Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Aranysárkány Tetoválószalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 01:28

A hely, ahol a bátor (vagy éppen nem normális) varázslók csináltathatnak maguknak mozgó tetoválásokat.....
Ide 18 éven aluliak nem jöhetnek, csak szülői engedéllyel:D

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 01:47

Kezdjük ott, hogy ez is csak egy ugyanolyan normális görbeestének indult, mint a többi. A nő kezdett végre visszarázódni kis alkoholfüggő életmódjába, amit kifejezetten szeretett már az iskolábakerülés előtt is. Váltig állította, hogy ilyenkor a nagyszellemek beszélnek hozzá, hogy a világ nagy titkait megtudja ilyenkor... de ez egy igen jó ok arra, hogy spirituális truty-mutynak állítsunk be egy amúgy teljesen közönséges cselekvést és szenvedélyt.
Ilyen ez az alkoholizmus is. Bár már nem a szellemekre keni, Ludwignak és a többieknek bejött az ilyen, de most foghatja arra, hogy az újvilág alkoholkultúrájának titkait fedezi fel szorgalmasan.... szóval valami ilyesféle hülyeségből fakad ez az egész.
A lényeg, hogy most itt van ebben a helyre kis szalonban, egyik kezében a házi páleszt szorongatja, a másikban meg az ülés karfáját, és egyszerűen fogalma sincs, hogy hogyan is került ide. Az már dereng neki, hogy egyik tanítványa, Erin hozott neki házi páleszt, meg még egyéb italokat, amiket sose kóstolhatott. Az "irodájában" ücsörögtek, iszogattak, locsi-fecsiztek, meg traccspartiztak, amikor témába került a tetoválás. Ez úgy tűnt, egy igen jó téma, mert mindkét nőnemű személy rendelkezett ezzel az alkotásokkal. S ahogy az már csak a részegeknél.... mármint, khm... a becsiccsent embereknél szokás, jött a vita, hogy ki bírna még több tűszurkálást.
Merthogy Erin szerint egy olyan öreg banya, mint Akane már biztos összesorvadna egy kis szuritól, Akane szerint meg egy olyan pisis, mint Erin biztosan nem bírná idegekkel ennél több bőrbevésést. Egy szó mint száz, kibotorkáltak ide a városba (röhögések, pssszt-elgetések, meg kommandózások közepette) és végül felkutatták a tetoválószalont is, ahol nagy óbégatások közepette a tulajdonost is lehívták emeleti lakásából. Az említett tulajdonos meg láthatóan a fél kóma állapotában leledzett, mert még csak le se üvöltötte őket.
Nagyot húzott a páleszból, azzal felszisszenve fintorog egy sort.
- Az anyját ennek a italnak....hukkhukkk...marja szét a számat! Ha a saját véremet is nyalogatnám....hukkk... akkor se találnék ennél erősebb méregre....hukklaa!
Höbörög jó részeg módjára, miközben nagy lendületekkel csapkodja a tetoválásmintákat bemutató füzet lapjait.
- NEEeeeeeem jóóóóóóó, neeeeeem jóóóóóóóó, miiiiiiiiieeeeeeez??? Hát fikkkaaaa... fúúúúúúj... nyáááááá, nööööööööm...blöeee....hukkk
Szavai egyértelműen mutatják nem tetszését, de aztán a hüllőszemek összebandzsítva sandítanak Erinre, aki vélhetőleg a másik székben ücsörög.
- Teh...öhm....öhm....öhm.....öhm.... Izé...
Aztán láthatóan megakad a gondolatmenetében, amit eredetileg mondani akart az első szó után elszállt. Így aztán tökéletesen logikátlan váltásként fordul hirtelen a tetováló hapekhoz.
- Teh! Izének tetoválj az.... izéjére egy...szívecskét...öhh...rózsával...öhh.. és legyen beleírva, hogy .....Jani.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 02:26

*Hangosan röhögve veti le magát az elfektetett tetoválószékbe, igen, röhögve, mert Erin nem szokott vihogni, még részegen sem. Részegen csak a verseny-szellem nő meg benne olyan mértékben, hogy még ilyen hülyeségekbe is képes belemenni, minthogy melyikük bírja jobban. Merthogy ő ugye teljesen biztos volt abban, hogy Akane csak egy öreg nyanya, a magafajta már az első tűszúrás után visítozni szokott. Aztán a nő megmutatta neki a hátát, Erin meg a jobb kezét, meg felhúzta a trikót, de csak hogy a derekán lévő alkotások is elég jól látszódjanak, arról nem is beszélve ami bal vállán van. Viszont mérhetetlenül irigy lett arra, hogy Akanenak az egész hátán van, neki meg nincs, szóval egyszerűen MUSZÁJ csináltatnia egyet. Azért már a lányban is van egy nagy-adag absinth, és barackpálinka, arról a nagy mennyiségű whiskyről meg ne is beszéljünk, amire a fiúkban akadt rá, mikor valami cikis személyes tárgyat keresett a hátvezető helyetteséről. Egyébként meg nagyon is csalódott, hogy nem talált SEMMIT, amivel sakkban tarthatná a nőt, de hát egye-fene ez van!
Azt pedig, hogy mennyire józanok mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy elindultak kifelé Akane egyszer csak felkiáltott, hogy "Ott a Kapu!" Erin pedig azonnal lereagálta a helyzetet azzal, hogy "Négy közül melyik az?" Ezután a tanerő vihogva közölte vele, hogy nem tud számolni, mert nem négy, hanem hat. Ezen aztán röhögtek, mert két korty után kiderült, hogy hét, és akkor ebben is maradtak végül. Persze pár perc múlva már ment az ordítozás, hogy "Ki az a seggfej aki rohadt ILLÚZIÓKAPUKAT pakol ide az éjszaka kellős közepén?!" A végén pedig kiderült, hogy őket átvágták, merthogy valójában a fal nyílt ki.
Most pedig itt vannak, és azt, hogy ide találtak egyedül annak köszönhetik, hogy Erin annyiszor bóklászott már erre, hogy már csukott szemmel, vagy részegen is ide találna. Valójában ez a szalon útba esik ahhoz a bolthoz, ahol az egész városban egyedül mugli Black márkájú cigarettát lehet venni. Apropó cigaretta. A jelenlegi állapotukban erős szerepe volt az ópiumos pipának, mert lehet, hogy az orvostudományban mint fájdalomcsillapító van jelen, attól még elég erős narkotikum is, jó pár pohár után pedig Erin úgy érezte, hogy neki tényleg ki KELL próbálnia azt a cuccot, még mielőtt teljesen elfelejti.*
- Én mondtam, hogy ez nem lehet csak úúúúúúgy átvátlo.. átvátlo.. átvát..átv.. átizélni, Oooba-saan..
*Ennél a résznél erősen felröhög, ezt a kifejezést japán napon hallotta ki tudja már hol, de az egész bagázs japánul hablatyolt, minimum, hogy a káromkodások meg a sértő jelzők ráragadtak, mint ez. Ami tulajdonképpen "öreg nőt" takar.*
- De peeerssze, kussoljak, mer' a csááászárnő csettintésére a virágok is kán-kánozni kezdenek..
*Még jó, hogy már félig fekszik, mert most biztosan a földre rogyna és ott fetrengene tovább a röhögéstől. Még a könnye is kicsordul annyira jót mulat a nő tegnapi szerencsétlenkedésén. Egyszerre röhögni, és levegőért kapkodni egyébként nagyon nehéz feladat, de nem bírja abbahagyni..*
- HAHAHA BWAhaha.. hah.. ahahha.. hahah.. JANI, aztaku.. Bwáháháá... MIVAN?! Az aranyeres nénikéd fog szivecskéket tetováltatni a valagára!!!
*Félig dühösen, félig röhögve - ilyen állapotban igazán megengedheti magának ezt az ambivalenciát - fordul oda a tulajdonoshoz.*
- CSINÁLTASSON NEKI HELLO KITTYT!!! GYERÜNK, különben ez a.. ez a.. *Körbenéz, hogy mi van kéznél, naná, egyből felveszi a fertőtlenítő folyadékot tároló nemkicsi flakont..*
- Vagy ez fog a seggében landolni!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 03:04

Tulajdonképpen elmondhatjuk Akane-ről, hogy nem túl illedelmes és nőies módon visítva röhög és hörög, ami normális esetben eléggé ijesztő lehet, de ismerve a körülményeket inkább abszurdul morbid. Ráadásul ahogy röhög és száját kinyitja a nagy fulladozásában, még arra sem ügyel, hogy ne látszódjon szájüregének belseje, ami tömény fekete, akárcsak a fekete mambáé.
Nah ki a halált érdekli a mambapofa, amikor egyszerűen muszáj röhögnie, még ha neki nem is vicces amit Erin mond. Egy részegnél a kisujj ficánkolása is röhejes és a világ legjobb, legnagyobb poénja, amit valaha látott.
A virágos feltételezésnél azonnal "komoly" arcberendezéssel fordul felé, persze csak próbálna komolynak tűnni, mert egyébként a szemei nagyon össze-vissza gabalyodnak, ugyanis igen nagy problémába ütközött. Hörgő nyögéssel csapja le a tetoválós füzetet a földre.
- Te meg hol a büdös francba növesztettél egy ikertestvért?!
Háborodik fel egészen a dupla-Erin látványán, még hepciásan hátra is csapja a fekete hosszú hajtincseket, amik igen hanyagul lettek összefogva, mert most azért is zavaróan előre hullanak az arcába.
- Nah idefigyeljen...hukkkk..... kisasszony, azt határozottan még elnézem, hogy olyan.... hukkkk..... irgalmatlanul jópofa alak, de hogy még szüljön is magának egy....hukkkk..... ikertesót ez már felháborító! MOST AZONNAL EGYE MEG!!!! HUKKK!!!!
Nagyot húz a páleszből, egészségesen de nőiesen visszafog magában egy böfögést, majd hörögve üvölt fel és óbégatja azonnal.
- OBA SZARNNNNNNN AZ ÖREGANYÁD! KÖVETELEM...HUKKK...HOGY EZÉRT A SÉRTÉSÉRT KÖVESS EL EGY....HUKKK...HARAKIRIT!!!!! Öhm...
Körbenéz, mert nem talál semmit se maga körül, így kirántja a tollat az ürge kezéből, amivel rajzolta eddig a mintát, majd Erin felé mutatja.
- BWUHÁHÁÁÁÁÁ!!!! EZZEL!!!!
Hogy ne csak magánál tartogassa, még hozzá is vágja a lányhoz a tollat, úgy körülbelül fél méterrel arrébb hajítva köszönhetően a remek részeg koordináta-érzékeknek.
Tömény elégedettség és büszkeséggel imbolyog meg egészen, hogy aztán huppanva hátravesse magát a székben. Persze a tegnap esti attrakcióra halvány körvonalakban emlékszik, csakhát akkor is be volt csiccsentve, jelen pillanatban csőrészeg is.... és..
- Nem igaz, nem kán-kánozott, teh...SZERENCSÉTLEN... hanem szteeeeeepppellllllltttttt...És azt énekelte, hogy...hukkk... Ájjjj szíííííng innnnn döhhhhh réééééééjjjjjn, Ájjjj szíííííííng in döh rééééééééééjnnnnnnn.....
Énekli sziszegő, károgó hangján, avagy: Önök kedves olvasók, Akane legújabb filmélményének maradékát olvashatják. Valahol a tegnapi kis műsor után biztos megnézte, és a halvány virágbűvölés emléke, meg a bor, meg az ópium, meg a film között elmosódott a határ, és ez jött ki végül belőle.
A lány javaslatára megütközve mered egy ideig, talán az ember azt is hihetné, hogy tudja miről van szó. De aztán hirtelen felragyog az arca. Jól olvassák: FELRAGYOG.
- Az egy kígyóóóóóóóóóóóóóóóóóó....hukkk?! Méééérges? Gyilkos? Naaagy? Félszeműűűű?
Erin fenyegetésére már egy kicsit túl intenzíven is bólogat hörögve a pasasra pislogva.
- Nekem...hukk... elhiheti... hökk... a kölyök nem százas.... hukk... közveszélyes... hukkk... fenejó.... hukk... kölyök....
Azzal óbégatva kezd el kapálózni, aminek eredményéül persze a fél üveg tartalmát kilocsolja a földre szépen. Úgy üvölti röhögve, láthatóan fenomenálisan jól érzi magát:
- IDE AZT A HELLO KITTY-T!!!! DE SZISZEGJEEEEEEEENNNNN! SZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 03:36

- Ikertestvééérrrtt? Nekem legalább van, és nem szipp.. szippantotta beh egy nagy FEKETELYUK őket a számba!!!
*A lány részegen nem csuklik, egyszerűen hülyeségeket beszél. Ha meg már nagyon nem bírja a gyomra a gyűrődést akkor kiadja magából, de még jó, hogy ez még arrébb van. Ezért elég szívás lenne összehányni egy tetoválószalont. Teljesen megfeledkezik arról, hogy miért vannak itt, meg hogy egyáltalán HOL is vannak tulajdonképpen, de ez a szék nagyon kényelmes - egy szó, mint száz, egyáltalán nem is foglalkoztatja semmi azon kívül, hogy ez egy élmény-szoba lehet, különleges kalózhajó-típusú rendelésre, mert még ringatózik is, mintha tengeren lennének! Ezzel aztán annyira jól elszórakozik, hogy percekig együtt ringatózik a szobával jobbra, és balra, jobbra és balra, átlósan, előre-hátra.. és közben nagyon röhög hozzá.*
- Hát ez POÉÉÉNN.. nekem is kell egy ilyen hajó-kéró.. *felröhög* .. Hukk Kapitány előőőőreeeee.. *És a flakonos kezét előrenyúlva eldől még mindig teljesen paff állapotban.*
- Hukk Kapitány.. bwaahaha, ééértiteeek, Hukk.. Hook.. HUKK... mint Oba-saaannn. HUKK KATIPÁÁÁNY.. TAKIP... PATIKÁ.. TAPIK... Tapi.. Haha.. kis perverz Hukk, eejjnyee, taperolni Pííítör Peeenntt..
*A mellette fél méterrel elrepülő kék színű tollat, azonnal sikerül beazonosítania mint repülő tárgyat, olyannyira, hogy még jobban felröhög kezével még az ágyra is ver egyet-kettőt..*
- Aazzztaamindenit, Gilingalaaaang, stílust váltottál, HEEEE? Kééékk.. Ááááj sziingiiing indőréééjnn..
*Az, hogy Erin hogy bírhatja még mindig levegővel, az nagy talány.. lehet valójában nem is az a különleges képessége, hogy nekromanta, hanem hogy emberfeletti méretű a tüdeje. Sőt, testének 90%-át nem víz, hanem tüdő teszi ki. Meg valószínűleg életében józan állapotban ennyi könnye nem folyt még el egyszerre, mint most a röhögéstől. Amikor Akane visszakérdez, még az is kétséges, hogy Erin agyáig eljutott-e a kérdés lényege, de azonnal válaszol, kezeivel (az egyikben még mindig benne a fertőtlenítő folyadékos flakonnal) erősen gesztikulálva.*
- Aaaazz.. naaaaagy, és.. hoosszúú, és csúszós, meg még harap is mintazállat. Ööhh.. ez meg mi?
*A kezében lévő flakonra pislog, csak most jutott eszébe, ha valami lefoglalja a fél kezét, lecsavarja a kupakot, és.. *
- Húúú, de kis cselesek voltunk!!! *Ordít rá a tulajra, egy agyonpiercingelt, raszta hajú pasasra, aki eddig vélhetően csak azért nem reagálta le a kettejük tombolását, mert ő maga is enyhén másnapos, és mivel szabadnapja van így is valamikor délelőtt felé vághatta be a szunyát az egész estés dorbézolás után.
Az most egy kicsit éberebben pillant a lány kezében lévő flakonra, aztán vissza Erinre, mint aki már sejti, hogy mégis mire készül ez az elvetemült nőszemély.*
- KISS CSELES! Összeönteni a whiskyt meg aaa.. házipáleszt, meg a Hubit!!! DUuurrvaaa..
*És már készülne is beleinni, mikor a tulajdonos kirántja a kezéből az üveget, és a kupakot is. Idegességében a szájpiercingjét kezdi el rágcsálni, miközben próbálja kitalálni hogyan dobja ki ezeket itt.*
- Figy, most nem dolgozok, sz'al csajok dzsaljatok már el innen, meg, kiskorúaknak amúgy se szoktam tetkót csinálni.. *Próbál valamennyire óvatosan fogalmazni, mivel köztudott, hogy "részeg emberbe ne köss bele".*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 04:18

Egy ideig csak összeszűkült szemekkel méregeti az ide-oda ringatózó épelméjűnek nem mondható leányzót, mintha nagyon elgondolkozna valamin. Pedig csak szimplán próbálja követni tekintetével, és hirtelen megvilágosodásként hördül fel.
- Azta mekkoraaaaa szinkronban mozogsz a testvéreeddel.... Ilyet én is akarok!!!
Jelenti ki határozottan, azzal maga is el kezd ringatózni, de nála ez egy nagyon jó ötletnek bizonyul, mert bizony a róka (és nem Yung) nagyon kikívánkozik belőle. Ezt persze nőiesen visszatartja és le is áll a himbálózással, de csak azért, hogy felfogja a másik nagy zagyvaságát.
- Huuuuukkkk Kapitány?! Ki a lóhere az a huuuuuuuukkkk kapitáááány? Huuuuuuukkkk kapitány meleeeeg?
Hörgi röhögve, de aztán vigyorogva hajol át kissé a másik székbe, hogy megossza kuncorászva azt a kis bizalmas információt, amit feltétlen el akar újságolni Erinnek.
- Kééépzeld eeeeeeel... hogy a sötét köööözépkorbaaaaaaan miiilyen hukkk... sok....hukk... meleg...hukk... volt....hukk... globális egy....hukkk.. felmelegedés....hukk...volt!
Vihogja jókedélyűen, ennek a nőszemélynek mamár nem fog betenni semmi a kedvének. Ahhoz túlságosan is jó hangulata van is túlságosan is részeg. Meg kell vallani őszintén, hogy ennyire jól berúgni is csak régen sikerült. Azt is csak egy bizonyos emberkével sikerült, de ez persze most valahol részegségének ingoványos elméjében van elhomályosultan.
- MELLLLLESLEG! CSAKHOGY TUDDDDDD: Azzzzzz hukk...én szám azért fekete...hukk... mert kííííííígyóóóóó vagyoooooook....hukk... naaaaaagy....hukk...mérgessssss....hukkk....ssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz...ííííígyóóóóóóóóóóó....
Árulja el a normális esetben igen nagy titkot, nah de per pillanat nagy ívben tojik arra, hogy mi most a nagy titok és mi nem. Zajos, mint a piaci nyüzsgés, fecseg, mint a piaci kofa és pofátlan, mint a piaci légy. Öhheee, nem lett kicsit sok a piac?!
- Ha harap, az jóóóóóó...hukkk! Úgy nincs nyúlkaaapiszkaaaa...hukkk!
Erin kérdésére csak kótyagosan pislog nagyokat a flakonra, próbálja beazonosítani a beazonosíthatatlant. Ahogy a lány rájön a titokzatos izé mivoltára, rögtön megvilágosulás ül ki az arcára. Tulajdonképpen még ugyanebben a pillanatban képzeli Akane magát igencsak méretes madárnak, mert átszállósan rárabol a nagy alkoholeszenciára. Ennek persze végeredménye az lett, hogy keresztbe elfekszik Erinen felröhögve.
- BWUHAMUHAHAHAAAAAA!!!!!! Niiiiiiiih! Hova kerültem én?!
Hördül fel, de már támolyogva egyenesedik is fel, és csípőre teszi egyik kezét, hepciásan felszegett állal fordul a tulajdonos felé. Láthatóan nem csak a haját, de még a kimonóját sem fogta össze rendesen, mert bizony az egyik része csúszott lefele a válláról. Így aztán tényleg elég szétcsúszott képet mutathat magáról, ám ő császárnőhöz méltóan ebben a helyzetben is helytáll.
- NAAAAaaaaaah idefigyeeeeelj...hukkk...... Aranyapááám! Mindjárt békává csókollak össze, ha .....hukkk... nem kaparintasz ránk tetóóóóóttttt...olyan izét!.... hukkk...
A kiskorú résznél elkerekedett szemekkel rámered Erinre rögtön hörögve, és kilocsolva a pálesz maradékát is az üvegből.
- TE NEM KÖZÖLTED VELEM, HOGY KISKORÚ....hukk...VAGY?! ÁÁÁÁTVERTÉL A PALÁNKON...TEEEEEEE...KIS....KIS...KIS...KIS...PERNAHAJDER! HÁT AKKOR ÖRÖKBEFOGADLAK, A RÉZKÍGYÓ FÉLSZEMÉRE!
Tulajdonképpen láthatóan nem csak Erinbe szorult szusz, levegő, meg abnormálisság, Akane-nél is alap hangfok most az üvöltözés. Ám a lendülettel már fordul is a srác felé és csettint egyet, mire vár valamire. Semmi. Mérgelődve kezd el csettintgetni, most cseppet se olyan nagy türelemmel, mint a tegnapi szerencsétlenkedésnél. De végül ott terem előtte egy nagy pergament, mire elégedetten mormog az orra alatt valami szteppelő virágokról. Összeszűkült szemekkel csinál úgy, mintha valóban átolvasná, de aztán harap egyet a hüvelykujjába és az aljára placcsant egyet a véréből, hogy aztán szószerint a lány képébe nyomja a papírokat.
- GYERMEKEM AZ ÚRBAN! KÖSSÜNK VÉRSZERZŐDÉST, MINT AZOKNAK AZ...izé...öhm...hukk...öhm...BABÉROKNAK A NYOLC VEZÍRE! Aztán...hukk...jöhet....hukk...a...hukk...Hello...hukk..Kitty!

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 04:45

- ÉN MONDTAM, HOGY 17 VAGYOK!!!
*Kiabál vissza és már ki is keredni ebből simán egy verekedés is, ha Akane nem tenné a végére, hogy akkor örökbe fogadja. Na azért ennél a résznél Erin még részegen is lefagy egy pillanatra, döbbent képpel, dermedten meredve a tanerőre.
...*
- BWÁHÁHháhááááháháhá.. Ezzzzzkééésssz.. Lesz egy anyámm!! Anyáááám.. aki egy hatalmass kíígyóóó..
*Kész, ennek az információnak a hatására Erin röhögve dől vissza a székbe, erősen markolgatva a hasát, ami már régen megfájdult a sok nevetéstől, de nem fogja fel, hogy mitől.. sőt, az is kérdéses, hogy azt felfogja-e egyáltalán, hogy a hasát fogva oda-vissza gurul, már amennyire az ágy szélessége engedi.
Azért mondjuk ez holnap reggel nem fog neki annyira tetszeni. Mármint az a tény, hogy őt örökbefogadták. Azt a jó mindenit már. Akane mint az ANYJA?! A gyámja már így is egy démon, még ha ezt rajta kívül nem is sokan tudják róla, hát kell neki az, hogy most egy lilakörmű mamba utánzat is becsatlakozzon a családba? Részegen a válasz egyszerű:
Hát PERSZE!*
- Na gyerünk faszikám, látja! Ott a PAPÍR! Ne legyél már ilyen szégyenlős, gyerrrünk.. tetoválást akarok, méghozzá, méghozzáá..
*Gyorsan szétnéz a helyiségben, ahol egyébként a fal minden kis részletét tetoválásminták foglalják el, csak hogy az ide tévedő kedvére válogathasson. Erin bezzeg kiszúrja a lehető legnagyobbat, és legszembetűnőbbet, és rábök. Mert hogy máshogy lehetne választani olyan ábrát, ami valószínűleg innentől élete végéig ott lesz?
Mondjuk Erin ilyen életstílussal nem fogja 25 évnél tovább bírni.*
- AZTKÉREM!!! Nincs vita, a hátamra, és.. és.. legyen alapos, mer ha elrontja anyám elnáspángolja a fenekét.. mwuháháhá.. Vigyázat, jő a MAMÁM! Ooobbaaa-saaann..
*A pasas rosszallóan megrázza a fejét, úgy tűnik még mindig nincsen eléggé meggyőzve affelől, hogy ő itt ma este tetoválásokat fog készíteni, ráadásul olyan nagyokat, mint amilyet Erin kért az előbb.
Persze a lánynak még részegen is leesik, hogy mi a tulaj problémája, szóval, ülő helyzetbe tornázza magát, ami amúgy nem is megy ám olyan könnyen, mert ahhoz meg kéne fognia a karfát, de mivel abból is hármat lát, természetesen sikerül mellényúlni, ezzel egy időben viszont támaszkodni is próbálna.. az eredmény tehát az, hogy cseppet sem elegánsan fejeli be a szék karfáját.*
- Azt a rohadtélet, HÜLYE SZÉK, CSERÉLTESSE KI EZEKET A SZAROKAT!
*Jópár percnyi ordítozás erejéig el is felejti, hogy eredetileg miért akart olyan hirtelen felülni, de aztán eszébe jut. Megáll.. aztán felvilágosult fejjel túr bele a zsebébe, kiürítve annak tartalmát. Cigi, öngyújtó, slussz-kulcs.. hú.. ez itt van? Szóval ezért írta a bátyja neki levélben hogy "MEGÖLLEK TE KIS SZEMÉT, ÍGY HOGY VEZESSEM AZ ÚJ KOCSIM?!"
Hú. Szélesen elvigyorodik, mit elvigyorodik, most már eljutott arra a szintre is, hogy vihogjon, úgy keres tovább.. végül csak megtalálja amit keres, pénztárca. lehet, hogy link alak, de a tesóinak elég sok pénze van abból adódóan hogy egy befutott, évek óta a toplisták élén álló zenekar tagjai.. a hugit meg szponzorálni köll szóval..
szép összeget markol ki a tárcából, valószínűleg vagy a duplája lenne az eredeti árnak, ha lenne ereje, és józansága számolgatni, de most nem érdekli.*
- CSINÁLD és nehisztizzittnekem mint egy sírós baba!! Neki meg HELLO KITTYT!
*Közli cseppet sem higgadt hangnemben, és tényleg érezni, hogy itt nagy verekedés lesz, ha a pasas nem fogadja el tőle a pénzt.
Aki hát miért ne tenné, ha ilyen szép summát kínálnak? Így még a részegséget is el tudja viselni esetleg. Másrészről amennyi marhaságot összehord ez a kettő inkább attól kell félnie, nehogy elröhögje magát munka közben.
Erin meg aztán tök zavartalanul veszi le a felsőjét, mert hát nagyon nincs mit nézni rajta meg aztán mégis hogy csináltasson ő tetoválást a házára? A melltartóvonal csak úgy maradjon ki? De hülyén nézne már az ki! Akanenak dobja a trikót, aztán hasravágja magát, és rendkívül elszánt hangnemben.*
- Csináld már az istenszerelmére nem fogok itt megöregedniii! Oba-san miatt már így is többszááááz éves azz átlag... életkorr..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 05:15

A papír pedig már el is tűnik, vélhetőleg most minden olyan hivatalba szépen elmennek a másolatok, ahol ezek az iratok fontosak lehetnek. Olyan ez, mint amikor az ember tévesen küld el egy sms-t. Nah, Akane most nagyon félrenyomta azt a "Küldés-gombot". Holnap reggel valószínűleg üvöltve, őrjöngve, és fájó fejfájással, másnaposan fog hisztériázni "GYEREKEM LETT!" címszó alatt. És akkor jöhet egy Murphy-törvényszerűség, miszerint: A görbeéjszakák nagy részének eredménye bizony gyerek lesz.
Csak általánosságban véve egészen más értelemben van gyerek, de Akane-nél ez édes mindegy, a pánik ugyanakkora lesz. Azonban ki a halált érdekli a para meg a pánik, amikor most rohadt jó mókának tűnik ez az örökbefogadósdi?
Szélesen, kajánul elvigyorodva, fonja össze karjait maga előtt, helyeselve bólogatni nagyokat.
- Íííííígy van kisapám! Anyuci JÖN..... hukk, LÁT hukk..., GYŐZ!!!! MUHAWAHAHAHAHHAHAAAA!!!!
Sátáni egy kacajt produkál a sátáni nőszemély, aki most per pillanat pokolian jól érzi magát leplezetlenül.
Erin szerencsétlenkedésén a székkel felröhög, de olyan istenesen, ahogy a térdeit csapkodja kissé összegörnyedve és visítozva. Kész szerencse, hogy annyit nem ivott, hogy wc-re kelljen mennie, mert most teljesen kikészülve visít, hörög és röhög szakadatlanul.
- BEFEJELTEEEEE A SZÉÉÉÉÉKEEEET!!!!! HUKKK.... BÉNAAAAAAAA...!!!!! HÁÁÁÁ-HHÁÁÁÁ-HÁÁÁÁÁ!!!!
Töménytelen mennyiségben érzi az elégedettséget a virágos esetért. Még a kroki-könnyek is kicsordultak a nevetéstől, úgy dörgöli szemeit, aminek köszönhetően még a sminkje is jelentősen elcsúszik. De frászkarikát foglalkozzon még azzal a hülyeséggel is!
Hallhatóan elég sok csúnya, mai szót kezdett el használni, de ha valaki is megmerné kérdezni..... ERIN VOLT!!!! Ő A LUDAAAAS (Matyi)!!!
Türelmetlenül figyeli a lány tetoválásának készítését, miközben ő valahonnan szedett magának egy újabb piát. (Hogy esetleg a kimonójában dugta el, vagy belevarázsolt egy újabb adagot, az a részegség homályában fog maradni, az fix.)
S mivel azért egy óriás tetoválás készítése időbe telik, még egy mágus tetoválószalonban is, akkor is el kell ütni valamivel. Mivel az nem járja, hogy csendben ülve maradjon a hátsóján, ezért Erin trikója játszik be zászlóként, amivel ide-oda kalimpál.
- EGYSZER MAJD ÉÉÉÉÉÉÉN LESZEK A VILÁÁÁG ÚÚÚÚRNŐJJEEEEEE!!!!! BWUHAHAHAAAAAAAA....!!!!És ha hukkk... egyszer....hukk... én leszek az.... TE ...leszel majd aaaaa...őőőő....őőőő....SZÁRNYSEGÉDEM! ÉS MAJD CSINÁLUNK EGY NAGY HADSEREGET, ÉS A...A...A...A...A FÉRFIAKAT LETIPORJUK A FÉLSZEMŰ KÍGYÓJUKNÁL FOGVA!!!!!!
Üvölti torka szakadtából, mint a fába szorult féreg, úgy húzva ki magát és olyan lelkesedéssel, hogy Jeanne D' Arc megirigyelné tőle. Amikor részeg, a feminista megnyilvánulásai és nagy szavalásai az utolsó előtti fázisba tartozik, amikor világgá üvölti minden eszméjét, és haragját rendületlen hittel, odaadással, és részegséggel.
- AAAAVEEEEEE AKAAAAAANEEEEEEE!!!!! AAAAAVEEEEEEE AKANEEEEEEE!!!!! AAAAAVEEEEEE!!!!! AVEEEEEEVEVEEVEVEVEVEVEVEEVEVEVEEEEEE! AVEEEE AKANEEEEEE!!!!HUKKKKKKK.....
Dalolgat, dalolgat egy ideig, aztán hirtelen a székre zuhan piástul, trikózászlóstul és oldalra bicsaklik a feje, szája tárva-nyitva, hörgő hanggal véve a levegőt, ami azt jelenti, hogy Akane az utolsó fázisba lépett: Elaludt.
Ám válla tökéletesen szabadon van, tehát ez azt jelenti, hogy nagyon jól be lehet támadni azzal a Hello Kitty-s tetoválással, valószínűleg fel se fog rá ébredni, amikor nekiállnak készíteni.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 05:40

*Erin sem fog túlzottan örülni annak, hogy lett egy anyja. Sosem volt, és soha nem is akart, najó, talán régen egy kicsit, amíg rászoruló kisgyerek volt egy.. olyan apával, igen addig valamennyire vágyott arra, hogyha lenne ott valaki más, aki rájön az egészre, és megvédi. Mindegy, miután ezt a szerepet a bátyjai betöltötték, nem is hiányzott semmilyen nő a környezetébe, mert Erinnek van egy olyan férfias világnézete, hogy a nők esetlenek, és gyengék, akiknek nincs esélyük a túlélésre ebben a világban, kivéve ha hagyják magukat kihasználni. Vagy kivéve, ha olyanok, mint ők. Na igen, Erin határozottan túlélő típus, még úgy is, hogy ilyen forrófejű. Úgy tűnik, hogy a múltban elszenvedett dolgokért kapott ő valamit vissza az élettől. Tehetséget a bájitalokhoz, és a nekromanciához, bár utóbbi átok, mint áldás, de legalább van - még ha a lány még mindig nem tud róla, akkor is.
Egyszóval ez a szülősdi nagyon le fogja sokkolni, valószínűleg azonnal rohan majd Akanehoz, hogy "Tagadj ki!! Tagadj ki azonnal!!! MOST!" Pillanatnyilag azonban cseppet sem ezzel foglalkozik, hanem azzal, hogy a rasztahajú nekiáll elkészíteni a tetoválását. Érzéstelenítőt, vagy hasonlókat nem kért, fájjon csak. A fájdalomból érzi, hogy még él, és nem csak álmodja ezt az ostoba világot. Apropó világ. Akane most tényleg arról zagyvál, hogy el fogja foglalni az egész világot? És hogy Erin szárnysegéd lesz?*
- Beállítjuk őket rabszolgának, hogy legyezzenek minket olyan hülye legyezővel! Bwháhá, HÁZIMUNKÁRA fogjuk őket, és hogy nyalják fel a padlót a lépteink nyomán! Leigázzuk mindet, és mind szolgálni fognak, hajlongani, és könyörögni az életükért, térden csúszva imádni, és minden kívánságunkat MUSZÁJ lesz teljesíteniük, mert ha nem teszik akkor áramot vezetek beléjük a távirányítható nyakörvön keresztül! Nekik kell majd kézbesíteni az üzeneteket, és ha véletlen rossz címre viszik, akkor jóóóll megbüntetjük őket, ostorral, vagy.. vagy.. késekkel! Igen! VASSZÜZET IDE!
*Kiabálja, és ficánkol hozzá, mire a pasas egy pillanatra abbahagyja a tetoválás készítését, és szolidan megkéri a lányt, hogyha azt akarja, hogy hamar elkészüljön akkor fogja vissza magát. Szóval Erin akármilyen csodálatra méltó is, de kibírja, hogy ne ugráljon, guruljon, rázkódjon, egyedül a kiabálásról nem tud leszokni. Másrészről meg nagyon büszke ám arra, hogy ilyen szépen megtanította Akanét káromkodni, igazán szép munkát végzett, de hát.. Akane a legjobb mestertől tanult, ehhez kétség sem férhet.
A tetoválás még elég sokáig készül, a nő valahol a felénél alszik be, és most, hogy nincs kivel dumcsizzon, és pörögjön, Erin is kicsit lenyugszik, és a részegek kábaságával hever a széken úgy, mint egy rongybaba. Egyedül a fájdalom az, ami valamennyire ébren tartja, bár már nem is emlékszik arra, hogy milyen tetoválást is kért pontosan. Most viszont annyira még ez sem érdekli, áh, majd úgy is kiderül.
De Akanenak nagggyon jól fog kinézni a Hello Kittys tetkó. Kis idő elteltével a Raszta végez, de még maradásra készteti a lányt, ugyanis a háta pillanatnyilag egy merő seb, és egy ideig még bizony az is lesz, szóval le kell kötözni, vagy ragasztani, hogy ne szakadjanak fel a sebek. Azaz.. mintha a pasi mondott volna valami olyasmit, hogy kímélje a hátát, és ne aludjon rajta.
A tetoválás
És valóban! Mozgás közben tényleg érzi, hogy minden egyes centit a háta keményen megszenved. Még jó, hogy elég magas a fájdalomküszöbe, mert amúgy visítanak, mint a fába szorult féreg. Makacs arccal az alvó Akanera pillant, majd vissza a rasztára.*
- Na, eredjen, most neki!! Látni akarom azt a Hello Kittyt aaa.. őő.. a fenekéreeee!!!
*Azért a pasas döbbent feje még Erin részeg fejében is gyanakvást kelt, hogy esetleg nem a legjobb ötlet. Elhúzza a száját amolyan "deamúgymeguncsiiii" arccal, de aztán legyint.*
- Jóóóó'van, akkor a vállára, ha ennyire prűd. pföhh...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Aug. 23 2009, 06:16

Nanáh, hogy tetszik neki, ahogy feminista elveit és vágyait más is osztja bőven! Az már tökéletesen mellékes, hogy csak a részegség teszi Erinnél is, bár fene tudja...
Úgy bizony, Akane beadja a nagy durmolást, egészen kényelmesen fekszik el a széken, talán valahol a tudata a homályból még meg is jegyzi, hogy kell neki egy ilyen szék. Így aztán nem látja, amikor az Erin hátán lévő műalkotás elkészül, ahogyan azt se sejti, hogy milyen förtelmes borzalomnak lesz most kitéve.
Ugyanis a válláról bizony már szépen lecsusszant a kimonója, azzal már nem kell birkózni, annyi biztos. Viszont, hogy felébred-e a tűre...? Nah az már egy jó kérdés. Ám ahogy a tetoválós srác belévájja szépen először a kontúros részt, amit még csak egy tűvel csinálnak, Akane csak halkan felkuncog bazsalyogva.
- Jahjjj, te kis huncut, ne csipkedj mááááárrrrrr....
Hortyogja halkan, láthatóan valami fenejó álma lehet, mert egyáltalán nem érzi kínzó fájdalomnak a tetoválást. Elmondhatjuk azt is, hogy senki a világon nem viselt el olyan fájdalmakat Hello Kittyért, mint ő. Azonban derekasan állja a strapát, egészen mélyen alszik. A mester pedig dolgozik rajta keményen, mintha a kis idétlen rajzfilmfigura legalább olyan kidolgozottsággal járna, mint mondjuk egy giga-sárkány elkészítése. Ahogy a kontúrt szépen elkészítette, jöhet a kitöltő szín, aminél azért már nem csak egy árva kis tűcske hasogatja a bőrt, hanem mindjárt két sorban négy-öt tű. Erre azért már egy ember felébred, de....
Akane nem.
- Áháááááá, már harapsz is...?
Kuncogja úgy, mint valami kis tinédzser lány megrovón. Előre lehet látni, hogy ha ennek az éjszakának a 90%-át el nem felejti, akkor nagyon fogja szégyellni magát. És ha már szégyelli, akkor dühöngeni fog. És ha már dühöng, akkor hatalmas nagy botrány lesz ebből. Szóval reménykedjünk, hogy a fentiek nagyon fognak szeretni minket, és megkímélnek a császárnő hisztériájától. Elvégre cseppet sem örülne, ha megtudná, hogy imázsát jelentősen lerombolta egy éjszaka. Vagyis eddig is így viselkedett, ha részeg volt, de sose fajult odáig a dolog, hogy ezt más is lássa.
Ráadásul amilyen emlékkel fog majd innen távozni... KÉT EMLÉKKEL. Ugyebár az első Erin lesz, akit mostantól fogva lányának mondhat el. A második meg az a kis izé, ami gusztustalanul édes, giccses, és ha megtehetné a későbbiekben, hamarabb rágná le a válláról, mintsem viselje tovább. DE ezt egyelőre még nem tudja, csak user jósgömbjén villog az üzi.
Végül lassacskán, de még mindig gyorsabban, mint Erin tetoválása, kész lesz Akane-é is, ami... noshát így néz ki:Pont a remekmű befejezésekor ébred fel hortyogva és azonnal hörögve kezd el kalimpálni.
- TAKARODJON TŐLEM MAGA PERVERZ ÁÁÁÁÁLLLLAAAAT!!!!! AZT AKARJA, HOGY MEGMARJAM?! NAH TŰNÉS INNEN!!! SSSSZZZZZZZ!!!!!!!!
Sziszeg piszkosul, köpködve meg minden, majd belekarol büszkén Erinbe, kezébe gyömöszöli a trikót és felszegett állal jelenti ki.
- Egy ilyen perverz alaknak nem fogom kitenni a...hukk... LÁNYOMAT!!!!!
S mint egy jó részeg anyához illik, büszkén és lankadatlan határozottsággal lépdel ki Erinbe karolva, hogy aztán odakint obégatni és énekelgetni kezdjen majd a szép jövőről, amikor ő fog uralkodni a világon. Hogy pontosan hol fognak kiterülni, nem lehet tudni. Előfordulhat, hogy az út közepén, vagy szerencsésen eljutnak azért még a hálókig, hogy ott feküdjenek ki.
De arra Akane-mérget lehet venni, hogy egyikük se fogja elfelejteni ezt a görbe éjszakát. És talán még alkohol-böjtöt is tartanak a sokk miatt....
Mondjuk egy hétig.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Szept. 20 2009, 17:34


*Tök sivár egy vasárnap délután, falaknak nyomhatja dumáját, úgysem válaszolnak... Ma mindenki mintha horkolna, vagy csak ő kelt korán? Csak a hülye csend kong, bong, ezen vasárnap délután, Edward pedig tűnődve téved egy érdekes helyre. Igazándiból rettenetesen elgondolkodott, mint az gyakran megesik vele (ebből származik aztán mindig a legtöbb gondja) most is annyira elrévedt, hogy ide tévedt, ahol igazándiból talán semmi keresnivalója... Főleg, mert közel sincs még a 18hoz, s őszinte pechjére, ki sem néz annyinak. Mikor felocsúdik merengéséből kap csak észbe, hová tévedt be. Először kénytelen megint a narkolepszia számlájára írni a tévedést, aztán viszont rájön (pedig nem szőke) hogy bizony nem aludt, hanem simán gondolkodott, ugyanis magához képest túl éber. Abból pedig sosem sült még ki semmi jó, ha ő túl éber. Félig alvó állapotban nem csak hogy elviselhetőbb, de sokkal kevesebb galibát is okoz, például nem téved be egy ilyen helyre, hogy tetoválást csináltasson. Jaaa, persze, mert ha már itt van, akkor nem piknikezni fog a tulajjal. Esetleg megkéri az illetékest, hogy hagy csinálja ő a műveletet, s majd kiéli szadista hajlamait... Ednél nem lehet tudni... lehet olyan is van neki. Egyelőre csak körülnéz, arcára a döbbenet elmúltával visszatér szokásos kissé beképzelt, gunyoros és sokak számára idegtépő félmosolya, s úgy teszi meg az elkövetkező néhány lépést, mint a szalon oroszlánkirálya...ahelyett, hogy inkább Bambinak érezné magát. Lezuttyan az egyik üres székbe, olyan laza pózban, mint aki mindjár' szétesik és várja, hogy kiszolgálják, természetesen. Olyan magabiztosnak tűnik, mintha senki nem penderíthetné ki onnan, legalább 20 lenne, 20 millió tetoválással mindkét karján... De nem, Ednek nincs egy sem... Mivel "kissé" sznob arisztokrata családja elektromos kisülést produkált volna, ha imádott kis hercegük megjelenik valami ocsmánysággal gyönyörű testén. Persze, mert szülei szerint Edwardon minden gyönyörű...s mivel mással is csúfíthatná el magát az ember fia, mint egy jól irányzott tetoválással? Márpedig szülei megrázkódtatása érdekében vállalnia kell a dogot. Meglepő módon semmi más nem hajtja. A látszat ellenére, egyáltalán nem akar menőnek tűnni, s nem is az. (szerinte) Most már csak egy jó téma kell, na meg egy nagy kalap szerencse.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Szept. 20 2009, 18:28

Hát én nem mondhatnám sivárnak eme vasárnapot....Az a boszorkány a parkban...Miatta vagyok most itt, legalábbis miatta indultam el egy sétára. Lehet, hogy egy hideg zuhany többet ért volna, de nem sok kedvem van megfázni most. Így ahogy látod betévedek ide. De minek? Nem volt szándékomban tetoválást csináltatni. Bár ahogy belegondolok talán nem rossz ötlet...Mit szólsz hozzá? Mondj már valamit! Te, te...aki most olvasod ezeket a sorokat.
Beljebb sétálok, s a fura fazonokon kívül, akik a tetoválást fogják valószínűleg művelni egy fiút is látok. Felvont szemöldökkel kutatom, hogy ugyan mit is keres itt. Suhanc még. De ő tudja, engem aztán nem zavar ha magára varrat valamit. Nem sok közöm van hozzá. Hisz tanára vagyok, nem szüleje. Na persze ezt ő talán még nem is sejti. Mármint kilétemet. Hisz alig mozdultam ki zugomból, mióta megérkeztem. Hacsak valamely báli eseményen nem szúrtam neki szemet. De mindegy is, ez majd kiderül ha szóba elegyedek vele.
Odalépdelek a pulthoz, s illendő köszönés után kérek egy katalógus félét, mely elégé színesen hat még mindíg makulátlanra vasalt fekete ingem előtt. Szegecselt kalapomat felakasztom egy különs, koponyákból alkotott kalaptartóra. Legalábbis remélem, hogy ezt a célt szolgálja az alkotmány, de ha mégsem, akkor nincs szerencsém. Beégek és kész.
A lapokat kezemben tartva lépek oda Edward mellé, a közelében lévő ülőalkalmatosság felé bökve szólítom meg.
- Szép napot. Szabad ez a szék fiatal úr?
Remélhetőleg igent mond, mert én bizony ha tetszik, ha nem letelepedek melléje. Zordon modorossággal folytatom beszédemet.
- Mi járatban erre felé? Talán csak nem tetoválást akar magára varratni?
Iróniát érezhet hanglejtésemben az ifjú...nem is keveset. De ahogy mondtam, az ő dolga. Én nem fogom elküldeni, sem pedig az igazgatóhoz ráncigálni. Nem tudhatom ugyanis, hogy szülei megengedték-e neki eme cselekedetet. Na és tudtommal nem tilos az iskolában a szépen megművelt testfestés ilyen formátuma. Vagy mégis? Mert akkor figyelmeztess!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Szept. 20 2009, 18:55


*Tűnődés következik Ed részéről (talán ez nem meglepő), éppen azon agyal mit varrasson valami látható helyre. Úgy okoskodik, jövőhét végén látogatást tesz nemes hajlékában és sokkolni fogja egész családját. Milyen jó, még sokkoló sem kell neki. Talán a karjára kéne tetováltatnia, vagy a mellkasára, s akkor még botrányt is kelt, hogy meztelen felsőtesttel rohamozza meg szerencsétleneket... Lehetne mondjuk egy sárkány... Teljesen általános, de ha Mickey egeret tetováltat magára az full ciki lesz és általában nem szeret csúfolódás tárgya lenni, a mazochizmusig pedig még nem jutott el. Ahogy így gondolkodik egyszeriben megszólítja valaki. Kissé hevesen felkapja fejt, s rámered az előtte álló férfira. Fogalma sincs ki fia borja, hogy tanár-e, vagy ellenség, idevalósi-e egyáltalán. Kérdésére vállat von, neki aztán teljesen mindegy leül-e mellé az üres székre. Úgy tűnik nem túl szociális a legény, vagy ez is csak látszat? Tekintetét mindenesetre elvonja az idegenről a koponya képe, azon lévő kalapról nem is beszélve. Azon kapja magát, hogy leplezetlenül vigyorog a jelenségen, s már azon agyal hogyan csórhatná el a koponyát, s vonulna úgy fel hálótermébe, mint Hamlet, megrökönyödést és valószínűleg felháborodást váltva ki. Nade vissza az idegenhez.*
-Jó napot! *Ezt még nem mondta. S teszi most, teljesen színtelen hangon. ÉL ez a gyerek egyáltalán, vagy csak keringőzik álmodozásaiban azzal a koponyával? Nem is foglalkozna a pasassal, ha az nem szólna hozzá továbbra is, jól kivehető iróniával hangjában. Na ez megfogja... Talán mivel ő maga is művelője a "szakmának"*
-Valószínűleg fogok, ha már itt vagyok. *Von vállat kissé, s azt a gunyoros, kissé torz mosolyát most a tanárra veti,úgy kérdezi*
-Miért, tiltja a törvény? *Mintha semmi köze nem lehetne hozzá az ipsének, Ed nem is tudja, hogy van azért, mert tanár. Bár ki tudja, talán akkor is így beszélne. Nem sok dolga volt eddig még felnőttel itt az iskolában. Lehet valóban tiltja, de erről sem tud. 15 már elvan. 16 még nincs. Ez a dolog neccesebbik oldala, de talán csak iskolai szabályzat tiltja, az meg kit érdekel? *
-Különben tud javasolni valami jót, valami jól látható helyre? A szüleimnek lesz...Ajándék *Ismét mosolyog, de ez már kifejezetten rosszindulatú mosoly, bár a mondanivalónak szól. következésképpen a szüleinek, nem Owain tanár úrnak. Őt még nem ismeri annyira, hogy ilyen nagystílű ajándékokkal lepje meg...*
-Maga mit varrat? *Ez is érdekli, lehet tényleg, vagy hogy csak legyen rá egy jópofa megjegyzése... Közben már azon gondolkodik elfér-e kabátja belső zsebében a koponya...Rajta van a kalap is, talán azt nem kéne elcsórnia...*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Szept. 20 2009, 19:53

Ennyire bámulni egy koponyát...ugyan mit akar vele ez a fiú. Na de nem teszem szóvá, csak a kalapomat hagyja ott. Bár ha lenyúlja a koponyát, akkor az a gravitációnak engedelmeskedve lepottyan a földre, s már le is bukik a fiatal úr. Úgyhogy vagy viszi fejfedőstől, vagy szépen otthagyja békében. Na de nem nézem ilyen feltünően, mert éppen felém fordul már. Arcán még egy mámoros vigyor is van. De eltünteti, s illendően, vagy éppen gúnyosan, de még köszön is.
~Jó pont.~
Na tessék, visszakapom az iróniát. Ez már nem annyira jó pont, de szíve joga...úgy beszél, ahogy kedve tartja...még.
-Ahogy gondolja az úr, nekem aztán nincs sok közöm hozzá.
Az iróniához persze társul a modorosságom. még véletlenül sem tegezném le, annak ellenére, hogy le sem tudná tagadni korát. Törvény? még ő emlegeti ezt fel? Hát van benne kurázsi az biztos.
-Tiltja ám kérem szépen, az oly ifjaknak, mint ön is. Na de én nem szóltam.
Belebújok a képek sokaságába, és keresem a nekem tetsző képet, mi is legyen, na meg hol. szemem megakad egy képen. Egy farkason. Figyelmemet ismételten magára vonja a fiú kérdésvel.
- Tessék? Éppen tőlem kér ehhez tanácsot? Na jó lássuk csak. Mennyire szeretné ledöbbenteni őseit? Az arcára van írva kérem, hogy ez a szándéka. Mert ebben vannal ám elég merészek is.
Kezébe adom a lapot, ott ahol éppen néztem, s az általam kiszemelt áldozat díszeleg. S rá is boóökök a képre. Fura, de megfogott az a kép. Ha már itt vagyok ezt magamra is varratom. Na persze ha elvállalják még ma, mert holnap már nem biztos, hogy visszajövök ide. Na de a fiúé az elsőbbség, hisz ő érkezett hamarább. Én pedig kíváncsian lesem, hogy mit is fog választani a katalógusból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Vas. Szept. 20 2009, 20:19


*Nem bánja, hogy leurazzák, sokkal jobb, mintha méltóság nélkül használnák ellene az iróniát (mint pl Kathleen) a lány meglehetősen idegesíti. A tanár pedig láss csodát nem. Lehetséges, hogy azért, mert ez fordítva van most. Legszívesebben elegánsan hozzátenné, hogy "bizony, hogy nincs sok köze hozzá" ám nem teszi, talán mert tudja, hogy kaphat egy átkot a képébe, s bár a szülei nem örülnének, ennek kivételesen ő sem...Kissé meglepi,hogy tiltja a törvény, azt hitte csak a szabályzat, na de nem baj, végülis egy kalap az egész - szerinte. Még így gondolja. Végülis a törvény a lopást is tiltja, ő meg készül elcsórni a koponyát, ahogy elcsórta azt a hajót (igaz, hogy visszavitte) meg a bort a templomból, észre sem veszi, hogy rászokik a tolvajlásra. Ha tudná a szülei ennek mennyire nem örülnének lehet nem csak poénból csinálná. De a koponya most el van feledve egy pillanatra, vagy többre, hiszen nincs lehetősége ellopni a kalap levétele nélkül, na meg a tetkója feltétele után akarja megejteni a dolgot, nehogy mérget eresszen a tulaj a vérébe és Hamlet apjává változzon...mielőtt el tudná játszani a királyfit (kérdés, hogy kinek, mert barátai nincsenek.../vajon miért/...) Visszatérve a törvényhez, most már nem mosolyog, ugyanis azon agyal a felnőtt beköpi-e. Költő kérdést tesz fel, lelke menyugatása érdekében...*
-Maga tanár? *Mert, ha igen a válasz, bizonyossá válik számára, hogy be lesz köpve...Ha nem, talán most látja utoljára az idegent és megúszhassa...Különben nem tesz hozzá más megjegyzést a törvényhez, semmi "jajj nem tudtam, ne tessék megmondani" hallgat, a kérdés után szusszanásnyi szünetet rendelve el magának. A szünet után aztán lassan visszanéz a férfira.*
-Miért ne? Maga itt van és ha már itt van...megteheti ~Legyen hasznom belőle~ *Persze nem kényszer és nem is úgy hangzott el "kérem szépen adjon tanácsot" Ilyesmihez Ed valahogy túl...na nem az a kérincsélős fajta, minden szemtelenségére ellenére van benne méltóság, nem is bunkó módon ironizál, hanem idegesítően...talán épp ez benne a idegesítő, hogy finoman mégis ütősen.*
-Elcserélt gyerek vagyok, csak még nem tudtam, bizonyítani. De maximálisan...Valami durva kéne...*Kissé beleles az újságba, meg is pillant egy koponyából kitekergőző kígyót. Már csak ez kéne...*
-Öm...*Mutat rá tetetett bizonytalanul (bár tényleg az, olyan, mintha tetetné) * -Ha már a törvénynél tartunk...*Na ezért tuti lecsukatnák...Vagy mondjuk a nácizmus jele...Mutat egy sátánista jelet is...*
-Túl sok a választék....*Megpillantja a férfi által választottat is.*
-Fiának fogadna, ha egyforma lenne? *Persze, csak viccel, nem ennyire debil ő... (ezt is csak tetteti lehet) meg vigyorog hozzá...s megint nem hiányzik az irónia sem abból a mosolyból...Lehetetlen ez az Edward gyerek....*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Hétf. Szept. 21 2009, 11:59

Téved az ifjú, ha azt hiszi olyan könnyedén fel lehet engem bosszantani. Egy kis ironizálás, vagy akár többis engem hidegen hagy. Betudom annak, hogy a diák nem igazán tud magával mit kezdeni. Szeretehiányos, bár abban én sem bővelkedem mostanság. Na meg eddig sem kaptam eme érzelmi fajtából túl sokat. Gyerekkorom is a piszkálódások, gúnyolódások közepette zajlott, miért is zavarna most, hogy felnőtt fejjel is ugyan azt kapom. Ironizáljon csak, ha kedve tartja, majd kinövi talán, ha nem, akkor meg olyanná válik, mint én. Remélhetőleg azért nem egészen. Nem lesz ennyire modogrva, morcos...eltakarva a belső érzéseit még ismerősei elől is. Nem tudhatja senki, hogy éppen mikor mit érzek, hogy játszok-e az emberek érzéseivel, vagy éppen komolyan gondolom akár egy nő iránti vonzalmamat. Esetlegesen a mellettem ülő diákkal későbbiekben kilakuló viszonyomat. Na de rólam egyenlőre ennyi elég is. Foglalkozzunk jelenleg a sráccal.
- Miért? Ön diák esetleg?
Nem, nem mondom meg neki konkrétan, hogy bizony tanár vagyok. Miért is tenném? Később valószínűleg úgyis rádöbben, leghamarabb már az évnyitón, hisz attól, hogy felteszem a nyagon butának tűnő kérdésemet természetesen tudom, hogy Edward diák. Ő meg csak had törja még a buksiját egy kicsit. Beköpni nem köpném be valószínűleg, különben is, a tetoválók felelősége, hogy kiskorút hajlandóak e fogadni, vagy sem.
Segítek neki, ha már ilyen szépen megkért...."Miért ne?" Mint egy odadobott csont a kutya előtt, de lényegében igaza van, és ez is az ironizáláshoz tartozó hangnem, hát nem fűzök hozzá szavakat, csak bólintok egyet, jelezve egyetérétsemet.
- A koponyás-kígyos nekem is tetszik, de a sátánista....Hát nem tudom, az már nem csak a szüleit irritálná, még akkor sem ha elcserélt gyerek, ami persze nem igaz gondolom, de sebaj.
Persze, a jól ismert hangon kapja a választ is, az mondjuk meglep kicsit, hogy bizonytalannak tűnik. Na igen, ha börtönt akarja kockáztatni csak tessék, szedje össze magát és ne habozzon. Elvégre azért jött ide, hog döbbenetet keltsen. A börtönben majd lesz ideje ezzel rémisztgeni fogolytársait. Na persze még fiatalkorú, így valószínűleg csak nevelő intézetbe kerülne miatta. Na meg eltávolítatnák, s helyében egy hegesedést hagynak. Így azt hiszem jobb lenne az elsőként említett ábra mellett maradnia. Na de nem mondom el a véleményemet részletesebben.
Következő meglepetésemet a "fiává fogadna" szavak okozták. Eszembe se jutott ez ideig, hogy gyerekem legyen, pláne, hogy örökbe fogadjak egyet. Legyen az a fiú akár Edward, akár más. Bár tanárként gyerekek sora fog körülöttem lebzselni, mégis az, hogy egy valaki folyamatosan mellettem éljen....Annyira meglepett, hogy rövid időre elfelejtettem, hogy bizony ez is csak az ironia egyik formája lehet. Vagy mégsem? Hiszen ha ennyire nem érzi jól magát ősei társaságában talán szüksége lehet egy felnőtt társaságára. Így ez a mondat olyan segítségkérés is lehetne akár, amiről még Edward maga sem tud. Minden esetre fura figura ez a fiú.
- Nem is tudom....El tud engem viselni? Van Ön elég türelmes ahhoz, hogy velem élje az életét?
Na persze, jól sejted. Ez is olyan mókás hangnemben hangzik. Bár lehet, hogy társaságra lenne szükségem, alapjában véve egy magányos farkas vagyok. De ki tudja mit hoz a jövő....Talán egy fiút, talán egy nőt.
Már-már belefeledkeztem gondolataimba, s beszélgetésbe, mikor az egyik Úr lép elénk, s megkérdezi választottunk-e nekem, meg a fiamnak mintát. Finoman szólva felvont szemöldökkel nézek rá fel, majd vissza Edward felé, hogy ő hogyan reagál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Hétf. Szept. 21 2009, 14:14


*Ő talán nem is szándékosan idegesíti az embereket, legalábbis nem azért gúnyolódik mert szent célja felpaprikázni a felnőtt és gyerek társadalom idegeit...
Persze, szereti meghökkenteni őket, olykor-olykor nem mindig van kedve hozzá ugyanis. Talán még az iróniához se mindig, bár az egy egy pillantásában akkor is előjön, ha ő maga nincs a dolog tudatában. Az is lehetséges, hogy szeretethiányos...bár ő ennek se nagyon van tudatában, hiszen valahogy nem rágódik rajta, hogy általában nem kedvelik az emberek... A srácokat leöcsikézi, pedig mindenki min. egy évvel idősebb itt nála (tisztelet a kivételnek) a lányokkal olykor simán bunkó, olykor kijelenti (mint pl az évnyitó bálon) hogy ne számítsanak udvarlásra...enyelgésre...Egyszóval ő sem kapott eme érzelmi fajtából túl sokat, akár csak a mellette ülő szintén nem hétköznapi figura. Ám az lehet, hogy már most jobban hasonlít Owain professzorra, mint kéne...hiszen előbb vágná le a fél lábát, minthogy az érzéseiről beszéljen, s a mosolygás, nevetés is távol áll tőle, ritka pillanat az olyan, mikor valami mulattatni tudja. (pl: a csontvázon a kalap) S az is meg esik, hogy ami neki vicces, az a többi ember számára egyáltalán nem...noha ő maga tud poénos lenni. Persze, minden ember más, de tény, hogy irónián kívül egyéb hasonlóság is fellelhető eme két hímnemű egyednél. Hiszen nála sem tudhatja senki valójában mit érez, tud-e egyáltalán olyat, vagy mikor mit akar és kivel...hiszen nem csak nem mutatja ki. Egyszóval a tanár. Kérdése némileg világossá teszi számára, hogy az. Ám valamiféleképpen úgy gondolja nem fogja felnyomni...nem biztos benne, lehet csak a tetoválás után kapja el és dugja javítóba, ő pedig kénytelen lesz bevallani, hogy nem akar menni...Rásandít szomszédjára, bólogatás szerű fejmozdulatot produkál, majd igazán bőbeszédűen teszi hozzá:*
-Igen, az vagyok...*Úgy is nyilvánvaló. Túl gyerekes arca van ahhoz, hogy ne diák legyen, rá van írva, szinte lóbetűkkel a fejére..."nebuló" mégpedig gólya...A kérdést, biztosan egy tanár mellett ül-e még nem válaszolta meg magában, bár százalékokban gondolkodik, s hetven harmincat saccol arra, hogy tanár...Lehet megérzés alapján is, lehet már összefutott vele egy iskolai rendezvényen, s noha konkrétan nem emlékszik rá (nála sokszor fennáll annak a lehetősége, hogy félálomban mászkál) dereng neki valami. Nocsak...a profnak. is bejön a koponya kígyóval...bár úgy tűnik nem egy sátánista fazon. Talán még jobban kiközösítenék, ha puszta poénból elkezdené az ördögöt isteníteni (noha azt tisztázta már magában, hogy ateista. Olyan ateista, aki fogta magát és bement a templomba imádkozni... Mindegy, ő tényleg fura...)*
- Talán igaza van *Az első abszolút iróniamentes mondata...háromszoros hurrá, hogy Owain megélte, kitartott az első ilyen megszólalásig.*
-De a koponyás, kígyós a halálfalók jele volt *Teszi hozzá, mert igazából, nem tűnik lajtosabbnak a koponya kígyóval....*
-Nincs kizárva, hogy elcseréltek, higgye el.*Ed valszeg nem elcserélt gyerek, de igenis kutatja a bizonyítékokat, nem adva fel... Akkor pillant rá újra a férfira, mikor az annyira megdöbben poénosnak szánt megjegyzése hallatán. De Ednek gyakran vannak pocsék, vagy rossz viccei... Sokan azt mondják nincs is humorérzéke... Valóban rosszban van az őseivel, valószínűleg sosem vallaná be, ha szüksége lenne bármiféle társaságra, mint mikor bement a templomba, mert beszélni akart valakivel, válasza is az volt Kathleennek, csak azért, mert önmagán kívül úgyse társaság neki senki... Ezt ő is tudja, hogy nem igaz, de valahogy röstelli bevallani saját maga előtt...Tehát nincs tudatában annak, hogy szüksége lenne bárkire is. Pedig van, bizonyára, hiszen ember, hiszen kamasz...Most is csak vigyorog a tanár döbbenetén, azt gondolja "nehogy már komolyan vedd, hiszen csak vicceltem" pedig lehet nem is...mármint olyan értelemben nem, hogy nem vetné meg egy idősebb ember társaságát, vagy rá van szorulva...Owain is tud meglepetést okozni neki, arcára ráfagy a vigyor, s a döbbenet váltja fel. Nem hiszi el, hogy lehet ilyet komolyan kérdezni...*
-Nem tudom, egyelőre elviselem, de annyira még nem ismerem magát. *Szólal meg sperec töprengés után, hogy majd játssza azt a játékot, hogy halál komolyan gondolta...Majd rábeszéli vegye magához, akkor is, ha halálfalós tetkó lesz rajta...(mondjuk a homloka közepén)*
-Türelmes ember vagyok, úgy látom maga is...*Naja, nem menekült el a tanár, s való igaz, most sem hazudik, ő is türelmes. Eddig még úgy igazán mérges sem volt... (csak feszült). Már nyitja száját szólásra, mikor előlép a tetkós pasas és olyan kérdést tesz fel, mire Ednek ismét nevethetnékje támad, s ha kacaját el is tudja fojtani, arcán elterülő széles vigyorát már nem. Nagy levegő, hogy rá tudjon pillantani Owainre, sőt meg is tudjon szólalni úgy, hogy ne szakadjon ki belőle legalább egy "haha"*
-Naaa, papa, megengeded a halálfalósat? Vagy tudja mit, inkább legyen nekem is olyan, mint apunak! Tudja nekem ő a példaképem! *Jelentőségteljes vigyor a tanár úrra.*
-Húúúú, de izgi leeesz *Ezt még hozzáteszi, kissé halkabban, bár annál ironikusabban, tekintetét mondandója közben az Úrra szegezve.*
-Hová tesszük, apa? A tarkónk közepére? *Kérdezi nagyon jól eljátszva a lelkes tízévest...Persze az egészet valahogy úgy csinálja, hogy ironikus hanglejtéssel a tetoválós fazont idegesítse...*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Hétf. Szept. 21 2009, 19:06

-Tehát jól sejtettem...Ön még diák.
Kuncogok kicsit, hisz a fiúban szinte magamat látom, talán csak a rendmániám hiányzik belőle. Remélem. Az egy átok, de nem tudok ellene küzdeni. Valószínűleg ezen okból fogok valamilyen egyensúlyi szempontok alapján dönteni a tetoválásom helyét illetően. Borostás arcomon halvány mosoly tűnik fel, alig észrevehető. Oka pedig az a sandítás, melyet felém fordított fejével formáz Ed. Vajon mi járhat az eszében? Mennyire bízik bennem? Szerinted? Lehet, hogy egy rosszabbb megjegyzés részemről és máris elhúzza a csíkot.
De még itt van....
....és együtt nézzük a koponyás tetoválást. Hangja megváltozik, nem érzem már benne az a gúnyolódó hangvételt. Nocsak, ezt talán vehetem jó jelnek? Türelmemmel értem volna el, vagy csak megfeledkezett magáról? Jelen pillanatban nem igazán töprenghetek ezen, mert az ifjú szóval tart, s tetoválások jelentőségét forszírozza. Mármint egyét, amit éppen szemeink előtt tartunk.
- No igen...a halálfalók. De véleményem szerint a kígyó.koponya párosításba mást is bele leet magyarázni. Mint például Ádám és Éva esetét. Miszerint a kígyó a bűnre csábítást, a koponya pedig a bűnhődést jelképezi. Ehhez már csak az alma hiányzik.
Majdhogynem sikerül elnevetni magam, mert elég nehéz beéeképzelni egy almát abba a képbe, ellentétben egy pár színes virággal, ami már-már tragikussá tehetné a tetoválás művelőiinek képzeleteit. Minden esetre láttam már hasonlót, bár az egy, az én szavammal érdekesnek mondott hölgyeményen volt látható.
Ennyire hihetően álítani, hogy elcserélt gyerekről van szó keveseknek sikerül. Valószínűleg minden vágya az, hogy ez kiderüljön.
- Elhiszem én. -teszem hozzá félig hihetően.
Most meg vigyorog rajtam....egyre ppimaszabb, ugye látod? Most ezt megint mire véljem, miért nem tudok rajta eligazodni, mikor én is tettem hasonló megnyilvánulásokat ilyen idősen? Na jó, adtam rá okot neki ez tény. Hisz amilyen képet vághattam. De ő is ledöbben, erre nem számytott. Nem gondolná, hogy meg mernék próbálkozni egy ilyen kölökkel együtt élni. Mondjuk én is elég nehezen tudom elképzelni.
- Ahogy mondod...türelmes vagyok, bár nekem is van egy cérna, amit el lehet szakítani, csak elég vastag.
Na igen, most azér véknyul egy kicsit...Hisz az, hogy felém fordulva elkezd egy játékot, miszerint én lennék az apja, ami már csak biológiailag is elég merész gondolat. Hisz hány évesnek kellett volna lennem ama bizonyos esemény környékén? 12? igen, annyi körülbelül. Hát jó-jó. Fejlett suhanc voltam, gondolataim is előrébb jártak korosztályomtól, de azért erre nem válalkoztam még. Bár ez abból is adódott, hogy szégyellőségemet dacossággal lepleztem. "Minek is kellenek nekem lányok...." Most meg...Na ezt inkább hagyjuk.
Felnézek a férfira, vissza a fiúra, fel, és le, és még egyszer.
~Na ebből, hogy mászok ki?~
Na igen, ha elkezdek szabadkozni, hogy félreértés történt, hisz ő nem az én fiam, akkor elvesztem a bizalmát. De magamra sem vállalhatom ezt az amúgy megtisztelő címet, hisz nem igaz, ráadásul komoly bajba kerülhetek eme füllentés következtében. Mivelhogy amíg csak sejtem, hogy bizony nincs szülői engedélye az úriembernek addig nincsen rajtam felelősség, De ha már már én a nevemet adom hozzá, és engedélyt adok neki, ami ugyebár nem is lenne érvényes, akkor már felelőséggel tartozok iránta és a tetoválása iránt is. Na meg még ráadásul nem is akarom azt mondani neki, hogy ne csináltassoninkább semmit. Ráadásul még ha nem igaz is, és csak szórakozásból mondta, hogy a példaképe vagyok, azért valljuk be őszintén, ki az, akit ez nem érint meg?
Kesze-kusza érzéseket keltett itt bennem pillanatok alatt. De nem lehet határozatlan. Nem engedhetem meg magamnak.
~Na most mit csináljak?~
-Nos kedves uram -forduok oda a fura fazonhoz- ha minden igaz döntöttünk. Bár a döntés egymástól teljesen független lesz azt hiszem. Én biztosan a farkast szeretném a lapockáim közé, féig azokat takarva. A legény pedig amelyiket szeretné, rá bízom a döntést teljes mértékben.
Na ebből hámozza ki mindenki magának azt, amit jól esik. Az engedély, vagy fiam szavak nem hagyták el a számat, azt sem jeleztem, hogy én nem vagyok vele semmiféle kapcsolatban, ami a rokonságot illeti. Még. És elég kétes, hogy leszek-e. Most viszont, hogy elregéltem a kérésemet, egy kacsintás félével fordulok a fiúhoz, a tetkós hapsi ebből szintén azt von le amit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Hétf. Szept. 21 2009, 22:31

*Bólint egyet a diákra és megjegyzendő egyáltalán nem tisztaság mániás, inkább a másik véglet. Ha takarítani támad kedve elbújik egy sarokba és megvárja amíg elmúlik. Na mindegy, bámulja a koponyát, és ezt kéri, persze mert mekkora poén lesz… Nem egészen az a típus, aki halálfalónak állna, éppen ezért tetszik neki a dolog. Lehetséges, hogy Owain türelme miatt tart ki, vagy tényleg megfeledkezik magáról olykor…nála tényleg nem lehet tudni…most például teljesen tűnődő képet vág, belemerülve a szimbólum fejtegetéseibe.*
-Igaza van *Ilyet is ritkán mond.* -Ez Ádám meg Éva, majd odatetováltatok egy almát a kígyó szájába.*Ha már sötét jegy, legyen idióta…Hátha elkapja egy halálfaló egy sötét sikátorban…De nem, ez Ádám meg Éva meg a kígyó bulija…és ő szent ateista, ismernie kell a bibliát…*
-De úgy kérem az almát, hogy kicsibe…tehát ne nagy bazi piros almát tatováljon a kígyó szájába. *Kéri az illetékest. Mert az alma csak kimagyarázás lesz, ez miértis Ádám és Éva és nem sötét jegy…Kell itt a profnak ötleteket adnia… Még jó, hogy nem az apja…A szüleire ismét bólint egyet, bár már nem bizonygatja, hogy ő nem Lyons...Sajna Lyons, nagyon is. Bár Owain sokkal jobb fej, mint az apja, azt már előre látja, azért nem tudja elképzelni, hogy vele éljen, vagy hogy egyáltalán szüksége van bármilyen felnőttre. Ettől függetlenül még lehet szüksége...Más kérdés, hogy normális ember ki sem bírná vele...Vajon Edward szülei hogy viselik? Látja már, hogy vékonyul az a bizonyos cérna, pedig ő csak játszik, ami ilyen szerű kérdés, abból viccet csinál, nehogy érzelmi reakciót produkáljon véletlenül is...Legszívesebben beköpné, "nyugi, csak vicceltem", de olyan jó nézni ezt a döbbent, értetlen arcot, ez megéri annyira, hogy még egy kicsit húzza Owain idegeit. Különben lehetne a példaképe, hasonló kaliberű egyén, egészen biztosan jobb fejnek tartja, mint az apját, sőt eddig jó fejnek tartja, ha megismerné jobban, akár a példaképe is lehetne teljesen komolyan mondva. Ednél egyébként marha nehéz megállapítani mit gondol teljesen komolyan. Azt nem igazán tudja mire vélni, hogy Owain tulajdonképpen beszáll a játékba, ugyanakkor mégsem...nem jelenti ki, hogy "menj a fenébe Ed, sosem lehetsz a fiam, egy lehetetlen, kettő hülye vagy" ami valahol mélyen marha jól esik neki, a felnőttek kilencven százaléka szerinte elküldené ezzel a tulajdonképpeni játékával a fenébe. Ezek után viszont láss csodát diszkrétebb hangnemre vált, nem cikizi se Owaint, sem a tetkóst az apa vonatkozású megjegyzéseivel...Na lám, van ami azért van rá némi hatással.*
-Én kérem a koponyát a kígyóval meg a pici almával lejebb. *Mondja még egyszer, hátha nem jegyezte meg a pasas...*
-Tudom, hogy alma nincs benne a szolgáltatásban, de azért csak tegye oda, némi plussz pénzért *Adja ki az utasítást. Mikor Owain rákacsint visszavigyorog rá.
-Én azért bírnám, ha tanár lenne... *Jegyzi meg, ám ezt nem fejti ki bővebben, s nincs is rá lehetősége, mert már jönnek tetoválni...Ekkor fordul meg a fejében, hogy ez nem lesz teljesen fájdalommentes...Nade ha a lovgi tornát túlélte, ezt nevetve viseli majd. Már közelítenek is felé a tűvel...Ekkor jön rá, hogy tulajdonképpen nem bírja a tűket...Na most ne csinálj magadból hülyét Lyons úrfi...*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Kedd Szept. 22 2009, 12:54

Na egy ellentét, egy különbség....ha ő lenne a fiam lenne ki után pakolásznom, de így.
Na de ez most tényleg mindegy is, hisz most tetováltatunk. Ketten. Nem is igazán látok itt mást várakozni, így nem csoda, ha a tetoválós fazon türelmetlenül várja a döntést.
~Igazam van? Ez meglepő.~
Hallgatom, ahogy Ed a pasasnak elsorolja miként is képzeli el hamarosan testén ékeskedő mintát. Csodálkozom rajta kicsit, hogy az én buta felvetésemet beleszövi a képbe, de a világért sem mutatnám ki neki. Tehát nem vagyok normális? Ezek szerint. Hisz a fiú azt mondja, hogy vele normális ember nem bírja ki. Jaa, hogy az együtt élést nem? Nem pedig egy órát, melyet egy helyiségben töltünk? Hibázok is, egy hatalmasat. Látja rajtam a döbbenetet, melyet a játéka okozott. De azért sikeresen felülkrekedek azon, hogy ebből nagyobb problémát okozzak magamnak. s amint elmondom tetoválással kapcsolatos kérdésemet, s cinkos szemmozdulatomat is megfigyelhette a fiú gyorsan átváltok ismételten ama mogorva, morcos, és még gorombának is tűnő pasassá. Így is sokkal többet látott már belőlem, mint kellett olna. Ennek én tudom az okát, s valószínűleg ő is sejti, de neked nem fogom elmondani. Ha nem jöttél rá eddig magadtól akkor sajnállak. Na de most, ahogy elképzelem az ifjún a tetoválást kételyem miatt, hogy ez neki jól állna és nem okozna neki problémát élete során egy különös felvetéssel állok elő.
-Tudja kedves uram, az Ön teste még olyan sokat fog változni, hogy talán nem fog szépen mutatni az a tetoválás pár év múlva. Nem gondolja azt, hogy ha megemberesedik, izmosodik a bőrén a tetoválás megnyúlik eldeformálódik? És az nem lesz egy szép látvány azt hiszem. Na nem a minta miatt, az az ön dolga...
Nagyon pici irónia van a szavaim mögött, de inkább az érezhető, hogy bizony érdekel a további sorsa ennek a fiúnak engem, és nem szeretném, ha most ezzel a butasággal elrontaná az életét. Dacból. De érted! Ez egy körmönfont megközelítés. Hisz tudom jól, ha elkezdeném neki regélni, hogy most ezt, vagy azt ezért, vagy azért nem szabad...Mit érek el vele? Az ellenkezőjét, mint amit akarok.
- Azt hittem nem szereti a tanárokat, és ha én az lennék engem mégis elfogadna? Hisz azt sem tudja milyen tanár lennék.
Még mindíg nem mondom meg neki, hogy bizony a tantestületet nemesbítem szerény személyemmel. Csak egyszerűen kérdésre kérdéssel felelek most is.
...és már közeledik a kivégzésünkre kirendelt férfiú. Na tessék, látom rajta, hogy bizonytalan, mármint ifjú barátom.
- Elnézését kérem, de nekem sietnem kellene. Van még ma dolgom. Nem engedné meg, hogy őn előtt kerüljek sorra. Tudom, hogy őn érkezett előbb, de mégis, ha megengedné, megköszönném.
Van nekem dolgom a fenét, szabad az egész délutánom. De szerintem te sem bánod, ha adok neki egy kis időt, vagy kérek tőle. Vagy hogy is? Na mindegy. Szerintem érted. Meg Ő is.
Őltözködni kezdek, levetem magamról ingemet, akkurátusan ráterítem annak a széknek a karjára, melyen ez ideig helyet foglaltam. A férfi szinte már toporog türelmetlenségében, s hozzá fordulva elmordulok, bár hangomat egyáltalán nem emelem meg.
- Talán siet valahová? Miért ilyen ideges? Így akar minket tetoválni?
Olyan szigorú szemeket meresztek rá, hangom is olyanyira dúrvára vált, tekintetemben megcsillan valami állatias fény, hogy a férfi szinte csak hebeg-hápog elnézésünket kérve.
- Tudtommal ön azért van itt, hogy minket kiszolgáljon tudásával. Ha valami nem tetszik, mi el is mehetünk.
Többes számban beszélek, mert bizonyos számomra, hogy ha csak jelét látom annak, hogy nem megfelelő az "ellátás", nem elég steril bármi, vagy csak a modor nem tetszik nekem mély meghajlás után kirángatom innen az ifjút is, remélve, hogy megérti miért tenném.
S ha Ed megengedi, hogy előtte hímezzék hátamra a kiszemelt farkast, kényelembe helyezem magam a tetoválásra szolgáló fekhelyen, izmos mellkasommal lefelé fordulva, hogy széles vállaim alá, két lapockám közé lehessen művészkedni. ...hogy ezt lehetne ülve is? Na ja...de miért üljek, ha feküdhetek is és nem fog kiálni a derekam, amíg macerálják tűbökések sokaságával a hátamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Kedd Szept. 22 2009, 19:12


*Milyen kár, hogy nem a fia, így nincs aki pakoljon utána. Azt, hogy Eddel normális ember nem bírja ki, a fiú nem mondta ki...Hogy is mondaná, hisz ő minden megnyilvánulásában óriási egoról tesz tanúbizonyságot, s valószínűleg így fogalmazna... "Csak a kivételes emberek bírják velem ki." Különben lehet így van, de magát mindig csak önmagában belül fikázza. Legalábbis eddigi ittléte során még nem panaszkodott arra mennyire nincs kibékülve azzal a lénnyel, aki önmaga.
Bár valójában nincs különösebb, vagy merészebb baja magával, igaz cseppet sem olyan hiú, mint mutatja. Vagy valahol belül szeretne szociálisabb lenni...Na mindegy, ez már Ed mélylélektana, talán nem most kellene kielemezni. Látja a férfi gyors hangulatváltozásait, s őszinte döbbenetére önmagát ismeri fel a reakcióban. Ő is pont így reagált már nem egyszer, ha túl sokat mutatott meg magából, utána gyorsan visszatornázta arcizmait gúnyosba, vagy kifejezéstelenbe... Nagyon kerüli az olyan helyzeteket...Úgy tűnik már ő maga is felfedezi a haosonlósűgot, legalábbis ebből az egy reakcióból nagyon. Még el is csodálkozik rajta, s éppen úgy ahogy Owain, gyorsan másfelé pillant, hogy senki ne legyen szemtanúja megrökönyödésének - már megint. Az is éppen elég baj, hogy ennyit vigyorog...Ő nem szokott ennyit vigyorogni...Ő csak simán gúnyos. De most nem tud simán gúnyos lenni. Mikor visszafordul Owain felé, arca már ismételten közönyös, enyhe nemtörődömséggel hallgatja a mondókát, pedig figyel, sőt ismét megdöbben.*
~Most meg le akar beszélni? Szóval mégis csak tanár?~
*Felvont szemöldökkel mered a felnőttre. Először is, el nem tudja képzelni, hogy ő valaha is megemberesedik majd.*
-Hát...nem vagyok egy hiú szépfiú, szóval nekem mindegy, ha ronda lesz. Akkor pedig még mindig eltávolíthatom...*Na igen, a látszat csal. Nem ad ő annyit magára...inkább csak alszik, meg eszik. Életének ezt a két legfontosabbját a tetkó nem fogja zavarni, talán... Sokkal inkább hátráltatja a tény, hogy fél a tűktől. Eddig ebbe valahogy nem gondolt bele...De azt már nem meri, sőt nem is akarja elhinni, hogy Owain azért akarná lebeszélni, mert sejti ezt. De akkor miért? Miért érdekli, hogy egy pár év múlva ez ronda lesz neki? Ajkába harap és olyat tesz, amit nagy ritkán, elgondolkodik a dolgon...*
-Nem mondtam, hogy nem szeretem a tanárokat...*Kissé vállatvon, jelezve, hogy a tanárok léte neki mindegy, legalábbis amíg nem dugják javítóba...*
-De maga szerintem jó fej tanár lenne, függetlenül attól, hogy mit tanít.*Egyszóval őt bírná...S röstelli is, hogy ezt kimondta. Talán ezért is fintorog, vagy csak elvonta figyelmét a tű látványa...*
-Mit tanít? *Fordul felé váratlanul, most már nem vág semmilyen arcot, csak kérdez, s aztán megint gyorsan elnéz. Való igaz, hogy meghökkenti a dolog, hisz nem szokta megmondani a felnőtteknek, ha jó fejek... Megmarkolja széke karfáját, felkészülve arra, hogy el kell viselnie a tű látványát. Most teljesen arra akar koncentrálni, hogy nem reagálja le dolgot, s ez neki elég jól is szokott menni, legalábbis a lovagi tornén sem reagálta le, hogy a halálán van... Razz Valamihez neki is értenie kell. Owain viszont látja rajta, hogy bizonytalan, sőt most még inkább bizonytalanabb...*
-Persze, menjen csak, nekem van időm. *Előre mered, nem akar máshová nézni, csak egy pontra, magában pedig így okoskodik.*
~Ha hamarabb elmegy, nem fogja látni, hogy beparázok a tűtől...~
*Csak akkor pillant fel, mikor a tetováló fazon le lesz szúrva, idősebb barátja által. Felpillant rá, s némileg meglepi a hangnem...nem is kevéssé félelmetes az ipse...bár sajna Ed nem ijed meg, inkább tetszik neki a dolog. Jaaa, most az fog következni, ő is szeretne ilyen ijesztő lenni. Egyébként, tényleg...Lesz mit gyakorolni a tükör előtt. Olyan gonosz mosolyt vet a tetováló fiúra, hogy ha Owain nem lenne ott, az tuti nekiesne, lehetséges bárki nekiesne a szemtelen kamasznak...akinek tekintetéből süt a gúnyos rosszindulat. Nem akármilyen intenzitással.*
-Jajja...mutassa csak azt a tűt, elég steril-e? *Pattan fel hirtelen, Owain felé állva, ha lefekszik.*
-Mivel fog dolgozni? Ha el sikerül rontani ezt a műveletet attól tartok súlyos következményekkel kell számolnia. *Számonkérő hang, összevont szemöldök, s ott áll a tetováló figura mellett, lesve minden mozdulatát. Amíg elő nem veszi a tűt, köszöni szépen jól van, s tud pattogni. Egyébként ezt lehet akkor is megtenné, ha Owain nem lenne ott vele. Sajnos a szemtelenség igencsak elfajult tulajdonság nála, mint azt már a tanár úr tapasztalta, sőt kurázsinak sincs híján. Keményen kötözködik még az ördöggel is. Pláne ha az áldozat ilyen kis piti alak, mint ez a tetkós...Most már koponyáját is el fogja csórni...ez már tuti XD Közben futó pillantást vet a tanár izmaira...Na ez az, amiről ő csak álmodhat...*
~Remélem nem box tanár...~
*S persze ő ott fog állni, ellenőrizve az egész folyamatot. Kitartóan, egyetlen egy pillanat kivételével. Az a pillanat, még nem jött el.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Szer. Szept. 23 2009, 11:13

Jókedvű ez az ifjú...egy ideig. Vigyorog, mint a vadalma, majd hirtelen mintha mi sem történt volna ismét közönyös. Ehh. Most utánozni, csúfolni akar engem? Nem hiszem...ezt nem lehet csak úgy pillanatok alatt elsajátítani. Ezt hosszú évek alatt kell kimívelni. Gyakorolni, hogy ha szükséges azonnal váltani tudjunk arcberendezésünkön. Tehát ő is gyakorlja ezt már valószínűleg jó ideje, bár 100%, hogy olyan régen nem, mint én. Szegény Friminka nem igazán tudja ezt a mogorva külsőt mire vélni.
Nem jött be..úgy látszik, hogy még ezt is gyakorolnom kell. Azt mondja nem hiú, pedig egy kicsit nem ártana annak lennie, tényleg csak egy picit. Mert akkor nem a szülei bosszantására, hanem saját megelégedettségére is csináltatná most a tetoválást. Feltéve, hogy le nem lép megrettenve a tűtől. Ami persze a modern tetováló eszközökben szinte nem is látszik, oly apró. Csak az a kis puska szerű kütyü van a kezében a fazonnak.
- Ahogy gondolja kedves Edward.
...hogy nem mondta meg eddig a fiú a nevét? Nem baj, attól én még tudom azt. Bár lehet, hogy ezzel az elszólásommal valami jelet adok arra, hogy tényleg tanár vagyok. Jó fej tanár.
- Vicces ez a kifejezés. Tanárra lehet ilyet mondani? Jó fej. Honnan tudod, hogy órán is jó fej lennék? Egyébként sem érzem magam annak.
De tényleg nem, valószínűleg csak neki tetszek, bár nem tudom miért. Talán azért mert tényleg nagyon hasomnlítok rá, vagy ő rám? Vagy...vagy....áááá sok a vagy. Utálom azt, ha bizonytalanság van bennem. Benne viszont már nincs, ha ilyen konkrétan rékérdez, hogy mit tanítok, vagy (már megint) csak egyszerűen körmönfont? Abszolut nyugalommal válaszolok kérdésére, kérdéssel.
- Őn szerint ha tényleg tanár vagyok mit tanírthatok?
Nézem, amint a karfát szorítja, s elmosolyodva fürkészem ama pillanatig, míg rám nem néz ismét, ekkor újra váltok mogorvára.
- Talán ennyire ledöbbentettem valamivel, vagy valami rossz emlék jutott eszébe?
Nem, még véletlenül sem kérdezem meg, hogy a tűtől fél-e, majd ha akarja elmondja magától. A tetováló fickó lecseszése során Ed egy szempillantás alatt kap vérszemet, s mellém ugrik. Kicsit felemelkedve a fekhelyről felé fordulok.
- Köszönöm a segítséget, de azt hiszem, még boldogulok. Nem kell túlzásba vinni a dolgokat. Megértette azt hiszem pár szóból is, amit mondtam. Vagyis már mondtunk.
Rá is azzal a szigorú tekintettel nézek most, mellyel a tetoválóra, csak éppen az a fény, az más most. Nincs szándékomban a fiút fagyos, állatias villanásokkal rémisztgetni.
A tetóváló visszafordít az ágyra, hallom a kesztyű csattanását, melyet kezére húz, majd hátamat kezdi el letörölni valami hideg, vattára öntöt, áttetsző, erősen alkohol illatú dologgal. Nagyszerű, a hátam már nem fogja a tűt megfertőzni.
Berregés.
Tehát beindította a gépet? Mond már, én nem látom. Nem segítessz nekem kommentálni? Na jó, akkor folytatom én. Érzem, ahogy apró szúrások sokasága fut végig azon a vonalon, melyet már hátamra festettek szamárvezetésként. Túröm. Pedig, ha érzékenyebb részre ér.....fáj az eléggé. Fájdalom tűrő képességem viszont sokkal magasabb az átlagos emberekénél, így ha a fiú nem sűrgölődne ott felettem talán még el is aludnék. De elfoglal az, hogy miket művel a kölök. Vajon mire készül? Itt fog végig vizslatni? Szíve joga végülis, és engem nem zavar. Legfeljebb rájön, hogy a tűktől nem kell annyira félni. Sokkal kellemetlenebb a későbbi fájdalom.
-Nemsokára ön is sorra kerül uram, legyen nyugodt. Ezek a szúrások mint egy kis csiklandozás. Jól fog esni önnek is.
Irónia, s egy kis elbizonytalanítás is vegyül a hangomba. A hátamon bűvészkedő pasas meg csak gondolkodhat mi a fenéért magázom a "fiamat", na meg még, hogy magázom, de uramozom is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Szer. Szept. 23 2009, 23:59


*Nem, ő ebben már profi. Hogyan ne mutassuk ki milyenek is vagyunk valójában leckét lehetne tőle venni, csak persze nem Owainnek. Ha csak a lovagi tornát vesszük alapul...ott nem normális módon szenvedett, mégsem látszott rajta semmi a világon...nagyon durva volt. Mármint ahhoz képest, csak minimális mértékben, s csak ajakharapásban nyilvánult meg. Így most is hamar rendezni tudja a benne lezajló folyamatokat, seperc alatt vált át tökéletes fapofába, majd ebből megint ironikus én vagyok a világ istene szerepbe...
Ha nem látszik a tű, az egy külön pozitív dolog, mert neki csak tű fóbiája van, a fájdalmat dalolva tűri. Bár még nincs hozzászokva, mármint magához a fájdalomhoz. Akaraterővel minden elérhető, s ha fájni fog is neki valami, ezt senki nem fogja észrevenni...Vagy igen, de a terve ez. Az a vicces az egészben, hogy egyes dolgokat szó nélkül elvisel, de egy egyszerű tűvel ki lehetne kergetni a világból...Hogy hogyan fogja venni ezt az akadályt, az már kérdéses. Lehet bekómál, végülis narkolepsziás...S rohamait egyáltalán nem tudja szabályozni. Meglépni azonban nem fog, az holt biztos...Még, ha a kezét vágnák le sem lépne le...Bár ez már hülyeség, nem bátorság, talán... (najó rossz volt a példa)... Kedves és Edward...ez a két szó nem fér össze, fel is kapja rá a fejét. Természetesen eltűnődik a nagy rejtélyen, honnan tudja a pasas, hogy ő Edward, mert rá nem hibázhatott, azt sem lehet mondani, hogy túl Edes lenne a feje...A lehetséges válasz: tanár, most már kilencven százalék...*
-Nem tudom, még sosem mondtam ezt tanárra. Ön van vele, kitüntetve először *Nem mosolyog, csak szemeivel, ténylegesíti, hogy nem egy vadbarom, szóval van annyi sütnivalója, hogy többé kevésbé biztos legyen a férfi tanár létében. A kilencven százalék, legalábbis majdnem biztosat jelent. Szemei is csak egy pillanatig, egy apró szikra erejéig mosolyognak, azután már okfejtés következik, teljesen általános fejjel...*
-Attól függ, hogy mit tanít. Ha boxot, akkor alapból utálni fogom az óráját, attól függetlenül, hogy most jó fej. *Most jó fej, s erre nagy hangsúlyt fektet. Még nem ismeri annyira, hogy teljesen általánosítani tudja a dolgot, miszerint mindig jó fej. Ebben a szituban az. Lehet, csak neki, s lehet tényleg azért, mert hasonlítanak...Nem tartja magát jó fejnek? S még neki nincs önbizalma? Mindenesetre nem kommentálja a dolgot, nagyobb bajnak tartaná, ha ultra király fejnek tartaná saját magát. Végülis Owain dolga. ÁÁÁ, azért ő sem semmi, ahelyett, hogy megmondaná mit tanít, kérdez egy ilyet... *
-Remélem olyat, ahol varázsolni kell *Abból jó, a többihez lusta. De akarattal mindent meg lehet oldani Smile Lásd lovagi torna, megint, megint, mert az valami hihetetlen dolog volt...Mikor Owain észreveszi, hogy hülyét kapott a tűtől, illetve a gondolattól, hogy ebben szerepe van a tárgynak, kissé gyorsabban vágja rá a vártnál, hogy:*
-Dehogy, semmi. *Meglepi, hogy ilyen figyelmes ez az ember, noha már ügyel arra, hogy arckifejezése ne tükrözze gondolatait...Nem fogja elmondani, hogy mitől fél, nem csak neki, senkinek...Hagy maradjon meg mindenkiben a legyőzhetetlen Edward képe. Még jó, hogy itt van ez a helyzet, figyelemelterelésnek nem utolsó, akciózgathat Owain tetoválása közben. Egy percre megtorpan a pillantás láttán, belenéz a tanár szemébe, s lassan bólint. Bizony...változik a viselkedése, most sem gúnyolódik...*
-Értem. *Ám nem is hunyászkodik meg, úgy tűnik nem lepődött, vagy ijedt meg a pillantás láttán, mereven állja, valami magabiztos fénnyel szemében. Ilyen villanásokat gyakran alkalmaz, ilyenkor hiszi rá mindenki mekkora egokirály, s nevezik el A magabiztosnak. Most is így pillant Owainra, kissé összevont, elszánt tekintettel. Nem éppen pozitív dolog, hogy dorgáló pillantásokkal nem lehet rá hatni, s valószínűleg az állatiasra is így reagálna, noha megdöbbenne...és érdeklődne a férfi vérfarkas volta felől... Különben megfordul a fejében, de csak mikor a farkasra esik pillantása, s ez összekapcsolódik az állatias pillantás képével. Most már érdekelni is elkezdi a férfi.*
~Ki fogom deríteni~
*De biztos nem rákérdezéssel, egy nyilvános helyen...hanem nyomozni fog az ügy után. Egy ideig figyeli hogyan dolgozik a tetoválós, bár teljes egészében hideg borzongás járja át a gondolattól, hogy tűvel működik a dolog, s a fájdalom nem zavarná, ha pl baltával csinálnák XD...Egy ideig figyeli csak...aztán fokozatosan hátrálni kezd, eközben reagál a gúnyolódásra. Ez megint egy felhívás keringőre, most nem játssza el, milyen jó gyerek.*
-Biztos vagyok benne, hogy jól fognak esni. Mint egy masszázs. Mi mazochisták már csak így vagyunk vele, szeretjük lyuggatni a bőrünket.*Kaján vigyorral jegyzi meg mindezt, nem a gúny kicsit sem hiányzik, noha ezt Owain nem biztos, hogy látja. Kivéve, ha felé van fordulva, vagy figyeli a szeme sarkából, mit csinál...Ed pedig hátrál, a koponyáig. Úgy gondolja addig kell elterveznie az akciót, amíg a tetkós fazon Owaint tetoválja...de elvinni a koponyát csak akkor kéne, mikor már távozóban van és befejezték az ő lyuggatását. Fejében, mindenesetre már kész a terv, s figyelmét is csak az Urazás veszi el.*
-Ön mindig urazni szokta a diákjait, apám? *Direkt mondja neki, hogy apám, talán irónia, talán a látszat kedvéért, ki tudja. Nála tényleg nem lehet tudni...Csak, hogy egyszerűen megdöbbensz rajta. Mond, vagy csinál valami kiakasztót, egy teljesen váratlan pillanatban. Lassan már előkészül, kigombolja ingét.. Teste erős ellentétben van Owainével, Ed meglehetősen csenevész, sőt megfordul az ember fejében, talán éhezik ez a kölyök...Ennek ellenkezője igaz, de elég vékonyka típus. Mindenesetre úgy tűnik nem szégyelli a dolgot.*
-Én a vállamtól öt centivel lejjebb kérem, a karom felső részére. *Futó pillantás a koponyára, egy magabiztos vigyor kíséretében, majd vissza a tetoválóra. Közben igyekszik nem a tűre gondolni, ám varázsige helyett most egy mantrát mormol még.*
~Ez nem tű...fúró, nem tűvel, fúróval csinálja, fúrni fogja a bőröm, fúrni...~
*Mert fúrni sokkal jobb...Mindenesetre abba a hitbe ringatja magát, hogy ha sokat fogja ismételgetni, s végül ő maga is elhiszi és nem fog bekómálni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Csüt. Szept. 24 2009, 14:54

"Nem tudom, még sosem mondtam ezt tanárra. Ön van vele, kitüntetve először"
Hallom visszacsengeni lelki füleimben eme szavakat. Fura, de elég sok jelentése is lehet. Első az, hogy minden bizonnyal tudja már, hogy tanár vagyok. Második, hogy nem igazán került még a fiú olyan kapcsolatba egyetlen tanárral sem, ami okot adott volna arra, hogy jó fejnek tartsa. És végül, de nem utolsó sorban a "kitüntetve" szó. Jó érzés az, ha érdemesnek tart bármiféle kitüntetésre. Nagyon sok jelentősége lehet, különösen így, ebbe a mondatba belefoglalva. Vagy csak én gondolom így?
- Ennyire nagy gondja van a boxolókkal?
Persze értem én, nem a sporttal magával, vagy a sportolókkal van neki valószínűleg gondja, hanem az a tény, hogy vékony alkatához nem igazán illendő egy efféle okítás. Tehát megbúvik egy önbizalomhiány szavai mögött. Hiába is akarja azt rámkenni, hogy én szenvedek önbizalom hiányban. Nem. Én csak jófejnek nem tartom magam. Más területen nincs gondom.
- Varázsolni? Talán azt is, de fúrni-faragni kellesz az biztos. Feltéve, hogy felveszi a tantárgyamat.
No igen, újabb morzsát pergetek el afelé mozdítva a fiút, hogy immáron 100%-ra bizonyos legyen tanárságom felől.
- Ha semmi, hát semmi. Ön tudja.
Naná, hogy ő tudja, mutassa csak a legyőzhetetlenséget. Tartsa csak fent ezt a képet magáról. Ehhez azonban jobban tenné, ha minden tantárgyat felvene, hisz nem árt, ha a mogorva külső mögött valami féle tudás is lappang. Na azért nemminden tantárgyat, mert ahogy elképzelem Friminkával táncra perdülni, vagy dalmágián hangjával ékeskedni...Bár lehet, hogy jól állnának neki ezek művelése.
Hisz a magabiztos képet okos, értelmes szavakkal, valós tudással csak fokozni lehet. Én már csak tudom. Na meg azt is hallom, hogy már most is bebizonyatja értelmi szintje nem az alagsorban van. Bizonyítja ezt az is, ahogy megfeddésemre reagál. Nem hunyászkodik meg, bátran állja szúrós tekintetemet, értelmes, okos szemeivel. Nem is kell nekem ennél több. Nem lenne jobb ha elkezdené, hogy "nem fogok többé", vagy "nem akartam" hisz akarta ő. Nagyon is jól esett neki, hogy fölényesen beszélhetett a tetoválóval. - Helyes.
Csak bólintok egyet, már amennyire még tudok. Arra azonban kíváncsi vagyok hogyan fogja kinyomozni folyik-e ereimben farkas, vagy bármi féle állat vére. Van-e bennem annak lehetősége, hogy átváltozom egy vadállattá. Most viszont nem figyelek rá pár pillanatra, hisz mazohista módon, de mérgesen állom az elhúzódó műveleteket, tekintetemet a férfira szegezve, kérdőn, mikor is végez már végre, hisz kezd unalmas lenni, na meg el is zsibbadok. Készen is vagyok, s hátamra kötés kerül, ellátnak jó tanácsokkal, mint például nem kellene, hogy vízzel érintkezzen az a terület, ahol a képem van immáron. Na gondoltam magamban megpihen tusoláskor használt hátmosó kefém, akit nincs szerencséje mostanság senkinek sem helyettesíteni. Ördög vigye...kibírom valahogy. Csak ne lennék tisztaság mániás. Kászmálódok felfelé lassan.
-Igen drága fiam, uramozom. A nőneműeket pedig hölgyeinek, vagy kisasszonyoknak nevezem. Van ezzel esetleg valami féle gondja?
Az az átkozott, rusnya irónia, aki nekünk oly jó barátunk, most is itt lebzsel, rátelepszik szavainkra. De már-már el sem tudnám képzelni kettejünk beszélgetését nélküle. Kell ő nekünk, mi lenne velünk Irónia nélkül?
Lassan elérkezik az idő, hogy felöltsem magamra fekete ingemet, halk morgással, mivel a ruhadarab összegyűrődött, s én legszívesebben azonnal kivasalnám. De most nagyon lassan gombolom be, leveszem kalapomat is a koponyáról, fejembe csapom, s komótos léptekkel haladok az illetékeshez, kinek fizetnem kell. Azt hiszi lassan, hogy perkálás nélkül akarok lelépni, pedig csak húzom az időt. Valami itt tart. Talán az, aggódom a fiú egészségért, talán az a gúnyos mosoly, mely bevillant a koponya láttán. Fizetek, majd egy hirtelen ötlettől felindulva felteszek egy kérdést.
- Testékszerekkel foglalkoznak?
Na neeem. Ennyire még én sem vagyok elvetemült, csak amíg azt az újságot böngészem,melyet ismételten kezembe adtak, van rá lehetőségem, hogy figyeljem a fiút, egy-egy kósza pillantással fellesve vékonyka alkatára. Bár elég nehezemre esik kinézni a képek sokaságából megrökönyödésem miatt, amit persze nem mutatok, csak belül érzem. Hallottam már hasonlóról, tudom, hogy létezik ilyen...Na de így látni. Bocsánat, de ez nekem sokkk. Hogy hová nem tudnak ékszereket rakosgatni egyes emberek.... Még szerencse, hogy most nem mellettem ül a fiú, hanem kicsit távolabb. Összecsapom a füzetkét, s örömmel látom, hogy a piros körben ott szerepel a szám, a 18-as. Még jó. Lapopzgatok tovább mesterkélt érdeklődéssel a képek iránt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   Csüt. Szept. 24 2009, 20:35

*Nem, Owain nagyon jó elemző! Edward usere szerint nagyon jól gondolja, s maga Ed is így gondolná, ha nem egy karakter lenne, hanem belelátna a csillagok közötti részbe. Ez a mondat sokat jelent a fiú szájából, pont mint az a tanár gondolja. Jön az érdekes kérdés, Owain mindig nagyon érdekeseket tud kérdezni, Ed lassan már meg sem lepődik. Csak választ kell valamiféle képpen formálnia. Tulajdonképpen nincs is gondja a boxolókkal, kivéve persze, ha bemosnak neki egyet. Valahol mélyen azonban mivel úgymond jó fejnek tartja a tanárt, s ha már az, nem lenne rossz ha olyat tanítana, ami nem csak, hogy érdekli, de nem full béna benne. Akkor magát a tantárgyat sem fogja rühelni. S ha már kedvel valakit nem fog arra energiát pazarolni, hogy a tantárgyát megvesse. Illetve, ha boxot tartana, mégis. Kérdés, hogy a varázsfegyvertan mennyire varázs és mennyire kell erőnlét. De ezt még kicsikari nem tudja, inkább válaszra nyitja száját.*
-Nincs, csak nem vagyok jó benne. *Ő nem az az Edward, aki minden téren tökéletes...mivelhát nem vámpír. Valamiben ultra rossznak kell lennie...Ilyen a box is. (de megint, ha a lovagi tornát vesszük alapul, brutálisan tud küzdeni, szóval erőnléte nincs, de akaratereje van...)
Igazából Ed valahol mélyen utálja, hogy nyüzge és lágy vonásai vannak... Nem tartja magát ezek miatt helyes fiúnak. Dehát ez relatív...Nade jön a rejtély, mi taníthat Oweain... Ahol varázslás közben fúrni faragni kell...*
-Varázsfúrást oktat? Mágikus szobrászművészet? *Tehát nem kötelező az órája. Fel fogja venni, bár...nem biztos, hogy az Svk tagozaton előírt. Már csak azértis megéri majd bemenni, hogy hű fiúi pillantásokkal illesse Owaint és lehetősége legyen apának szólítani...Amilyen .... tud lenni simán megcsinálná, vagy éppen nem. Az is lehet, hogy nem. Persze, most már százas, hogy tanár az ipse, bár Edward nem ünnepli hangos óvációval, némán tudomásul veszi, inkább a tárgy miben léte foglalkoztatja. Kurtán bólint arra is, hogy semmi baja. Különben milyen hülyén hangzana az, hogy: félek a tűtől...Vagy tűfóbiám van...Nemnem, ez majd vagy kiderül róla, vagy nem. Különben ő nagyon igyekszik tanulni, s azt mondják esze is van Smile Bár énekelnie inkább nem kellene...a táncról meg már nem is beszélve...azt meghagyja Owainnek. Művészetek közül egy valamit istenít nagyon, de mivel még új fogalma sincs lehet-e tanulni. Különben ebben hiú, tehát a tehetségére roppant finnyás, szerinte nála senki nem tud jobban zongorázni (kivéve Mozatot) de csak őt...Nade Edward gondolatban, most valahol máshol jár, nem Mozartnál, hanem éppen Owainnél, s a nagy rejtélyeinél, mit tanít és van-e benne állati szellemiség. Persze, mindkét rejtélyre fényt akar deríteni, s az egyikre nem is oly nehéz. Az, hogy "uram, ön állat?' már megintcsak eszméletlenül balgán hangozna, tehát ennek valahogy másképp kéne utána járnia majd. Ahogy Edward tűnődik, úgy lesz készen a professzor, mire a srác feleszmél a férfi már mászik is le a kínpadról. A feneee, lekéste a pillanatot, nem látja a farkast, mert mire odanéz már lekötözik a mintát. Ellép Owain útjából, hogy ő maga zuttyanjon le a "vesztőhelyre" Áldott irónia...De most nem alkalmazza, nincs gondja vele, Owain csak megadja a tiszteletet. Ezzel hogy is lehetne baja...csak ércelődött, mint az szokása neki ugye...*
-Nincs vele bajom Uram *Ezt azért hozzáteszi, mégsem lehetnek meg ők ketten jó barátjuk a gunyorosság nélkül.Ez valami velejárója mind a kettőnek. Gyártási hiba lehet, vagy ilyesmi... (pontosabban Ednél) Már azt hiszi Owain távozik, s nem lesz tanúja esetleges"tűűűű, na nee" címzetű jelenetének. S a dolog vegyes érzelmeket vált ki belőle. Jó, hogy nem lesz tanúja, de megszokta már a társaságát, s akkor legalább köszönjön el, vagy várja meg, miért ne? Gyorsan megrázza fejét- nem érti mi van vele... Miért akarja, hogy megvárja? Nem kell őt várogatni, soha nem is kellett. Hisz ő nagyon jól elvan itt ebben az iskolában egyedül már a régi barátai sem hiányoznak...akkor meg? Amíg ezen tűnődik, legalább nem gondol a tűre. Felsandít a férfira, tekintete inkább komor, tényleg nem érti saját érzéseit, vagy gondolatait, ez valamilyen formában arcára is kiül. Nem érti miért van itt (megéri az a nevetséges tetkó? Nem pont azt éri el ezzel, hogy a szülei miatt cselekszik és valahol még ebben is befolyásolják, következésképp hatással vannak rá, valamint miért nem közömbös számára, hogy Owain marad vagy sem? De jön a tű, amíg Owain valami fura újságot nézeget, amire természetesen Ed is kíváncsi és sokkal inkább nézné meg mint...Összerezzen...*
~Fúró, fúró, fúróóó~
*Ekkor jut el neki csak Owain kérdése a tulajhoz. Izgul a tűtől, van mire fogni a hosszú vezetéket.*
-Ugye nem akar karikát az orrába? *Persze, irónia ebben is van, de valahogy nem az igazi...Közben kezeit tördeli, láthatólag nem fordítva gondot ujjai épségének, s fellelhető némi feszült csengés is hangjában. Egyre inkább beékelődik tudatába a tény, hogy nem fúró, hanem tű fog a bőréhez érni...pillanatokon belül. Tű...tű...tű...Visszhangzik a fejében, s megrándul, mikor ez bekövetkezik. Összeszorítja fogait, beharapja ajka belső részét, megjegyzendő a múltkori ajakharapás még nem gyógyult be teljesen...így az szinte azonnal elkezd vérezni. Nem túl erősen, de Ed érzi szájában az ízét, bár ez most nem gondja. Próbál...nagyon igyekszik arra gondolni, hogy egy fúró rajzolgat karjára...de valahogy érzi a tű élét. Nagy koncentráció ismét...ajakharapás...félig behunyt szemek......vérző száj. Érdekes összkép... s sajna nem kómál be egyelőre. Nem tudja szabályozni a dolgot. De nem is akar, még azt hinnék elájul.Azt azért nem. Szédülni elkezd, a tűfóbia jóvoltából...*
~Miért nem jutott ez eszembe korábban? Ha tetoválás, akkor tű~
*De most már nincs visszaút, ő pedig ki fogja bírni. Ezt nem is lesz olyan marha nehéz. Csak nyikkantás nélkül kell csinálni...Megy is a dolog, nem nyög, csak éppen szétharapja lassan ajkát.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Aranysárkány Tetoválószalon   

Vissza az elejére Go down
 

Aranysárkány Tetoválószalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Iskolán kívüli helyszínek :: Tornerans városa :: Üzletek-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblog.com