Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Don Quijote kifőzdéje

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég



TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Csüt. Aug. 20 2009, 13:50

*Azon gondolkodik van-e olyan lehetőség, amivel elüldözheti azt a srácot Kumiko közeléből. Bár egyáltalán nem hiszi, hogy van értelme, hiszen... csodálatos választás, hozzá képest Killian csak egy... egy fiú, aki meglepően okos, de nem helyes, sőt, talán csúnya is. Nem tudja pontosan eldönteni, nem gyakran néz tükörbe, és nem is tudja mikre gondolnak a lányok, ha meglátják. Lényeg az, hogy letesz az ötletéről, inkább az új lány felé fordul, akinek Krisztyne a neve.
Megköszörüli a torkát, és kissé rekedtesen, de beszélni kezd. *
- Killian vagyok, nagyon... örvendek.
*Szemet szedett hazugság. Az egyetlen dolog, aminek örvendeni tudna, az Kumiko lenne, vagyis a jelenléte, ha végre leszakadna arról a ficsúrról. Oh, miért-miért? Miért nem tudja figyelmen kívül hagyni? Eltervezte, megbeszélte magával, de lényegtelen, hiszen ugyanúgy oldalra pillant. Vőégül, figyelme teljes elterelése érdekében az új lányra emeli a tekintetét. Szép, kellemes megjelenésű, felnőttesebb, de a szemei igazán... kellemesen csillognak.
Halványan elmosolyodik, bár a szemei nem csillognak, hiába... képtelen hazudni, főleg nem egy olyan lánynak, aki éppen kitalálja a gondolatait. Kumiko... *
- Oh, hát én... igen, ismerem, és... öhm, miért fontos ez? Egyébként...
~Mi egyébként? Gyerünk, most már találj ki valamit!~
- Egyébként... szépek a szemeid.
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Csüt. Aug. 20 2009, 15:32

..hogy csúnya lenne Killian?
Nézhetne kicsit gyakrabban is tükörbe. De ahhoz el kellene vonnia a figyelmét Kumikoról. Bár itt nincs egy tükör sem, így most lényegében mindegy. Komoly feladat az, hogy ez a srác a nem messze társalgókon kívül valami másra is figyeljen.
~Nagyszerűűű, ezek szerint már annyira sem vagyok jelentős, hogy rám figyeljen, ha már egyszer ideült.~
...éés mégis, a szemébe néz, ez egy kicsit meglepő fordulat, és még meg is szólal, tehát nem vitte el a cica a nyelvét. Na de mióta nem beszélhetett ha ennyire rekedt? Jó ideje minden bizonnyal. Tehát Killian a neve, és minden bizonnyal fülig szerelmes. Hisz miért is lesné ilyen fura, féltékeny ábrázattal Kumikoékat? De most már teljesen Krisztyre figyel. Mármint látszólag.
-Csak azért kérdeztem, mert észrevetem, hogy oda-oda lesel.
Na tessék, kimondja kerek perec amit lát és gondol. Ezek szerint szókimondó is. Remélhetőleg nem risztja el a fiút, hisz oly kedvesen, lágy hansúllyal beszél, hogy érezhető egyáltalán nem akarja bántani szavaival. Sőt legszívesebben most rögtön átmenne barátnőjéhez, elrángatná az ismeretlen srác mellől, és Killian ölébe...na jó, csak mellé ültetné még egyenlőre.
~Az a srác...Istenem, remélem nem naív annyira Kumiko, hogy bedőljön neki...Már csak ahogy néz rá...szinte leöltözteti a szemeivel. Bár én visszavágnék neki pár érdekes kifejezéssel.~
Azon kapja magát, hogy már ő is a szomszédos asztal felé kezd nézni. Killian dicsérete zökkenti vissza.
-A szemeim? Óh...köszönöm.
Fura egy bók, jól is esik Krisztynek, még akkor is ha tudja csak hirtelen ötletől fakadóan bökte ki a fiú. Valami mást akart mondani...de vajon mit?Egy vadidagennek nem mondhatja el mit érez, bár ez sokszor könnyebb, mint ha egy baráttal beszélgetne az ember fia, s lánya.
-Te nem eszel semmit? Finom volt ez a csirke.
Már az üres tányér el is tünt, igaz a csontok is vele együtt. Csak a bor maradt ott, amit a kékség apró kortyokban iszogat, élvezve annak kellemes zamatát, s közben orrába illanó fűszeres illataromákat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emmeline Way
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Kamaszodó, borzas nagykistünde
Hozzászólások : 392
Évfolyam : Második
Kor : 131

TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Csüt. Aug. 20 2009, 16:17

[Amelie, Emmeline]

*Igaz, részéről nem érzi fontosnak tovább fűzni a beszélgetés ilyen irányú menetét, Amelie persze nem hagyja annyiban, sőt! Bociszemekkel néz rá, hogy a tünde szívét meglágyítsa.*
- Egyszer talán emlékszel, említettem, édesanyám mellett immunins lettem az őzikeszemekre - *jegyzi megy fanyarul, de azért belefog újra a mondandójába.* - Nos, ha azt szeretnéd, hogy befejezzem a mondataimat, ahhoz előszöris egy olyan titkát kéne kifecsegnem Dartonnak, amit nem szívesen tennék. De tényleg párbajoztunk, aminek a vége az lett, hogy sírva fakasztott. Persze semmi komoly, csak olyasmiket sikerült kifecsegnem nekem is, amiket akkor nem kellett volna, aztán tényleg köddé vált. Utálom azt a trükkjét, olyan... sebezhetőnek érzem olyankor magam! Ráadásul a tóparton...
*Újra pipacspiros, ezt már nem képes pirulás nélkül elmesélni. Sőt, egyáltalán, a meséléshez se érez elég erőt, így az asztalon, mintha az a kívánságát lesné, egy újabb pohár, de ezúttal száraz vörösbor jelenik meg előtte. Először kicsit bizalmatlanul méregeti, majd a bivalyerős alkoholtűrésére gondol, és egy aprót kortyol.* - Pedig nem is iszom! - *jegyzi meg csak úgy mellékesen, de a nyelve legalább megoldódik egy kicsit.*
- Szóval a tóparton... megcsókolt, na!
*Fejét lehajta, viszont az arcán egy vigyor terül szét, egy afféle "totál beleestem a srácba" kategóriába tartozó.*
- Elégedett a kishölgy a válaszokkal? Részletezzem még?
*Végre újra felemeli a fejét, ezúttal már visszakerül a megszokott derűs maszk az arcára, mintha az előbbi érzelmi megnyilvánulás meg se történt volna.*
- Tényleg, Sebastian arcára is kíváncsi lettem volna, mikor elmondod neki, hogy te és a kedvesed... - *kanyarodik vissza egy jóval korábbi témához, mivel úgy érzi, az ő életét eleget boncolgatták már. Közben végez a desszerttel is, és jólesően elmosolyodik.* - Nagyon olyan volt, mint egy brazil romantikus író első alkotása?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég



TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Csüt. Aug. 20 2009, 18:15

*Killian összeráncolja a homlokát, amikor meghallja, hogy nagyjából minden kívülálló tudja mit érez. Ennyire egyértelmű lenne, vagy csak Krisztyne ilyen okos? Azért nem mindegy... Végül is arra gondol, jobb lenne őszintének lenni, persze, csak ha a lány nem Kumiko barátnője, mert akkor... nos akkor jobb a hallgatás.
Kezeit az asztal alá rejti, ezzel is jelezve mennyire nem éhes, sokkal inkább a gyomrában lévő gombóc idegesíti, ami szinte már a tüdejébe kúszik, megfosztva Őt az éltető levegőtől. Igyekszik összeszedni a maradék gondolatait. Elvégre Kumiko mással jár, ez olyan természetes. Tényleg, miért választaná Killian-t? Lehet, hogy nem csúnya, de attól még... csak egy görnyedt alak, aki naphosszat kávén él, és saját varázsigéket fabrikál szabadidejében. Mindene a tudás, ez tetszene Kumiko-nak? Éppen, amikor ennyire megváltozott, és egyre csinosabb, nőiesebb?
Minden pasi felfigyelt rá, csak ez lehet a megoldás. Akkor meg minek strapálja magát? Nem győzhet. Lopva a Kumiko-val szemben ülő fiúra néz, aki... tulajdonképpen tökéletes. Még hülyének sem látszik, jóvágású az arca, izmos, és magas, és egyenesen ül. Márkás ruhákat hord, összeválogatja a színeket... Killian ezzel szemben csak a szokásos farmer-fehér póló-tornacipő összeállítást viseli. Nincs ebben semmi különleges... az a srác kiütéssel győzedelmeskedett.
Visszafordul Krisztyne-hez. Nem akar hazudni, de az érzéseit igenis le fogja tagadni, mert talán egyszer majd Kumiko és Krisztyne együtt nevetnek rajta. *
- Nem tudom miről beszélsz... - *a hangja megint rekedt, de most kissé halkabb is, mintha az erő kiszállt volna belőle.* - Nem kérek csirkét, köszönöm, a bókot pedig ne köszönd meg. Ha van miért, csak akkor mondom.
*És nem is hazudik, hiszen... Krisztyne szemei tényleg szépek, csak éppen Killian-nek Kumiko varázslatos szempárja tetszik. Nem tudja helyrepakolni az érzéseit, a gombóc a gyomrában pedig csak nő, és nő...*
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Csüt. Aug. 20 2009, 19:38

Ajjaj...
Egyre nagyobb Kriszty gyanúja, hogy ez a fiú bizony rettentő nagy önbizalom hiányban szenved. Vajon mi lehet az oka? Valami megbújik a félénksége mögött. Miért is tetszene jobban a szolíd Kumikonak egy arogáns fickó...Már bocsánat, de már ránézésre is tenyérbe mászó az a srác. Bár lehet az is, ha megismerné Kriszty más lenne a véleménye róla, de így, ahogy csak nézi...Na jó, őt hagyjuk békén!
Viszont itt ül a pillus lánnyal szuemben egy elveszettnek tűnő fiú...aki olyan gyámoltalannak tűnik, mint egy kisgyerek. Szüksége van a szeretetre, bíztatásra. De mit tehet itt Kriszty...Már így is többet mondott, mint kellett volna, hisz semi köze hozzá, hogy miért is pislog Kumiko felé. Bár ha azt nézzük, hogy szeretné barátnőjét boldognak látni, és Killian-nel el is tudja képzelni egy párként...
~Na most mi a fenét tegyek? Nem tudja miről beszélek, miközben lesír róla.~
Ha nem akar a kis fekete lányról beszélgetni, hát jó....pedig elég buta, hisz kitől is tudthatna meg többet a lányról, ha nem egy olyan emberről, aki még ismeri is. Nem mintha Kriszty neki akarna állni kiteregetni Kumikoról azt a keveset, amit eddig sikerült bizalmával elérni.
-Jól van, te tudod, nem az én dolgom, ha meg enni nem akarsz az is.
Bár akkor miért jött le ide? Hja igen, a gombóc finomabb lett a párocska láttán.
~Bár csak nekem lenne lehetőségem valakire féltékenynek lenni...~
Kezd egyre frusztráltabb lenni. Olyan, mint...ezt nem folytatom inkább. Az őszinte fiúra figyel Kriszty, elhesegetve a buta gondolatokat, és most már azon töri a fejt, hogyan kellene megváltoztatni ezt a srácot. Mi módon lehetne elérni, hogy bízzon magában. De nem is szabad Kumiko nevét még említeni sem, mert a végén azt hiszi, hogy kerítőnővel áll szemben. Miközben Krisztynek nem ez a célja...De ha egyszer erről a lányról folyik a csevegés (játék).
-Az őszinteség a jellemünk egy fontos eleme. Eddig még a komolyabb kapcsolatokban, legyen az baráti, vagy párkapcsolat, mindig jó pontot eredményezett ez az erény. Te is így gondolod ezek szerint?
Érdekes, hogy nem a szokásos kérdések jönnek elő, mint pééldául vizsga, karba tartozás...stb. De jó ez így, nem baj, ha az élet alapvetó dolgairól is esik néhány szó, nem csak az iskoláról. Talán sikerül kicsit kikapcsolnia agyának azon részét, ami a sulihoz köti. Mondjuk prefiként ez elég nehéz. Különösen, hogy a Pillus rendezi ezt a hetet. Ez a körmönfont mondat pedig hátha eléri azt, hogy önbizalmat csaljon Killian személyiségébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég



TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Pént. Aug. 21 2009, 10:29

*Igyekszik Krisztyne-re figyelni, ez azonban egyre nehezebb neki. Kumiko ott ül, nem messze tőle, egy másik fiú társaságában, és még csak nem is érzi rosszul magát miatta. Hm, ostobaság lenne ennyire felkapnia a vizet? Killian egyébként tényleg nem ilyen, mint már említettem, Ő általában nem foglalkozik az emberekkel, hiszen az emberek sem foglalkoznak vele. Egyszerű lenne azt mondani ez a világ rendje, hiszen eléggé úgy tűnik, bár ez szimplán kifogás arra, hogy bármikor, bárkivel szóba elegyedjen.
Leveszi a tekintetét Kumiko-ról, és Krisztyne-re pillant, ami még Őt is meglepi, hiszen a lány egyáltalán nem csúnya, sőt, nagyon csinos, és minden férfi figyelmét magára fordítja. A fiú felvonja a szemöldökét, és elcsodálkozik azon, hogy Őt miért nem köti le annyira Krisztyne kinézete... viszont annál jobban foglalkoztatja a beszédtémájuk. *
- Nézd, ez relatív... attól függ honnan nézed az őszinteséget.
*Bátortalanul egy pohár felé nyúl, majd alkalmazza a kedvenc bűbáját, és máris csordultig tel a pohár vízzel. Ez a varázslat egyébként nagyon hasznos, esténként nem kell feleslegesen lemennie a klubhelyiségbe. Egyből a kezébe akad, amire szüksége van. Ja, igen, Killian nem csak kávén él, azért vizet is szokott inni.
Nagyot kortyol belőle, majd visszateszi az asztalra, felkönyököl, és érdeklődve figyeli a terem másik végében lévő képeket, közben persze a lányra koncentrál. *
- Végül is melyik hazugság? Ha mondasz valamit, aminek a közelében sem jársz, jártál, vagy fogsz járni, esetleg, ha nem mondod el, ami éppen körbevesz téged. A hallgatás is hazugság? Bizonyos szemszögből igen, hiszen mindenki kiakad, ha később tud meg dolgokat, de... másik szemszögből nem hazugság. Ha valaki valamire konkrétan rákérdez, válaszolni szoktam, de ha nem kérdeznek... ugyan miért jártassam a számat?
~Pontosan tudom mire akarsz kilyukadni, de magamtól úgysem mondom... meg nem is biztos. Nem lehetne témát váltani?~
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Pént. Aug. 21 2009, 11:18

...és még okos is!
Nem reménytelen eset, csak nem szereti, ha körülötte forog a világ. Igaza is van. Viszont ezért ennyire elbújnia sem kellene az élet elől. Hisz az élet szép, csak meg kell keresni azt, ami minket boldoggá tesz. Nem mintha Kriszty maga lenne a boldogság mintaképe, és elég magának való is, de hallgatot pár emberre, akiknek sikerült kirángatni a begubózásból.
-Na igen...a hallgatás. Ez tényleg igazán különös. Tehát, ha kérdeznek válazolsz?
Ennyit kellett most kivennie csak Killian szavaiból, éppen elég ahhoz, hogy tovább lépjen. Aznem rossz, ha válaszol, mert legalább lehet vele beszélgetni, és bár gondolatilag tématerelést kér, Kriszty ezt nem tudhatja ugyebár. Talán ki kellene mondani! Kriszty elég komoly, de mosolygós arccal néz Killian szemeibe.
-Nos, éertelmes vagy, okos, őszinte, ahogy látom ügyes tanonc... A szemeidben van valami olyan magával ragadó fény, amit értelmes lány egyből észrevesz. Hiába akarod elrejteni a hajad mögé, és hiába is sütöd le folyton. Ott ragyog, és vonzza az ember tekintetét. A színük is...olyan mély, babonázó. Egy halván mosolyt kell csalni az arcodra, egy kis büszkeséget lelkedbe. Na és persze önbizalmat. Nem is értem miért vagy ennyire szégyellős. Helyes srác vagy. Lehet, hogy ezt még eddig nem mondta neked senki?
Előre hajol, rákönyökölve az asztalra. Egészen közelről néz immáron a fiú szemeibe, hogy még véletlenül se tudja elkerülni, hogy tekintetük találkozzon.
Remélhetőleg nem okoztak hatalmas csalódást neki, és nem tipor Kriszty most lelkének mélyére, de ha okoztak is. Tovább kell lépnie, és ezt csak akkor lehet, ha ő is akarja. Kriszty alig ismeri, így csak annyit tehet, hogy felhívja a fiú figyelmét a belőle áradó értékekre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   Hétf. Aug. 24 2009, 10:47

A programoknak vége, köszönjük szépen a részvételt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom



TémanyitásTárgy: Re: Don Quijote kifőzdéje   

Vissza az elejére Go down
 

Don Quijote kifőzdéje

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Kalandok, programok :: Négy hét a világ körül :: Spanyol hét - Pilluamuleto-


Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog