Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Szökőkút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next
SzerzőÜzenet
Weeko Abooksigun
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Ázott kiscica
Hozzászólások : 234
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Csüt. Dec. 10 2009, 05:24

Nagyban tanakodik, hogy visszamenjen-e a kellemes, meleg, puha, hívogató szobájába, vagy maradjon inkább kint csuromvizesen, de tovább játszva és szórakozva idekint. Bár az első érv mellett szól az is, hogy a gazdija már nagyon aggódhat érte, plusz Mr. Bubi is nagyon megharagszik rá, ha nem szolgáltatja be a napi, esti csoki pudingot vacsora gyanánt. Persze el lehet képzelni, hogy néz ki kedvenc plüsse a mindennapi csoki adagok után...
Szóval nagyban mereng és gondolkozik, töri a kicsi buksiját azon, hogy vajon be a melegbe pihenni, vagy kint a hidegben tovább játszani. Nagy a kérdés, nincs válasz, viszont annyira belemerül a gondolataiba, hogy a szokásos remek érzékeit most semmibe veszi. Pedig egy macskának igen jó hallása van és a látása is remek, azonban most nem fülel, ráadásul háttal áll a másik lánynak. Egészen belemerülve a gondolataiba koncentrál és halkan motyog, mormog magában.
- De... olyan jó lenne játszani...
Motyogja, halkan, aztán a következő másodpercekben egy viszonylag könnyű súly repül a nyakába, szemei elkerekednek és kezeivel kalimpálni kezd.
- Nyaúhhh!
Sikkant fel a meglepetéstől, de tovább kapálózik karjaival hevesen. Elvégre az ő saját erejéhez képest meg se kottyanna neki a súly, azonban ott van a lendület, plusz annak a bizonyos meglepetésnek is van ereje. Így még egy pár percig csak próbálja visszanyerni egyensúlyát, aztán már nyaffantva, megszeppentve pislog hátra, hogy mégis mi a szösz került a nyakába. Mivel először csak valami kék kerül a látóterébe, így próbálja a legegyszerűbb magyarázatot adni a jelenségnek:
- Egy delfin van a hátamon...?
Pislog nagyokat meglepetten. Igazából Weeko bármilyen lehetetlen dolgon ki tud igazodni és el tud fogadni (amiknek a 90%-a egyébként csak saját maga által kitalált feltevések). Az már eszébe se jut, hogy talán a delfinek nem úgy köszönnek az ember lányára, hogy: "Ipiapacsegykettőháromkiestél!" Ennek ellenére széles mosollyal az arcán kászálódik ki a ragadozó-módú szorításból és lelkendezve fordul meg. Nos van egy kis bibi: A delfin bizony emberi alakban pislog rá, ami pár pillanatra bezavar a képbe, de aztán hamar tisztázza magában a félreértést.
- Szia delfin! Te ugye álruhában vagy?
A kérdést természetesen megértő módon nagyon halkan suttogja, lehet ezt titokban kell tartani és nem szeretné lebuktatni szegény kis uszonyost. Nagy cicaszemeivel pislog fel a lányra, majd folytatja is lelkendezve.
- Az én nevem Weeko Abooksigun, de hívhatsz nyugodtan Weeko-nak, Week-nek Wee-nek We-nek, W-nek, meg Cicának, meg Macskának, meg Cicc-nek is.
Egészen gyorsan hadarja szavait, aztán teljesen hirtelen, váratlanul és minden bevezető nélkül vág át másik témába, teljesen őszinte várakozással és kíváncsisággal.
- Ismered a kishableányt?
Még az ajkai is elnyílnak és pirul ki teljesen az arca, hiszen ha delfinnel van dolga, akkor annak ismernie kell ám a mesében szereplő kishableányt is. És ha ismeri a kishableányt, akkor ismeri az ő egyik kedvenc meseszereplőjét. És akkor hátha rábeszéli majd a delfint, hogy mutassa be neki. Természetesen csokit is hajlandó lenne fizetni ezért az élményért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Csüt. Dec. 10 2009, 21:48

Egy macskát fogott! Egy igazi macskát! Legalábbis nyávog, csak olyan lányformájú. Ó, mindegy, lehet segíteni minden helyzeten. Sosem volt még cirmosa, pedig hányszor sírt érte az anyjának. Összesen egy hörcsögöt nyomtak a kezébe, hogy talán arról tud gondoskodni, először próbálkozzon meg azzal. Persze, azóta évek teltek el, Szörcs rajtamaradt, ő meg elfelejtette a cicaügyet. Valószínűleg erre ment ki a játék: a tünde rendkívül élőlénycentrikus, akit egyszer megkedvel (ez pedig igen könnyen előfordul), azt nagyon nehezen engedi el. Érthető.
- Én, persze, persze, rejtőzködök éppen, ha nem látnád. - vágra csípőre a kezeit, és bólogat nagyokat. Míg egyiknél az a probléma, hogy bármit megmagyaráz, nála éppen az, hogy szinte határtalanul naiv, s bármit mondanak neki, elhiszi. Ha rámondják, hogy delfin, akkor ő Delfin, így, nagybetűsen.
- A kishableányt? Volt már hozzá szerencsém, de nem beszélgettünk, mert iskolába küldtek a szüleim. Én Charlie vagyok, mindenféle becenevek nélkül, mert ez is becenév, vagyis abból lett keresztnév, és nem fiúúúú! Nem vagyok fiú. Látod, hosszú a hajam, meg ilyesmi.
Kézbeveszi az egyik tincsét, és csavar rajta kettőt-hármat. Ha a kabát nem fedné, látszana, hogy bizony egész formás küllemmel rendelkezik, és véletlen sem lehetne összetéveszteni egy ellentétes nemű valakivel, de így, hogy a delfinkosztüm sál sapka nagykabát takarja, akár ez is megtörténhet. Főleg, ha becsukott szemmel nézzük.
Töprengő arcot vág, mintha valóban elgondolkodna valamin, majd váratlanul felkapja a fejét.
- Érdekes neved van. Ábúkzigun. Szigun. A book sigun. A book si gun. Egy könyv bizony fegyver. Szeretsz olvasni? Én imádok könyvtárba járni, csak képtelen vagyok megülni a fenekemen egy óránál tovább.
Vissza az elejére Go down
Weeko Abooksigun
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Ázott kiscica
Hozzászólások : 234
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Pént. Dec. 18 2009, 21:30

Akár meg is lepődhetne Weeko, hogy valaki bevallja neki, hogy valóban Delfin. Azonban a lány ezen cseppet sem lepődik meg, hiszen, míg Charlie elhiszi magáról, hogy Delfin, addig ő elhiszi neki, hogy fején találta a szögét és valóban egy tengeri emlős (xD) áll előtte.
Azonban mivel helyeselnek a feltételezésre, szemei -ha lehet- még jobban ragyognak az örömtől, hogy egy ilyen lénnyel találkozhatott. Eddig csak mesekönyvekben, meg természettel foglalkozó könyvekben látta, azoknál is többnyire csak a képeket nézegette. Talán éppen ezért nem tudja a mi kis cicusunk, hogy a delfineknek nem szokása emberi bőrbe bújva sétálniuk a földön.
No, de amit nem tudunk, az nem fáj.
A válaszra lebiggyeszti az alsó ajkát, aztán nagy cicaszemekkel lapogatja meg a másik lány vállát, nyaffantva egyet szomorkásan.
- Biztosan nagyon szomorú voltál, hogy nem beszélgethettetek, igaz? Nagyon nehéz a delfin-iskola? Mit csináltok ott? Szoktatok játszani? És milyen óráitok vannak?
Azonnal kérdez, észre sem veszi voltaképpen mennyire elfajult már az elképzelése a delfinekről. Az sem zavarja, hogy a delfinek nem szoktak iskolába járni, ő ezt nem tartja elképzelhetetlennek. Elvégre itt van egy Torneransban!
Persze a fiú-témában nagyokat pislog értetlenül és őszintén dünnyögi, miközben azért ő is megtapizza a lány kék hajtincsét.
- Én tudtam, hogy kislány vagy. Tényleg. Cicabecsszóra mondom, hogy tudtam!
Bólogat nagyokat, aztán kuncogva hozzáteszi.
- Mert a fiú-delfinek fekete-fehérek. Ezt is tudom ám!
Kihúzza magát büszkén, pedig valójában egy kicsit el van tájolódva ezen a téren. A nagy kardszárnyú delfineket sikeresen beazonosította fiúnak, a sima delfineket meg lánynak. Később mindezt biztosan nehéz lesz neki elmagyarázni, de az még a jövő zenéje. Ezen kívül még elég sok dologról van tévhite, így szegény Gabrielnek is mindig akad dolga magyarázkodni, és tanítani neki új dolgokat. Ráadásul mindezt úgy, hogy gyermeki felfogása el is tudja majd fogadni ezeket a tényeket és dolgokat.
Nagyokat pislog a másik lányra, aztán halkan felkacag neve szétbontására, és széles mosollyal az arcán bólogat a kérdésre nagyokat.
- Szeretek olvasni, igen!
Vágja rá, aztán zavartan, köhintve hozzáteszi.
- Vagyis többnyire csak a képeket nézegetem bennük. Még nemrég tanultam meg olvasni, tudod Charlie-Delfin? De rengeteg mesekönyvem van, meg van olyan könyvem, amiben állatok, meg tájképek vannak a világból!
Ahogy magyaráz nagy hévvel és hadarással, úgy tárja szét a karjait a "világ"-szónál széles mosollyal az arcán, lelkesen. Gondolatai peregnek és forognak azonnal, a következő pillanatban aggodalmasan pislog nagyokat Charlie-ra.
- Nem fázol, Charlie-Delfin? A tengerből jöttél és ilyen hidegbe kijöttél, akkor nagyon fázhatsz! Bejössz velem? Az én szobámban túl meleg lenne neked, de az étkezőbe bemehetünk, ha szeretnél... Szereted a csokit?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Dec. 21 2009, 17:58

Ez a nap is eljött. Egy igen fontos nap gina számára, amikor sok minden derülhet ki. Ezek a dolgok lehetnek jók, és rosszak egyaránt. Felkészülve egyikre sincs igazán, de lesz ami lesz, talán ennél rosszabb már nem lehet. Aprólékosan választja ki a ruhát, melyben a leírt helyre fog menni. Ne legyen túl kirívó, de ne is legyen nagyon slampos. Valahol látszódnia kell, hogy milyen fontos neki ez a dolog.Némi kersgélés után előveszi az egyik fehér nadrágját, ilyen színből sok van neki, mert az egyik kedvence, és ezt a nadrágot betudja tűrni a csizmájába, amihez egy vastag garbót, és mindezek fölé egy fekete kabátot vesz. A hajába egy hajpántot tesz, sminket csak a megszokott szem kihúzást, és semmi többet. Lassan ballag a hely felé, mint aki soha nem akar odaérni, de érthető, hiszen lányunkban most túl nagya félelem. Igazából azt sem tudja majd hogyan kezdje, ha egyáltalán megjelenik az illető. De ha itt lesz, már biztos minden könnyebb lesz. Ginát nagyon aggasztotta az elmúlt pár napban Bagira a cica sorsa, majd mgkérdezi a gazdáját, hogy mi van vele.
A parkban végig latyak. De azért, ha vigyáz az ember nem lesz mindene sáros. Mikor odaér, nem tudja merre forduljon, arra, ahonnan várja Őt vagy másik irányba. Így hát neki áll forgolódni, mintha az jó lenne. De nem tud mást tenni...egyelőre csak vár.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Dec. 21 2009, 21:27

*Hát eljött az idő, bizony.
Aram már reggel úgy kelt fel, hogy érzett egy kis bizonytalanságot magában. Ez a reggeli kis bizonytalanság, mostanra már megint azzá az idegességgé fajult, ami elfogta Gina levelének az elolvasása után, ami azért is érdekes, mert talán ő az egyedüli fiatal ebben az iskolában, aki szinte sosem volt "ideges". Ilyen értelemben biztosan nem. Persze, voltak helyzetek, mikor érzett izgatottságot, főleg amikor valami újat tapasztalt, vagy amikor izgatottan várta, hogy vajon melyik iskolába veszik fel. De idegességet...? azt nagyon ritkán.
Ezt az érzést többnyire olyan alkalmakhoz tudja kötni az életében, amikre nem szívesen emlékszik vissza, és amiket már rég mélyen eltemetett a tudatalattijába. Tudta, hogy ezek az elfojtott dolgok így is úgy is kiütköznek az álmaiban - és azon az ominózus estén, a Pilluamuleto kar társalgójában - de szerencsére, általában nem emlékszik az álmaira, így nem is aggódott értük.
Jobban mondva egészen ma reggelig.
Ma reggel ugyanis szörnyű álom riasztotta föl álmából. Nem igazán emlékszik arra, hogy valaha is volt-e ennyire szörnyű álma, mint ma.

Elgondolkodva szeli végig a folyosókot.
Tisztában van azzal, hogy az álomnak a Ginával való találkozáshoz pusztán annyi köze lehet, hogy az érzés valahol hasonlít arra, amikor...*

Pusztaság. Lépések zaja. Rengetegen vannak. Ő meg ideges. Annyira, hogy reszket, pedig nincs is hideg. Csak áll, és kimeresztett szemekkel néz a koromsötét éjszakába. Várja őt annál a zsupszkulcsnál, ami elő van készítve nekik a meneküléshez, másodperceken belül aktiválódik.
Aztán a ritmusos trapolások zaja mellett, végre meghallja anyja szapora lépteit.

- Ari, én vagyok az! - hallja az anyja nyugtató kiáltását a sötétben.

de aztán más, idegen nyelvű kiáltások is hallatszani kezdenek a távolból, minek után mindenféle átkok kezdenek záporozni egy bizonyos pont felé. Aram látja, hogy felvillan egy pajzs és elnyeli az átkokat. Az anyja pajzsa. Ő meg csak tehetetlenül, visszatartott lélegzettel figyeli az eseményeket.

~Mindjárt beindul a zsupszkulcs!~

- Fuss! - kiáltja az anyjának.

- Menekülj, Ari! Én feltartóztatom őket! Te csak menj a zsupszkulccsal!

A bakancs, amit zsupszkulcsnak alakított át maguknak az anyja, felizzik.

~jaj, ne...~

- Anya... FUSS, ANYA!

Kiáltja kétségbeesetten, könnyes szemekkel. Hangja gyermekien éles hangon hasít bele az éjszakába.
Kétségbeesetten keresi azt a pontot, ahol az édesanyja lehet, de a koromfekete éjszakában megvillanó varázslatok színei megtörnek a fátyolossá vált látásán.

Aztán egy kellemetlen érzés a köldökénél és ...


*... akkor felriadt álmából. Öklét még időben falta be, hogy ne törjön ki belőle a fájdalmasan kiáltás. Elméje többé nem volt képes visszatartani az emléket, a kegyetlenül valóságos álom folytatása valóságként pergett tovább előtte.


Aram ma reggel ugyanazt érezte, mint 6 évvel ezelőtt, amikor abban a tudatban volt kénytelen otthagyni az édesanyját, hogy soha többé nem látja viszont. Azóta sincs jobb hangulatban -igazából már évek óta nem volt ilyen ramaty állapotban -, noha tudja, hogy ez álom volt. Viszont már nem törte őt meg mindez annyira, mint annak idején. Így ma reggel mémgis ugyanazt az Aramot lehetett látni már a Pilluamuleto társalgóban, mint máskor.
Nem is tudja, hogy lehet ilyen bolond, hogy mégis elszánta magát erre a találkára. Érzelmei annyira kuszák, és zaklatottak, hogy egyszerűen nem képes eligazodni rajtuk. Ha tehetné az utóbbi egy hónapot kitörölné az életéből, de főleg az utolsó pár napot. Bagira sérülését. Gina levelét. Ezt az átkozott álmot... a smaragdzöld-tónál történteket...

Ahogy befordul az épület sarkánál, már látja a szökőkutat. Nem éppen az évszaknak megfelelően öltözött fel, de most nem is fázik. Amint odaér a szökőkúthoz észreveszi az ott forgolódó Ginát, és egy pillanatig megtorpan. Hagyja, hogy a lány észrevegye, majd egy halvány mosollyal az ajkán ismét elindul.*

- Szia, Gina. Beszélni akartál velem?

*Hangja ugyan nyugodt és udvarias, mint mindig. Viszont amit nem tud elrejteni, a szemei alatt éktelenkedő hatalmas táskák, amik az alvatlanság, majd a következő napi nyugtalan álom és fárasztó nap miatt alakultak ki.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Dec. 21 2009, 21:54

Forgolódik, vár, izgatott...miért? Nem tudja...Vagy mégis? Hihetetlen, ami hatalmába keríti a lányt. Elgondolkodik talán hiba volt, aztán elindul vissza a kastélyba, aztán a szökőkúthoz. Tipeg-topog. Lehet, hogy rossz döntés volt a levél, de már nincs visszaút. Várja türelmetlenül Aramot.
Aztán felkapja a fejét, valaki közeledik a kastély felől. A fiú az. Gina megijed, mit mondjon? Hogy viselkedjen? Túl sok ez neki.
Fogalma sincs róla, hogy a fiúban milyen dolgokat kavart fel. De ha tudná is a fiúnak tudnia kell, hogy nem szándékosan tette. Ő csak a dolgokat akarja megoldani. És egy picit megnyugszik, mert eljött, és itt van. Tehát nem csak neki volt fontos a fiú, hanem ő, Gina is fontos Aramnak.
Ami elöször feltűnik a karikák, amik olyan sötétek, szinte már feketék. Ez egy pillanatra megriaztja a lányt, de mikor Aram mosolyog, és köszön, úgy mint ahogy mindig köszönt megnyugtatják Ginát.
-Szia Aram! Igen beszélni szerettem volna Veled, mert úgy gondolom, hogy a fennálló helyzet megbeszélésre szorul, mint ahogy már leírtam-mondja a fiúnak, és egy halvány mosoly is megjelenik az arcán, de ez a dolog sokkal fontosabb annál, mint hogy most nyugodtan tudjon mosolyogni.
-Hogy van Bagira?-kérdi-Láttam a sebeit, mikor felvittem a levelet. szörnyű, hogy képes valaki ilyesmire.-mondja, és reméli nem borzolja fel túlzottan a fiú idegeit. elég furcsa kezdés, de valahogy kezdeni kell.
Tesz egy bizonytalan lépést a fiú felé, de nem nagy lépést csak egy picit.
-Én-kezdi de elfullad a hangja-szóval én nem bírom ezt így-néz Aramra nagyra tágult szemekkel.
Nem is tudja most mit mondjon, de valamit csak kikell préselnie magából. az nem lehet hogy most itt fog állni szótlanul, összekell szednie magát, akkor is ha nehéz lesz.
-Te fontos vagy nekem. Nem tudom miért, nem tudom mi ez, csak azt tudom, hogy ezt a helyzetet nem bírom tovább-ismétli meg magát a lány.
Szívesen hozzátenné hogy nem akarja elveszíteni a fiút, de nem meri. attól tart, hogy azzal csak maga, illetve maguk alatt vágná a fát.
Bizonyos érzékei azt súgják, hogy a fiú számára is ismeretlen vizekre eveznek, de nem tudhatja. Csak érdekli, hogy a fiú hogy vélekedik ezekről a dolgokról.
-De most csendben leszek, és igazából téged szeretnélek hallani, hogy neked mi a véleményed-néz fel a fiúra és még egy félénk lépést tesz felé, tényleg csak óvatosan, mert elijeszteni nem akarja.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Dec. 21 2009, 23:27

*Ahogy figyeli a lány reakcióit, látja rajta, hogy ideges, akárcsak ő.*

~Ez nem jó jel...~

*Na de mégis mire számított? Arra, hogy Gina meglepetés-partira hívta? Annak amúgy sem lenne nagy esélye tekintve, hogy már rég elmúlt a szülinapja, és a névnapja sem most van (nem mintha Gina tudná, mikor van "Aram" napja).
Gina első kérdése azonban meglepi. Mégis mi köze van a levélben leírtakhoz, hogy hogy van Bagira???*

- Köszöni, most már sokkal jobban van. Igen, szörnyű...

*Egy kicsit összehúzza szemeit, és belemélyeszti a lányéiba. Nem kíván többet erről elárulni a lánynak. hogy mennyire feldühödött. vagy hogy meg akarja ölni a tettest...
Pár másodperces feszült csend után végül azt veszi érszre, hogy a lány végre rászánja magát, és a lényegre tér. Azt mondja, hogy fontos neki.*

~Ez egyértelmű...~

*Azonban ő erre most mégis mit kéne feleljen? Pattanásig feszülő idegei miatt már kezd megtörni a maszkja, ezért meg is látszik rajta a zavartsága.
Nem, ez nem történhet meg, ez úgy sem működne...*

- Ezzel én tisztában vagyok, de...

*Böki ki végül, nagy zavarában, de a sok zagyva gondolatain át nem is hallja, mit beszél. Egyáltalán nem jellemző rá ez a makogós stílus. Aztán meg észreveszi, hogy a lány egyre jobban közeledik felé, miközben folyamatosan nézi őt azokkal a - szép - tágranyílt szemeivel. Hirtelen azon veszi észre magát, hogy már rég nem azt az énjét mutatja a lánynak, amit szeretne, és hogy már rég nem ő irányítja a beszélgetést, ahogyan ezt eltervezte.*

- ... de... én...

*Tesz egy ügyetlen lépést hátrafelé, és közben igyekszik megszakítani a szemkontaktust, de érzi, hogy ez nem fog olyan könnyen menni. Mégis mi a fene történik vele? Úgy reszket, mint a nyárfalevél, mintha Gina az életét akarná elvenni...
Pedig valóban, Gina tényleg az életét fogja elvenni, még ha ezzel a lány nincs is tisztában. Azt az életét, ami múltban gyökerező érzések miatt lett ennyire elfojtott, és aminek a kialakított védelmi mechanizmusa miatt (amit 11 éves kora óta sikerült ennyire kialakítania magában, és amiben az apja is oly' nagyon támogatta) nem veszi most észre azt, hogy közben nem csak testileg, hanem érzelmileg is felnőtt. És ennek semmi köze az aszexualitásához. Ez is csak egy jó érv volt ennek a bizonyos "védekező mechanizmusnak", hogy Aram mindig időben lepasszolhassa egyaránt a női és férfi ismerőseit, mert "ők úgysem fogják megérteni".
Reménytelenül bizonytalan érzés miatt érzi, hogy hamarosan összecsuklik itt a lány előtt.
Egyáltalán nő kéne-e neki, vagy férfi, ha nem szenvedne ettől az átoktól?
Igen, ÁTOKTÓL. Mert még soha nem nevezte így, hanem úgy, hogy "alternatív szexuális irányultság". Hát akkor most nyelje el a föld, mert most emiatt az egész eddigi élete romba fog dőlni...

Nem volt jó ötlet eljönnie. De most már késő. Túl késő...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Dec. 21 2009, 23:56

Gina tudta, hogy nehéz lesz, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Mikor egy értelmes mondtaot sem tud kicsikarni a fiúból kétésgbeesésében nem tud mást tenni, csak egy kérdést tesz fel:
-Mond meg mit rontottam el?-kérdezi teljes kétségbeesésében a fiútól, már-már könnyes szemekkel.
Nem nem engedi szabadjára könnyeit, mert fogalma sincs hogy a fiúból jó vagy rossz reakciót váltana ki. Arról nem is beszélve, hogy erősnek szeretne mutatkozni. Aram még csak nem is sejtheti mennyit sírt a dolog miatt, ami velük történt.
A lánynak úgy tűnt nem csak ő dolgozza fel nehezen a történteket, de nagyon rosszul esik neki mikor a fiú hátrál egy lépést, szóval most ő is hátrál, és elfordul, hogy letörölje kitüremkedő könnyeit.
Aztán visszafordul a fiú felé, és mélyen a szemébe néz:
-Te utálsz engem? Nem kívánod már a társaságom? Kérlek válaszolj, ezt valahogy megkell beszélnünk...szeretnék egyről a kettőre jutni máramennyire ilyen helyzetben lehet-hadarja íg egy szuszra.
Nem tudja igazából, hogy mi tévő legyen. Roppant módon örülne, ha egy értelmes mondatot kitudna csikarni a fiúból, de nem tudja erre mennyi esélye van.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 00:58

*Őgy érzi, hogy a világ forog körülötte. Nem érti, miért nem képes Gina előtt továbbra is a tőle megszokottan viselkedni.
Méghogy mit rontott el! Semmit, és mindent. Ez egy olyan már-már filozófikus kérdés Aram szemében, amit ebben a pillanatban semmiképpen sem tudna kifejteni a lánynak.*

- Semmit, csak... Semmit.


*Körülbelül ennyit sikerült kinyögnie a válaszból - nem egy igazán nagy teljesítmény, hiába próbálta meg. Pedig most nagyon fontos lenne Gina tudtára adni, hogy nem haragszik rá annak ellenére, hogy tényleg ő tehet arról, hogy most úgy érzi, saját belső világa a földdel vált egyenlővé.
Méghogy utálja?? Hogy gondolhat ilyesmit róla, egyáltalán hogy jutott erre az ostoba következtetésre, hogy ő utálja a lányt??*

- Én...

*Nagy levegőt vesz, és behunyja szemeit. Ahogy ott áll a lánnyal szemben szobormerev pózban, a világ legmulatságosabb dolga lehetne annak, aki véletlenül most meglátná őket. Nem tudja, hogy hány másodpercig, de kénytelen volt egy helyzethez képest nagyon furcsa, ám ugyanakkor nagyon is kézenfekvő megoldáshoz folyamodnia. A visszatartott levegőre koncentrál, közben igyekszik kitisztítani gondolatait, legalábbis egy részüket, hogy legalább normálisan tudjon beszélni a lánnyal. Amikor újra kinyítja szemeit, azelőtt arra is fel van készülve, hogy a lány talán már nincs is ott. Azonban mégis ott van, és továbbra is azokkal a szomorú szemekkel nézi őt.*

- Én nem utállak, téged.

*Mondja kurtán, és hangja legalább ha csendes is, de most már nem remeg, mint ahogyan már a teste sem. Ennek ellenére mintha teljesen kicserélték volna, úgy áll a lány előtt. Furcsa érzés, mintha teljesen meztelen lenne. A lány is észreveheti a beállt változást, pedig az látszólag nem nagy, pusztán egy-két régi ránc eltűnése, és más eddig nem látott ránc megjelenése az arcon. Csak az veheti ezt észre, aki már jól ismeri őt.*

- Tudom, hogy még mindig hibáztatod magad amiatt az ominózus házi feladat-készítéünket követő incidens miatt. Nem is várhatom el csak úgy tőled, hogy ezen csak úgy túltedd magad, hiszen te tudod a legjobban, mit érzel. Én mindössze csak azt tudomtovábbra is mondani, hogy nem értek veled egyet, te nem tehetsz semmiről. A Smaragzöld-tónál történteket pedig én sajnálom. De azt akarom, hogy tudd, nem azért hagytalak akkor ott, mert utállak...

*Most egy kicsit kérdőn néz a lányra, hogy nem-e a lényegre tapintott. Muszáj volt így folytatnia, hogy inkább a lány érzéseiről beszél, minthogy sajátjairól, mert azokról továbbra is képtelen néhány elejtett szónál többet szólni.*

- ... mert ha ezt így láttad, akkor elárulom, ez nem így van. Sajnáltam, amikor láttam, hogy kerülsz, és akkor úgy gondoltam, hogy már nem lesz lehetőségem, hogy visszanyerjem a... barátságod...

*Úgy érzi, hogy ez nem a helyes szó rá, de egyszerűen képtelen másnak hívni a kapcsolatukat. Hiszen számára ez a kapcsolat már rég túlmutat az általa tapasztalt "baráti kapcsolatoknál", viszont annyira kuszák és újfajták ezek érzések, amik fűzik Ginához, hogy most egyszerűen képtelen megfogalmazni pontosan nemhogy a másik félnek, de még magának sem.*

- ... ugyanakkor örvendek, hogy te sem utálsz engem... nyilvánvalóan...

*Motyogja az utolsó mondatát, és hirtelen nagyon érdekesnek találja a puha hóban hagyott egyik lábnyomát...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 17:57

"Semmit, csak, de semmit...." Ezek a szavak nagyon megütötték Gina fülét. Semmit nem rontott el, de mégis elrontott valamit? Talán azt hogy túl közel kerültek egymáshoz? Vagy azt, hogy...hogy vajon mit? Ez érdekelné, de nem feszegeti tovább ezt a témát, mert tudja, hogy ha eljön az ideje a fiú magától elfogja mondani a dolgot. Bár szeretne rákérdezni, de most még nem.
azt két pillanat alatt a fiú megváltozik. Valahogy a kisugárzása, minden, olyan más lesz. Lehet hogy éppen most jött el az az idő. De ebben a lány nem biztos még vár. Megvárja, amíg egészen bizonyos nem lehet a dolgok felől. Lealábbis a kitárulkozás felől.
Nem utál...viszhangoznak a lány fülében gondolatai. És boldog, olyan öröm és boldogság járja át a lelkét, amit nem igazán lehetne szavakba foglalni. Nehéz lenne máskor is, hát még így.
- Nézd, én próbálom, esküszöm hogy próbálom túltenni magam a házifeladatos dolgon. De egyelőre nem megy. A tónál történtekről annyit, hogy viccnek indult az egész, de rosszul sült el. - mondja, de egy pillanatra elgondolkozik, hiszen ha annyira rosszul sült volna el most nem állnának itt, és nem beszélgetnének egymással kifejtve az érzéseiket is.
- Szép lábnyom - mondja enyhe huncut mosollyal az arcán, mikor Aram elkezdi böngészni a cipője nyomát.
-Dehogy utállak, a legutolsó dolog lenne, amit irányodba érezhetnék. Én nem... - akad el a szava, de nagy levegőt vesz és folytatja - én nem akarlak elveszíteni téged - fejezi be a mondatot immár majdnem suttogva.
De valahol mélyen egy hang azt mondja neki, hogy sokkal komolyabb dolog az, amit nem tud, mint eddig sejtette volna.
És eljön a pillanat, amikor megérlelődik benne, hogy feltegyen egy kérdést. Egy kérdést, amit nem biztos, hogy most kellen e feltenni, de mégis a lány bízik a jó ítélőképességében, így megembereli magát:
-Aram - ekkor a fiú keze után nyúl, amit meg is fog ezzel "kényszerítve az érintettet, hogy rá nézzen - nincs valami, amit elszeretnél nekem mondani?-néz mélyen és komolyan a fiú szemeibe.
Tudja, hogy van valami titok, amit ő még nem tud, és nem tudja, hogy Aram feltárja-e ezt előtte most, mert azt tudja hogy előbb utóbb elmondja, de csak remélni meri, hogy a fiú is most dönt úgy beavatja lányunkat titkába.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 19:46

*Végre észrevesz Ginán valamilyen pozitív érzelmi változást, ezáltal ő is nyugodtabbá válik. Ahogy hallgatja a lány szavait, még egy őszinte félmosolyt is megvillant a lány felé, amikor az dicsérni kezdi a lábnyomot, amit ő kezdett el zavarában nézni. Így már egészen kezd hasonlítani a szituáció a korábbi viszonyukhoz. Vagy még sem...? Hát ilyen, amikor nem működik a "védekező mechanizmusa"? Egy szégyellős kisfiúvá válik, aki megijed egy lánytól?
Hatalmas büszkeségét eléggé megtépázzák ezek a kérdések, de most igyekszik nem hallgatni rájuk. Úgy érzi, hogy végre fel kell lélegeznie; mintha előzőleg éveket töltött volna a víz alatt, és most újra meg kell szívnia magát friss levegővel.
Amikor a lány megfoja a kezét, érezheti irajta, hogy még mindig egy kicsit verejtékes a korábbi idegességtől - vagyis attól, hogy hagyta magán azt kiütközni. Erre úújfent szégyelli magát, hiszen a fentebb említett büszkesége már sosem fog szemethúnyni afölött, hogy a 7 év fáradságos munkával kidolgozott álcáját, ami pajzsként védelmezte minden emberi gyengesége kimutatásától, és ami újabban a legtöbb vele egykorú ember fölé emelte őt nagy dicsőséggel, most egy lány miatt lett kénytelen levetni.
De nincs mit tennie, belenéz a lány szemeibe. Ezúttal távolról sem azzal az átható pillantással, hanem mint egy olyan, aki tudja, hgy vesztesre áll. Kifinomult érzékei tudják, hogy most valami olyan kérdés fog következni, amit sosem szeretne megválaszolni.*

- Nem... nincs mit mondanom számodra. Mégis mire gondolsz?

*Kérdezi sután, pedig biztos benne, hogy a lányt ezzel nem győzi meg. Az évek során sokat tanult az emberi jellemről, és hogy milyen apró jelekből lehet rájönni arra, hogy egy ember hazudik; ez apja egyik fő szakterülete. És most hogy látja magát kívülről, hogy mennyire sután hazudik a lánynak, szinte ordítani kezd belülről a sértett büszkesége, hogy védje már meg magát, így túl sebezhető, túl kiismerhető.
De még lélegezni akar...
Vegyes érzelmekkel, de végül kiszabadítja kezét a lány szorításából, majd zsebredugja mindkét kezét. Ismét a földet kezdi pásztázni, de most tekintete még egy újfajta érzelmet, zárkozottságot mutat. Régebben, ha Gina érezte is, hogy a fiú elzárkózik előle, sosem láthatta az arcán. Most legalább láthatja, hogy ha kívülről nem is, de belülről milyen Aram.
Egy pillanatig eljátszik a gondolattal, hogy elmenjen-e, de hamar meggondolja magát, hiszen azzal a lányt bántaná meg megint. Így csak szótlanul bámulja tovább a havas földet zsebredugott kezekkel, a sarkán egyensúlyozva.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 20:07

Nem akarja, hogy a fiú elengedje a kezét, de kénytelen hagyni. Látja, tudja, érzi a fiún, hogy az nem mond igazat, de nem erőlteti a dolgot, még nem nyerte el eléggé a bizalmát. Azért megválaszolja a kérdést
-Tudod, mikor rosszul lettél a társalgóban nagyon furcsa voltál, és valahogy érzem rajtad, nem tudod, nem mered, vagy nem akarod kimutatni az érzéseidet, vagy ha ki is mutatod, nagyon nehezen-mondja egészen őszintén a fiúnak.
Ez az első eset, amikor erről beszélgetnek, de a lány úgy gondolja, hogy ha ő nem őszinte a fiúval, akkor sosem várhatja el tőle az őszinteséget viszont.
-Érdekes, ahogy kinyitod, majd hirtelen visszazárod magad-jegyzi meg amolyan mellékesen, de azért mégis ezen van a hangsúly.
Az egyik pillanatban kitárulkozó, a másik pillanatban visszahúzódó.
-Látod? Ez az amire én nem vagyok képes.Pedig néha jó lenne-magyaráz tovább a fiúnak.
Reméli ez egy picit megnyitja majd őt megint. Nem szükséges most elmesélnie mindent, csak adhatna valami magyarázatot ezekre a furcsaságokra. Jelenleg az is elég lenne Ginának.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 21:35

*Irónikusan elmosolyodik, amikor Gina szavaiban valamiféle csodálatot vél felfedezni, hogy ő milyen jól tudja magát ki-be nyitani, akár egy könyvet. Jól, van ha a lány kíváncsi rá, akkor majd megmutatja, ki is ő valójában, és abban nem lesz hiba. Már előre kíváncsi, mikor lesz az a pillanat, amikor már nem fogja a lány tovább bírni, és sírva szalad majd el, minél messzebbre tőle. Akkor majd legalább újból beigazolódik az az álláspontja, hogy jobb az mindenkinek, ha nem nyílik meg többé senkinek.*

- Nem is tudod, ez nekem mennyire kínos... úgy értem, most olyannak látsz, amilyennek még neked sosem mutatkoztam. Talán ez az első eset, hogy "megnyílok" előtted, Gina, ezt jobb ha már most tudod. Ugyanakkor abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy tetszeni fog az, amit látsz...

*Néz komoran a lány szemeibe. Sötét tekintetében szinte látni lehet mindazt a gyűlöletet és fájdalmat, amit az élete során mind elfolytott. AKARJA, hogy tapasztalja ez a lány. Hogyha látja azt, hogy a lány egy kicsit megijed tőle, akkor gúnyosan elvigyorodik, de ha nem, akkor is egy gúnyos mosollyal az ajkán megkérdezi.*

- De pontosan mire vagy kíváncsi, Gina? Talán kezdjem azzal, hogy milyen volt az az érzés, amikor 11 évesen a Keleti Harci Front nevű török szélsőséges varázsló csoport néhány tagja elrabolt, és tudtam, hogy senki sem fog megtalálni időben? Hogy milyen volt megtapasztalni a korbács-átkát 4 napon keresztül? S amikor mégis sikerült anyámnak megtalálnia és kiszabadítania engem, akarod tudni, milyen érzés volt úgy megmenekülnöm az életmentő zsupszkulccsal, hogy közben neki nem sikerült velem jönnie??

*Ahogy beszél mindegyre Gina fölé tornyosul. Tudja, hogy a lány emlékezhet a társalgós incidens minden apró részletére, és nem kell neki túl sok fejtörés hozzá, hogy összekapcsolja azzal a most hallottakat.
Azonban az is tény, hogy ha most a lány nagyon figyel, később már azt is tudni fogja - persze, ha erről is felvilágosítást kap -, hogy Aram a Bagirához való rendkívüli ragaszkodásán kívül, még miért is érez olyan gyilkos indulatot az iránt, aki úgy elbánt kedvencével. Bagirán ugyanis hasonló sebek éktelenkednek - még ha nem is varázseredetűek, és nem is olyan veszélyesek - mint amilyeneket 6 évvel ezelőtt ő is kapott abban a hideg pincehelyiségben, ahol tartották négy teljes napig tartották reménytelenségben étlen, szomjan.

Igen, kiábrándító lehet Gina számára Aram viselkedése, hiszen ezidáig mindig mindenkivel kedves volt ez a fiú. De ez csak álca, és most már ez a lány előtt is véres valóságként ordíthat.
Ez az álca ugyanis csak azért kell neki, hogy egy normális fiú képét mutathassa a világnak, ezáltal felfogadtatva vele magát. A lány viszont azt akarta, hogy legyen vele őszinte. Nos, most levette maszkját, és a maszk alatt lévő szörnyeteg élvezi, hogy levegőhöz juthat, és csak habzsolja azt befelé, nem törődve azzal, hogy a környezetében még kit sebez halálra.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 22:02

Az ijedség nem a megfelelő szó arra, amit Gina érez. Megrendült, ez tény. Ha Aram most arra számít, hogy a lány síkitva fut el, téved.
Gina pontosan tudja, hogy milyen ajándék az, hogy a fiú ezeket a szörnyű emlékeket megosztotta vele, és végig gondolva a hang és a stílus is megérthető. Ha vele történtek volna ilyen dolgok, nem valószínű hogy még élne.
-Ha most arra számítasz, hogy sírva, sikítva elrohanok, akkor tévedsz-közli a száraz tényt a fiúval.
A rengeteg gondolat, ami átcikázott egy kicsit ugyan sok volt, de még feldolgozható.
Könnyen leesik a tantusz, hogy ott, akkor a társalgó padlóján honnan eredtek azok a furcsa mondatok.
-Aram, én sajnálom, én... - kezd megint bele mondandójába, de elfullad a hangja nem igazán tudja, hogyan fejezze be ezt a mondatot.
Butaság lenne azt mondani, hogy segítek, de hogyan tudna segíteni a lány? A fiú édesanyját már nem tudja visszahozni, és azokat a szörnyű emlékeket sem tudja kitörölni a fiú fejéből.. De tudja valamit mondania kell.
-Nehéz lesz elhinni, de ha hatalmamban állna itt lenne az édesanyád, és nem történtek volna meg ezek a dolgok, de megtörténtek, nem tudom őket megnemtörténté tenni, pedig szeretném. Azt szeretném, hogy ne szenvedj, azt szeretném, hogy tudd rám bármikor bármiben számíthatsz - néz nagyon mélyen, nagyon komolyan a fiú gyilkos szemeibe.
Azt nem teszi hozzá, hogy örülne neki, hogyha a fiú nem rá nézne így, de ő akarta az őszinteséget és állja a tekintetet. Nem tudja, hogy mutassa ki a fiú felé a szeretetét, melyik formája lehet az ami nem risztja el Aramot.
Nem tesz semmit, csak a tekintetét állja rendületlenül. Bagiráról sejtelme sincs, mivel a fiú nem mondta még el neki, hogy milyen sebei vannak a cicának, de ha elmondja, akkor biztosan sikerül összefűznie a dolgokat.
Rengeteg kérdés, és rengeteg dolog kavarog most a lányban, jó lenne ha Aram mondana valamit, de erre most gina nem nagyon számíthat.
-Szóval, ha nem tetszenek ezek a dolgok, kérlek mond meg mit tegyek, és azt fogom tenni. Tudom, hogy legfeljebb csak a támaszod lehetek, de az szívesen leszek-ebben a mondatban semmi irónia, semmi félelem, nem is lehet megfogalmazni a hangsúlyt, ezek a tények, és a fiúnak ezt kell elfogadnia.

_____________
I would like to be happy very much....


A hozzászólást Georgina A. Greene összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 23 2009, 18:21-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Dec. 22 2009, 23:15

*A dühöt, amit akarattal is lányra zudított, nem is igazán tudná tovább fenntartani, hiszen valójában nem is Ginára dühös. Azonban megdöbben azon, hogy mire a mondandójának a végére ér, a lány mégsem kezd tőle elhátrálni. Ahogy a lány beszél hozzá, úgy tűnik el szép lassan szemeiből a dühös villogás, amit előre döbbenet vesz át, majd a végén nem marad más benne, csak fásultság, és szomorúság,

~De hiszen ez abszurdum.~

- Gina, én nem vagyok az a selyemfiú, akinek mutatom magam úgy általában. Én...

~öltem már embert is, és most is ölni készülök... ezúttal egy krampuszt...~

- ...nem számíthatsz arra, hogy azt amit nyújtani akarsz nekem, azt én viszonozni fogom, mert szinte biztos, hogy nem...

*Nem kell elfelejteni, hogy Aram mindenek alőtt nagyon racionális alkat, és kevés érzéke van a szentimentalitáshoz. Nem tud sokat a fiú-lány kapcsolatokról, így azt sem tudja, hogy azok általában nem tudnak tartósak maradni, ha ilyen erős kötődés alakul ki a felek között, mint az ők esetükben is. Viszont ösztönösen szinte biztos abban, hogy előbb-utóbb a szexualitás is téma lesz közöttük.*

- Nem várom el, hogy ezt megértsd most. Sőt, az lenne a legjobb, ha sosem próbálkoznál vele...

*A lány szemeibe néz és várja a reakcióját, közben pedig az ő fejében is kusza és ellentétes érzések és gondoltaok kavarognak.

Egyik fele azt szerené, hogy a lány meghátráljon, a másik fele meg furcsa módon azt, hogy ne tegye. De akkor mégis miért akarja szavaival elbátortalanítani őt? Valószínűleg csak azért, hogy megtudja, hol a határ, de az is lehet, hogy mégis csak az, hogy eltaszítsa őt.
Most, hogy észreveszi magát, rájön, hogy úgy nyerte vissza megint a higgadtságát, hogy közben nem is koncentrált rá. Ez pedig egyet jelent, hogy ez már nem is álarc, amit Ginának mutat, hanem sajátmaga, de ezúttal nem dühösen, hanem higgadtan, ahogy mindig is mutatta magát. Tényleg nem szeretné a lányt elveszíteni, nem csak a társasága miatt, hanem azért is, mert ez az álarcnélküliség csodálatos élmény vele. Sokkal másabb, mint az apjával, vagy Bagirával. Sokkal frissebb, és pont ezért izgalmas is.
Ám mi van akkor, ha mégsem fogja bírni a lány, hiszen még csak alig néhány perce ismeri őt, ha úgy veszi? Mi van ha, miután megannyi sötét titkot megosztott vele, a lány veszi a sátorfáját, és kiép az életéből? Azt a rengeteg információt akár fegyverként is felhasználhatja ellene. Hiszen ki tudja, milyen lelkiállapotban fognak majd elvállni?
Aram pillanatok alatt képes előre gondolni renget eshetőséget, és még nem bízik annyira Ginában, hogy egyértelműen akarja ezt a "baráti, de mégsem az" kapcsolatot vele. Ebből a bizonytalanságából fakadnak ezek az ellentétes érzések.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szer. Dec. 23 2009, 18:19

A helyzet banyolult volt eddig is, és ezután úgy néz ki csak bonyolódni fog. A lány érti a fiút, és mégsem. Enyhe megnyugvással tölti el, ahogy látja a fiú arcán a változásokat, bár fogalma sincs, hogy miért váltott döbbentből szomorúvá. A döbbenettel bárki egyet értene, ha Gina nem lenne olyan amilyen, és nem lenne olyan fontos neki Aram, mint amilyen, lehet valóban sikítva rohant volna el. De lányunkat nem ebből a fából faragták, és valószinüleg a fiúnak ez furcsa, csak még nem egészen világos Ginának hogy miért.
-Ki kérte hogy visszaadd nekem? Nekem elég, ha tudom, hogy vagy! Mit nem értesz azon, hogy fontos vagy nekem, és nem akarlak elveszíteni? - teszi fel a kérdést, és reméli választ is kap majd rá.
Ginának olyan érzése támad, mintha a fiú elakarná őt üldözni. Hogy miért azt nem tudja, nem tudná megmondani miből fakad ez az érzés, ahogy azt sem tudja megmondani, hogyha valóban így lenne a fiú miért akarná őr elüldözni.
A lánynak feltett szándéka volt megérteni a fiút, és nem örül annak, hogy az majdnemcsak megkéri ezzel ne is próbálkozzon.
-Miért gondolod hogy nem érteném meg ezeket a dolgokat? Ha elmagyarázod biztosan egérteném, de ha nem szeretnéd, akkor ne muszáj - mondja, hogy egy kis örömöt is szerezzen a fiúnak azzal, hogy nem nyaggatja ezekkel a dolgokkal. Már most hatalmas lépéseket tettek egymás felé, és Gina őszintén gondolja, hogy ez jó dolog.
Ha tudná, hogy mik forognak a fiú fejében azt illetően, hogy ő majd megtámadja az információkkal, amiket kapott tőle, hát biztosan felháborodna. Egyrészt mert nem esne jól neki, hogy a fiú fejében a vég akárcsak egy pillanatra is felmerül, másrészt, mert ha ne történjen meg, de ha mégis megtörténne, hogy összevesznek akkor sem tenne ilyet. Legfőképpen aízért nem, mert a fiú Vele osztotta meg ezt a titkot, és nem mássla. Nyilván ha azt akarná, hogy más is tudjon róla, annak is elmondaná, de ő nem ezt tette, és Gina szem előtt tartja ezt.
-egyébként, hogy tudd, utálom a selyemfiúkat, benned sem az fogott meg, hogy olyannak mutatod magad. Sokkal inkább a szemedben bújkáló fájdalom, és a nyíltságra való hajlam, ami megfogott benned. Mert gondolom udvarias, és jó humorú akkor is lehetnél, ha nem lenne rajtad álarc - tekint a fiúra.
Nem tudja mit mondjon, pedig nagyon sok mindent jó lenne elmondani, de nem biztos, hogy bármelyiknek is itt lenne az ideje.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szer. Dec. 23 2009, 19:32

*Egy pillanatra lesüti a szemét, amikor Gina arról beszél, hogy nem vár viszonzást a szeretetéért. Ez lenne a feltétel nélküli szeretet? De hogy tud kialakulni egy ilyen lányban, ilyen rövid idő alatt, ráadásul pont egy olyan személlyel szemben, mint ő? Eddig feltétel nélkül egyedül az anyja szerette, csak ő már meghalt. Az apjával való viszonya pedig annyira különös, ugyanakkor egy kicsit távolságtartó is, hogy nem igazán sikerült mindmáig tisztáznia azt, hogy vajon az öreg Atommal való viszonya mennyire közelítheti meg az anyjával való viszonyát.
Mindenképpen, Aram felfogása szerint, az ilyesmi nem alakulhat ki ilyen hamar. Pedig valójában lehetséges, csak sajnos, hogy a fiú tapasztalatai ilyen téren nagyon csekélyek, így nem tudja őszintén elhinni azt sem, hogy Gina - ellentétben vele - képes erre. Pont ezért nem hiszi, hogy szeretné-e egyáltalán azt, ha a lány valóban úgy érezzen, ahogyan mondja is, hiszen az konkrét tény, hogy ő ebben a pillanatban nem így van vele, nem KÉPES így érezni. Talán ha megtanulna bízni Ginában, akkor előbb-utóbb megszeretné annyira lányt, hogy túl tudjon lépni azon a rögeszméjén, hogy nem csak az érdekkapcsolatok érvényesülhetnek az ő életében.
Nem néz Gina szemeibe, nem mer. Fél, hogy ha odanézne, szembesülnie kellene azzal, hogy a lány tényleg az igazat mondja. Pedig a bűntudatot, amit most érez, akár egy jó kezdetként is vehetné, mert ez is csak azt jelzi, hogy valamennyire őt is érdekli a lány lelkivilága. Viszont nem képes hinni annyira magában, hogy valha is képes lesz ezt bűntudat mögött megbúvó szimpátiát annyira felnöveszteni, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok.
Aztán megcsóválja a fejét, hiszen nem Gina mentális képességeiben nem bízik, hanem a személyében nem. Megérteni biztos, hogy megértené a lány, ám továbbra sem bízik annyira benne, hogy ilyen hamar mindent eláruljon magáról. Már ezzel a beszélgetéssel is túl messze mentek szerinte. Úgy érzi, hogy hagynia kell most már, hogy mindez leülepedjék Ginában, és majd, ha ő úgy látja jónak, akkor később további információkat is hajlandó elárulni magáról. Addig viszont megfigyelés alatt fogja tartani prefektus társát, és ha egy kicsit is úgy fogja érezni, hogy a lány könnyelműsködik a birtokában lévő információkkal, akkor minden további teketória nélkül kilép az életéből.
Gina utolsó mondatára sem tud, és nem is akar mit reagálni, így hosszú csend borul rájuk, és ő még mindig a földet bámulja komor-szomorúsággal.*

- Talán itt az ideje, hogy felmenjünk a társalgóba. Még tanulnom is kell.

*Lehajtott fejjel sarkonfordul, és lassan elindul. Ginának rosszul eshet, hogy annyi beszéd után ő csak ezzel a mondattal tud előrukkolni, de most képtelen másra. Ha ezt elfogadja a lány, akkor jó, ha nem, akkor ez van. Ez akár az első tesztként is megállja helyét. Azért amikor nem hallja, hogy a lány is elindult volna még hátrafordul, és hosszú percek óta először a lány szemeibe néz.*

- Jössz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgina A. Greene
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Halak Jelige : Dopping Maca :D:D:D
Hozzászólások : 322
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szer. Dec. 23 2009, 20:07

Sokkal több minden van itt, mint azt a lány sejtené, de ezzel nincs semmi gond. Majd idővel ő is megfogja tudni, ha a fiú méltónak találja rá. Ami a legjobban fáj neki, hogy a fiú meg sem próbálja megismerni, vagy megérteni, de ez a dolog nem errőlt szólt. Ez arról szólt, hogy a viszonyukat rendezzék. És ez hellyel-közzel sikerült is.
Gina megnyugodott kissé, a fiú nem utálja őt, és nem fogja innentől kezdve kerülni. És talán Bagira körül is segíthet neki. Bár ha sejtése lenne arról, hogy a fiú mit is tervez macskája kínzójával biztosan megpróbálná lebeszélni erről a dologról.
Maga Gina sem tudja, hogy miért ilyen fontos neki Aram, de tudja, hogy a fiúnak szüksége van rá, még akkor is ha ezt saját magának sem hajlandó beismerni.
A lány tudja milyen jól jön a bajban a segítség, még akkor is ha az nem kézzel fogható csak érezhető. Mert a támogatást, és a meghallgatást csak érezni lehet.
Gina nem tudja mivel bizonyíthatná Aramnak, hogy megbízhat benne, de kezdetnek elég lesz az is, ha megőrzi titkát, akkor talán majd a fiú is tudni fogja, hogy valóban megbízhat benne, és tudni fogja azt is, hogy elmondhat neki bármit, ami nyomja a lelkét, vagy a szívét.
Mikor a fiú elindul a lány csak áll, és néz utána, de mikor Aram megfordul, nem tud neki nemet mondani, pedig lehet hogy nemet kellene mondania, de egyszerűen képtelen.
-Persze én is megyek - és nagy léptekkel utoléri a fiút.
Végtére neki is tanulnia kell még, és most talán már nyugotabban tud aludni is.
Egymás mellett csendben sétálnak fel a társalgóba, ahol elvállnak útjaik, egy pillantással elbúcsúznak, és Aram is, Gina is felmegy a szobájába, ahol végig gondolhatják az este történteket, és beszélgetésüket.

_____________
I would like to be happy very much....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thirrin Freer
Diák - Pugnax
avatar

Female Oroszlán Jelige : mosolygós tünde^^
Hozzászólások : 24
Évfolyam : Első
Kor : 189

TémanyitásTárgy: Séta   Szomb. Feb. 13 2010, 18:04

Lassan lépkedtem.Nem is tudtam volna gyorsabban hiszen a hóban nehéz közlekedni.A lában alatt recsegett a hó.Arcomat megcsípte a hideg.Jót tett ez a friss levegő.Minden egyes lélegzet vételemnél egy kis párafelhő hagyta el számat.Ezt egy ideig még viccesnek is találtam.
Pár perc elteltével megpillantottam egy kis kopott régi kutat.Rögtön elvarázsolt.Belenéztem és a fagyott vízben saját arcképemet láttam meg.Lassan a mutatóujjammal hozzáértem a víztükréhez.Majd az egész tenyeremmel végig simítottam rajta.
Egy hirtelen széllökés Az arcomba fújta a hajam.Elfodultam arra amerre a szél fújt.Az erdő volt az.Hirtelen késztetést éreztem.A lábaim maguktól megindultak és vittek be az erdő felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sárossy Kristóf
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Halak Hozzászólások : 30
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Ápr. 06 2010, 14:14

Szél meg hideg idő. Most mégis minek kell az ilyen? Tudtommal már rég tavasz van. Áh, tök mindegy.
Szóval már csak azért is kijövök és szívok egy kis friss levegőt. Meg persze mást is. Hiába szabadított meg az az idióta egy csomagtól van még pár tartalékba. Meg jelenleg egy a zsebemben is. Egy ilyen nap után szüksége van az embernek egy kis kikapcsolódásra. Tudom, most jön az a röhelyes nézet hogy a cigi tönkre teszi az egészségemet. Micsoda baromság. A cigi a egjobb gyógyszer. Különben már lehet hogy valami gyogyóskorházba kezelnének. Persze azt is csak a hülye anyám miatt.
Lényegtelen.
A falak közül kiszabadulva előkeresem a zsebek mélyéről az öngyújtót meg a fehér szálat és az utóbbit a számba illesztem. Megszállott mosolygással játszok az öngyújtó fel-fel kattanó lángjával, aztán végre meggyújtom a személyre szabott nyugtatómat. Lassan eregetem a füstöt, azon próbálkozva hogy hogy tudom minnél magasabbra fújni és közben csak bóklászom a nagy és ronda kertben.
Ilyen unalmas látványt. Biztos valami öreg nő tervezte, akinek eszébe se jutott hogy ez itt egy iskola és nem egy öregek otthona. Itt van például ez szökőkút. Na most milyen undorító látvány ez? Ilyen giccsekkel telepakolniegy kertet?!
Megvetően ugrok fel a kőpárkányra és a füstölső szálat ujjaim között tartva egyensúyozok néhány lépést. Persze én sem vagyok valami cirkuszi akrobata és néhány imbolygó lépés után újra a füvön landolok. Elpöckölöm a végét járó szálat és zsebre dugodt kézzel állok a kis giccsparádé előtt. Aztán valami hirtelen ötlettől vezérelve fogom magam és elkezdem megszabadítani magam a cipőtől meg a zoknitól.
Azt nem mondanám hogya víz babonázott meg, csak valamiért meg kell tennem. Nagy vigyorral a szám körül belelépek a medencébe és kezeimet újra a szebembe mélyesztem ahogy állok a szökőkút közepén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : A Kiszámíthatatlan
Hozzászólások : 1383
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Ápr. 06 2010, 14:28


Csak semmi gondolkodás. Az jelen esetben ártalmas lehet rám nézve, tekintve, hogy ha nagyon elgondolkozok képes vagyok mindennek neki menni és hatalmas katasztrófát csinálni magam körül. Ez pedig valljuk be egy kissé szánalmas.
A tőlem megszokott nyugodt léptekkel hagyom el a kastélyt, különösebb célom nincsen, csak sétálni szeretnék. A szél pedig hamar fel is kapja a kibontva hagyott hajamat és kedve szerint csinál belőle egy kacifántosabb frizurát, melyet majd ismét hosszú perceken keresztül rendezhetek vissza, hogy ki is nézzen valahogy. A céltalan bolyongás pedig a kertben kezdődik. Nem igazán szeretem ezt a helyet, nem tartom olyan fontosnak, hogy itt legyen, mégis akárhányszor jövök errefelé megnyugszok, mintha ez valamiféle babonát szórna az emberre, vagy legalábbis rám. A lassú léptek pedig még lassabbak lesznek és már éppen jönne a hatalmas gondolkozás, amit a kastély falain belül elszerettem volna kerül, amikor szemeim egy érdekes látványon akadnak fent.
Most komolyan, mennyi az esélye annak, hogy kijövök és sikerül összefutnom egy ilyen emberrel? Na persze… Kire is gondolok? Arra a fiúra, aki éppen megindul a szökőkút felé cipő és zokni nélkül. Ez a látvány pedig egy mosolyt csal az arcomra. Na persze, nem az amolyan hűű, de jó, hogy valakibe belebotlottam mosoly. Inkább csak egy szimpla, egyszerű görbe.
Tehát a célom meg is van, lassan, de biztosan odaérkezek a szökőkúthoz és egy darabig csak nézem, hogy ez a szerencsétlen mit is bűvészkedik itt. Aztán mikor már megunom a dolgot, egy tőlem megszokott mondattal indítok.
- Mi az , a szobádban elzárták a vizet és itt kell fürdened? – Na jó, ez egy kicsit erős kezdés még tőlem is, de most jelenleg sajnos ezzel kell beérni. Majd ha meglátom, hogy milyen fából is faragták az úriembert, akkor talán változtatok egy kicsit. De a legelején…Jobb, ha ezt kapja, nem is értem minek szólítottam meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sárossy Kristóf
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Halak Hozzászólások : 30
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Ápr. 06 2010, 14:45

Szóval ott tartottam hogy állok a szökőkút közepén zsebre dugott kézzel. Mindezt abban a tudatban, hogy az égvilágon senki nincs itt aki mindezt látná. Mert azért lazaság ide vagy oda, ez nem az amit reklámoznom kéne. Szökőkútba ugrálni inkábba barmok szoktak, nem én. Egy ideig még élvezhetem még a magány édes pillanatait. Csak én és a víz, édeskettesben. Hallgatom a csobogást meg a madarak csicsergését meg midnen ilyen idilli dolgot amik igazából csak az idegeimen táncolnak és épp azon gondolodok hogy ezek után mit fogok csinálni? Mert az még úgy oké hogy beugrottam ide, de hogy ezután mi jön, ezt is jó lenne kitalálni. Szóval rugdosom a vizet a lábfejemmel, ügyet sem vetve arra hogya gatám alsó része már teljesen elázott na és akkor történik az meg, hogy valaki megszólít.
Mi van? Fürdés?
Lassú nyugodtsággal emelem fel a fejem és szemeimmel azt kezdem el mustrálni aki megszólított. Aranyos kis lányka a legirónikusabb értelemben. A kor beitppelésében sosem voltam jó, úgyhogy most is kihagynám. Majd ha kell úgyis megmondja. Szóval semmi érdekes. Egy dolgot leszámítva: ha nem számítjuk a westernes profot, ő az első akivel szóba állok.
Arcomra gúnyos görbület kúszik és teszek egy lépést felé.
- Ha szeretnéd levetkőzhetek neked, de egyenlőre még csak a lábamat áztatom.
Akár még kedvesnek is elmenne a hangnem, ha nem vinnék ennyi fölényességet bele. De hát sajnálom, sosem voltam az a fajta, aki kedves az emberekkel. Remekül el lehet velem szórakozni, azt garantálom, de kedves sosem voltam.
Tovább folytatom a víz rugdosását miközben a szemeim még egy darabig ott függenek a lányon. Ujjaim között újra megperdül a sötétkék öngyújtó és újra elkezdem csattogtatni a lángot fel és le.
-Szóval? Mi a neved?
Kérdezem csak úgy mellékesen, tekintetemet az öngyújtóról újra ráterelve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : A Kiszámíthatatlan
Hozzászólások : 1383
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Kedd Ápr. 06 2010, 15:09


Mint egy lassított felvételt úgy nézem végig az ismeretlen fiúcska mozgását és közben folyamatosan azt az egyszerű kérdést teszem fel magamnak, hogy : „Miért?” Igen, már most tudom, hogy sokkal jobb lett volna ha csak sétálok tovább, mintha észre se vettem volna, aztán elmesélem majd másoknak, hogy ez meg az történt. Bár minek? Úgyse érdekel senkit egy ilyen megmozdulás ebben az iskolában, mindenki csak a jó tanuló, pedáns, mitugrász, teli életörömmel, folyamatos beszélhetnékkel és vidámsággal. Szánalom, még szerencse, hogy engem ezekkel az erényekkel nem igazán áldottak meg, vagy inkább mondjuk azt, hogy már elvesztek belőlem.
- Uhh, hogy találtad ki? Minden vágyam az lenne, hogy a gizda testedet nézhessem… Inkább kímélj meg ettől az akciótól, ha kérhetem. – A mondat végén egy kisebb kacsintás, a szavaimban pedig az irónia érezhető. Semmi komolyság, csak cinizmus, lenézőség. Meg kell hagyni már régen voltam ilyen, és bevallom őszintén, hogy örülök, hogy végre magamra találtam. Az öngyújtót meglátva egy kissé felcsillan a szemem, ha ez van, akkor van más is, ezt hamar kikövetkeztetem, de úgy tűnik a fiúcska nem igazán használja a hülyeségen kívül jelenleg még semmire. Érdekes, sose tudtam megérteni ezt a dolgot. Nekem az ilyen megmozdulásokkal csak azt tudják sugallni, hogy elkényeztetettek, nagyra vannak maguktól és gazdag fiúcskák, ami más lányokat egyből elkápráztatna, de én… Valahogy engem nem igazán tudnak az ilyenekkel meghatni…
- Violetta … - Egyszerűen vetem oda neki a nevemet. Nem igazán tartozik rá, de ha már megkérdezte, akkor illik válaszolni nem? Fenébe az ilyen dolgokkal, sose voltam az a jó kislány, aki ezeket, a dolgokat betartja, de amióta itt vagyok… Szánalmas, kezdek én is elpuhulni, ami valljuk be ránézve eléggé ártalmas lehet.
- Na és neked? – Egyszerű visszakérdezés. Jelenleg azt hiszem, hogy ennyi tökéletes lesz. Úgyis kell még egy kis idő mire belejövök ebbe a dologba. Nem tehetek róla, kiestem, menthetetlen vagyok…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sárossy Kristóf
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Halak Hozzászólások : 30
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Szer. Ápr. 07 2010, 16:03

Vigyorogva hallgatom a nagy visszavágást amivel a lovagias ajánlatomat pocskondiázzák. Hogy az én testem gizda lenne, erős túlzás, de most mégsem kezdem el sértett büszkeségemet ápolgatni.
- Nem tudod miből maradsz ki.
Ha az ember tud a szájával kacsintani, na én valami olyasmit csinálok, mert ugye elég unalmas lenne azt visszaadni amit kaptam. Pedig igazán nem volt képtelen ötlet. Persze hozzá vagyok már szokva hogy midnenki a ruhát akarja letépni rólam. Természetesen ő is, csak nem meri hangosan kimondani, nem baj, még szerencse hogy belalátok a fejébe.
-Azért szólj nyugodtan ha meggondoltad magad.
Biztosítom egy mesterkélt biccentéssel és kezeim újra a zsebeimbe vándorolnak. Lábaimmal egy percre sem hagyom nyugodni a víz felszínét, a folyamatos rugdosással körbefröcskölöm az egy méteres körzetemet.
Piszkos kis mosollyal fogan meg bennem a gondolat. Mi lenne ha...? De tényleg, mi lenne ha lefröcskölném? Biztos sikítva menekülne miközben kedves szavakkal melegebb vidékre invitálna. Míg ezen mélázok jól eső, magamban nevetős pillantásokkal figyelem a harcias kisasszonyt, akiben egy bizonyos Violettát tisztelhetek. És hogy én ki lennék? Hát nem az állítólagos Kis Pista, az már biztos.
- Kristóf.
Vetem oda mialatt elmélyülten kotorászok a zsebemben. A doboz újra előkerül, ujjaimmal megszabadítom még egy száltól, de mielőtt bevenném a számba újabb titulussal tüntetem ki magam.
-Persze vannak akik csak a Sztriptízkirály néven emlegetnek.
Öngyújtó újra fel, mélyet szívok a fehér szálba és lássatok csodát, a változatosság kedvéért újra füst kígyózik felfelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : A Kiszámíthatatlan
Hozzászólások : 1383
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   Hétf. Ápr. 12 2010, 21:47És csodák csodájára az okos tojás nem vág vissza semmiféle nagyravágyó, bárgyú beszólással. Pedig megmondom őszintén ezt vártam volna, mert valljuk be őszintén, a többi fajtájából való egyből elkezdte volna védeni becsületét, de ő… Ő csak idedobott nekem egy holmi, nem tudod miből maradsz kit. Ez idegesítő.
- Ha már nem kívánok látni a szemeimmel, feltétlenül szólok. Így könnyebb lesz a vakságot előidézni. – Egy újabb kedves kis mondat. Azt hiszem kezdek már most belejönni, bár ez még semmiség. Kicsit megtekergetem a nyakam, talán roppan is egyet-kettőt, majd egy tisztes távolságban lévő padra leülök, és onnan nézem a fiatalember ténykedését. Hogy pontosan mire is jó ez, azt nem tudom, de addig is nem állok neki szerencsétlen szemét kikaparni, amíg nem szólalok meg. Ezzel pedig Ő biztosan jól jár, már csak azért is mert nem kell engem hallgatnia, ami valljuk be néha már eléggé kiakasztó tud lenni.
Nevét meghallva biccentek felé egyet, ezzel is tudtára adom, hogy a neve el lett raktározva. Nem mintha olyan nagy szükségem lenne rá, mivel valószínű, hogy többet a büdös életben nem futunk össze, de ez amolyan automatikusnak mondható mozdulat volt.
- Sztriptíz király, cöhh. Inkább magamutogató nem? – Felvont szemöldökkel ücsörgök továbbra is a padon. Végül csak nem bírom ki, hogy ne szóljam meg szerencsétlent. Na jó, Kristófot. Ha már tudom a nevét illik azon nevezni, nem? Szóval szegény Kristóf lehet nem is érdemelne ilyesfajta bánásmódot, de eddig nem úgy vettem le róla, hogy nagyon bánna. Sőt, még bele is mászik a dolgokba, ami azért vicces a maga módján.
- Nem lehetsz itt túl régóta, ha még ilyen merészen bagózol nyilvánosan. – Fejtem ki a nyilvánvalót, talán kicsit hangosabban a kelleténél. Ezzel szeretne felvágni? Mert, ha igen, akkor ez egy igen szánalmas kis próbálkozás. Vagy, ha az várja, hogy odamászok és elkobzom tőle a dobozt, hatalmas szidások közepette azt lesheti. Nem az én dolgom, mellesleg engem nem zavar, hatalmasat hazudnék, ha azt állítanám, hogy az én szobámban nem találnának. De, amíg nem tudják, nem fáj senkinek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Szökőkút   

Vissza az elejére Go down
 

Szökőkút

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
15 / 17 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Saját fórum a HungarianForum-on | Roleplay forums | Schools, College, Magic | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog