Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Záró est

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Tighe Ceallagh
Diák - Pugnax
avatar

Male Halak Hozzászólások : 80
Évfolyam : Második
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:03

*Tighe nem egy tánctanár alkat, ebből is látszik, hogy a hölgy szépen rá is lép a lábára. Persze felszisszen. Arwen elkezdi kérlelni, hogy hagyják abba és inkább menjenk az azstalokhoz. A fiú eleget tezs a kérésének. Nem szereti ha kényelmetlenül érzi egy lány magát miatta. Pár pecig még vele marad, de már későre jár, és a fiú fáradt. Még mindíg nem ált rá teljesen a helyre, ahol most van, és fáradékonyabb, mint amiylen odahaza volt.*
- Ha nem haragszol, akkor én mos t elvonulok pihenni. Még nem szoktam meg ezta helyet telejsen.
*Azzal feláll és távozik a helyszínről. Végülis nem bánta meghogy rendbeszedte önmagát, de másnapra már tuti visszavedli magát azzá a vademberré akiként megérkezett.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward King
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Bak Jelige : TúrósBuci alias Hiperaktív SükeBóka
Hozzászólások : 146
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:09

* Edward kissé elhúzza a száját, amint meghallja a boka szót. Hát, igen ha nem fájna neki akkor valószínűleg nem bicegne, de mindegy lehet, hogy Kumiko nem látta, hogyan sántikál, de inkább azt mondja, amit a lány hallani szeretne. Vagyis akkor mondhatja, hogy igen jól van, de külünben ez nem igaz, mert egy cseppet sem jó, csak elbicegett, mert azért mégis nővére mennyit bajlódott vele, de ez már részlet kérdés. *
- Igen, már jobban van.
* Hát lehet, hogy meglátja rajta a lány, hogy vetít, de nem akarja letörni a lányt, hogy a borogatás nem igazán vált be. De majd meggyógyul még egy kicsit pihenteti aztán biztos jó lesz. De ez majd csak a buli után fog kiderülni, vagy akkor mikor éppenséggel lelép. Igaz most téma nem jut az eszébe, így inkább nézi a lányokat és igen csak megfordult egy-két gondolat a fejében. Amire jókat mosolyog is. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:12

Mióta csak megkaptam ezt a jelmezt, az agyam egy szegletében, mintegy háttérzajként ott lüktet egy monoton, kétségbeesett hangocska, és csak annyit próbál közölni velem: A francba! A francba! A francba! És többnyire a többi felem bőszen bólogat neki. Hát miért akarom én már azelőtt lehetetlenné tenni magam, mielőtt fellépnék a katedrára??? Nem lenne elég akkor? Neeem, nekem engednem kell a kék szemek kérlelésének, és belebújni egy jelmezbe, ami... khm...
Az egyetlen pozitív fejlemény az egész estében, hogy nem egyedül kényszerültem maskarába, hanem "uralkodónőm" is, azaz Cassie. Tudtak valamit ezek az egyiptomiak, mert ami rajta volt, hát az huhh... Azt kell mondjam, sokkal kellemesebb viselet a szememnek, mint a talár, amiben máskor látom. De még ez sem segít, mikor mellette állva besétálunk a minket bámulók elé, én meg végig azon töprengek, miért is vert engem az ég férfi hormonokkal. Most komolyan. Teljesen ki vagyunk szolgáltatva a a nőknek, meg az ő szeszélyeiknek. Cass rám nézett, én meg most itt állok egy pelenkaszerű valamiben, amit egy fallikus sas tart a derekamon, és egy nyakörv és előkeszerű valami van rám aggatva, amitől viszketek, és minden valószínűség szerint másnapra kiütésem lesz. Éljen!
Megvárom, míg Kleopátra elmondja, amit akar, majd észrevétlenül megpróbálok hátraaraszolni a kijelölt helyemre, ami bár egy trónféleség, mégis jobb, mint faszentként állni a hely közepén. Szégyellős lennék? Én? És pont most kezdeném el? Áá, dehogy! Na de azért mégis megkönnyebbülök, mikor megszólal a zene, és már egy tekintet sem szegeződik rám, és arra, ahogyan végre leülök. Aztán pedig minden bizonnyal bele is olvadok a székbe, vagy legalábbis közel olyan érzés, ahogy figyelem az előttem vonagló, hullámzó, hajlongó kolleginámat. Meg kell valljam, semmi kollegiális érzületet nem lelek magamban pillanatnyilag. Mikor befejeződik a műsor, és Cassie kifulladtan, hullámzó mellkassal mellém ül, nem bírom ki megjegyzés nélkül, és vigyorogva hozzá hajolok.
- Az egyik mozdulatsorral problémák voltak... Mondd csak, miért nem hívtál, hogy segítsek?


A hozzászólást Draven Sirius Weawer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 30 2009, 23:58-kor.
Vissza az elejére Go down
Weeko Abooksigun
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Ázott kiscica
Hozzászólások : 234
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:25


Lelkesen pillant körbe nagy cicaszemekkel, majd ahogy bemutatkoznak neki nagyokat bólogat, bár a névmemóriája nem éppenséggel a legjobb, de az igyekezet megvan azért benne. Bólogat nagyokat, ahogy aztán hümmögi fejét vakarászva.
- Ühhhmm...
Először csak elgondolkodva pislog, amíg el nem jut addig, hogy értelmezze a neveket, arcokhoz kösse és elmosolyodik szélesen. Már éppen kezdene neki a nagy lelkes beszédébe, amikor jön felügyelőtisztje is és gyorsan kalimpáljon felé. Olyan nagy lendületekkel integet, hogy még a vak is pontosan jól látja, mennyire örül Gerardnak. Csak amikor a férfi is köszön neki, akkor fordul vissza a többiekhez csillogó szemekkel.
- Komolyan? Ugyanúgy nézett ki, mint Mr. Bubi?
Ám az, hogy az a cica bizony elveszett, eléggé elszomorítja, nagy szemein ez bőszen látszik is. Sőt, még az alsó ajkát is lebiggyeszti, dünnyögve és magához szorítva a plüsst, ergo Mr. Bubinak mázlija, hogy nem élő, különben a szuszt is kiszorítanák belőle.
- Remélem Mr. Bubi nem fog elveszni... Különben ki fog velem aludni éjszakánként?
Sóhajt fel szomorkásan panaszolva, kicsit megölelgetve a játékot, és lelkesen mosolyogva forduljon a Signumus karvezető beszéde felé. A bemutatóra azonban hatalmas, csillogó szemekkel mered, sőt, amint vége nagyban tapsolni is kezd. Szélesen vigyorogva fordul Krisztyne felé, majd kicsit feljebb húzza lyukas pólóját, hogy amúgy tökéletesen lapos hasát kinyomja nagy levegőt véve, hogy aztán kifújja és lelapuljon újra. Felkuncog, csillogó szemekkel pillantva a lányra.
- Látod? Én is hasitánciztam!
Jelenti be büszkén kihúzva magát, még fel is pipiskedik egy kicsit. De aztán már szinte perdül is tovább, és megy az asztalokhoz, hogy egyen, igyon, meg persze kipróbálja a vízipipát is. Utóbbinál igencsak eltart egy ideig, amíg rájön a működésére, de utána egyértelművé válik számára, hogy ezt bizony úgy kell fújni, mint a bubifújót. Azt persze sajnálattal veszi észre, hogy buborékok bizony nem jönnek ki belőle, tehát valami nagyon nem stimmel azzal a pipával. Viszont ő nagyon jól elszórakozik a javításával, meg esetlegesen más "technikák" kipróbálását is megkísérli. Még Mr. Bubinak is felajánlja a lehetőséget, hogy kipróbálja. Azonban a cicusHátha úgy végül sikerül elérni a célt.
Miután kiszórakozta magát kellőn, mosolyogva köszön el mindenkitől és teli hassal, jó kedélyűen távozik a buliról, de azt is csak később, olyan éjfél tájékán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:25

*Arwen örömmel látja, hogy máris megszabadul a kellemetlenségtől, bár kissé rosszul esik neki, hogy a fiú máris menni akar, de ez érthető is, na mindegy.*
- Jó rendben menjél, jó éjszakát.
*Köszön el tőle, majd tovább nézelődik, mivel nem igazán tűnik fel ismerős arc, ezért úgy dönt, hogy elsunnyogva a kitüntetéssel kisétál a sátorból és vissza megy a kastélyba. Ez a ruha ami igazából rajta van nem igazán a szívéhez való inkább gyorsan felrohan a szobájába és leveti, majd bebúj a zuhany alá és egy jó fürdés után irány az ágy. Majd hamar álomba merül.*
Vissza az elejére Go down
Cassandra Margaret King
Egyéb személy
avatar

Female Nyilas Jelige : Merni tudó szíveké a világ.
Hozzászólások : 422
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Vas. Aug. 30 2009, 23:30

Cassandra még megtapsolja a kitüntetését átvevő lányt, majd helyet foglal a trónszéken. Reményei szerint most mindenki táncolni fog, vagy legalábbis megpróbálja magát jól érezni. Pihegve foglal helyet Sirius mellett, aki most sem hazudtolhatja meg önmagát, és rögtön beszól valami eléggé kétértelműt.
- Komolyan, te egyre perverzebb vagy... - Sóhajt föl, majd megpróbál egy kis levegőhöz jutni. Lehet, hogy nem valami túl nehéz a tánc, de azért kimerítő. Egy kehelybe mézbort tölt, majd odanyújtja a férfinak, ezután megismétli a műveletet, hogy saját magának is önthessen. Fölemelve saját kupáját így szól:
- Igyunk, az együttműködésre és a bizalomra... - Remélhetőleg a férfi is hozzátesz valamit mielőtt koccintanának. Aztán csakhamar lecsúszik az a kehelynyi frissítő. Igazából a nőre nincs túlzottan nagy hatással az alkohol. Egyetemista évei alatt rendesen megedződött, de ki tudja. Lehet kijött a minden hetes gyakorlatból, és most kábultan néz majd körbe a társaságon... vagy nem.
- Oh, Edward... - Látja meg öccsét, aki magára aggatott valamit, ami eléggé hasonlít a mellette ülő férfi viseletére. Persze azért meglátszik, hogy öccse még csak tinédzser. A kidolgozatlan felsőtest eléggé nyeszlettként tünteti őt föl. Oldalra pillantva viszont igencsak kidolgozott izomzattal megáldott férfit láthat. A nem túl feltűnő bámulásba kissé bele is pirul, majd visszakapja a fejét, hogy a táncosokat nézze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Hétf. Aug. 31 2009, 00:14

*Azért azt nem szereti ha hülyének nézik, azt is sejti, hogy nem lett egyik napról a másikra hű-de-jó a fiú bokája, de ha már tud menni, akkor nem lehet annyira rémes a helyzet. Persze nem tudhatja, meg egyébként is csak rendes akart lenni, hogy megkérdezte, de persze megint nem úgy sül el, ahogy elképzeli. De végülis mindegy, Edward állítja hogy jobban van, akkor pedig oké, nem is foglalkozik vele többet. Nem is reagál, csak egy biccentéssel, mert mi mást tehetne?
Némi fáziskéséssel veszi észre Edward ruháját, ami valahogy ismét csak nem tartozik abba, amit ő normálisnak gondol. Eddig nem vette észre, mert nem nézett lefelé, dehogy elkapta a szemét a táncos lányokról meglátta a fiú meztelen bőrét... Nem tehet róla, egyszerűen végig néz Edwardon, és teljesen vörös lesz. Korábban egy fiút sem látott, csak az öccsét. De az öccse ugye még csak most lesz 11... Tehát a látvány az nem kicsit zavarba ejtő. Nem is tudja, pontosan mit kéne tennie, de az arcát elöntő forróságból sejti, hogy bizony elpirult, talán még jobban, mint mikor Killian pár napja megpuszilta. Fura de arra sosem gondolt, hogy félmeztelenül lát majd egy fiút... Kétségbeesésében az egyetlen lehetséges megoldást választja...*
- Hát...ööö...ööö...nekem...ööö... mennem kell... Szia!
~ Merlinre! Tök gáz vagyok! ~
*Gondolja keserűen, mert ahogy kinyögte mit akar, az siralmas volt. Elkapja a tekintét és mint a villám próbál elszkolni, remélve, hogy nem veszik észre.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward King
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Bak Jelige : TúrósBuci alias Hiperaktív SükeBóka
Hozzászólások : 146
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Hétf. Aug. 31 2009, 01:33

* Elmosolyodik, ahogy Kumiko viselkedik, tehát a vöröses arc meg minden, de nem érti, hogy ez mire van, hisz tényleg egy igen jó felső testű fiú áll előtte. Na, igen az ego az meg van nála is és nem kis mértékben, de ez látszik is rajta, hogy túlságosan is nagyra tartja magát. De viszont arra, hogy makog nem tud mit mondani, de ahova kilyukad a vége, hogy neki most mennie kell, na azt már nem. Egyből rohan a lány után, már amennyire tud rohanni, inkább gyors egy lábas ugrálás lesz a vége. Szóval az ugrálással, és az erőltetett lépésekkel bár fáj neki és fel is szisszen rá, de szerencséjére utol éri a lányt. Megfogja a vállát és megfordítsa, hogy ráfigyeljen, közben próbál egy lábon egyen súlyozni, mivel ezzel ki is készítette a bokáját. Hisz mit várnak tőle, tegnap történt az egész dolog egy kis borogatástól, nem lesz jobb neki, talán annyival, hogy tudjon vele az ember sántikálni.
Mikor utolérte Kumikot és magával szembe fordított, ergo, szemben áll Edwarddal a lány. Egyből tudni akarja az okát annak, hogy csak így lelépne. *
- Nos, mi a baj? Mondtam valamit? Vagy miért akarsz így lelépni?
* Sok a kérdés, sok a megválaszolatlan, de neki nem is eset le, hogy Kumiko esetleg a fiú öltözetével van a problémája. Egyszerűen Edward úgy érzi magát, mint a strandon és van rajta egy úszó nadrág, ennyi az egész. Egyáltalán nincs zavarban, hogy ezt a kissé hiányos öltözetet kellett magára húznia. De ha jobban belegondol és végig néz magán, akkor el ásná magát, de mivel sokan ilyen öltözetben van, ezért nem is foglalkozik vele, de azért még sem járja, hogy magyarázat nélkül csak lelépjenek. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Hétf. Aug. 31 2009, 01:54

*Úgy néz ki a gyorsan eltűnés az nem jön össze, hiszen még egy sánta fiú is utoléri... Hiába ez nagyon nem az ő napja. Amikor megérzi a kezeket a vállain, egy pillanatra teljesen ledermed, ezért is tudja Edward olyan könnyedén megfordítani. Pár másodperccel később azonban felfogja mi is történt, és a kezeivel Edward karjához nyúl, hogy eltávolítsa az őt taperoló kezeket. Igen, csak a vállát fogták meg, neki ez mégis sok. Amióta a gyógyítók össze-vissza fogdosták egyszerűen nehezen viseli, ha hozzáérnek. De hiszen ez érthető, nem? Persze Edward nem tudhat erről, de akkor is. Azonban nem engedi el a fiú karját, mivel annak láthatóan fáj a lába és az sem biztos, hogy elég biztosan áll a taljon. Így vár egy keveset, és amikor úgy ítéli meg, hogy már nem fog eldőlni a fiú, akkor elengedi. Közben pedig összeszedi magát, és hogy ne jöjjön újfent zavarba inkább Edward szemeibe néz, úgy válaszol.*
- Nem mondtál semmit, egyszerűen csak nem érzem magam idevalónak...
*Nos igen, rengeteg alulöltözött ember, mindenféle popsirázós tánc, ez nagyon nem az ő világa. Egyébként legbelül, nagyon büszke magára, hogy sikerült dadogás nélkül válaszolnia. Mivel azonban nem akar csak úgy lelépni, még mond valamit, ami hirtelen eszébe jut.*
- Jobban kéne figyelned a lábadra. Nem hiszem, hogy a futkosás pihentető...
*Na szép, már megint nem mondott semmi értelmeset. Viszont ő tényleg nem tud tovább egy félmeztelen fió társaságában maradni. Kumiko ugyanis nem volt strandon, vagy uszodában soha, legalábbis nem úgy, hogy fiúk is voltak ott. Egyébként sem tud úszni, szóval lehetőség szerint kerüli az olyan helyeket, ahol úszni szoktak. Persze ez mellékes.
Elengedi Edward kezeit, majd a korábbinál sokkal magabiztosabban mondja.*
- Ez a hely tényleg nem nekem való... Szóval én megyek. Szia!
*Azzal megfordul és igyekszik nem észrevenni a táncoló embereket. Mostmár nem siet, csak szép nyugodtan halad a kijárat felé. Az viszont biztos, hogy legközelebb háromszor is megkérdezi, mi lesz a viselet, egy adott "buliban".*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward King
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Bak Jelige : TúrósBuci alias Hiperaktív SükeBóka
Hozzászólások : 146
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Záró est   Hétf. Aug. 31 2009, 02:07

* Végre mikor utoléri Kumikot és megfordítja örömmel látja, hogy megtartja és nem hagyja eldőlni, mint egy krumplis zsákot. Ugyan semmi értelmes nincs a lánynak a mondani valójában, hogy a lábának ez nem tesz jót, de hát tudja, de akkor is le akart lépni csak, így de mikor megtudja az okot, kissé elneveti magát. Jó, oké elég hülyén jött le meg minden, na, de kérem....
De azért elmondja a válaszát a lábáról, csak nem hagyja nyugodni a témát. *
- Tudod, ha nem rohangálsz el csak, így akkor nekem se kéne utánad mennem, ilyen egyszerű.
* Mosolyog el ezen a nem túl értelmes mondaton, de hát mit várnak tőle, tény, hogy ilyen bugyuta indokot mondtak, mondjuk ő nem ismeri még Kumikot annyira, hogy tudja a lány ész járását, de ez mondjuk röhej, de mindenki máshogy látja a dolgokat.
Ugyan mikor tényleg elbúcsúzik szomorúan néz, de aztán úgy dönt, hogy ő sem marad itt egyedül, hisz mit csinálni? Hát, igen, semmit, max. ülne és nézné a többieket, hogy szórakoznak meg minden. Ez így nem jó inkább elköszön a lánytól. *
- Jó rendben, szia.
* Majd megkeresi Cassandrát a szemével és már látja, hogy megint sülve főve együtt van Siriussal, de inkább erre vállat ránt és kibiceg, hogy aludhasson egyet. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Záró est   

Vissza az elejére Go down
 

Záró est

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Kalandok, programok :: Négy hét a világ körül :: Egyiptomi hét - Signumus-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog