Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Pagoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Pagoda   Szomb. Aug. 08 2009, 16:00Íme, itt a helyszíne az Extremus-Japán hét végét jelentő bálhoz varázsolt főpagoda. Maga az ünnepség délután 7-től tart, este 10-ig. A pagoda nem csak kívül, de belül is igen díszes és fenséges, színei az ezüst és a fekete jó Extremus-hoz méltóan. Amint beesteledik az udvaron kis lampionok fognak égni a levegőben lebegve.

A megjelenés kötelezően japán ruhákban, vagyis a lányoknak/nőknek kimonoban, a fiúknak/férfiaknak pedig yukatában illendő megjelenniük.

Maga Akane sensei fogja várni a vendégeket, s nyitja meg az ünnepséget.

Szeretettel várunk...

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 19:36

~....hát megérkeztem.~
Te is úgy látod jobb lett volna a kuckómban maradni? Ki tudja mi lesz itt, talán nem egy japán esten kellene yukatában bemutatkoznom. Na de már mindegy, ehhez támadt kedvem. Ráadásul az új tanévig még elég sok idő van, ami furábbnál-furább programokkal lesz kitöltve, amikhez minden bizonnyal különös öltözékek kapcsolódnak. Nem bújkálhatok addig a szemeid elől. Inkább nyakamba szedem hosszú lábaimat és öblös léptekkel haladok a Pagoda felé. Már amennyire lehet ebben a szerelésben, hisz gondolhatod, hogy nem ilyenhez vagyok szokva. Nem is választottam túl színes darabot, inkább maradtam hű a hozzám illő morcos színvilághoz. Igen, jól olvastad, elég morcos vagyok. Ahogy közeledek a különös épülethez, s látom a lampionok fényét egyre bizonytalanabbnak érzem magam, de a világért sem mutatnám ki eme kételyemet. Hatalmas markommal végigsimítom borostás ábrázatomat, takarva ezzel az apró, zavart mosolyt, ami végigfutott ajkaimon. Mire leeresztem a végtagot, már nem is láthatod, hogy egy röpke percre valami gond támadt volna lelki világom tájékán. Fura, kesze-kusza hajamba túrok, magabiztosan, fittyet hányva arra, hogy esetleg valakinek nem fog tetszeni jelenlétem. Te, azzal, hogy eme sorokat olvasod már talán leltél egy kis örömet érdekes soraimban. Legalábbis reménykedek benne. Tehát nekem is ideje ismerkednem. De mi ez a csend? Nincs itt még senki? Én lettem az első vendég? Igen, ez már biztos. Sebaj, annak is kell lennie valakinek, ahogy utolsónak is. Körbepislogok megérkeztem után, ha van valahol ülőhely letelepedek, s várlak téged, hogy megérkezz. Ha esetleg kíváncsi vagy rám, s szeretnéd hallani különös hangomat szólíts meg nyugodtan. Szeretek ám én beszélgetni....Bár az is előfordulhat, hogy kiszemellek, mint egy áldozatot, és levadászlak szavaimmal. Hisz ismerkedni jöttem, vagy mifene....
De most még várok, s hogy az időt eltöltsem nekikezdek egy pici könyvet böngészni. Szép, barna borítója arany szállal díszítve, ha esetleg kezedbe kerülne -amit kétlek- érezhetnéd mennyire finom a kidolgozása a bőrnek, amiből készítették. Egyedi darab, a nevem aranylóan díszeleg az elülső fedlapon. Nem is könyv ez, inkább olyan jegyzetféle, napló, vagy ki minek hívja. Én minden esetre leírkáltam már ebbe pár dolgot, ami az életemmel összekapcsolódik. Talán a te neved is bele fog kerülni, talán nem. Ez már csak rajtad múlik.


//technikai problémák miatt itt a link a ruhához. Remélem így már jó lesz. http://narablog.com/blog/2008/09/amaryu-shibori-yukata2tn.jpg //


A hozzászólást Tayler Thor Owain összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09 2009, 20:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 19:58

Mélyet sóhajtva néz maga elé és igyekszik úgy lépkedni, hogy véletlenül se boruljon fel a saját lábában. Nem olyan egyszerű ám ez, mint elsőre gondolná az ember, pláne ha a szóban forgó féltünde sajátosan dekoordinált mozgási képességekkel van megátkozva. Eleve felvenni ezt a ruhát rettentő nehéz volt. Ott van mindjárt, hogy azt a több kg-os szövetet magára cibálni nem elég, hanem még a hajtási irányra is figyelni kell, sőt, kiterítve őt egy lepedőre emlékeztette az egész, esetleg egy ormótlan T-re, amit egy vicces kedvű szabó nekiállt kivarrni. Mintha egy óriási, selyem transzparens egyik szavának első betűjét látná. Grr. Amikor először megnézte, sikerült magára borítsa, az obiba pedig teljesen belegabalyodott. Már a sírás szélén állt, neki ez sose fog összejönni, inkább megy meztelenül. Mivel ezt valószínűleg senki sem értékelte volna, utolsó próbálkozásként megkérte egy iskolatársát, aki kedvesen felsegítette rá a gonosz, japán öltözéket. Közben Lycaria elgondolkodott és arra jutott a megállapításra jutott, hogy a felkelő nap országában nem a nindzsák és a jakuzák a legfélelmetesebb ellenség, ellenben a kimono... Az egy vérbeli bestia, a távol-keleti nők, és most az ő átka. A hozzá viselt papucsról, valami getáról talán, ne is beszéljünk, mert szegény lány rendre orra bukott benne, általában egy diáktársába vagy fába kapaszkodva találta csak meg az egyensúlyát. Persze utána meg jöttek a sűrű bocsánatkérések, lassan már a hajlongást is mellékelte volna, annyi embert használt oszlopnak. Legcélszerűbbnek az bizonyult volna, ha a homlokára tetováltatja a „Vigyázz, mert közveszélyes!” feliratot, és felbérel maga mellé testőrnek egy katasztrófaelhárító brigádot. De hát ahhoz még egy kicsit gyűjtögetnie kell, nem mindenki után dobálják a kétajtós szekrény méretű, sötét zsarukat idéző fakabátokat.
Mindegy, próbál nem töprengeni ezen, van elég bosszúsága amúgy is. Rettentően szeretett volna eljönni legalább pár programra a japán héten, lévén a kedvenc országa volt a téma, viszont sajnos nem így jött össze… Annyira elfoglalt volt, lemaradt az egészről. Ennél jobban valószínűleg kevés dolog bánthatta volna, ergo jelenleg annak a sziklaszilárd elhatározásának tett eleget, hogy ezen, az utolsó napon, a lehető legkellemesebben fogja érezni magát és nem teszi tönkre a kedvét felesleges aggodalmaskodással; mint például vajon helyesen vette-e fel a kimonoját. Meg egyébként is, azt el kell ismerje, gyönyörűen néz ki a szövet, egyszerűen csodálatos. Nem minden nap feszíthet ilyen különleges öltözetben, ki kell élvezze. És persze az életben maradás sem hátrány.
Aprót biccent és magabiztosan tesz egy lépést előre… a semmibe. Ugyanis az előbb szerencsésen egy kőről lépett le. Kisebb nyikkanást hallatva imitál a kezével egy túlpörgetett szélmalmot, szőke tincseit össze-vissza fújja a lendület, ő pedig csupán újfent egy szerencsétlen karja nyújtotta biztos kapaszkodónak köszönheti életét. Lángba borult arccal bújik a legyezője mögé, majd hebegve, egércincogáshoz hasonlatos hangon kér bocsánatot.
- Ohh elnézést, én tényleg, öhm, véletlenül, szóval… ne haragudj, bocsánat. – nyögi ki végül zavarát palástolván az említett vöröses legyezőt légycsapó módjára emelgetve, aztán észbe kapva, egyre inkább tükrözve egy paradicsom színét, odébb tipeg, a lehető legsebesebben. Nos, körülbelül olyan látványban részesülhetnek a szemlélődők, mintha egy arany és bíbor színű, sánta pingvin futna az anyja elől, miután valami rossz fát tett a tűzre.
Ahogy lement a vérnyomása emberi mértékre (a kis akcióját követő 3000/600ról), mint a mérgezett egér, lépdel fürgén a célállomás elé, izgatottan csillogó szemmel várja kik, hogyan, miben érkeznek a Pagodába. Utóbbi is lenyűgözi, egyrészt a hideg, komornak tetsző, mégis harmonizáló és fenséges árnyalatok, másrészt az apró lámpások fénye, és a teljes helyből áradó szépség. Valahogy a hangulata magával ragadja, akár ha valóban Ázsiában lenne.
Vissza az elejére Go down
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:02

*Sietősen lépked a pagoda irányába, hiszen késében van. Alig 10 perc múlva kezdődik az est mulatság, s bár nem híve az ilyesminek, mégis illik részt vennie a saját országát búcsúztató estén. Holnap egy új hét, egy más kultúra köszönt rájuk a katélyban, addig pedig még hátra van ez a kis záró ünnepség. Mielőtt bemenne még egyszer ellenőrzi, hogykimonója tökéletesen áll-e rajta, pálcáját az övébe csúsztatja, haját egy gyors muzdalattal ellenőrzi, hogy még mindig feszes kontyban van-e, majd belép a hatalmas ajtókon.
Sminkje, most is nagyon egyszerű, csak egy kis fekete és lila szemhéjfesték, és csersznyepiros ajkak. Pont ahogy a nagykönyvben meg van írva. Magának sem vallaná be, de örül, hogy legalább a púdert nem kell használnia. Bár nem kellett volna gésának öltöznie, ő kimonót csak akkor hordott eddig, amikor kislány korában gésásat játszott, illetve a teaszertartások folyamán. Valahogy hozzá tartozik neki az öltözethez ez a fajta smink.
Belépve, meglepetten veszi tudomásul, hogy senki sincs itt.*
~ Lefújták az ünnepséget? De én erről mért nem tudok? ~
*Aztán, ahogy jobban körbenéz két ismeretlen alakot pillant meg. Egy pillanatig elgondolkozik, hogy visszaforduljon-e és tűnjön el, mintha sosem lett volna itt, vagy csak induljon teljesen a termnek a másik végébe? Végül azonban úgy dönt megkérdezi őket, hátha ők tudnak valamit. Határozott léptekkel odamegy, és udvariasan megszólal.*
- Jó estét! Elnézést, hogy zavarok, de lesz ünnepség? Csakmert nem látok itt senkit...
*Reméli, hogy az illedelmes köszöntés, és a jó megjelenés - már amenyirre jónak mondható - megteszi a hatást és válaszolnak neki.*


//Kimonó: http://www.oldshanghaionline.com/womens/womensclothing/kimono_hp/_largerview/silk_kimono(L)-floral-black-back-600.jpg
Ha megarjátok nézni másoljátok át, mert a ()--jel miatt nem veszi be a teljes linket //

_____________


A hozzászólást Midorikawa Kumiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09 2009, 20:10-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:05

* A francia leányzón most először van ilyen viselet, ezért kissé félénken lépdel a pagoda felé. Élvezi a varázslatos környezetet még akkor is ha az extremus színeiben pompázik minden. Imádott eddig is utazni, de így kényelmesebb, ha nem kell repülőre ülnie, hanem a csodás tájak repülnek az iskola területére. Kiváncsian pislog jobbra-balra, hátha meglát egy ismerős arcot de még nincsenek túl sokan. Meg kell elégedjen a lebegő lampionokkal, és a tücsök ciripelésekkel. Belép a pagodába ami még elbűvölőbb mint gondolta. A zöldes kimonójának lágy suhogása, mintha visszacsengne a magas falakról. Mindent alaposan megvizsgál, és hogy jobban lásson, kisepri a kósza vörös tincseket a szeméből. Így álldogál még amíg el nem kezdődik az ünnepség. Persze számít valamilyen nagy meglepetésre, hiszen ez egy különleges esemény, biztos nem lesz unalmas és kiszámítható. Például most egy ismertlen alakot vesz észre. A bátortalan arckifejezés eltűnik és ismét magabiztos és porcelánszerű lesz Vivien arca. Határozottan lépdel mégis lassan az olvasgató férfi felé. Nem szól semmit egyszerüen leül mellé, közben pedig megfigyeli mégis mit olvas az illető. Csenben van szóval egyáltalán nem zavarhat.*

( Vivien kimononja: https://2img.net/h/i160.photobucket.com/albums/t178/liertosasuke/Japanese%20Stuff/GreenKimono2.jpg )
Vissza az elejére Go down
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:20

Akane bosszús.
Ezen azonban cseppet sem csodálkozhatunk, hiszen a maximalista nőszemély sokkal többet várt, sokkal nagyobb érdeklődést, és sokkal több embert. Mindezek felett abban is igencsak csalódott, hogy országának kultúráját és dolgait egyáltalán nem úgy rendezték össze, ahogyan ő szerette volna, a programok se sikerültek úgy, és egyáltalán...
Nah de most csitt.
Nagy levegőt vesz, majd fúj ki, ahogy belépdel a hatalmas terem hátulsó részéből és körbepillant. Egy pillanatra mintha a száját is elhúzná, ilyenkor szerencse, hogy a hüllő tekintet nem fejez ki semmit se. Különben láthatná mindenki azt a haragot és mérget ami ott bujkálna amúgy. Kecsesen felveti a fejét, azzal belépdel a terembe és fennhangon kezdi el beszédét.
- Üdvözlök mindenkit itt az Extremus hétzáró ünnepségén, melyet ebben a pagodában tartunk. Reméljük, hogy akik eljöttek, azok nagyon jól fogják érezni magukat. A bál végén egy apró meglepetéssel szolgálunk majd önöknek, illetve kihirdetjük a Japán Császár és a Japán császárnő díjat is, amit azok kapnak meg, akikre a legtöbben szavaztak.
Tapsol egyet, s a terem oldalrészén megjelenik egy hosszú asztalsor, rajta pedig finom ételekkel és italokkal nem csak a japán kultúrából, hanem mindenféle jóval. A nő nem pazarol több időt a szavakra, ugyanis a következő tapsnál már a zene is elindul.
Ahogy elindul a zene, nagyot szusszant és megigazítja kimonóját, hogy rendesen álljon rajta.
Mivel diákokkal alapvetően nem igazán akar beszélgetni, észreveszi új kollégáját és hozzálépdel "kedves" mosolyt öltve az arcára.
- Üdvözletem kedves kolléga, ha jól sejtem Ön nemrégiben érkezett hozzánk.


// Íme a zene, ami először fog szólni egy láthatatlan zenekarnak köszönhetően: Hagyományos japán zene//

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:33

Már késésben van, de azért csak elindul, hisz egy bálra, táncestre kis késéssel is be lehet menni. Akane sensei csak nem zárja ki. Így szép apró léptekkel, nyugodtan halad előre. Kölcsön kért Kumiko-tól egy kimonót, hisz sajátja nincs. A kellemes anyagú ruhadarab halkan susog léptei hatására. Amikor lassan közeledik, már kivehető alakja is, rózsaszín ruhája, hatalmas kék masnival (biztosan nem ez a neve) diszíeleg derekán, kiemelve mellei vonalát. Haja különös, ezüstös árnyalatban csillog a pagoda fényeiben. Mosolyog, ami a teaszertartás után talán meglepő is lehet. Ma nem hagyja senkinek elrontani a kedvét. Bár legjobban az emlékeit kell bezárnia lelkébe, és semmi gond nem lesz. Megérkezve lát több ismerőst és idegent is, akiknek illendő módon köszön. Nem sétál oda senkihez, hanem halkan elvonul az egyik eldugodtabb zugába a helyiségnek és kis időt nyer, hogy körbetekinthessen.

//Karim NJK lenne ezek után, bár ha kellő erőm lesz, akkor csatlakozom. http://animeaffairs.files.wordpress.com/2008/08/youwillbemine.jpg //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Evon V. Yung
Prefektus - Extremus
avatar

Male Halak Jelige : Róka Yung
Hozzászólások : 240
Évfolyam : Első
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:40

*Úgy döntött ő is ellátogat a japán hét záróünnepségére, mint extremusos, ezt amolyan kötelességnek is fogja fel. Világoskék yukatát vett fel, és most kivételesen nem töltött fél órákat a fürdőszobában révén, hogy ezen a ruhán tényleg nem sok mindent lehet variálni. Alex valamivel később szabadult be a fürdőbe készülődni, ezért Evon egy "prefektusként előbb kell ott lennem"-mel menekülőre fogta a dolgot, és elindult ide. Namármost eből az "előbb"-ből lényegében semmi sem lett, mert így is késve esett be, de legalább az a tudat megnyugtatja, hogy nincsenek valami borzasztó sokan, így valószínűleg ő sem maradt le túlzottan sok mindenről. Álmos szemdörzsölések közepette húzódik oldalra a fal mellé, meghúzva magát, tökéletesen jelentéktelenné válva. Ehhez igazán ért, vegyülj el a tömegben ahogy csak lehet, ha pedig nincs tömeg, csak húzódj félre és lapíts. Igazából ő ebből a japán kultúrából a ruhákon kívül sokat nem ismer vagy érez magához közel. Najó, a sushi is finom meg a japán ételek. De amúgy számára ez a téma amolyan vakfolt volt. Ő olyan tipikus nyugati városi gyerek, azzal a különbséggel hogy elég volt csak a neten utánanéznie a témának, és máris egy adag tényanyaggal gazdagabb lett. De csak száraz tényekkel, évszámokkal, kultúrával, vallással az, hogy ezeket megjegyzi még nem jelenti azt, hogy meg is érti vagy azonosul is velük.
Mindenesetre ezek a kimonók, és yukaták jók. Szerette őket tervezni. Alex meg nem szerette amíg tervezett, mert nem volt ideje arra, hogy a másikkal foglalkozzon. Még jó, hogy éhen nem halt (tényleg ideje lenne legalább szendvicset készíteni megtanítani, mert ez így ijesztő). A falnak támaszkodik, mindkét kezével a derekát keresztben átfogva, miközben a bálozókat figyeli. Evon személy szerint egyáltalán nem szeret táncolni, arról fogalma sincs hogy tud-e, mert még nem próbálta, de ránézésre meg tudja állapítani hogy szeret vagy nem szeret. És egyértelműen nincs kedvére a tánc. Meg igazság szerint az házvezető helyettesük sem igazán bizalomgerjesztő. Hát hozzá sem fog csak úgy odamenni bemutatkozni az egészen biztos.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:43

A kezdeti ürességet lassan betölti pár érkező lépés visszhangja. Lycaria csodálkozó szemmel fordul a hang irányába és elbűvölve nézi a jövevényeket. Hiába, a japánok tudnak valamit, biztos varázslat, hogy ez a gyilkos ruha ilyen szép is lehet.
Barátságos, őszinte mosollyal és egy halk „sziasztok”-kal üdvözli a többieket, a kezdeti botladozásainak köszönhetően igencsak megcsappant amúgy sem túltengő önbizalma.
Egy pillanatra elbizonytalanodik Kumiko kérdésére felfigyelve, kíváncsi mit válaszol neki az ismeretlen férfi. Bármennyire is ámulatba ejtette a hely, azért némileg bizonytalan is. Vajon megfelelő helyen vannak? Végülis biztos nem tévedtek el ennyien! Az lehetetlen… És miért állna itt a pagoda, hogyha csupán ők téblábolnak el itt? És Akane-sensei? Elvileg ő nyitja meg a rendezvényt.
Azért annak örülök, hogy nem látta az előbbi szerencsétlenkedésem, még a végén varázsolna nekem egy harmadik lábat, hogy megálljak stabilan… Nem lenne túlzottan esztétikus, nem mintha problémám lenne a fél(fa)lábú kalózok stílusérzékével, csak megjegyeztem.
Ebben a percben meg is érkezik a gondolatban említett, újabb forgolódásra adva okot a lánynak. Az érzelmek gyors lefolyásban hullámzanak át a féltünde arcán, először meglepett, majd zavart, végül nyugodt és békés lesz. Az elképedés a tanárnő hirtelen belépőjének, a zavarodottság pedig a szavazásnak szól. Kire, miért, és mikor? Császár és császárnő?
Már politizálnunk is kell?! Nem sok követelmény ez egy fiatal máguskezdeménytől?!
Nos, igen, sosem volt kétség, hogy ő kimeríti a szőke nő sztereotípiát. Szerencsére az esély, hogy valaha komoly tisztséget bíznak rá, esetleg fontos feladatot rónak ki rá, egyenlő a nullával, ennyire rossz emberismerő és intelligenciahiányos egyed kerek e világon nem létezhet, szóval valószínűleg a Föld is megússza, hogy Lycához hasonló, az ész osztásáról véletlenül ellógó személyiség romba döntse ezt a kedves, kék sárgolyót. Meg úgy az egész ökoszisztémát.
A lelki békét természetesen a zene hatására éri el, finoman lehunyja a szemét egy röpke időre, és átadja magát a nyugalomnak, nem törődik többé a számára felfoghatatlan és túlmisztifikált szavazással, majd ha kell, csinálja, amit a többiek is, ahogyan szokta. Addig pedig jöhet a jól-érzem-magam-és-nem-érdekel-más terv végrehajtása. Szerencsére azon nem lepődik meg, hogy míg a dallam tisztán kivehető, zenészek sehol. Betudja a mágiának és kész.
Vissza az elejére Go down
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 20:50

Záróbuli. Pagoda. Banzáááj! Ezekre a címszavakra gondolva indult meg a Pagoda felé az orosz szőkeség, miközben tengernyi mennyiségű papírkupac alól ébredt fel. Vizsga ide, vizsga oda, nem érdekli, befejezte. Zsebébe vágott egy csomag maci alakú gumicukrot, ha már nem csorog a nyála a japán kajára, legalább ne haljon éhen a tüzijáték közben. Bár ha az netán ferdén sikerülne, speciális módon még virslit is lehetne rajta sütni. Japán, Görög, meg kitudja még mi, a végére egy hónap alatt leadja majd testsúlyának háromnegyedét. Yukata ide-oda, és hát végtére is kiadták parancsba, hogy függönyt kell a diákoknak magukra tekerni, és ő karához hűen magára is tekerte a függönyt. Az ajtójából visszapillantott a papírraktárhoz egyre jobban hasonlító szobájába, hogy aztán mély sóhajt kiadva maga után meginduljon a szuperbuli felé.
Söt. Nem is volt meglepődve, hogy a kastély diákjainak még a fele sem jött el. Talán sztrájkolnak, talán találtak egy éleskamrát, vagy befüvezve senyvednek az alagsori hálózat valamelyik zugában. Ha egyszer már itt van, keres magának értelmes társaságot. Jobbra pillant, ballra pillant. Egyedüli hozzá illő személy Akane sensei, akit megpillant, de olyankor nem megy zaklatni a hölgyet, mikor sárkány hangulatában találja. Ha majd kiéli magát egy kis vérengzéssel, harapdálással, akkor majd gratulál neki. Akane sensei után a következő figyelemreméltó, fölöttébb különös személy a falnak támaszkodó, visszahúzódó egyén. Daeront el se kapja a a röhögés, még mindig nem jutott el zsenge agyáig, miért visel mindenki függönyt. Körbenéz, nem lát fekete hajú szadistákat, így nyugodt szívvel indul meg a szöszi felé.
~Talán lézerrel védi?~
Jut eszébe hirtelen, s azon nyomban végig is ellenőrzi magát, legfőképp a fejét és az ágyéka területét, nem cikázik-e ott jobbra meg balra kis piros körhöz hasonlító valami. Lenyugodva emeli vissza tekintetét a falnál ácsorgó fiú felé.
-Üdv Evon!
Köszön rá illedelmesen, be kell vallja, hihetetlenül rég látta a fiút. Azt is el tudja képzelni, hogy Alex egy majomketrecben tartotta fogva az iskolaév alatt. Elég félelmetes alapjáraton az is, hogy a szadista egyed még nem tűnt fel a térképen. De vajon meg érte-e kockáztatni? Mindenesetre a rajta lógó, kék színű yukata nagyon is jól fog majd passzolni a szeme körül keletkező kék folthoz.
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:04

Szőke hölgyike tipeg-topog, vagy éppen botorkál be a pagodába, s egy férfi gyors rexlefszei mentik meg a kisasszonyt egy hatalmas bukástól, de ahogy látod te is, szerencsére megúszta. BÁr ezzel az én figyelmemet is rövid időre magára vonta. De csak rövid időre, hisz egy fekete japán csoda sétálgat már felém, s a lány felé is talán.
-Tudomásom szerint meg lesz tartva, de még minden megtörténhet.
Egy kedves mosolyt is küldök feléje, mondjuk az én állatias arcomról ez kissé morbidul fest, Remélem nem rémítem el mindjárt első merész emberkét, aki hozzám szólt. Kimonója is csodás, csak nem igazán értem miért éppen a feketét szereti. Válaszom uán tovasétál, s helyette egy kis vörös kerül. Vagyis nem a helyére, hanem mellém. Ide ül mellém. Leskelődni akar? Te is így látod? Összecsapom a könyvecskét, s egy sanda pillantást vetek rá, de zavarni nem zavar, hisz olyan csendben ül itt a közelemben, hogy ha nem érezném fürkésző tekintetét talán észre sem venném. Szólni kívánnék hozzá, mikor megérkezik a ceremónia mestere, egy elbűvölő hölgy személyében.
~Ó...Ő meg ki lehet?~
...No igen, mondhatod, hogy a sensei nem egy szépség, s azt is hogy a stílusa szörnyű, de ő is tetszhet ám valakinek. Mint például nekem. Arcomra kellemes vonások sorakoznak, miközben hallgatom különösen csengő szavait. A zene, ami megszólal fokozza az érzést bennem,mintha egy elvarázsolt japán világba csöppentem volna.
~Isteneim...idejön.~
Egy borzongás fut végig a hátamon, amint meglátom felém közeledni, s kérdésére mélyen doromboló hangon szólalok meg, miközben felállok, hogy tiszteletemet fejezzem ki felé. Kisebb fejbiccentéssel köszöntöm, s ha kezét nyújtja esetleg felém európai szokás szerint, csókot lehelek kacsóira.
-Üdvözlöm hölgyem. A nevem Taylwer Thor Owain. Igen, jól tudja, most érkeztem Torneransra. Varázsfegyvertant fogok okítani, az itteni nebulók okos kis fejét megcélozva. Önben kit tisztelhetek, ha nem vagyok túlontúl indiszkrét?
No lám csak, kedves is tudok lenni, és udvarias? Remélem nem lepet meg nagyon. Illemtudo férfi vagyok én, csak egy kissé mogorva olykor.
Már kezdtem volna aggódni, hogy egyedül fogom képviselni a "férfi" nemet, mikor azért az ezüstös hajú hölgyemény utéán besliszant két fiatal úr is, kiket szemem sarkából vizslatok végig, figyelmemet azonban nem veszti el, a velem szemben álló kedves sensei.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amélie Veronique Léontine
Diák - Extremus
avatar

Female Rák Jelige : Jégvirág.
Hozzászólások : 93
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:14

Nem túlzottan foglalkoztatja az a tény, hogy több, mint kicsit csúszott el az idővel. Már eleve, aki nem akar csapzottan a kavalkádba merészkedni, pontosan nem is érhet oda sehova - hisz már szinte evidens az, hogy indulás előtt jut csak az ember eszébe megfésülködni, cipőt húzni, meg efféle jelentéktelen dolgokat elvégezni, amik a nagy kapkodásban elfelejtődtek. Amélie például hadilábon áll az általa viselt kimonoval, még ha túl sokat nem is takar. Mintha már az is attól a ténytől, hogy valaki felveszi, sztrájkolásba kezdett volna, pedig ez lenne a dolgok rendje. Igazán elkeserítő a tudat, hogy még ezzel a tradicionális ruhadarabbal sem találta meg a közös hangot. Csak egy újabb alátámasztás annak a sejtésének, hogy a japánok által már eleve meg van átkozva, és nem saját ügyetlenkedése miatt történnek balesetek akkor is, mikor sushit próbál enni egy japán étteremben elköltött vacsorán...
Mikor eléri a pagodát és belép, a mások által is használt jól bevált taktikát alkalmazza, és a fal mellé húzódik. Tekintetével egyenként méri fel a már ittlévők külsejét, helyenként eltűnődve hümmög is hozzá egy sort, amit véleménynyilvánításnak is be lehet tudni.
Ugyan nem fűz nagy reményt az estéhez, és határozott szándéka, hogy egy fél óra, maximum egy után lelép, alapos körülkémlelés után úgy dönt, addig még fontolóra veszi az ügyet, mivel cseppet sem néz ki olyan szörnyen minden, mint ahogy azt várta volna, számított rá. És még tömeg sincs, ami a manapság igencsak nagy emberkerülőnek számító lánynak külön pozitívum... de ehhez még úgy áll hozzá, hogy várjuk ki a végét, ha ilyen hülye japán zene van, ha nem, aligha hagynak ki a többiek egy ilyen eseményt.
Amíg nem lát meg ismerőst, vagy nem érzi úgy, hogy ideje elvegyülni, úgyis itt marad a falnak támaszkodva, izzasztó harisnyában és kényelmetlen selyemben. Igen, a pohár félig üres.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:25

//Alex öhm.. ruházata: szamuráj cucc. Ne nézzétek Tom fejét hozzá, jó? xD//


"prefektusként előbb kell ott lennem"
Ez volt az a megszólalás, amellyel Evon meglépett előle, így nem is láthatta természetesen, hogy a gengszter milyen ruházatban készül megjelenni a nagy eseményen. Merthogy voltaképpen ő a nagy mágia maffiának a leendő vezetője. Nem mehet holmi kimono-ban, meg yukatában.
Mogorva arccal, ám fenséges megjelenéssel lépdel be a teremben, tekintetével azonnal a szőkeséget keresve. Nos igen, kétségtelen, hogy tökéletesen túlöltözött a kért ruházat helyett. Bár a páncélzatban kissé nehézkesek a léptek, ennek ellenére a hátára és oldalára csatolt katana-k, japán kardok nem tűnnek műanyagnak, sőt nagyon is igazin csillognak fel.
Talán félhetne is Daeron, mert ha lézerrel nem is, pengével még őrizheti a Rókáját.
A gengszter alapvetően nem szokott általában lopakodni, sompolyogni, vagy úgy egyáltalán csendben közlekedni. Az ő lépteinek stílusa: elefánt-dübörgés. A mostani lépteihez pedig még csörömpölés is hozzájárul, ahogyan közeledik a két szőke felé. Összevonja a szemöldökét, majd ahogy Evonékhoz érkezik, gyilkos tekintetével sandít Daeron felé.
- Te meg mégis mit keresel itt? Mit keresel Evon közelében?!
Morrantja, s ahogy odalépdel, szinte birtoklóan karolja át Evon derekát és rántja magához, felszegett fejjel, kijelentve.
- Enyém.
Mintha a mozdulat már önmaga nem fejezte volna ki eléggé eme kijelentését. Gyilkos tekintettel méregeti Daeront, ennek ellenére úgy néz ki, akár egy fenséges vadállat. Egy igazi bestia, aki a sok kis bárány közé robbant volna be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:30

~ Ez volna a buli? Néhány felismerhetetlen étel, altató zene ami méskor még tetszene is, meg a lghátborzongatóbb tanárnő...~ * Ő annyira várta ezt a bulit, mások viszont nem annyira... úgy látszik. Valamivel feldobhatná a bulit de még nincs tippe. Ismerősök nincsenek túl sokan, ezért inkább ücsörög némán az idegen mellett, akit úgy néz ki kissé megzavarta. Nem állt szándékában. Egyszerüen csak kiváncsi volt. Nem nézi tovább. Sőt... már nem is láttja mikor csapja össze a könyvet, hanem csak hallja a csattanást, utána meg a sensei szavait. Mikor Akane feléjük lépked, kicsit összehúzza, magát, de mikor hallja milyen nyájasan társalog a férfival, rá kell jöjjön, hogy pont egy tanárt zavart meg. Ugyanolyan némán mint ahogy érkezett, elhúzza a csíkot a felnőttek mellől, és közelebbről is szemügyre veszi az ételeket. Egyelőre nem kivánt meg semmit sem de muszáj lekösse magát.* ~ Mégis lesz itt valami~ * Felhúzott szemöldökkel figyeli a három fiú közötti feszült helyzetet. Kezébe vesz valami hűsítő italt, és lassan kortyolgatja, amíg a többi diákot méregeti.*~ Legalább ha az egyiket is ismerném... Érdekesebb lenne.~
Vissza az elejére Go down
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:37

*A férfi válaszol kérdésére, és mintha mosolyogna is, bár lehet hogy az inkább egy vicsor... Nem tudja eldönteni. Illedelmesen biccent, meghajol és tovább is megy, hogy szétnézzen a teremben. A díszítés az páratlan, kétség sem fér hozzá, s lassan meg jelenik még pár ember. A sensei is feltűnik és igen csak morcosnak látszik, de nem tud mit tenni ellene. Meglepi, hogy császár és császárnő választás is lesz, erről nem tudott, és őszíntén szólva nem is kíván részt venni ilyesmiben...
A felhangzó tapsokra megjelenő ételek és a megszólaló zene azonban rendkívül kedvére való... Rögtön oda is lép az egyik asztalhoz, hogy elbújhasson mögötte, nincs kedve senkivel sem beszélni. Ahogy arra megy, megakad a szeme Kriszty-n, s meg kell állapítania, hogy remekül áll a lányon a kimonója, annak ellenére is, hogy megváltoztatták annak a színét. Végül úgy dönt, közli a lánnyal a tényt: nagyon szép.*
- Szia! Kár így elbújnod, igazán jól nézel ki.
*Mondja mosolyogva, és ő is elbújik Kriszty mellett, egyáltalán nem úgy néz ki, mintha sajnálná, hogy a másik nem a "tömegben" ácsorog. Remélhetőleg nem zavarja a lányt, bár az határozottan pozitív, hogy most rózsaszín és mosolyog. Jobb mint a múltkori fekete, bár a teára jobb ha nem gondol.*


//Usernek most el kell mennie, de ha visszaér majd ír, ha nem akkor persze NJK, de attól még meg lehet választani császárnőnek, nem fog haragudni érte^^//

//999 cheers //

_____________


A hozzászólást Midorikawa Kumiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09 2009, 21:38-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Silverfeather
Diák - Extremus
avatar

Female Ikrek Jelige : I'm California...
Hozzászólások : 754
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:37

*Este van…és ő már megint késik… nem is kicsit, de ha egyszer az ember tökéletesen akar kinézni, meg maradhat neki a stílusos késés. Így keveredik Serena is a Pagodához. Szereti a jelmezeket, de valahogy ez a kimonó eszméletlen szűk számára. Nem is meglepő, hogy folyamatosan a fekete ruhát igazgatja, mert, hogy feketét választott. Fekete, fehér és kék csíkokkal, hogy menjen a szeme és a bőre színéhez.
Csak, hogy még tovább fokozza az izgalmakat, amik ma rá várnak, teljesen egyedül csattog le. Se Daeron, se senki. Vagyis csak még nem tudja, hogy kedven szőkéje is jelen van az itt egybe gyűltek között.
Eléri a kiszemelt helyszínt, kisebb mosolyt erőltet az arcára, pedig a vizsgák halmaiban fekszik és mégis sikerül még ilyen kicsikarni magából. Semmi kedve nem volt hozzá, de mégis itt van. Szemein megcsillannak az extremus tökéletes színei és persze őszépsége körbekémlel, hogy kik vannak jelen. Kékségei körbe járnak és megpillantja kedvenc szőkéje csodaszép szemecskéit. Mögé lépdel észrevétlenül még, ha késett is. Vékony kezeit, Dé szemeire illeszti, majd megszólal*
- Na, ki vagyok?
*Kérdi játékosan, majd megfordítja a fiút, nem is törődve azzal, hogy neki társasága van*
- Bocsi fiúk, ha nem haragszotok
*Azért még ezt a Nagy Dé mögött sorakozó srácokhoz fűzi, majd végig méri kicsi Szőkéjét.*
- Remélem nem baj, hogy elszakítottalak tőlük
*Mondja vigyorogva*
- Amúgy Uram… kifejezetten jól áll önnek ez az öltözék
*Csípőre teszi kezecskéit és vigyorogva méregeti az előtte álló egyént*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Evon V. Yung
Prefektus - Extremus
avatar

Male Halak Jelige : Róka Yung
Hozzászólások : 240
Évfolyam : Első
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:45

*Ahogy megpillantja a felé közeledő Daeront, lelkesen integet neki, végre, legalább lesz valaki olyan, akit nem csak felületesen ismer, hanem régi barátként üdvözölhet. Szóval megadja a tiszteletet Daeronnak, és nem a falnak tehénkedve fogadja.*
- Szia, rég láttalak ahhoz képest, hogy ugyanabba az iskolába járunk..
*A végére mintha a hangja is kicsivel csalódottabban csengene, mert hát ismerjük el, hogy az embereknek általában fontosak a gyerekkori barátságok, és Evon is pont ilyen. Csak hát mindig fél, hogy a történelem megismétli önmagát, és megtörténik ugyanaz, ami legutóbb, mikor ő, Daeron, és Alex egy légtérben voltak. Márpedig Evon nem szeretne verekedést vagy hasonlót. Viszont beszélgetni igenis szeretne. És igen, nem csak Alexszel, hanem más emberekkel is a földön.*
- Jó a ruhád.. képzeld az enyémet én terveztem..
*És folytatná is szívesen, például élménybeszámolókkal, hasonlókkal, amikről a normál emberek beszélgetni szoktak ha találkoznak, ha éppenséggel nem hallana csörömpölést. Az elején nem is tulajdonít túl nagy jelentőséget a dolognak, mivel ahogy hordul, nem lát rá a bejáratra (szerencséjére).*
- Jött egy fotós, és képeket akart készíteni, szóval meg kellett változtatni a programot, és..
*Csend.
Szünet.
Evon nagy jégkék szemei meg kiesnek a csodálkozástól, és döbbenettől, de egyelőre nem szólal meg. A sokk túl nagy, és túl intenzív.
Csend.*
- .. Főnök?
*Költői kérdés, a szamurájöltözetben becsattogó egyén tényleg nem más, mint Alex, hiába volt a hangjában tömény könyörgés az iránt, hogy csak a szeme káprázzon és igazából mondjuk Wayner lépdeljen be ilyen ruhában a gengszter helyett, azonban nem, Evonunknak sajnos nincs ekkora szerencséje, így mikor Alex átkarolja, és kijelenti, hogy "Enyém", Evon V. Yung 5 másodperces gyorstalpaló segítségével megtanulja hogyan kell a föld alá süllyedni. Viszont..*
- Mi a fenéért vettél fel ilyet? Yukatában kellett jönni, és engedj el, nagyon kényelmetlen ha ezeknek a cuccoknak préselsz. Ouch.
*Ez egy határozott szidás akart lenni, bizony, és már fejti is le magáról Alex kezeit, mert részben tényleg igazán előnytelen öltözék. ha az este folyamán bárkit is ölelgetni akar benne.*
- Na.. *Szusszan, de azért hogy Alex ne sértődjön meg és verje ki a hisztit nem lép el mellőle, azzal csak olajat öntene a tűzre.*
- Amúgy te milyen programokon voltál a japán héten? A Pugnaxosokéra jössz holnap? *Intéz kérdést Daeron felé, mert most elsősorban vele szeretne ki tudja mennyi idő után kommunikálni.
Aztán erről is ennyit. A fene, hát már sosem fog tudni beszélgetni vele? Ki gondolná hogy ez ilyen nehéz. Persze azért megértő mosollyal hagyja, hogy elrángassák tőlük Daeront.*

_____________


A hozzászólást Evon V. Yung összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 09 2009, 21:47-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:46

Lám, lám egyre nő a létszám.
Kezd annyira agyára menni a zene harmonikusan ismétlődő ritmusa vagy mi, hogy lassan kizárólag rímekben beszél. Goethe forogna a sírjában, de ő egész szépen elszórakoztatja magát vele. Mármint persze mást is csinálhatna, csakhogy minek? Úgyis hajlamos mindent elrontani. Ez amolyan természetes mechanizmus nála, mint ahogyan R2D2 folyton csipogó hangot hallat. Nem mintha egy robot annyi minden mást tudna, ám lényegtelen, ez az estély nem a technikáról szól, hanem a szórakozásról. A robotok nem létezése ebben az alternatív középkorban, részletkérdés.
Csöndben nézelődik körbe-körbe, aztán próba-szerencse alapon körbejárja a helyet, keresve olyan területet, ahol könnyen beláthatja a Pagodát. Nincs kedve útban lenni, meg amúgyis, ez nem tűnik annak a tipikus perdüljünk táncra és verjük a ritmust a combunkon, meg cintányérral csattogjunk típusú rendezvénynek. Mármint ezekben a ruhákban megmozdulni is művészet csúcsa és netovábbja, táncolni meg egyenesen varázslatnak minősülne. Na persze egy mágustanodában a bűbáj nem is olyan fehér holló. Inkább szürke, a szürke szép szín.
És ennek a különös ételnek is előtte lehetne a fentebb említett árnyalata, akkor esetleg belekóstolna a lány. Így azonban… hát, nem túl bizalomgerjesztő. Köztudomásúlag vegetáriánus, szóval eleve nem tartozik a Nagy Sushifalók Nemzetközi Egyesületébe, már amennyiben létezik ilyesmi. Azért itt felmerül a kérdés, hogy bármelyik szövetség vagy szervezet bevenné-e a lányt a tagjai közé. A válasz egyértelmű.
Sóhajt egyet és csakúgyvéletlenül elnéz az újonnan érkezettek felé, majd egy pillanatra a szemei kistányér méretűre változnak és rajzfilmfigurákat megszégyenítően kimerednek. A keze szinte önkéntelenül emelkedik fel abba az irányba mutatni, és a világra rácsodálkozó kisded hangján szólal meg tőle szokatlanul hangosan, ám azért nem fülrepesztően harsányan:
- Jééé, az egyik szamurájpáncél életre kelt! – aztán mikor rájön, hogy tanácsosabb lett volna ezt magában tartani és esetleg jobban megerőltetni a látását, a tökéletes beégés elkerülése végett, újfent elvörösödve fordul vissza a kajás asztal felé, és a butaságáról elterelendő egymás után négy-öt apró, fehér süteményszerűséget nyel be, hátha legalább a porszívóvá változást sikerül elsajátítani ezen gyors falatozás keretében. Nos, ha azt nem is, a megfulladás ifibajnok szinte megy neki, hamarosan rekedt varjút idéző frekvencián kezd köhögni. Szerencsére ezt már csak a közvetlen közelében állók hallhat(ná)k. A Notre Dam-i toronyőrtől ellesett testhelyzetben bújik ismét a legyezője mögé és megpróbálja mély levegővételekkel lesegíteni az immár részlegesen szabad torkán a furcsa sütit, miközben elhatározza, hogy még öt perc és halmazállapot változás törvényei ide vagy oda, ő bizony bemutatja az elpárolgást. Bár az arcszínéből inkább a spontán szénné égésre következtethetnénk, megint a kimonojához illő színben pompázik.
Vissza az elejére Go down
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 21:58


Felvont szemöldökkel méri végig az új tanárt, azzal a kérdésére természetesen válaszol is negédes kis mosollyal az arcán. Némileg meg is hajol, ahogyan azt egy japánnak szokás tennie bemutatkozásnál (vagy köszönésnél).
- A nevem Akane Achironu, Császárnő, Királynő, az Extremus karvezetőhelyettese, illetve Átváltoztatástan tanár.
Elő is veszi legyezőjét, mellyel finom mozdulatokkal juttat magához is egy kis levegőt. Persze kezét nem nyújtja a másik felé, ugyan úrinő, sőt, arisztokrata családból és körökből származik, nem kedveli az európaiak nyálas szokásait.
Felnevet, de nem egészen telt és kedves nevetés ez, mint ahogy a nőnek általánosságban véve furcsa a kisugárzása is. Amikor azonban nevet szemérmesen (?!) szája elé húzza a legyezőt, amivel igazából szénfekete száját takarja. Nem lenne túl jó magyarázkodni ezzel kapcsolatosan, kedveli, hogy senki sem ismeri átváltozott formáját. A hüllő szemek pedig Tayler felé pillantanak.
- Varázsfegyvertant? S netán harcban is ugyanolyan jártas, mint a fegyverekben?
Kérdi szinte játékosan hangzó szavakkal, miközben körbe pillant a diákokon.
Vannak akik láthatóan jól elvannak, mert van ismerősük, azonban vannak olyanok is, akik egyáltalán nem állnak szóba egymással szinte. Össze is vonja a szemöldökét erre, nem szeretné ha az ünnepély tönkremenne, vagy unalmassá válna. Aprót int a férfinak, hogy várja meg, majd kecses léptekkel indul meg Lycaria felé. Hűvös kezét a vállára ejti, ahogy lepillant a lányra a kígyószemekkel.
- Lycaria kedves, egy bál az ismerkedésre jó.
Azzal szinte a kisugárzásával húzza szépen a lányt oda Vivien-hez.
- Íme, ha jól sejtem önök kartársak. Ugyan hímnemű egyeddel nem szolgálhatok táncpartnerül, maximum ha a kedves Extremusos fiúkhoz lépdelnek.
~Akik kétlem, hogy pont hölgy-társaságra vágynak...~
Jegyzi meg magában, miután látja Alex Evon-ölelgetős hadműveletét, de visszapillant a lányokra.
- Azonban úgy hiszem több témában is egyezik majd az ízlésük.
Mosolyodik el újra szenvtelenül, s következő áldozata természetesen egyik Extremusos leányzója, Amélie következik. Szintén a vállát érinti meg, mintha ez a kezdő fizikai kontaktus valami figyelmeztetés volna. Mosolyogva méri végig, elismerően biccentve.
- Igazán szép ruhád, el kell ismernem. Úgy vélem, ha van kedved, csatlakozz az egyik társasághoz, vagy ha unalmas tanári csevejt szeretnél hallani, akkor a tanár úrhoz és hozzám is jöhetsz.
Pillantanak rá a hüllőszemek, hogy aztán mosolyogva pillantson körbe. Ha a lány esetleg azt választja, hogy a tanárok mellett szeretne kínlódni, akkor természetesen követheti sensei-t, amint visszalépdel a férfihoz mosolyogva.
- Gomen...(Elnézést) De mint házigazdasszony...*nagyot sóhajt nem befejezve a mondatot* S Ön honnan származik, kedves Thor...?
Tapsol egyet újra, hogy a zene váltson, s a fiataloknak is jobban tetsző legyen, pörgősebb azért.


//Nos, először is, mivel úgy látom, hogy megvan körülbelül a létszám, ezért a PÜ-ket küldjétek el nekem, hogy kit szavaztok meg az est Császár és Császárnőjének!
A zene pedig:
Gackt- Vanilla
Gackt- Mizerable
Becca- I'm Alive
An Cafe- My heart leaps...
Boa- Rock with you //

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:21

Mielőtt láthatatlanul kiosonhatna a pagodából, olyan helyet választva, ahol nem teszi tönkre mások szórakozását, végigfut rajta a jeges borzongás és Akane-senseijel kell farkasszemet néznie. Noshát, ez kifejti az estély horrorba való átmenését, legalábbis a számára, már előre készülne rá, hogy na, ezentúl egy átokkal többet kap a fejére, de meglepetésére semmi ilyesmi nem történik, sőt. Ma is tanult valami újat, a sensei ugyanis vagy jó házigazda, vagy átment társközvetítőbe. Lycaria az előbbire tippel, nem tudja elképzelni a nőt sem kerítőnőként, se barátkeresőként, bár lehet nem így hívják azt, mikor odairányítják az egyik kartársához. Hívják ezt bárhogy?
Mindegy is, mély lélegzetet vesz és odabotorkál Vivien elé. Előtte is szerette volna megszólítani, csakhát ahhoz némi bátorságra és szociális képességre lett volna szüksége. Olyanja meg nincs. Az ajánlatra, hogy az extremusos fiúkhoz csatlakozzanak, behúzza a nyakát és még közelebb somfordál a kartársához. Mosolyogva nyújtja felé a kezét és igyekszik bizalomgerjesztő képet vágni a vörös hajú lány felé. Picit félelmetesnek tűnnek egy nyúlbéla féltündének, ellentétben a csendes Viviennel.
- Szervusz, Lycaria vagyok. Eddig sajnos nem volt szerencsénk, úgy látszik ez az estély mégis tartogat meglepetéseket.
Szerencsétlenül nevetgél, megint megeredt a nyelve, hiába, a dumaládaság igenis hátrány, mondjon bárki bármit. Amilyen csöndben meg tudja húzni magát, most olyan szómenés jött rá. Zavartan a füle mögé tűri egy kósza, kilógó hajtincsét, bármennyire társaságkompatibilis, nehezen ismerkedik, folyton fel van készülve elcseszett személyisége egy újabb támadására saját maga megalázása felé.
- A kastélyban maradsz nyárra? – érdeklődik kíváncsiságtól hajtva, témákban sose volt a toppon, ellenben ez egész jónak tűnik, valóban szívesen hallaná a lány válaszát, eddig senkit se sikerült megkérdeznie. Ő valószínűleg itt marad, otthon se az édesapja, se az édesanyja nem látná szívesen. Azért a kastélyban lakni amúgyis egyszeri élmény, felnőtt korában biztosan nem megy tanárnak – nincs aki felvenné -, ergo most, ebben a pár évben van csupán lehetősége a Tornerans falai közt tengetni katasztrófákban bővelgő, hétköznapi életét.
Közben egy az előbbinél kevésbé tradícionálisabb, sőt, modern zene hangzik fel, bár ugyanúgy tetszik neki.
Vissza az elejére Go down
Gabriel C. Griffith
Diák - Extremus
avatar

Male Rák Jelige : Földre pottyant angyal
Hozzászólások : 124
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:26

*Szörnyen zavarban van amiért ilyen későn érkezik meg, látszik is, hogy egészen idáig rohant, kipirult arcán és zilált hajából. Bár nem is csoda ha elfáradt, ilyen yukatában rohanni kész tehetség, ráadásul japános fapapuccsal egészítette ki, hogy teljes legyen az összkép. Apropó, az összkép... Egyszerűen nem tudja elérni, hogy férfiasan nézzen ki. Bár mondjuk lehet hogy annak is van köze a dologhoz, hogy gyakorlatilag ruha van rajta. De ha így végignéz rajta valaki, maximum a virágokat hiányolhatja a hajából - pedig az nem egy férfias viselet. Gabrielnek viszont kétség kívül jól állna.
Mikor végre kifújta magát, el is indul szétnézni, hátha találkozik valami ismerőssel. Elvégre származása ellenére nem egy társasági egyén. Sosem menne oda magától valakihez úgy, hogy nincs valaki a háta mögött, vagy ő nincs valaki más háta mögött. Sajnos a sors félénk természettel áldotta meg. Persze sem ez, sem elfújja-a-szél alkata nem lenne tragédia, ha az ég lánynak teremti. De nem annak teremtette.
Biztos szeret vele a sors csúnya tréfákat űzni, ugyanis az első ismerős akit megpillant, az Achironu-sensei... akinek a óráján vérrel teli tálkák voltak, és abba kellett belenyúlni, meg azzal rajzolni... Még most is rosszul van, ha belegondol.
Ám mégsem ez az, amiért kiszalad a vér arcából, mikor meglátja a nőt. Egyszerűen csak eszébe jut hogy az hogy beszélt Weekoról, és hogy célzásai alapján miket akar csinálni vele.
Egy pillanatig dermedten áll, mint valami kisegér aki egy viperával találja szembe magát, aztán végül fogja magát, sarkon fordul, és szinte pánikszerűen elsiet. Csak akkor vesz újra levegőt, mikor végre olyan ismerősöket pillant meg, akikhez szívszélhűdés nélkül oda mer menni.*
- Evon, Alex!
*Már pár méterről integet, és halk klattyogással oda is siet a pároshoz... Akarommondani négyeshez. Merthogy csak most tűnik fel neki, hogy két teljesen ismeretlen is jelen van. Egy fiú, meg egy... nagyon sápadt bőr, nagyon sötét haj... és még a hyakumonogatari kaidankai nagyon élénken él emlékezetében... tehát mi jut eszébe a lányról? Kísértet. Rémülten nyikkan is egyet, és féloldalasan behúzódik Alex háta mögé. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:39

Rátekeredő függönynek egyik zugából kínlódva veszi elő az oda begyömöszölt csomagot. Hiába, a gumicukornak nem lehet ellenállni. Mikor a csomag végre napvilágra kerül, kibontja, s mély extázisba esik, mikor a kiáradó gyümölcsillat megcsapja orrát.
-Áhh!
Sóhajt mélyet, hiszen egész héten polip meg sushiszagot érzett, sőt, már önmagát is gömbhalnak képzelte. Belemarkolt, hogy a zacskó tartalmának felét a szájába nyomja, s természetesen intelligens mozdulattal Evon felé fordította.
-Nyamm.
Hogy ezzel valójában mire is szeretett volna utalni, rejtély. Ám még mielőtt Evon kezét felemelte volna, még mielőtt megízlelhette volna a mennyei ízek kavalkádját, megjelent az utolsó szamuráj. Hátán végigvonaglott a libabőr a csörömpöléstől, s be kell vallani, először azt hitte, Alex trollnak öltözve vonul végig a pagodán, csakazért, hogy a figyelem központjába kerüljön. Nagy szemekkel fordult hátra, lenyelte a szájában tartott édességet, hogy aztán újra megtömje. Veszettül rágni kezdi, végtére is, ki kell élvezni életének utolsó pillanatait. Nem is mer inkább ránézni a katanákra. Szentisten!
-Megjött a fegyvertár.
Mondja vigyorogva Alexnek, szegény annyira üldözési mániás, hogy képtelen rájönni, esze ágában sincs Evont lenyúlni tőle. Kikéri magának, hogy mások szerelmét ellopó stricinek nézik. Ez azért több a soknál.
Úgy tünik, a sors kegyes hozzá, vagy csupán fortuna szállta meg. A hajbakapás előtt megjelenik Serena, az Ö kedvese. Végigpillant rajta, egy apró bólintással megjegyzi, hogy ezt az egyedet lefoglalja éjszakára, majd tekintete visszatér a gerlepárra, Tomra Szamuráj úrra és a Rókára. Jelezni szeretné gyerekkori barátjának, hogy jobb, ha beletöm valamit (khm) a szájába, mert ha beszélgetésbe elegyednek, akkor annak sumo lesz a vége.
-Én megszálltam a teaházat, és annyit tömtem magamba, hogy imádkozhatok a hasmenés elkerüléséért. Hallottam, eléggé félelmetesre sikeredett a labirintus, még jó, hogy elaludtam.
Megcsóválja fejét, azonban mikor ajkai ismét szólsára nyílnak, egy veszett egyed zavarja meg meghitt beszélgetésüket. Rápillant az érkezőre, Serenára, vissza az érkezőre. He?
-Ö Serena. Füvezőtárs, Csillaglány.
Mutatja be szerzett szerelmét a három férfinak, bár az imént érkezőt egyelőre nem tudja melyik nemhez sorolni.
-Egyébként hogy sikerült a bemutatód?
Barátságos "nem érdekelsz Alex, nem te vagy a jani" mosollyal tekint Evonra, ha nagyon akar, tud ő is Lestat szadista szamurájként viselkedni. Kezével finoman végigsimít Serena derekán, neki bizony kettő kell.
Vissza az elejére Go down
VendégTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:40

* Épp gonoszkásan nevet, alig hallhatóan, a fiúk jelenetét kémlelve, mikor valami fagyos közeledikfelé. Az ő arca is olyan fagyos lesz. A bátortalan kartársa érkezik meg Akane sensei-el. Márvány szerű lesz az arca amíg a nő magyarázatát hallgatja, de nem pislog, meg se szólal csak a nőt nézi mereven. Megvárja míg visszasétál a másik tanárhoz aztán nagyot sóhajt és égre normális arcot vágva fordul kartársa velé, aki már el is kezdett locsogni ami egyáltalán nem zavarja.*
- Én Vivien vagyok. Meglepetésnek is nevezhetnénk... * Mosolyog miközben megnézi jól magának a többi jelenlevőt. aztán megint elkezd nevetni.* - Hova jutottunk! Akkane sensei valamelyest kedves volt! Vagy inkább figyelmes... * Megvakarja kicsit a fejét aztán folytatja.* - Úgy néz ki annyira szerencsétlenek voltunk, hogy már nem bírt nézni se minket.~ Végülis van benne valami.*
- Hazautazom körülbelül két hétre Franciaországba, bár biztos elutazunk valahova. Anyuék szeretik a tengert nagyon. Én se tartom rossz ötletnek. Tetszenek a tengerparti bikinis bulik. Te itt maradsz? * Ez a két hét nem épp a legjobbkor jön, mivel a lánynak vizsgáznia is kéne. Reméli összejön majd valahogy, mert ha nem ő issza meg a levét. Az apja nem örülne neki ha megbukna. Főleg az eddigi kitűnő eredményei után. Legalább átmennie muszáj lesz.*
- Érdekesek azok a srácok. * Bök Evonék felé, sunyin vigyorogva. Ismét felveszi a poharat az asztalról hogy kortyolgasson egy keveset. Meglepő volt a változás zene téren. Nem tudja megmagyarázni sensei miért inkább ezeket a zenéket "varázsolta" ide nekik. Lehet szeretné ha másabb lenne hangulat... Vagy ki tudja. A lényeg hogy kicsit furcsa így a zöldes kimonójában, a virító vörös hajával.* ~ Biztos nem voltak vörös emberek japánban... Elég hülyén nézhetek ki kimonoban.~ * Ő persze nem nagyon érzi a különbséget de Akane biztosan.*
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:46

Császárnő, Királynő és még karvezető helyettes is? Ajjaj, ezzel itt bajok lesznek. Legalábbis számomra. De majd elválik, hisz arcán azért egy kedvesnek mondható mosoly látszik, amit felém intézett. Remélem. Kezét nem nyújtja, amint azt te is láthatod, csak meghajol, melyet én viszonzok kézcsók helyett, ezzel is jelezve, hogy tiszteletben tartom szokásait.
-Örvendek a szerencsémnek, hogy megismerhetek egy ilyen csodás hölgyet.
Határozott a hangom, egyáltalán nincs szándékomban a hízelgés, de ha tetszik hát tetszik. Őszinte vagyok, s szókimondó, amivel később lehet, hogy magamra haragítok még valakit. Sőt az is lehet, hogy a különös nevetés, amit eltakar a hölgy talán el is riaszt és viszakozni fogok. De most még itt álok vele, és hallgatom vékony ajkaiból áradó szavait, melyekkel a harctudásomról érdeklődik.
-Nos az, hogy a harcban mennyire vagyok otthonos legyen az én titkom. Hisz az mindenkinek kell. Idővel ki fog derülni.
Figyelemmel kísérem, amint a lányokat rendezi, hátukon borzongató érzést keltve talán. S visszatérte is kedves számomra, akkor is ha ezt nem hiszed el. Hallgatom az újabb dallamokat, melyek már inkább szólnak az ifjúságnak, s közben az étkek felé indulok, megkérve Akane-t, hogy velem tartson. Lassan sétálva mellette felvonom kissé a szemöldököm, hisz nem szólítottak túl gyakran a felvett nevemen.
-Semmi probléma kérem. Újzélandról származok, Thames városkából hölgyem.
Apró falatokat szedek magamnak egy tányrra, nem mintha tudnám mik is ezek, de szimpatikusan festenek. Remélem nem leszek rosszul az ízüktől. Szemem sarkából figyelem beszéllgető partneremet, s gondolkodok rajta miért olyan ismerős nekem. Mintha minden nap látnám környezetemben eme tekintetet.
-Elnézést, de olyan ismerőnek tűnik nekem, nem lehet, hogy már láttam valahol?
Na most mondod azt, hogy ez a legrosszabb csajozós duma, amit csak egy férfi ki tud ejteni a száján. Nem baj, nem érdekel. Az viszont igen, hogy mit válaszol és velem tart-e az étkezésben, vagy inkább rohangál tovább a gyerek sereg körül, amit teljes mértékben megértek.
~Érdekel még sok dolog vele kapcsolatban, de mit kérdezhetek én itt? Csevegek vele az iskoláról, s majd csak alakul valahová a szóáradat.~
-Meséljen nekem, milyen az Átváltoztatástan? Szeretik a diákok?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Pagoda   Vas. Aug. 09 2009, 22:51

Alex felmordul, amikor Evon csodálkozva kérdezi, hogy tényleg ő az? Ez amolyan helyeslés féleség, mindössze Alex alapvetően nem az a fecsegő fajta. Ő az a tipikusan mindent tettekkel bebizonyító alak, ráadásul mindezt erőszakosan teszi. Ahogy Evon nyafogni kezd, gyilkos tekintetét éppen a szőkeségére ráveti, és mormogja végül.
- Netalán azért szöktél el ilyen hamar, hogy ezzel a senkiházival tudj beszélgetni...?!
Csattan fel rögvest morogva, de aztán végülis csak nem szól semmit se, azért se engedi el a szöszkéjét.
Övé és kész.
Ekkor jelenik meg a színen Serena, aki rögtön Daeronba csimpaszkodik, ergo Alex igencsak meglepett tekintettel méregeti a lányt és a magát biszexnek valló fiút. Évődőn vigyorodik el szélesen, Evon fülébe suttogva halkan.
- Úgy látszik a kis udvarlód más lyukat talált magának...
Jegyzi meg gúnyosan, nála egyértelmű, hogy mi a véleménye a nőkről. Nem hímsoviniszta, mindössze túl gyengének találja a nőket, nem olyan jó a teherbírásuk bizonyos területeken. Mindezek mellett azt is el lehet mondani, hogy egy közös vonása van velük: A férfiakat szeretik. S hogy pontosítsunk, ő Evont szereti.
Ekkor csendül fel a Vanilla, mely jobb azoknak, akik nem ismerik a dalszöveg jelentését. Ám Evon nagy szerencsétlenségére a gengszter nagyon is jól ismeri, elvégülis származása keleti, annak ellenére, hogy végül Amerikában nőtt fel. Sunyin, szélesen vigyorodik el felcsillanó szemekkel. Tulajdonképpen ezt a sunyiságot még a rókák is megirigyelhetik, olyan mesteri.
Lehajol szépen az ő Rókájához, majd a fülébe suttogja nagyon halkan.
- Ugye te is érted ezt a számot Róka Yung...?
Kérdi halkan, miközben keze hátul a derekánál a fenekére csusszan. Alexnek és a perverzitásának természetesen nincs határa, főleg egy ilyen számnál, ilyen szöveggel.
Mormogva sandít Daeronra, hogy az még mindig beszél hozzájuk. Még mindig Evonnal beszél, amikor neki(k) sokkalta másabb programjuk van, mint az idétlen szövegét hallgatni. Morrant egyet a szöszi felé, majd úgy válaszol tulajdonképpen Evon helyett.
- Nagyon jól sikerült neki, benne is lesz egy cikkben, meg a cuccai is.
Kaján kis vigyor.
- Meg is jutalmaztam.
Azzal már elő is veszi az egyik katanát, persze rajta marad a tartója is (amit most user röstell megnézni, hogy pontosan hogy is hívják), azzal lapogatja meg Daeron buksiját lekezelőn, gonoszul vigyorogva egy sort.
- Mi lenne ha elmennél Naposfiú a Csillaglányoddal táncikálni egy kicsit...?
Ekkor rohan feléjük egy miniszöszi, alias Gabriel és meglepetten konstatálja, hogy az említett egyén mögé bújik. Meglapogatná az ő fejebúbját is, ha lenne szabad keze, de azért bátorítón lemosolyog rá.
- Szevasz kölyök, hát te mit bujkálsz ott...? Talán a csúnya bácsi megijesztett *gonosz, csúnya, sunyi vigyor Daeron felé* Esetleg megsimogassam a buksiját a katana élével is?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pagoda   

Vissza az elejére Go down
 

Pagoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Kalandok, programok :: Négy hét a világ körül :: Japán hét - Extremus-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog