Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Átváltoztatástan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 14:28

*A két Extrás csaj betoppanását is egy biccentéssel köszönti, mindkettő a Tse, nahát ezért is lehet jó másodikosnak lenni, egyeduralomra törni a diákok felett egy-egy órán, de erről majd elábrándozik később, részletesen (milyen szolgamunkát végeztetne velük) Hasonló elven működne ő is, mint Erin, talán ezért is tetszett neki az órája, többek között, hisz a Bitet alapból szereti, meg ugye ő sem lehet mindenből legrosszabb. Most nagyon figyelni akar, s ha már, azt is észreveszi milyen jó az Extrásoknak, hogy így kivételeznek velük. Lehet fogja majd ezzel húzogatni Daeron agyát, ha jobb elemében lesz és képes lesz úgy szívózni mint régi jó fénykorában „Akane kivételezett virágszála…” Mivel Daeronnak van humorérzéke, nem hiszi, hogy valaha is bevágna neki egyet, vagy ők egy kicsit másképp oldanák meg a nézeteltéréseket. Kicsapongó az Edek elméje, jól meg kell ráznia magát – gondolatban, mert nem derülhet ki, hogy idegbajos (nem is az amúgy) hogy visszatérjen a tananyaghoz, a valóságba, ahol Daeront még mindig békén hagyja és sajna egy nyamvadt kis elsős továbbra is. Figyeli mit vált ki a többiekből Akane egyelőre még beváltatlan fenyegetése, biztos már az összes másodéves elátkozza a pillanatot, amikor beült órára. Pedig mennyivel jobban érzi magát itt… Igaz, hogy most nem kötekedik annyit, de nem hiszi, hogy ők megvernék érte, ráadásul még padtársa is akadt, az elsősök körében jobbára a kellemetlen figura, aki még köszönni sem tud és ezen vannak mind kiakadva. Talán ezért is irigyli most a tehetséges Kurtot. Még azt is el tudja képzelni róla, hogy elsős, csak mindenből a másodikos órákra járhat, s akkor már rotyogna is a kulimász benne.*
~Kanibalizmus…húha, megnézném ahogy megeszik valamit…~
*Persze nem Daeronra gondol, meg nem is a többiekre, de az a dög Ireth macskája… Lehet egyszer külön megkéri a tanárnőt a feladatra. A jegyzeteit közben igyekszik kiegészíteni, már alig várja, hogy bizonyíthassa az elsősöknek, végre valamiből többet tud, mint a többiek…bár tuti frászt kapnának, ha előkapná dobótőrét, hogy nekiálljon vagdosi magát, meg köröket rajzolni vérével a padra… A Kumikonak tett megjegyzésre felszegi a fejét, s kár, hogy nem tud mosolyogni így csak egy marha biztató pillantás jut ki a lánynak.*
~Megpróbálhatnám átváltoztatni a többieket majd disznókká…~
*Ki tudja mi sülne ki belőle…Lehet mégis Akane paradicsomában fogja végezni egyszer, s majd aranyos nővérkeként fog gondolni Adelaidera. Nah nem…Akane perverz egy kicsit, de teljesen épelméjűnek tűnik, vámpír pedig egészen biztosan nem lehet…s erre akkor jön rá, mikor a vérrel való művészkedésre kéri őket. A szadista vámpír, meg a vérrel való varázslás képe neki valahogy nem jön össze, úgyhogy el is könyveli magában, ha nem vérszopó a néni, kifejezetten szimpatikus…az Extrásoknak, meg pár olyan idióta kakukktojásnak, mint ő. Kár, hogy nem csinálhatja, pedig ott van még mindig nála a kése, tényleg mindenhová magával viszi mostanában, s lám nem csak neki van üldözési mániája. Amelie pedig igazán szerencsés, hogy mellé ült le, merthogy Ed kisvártatva a lány orra alá dugja a karját. Persze azért jó lenne, ha nem az erét boncolnák fel, azért e látható, hogy jónéhány vágás ékeskedik a gyerek karján. Megintcsak helytelen az ilyenkor elsőszámú gondolat az emberek fejében, nem, nem vagdossa magát…Ed annál sokkal kényesebb, minthogy mazochista legyen. De egy vágással több vagy kevesebb… *
-Ennek már nem számít. Legyen egy kis hasznod is belőle, hogy ide ültél mellém. De tudod…tényleg nagyon értékes, ráadásul nullás, szóval ne az eremet szabdald szét, ha lehet.
*Újfent vigyorogna, ha képes lenne rá, de nem igazán, szóval, ha Amelie nem csinálja, majd csinálja magának. Különben is ő férfi ebben a padban (a másodéves csajok az abszolút gyengéi) és hogyis van az, hogy a csajok buknak a sérülésekre? Mindenestre megvágja, vagy hagyja felmetszetni magát, ha lehet, nem túl szívbajos gyerek, szóval hagyja, hogy kellő mennyiség álljon Amelie rendelkezésére. Azért valahol reméli, hogy nem fogják teljesen lecsapolni…nem valami erős fizikumú, beájulás pedig több, mint ciki lenne. Igen, ha ez megvan, vagy legalább az ajánlat megtörtént, akkor nézi mit alkot Kurt, húha…Közelebb is hajol, s szemei kissé elkerekednek, rögtön erőt vesz rajta, hogy „ilyet éniséniiiis” és reméli tényleg nem igaz, amit Noel mondott, hogy akaraterővel meg sok gyakorlással nem lehet ilyeneket elérni, ha valakinek nincs hozzá ilyen vele született tehetsége. Bámulja a nyuszit és szinte azt várja, mikor fog éltre kelni… Aztán visszafordul Amelie felé, hogy ő mit tervezett csinálni, aztán megint Kurthoz, aki kicsit mintha ki lenne…Biztos orbitális koncentráció kell ehhez…Inspirálja ez az egész, lehet Edet eztán majd csak koncentrálva láthatjuk, ami olyan lesz, mintha nagyon szeretne visszatartani valamit XD De csak ámul, tényleg…megátkozza a mindenhatót, hogy neki miért nem lett eggyel több kereke.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 14:45

*A tanárnő nagyon is jól tudja, hogy ezzel a válasszal nem elégszem meg. Halkan felnevetek, kézfejemet homlokomhoz támasztva csóválom meg fejem, mintha valami irtózatosan nagy marhaságot hallottam volna. Ez az élmény azt hiszem bekerült a soha el nem felejtendő események közé.
Kinyitom jegyzetfüzetem, melynek elejére még nem pingáltam fel a tantárgy nevét, így egy apró mosollyal a szám szegletében kaparom bele a borítóba: Kannibalizmus Akane Achironu módra. Elégedetten dőlök hátra a padban, megpróbálom az órát köhögésrohamok nélkül végigülni, hiszen első utam úgyis a gyengélkedőre fog vezetni, hogy kérjek valamiféle hatásos löttyöt az influenzára. Hátam mögött sugdolózást hallok, Edwardék felől jön. Nem pillantok hátra, inkább letépek egy darab papírt a füzetem lapjának sarkáról, s ráfirkantom:
"Mosolyogj fiam! Hosszú még az óra...x) Mi a szöszt keresel itt? A rózsát óra után is átadhatod. Dé "
*Megvigyorgom művemet, majd a sensei előrevonulása után egy gyors mozdulattal Edward asztalára pottyantom. Csíny letudva, sikeresen. Egy rohadék vagyok, tudom, ezért sem hagyom békén mesterünket. Elő még egy papír, hiszen megkínozva szép az élet, majd írásomat eltorzítva rávésem: "Jó bula ez az Achironu mi?", s a táblára írás akció közben nekidobom a sensei hátának, jómagam pedig úgy teszek, mintha nem is láttam volna semmit. Achironu se veszi észre...hacsak nincsenek a háta közepén is szemek, amit kétlek.
Jól szórakozok, mindaddig, míg meg nem hallom a feladatot. Megforgatom a szemeim, végülis, miért ne? Egyszer úgy is szét akartam vagdosni magam. Hű, minden álmom volt, holnap szembe lógó hajjal mászkálok majd úgyis. Nagyot nyelek, ilyenkor lenne nagy a szám...ilyenkor lenne nálam egy üveg vodka.
Az elém teleportáló betontömbre vetem pillantásom. Ha én is így tudnék betontömböket röptetni, az iskola diákjainak fele felpúposodott fejjel járna órákra. Megvonom a vállam, s bal kezembe veszem a kést, s először adok hálát, hogy nem jobb kézzel írok. Ajakba harapás, majd megvágom a jobb tenyeremet, hangtalan ordításra nyitom szám. Felrajzolom a táblára kreált kört a betontömbre. Érdekesen fest, s hogy én is csináljak végre valami polgárpukkasztót, lenyalom csuklómról a csöpögő vért.
Tekintetem visszavezetem a betontömbre. Most jöhet a koncentrációs rész. A varázslatnak ez azon része, amit az egyszerű világban is képes vagyok végrehajtani. Minek köszönhetem? Az ember sokat koncentrál olyan dolgokra, amik nincsenek. Élénk színű, repülő elefántokra, tehenekre, vagy történetesen színházat néz a fehér falon, mint jómagam tettem pár napja. Egyetlen dolog kell csupán ehhez: szárított, zöld színű gomolyag, amit a hippik különféle módon tesznek magukévá. Fantázia? Semmiség. Egy perc alatt végre kiürítem fejemből az osztály felé irányuló gondolatokat. Elfelejtem hol vagyok, elfelejtem, hogy pár perce dobtam hátba mindenidők legveszedelmesebb tanárát. Homályosan látok, szemem kiszárad a folyadékhiánytól, kiemelkedem a teremből, mintha mindig is ebbe a fekete lyukban éltem volna. Szédülni kezdek, kénytelen vagyok szemem lehunyásával folytatni műveletemet, s csupán arra a dologra gondolok, amit látni szeretnék a betontömb helyett, ha kinyitom szemeim. Elképzelem. Részletesen körberajzolom, mintha csak papírra írnék, úgy képzelem el.
Szürke és fekete színeket teremtek magam elé. Apró szárnyakat, melyek ha kinyílnak, olyan sebesen képesek repülni, mit alig látunk. A szárnyak tagoltságát is elképzelem, a sárga szemeket, a fejen ülő, hegyes és éles hallású füleket, amik a lehető legmagasabb frekvencián hallatott hangokat is képesek meghallani. Hegyes fogakat, mik az állat szájából kifelé meredeznek. Karmokat a szárnyak végére, éleseket és erőseket, amik szétmarják még a vasat is. Szárnyalj sebes denevérem, melyet én alkottalak. Kinyitom szemem.*


A hozzászólást Daeron Oronar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 10 2010, 16:14-kor.
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 16:07

Fránya golyó...vagy éppen a hóember a hibás?
Elkapja tekintetét, tehát vagy nem vagyok neki szimpatikus, vagy a mosolyom inkább riasztó, mintsem kedves. Lényegében nem is csodálkozok rajta, mást is elriasztok vele, ő miért lenne kivétel?
Bármennyire is tartanak engem strébernek, még a hőnszeretett igazgató urunk is, nem vagyok egy magolós tipus. Lehet, hogy most csalódást fogok okozni, de nincs rá szükségem, hogy szó szerint biflázzam be a könyvet általában. Bár olyan, mint például Mágiatörténelem, vagy Krisztallográfia már más tészta. Azokhoz kell, mert egyszerűen nem érdekel, s ha nem érdekel, nem is ragad meg a fejemben. Nem úgy az Átváltoztatástan, Bűbájtan, Bájitaltan, Természetmmágia. De azzal, hogy valaki csak egy tananyagban kiváló, s minden energiáját abba fekteti, háttérbe kerülnek az egyéb tárgyak, nem beszéllve a magánéletről. Mert mi értelme van az életnek, ha nincsennek az embernek barátai, esetleg egy párja. Utóbbi nekem sincs, s nem is lesz, ahogy a helyzet jelenleg áll. No de kit érdekel ez? Ez az én gondom....
Sőt, most még gondolataimat is elterelem magánéletemről, mert a Kumiko után belépő lány mellett azt veszem észre magamon, hogy szinte kitörlök mindent a fejemből, hogy még véletlenül se szóljak olyat, amibe bele lehet kötni. Sajnos elég kis sikerrel terelgetek. Csak egy megvető pillantással nézek Erin felé, fekete hajam, s a nbenne lévő piros csíkok felváltjják színűket, s immáron vörösen izzó hajkoronában vannak fekete tincsek. Végighallgatom, ahogy a sensei bájolog vele, s ez szinte a hányingert hozza rám. Valahogy nem áll jól egyikőjüknek sem, no de nekik is kell valakivel kedvesnek lenni, s ezek szerint úgy jártak, mint a párkapcsolatokban mondani szokás: "Zsák a foltját megtalálta!" Az már csak részletkérdés, hogy melyik a zsák, s melyik a folt.
Előttem is megjelenik közben a gömb, mely gurulni kezd lefelé, s ha nem kapok utána az ölembe pottyan, ahová inkább valami mást képzelnék el, s nem egy betondarabot. Mellette ott a kis szikeszerű, amivel sejtem mi lesz a teendő. Összeszorítom a fogamat, s homlokom is ráncolódásra kerül. Hang nélkül hallgatom végig a feladatot. Nem, nem tetszik egyáltalán, hogy meg kell vágni magam, de már megszoktam azt, hogy ne fűzzek megjegyzést az ilyenekhez, ha bent akarok maradni az órán. Sőt, egyre inkább elsajátítom azt a képességet, hogy mosolyogva nézze bele azokba a kígyó szemekbe, bármit is halljak, akár a kannibál titulust is vonja magára. Addig nem érdekel, amíg nem velem teszi, s már velem fogja esetleg, akkor meg már úgy is mindegy. Szóval mosolyogva nézem végig, ahogy a Kurt nevű fiú művészeti alkotásokat vonultat fel, majd magam is nekikezdek a feladatnak.
Sete-suta kézzel fogom meg a szikét, hogy azzal sebet ejtsek jobb kezem kisujján. Arról nem szólt a fáma, hogy melyiket kell... Nekikezdek lerajzolnia kört, s bele-rá a pentagrammot. Koncentrálni kezdek, vagyis csak kezdenék, ha előttem Daeron nem kezdene hozzá papírgalacsinokat dobálni, ami egy fura vigyort húz ajkaimra.
~Franba, eltereli a figyelmemet.~
Be kell csuknom a szemem, hogy gondolataimat rendezzem, s a gömbömből egy hóembert formáljak. De nagyon nem ott jár az eszem ahol kellene, mert bizony a répát illusztráló kitüremkedés nem egészen oda kerül, ahol az várható lenne, hanem le, az alsó gömbre a három közül. Olyan ágyék környéki részekre. Kinyitva a szemem rápislogok művemre, már nem csak a hajam, de az arcom is vörös. Fejemet levetném az asztal lapjára, de mivel előttem ott az alkotás, sikeresen lekoccolom azt, hogy homlokomon éktelenkedjen egy dudor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 18:14

Oldalra pillant, a kis tanítvány felé, és ha bár a gyomra most egy merő görcs, mert azért tisztában van vele, hogy szemtelen volt, kicsit elégedett is. Valakinek mégis csak tetszett a megjegyzése. De ahogy a senseire pillant, rögtön rájön, hogy neki viszont nem nyerte el a tetszését. Pedig, ha mindenki jobban belegondol, akkor nem csak az utóbb felsoroltak miatt használják a varázsköröket, hanem azért is, mert a nőt a középkorból hozták magukkal, és ő abban mozog otthonosan.
~ Vajon, ha pálcát adnánk a kezébe, tudná használni? ~
Persze, nem ő akarja ezt kipróbálni, bolond lenne akkor a közelben tartózkodni, de azért a kíváncsiság mindig ott motoszkál a fejében.
Már csak azért sem, mert ez a mosoly sem tetszik neki, amit a sensei produkál. Biztosan tükör előtt gyakorolta, hogy hatásos legyen. Csak bólint egyet, inkább nem szólal meg. Mert, ha a fene fenét eszik is, a megjegyzése valahol humoros volt. Arról meg nem tehet, hogy a nőnek nulla a humorérzéke.
Aztán meg csak puffog úgy magában, nem szereti, ha ennyire nyilvánvalóan kivételeznek valakivel. Kumikot még csak-csak megérti, bár az a laza bevonulás most nem tette őt rém szimpatikussá. Inkább flegmának nevezné, aki kicsit többet enged meg magának, mint szerinte azt lehetne.
Aztán megjön a másik üdvöske, Lekellszűrni kisasszony. Sötétkék szemei megvillannak egy pillanatra, majd felveszi a nemtörődöm arckifejezését, és úgy csinál, mintha a lány még csak nem is létezne. Különben képes lenne most beszólni neki valamit.
Inkább a betontömbjére próbál koncentrálni, és ő tényleg keresi a vérrel teli edénykét, de csak egy szikét lát maga előtt. És a sensei már mondja is, hogy mit vár el tőlük. Megrázza a fejét, szemei előtt furcsa színes kis izék kezdenek pattogni, és mindkét füle hangosan sípolni kezd.
Nem, nem, nem és nem, nem akarja látni a saját vérét. Nem hajlandó megvágni saját magát. Kezei reszketni kezdenek és a hányinger gyorsan eléri, szájára tapasztja kezét, és orrán át lassan mélyeket lélegez, hogy ne dobja ki a taccsot.
Egy az orra előtt megjelenő kéz rángatja ki a kezdeti pánikból, de légzése még mindig ziháláshoz hasonlít leginkább. A fiú felajánlására hevesen megrázza a fejét - rossz ötlet volt -, újra hányingere lesz. Arca hamvas színe már régen eltűnt, most olyan fehér, mint a frissen esett hó, szája széle meg-meg remeg, közel áll a síráshoz.
- Nem, majd én.... meg..megcsinálom - nyöszörgi, már nincsen sehol sem magabiztos énje.
De a fiú nem hallgat rá, és mivel visszautasította, amaz megvágja a kezét. Egyetlen másodpercre felötlik benne a kósza gondolat, hogy esetleg elfogadja Ed ajánlatát, de felül kerekedik józan esze, és pálcáját előkapva kőrözni kezd a fiú ujjai felett.
- Celer rememdium - motyogja alig hallhatóan, láthatóan még mindig küzd azzal, nehogy viszontlássa ebédjét. A seb lassan összeforr, de ő egyelőre csak a többi sebet látja. Nem szól egy szót sem, csak visszahúzza a fiú pulcsiját a csuklójáig, majd halkan odamotyogja neki. - Menj el a gyengélkedőre. Ott kaphatsz olyan kenőcsöt, ami hamar eltünteti a sebeket - szájára szorítja a kezét, hangosan zihál. - Amúgy is nekem kell majd koncentrálnom arra, hogy mivé alakuljon, ahhoz viszont az én vérem kell - motyogja kezei közül.
~ Kell valami figyelemelterelés. ~
Ide-oda kapkodja pillantását, majd Kurtöt kezdi el figyelni, ahogy mérhetetlen nyugalommal, irányítva a varázslat gyorsaságát, átalakítja a kőtömbjét egy gyönyörűen kidolgozott nyúllá. Igen, pontosan ez kellett neki. Elhűlve nézi a rögtönzött előadást, majd a végén még egy csodálkozó és talán elismerő pillantást vet a fiúra, majd visszafordul saját kőtömbjéhez, és reszkető kézzel a kezébe veszi a szikét, csak hogy aztán fél perc után úgy dobja le a padra, mintha az megégette volna.
- Ez _így_ nem megy - motyogja még mindig remegő ajkakkal. - Brutális mugli megoldás - motyogja lenézően. Előveszi pálcáját, bal kezébe fogja, majd a jobb mutatóujjára bök vele és nyöszörgi a varázsigét. - Peravus! - vágás jelenik meg az ujján, mire halkan nyöszörögni kezd. - Ez fááááj - nyafog, igen, jól hallja mindenki. Örüljenek, hogy nem kezdett el hisztizni is. A tűrőképessége, ha fájdalomról van szó, akkor a kákalag feneke alatt van két méterrel.
Nem néz az ujjára, érzi, hogy kibuggyan és lassan csordogál a vére. A kőtömbre nyomja mutatóujját, és amikor már nem látja a nyílt vágást ujján, lepillant és gyorsan felrajzolja a varázskört. Még mindig erős hányingerrel küszködik, ezért amint végez, behunyja a szemeit, és ujját ott tartva erősen koncentrálni kezd.
Mi az, ami a legrosszabb pillanatokban is meg tudja nyugtatni? Az olvasás. Egy nyitott könyvre kezd koncentrálni, nem valami nagyra, csak kicsire. Szinte maga előtt látja a képet, ahogyan fekszik előtte a könyv, és a jobb oldali lapot alul a sarokba mintha belekapott volna a szél, hogy segítsen a hajtásban. Kinyitja szemeit, és maga előtt látja a kis könyvet, a lapok nem lettek olyan szépen hangsúlyozva, mint szerette volna, de a jobb alsó sarokban a felső lapnak felpöndörödött kicsit a vége, amit viszont pontosan eltervezett. Az ujjába nyilalló fájdalom vet véget ámuldozásának. Előkotor egy ruha zsebkendőt, pálcájával kis vizet idéz, amivel bevizezi a zsepit. Óvatosan megtörli az ujját vele, hogy ne maradjon piszkos, majd pálcájával a saját ujja felett kezd kőrözni.
- Celer rememdium! - a fájdalom megszűnik, a vágás eltűnik ujjáról, már csak ő marad, meg a piszkos zsepi, amit elrejt táskájában.
Szája széle még mindig remeg, inkább a zaklatottságtól, meg amiatt, mert ennyire felhúzta magát, és ajkaival a következő szavakat formálja meg hang nélkül.
- Gyűlölöm - a kőkönyvre mered, és konstatálja, bármilyen szórakoztató is lehetne ez az egész, nem elég mazochista ahhoz, hogy a szabadidejében is kipróbálja még egyszer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 20:26

*Lepillant az elé tolt ki dobozra, aztán fel Akanera, felvont szemöldökkel, és valami olyan tekintettel, hogy "ugye most csak viccelsz?" Még hogy uzsonnás doboz, ez komoly? Nem, Akanet ismerve biztos nem teát meg szendvicseket talál benne. Mutatóujjával feljebb emeli a doboz tetejét, és bekukkant a kis résen, hogy aztán elégedetten vigyorogva hátradőljön.*
- Kösz. *Vigyor. Csúnya dolog lenne most rögtön nekiállni, szóval egyelőre elsüllyeszti a padba, mert mi van ha valaki el akarja lopni tőle ezt a kincset? Na nem. Soha. Előbb a halál. Mármint nem Eriné, hanem annak a halála aki veszi a bátorságot, hogy az ő tulajdonában lévő objektumokhoz akár csak egy ujjal is hozzáérjen.
Miután ezt lerendezte, Kurt felé irányítja a figyelmét. Érdekes, hogy Akane egy elsőst kér meg arra, hogy bemutatót tartson nekik, és nem is érti pontosan mire fel van ez. Mindegy, aki lekési az óra elejét, az így járt. De azért... el kell ismerni. Nem rossz. Egész jó.
A francba is, nem kéne hagynia, hogy egy elsős lepipálja őt. Már csak azért is jó munkát fog csinálni. A büszkesége végett. Összehúzott szemekkel mered szegény kis srácra, körül, körülbelül úgy, ahogy Alexre szokott, mikor a kocsmában egymással szemben ülnek és próbálják a föld alá inni a másikat. A versenyszellem kérem a versenyszellem. Azért van ebben a pillantásban valami mérsékelten elismerő is. Ő nem tudná így irányítani az átváltoztatások gyorsaságát. Sőt, tulajdonképpen még azt sem tudja, hogy a vérmágiával való alkalmazása ennek a varázslattípusban mennyire kompatibilis a szervezetével és mágiájával. Azt tudja, hogy pálcával nem jutna ilyen sokra, de azt már Jezebel is megmondta neki, hogy az ő erőssége nem a pálcával végrehajtott varázslatokban rejlik. Hanem pont a vérmágiában, és később a rituális mágiákban aknázhatja ki a tehetségét.
Szóval elvileg mennie kéne. Gyakorlatilag nem tudja, hogy ez a tényező mennyiben fog változtatni a varázslat kimenetelén. Ahogy ezt végigvezeti a fejében, próbál összefüggéseket húzni aközött amiket eddig gyakorolt, és a mostani feladat közé. Vér stimmel. A koncentráció is. Lényegében ugyanaz, amivel Jezebel és Gerard nyúzza. Csak itt nem egyszerűen áramoltatni kell a manát, hanem az anyag megformálására használni. A francba, sokkal könnyebb lenne, ha már próbálkozott volna ilyen átváltoztatással, akkor lenne elképzelése és azonnal rá tudna érezni. Így hosszadalmasabb és kimerítőbb is lesz.
Mindegy, aki mer az nyer.
Vállatvon, és lepillant az asztalon pihenő szikére. Na persze, micsoda luxus, de ő nem bonyolítja ennyire túl a dolgokat. Ugyan nem olyan elegánsan oldja meg, mint Kurt, inkább olyan.. Erinesen. Mondjuk ki, egyszerűen a szájához emeli a mutatóujját, és fogaival szakítja fel a vékony hámréteget. Igaz nem olyan bravúrosan gyorsan rajzolja fel a pentagrammot, mint Kurt (talán fele olyan lassan), de a mozdulatai azért magabiztosak. Majd koncentrál. Nem hunyja be a szemét, az rendszerint zavarni szokta a koncentrációban. Eleinte tulajdonképpen nem is csinál semmit, meg sem próbál átváltoztatni, csak a mágiáját vezeti át a betontömbbe, hogy ráérezzen arra hogyan formáljon egy ilyen szilárd valamit úgy, mintha puha anyagból lenne. Talán jó másfél két perc is eltelhet, mire a betontömb változni kezd és ugyan a folyamatos meglehetősen gyors (mint már az említve volt, nem tudja lelassítani, meg mondjuk nem is akarja), Erinnek mégis borzasztóan sok időnek tűnik. A beton egyre inkább egy madár alakját kezdi felvenni. Szárnyai félig kinyitva, mintha a felszállás folyamatának felénél kapták volna el az állatot egy pillanatképre. Karmos lábai a talapzatba kapaszkodnak, horgas csőre néma károgásra nyílik, a keskeny szemek pedig baljós kinézetet kölcsönöznek a madár megjelenésének. A tollak ugyan lehetnének egy kicsit kidolgozottabbak is, de a lány szerint már az is meglepő (ezt nem ismerné el, ő SOHA nem lepődik meg), hogy egyáltalán a tollakat sikerült így nagyjából megcsinálni. Hát, választhatott volna könnyebbet. Komolyan, fájt volna, ha egy gömbhalat csinál?
Igen, fájt volna. Rohadtul, mert az az elsős kölök is tök jó cuccot hozott össze.
Azért tény, hogy ez az egész varázslat tarthatott volna sokkal, de sokkal rövidebb ideig is, de akkor fatálisan elbaltázta volna az egészet, mivel eleinte ahogy sejtette, tényleg fogalma sem volt mit kezdjen a közte, és a tárgy közt létrejövő kapcsolattal. Mert oké, a manát át lehet áramoltatni, arra egy ovis is képes, na de a többi. De úgy látszik sikerült.*
~Na legalább van valami előnye is annak a mihasznának meg Waynernek.~
*Az sem kerüli el a figyelmét, hogy kissé szaporábban veszi a levegőt. Elsőre ennyi mágiát felhasználni.. ráadásul ennyire erőltetni hogy részletes legyen. Mindennek ára van. Míg a többiek elég lazán vették a műveletet, addig Erin eléggé kimerült tőle, de ez csak megszokás kérdése.*
- Amúgy..
*Igen, ez egy kézfeltétellel egyező megnyilvánulás. Tehát kérdése van.*
- Minél többet gyakoroljuk, annál inkább hozzászokik a szervezet, vagy erre nem lehet szoktatni magunkat?
*Nem feltétlenül csak az Átváltoztatástanra érti, még ha a kérdést ezzel kapcsolatban is tette fel. A válasz másra is vonatkozik, szóval neki mindenképpen előnyös. Csak innentől kezdve figyeli a többiek munkáját. Valakinek már kész van, és.. hát érdekes. És valaki még neki sem kezdett igazán. Amelie nyávogására elhúzza a száját, szemöldöke feljebbszökik, és lesajnáló pillantást vet a lányra.*
- Pár csepp vértől így kidőlni.. El ne ájulj, még összevérzed a padlót.
*Böki oda gúnyosan, és csak azért nem megy tovább is, és azért sikerül enyhébb sértést összehozni, mert pillanatnyilag nem érez elég erőt magában arra, hogy felpattanjon és halálra fojtsa a lányt egy durvább visszaszólásért. Ájulásig talán fojtogatná.. talán. Azt bármikor, a halálos ágyán is.
Ennél több időt nem szán a lányra, inkább halad tovább, és.. Krisztyne szobrára szélesen elvigyorodik. Egyre jobb.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Herrman
Diák - Extremus
avatar

Jelige : XX. Az Éon
Hozzászólások : 45
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 21:29

A közelebbhajló Edre csak egy zavart félvigyorral néz, és megvakarja a tarkóját. Igen, valahogy furcsa lehet tőle, hogy egy nyulat hozott össze, és nem mondjuk egy... egy kígyót, igen, megannyi pikkellyel, bonyolult formában tekeregni. Vagy "A gondolkodó ember" reprezentációját. Vagy egy kisebb színpadi képet. (Esetleg egy Walt Disney kastélyt.) Nem. Egy dagadt nyúl. Hát roppantmód stílusos, és egy, Akane tanítványának mondható valakihez illik. Sőt, az is illik hozzá, hogy amikor meglátja mestere hátához csapódó galacsint, meg se nyikkan. Elhűlve néz a számára rettenetesen lassan leeső papírdarabra, és visszaköveti a röppályát. Egy számára idegen fiúnál lyukad ki, de még gyorsan elkapja róla a tekintetét: nehogy rájöjjön miatta bárki is, ki volt a ludas. Egyedül abban reménykedik, hogy nem őt fogja elővenni a sensei: hisz az írás egy fiútól származik, és azt egy nő gyorsan észreveheti. Daeron jól játssza, hogy másra figyel, Ed Amelievel van elfoglalva, ő meg itt szégyenlősködik... a fene vinné el... őt fogja kipécézni. És mi lesz rá a válasza? Teljesen egyértelmű.
Visszaterelte inkább a gondolatát az átváltoztatáshoz, és dolga befejeztével körbenéz a termen. Egyik-másik átváltozás kifejezetten jól sikerül. Egy denevér, a már vörös alapon fekete melírral díszített hajú lány (mikor változott át?) számára szürrealista hóembere, s a többiek... legtöbben azért állatban vagy hasonlóban gondolkoztak, amire számított. Ő is anno hasonlókat akart megteremteni, mire elküldték kockákat meg kúpokat gyártani. Fenemód örült neki.
Öröm az ürömben, hogy emellett nem tudja elkerülni a szörnyülködő arckifejezéseket. Persze, vérrel varázslás, meg egyebek, de valahogy nem képes megérteni, ugyan miért olyan rossz látnia azt az embernek, hogy mi élteti, működteti a szervezetét? Szinte fantasztikus, hogy valaki ilyen szinten részt vegyen környezete változtatásában. Az egyenértékűség elve... jóllehet ott motoszkál benne a tudat, hogy amit ő csinál és vél erről, az sem tökéletesen normális. Mégis... annyira ezzel a típusú varázslással nőtt fel, mint más a "rendes" mágiával. Míg a legtöbben félnek a vérüktől, ő fél attól, hogy felrobban a kezében a pálca - vagy hogy kiszúrja vele a saját szemét. Mégiscsak van viszonyítási alapja. Talán ilyen lehet ez az egész fordítva is.
Szinte észre se veszi, mikor áll fel, és szeli át a termet. Egy pillanatra lelassít Erinnél, karikás szemei megragadnak annak művén. Mintha jobbat csinált volna. Ez tényleg így lenne? Máris lefőzték volna Akane büszkeségét? Ráadásul egy olyan lány(?), aki késett és még flegma is? Mi van, ha több tanítványa is van a japánnak? Millió s egy kérdés, de azt gyorsan eldönti magában, hogy ezt nem hagyhatja szó nélkül. Így odafordul hozzá abban a pár lépésben, és megszólítja.
- Nagyon ügyes vagy. - csupán ennyit fűz hozzá visszafogott hangerővel, mintha félne, hogy Erin egy hangosabb szóért megenné. De lehetetlen lenne, hogy hazudjon. Egyszerűen túl naiv ahhoz, hogy tényleg, féltékenység nélkül ilyet gondoljon.
Pár napja lehet csak hátra az Extremus karon.
Továbbindul, és gyorsan kiköt egy padnál: ez pedig nem tartozik máshoz, mint Edhez és Ameliehez. Az utóbbi mellé lép, és leguggol hozzá. Majdhogynem pofátlan az a bátorság, amivel baljával megfogja annak megvágott kezét, és kicsit magafelé húzza.
Nem, nem akarja feleségül venni.
A fogás, amivel tartja, kifejezetten puha és gyenge: éppcsak három ujjal tartja annak kacsóját. Kialvatlan, vöröses tekintetét ráemeli, mégsem olyan ijesztő az, mint amilyennek elsőre tűnhet. Óvatoskodás csillan benne, és félelem. Mintha ügyetlen lenne az emberekkel kapcsolatban. Igen... ezt egy nőnemű valaki azonnal leszűrheti róla. Nem az a tipikus vesztes, aki végül kockafejű, sörhasú otthonülő lesz, hanem valaki olyan, aki eddig elzárva élhetett a többiektől.
Halkan szólal meg, ugyanolyan labilis önbizalommal a hangjában, mint az előbb Corwellnél.
- Nem lettél ki nagyon, ugye? Semmi baj azzal, ha látod a saját véred. Ez folyik benned, ez éltet, és most ezt használod varázsolni. Ez teljesen normális, és nem egy olyan brutális dolog, mint aminek a tanárnő beállítja. Csak meg akar ijeszteni. Jó lett a könyv, és szerintem megérné, ha gyakorolnád az átváltoztatásokat. Nézd meg. - emeli kicsit a lány arca felé annak kezét. - Ugyanúgy megmaradt a kezed, semmi bajod sincs, mégis szebbé tetted a világot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 10 2010, 21:55

Halkan szuszog a varázslat után, és próbál nem utálkozva nézni tanárára. Ez a büntetés a szemtelenségért, ugye? Biztos benne, hogy ez azért van, mert túl nagy volt a szája. Óvatosan simítja végig a kőkönyvet, a felhajtott lap sarkának ívét finom mozdulatokkal követi. Próbál megbarátkozni az egésszel, egyelőre hiába.
Merlin a megmondhatója, hogy senki más vérétől nem lesz rosszul. Hiszen Ed sebét is pillanatok alatt begyógyította, és még csak a gyomra sem remegett meg, nem volt rosszul.
Szája elé kapja a kezét, ahogyan eszébe jut, hogy megvágta magát. Megint zihálva veszi a levegőt, nem tesz jót ez az egész az idegeinek.
Ahelyett, hogy ezen töprengene, inkább a többiek munkáját kezdi el megszemlélni. Kurt felé fordul megint, a nyúl kidolgozottsága olyan jól sikerült, hogy talán egy parányi irigységet érez. Persze csak egy egészen keveset. Mert, ha nem lenne ez a kis problémája, biztosan többet is ki tudott volna hozni magából. A nyúl szemei mintha hasonlítanának a sensei szemeihez, ha jobban megfigyeli. De az is lehet, hogy csak képzelődik. Talán túl sok vért vesztett.
~ Nem kezdhetek el most pánikolni... ~
Daeron denevérétől kirázza a hideg, automatikusan végig szánt ujjaival enyhén göndör haján. Talán nevetséges, de az a kis szobor állatka nem valami szimpatikus.
Krisztyne szobra láttán konkrétan tátva marad a szája, és nem kell legilimentornak lenni ahhoz, hogy a lány tudja, valami buja dologra gondolhatott, legalábbis annak, ami a harmadik gömbre került, nagyon is kellett, hogy az adott pillanatban mozgassa a lány fantáziáját. Bár vicces a szituáció, mégis együtt érző pillantást vet a lányra, majd tovább folytatja a nézelődést.
Lekellszűrni kisasszony munkája láttán felvonja a szemöldökét, nem rossz munka, ezt még ő is elismeri. Több gondolatot nem is akart elpazarolni a lányra, de úgy látszik, hogy ennek a perszónának mindig bele kell kötnie. Ő meg csak azért sem hagyja magát, bár ő is úgy érzi magát, mintha órákon keresztül pörgették volna, majd belökték volna őt egy tükör szobába.
- Gebedj meg, Corwell! - sóhajtja fáradt tekintettel, majd a szobra felé bök. - Csak nem hiányzik a rusnya madarad, hogy szobrot állítottál neki? - néz rá sajnálóan, miközben a szája elé kapja a kezét.
~ Legyen már vége az órának. ~
Így fohászkodik magában, amikor valami meglepő történik. A Tanítvány elhagyja eddigi helyét, és Corwellhez sétál, hogy aztán...
~ megdicsérje? ~
Van valami furcsa ebben a fiúban. Tehetséges, mégsem hivalkodik vele. És, még csak nehezére sem esik mást megdicsérni. Elhűlve néz Kurtre, aki most irányt vált, és egyenesen felé veszi az irányt.
~ Ha még valaki belém köt, azt ma nem fogom kibírni. ~
Arcán alig látszik meg gondolata, ezért is lepődik meg annál inkább, amikor a fiú leguggol mellé, finoman megfogja a kezét, ő pedig hagyja is ezt. Az első pillanatban sejti, hogy nem bántani akarja; megérzi. Ahogy hallgatja a fiút, szipog egyet. Nem fog sírni, de közel jár hozzá.
- Egyszerűen csak..., olyan barbár szokásnak tűnik az egész - súgja remegő hangon. - Arról nem is beszélve, hogy nagyon rosszul viselem a legkisebb fájdalmat is - motyogja, miközben arcán rózsafoltok jelennek meg.
Ha a múltját vesszük alapul, nem csoda, hogy ennyire retteg saját vérének látványától. Hiszen majdnem egy év kellett ahhoz, hogy egyáltalán emberek közé menjen.
- Mások vérével nincsen problémám, de látni, hogy a sajátom hullik úgymond a porba, ijesztő tud lenni - magyarázza meg halkan félelmét. - Nem tudom, hogy van e elég erőm ahhoz, hogy ezt még gyakoroljam is - motyogja, de az utolsó mondatra meglepettségétől nagyra nyílik szeme.
- Szebbé tettem a világot? - nézi a saját kezét, majd a fiú fáradt szemeit, és egy reszketeg mosolyt küld felé. - Köszönöm - ebben a szóban és hálás pillantásában minden benne van.
Köszöni a támogatást, a felé mutatott jóindulatot, a kedvességet, a dicséretet, a biztatást. Mindent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Hétf. Jan. 11 2010, 00:48

Somolyogva figyeli, amint Kurt nekikezd a bemutató átváltoztatásnak, elégedetten szemléli, amint tanítványa igazán remekül teljesít, pontosan, ahogyan elvárta. Ha nem éppen még annál is jobban. Közben tekintetével figyeli, hogy hogyan reagálnak rá a többiek. Ahogy kész is van a fiú, mosolyogva biccent egy aprót.
-Remek munka. Sajnálom, hogy ilyen együgyű feladatot kellett bemutatnod, tudom, hogy többre is képes vagy.
Szól nyájasan, hiszen igaza is van. A fiú már tökéletesen ismeri ennek a varázslatnak a folyamatos változatát is, ami azért egy sokkal nagyobb koncentrációt és odafigyelést követel meg magának. Ahhoz képest ez a kis varázslat egy kis kóstoló, egy semmiség. De majd persze a diákok ezt később megtanulják.
Persze, amikor felrajzolja a táblára a kört, érzi ám azt a kis papírgalacsint, amit a hátának dobtak. Nagyon lassan fordul meg, majd hajol le érte, bontja ki és olvassa el. Ugyan az arcán nem látszik semmiféle reakció, mindössze egy apró kis hullám fut végig a teremben, ami általában a dühkitörései előtt szoktak megjelenni. De nem, most jó kislány lesz a mi Akanenk és visszafogja magát. Egyszerűen körbepillant a teremben, keresve árulkodó nyomokat. Amiket természetesen meg is talál. Ez persze mázli a többieknek, ugyanis, ha nem, akkor kollektív büntetésben részesítené a társaságot, amíg fel nem dobná valaki a tettest. Azonban látja, amint Daeron vigyorog, s láthatóan remekül szórakozik. Felsóhajt, s lassacskán elindul szépen a fiú irányába. Nem, nem rögtön lendül akcióba, pontosan úgy sétál felé, mintha csak meg akarná nézni, hogy mit alkot a tömbjéből. A denevér lassan kialakul, láthatóan diákja nagyon koncentrál, belead apait, anyait, amikor...
PUFF.
Akane ugyanúgy fejbecsapja legyezőjének fa részével, mint az előbbiekben Edet. Mivel már Daeron befejezte a feladatot így lényegesen nem szakított félbe semmit, de éppen elég jó, hogy kizökkentse a fiút. Elmosolyodva nyúl kimonójának ujjába.
-Ha már ilyen jónak tartasz, akkor...
Kivesz egy kis cicacsengőféleséget, majd Daeron nyakába köti. Ahogy ezzel a művelettel kész, mosolyogva simogatja meg a fiú szőke fejét, ami ugyebár általánosságban véve nem éppen kellemes érzést kelt a delikvensben. Ahogy figyeli a kígyó tekintet némán a fiút csendben, lassan a mosoly lehervad és kemény hangnemben folytatja, visszasétálva a tanári asztalához.
-Megengedem, hogy egy hétig szolgálj engem. Büntetésként egy hétig ki kell szolgálnod minden óhajomat, parancsomat és kívánságomat. Holnap reggel hatkor zöld teát kérek rántottával, ajánlom, hogy pontosan szolgáld fel.
Bájos mosolyt fűz még szavaihoz, reméli, hogy ez éppen eléggé megaláztató lesz a fiú számára mindenki előtt. Hamarosan ki kéne már találnia egy alternatívát az ilyen alakoknak, mert fizikailag nem bánthatja őket nagyon, a lelki terror kevés, a szokásos tanári büntetések meg szerinte röhejesek. A csengő pedig minden egyes alkalommal csilingelni fog addig, amíg a nő parancsait nem teljesíti. Felkészülhet lelkiekben a fiú, hogy nem lesz egy nyugodt perce sem, az fix.
-Egyébként a denevéred jó lett, Daeron. Kár, hogy túlbuzgó energiáidat galacsindobálásban töltöd ki.
Hagyja annyiban Akane, hogy aztán a következő delikvensek munkáit figyelje meg. Látja szeme sarkából, hogy Ed felajánlja a vérét Amelienek. Nem szól, de azért magában reméli, hogy van annyi esze a lánynak, hogy nem fogadja el, ugyanis akkor nem biztos, hogy jól fog elsülni a varázslat. Szemügyre veszi Krisztyne munkáját. Kígyószemei figyelik, nézegetik a végeredményt, aztán íves szemöldökét felhúzza, amint észreveszi a répaorr elhelyezkedését. Mosolyogva simít végig a lány hajtincsein, már csak a kellemetlen közérzet biztosítása érdekében is.
-Hibátlan munka Krisztyne, de legközelebb az óra előtt élje ki szexuális vágyait, nehogy ilyen bakik csússzanak be.
Őt aztán nem igazán érdekli, hogy milyen kényes helyzetbe hozza ezzel a lányt. Továbblépdel, s figyeli a diákokat, amíg meg nem áll Amelienél. Igen, azzal tökéletesen tisztában volt eddig is, hogy a lány nem fogja bírni a saját vérét, ezt már az arcán látta, amikor bejelentette a nagy hírt. De hogy ennyire hisztizni fog csak mert egy kicsit meg kellett vágnia magát...? A nyafogást meg külön nem bírja a nő, egyszerűen nem viseli el, hogy ilyen apróságokon nyüszögjenek a kölykök. Ugyan most nem szól semmit se érte, még igencsak türtőzteti magát, ami a diákok mai viselkedését tekintve igen nagy teljesítmény. Hogy ezek után mennyi alkoholt kell vedelnie, hogy ne kapjon dührohamot, az már más kérdés. Tekintetét tovább siklatja fogadott leánya felé. Igencsak kíváncsi rá, hogy mit is alkot Erin, éppen ezért majdnem az elejétől figyeli, hogy hogyan hozza össze. Az, hogy nem bajlódik a lány a szikével, hanem harapja az ujját, morbid módon büszke szülői érzéseket mozgat meg Akaneben, hiszen maga is így szokta lerendezni. Amint kezd kirajzolódni a tömb formája, először bizalmatlanul, aztán egyre elismerőbben figyeli. Egészen szélesen elvigyorodik, amint meglátja a hollót. Most már legalább megnyugodott lelkileg, hogy ha már annyira a pohár fenekére nézett akkor este, nem egy tehetségtelen kölyköt fogadott lányává. Vigyorogva veregeti meg Erin vállát.
-Ezt nevezem én profi munkának!
A kérdésre felvonja a szemöldökét, aztán somolyogva biccent egyet.
-Természetesen! Három év után a testem kiválóan bírta még az ÁTT-ba tartozó varázslatokat is.
Ha Erin nem nézett bele az előzetesen kipakolt tananyagokba, az se gond, majd óra után elmondja neki, hogy az Átváltoztatás Tiltott Tudományába sorolt varázskörökről beszél. Azok már igen nagy koncentrációt, erőfeszítést és vérmennyiséget igényelnek. Ha egyszer megtanítja a lánynak (már ha persze érdekli) ezeket a varázslatokat, addigra ez az órai kis varázslat semmiségnek fog tűnni mellettük. Mielőtt azonban tovább beszélhetne a lányhoz, figyelmét más vonja magára. Pontosabban szólva másvalaki.
Lassan fordul arrafelé, amerre Kurt elosont, aztán felvont szemöldökkel, rezignált arccal figyeli a megható jelenetet, amint tanítványa vigasztalja a sírás szélén álló Ameliet. Ez az arckifejezés egyszerűen sokkal vészjóslóbb, mint amikor mosolyog, vagy vigyorog. Most azonban nem lehet tudni pontosan hogyan reagál erre a gyönyörű és drámai előadásra. Végül megköszörüli a torkát és vet egy lesújtó pillantást a fiú felé.
-Kurt. Helyedre.
Igen határozottan és keményen nyomja meg a szavait, hogy egy szem tanítványa jól érezhesse, miszerint valamit nagyon nem csinált jól. Majd később tájékoztatja róla, hogy pontosan mit is, s mint az ő tanítványa, ilyen dolgokat helytelen csinálnia. Aztán lassan Ameliere pillant, annak alkotására, odalépdel szépen lassan, figyelve hol a betonkönyvet, hol a lányt. Ujját végighúzza a szobron, halkan nekikezdve.
-Szép munka. Remek teljesítmény. Pocsék dráma.
Kígyó tekintetét egyenesen a lányéba fúrja, hogy aztán mosolyogva, hangosabban, fennkölt, arrogáns módban folytassa.
-Vagy a felfogásod nehéz, vagy a memóriád rossz, de úgy hittem pontosan tájékoztatva voltatok, vagytok, hogy miféle varázskörökkel lesz dolgotok. Ez itt egy tanóra és a legkevésbé sem vagyok kíváncsi a lelki fájdalmaidra. Úgyhogy örülj, hogy most nem büntetlek meg és nem vonok le pontot a karodtól, amiért zavarod az órát.
Ennyiben hagyja a lányt, s még egy utolsó pillantást küld Kurt felé, miközben visszalépdel a tanári asztalhoz. Ott finoman nekidől a bútordarabnak és összecsapja a tenyereit széles mosollyal az arcán, körbepillantva.
-Nos, a mai órai formátokkal teljesen meg vagyok elégedve, ami nem igaz az órai magatartásotokra. Ha következő órákon is ilyeneket tapasztalok, garantáltnak vehetitek, hogy év végén külön kiscsoportos kirándulást tesztek a kínzókamrámban.
Figyeli az arcokat és a reakciókat, hogy mennyire veszik komolyan a fenyegetését, hogy aztán sóhajtva folytassa.
-A következő órán emelt tananyagokat fogunk venni, pontosabban szólva ugyanezt a varázslatot csak nagyobb tárgyakon, illetve ezeknek továbbfejlesztett változatát, méghozzá azt, amikor folyamatosan tudjuk formálni a szervetlen anyagokat, ameddig csak akarjuk. Illetve annyi változtatás lesz, hogy előrébb vesszük az elemi átváltoztatások egyik fajtáját. Annál mindenképpen olvassátok el a tananyagot előtte, érthető voltam? A házik: 15 mondatos fogalmazás, hogy az előző évi tananyagokból mi tetszett a legjobban és miért? 35 mondatos összehasonlító fogalmazás a pálcákról és a varázskörökről. Illetve egy 25 mondatos fogalmazás, hogy a mai órán tanult varázslatnak hol vennétek hasznát. A pontok ki lesznek osztva, az óra véget ért, mindenki mehet útjára, legközelebb is rémes örömmel várlak titeket!
Int egy nagyot hanyagul, aztán sóhajtva indul el Erin és Kurt felé. Közben Ed felé pillant és bájos mosolyt villant rá.
-Remélem élvezted az órát.
Azzal amint úgy látja, hogy nagyjából minden diák kivonult, kimonó ujjába nyúl és már veszi is ki a kis szakés üveget, amit rögtön meg is húz. Ehhez az órához kemény idegek kellettek, annyi szent. Kurtre pillant kígyó tekintetével.
-Még egy ilyet meg ne lássak, főleg ne az órámon! A gyengéken nem segítünk, nem pátyolgatjuk őket, nem vagyunk szeretetszolgálat. A gyengék hátráltatnak a harcban és feleslegesek. Egyébként sincs semmi közünk hozzájuk, világos?
Egyre ingerültebben és ingerültebben hadarja a szavait, aztán egy újabb húzás a szakés üvegből és elmosolyodva sóhajt fel kedvesen megcirógatva a fiú haját.
-Ettől eltekintve kiváló teljesítményed volt a mai órán. Mikor érsz rá külön órára?
Kérdi, s ha a fiú válaszolt neki, akkor természetesen biccent egyet, majd int egyet.
-Jól van, akkor menj nyugodtan, pihend ki magadat, aztán majd megyek érted.
Ezzel a részéről le is van zárva a dolog. Ha már távozott a fiú is, akkor engedi el teljesen magát, lerogy az Erin melletti székre szemeit forgatva.
-Tényleg nagyon ügyes srác, de...
Artikulátlan hangon, hörögve nyög fel, kifejezve, hogy mennyire nem bírja az ilyen kedves gesztusokat és jeleneteket. Nagyokat húz az italából, fejét csóválva. „Lányára” sandít felvont szemöldökkel, majd a gonoszok őszinte aggodalmával pislog rá kérdőn.
-Nah és milyen voltam? Nem túl lágyszívű? Jobban meg kellett volna büntetnem őket?//Köszönöm mindenkinek a részvételt, örülök, hogy részt vettetek az órámon ^^ Ezután a hsz után még lehet írni, de én már nem írok tongue
A pontok hamarosan ki lesznek osztva, illetve majd az ezután következő tananyagokat is, amikről majd a következő órán lesz szó Very Happy//

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Hétf. Jan. 11 2010, 13:06

*Egy papír érkezik hozzá, éppen jókor, Akane nem szúrta ki. Gyorsan széthajtsa amíg Amelie a szobrán működik. Átfutja a Daeron által firkantott sorokat, s elbámul a fiú felé, aki éppen akkor dobja hátba a senseit…Automatikusan lejjebb csúszik a székben, hiszen talán már a tanerő is rájött, hogy ilyeneket ő szokott csinálni, noha most meg sem fordult fejében… Tekintete továbbra is Daeronon ácsingózik, újra el kell ismernie mennyire nem semmi a srác…Valami nagyon frappáns választ kell írnia neki… Nagy lendülettel kezébe veszi pennáját, de csak egy termetes paca toccsan a srác papírjára, ő pedig tekintetét Ameliera kapja. Időközben behegedt a legújabb sebe a lány viszont nincs túl jól, ezt anélkül is látja, hogy megkérdezné.*
-Nem…dehogy megyek, de kösz.*Megegyeztek, hogy nem megy, túl sokat kérdezősködnének, s ezzel nem csak saját magát sodorná kellemetlen helyzetbe. Józanon amgy sem menne, csak, ha rángatnák...*
-Ha ennyire nem bírod a vért, akkor majd úgy csináljuk, hogy ne vegye észre…persze lehet, hogy egy kicsit béna lesz, de elviszem a balhét, megmondom, hogy erőszakoskodtam, te pedig gyenge nő vagy… *Mintha inkább a lánynak kéne gyengélkedőre mennie…mégsem hallgat rá, csinálja tovább, ő pedig nem szeretné zavarni a koncentrálásban és szenvedésben, de azért ott lézeng egy ujjnyújtásnyira tőle, s valószínűleg arról álmodozik, hogy majd elájul ő meg lecipelni a gyengélkedőre és közben valamiért mesterséges lélegeztetést ad neki… Aztán Amelie felébred, hősnek nevezi, esetleg más hízelgő jelzőkkel halmozza el, s az egész szép ábrándképnek pontosan az vet véget, hogy Kurt odacaplat hozzájuk. Persze Ed van olyan naiv azt hinni, hogy a srác őt látogatta meg, mint második számú elsős vendéget az órán, nyilván azért, hogy megtanítsa neki a beton szobor trükköt, hisz ez a karizma, meg ez a kisugárzás…Annál inkább marad tátva a szája, amikor a fiú fél térdre ereszkedik Amelie előtt…najó, gugol, de mégis teljesen olyan a póz, mintha meg akarná kérni a kezét, a lány meg majdnem bőg…bizonyára a meghatottságtól. Villámgyorsan megragadja Amelie még ép kezét, valami okosat és nyálasat kell mondania még a sárc előtt, különben Kurt jobbat fog kitalálni. Aztán majd hányhat magától, amikor senki sem látja, Daeron talán még el is kíséri…Nagy levegőt vesz, de mire kinyögni az első mássalhangzót a fiú már javéban ontja a szöveget. Igazából ott adja fel, hogy „szebbé tetted a világot” meg amikor a lány rávágja, könnyben úszó szemekkel, hogy „köszönöm” Akkor már javában elönti a pulykaméreg, persze neki is gyakorolnia kellett a kommunikációt, de ő nem egész életében, csupán két évig volt bezárva és ennek a fiúnak már most jobban megy, mint neki. Tehetséges, okos és még a nőknél is jó…ráadásul elsős és nem is az a nagy szívtipró, mégis! Najó, ő nem néz ki elsősnek…de…de…eszi a fene rendesen. Csak egy röpke pillanatra szomorodik el ténylegesen, amikor átfut egy gondolat az agyán
~Ha én is ilyen lennék, akkor talán meg tudtam volna menteni őket most is…~
Aztán megerőlteti magát, vagyis felölti undok, gőgös és rideg álarcát, a senseitől és Erintől majd csen el még gesztusokat az órákon, hogy tökéletesebbre fejlessze. Felpattan, elsötétült tekintettel előre, éppen a nyelvén van valami epés kis megjegyzés a jövőbeli boldogtalanságukkal kapcsolatban, amikor Akane sensei elperdíti a srácot, rá meg rámosolyog, így nem törődik már a két delikvenssel, hanem viszonozza a pillantást és nagyot biccent. Hangjára nyugodtságot erőltet, kihúzza magát zord fapofája változatlan, de szájának szegletében mintha ideges mosoly rángna.*

-Nagyon. Remélem majd jöhetek máskor is.*S amint Akane elsuhant, ő sietős léptekkel megindul Daeron felé, hogy élőben válaszoljon a fecnire, na meg, hogy útközben vessen egy pillantást a művekre. Krisztynénél megtorpan, mert nem akar hinni a szemének, aztán lazít kicsit a merev tartáson, hogy lehajolva hozzá a lány fülébe súgja*
-Igazi Dávid szobor! A tiéd lett a legjobb! *Mosolyogni nem tud, de azért senki ne mondja, hogy nem tesz az ügy érdekében…Daeron pedig akkor már csak néhány lépésnyire van, s a látvány elég ahhoz, hogy ideiglenesen kitöröljön a fejéből minden zagyvaságot. Megböki cicacsengőt, s amíg figyeli, hogy az hogy leng a fiú nyakában megszólal aránylag normális hangon.*
-Irigylem a senseit, nekem is elkéne egy ilyen házicicus. Meg kell tudnia hogy csinálta…szörnyen jó egy ilyen emberi szolga. Újra megböki a csengőt.*
-Mióta szereted te a virágokat? Inkább gombolyagot hozok neked legközelebb, kandúr. Amúgy unatkoztam, azért jöttem be. Tudom, hogy azt hiszed csak miattad, de erre csak akkor válaszolok, ha megmondod tudsz-e dorombolni is?*Imádja húzni a srácot, s közben megvakargatja füle tövét, hátha ezzel még jobban felhergeli. Na igen, ez a Kurtos eset őt is elég vakmerővé teszi. Még megvárja a fiú reakcióját, ami remélhetőleg nem gyarapítsa a rajta díszelgő kék zöld foltokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 13:14

Kedves elsősök!

Az első Átváltoztatástan óra
ma 17:00-kor kezdődik. Az óra időn kívüli lesz, szóval mostantól lehet nyugodtan megérkező hsz-t írni. Az én hszm természetesen 17:00-kor fog érkezni.

Szeretettel várok mindenkit!

Kumiko Midorikawa

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 16:23

*Mivel Kumikoval nem találkozott a bál óta, ezért kíváncsian, jóval a kiírt időpont előtt érkezik. Szokásához híven alaposan kiöltözött, ami nála azt jelenti, hogy még az egyenruháját is felöltötte. Természetesen a kitűzőjén az egyszarvú inkább egy virágra hasonlít, hiszen minden dögtől retteg, így nem szívesen nézegetné szerencsétlen patást, és a többieknek sem tenne jót, ha tíz percenként vadul sikoltozna, mert mondjuk úgy esik rá a fény, hogy egyből azt hiszi, megmozdult.
Óvatosan nyit a terembe, hiszen úgy tudja, ez a kígyófejű japán - azaz Leanne szerint Akane Acsipacsi - Izzy szerint meg Akane Pirospacsi - felségterülete, úgyhogy elővigyázatos és hiába nem lát bent senkit, azért köszön.*
-Sziszi... sziasztok! Szép napot!
*Mintha legalábbis tényleg egy kígyót szeretne előcsalogatni, úgy köszön. Konkrétan arra számít, hogy valami hideg, nyirkos dolog tekeredik a bokája köré, így az első lépés után megtorpan az ajtóban. Miután mázlija van, és nem történt semmi különös, félénk vigyorral az arcán lép beljebb, és ül le leghátul, mindkét oldalán helyet hagyva, hátha Noelen kívül más ismerős is befut.
Most beújított, nem papírra fog jegyzetelni, hanem egyenesen a könyvbe írogat bele, a cetlijét meg meghagyja a horror képregényének, amit egyből el is kezd rajzolni, hiszen rengeteg ideje van még, és azt szeretné hasznosan tölteni. Persze az eszébe sem jut, hogy a könyvet tanulmányozza, hiszen nem mazochista, és tanulásmániában sem szenved.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 17:01

*Ő is az elsők között érkezik a mai órára. Fekete talárt visel, rajta az extrás kitűzővel. Vörösesszőke haja most egy laza kontyba van feltűzve. A vállán ott a szokásos táska a könyveivel, kezében pedig a pálca. A mai órát egyébként kifejezetten várta, érdeklik az átváltoztatások.*
- Szia Izzy!
*Köszön a srácnak, aztán leül mellette vagy előtte, ahol talál helyet, a cuccait meg szétszórja maga előtt a padon. Nem jellemző rá a túlzott rendszeretet, ezt a következtetést bárki levonhatja, aki meglátja a táskájából kizúduló káoszhalmot: Jegyzetfüzetek, néhány penna, cerka, könyvek, hajgumik, mugli magazin, rágógumi, plüssmacska, karkötők és még ki tudja mi minden borítja be az asztalát. A nagy részét visszadobálja a táskába, és a szék támlájára akasztja. Ott marad előtte az Átváltoztatástan tankönyve, egy füzet, meg a pálcája.*
- Szerinted itt lesz Achironu?
*Mondaná szívesen az általa tévesen memorizált másik nevet, de nem biztos hogy jó ötlet, így hogy bármikor betoppanhat.*
- Akkor végre megtudnánk, hogy van -e kígyója...
*Teszi hozzá magyarázatképp.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 17:25

*Már az jókedvre derítette, hogy az alagsor felé kell mennie majd, ha meg akarja találni az Átv termet. Nagytakarítást tartott a sátrában délelőtt, muszáj volt rendszereznie az ápolási felszereléseket, a jegyzeteit, a ruháit és a könyveit is, mert kezdett olyan káosz kialakulni, amit ő maga sem látott át. Raul ha erről tudna, minimálisan 5-ször ismételtette volna meg az egész műveletet úgy, hogy közben valamit még el is visz, keresse csak. Eldöntötte, erről nem számol be, gondosan kihagyja majd a levélből. Elég lesz arról beszámolnia, hogy begyűjtött már 3 büntetést, és elfogadható magyarázattal szolgálni a miértekre is. Estére hagyta a levélírást, eleve ideje sem volt most rá, hiszen rendet rakott, az pedig ugyancsak fontosnak ítéltetett. Kifújja magát, minden a helyén, indulhat is lefelé nyugodtan. Felkapja a talárját, Francist, a szükséges kellékeket, és egy cigit dob a szájába, hogy meggyújtsa. Míg leér, el is szívja majd, azzal nem lesz gond. Tudja, hogy Kumiko tartja az órát, említette már a vendéghálóban is, amíg először találkoztak. A bál óta nem találkozott a lánnyal, remélhetőleg nem haragszik túlzottan az akciójuk miatt. A terem előtt lassít le, elnyomja a csikket és nyit be.*

-Szasz, Izzy! Hogy állsz a horrorral? Hoztam hozzá néhány rajzot, alkottam. „Akipacsit” is megörökítettem, vagy ahogy Leanne mondaná, a kígyófejű japánt, hogy benne legyen, mint ádáz, ártatlanokra lecsapó nőszemély. Szia, Leanne! Projekt halad? Idén összehozzuk a kígyólevet, vagy csak jövőre? Ha vége az órának, akkor bekopogok hozzá, hogy… hmm…. Kiderítsem a kígyó kérdését. Megfelel így?

*Vigyorogva vágódik le a Izzy másik oldalára, Francist lepakolja, majd előszedi a papírt és áttolja Izzynek. A kígyókat szándékosan nem említi, bár azért körbenéz, mégis mi van itt. Hatalmas boára számított, vagy minimálisan egy pitonra vagy kobrára, ám csalódnia kell, nincs egy darab sem. Ugyan elszórakoztak a prof nevével, de csak azért, mert a lány nem tudta megjegyezni, Izzy meg persze egyből indiánná törzskönyvezte. Lehet, jobban járnak, ha nem kötik az orrára, hanem a rendes nevét használják, mert itt a falnak is füle van. Sosem láthatták tőle azt, amit most tesz, hiszen egész egyszerűen lejjebb csúszik a széken és kiterül. Hulla fáradt, a rendrakás nem is olyan könnyű, mint ahogy először gondolta. Kihagyta a számításból, hogy a sátor sokkal kisebb egy szobánál, hiába tértágított, akkor is. Nem hagyja nyugodni az a gondolat sem, amit a templomban tapasztalt, amire Owain finoman rákényszerítette. Tudta, hogy nem fog nemet mondani, ha egy prof céloz arra, márpedig nincs más választása. Egyelőre félreteszi az egészet, majd később foglalkozik vele, óra után.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 19:17

*Még egy utolsó pillantás a tükörbe, csakhogy ellenőrizze, minden tökéletesen áll rajta. Ettől persze hiúnak tűnhet, pedig erről egyáltalán szó sincs. Ez egyszerűen csak precizítás. Nah meg persze a mai nap kivételes, hiszen neki kell megtartani az órát, éppen ezért fontos a megjelenés. Elvégre, milyen lenne már, ha trehányul és igénytelenül állítana be órára? Nem mintha máskor az előbb említett módon közlekedne, de azért néha előfordul, hogy hiányzik róla a talár, vagy nincs ideje megfésülködni.
Most azonban tökéletes az összhang. A haja gondosan összekötve egy lófarokban, hogy ne zavarja majd óra közben. A talárján, ott fénylik a prefektusi jelvény, alatta pedig szépen vasalt, hosszú ujjú fekete blúz és fekete térdig érő szoknya. A harisnyája is fekete, bár ez csak a térdénél látszik, hiszen odáig a bakancs takarja a lábát. Valamiért az a gondolata támadt, hogy a fekete tisztelet parancsoló, s ezért döntött emellett.
Meg kell vallania őszintén, hogy bár a tudásában nincs kétsége, és már sikerült a tavalyi szerencsétlenkedést is áthidalnia, azért nem biztos benne, hogy a többiek elfogadják, hogy egy velük egykorú tarsta az órát. Mert az teljesen más, hogyha valakinek segít, dehogy egy egész osztályt tanítson?
Sóhajt egyet, majd az asztalán lévő jegyzetekért nyúl. Felkapja az apró tőrt és két teás csészét is, hogy majd azt használja az óra folyamán. Rájött, hogy ha más funkcióval ruházza fel a csészéket, akkor feleannyira sem rémisztőek mint egyébként. A felszerelést a táskájába temeti, a pálcáját is bedobja – bár tudja, teljesen felesleges – elvégre sosem árt az elővigyázatosság.
Határozott lépked végig a folyosón, s éri el a termet, amiben ma ő fog tanítani. A folyosón még körbekémlel, a többiekhez hasonlóan ő is keresi a „kígyót”, bár ő még magában sem nevezné így Akane Achironu senseit, hiszen mint hajdani császárnő és nagy tudású boszorkány, tekint a nőre. Egyenlőre még nem látja, de tudja ez semmit sem jelent.
Belép a temebe, s őszintén szólva nincs elragadtatva a társaságtól. No nem a jelenlevőkkel van baja, sokkal inkább hiányol egy adag elsőst. Kizárt, hogy csak ennyien lennének. Igaz a sensei mondta neki, hogy Kurt nem lesz itt, de az csak egy. Hol vannak a többiek?*
- Sziasztok!
*Köszön a már bent lévő diákoknak, majd az asztalhoz lép és egy kicsit még rendezkedik. Kiteszi a jegyzeteit – amiben pontokba szedte, miről akar beszélni és mit szeretne megmutatni – a teás csészéket és a tőrt is, bár utóbbit nem láthatják még a többiek, hiszen a csészék mögé helyezi. Közben pedig fel-fel pillant az ajtó felé, mintha várna valakit. Talán még késő diákokat, de az is lehet, hogy valaki mást. Majd kiderül...*//Nyugodtan lehet érkezni a kövi tanári hszig, nyugodtan jöhet, addig nem is számít későnek senki Wink - még mindig nem 100% a netem szval bocsi//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 20:20

*Ha már volt a másodikoson bejön az elsősre is alapon, itt van, hátha Akane most is bejön, bár a legyező nem hiányzik neki, lehet újabb mozdulatokat leshetne el. Egyszerűen csak belép, semmi különös nem történik vele, általában pedig átlagosan szokott menni valahová, max akkor érdekes a dolog, ha homokba esik, vagy felrobban valami a zsebében. Fekete póló, szakadt farmer, tökéletes szerelés egy órára, főleg, hogy még a szájában is csoki van. Mivel elfáradt, amíg lefelé kellett jönni teljes három emeletet, a legközelebbi székre rogy le.*
-Kikaptok*Kiveszi a szájából a csokit.*-Úgy értem sziasztok.*Aztán visszadugja és eszi tovább. Most nem veszi elő a kését, hogy megint az asztalt gyalulja, de csak azért mert eszik és ez olyan tevékenység, ami nagyon le tudja kötni az embert... Más egyebet nem csinál, ezt a megjelenést, nem is tudom hová lehetne még rizsázni....A lényeg, hogy ott van, ül a fenekén, és eszik. Egész közel ült le a többiekhez, de előrelátó volt és nem hozott másik csokit. Bár attól függ milyen nézőpontból pozitív ez, ugyanis az édesség hamar elfogy...és ha nincs mit rágni, valahogy ideges lesz. Előveszi kését, megpörgeti csuklóból és beszúrja a padba. Kisvártatva megszólal, merthisz kell ez, hogy ne vágja ki az egészet. Na az lenne érdekes...
-Akarjátok látni hogy varázsolok nyulat egy....*Sehol egy betontömb...Nem baj, biztos jó más is a varázsalathoz. Bár még nem próbálta, úgy tesz, mintha tudná, és kisvártatva rá is bök a padra. Kumikot biztos nem fogja zavarni, egy nyúl az asztalon, nyúl meg azért, mert az az okostojás elsős is azt mutatta be másodikos Atvn. Még most is elfutja a pulykaméreg, ha eszébe jut a srác
-Asztalból?*Biztos osztatlan sikert fog avatni a hülye ötlet...De mivel fa nyúl lenne még Izzy se tojná össze magát talán. Ha nem az sem baj, legfeljebb majd magának véseget hátul, na meg azon gondolkodik kinek a fejét változtassa át gumicukorrá. Milyen jó, hogy nem látnak a fejébe...Ekkor jön be Kumiko, úgyhogy nem kezdi el a vésést és lehet már az ajánlata sem áll annyira...Biccent neki és elfekszik a padon a késével játszadozva. Pedig kés, villa olló, gyerek kezébe nem való...De amikor nincs kihez leülni, Izzyék egy csoportban vannak és nem fér hová be, akkor kell valami tevékenység. Lehet beszerezhetne egy radírgumit...Mivel annyira nagyon nem is akarja magát megvágni...
-Nincs valakinek egy radírja? Szia Kumiko, neked?*Lehet még a lánynak is jól jönne, és senkinek nem menne az agyára a kissé monoton, de ritmikus gyalulás hangjával.*

//bocsi, már megvolt a hsz nagy része, amikor láttam, hogy írtál és nem volt kedvem (időm) átírni, hogy késett. De veheted úgy, hogy késett, nyugodtan, csak nem vette észre a Tst Smile //

Semmi baj Edward, nekem is net gondjaim voltak Wink - Kumiko
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 21:26

Voltaképpen miért is kell neki most ide eljönnie?
Elvégre most hagyhatná a fenébe a mai napot, szépen iszogatna, miközben relaxál és éppen valami újabb kegyetlen tervén gondolkozhatna. De nem, neki el kell ide jönnie, elvégre a kis elsősöknek tudniuk kell kire is számíthatnak jövőre. Annak persze örül, hogy legalább egy évfolyammal nem kell bajlódnia, ennyi kölyökkel már torkig lenne, az biztos. Neki tökéletesen elég, ha évente négyszer látja ezeket huzamosabb ideig, aztán sayonara.
Sóhajtva lépdel be a tanterembe, majd nyit be felszegett állal és kihúzva magát. Először is, felméri az idei állományt. Többnyire mindenkivel találkozott, mindenki nevét ismeri, így aztán nem kell sokat gondolkoznia rajta ki-kicsoda.
- Konnichiwa.
Köszönt mindenkit arrogáns hangvétellel és belépővel, aztán szépen lassan odalépdel Kumiko mellé hűvös mosolyával. Tudja, hogy rémisztő, tisztában van vele és pont ezért is használja ezt az abszurd arckifejezést. Hiszen hogy is tudna egy kígyó mosolyogni? Ám ha tudna, bizonyára ugyanolyan félelmetes benyomást keltene, mint maga Akane (ha már önmagában egy hüllő esetleg nem lenne rémisztő). Sóhajtva fonja össze maga előtt a karjait, majd dünnyögi elhúzott szájjal.
- Nem túl bő a mai felhozatal.
Hordozza végig a tekintetét, aztán megvonja a vállát kecsesen és könnyedén, hümmögve.
- Legalább nem kell annyit bajlódnod velük.... Nem kell aggódnod, nem veszek el több időt az órából.
Szól Kumikonak a megjegyzés, aztán ha esetleg a diákokba nem szorult volna a szó már akkor, mikor belépdelt, megköszörüli a torkát, a mosoly pedig eltűnik az arcáról. Kihúzva magát pillant körbe, aztán kezd neki annak, amiért voltaképpen eljött erre az órára. A bemutatkozás számára luxus, tekintve, hogy szerinte mindenki ismeri már az iskolában, ha meg nem, akkor az alapintelligenciája a delikvensnek hiányos és szegényes.
- Ugyan ebben az évben nem én foglak tanítani titeket, hanem kedves segítőm, Kumiko, azonban annyira bejöttem az óra kezdésre, hogy tisztázzuk a szabályokat. Én császárnő, királynő, Extremus karvezetőhelyettes, illetve az átváltoztatástan tanárja vagyok, úgy hívjatok, hogy Akane sensei. Nem tűröm a fegyelmetlenséget, a szemtelenséget és az egyéb engedetlenségeket. Aki ezekre az órákra bejön, annak teljesen felesleges hoznia a pálcáját, ugyanis vérrel fogtok dolgozni. Aki finnyáskodik, vagy nyafog, panaszkodik, rinyál, hisztizik, vagy éppen velem kötözködik, az azonnal bekerül az én személyes kis Paradicsomomba, amit kínzókamrának is nevezhetnénk.
Széles mosoly terül szét az arcán a gondolatra. Nos igen, tavaly is ugyanezzel a hasonlattal élt kedvenc helyének említésénél, így most sem hagyta ki beszédéből. Nagy levegőt vesz, aztán mosolyogva pillant Kumiko felé, aztán újra a kölykökre.
- Ugyanez érvényes Kumikonál is. Aki vele kekeckedik, azt hozzám fogja küldeni, én pedig az említett helyre invitálom be a delikvenst, vagy egyéb büntető módszereket alkalmazok rajta. Én nem vagyok olyan kegyes és lágyszívű, mint a többi tanár, ezt ne feledjétek. Nos...
Finoman érinti meg a lány vállát, aztán veti rá kígyó tekintetét komolyan.
- Átadom a szót és az órát neked, Kumiko, ez a te napod. Nektek meg rémesen jó szórakozást, találkozunk jövőre...
Folytatja aztán legyintve egy aprót, majd elegánsan lépdel ki a teremből, nem törődve, hogy van-e kérdésük a diákoknak. Majd felteszik azt Kumikonak, nem érdekli cseppet sem. Most végre mehet szépen vissza a saját lakosztályába, hogy aztán ott nyugodtan elfogyassza az egészséges napi alkohol-adagját és pihenjen elégedetten és nyugodtan.
Könnyedén, határozottan és gyorsan távozik a teremből, majd tűnik el végül az alagsori folyosók sötétjében, hogy aztán elégedetten vonuljon el a lakosztályába.... vagyis a lakosztályukba.
~Végre...~

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 21:46

//Továbbra is lehet megérkező hszt írni - késést lehet kijátszani. Hogy Akane sensei távozása előtt, vagy bent léte közben érkeztek-e azt rátok bízom. Az én hsz-m 21:00-kor érkezik, ha a net is úgy akarja, addig meg gyertek bátran!//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noah Landon Doyle
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 76
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 22:28

Jó időre begubósztunk mi ketten, karácsonyi bál óta még látni sem láttak minket. Azt hiszem éppen ideje, hogy nekikezdjünk szicializálódni, s ehez az kell, hogy mondjuk órára is beessünk. Én személy szerint most az Átváltoztatástanra készülök. Álítólag egy csinos tanársegéd fogja leadni az anyagot, ami már alapjában véve is érdekesnek igérkezik.
Magamra vettem hát egy fehér garbót, és egy sötétkék, élére vasalt szövetnadrágot. Megborzoltam kicsit a hajamat félsülködés gyanánt, lábamat beledugom egy félcipőbe, nyakamba akasztok egy selyemsál félét, majd ráveszem minderre a taláromat. Elindulok hát a padlásról a pincébe.
~Szép kis séta lesz....pláne felfelé.~
A terembe belépve felvonom a szemöldökömet. Valahogy arra számítottam, hogy többen lesznek bent. Ha jól emlékszek mindenki kereste a télapót, szóval ismerem őket valamennyire. Izzyt mondjuk egész jól. Előttük ott áll már egy fura nőszemély, minden bizonnyal ő a tanár.
~Nesze neked Noah, ezt megszívtad. Most kell belépni pont?~
Alig egy pár pillanattal mögötte léphettem be, mert mégmondadndója elején jár, amint felmagasztalja önmagát a mennyekbe. Oldalra húzódok, nem fogok most végignyargalni a termen, hogy aztán én legyek az első évfolyam első áldozata. Na neeem. Mikor fordul, s kifelé indul, biccentek felé, majd távozása után lehuppanok a a társasághoz közel.
-Elnézést a késésért! Szevasztok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 22:32

*Francist tologatja ide-oda, a kígyófacsarási ötletük nem kivitelezhetetlen, csak úgy kell megoldani, hogy az adakozó hüllő ne szenvedjen sérülést, és semmiféle kárt ne tegyenek benne. Csak Kumiko érkezésére pillant fel, és ha tudná, miért öltözött a lány feketébe, elcsodálkozna rajta. Az ingén kívül mindene fekete, és nem az említett tekintély miatt, csupán ez az ő stílusa, a halálé, ami igencsak közel áll hozzá. ekkor szedi elő a tőrt a csizmája szárából, újabb meglepetés. Senki nem tudhatta, hogy azt is mindig hord magánál, hiszen nem is fedte fel sohasem. Már éppen köszönne a lánynak, amikor berobog Ed, és csokival együtt akar köszönni, csak nem megy. Szórakoztató a fiú próbálkozása, meg kell hagyni.*

-Szia, Kumiko, Ed.

*A felajánlásra felvonja a szemöldökét, sosem szerette, ha valaki a tudásával kérkedett, ahogy most sem. Ez két okból lehetséges, vagy azért, mert nincs elég önbizalma, és azt hiszi, ezzel szerezhet, vagy azért, mert a megszerzett tudás igencsak friss, és ilyenkor a kezdők hajlamosak ugye azt hinni, övék az egész világ. Nem híve az ilyesminek, Edet sem ilyennek ismerte meg, de ő tudja. Minden esetre nemet int a fejével, nem vágyik fa nyúlra. Azt sem igazán érti, miért ült teljesen külön, egymást elviselik mindannyian, még ő is képes volt Izzyékhez ülni, holott előszeretettel vonul mindig hátra, egy félreeső sarokba, vagy olyan helyre, ami kicsit távolabb esik a többiektől. Visszafordul, Kumikora pillant, aki az ajtót kémleli.*

-Ha mázlitok lesz, akkor "Akipacsi" jön, és nem is kell sokat keresnem majd a kígyós kérdés miatt. Ha nem jönnék vissza, akkor nem értékelte az érdeklődést.

*Annyira nem hülye, hogy úgy állítson be, "Jó estét, professzor. Nincs esetleg kígyója, szeretnénk facsarni egy kis levet." Azért nem most jött le a falvédőről ő sem, nem kimondott öngyilkos jelölt még akkor sem, ha a halál szóra csupán megvonja a vállát. Pár perc után kiderül, kire várt Kumiko, így amikor belép az ajtón, végigméri, majd lassan elvigyorodik. Nem kap infarktust, az arca nem tükröz semmiféle olyan reakciót, amire azt lehetne mondani, egyáltalán meglepődött volna. Körbepillant, számára pont megfelelő a létszám, ez még nem akkora tömeg, hogy elvonuljon külön, pont elviselhető. Azt azonnal levágja, Akane sem az a kimondott csapatjátékos, sőt, mintha már attól is idegrohamot kapna, ha egyáltalán a közelébe megy valaki.*

-Konnichiva.

*Japánnak japánul, logikusnak tűnik, nem fog nehezére esni, ha ez így illendő. A nőt látva feltűnik neki, nem egyszerű eset, ami sosem baj, de már érti, mit akart Leanne mondani, csakhogy nem a feje a kígyóé, hanem a szeme. A bemutatkozást végighallgatja, a megszólítás felőle lehet akármi, az nem befolyásol semmit, csupán azt tükrözi, a nő mindenki felett állónak tartja magát. Az viszont már roppant érdekfeszítő, hogy vérrel dolgoznak, erre mosoly suhan át az arcán, nem szívbajos. Már hogyan lenne az, amikor holtak világa rejt egy s mást?*

~Kínzókamra? Azt egyszer látnom kell, nem sokban különbözik egy ősrégi kastélyétól talán.~

*Paradicsomnak említett kínzókamra. Nesze neked Amelie, íme egy olyan egyed, aki ugyancsak szadista, mert teszi, és nem kipróbálja. Csodás. Mégiscsak helytálló az elmélete, akkor is, ha leszavazták a múltkor, miszerint ez nem így van. Szépen lassan csak alá fogja tudni támasztani olyan bizonyítékokkal, amikkel szemben nem tudnak majd védekezni. Ahogy a nő elviharzik, csak biccent utána, és még mindig vigyorog, ahogy maga elé húzza Francist. Nem csodálkozna rajta, ha valaki megkérdőjelezné most az elmeállapotát, pláne, hogy nem is tudná megmondani igazán, mégis min vigyorog ennyire. A késő Noahnak is így biccent köszönésképpen, amikor végre kimerészkedik a fal védelméből.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 15 2010, 23:00

*Ahogy pakolászik és Edward az asztalra fekszik csak megrázza a fejét a nem tetszését jelezve, de ő most még nem foglalkozik ezzel, hiszen még nem áll szándékában elkezdeni az órát. Egyenlőre vár, hátha befut még valaki. Néha az órájára is rápillant, látszik, hogy kissé türelmetlen, de ez van.*
~Radír?~
*Jut el hozzá valahonnan távolról a kérdés, és rögtön keresni is kezd a táskájában. Igaz, hogy amióta itt van pennával ír, de a mugli iskolában anno ő is használt radírt, és kitudja, talán lapul egy a táskájában. Edwardnak szerencséje van, az egyik elduogdt zsebből egy szinte használatlan radír kerül elő. Nem túl nagy 1x4x1,5 cm-es, de Kumikonak sejteme sincs arról, hogy mire akarja használni a fiú, így megindul felé és oda is adja neki.*
- Tessék Edward. És légy szíves szállj le a padról. Ha aludni akarsz, menj vissza a padlásra.
*Ezzel ő le is tudja a dolgot, nem igazán érdekli. Szépen visszamegy a tanári asztalhoz és az időzítés pont jó, hiszen ekkor érkezik meg az is, akire eddig várt: Akane sensei. A nő megjelnése most is lenyűgöző, ezért illendően meghajol, ahogy azt szerinte mindenkinek tennie kéne, igaz ez a többiek számára nem hagyományos, de akkor is. A rémisztő mosolyt Kumiko nem veszi fel, ő már megszokta. Tisztában van vele, hogy kivételes helyzetben van, és más fajta bánásmódan részesül mint a többiek. De tudja azt is, hogy ez mekkora előnyt jelent számára. A császárnő megjegyzésére a létszámot illetően csak egyetértően bólint. A további mondanivalókat a sensei mellett állva, rezzenéstelen arccal hallgatja végig. Ő ezt már tavaly megtanulta, igaz nem az első órán, hanem már az első napján, amikor is a sensei kísérte be a szobájához.
A rávillantott mosolyt viszonozza egy tisztelet teljes pillantással, majd ő is körbe tekint a 4 diákon, akik megtisztelték a jelenlétükkel. Milyen érdekes, hogy minden szakról 1-1 diák képviseli magát... Nem mintha számítana.
Kissé váratlanul éri, hogy a sensei hozzáér, de azért tartja magát, nem rezzen össze és határozottan bólint, jelezve, tudja mi a dolga. Szemével követi a tanárt kifelé, és csak ekkor veszi észre az ajtóban álló magas alakot. Int neki, hogy üljön le, majd a diákokhoz fordul.*
- Nos, megkérném az újonnan érkezőt, hogy mutatkozzon be – kéri meg Noaht. – A többieket már ismerem, azt pedig mindannyian tudjátok, hogy én ki vagyok, ezért nem pazaroljuk az időt további bemutatkozásra – Igaz Leannet még nem ismeri személyesen, de mivel kartársak, tudja kicsoda a lány. – Van kérdésétek a szabályokkal kapcsolatban? – pillant körbe, bár őszintén nem vár kérdést, ezért rögtön tovább is megy – Mielőtt azonban, elkezdeném, arra kiváncsi lennék, mit vártok el az óráktól és hogy mit hallottatok eddig az átváltoztatástanról?
*Teszi fel a kérdést, majd az ajtóra pillant, s miután meggyőződik róla, hogy az csukva van, és nem figyeli senki felül a tanári asztalra és onnan várja a válaszokat.*


//Késést továbbra is lehet kijátszani, azonban mindenkit kérek, hogy mostmár ha bejön, akkor válaszoljon a kérdésekre. Aki már bent van, az írjon nyugodtan, nincs sorrend. A kövi hsz-m valamikor holnap kora délután 13:00 és 15:00 között érkezik. Aki ír addig az ír, aki nem az nem.//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 00:01

*Ed kérdése csak most jut el az agyáig, meg is rázza a fejét, radír az nincs nála egy szem sem. Nem nagyon használ, így teljesen feleslegesnek tartja, és nem is hord magával szinte soha, hacsak fel nem hívják rá a figyelmét, vagy alapból nem kellék. Kumiko meghajlására bólint, megint tanult valamit, most már ezt is tudja, és megjegyezte, Akane ezt igényli, ám legyen. Semmiféle kérdése nincs, elég világos volt a megfogalmazás, aki nem értette, az magára vessen. A vér felvillanyozta rendesen, így önmagához képest sokkalta aktívabb, pontosabban várakozóan fészkelődik, holott tisztában van azzal is, nem ma fognak azzal játszadozni. A lány kérdése elgondolkodtató, mit vár az óráktól? Erre összetett választ tudna csak adni, a második felére bólint, így megfordítja a sorrendet, addig is kiötli, arra mit feleljen.*

-Állítólag a középkor hajnalán felfedezett tudományágról van szó, holott ez nem teljesen fedi a valóságot, csak részben. Korábban is akadtak olyan személyek, akik képesek voltak az animágiára, és birtokában voltak a tudásnak, s mint tudjuk az is az átváltoztatás része. Hogy nem verték nagydobra, az egészen más történet, írásos feljegyzések nem nagyon tesznek említést ezekről, csak a kudarcokról. Nem véletlen, hogy később azzal is elkezdtek „kísérletezni”, hogy a külsejüket változtassák, megjelenés szintjén, ami nem jelenti más ember alakját, csupán hajszínt és hasonlókat.
Ez ritka, ezt nem lehet tanulni, míg a többit igen, tehát itt csupán egy képesség felismeréséről beszélhetünk. ~Például Krisztyne.~ Idetartozik még az anyagok vagy tárgyak átalakítása is, ám ismernünk kell a szerkezetüket, összetételüket pontosan ahhoz, hogy tökéleteset tudjunk létrehozni. Itt szó lehet még formai átalakításról is, méretiről, és színről is, ám a színváltoztatásnál nincs szükség semmire, csupán azt kell tudnunk, hogyan fest teszem azt, a fekete. Színvakok hátrányban sajnos.
Egyértelműen a tárgyak átalakítása a könnyebb, ám ez nem keverendő össze az alkímiával, ami egy kicsit más terület, és ott a vegyi összetételeket, hatásokat és szerkezetet kell tudni, ami bonyolultabb. A bölcsek köve is így jött létre, aminek a keletkezését a középkorra sejtik, ám nem tudják, hogy ki és végül hogyan alkotta meg, csak azt, hogy kiváló alkimistáról van szó. Az élőlények átváltoztatása már sokkal húzósabb, nem is nagyon kísérleteznek vele, illetve csak azok, akik hatalmas tudással rendelkeznek.
A sensei azt mondta, vérrel dolgozik, gondolom itt az nem mindegy, milyen vérrel, mert ez meghatározó lehet egy-egy átváltoztatás sikerénél. Ugyan nem kötelező a vér használata, ez csak egyfajta lehetőség, még ha a legrégibb is, mert az könnyen beszerezhető. Hasonló kombinációt kell „felírni”, mint a rúnák esetében, csak itt hiányzik a pentagram, csupán a kör van, és nem rúnajeleket kell alkalmazni, hanem másokat.
Arra pedig, hogy mit várok el az óráktól, röviden válaszolnék. Mire végzek, szeretném tudni, melyik állat alakja az enyém, és ha van rá lehetőség, az alkímiai részt ismerném meg részletesebben.

*Egy félmosollyal az arcán ül le, azért ez sok dologtól függ természetesen. Az első, hogy tökéletes átalakítást hajtson végre minden tárgyon, majd utána jöhetnek az élőlények. Tanulni azt kell mellé, és ide nem elég a tankönyv, ez teljesen egyértelmű, hiszen anyagszerkezetet nem ebből tud átnézni. Visszadől a szék támlájához, így egészen kényelmes, ám most nem terül ki, mint tette azt az érkezésekor. Mégiscsak óra van, nem illik az ilyesmi.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 01:22

*Edet pedig egyáltalán nem kötelező kedvelni. A sor olyan hosszú, hogy Noel is nyugodtan beállhat a végére, fel sem fog tűnni. Ő még kölyök, egy kiskamasz, melyik gyerek (főleg amelyik nem tud olyan jól kérdésekre válaszolni, mint egyesek) ne dicsekedne néha? Egészséges önbizalma van, egyszerűen csak meggondolatlan és gyerek. Mikor nőtt volna fel? Az alatt a két év alatt nem volt rá lehetősége. Nem véletlenül maradt le mindenben...csak ugye ezt nem tudják, elvárják tőle, hogy úgy viselkedjen, mint egy megfelelő korú diák, sőt egy mintára, de ő marha meggondolatlan és kiszámíthatatlan és ez van. Ezt vagy kedvelik, vagy nem. Elkapja a radírt éppen ott tart, hogy köszönöm, a te érdekedben, legalább nem vágom szét a padot...amikor a csaj megjegyzése kissé meghökkenti. De csak mert először félreérti...~Menj vissza anyádba?~ Úgyhogy megszólalni is csak későn szólal meg.
-Nem a padláson lakom. Barlangban...
*Szemtelen kis félmosolya ismét régi helyén trónol, de felemelkedik a padról és a kést is benne hagyja, inkább a radírral szórakozik tovább. Majd megadja Kumikonak, vesz neki ilyen kis rózsaszín japán Ohajo feliratosat, persze japán jelekkel. Bele is fog a radírozásba, az üres padot radírozgatja szépen és most az egyszer nem írja le Noel válaszát, hanem megvárja, amíg befejezi.
-Átváltoztatni lehet varázskörrel, bár ezt már Noel is említette, attól még tényleg lehet és én is mondom, mert igazából mindent mondott...ami lényeges, de erről nem én tehetek. Szóval kaviccsal való átváltoztatás, vagyis egy vezető anyag kell, ez egyébként nagyon érdekes és veszélyes, hiszen a kő nélkül fel kell áldozni valamit egy komolyabb transzmutációhoz. //user túl sok Fmat nézett.../// Aztán pálcával is lehet átváltoztatásokat alkalmazni, de ez nem valami ősi és még saját testtel is, de ez is elhangzott már. Van az örkölött meg a tanult formája, engem a tanult érdekel, mert az öröklött nincs meg, szóval én azt várom el, hogy az előadások végére elő tudjam állítani a bölcsek kövét és animágus legyek...Azt hiszem egyelőre ennyi elég lesz...
*A többit pedig már tényleg elmondta a fiú, ő csak ismételné és megint kiröhögnék, hogy hülye...Radíroz inkább és tesz egy ezredik újévi fogadalmat. Elvégre Mickeyvel már másodikban tervezték, hogy megtanulják. Van ideje...néhányszor megbukik, aztán eltelik egy pár év és lesz belőle egy....Nem, nem szúnyog és nem is béka.... Noah bemutatkozását hallgatja meg miegymás, bár ő már ismeri, felkisérte vagy mi. Ő volt a szimpibb, vagyis a mogorvább iker...A sensei szavait pedig hallgatja...Megint odafigyel mozdulataira, tartására és még az is bejön neki, hogy császárnő, királynő atyaúristennek képzeli magát...Amilyen lökött képes és felvesz ő is egy ilyen nevet. Edward a pampák királya! Kár, hogy nem marad...csalódottan elnéz utána, aztán visszapillant Kumikora és még radíroz egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 04:23

*Már tök jól halad, hiszen egy csomó elrontott átváltoztatás került a horrorképregényébe. Már épp egy újabban töri a fejét, mikor is megérkezik Leanne. Kedvesen vigyorog rá, és a mellette lévő székre csap.*
-Szia! Gyere, tedd le magad ide. A másik széket meg Noelnek tartogatom. Egyszer nem ültem mellette, akkor is megcsapta Edet…
*Igaz, ha ott van sem tudja megakadályozni, hiszen minden annyira gyorsan történt, tehát nem az ő hibája. Ahogy a lány kiborít a padra mindent a táskájából, csak összevont szemöldökkel lesi a szép nagy kupacot.*
-Nahát, nem is mondtad, hogy a Télapó rádruházta fél puttonyának a tartalmát.
*Elvégre csak megtalálták az öreget, legalábbis reméljük, hogy nem dolguk végezetlenül értek haza a kutatásból. Leanne kérdésére csak vállat von, fogalma nincs arról, hogy a kígyófejű japán nő részt vesz-e az órán. Ahogy elhangzik a név, nyílik az ajtó, és érkezik Noel, aki csodák csodájára pont róla kezd el mesélni.*
-Szasz haver! Haladok, nézd csak meg! Meg fogod látogatni őt óra után? A saját szobájában? Elég bátor vagy, cimbora! Eskü, szép temetésed lesz, illően meg is gyászolunk majd!
*Vigyorog, és odatolja az orra elé a művét. Borzasztónak borzasztó, és elég jó elrettentő példa lehet majd belőle. Azon viszont igencsak elámul, mikor Noel kinyúlik a széken.*
-Veled meg mi történt? Titokban vámpírokkal randizol, és te vagy a desszert? Pont úgy nézel ki, haver!
*Izzyt sem a kedvessége miatt szokták szeretni, úgyhogy most is kitesz magáért rendesen, nehogy azzal vádolják, hogy csöpögős dumákat ereszt meg. Ed érkezésére egy vigyorgós sziával köszön. A nyulas átváltoztatásra meg csak grimaszol egyet, hiszen sosem lehet tudni, mikor támadnak rá azok a dögök. Neki aztán mesélhetik, hogy az fából van, legalább öt perc, mire összebarátkozik a gondolattal, hogy nem tör az életére.
A belépő Kumiko most valahogy egész máshogy fest, mint az a fura hangulatban lévő lány, akivel a bálon kunyizták ki Krisztytől, hogy szerezzen nekik egy kis piát. Persze a megjelenése mindig is kifogástalan szokott lenni, de szerencsére ma már nem tűnik zaklatottnak, inkább csak komolynak.*
-Szia!
*Halvány mosollyal köszönti, majd rajzol tovább, míg a lány kipakol. Ahogy megérkezik Akane, azzal a tőle megszokott, egészen jellegzetes tartásával, és kígyószerű mosolyával, akkora impulzus éri, hogy csak úgy ontja magából a képeket. Muszáj új lapot előkotornia, hogy minden ráférjen, mert amiről most beszél, az maga a horror. Igyekszik folytatni a Noel által elkezdett történetet, csak még több vér, és kínzás szerepel bennük. Az időközben érkezett Noah-nak köszön, és ha már itt van, ő is bekerül a képregényébe, amint Akane, a félig kígyó istennő köré tekeredik, és lágyan összeroppantja. Ahogy a tanárnő beszéde után - melyet csillogó szemekkel hallgatott végig -, távozik, egészen lebiggyed a szája széle. ~A múzsám! Legalább egy oldal erejéig még maradhatott volna~ Siránkozik csak magának, és amit elkezdett, azt még gyorsan be is fejezi. Mivel tényleg utál szerepelni, így hallgatja, mit mondanak a többiek, és mikor Ed végzett, hozzá teszi azt, ami az eszébe jut.*
-Az átváltoztatásokról olyasmiket tudok, hogy a manaszála csavart, és összeköti a varázslót a célponttal. Hatásuk végleges, tehát ha valamit elszúrtunk, az sajnos magától nem fog visszaváltozni. Transzmutációról akkor beszélünk, ha az anyag változik és közben pedig a méret és a forma az megmarad, például 2 cm átmérőjű vízcseppből 2 cm átmérőjű olajcsepp lesz. Transzformációnál meg az anyag szerkezete változik meg, tehát egy dologból egy egészen más formájú valamit kaphatunk, pl. madártollból ceruzát. A méretváltoztatásokról és az élőlényekről a srácok már beszéltek, úgyhogy nem ismételném meg őket. Én az átváltoztatással csak egy dolgot akarok: az összes utamba kerülő állatból tárgyat csinálni.
*Persze utána eladja majd őket, hiszen nem kacatokat fog gyártani. Nem, valóban nincs neki szíve, ha az állatokról van szó.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 13:14

-Nem! Ezekre mind szükségem van. Sziasztok!
*köszön az érkezőknek, aztán újra kiborítja az asztalra az eszköztárát, radír után keresgélve. Szétpakol mindent, átkutatja a táska zsebeit, közben lassan észreveszi, hogy Ed már kapott egyet mástól, így visszasöpör megint mindent, és a rengeteg belé tömött cucctól deformálódott táskát visszaakasztja a helyére. Ha most még egyszer kér valaki tőle valamit, akkor az egy megsemmisítő pillantást, majd egy fejencsapást fog kapni a táska teljes tartalmával.*
- És most akkor egy radírnyulat fog faragn, vagy mi?
*kérdezi a többiektől, hisz Ed valamiért messzire ült tőlük, és tőle nem tudja...vagyis meg tudná, de akkor kiabálnia kellene, és az valljuk be érdekes lenne, miközben Kumiko beszél.
Ekkor belép Akane. Leanne akaratlanul is kihúzza magát miközben visszaköszön, a nő valóban valami tekintélyt, gonoszságot áraszt. így hogy itt van előtte teljes életnagyságban, már nem is tűnik olyan remek ötletnek a haditervük. Végighallgatja a monológját, aztán biccent és megkönnyebbül, ahogy a sensei elhagyja a termet. Aggodalmasan Noelre néz, ő biztos nem merné megtenni, amit a fiú tervez.*
- Noel, ne csinálj hülyeséget! És ha mész, feltétlenül szólj valakinek, hogy ott vagy... mert ha eltűnnél hosszabb időre, vagy örökre akkor tudnunk kell, hogy honnan. És nehogy rákérdezz nyíltan!
*Osztja az okos tanácsokat, aztán gondolkozik egy kicsit a kérdésen. Elolvasta a könyvben az első fejezeteket, azonban a többiek mindent elmondanak előtte, így azt már ne akarja elismételni.*
- Hát, a többiek elmondták a lényeget, úgyhogy csak annyit teszek hozzá, hogy én mit várok... engem érdekel ez a tárgy, mármint komolyan, és én is szívesen tanulnék animágiát is akár, a későbbiekben. Bár azért ahhoz asszem nagyon jól kéne mennie a többinek.
*Halkan beszél, keveset, és amikor befejezi, megkönnyebbülten dől hátra.*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 17:34

*Edward válasza kissé meglepi, de végül megrántja a vállát, és közli vele az egyszerű tényt.*
- Nekem mindegy hol laksz, de a pad nem arra van, hogy feküdj rajta.
*A beleállított késsel egyenlőre nem foglalkozik, ahogy azzal sem, hogy mennyire ellentmondásos, hogy Edwardot a székre parancsolja, ő maga meg a tanári asztalra ül, de mivel most ő a tanár neki több joga van. Az ölébe veszi a jegyzetfüzetét – egy újat, amit külön erre a célra vett – és abba kezdi jegyzetelni a válaszokat. Feltett szándéka, hogy mindenkiről külön oldalt vezet majd, s szépen leírja, hogyan haladnak. Az a későbbiekben jól jöhet, meg tudja majd nézni, kinek mi megy jobban, mi kevésbé, és ennek megfelelően differenciálhat majd. Talán a többiek furcsálják, hogy minden felszolalásnál lapoz egyet, de kell a hely, hogy a későbbi órákon is jegyzetelhessen.
Noelnél kell a legtöbbet jegyzetelnie, de ez nem is lepi meg. Azt is észreveszi, hogy valami egészen feltüzelte a srácot, bár azt egyenlőre nem tudja megmondani, mi lehet az. Mindenesetre ezt is leírja magának, későbbiekben talán beszélhetnek is erről.
Edward válaszán mosolyog, örül, hogy Akane sensei korábbi megjegyzésével ellentétben nem lesz gond a fiúval. Esetleg a szókincsén kell egy kicsit bővíteni, a szájába rágni, hogy nem kavics, hanem bölcsek köve, de azért jó, hogy figyel a fiú és válaszolni is tud a kérdésekre, a maga sajátos módján. Igaz jobb lenne, ha pontos válszokat kapna mindenkitől, de senki sem egyforma, és mindenből máshogy teljesítenek.
Ha a jelenlevők csak egy kicsit is sejtenék, hogy az átváltoztatástanhoz neki semmi érzéke sincs, és hogy az előző évben csak a megfelelő magatartásának és az elméleti tudásának köszönhette, hogy átment, valószínűleg nem örülnének annak, hogy ő tanít. De ezt senki sem tudja, így nincs is miért aggódnia.
Izzy válasza kissé zavaros a számára, de mire végig mondja a fiú a magáét, Kumiko is kobogózza belőle a lényeget, s nem szakítja félbe a kissé érthetetlen választ. Végülis Izzy számára biztosan teljesen érthető és csak ő rendelkezik másféle logikával. //User még mindig nem fogta fel, pedig eskü elolvasta 3x XD – kivéve a transzformációt meg a transzmutációt azt user is felfogta//
Leanne nem fűz hozzá semmit az elhangzottakhoz, csak az elvárásait közli, amit Kumiko szépen le is jegyzetel.
Noaht is meghallgatja, már ha a fiú válaszol majd, és amint azt is lejegyzetelte ő is elmondja, amit szeretett volna.*
- Nos alapvetően jó dolgokat mondtatok, de azért még lesz mit kiegészíteni. Azonban lenne két dolog, amire szeretném felhívni a figyelmet. Az első, hogy sose gondoljátok, hogy a „többiek mindent elmondtak” egyrészt, mert ez szinte lehetetlen, lévén senki sem tud mindent, még a szakértők sem, és a mágia amúgy is egy folyton változó, bővülő tudomány. Másrészt, mert nem tudhatjátok biztosan, hogy tényleg jót mondtak-e előttetek, amíg a tanárotok nem erősíti ezt meg.
- A másik, amit kérnék, hogy ne féljetek attól, hogy megismételjetek egy már elhangzott gondolatot. Engem érdekel ti hogy látjátok a dolgokat, hogy hogyan fogalmaznátok meg a saját szavaitokkal.
*Körbe pillant és reméli, hogy mindenki érti mire gondol. Átfutja a jegyzeteit, hogy ki mit mondott, mit vár az órától, majd megszólal.*
- Nos az animágia az harmadéves tananyag, ezért ha türelmesek vagytok, megtanulhatjátok. Edward, a bölcsek kövét nem ígérem, ugyanis nem bizonyított, hogy tényleg előállították, de ha szeretnéd, külön szakkör keretében kisérletezhetünk rajta – őszintén reméli, hogy annyira nem érdekli a pugnaxost a dolog, és nem fog belemenni a különórákba, de ha igen, hát akkor azt Akane senseijel kell majd tisztáznia. – Izzy, meglátom még mit tehetek ez ügyben... A tananyag szerint pont a fordítottját kéne megtanulnotok, tárgyból állatot, mivel az egyszerűbb, de erre majd még visszatérünk. Noel azt hiszem az alkímia sok saját kutatást fog igényelni, de igyekszem majd én is megfelelő infromációval szolgálni.
*Leanne-nak nem mond semmit, hiszen neki már válaszolt az animágiával kapcsolatban. Leugrik a tanári asztalról, majd az órára összekészített jegyzeteihez lép, gyorsan átfutja azokat és ismét beszélni kezd, csakhogy kiegészítse az eddig elhangzottakat.
- Akkor először egy kis kiegészítés, fogalom tisztázás. Tehát, ahogy Noel is mondta a középkorban alakult ki, bár már előtte is voltak olyanok, akik próbálkoztak vele, több-kevesebb sikerrel. Ők voltak a sámánok. Az igazi áttörést Alexander Ferhus Kyrabenek köszönhetjük, aki az első jegyzett animágus volt. Na már most
Noel, nyisd ki a könyvet és keresd ki belőle, hogy pontosan mi az animágia. Nem a könyvet kérem, csak nézd meg mi az, és próbáld megfogalmazni a saját szavaiddal. Ugyan ez vonatkozik a többiekre is! Edward, te nagyon jó példákat hoztál, arra, hogyan lehet átváltoztatásokat végezni, kérlek keresd ki, hogy mi az átváltoztatástan fogalma, és hogy pontosan milyen módokon végezhetünk átváltoztatást. Izzy tudom, hogy félsz az állatoktól, ezért rád hagyom a metamorfmágiát, de most szólok, hogy készülj fel, ez nem mindig lesz így. Leanne,mivel te nem fűztél hozzá semmit, de azt mondtad komolyan érdekel a dolog, kérlek nézz utána a második fejezetben a varázsköröknek és foglald össze max. 6-8 mondatban a lényeget. Noah te pedig szedj össze mindent a bölcsek kövéről.
*Vár egy pár pillanatot, ha esetleg van kérdés arra is szívesen válaszol, majd ha azzal végeztek eltűnik egy másik teremben és apró kis tégelyekkel tér vissza. Ha valaki egy kicsit őt figyeli, akkor feltűnhet neki, hogy a tégelyekben vér van, s sejtheti, hogy hamarosan bizony gyakorlati foglalkozás lesz, de először válaszolniuk kell a feltett kérdésekre.*


//Kövi hsz ma este, legkésőbb holnap délelőtt jönne, szval aki tud az írjon. Elnézést a késésért, az "Anya" nevezetű egyén nem engedett gép elé.//

_____________


A hozzászólást Midorikawa Kumiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16 2010, 18:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   

Vissza az elejére Go down
 

Átváltoztatástan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Free forum | Roleplay forums | Schools, College, Magic | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog