Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Varázsfegyvertan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Szomb. Jan. 16 2010, 00:31

-Ühm, rendben*Biccent Owainnak, bár igazából ezt az anyagot még nem olvasta, szóval csak rizsázott, mint mindig. Igen...el kéne kezdenie tanulni. Owain nem is tudja, hogy mielőtt elmentek meg akarta vele beszélni, hogy lehetséges, hogy otthon marad egy időre, ugyanis saját észrevételei alapján nagyon nem való ebbe az iskolába, nem illik a képbe. Persze ezt most már nem tudja megcsinálni, de az efeletti csalódottság csak most jut el neki. Elfekszik a padon és bámulja a többieket, ujjai ritmusosan dobolnak a padon.*Owain felé indul, ő reménykedve felkapja a fejét, hátha büntetőmunka. Szívesen seperne szemetet, vagy akármi. De Tayler szavaitól némileg lekonyulnak ajkai.
-Nem vagyok lelki sérült...és jól érzem magam....csak azt hittem ezt a napot megúszom halottak nélkül...De nem, ez van...akkor jöjjenek a hullák Merlin biztos válaszolna egy két kérdésemre. Remélem ő is a pokolba került.
*Na az ő lelke már elkárhozott, azóta biztos benne, hogy semmi esélye Szent Péternél. Megszegte az összes 1o parancsolatot már, vagyis mindegyiket minimum kétszer...De nem, sem Owain sem senki nem tarthatja gyengének szerencsétlennek meg főleg nem! Egyszerűen csak összecsaptak a feje fölött a hullámok, de jól van, ha jól akar lenni...Bár igazából ennek sem látja értelmét. Viszont hogyne bírna ki egy kis szellemidézést amikor olyan sok mindent átélt már.
-Megfigyelem őket, mert rosszul válaszoltam a kérdésre...
*Így is csúfolják, úgyhogy bele sem mer gondolni mit kapna, ha a sarokban gubbasztva és remegve ülne végig...Csillagokban máris a szerencsétlen, gyenge jelzőt, a többiek meg még le sem reagálták..
~Fene egye meg...nem tudom mit kell csinálni...~
*Éppen befogta a fülét az instrukciókor...Owainra pillant, megpróbál olyan elszánt képet vágni, mint akkor, azokkal szemben. Így jobban belegondolva...egy szellem nem is árthat neki, mégcsak azt sem lehet mondani, hogy félne ez a Merlin dolog tök érdekes...Mit is kell csinálni? Rajzolgatni pálcával, na, ez neki is menni fog. Középre furakszik, ott a koponya, azokat a hülye jeleket meg csak fölrajzolja. Utánozza a többieket és megpróbál koncentrálni. De vajon miért kell ez a nagy elővigyázatosság? Ezek csak szellemek...Még ha 8. Henrik jelenik is meg, mit tud csinálni? Megfenyegti, hogy megöllek? Nagy újdonság, beállhat a sor végére, jó hosszú.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Vas. Jan. 17 2010, 13:39

//Ide is írom, hogy aki tud írjon, nem kell kilómétereket, csak, hogy részt vesztek e a szellemidézésben vagy sem. Legalább valamiféle jelzést kérek erre kitérően. Aki nem ír szerdáig, vagy nem jelez valahogy felém, az megfigyelőként vesz réészt a továbbiakban az órán, tehát nem tud kérdezni a szellemtől, csak leírhatja esetleg, hogy mit látott kívülállóként. Tehát hajrá.//

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Vas. Jan. 17 2010, 14:07

*Nem tartja magát lelki sérültnek, részt akar venni az idézésben, ha már itt van. Végülis felvette emelt szinten ezt a tárgyat, nem árt ha mindenben részt vesz, mindent kipróbál. Noel kérdésére, miszerint miért csak nőket vettek lajstromba, megvonja a vállát. Nem ő sorolta a neveket, ő csak véleményezte a lehetséges jelölteket. Amikor a professzor megkezdi a rajzolgatást, igyekszik rá és Noelre figyelni, mindent pontosan lemásolni. Nagyon koncentrál, nem is figyel most a környezetre. Attól fél, hogy ha valahol elrontja, akkor Merlint még itt elszabadul és terrorizálja a népet mindenféle mocskos varázstrükkel. Az kéne még csak ebbe az őrültekházába.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Jan. 18 2010, 00:14

*Noelen csak nagyokat vigyorog, szép is lenne, ha azt gondolná magáról, hogy az ő múltjával a mennyekbe juthatna.*
-Ha nem vagyok szegény lelkileg, akkor az azt jelenti, hogy gazdagnak tartasz? Tele vagyok kincsekkel?
*Mivel sokat nélkülözött, vágyik a gazdagságra, de nem igazán lelki értelemben. Persze most is csak viccel, és nem fejezi be haverja piszkálását, annak ellenére hogy cseppet sem tartja őt őrültnek, de ezt a világért nem árulná el neki.*
-Jól van, haver, akkor megyünk együtt a pokolba, most már örülsz? Viszont ha ebből te túlélő túrát csinálsz, akkor csak és kizárólag veled indulok! Egyébként még mindig jobb, ha azt mondod, a koponyát párbajban szerezted, mintha olyanokat állítanál, hogy a haverjaid jutnak ilyen sorsra, mivel annyira ragaszkodsz hozzájuk, hogy szeretnéd őket mindenhova magaddal cipelni.
*Nagyokat vigyorog, s mivel most épp másra figyel, ezért csak fél füllel hallja Leanne szavait, tehát a mókuskás megszólítás sem jut el a füléig, ami szerencse, mert akkor visítva bújna a szék alá.*
-Jaja, mondom én!
*Válaszol, de ha kérdik, akkor nem fogja tudni pontosan megmondani, hogy mire.
Mivel közben azért az anyaggal is haladnak, Noel védelmére figyel, ő aztán abszolút megérti, ha valaki para, és bebiztosítja magát, hiszen az ember leginkább csak magában bízhat, ezt rövidke élete alatt is volt elég ideje megtanulni. Mivel Noel már végzett, ezért elkunyizza tőle a krétáját, és ha oda adja, akkor megcsinálja magának is a kört, pentagrammal, és a három rúnát oda rajzolja, ahova Owain mondta.
Az nem zavarja, hogy Eddel máshogy bánik Owain, mivel nem vak, látja rajta, hogy valami miatt furán viselkedik, és ő amúgy sem az a fajta, aki féltékeny vagy irigy lenne másokra. Biztos, hogy Taylernek komoly oka van rá, amiért nem szeretné, hogy a fiú részt vegyen ebben az egészben, ezért csodálkozik el annyira, mikor az mégis odafurakszik a koponyához. Viszont ez már tényleg nem az ő dolga, csak a tanárra és a fiúra tartozik.
A lelki sérülése meg nincs, bár azt azért nem mondhatnánk róla, hogy könnyű gyermekkora volt, de a maga módján már feldolgozott szinte mindent. Egy dolog van csak, ami zűrös nála, az az állatokkal szembeni fóbiája. Erről viszont tud Owain, tehát ha úgy látja jónak, akkor elküldi. Ő ezt nem érzi kizáró oknak, úgyhogy mindenképp szeretne részt venni az idézésben. Bent áll a körében, és így rajzolja a koponyára a pálcájával a Jer jelet, és koncentrál Merlinre.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Jan. 18 2010, 13:02

- Még meggondolom, hogy kedveljelek e - húzódik széles mosolyra szája, de ez már csak amolyan ugratás féle, ha nem kedvelné, szóba sem állna vele. - Merlinre, csak vicceltem, sohasem kockáztatnám az egészségedet - motyogja durcásan, el sem hiszi, hogy Noel komolyan gondolta a dolgot. - Sőt, ha szeretnéd, a tesztet a gyengélkedőn is megcsinálhatjuk, így gyógyító közelben leszel - jó szándékú lány ő, tényleg nem akar senkit sem bántani. - Akkor már inkább maradjon a kiscsibe, majd valahogy túlélem - sóhajt teátrálisan, félmosollyal szája sarkában.
Izzyre ránéz és tök komolyan nyelvet ölt rá.
- Nem buktam meg, csupán figyelembe vettem, hogy most órán vagyunk, a másik meg az, hogy én a padláson lakom, sokkal jobb az erőnlétem pugnaxosként, és nem akarnám zavarba hozni Noelt azzal, hogy két percen belül elkapom - pislog bájosan, meg-megreszkető válla tanúskodik arról, hogy jól szórakozik.
- Tagsági kártyát már nem is kapok? - kuncog, miközben megrázza a fejét.
Szinte biztos benne, hogy ezt le nem moshatja magáról többet. Még, hogy ő szadista... Csak szimplán kíváncsi.
Mivel a koponya mellett szorgoskodó Noel nem ér válaszolni neki, megteszi helyette Izzy. Ál-bosszúsan sóhajt egyet, majd a fiúhoz intézi szavait.
- Ne csúfolódj velem - neveti el magát. - Én csak nem értem, miért csinál homlokegyenest mást, mint, ami a könyvben van - mutogat a rajzolásra, de aztán meg is kapja a válaszát.
- Jól van, csak kíváncsi voltam - emeli fel a kezeit védekezésképpen, amit rögtön csípőre is vág. - Megnézted hány fiú és hány lány van most az órán? Megpróbáltam kiegyenlíteni a helyzetet - neveti el magát.
A prof hangja aztán elvonja a figyelmét, folyamatosan figyel, nehogy valamit rosszul csináljon. Meghallgatja az egész beszédet, és mielőtt döntene, elmegy egy kis frissítőért. A vizet kortyolgatva Charles jut az eszébe, és hogy vajon bírná e a szellemidézést. Meg kell próbálnia, különben sohasem tudja meg. Maximum elájul, semmi több. A pohár kicsit hangosabban koppan az asztalon, ahogy döntésre jut. Ő is elkéri Noeltől a krétát, és ha megkapja, felrajzolja a pentagramot, bele a három rúnát, a krétát visszaszolgáltatja, majd a pentagram közepébe áll és felrajzolja pálcájával a Jer jelet a koponyára. Erősen koncentrál, hogy megjelenjen közöttük Merlin, de szíve valaki máshoz húz. Valakihez, aki egykoron fontosabb volt neki mindenkinél, akit szeretett. Öntudatlanul is másra kezd koncentrálni, de időben észreveszi hibáját, megerősíti lelkét, és az általuk kiválasztott varázslóra kezd újra koncentrálni. És csak remélheti, hogy nem okozott ezzel semmi gondot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tanmesélő
Mesélő


Hozzászólások : 11

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 19 2010, 12:19

Érdekesen indul ez a szellemidézés, hisz nem minden gyerek érezheti magát teljes mértékben ereje teljében. Az érzelmek irányítják kezüket, s gondolataikat. Izzy és Amelie, bármennyire is akarják tagadni, fejükben ott motoszkál az elvesztett ember emléke, ha régen történt is, még mindig eléggé fáj ahoz, hogy ne menjen minden ilyen egyszerűen. Ráadásul mi van akkor, ha Merlin kedvec macskáját is magával hozza? Leanne már eleve fél attól, hogy valami balul sül el, s Merlin nem úgy reagál, ahogy várják most tőle. Edward nemakarja, hogy gyengének gondolják, a férfiúi makacsság előtört belőle. Noel túlságosan magabiztos. Nagyon is bízik abban, hogy ő mindent tud már, így lehet, hogy elbízza magát, így meglepetés éri.
...hát így akar ez a társaság szellemet idézni? Nem is megy az olyan egyszerűen. Ahogy felrajzolják egyesével a jeleket halk reccegést hallanak, mint egy ősrégi gramofon hangja, s a hang egy idő után beszéddé alakul át, de látni nem látnak mást Owain pálcája köré kialakult körön kívül.
- Mit akartok ti a szellemektől? Miért nem hagytok nyugodni engem? Gyengék vagytok ti hozzám.
Azért, hogy a diákok ne zökkenjenek ki a koncentrálásból Owain válaszol neki.
- Szeretnénk tőled tanulni Merlin. Ifjú varázslók, tanonckon vagyunk, akik kérdeznének tőled egyet-, s mást, ha nem vagyunk terhedre.
Diákokat lesi közben a professzor, mert hisz őket félti, nem Merlint. A jobb helyre került nagy varázsló már úgysem halhat meg, nem tud elájulni, de akik itt vannak mellette nagyon is sérülékenyek.
- Koncentráljanak, zárják ki az egyéb gondolatokat, hogy megjelenjen előttünk. Aki nem bírja száljon ki azonnal!
Suttogja a professzor, majd amint ő is erősebben kezdi maga elé képzeli a varázslót, s diákjai is összeszedik erejüket a varázsló megjelenik. A körből, a professzor pálcája felett először víz szerű, áttetsző anyag folyik alá, eltakarva ezzel a koponyát, s a körülötte lévő pálcákat, esetleg kezeket. Aki belenyúl kellemesen hűs érzetet kelt benne, de nem lesz nedves a bőre. Majd elkezd kiemelkedni a körből maga Merlin. Először őszes haját látják meg, majd teljesen kiemelkedik a férfi körvonala. Nem teljes emberi magasságában, hanem mint körülbelül 60 centis hologramszerű kép formájában. Ruházata nem egy csillogó talár, hanem kopott, egérrágta, aminek alján most is ott szorgoskodik egy egérke szelleme. //Bocsi Izzy//
Körbefordul, s mindenki szemébe süllyeszti barátságos tekintetét, ami meglepő lehet, hisz az imént még morgott. De szívét meglágyította, hogy boszorkák, varázslók azok, kik őt megidézték.
- Halljam hát, mit szeretnétek tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 19 2010, 23:02

*Leanne vállvonogatása hab a tortán, azonban ez akkor is diszkrimináció. Megnyugtató, hogy azért is Merlinre esik a választás, nem másra, azért számára érdekesebb a nagy öreg, mint bármelyik másik nő. Fél szemmel Owaint figyeli, Izzy ugratásán vigyorog, jó ez így, szokásuk, sőt, talán csak ezt teszik egymással, többnyire. Pokol vagy menny, eleve nem hisz benne, ám sokkal érdekesebb lefelé, mint felfelé.*

-Miért lennél szegény? Hogyne, hatalmas gyémántot nyeltél le, fogadjunk, hogy csempészni akarsz. Leszel a kísérőm? Csodás, akkor majd összepakolok, hogy ne rám kelljen várni. Miért? Mennyivel jobban hangzik, hogy az ott az egyik haverom, és igen. Ragaszkodom hozzá. Párbajban nem fejet vágok, már ha nem karddal történik.

*Addig biztatja Izzyt, míg tényleg előadja ezt a verziót, ő pedig mehet kezelésre, mert azt hiszik, hogy titkon egy sorozatgyilkos, notórius koponyagyűjtő, és sírrabló. Ez így együtt igen erős lenne, bár amilyen rendes, még rá is bólintana, így van. Maximum a hozzáértő jön rá azonnal, hogy ebből egy szó sem igaz, mert Francis igencsak koros már, nem fiatal.*

-Amelie, nem lehetsz ilyen, ez kegyetlenség. Merlinre? Mindjárt jön, ha minden igaz, akkor majd megismétled? Rendben, akkor kiscsibe, velem lehet alkudni, a gyengélkedő nem fontos, túl fogom élni, de ha ennyire ragaszkodsz hozzá… ám legyen. Nem, nem kapsz el, ne reménykedj benne, és ha nem haragszol, most nem mutatom be, mert a prof kihajít, ha itt kergetőzésbe kezdünk.

*Más már tényleg nem hiányzik, csak az, hogy felpattanjanak és mindenen, mindenkin átmászva kezdjenek rohanásba. A tagsági kártyára bólint, az is jár, kedvezményeket biztosít bizonyos helyekre. Ezt le kell gyártani. Lenne rajta egy bilincs, egy korbács, és alatta, hogy SZEGY, és nem a csont, csak a rövidítés, vagyis Szadista Egyedek Gyülekezete. Máris alapított egy új társaságot, természetesen csak a lány kedvéért.*

-Amelie, jókor jut eszedbe a feminista jogokért harcolni.

*Szemtelenül vigyorog, aztán figyel is, mert ezt nem lehet elviccelni. Owain téved, ha azt hiszi, túlságosan is magabiztos, mert nem az, egyáltalán nem az. Ha az lenne, akkor nem rajzolt volna magától, hanem csak és azt csinálja, amit a prof mondott. Mivel vele még sosem csinált ilyet, számára teljesen logikus, hogy nem bízik benne ezen a téren, nem tudja, milyen hibaszázalékkal dolgozik. Hangosan ezt nem fejti ki, mert még ízekre szedi, mert kétségbe mer vonni valamit, holott erről szó sincs, csupán nem meri félvállról venni. Sosem idézne egyedül, hiába látott már többször, nincs arra felkészülve még, hogy ő ilyet kipróbáljon magától, vagy levezessen, ahhoz még sokat kell tanulnia. A krétája körbejár, még jó, hogy hozott egyáltalán. Mielőtt bármi történne, azt zsebre is vágja, nehogy eltűnjön valamerre. Merlin hangját hallva, felvonja a szemöldökét.*

~Én sem örülnék neki, ha zargatnának amikor pihenek.~

*Owain figyelmeztetésére nemet int, ő nem száll ki, nem érzi magát gyengének, maximum kiderül, hogy téved, volt már ilyesmire példa, nem is egyszer. Maga elé képzeli az öreg varázsló alakját, jobb híján várakozik, és koncentrál. Az érzés ismerős, a felbukkanó alak képe is, bár azt nem egérrel ábrázolták. Nem tűnik olyan zordnak, mint az előbb, sőt, kifejezetten barátságos.*

-Megtiszteltetés, hogy személyesen is megismerhetem a valaha élt legnagyobb varázslót. Én csupán arra lennék kíváncsi, Merlin, már ha megbocsátod, hogy mégis mivel érted el, hogy a háborgó tenger szelíddé váljon, illetve hogyan tudtad megvédeni Camelot várát, ezzel segítve Arthurt?

*Maximum ha titok, akkor sosem tudja meg, mégis ki szereti kiadni a titkait? Ő sem, ahogy más sem. Rengeteget olvasott róla és a tetteiről, a boszorkányra nem akart rákérdezni, mert még feldühödik, ahogy arra sem, miért tartották őrültnek, ezeket kívül hagyta, nem szeretne galibát. Ha minden jól megy, akkor nem lesz gondja, nem érzi, hogy gyengülne, vagy szédülne.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Szer. Jan. 20 2010, 00:52

*Megint azzal a témával foglalkozik, ami leginkább érdekli, azaz az anyagi jólét. Noel válaszára felragyog a szeme, ami a következő mondat után gyanúsan össze is szűkül, jelezve, hogy nem sok kell ahhoz, hogy alaposan megbökdösse az oldalát. A sértődés helyett inkább csak visszaüti a labdát, hogy ne unatkozzanak.*
-Lenyeltem? Hol? Mikor? Naná, hogy csempészni akarok, a végtermékkel csempézni úgysem lehetne, meg ahhoz kell egy jó hely, saját kéróm meg nincs. Már most pakolsz? Szuper, akkor ha mégsem halunk meg, és elküldenek melegebb éghajlatra, akkor is gyorsan tudunk indulni.
Okés, akkor ezentúl ezt a verziót fogom terjeszteni rólad. Miért nem vágsz fejeket párbajban? Azt hittem, van közöd a Hegylakóhoz… milyen muris lenne, egyszer tényleg lekaszálnál egy hallhatatlant!
*Amelie nyelvöltögetésére felröhög, hiszen pont úgy néz ki, mint egy nagylány – feltéve ha egy nyolc éves lánykára gondolunk, aki meglépett a muglik általános sulijából.*
-Tehát azt mondod, hogy másodikos vagy? Aha, egyből gondoltam, főleg amilyen felnőttesen viselkedsz! Csattogós lepkédet hol hagytad?
*Illetve nem tudja pontosan, hogy a rendes körülmények között cseperedő varázslókölykök csattogós lepke helyett mivel játszanak, hiszen neki a szeretett kommunájában csak szakadt, mugli játékai voltak.*
-Igazán kegyes tőled, kedves Amelie, hogy nem szégyenítesz meg egy olyan remek kondícióban lévő fiút, mint Noel. Bizonyára nagyon hálás lesz ezért!
*Felröhög, ezt már nem tudja komoly képpel előadni. Nem elég, hogy a lány kissé elvarázsolt, még szadista hajlamai is vannak. Végülis… legalább nem olyan unalmas, mint a többi liba.. öö … csaj. Noel meg rendes, legyártja neki a tagságit, tényleg egy szava nem lehet, hogy kihagyják őt a buliból.*
-Majd csapunk egy kis ünnepséget, hogy te is tag lettél. Viszont piét te hozol, mert te vagy egyedül nagykorú a csapatban.
*Naná, hogy van magához való esze, ő összeszedi az embereket, max. ad egy picit a csokijából, amit Sandy néni küldözget neki, meg ha szépen megkérik, a cigijéből is, de a dolog húzósabb részét hozza csak az ünnepelt. Hiába nah, Izzy már csak ilyen pofátlan. Viszont azért egy pici szíve neki is van, így kedvesen vigyorogva meglapogatja a lány vállát.*
-Jóvannna.. nem cikizni akartalak… öö.. na jó, picit, de nem bántásból! Olyan kis aranyos, piszkálni való kiscsibe fejed van!
*Hűha… Izzy aztán ért a békítéshez… Az sem lenne csoda, ha szegény lány simán fejbeverné őt valamivel. Húzza is a nyakát rendesen.
Szerencsére lehiggad addigra, mire megkezdik az idézést. Sajnos eszébe villan az Owainnel történt beszélgetés még pár héttel ezelőtt a kuckójában, így Bean bácsi képe úszik be Merlin helyett, hiszen nem tudott tőle rendesen elbúcsúzni, mert szeretett volna még valamit mondani neki. Hatalmas nehézségek árán sikerül csak a nagy varázslóra koncentrálnia, viszont ahogy megjelenik előttük, és egy egér van a ruhája aljánál, máris visít és ugrik. Mivel nincs oszlop, amire tekeredhetne, ezért a padsor alá bújik, és „egér… mókus.. vérszomjas egér..” szavak szűrödnek ki összeszorított fogsora mögül. Ő sajnos innentől nem fog részt venni a beszélgetésben, az egészen biztos. Majd ha eltűnik az a fenevad, akkor talán, de addig nem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Pént. Jan. 22 2010, 22:14

*Nah őt irigyelni egészen nagy ostobaság lenne, hiszen nem is azért van a leginkább kiakadva, amiért a többiek hiszik, hogy ki van, hogy biztos elvesztett valakit…Najó ez sem utolsó, de a történet komplettjében üt nagyon erőset. Szóval, rajzolgatja a köröket, igazából elvörösödik a füle, hogy szembeszegült Owainnel, ez a tagadás már tipikus Ed, vagyis kezd jobb színben lenni…nem mitikus szüzséről van szó, vagyis amikor a karakter nem változik a története folyamán, ugyanis egészen elképesztő gondolatok formálódnak meg fejében Merlin idézés közben. Igazság szerint nem is a halott szüleire gondol…Meg nem is a halott nevelőszüleire*
~Tudni fogja…Nem, nem fog belenézni a fejembe…nem gondolok rá…De mi lesz, ha ők is rájönnek, ha gyanút fognak, ha megtudják? Nem, nem szabad gondolnom rájuk, rá….Félek…nem akarok egyedül lenni…tudják, mindenki látja…Megtalálnak! Miért, miért nincsenek barátaim? Nem lóghatok mindig Tayler nyakán…Buliznak? A fenébe…mit kell ilyenkor csinálni? Mi csináljak? Miért nem akartam, hogy kedveljenek? Olyan ostoba voltam…de akkor még nem tudtam, hogy minden gondolatom gyilkos lehet.~
-Nagyon érdekes, Merlin, igaz?
~Ez gyenge volt…De mit...mi a fenét mondjak? Haza akarok menni…Nem is akarok itt lenni! Nem is akarom akarom Merlint…~
-Milyen buli? Én elmehetek?

*Igazából nem is ért semmit a beszélgetésből, pedig úgy tesz, mint aki nagyon figyel és mindennel tökéletesen tisztában van. Lehet ez megint olyan összejövetel, ahová őt nem hívták meg…Ahogy ez eszébe jut, kissé elkámpicsorodik (eddig simán kifejezéstelen volt) és annak sem tulajdonít nagy hűhót, hogy Merlin megjelenik.
~Én nem is akarok kérdezni….nem is érdekel ez az egész…A halottak már nem jöhetnek vissza…a kárhozottak nem jöhetnek vissza…Haza akarok menni! Most! Már nincs olyan, hogy haza...~
*Egyszerre azon kapja magát, hogy sokkal hangosabb, mint amilyen szokott lenni*
-A kárhozottak a pokolba kerülnek? Nem jöhetnek vissza, igaz?

*Néma csend…legalábbis a részéről, hiszen magát is megdöbbenti, milyen hangosan kiáltotta és mennyire lefagyott tőle. Mindig lefagy, és ilyenkor csak bámul maga elé, mint akinek már nincs kedve kiakadni, pedig egyszerűen csak nem tud, mert megijed. Nem is látszik rajta, ha nagyon megijed. Csak elfehéredik, aztán se hang, se kép, mint amikor kiesik az adás. Nem alszik el, nem ájul egyszerűen csak píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííp és kell kel lennie valaminek, ami bekapcsolja, amitől rájön, hogy menni kell tovább. S akkor elindul*[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Jan. 25 2010, 14:40

// Felsőbb kérésre a kérdést még Ed előtt teszi fel Amelie. ^^ //

- Egye fene, kedvellek annyira, hogy ne legyek annyira sza... kíváncsi - bosszankodik egy sort a baki miatt, de ma már úgyis mindegy. - Persze, jó boszorkány rá esküszik, a gonosz boszi meg Morgánára - nevet fel vidáman. - Csak ne vidd túlzásba a csibézést, nem lenne jó, ha sokan rákapnának - motyogom, valahogy nem lenne üdítő, ha így kiabálnának utánam a folyosón. - Mint már mondtam, nem kezdenék el órán fogócskázni - húzza fel az orrát. - De ami késik, nem múlik - szalad mosolyba a szája, és vidáman csillannak fel a szemei. Simán ki lehet belőle nézni, hogy egyszer tényleg megteszi, csak a hecc kedvéért.
Izzyre zavarodottan néz és legyint egyet.
- Az, hogy másodikos vagyok, nem jelenti azt, hogy karót nyeltnek kell lennem, vagy éppen állandóan komolynak, nemdebár? - rezegteti meg viccesen szempilláit. - A kor nem függ össze azzal, hogy ki mennyire engedi el magát akkor, amikor éppen jól érzi magát. Szerintem - motyogja a végére. - És csattogós lepkém nincsen. Viszont van egy plüss cicám a ládám alján - súgja meg nagy komolyan a fiúnak.
A megállapításra határozottan bólint egyet, és nem veszi fel azt a cseppnyi gúnyt.
- Tudod, én is így gondoltam. Egy angyal vagyok - hatalmasra nyílnak szemei, jól tud játszani, ha szeretne. A nagykorúságra tett megjegyzésre felvonja a szemöldökét. - Szóval most már nem baj, hogy nagykorú vagyok? - néz Izzyre komolyan, de azért bólint egyet. - Egye kő, üsse fene - cseréli fel direkt a szavakat -, megoldható a dolog.
Már komolyan figyel a tanárra, de Noel beszólása eltereli egy pillanatra a figyelmét.
- Én mindig küzdök a feminista jogokért, hol diszkrétebben, hol célirányosan, úgy meghallják hangomat - szerepel kicsit, majd újra a tanárra kapja a pillantását, és innentől kezdve koncentrál.
Amibe persze zavar kúszik saját maga és Ed miatt is, aki nem olyan összeszedett, és úgy tűnik, mintha azt sem tudná, hogy hol van.
- Szerintem jobb lett volna, ha ebből most kimaradsz - súgja a fiúnak, de a szellemidézés menete meggátolja abban, hogy jobban győzködni kezdje a fiút arról, rossz döntést hozott, amikor nem maradt ülve.
Bár ő vetette fel, hogy idézzék meg Merlint, egyáltalán nem szimpatikus neki, amiatt, ahogyan először szólt hozzájuk. Hiába utána már a mézes-mázas nyájasság, őt már nem lehet vele kiengesztelni.
- Eléggé morgósan áll a rendelkezésünkre. Talán a túlvilágon is bosszantja magát a csodálatos Morgana? - csak úgy bele a közepébe.
Vagy így áll hozzá, vagy pedig átfordul az egész egy személyes kérdésbe, és akkor oda az összes koncentráció.
De nem csak vele van gond. Érzi, hogy Ed sincs a helyzet magaslatán. Rossz előérzés keríti hatalmába. Csak nehogy balul süljön el ez az egész szellemidézgetősdi...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Jan. 25 2010, 18:35

//Bocsánat, szégyellem magam a késlekedésért. :S
Szintén Ed előtt olvasandó!//

*Szerinte ez akkor sem feminizmus, ha Amelie érdekes férfiakat sorol fel, arra ugyanúgy rábólint, ugyanúgy lelkesedik az ötletért. De ha Merlin, hát Merlin. Rettentő idegesen várja a kezdést, a feszültség szinte hullámzik benne.*
~Aki nem bírja szálljon ki...~
*Már majdnem ki is sétál a körből, de végül erőt vesz magán, becsukja a szemeit, és Merlinre koncentrál, ahogy csak bír. Amikor megjelenik, ismét kicsit meginog, de végül az akarata győz. Izzyt először nem érti, aztán feltűnik neki a szellem Szájtátva hallgatja Tayler és Merlin beszélgetését, aztán Noel kérdését. Ő túlságosan meg van ijedve most ahhoz, hogy bármilyen kérdést is feltegyen. Ha Tayler vagy valaki ránézne, csak megrázza a fejét: kihagyja a lehetőséget köszi. Neki nem szimpatikus dolog ez a szellemidézés, talán a rossz emlékek miatt. Gyerekként gyakran szórakoztak ilyesmivel a barátnőivel. Elvis szellemével próbálkoztak, meg hasonlókkal, aztán várták hogy kopogjon a szekrényben... vagy hogy meginduljon a pohár az asztalon. Jó móka volt végülis, amíg egyszer a szülei meg nem tudták, hogy ilyesmivel szórakozik... és sátánistának kiáltották ki a barátnőit, mert hogy állítólag fordítva olvastak a Bibliából, pedig ez egyáltalán nem is volt így. Na mindegy, elkalandoztam egy kicsit, a lényeg, hogy szerinte nem helyes dolog szellemet idézni, így nevelték belé; ennek ellenére koncentrál Merlinre és kíváncsian hallgatja Merlin válaszait a kérdésekre, már ha lesznek. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tanmesélő
Mesélő


Hozzászólások : 11

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 26 2010, 14:43

Gondolta volna valaki, hogy a nagy Merlinnek ilyen fura kérdéseket tesznek fel? A nagy varázsló felvont szemöldökkel forog körbe, miközben a diákok felteszik kérdéseiket. Noel szólal meg először, s ő kérdez egyedül a múltról, a nagy tettekről, legendákról.
- Ne gondold azt, hogy hatalmas varázserő kellett akkoriban egy varázstalan ember elriasztására. A vár megvédésére elég néhány pajzs bűbáj, vagy távoltartó bűbáj. Nagy varázslónak neveztek, miközben nem vagyok különbb a most élő nagytudású varázslóktól. A tenger megregulázására is elegendő tudni a víz elem irányítását, melyet akarattal ti is elsajátíthattok.
Hirtelen Izzy után néz, nem értve, hogy mitől rettent meg, mikor egy rossz szót nem szólt hozzá. Mellesleg idő közben az egér is eltünt, így már teljes biztonságban kapcsolódhat vissza a fiú, hogy aztán ő is kérdezzen, ha van hozzá kedve.
Leannra emeli tekintetét, akiről lesír az, hogy fél. Szakálla mögül mosolyog rá a lányra, majd továbbfordul, hogy a másik hölgyemény szemtelen kérdésére adjon választ.
- Ó nem, engem Morgana nem bosszantott sosem. Kihívásnak tekintettem, hogy vetekedhettem vele, hisz ha gonosz volt is, mégiscsak ügyes boszorka. Aki engem bosszant még ma is, az Viviane.
...hogy ki is volt az a Viviane arról már nem mond semmit, inkább hirtelen Ed felé kapja tekintetét, akitől olyan kérdést kapott, amiről nem lenne szabad beszélni a fiúnak. Szúrós pillantását a fiú tekintetébe fúrja.
- Legyen kárhozott, vagy sem, a túlvilágról bárki visszatérhet, különsen ha valaki megidézi rossz célokra őket.
Egyre közelebb hajol a fiúhoz a szellem, s abban, hogy arcához érjen Owain akadályozza meg, aki észreveszi, hogy valami nem stimmel Edwarddal, ráadásul egyre gyengébbek mindannyian.....


//Ma jön még tanári hsz is, kérem, hogy várjátok meg!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 26 2010, 20:45

- Köszönjük Merlin.
Szólalok meg hírtelen, s már húzzom is el pálcámat, hogy megszünjön a különös kapcsolat a túlvilággal. Körbenézek, hogy lássam kit viselt még meg a szellemidézés. Leginkább azonban Ed áll közel ahoz, hogy elájuljon, így mellé lépek, miközben a többiekhez beszélek.
- Üljenek le az asztal köré, fiúk, ha kell segísenek a lányoknak. Leanne mintha nem lenne a helyzet magaslatán. Ha valaki nem érzi jól magát legyenszíves szólni nekem, vagy a mellette ülőnek, az pedig értelemszerűen nekem újfent. Ha minden rendben figyeljenek! Pár kisebb feladatot elvégeztetünk barátunkkal, hogy lássák milyen ha valaki transzba esik. Nem szívesen teszem ezt, mert nem szeretek irányítani senkit, viszont tudniuk kell, hogy ha most én csak pár feladatot kérek Edwardtól, akár arra is rá lehet venni így valakit, hogy nagyobb bűnt, akár gyilkosságot is elkövessen. Közben nyugodtan szedegessenek az asztalon lévőkből.
Szembe fordítom magammal Edwardot, szemébe nézek, s beszélni kezdek hozzá.
- Hallassz engem Edward? Ha igen bólints. Szeretném, ha szembefordulnál a diáktársaiddal, odasétálnál hozzájuk, innál egy pohár narancslevet, és leülnél, majd elmondanád nekik, hogy mit érzel irántuk.
Amint visszasétál elhúzom a kezemet előtte, egyet csettintek is, hogy magához térjen különös álapotából.
- Edward, ébresztő, jól vagy? Mire emlékszel?
Leülök Edward mellé, s amint a fiú megválaszolja a kérdést a többiekhez fordulok, űlve, hogy ne kelljen felfelé lesni seninek, kényelmes legyen az óra vége.
- Mára nincs más feladatuk az órán, viszont felhívnám még pár dologra a figyelmüket. Először is arra, hogy a mai leckék alatt ott van a házi feladatuk felsorolva, a szellemidézésről időben értesítsenek, mert ahoz fel kell készülnünk. Jelenkezhetnek párban, vagy egyénenként. Másodszor...Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy van egy pályázat, ami az év végi értékelésükbe nagyban beleszámít. Harmadszor figyelmeztetek mindenkit, hogy következő óra legelején félévi dolgozatot fognak írni. Most pedig jön a kérdés, hogy kérnek-e értékelést magukról, vagy sem, bár most általánosságban azt tudom mondani, hogy mindenki a képességeinek, jelenlegi érzelmi és testi állapotának megfelelően teljesített. Én is állok elébe az óráról alkotott véleményüknek. Most pedig beszélgetés következik fél óráig körülbelül. Marhatják még egymást kicsit.
Mogorvaságom most sehol sincs, sőt, cinkosan kacsintok egyet, hogy jelezzem feléjük folytathatják az óra eleji csevelyt, ha kedvük tartja.


//Bár az órának lényegében vége, még van mit kijátszani, így ha gondoljátok nincs akadálya, én is fogok reagolni rátok. Sőt, ha Izzy van kérdésed Merlinhez, állok elébe. Viszont ha úgy gondoljátok, akkor távozhattok. Köszönöm a részvételt mindenkinek, pontok hamarosan kikerülnek:) //

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 26 2010, 21:53

*Hallgatja a többiek kérdését, meg kell őket figyelnie, Leanne fél,Amelie sincs jól, Noel élvezi csak, Izzy is be van tojva valamitől, biztos egy szellem állat... Ha nem lenne most ez akkor is valami szellemeset kérdezett volna az önző dögje, nem történelmi marhaságot, elvégre kit érdekel az, ami már volt (hiába, nem az a tudományos alkat) kicsit gyengénk érzi ugyan magát, de van elég makacs és ostoba ahhoz, hogy ne forduljon meg és üljön le, Amelie előtt is játssza a hőst.*
-Jól vagyok...na akkor meghívtok abba a hülye buliba?
*Alighogy ezt kimondja, a vén szellem már szövegel is, nem is volt olyan nagy mágus, haha! Egész jó fej szerinte az öreg, egyetlen hibája, hogy büdös a lehelete...Vagyis miért megy olyan közel hozzá? Be akarja kapni? Összerezzen, mikor megszólal és tudja jól, megint hülye volt, mert nem akarja hallani...nem akarja, hogy visszajöjjenek, szívesen kiabálna most, vagy befogná a fülét, tudni fogják...mindenki rájön...soha nem állnak szóba vele, elviszik, bosszút állnak, dübörög dobhártyájában a velőtrázóóó "neeeeeeee" mégis úgy fúrja tekintetét Merlinébe, mintha az élet értelmére kapna most válasz és az elszörnyedt tekintet után, mely megalapozza benne jelenlegi rettegését teljesen kisimulnak vonásai...Érdekes módon se hang, se kép... Azt hiszi elájult, vagy már teljesen mindegy mit hisz...Még jó, hogy Tayler szavait nem hallja egyáltalán, vagyis igen, csak nem tudatosítja, le sem reagál semmit,gépiesen, mintha csak erre lenne programozva, lassan bólint, majd megfordul, elvesz egy pohár narancslevet és egy hajtásra megissza az egészet. Aztán, mintha valami fura robot lenne, lassan, nem sietve el a dolgot leteszi, majd üres tekintettel társaihoz araszol. Szép, komótosan beül eléjük egy székre, majd színtelen hangon közli, először Amelievel.
-Amelie...mindig is tetszettél, mert nagyon szép lány vagy és ha megláttalak sosem bírtam egy normális szót sem kinyögni, hiszen három évvel idősebb vagy, népszerű vagy és nem álmodozhatom arról, hogy valaha is a csajom leszel. De azért továbbra is nagyon tetszel és tetszeni is fogsz és ábrándozni is fogok rólad!
*Kemény dolog ez...Színtelen, monoton hangon mondta, és sajnos muszáj volt egészen őszintének lennie...ráadásul még nincs vége...*
-Izzy, Noel...rátok mindig féltékeny voltam...Külön külön és egybe is...Noel, te olyan okos vagy, Izzy te pedig vicces, mint én voltam valaha és olyan jó barátok vagytok, mint amilyen nekem volt valaha...és ezt nagyon utáltam. De most már nem utálom, most már szeretnék veletek lenni, ahogy veled és Amelie és veled is Leanne.*A lányhoz is oda fordul.*
-Biztos remek csaj vagy, szeretnélek megismerni, ahogy mindannyiótokat, rendesen, vagy ha nem is akartok a barátaim lenni, de legalább legyetek velem egy kicsit, néha, ezt szeretném. Hívjatok meg a bulitokba! Igazából kedvellek titeket!*Nem kéne felébrednie, bár szerencsére...Kinyitja a szemeit, ott vannak a többiek, Owain csettintget neki. Csak nem ájult eeel? Gyorsan felpattan aztán úgy megszédül, hogy lehet simán transzba esne újra, úgyhogy fejéhez kapja kezét, hátha leesne és akkor eltudja kapni. Kissé felszisszen, biztos a második agyrázkódás is fáj neki még, meg szédül, persze azt mondja minden rendben van, bár bólogatásra még nem adja a fejét.
-Oké...ő...Merlin válaszára...*Suttogja, eszébe jut és nagyon gyorsan fel akar állni, de valószínűleg csak lassan tud, a padba kapaszkodva és mikor Tayler is leül mellé, hamar feladja, visszahanyatlik ő is, hogy tenyerébe temesse fejét újra. Több nem jut az eszébe, de a professzor szavaiból azt veszi ki, valószínűleg elájult...Most ez kevésbé érdekli, mint máskor, de azért jól láthatóan vörösödik el és sokkal jobban eltakarja arcát mindkét kezével. Az is lehet, hogy csak Merlin válaszát emészti. Értékelést nem kér...azt érzi megint leszerepelt, előző órán elaludt, most meg beájult, muszáj lesz összeszednie magát a következőre, megírnia a pályázatot, felméérőőőőőő??? Na ettől még a füle is elkezd csengni, ő minden vizsgától, dolgozattól, rosszul van! Most már egészen a padra hanyatlik és nem is tudja mi a rosszabb...Az, hogy felmérőt fognak írni, vagy hogy a kárhozottak visszajöhetnek érte, esetleg, hogy elájult. A beszélgetést már azelőtt sem értette, arra meg szerencsére nem emlékszik mit vallogatott be nekik, úgyhogy marad a padon és azt kívánja most az egyszer legyen segítségére a narkolepszia. Áh.dehogy...ilyenkor sosem alszik el...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Jan. 26 2010, 22:26

-Le, Izzy, csak nem akarod bevallani, tudom én, ne tagadd. Persze, nem szalasztom el a lehetőséget, mert érzésem szerint, valaki fel fogja ajánlani a „költözés” lehetőségét is, hidd el. Miért vágnék fejeket? Mi vagyok én? Láncra fűzöm őket és húzom magam után, mint valami kiskocsit? Na ne már.

*Elképzelte a jelenetet, ahogy végigcsörög a folyosókon, és a beakadt láncot megrántva halad tovább. Milyen logikus indok máris, hogy neki azért kell fej, mert mindig leamortizálódik egy-egy a kanyarokban. Biztosan értékelnék, ha ezzel a kifogással állna elő, és ráadásul még vigyorogna is mellé. Ha jól sejti, az lenne az utolsó napja a kastélyban szabadon, utána már csak szigorú őrzés mellett közlekedhetne egy kisebb szobában is.*

-Igazán rendes tőled, Amelie, de nem értem, mi bajod van azzal, ha kiscsibéznének többen? Aranyos jelző, bár roppant dühítő is lehet, elismerem. Á, most lebuktál. Valld be, hogy tervezted, felugrasz és kergetni kezdesz, egyedül csak azért nem tetted meg, mert makacsul ragaszkodsz ahhoz, hogy nem most mutatod be.

*Nevetve fordul vissza a koponya felé, elvannak a kölykök, ha szórakoznak, annyi szent. Ed makacssága nem vezet jóra, Owain nem véletlenül mondta, szálljon ki, de az ő dolga, ő tudja, mit visel el. Mivel éppen Merlinre koncentrál, már nem is szól semmit, bár bezavarja, hogy Izzy végül is félig kiesik, mivel mással van elfoglalva, és ez nem nevezhető jó kezdésnek. Tudja, mi várható, ahogy azt is, mindenre fel kell készülni, bármikor érheti meglepetés. Annyit észlel még, hogy Ed végérvényesen kidől, Leanne sem igazán van a helyzet magaslatán, ami necces, mert nincsenek túl sokan. Más egy erős, felkészült csoport, és más az, amikor valaki most lát ilyet először. Sokat kivesz bárkiből, ő csak a gyengeséget érzi egyelőre, bár az is bőven elég. A választ megköszöni, és hiába a szerénység, azért mindenki tudja, ez nem egészen így működik. Ed kérdésénél megakad, ezt talán nem kellett volna, nem cél, hogy feldühítsék a szellemet. És nem egészen biztos abban, hogy most nem következik be, még szerencse, hogy ezt a prof nem engedi.*

-Basszus.

*Nehéz úgy bármit is csinálni, ha közben a fél banda totálkáros. Amikor vége, ő aztán sok dologra nem figyel, kimerült. Leül, de a földre, egyelőre ott gyűjt erőt, már azt is jó pontnak könyveli el, hogy nem estek össze. Az már nem nagyon érdekli, Eddel mi van, látott már ilyet, sőt, ájulást is, volt, hogy már maga is előadta, aztán szedhették össze. Ugyan a féltékenységét nem érti, nem szolgált rá, soha nem is tett semmit, amivel ezt kivívja.*

-Ed, te hülye vagy.

*Erre nem tud mást válaszolni, soha nem mondott olyat, hogy a fiú ne tartson velük. Sőt, hívták is már, utána mégis úgy viselkedett, mintha közük nem lenne egymáshoz. Okos...ezen röhögni tudna, mitől lenne az? Ez egy baromság, úgy ahogy van. Nem szól semmit, értelmetlen, különben is hulla fáradt. Arra bólint, amikor a prof elmondja, hogy mire kell készülniük, a dolgozatot is tudomásul veszi, az értékelésre már csak a kezét emeli fel, ő kéri, aztán elterül a földön, elméletben pihen.*

-Amelie, ha most rám ugrasz, harapni fogok.

*Persze ez Izzyre is vonatkozik, sőt, tőle jobban tart az ilyesmitől, ám fel nem állna, hiszen most annyira kényelmes. Azért elvigyorodik, kicsi a rakást játszani óra kellős közepén, már csak az hiányzik, valóban. Az a fél óra neki kell, és ha nem ütközik akadályokba, akkor azt a földön fekve tölti el. Csodásan festhet, ahogy a védelmi körén heverészik, és csak a végtagjai lógnak ki onnan. Újfajta művészeti ágat fedezett fel.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Szer. Jan. 27 2010, 12:53

*Jókat vigyorog azon, hogy Noel miatt Amelie-t majd mindenki csibézni fogja. Azt szereti, ha másokra gúnyneveket ragasztanak, csak ha vele történik meg ez, akkor kerül bajba.*
-Járhattál volna rosszabbul is, most tényleg nem tudom, mi bajod van. A csibe az aranyos, várd csak ki, míg felnő, és tyúk lesz belőle! Remélem nem vagy belül szőke, hogy még a buta jelzőt is megkapd!
*Húzza a nyakát, és a csíkot is, kissé messzebb a lánytól, hiszen érzi ő, hogy kicsit túllőtt a célon, és kezd szemtelen lenni, de mikor ennyire magas labdák röpködnek körülötte, akkor ő sem szokott tétlenül álldogálni. A házassági rovatba nem kíván beleszólni, azzal foglakozzanak csak a lányok, Morgana sem igazán érdekli, hiszen mint tudjuk, szerinte az összes nővel csak a macera jár.*
-Jóvanna, akkor ne nyeljed le a karót, úgysem állna jól, legyél inkább tűznyelő egy cirkuszban, az sokkal izgalmasabb!
*Szegény Amelie, kitalálta már neki, hogy mi legyen a jövőben a hivatása. Remélhetőleg elereszti a füle mellett azt a sok ökörséget, ami kiszabadult Izzyből.*
-A ládád alján van a plüssmacsekod? Ki ne ereszd onnan, mert még a végén vérengzést rendez a suliban!
*Az nem számít, hogy plüss, ha egyszer állat alakja van, az Izzynek eleve gyanús, hiszen mint tudjuk, szerinte minden állat egy vérszomjas dög, főleg a mókusok azok. Épp ezért nem lehet velük elég óvatos az ember, és jobb őket bezárva tartani.
Viszont ahogy Noel emlegeti a levágott koponyákat, és az abból eszkábált kiskocsit, egyből beindul a fantáziája, és máris szervez nekik közös programot.*
-Szerintem az tök jó ötlet, Noel. Majd húzod magad után a koponyákat, Amelie meg ugyan ezt teszi a macskájával, sőt, hogy még teljesebb legyen a kép, megkérjük Cidet is, hogy csatlakozzon, és hozza a dinnyéjét, meg az összes tengeri malacát, és majd így fogtok sétálni hármasban. Még néhány ilyen akció, és sárgára festhetjük a kastélyt, és majd mindenki kap szép fehér muszájdzsekit. Bár azt valószínűbbnek tartom, hogy inkább kilakoltatnak minket, azért biztos több itt a normális egyed, mint a zakkant. Lehet, mire visszaérünk óráról, már nem is nagyok kell pakolgatnunk.
*Most úgy beszél, mintha ő teljesen normális. Hétköznapi srác lenne, holott Noel idióta ötletei, mint például ez, többnyire az ő hatására születnek meg. Viszont most örül annak, hogy nem csak a haverját lehet piszkálni, ezért visszatér Amelie froclizásához.*
-Na persze. A bukott angyal is angyal, azt ne felejtsd el!
*Hiábavaló a lány minden próbálkozása, az ilyen szempillarezgetésnek még ő sem dől be, hiába tud keveset a csajokról. Arra meg, hogy mennyire számít bajnak a lány nagykorúsága, csak a vállát vonja, és vigyorogva tesz egy megjegyzést.*
-Az a helyzettől függ. Az ünneplés részleteit meg majd később megbeszéljük.
*Természetesen ha arról van szó, hogy Amelie önként és dalolva hoz piát, akkor egyáltalán nem zavarja, hogy a kora miatt bizonyos jogok illetik meg. A kérés meg még mindig nem tartozik az erősségei közé, tehát ezt még gyakorolnia kell, hiába tenne eleget a lány a kívánságainak.
Ed kérésén, miszerint ő is jönne a buliba, felszalad a szemöldöke. Szegény srác biztos csak a buli részét hallotta, azt meg nem, hogy mihez kapcsolódik. Legalábbis eddig nem tudta volna róla elképzelni azt, hogy szeretne egy szadista klubba bekerülni, ő inkább a mazochistákhoz tartozik. Legalábbis szerinte.*
-Nem is tudtam Ed, hogy neked is vannak szadista hajlamaid. Mert csak így jöhetsz ám a buliba!
*Kacsint egyet, és felröhög. Jó ez az óra, tetszik neki, hiszen félig elhülyéskedik, és még közös piálást is szerveznek.
Csak ne jönne rá folyton ez a rettegés, még egy hülye szellemegér miatt is! Most is egészen addig kucorog a székek alatt, míg teljesen meg nem bizonyosodik róla, hogy már nem lebeg Merlin lábainál. Vonakodva ballag vissza a körébe. Mivel Noel kivételével a többiek is érdekeseket kérdeztek, így nem állja meg, hogy ne hozza elő az őt érdeklő témát.*
-Hatalmas Merlin, most ne legyél morcos, de hadd kérdezzem meg, mert a népek arról pletykálnak – na jó, nem, valamelyik könyvben olvastam, hogy anyukád ugyan ember, sőt, tán szűz is volt, de az apukád egy démon! Sőt, olyan is van, aki azt mondja, hogy maga a sátán! Ez igaz?
*Meg van róla győződve, hogy ha Merlin nem lenne szellem, akkor itt és most tépné le a fejét, de mivel ez nem így van, viszonylag biztonságban érzi magát, bár kissé távolabb húzódik az alaktól.
Az ez után következő eseményeket döbbenten figyeli, főleg azt, hogy mi történik Eddel. Most már eljutott odáig, hogy egyáltalán nem érzi magát fura figurának ebben a közösségben. A maga különcsége miatt nem is ítél meg senkit, hiszen nincs joga hozzá, ő is rendesen kilóg a sorból. Ahogy az asztal mellé lesznek terelve, egyből iszik a narancsléből, és majdnem félrenyeli azt, mikor Ed belekezd abba, hogy kire és miért féltékeny.*
-He? Rám? Ránk? Minek? Az oké, hogy Noel okos, ami nem is csoda, hiszen több időt tölt a könyveivel, mint bármi mással. Ennek ez az ára, simán utána lehet csinálni. Szerinted én vicces vagyok? A legtöbb ember idiótának tart. Egyébként meg nem vagyunk összenőve Noellel, akár mikor odajöhetsz hozzánk, órákon is. Te vagy az, aki folyton félrevonulsz.
*Arra már csak pislog, hogy a barátságuk is zavarja. Ezt tényleg nem gondolta volna, annak ellenére, hogy valóban jól megvannak egymással. Arra meg szoktak figyelni, hogy ne csak egymáson lógjanak, és a többiek felé is nyissanak. A bulit meg már az előbb kifejtette.
Edet elnézve, ahogy teljesen kitálal, megjegyzi magában, hogy ő inkább nem szeretne transzba esni, mivel ilyenkor az ember teljesen kiszolgáltatott.
Mivel az idézés teljesen kimerítette, nem mozdul a székről, sőt kifekszik a padra, esze ágában sincs most Noelre ugrálni, még akkor sem, ha harapás kilátásba helyezésével próbálja odacsalogatni, inkább kidől az asztalra, hogy egy kis erőt gyűjtsön. A házi, és a dolgozat gondolata meg nem dobja fel, bár ő nem az a típus, aki emiatt szokta izgatni magát.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leanne Tert
Diák - Extremus
avatar

Vízöntő Jelige : Ijedt szemű lány
Hozzászólások : 60
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Csüt. Jan. 28 2010, 23:54

*A Noel kérdésére adott választ döbbenten hallgatja. Nem ilyesmire számított pont Merlintől.*
~De hát Merlin óta is voltak nagy varázslók meg boszorkányok nem? Ők mégsem olyan híresek, mint Merlin. Talán annyiban áll az egész, hogy ő a muglik között is mert varázsolni?~
*Saját gondolataiba mélyed, közben azért figyel a következő válaszra is.*
~Ki a fene lehet az a Viviane, hmm? Tapadtak a vén szakállasra a csajok.~
*Más helyzetben talán kuncogna egy jót a saját hülye gondolatain, de most túlságosan be van rezelve. Némán áll a saját védelmi rúnái közt, és várja a folytatást... ami úgy tűnik ezúttal Merlin Ednek intézett fenyegetése. Owain még épp idejében szakítja meg az idézést. Csak akkor érzi meg, mennyire lefárasztotta ez az egész, amikor vége van. Nem kér segítséget, elsétál az asztalig, habár szédül kicsit, bizonytalanok a léptei. Végül leül az asztalhoz, és rá is borul. Egy pár percig úgy tűnik mintha lement volna alfába, csendben pihen, Owain szavai is csak félig-meddig jutnak el hozzá, aztán erőt vesz magán és felül. Először nem is érti Ed miről beszél, az iménti két perc kimaradt neki, de aztán leesik neki, hogy nyilván valami transzról van szó. Egy ideig csendben hallgatja, aztán lassan elérzékenyül és néhány könnycsepp jelenik meg a szeme sarkában. Egyébként is hajlamos bőgni minden filmen amit valaha látott, még a vígjátékokon is, és minden könyvön, amit valaha olvasott... hát még a való életben egy kimerítő idézés után. Owain felé fordul, amíg Ed transzban van. Megtörli a szemeit egy zsepivel, aztán a szokásosnál kicsit vékonyabb hangon szólal meg.*
- Tanár úr, ezt nem kellett volna, nem itt órán. Ez... igazságtalan. Olyan mintha beleolvasnánk a titkos naplójába, vagy nem is tudom... olyan etikátlan.
*Nem ismeri Edet annyira, így Izzy ellenérveit sem tudja mire vélni. Mindenesetre ő most megsajnálta, és igyekszik majd, ha mást nem, egy kicsit beszélgetni vele valamikor. Vannak furcsa húzásai az biztos, de egy próbát azért megér a dolog.*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Pént. Jan. 29 2010, 02:04

Noel szavaira drámaian felsóhajt, miközben grimaszol egyet.
- Jaj, Noel, lehetetlen vagy - korholja meg tréfásan. - Mondtam, hogy annyira nem zavar, csak bizonyos emberek ne szokjanak rá. És különben is, tényleg szeretnéd, hogy ennyi ember legyen a szemtanúja, hogy szégyen szemre fél perc alatt elkap téged egy 165 magas, törékeny lány? - hatalmasra nyitja szemeit, de még ez sem tudja elvonni a figyelmet vidámságáról.
Aztán hitetlenkedve néz Izzyre, majd csalafinta mosoly jelenik meg az arcán, ahogyan közelebb hajol hozzá, és halkan suttogni kezd.
- Tudod Izzy, én nőből vagyok, nekem nincsen gondjaim bizonyos helyzetekben, amikor vér száguldozik az ereimben. Érted, ugye? Én az agyamat még akkor is tudom használni, ha muszáj - bűbájosan kedvesek a szavai, egy csipetnyi gúnnyal megfűszerezve. - De, ha szeretnéd, tarthatok neked bemutatót arról, hogyan is forgatom a pálcámat, és akkor megmondhatod, hogy később kiérdemelném e a buta tyúk nevet - mosolyog a fiúra, és picit oldalba böki. Óóó, nem kell őt félteni, mindig van egy jó válasza. És elég jól tűri, hogy a fiú céltáblájává vált. Grimaszokat vág, forgatja a szemeit, nagyokat mosolyog, de a plüsscicánál elakad.
- Izzy, az csak egy plüsscica - magyarázza szépen lassan, komolyan, nem kinevetve a fiút. Csak ne lennének azok a vidám szikrák a szemében... - De most őszintén, képes lennél a híres-neves iskolából elmegyógyintézetet csinálni azzal, hogy összeverbuválod egy helyre az iskola fura figuráit, hogy egy emlékezetes előadással kiérdemeljék maguknak a csini hátul kötős kabátot? - lelkesen összecsapja a tenyerét. - Te egy lángész vagy - nevet fel halkan, vállai láthatóan rázkódnak a nevetéstől, a fiúnak valami sokkal komolyabb dolgot kellene mondania ahhoz, hogy megsértődjön.

...

Fél füllel hallgatja már csak a válaszokat, egyre jobban gyengül, legszívesebben csak leülne és ásítozna, meg inna, mert már eléggé szomjas. Az, hogy a kérdésére nem kap választ, már meg sem lepődik.
- Pasik - dünnyögi az orra alatt, és most az sem zavarja, hogy az illető pasi egy jó ideje már halott.
Az, ahogyan a szellem Ednek válaszol, már végképp nem tetszik neki, így megkönnyebbülten sóhajt fel, amikor a prof megszakítja a kapcsolatot. Megszédülve ide-oda dülöngél kicsit, de végül eljut az asztalhoz, és koránt sem nőiesen éppen csak az utolsó pillanatban a székre csuklik, karjait az asztalra pakolja egy hangosabb nyögéssel és egy másodpercen belül feje a kezére csuklik. Fél füllel hallgatja csak, hogy mit mond a tanár a transzról, meg Edről, egészen addig, míg a férfi fel nem teszi azt a bizonyos kérdést a fiúnak. Hitetlenkedve megrázza a fejét, de beszédre nincs idő, mert a fiú hozzá sétál és egy olyan vallomást tesz, amitől egy pillanatra elakad a szava, majd mélyen elpirul. A fiú vallomása után fáradt szemeibe haragos düh költözik, és egyetértően pillant Leanne-re.
- Ehhez nem...nem volt joga - szinte csak sziszegi a szavakat. - Ő még csak egy gyerek - tátogja alig hallhatóan, miközben neki is elszorul a torka, de inkább a haragtól, mintsem a könnyektől. - Íme a varázslóiskola páratlan etikussága - nem veszi észre, hogy túlzásba viszi a dolgokat.
Ajkai egy vonallá préselődnek, miközben tölt magának egy pohár narancslevet, és szinte egy szuszra megissza az egészet. Újra tölt, egy másik pohárba, azt Leanne elé tolja lassan, majd egy másikat, azt Ed elé, végül még egyet a földön fekvő fiúnak. A tanárra rá sem néz, egyelőre úgy tesz, mintha a férfi nem létezne.
- Noel, innod kellene - csibe-, későbbiekben tyúkanyó készenlétben, de ha fel kellene állnia, a lábai biztosan felmondanák a szolgálatot. - Ugyan, én csak a fair játékot szeretem. Milyen igazságtalan lenne már, ha pont most ugranék rád? - halvány mosoly jelenik meg arcán.
Tétován a másik fiúra néz, de mivel a srác már szekálta órán, úgy érzi, megkérdezheti.
- Izzy, mi volt ez az akció a pad alá bújással? - hangja fáradt, de ha beszélhet, vagy valaki mást beszéltet, akkor nem alszik be rögtön.
Pedig ez nagyon is lehetséges. Egyre laposabbakat pislog. Véleményt nem kér magáról, de lehet, hogy hamarosan, amikor már a szemét is nyitva tudja tartani, újra látogatást tesz a tanárnál. Amit az egyik kartársával tett, korántsem etikus. És erre akkor is fel fogja hívni a tanár figyelmét, ha az elkövetkezendő évekre beszerez magának egy állandó büntetőmunkát...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Kedd Márc. 02 2010, 16:48

Izzy kérdése, melyet Merlinhez intéz, érdekesnek bizonyul. Megérte a fiúnak visszajönni. Az azonban, hogy erre mit is válaszol a nagy varázsló, már azt hiszem, nem is oly meglepő. Úgy tűnik, szinte miden kérdésre csak kitérő válaszokat ad.
- Ó kérem, anyja mindenkinek csak egy van, apja viszont...Miért lehetnék bizonyos abban, hogy ki volt nemző apám?
Az óra anyagának szempontjából szerencsére nem fontos, hogy pontos kielemzést tartsunk Merlin éltéről, így a válaszok után el is tűnik a szellemünk. Mágiatörténelmi szempontból lenne az, de az ugyebár nem az én anyagom, így jobb is, hogy nem kaptunk határozott válaszokat. //Értsd: Nem tudom itt hogyan adják le:D//

Edward transzba esett állapota elég érdekes érzelmeket vált ki a diákokból. A két fiún inkább a döbbenetet látom, a lányokon viszont a sajnálat, valamint az irántam érzett megvetés sugárzik. Felállok és sétálni kezdek mellettük, halálos nyugalommal, nem is foglalkozva azzal, hogy rólam mit gondolnak. Kaptam ennél már százszor rosszabbat is, mégsem haltam bele. Kezemben egy üveg itallal Noel mellé lépek, s felé nyújtom azt, remélve a fiú el is veszi.
- Az. hogy etikus-e, én is el tudom dönteni. Tudniuk kell, hogy önökkel nem tettem volna meg. Számomra lényegében "idegenek" lelki világába nem tiprok bele. Az viszont, hogy Edtől ezt kértem nem volt véletlen. Persze ahogy nem tudhattam, hogy transzba fog esni, nem is tervezhettem előre.
A két lány tekintetét keresem, közel hajolva hozzájuk. Szememből fájdalommal telt pillantásom mögül olyan szeretet sugárzik, amit még nem láthattak.
- Elhihetik nekem, hogy soha nem ártanék akarattal senkinek, Ednek meg különösen nem. Több mondanivalóm nincs.
Nem kezdek újra sétálni, csak felegyenesedek, és összefont karokkal állok előttük, majd miután minden diák erejét visszanyerve távozott, jöhet a rendrakás. Akkurátusan, aprólékosan letörölgetve minden apró zugot. Eltüntetem a folyadékokat, melyből egy-egy fiolával előtte Amelie, és Noel kapnak, ha szeretnének. Felnyalábolom a koponyát és a Thor szobrot, majd eltűnök a sötét részében a teremnek.


//Elnézést, hogy nem írtam eddig....csak az írjon, aki szükségét érzi. Szombattól itt kezdődik a házi kijátszása. A részleteket megbeszéljük külön mindenkivel. Aki nem jelezte még azt, hogy szándékozik egyedileg is szellemet idézni, az tegye meg. Következő óráig szeretném befejezni:))//

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Szer. Márc. 03 2010, 20:36

*Fogalma sincs, mi a jófene van, de nem igazán tetszik neki dolog. Először is Noel lehülyézi, de arról még lila gőze sincs, miért. Szemöldökét kissé összevonja, hátát kihúzza, tömören közli.*
- Az a hülye, aki mondja. *Talán nem is sejti, hogy előtte egy Forest Gump nevű valaki szájából már elhangzott az alábbi mondat, mindenesetre reméljük Ednek több esze van. Bár kb olyan képet vághat, mikor Izzy szónokolni kezd arról, hogy Noel okos, de ő inkább idióta, mint vicces. Legalább tíz másodperc, mire ezt a szöveget tudja valahová tenni. Igen, Noelt okosnak, Izzyt viccesnek tartja, de gondolatolvastak, vagy mi? Persze csak vállatvon, Ed józan állapotban korántsem olyan közlékeny, ami az érzéseit illeti. Csúnya dolgok, sértések megint egy más kategória…*
- Szerintem az idióta, meg az okos elég pozitív jelzők, az idióta legalábbis, ha a vicces szemszögéből nézzük, de nem értem mit akartok ezzel. *Rázza meg a fejét, ahogy a kontextus második felén is, jó, hogy elment tőlük mindig, de egyrészt nem tudják miért (nem mert féltékeny volt!) másrészt nem érti hogy jön ez ide megint, úgyhogy inkább mélyre süllyed a székén és a fejét is eltakarja, mintha szégyellős lenne és azért kerülte volna fél évig a társaságukat.*
-Inkább szadista. *Dörmögi, bár ezek után kötve hiszi, hogy elmenne bármiféle létező, vagy nem létező buliba…Amúgy antimazochista, csak az usere szadista, az különbség XD Ed egészséges ebből a szempontból, ki gondolná… Leannén már egyenesen kiakad, MIÉRT SÍR EZ A LÁNY ÉS MIT CSINÁLTAK VELE? Inkább nem szól semmit, elbújik még jobban és aktívan nemlétezősdire játszik és bármennyire is kívánja az emberek társaságát, vagy inkább helyesebben fogalmazva, bármennyire is nem kívánja a saját gondolatait, most szeretné, ha békénhagynák, sőt hazamenne, csak kár, hogy onnan jött éppen. Owain szónoklata igazából már csak hab a tortán és azt érzi, hogy nem is szeretné, ha megértené mi történt itt. Egy percig csak mered maga elé…úgy tűnik, legalábbis számára, hogy órák óta csinálja…Szeretne csatlakozni valakihez, odamenni Owainhez segíteni, de az elmúlt per után egyszerűen kirohan a teremből. Még a széke is felborul mögötte.*


{{köszi az órát!{{


A hozzászólást Edward Lyons összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 06 2010, 14:01-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Pént. Márc. 05 2010, 22:29

-Persze, és ha elakad a kanyarban, akkor hangosan pattognak majd ide-oda, nemde? Szuper lesz, igazad van, Izzy, majd menetrendszerint sétáltatja mindenki a kedvencét, és összefutunk, elengedjük őket az udvaron, igen. Majd beiktatják az órarendbe is, hogy kedvencek sétáltatása.

*Már ezen is röhögni kezd, mivel vizuális típus, látja maga előtt, ahogy egy dinnye darabjai, koponyák sora és egy macska álldogál egymás mellett. Ők kommunikálnak egymás között a maguk nyelvén, néha ürítenek, aztán kaparnak, ők pedig, mint büszke gazdik, feszítenek mellettük. Zseniális lesz, minden bizonnyal, inkább szavazna a másik eshetőségre, miszerint fehér kabátot kapnak, és bezárják őket valahova. Amelie fenyegetésére elvigyorodik, azért nem lassú gyerek ő, hogy csak úgy elkapják. Rohant eleget egy nem éppen ember elől, amíg nem ért biztonságba.*

-Amelie, szerinted megvárom, míg elkapsz? Nem, nem adom meg ezt az örömet neked, sajnálom. Illem ide, illem oda, meg nem állnék.

*Ráadásul nem is lassú, bármennyire is azt hiszik róla, nagy gyakorlata van az ilyesmiben, csak nem beszél róla. Azt már nem teszi hozzá a további fejtegetésre, hogy már most kitehetnék a megtelt táblát és a II-es elme feliratot is a kapura, ahány nem éppen szokványos diák rohangál errefelé. Mivel a szellemidézés fárasztó dolog, még mindig fekszik, az üveget hálásan veszi el, és kortyol bele hatalmasat. Ed vallomásán még mindig meg van rökönyödve, egyáltalán nem érti a féltékenysége okát. Ő akinek sosem voltak barátai a korosztályából, ő, aki úgy jött ide, hogy azt sem tudta, mire vállalkozik, rá féltékeny legyen valaki?*

-Ez hülyeség, oké, aláírom, Izzy zakant, de ez a jó benne, az pedig, hogy olvasok, az nem jelenti azt, hogy okos vagyok. Ezt miből gondoljátok?

*Értetlenül mered most már Izzyre is, Francis az, akivel a legtöbb időt tölti, mert a gondozása az nem két perc, és napi szintű feladat. Arra bólint, hogy a fiú bármikor odajöhet hozzájuk, a baj ezzel csak az, hogy ezt Izzy most teljesen feleslegesen mondja el. A lányok reakcióját sem érti, igaz, ő sejti, ez az egész miért történt. Mivel az első pillanattól kezdve tudja, hogy Ed nem olyan, mint amilyennek mutatja magát, csak ezt ő soha be nem vallaná, egyértelmű, mi volt ennek az egésznek a célja. Így derülhetett ki mindenki számára az, mire vágyik a fiú.*

-Amelie, szerinted elmondta volna magától? Rájöttél volna magadtól, hogy magányos, és barátokra vágyik? Nem hiszem. Itt pont ez volt a cél, hogy tudjátok ti is, és ne csak azt az álarcot lássátok, amit mutat a külvilág felé. Ne csak a rosszat lásd a dolgok mögött. Leanne, te se ragadj le itt, ha lehet.

*Ugyan nem tiszte megvédeni senkit sem, és nem is akarja ezt a látszatot kelteni, csak valaki hirtelen reakciókat von le, valaki tovább gondolja. Ő az utóbbit tette. A figyelmeztetése re már vigyorogni is képes, megemeli az üveget, amit a proftól kapott, és ugyan csak egy korty hiányzik belőle, ideje, hogy elhajtsa a többit is. Ennek lát neki éppen, amikor Owain kifejti a véleményét, Ed pedig kirohan. Először a profra pillant, aztán a fiú után.*

-Tudom, professzor. Mint az előbb mondtam, tisztában vagyok azzal, mi volt ezzel a szándéka.

*Bólint, ő levágta, nem volt nehéz, arra pedig nem számított, hogy Owain egyáltalán megmagyaráz bármit is. Elismerően bólint felé, erre nem sokan képesek. Hogy milyen kapcsolat fűzi Edhez, azzal nem foglalkozik, nem az ő dolga. Miután már nem szédül, feláll, és beáll a romeltakarításba, ha már a felét ők okozták. Miután vége, bevárja Izzyt és a lányokat, persze a fiolát elkéri, ha Amelie nem is használja fel, neki még jól jöhet egy-egy csínyhez. Végül elköszön, és utána távozik a teremből Francissal és a többiekkel együtt.*

//Jelentkezés leadva, köszi az órát! :-)//

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Szer. Márc. 17 2010, 11:44


*Ahogy Lee törölgeti a szemét, egy tétova vállveregetéssel próbálja megnyugtatni a lányt. Az igazat megvallva őt annyira nem rázza meg, ha valakinek belelátnak a titkos gondolataiba, bár Ed vallomását nem nagyon értette, mert ő nem érezte ennyire súlyosnak a dolgot. Soha nem gondolta volna, hogy valaki féltékeny lesz majd egyszer rá, az ilyesmihez nincs hozzászokva.*
-Látod Noel, már Am is azt mondja, hogy lehetetlen vagy!
*Vigyorog diadalittasan, hiszen végre nem csak ő az, aki piszkálja a fiút, hanem talált eme általa igencsak kedvelt elfoglaltsághoz még egy társat is.*
-Igen Amelie, képzeld észrevettem, hogy lány vagy! Viszont épp ezért tudod akkor használni a fejedet, mikor hagynod kéne, hogy a vér száguldozzon az ereidben, és amikor meg hideg fejjel kellene gondolkozni, akkor meg a szívedre hallgatsz. Nézd, ameddig csak a saját pálcádat forgatod, nincs baj! Remélem, ebbe nem kell majd beszállnom! Különben sem hiszem, hogy ez egyenlő lenne egy intelligenciaszint méréssel…
*A bűbájokon és az illúziókon kívül egyszerűen nincs sok tehetsége máshoz, úgyhogy igencsak kínban lenne, ha párbajoznia kellene a lánnyal. Az oldalba bökést azonnal viszonozza is, huncut vigyorral a képén, és még össze is borzolja a sötétbarna tincseket.*
-Persze, éljen a suliból átalakított Sárga Ház! Támogatom az ötletet, szerzek tagokat, és szervezek gyűjtést is, hogy legyen pénz rendes ápolókra, és gyógyszerekre!
*Amilyen kis lökött, tényleg megtenné, sőt a gyógyszerkészletet ő maga felügyelné, nehogy véletlenül visszaélések legyenek. Mondjuk, ha netán létrejönne az intézmény, akkor ő lenne az első, aki kapna egy muszájdzsekit, és alaposan benyugtatóznák, de ez természetesen eszébe sem jut, hiszen vele nincs semmi baj, ő csak a többieknek akar jót. Legalábbis, ha kérdezik, akkor ezt fogja hangoztatni, a világért sem ismerné be, hogy nem minden kerek nála.*
-Persze, csak plüsscica, aztán majd arra ébredsz egyik reggel, hogy átharapta a torkod!
*Az sem érdekli, ha kinevetik, de ő akkor is óvatos, ha csak egy plüssállatról van szó, hiszen sosem lehet tudni, mikor bújik ki belőle a vérszomjas vadállat. Látott már ennél cifrább dolgot is – igaz akkor nem teljesen volt józan.*
-Nem csak lángész, hanem egy veszett tehetség, egy csiszolatlan gyémánt, sőt, egy igazi félisten!
*Fényezi megint magát, és lovagolja meg a kétes értékű dicséretet. Amelie nem az a lány, akit meg akarna bántani, hiszen csak azokkal szokott csipkelődni, akiket kedvel, így valóban nem is cél, hogy vérig sértse a lányt, ő csak visszaadja a magas labdákat, sőt, néha még arra is képes, hogy szándékosan hagyjon másoknak támadási felületeket *

*Merlin válaszára felcsillannak a szemei, és boldogan vigyorog. Halkan motyog az orra alatt, de akinek jó hallása van, az azért hallja, mit dünnyög.*
-Igen! Tudtam, hogy igaz a pletyka! Sőt, az is lehet, hogy nem csak egy démon, meg az ördög, hanem egyszerre többen is voltak! Ez egy olyan világ, ahol bármi megtörténhet!
*Ő miden utalást készpénznek vesz, elég egy sejtelmes megjegyzés, és máris azt hiszi, hogy igaza van. Az idézés őt is kimerítette, így félkómás állapotban hallgatja csak az ez után következőket. Abba nincs is kedve belemenni, hogy mi etikus, meg mi nem, nagyjából Noelnek ad igazat, hiszen ha Ed nem is emlékszik arra, hogy miket mondott, ők hallottak mindent, és ha igyekeznek, akkor tudnak rajta egy kicsit segíteni. Mikor nagyjából összeszedi magát, segít a pakolásban, majd elhagyja a termet.*


//Bocsi… bocsi… bocsi a késésért. Köszönöm az órát!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Május 31 2010, 14:35

*Amióta nem sátrazik, nem képes megmaradni huzamosabb ideig a szobában, örökösen mehetnéke van, ezért is érkezik jóval előbb, mint kellene. Ma ismét laza napja van, egyszerűen csak a vállára csapta a talárját, majd felöltözik, ha beért, addig nem bajlódik ilyesmivel. Csapdára még nem számít, hiszen ahhoz túl korán van, maximum mellényúl, bár morcos csak akkor lesz, ha Francisnak baja esik. Mielőtt elindult, Izzyt megpróbálta kiszedni az ágyból, ám olyan álomkóros volt, hogy ha jól sejti, azt sem fogta fel, hogy ott járt.
Elhozta a szerkezetet, remélhetőleg a fiú azt nem fogja keresni, ha elindul a terem felé. A szokásos cigarettáját nem hagyja ki, az ablakpárkányra telepszik, ott szívja el nyugodtan, csak után nyit be, és néz körbe. Ahogy számított rá, még sehol senki, de annyi baj legyen, el tudja magát foglalni, ha nagyon akarja. A szokásos helyére ül, hátra, szélre, elkülönülve mindenkitől, bár eddig mindig akadt társasága, nem volt probléma belőle. Francist lepakolja óvatosan, le ne essen a padról, a talárt is végre magára aggatja, majd elheveredik a székeken keresztbe.
Maximum vagy elalszik, vagy bámulja a plafont, pontosabban a csillagokat, amúgy is hallja, ha valaki közeledik vagy éppen benyit.*


//Elég rövid lett, ugye? Very Happy//

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Május 31 2010, 15:01

*Szokásához híven csak délután ébredt. Igaz dereng neki valami, arról, hogy Noel bent járt nála, és megpróbálta felébreszteni, de az akció nem járt sikerrel. Mivel sem puszit, sem egyebet nem kapott, így nem csoda, hogy nem tért magához. Kb. egy órával később nyitotta csak ki nagy nehezen álmosan csillogó, macska szemeit, majd gyorsan vissza is csukta. Miután befordult a fal felé, hogy szunnyantson még egy kicsit, akkor esett le neki, hogy ma van a nagy nap, amire már hónapok óta készülnek.
Innentől felpörögtek az események, bár a tisztálkodást nem kapkodta el, hiszen az utóbbi időben kínosan ügyel arra, hogy a megjelenése kifogástalan legyen. Természetesen a szokásos hajmosás, és törölközővel való frizurakészítés sem maradt ki, majd a szokásos egyenruha helyett egy antracit színű inget, és hozzá fekete nadrágot húzott.
A pakolás most is könnyen ment, hiszen a legtöbb dolog megtalálható a teremben a padjukban, így csak néhány üres lapot, és ceruzát csomagolt be. Annak ellenére, hogy a találmányukat nem találta a helyén, nem esett pánikba, hiszen valami csak derengett Noel látogatásáról, így egyből arra gondolt, hogy csakis nála lehet a cuccos, úgyhogy anélkül indult el a terem felé.
Mivel kissé feszült a bemutató miatt, így útközben ő is tartott egy cigiszünetet az egyik elhagyatott mosdóban, s csak ez után ballagott be a terembe, ahol már előre felkészült a bent lévő sötétségre. Naná, hogy nem a pálcájával világít, hiszen még félig alszik, úgyhogy kezében az öngyújtója pislákol, amit annyira közel tart az orrához, hogy sikerül lepörkölni a haját.*
-Ó basszus! Hol a pálcám?
*Végre csak előkerül az is, így sikerül neki égés mentesen felderíteni Noel tartózkodási helyét.*
-Szasz cimbora! Mi jót csinálsz? Görcs állt a nyakadba, vagy miért bámulod a mennyezetet?
*Még mindig kicsit izgága, és lámpalázas, úgyhogy mielőtt leülne, még szerencsétlenkedik egy sort, nekimegy ár széknek, eldobja a kezében lévő papírlapokat, s miután összecuccolt helyet foglal.*
-Ugye nálad van? Te nem izgulsz?
*Nem bírja ki, hogy ne kérdezze meg, bár bízik Noel precizitásában, de néha mindketten eléggé furán viselkednek, úgyhogy szép baleset lenne, ha itt ülnének a megadott időpontnál jóval korábban, és a találmányuk meg valahol fent maradt volna.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   Hétf. Május 31 2010, 17:32

//Vegyétek úgy hogy jöttem, csak most nincs időm írni. MAjd este pótlok!!!//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Varázsfegyvertan terem   

Vissza az elejére Go down
 

Varázsfegyvertan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Free forum | Roleplay forums | Schools, College, Magic | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog