Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Poros raktárterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Pént. Dec. 04 2009, 14:33

Na és akkor én melyik kategóriába tartozok? Még szerencse, hogy nem tartom magam még szépnek sem, nemhogy nagyon szépnek...
- Na hallod, rajtam aztán ne múljon a jövőd.
Előkeresek egy tollat, hogy egy megsárgult papírlapra rákarmoljam nem igazán szépnek mondható kézjegyemet, s azt a fiú felé nyújtsam.
- Majd igyekszek híres lenni. Más kérdés, hogy még azt sem tudom, hogy mit is akarok az élettől.
Mókásnak szánt megjegyzésén kicsit elgondolkodom. Hiányoznék én egyáltalán valakinek? Nem hinném, hogy túl sokat siratnának engem. Esetleg Kumiko az, vagy talán még Amelie, de senki más, persze nevelőanyámat leszémítva. Ó, ez így már három...de minden bizonnyal mindhárman túlélnék hiányomat. Nagyon pici porszem vagyok én az élet minden területén.
- Csak nyugodtan. Annyit kérek csupán, hogy valami szép halált válassz nekem. Esetleg fojts bele a forrócsokiba.
Na ezek után aztán sok életkedvet vélhet bennem...megnyugtatásképp, ami lehet, hogy nekem szól, s nem is neki, most is, mint oly gyakran kedesen mosolygok. Talán ez a mosoly az én álcám? Lehetséges, bár figyelni kell ám arra, amit mondok, hisz nem véletlen egyetlen szavam sem.
Mögötte haladva, s figyelve későbbiekben a fiókkal való harcát egyre nagyobb kíváncsiság bújkál bennem. Szerencsemre ő szívte be a nagyobb adag port, s én csak a maradékot kapom, amitől hapcizni kezdek, majd lesnék bele mellé lépve a fiók mélyére, de én is hallom a moszatolást, így maradok mögötte. Terelget lassan hátrafelé, tekintetem a fiók és a fiú vállai között cikázik.
- Más csak nincs itt...bár ki tudja.
Suttogok közel hajolva hozzá, fülébe suttogva, de hogy miért is beszélek ilyen halkan magam sem tudom. Valószínűleg a védelmezése arra késztet, hogy csendben maradjak. Pedig szívem szerint odamennék a fiókhoz és belelesnék. Nem igazán félek az állatoktól, lényektől, így nem értem reakciómat ezzel a hátrálással, susogással kapcsolatban sem. A hirtelen mozdulat, amivel a fiókot kihrántja kicsit meglep, így összerettenek, de el sem veszem a szemem onnan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Főmesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások : 172

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Pént. Dec. 04 2009, 20:10

*Egy pár pillanatig nem történik az ég világon semmi, bár a motoszkálás továbbra is tart, viszont semmi több. Viszont az nem nevezhető kaparászásnak, inkább mintha odabent valami nem találná a helyét és a fiókban faltól falig cikázna. De még nem tűnik elő egyelőre, úgy fest nagyon jól megvan a fiók sötétebbik felén, ahol senki nem láthatja.
Mindeközben más furcsaság is történik ám. Kriszty hirtelen úgy érezheti, hogy valami megkopogtatja a vállát, mint amikor egy ember fel szeretné hívni a másik figyelmét, aki háttal áll neki. Viszont ez a valaki nem ember, így helytelen rá a valaki megnevezés. Nevezzük inkább valaminek. Ha Kriszty hátrafordul, akkor bizony szembe találhatja magát egy fa nyéllel és az ahhoz tartozó cirokköteggel, ami a földet súrolja. Bizony egy seprű áll a lánnyal szemben, teljesen önállóan.
A vállkopogtatás ideje alatt a fiók irányéban is felgyorsulnak az események, ugyanis abból hirtelen, valami fehér ugrik Paolo felé, minden bizonnyal az imént még motoszkáló valami. És ez a valami meg a fiú arcát veszi célba. Ha csak nincs a srácnak átlag feletti reakcióideje, akkor az a fehér valami pontosan az arcába repül és beteríti azt. Az egész olyan érzés, mintha egy erős kéz próbálná a fiú arcáról levakarni a porréteget, egy portörlő ronggyal. Ugyanis az a fehér valami egy rongy, amit minden bizonnyal portörlésre lehetne a legjobban hasznosítani. És a rongy nem nagyon szándékozik elhagyni a fiú arcát, amíg le nem vakarja feltehetőleg az arcán lévő porréteget, ha nem az egész arcát.
Ha a lány nem tesz semmit a seprűvel és inkább a fiúval törődik, akkor az addig kopogtatja a lány vállát, amíg az kézbe nem veszi, még akkor is, ha már szemben áll vele Kriszty. Éljen a takarítás eszközeinek lázadása!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Hétf. Dec. 07 2009, 23:50

* Jelenlévőket sosem kategorizálunk // Razz // Vidáman mosolyog, hiszen jól érzi magát, a lány társasága kedvező és még valami nagyon izgalmasat is találhatnak. Bár a fiú nem nagyon kedveli a kalandokat, nagyon tud félni, ezt meg soha és senkinek nem vallaná be, így muszáj mindig hősnek lennie, hogy nem lássák mennyire reszket. Volt olyan időszaka, amikor ezt ráfogta az izgalomra, de múltkor otthon az erdőben, nah az nem volt semmi. Ott is hősködött, félelmét izgalomnak titulálta, és ment elől, mint egy Herkules, amikor az egyik fáról a nyakába ugrott egy vérmókus. Csípte. harapta és karmolta, míg ő ordított és meghalt fájdalmában, már azt is látta lelki szemei előtt, hogy vérmérgezést kap, vagy megveszik...
Ám igazából az történt, hogy egy mókuskölök a nyakába zuhant ás jól megkarmolta mert halálra rémült, aztán a földre bucskázott és, mint a kámfor egybeforrt a környezettel, ekkor még Paolo sikoltva kaparta a nyakát. *
- Jó, de ha csak ha az én kedvemért leszel híres, jár nekem valami kis jatt a keresetedből. * kötne azonnal alkut a lánnyal, mert hátha bejön és így ő is híres lesz. Szép gondolat, más hátán kapaszkodni a hírnév felé....
Forrócsokiba ugyan nem, de porba majdnem folytja a lányt, vagy inkább saját magát, ez is csak azért eshet meg, mert a lány fossó lehelete a nyakát birizgálja, karján égnek merednek a szőrszálak, gyomra megreszket, és ez most nem nagyon helyénvaló, jobban kéne figyelnie arra amit csinál, de így...? Hogyan? Máris több kedve lenne inkább a lánnyal foglalkozni, ha fülénél ilyen észveszejtően finom a lehelete, milyen lehet az ajkain? És ekkor kijjebb húzza a fiókot, hogy meglesse mi motoszkál benne, azt észre sem veszi, hogy közben egy kócos fanyél birizgálja Krisztyt hátulról, mert tuti lázadna.
Helytette kap egy rongyot az arcába, és nem hogy nem elég gyors, hogy kivédje még ahhoz sem, hogy azonnal reagáljon. Ereiben megfagy a vér, előjönnek mugli filmes Alien emlékei, és a fiú szívverése kihagy két ütemet, hogy aztán az agya átvegye az uralmat gémberedett tagjai felett és az arcához kap.*
- ÁÁÁÁ. * kiabálja és rángatni kezdi támadóját az arcáról, mely nem, hogy tisztábbá tenné a bőrét, jobban elkeni a koszt és felveri a leülepedett port.
nehezen fogja fel mit lát, de a megkönnyebbüléstől, hogy az nem Alien, még ugyan nem tudja mi az, máris nevethetnékje támad.
Amint felismeri a tárgyat, hangosan is felnevet, kezét a szívére szorítja és igyekszik másikkal legyőzni a rongyot, ami már lassan ott tart, hogy barna szemeit is világosabbra suvickolja.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Kedd Dec. 08 2009, 19:17


Nagyon jó az, ha valakiben legalább önbizalom van, még akkor is, ha a végén kiderül, hogy bizony legbelül fél. Hisz van egyáltalán valaki, aki nem fél valamitől? Nem, nem hinném. Ha mégis akkor az illető minden bizonnyal hazudik. Ha csak apróságtól is, de félünk valamitől. Én személy szerint a szellemektől, és a szüleimmel való találkozástól.
- Na szép, még jóformán nem is ismersz, és már le is akarsz húzni? Hány százalékra gondoltál?
Vigyorgásomat mókás ironizálás kíséri, miközben a nevemet firkantom a lapra. De mivel elég kétes az, hogy beőlem bármilyen híresség is legyen könnyedén ajánlom fel a fiúnak, hogy húzom magammalőt is a hírnél csúcsai felé. Aztán viszont ne nekem sírjon, ha az valahol a bányászbéka feneke alatt lesz. Az a hátsó biztos nem fog neki annyira tetszeni, mint a lányoké...
Ó, bocsánat, ha az uraság figyelmét elterelni méltattam. Nem állt szándékomban. Vagy mégis? Képzeletére bízom, hogy a szavaimat miért is mondtam oly közel hajolva hozzá. Hát a következő szó, vagyis inkább sikítás már biztosan nem tölti el olyan kellemes érzéssel, mint az előző suttogás. Magam sem tudom, hogy mitől ijedek meg jobban, az ő felkiáltásától, vagy attól, hogy valaki kopogtat a vállamon.
Ez azért már nem fer, egy napon kétszer is frászt kapok. Ráadásul most a tisztítószerek lázadnak ellenünk. Na de nem hagyjuk mi magunkat, de nem ám.
Paolo nevetését hallva én is megnyugszok, s nem törődök a hátamat, vállamat böködő seprűnyéllel, amit idő közben megfigyeltem azért, hanem megfogom a rongy egyik csücskét, és nagy igyekezettel próbálom azt lefejteni a fiú arcáról. Persze szembe fordulok vele, mert a háta mögül ez nehézkesen menne.
- Hahó, így könnyű ám megszabadulni a portól.
Ha sikerül leszednem a takarító eszközt, s a barna íriszek előtérbe kerülnek, én saját, ezüstösen csillogó tekintetemet belemélyesztem, s kellemes mosoly sem felejtem a raktáramban.
Megfogom a rongyot, s beleteszem vissza a fiókba, vagy legalábbis ez a szándékom vele, hogy aztán gyorsan be is toljam őkelmét vissza a helyére. Szembefordulok az engem zaklató eszközzel, csípőre teszem a kezem, majd ráparancsolok, hogy ha akar takarítson maga, de ne tőlem várja azt, mert a végén ő is a szekrényben végzi.
- Vagy netán nekiállunk a takarításnak Paolo?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Főmesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások : 172

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Kedd Dec. 08 2009, 21:03

*Paolo az első ijedtségtől, majd a nevetéstől nem nagyon tudja lehúzni az arcáról a portörlő alkalmatosságot, így az határozottan igyekszik megtisztítani a fiú arcát. Éppen addig igyekszik véghez vinni ezt a műveletet, amíg Kriszty be nem segít a lehúzást illetően. Rövid próbálkozás után sikerrel jár és bár a rongy nagyon igyekszik kikecmeregni a lány kezéből, a fiókba zárás sikeres és még utána percekig neszezik a fiókban szegény portörlő.
A seprű mindeközben ütemesen kopog a lány vállán, ami inkább lehet idegesítő, mint kellemetlen, így nem nagyon akadályozza a mozgásban. Viszont amint szembefordul a padlótisztításra alkalmas eszközzel a lány, az leáll a kopogtatással és úgy áll a lánnyal szemben, mintha minden egyes szót értene. Amíg Kriszty el nem fordul, addig nem is koporászik, viszont utána annál inkább.
Mint ahogy Paolo is azt tapasztalhatja néhány lélegzetvétel nyugalom után, hogy az ő vállán is kopog valami. Úgy néz ki ez ilyen bevett módszer lehet ezeknél az eszközöknél, ugyanis az ő kellemetlenkedője egy felmosórongy és annak a nyele kopog a vállán.
Ha ez nem lenne elég, akkor két oldalról zörgést lehet hallani. Olyan nesz, mint amikor valami közeledik és közben felszántja a padlót. Na, ebből most vagy hatot kell elképzelni, ugyanis ha a gyerekek körbe néznek, akkor hat darab műanyag vödröt láthatnak maguk felé siklani a poros padlón, maguk után csíkot húzva a koszban és valahogy mind a hat tele van vízzel. Rohamosan közelednek... Ha esetleg menekülőre fognák, akkor már késő lenne kirohanni az ajtón, mert akkor szembe kéne futni az egyik vödörrel.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Vas. Dec. 13 2009, 15:39

* El sem hiszi amit lát. Itt most nem a klónok támadnak, hanem az undok takarító eszközök, hangosan is lázadna azonnal, de az annyira nagyon ciki lenne egy csaj előtt. A lány hírességének kérdésre majd visszatérnek, most elrejti az autogramos papirost, majd jól kielemzi, ha más nem némi számmisztikával, vagy írás elemzéssel, bár ahhoz kissé kevés a készlete.
Miután a rongy elkerül a képe elöl, felsóhajt, és reménykedik, hogy bevégeztetett a nagy keresési feladat, ha tudta volna, hogy ez következik nem lett volna az a formás hátsó ami ide becsalja... Cöh. Nézz meg egy feneket és meg is büntet a sors. Gyanakodva pislog Krisztyre.*
- Fogadjunk ez a te ötleted volt. Direkt becsaltál, hogy aztán takarításra kényszeríts, a nők mind ilyenek. * félig gondolja csak komolyan, de mosolyából ezt nem lehet leszűrni. Segítene visszatolni a fiókot, hogy a rongy valaki mást támadjon le, ha bemerészkedik ide valaki, ő tuti nem jön többe az biztos. Otthon is csak nagy nehezen, különféle zsarolós módszerekkel lehetett takarításra fogni, így meg... mi lesz a jutalma? Mert neki az kell, biztatás és jutalmazás, hogy megcsinálja, még a saját zoknijai között is csak ritkán tesz rendet, jók azok úgy simán páratlanba is.*
- Na ne már. * sebesen fordul hátra, abban bízik valaki érkezett, mondjuk egy takarító brigád, vagy valaki akire letaksálhatja gyorsan a piszkos munkát, csalódnia kell, csak újabb eszközök futnak be, hogy elhitessék itt most takarítás lesz.*
- Ez most komoly? Hüm. Ha kicsit barnább lennék, elmennék néger rabszolgának. * puffog, mint egy félig kész vipera, és csak azért sem nyúl a felmosó után, dacosan karba fonja kezeit és könyörgő pillantásokat küld a lány felé, hogy az mentese ki a helyzetből. *
- Meneküljük el. * látja, hogy ez nem lehetséges, hiszen az útjába igen sok dolog kerül, és a végén eltanyál, valami meg ráömlik, és akkor vizes is lesz, a hidegben, porban, koszban, nincs is kosz. Kikéri magának.*
- Nem tudsz valami jó kis bűbájt? * a remény lesz az utolsó halott, ő meg az első, ha most neki kell állnia takarítani. Lassan behisztizik, az anyja biztosan rettenetesen büszke lenne rá.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Vas. Dec. 13 2009, 17:52

Na ez aztán már lázító. Most kavarodtam ide be először, és máris ekkora csapdába akarnak csalni a takarítás fegyverei? Ráadásul még rágalmazva is lettem Paolo álltal.
- Ezt meg, hogy érted? Ugyan mivel csaltalak én be ide?
Naív lányként eszem ágába sem jut, hogy a fiú a neki tetsző látvány miatt osont a hátam mögé, úgyhogy most valahogy értetlenül nézek rá.
- Egy szóval sem mondtam neked, hogy gyere be, hisz nem is ismertelek eddig. Mindegy, kár is lenne ezen vitatkozni. Inkább kezdjünk ezekkel valamit inkább.
Indulnék én kifelé, hogy faképnél hagyjam a vállamat újra kopogtató seprűt -ami ugyebár nem fogadott szót nekem, nagy bánatomra-, de erre már nincs lehetőség, hisz felénk zakatol egy kisebb hadsereg, vedérnek álcázva magát. Ha éppen nem mi volnánk ebben a slamasztikában még viccesnek is tartanám, de így?
- Menekülő útvonal kilőve, hacsak nem az ablakon akarsz kirepülni seprű nélkül. Vagyis nem egy ilyennel.
A nem repülésre szolgáló seprűre bökök, aminek kopogtatása kezd idegfeszítő lenni.
Elgondolkodok, hogy milyen bűbájjal is lehetne ártalmatlanná tenni az eszközeinket, de valahogy eddig csak olyan varázslatokat tanultunk, amik élőlényekre hatnak. Hacsak...
Közel hajolok a fiúhoz, s suttogni kezdek a fülébe, mintha csak attól félnék, hogy a seprűknek nagyon jó fülük van.
- Menj oda az egyik nagy szekrényhez, nyisd ki az ajtaját, s én megpróbálom őket beterelni, te meg rácsapod az ajtót őkelmükre.
Ráadásul még élőlényként is beszélek a tárgyakról. Ez már az őrület jele kezd lenni? Megvárom amíg Paolo elmegy a szekrényhez, persze csak aban az esetben, ha neki ez nincs ellenére. Majd rászegezem eyenként az eszközökre a pálcámat, kicsit felrántom annak végét, s közben kimondom a varázsszót, hogy a szekrénybe taszítsam a tárgyakat.
- Repulsio!
Remélem sikerül rácsapni az ajtót a kis mocskokra, ha a hadicselünk sikerül. Ha nem, akkor majd még törjük a fejünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Hétf. Dec. 14 2009, 22:00

* A kavalkád közepette is van rá ereje, hogy vessen a lányra egy szúrós pillantást.
Naná, hogy ő csábította be, amúgy be sem lépett volna, sőt az sem kizárt, hogy bár a hely izgalmasnak tűnik, tűnt eddig, a nyitott ajtón sem jött volna be. Ami jellemzőbb Paolora, hogy be sem nézett volna, észre sem vette volna az ajtót. Na de csak, mert el volt foglalva fennkölt gondolataival, valami shakespearei monológgal, amit az anyjának szán előadni, hogy karácsonyra megkapja a kiszemelt ajándékot. Valljuk be nem olcsó, és nem is olyan különleges de neki kell. Valahogy meg kell szereznie, ha nem zavarja meg a lány, akkor már biztosan az is meglenne, hogy oldja meg.
A egész a lány hibája, ő fog takarítani egyedül, ha már muszáj lesz, majd valahogy kihúzza magát.
Kivillantja hófehér fogait, ahogy elmosolyodik, szemében is öröm bujkál, de csak mert valahogy meg kell lépnie.*
- Hát persze hogy. Ha nem állsz fejen a dobozba, nem akarlak kimenteni, azt hittem fel akar falni, itt semmit nem lehet tudni. * a hazugságnak olyan szaga van Bécsig bűzlik. Hiszen a lány leállt olvasni is, hosszú volt nagyon az a becserkészési folyamat mi tagadás.
Ő is azon agyal, hova, merre? Nem akar takarítani naaaa, ha csak meg nem erőszakolja kezeit egy seprű, meg sem fogja, nemhogy önszántából. Pislog nagyokat a lányra, csak ő a lány. Neki kell ebben otthon lennie, neki a dolga a takarítás, ő majd egyszer szívesen nyír füvet, vagy épít homokvárat a gyerekeivel, esetleg focizik velük, bár mát ott tartana.
Jól elmereng amikor a lány újból felé hajol és a lüke srácnak egy pillanatra kihagy a szíve a gondolattól, milyen szép is lehetne ez a mozdulat, ha nem a füléhez koccolna a lány ajka..
megreszketnek ajkai, majd karjai, majdnem felé nyúl, jó hogy el volt gondolkodva. Érzi forró leheletét a nyakán, tarkóján égnek merednek a szőrszálak.*
- Hogy? Mi? Hova? * azonnal körbe pillant és bólint ahogy a szekrény felé lép. Ha nem lenen feltűnő, most háta mögött összekulcsolná a kezét és a plafont nézve fütyörészve haladna, hogy senki ne lássa mit is akar valójában. Ehelyett iszkol a szekrény felé, feltárja a faragott szekrény ajtaját, benyel némi port megint. Köhög és trüszköl alig is lát, de int a lánynak, induljék a terelés, majd hallja hol tartanak.
Igyekszik elfojtani a köhécselést, ez csöppet sem menő.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Pént. Dec. 18 2009, 20:13

Micsoda lovagiasság....
A szúrós pilantásra felvont szemöldökkel válaszolok, hisz eszem ágában sem volt a fiút ide becsalni. Miért is tettem volna? Valami azt súgja nekem, hogy a fiú itt akar hagyni a pácba, de nem, nem fogjuk ezt megengedni. Vagyis nem én, hanem a vödrök, amik mintha olvasnának a gondolatomban.
- Hagyjuk már...-legyinket- ezt te sem gondolod komolyan. Nem akartál te engem megmenteni, ebben biztos vagyok, mert akkor nem settenkedve lopakodsz mögém, hogy a szívbajt hozd rám, hanem berontassz. Nem ez lett volna a logikus?
Ha annyira takarítani akarnék itt, és ezt csakis női munkának vélném, elkezdenék pár tisztító bűbájt alkalmazni, de nem, nem vagyok én olyan szorgoskodó diák. Elég nekem a magam vackát kitakarítanom. Még jó, hogy azt nem várja, hogy a reggelit ágyba vigye valaki neki majd annak idején. Vagy megelégedne a kávéval is? Milyen szép is az élet...S mintha rabszlgasorba kerülnének a nők. Moss, főzz takaríts, ülj le a gyerekkel tanulni, s a férfiak kiélvezik a helyzetet...De mi lenne velünk nőkkel az ilyen férfiak nélkül?
Valami megmagyarázhatatlan okból kicsit megborzongok, mikor suttogás közben érzem orromba illanó kellemesen férfias parfüm illatát. Különös vágy fut végig rajtam egy pillanatra, s csak az a szerencsém, hogy a fiú kisebb értetlenkedés után eliszkol a szekrényhez.
Beterelgetés akció elindul a Repulsio bűbájjal, s várom, hogy annak hatása vajon elég erős, tartós e vagy sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Főmesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások : 172

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Hétf. Dec. 28 2009, 11:29

*A vödrök nem úgy festenek, mintha észlelnék ott középen a szervezkedést, ugyanis szakadatlanul közelednek. Egyébként kifejezetten ügyesek, mert egy csepp vizet nem löttyintenek ki, minden bizonnyal a két diáknak tartogatják.
A szekrény gond nélkül kinyílik, persze elég poros, szóval Paolo, ha nem volt elég elővigyázatos, akkor dörzsölgetheti is a szemét. Egy fél percét mindenképp igénybe fogja venni, hogy újra visszanyerje a látását, de a vödrök célba éréséhez már nem kell ennyi.
Kriszty rendkívül jó ráérzéssel, időben szórja el a varázslatot, még mielőtt a vödrök megbillenhetnének a két gyerek felé, de épp elég közel vannak, ahhoz, hogy a taszítás hatással legyen rájuk. Csak nem éppen úgy, ahogy ezt a gyerekek képzelik. Persze a terv az lett volna, hogy a vödröket betaszítják a szekrénybe... ehelyett kicsit máshogy sikerül.
Ugyebár Paolo nem nagyon állt el a szekrénytő a nagy szemdörzsölgetés és köhécselés közepette, bár annyi figyelme remélhetőleg van, hogy odébb álljon, bár a végeredmény szempontjából édesmindegy. Kriszty varázslata sikerül is, viszont arra talán nem gondolt, hogy ha a vödrök meg is indulnak, attól a víz még bennük nem fog azonnal velük tartani, pusztán fizikai okokból. A hangzavartól persze nem hallatszik, hogy Sir Newton forgolódik a sírjában //xD//.
Nos, a vödrök hát megindulnak a szekrény felé. Úgy hat vödröt pontosan egy irányba lökni... meg lehet próbálni, de mint most sem, úgyse fog sikerülni. Kettő azért bekerül a szekrénybe hangos zörgés kíséretében, majd a lendülettől be is csapódik a szekrény ajtaja, így a harmadik arra tartó már csak az ajtónak ütközve koppan és landol a földön. A többi meg... kettő tökéletesen telibe találja a már épp látását újra visszanyerő Paolo-t. Mondjuk az üres vödör általi támadás nem okoz valami nagy fájdalmat, és csak az egyik megy fejre. Persze ha Paolonak van némi reflexe, akkor a fej felé tartót elkerülheti, hastájt viszont a másik telibe talál. Az utolsó vödör egész egyszerűen a falnak csapódik a fiútól nem messze.
Közben a víz, amit nem sikerült a vödrökkel együtt mozgásra késztetni szétfröccsen, szürke folyadékként oszlik szét a poros padlón. Kriszty térdig vizes lesz, de egyébként semmi vészes. Paolo jobban megjárta a vödrökkel, de őt legalább nem éri víz. Sovány vigasz.
A vödrök ezután nem nagyon mocorognak, újra elcsendesedik a helyiség. Még az egyik vödör gurul egy kicsit a padlón, bele a vízbe, de azt sem önszántából, hanem a lendülettől teszi. Újra nyugi van...de vajon meddig?.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Pént. Jan. 08 2010, 23:37

* Győzedelmes mosoly szalad az arcára, sejtette ő, hogy a lány nem akarta becsalni, de akkor meg lehetne kevésbé formás és punk-tum.*
- Hagyjuk hát, de akkor is a te hibád, majd ha nem nézel ilyen jól ki... * és ekkor felrántja a szekrényajtót, szerencséjére vagy éppen nem, beszív egy adag port, hogy elharapja mondta befejezését és helyette köhécselésbe kezdjen, majd ezek közepette szidja a vödrök és a szekrény nem létező jó édes anyukáját. Még jó, hogy mellé hangosan köhécsel, így talán a szép lány nem hallja milyen kifinomultan tud káromkodni, erre ismer pár jó szót, ha mér szépet nem is.
Hallja, hogy csatazaj van, ő akkor sem lenne tisztában a gravitáció és egyéb elmékkel, ha látna valamit, lévén, nem mugli ő, hogy érdekelje.*
Pedig neki nagyon tetszene a reggelit ágyba vivös jelenet, főleg ha azt Kriszty hozná, mondjuk egy közös éjszaka után, félig sem felöltözve... álmodik a nyomor. Még ha gondolna is rá mosolyogna rajta, de arról meg nem tehet, hogy pasiból van és mint olyan, nagyon is tele van vágyakkal, főleg a jó seggű csajok irányában. Ehelyett áll a szekrényajtóban, és úgy köhög, mint egy dögledező róka, aki éppen az utolsókat rúgja.*
- Nee. * sikkantja férfiasan, tisztulni készülő fejjel megfordul, hogy megnézze ki vív kivel, és azt kell hogy lássa, valami repül felé. Sebesen elhajol és majdnem örül, hogy milyen nagyon ügyes, még nevetne is, amikor gyomron lövi egy genyva vödör.
Kezdődik előröl a köhögés, de most nem portól, hanem fájdalomtól ékesen.
Összegörnyedve kezeit a gyomrára tapasztja, mintha ez segítene, kiesni készülő gyomorszáján, rémlik neki, hogy fájdalmai közepette édesanyját hívja, aki nagyon sietne segíteni a kicsi fiának, ha éppen hallótávolságon belül lenne. *
- Menekülj.* kiabálja, vagy csak nyögi a lánynak, ki tudja azt, mert azt ne,m látja, hogy elúszik és azt sem, hogy átmenetileg győzelmet arattak, csak a csillagokat a feje körül, jééé lehet Kriszty hozta le neki őket? Máris belé szeretett? Nem lenne meglepő. Hiszen olyan jóképű, mag jó fej, meg amúgy is.
Még azt sem tudja feküdjön-e le a padlóra sírni, vagy hősiesen álljon talpon, de azt is lehet ennyire nem is fáj, de akkor is már komolyan. Hülye vödrök. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Szomb. Jan. 09 2010, 16:31

Okos enged...
Igen, én is épp engednék, sráhagynám a fiúra, hogy bizony én csaltam be, talán még intettem is neki ujjammal, invitálva őt. Talán a felenekmre volt felfestve, hogy "Gyere be Paolo, és nézz engem meg alaposan." De az, amit fél szóval modn kicxsit meglep. Nem nagyon vagyok hozzászokva, hogy bárki szépnek tituláljon. Fülig vörösödök, de szerencsére ezt nem veszi észre, mert szemébe csapódó portól, a köhögés rohamtól talán nem rám koncentrál egy röpke pillantra. A csörömpölésen keresztülszűrődik hangja, de csak a hangsúlyból sejtem, hogy bizony cifrázza rendesen.
- Szóltál valamit? Nem értem.
Reggelit? Nem is tudom, esetleg egy szép éjszaka után, ha...de ezt inkább hagyjuk. Különben meg kiegyeznék vele ama éjszaka után egy közösen elkészített reggeliben, s akkor nem érezném, hogy ki kell szolgálnom. De ezek csak kósza gondolatok, melyek átfutnak egy lány eszén, ha egy fiú megállapítja róla, hogy jól néz ki.
Azt hiszem nem szeretek úszni továbbra sem. S most kezdem magam mégis egy uszodában érezni. A porhoz ez a víz már csak hab a tortán. Enyhén szólva tiszta sár lettem. Mocskos.
- ÁÁÁ!! ..hogy az a megveszekedett mindenségit neki.
Mondanám tovább is, ha észre nem veszem, hogy Paolo kétrét görnyedve, fájdalmasan kiált fel. Menekülni, azt eszemben sincs. Nem fogom itthagyni, ez biztos.
Ha a csillagokat nem is hozom le neki, mert szerintem jó helyen vannak ott fent, ahol eddig is voltak, azért egy kopott kanapé félét odacsusztatok mőgé, egy kis mágia segítségével. Odasietve hozzá, s átölelem vállát, s segítek neki leülni, én pedig mellé huppanok. Ha rámpillant, ijedt arcomat láthatja, aki tökéletesen elhiszi, hogy bizony az a vödör okozta ütés fáj, de rendesen. Már ugyan hogyne fájna?
- Nem a mamád vagyok, de talán velem is beéred. Ne haragudj rám, ezek szerint ez nem jól sült el...
Bocsánatkérően beszélek, zavartan figyelve, hogy vajon engem, vagy a vacak vedreket hibáztatja valóban.
- Próbálj meg pár mély levegőt venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Főmesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások : 172

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Szomb. Jan. 09 2010, 17:21

*Amikor elülni látszik a csatazaj, a gyerekek tisztán hallhatnak egy kaján nevetést, abból a fajtából, amit az ember a hátán fekve és közben gurulva a röhögéstől szokott produkálni. De a forrása nincs meg, hiszen a két diákon kívül senki sincs a helyiségben. Majd egyet csapódik az ajtó, mintha valaki bevágná maga után és a röhögés is elkezd halkulni és végül teljesen el is hal. Valaki nagyon viccesnek tarthatta ezt az egészet, de pillanatok alatt olyan messze járhat, hogy esélytelen utána menni.
Egyébként Paolonak ebből nem lesz ebből maradandó problémája, hiszen egy üres vödör, azért nem számít gyilkos eszköznek. Egy óra múlva már csak rossz emlék lesz gyomortájékon a fájdalom, holnapra meg már semmit nem fog érezni belőle a srác.*

//innen tiétek a terep, én többet nem írok. További jó játékot!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Vas. Jan. 24 2010, 23:18

*Sietősen trappol fel, hátha hátha alapon, megint megvesztegeti a szellem, ha befenyíti azzal, hogy ide akar költözni, meg amúgy is, szeret itt szórakozni a csomó kacat között, most erre vágyik, valami játékra, eddig tartott míg a könyveket bújta. Már a földszintről nagyon sietett, hogy közben ne kelljen sokat gondolkodni, de már sokkal jobban megy, annyiira nem nyiffantja ki, ha egyedül kell lennie, persze még mindig nem örül neki, de egyszerűen nem lóghat a nap 12 órájában valaki más nyakán. Megint kicsit szakadt, meg kócos, dehát itt nincs rejtett kamera, se nagy mellű,másodikos csajok, szóval tojt rá és megrohamozta szerencsétlen termet. Le is huppan a padló közepére, valószínűleg zihálni és kiszenvedi az orbitáááális megerőltetéstől. Még a végén edzésben lesz őlustasága...Zihálás, néhány másodperc elég, hogy belevethesse magát a szemé...úgy értem kacat kupacba, a tőr is olyan nagy szolgálatot tett neki, bár nem szívesen gondol arra mifélét, tök mindegy, mivel hogyan, elvan, olcsó játék hülye gyerekeknek alapon, bármivel. Sok itt a paróka, bár nőnek nem öltözik be... Habár, megszívathatna néhány srácot, annyira gyerek még az arca, egy fia szőr se nől rajta...Gyorsan elveti az ötletet, ezt is de utálja! Szőrt kell növesztenie! Talán, ha hangosan koncentrál "nőlj ki" vagy megkérdezhetne valaki idősebbet...Szakállal tuti olyan lenne, mint Daeron, nem ilyen kis nyeszlett. Esetleg kitalálhatna valami varázsigét rá...Szóval megint hülyeségeken jár az esze...*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Szer. Jan. 27 2010, 00:46

[Ed]

*Szétborzolt hajjal érkezik az erdőből, megint ment felkutatni rejtett tartalékait, így nem csoda, ha egy kissé ziláltan néz ki. Mivel most nem órára megy, és nem kell attól tartania, hogy a tanárok Sandy néninek jelentést küldenek kifogásolható megjelenéséről, így párszor ujjaival végigszánt a vöröslő szénakazlon, és máris trappol be a kastélyba. Először lecuccol a szobájában, és csak két szál sima cigit visz magával, mikor folytatja útját. Keresnie kell egy nyugodt helyet, ahol még nem járt, bár amilyen „mázlija” van, megint fel fogják őt fedezni. Teljesen céltudatosan halad a legfelső emeletig, úgy logikázta ki, hogy ide tényleg csak az jár, akinek esetlegesen erre dolga, vagy az, aki nagyon jó kondíciónak örvend, de a diákok nagy része kerüli a felesleges lépcsőmászást. Annak ellenére, hogy vékonyka, bírja az ilyen fajta terheléseket, hiszen hozzá van szokva, hogy üldözik, és olyankor bizony futni kell. Kicsit azért liheg, mikor felér, hiszen mégiscsak egy kastélyról van szó, ahol ugye jóval nagyobb a belmagasság, mint egy átlagos épületben, így a három emelet is legalább hatnak számít.
A folyosón lődörögve fújja ki magát, és szépen behúzódik az egyik ablakmélyedésbe, úgy, hogy a függöny takarásába bújjon. Remegő kézzel kotorja elő a cigit, és mielőtt rágyújtana, elhúzza az orra előtt, hogy felkészüljön az élményre. Miután rágyújtott, kinyitja az ablakot, hogy a füst ne vonzzon ide nemkívánatos egyedeket, és lassan, mélyeket szippantva szívja el mindkét cigit. Nem siet, hiszen minden percet ki akar élvezni, főleg most, hogy teljesen egyedül van és senki nem zavarja. Miután végzett, az arca kisimult, és már indulna is, mikor trappolást hall ~huhh, mázli, hogy már elszívtam!~. Azért biztos ami biztos alapon behúzódik az árnyékbe, és csak akkor vigyorodik el, mikor meglátja Edet.
Hangtalan, de sietős léptekkel ered a fiú nyomába, és óvatosan nyomja le a kilincset. Először csak bekukucskál, hátha a srác büntetőn van, és mondjuk tanári felügyelet alatt takarít, ebben meg ugye nem szeretne részt venni, hiszen az nem csupa móka és kacagás. Mikor látja, hogy egyedül ücsörög beoldalazik, és vigyorogva kérdezősködni kezd.*
-Szia! Hát te mit csinálsz itt fent egyedül? Jól vagy? Mi ez a hely? Csak nem valami lomtár? Ez tetszik! Olyan, mint lomtalanításkor a város. Hűűűű! Műhajak! Aztaaaa!
*Odamegy, és leül Edtől egy karnyújtásnyira, és mivel erőteljesen hajfetisiszta, így egyből elmar vagy három parókát, abból egyet a srác fejébe nyom, kettőt a térdeire pakol, és most sajnálja csak igazán, hogy nincs több keze. Először a térdein lévőkbe túr bele, és ahogy az ujjak belemerülnek a selymes műhajakba, ajkairól kéjes sóhaj száll fel.*
-Mmmm... ez annyira isteni! Nincs egy ollód? Csinálhatnánk nekik valami klassz frizurát!
*Érzi már előre, hogy órákra megtalálta a szórakozását. Igazából a turkálással is teljesen jól elvan, de ha még nyirkálhat is, az már maga a mennyország.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Szer. Jan. 27 2010, 20:25//Izzy//

*Szorgalmasan túrja a kacatokat, hajat haj hegyre halmoz, de még mindig nem talál a tőrhöz hasonló varázstárgyat, pedig még a padlót is megkopogtatja hátha alatta lakik a szellem, vagy lehet tisztogatni kéne valamit, mint az Aladdinban...Milyen kár, hogy nem erőssége a takarítás. Az egyik haj úgy gondolja, hogy megnézi a mennyezetet is, hátha oda bújt a galád ektoplazmás, vagy csak Ed dobálja kedvtelésből a parókákat, ha meglátja Izzyt. Ettől a hirtelen, vigyor és be elé dologtól kicsit majdnem szívrohamot kapott, landol is a hajzat egyenesen előtte ő meg igyekszik úgy tenni, mintha kicsit sem lenne szívbajos.*

-Húh, szia*Mellkasa az le fel, le felemelkedik a nagy zihálásba, pedig ez Izzy nem a kísértet, ahogy ennyit beszél a srác, erről a saját fülével győződik meg. Kifújja az utolsó levegőt is, aztán igyekszik figyelni, hátha kérdez valamit, mondjuk, hogy milyen nap van.*
-Kedd.*Ez valahogy nem stimmel, úgyhogy zavartan arrébb dobja a parókát, majd újra megpróbálkozik valami beszédfélével.*
-Persze, jól vagyok, ez a padlás, tudod mint abban a mugli musicelben és van szellem is, a múltkor adott egy tök jó dolgot aztán gondoltam hátha találok valamit most is, de ezek csak hajak, ki akar...
*Döbbenten mered előre, amikor a fejére pakolnak egyet, azt megrázza de a paróka szerencsétlenségére nem esik magától le, pont a fejére passzol. Teljesen kényelmetlen egy ilyen, főleg, hogy hosszú haja van, máris főni kezd a feje, sapkát sem hord soha. Még nagyobb kerekségi harmóniával néz, amikor Izzy simogatni kezdi őket nagyon bele élve magát a dologba...Ez olyan érdekes, hogy felröhögni sincs rajta kedve, simán csak megdöbben, mint az amimékbe a nagy szemű értetlenek.*
-Te miért nem vagy fodrász? Diáknak lenni tök szar, ha felizgatnának a hajak elmennék fodrásznak, az neked olyan lenne, mint a Nirvana.*Előhúzza dobótőrét, jelenleg ambivalens érzelmekkel viseltet iránta, tehát kb úgy néz rá, mint egy 30 éves házasság után a feleségére. Milyen ironikus, hogy paróka frizura csinálásra is lehet használni...*
-Csak ez a kés, vigyázz vele, éles!*Könnyed mozdulattal a padlóba szúrja az eszközt, Izzy keze mellé, nagyjából biztonságos távolságban. Neki nincs kedve fodrászkondi, sajna örömet sem okoz neki a hajtúrás //usernek amúgy igen, szal meg tudja érteni XD// egy valami aggasztja csupán ezzel kapcsolatban.*
-Remélem nem akarsz megfésülni...az olyan lenne, mintha játékbaba lennék...vagy valami még rosszabb...hajas Pinoccio... *Amíg Izzy nem ugrik rá, hogy de azértiiis megfésüllek, tovább túrja a halmot, de csak női cuccokra akad, s bár nagyon örül neki, hogy Izzy itt van, akad társasága, nincs a fejébe zárva elég sok ruhát ráhány puszta elővigyázatlanságból, úgyhogy a mesterfodrásznak néha állott szagú női ruhaneműkkel is meg kell küzdenie. Egy jó fodrász előtt persze semmi nem akadály, hacsak az nem, hogy Edward felkiált micsoda kincset talált. Egy női retikül...Mindig kíváncsi volt mi lapulhat egy ilyenben...Még a parókája is félrecsúszik a nagy igyekezetben ahogy kinyitni próbálja. Persze nem boldogul vele...Hosszú szőke, göndör paróka egyébként, úgy fest benne, mint Balázs Pali egyenes ági leszármazottja, vagy még rosszabb, mint egy transzcsipkerózsika.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Csüt. Jan. 28 2010, 01:12

[Ed]


*Valószínűleg túl halkan közlekedett az imént, mivel szegény Ed most pont úgy néz ki, mikor meglátja, mint aki most kap szívrohamot. Pedig egyáltalán nem állt szándékában kiakasztani a fiút, hiszen mostanában elég zaklatott, ő meg szánt szándékkal és ok nélkül nem szokott bántani senkit. Meg is ijed rendesen, hogy megint csak galibát okozott, ezért kissé dadog va szólal meg.
-Öööö… jajjbocsi! Nem akartalak megijeszteni! Jó.. öö. Jól vagy? Hívjam a gyógyítót? Alkalmazzak gégemetszést? Igaz nincsen hozzá bicsakom, és egy villám, amit oda be tudnék rakni, hogy ne záródjon be a seb.

*Ó, hát látott ő már sok dolgot, pont ez maradt volna ki? Igaz, gyakorlatban még nem alkalmazott gégemetszést, de nem tűnt túl bonyolult dolognak. Igaz Ed még lélegzik, és ha jobban megnézi, egyáltalán nem tűnik betegnek, de ebbe most annyira beleélte magát! Tényleg oltári mázli, hogy közel, s távol nincs hozzá felszerelés, mert még a végén tényleg megcsinálná a beavatkozást.*

-Musical? Jajj, arra gondolsz, amiben minden ember úgy énekel, mintha fájna neki? Na én olyat nem nézek! Kivéve, ha Sandy néni meg akar büntetni, mert akkor még operába is elvisz. Merlinre, annál nagyobb borzalom a földön nincs!

*Na igen, a zenei ízlése nem tűri meg a hagyományos darabokat, és azokat sem, amiben van egy cseppnyi romantika.*

-Szerda. Csütörtök. Péntek. Tovább is van, mondjam még?

*Az hogy ez most nem jön ide, cseppet sem érdekli, egyszerűen csak folytatja a sort, ha már valami számára is teljesen érthetetlen okból belevágott Ed, hogy ismertesse a hét napjait. Természetesen folyamatosan vigyorog, hiszen neki mindig csupa marhaságon jár az esze, s közben mély átéléssel túr a hajakban.*

-Mégis ki akarna?! Természetesen ééén akarok fodrászkodni!

*Ezt úgy mondja, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy mindenki tud az ő hajmániájáról. Mintha legalábbis a homlokára lenne írva, hogy „Izzy vagyok, a hajszobrász és hajfetisiszta”. A ötletre csak a fejét rázza, hiszen annak több akadálya is van.*

-A vén vasorrú banya, aki mellékesen a nénikém, nem akarja, hogy már most elmenjek dolgozni, ő kényszerített arra, hogy még suliba járjak. Borzalom! Hidd el nekem, hogy én is szívesebben ugranék a Nirvánába, de még nem lehet, hiszen csak tizenhat vagyok, előbb ki kell tanulni a szakmát, csak utána lehetek fodrász. A banya meg úgysem fog belemenni, hogy ilyen foglalkozásom legyen.

*Azt nem árulja el, hogy mik a tervei vele, de minden erejével küzd az ellen, hogy ezek a számára rémálmok megvalósuljanak.Mikor előkerül a tőr, a szeme felcsillan. Lehet mégsem marad el a gégemetszés? Kár, hogy Ed már teljesen jól van, és normálisan veszi a levegőt!*
-Ezt mutathattad volna az előbb is, most sajnos szabadok a légútjaid. *A szempillája sem rezzen, ahogy a tőr a kezétől nem is olyan messze fúródik a padlóba, csak egy laza mozdulattal kihúzza, és kipróbálja a jobb térdén lévő parókán, hogy mennyire éles. Megfelelő technikával egész jól halad, bár azt túlzás lenne állítani, hogy szép is amit csinál, hiszen ez mégiscsak egy tőr, amit nem hajvágásra találtak ki. A lábán lévő paróka öt percen belül úgy néz ki, mint egy elszabadult birka, akit a gazdája rohanás közben nyír meg.*
-Remekül kezeled a tőrt… gondolom sokat gyakorolsz…

*Kényes téma ez, hiszen egy ilyen eszközt mindenki másra használ, ő meg Edet nem ismeri olyan jól, hogy tudja, mennyire nyúl bele valami olyasmibe, amiről jobb ha nem tud. A fésülgetés elutasítására hatalmas szemeket mereszt, hiszen sosem tudta megérteni, hogy hogy lehetséges az, hogy valaki nem szereti azt, ha a hajában túrnak. Véleménye szerint annál jobb nincs is, mintha a kusza tincsei közt matatnak.*

-Apám! Te azt sem tudod, mi a jó! Viszont ha ennyire nem szereted, akkor nem foglak megfésülni. Én sem szeretném, ha állatsimogatóba vinnél.

*Azt már régen megtanulta, hogy minden embernek más a dilije, és jobb ha nem kényszeríti őket olyasmire, amitől irtóznak. Mivel egy parókát már gyakorlatilag teljesen elintézett, így újabbak után néz, és az sem zavarja, hogy közben olyan holmik is röpködnek felé, amik cseppet sem hasonlítanak hajra.*

-Hé haver, ne ordíts, még a végén felébreszted az egereket! Mi ez? Jaa, csak egy csajos cucc! Biztos uncsi! A múltkor láttam Leanne összes kacatját, mikor nemtommilyen órán kiborította a padra az egészet.

*Nem érti, miért kell ekkora hűhót csapni egyetlen női holmi miatt. Egy dolog érdekli csak: a félrecsúszott paróka. Azt megigazítja, a táskára meg vet egy fél pillantást.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Csüt. Jan. 28 2010, 15:50

*Megint olyan döbbenten néz Izzyre, mintha most látná először, pedig sok órán nagyon sokszor látja. Hát egen, tényleg nem ismeri, akkor lehet csak feleannyira akadna ki. Mostanában gyakran ijed meg nagyon a hirtelen dolgoktól, attól is, ha valaki megfogja, vagy elé ugrik, de ez egyszerű reflex, rigolya, dilije lett mostanában.*
-Most az egyszer megbocsátok*Vigyorodik el, bár hátha Izzy komolyan veszi és kímélni fogja, vagy épp direkt mindig megijeszteni. Neki mindegy, kezd hozzászokni és ami a hirtelen ijedelemmel jön el is múlik a következő pillanatban, amikor fény derül a hatalmas rejtélyre, meglepője kilétére...persze simán az őrületbe lehetne kergetni egy hanggal, vagy ha valaki sötét csuklyában nyúlkálna hozzá, úgy bedilizne, mint egy veszett öleb.*
-Gégemetszés? Meg akarsz ölni? Te lökött vagy...tök rossz lenne neked, ráadsul mindig attól kéne fosnod, hogy visszajövök kísérteni*Még egy kacsintást is megejt felé, bár nem tudja a fiú csak viccelt-e, hiszen olyan vicces, ahogy Vftn megmondta, vagy tényleg komolyan gondolta és akkor kicsit őrült is, mint Vftn megmondta, csak tényleg nem ismerte eléggé. Azóta persze már tudja, hogy felesleges bárkire is féltékenykedni és nem is teszi...olyan gyakran (bár még mindig csak gyerek, szóval azt a Kurt gyereket kedve lenne megfojtani egy kanál vízben mind a mai napig) de rajtuk már túllépett.
-Aha, neked nem voltak mugli barátaid? Én onnan tudom...fúúj én sem szeretem, szegény...ezzel büntetni és még azt hittem az én nevelőim voltak a legrosszabbak...*Gyorsan megrázza a fejét, mert azóta arra is rájött, hogy a néhány különórán kívül nem nagyon ártottak neki. Ez a néni feltehetőleg Izzy nénikéje lehet...El tudja képzelni a srácot és termetes mosó konyhás néni jobb oldalán, amint szmokingban operaházba viszi...El kell mosolyodnia a gondolaton.*
-Bájos öreglány lehet...Van fényképed róla?*Hülyéskedik, de különben tényleg megnézné, vizuális típus, könnyebben menne neki az elképzelés.*
-Én is tudom...szombat, vasárnap,hétfő...* Hamar fény derül viszont a nénike Sandységére, ő pedig megértően bólogat, "vény nyanya" itt barátságtalanul felmordul, hogy ő is elítéli persze, ahogy kell.*
-Aha, még kicsi vagy, meg jó itt neked, de aztán szerintem ne hallgass rá és legyél fodrász, ha azt akarod.*Még Izzyt is képes lenne elrontani, lázadjon, engedetlenkedjen, ő ezt tenné...Lyonsék sem tudtak neki parancsolni, különben nem engedték volna ebbe az iskolába, de a srác még csak 16 éves, lehet találni fog itt valami jobbat, mintha ő 50 lenne, úgy mondta azt, hogy kicsi vagy.*
-A gégemetszés nem működik, hidd el, beledöglenék, minden csupa vér lenne...és lehet már a gyógyító sem tudna segíteni rajtam...Itt pusztulnék egy poros raktárban, szőke parókával a fejemen, miközben egy női táskát szorongatok...Inkább ne...rossz fényt vetne rám és azt mondanák ezzel az Edawrd gyerekkel sosem stimmelt valami, meg mindig is tudtam...*Lebiggyeszti ajkait, talán nagyon beleéli magát, annyira, hogy még ő is túrni kezd egy hajat...pedig a táskába akart belenézni, neki érdekes, mint Izzynek a haj...El nem tudja képzelni mi lehet benne...Felpillant még a fiúra, éppen akkor kopasztja meg az egyik parókát...először csak vigyorog, aztán kissé felnevet. Még mindig nem megy neki a röhögés, de majd lassan, ha Izzy ilyeneket fog csinálni lehet belejön, hamar. Aztán megint összerezzen és gyorsan a parókájára szegezi szemét, időközben levette a fejéről, azt babrálja, tényleg göndör, ujjai belegabalyodnak az egyik szilikon fürtbe. Megrázza a fejét, Izzyre mered, szinte fojtogatni kezdik a rögeszméi..."tudja.." "rájött...." "neeeeeee" Hevesebben kezdi el venni a levegőt, legszívesebben kikapná azt a kést a srác kezéből, ő nem akar gégemetszést, re sem akar nézni a fegyverre, kisfiúknak nem lenne szabad ilyesmivel játszaniuk!
-Tudod mit? Inkább fésülj meg! A parókára értettem, mert úgy néztem ki benne, mint egy lány, de ha a saját hajamat fésülöd meg, az rendben van,látod...egész hosszú, csak ilyen pálmafát ne csinálj a fejemre...és ne vágd le, csomó idő amíg újra megnő.*Betüremkedik a fiú elé, hagy játszadozzon vele, bármi csak ne jöjjön rá, ne tudja meg, ne célozzon éppen arra...*
-Aha, tényleg...Átváltoztatástanon, csak én nem láttam...Volt benne az a fura fehér vacak? Tampon vagy mi a fene...na az érdekel engem! Mire lehet vajon jó? Na és miért félsz ennyire az állatoktól? Kiskorodban neked ment egy mutáns vizipatkány?*Tök fura, hogy ennyit beszél, de nagyon terelni akar, na meg azt is szereti, ha a haját simogassák, csak ez is olyasmi amit nem szeret reklámozni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Hétf. Feb. 01 2010, 13:20

*Olyan döbbenten nézegeti Ed, hogy kedve lenne kicsit ijesztgetni őt, előadni, hogy ő igazából egy rémséges szörnyeteg, de egyelőre még kíméli őt egy kicsit, hiszen az utóbbi órákon szegény elég megviseltnek tűnt, valószínűleg nem hiányoznak neki az ő agymenései.*
-Ó igazán? Hálám lekötelez, és örökké üldözni fog!
*A fokozott elővigyázatosság egyáltalán nem jellemző rá, így perceken belöl már újra visszatalál régi önmagához, és szokásához híven dől belőle a marhaság.*
-Megölni? Basszus, az előbb nem kaptál levegőt! Pont hogy megmentettem volna az életedet, haver! Egy aprócska kis nyissz, és máris szabaddá válik a légútad! Amúgy meg egyáltalán nem lenne rossz nekem! Egy az, hogy nem nyiffantanálak ki, maximum csak egy picit, a másik meg, hogy nem félek a szellemektől.
*Na nem mintha valami a torkán akadt volna Ednek, ami gátolja a légzését, de ilyen apróságokkal most nem foglalkozik.*
-Voltak mugli haverjaim, de azok nem jártak flancos helyekre. A vén banya cipelt folyton magával. Egyszerűen élvezte nézni, ahogy szenvedek. Folyton azt hajtogatta, hogy „édesfiam, legalább rád is ragad egy kis kultúra!”. Na persze. Mégis micsoda? Az emberek a hétköznapokban nem beszélnek énekelve. Mégis hogy nézne ki, ha lemennék a boltba kenyérért, és eldalolnám, hogy kérek mellé még egy liter tejet és tíz deka felvágottat a macskának? Tök hülyeség az egész! Nincs valóságszaga! Há’ érzed, nem?
*Miközben magyaráz, túlzott gesztusokkal hadonászik mellé, hogy jobban érzékelje Ed, mennyire tud szenvedni az ilyen helyzetektől. Persze hozhatott volna ütősebb példát is, de egyelőre elég sokkhatás éri Edet a puszta jelenléte miatt is, bár már úgysem fogja sokáig visszafogni magát.*
-Bájos, persze. Vele ijesztgetik a kölyköket, ha nem fogadnak szót. Fényképem? Róla?! Szerinted úgy nézek én ki, mint aki ilyeneket hord magánál? Maximum néhány szál hajat, vagy egy darabot hordanék belőle, azt is csak azért, hogy csinos kis woodoo babát rittyentsek neki. Csakhogy ennyire még én sem vagyok gonosz. Egyébként meg ha annyira akarsz látni róla képet, akkor bármelyik vasorrú banyáról szóló mesekönyvet felcsaphatod, és onnan fog rád vigyorogni.
*Megtesz mindent azért, hogy lebeszélje Sandy nénikéje nézegetéséről, de azt már régóta tudja, hogy mindenkinek megvan a maga különös perverziója, lehet hogy Ednek ez az egyik, hogy ronda, undok öreg nőkről nézeget képeket, csak azért, hogy utána rémálmok gyötörjék.*
-Nézd, legszívesebben nem hallgatnék rá, de a vén banyának én vagyok az egyetlen örököse, úgyhogy amíg fel nem dobja a talpát, addig elő kell adnom, hogy jófiú vagyok. Így is folyton azzal fenyeget, hogy kitagad. Bár egyre többször érzem azt, hogy túl nagy árat fizetek ezzel.
*Őt sem kell ám félteni, ott bújik ki a szabályok alól, ahol csak tud. Azt azért nem lehet róla állítani, hogy méltó ellenfele lenne az idős hölgynek, de azért mindig megtalálja a kiskapukat.*
-Jól van, most hogy így felélénkültél, felesleges a gégemetszés. Bejöjjek még egyszer? Hátha akkor megint rosszul leszel, és kezdhetjük előről a vitát?
*Már az előbb is furcsállta, hogy Ed túl biztosan forgatja azt a tőrt, de most, hogy erőnek erejével akarja elterelni róla a figyelmet, már több mint gyanús neki. Viszont azért annyi esze neki is van, hogy ne kezdje el boncolgatni a témát, hiszen a fiú még a végén teljesen pánikba esik, és ha nincs szerencséje, akkor csinál belőle egy takaros ágyelőt. Igen, már túl sokszor futott össze veszélyes alakokkal ahhoz, hogy tudja, mikor kell befogni, így kapva kap az új témákon és lehetőségeken.*
-Jól van, akkor megfésüllek, csak keríts egy normális fésűt. Ott, abban a retikülben biztos van egy. Hajat meg majd később vágunk, amikor már te is akarod. A tampont meg majd elmagyarázom, mire használják a csajok, ha találsz egyet.
*Ó, ő simán elmond mindent, csak még agyal azon, hogy virágnyelven hogy adja ezt elő, lehetőleg úgy, hogy Ed ne legyen rosszul tőle. Az állatfóbiája meg elég cikis téma, de ha mindenképp akar róla hallani, akkor elmondja, szerencsére most nincs itt felnőtt, aki hallhatná.*
-Naszal emlékszel arra, mikor szívtunk egy kis füves cigit? Ha jó az anyag, akkor hallucinálni fogsz tőle, ha meg túl sűrűn csinálod, akkor jöhetnek be olyan képek, hogy támadnak az öt méter magas, hatalmas fogú, vérszomjas mókusok, és józanon is megrettensz minden nesztől. Viszont hálás lennék, ha ezt annyira nem terjesztenéd, hogy én régebben csináltam ilyeneket.
*Hagyja, hogy Ed kedvére matasson abban a női táskában, hátha előkerül az a fésű. Ő ezeken a dolgokon már túl van, hiszen a vén banya holmijait már több körben átfésülte.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Kedd Feb. 02 2010, 13:19

// Kriszty & Paolo //

* Naná, hogy egyértelmű, hogy a lány csalta be. Ez nem is lehet vitás, de ha nem így lenne sem vallaná be a fiú soha, hiszen mi lenne élvezetesebb, mint másra fogni bajait?
Igaz ez annyira nem is jellemző a fiúra, de nem is bántaná ezzel a lányt, jó, hogy szóba sem kerül, csak húzná ezzel, mert maga is tudja, hogy nem volt kötelező ide betérnie, de akkor még nem sejtette, hogy gyilkos vödrök törnek majd az életére.
Hja, ha sejtette volna, hogy itt neki majd por lepi tekintetét, nyelőcsövet, és ruháját már nem is nagyon jellemezné, ebből kuka lesz. Már csak abban bízik, hogy a szemetes nem csámcsogja el drága holmiját.
Hallja, hogy a lány visszakérdez, de azért csak nem ismétli el válogatott szitkait, lévén nem is nagyon emlékszik rá, másrészt pedig, hogyan is tehetné ezt egy hölgy társaságában, inkább örül, hogy Kriszty nem hallotta szépnek nem neveztető szavait, melyekért az anyja most agy szájon csapná, vagy annyi házimunkát kapna, belegebedne. Éljen a szigorú nevelés, de ez még mindig jobb annál, mint amit az előző koleszban kapott volna, ott még divat volt a testi fenyítés enyhe változata. Csakhogy Paolo anyuci kicsi fia, és neki nagyon de nagyon tud fájni minden ami nyomot hagy, ha nem is testileg de lelkileg. A fiú még messze nem érett meg a korához, vagy csak nem akar, nem szeretné elismerni, hogy felnőtt korba lépett.
Csalódottan int a lány felé. Szeretné szavakba önteni, hogy mennyire jó a harc vége, a csatazaj elülése.
Elvigyorodik a lány szitkain, nocsak és nocsak.
Önkéntesen helyet foglal, majd még mindig a gyomrét tapogatva fejét a lány vállára hajtja, mint aki nagyon szenved.
Az meg, hogy alig érzi az előző támadás nem számít, nem is ez a lényeg, hanem, hogy a lány illata az orrában annyira izgatóan hat rá, a kedvéért szenved még egy kicsit, vagy sokat. Amennyi csak belefér abba, hogy kényeztessék.
Azt meg messze nem sejti, hogy a lány fejében együtt töltött éjszaka képei járnak, ha tudná.... lehet nem ülne ilyen nyugodtan...
Így sem megy jól... helyezkedik és vidáman mosolyog, persze, úgy, hogy a lány ezt ne lássa, neki azt kell látnia, hogy a fiú szenved, kínlódik és halálosan megsérült, a baj ezzel csak annyi, hogy a fájdalomnak nyoma is alig van, de hiszen szeret szerepelni, az menni fog.*
- Lehet, hogy maradandó sérülésem van. Nem nézed meg? Mert én szívesen megnézem, hogy e megsérültél-e? Sőt vállalok masszázst a még nem, de majd leendő kék foltjaidra. Na persze nem én fogom bekékellni. * épphogy befejezi a mondatot felcsendül az idegesítő röhögés.*
- Any... nyira fáj. * mégsem fejezheti be a hang gazdájának édesanyjának szidásával a mondatot, miközben Kriszty arca olyan rémült, ő meg éppen haldoklik. Ha meg lebukik az de ciki lesz, de majd ráfogja, hogy a másik szépsége varázsolta el, az be szokott jönni a csajoknál. Úgy dönt kényeskedik még egy sort.*
- Lehet rémálmaim lesznek, mindig is tudtam, hogy a mumusom egy vödör lesz. * fejét a lány nyak felé fordítja. újból beszívja illatát, forró lehelete talán csiklandozza Kriszty finom bőrét a nyakán, lehet valóban kótyagos, mert kis híján rápuszil az íves nyakra, de lehet akkor kapna egy pofont is sérülései mellé, melyeknek lassan csak emlékük marad.*
~ Hívd el forrócsokozni, tedd meg. veled megy. ~ * kis önbiztatás után ajkai szóra nyílnak, majd mégis inkább hallgat.*

// Köszönjük a mesét, nagyon élveztem, és millió bocsánat a kihagyásért, igyekszem lenni, ha a gép istene is azt akarja, ha meg nem felgyújtom. Jah nem, azt teszi magával...//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Kedd Feb. 02 2010, 14:06

**Izzy**


*Az első döbbenet elmúltával ijedtségét mintha elfújták volna, vagy csak a hirtelen Izzyk vannak rá ilyen hatással. Az egészre már csak a gégemetszés emlékezteti, önkénytelenül is megtapogatja torkát. Egyedül csak a hálám üldözni fog dologtól csillannak fel szemei.*
-Az tökjóóó lenne! Üldözzön csak. Bármilyen formában jöhet! Hülyeség marhasággal hintve, rengeteg csoki, azokon hab és hozhatsz egy legyezőt is!*Ed még abban is benne lenne, hogy ijesztgessék, hiszen ez is elszáll a következő pillanatban, csak azért ijed meg, mert nem tudja ki támad rá, de amint fény derül rá eltűnik, egy hirtelen reflex a sokkhatások nagy velejárója, de ennyi, ő már annyira megszokta, hogy nem is foglalkozik vele. A gégemetszős témát azért firtatja, mert érdekes. Biztos benne, hogy kinyírná, hiszen Izzy nem ért hozzá, fodrász akar lenni, nem orvos...vagy teljesen lökött, vagy ennyire gyerek.*
-Jó neked...úgy értem, aha persze...és nem maradhatnánk egy mesterséges lélegeztetésben? Tudod az eleve tisztább dolog, meg aztán mondtam már milyen értékes a vérem? Gyakorlatilag neked is adhatnék, ha haldokolnál, mert nullás. Szóval, ha te elvágod a torkomat és olyan hirtelen teszed, hogy véletlenül beleesel a késembe, akkor mivel én is elvérzek, nem tudom neked átömleszteni a sajátomat... De ha csak mesterséges lélegeztetést kapok, akkor akármi is történik veled én meg tudlak menteni, mert különben is szuperhős vagyok, csak nem látszik...*Úgy mondja ezt, mintha maga is elhinné, még egy félvigyor is dukál az előadáshoz, sőt a végén meghajolna legszívesebben. Aztán csak hallgatja Izzyt a nénikéről és musicelekről, addig ő keresi a fésűt, sőt meglehetősen szórakoztatja a szónoklat, a végén fel is nevet. Az lesz az eredménye ennek a sokkhatásnak, hogy megtanul nevetni, tiszta morbid lenne.*
-Érzem, ja...*Közi vigyorogva, a srác kezébe nyomva a női fésűt.*-Szadista az öreg banya...ráadásul nem gondol azokra, akik nem tudnak énekelni. Most milyen rossz lenne neked*Edward énekhangját jobb nem hallani, ha az ember meg akarja őrizni ép elméjét, vagy legalább azt, ami még maradt belőle. Izzy egyre jobban beleéli magát, ő meg hallgatja, mintha csak esti mesét hallana, még a száját is eltátja egy kicsit.*
-Most már kezdek én is félni tőle...nem, ne... Eleget olvastam gyerek koromba a Jancsi és Juliskát, abból pedig elég csak a mézeskalácsra, meg a meztelen Juliskára gondolni, hogy jól érezzem magam. Ja igen a felnőtt Juliskára.*Sajna nincsenek ilyen térű perverziói, elég rosszakat szokott álmodni így is, sokkal rondább dolgokról, mint az a banya, ráadásul tényleg nem mazochista, elég rossz neki, ha rossz neki. Kissé felnevet az öröksége áhítozó Izzy gondolatán, óvatosan a vállát is megveregeti. Tényleg sokat nevet, tiszta borzasztó,fiatalodik legalább két évet ilyenkor.*
-Akkor kitartás! Gondolj bele, milyen jó lesz, ha meghal, nyithatsz egy saját fodrászüzletet és csinálhatsz borotválást is a szőrös embereknek, az majdnem olyan mint a gége metszés...*Persze erre ő még nem alkalmas, aztán hátha pihétlensége is meggyőzi arról a fiút, hogy nem kell elvágni a torkát akkor sem, ha fulladozik. Közben pedig megszemlélheti Izzyt, hogy áll ezzel a témával kapcsolatban, anélkül, hogy mindenféle ostoba kérdéseket tegyen fel a szőrösségére vonatkozólag. Egyelőre... Hülyeségben őt sem kell félteni, csak el volt temetve benne, dehát minden múmia feléled egyszer, csak meg kell idézni. Kissé elsápad az ötleten, hogy Izzy megint bejöjjön és gyorsan megrázza a fejét még mindig inkább a mesterséges lélegeztetésnél voksolva. Nem tudja pontosan hogyan működik az, de valami olyasmi lehet, hogy levegőt fúj az egyik a másik szájába, az pedig...kissé bizarr de mégsem fáj annyira. Ed neeem veszélyes, csak rá kell nézni a kisfiús, ártatlan arcára, a csillogó zöld szemeire, a néha durcásan lekonyuló szájára, olyan mint egy gyerek, melyik gyerek lenne képes bántani Izzyt? Neeem, őt biztosan nem, amíg nem nőnek méregfogai. Különben sem az az erőszakos fajta, bár tény, hogy nem az angyalkák mintapéldánya, most kicsit elege van az erőszakból és inkább tapadna a fiúra, minthogy kinyírja és megint ne legyen körülötte senki. Ez meg sem fordul a fejében, eleve olyan dolog, ami nagyon nem lenne jó neki.*
-Levágni, ne, én így hosszún szeretem, aztán vacakolhatnék egy csomót a hajnővesztő elixírrel. Húúú tök jó lenne! Már nagyon idegesít mi lehet az...meg hogy a fiúk miért nem használhatják. Mondjuk gondoltam rá, hogy orrvérzésre van, de a lányok még igazságtalanabbak mint gondoltam, ha csak maguknak tartják meg!*Borzasztó sokat beszél, pedig ez nem szokása, de elvan, jól szórakozik, sokkal jobb ez, mintha mogorván gubbasztana, aztán ha Izzy berontana nem megijedne tőle, hanem rárivallna, hogy szerezzen neki kaját! S aztán faképnél hagynák a következő percben, ő pedig leshetne és tűnődhetne rajta mit rontott el...Elég rossz alany, folyton hátrafordul, nem bír nyugton maradni, most is olyan csillogó szemmel mered Izzyre, mint az hálaüldözésnél, csak most sokkal izgatottabbnak tűnik.*
-Minek nézel engem? Prefektusnak?*Vigyorodik el, jelvényére bökve. Most inkább nem kezdi el ecsetelni miért is kapta, egyrészt cikinek is gondolja másrészt nem vág a témába.*
-Emlékszem hát...Hol, hogyan szereztek ti ilyeneket? Nekem semmi ilyesmit nem adnak, még cigit sem, pedig már gólyalábakkal is próbálkoztam. Most van neked? De olyan hallucinálós...Van egy kis pénzem, vehetek? Én nem félek a mókusoktól, megpróbálnék rámászni a hátukra, aztán meg is védhetnélek! Igazából semmitől nem is félek, amitől meg igen, úgyse hallucinációban jelenne meg. Húúú de király lenne...Óriás mókusok! Lehet, hogy még orkok is jönnének, fúúúú *Úgy néz Izzyre mint egy nagy kondér csokis süteményre.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Csüt. Feb. 04 2010, 17:33

Azt a témát, hogy a fenekemre ki volt függesztve egy meghívó, elismerem, megadva magamat. Nem szokásom farral tükör előtt állni, így még az is előfordulhat, hogy valaki a fenekemre csapva ezt a feliratot függesztette ki:
Gyere...gyere...nem vagyok messze, elérhető vagyok!
...hát ha így is van, én erről nem tehetek. Nem én vagyok a hibás, igazán. Egye-fene, ha bejött, hát be.
Szerencsére már elcsitultak a vödrök, a seprűt, és felmosót sem hallom a szekrényben mocorogni, csak egy halk kacajt, aminek eredete csak sejthető.
Jól van, szerencse, hogy elment, mert ha még ittmarad,és kiderül rőla, hogy szellem, én Paolo ölében kötök ki, ami nem lenne túl jó, tekintettel arra, hogy úgy fest fáj a vedér okozta harci sebesülés. S mivel user nem tudja, hogy a védence mellett ülő fiú bizony csak eljátsza a hattyú halálát, nagyon is érzékenyen érinti annak fájdalma. Mivel, hogy jó részben ő, azaz én okoztam a problémát. Vállamra hajtott fején lévő hajkorona porfellegétől kicsit köhögve, majdnem elnevetve magam mikor belegondolok, hogy mi lenne, ha a nyakamat végigcsókolná, s az azt belepő port szépen lenyalná, s recsegne fogai alatt, majd köpködve, köhögve menekülne el mellőlem. Az meg, hogy nem lát bele gondolataimba, nem is baj. Vagy ki tudja...
-Tessék, hol, mit kell megnézni? Jah, hogy a hasad....
Na igen, mint aki most tér magához, és rádöbben, hogy bizony szórakoznak vele. De nem vagyok egy elveszett lány, ha naívnak is mutatom magam.
- Rajtam nincs sérülés, elkerültek a vedrek, bár lehet, hogy a vállamat kékre kopogtatta a seprű. De szívesen megézem neked nem kékült-e be a hasad.
Közelebb hajolok, s ha a fiú felhúzza ingét, hideg, kicsit még nedves ujjammal végigsimítok a gyomorszájánál, lassan, óvatosan, tekintetemet hasáról felvive szemére, s ottfelejtem rövid időre.
- Kicsit talán piros, de nem fogsz belehalni.
Még az a szerencse, hogy nem kért rá puszit, mint egy kisgyerek, mert az aztán már tényleg érdekes lett volna.
- Mumus, mint vedér, vagyis a vedér mint mumus?
Ijedtségem már lassan szertefoszlik, s inkább halk kuncogás válja fel. Nyakamon érezve a fiú lehelletének melegségét, úgy érzem mennem kellene, de a lábam nem akar felemelni, így ott maradok, ahol vagyok, s lejjebb húzom felsőmet, hogy meglessem az ott nem lévő kék foltokat, melyeket a seprű okozott.
A fiú mellett ülve kicsit zavartan kezdem el lefelé húzgálni a már nem tudom milyen színű, de biztosan rövid szoknyámat, nem sok sikerrel, mert az folyton-folyvást felfelé kúszik.
- Szerettél volna mondani valamit?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paolo de Sica
Diák - Pugnax
avatar

Male Ikrek Jelige : A legnagyobb vágyam tudod, mi? Tulajdon árnyam átugorni.
Hozzászólások : 42
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Pént. Feb. 05 2010, 00:16

// Kriszty & Paolo //

* Vagy lehet a lánynak egyszerűen csak integető, formás feneke van, még az is lehet, hogy Paoloról meg kiderül, hogy fenék mániás és amerre feneket lát arra vonul, mint a madarak. Bár ha ez lenne, bajban lenne, sok olyan fenék szaladgál erre, ami nem is tetszene neki.
Ha tudná, hogy a lánynak is a csók jut az eszébe, megtenné, akkor is ha port nyelne, vígan elrágná, de lehet ez a későbbiekben nem keveset vonna le bűverőjéből.
Mindazonáltal jobban szemügyre veszi a lány nyakát, még az is vonzza ahogy poros lett, erről az jut eszébe,m hogy le kéne zuhanyozniuk, kettőjüknek, mondjuk náluk, segíthetne is.
Esély lenne arra is, hogy jobban szemügyre vegye az oly sokat emlegetett testrészt, az sem csoda hét, hogy azonnal leszalad tekintete a lány mellkasára.
Uh, és miket nem láthatna még, a gondolattól hatalmasat kell nyelnie.
Nyugalomra intené heves szívverését, de a kék hajú tesz ellene, hogy ne tudja mégsem szabályozni.*
- Hogy...? * el sem hiszi, hogy a lány vette a lapot a hasával kapcsolatban. Szemei elmosolyodnak, Ígéretes kezdetek, ebből még sok minden lehet....
Ő nem hiszi, hogy szórakoznak vele, ő sem teszi.
A lány arcát szemléli miközben felhúzza ingét. A hirtelen jött hideg levegőtől megborzong.
Bőrén a lány érintése eléri, hogy elfelejtsen levegőt venni. Lehet nem is tenné, nehogy elmulasszon egy pillanatot is, egy finom mozdulatot.
Fájdalomnak nyoma sincsen, felforr a vére.
Tekintete összeakad a csalfa lányéval, sóhajtva engedi ki a levegőt.
Tartja a szemkontaktust amíg lehet, és fel sem fogja, hogy piros a hasa, akkor újból haldokolni kezdene.
Torkot köszörül, hogy időt nyerjen...
Ajkát is megnyalja, igaz nyála alig van.
Miről is van szó? Miről beszélgetnek? Mi mumus? Jah, igen, emlékszik, van élet az érintésen kívül is.*
- Igazából te vagy a vedrek mumusa. * vissza engedi az inget, de nem mozdul a lány válláról, így csodásan szemügyre veszi közelről a vállát, ehhez kicsit elemelkedik onnan, és azonnal meg is bánja, hiszen érezhetné bőre illatát... vagy ami ennél sokkal jobb bele is láthatna a felsőbe.
Uh, az sokat érne.
Azonnal felbuzdul.*
- Tudod mit? Én meg megnézem neked, cserébe a hajmustráért. * választ sem várva, forró keze a lány vállár siklik, finoman érinti, elvégre lehet, hogy tényleg megsérült, még a felsőt lejjebb húzni is segít, hja, ebben tudna még, sokáig.
Felfelé kéne inkább, levenni.
Ujjai alatt a lány bőre olyan csalogató, hogy megint a csókok jutnak eszébe...
De tekintete máris a másik keze után fut és szemügyre veszi a lány lábait, rövid, nagyon is rövid szoknyáját.
Azt sem tudja mi van most? Az előbb majdnem takarítottak, most meg azt sem tudja, hogy érjen a lányhoz.
Nem ér megbabonázni Ádám fiát!
Hallja, hogy valamit akart mondni, ő. De mit is? Lényeges ez?*
- Igen. Megvallom én látok lila foltokat, de lehet ez csak kosz mi lenne ha lemosnánk valahol? ~ és innom is kéne~ * a forró csokit meg sem említi, majd később.
Feltápászkodik és kezet nyújt a lánynak, hogy felsegíts, komolyan gondolja, hogy menjenek innen ki. Tisztább, emberibb helyre, ahol... lemosatja a lány vállát.
Biztosan találna még megmosandó helyet rajta.
Nem hiszi, hogy Kriszty ellenáll, elvégre nem akarja bántani, és eddig jók voltak együtt. Paolo csak kétszer akarta itt hagyni egyedül takarítani, sőt az egész ügyet rá kente volna....
Kiszáradt ajkain akár virágokat is lehetne ültetni, mik nem járnak a fejében?!
Ha a lány hagyja, felhúzza és igyekszik közel húzni magához, lehet mégsem kéne innen kimenni?
Tekintetét a lányéra szegezi, jó lenne olvasni a gondolataiban, de ez lehet izgalmasabb így.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Szomb. Feb. 06 2010, 19:44

Paolo

Hahaha...az az ádámcsutka, de sokat el tud ám árulni. Nemhiába vannak vele a fiúk megáldva, ki jobban, ki kevésbé. Szerintem direkt, hogy a lányok tudják, hogy ha egy nagyobbat nyelnek, mikor olyanra gondolnak, amibe bele lehet sokakat pirítani. De vajon pontosan mire is gondolhat most Paolo, miközben dekoltázsomra csúszik tekintete? Na ugyan mire...
Kissé libabőrös hasán végigcsúszó ujjaim bizseregnek, miközben a tekintetében keresek valamit. Hogy mit, azt magam sem tudom. Ez a pár pillanat, mintha fél óráig tartott volna. Én is zavarba jövök kicsit, de azért az ész érvek még ott vannak bennem. Nem rohanunk ám fejjel a falnak. Vagy mégis?
- Ez jó, mert akkor közvetve én vagyok a te mumusod. Vigyázz, mert kísérteni foglak.
Kuncogás tör ki belőlem, mikor rágondolok, hogy éjjelente Paolo mellett siklok el, mint egy kék hajú vödör, s beszélni kezdek hozzá. "Akarsz engem? Érints meg, simogass..." Ejnye, micsoda vödör lennék én....
Vállamon érzem kezének melegségét, ami oknál fogva összehúzom szemöldökömet, s rápislogok, olyan sandán, féloldalasan. Egy határnál lejjebb nem hagyom, hogy csússzon az a felső, jó helyen van az ott, ahol van. Felfelé húzni meg még inkább nem kellene....egyenlőre. Aztán meg, hogy később mi történik ama ruházattal, az már a jövő kérdése. Csábításban nem vagyok pedig túl jó, mert ha jó lennék, nem lennék egyedül. Vagy eddig minden fiú ellenállt volna a csábításnak. Áááá, mindegyik egyébként sem, csak azok, akik ki is tartottak volna mellettem.
- Lila folt? Hol?
Hírtelen vállamra kapom tekintetemet, ezzel összeütve fejemet a Paoloéval, végigsimítva arcomat az övén, bár kissé hevesen.
- Auu, bocsi. De lehet, hogy tényleg csak por...nem érdekes, majd lemosom.
Kerekre nyílik a szemem kicsit, most félreértettem, vagy valóban ő akarja lemosni a vállamat?
~Lemosnánk, együtt?~
Kezemet nyújtom neki, hogy felsegíthessen, s nem, nem húzódom el, mikor közeledni kezd hozzám. Állom a tekintetét, bíborszínű szemeimmel elmerengve az ő pillantásában.
-Most már nem akarsz itt hagyni? Vagy éppen rám hárítani dolgokat? Már nem az én hibám minden? Már nem baj, hogy bejöttél?
Én is lépek egy aprót felé, miközben egész halkan, suttogva beszélek neki, kis iróniával hangomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   Vas. Feb. 07 2010, 02:37

[Ed]

*Arra számított, hogy Ed majd megretten attól, ha kilátásba helyezi neki, hogy hálája örökké üldözni fogja. Ehhez képest meg egész szép kis rendelést ad most le neki. Először csak tátott szájjal állva figyeli, hiszen eddig lehetetlennek tartotta, hogy valaki pont az ő hülyeségeire és marhaságaira lenne vevő. A csokit még úgy érti, hiszen van aki édesszájú, és imádja.*
-Hmm… asszem még nem tértél teljesen magadhoz a rémületből! A habhoz minek kell legyező? Azt akarod, hogy teljesen beterítselek vele?
*Nagyokat vigyorog, ő simán összevon mindent mindennel, és ha még jobban édesszájú lenne, akkor le is nyalná az ehető dolgokat Edről. Szerencsére erről ez idáig szó sincs.*
-Mesterséges lélegeztetés? He? Attól bezzeg nem félsz, hogy ledugom a torkodon a nyelvem, és megfulladsz, mi?
*Valahogy most nincs kedve Ed szájára tapadni, holott régen kapva kapott az ehhez hasonló lehetőségeken. Megváltozott, ezt ő is érzi, de az okára még mindig nem jött rá.*
-Azért neked is vannak elképzeléseid a gégemetszésről, basszus! Hány olyan dokit láttál már, aki közben beleesett a szikébe, mert olyan gyorsan csinálta?
*Ezen most nagyon röhög, mivel elképzelte a jelenetet. Minden egyes ilyen beavatkozásnál ott áll a nővérke az előre megrendelt vérrel, hogy egyből mehessen a transzfúzió.*
-Tehát azt mondod, hogy vérző torokkal, mindenféle felszerelés nélkül simán kapnék a véredből? Tyűha! Te aztán nagyon tudsz!
*Miközben magyaráz, élénken figyeli Ed matatását, hiszen már remeg a keze egy normális fésűért – ha találnának mellé még ollót is, akkor meg percekig csak sóhajtozna a gyönyörtől. Amint megkaparintja, a szívéhez szorítja, és rebegteti a pilláit.*
-Köszi! Köszi! Köszi!
*Miután összeszedte magát, Ed mögé mászik, és nekikezd a műveletnek. Óvatosan bánik a fésűvel, hiszen nem áll szándékában fájdalmat okozni. Először alaposan kibontja a hajat, majd utána szép öt sima, egy fordított húzással kezd dolgozni.*
-Van is mitől félni, hidd el! Soha nem vert meg, helyette borzalmas szentbeszédeket tartott! Komolyan mondom, volt neki egy kétszáz éves könyve, valami idióta prédikátortól, és abból olvasott fel nekem mindig! Azért lettem ilyen!
*Persze megpróbál mindent rákenni a vén nyanyára, de ő alapból sem volt soha normális. Mivel már túl sima lett Ed haja, ezért változtat kicsit az arányon, és többet húzza visszafele a fésűt, mint rendes irányban.*
-Mitmit? A mesében meztelen volt Juliska? Ez nekem valahogy kimaradt! Mi lett a vége? A többiek foglalkoztak vele? Kinek jutott eszébe? Jancsinak, vagy a banyának?
*Persze, felfogta, hogy a felnőtt meséről van szó, de ezzel amúgy is olyan jó viccelődni.*
-Igen, nincs más választásom, vagy nyelek, és kitartok, vagy megszökök. Szerintem a büdös banyája örökéletű lesz. Gondolj bele, varázsló, legalább még hatvan évig fog élni! A borotválás meg csak akkor olyan, mint a gégemetszés, ha nagyon elszúrom!
*Hiába morbid dolog, de ezen most nagyon röhög. A térdét azért még nem csapkodja, de jó ideig nem tud lehiggadni. Most, hogy jobban megnézi Edet, tényleg nehezen tudja elképzelni őt, hogy bárkit is bántson azzal a tőrrel, de látott ő már karón varjút.*
-Okés, akkor nem vágunk a hosszából, de legalább néhány lépcsőt hadd tegyek bele!
*Bizsereg az ujja rendesen, nyírna is már nem is keveset – ha hagynák. Szerencsére azért annyira nem megszállott, hogy engedély nélkül tar kopaszra nyírna bárkit is. Valószínűleg azért van ez, mert a fizikuma nem túl erős, és ő húzná a rövidebbet, tehát alkalmazkodott a körülményekhez. Mivel van rá igény, kénytelen megtartani a tamponról a felvilágosító órát.*
-Nyah, jó a megközelítés, csak a hely nem! A lányok valóban véreznek ott, ahol a fiúk nem szoktak, mert nekik más berendezésük van. A mienk szerintem sokkal kényelmesebb, mert tudunk állva pisilni, meg így legalább nem tudunk szülni… szal ott lent ugye különbözőek vagyunk, és nekik havonta van ilyen időszakuk, amikor a tampont használják, vagy pedig a betéteket. Ööö… arról tudsz valamit, hogy hogy készül a kisbaba?
*Most kezd neki derengeni, hogy nem árt, ha egyből az alapoknál kezdik, és nem rögtön a közepébe csap bele, mert így Ed teljesen össze lesz kavarodva.*
-Sajna már csak sima cigim van, abból is csak tizenhárom szál. Amúgy lehet, hogy menőnek látszik, de nem olyan jó móka ám ezeket a lényeket látni magad előtt, és folyton rettegni, hogy vajon melyik sarkon támadnak rád?
*Tényleg nem gyerekjáték, ezért nem is akarja népszerűsíteni a dolgot, és valóban kifogyott már belőle, hiszen semmi sem tart örökké. Meg folyton másra kell a pénz, ajándékra, és egy-két érdekességre, tehát a rangsor már kezd megváltozni nála.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Poros raktárterem   

Vissza az elejére Go down
 

Poros raktárterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Harmadik emelet-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog