonban fülét megüti egy szócska és összevont szemöldökkel sandít fel a férfira, gyanakodva. Már nem tetszik neki az ilyen megemlítés, pedig még nem is tudja, hogy mit terveznek vele olyan bőszen.
- Tapasztalom? Ezt meg mégis hogy érted?
Ezek után lassan veszélyesebb vizekre kezdenek evezni, Akanenek pedig igencsak vissza kell fognia magát, hogy mindig csak pengeélen táncoljon, de át ne essen a másik oldalra. Az ugyanis Christian életébe kerülne, ennyire meg azért nem utálja (sőt...). Így aztán csak táncol és törleszkedik finoman és óvatosan, próbál lehetőleg a zene ütemére így tenni, mintha ő csak a tánc miatt tenne így. A vigyorra értetlenül pislog fel, hiszen nem érti, hogy szavain mi is olyan vicces. Majd a férfi szavain egyre gyanakvóbban méregeti furcsálkodva és hitetlenkedve. Azzal persze tökéletesen egyetért, hogy titkai mindig is lesznek, hiszen nem feltétlenül gondolja jó ötletnek, hogy mindezt megtudja a másik. Vannak olyan dolgok, amikről jobb ha csak sejtjük, hogy léteznek, megtörténtek, de annál jobb nekünk, ha nem dörgölik az orrunk alá. Mint ahogyan Akane ölt embert, ráadásul a sokak között volt Jin is, szóval nem lenne kifizetődő ezt újdonsült „kiszemeltjével” közölni. El akarja ijeszteni magától, de nem ennyire.
Teljesen természetesnek veszi, hogy ellöki magától Chris, elvégre pontosan az volt a célja, hogy egy kicsit fogja vissza magát, mert ilyen tempóval hamarabb megtörténnek a dolgok, mintsem Akane utána tudna járni vérének kísérleteivel. Mivel teljesen megnyugszik, hogy sikerült ez a szándéka, így teljesen váratlanul, meglepetésként éri, amikor visszahúzzák, sőt, végig is cirógatnak a hátán. Erre persze már ösztönösen is húzódna el, még hátrébb is dől lassan , már amennyire tud és engedi a hátán lévő kéz. A következő pillanatban azonban a férfi ajkai a sajátjaira tapadnak és meg is történik az a bizonyos első/utolsó csók. Azonban hirtelen a reflexei és a gondolatai lelassulnak, s ahelyett, hogy ellökné magától, inkább megkönnyebbülten sóhajt fel, majd karolja át a férfi nyakát kezeivel. Az egyikkel a hajába túr, a másikkal a tarkóját cirógatja, ahogy a csókja is sokkal hevesebbé válik.
Hiába a veszély és a kockázat, egyszerűen kínzás, ha az embernek folyamatosan vissza kell tartania magát és végre kaphat egy kicsit a jóból, önkéntelenül is mohóbbá válik. Mindez azonban csak maximum egy percig tart, mert lassan a nő agya is leadja a vészriadót, mire szemei elkerekednek és lendületesen tolja el magától a férfit. Közben persze zakatol az agyában, hogy ő gonosz nőszemély, ő egy hárpia, hát csak vigyorogjon a pasas képébe, miszerint: „Megszívtad.” Jelenleg azonban nem tud kárörvendeni. A mérhetetlen pánik, ami hirtelen önti el tudatát, mindössze csak egy érzésben tudja kifejezni: harag.
- MEGŐRÜLTÉL?! Muszáj volt az öngyilkos hajlamaidba engem is belevenned...?!?! Te teljesen meghibbantál!!!
Üvölti a nő levegőért kapkodva és idegesen túr a hajába, miközben gyorsan az ágyhoz húzza és ülteti a férfit és feszülten hadarja.
- Maradj itt és ne mozdulj! Hallod?! Nem fogom még egyszer végignézni a halálodat!
Persze, hogy eszébe jut Jin, ahogyan most is előfordul az, ami találkozásukkor: úgy beszél hozzá, mintha a japán férfi lenne. Ez persze csak egy aprócska kis félrebeszélés, de azért a nő tovább hadar.
- Ha hidegrázást érzel, azonnal szólj!
Azzal odalépdel sietősen a kis éjjeli szekrényéhez és azonnal rántja ki a fiókot. Üvegek csörrennek, azonnal túr bele a kis szérumok üvegcséinek sorába. Úgy mormolja halkan a mérgek, ellenmérgek nevét. Nem próbálta ki még soha, hogy a fekete mambánál használt ellenszérum jó-e az ő mérgére is. Oké, állati alakjában hat, de így... így fogalma sincs. Hadar és japánul káromkodik párszor, miközben keresgél, még hátra se néz a férfira. Vagy azért, mert nem mer, vagy egyszerűen csak nem akarja azzal vesztegetni az ilyenkor drága időt. Amikor megvan a megfelelő szérum, elmosolyodik halványan, s amint fordul meg, felkészül a legrosszabb látványra. Biztosra veszi, hogy már rosszul van a férfi, hallucinál és a hideg rázza, hiszen ilyenkor már a delikvensek ajkai nemhogy kékek, egészen feketék! Megfordul, s a férfihoz lépdel, amikor döbbenten pislog párat. Mindenre számított, a legrosszabbtól a borzalmasig, erre azonban végkép nem. Zavartan áll és mered a férfira, mire ki tudja nyögni halkan.
- Ezt... ezt én nem értem.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Blackstone
Tanár
avatar

Kos Hozzászólások : 39
Tantárgy(ak) : Illúziómágia tanár
Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Jan. 25 2010, 23:03

Szerencséjére Christiant abszolút nem tudja annyira felhergelni a nő, mint ahogyan azt Akane szeretné. Mondhatjuk, hogy acélból vannak az idegei, de persze olyan köntösbe is bújtathatjuk, hogy tényleg játéknak veszi az egészet. Úgy, mint ahogyan Anyegin is tette Puskin ismert művében. Christian számára is játék ez az egész világ, ahol minden az ő játékszere, még maga Akane is. Az már más kérdés, hogyha ezen az úton haladnak, akkor természetesen lehet, hogy ebből az egészből több lesz, mint játékszer, de addig, amíg a kapcsolatuk kimerül abban, hogy egymás idegeire mennek, nem nagyon sok mozgásteret adnak egymásnak a kibontakozáshoz. Szóval, itt az esély arra, hogy esetleg ebből több legyen, mint puszta játszadozás, mindez csak a japán nőn áll, ugyanis Christian már mióta célozgat hevesen különféle dolgokra, amiket nem nagyon támogat a másik fél. De még mióta… már a kezdetektől fogva. Talán a szíve mélyén meg is érti azt, hogy Akanénak már teljesen elege van abból, amilyen infantilis, és gyermeteg, vagy inkább férfias a gondolkozása Christiannak, de azért ezt nem vallaná be hangosan. Biztos benne, hogy ilyen hozzáállással ő is kiakadna, ha a nő helyében lenne, az ő nézeteivel együtt.

– És? Minden meg van előre írva, még a mi örökké tartó gyönyörű kapcsolatunk is – vigyorog továbbra is két tánclépés között, majd természetesen ugyanúgy folytatja a szokásos megdöntéseket, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy ne legyen olyan egysíkú ez az egész, ne merüljön ki az egyik láb a másik után attitűdben. Néhol már bonyolultabb tánclépéseket is próbál mutatni a nőnek, bízva abban, hogy tökéletesen képes irányítani, így talán nem lép félre majd Akane. Talán annyit még ő is meg tud jegyezni, hogy általában a standard táncokban a bal lábbal való lépés után a jobb láb következik, és nincs sasszé. Persze azt is mélyen megérti, ha a japán gésatánc után ez az agytorna nagyon megerőltető számára. – Az ágyadra nincsen semmi panaszom, tökéletesen megfelel az igényeimnek. Bearanyozod jelenléteddel az egészet – nyálasabbnál-nyálasabb dumák, Christian már kezdi azt érezni, hogy a szájában olyan édes nedű termelődik, amit legszívesebb kiköpne az ember, nem pedig folytatná, azonban ha ágyba akarja csábítani a nőt, akkor az első lépés az, hogy bókoljon neki. Legalábbis ő még ezt a nagyon maradi elvet követi. Az más kérdés, hogy a mai világban a durvasággal sokkal többet el lehet érni, hála a rosszfiú-kultusznak.

Arra, hogyha nem próbálunk ki valamit, az csak vagdalkozásnak minősül, leszólás esetén, nem mond semmit, hiszen ezzel tényleg egyet ért, de azért ezt nem vallaná be, még a végén elbízza magát a nő. A véleményét így inkább megtartja magának, és csak egy kis szösszenetet tesz hozzá az elmélkedéshez, ha már ennyire belejöttek a filozófia ezen irányzatába. Tánc közben mi is jobb téma, mint az, hogy ki mire hogyan reagál, és az milyen magatartásformának minősül? – Attól függetlenül én még nem fogom kipróbálni a gésatáncod, valahogy nem az én nememnek lett kitalálva – gondolkozik el rajta nagyon komoly fejet vágva, amennyire csak telik tőle, de így is beleröhög a közepébe, már-már saját magán röhögve, azon pedig már abszolút elvigyorodik, teli szájjal, pofátlanul és gerinctelenül, amikor a nő ismét belekezd abba, hogy mi lenne, ha a hatalom az ő kezében lenne. Semmi. Egyszerűen annyira elképzelhetetlennek tűnik ez az egész, hogy már az abszurditás határait feszegeti. Nem tudna elképzelni egy olyan világot, ahol egy feminista nő uralkodna, olyan groteszk ez az egész, és elképzelhetetlen. Na meg persze lehetetlen. Egy korban lehet, hogy ő volt az ideiglenes uralkodó, de csak azért, mert nem volt jobb választás, utód hiányában, azonban ekkor is üldözték őt, így a központosítási szándék valahogy nem jött össze. Hát, ez van. – Sehogy, rosszul fogalmazok.

Mentegetőzik gyorsan, pedig a fejében már minden egyes momentumot kitervelt, sőt, el is rendezett, igazából, csak az utolsó simítások várnak még egy kis pallérozásra, hogy minden tökéletes legyen, és meghitt…? Na jó, ez az utolsó kifejezés kicsit erős, és abszolút nem a férfira vall, valami izgalom kell a kirándulásba, vagy pedig nem lenne igazán kihívás a nő számára, és még idilli képekbe kergetné őt, amit nagyon nem szeretne. Az ego növelése egy szép dolog, de egy idő után nagyon unalmas tud lenni. Így hát a terv ezen része nem éppen arról lesz híres, hogy az önbizalomszintet erősíti.

A következő másodpercek azonban egyszerre tűnnek rövidnek, és hosszúnak is, az időérzékét teljesen elveszíti a férfi, pedig eddig nagyon büszke volt rá, hogy jól tájékozódik azon belül. Akane meglepettségét egy lány mosollyal nyugtázza, majd be is következik a már említett csókjelenet, melyben a legnagyobb dolog nem az, hogy meg merte tenni, meg merte kockáztatni a saját életét, hanem az, hogy mindezt még viszonozzák is. Ebből kifolyólag a férfinak két dolog jut eszébe hirtelen: a nőnek eddig is minden vágya volt, hogy végezzen a férfival, és emiatt csábította taszítóan, vagy pedig az, hogy mégis érez valamit. Az meg sem fordul a fejében, hogy esetleg élvezni szeretné a percet, ez túlságosan is valószínűtlen a többihez képest, legalábbis a férfi szemében. A mámor érzése után azonban a hirtelen távolodás teljes illúziórombolás, és az utána jövő kitörés pedig már csak a katarzis, mely azonnal társul ehhez a melodrámához, melyet átélhettek az elmúlt percekben, másodpercekben, vagy akár órákban. A következő dolog, amire feleszmél, hogy a nő aggódóan, és dühtől izzóan ülteti le az ágyra, majd ellenméreg után kezd el kutatni, melyet lassan meg is talál, a férfival pedig semmi sem történik, legalábbis olyan, amit szóvá lehetne tenni, abszolút nem. Még ő maga is megvakarja a fejét, amikor Akane éppen nem néz rá, és elgondolkozik a szavak őszinteségén: biztos, hogy a nőnek méreg van a testében, vagy pedig csak azért játszadozott eddig ilyen kemény állításokkal, hogy távol tudja magát tartani a férfitól?

– Olyan, mintha valami égetne belülről, nem is tudom, szerintem leveszem az ingem, megsülök – jelenti ki, éppen az ellenkezőjét annak, amit a nő mond, és el is kezdi ténylegesen levedleni magáról az előbb említett öltözéket. Elfekszik az ágyon, és a betegség eljátszása érdekében még a kezét is ráteszi a homlokára, holott gyakorlatilag tényleg semmi baja nincs, még csak az sem, hogy rosszul érezné magát. Sőt, kifejezetten jól van, hála annak, hogy az első csók megtörtént, és az még társra is lelt. Persze az első csók alatt most szigorúan a nőt kell érteni, hiszen más hölgyeményekkel már osztott meg hasonló élményt. Amint a nő megérkezik, felül, és komoly szemekkel néz rá. – Tudod, most eljátszhatnám azt, hogy az én testem pedig merő ellenméreg, de szerintem ezen lépjünk túl, mert egyikünknek sem lenne túlságosan is egészséges a dolog. Szóval, mi újság is van a te méreg sztoriddal? Kiapadtál, lelkem, vagy pedig nem is volt minek eltűnnie? – várja a válaszokat, miközben feláll, természetesen ugyanolyan félmeztelenül, ahogyan eddig feküdt, majd ült az ágynak a szélén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   

Vissza az elejére Go down
 

Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog