Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Átváltoztatástan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 18:30


-Mégis mire kell ennyi felesleges cucc? A táskád olyan nehéz lehet, hogy ha este az utcán megtámadnának, beillene önvédelmi eszköznek!
*Mérhetetlenül türelmes, így csak jókat vigyorog azon, hogy Leanne zsibvásárt rendez az asztalon, főleg hogy észre sem veszi, Kumiko már kisegítette Edet egy radírral.*
-Én nem bánnám, ha a radírból lenne nyúl, mert az eleve pici.
*Attól talán még ő sem félne. Mikor kimegy Akane, és Leanne tanácsokkal látja el haverját, csak morran egyet, más már tényleg nem hiányzik, mint hogy valami baja essen. Tarja magát, igyekszik palástolni az érzelmeit, így nem szól semmit, csak rajzol tovább elmélyülten.
Látja ám, hogy Kumiko elég érdekesen néz, ahogy válaszol, ezt még a régi sulijában szedte össze, és inkább az SVK órán lenne a helye az anyagnak, mint ÁTV-n, de a lényeg, hogy pár év alatt, de sikerült felfognia, így fog még ilyeneket mondani, ha sokkolni akarja a lányt. Egyelőre csak nem létező bajsza alatt somolyog, és képzeletben dörzsölgeti a kezét. Azon cseppet sem akadna ki, ha tudná, hogy a lánynak nincs sok tehetsége az átváltoztatásokhoz, hiszen nem véletlenül vált szállóigévé az, hogy „aki nem tudja, tanítja”. Az egésznek nincs semmi jelentősége a számára, ha át tudja nekik adni az anyagot, hiszen Izzy laza figura.
A kommentárt úgy hallgatja, mint aki teljesen egyetért, bólint is egyet, főleg, hogy nem neki kedvez a tananyag, hiszen először majd dögöket kell varázsolniu... mii??? Dögöket varázsolni? Némi fáziskéséssel esik le neki, hogy az nem olyan egyszerű, ahogy ő elképzelte. Ha így áll a helyzet, akkor a fél ÁTV órát el fogja lógni, ugyanis valóban retteg az állatoktól. Hangosat sóhajt, és azon töri a fejét, hogy hogyan oldhatná meg ezt a helyzetet, ami cseppet sem tűnik bíztatónak. Mivel egyelőre megúszta, ezért hálás pillantást vet Kumikora, majd fellapozza a könyvet a metamorfmágiánál és gyorsan összefoglalja a lényeget.*
Metamorf mágia:
A külsőnkön tudunk vele változtatni, átformálni, mint például a hajszínt, és a többi. Nem tanulható, metamorf mágusnak csak születni lehet. Az hogy ez miért, és kinél alakul ki, még sajnos nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy mióta léteznek metamorf mágusok. Modern korunkban egyre nő a számuk, az okát természetesen itt sem ismerik, vannak akik betegségnek, vagy még rosszabb dolognak tartják. Általában csak pár dolgot tudnak megváltoztatni magunkon a metamorfmágiával rendelkezők, a teljes átalakulás ritka, és rengeteg erőt emészt fel, arról már nem si beszélve, hogy ezt csak gyakorlott mágusok tudják megcsinálni.


A hozzászólást Izzy Maddison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16 2010, 19:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 18:59

*Ed hatalmasat téved, ha azt hiszi, nem kedveli. Egyáltalán nem mondott ilyet, egészen másról volt szó, egyáltalán nem a gyerekességéről. Ám nem most fogja elmagyarázni, majd később, ha szükség lesz rá. Ráles Izzy alkotására, bólint, jó lesz az, ha elkészül. Értetlenül pillant a fiúra, majd Leanne-re is, hiszen az előbb mondta, mit tervez. Bár amilyen álmosító idő van, nem csoda, ha visszakérdeznek. Vagy meglepetést okozott a bejelentésével? Leanne rémületét látva inkább ez az eshetőség a valós.*

-Meg, muszáj lesz, és ha a bemutatkozását veszem alapul, akkor nem kizárt, hogy egy ideig nem jelenek meg. Kösz, haver, rendes tőled. Leanne, most szólok, ne rémüldözz, ha tudod, hogyan kell hozzáállni, akkor nem esz meg.

*Komolyan gondolja, innen indul az egész. Amíg azokat betartja, amiket elmondott, nem lehet gond. Egyébként sem hiszi, annyira vérengző lenne, mert akkor vagy megcsappant volna a diákság létszáma, vagy mindenki rettegne, ilyet pedig nem tapasztalt, tehát nincs probléma. Ed helyesbítése nem egyszerű, barlang… az az egy biztos, ő sem egyszerű eset, és nem nagyon megy a többiekhez.*

-A fenét. Egész nap takarítottam és rendet raktam a sátorban, hogy kinézzen valahogy. Ha már én nem találok meg ott valamit, az nem káosz, hanem apokalipszis.

*Nevetve tornázza fel magát ülő helyzetbe, így mégsem feküdhet egész órán. A válaszával miután végzett, hallgatja a többieket is. A vérrel való munkát alig várja, hogy miért, azt maga sem tudja, de ez felkeltette az érdeklődését nagyon is. Korábban is megfigyelte már magán, hogy ha vért látott, akkor nem kétségbe esett, hanem órákig volt képes nézni, akkor is, ha a sajátja volt. Kumiko kiegészítései után először felvonja a szemöldökét, minek olvasná fel, ha a lány úgy is tudja, mi van ott. Minden esetre kikeresi, elolvassa, majd becsapja a könyvet.*

-Igen, azt írja, hogy ez volt az első próbálkozások egyike, és az ember végük képes volt állatalakot felölteni. Tehát emberből állattá. Alakulásról van szó az animágia esetében. Nem könnyű, nagy tudást igényel és koncentrációt. Hm… ettől függetlenül nem azzá az állattá tud átváltozni, ami lélekben ő maga? Aki elszúrja… az így járt, gondolom vagy úgy maradt, vagy pedig félig így, félig úgy.

*Ugyan ezt eddig is tudta, azért elismételte rendesen. Izzy ismertetésére elvigyorodik, azért ez a képesség is jó szórakozás lehet. Felpillant, a tégelyek látványára mosoly költözik a szája sarkába, vér van benne, tehát jöhet a gyakorlás, így máris jó napja van. Egyből nem olyan hulla, mint volt még pár perccel ezelőtt. Francist maga elé húzza, és még mindig a tégelyeket figyeli. Arra tényleg kíváncsi, mivé tudna majd változni egyszer. Lehet, meglepődne.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noah Landon Doyle
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 76
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 21:04

~...hát nem hallottam rosszul.~
Amint leültem, s Kumiko beszélni kezd nemis igazán foglalkozok már mással. Hallom, hogy körülöttem beszélgetnek, válaszolnak a lánynak, fel is jegyzem azokat, de tekintetem az órát tartó leányzón marad, s mivel azt kéri, hogy bemutatkozzak meg is teszem.
- Noah Landon Doyle a Pugnax karból. Nekem nincs hozzáfűznivalóm az elhangzottakhoz, hacsak az nem, hogy ha büntetést kapunk ne a sensei kínzókamrájába kerüljek, hanem a tiédbe...
Piszkosul szemtelen vigyorral, kacsintva nézek a lányra szemébe, aki talán ennek egyáltalán nem fog örülni, s fejemre kopiint pofátlanságomért, vagy én leszek egyből az első, aki mehet is a "kígyószeműhöz."
- Egyébként sem sokat értettem azokból, amiket elsoroltak itt az előttem szólók, úgyhogy ha Ednek nincs is szüksége különórára majd én bevágódok helyette.
Ed felé pillantok, és biccentek felé egyet, majd tekintetemet átviszem a jelenleg diákként jelenlévők közötti egyszem leányra, (Leanne) s kacsintok egyet felé.
Na igen, a sárkányokat nem nagyon kellett átváltoztatni, így nem is nagyon jegyeztem meg azt, amit esetleg hallottam is erről a témáról. Bár a végtermékből szívesen változtattam volna mondjuk a Bölcsek kövével aranyat. Jah...hogy csak már fémeket változtat nemesebb fémekké?
~...hogy ebből mi lesz?~
No de nekem is illenék már elregélnem azt, amit azért tudok, vagy tudni vélek a bölcsek kövéről, egy kicsit normálisabb variációban. Még a végén Noel tasóm fülébe jut a hülyeségemm, és hallgathatom a kárálását. Vagy anyám küld egy rikácsoló levelet.
- A bölcsek köve egy olyan mágikus erejű valami, ami szükséges,a nem nemes fémek nemes fémekké alakulásához. Egyes alkimisták hite szerint a bölcsek köve képes bármely anyagot arannyá változtatni, visszaadni a fiatalságot, örök életet biztosítani stb. Azért hívtam valaminek, mert több elképzelés is van róla. Valamilyen univerzális oldószerként, néha pedig valamilyen katalizátorként jelenik meg az alkimisták elmondásai szerint.
Mindvégig Kumiko tekintetét keresem, hogy kiolvassam belőle egyáltalán van-e értelme annak, amit összhordtam itt neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 17 2010, 12:06

//Köszi a türelmet. Smile//

- Izzy, ezek nem felesleges cuccok, hidd már el...
*vigyorog, aztán Noelre pillant és sóhajt egyet.*
- Hát jó, te tudod.
*Innentől kezdve pedig Kumikora figyel.*
-Rendben, értettem.
*bólint Kumiko kérésére. Ezentúl akkor el fog mondani mindent, nem baj ha már előtte megtették. Végülis van igazság a lány szavaiban, úgyhogy nem fog tiltakozni. A következő kérésre kinyitja a könyvét a megfelelő fejezetnél, de szinte lesés nélkül, fejből mondja, amire emlékszik a varázskörökkel kapcsolatban.*
- A varázskör az egyik legrégebben használt eszköz... vagyis inkább módszer a varázslásra. Ma már nem igazán divatos, mióta pálcával varázsolnak a mágusok, de azért bizonyos mágiaágakban rendszeresen használják. Alkotóeleme a vér, ami háromféle lehet: állaté, emberé vagy legendás lényé. Ebben a sorrendben erősödik a mágikus hatásuk is; az állaté a leggyengébb míg a legendás lények vérével lehet a legerősebb köröket felkenni... izé rajzolni. Sokan mégis a saját vérükre esküsznek, mert akkor az ő mágiájuk irányítja a folyamatot teljes mértékben, csak vigyázni kell, nehogy túl sokat csapoljanak, mert elájulnak....ööö...ja igen, a varázsköröket bal kézzel kell felrajzolni, az van a szív felőli oldalon ugyanis.
*Befejezi a monológot aztán hátradől. Eléggé hadart, de szerencsére még azért értetően beszélt. A Kumikonál lévő tégelyeket észreveszi, nem gondolta, hogy már az első órán használni fogják. Őszintén szólva tart egy kicsit ettől a vérezéstől, ő azt hitte itt is pálcával fognak varázsolni. Ez a vérrel kenegetés olyan barbárnak, olyan ijesztőnek tűnik neki. Majd meglátjuk, hogy fog menni neki.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 17 2010, 13:14

*Ha minden sorban három szék van, akkor nem tudott melléjük ülni…Külön katonai behívótt, hogy szoroskodunk miattad mester, vagy ülj be nyugodtan az ölünkbe, meg nem kapott, pedig biztos kapott volna az alkalmon. Sebaj, így legalább nagyobb helye van, az egész padot kiradírozhatja! Furcsa, de van a radírozásában egyfajta szabályosság, egy irányból halad mindig valami felé…Ezt ő nem tudatosítsa, mert igyekszik figyelni. Pedig szerinte minden pad pont arra van, hogy ő feküdjön vagy üljön rajta, de inkább nem fejti ki Kumikonak, hiszen már az Atv a téma, nem az ágy. Milyen kár…igazából ezekek a padok is teljesen idéjétmúltak már, mindenhol ágy lehetne! Radíroz tovább…néha lejegyez valamit egy kis papírra. Már megint elfekszik félig a padon, de csak mert nagyon belemerült a radírozásba...Mikor Kumiko felszólal felpillant rá, jó hír, hogy van esélye animágusnak lenni. Lehet már most belekezd, legalább az emélet elsajátításába majd, az neki rosszabbul megy általában, mint a gyakorlat. A másik válasz is fellelkesíti, ami tök fura lehet, hiszen eddig nem igazán propagálta a lelkes oldalát. Most viszont menekül minden olyasmitől amiben össze lehet zárva a saját gondolataival…és minden olyat ki akar próbálni, ami eltereli a figyelmét. Szóval Kumiko nagy csalódására felemelkedik, ravaszkás, kölykös izés félmosolyra húzza száját és rögtön rávágja, hogy:*
-Persze! *Neki Akaneval sem van baja, teljesen mindegy, csak elfoglalják. Sőt azt latolgatja ha mindenből különórákra járna nem lenne egy perc szabadideje sem. Ez aztán annyira lelkessé teszi, hogy még Kumiko radírja is elgurul időközben a hármas padja felé…Najó, nem látszik rajta azért ez a nagy lelkesedés, csak félmosolygott, gyorsan beszélt és kicsit kipirult. Ez még nem azt jelenti, hogy ujjongott és cuki volt mint egy Teddy maci…*
-Az Átváltoztatástan az, amikor a mágia, vagy varázsige segítségével meg tudjuk változtatni az élőlények vagy tárgyak külső és belső tulajdonoságiat, nem? Meg azt hiszem, hogy a természeten is lehet…az jó, de nem értem. Ha süt a nap és én ezt nem szeretném akkor azt hogyan változtatom meg? Szóval két nagyobb csoportra osztjuk ezeket. Az öröklött, s a tanult átváltozások. Ezt már elmondták… Öröklött a metamorf mágia, a másik meg az animágia.
*A többit, amit tud már elmondta előtte, úgyhogy most a kölcsön radír visszaszerzésén fáradozik, óvatosan, hogy ne nagyon tűnjön fel leereszkedik és bemászik Noel-Leanne-Izzy pad alá, ugyanis valamelyiknek a lábánál ott hever a gumija. Na, igyekszik azt felszedi, miközben hallgatja Noah megjegyzését, kiakasztó menyire csajozósak a tesójával…Megpróbálja megszerezni a radírt, közben a srácok és lány beszélgetéséből persze az az egy szó marad meg neki, vámpír…és mivel ő nosh…ha igazán morbid módon szeretnénk kifejezni randizott már velük és nem is olyan régen és nem is olyan sima összefutásosan, mindegy, csinál egy kisebb kalamajkát…olyan hirtelen akar felállni, hogy megfeledkezik róla, miszerint eddig térdelt, úgyhogy felborítja az előtte lévő padot, vagyis a sajátját…ahogy hirtelen felpattan. Az a vicces, hogy legtöbbször teljesen véletlenül csinálja a rosszaságokat…*


//Bocsesz, késés és gyenge minőség neve: vizsga...Már csak három van, de a legnehezebbek XD Ha nagyon nem tudom majd fojtatni, vagy kiesem egy körből majd, szólni fogok, hogy ne várjatok rám//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 17 2010, 14:46

*Rá kell ébrednie, hogy jobban élvezi ezt a szituácuót, mint képzelte. A kezdeti félelmek, hogy rosszul fogadják majd, hiszen ő is csak egy diák teljesen elmúlnak, s a helyükre valami teljesen más költözik. A tanítás olyasmi, ami ilyen kis csoportokban határozottan izgalmas tud lenni. Még ha többiek nem is feltétlenül értik mit miért csinálnak, Kumikoban egyre biztosabb benne, hogy mindenki valamilyen új információval fogja elhagyni a termet. Még akkor is, ha Noel nem érti a módszere lényegét, ha Izzyt kicsit sokkolja, hogy állatok is lesznek a tanév folyamán, ha Ed csak radíroz, ha Noah láthatóan mással foglalkozik... És Leanne. Nos Leanne, láthatóan pontosan érti mit szeretne. Vagy ha nem is legalább úgytesz.
Mindenkit meghallgat szépen sorban, és mindig arra szegezi a tekintetét, aki éppen beszél. Most is, mint az előbb feljegyez pár dolgot, s amikor mindenki végez, csak akkor szólal meg.*
- Noel jól tudod, azzá tudunk alakulni, ami a lelkünkben vagyunk. Ha elrontod, az nem kellemes, de van rá megoldás, azonban pont azért mert rendkívül nehéz nem lehet felület nélkül, egyedül gyakorolni
*Az utolsó mondat Edwradnak is szól, valahogy az a sejtése, hogy a fiú túl merész és képes lenne egyedül is neki vágni. De ha már a gondolatia Edwardnál járnak, akkor válaszol a fiúnak is.*
- Rendben Ed, akkor beszélek Akane senseijel és az igazgató úrral. Ha bárkinek van kedve csatlakozni, az szóljon.
*Néz körbe mosolyogva a társaságon, igaz csak plusz munkát csinál magának, és meg fogja ezt még ezerszer bánni, de ha tényleg sikerülne valami eredményt felmutatniuk az fenomenális lenne. Persze tovább kell mennie és válaszolnia kell Noah-nak is, bár nem igazán érti miről zagyvál a srác. Szerinte minden teljesen érthető volt, de ha ennyire nehéz felfogású jöhet külön órára. A bölcsek kövével kapcsolatban egész jókat mondd, így arra csak bólint egyet, ahogy Izzy és Leanne válaszára is. Azokhoz egyszerűen nincs mit hozzáfűznie. Bizonyára már mindenki örül, hogy akkor most következik a gyakorlat, de csalódást kell okoznia. Bár ennek legfőképp Edward az oka, aki a padok között mászkál, és fel is borítja az egyiket. Az első reakció egy szemöldök felhúzás, amihez egy nem túl kedves nézés társul, de végül odamegy Edhez és megbizonyosodik róla, hogy a fiú egyben van. Elvégre egy perce, még a padon volt a kése. Nem ám belállt valahova...*
- Jól vagy Ed? *Teszi fel a kérdést, ám a hangjában nincs igazi aggodalom, inkább csak némi sürgetés, hiszen megzavarták.*
- Megtarthatod a radírt, de megtennéd, hogy elteszed az óra végéig? Van számodra egy külön feladatom.
*Mondja, ahogy felméri a helyzetet, és rájön, hogy a padfelborítás oka az elgurult de már megtalált radír.*
- Először is állítsd fel a padod! A többeiek pedi hozzanak egy-egy vázát maguknak a szertárból. Noah, légy szíves hozz egyet Edwardnak és nekem is.
*Kéri meg a társaságot, majd visszemegy a tanári asztalhoz és két könyvet kap fel róla. Az egyiket Noah padjára helyezi a másikat Edward kezébe nyomja. Mindkét könyv tankönyv. Az amelyiket az órákon fogják használni. Lehet, hogy van a fiúknak saját példányuk, de valamiért, mintha nem szeretnék használni.*
- Ed, a kérdésem még mindig ugyanaz. Milyen módokon lehet átváltoztatásokat létrehozni? Az első fejezetben lesz. Keresd ki és ha kész vagy gyere ki a tanári asztalhoz és mondd el nekem - súgja, úgy hogy csak Ed, hallhassa, majd Noah-hoz lép és a fiúnak is megkocogtatja a könyvet. - Te nézd meg, hogy mit mondd a könyv arról, mikor készült az első bölcsek köve, ha ugyan elkészült. Ha meg vagy, a tanári aztalnál leszek.
*Kumiko nem kacsint, ő nem az a flörtölős típus, nem is nagyon tudja mi az és hogyan kell csinálni. Tulajdonképpen az sem tűnik fel neki, hogy Noah mivel próbálkozik. Komolyan elhiszi, hogy a fiú nem értette a dolgokat és tényleg hajlik rá, hogy külön is elmagyarázza neki - később. Miután a két fiút letudja, megint a többiekhez fordul, és ismét csalódást okoz, mert még mindig csak kérdéseket tesz fel, és hiába van előttük a váza, nem csinálnak vele, egyenlőre semmit.*
- Ti hárman dugjátok össze egy kicsit a fejeteket és szedjetek össze minél többet a színalakításról! Azon is gondolkodhattok, hogy a vázák mire valók.
*S ezzel mint aki jólvégezte dolgát összecsapja a tenyerét és az azstal mögül figyeli, ki mit, és hogyan csinál.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 17 2010, 21:13

*Egy szóval nem mondta, hogy nem érti a módszert, csupán az elején még úgy tűnt, felolvasni kell, csak akkor vált világossá, mégsem, amikor a lány a mondandója végére ért. Mindenkinek megvan a saját része, így azt türelmesen várja végig, befejezzék. Leanne aggodalma érdekes, szerinte azért nem annyira vészes Akane, mint ahogy gondolják róla. Amíg valaki betartja, amit mondott, tuti nem ismerkedik meg a kínzókamrával, bár az is megér egy misét. Kíváncsi lenne rá, miket találna ott, és ezen gondolkodna, ha Ed nem mászna be a padjuk alá. Lepillant, hogy mit keres, az rejtély, de nem ő lesz az, aki ezért rászól, és kérdez.*

-Kontaklencsét keresel, vagy valami elásott kincset, Ed?

*Érdekes beszélgetés lenne kettejük között, ha sor kerülne rá, mégis ki mit gondol a vámpírokról. Ednek rossz tapasztalata van velük szemben, neki pozitív, hiszen a magántanára is az, csak erről mélyen hallgat, mert ez az ő magánügye, és senkire nem tartozik. A padborulásra odapillant, szerencse, hogy nem a sajátjukat lökte fel, így minden a helyén, semmi nem sérült. Őt az alkímia érdekli, így bólint arra kicsit megkésve, hogy Kumiko utánajár néhány dolognak. Az, hogy az egyedüli próbálkozások tiltva vannak, azon nem csodálkozik, persze kamaszoknak ezt lehet mondani, minél jobban hangoztatják, annál inkább csinálják.*

-Nesze nektek, váza is lesz. Ha nem elég a tégely vér, akkor ebbe csapolunk. A színváltoztatás a lányoknak való, a fiúk nem szerencsétlenkednek ilyesmikkel. Leanne, akarsz róla beszélni?

*Szívesen átadja a terepet, kajánul vigyorog is mellé, mert ebben a lányok verhetetlenek, ez látszik is Leanne táskáján, amiben minden lehet, így a méretét elnézve. Ezzel alá is támasztja rögtön azt az elméletét, hogy a színkavalkád az a lányok sajátja, nem a fiúké. Kumiko utasítása a fejtörésre, és arra, hogy szórakozzanak azzal is, minek kell a váza, csak egy vigyor a válasza.*

-Most vagy azért, mert kapunk virágot, és azt ugye oda kell majd betenni, vagy kipróbáljuk, hány darabra törik, vagy elkészítjük a saját egyedi vázánkat is. Lehet több színű is, vagy simán egyetlen félére képes ez a kör? Francia kitalálója van, egy nő, ezt tudom. Színárnyalatokra is képes? Már a kör… én csak akkor használnám, ha bele kell olvadnom az éjszakába, és nem mindenem matt fekete.

*Ezzel a területtel sosem foglalkozott, amit olvasgatott régebben is, azoknál mindig átlapozta az ilyesmit, mert nem érdekelte. Valami rémlik neki egy őrültről is, aki azt hitte, majd maga játszik szivárványt. A kört pedig hozzá kellett tennie, mielőtt azt hiszik, hogy Bouvier képes rá.*


//Nem vagyok képes most hosszabbra, bocsi...//

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 17 2010, 21:25

//Sziasztok! Felkerült a 4. óra anyaga, szval megyünk tovább amint lehet! (Holnap délután jön a kövi hszem, aztán kedden lezárom az órát! Addig legyetek kedvesek és írjatok.) Akinek más dolga van, az foglalkozzon nyugodtan azzal, pótlólag is lehet majd írni.//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Hétf. Jan. 18 2010, 02:58

*Természetesen Noel most is teljesen félreérti őt, amin már nem is csodálkozik, hiszen nem azzal van a gond, hogy nem tudják, tervezi Akane felkeresését, hanem azzal, hogy félti őt, csak ezt annyira nehéz kimondani.*
-Menj csak, de azért vigyázz magadra.
*Ennyi intést azért engedélyez magánk, holott tudja, hogy Noel tényleg tud magára vigyázni. Azon kellemesen elröhigcsél, hogy haverjánál sincs mindig rend, és nem áll minden katonás sorban. Ó, ha az ő szobáját látnák néha, úgy kell arrébb rugdosni a dolgait, hogy meg tudja közelíteni az ágyát.*
-Na majd egyszer tényleg megnézem a sátradat, mindig csak tervezem, de sosem jutok el odáig. Kár, hogy nem tudlak visszahívni a szobámba.
*Visszahajol a rajza fölé, csak néha sandít fel. Ezen ritka pillanatok egyike, mikor Noel kacsintását elcsípi Leanne felé. Arcán hatalmas vigyor terül szét, azért az nem semmi, hogy először Kumikotól kér különórát, most meg oldalra kacsingat. Nem is olyan rég még ő sem nagyon válogatott, úgyhogy inkább egy szót sem szól, csak rajzolgat tovább, de közben természetesen figyel is.
Arra, hogy Ed időközben bekúszik a paduk alá, csak felvonja a szemöldökét, és maga alá húzza a lábát, és halkan suttog.*
-Uúú… csikis vagyok! Meg ne próbáld!
*Hiába izgul, a srácnak nem ez a célja, inkább borogat padokat, szerencsére nem azt, amin bőszen rajzolgat, hanem a sajátját. Rezzenéstelen arccal nézi végig, mindössze csak gyorsan verdeső pilláin látszik, hogy történt valami. Hamar visszazökken a régi kerékvágásba, és megpróbál kicsit jegyzetelni is. Noel válaszán vigyorog egy sort.*
-Szerintem a vázákat be kell színezni, és ezzel fogjuk díszíteni az étkezőt, vagy a folyosókat, és akkor jöhetnek bele Noel virágai is, mert csak akkor lesz szép.
A színezés meg elég csajos dolog, de jó lehet álcázásra, például ha be akarunk olvadni a környezetünkbe, de szerintem ellenkező esetben is jó, mikor azt akarjuk hogy valami magára hívja a figyelmet, vagy azért mert mondjuk veszélyes dologról van szó, vagy azért, hogy elvonja másról a figyelmet.
*A többit tényleg meghagyja az egyszem lánynak, elvégre másra nem nagyon használná a színek átváltoztatását.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noah Landon Doyle
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 76
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Hétf. Jan. 18 2010, 14:51

Amilyen csinos olyan naív ez a lány, de sebaj, egyszer csak feltűnik neki, hogy ha egy fiú flörtöl vele. Is. De mivel ez még várat magára, és meg is lettem zavarva az Ed által okozott hangzavarral, későbbre halasztom eme ténykedésemet.
Oldalra pislogok, hogy lássam mi a fenét csinál Edward, minek kell neki az sztal alatt bújkálnia. Felállok, és segítek neki az padon visszarendezni eredeti helyzetébe.
- Haver, hozok neked is egy vázát, mert úgy látom nagyon elfoglalt vagy.
No meg persze azért, mert erre lettem utasítva, vagy kérve. Mindegy. A raktárból kicsörtetek három vázával, egyet út közben leteszek Kumikonak az íróasztalra, a másikat az Edére, majd az utolsóval visszaülök a helyemre.
-Honna szeditek ti, hogy csak lányok változtathatnak színeket? Nekem is jól jönne, ha nem is váza esetében. De például ha kaptok egy utált színű pulóvert a kedves család valamely tagjától, már át tudjátok ti is válttoztatni annak színét.
Nem sokáig van módomban a vázában "gyönyörködni," mert rötön jön a következő feladat, amiből úgy látom jó úton járok a felé, hogy ki legyek utalva egy magánórára. Lapozgatni kezdem a könyvet, amit Kumiko elémtett, majd értetlenül nézek rá, hogy mi a fenének adott nekem még egy könyvet, mikor fent a szobámban már van egy. De ugye minek is cipeljem le ide? Hogy aztán vissza tudjam vinni?
Azért fellapozom a kért tananyagot, majd miután Ed visszabatttyog saját feladatát elvégezvén én is kisétálok, s leteszem a kinyitott könyvet Kumiko elé, majd olyan féloldalasan rásandítok, számat fura mosolyra húzom, s el is mondom neki amit kérdezett. Helyesebben felolvasom azt, ami szerepel a könyvben, olykor a fekete, japán lányra pislogva.
- Persze az átváltoztatások történetének is meg vannak a maga fázisai, ugyanis az alkimisták, a felvilágosodás korában például nagyot lendültek a kutatások, számtalan varázslat jött létre akkor. Állítólag a bölcsek köve is akkor jött létre, ám erről pontos adatokat és információkat nem tudunk.
Majd visszasétálok, hallgatom a többieket, és olykor jegyzetelek, mert azért egy pergament és egy tollatelhoztam magammal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Hétf. Jan. 18 2010, 19:12

*Ahogy Ed kommandózni kezd előttük/alattuk, összezárja a lábát és megigazítja a talár alatt hordott szoknyát, hogy azért mégse legyen szabad belátás. Ha eléri a radírt, akkor lehajol érte és visszaadja Ednek, ha nem akkor vagy eléri a srác maga, vagy a többiek kisegítik. Lejegyzi a többiek válaszait vázlatosan, aztán amikor felborul az eggyel előttük lévő pad kicsit felugrik, a tolla pedig leszalad a papírról, és áthúzza az eddig lejegyzetelt vázlatot. Váratlanul érte a dolog, Ed felé kukucskál, hogy nem verte be e nagyon a fejét. Aztán a szépen kidekorált vázlatára pillant, segáz, azért még olvasható.
Kumiko kérésére valszeg a többiekkel együtt elindul a szertárba, kerít is magának egy vázát, aztán visszaül a helyére és leteszi maga elé.*
- Kösz, de átpasszolnám a lehetőséget Izzynek inkább...
*Passzolgatják itt a feladatot, mint valami forró krumplit. Aztán Izzy elmondja a mondandóját, és rádöbben, hogy a tetemes részét még így is ráhagyták, remek. Ebből a részből már alig emlékszik valamire, úgyhogy kinyitja a megfelelő résznél a tankönyvet, és belekezd a magyarázatba.*
- A színváltoztatást valami őrült találta fel, aki azt hitte a saját színét is meg tudja változtatni ezzel a varázslattal, pedig nem, mert ez csak tárgyakra hat. Állatokkal nem is érdemes próbálkozni, meg semmilyen élő dologgal, csak élettelenekkel. Fel kell rajzolni ezt a varázskört.
*Itt a könyvre mutat, ami elvileg mindenki előtt ott van, de ha mégsem akkor megdönti a sajátját, hogy mindenki lássa mire mutogat.*
- Hasonló a színerősítés és a fakítás. Ezeket Marie-Héléne Bouvier találta fel, a divatdiktátor. Ezzel a színen nem lehet változtatni, de erősíteni és fakítani lehet, ami divatbemutatók előtt hasznos, ha rájönnek, hogy hoppá ez a ruha így ocsmány, meg kell változtatni. Ezeknek meg itt vannak a varázskörei.
*Ismét megmutatja az ide vonatkozó ábrákat.*
Én mindkét átváltoztatást arra használnám mint amit ~á, hogy is hívják? tudom hogy valami n betűs, olyan mint a noel, na mindegy...~ mond.
*Noah-ra mutat.*
Szóval átalakítanám vele a nem tetsző ruhák színét, meg ilyesmi. De rejtőzködésre is alkalmas, ahogy a fiúk mondták. Ja és gondolom a vázákon gyakorlunk, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Kedd Jan. 19 2010, 01:37

//Meghalt az ihlet...//


//Edward, írsz amikor írsz, csak nyugodtan Wink//


*Jó nézni, hogy Noah milyen segítőkész, persze Edwarddal kartársak, szóval nincs ebben semmi furcsa. Az is jó, hogy mindenki azt teszi amit kér, így mindenkinek lesz vázája. Az hogy naív a férfiak terén sok mindennek köszönhető. Egyrészt a neveltetésének, másrészt a tévképzeteinek magával szemben, bár az utóbbi sokat javult az elmúlt hónapokban. Viszont az valószínű, hogy nem fogja észre venni, hogy flörtölnek vele, ha csak direktbe meg nem mondják neki, de az is igaz, hogy Noah-nak addig jó, amíg Kumiko nem érti, miről beszél.
A csoportban kiadott feladat, nem egészen olyan eredményt hoz, amilyet szeretne, de jót nevet a fiúk a hozzáállásán, és örül, hogy legalább Leanne használja a józan eszét és kinyitja a könyvet, hamár egyszerűen nincs jobb ötlete. Noel és Izzy találgatásai azonban, hagynak maguk után némi... khm... *
- Noel, rettentően szellemes vagy, de szeretném ha komolyan vennéd a feladatod. Ez rád is vonatkozik Izzy - teszi hozzá összehúzott szemöldökkel majd folytatja - Bár te legalább eltaláltad a feladatot...
Leanne szavaira Kumiko bőszen bólogat arra, hiszen mégha a könyvből is van, jókat mond. Noah is kap egy bólintást, amiért jó ötlettel áll elő, és felhívja a fiúk figyelmét is arra, hogy a színmegváltoztatás igen is hasznos dolog. Kedve lenne megkérni a másik két fiút, hogy üljenek neki és már most gyűjtsenek össsze 5 dolgot, amire használhatnák a varázsigéket de végül nem teszi. Már csak azért sem, mert Noah-ra figyel, aki épp az olvasási képességeit fitogtatja.*
- Örülök, hogy szépen és folyamatosan tudsz hangosan olvasni, de a jövőben elég ha csak a lényeget elmondod. Jelen esetben annyit, hogy a felvilágosodás idejére teszik a kő létrehozását.
*Edwardot is meghallgatja, majd rátér az óra érdekesebbik felére: a gyakorlatra. Erre készült a legtöbbet, hiszen ez az, ami neki nem megy túl jól, de mindig is úgy gondolta, hogy egy tanár nem várhat el olyasmit a diákjaitól, amit ő maga nem tud végrehajtani. Épp ezért utálta a mugli iskolában a testnevelés órákat, mert akárhányszor kérte meg a tanárt, hogy mutasson be valamit az mindig visszautasította. Ő pedig megfogadta, hogy nem lesz olyan mint az az utálatos nőszemély.
Tehát gyakorolt, igaz ez még neki is egész jól ment, de sokkal magabiztosabbá tette a gyakorlás. Mielőtt persze belekezd, elmondja, hogy pontosan mit is fognak csinálni.*
- Nos, ahogy azt már Izzy és Leanne is mondta a vázákon fogtok gyakorolni. Először szeretném, ha valamilyen színűre változtatnátok a vázát, majd kifakítanátok, és visszaerősítenétek a színét. A varázskörök a könyvben is megtalálhatóak, de a biztonság kedvéért felrajzoltam őket a táblára - mondja és kihajtja a táblát, így láthatóvá válnak a pirossal felrajzolt körök. Mielőtt belekezd a magyarázatba az egyik tálkába vizet is enged. - Az első tehát a színmegváltoztatás:
*Megmutatja a táblán az ábrát, majd a kezébe veszi a kis ezüsttört és teljesen nyugodtan - mintha mi sem lenne természetesebb - megvágja a baltenyerét. A kezét úgy fordítja hogy az apró vágás felől a mutatóujjához csorogjon a vér, s így könnyedén festi rá a vázára a jelet.*
- Bár már mondtuk, megismétlem, hogy balkézzel rajzoljuk a köröket! Fontos, hogy miközben rajzoljátok, végig arra a színre koncentráljatok, amire változtatni szeretnétek az eredetit.
*Magyarázza és közben lilává változik a vázája, a vizes edényhez nyúl és lemossa a vért róla. Majd ismét a tábla felé fordul, jobb kezével a második képre mutatva.*
- A második a fakítás:
*Visszafordul a vázájához ismét rárajzolja a megfelelő kört, mire a váza fakóbb lila lesz. Ismét törlés, és tálblafelé fordulás következik, ezúttal a harmadik képre mutatva.*
- És végül a színerősítés:
*Ezt a kört is rárajzolja a vázára, majd amikor kellően lilává változik a váza lemossa az utolsó kört is róla. A kezét is megmossa, majd egy zsebkendővel betekeri és a többiek felé fordul.*
- Van kérdés? - pillant körbe a társaságon, ha van arra válaszol, majd folytatja. - Vegyetek mindannyian egy tégelyt, amiben vér van és egy másikat, töltsetek meg vízzel, utána pedig kezdjetek neki a feladatnak!
*Adja ki azutasítást, közben pedig megtörli a kést, és visszateszi a táskájába. A többieknek úgy sincs szükségük ilyen drasztikus módszerekre, ez még neki is ment sima vérrel is, csak úgy feleannyira sem lett volna látványos. Legalábbis szerinte. Épp ezért, a töbieknek az egyszerű állati vér jár, amúgy is megbüntetnék, ha mindenki neki állna vagdosni magát. A táblán fent hagyja a rajzokat, Noah-tól és Edwardtól visszaveszi a könyveket, majd figyeli, ki-hogyan boldogul a feladattal.*


//Nos a délután kicsit hosszabbra nyúlt, mint terveztem... De még mindig hétfő van és a dél után is stimmel xD A záró hsz holnap este 10- után érkezik, addig nyugodtan lehet írni! Very Happy//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Kedd Jan. 19 2010, 16:08

*Valahogy feltápászkodik, valahogy úgy, hogy ne zuhanjon rá a kidőlt padra, meg felélendülő kését lendületesen elkapja. A padlásszellem ajándéka ez, mindig vissztalál hozzá, ebben áll a csodája, bár az avatatlan szemeknek kicsit furcsa lehet, hogy Edet, ha távol van tőle szent fegyvere egy lebegő kés szokta követni…Persze sosem bánaná, inkább olyan, mint egy kutya, házikedvenc és a szolgálatára van…Jó tudni, hogy Izzy csikis, majd legközelebb.... Ha most nekiesne a fiúnak meglehetősen direktbeszabott lenne a dolog. Azért csak gonosz vigyor, vagy inkább sejtetős, mostanában próbálja visszafogni magát, ha az ember más emberek között akar lenni, márpedig ő nagyonakar, néha vissza kell fognia magát. Talán egy egészen picit.*

-Kösz az infót, hasznát fogom venni. *Tök vicces lenne egyik órán bekúszni és megcsikizni…De ez nem az az óra, Kumikonak is sietve válaszol, persze jól van, egy pad neki nem árt, max összelapítja, de azt még túléli, mint egy szemtelen piaci légy, akit hiába csapkodnak nem akar megdögleni.*
-Kösz Noah, aha, csak meg akartam mutatni milyen…erős vagyok. Fel tudok dönteni egy padot! *Kis önirónia, vagy komolyan gondolja? Megint nem lehet tudni, mindenestre nem tiltakozik a segítség nyújtás ellen, egyedül lehet tényleg rádőlne az egész még egyszer, ráadásul erőfeszítésébe kerülne. Először nem érti ezt a váza dolgot, megfordul a fejében, hogy Kumiko ezzel fogja fejbevágni az aktuális rendbontásért, de mivel a váza Noah kezéből érkezik ez is elvetve, szóval megfogja és bután ránéz, hogy ez meg minek.A virágokat nem szereti…pisilnie most nem kell...Minenesetre Kumiko a végén megenyhülhet, bár nem azt a titkot súgja a fülébe, amit remél, valami olyamit: „szeretlek” vagy „hűdejó pasi vagy” azért ez sincs bosszúságára, fellapozza a könyvet, kiviszi neki, útközbn meg megáll Leanneért és megköszöni, hogy fevette a radírját, vagyis a radírért nem Leanneért, hiszen őt nem tudja a zsebébe tenni. Mosolyogni is próbál, de ez még mindig egy kicsit nehézkesen megy neki, bár már sokkal jobb, fel lehet ismerni mit akar csinálni. Hjajjj, mit meg nem kell tennie a saját érdekében…De nem akar egyedül maradni, nagyon nem…mert beleőrül és akkor egyikőjükre mindenképpen rá kell akaszkodnia. Kiviszi a könyvet és felolvassa a részét. Most következik ám csak az attrackcióóó! Tud olvasni! Normálisan! Hihetetlen…Folyékonyan! Kész főnyeremény ez a sárc, mert akkor még nem említettem, hogy írni is tud. Ráadásképpen pedig zongorázni! Meg még más is, de az titok.

Bizony érdekes lenne az a beszélgetés Noellel, de hát nem tudja, hogy ő hogyan viszonyul hozzájuk, meg Noel sem, hogy ő mit szokott velük csinálni…A megjegyzésésen mindenesetre féloldalasan elmosolyodik és visszafelé menet megsúgja a fiúnak. Kicsit nagy volt a lendület, így majdnem ráesik, szóval a szokottnál kicsit gyorsabban huppan a helyére, nehogy Noel azt higgye ezúttal őt akarta megdönteni. Főleg ezután a megjegyzés után...Szóval gyorsan leül és reméli, hogy a srác nem vette észre, hogy majdnem fotelnek nézte.*
-Egyik sem, kiesett a szőlőmag kivonatos kottonom! *Ami persze nem igaz, az a fura, hogy tudja mi az… (biztos utánanézett az egyik szakkönyvben). Aztán jön ugye ez a véres dolog…Nem mazochista jó lesz neki az állat vér, bár rajzolásban nem valami jó, firkantgatni kezd a vázákra. Közben azon gondolkodik fuxililára hupikékre vagy libazöldre változtassa-e a vázákat. Mindenképpen valami „szép” színt szeretne…A libazöldnél marad, arra koncentrál főleg…S mire kinyitja a szemét, hát tényleg majdnem elhányja magát, borzalmas…Jó, akkor vegyük a fakítást. Újabb rajzolás…s a váza most ilyen spenót és nyuszi kaki színűben pompázik…Valamit vagy elrontott, vagy nagyon jól csinált…S három a magyar igazság…Ezt is rajzolgatja, de közben valami egészen elképesztő színre gondolhat, mert az eredmény egyértelműen fosszín…Meg is mutatja a többieknek mit alkotott, mintha a vázáját letojta volna valami...Reméli nem kell a dolgot megtartani...lehet mindig rájönne, rá néz. Igen, tényleg olyan szín...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Kedd Jan. 19 2010, 16:18

*Még hogy ő nem veszi komolyan… na szép, pedig pontosan azt teszi, az összes létező verziót felsorolta, ám az nem derült ki, hogy lehetséges-e többszínű vázát alkotni, vagy sem. A színárnyalatok lehetséges módozatai legalább kiderültek, így bólint, a körök nem bonyolultak, könnyen megjegyezhetőek. Aminek nem örül, hogy tégelyezhetnek valami dög vérével, míg Kumiko meg vagdoshat, szerinte a saját vér eleve erősebb, mint amit kapnak, ám ha ez a feladat, akkor kénytelen ezt csinálni. Bár azért vigyorogva figyeli ahogy a lány prezentálja a teendőket. *

-Nem lesz bajom, remélem, Izzy. Ha mégis, akkor arról tudni fogsz, a sátram meg tudod, hol áll. Nem kedvelem a pulcsikat, Noah.

*Aki ismeri, tudja róla, a fekete az övé, így sosem kapott még olyat amivel problémája lett volna, ezért nem is szorult rá erre, bár ha itt kell kezdeni, akkor itt kel. Alap, és ha ezt nem tudja, akkor semmi mást sem. Ed súgására pofátlanul elvigyorodik, azt nem lehet komoly ábrázattal végighallgatni, annyi szent. Azonban az, hogy még majdnem az ölébe is esik, ezen már röhög, ahogy a zavaron is, ahogy a fiú bekúszik a helyére villámgyorsan.*

-Ed, ha annyira szeretnéd, akkor hátrébb tolom a széket. Szőlőmag kivonatos?

*A vigyora mit sem csökken, ám a koton említésére felvonja a szemöldökét. Olyat még nem látott, na másfélét sem, de annyi baj legyen, majd keres a városban. Maga elé húzza a vázát, és nem is kérdés, milyen színűre szeretné változtatni. Naná, hogy feketére. Kerít egy rongyot és vizet, hogy legyen mivel tisztogatnia a vázát is, utána áll neki a tégely kinyitásának. Egy kis ideig a várt a figyeli, majd nekilát az alkotásnak. Bal kezét emeli és dugja bele az ujját a vérbe, majd gyorsan és precízen rajzol. Kör, kereszt balra dőlve, érintkezési pontok köré kis kör, és persze koncentrál a fekete színre. Kumiko elmondta, ezt roppant egyszerű, akkor talán nem rontja el ő sem, mert az lenne a blamázs, ha egy nőknek szánt átalakítást sem tud megcsinálni. Feketét akart, gyönyörű fekete vázát, és ha megvan, sikerült a színváltoztatás, akkor mossa is lefelé a kört, megtörli a tárgyat és ismét a tégelybe nyúl. Újból rajzol, ismét egy kört, a felső harmadánál húzza a vonalat, rá balra egy „kalóz szemfedő”, vagyis a teli karika, középre egy kisebb teli az „orr”, jobbra pedig a „nyitott szem”, vagyis a sima kis kör. Elméletileg most a feketéje, halványabb, mivel fakította is.*

~Csodás, akkor már csak vissza kell erősíteni elméletben.~

*Ismét lemossa a vért, szárazra törli a vázát, és jöhet az utolsó alkotás. Újból a tégelybe nyúl, rajzolja a karikát, vonalat húzza a felső harmadnál, majd rá balra az üres karikát festi, középre a teli kis orrocskát, jobbra pedig a teli nagyobbat. Elméletileg akkor a vázája ismét feketén tündököl, már ha sikerült a színerősítése. Annyira csak nem béna, hogy ezt is kellően elszúrja. Ezt a kört is lemossa, és ismét szárazra törli a vázát. Mivel véleménye szerint készen van, már csak letakarítja magát, és figyeli a többieket, hogy haladnak. Kumiko módszere sokkal jobban tetszett neki, az biztos, azt egyszer kipróbálja majd.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.


A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 20 2010, 00:06-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Kedd Jan. 19 2010, 18:45

- Nincs mit.
*mosolyog vissza Edwardra, aztán figyeli Kumiko bemutatóját. Nem kell testbeszéd-szakértőnek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk: nem szimpatikus neki ez az önszabdalós módszer. Noellel ellentétben ő megkönnyebbül, amikor Kumiko bejelenti, hogy ők kapnak tégelyt. Ő is vesz el vizet, vért, meg egy rongyot is, aztán megkezdi az átváltoztatást. Először valami halványzöldet szeretne, de aztán rájön, hogy érdekesebb ha méregzöldet csinál, amit aztán kifakíthat. A színátváltoztatás varázskörét már fejből tudja, el is végzi sikeresen az átváltoztatást. A másik kettőt kilesi a könyvből, mert nem emlékszik, hogy pontosan melyik kört kell kiszínezni, és melyik marad üres. Szépen felerősíti a váza "zöldségét", aztán elhalványítja megint. Miután sikeresen végzett az átváltoztatások sorozatával, Kumikora pillant, hisz megfogalmazódott benne egy kérdés.*
- Kumiko, ha tényleg ruhákkal csináljuk ezt az átváltoztatást, akkor utána kijön a vér?
*Divatbemutató képének sora pereg le előtte, ahol a modellek vadonatúj színátváltoztatott ruháján szép vérfoltok láthatóak. Bár a mai őrült világban biztos van akinek egy ilyen bemutató bejönne, hisz mint tudjuk, vannak párizsiból meg szalámiből készült bikinik is, és az is tetszik valakinek.*
- Vagy van erre valami bűbáj amivel kijön?
*Mindenesetre ha megfelelő választ kap, akkor simán elképzelhető, hogy ezentúl variálni fog így a ruháival. Olyan mintha több ruhája lenne, ha időnként más színben veszi fel őket.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Kedd Jan. 19 2010, 22:52

*Tényleg nem is gondolt arra, hogy az elszólása Ednél felhívást jelent a keringőre, így előad egy műfelháborodást, mikor a srác megköszöni a csiklandozós tippet.*
-He?! Na neee! Csak azt ne mondd, hogy vagy annyira galád és aljas, hogy nekiállj megcsikizni! Ed, ne legyél annyira gyerekes!
*Mintha ő olyan komoly lenne… nem véletlenül akadt ki rájuk a tanársegéd sem…
Miután megkapták a magukét Kumikotól, bökdösni kezdi Noelt, mert nem teljesen értette, hogy melyik rész kire vonatkozott. Persze nem hangoskodik, csak halkan suttog haverja fülébe.*
-Szerinted úgy gondolja, hogy én is szellemes vagyok? Mondd, hogy az is vonatkozik rám is egy piciiit! Lécciii!
*Megpróbál azért bűnbánó képet vágni, és kicsit kihúzza magát arra, hogy legalább a feladatot sikerült eltalálnia. Némi fáziskéséssel egy nem túl őszinte, vigyorgós „bocsi”-t is megereszt. Mikor Leanne a kapcsolódó anyagot elmondja, csak pislog, hogy „jéé, ez is a feladat része lett volna?” majd megvonja a vállát, és leír néhány szót.
Noah-ra csak vigyorog, hiszen ha hagyná, hogy Sandy néni egyedül szerezze be a dolgait, akkor a fél iskola rajta röhögne, de már annyiszor tett kárt a cikis felsőkben, hogy a ván banya magától adta be a derekát a közös vásárlásokhoz.*
Drága Noah! Szerinted mennyivel szebb egy fekete nyuszis mamusz, vagy egy fekete cicás pulcsi, mint egy világoskék? Ezekhez nálunk nem lenne elég csupán a színt változtatni. Persze a fekete bárányok tényleg menők lennének.
*Lassan már észre sem veszi, hogy mennyire hülye helyzetekbe tudja hozni magát, azért ez megint egy szép elszólás volt részéről. Felröhög, ahogy Ed, miután helyére került a radír, a pad, meg kapott egy vázát, a helyére menne, és közben ott break-el Noel fölött. Megnézné, ahogy az ölébe ül, leginkább haverja reakciójára lenne kíváncsi.*
-Megint piáztál, haver? Van még egy kicsi nekem is! Noel, neked az maximum csak lufi fújáshoz kell.
*Nem ordibál, még csak az kéne, hogy Kumiko meghallja, és elkunyizza a felét. Na jó, Izzy rendes srác, adna bárkinek, aki kér tőle. Noelt meg ugye muszáj kicsit frocliznia megint, nehogy legyen egy nyugodt perce, és elkényelmesedjen.
Viszont elég a szórakozásból, dologra fel! Szerez egy vizes, és egy véres tégelyt. Beleszimatol a véresbe, és „ebben kell tunkolni?” kérdés csillan a szemében, de nem nyitja ki a száját, hiszen egész órán pofázott. Mivel Noel valóban nem a saját vérét használja, így ő sem különcködik, biztos ezért is kapna rendesen, hanem a tégelyes vért használja, természetesen a bal mutatóujját mártja bele. Először fogalma nincs, milyen színt szeretne, így marad az, ami az orra előtt van, tehát a vér színe, erre nem lesz nehéz összepontosítania sem, úgyhogy miközben rajzolja a megadott ábrát, a bordóra gondol. Így talán nem véletlen, hogy sikerül is neki a váza színét megváltoztatni, ami valóban olyan lett, mint az ujján lévő vér. Ez után a fakítás következik, persze csak miután alaposan letörölgette az előző jelet, és a kezét is megmosta. Ez az ábra jobban tetszik neki, mint az előző, mivel ez leginkább egy félresikerült képregényhősre emlékezteti. Ahogy rajzol, legszívesebben nem a halványodásra koncentrálna, hanem egy vicces történetet találna ki a kancsal fickóról, akinek az orrára csúszott a szemüvege. Legalábbis ő ebbe az ábrába egy ilyen emberkét képzelt el, aki ráadásul rokonságban állt a piros orra miatt Rudolffal, a rénszarvassal.
Mivel valami csoda folytán a varázslat sikerült, és a fakó bordó az egyenlő a rózsaszínnel, így a vázája bármelyik ízlésficamos lánynak bejönne, ő meg fintoroghat kedvére.*
-Ó, apám, de ronda! Gyorsan csináljunk vele valamit!
*Újabb törlés, mielőtt a váza teljesen bugyogó színűvé válna, és felrajzolja az előző pasas ikertestvérét, csak neki a másik szeme volt kancsal. Hihetetlen, hogy közben tud ám a szín erősödésére is figyelni, de úgy látszik, képes a feladatra is összpontosítani, az ábrával most csak a rajzolás előtt szórakozott gondolatban. Akkor törli le ismét, mikor a vázája megint a vér színét öltötte magára.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szer. Jan. 20 2010, 12:45

*Határozottan megnyugtató, hogy nem állt ele Ed hátába a kés, és más baja sem esett a fiúnak. Volt ugyanis a ts-ségben egy olyan rész, hogy felelős a diákok testi épségéért, és nem lenne jó rögtön az elején elbukni. Igaz nem jött össze a "szigorú és tiszteletet parancsoló leszek" elgondolás, de remélhetőleg ez nem zavarja annyira a jelenlevőket.
Noah segít a kis Ednek, és a vázákat is odateszi, ahova kéri, így tulajdonképpen nem lehet oka panaszra, hiszen végrehajtják a feladatokat. Az hogy nem szerelmi vallomást tesz a két fiúnak egyáltalán nem meglepő, főleg ha ismerik a fekete lánykát, akinek a pasikról nem sok elkpézelése van, és ami van az sem éppen a legjobb. Ha bárki megkérdezné, mostmár biztosan rávágná, hogy a singli életforma a legjobb, és biztosan nehezen lehetne meggyőzni az ellenekezőjéről. Azonban Kumikoban fel sem merül, hogy bárkinek olyan gondolatai támadnának, mint az előbb említettek, így teljesen nyugodtan tartja tovább az órát, mintha mi sem történt volna.
A tény, hogy Ed is tud olvasni, egészen felemelő lenne, ha 5 évesekkel foglalkozna, azonban jó 10 évvel idősebbeknél ez kevésbé csodálatos felfedezés. Mindenestre bólint a fiúnak, s magában elraktározza az információt, hogy a pugnaxosoknak kicsit nehezebb a felfogásuk. Szerencsére a kotton szót sem hallja meg, mert bár nagyon is tujda mi az, nem akar találkozni egyetlen példányával sem, főleg nem szőlőmag kivonatossal, mondjuk azt már nem tudná megmondani, hogy az mitől jobb vagy rosszabb mint a sima. Alapvetően nem zavarja, hogy néha-néha beszélgetnek a többiek, így azzal sem nagyon foglalkozik, hogy Izzy mit sutyorog a többieknek. Pedig az ivás miatt akár meg is büntethetné őket, de amúgy biztosan nem tenné, főleg nem a Karácsonyi bálon történtek után, mert azért az hülyén venné kimagát... Amíg végrehajtják a feladatot, és nem robbantják szét a vázákat, addig nincs ok az aggodalomra, nem fog rájuk szólni, bár jobban örülne, ha csendben és csak a feladatra koncentrálva végeznék a dolgukat.
A tanári asztalon ülve figyeli, ki hogyan boldogul és örömmel tapasztalja, hogy bár Edward és Leanne is ízlésficamos a színek terén azért mindenkinek sikerül végrehajtani az átváltoztatást. Noel fekete vázája határozottan tetszik neki, ahogy Izzy vér színű darabja is. Igaz a rózsaszín verzió az ő arcára is mosolyt csal de hamar visszaváltozik az "eredetibe" így csak egy bólintás jár a remekműnek.*
- Jó kérdés Leanne, bár a lányok általában tudják, hogy a vér folt hidegvízzel könnyedén kijön, főleg ha friss... És a tisztító bűbájok is hatásosak, de hogy melyik a leghatásosabb az nem tőlem kell megkérdezned.
*Lehet, hogy nem kielégítő a válasz, de ő most átváltoztatástant tanít, ergo nem fog bűbájokról beszélni. Ha valakit érdekel a téma, a könyvtárban könnyedén utána nézhet a dolognak, vagy megkérdezheti Mr. Montmorencyt, aki biztos fog örülni, hogy a diákjai érdeklődnek a bűbájok iránt.*
- Van még bárkinek valamilyen kérdése? - pillant körbe és várja az esetleges kérdéseket, majd folytatja - Nos én ennyit terveztem mára. A vázát megtarthatjátok, akár gyakorolhattok is rajta, vagy bármi ilyesmi. Mielőtt elmentek, szeretném ha ezekre a lapokra leírnátok három dolgot - kezd bele, s miközben tovább mondja leugrik a padról és kiosztja a lapokat - Először is, egy dolgot, amit ma tanultatok, és új volt a számotokra. Másodiknak, egy javaslatot, tanácsot, hogy mi volt jó, mi az amit szerintetek másképp kéne csinálnom és végül szeretném ha értékelnétek az órát egy 10-es skálán. Ha valamelyikre nem válaszoltok az sem baj, de minden lapon szeretnék látni legalább egy választ. Ha készen vagytok mehetek.
*Adja ki még az utolsó feladatot, ami tulajdonképpen arra szolgál, hogy ő is tanuljon valamit. Korábban csak az öccsének meg pár másik idiótának magyarázott el dolgokat, és az persze egy teljesen más szituáció volt. Most többnyire okos, és értelmes embereknek tartott órát, épp ezért úgy érzi szüksége van visszajelzésre. Arra hogy személyesen hallgasson meg mindenkit nem lesz ideje, és az is lehet, hogy nem mindenki menne odahozzá, hogy őszintén válaszoljon a kérdéseire. Ezért választotta ezt a módszert, így viszonylag gyorsan és könnyedén megkapja a válaszokat, és remélhetőleg, azok nem okoznak problémát a többieknek.
Természetesen ha valakinek van bármi óhaja vagy sóhaja, amit nem osztana meg a többiekkel, akkor megvárhatja, amíg mindenki távozik, Kumiko ugyanis utolsóként fogja elhagyni a termet...*


//Nos én köszöntem mindenkinek a részvételt, aki akar ír zárót - aki nem akar, nem ír, az utolsó "feladat" az fakultatív. Ha mégis írtok, csütörtök estig tegyétek, mert utána szeretném beírni a pontokat!//

_____________


A hozzászólást Midorikawa Kumiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 21 2010, 20:08-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Csüt. Jan. 21 2010, 19:42

*Leanne aggodalmán már csak vigyorog, persze mi mást nem tehetne, amikor maga is tudja, a lányok erre különösen kényesek. Illetve nem csak ők, más is szokott figyelni a ruháira, és nem örül annak, ha az használhatatlanná válik. Izzynek bólint, szerinte Kumiko mondandója mindkettejükre vonatkozott, nem is kérdés.*

-Igen, rád is értette, nem csak rám, megnyugodhatsz.

*Azon már hangosan röhög, amikor a fiú példálózik Noah felé, és nyuszis meg cicás holmikat emleget. Vizuális típus, elképzelte ezt mindkettejükön, és tény, csodásan festenének. Hogy neki mi kell lufi fújásra és mi nem, abba inkább nem megy, eltűnik valahol a pad alatt, mintha leejtett volna valamit, és azt sürgősen fel kellene szednie. A piára felvonja a szemöldökét, azt ő nem szokott, illetve nagyon ritkán, akkor is inkább ugye sört iszik, nem töményet.*

-Dugdosol? Sör vagy más?

*Mikor felbukkan, már csak enyhén pirult az arca, pont annyira, hogy kimagyarázza azzal, pad alá mászni nagyon fárasztó tud lenni. Persze a kérdése halk, más ne hallja, mert botrányt nem akar. A vázákkal való szórakozás mulattató, pláne a rózsaszín verzió, mert hát na. Az egy fiúnak az ő véleménye szerint igen gázos, nem csodálja, ha Izzy is elborzad, és máris el akarja tüntetni. Míg mindenki alkot, addig a véres tégellyel szórakozik, az leköti egy ideig.*

-Mint egy dolgozat. Hozok papírt.

*Elmászik érte, majd kiosztja szépen, a sajátját maga elé húzza, és írásba kezd.

1. Mi volt újdonság a ma tanultak közül?

Az egész, mert még sosem változtattam színt, mert nem tartottam fontosnak, így át is ugrottam az ilyen részeket.

2. Mi volt jó és mi nem?

Nem találtam kivetnivalót, véleményem szerint minden megfelelő volt, bár továbbra is csak akkor használnám ezt, ha nagyon muszáj, és gyakorlás céljából.

3. Értékelés 10-es skálán.

Ha nem veszem figyelembe, hogy ez a színváltoztatós terület nem érdekel, akkor 10-es.

Nem eresztette bő lére, de minek tegye? Nem kisfogalmazást kértek tőle, csak ennyit. Rákanyarintja a nevét is majd mivel leírt mindent, kiviszi a papírt, leteszi az asztalra. Egyetlen kérdése van csak, illetve kettő, azt is felírja még a papírra, amolyan plusznak.

4. Lehetséges akkor majd alkímiát tanulni akár külön órában?
5. Melyik átváltoztatáshoz, melyik vér a legmegfelelőbb?

Most már tényleg befejezte, így nyugodtan várja meg Izzyt is, hogy ha jön, és esetleg választ kap, akkor távozhassanak is. Azt látja, hogy a fél társaság nevet nem írt fel, ő megtette, mert minek titkolná a véleményét? Sosem szokta, igen kritikus, így sokszor azzal is vitázik, ami egy könyvben le van írva.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 22 2010, 00:37

*Noel szavaira megnyugszik, és Kumikora vigyorog. Pont úgy néz ki, mint egy kölyökkutya, aki most büszke magára, hogy visszahozta gazdinak a csontot. Azon hogy kiröhögi őt a nyuszis és egyéb babás holmijai miatt, már nem is csodálkozik, hiszen hasonló esetben ez lenne a legkevesebb, amit ő is megtenne. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne rúgná őt alaposan bokán a pad alatt, mert egy ilyen beszólás azért megtorlást kíván.*
-Ühümm. Szerinted? Úgy nézek én ki, mint aki híg löttyöket iszik? Haver, töményet, mi mást? Vagy azt jobban szereted?
*Ja, hogy Noel a sört jobban szereti? Elgondolkodva vakargatja buksiját, igaz, hogy ő jobban kedveli az ütősebb piákat, de most már nem csak azt nézi, hogy neki mi a legjobb.
Remekül szórakozik azon, hogy Noel a pad alatt való matatással próbálja leplezni zavarát, és felírja a jegyzetére, hogy feltétlenül be kell szereznie egy szőlőmag kivonatos óvszert. Most már tényleg kíváncsi, mit fog vele a kis drága kezdeni.*
-Milyen szép, pirospozsgás vagy! Megcsípett odalenn a hűs, téli szellő?
*Az nem lehet, hogy már majdnem elmúlt arcának vörössége, és még csak ki sem cikizhette őt rendesen! Ezért folytatja azt, amit elkezdett, nehogy már Noel megússza ennyivel!
Annak viszont örül, hogy már végeztek is a tanulással, hiszen sosem volt az a mintadiák. Ahogy Noel kiosztja a lapot, egyből hozzá is fog.

1. Egy dolog, amit ma tanultatunk, és új volt a számomra:
Hát a véres átváltoztatás, meg a szín erősítése és halványítása. Eddig még csak pálcával színeztem.


2. Egy javaslat, tanács, hogy mi volt jó:
Minden. Főleg, hogy bejött Akane, az elején, és csúnyán nézett, ami annyira de annyira jólesően hátborzongató volt, hogy le is rajzoltam. Remélem egyszer majd lejutok a kínzókamrájába is. Nah, ő bejöhetne minden órán egy picit. Ő az én múzsám a horror képregényemhez.

3. Mi az amit Kumikonak másképp kellene csinálnia?
Néha hozhatna piát, de tudom, hogy ez lehetetlen, a többi meg teljesen rendben van.

4. Az óra értékelése egy 10-es skálán:
10 pont, tapsvihar, rózsák az öltözőbe. : ))

*Mivel egyértelmű, hogy ki írta ezt a marhaságot, így a végére odakanyarítja a nevét, és csatlakozik Noelhez. Amennyiben más már nem történik, akkor együtt távoznak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Pént. Jan. 22 2010, 23:37

*Majd egyszer felnő, de az elég sokára lesz, ha relatív időtartamot számolunk fel neki...Bevágja a szadisták vigyorát (félig összejön neki) és sokatmondóan közli.
-Pedig élveznéd...megszakadnál a röhögéstől!*Egyszer majd lehet lecsap...amikor már biztosan fogja tudni, hogy nem gyűlölni fogják érte, hanem max ráfogják a fogyatékosságaira (vagyis:gyerekes) De ebben még bizonytalan, nameg egészen magától értetődő dolgokat tőle nem lehet elvárni. Mindenesetre lehet Izzy élvezné a dolgot, bár ebben sem biztos, nem ismeri. A pián kissé megütközik, aztán persze gyorsan és bizalmasan odasüzól nekik, mint aki nem szeretné elbaltázni a lehetőséget.*
-Hát persze, mint minden nap, ha gondoljátok nektek is szerzek egyet...
*Ezt a mamuszos dolgot csak rondán kiröhögné, úgyhogy inkább nem szól, arról meg ne is szóljunk, hogy "minden nap iszik" egyszer ivott életében, akkor is Dalmágián, akkor is megrovást kapott...Dehát ezt nekik nem kell tudni. A kérdés már csak az honnan szerez piát...vagy honnan szerezne. Mindenesetre ő komolyan veszi és lélekben ott csahol a gondolat körül, hogy nem lesz egyedül, és hogy pontosan ez kell neki, jól leinni magát, valami társaságban...*
-Olyan igazi töményet...hogy a fületeken folyik ki...olyan száznyolcvan fokosat!
*Persze az alkesz nem lehet annyi, de vagy csak nagyzol, vagy tényleg ennyire nem ért hozzá...Szőlőmagos, ahha, úgy csinál mintha tudná miket beszél...*
-Ahha, nekem olyan van, persze, mindig azt használom.*Ezt jóval halkabban teszi hozzá, mivel fogalma sincs hogyan szerezne és mire használná. Elképzelései persze vannak, de ott még nem tart, hogy meg is valósítsa őket. Csak úgy csinál, mintha...és még jó, hogy nem hallja, hogy Kumiko kicsinek titulálja...(mint minden másodikos csaj és ettől hülyét kap) de erről nem értesül, szóval azon morfondírozik mivel foglalja le magát óra után...A kérdőívet persze kitölti...

1. Egy dolog, amit ma tanultatunk, és új volt a számomra:
Semmi, én mindent tudtam!

Egy javaslat, tanács, hogy mi volt jó:

Javasolni nem tudok, mert nem tudom, hogy véren kívül még mivel lehet rajzolni. Jó volt minden, csak az volt vicces, hogy azt hitted nem tudok olvasni. Igazából már 20 éves vagyok, csak nem látszik, tudod? Meg egyszer már elmondtam, amit el kellett olvasni, ezért volt fura.

Mi az amit Kumikonak másképp kellene csinálnia?
Nem kéne olvastatnia, mert én tudok...Amúgy mindent jól csinált és csinos volt.

Az óra értékelése egy 10-es skálán:

1...ez van, ja hogy kihagytam a 0-át! Az összesen 10!

*Aztán feláll és várja, hogy...igazából nem tudja mit kellene csinálnia. Odamennie valakihez, elhívni sakkozni, vagy...hogyan történnek az ilyen dolgok? Egyszerűen csak áll, nem tud mihez kezdeni és lehet akkorra már mindenki távozik. Amikor pedig erre ráébred ő is elhagyja a termet nagyon gyorsan*


//bocesz a késésért, pontot már nem kérek, de azért kitöltöttem Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Morozov
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : XII. Az Akasztott Ember
Hozzászólások : 20
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Jan. 23 2010, 07:56

*Hát, végül csak eljutott valameddig, és egyelőre még teljesen egyben is van. A verekedésben kapott egy párat, de egyik sem olyan, amit a hosszú évek "gyakorlata" után ne tudna félvállról venni. Szája sarkáról tudomása szerint sikerült elfogadható mértékben letörölni a vért, és amúgy is, annyi zúzódás van rajta, hogy teljesen fölösleges megpróbálni bármit is elrejteni - legyen az új, vagy régebbi. Talán csak azt bánhatná, hogy összegyűrődött és koszos lett az inge (ami az egyetlen eddig tisztességesnek mondható ruhadarab volt rajta). De ha az összképet nézzük, talán jobb is így. Eddig úgy nézett ki, mint egy szakadt csavargó, aki lopott ingben mászkál. Mostmár csak úgy néz ki, mint egy közönséges szakadt csavargó.
Evon, avagy az eddig látott egyetlen normális személy, elvezette eddig az ajtóig, de aztán a gorillája miatt nem tudott maradni hogy egyéb utasításokkal lássa el, így Sasha már megint saját magára van utalva. Na nem mintha nem szokta volna már meg a dolgot. Az már nem az ő problémája, hogy a legtöbb dolgot nem úgy oldja meg magától, ahogy a társadalom nagy része talán azt elvárná.
Vegyük például a kopogást. Rendkívül elterjedt dolog, valószínűleg csak ott nem használják, ahol ajtó sincsen, mondjuk sátorban, vagy barlangban. És tévedés ne essék, Sasha olyan lakásban nőtt fel, ahol igenis van ajtó. Az már más dolog, hogy soha senki nem szólt rá, hogy mit illene tenni normális esetben, magától pedig ilyen "haszontalan" szokásokat nem alakított ki. Persze tudja, hogy mi maga a fogalom, elvégre volt, hogy neki is meg kellett csapkodni ököllel valami ajtót vagy falat, ha jelezni akart másoknak (arról lehetne vitatkozni, hogy az efféle dörömbölés számítható-e kopogásnak, de annak nem itt van a helye és ideje).
Most viszont egyszerűen itt lett hagyva az ajtó előtt, azzal az utasítással, hogy menjen be, és keressen meg valamiféle Akaneszenszejt. És még azt hitte, hogy a Gerard Rowne Wayner idétlen név... Szóval, előtte ajtó, folyosón rajta kívül senki más, aki esetleg figyelmeztethetné... Ígyhát misem egyszerűbb, Sasha fogja magát, és lendületesen benyit, mint ahogy a budiajtón szokás. Elvégre ha valaki nem akarja, hogy rányissanak, az csukja magára az ajtót, nem? Márpedig ez az ajtó nincs becsukva, nagyon is könnyedén nyílik ki előtte.
Belépve más diákok talán visítva menekülnének, gyengébb szívűek és gyomrúak meg lehet, hogy azonnal rosszul is lennének. Sasha viszont olyan érdektelenül nézi a tanárnőt, aki épp egy csirkének vágja át a nyakát, mintha csak arra sétált volna be, hogy a nő éppen dolgozatokat javít. Csak akkor húzza fel kissé a szemöldökét, mikor körbepillantva nem lát konyhaeszközöket.*
- Lenni holnap vacsorrra?
*Nem, Sasha nem rendelkezik a korabeliek normálisnak tartott illemtudásának még minimális verziójával sem, ha ez eddig még valakinek nem tűnt volna fel. Tehát úgy tűnik, még a legalapabb "először illik köszönni" is hiányzik. Igazából nagyon úgy látszik, hogy a tanárnő egyáltalán nem érdekli, inkább a csirkét mustrálja éhes tekintettel.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 24 2010, 05:00


Persze, bárki is elhiszi, hogy a kis edénykékben lévő vér csak úgy hopp előjön? Hogy azt nem folyatták ki semmiből és senkiből? Hogy Akane-sensei nem mocskolná be a kezét vérrel? Háhh, naiv kis kölykök. Természetesen a nő hetenként megkapja a csirkeszállítmányt a manóktól, amit aztán rendre nyakonvág (szó szerint) szépen a tanári asztalon, hogy meg legyen az órai adag.
Aggodalomra semmi ok, nem fog a vér megalvadni, mert rögtön alkalmaz rajta egy kis varázslatot, hogy tartósabbá váljon. Olyan ez, mint amikor befőttet, vagy lekvárt készít az ember. A nő meg már nagyon profi ebben, szóval 5 perc alatt végez is egy csirkével, így már csak alig három darab marad a ketrecben. A testeket egy dobozba hajítja, majd a manóknak odaadja, hadd főzzék meg neki ebédre.
Szereti ezt az időtöltést, ilyenkor legalább mindig letöltötte a felesleges energiákat és a mérgét, persze azért az ital az ott van a fiókjában, ha már esetleg nem bírná eléggé a dühét. Az utóbbi időben meg pláne sok időt tölt a termében, tekintve, hogy a saját lakosztályát próbálja meg, s azonban belül is egy személyt kerülni. Még nem rendezte le magában ezt a dolgot, még nem egészen áll készen, hogy hogyan is kezdjen neki. S mivel éppen gondolatainak mélyén jár, ezért is nem veszi észre először a belépő fiút. Azonban amikor megszólal, rögtön felépillant felvillanó kígyótekintettel, majd összevonja a szemöldökét és felegyenesedik, egyik kezét lazán a yukata anyagába törli. A kimonóit többre becsüli, ezek amolyan "otthoni" darabok, vagyis amiket összekoszolhat nyugodtan. Amúgy is tudja, hogy császárnői pompáját kár lenne felvennie egy ilyen hadművelethez, amikor tudja, hogy nagyon is sok vérrel jár.
Összevont szemöldökkel mered a fiúra, a kifejezés, hanghordozás és szavak ismerősek valamennyire, gyorsan le is futtatja elméjében, hogy a régi vári bálokon milyen népek beszéltek így. Végül a beazonosítás megtörténik. Egy ideig a fiú arcát figyeli, meg úgy egészben a srácot, aki láthatóan igencsak szét van verve. Már megint büntetésre küldtek ide kölyköt hozzá? Pedig nem mindig szokta megbüntetni a sajátjait, maximum ha nagyon kihúzzák a gyufát. Végül évődve dobja a következő csirketetemet a többire.
- Nem. Órai eszköz.
Jelenti ki egyszerűen és röviden, aztán újabb ténymegállapításra jut: ennek a kölyöknek nem ismeri a nevét. De sebaj, Akane okos és eszes, mér véres kézzel nyúl is a fiókjához, kihúzza, aztán már lapozza is a papírokat hümmögve.
- Lássuk csak... Mára egy Alexander Morozov nevezetű diákot vártunk az Extremusba. A nevem Akane Achironu, császárnő, királynő, Extremus karvezetőhelyettes és Átváltoztatástan. Akane-senseinek szólíthatsz, különben a csirkék sorára kerülsz.
Dünnyögi monoton hangon, teljesen reflexből. Tekintve, hogy közben egy vérfolyatással van elfoglalva, most nincs energiája még pluszban sznobságot és arroganciát is csempészni a hangjába. A kölyök meg...
A kép stimmel, bár az aktában lévő képen kicsit jobb állapotban van. Plusz a név is egyezik, vagyis jól sejtette, a gyerek valahonnan északról jöhetett. Int egyet kezével a padok felé, hogy üljön le, majd teljes és hidegvérű nyugalommal nyúl a csirkék ketrecébe, hogy aztán a következő áldozatot lenyomja szárnyainál fogva, a kis nyakacskáját az újabb edény fölé húzza óvatosan, azzal már vágja is el a torkát, hogy a vér az edénykébe folyjon szépen. Mindeközben hüllő tekintetét a fiúra veti.
- Kétlem, hogy magadtól idetaláltál volna, feltételezem kísértek. Feltételezem prefektus volt az illető. Feltételezem, hogy ezek a zúzódások egy része friss. Ebből csak azt tudom megállapítani, hogy már első itt töltött órádat balhéval töltötted.
Hümmögi dallamosan, de amúgy teljesen közömbösen, mintha csak tényeket állapítana meg.
- Szóval mit keresel itt?
Közben egy rongyba törli a kését, a tetemet a dobozba dobja, a kis edénykét megvarázsolja, majd szépen a többi mellé csúsztatja, hogy új tállal új csirkével kezdjen. A természetes és automatikusan monoton mozdulatsorban azonban megakad és egy pillanatra a fiúra mosolyog azzal a bizarr mosoly-hüllőtekintet párosítással.
- Legközelebb kopogj. Biztosra veszem, hogy nem mindig szeretnéd látni mit csinálok idebent.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Morozov
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : XII. Az Akasztott Ember
Hozzászólások : 20
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Vas. Jan. 24 2010, 06:52

*Most hogy a nő felé fordult, alaposabban is megnézi. Azt elkönyveli magában, hogy elég flancos fürdőköpenye van, de szemmel láthatólag nem értékeli, amilyen hanyagul bele törli a kezét. Biztos ez is az a fajta, akinek a bőre alatt is pénz van. Cöhh. Persze látott már pár "kínai" túristát Moszkvában, a kameráikért és fényképezőgépeikért egész jó pénzt adnak a fekete piacon.
Koszos, lazuló kötésekkel takart kezeit szakadt farmerjének zsebébe dugja miután utazótáskáját kényelmesen ledobta a földre. Úgy tűnik tényleg egyáltalán nem zavartatja magát. Azon nagyokat pislog, hogy a csirke nem megevésre van szánva, de emiatt ha lehet, csak mégéhesebb tekintetet vet a félretett, kivéreztetett tetemekre.*
- Lehet enyém?
*Fejével int is a doboz felé, hogy jelezze, mire fáj a foga. Közben érdeklődve körbenéz a teremben, és lazán kócos hajába túr. Mikor aztán a nő papírokat vesz elő, eszébe jut, hogy Evon valami olyasmit mondott, hogy ő itt a háznak a vezetőjének a helyettese, és ha minden igaz, ő pont ebbe a házba fog tartozni.*
- Alexander Ivanovics Morozov, da. Extrrremmus.
*Igen, ezt a szót már hallotta. Azon kevés dolgok egyike, amit az iskola és az igazgató nevén kívül megtudott. Kedve támad rákérdezni, hogy a nő ugyan minek a császárnője meg királynője, de úgy dönt, hogy legalább egy hajszálnyit megpróbálhatna jó benyomást tenni, így letesz róla.*
- Akanneszennszenn... szej.
*Hopp, gondolatban egyszerűbb volt kimondani. De nem úgy néz ki, mint aki különösebben tartana tőle, hogy milyen sorssal fenyegetik. Lazán a mutatott padhoz sétál, és leül a mögötte lévő székre, könyökét az asztalra, állát pedig tenyerébe támasztva. Szenvtelenül nézi a következő csirkét, és unottan szólal meg.*
- Akarni én segít?
*Hátha akkor nagyobb esélye van megkapni a fölöslegben maradt csirkéket. Meg amúgy is, örülne a ha a nő hamar végezne a dolgával, ugyanis semmi kedve egész éjszaka itt ülni.*
- Kísérrrni fel Evon. Nem tudni marradni, kell menni vele rrészeg gorrilla és fiúlany.
*A sérülések említésére először vörös tekintete egészen elsötétül, de aztán mintha megnyugodna, mikor azok frissességére kerül a szó. Elég furcsa, más pont akkor lenne ideges, ha rajtakapják a balhén.*
- Da. Idegesíteni két rrészeg, mosni be egy jó nagy.
*Nem, nem is próbálja tagadni a dolgot. Meg is van rá a jó oka, hogy ne akarja az ártatlanságát bizonyítani, elvégre tényleg ő kezdte. Jelleméből kiindulva pedig valószínűleg akkor is magára vállalná, ha nem csinált volna semmit.*
- Nem tudni, hova kelleni menni. Lettem kitéve bejárrat, tudni semmi. Kelleni beszél igazgató, de lenni késő.
*Tekintetével közömbösen követi a csirke útját, még mindig úgy, mintha épp azon gondolkozna, hogy sütve vagy főve szeretné jobban. Még jó hogy a nyála nem csordul ki.*
- Lenni ajtó nyitva. Amugy meg, én nem hinni, hogy megijedni, látni akárrrmi.
*Most először ölt fel egy széles, szemtelen, vérbeli utcakölyökhöz illő vigyort, mióta belépett a terembe.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szer. Jan. 27 2010, 05:04

Már vágja is el a csirke nyakát, aztán nagyot sóhajt felvont szemöldökkel sandítva a fiú felé. Úgy látszik, hogy félelmetes hatását a kölykökre kezdi elveszíteni. Vagy éppenséggel a gyerekek edződtek meg a mai világban az olyan alakokra, mint ő? Jó, azért régen is rémisztgették a fiatalokat vámpírokkal, démonokkal, mumusokkal, gonosz emberekkel és egyebekkel, de attól még azok rendes gyerek módjára féltek is a rémektől. Nem kekeckedtek a veszéllyel, mondjuk úgy, mint egyes felnőttek.
Mormogva húzza el a száját gondolataiba mélyedve, majd a srácra sandít, hogy az miért néz annyira a tetemeket. A kérdésre már felhördül és csípőre teszi egyik kezét.
- Nem!
Csattan fel keményen, talán túlságosan is dühösen, amikor aztán köhint egyet és folytatja tovább a csirkék kivéreztetését. Igen, csakis az öregség rovására írható, hogy a következő pillanatban kissé megenyhülve hozzáteszi.
- Menj te is az étkezőbe enni, úgy, mint minden más kölyök.
Veti oda flegmán. Ő aztán nem fogja a csirkéket odaadni. Megállapodott azokkal a kis dög manókkal. Ő kivégzi szépen a csirkéket, cserébe neki megsütik kajának ezeket. Ezért nem szükséges neki szerencsére az étkezőbe mennie, hogy találkozzon más emberi lényekkel, mint ahogy általában mindenki így tesz. Persze nem csak csirkéken él, van amit például a kínzókamrájában élő kedvenceinek ad vacsorára. Hetekig elvannak egy csirkén a kis édesei...
Ahogy kimondják a nevét, grimaszolva húzza el a száját. Ez valami förtelem. Ez nevének megszégyenítése... Sóhajtva egyenesedik fel, majd dobja a csirketetemet a többi közé.
- Mi a népednél az úr, úrnő, tanár, miss, hölgy, ecetera, megfelelője? Nah. Azt tedd hozzá az Akanehez.
~Kezdem úgy érezni, hogy nem iskolába, hanem elmegyógyintézetbe jöttem...~
Megcsóválja a fejét sóhajtva, amit persze a fiú vehet ellenkezésnek is a kérdésére. Mivel úgyse fog kapni a csirkékből, így voltaképpen teljesen felesleges a segítsége és amúgy is régóta csinálja már ezt Akane, a csirkék ráadásul még nem is olyan nagy energiát igénylő alanyok.
Vannak sokkal mozgékonyabbak és nagyobbak is.
Újabb nagy sóhaj, a mai éjszakán egyre többször fordul elő ez vele. Feltételezhette volna, hogy a prefektusi munkát már megint magára kell vállalnia, pedig már közölte a kölykökkel, hogy azért tartják őket, hogy csinálják a feladatukat. Mert ugyan mi olyan nagy kunszt beosztani egy gyereket? Neki meg a drága idejéből kellene erre időt szakítania. Most is éppen nyakig a vérben van, erre meg kísérjen el egy szerencsétlent? Szemeit forgatja, majd felegyenesedik és a kését is megtörli szépen egy rongyban. Mormogva tolja be az asztal alá a ketrecet és a dobozt, már úgyse maradt a csirkékből egy sem. Csak a véres edénykéket kell elpakolnia és a hullákat visszaadni a minitakarítóknak.
Lepillant magára és elhúzza a száját.
Egy császárnőnek nem illik véres ruházatban végigflangálnia az egész alagsori folyosórendszerben, szóval irány a raktár. Az ajtót kicsit behajtja, bár nem szemérmes, nem szeretné ha az érzékeny lelkületű kollégák avagy kolleginák kiskorúak megrontásáért mártanák a balhéba Gerard előtt. Így aztán ott leveti a véres ruháját, majd felveszi szépen a szokásos yukatáját //csak anélkül a masni nélkül xD// . Ezt sokkal könnyebb magára penderíteni, mint a kimonóját, szóval megteszi arra a rövid útra. Végül feltűzi haját és megmossa, megtörli kezeit tisztára. Egészen kipofozza magát percek alatt, úgy lépdel ki egy fapapucsban a szertárból. Lassacskán indul el, amint a fiú mellé ér, int egy aprót, hogy menjen vele.
Lassan kinyitja az ajtót, hogy kimenjen az alagsor sötét folyosóira.
- A verekedés túlságosan is nyílt erőszak. Annál van sokkal hasznosabb és célravezetőbb módszer is.
Vonja meg kecsesen a vállát, hiszen ő már csak tudja, hogy hogyan kell bosszút állni, vagy másnak keresztbe tenni. A fiú megjegyzésére mintha meglepetten pislogna, de ez csak egy másodperc műve, rögtön kifejezéstelenné válik arca. Hogy a vigyor, vagy a kijelentés hökkentette meg jobban, rejtély.
- Nem tesz ám jót a hírnevemnek, ha nem félsz tőlem. Kedvelem az extremusos kölyköket, tény, de attól még tégy úgy mások előtt, mintha a mumusod lennék. Különben kénytelen leszek téged a kínzókamrámba invitálni.
Bűbájos, talán fenyegető mosoly a srác felé, aztán újra érzéketlen arccal kilép a sötétbe, Sasha után lezárva az ÁTV terem ajtaját. Nem árt az óvatosság, ha már ilyen sok bátor gyerek rohangál errefelé....


//Köv. hsz mehet a 4. fiú hálókörletbe ^^//

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   Szomb. Feb. 27 2010, 08:48

Kop.... kop.... kop.... kop.... kop....
Nem hallgat mást órák óta, mint ezt az idegesítő, ismétlődő hangot. Az már más kérdés, hogy ezt ő csinálja, hiszen folyamatosan kopogtat körmeivel az asztalán, ahogy maga elé meredve mélyül el gondolataiban. Idegesíti, hogy tudja, mit kellene tennie. Dühíti, hogy már nincs oka a visszavonulásra. Felbőszíti, hogy nem lát már más megoldást, nem tud koncentrálni, a libidója az egekben jár, a magabiztossága meg a béka hátsója alatt jóval... patt helyzet.
Felegyenesedik, majd feszülten sóhajtva lépdel egyik irányba, hogy aztán forduljon és az ellenkező irányba lépdeljen. Ezt a műveletet még párszor megismétli, észre sem veszi magát, annyira belemerül a gondolataiba. Igen nagy dilemmában szenved, még akkor is, ha tudja mi a helyes megoldás. Sőt, Dorothea is csak megerősítette ebben, de mégsem akaródzik nekiindulnia. Mert azért mégis... Miért ő menjen vissza? Ott van az a fránya büszkeség és makacsság, a megszokott hiánytalan és tökéletes életmódja, amikor mindenki csak a kívánságát leste és mindent megkaphatott. Igaz, tényleg ő volt az, aki elmenekült visszavonult, hogy nyugodtan átgondolhassa ezt a hatalmas káoszt. Ennek ellenére nem akar ő visszamenni a lakosztályába, még akkor sem, ha az az ő birodalma.
Még amikor azt a szemtelen kölyköt is ostorozta meg a kínzókamrájában, akkor is hatalmas pánik fogta el, hogy minél hamarabb elmehessen onnan. Kész röhejnek és komédiába illőnek találja már ezt a paranoiát, hogy attól menekül tartja távol magát, amit a legjobban akar megkapni.
Azonban túl hosszú idő telt el.
Ha most visszamegy és eleget tesz vonzalmának, azzal hagyja, hogy az az átkozott pasas kerekedjen felül rajta. Már pedig ezt nem hagyhatja, szóval szépen kivárja, amíg majd feladja a másik ezt a távolságot. De...
- Mi van ha tévedek és nem fog eljönni? Ha túl sokat várattam és nem kellek neki, ahogy Dorothea mondta...
Dünnyögi hangosan gondolatait, visszazuttyanva székére. Felhördülve nyúlik el asztalán, elkínzottan sandítva a tanterem falára. Ott a szomszédban van a lakosztálya, csak át kéne sétálnia és minden rendbe is jönne szépen. Nah de nő létére neki túl kell bonyolítania a teljesen egyszerű problémákat és dolgokat, hogy még véletlenül se tudjon dűlőre jutni.
Tarkóját dörzsölgeti elzsibbadtan, majd felegyenesedik ültében és az egyik fiókját kihúzza, hogy nekikezdjen iszogatni egy finom édes vörösbort. Mert ugyebár az alkohol mindenre jó, ha másra nem, akkor arra, hogy ne is gondoljunk a problémára. Szusszantva önt ki egy kis pohárkába, majd teszi le az asztalra a nagy üveget és pillant hol egyikre, hol másikra. Végül megvonja vállát, majd inkább meghúzza az üveget, a pohárba kiöntött 1 deci bor meg majd a tartalék lesz! Felemeli üvegét, mintha koccintani akarna valakivel, azzal kihúzza magát büszkén, arrogáns tartással és kisugárzással.
- Igyunk.... rám!

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Átváltoztatástan terem   

Vissza az elejére Go down
 

Átváltoztatástan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog.com