Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Kali Friminka lakhelye   Kedd Szept. 01 2009, 23:31


Na, hát ez meg mi a szösz itt a parkban? Hogy kerül ide egy lovas kocsi? Hol vannak a lovak? Ki lakik benne? És még számtalan kérdés merülhet fel ezzel a fa tákolmánnyal kapcsolatban, ami mégis üde színfoltot jelent az egyébként sem szürke park összképében. Ahhoz képest, hogy milyen réginek tűnik ez a kocsi, úgy fest, hogy valakinek még is takaros otthont nyújt. Mert bizony takaros kis lakhely. Meg szép színes is. Sőt, a kis jelző sem véletlenül van rajta.
Ha közelebb megyünk, akkor először egy három-négy fokos falépcsőbe botlunk, majd azon fellépdelve egy faajtóba, ami akárcsak az egész kocsi, szép színesre van mázolva. Na, aztán belépünk és odabent azt tapasztalhatjuk, hogy egy talpalatnyi hely nem sok, de annyi sincs. Mindenhol színes, népi hímzésű terítők, népi mintázatú szőnyegek, kis asztal, egy ágy és még nagyon szűkösen, de helyet kapott egy régi, ócska tűzhely is. Meg aztán van még néhány bútordarab, de azokat a különböző terítők fedik és csak tippelni lehet, hogy esetleg szekrények. Az egész kaotikus, avatatlan szemnek rendetlen.
Viszont amit látunk csak egy nagyon apró része annak, ami még a szekéren van. De a szekrények már azért tértágító bűbájjal vannak ellátva, szóval azokba van besúvasztva minden más, amire egy embernek szüksége lehet. A szekér az életérzés miatt nincs így elbűbájolva. Hiszen arra adni kell.

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 10:42

Lassú léptekkel haladok, kimérten, megfontoltan... Most bújtan ki vackomból....magamra kaptam egy fekete farmert. Fölvettem hozzá azt az inget, amit előző este vasaltam makulátlanul simára. Hogy milyen színű? Fekete. Ahogy a fejembe vágott kalap is, melyet egészen a szemembe húzok jelenleg. Nem nagyon vagyok kíváncsi a körülöttem zajló világra. Azt sem tudom mi a fenének indultam el egyáltalán. Talán te tudod?
Na mindegy is. Most már itt vagyok a parkban, egy fura...túlzottan is színes lakókocsi mellett. Vagy nem is tudom hogyan nevezhetném. Feljebb tolom kalapom ujjaimmal. Szigorú szemeimet hatalmasra nyitom ki, fejemet kicsit félrebiccentemm Az a szerencse, hogy illemtudó vagyok, és figyelek is kicsit a jómodora, mert különben most eltátanám a számat is.
~Hát ez meg mifene?~
Elindulok körbe rajta, kerekeit figyelem, elől a baknál lovat, vagy valami hasonló lényt keresek, mely húzhatná maga után a szekérfélét. Megvakarom a homlokomat, sercegő borostámon végigdörzsölöm tenyeremet.
~Kopogtassak? Vajon lakik is itt valaki, vagy csak ez egy kiállítási tárgy? Gyakrabban kellene bejönnöm az iskola területére az erdőböl, mert teljesen el vagyok maradva.~
Nem.... nem tudok tenni még egy lépést. Csak állok ott bambán a feljáró legalsó lépcsőfokán, mint egy gyerek, aki nem meri megtenni azt a bizonyos utolsó lépést az iskola kapuja előtt első osztályos korában.
~Ááááá, valaki teljesen hülyének fog nézni.~
Körbetekintek....Kutatva, fürkészve, hogy nem állsz e a hátam mögött teljes véletlenségből. De szerencsére nem, nincs itt senki. Még. Visszafordulok az ajtó felé, sóhajtok egyet, majd tolatva hátrafelé távozni készülök. Karakteres arcomat folyamatosan az ajtónak látszó tárgy felé fordítom. Talán arra várok, hogy kilép rajta valaki?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 11:07

*Odabent minden bizonnyal van valaki, vagy valami, mert bizony mocorgás észlelhető, meg néha egy-egy halk nyávogás. Emberi hang nem nagyon érzékelhető odabentről, talán azért, mert a kocsi tulajdonosa nem tartózkodik odabent. Bizony az újdonsült tanerő korán kelt, hogy felfedezhesse a kastély rejtelmeit, nomeg megtalálja a saját termét, hiszen nem hátrány, ha legalább ő tudja hova kell mennie az első óra alkalmával.
A csodálkozó férfinek nem kell sokat várnia, vagy sokáig ámuldoznia a Friminka szerint gyönyörű kocsi előtt. Hang nélkül érkezik meg a férfi mellé, szinte a fűszálak sem rezdülnek meg, ahogy a kastélyból visszatér és egész egyszerűen hang nélkül megáll a hátráló tanerő mellett. Légies járása már inkább nevezhető lebegésnek, mint az anyaföld tapodásának.
Fején most nem visel kendőt, haja egész egyszerűen ki van engedve, és hullámos, ébenszín fürtjei a vállán pihen. Piros blúzát viseli, melyen népi minták találhatók, mint ahogy fekete, vörös rózsákkal ékített szoknyája is a népi stílust követi. Lábán nincs semmi, teljesen mezítláb állt neki mászkálni. Nyakában még található számtalan nyaklánc és egyéb bizsu, mint ahogy csuklóján és ujjain is ékszerek vannak. Egészében véve egy kifejezetten szép nőről van szó, sőt. A kifejezetten szép talán nem is elég jó jelző rá.
Nem sokáig áll szótlanul és egyben, remélhetőleg észrevétlenül a férfi mellett, a másik példáját követve, szintén a lakókocsit figyelve.*
- Szép, nem? Magam festettem. Nem mondom, nem kis munka volt, de szerintem megérte. *Teljesen közvetlenül szól a férfihez és közben ő maga is a kocsiban gyönyörködik. Különösebben nem zavarja, ha hirtelen felbukkanása kissé megzavarja a kollégát. Mert hogy azért sejtése, hogy egy tanárral van dolga, hiszen diáknak már talán kissé idős lenne. Teljesen úgy beszél, mintha már időtlen idők óta ismerné a másikat, pedig ez csak a közvetlensége. Csak pillanatok elteltével fordítja, csillogó barna szemeit a férfire, kedves mosollyal az arcán. Sugárzik róla, hogy jókedvű.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 13:00

Azon kapom magam, hogy már hallgatózom is. Fülelek a kifelé hallható neszekre. Teljes koncentrációm erre a valamire vetődik. Egyet előre...egyet hátra....egyet hátra...egyet előre. Na tessék, most el akarok innen menni vagy sem? Mi tart még itt ugyan? Válaszolj már! Miért hallgatsz folyton? Olvasod csak azokat a sorokat, melyeket én itt firkálok? Ehh....Na mindegy, akkor kénytelen leszek magam felelni az általam feltett kérdésre.
~Menj már! Indulj! Na jó, de ez olyan magával ragadó.....~
Fülembe csengenek valami halk szavak, melyek még csak tudatom alatt szöknek eszem azon tájára, aminek reagálnia kell. Nem is fordulok oldalra, csak úgy fél válról válaszolok a női beszédre.
-...hogy szép-e? Hát nem is tudom. Érdekes az biztos.
"Szép, nem? Magam festettem. Nem mondom, nem kis munka volt, de szerintem megérte." Hallom belső füleimmel újra a szavakat, melyek most megvilágosodást hoznak figyelmembe. Lassan fordítom fejemet abba az irányba, ahonnan érkeztek irányomba a kijelentések, melyeket egy kérdés előzött meg.
Ámulok és bámulok... Végigfürkészem a hölgyet, aki hasonlóan nagyon színes egyéniség lakosztályához. Csodálatos fürtjei eleganciát adnak, a népies, egyszerű, de mégis színes mivoltához, öltözékéhez. Fedetlen lábai miatt nem csoda, hogy nesztelenül közelített meg engem. Könyednek látszik, mint a harmatcseppek, melyek a fák levelein pihennek kora hajnalokon. Jah igen, szeretem ezt a napszakot, s legtöbbször ekkor láthatsz kószálni.
-Elnézését kérem hölgyem. Tudja az én puritán odumhoz képest ez....túl színes. Bocsásson meg modortalanságomért, melyért csakis meglepettségemet tudom okolni.
Mélyen doromboló, nagymacska orgánummal próbálok szabadkozni, reménykedve benne, hogy az a nő, ki velem szemben áll, s immáron meg is közelíettem egy lépésnyi távolságra, lemászva a lépcsőről, meg tud nekem bocsájtani.
- Tayler Owain vagyok...Varázsvegyvertan tanerő.
Kalapom leemeleve fejemről, s azt mellemhez meleve hajolok meg kissé. Majd visszahelyezem a fejfedőmet, melyen ezüst szegecsek ékeskednek, s olyan hatást kelthetnek rólam, mintha egy western fimből léptem volna elő.
- Kegyedben kit van szerencsém tisztelni? Gondolom szintén a tanári kart erősíti, és egyben színesíti is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 13:52

*A válaszon legkevésbé sem lepődik meg, hiszen elég gyakran használják mint rá, mint alakhelyére az "érdekes" jelzőt. Mesterkélt kritikus tekintettel szemléli most a kocsit, mintha még életében nem látta volna. Úgy tekint rá, mint egy szigorú tekintetű műértő, villogtatja színészi tehetségét és egyben kifigurázza a helyzetet.*
- Valóban. *Érkezik a rövid és velős válasz, mintha ő is csak azért jött volna ide, hogy megszemlélhesse azt a tákolmányt, ezt az üde színfoltot az udvaron. Az immár őt érő tekintetet mosolyogva fogadva. Mint minden nőnek, neki is kifejezetten jól esnek a hasonló pillantások, amiből külsejéből adódóan viszonylag gyakran kijár neki. Kéjelgő macska módjára helyezi testsúlyát az egyik lábáról a másikra és ezt az irányt a csípője is követi.
A szabadkozásra mosolya kiszélesedik, látszik, hogy nem olyan könnyű megsérteni őt ilyesfajta megjegyzésekkel és ez sem okozott neki különösebb lelki törést. Csak kecses kézmozdulattal legyint egyet, jelezvén, hogy el van felejtve.*
- Semmi probléma. Gyakran használják rám is az érdekes jelzőt, de én abszolúte pozitívumként könyvelem el. *Válaszol még mindig kedves mosollyal az arcán. Abból a távolságból, amikor még a férfi mellett állt közvetlenül, egyáltalán nem távolodott el, hiszen miért is tette volna? Nem jön zavarba holmi ismeretlenek közelségétől, hiszen jómaga is a végletekig közvetlen.*
- Rendben-rendben. Bocsánatkérés elfogadva. Nem kell túlzásba vinni. *Mosolya kiszélesedik, hiszen aranyos, ahogy a férfi igyekszik mentegetőzni makulátlan stílusával. Bár azért jóból is megárt a sok, ennyi bocsánatkérés már inkább teher. A bemutatkozás alatt továbbra is mosolyog és kezét nyújtja a férfinek, szándéka szerint egy gyengéd kézfogásra, hiszen mindig a hölgynek illik ilyen téren kezdeményeznie. Ez amolyan etikett. Látszik, egyáltalán nem műveletlen. Nem véletlenül tanár.*
- Kali Friminka, táncmágia tanár. Szóval jól gondolja. Eddig még nem sikerült senkivel sem találkoznom. Már kezdtem azt hinni, hogy én ijesztem el az embereket. *Sugárzik belőle a vidámság, a jókedv, ahogy beszél, hiszen mióta beszélgetnek egyfolytában mosolyog. Viszont most már az ő fülét is megüti az immár kaparászássá erősödő nesz bentről, így egész egyszerűen otthagyja a férfit és lábujjhegyen odaszalad az ajtóhoz, majd kinyitja. Onnan, ha Tayler számolja, akkor összesen kilenc macskát láthat leszaladni. Bizony már ki kellett őket engedni.*
- Még a végén szétszedik nekem a házat. Pedig nem szoktam megfeledkezni róluk, csak most belemerültem a kastélyba. *Magyarázza, ahogy szépen behajtja az ajtót az utolsó macska után. Az állatok kilencen, kilencfelé mennek, ők is felfedezik maguknak a terepet, ahogy ezt a gazdi tette. Kecses léptekkel oson le a lépcsőn vissza a férfihez, immár újra széles mosollyal. Kíváncsi, hogy ez a makulátlan úriember hogyan reagál ennyi állat megjelenésére. Mert általában nem szokták értékelni, bár őt ez a legkevésbé sem érdekli.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 14:39

Tekintettemet szinte vonzza eme nőszemlély csípőjének mozgása. Na igen...férfiből vagyok, ha eddig még nem tünt volna fel. Na de felemelem tekintetem a vidámságtól sugárzó arcra, melynek tulajdonosa kellően meg van áldva adottságokkal. Komikusan tudja mívelni a színeszet nemes mesterségét, s a férfiak fejét is könnyedén maga javára csavarja ha kedve úgy tartja. Ó igen. Ismerem kissé a női nem fortélyait, bár teljes mértékig sohasem lehet kitapasztalni mikor mit akarnak....és mégis. Mi férfiak minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kedvükre tegyünk. Én például talán túlzott modorosságommal.
Megkönnyebbülve konstatálom, hogy nem olyan könnyű megbántani a hölgyet, kinek kezének kecses mozdulatát végigkisérek.
~Ó ez a mosoly...csak ráragadt az arcára most, vagy mindíg ilyen kedves?~
Na igen, egy kis bizonytalanság végigfut gondolataimban, hisz nem tudhatom, hogy nem csupán egy gúnyolódás bújik meg a bazsalygás mögött. De hamar elhesegetem a gonosz téveszméket, mert a kedvessége felülmúlja mosolyát is. Az, hogy az illemet isemri, már meg sem lep engem. Nem tudom miért, de teljesen természetes tőle az a mozdulat, melyet felém indít, nevének elhangzása közben.
Ama modorosságomból, melyet már fentebb említettem, most az is adja magát, hogy a felém nyújtott kacsókra finoman, ajkammal éppen csak érintve csókot lehelek. Majd meg is szólalnék..."Örülök, hogy me...." de faképnél hagy, és felszalad könnyed lépteivel a talán még veszélyesnek is tűnő fokokon. Én pedig csak nézem, ahogy lépdel, egy gyors hátrafodulást követően. Hát mit mondjak neked? Nem igazán szeretem a macsekokat. Gondolom a bennem valahol mélyen rejlő ösztönök is erre sarkalnak. Na nem a cirmosok ágyon hagyott szőre, vagy csak úgy magának az állatok jelenlétének ténye zavar. Nem, felőlem lehetne kutya, vagy bármilyen varázslény, csinálhatna felforduzlást, kaparhatná az ajtót. Megsétáltatnám, foglalkoznék vele, takarítanék utána, mint egy megszállott, mint ahogy így is megteszem minden nap letörölve a port, makulátlanra hajtogatva a ruháimat...Na jó, nem untatlak, nem sorolom fel napi mániákus műveleteimet.
Na de éppen macska? Szinte morgok, de remélem nem hallja meg, elég messze van tőlem most. Megrázom csöppet a fejemet és számolok.
Egy, kettő, három....egyszerre négy, az már hét, és végül még kettő. Jesszusom... az kilenc macska!!
Jön már vissza, széles mosollyal, szemében valami féle kíváncsisággal. Láthatod, hogy mennyire szereti őket, én is látom, nem vagyok vak. Különben minek tartana ebben a sok macskához képest kicsi szekérben ennyit?
-Látom szereti a macskákat hölgyem.
Szerencsére eltelt egy röpke idő, mely nekem elég volt ahhoz, hogy összeszedjem gondolataimat, és semmi olyat ne mondjak, ami esteleg bántó lehet számára. Meg kell tartanom a jó kapcsolatot, vagy te nem így gondolod? De arcomról az eddigi halvány mosoly, melyet én már eddig is túlzásnak éreztem méginkább elhalványul. Na tessék....mogorva és modoroskodó...ez vagyok én. Éppen ellentéte a nőnek, aki velem szemben áll kedvességtől, vidámságtól sugárzó, csillogó tekintettel, mely azért nekem persze tetszik, de nem fogom hangoztatni, hisz melyik nő nem vonz engem? Még Akane senseiben is megláttam valahol valamit. Csak azt tudnám, hogy mit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 15:23

*Egész egyszerűen úgy tesz, mintha észre sem venné az őt méregető tekintetet. Pedig egy nőnek ehhez azért igazán van szeme és természetesen ez csak a látszat. Az a mosoly meg valóban oda van ragadva az arcához, de tény hogy jól áll neki és szinte elképzelhetetlen lenne anélkül.
A kézcsók kissé meglepi, kissé fel is szaladnak kellemes ívű szemöldökei a gesztus láttán, de nem mond semmit, csak halkan kuncog a férfi gavallérságán, ami bár neki kissé már túlzónak hat, de ezt nem teszi szóvá...egyelőre. Végül is van benne valami figyelem, amit természetesen a legtöbb nő nagyon élvez, így ő maga is. Végül is ki ne szeretné, ha figyelnek rá? De nem várja ám meg a kimondott szavakat, csak ugyebár mosolyogva felszalad és kiengedi az állatokat. És pillanatokon belül már vissza is tér. A legkevésbé sem zavarja, hogy Tayler az előbbi halvány mosolyból teljesen átment morcosba. Persze kikövetkezteti, hogy a macskáknak köszönhetően. Ő zavartalanul közvetlen marad.*
- A macskák szeretete nélkül nem is lehetne meglenni ennyi macsekkal egy lakásban. De igazából a legtöbb állatot szeretem, egyikkel sincsenek fenntartásaim. *Válaszol továbbra sem engedve a kedves mosolyból, ami talán a férfit is arra sarkallhatja, hogy hasonlóképp tegyen. Viszont tekintetét most a lábánál törleszkedő macska vonzza magára. Nem is várat magára sokáig a reakció. Kecses mozdulattal leguggol az állathoz, szoknyája szétterül alatta, majdnem a macskát is beterítve és a következő pillanatban az állat már Friminka karjaiban van és úgy áll fel, immáron az állattal a karjaiban, ami szemmel láthatólag nagyon élvezi gazdája törődését. A hosszú, szép ujjak, vörös körmök most a macska füle tövét cirógatják.*
- Nem kedveled őket, igaz? Jó emberismerő vagyok, szóval hiába minden visszakozás. *Egész egyszerűen letegezi az alig pár perce ismert férfit és emiatt a legkevésbé sem zavartatja magát. Teljes természetességgel teszi, hiszen általában mindenkit tegez. De nem modortalanságból, hanem inkább neveltetéséből adódóan, és kényelmességi szempontok alapján. Fejét kissé oldalra dönti, csípője ismét rövidke kilengésbe kezd. Nem csak a karjában lévő macska kéjeleg, hanem a gazdája is. Bár ez nem kifejezetten Tayler személyének szól. A legtöbb hímnemű egyénnek szereti elcsavarni a fejét és még adottságai is vannak hozzá. Akkor miért ne tenné?*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 16:49

Na igen, jól sejtettem....macskabolond, ahogy azt felénk mondani szokás. Na de nézd ezeket a mozdulatokat, maiket művel...Mintha ő maga is azon állatok közé tartozna, amikkel megosztja mindennapjait. Nekem meg a hátamon feláll a szőr ettől a dorombolástól. De csak egy, a lelkem mélyén megbúvó ösztönök miatt, a bennem lévő férfival ellentétben.
Hallod? Kuncog rajtam. Kinevet. Na igen, mostanság nem olyan megszokott már a kézcsók. De én már csak ilyen vagyok. Legalábbis egy ideig. Amíg jobban meg nem ismerem a velem csevegőt. Később majd talán, de csak talán visszaveszek ebből. Az állatkák számlálása után már csak az hiányzott, hogy végig kelljen néznem, amint szoknyáját szétterítve ölébe veszi az egyik cirmost. Hajam immáron kezd az égnek állni. Ráadásul szinte már nehezen tudom megállapítani, hogy ki dörgölőzik, dorombol kinek. A macska Friminkának, vagy fordítva.
-Hát nem...tényleg nem. Ha már így rá lett kérdezve, nem tagadhatom le. Ráadásul szerintem az arcomra van írva és onnan le lehet olvasni.
Furán beszélek? Igen, jól hallanád, ha nem olvasni kellene. Nem tudom olyan könnyen tegezni, mint ahogy ő engem. Egyrész nem is kaptam rá felhatalmazást, ami már egy gátat szab. Viszont ha azt nézem, hogy ő engem tegez, viszonoznom kellene talán, így magzni sem magázom most már. Na ezt rakd össze!
Azt gondolhatnád, hogy hátrálni fogok, de nem. Nincs is hová, hisz mögöttem a szekér ékeskedik. Na meg ha valamit tennék is a macskákkal, vagy ellenük, biztosan nem a menekülés lenne. De nem ám! Lépek egyet előrébb. Egészen közel Friminkához, csak a cicus gátol meg abban, hogy testünk összeérjen, s morgó hangon szólalok meg, szemébe fúrva tekintetemet.
- Rejtőzködik benned valahol egy vadmacska? Mert olyan vagy.
Na tessék, kibújt a szög a zsákból. Ki bizony....Mégpedig a kíváncsiságtól és férfiasságomból adódó vággyal a nő felé. Bár most is modorosan beszélek, és mogorvaságom sem tünt el, mégis valahol érezhető, hogy nem vagyok én olyan szigorú, mint amilyennek mutatom magam. Főleg, ha egy nő lép a képbe. Csak hát az élet megedzett. De így már a így már a tegezés is megy.
Miért vagytok ti nők? Miért kelletek nekünk? Miért tudtok megbolondítani egy pár mozdulattal már. Na de most erre Ő mit reagál? Legfeljebb kapok egy pofont, vagy mikor felé nyúlok, hogy szemei elé kúszó tincset kisimítsam arcából belémcsikar a macska. De csak nem.... Nem állhatom, hogy eltakarja szép szemeit a hosszú haja, inkább belefeledkeznék én a tekintetébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 17:37

*Tehát Tayler lebukott, hogy nem szíveli eme négylábú lényeket. Van ilyen. Ettől azért még nyugodtan fog tudni aludni, nem okoz neki álmatlan éjszakákat. Bár nehezére esik elképzelni, hogy milyen épkézláb indok lehet arra, hogy valaki ne szeresse a macskákat. Otthon több volt neki, ez a kilenc még kevésnek is számít nála.*
- Onnan jöttem rá, igen. Nem is nézel ki olyannak, mint aki szereti a macskákat. *Állapítja meg, hol a férfire tekintve, hol a macskára, aki nagyon élvezi a cirógatást és bizony dorombol is. Kissé meglepi az úriember közeledése. Úgy vélte, hogy hosszabban kell ámítania, mire sikerül eltekernie a fejét. Ő aztán nem riad vissza a közeledéstől és pillanatnyilag el sem tudja dönteni, hogy jó-e az, hogy a macska kettejük között van, vagy sem. Az állat szemmel láthatólag nem zavartatja magát, egészen addig, míg össze nem nyomják.
Szenvtelen mosollyal néz vissza a férfi szemébe, csillogó, barna íriszeivel. A kérdésre nem válaszol azonnal, csak figyeli Tayler tekintetét.*
- Ki tudja? De azt a vadmacskát, te még biztos nem láttad. *Dorombolja a férfinak, bársonyos hangon. A macska immár megunta, hogy nem rá irányul a figyelem és le is ugrik a gazdi kezéből. Viszont ez a fajta közelség nem tart túl sokáig. Friminka egy egyszerű tánclépéssel fordul egyet és lényegében hozzásimulva a másikhoz, elhalad mellette egy "Miáu" kíséretében. Így most a férfi mögé kerül és nekidől a kocsi oldalának. Imádja a férfiakat húzni, ilyenkor nagyon jól tud szórakozni és most Tayler a szórakozás tárgya. Bár ebből nem látszik semmi.*
- Kíváncsi lennék benned mi rejtőzik. *Mondja halkan, onnan a kocsitól, szemeit még csak le sem véve a férfiról. Erősen bízik benne, hogy lesznek még itt hasonló férfiak, mert akkor jól fog szórakozni. Természetesen semmit sem akar Taylertől, de neki is kell néha kicsit játszani.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 18:52

Hát nem túl nagy lebukás volt részemről. De tény, az tény....nem szeretem. De csak akkor, ha négylábú alakban közelít hozzám.
Örvendetes tény, az is, hogy az összelapítást megelőzvén a cica elmenekült. Vissza sem szükséges jönnie. Na de ha nem is ez, várható a kilencből egy, vagy akár kettő, három másik is.
Azt tudnám, miért olyan magabiztos a hölgyemény. Hozzám dörgölőzik kissé, majd hátam mögé kerül... érzem a hátamon a tekintetét. mely egészen a vesémig hatol.
~Kíváncsi vagy te macska? Játszanál velem? Na csak hidd ezt, nekem így jó.~
Hirtelen megfodulok, mindkét kezemet nekitámasztom a szekér oldalának. Közre fogom így Friminkát, nem engedve neki menekülő utat. Egészen közel állok hozzá ismét, szemlélve szemének színét.
- Nem, még nem volt módomban látni, de akarom én egyéltalán?
Naná, hogy akarnám...melyik férfi nem szeretne egy nőből kihozni a fenevadat. És mint a nők zöme, ő is egy macskához hasonlatos, vagy talán az is.
- Kíváncsi vagy? Óóóó mily meglepő. Bennem is lakozik egy fenevad, de azt te nem szeretnéd látni. Nem lenne neked jó.
Reményeim szerint én sem fogok szembesülni semmilyen formában a bennem rejlő lénnyel, de egy részem kívánja azt. Szeretném átérezni az átváltozás kínját, vagy éppen varázsát.
Karjaim között megbúvó nőre figyelek még fejemen átfutó gondolataim között is, karomat szorosan vállai mellett tartva. Majd elemelem egyik kezemet, s ujjaimmal végigcirógatom a karját, majd hátrébb lépek egyet, s egy "pálfordulást" hajtok végre.
- Drága hölgyem, mit szólna egy kellemes sétához eme szépséges park fái alatt?
Kezemmel intek is az említett szépségek felé, modorosan hangoztatom szavaimat, s kíváncsi szemekkel nézek újonnan megismert kollégámra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 20 2009, 19:35

*Úgy fest az új felállás sem zavarja különösebben. Nehéz zavarba hozni, az tény és ez most sem sikerült. Bár az feltűnik neki, hogy jelen pillanatban a férfi vette át az irányítást, hiszen most nem volt esélye hagyni magának menekülő utat. De legalább kezd érdekes lenni a játék. A kérdésre csak halkan kuncog, a kezdeti meglepettséget ismét átveszi a mosoly az arcán.*
- Attól függ. *Azt persze nem mondja el, hogy mitől. Fő a titokzatosság. Nem árul el ilyesfajta "konyhatitkokat". Mondjuk hiába a mosoly, nem szereti ha nem ő irányít, márpedig most egy megrezzent őzikének érzi magát a nagy, csúnya oroszlán karmai között. Természetesen mindezt képletesen értve. Viszont az amit a férfi mond, már érdekes. Ezt kevésbé érzi annyira átvitt értelműnek, mint saját mondandóját, de egyelőre nem tulajdonít ennek túl nagy jelentőséget.*
- Én döntöm el, hogy nekem mi a jó. *Válaszolja önérzetesen. Azt aztán végképp nem szabja meg senki, hogy mi a jó neki és mi nem. Ezt az ő előjoga eldönteni és ebből nem enged. Eddig azért már kiderülhetett, hogy rettentő öntörvényű, de most már biztos.
A cirógatás sem zavarja, csak kissé kiszélesedik a mosoly. Nem is engedett volna többet és örül neki, hogy Tayler tudja hol a határ. Bár abban személy szerint nem biztos, hogy a férfi is játékként értékelte-e ezt a túlfűtött beszélgetést. Na, erre meg elfordul tőle. Erre viszont nem számított. Mosolya el is tűnik, és kissé értetlenül néz a tanárra. Úgy fest azt sem ő szabja meg mikor van vége a játéknak. Ez már egyenesen zavaró. Az invitálást azonban nem szándékozik visszautasítani. Hiszen jobb dolga még úgy sincs.
Egy pár pillanat alatt túlteszi magát az előbbi jeleneten és újból ragyogó mosollyal lép a férfi mellé. Nem akarja tudni az újbóli magázás okát, neki egészen mindegy.*
- Részemről rendben. Közben mesélhetnél erről a tárgyról, amit tanítasz. Varázs...fegyvertan, ugye? *Mintha mi sem történt volna, elegyedik újból beszélgetésbe a férfivel. Mintha nem is kekeckedett volna a másikkal úgy egy fél perccel ezelőtt. Hogy melyik a színészkedés, arra talán nem olyan nehéz rájönni. Intelligens nő, alapból biztos nem viselkedik ilyen kirívóan, szóval több mint valószínű, hogy eddigi viselkedése nem volt teljesen valós. Hogy honnan kezdődött a színjáték, azt meghagyja Taylernek, hagy döntse el ő maga.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Szept. 21 2009, 11:01

Huncut egy nőszemély. De most talán megfogtam egy röpke pillanatra, nem tudom, te hogy gondolod... Fura kuncogása akár sértő is lehetne, de nem veszem annak, inkább az egyik praktikái közé sorolom. Mi is volt eddig? Számold csak össze... Dörgölőzés, nyávogás, kuncogás, kitérő mozdulat, kíváncsian arra, hogy követem-e, folymatosan sugárzó tekintet, kedves mosoly és ne feledkezzünk meg a csípőjének mozgásáról, mely a szememet vonzza. Remélem nem hagytam ki semmit. Mindezek mögött rejlik egy határozottság, ami most is érezhető, ráadásul ki is hangsúlyozza nekem, de ezen én átsiklom, legyen neki úgy jó. Nem kell ebből a kialakított képből kiábrándítani. Sajnálatos módon nem mindíg tudjuk eldönteni, hogy mi jó nekünk, különösen, ha nincs rá alkalmunk, vagy kellő időnk. Na de naív a hölgy egy kicsit és kész. Szíve joga.
Az, ahogy most a szemeit nézem, ahogy kicsit megrettenve áll karjaim között valahol férfiúi hiúságomat növeli bennem. Azt hiszem, ha te férfi vagy, vagy éppen leszel, te is így fogod gondolni. Örömmmel veszem, hogy csatlakozik invitálásomra egy kellemesnek igérkező sétára. Elindulok vele, amint csatlakozik hozzám a legközelebbi fák felé, csodálva a susogó öszi levelek színességét. A forró nap, melynek erejét fekete ingem felerősíti csak tetőzi a felfokozott hangulatomat. Nem tudom, hogy ennek a hölgynek, vagy csak úgy a kuckómból való kiszabadulásnak köszönhetően, de jól érzem magam.
Lépkedek...körülben felét, mint az apró, könnyed léptű Friminka. Próbálom tartani vele a lépést, de hosszú lábaimmal, komótos lépteimmel elég érdekes mutatok mellette. De nem kell megijedni, nem vagyok egy nehézkes medve, nem cammogok. Tantárgyamból adódik, hogy bizonyos vivó, párbajozó képességgel rendelkezem, mely ügyességet, ruganyosságot igényel.
- A nevéből adódik azt hiszem az értelme. Varázslatos tárgyak elkészítéséről, használatáról okítom a diákokat. Egyesek saját védelmükre, mások támadásra alkalmasak.
Többet nem nagyon szeretnék erről mondani, hisz ebben azt hiszem benne van a lényeg. Ha esetleg még kérdez valamit majd válaszolok, egyébként pedig Te gyere majd az órámra, és megtudod miket fogok tanítani. Remélem nem fog senki sem unatkozni.
Én viszont most egy fél lépéssel Friminka mögött, vagyis mellette, de kicsivel lemaradva, szóval érted... követem sétámhoz csatlakozott partnernőmet. Kezeimet hátul összkulcsolom, kihúzom magam, és fél szemmel nézem őt. A mozgását, a hullámos haját, ruházatát, mely olyannyira illik neki, hogy el sem tudnám másféle öltözékben képzelni. Kedves barát lehet számomra, ha úgy alakul továbbiakban a kapcsolatunk. Persze még tart a játék, mely bárhová vezethet. Mosolyogva kérdezek vissza az ő tehettségéről, kérve, hogy meséljen nekem, mióta táncol, mióta tanít gyerekeket is erre. Természetesen most is magázom, és nem baj, hogy ő ezt nem érti. Elég, ha én tudom ennek mi az oka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Szept. 21 2009, 21:36

*Bár nem siet különösebben, de valóban nem a komótos léptek híve. Persze andalogni is tud, ha akar, de ennek most itt nincs helye. Egy őz kecsességével lépdel a férfi mellett, kicsit talán le is hagyva őt, de ezt is csak azért teszi, hogy a délelőtti napsugárban foroghasson néha egyet-egyet. Akár egy szertelen kiscsikóra is emlékeztethet, azzal, hogy néha megiramodik, majd lelassít, hogy bevárja a férfit. Ki nem nézné belőle az ember, hogy egy felnőtt nő, főleg hogy egy tanár. Ő sokkal szabadabb annál, mint hogy bármilyen kötöttség is jól álljon neki, vagy akár elképzelhető legyen vele.
A válasz alatt, természetesen a másikat figyeli, hol hátra pillantva, hol maga mellé, attól függően, hogy a nagy szeleskedésben éppen mennyivel jár a férfi előtt. Arcán nem látszik különösebben reakció a témával kapcsolatban.*
- Érdekes lehet. Bár a mágia ezen része sosem kötött le különösebben. Valami tárgy fölött ülni és készítgetni, meg bütykölni. Az lenne a halálom. Képtelen lennék egy helyben maradni addig. *Szavainak nyomatékosítása érdekében, kitárt karokkal ismét forog egyet menet közben. Haja lebben, szoknya libben. Inkább illene ő az elfek közé, hiszen a lelkében talán épp egy elf rejtőzik.
A felé intézett érdeklődésre lelassít immár, és hagyja, hogy beérje őt a férfi, így most már bármennyire is kényelmes tempóban megy a másik, ő is felveszi azt a sebességet, bár járása jóval kecsesebb és légiesebb a mellette sétálónál.*
- A táncról és annak a mágiájától vétek beszélni. Csinálni kell. Amúgy mióta járni tudok, azóta táncolok, de még a húgaimon kívül senkit nem tanítottam, akkor is még fiatal voltam. Bár nálam jobban nem nagyon ismeri senki ezt a területet. Csak azért mert nem pálcával űzik, már rögtön nem is mágia. Pedig az egyik legszebb ága. *Lelkesen beszél, teljesen el is kalandozik mesélés közben tekintete a fák lombja felé. Teljesen átszellemül, látszik, hogy valóban elhivatott, ha a tárgyáról van szó. Hiszen ez az élete. Mintha meg is feledkezne, hogy éppen valaki mással sétálgat. Egyébként nincsenek túl messze a szekértől és szándékosan nem megy túl messzire.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Szept. 22 2009, 10:46

Lesem minden mozdulatát egy ideig. De úgy a hatorik forgás után már nem igazán tudom tekintetemet rajta tartani, mert még abba is beleszédülök, hogy nézem az ö pörgését. Hogy lehet ennyire izgága valaki? Meg mondhatnád nekem ezt! Mint egy zerge. Na mindegy, ha neki így jó...és láthatóan jó, mert szinte sugárzik róla a boldogság. Az én tantárgyam nem igazán érdekli, valószínűleg jól éreztem, hogy csak udvariasságból tette fel kérdését. Nem is baj, engem sem igazán köt le a tánc. Nem mondom azt, hogy egy-egy eseményen nem kérném fel egy röpke fordulóra, de valószínűleg nem élvezné velem a táncot. Mert bár tudok táncolni, volt is alkalmam sok nővel már éetem során mívelni eme tevékenységet, de ahogy ő mozog, azt eddig még senkitől sem volt szerencsém látni. És neked? Ráadásul a muglik között tanultam pár fordulatot, ami neki puritán, túlságosan egyszerű lehet. Amíg ezen töprengek csak olykor-olykor lesek rá, de inkább a földet nézem magam előtt, meg a tájat, bár abból nem sokat van szerencsém látni, mert akár merre is mozdulnak a kecses talpak, minvégig itt tartanak a szekér mellett. Nem is igazán értem, hogy mi ennek az oka, remélhetőleg nem kezdett el tőlem félni. Áááá, merészebb bátrabb nő ő attól. Inkább a macskáit nem akarja itt hagyni, bár azok már nagy ívben...hogy is mondjam? Eltüntek.
Megcsillapodott. Ezt minek köszönhetem? A szerencsémnek talán? Nem, nem. Tévedsz, ha hozzám hasonlóan te is ezt hiszed róla és rólam. Az ahogy elkezd beszélni a táncról, az fékezte meg a lábait. ~Áhhá. Tehát ezzel csöppet meg lehet regulázni.~
Legalább szememet is szédülés nélkül tudom rajta legeltetni. Figyelem átszellemült arcát, ahogy élvezettel regéli nekem szavait. Tekintete elkalandozott, s ezt észrevéve méginkább meg tudom figyelni vonásait. Na igen, erre már csak egy szót tudok mondani, nem is kall azt túl regélni, mi értelme van, hisz ebben a szóban benne van minden. Egyszerűen csak ennyi: Szép!
...hogy miért nem mondom azt, hogy gyönyörű, csodálatos, elragadó és még sorolhatnám? Azért, mert nekem a szép szó magába foglalja az összes felsorolható jelzőt. Amíg nem néz rám a halvány mosoly, mely nálam már egészen jó eredménynek számít, visszakúszik az arcomra. DE amint rám tekint azonnal eltünik, a mogorva külsőm mögé rejtőzködöm ismét. Nem, nem hagyom, hogy bármi féle érdeklődést is lásson rajtam. Különben is, legfőképp a testi vágyak fűtenek jelenleg, hisz nem ismerem annyira, hogy egy játéknál többet akarnék tőle. Különösen, hogy csak pár perce volt szerencsém megismerni. Mondhatod nyugodtan, hogy bizony most nem a fejem irányít.
- ....és honnan költözött ide? Mármint úgy értem merre járt? Jól gondolom, hogy vándorló életet élt eddig ezzel a szekérrel?
Közben visszafordulok a jármű felé, arra veszem az irányt, ha már nem akarjuk itthagyni mindegy, ha csak körülötte sétálunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Szept. 22 2009, 18:03

*Azt el kell ismernie, hogy Owain professzor nem beszél túl sokat, nem is nagyon érti, hogy mi az oka ennek a hallgatagságnak, de igazából nem is érdekli különösebben. Ő maga szívesen beszél és gyakran túl is beszéli a többi embert. Úgy fest nem kell túl sok teret hagynia a másiknak a beszéd terén. Hát akkor beszél ő, nem esik túlzottan nehezére.
A véleménye már megvan a férfiról, de ezt nem szándékozik neki elmondani. Bizony, elég hamar össze tud rakni a többi emberről egy bizonyos képet magában. Aztán, hogy az mennyire helytálló, általában később derül ki. Abban már biztos, hogy a férfi titokzatos és neki talán egy kissé morcos típus. Biztos nem is boldog valami miatt, aminek oka egyelőre homályba vész. Ennek ellenére tovább szándékozik építgetni a képet magában. Most már nem rohan előre, nem forgolódik, mint egy csintalan kisdiák, inkább a kérdésre válaszol, továbbra is kedvesen mosolyogva, hátha ezzel mosolyra készteti a másikat is.*
- Nagyon jól gondolod. Bár nem mindig ezzel a szekérrel. Romániában születtem és akkor még a családommal vándoroltunk, vándor színészkedtünk. Majd én otthagytam a családom, mert tanulni akartam. Néhány helyen voltam jósnő is és sokáig azzal kerestem a pénzem. És végül ide kerültem, mint táncmágia tanár. *Nem különösebben titkolózik a múltját illetően, hiszen semmi rejtegetnivalója sincs. Ő nem szemléli látványosan a férfit, csak szeme sarkából így néha-néha elkapja annak a pillantásait. Érdeklődést vél felfedezni a tekintetből, bár azt nem tudja, hogy a mondandójának, vagy a külsejének szól-e. Ő egyelőre befejezte a kekeckedést, hiszen abból nem szövődhetnek barátságok, de jó volt kicsit szórakozni. Természetesen a férfi szóval tartása sem esik nehezére.*
- De most te mesélj kicsit magadról. Mióta tanítasz? Honnan jöttél? Mióta vagy itt? Hol voltál ezelőtt? Kell még kérdés, vagy megy magadtól is? Egyébként nyugodtan tegezhetsz. *Széles mosollyal néz a férfire, nehogy már végig a saját hangját kelljen halgatnia, kicsit már beszélhetne Tayler is.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Szept. 22 2009, 19:43

...hogy én boldogtalan lennék? Kétlem. Csak elbújuk, elrejtőzök a morcosság mögé. ....hogy magányos vagyok-e? Valószínűleg legtöbben azt mondanák, hogy igen, hisz életemet ezen ideig nem osztottam meg még senkivel, családomtól is elszakadva élek immáron. De nem, nem érzem magam magányosnak. Az a tipus vagyok, akinek kifejezetten az a szándéka, hogy elrejtőzködjön mások szeme elől. Ennek oka az én dolgom.
De olyannyira mosolyog rám, hogy nem lehet megállani, hogy egy valamelyest ne viszonyoznám. Tehát a halvány mosoly megjelenik az arcomon, szememben is ott van az apró csillanás. Hallgatom őt, ahogy csacsog. No lám csak, nőies mivolta cserfességében is megnyílvánul. Hogy tudnak a nők ennyit beszélni. Na és még tőlem is ezt várja? Na neee.
De.
Tehetek mást? Vagy beszélek, vagy megsértem. Azt pedig nem szeretném.
- Tanítani én is most kezdtem, ahogy ön. Az, hogy honnan jöttem elég érdekes, mert inkább azt mondanám, hogy mindenhonnan, mintsem valahonnan. Én is bebarangoltam már a fél világot. - na jó, persze ez egy kis túlzás, de rengeteg helyet, mert muszáj volt, menekültem. - A szünet elején érkeztem, de még alig láttam a kastélyt. Azért sikerült már termet kialakítanom, nemes egyszerűséggel a földszinten. Tegezni még nem fogom, de nem sértésből, remélem nem érti félre. Hallhatta az imént, hogy tegezni is tudom, ha akarom.
Na igen, apró mosolyomat, most valami féle huncutság is kíséri egy röpke pillanatra, de már megint vissztérek a mogorvább kiadására arcomnak. Nehézkes vagyok? Lehet. De ez van. Ezt kell szeretni.
- Hát az hiszem keresnie kellene egy harapófogót, mert belőlem, magamról nem sok mindent tud megtudni máskülönben. Van esetleg egy a szekerében?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Szept. 22 2009, 20:15

*Végre csak sikerült szóra bírni ezt az uraságot. Már épp ideje volt, hogy valamit mondjon is és ne csak faggatózzon, meg ködös utalásokat tegyen. Így azért már beszélgetni is sokkal nagyobb élvezet. Érdeklődve hallgatja hát Taylert és néha bólint is, jelezvén hogy érti ám, pedig ez a kis monológ is annyira semmit mondó, semmi fontosabb információ. Na, de majd ő kiszedi belőle.*
- Az én termem is a földszinten van. *Szúrja közbe vidáman, nem mintha ennek az ég világon bármi jelentősége lenne, csak úgy jó volt megjegyezni. Legfeljebb ha valami baj van órán a diákok fegyelmével, akkor átugrik kérni egy kis segítséget, hiszen azok a varázsfegyverek biztos nagyobb fegyelemre sarkallják a diákságot. Persze ezzel a gondolattal éppen csak eljátszik, tudja hogy butaság.
A magázást illetően egy hirtelen gondolat folytán felcsillannak a szemei és diadalmas kacajra nyitja a száját.*
- Háhá, tehát le kell teperjelek ahhoz, hogy tegezz. Ez egy igen érdekes taktika. *Abszolút humoros megjegyzésnek szánja, de aztán lehet, hogy most sikerült beletrafálnia. Mindenesetre most ezen kérdés kapcsán felébred a kíváncsisága, úgyhogy most már csak azért is kíváncsi ennek a megerősítésére vagy cáfolatára. Meg mondjuk az is érdekelné, hogy ez mennyire jön be a nőknél, mert arra már valahogy ráérzett, hogy azért ő bejön a férfinak. Végül is nem baj, fontos az önbizalom növelése.
A harapófogóval kapcsolatos megjegyzésre gondolkozó képet vág, mintha valóban számba venné a szekéren lévő berendezési tárgyakat és azok tartalmát, hátha van köztük egy, az említett tárgyból. Végül csak színlelt komolysággal megcsóválja a fejét.*
- Nem hiszem. Akkor ez azt jelenti, hogy semmit nem tudok meg rólad? Elég lelombozó, így nekiindulni a beszélgetésnek. *Végül azért csak elmosolyodik, de csak azért mert bízik benne, hogy a férfi sem gondolta ezt a harapófogó dolgot teljesen komolyan, és ezért van esély rá, hogy valamit kiszedjen belőle magáról, mert egyébként meg valóban lelombozó lenne tovább beszélgetni így.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Szept. 23 2009, 14:17

- Nagyszerű. Ha esetleg nem tudnék fegyelmet tartani, majd segítségemre lesz remélem.
Természetesen nem mondom komolyan, hisz remélhetőleg nem lesz rá szükség, de nem álhattam meg, hogy ki ne bujjon belőlem az ironizáló fazon. Igen, ezt eddig még lehet, hogy Friminka kisasszony nem vette észre, de bizony ilyen is tudok lenni.
Dúrva és ráadásul alattomos módon gúnyolódó. De most csak alig érezhetó, finom iróniát hallhat hangomban, az orrom alatt morgolódva. De ezt hamar felülmúlja a nő megjegyzése, miszerint le kellene tepernie.
- Nem, nem akkor, de kíváncsi lennék rá, hogyan vinné végre kedves hölgyem. Mert ha a szó szoros értelmében próbálkozna vele szeretném közölni, hogy pár kilóval többet nyomok, ráadásul azt hiszem kicsit talán erősebb is lehetek, mint ön. Persze, ha másképpen kívánja megoldani...
Még jó, hogy tudom, nem akar ő engem két vállra fektetni. Jelenleg semmilyen formában. De hazudnék, ha azt mondaném, hogy nem érdekelne a szófordulat kimenetele. Így most az álarcom mögött, mely most is a goromba külső, egy nagy adag kíváncsiság rejlik lelkem mélyén. De nem, nem engedek, nem tudok. Nem lehet, hogy egy fél órás ismerettség után kiismerjen. Elég, ha annyit tud érdekel, mint nő, mint barát. De azt, hogy vannak e elképzeléseim, esetlegesen terveim....Na azok mondjuk nem szoktak lenni. Legalábbis egyetlen nővel sem tervezek két napnál előrébb. Nem áll szándékomban bekötni senkinek a fejét jelen pillanatban.
- Talán sikerül. Valamikor eljön az is, hogy megismerjen valamennyire. De az még nem most lesz. Nem ismerhet meg ennyi idő alatt senki. Talán, ha legközelebb találkozunk, talán egy év, talán kettő mulva.~Talán sosem, mert nem leszel elég kitartó.~ Most talán annyi elég, hogy magányos farkasként élek, nincs senkim. Csak a tudásom, és a mániám.
Nem beszélhetek családomról, nem akarok, nem akarok őket bajba sodorni. Nem. Jobb, ha senki nem tudja hol élnek, vagy, hogy egyáltalán léteznek. Mert megint menekülhetnek a rosszalló szavak elől. Érezheti Friminka is szomorú hangvételemből, hogy ez nekem nem túl kellemes témakör.
- Önnek van valami hobbija? Na persze a táncon és a macskákon kívül.
Persze hogy az, jól látod....Elterelő manőver, amivel vissza szeretném terelni a szót hozzá. Szívesebben hallgatpom az ő csilingelését, mint saját morgásomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Szept. 23 2009, 20:42

*Természetesen érzékeli a férfi szavaiban rejlő iróniát, de nem veszi fel különösebben. Elkönyveli humorként és kész. Azért megejt egy mosolyt és látványosan végigméri a férfit.*
- Nem hiszem, hogy szükséged lenne rám a fegyelmezésben. Ha még is, akkor ott már bajok vannak. *Mondja vicceskedve. Bizony arra szándékozik utalni, hogy Taylernek minden bizonnyal nem fog kelleni az ő segítsége ilyen téren, hiszen szemmel láthatólag szigorúbb és férfiasabb kiállású. Arról meg még fogalma sincs, hogy jómaga fog-e tudni fegyelmet tartani, de majd csak kiderül az első órák alkalmával. Mondjuk nem szeretne katonásan felsorakozó gyerekeket látni, az biztos, de egy minimális rendre mindenképp szükség lesz. De inkább nem is agyal ezen, hiszen a puding próbája az evés. Majd meglátja mi lesz.*
- Ne gondold, hogy neked ugrok. Megvannak a saját módszereim. *Egy sejtelmes mosoly és egy kacér tekintet is járul a megjegyzés mellé, amolyan jelzésként, hogy még is milyen jellegűek a módszerei, de persze nem szándékozik bevetni most. Ahhoz azért többre van szükség, hogy bevesse a női cseleit. Mondjuk mélyebb ismeretség. Viszont addig csak kacérkodik, mert az viszont rendkívül szórakoztató véleménye szerint.
A rövid kis monológ hallatán, azért már kissé komolyabbra vált és érdeklődve hallgatja a másik önjellemzését és előrevetített ismerkedési terveit. Talán beszélgetésük során most először nem mosolyog, inkább komoly, talán kissé sajnálkozó tekintettel néz a férfire.*
- Rossz lehet egyedül. Nem is értem, hogy tud meglenni úgy az ember. Én ki nem állhatom, ha nincs körülöttem pörgés, mozgolódás... *Egy szökkenéssel máris a férfi előtt terem és ezzel el is állja a további séta elől az utat. Ismét halvány mosoly jelenik meg a szája szegletében, úgy néz fel a profra*
- Viszont aki körülöttem él, az sem lehet ám ilyen otthon ülő, ki nem mozduló típus. Egyszerűen lehangolnak az ilyen emberek, tehát... heti rendszerességgel várlak téged ebédre, vagy vacsorára, vagy valamilyen étkezésre. Vedd úgy, hogy minden héten az egyik kollégáddal étkezel, ha úgy jobban tetszik. Viszont, ha nem jössz, akkor megtalállak. Áll az alku? *A halvány mosoly állandó, viszont halál komolyan gondolja a hirtelen jött ötletét. Már nyújtja is a kezét kézfogásra, hogy megpecsételjék ezt a bizonyos alkut. Persze az ilyen megegyezéseknek szokott mind a két félre eső része lenni, márpedig Friminkának egyáltalán nem teher hetente legalább egyszer vendégül látni bárkit, sőt. Ha tehetné minden nap meghívna valakit. Talán épp most kezdi.
Szerinte elég borzalmas lehet így egyedül élni, márpedig ezt nem hajlandó eltűrni. Már csak a saját közérzete miatt sem. Bezzeg a faggatózás folytatódik, de egyelőre nem indul tovább. Természetesen nem tagadja meg a válaszadást, ő soha.*
- A macska nem hobbi hanem háziállat. Viszont szoktam még énekelgetni is, meg jósolok is időnként. No meg hímezni is imádok. Nem egy terítőmet én csináltam. *Kicsit ki is húzza magát az utolsó mondata után, széles mosollyal, jelezvén, hogy büszke azokra a terítőkre. Nem kis gyűjteményről van szó, az tény.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Szept. 24 2009, 10:56

Ahogy méricskél tekintetével, mint egy bohóc, széttárom karomat, s körbefordulok. Mi ütött belém, em vagyok egy hiú férfi, nem nagyon szeretem azt sem, ha ennyire vizslatnak. Már mindegy. A korom ábrázatot azért nem veszem le magamról most sem. Még szerencse, hogy én vagyok a férfiasabb, ha nem is lennék szigorubb. Fordított esetben nem valószínű, hogy most itt sétálnánk egymás mellett.
- Nem, valószínűleg nem lesz, bár ahogy a diákok kilétét kutattam elég érdekes jellemekkel is találkoztam. De majd kiderítem kivel hogyan kell bánni. Szerintem minden diák egyedi, és így egyediként kell hatni rájuk.
Na jó, diákokról ennyit beszélni....de ez legalább egy olyan téma, ami nem érint magán jellegűleg, viszont Friminkával közös lehet. Mármint a téma. Szóval érted.
Kacér egy nőszemély...ismerem a "fajtáját". Képes az ujja köré csavarni pár szép szóval, mozdulattal a férfiak többségét.
~Vigyázz Tayler!~
Egy olyan féloldalas fejbólintással, s hozzá egy halovány mosolyal jelzem, hogy van sejtésem a felől, milyen praktikéái lehetnek ledöntésemmel kapcsolatosan. Nem firtatom tovább, nincs ennek most értelme, csak nézem, ahogy huncutul bazsalyog. Hirtelen elém lép, megállásra késztetve, szerencséje, hogy elég jó reflekszekkel rendelkezek, így nem megyek neki, csak közvetlenül előtte parancsolok lábaimnak megálljt, s hallgatom kissé megváltozott hangnemű szavait, nézem szomorúbbá vált arcát. Ezt nem akartam. Őt nem volt szándékomnban elszomorítani, ha csak egy percig tart is ez az állapot.
- Én viszont a nyugalom, a csend, békesség híve vagyok, ezt pedig magányosan lehet leginkább kiélvezni. De ha visszakapom a mosolyt az arcára elfogadom az alkut. Ez az egy feltétele van részemről.
Kezet fogok vele, s immáron megegyezésünk véglegesnek tekinthető.
- Talán, ha el tud szakadni a szekerétől most is kezdhetnénk egy ebéddel. Vagy egy teával, kávéval.
Na igen, nem is én lennék, ha nem bökném ki, hogy ezt a járművet szeretném itthagyni. Hisz a macskák nekem nem igazán hiányoznának. Persze elviselem őket, még akkor is, ha a szekér belsejében ohajt velem étkezni, de ha nem muszáj, akkor inkább nem.
- Háziállat? Nem kedves hölgyem. Kilenc macska már hobbi. Már ne haragudjon. Viszont a hímzései minden bizonnyal szépek lehetnek, és az énekhangja is.
Próbálom ellensúlyozni egyik bántást, a másik bókkal. Nem tehetek róla, elég nehezemre esik elhallgatnom azt, ami nekem nem tetsik. El kellene pedig olykor harapnom a nyelvem. Bár ez érdekes, mert ha diákkal kerülök szembe inkább fordulok fortélyoknoz, cselhez, minhogy így a szemébe mondjam azt ami böki a csőröm. Jelen pillanatban a macskák.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Szept. 24 2009, 17:29

*Hát most aztán van lehetősége jól megnézni a férfit, hiszen még forog is egyet. Csak mosolyog ezen, bár egy pillanatra megfordul a fejében, hogy esetleg Tayler egy kicsit hiú, bár elég az arcára nézni és azonnal elmúlik ez a gondolat. Egy hiú férfi nem így viselkedik. Olyannal már volt dolga, nem, a professzor a legkevésbé sem tűnik annak.*
- Én még nem ismerek egy diákot sem, de biztos vagyok benne, hogy mindegyikőjükkel máshogy kell bánni, hiszen még is csak emberekről beszélünk, két ugyanolyan ember meg nincs. *Állapítja meg nagyon is elmésen. Tud ám ő komolyan is beszélni, ha akar, csak ritka az amikor kedve van a mélyen szántó beszélgetésekhez. Úgy gondolja, hogy ha már egyszer él, akkor inkább jól érzi magát. Bár ez a téma a legkevésbé sem zavarja. Imád embereket megismerni és egy iskolában való tanítás, ezzel is jár többek között.
Tayler is jól tud alkudozni, bár részéről újra mosolyogni nem olyan nagy áldozat, mint mondjuk alkalmanként felhagyni a folyamatos magánnyal, ami minden bizonnyal van akinek jó. Nem is tart sokáig és újra ragyogó mosoly uralja az arcát.*
- Akkor megegyeztünk. *És persze kezet is fog a férfivel. Ezt megbeszélték, így egy rendszeres vendége már van is. Már csak a hét többi percére kell találni embereket, akikkel lehet, beszélgethet, időt tölthet.
Az ajánlat viszont most így hirtelen meglepi, de kis meglepettségét azonnal mosoly váltja fel ismét. Nem számított rá, hogy Mr. "Magányosan jobb" már is élni kíván a lehetőséggel. Persze ez a legkevésbé sem zavarja, hiszen nem tervezett mára semmit, legfeljebb azt, hogy levadászik egy-két embert, de ez már teljesítve is van.*
- A tea jól hangzik. Hova szeretnél menni? Vagy esetleg én is főzhetek teát. *Ajánlkozik, bár neki teljesen mindegy, hogy mennek-e valahova, vagy maradnak, bár a szekértől való elszakadás alatt arra tud következtetni, hogy bizony Tayler menne inkább valahova.
A macskákkal kapcsolatos megjegyzésből már abszolút kiérzi azt, hogy a férfi és a macskák között nem kicsi az ellenszenv, de nem áll neki védeni a hőn szeretett állatokat. Ezen minden bizonnyal semmilyen érv sem tudna változtatni, akkor meg minek erőltesse magát.*
- Neked soha nem volt semmilyen állatod? Gondolom macska nem, de kutya? Aranyhal? Madár? Akármi? *Kérdezi, bár tudja hogy nem sok köze van a férfi megjegyzéséhez, viszont a válaszból talán le tudná vezetni a saját álláspontját...vagy nem. Egyébként ő már így teljesen indulásra kész, szóval, ha a férfi mond útiirányt és esetleg mutatja is, akkor részéről már indulhatnak is teázni.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Szept. 24 2009, 18:46

Láthatod milyen türelemmel hallgatom amint a tanításról beszél. Tudom jól, hogy az ő vérében sokkal inkább benne van a tanítás iránti vágy, mint az enyémben.
Na igan, alkudni azt tényleg nem tudok, hisz sokkal nagyobb tétet is tehettem volna elé választás gyanánt. De minek? Mit érnék el vele? Ha hiszed ha nem, nekem ez így jó, és elegendő. Hogy szerinted van valami a háttérben? Lehet. De ez az én titkom marad, mint megannyi más apróság. Mint az is, hogy magányosságom ellenére miért is hívtam én most el eme hölgyet teázni. Talán azért, mert jobb szeretem, ha enyém a kezdeményezés lehetősége? Valószínűleg. Lépkedek mellette, s ahogy beszél a kis kuckójában való teázásról, ahol bármelyik pillanatban egy macska teremhet az ölemben ismételten végigfut a hátamon a hideg. Pedig ahogy áll a szénám ezzel a vendéglátósdival nem fogom megúszni, hogy be kelljen oda mennem. Ehh....mi vagyok én szerinted? Valami nyuszi? Hát persze, hogy be fogok menni. Sőt! Jobb ezen minél hamarabb túllenni. Legfeljebb nem maradok sokáig. Bár ha máshová mennénk meg lenne a lehetőségem arra, hogy a teázás alól kibújjak, hisz nem igazán szeretem. Bár ha kerül bele némi ítesítő anyag is...Na de majd esetleg valami más is akad bent a szekér mélyén.
- Hát ha azt tudja nekem mondani, hogy teán kívül mást is fogyaszthatok, akkor szívesen bekukkantanék lakhelyébe. Ugyanis én a teát önnek gondoltam. De ha nincs, az sem gond. ~Majd iszok otthon valamit.~
Elmosolyodok egy pillanatra, kérdő tekintettel fürkészve nézem a szemeit, röpe időre belefeledkezve annak fényébe.
Legfeljebb némelyik cicus, vagy talán mindegyik felborzolja a szőrét, amint belépek, és fújtatva felém haladnak, körmüket belém eresztgetve, engem felpofozva. Már ha hagyom. De Friminka még mindíg elttem ácsorog, így kezét megfova körbepördítem, hogy a szekér felé hesegessem. Ez neked nem tetszik? Kit érdekel. Remélem neki fog.
- Állatom. De, gyerek koromban volt pár. Például kutyám is.
Lépkedek, közeledve a szekér felé, s szemem sarkából leskelődök, hogy merre vannak az állatkák, melyek engem le fognak támadni minden bizonnyal. Fel kell készülnőm. Bár lehet, hogy a cicák jobban vannak szocializálódva mint jómagam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Szept. 24 2009, 19:30

*Tehát még sem szándékozik elmenni sehova sem a férfi, ez így azért egyszerű. Nem mintha annyira szeretne otthon lenni, de azért még is csak jobbszeret otthon teázgatni, vagy iszogatni bármi mást valakinek a társaságában, mint mondjuk egy forgalmas kávézóban, vagy bárhol máshol, ahol nyüzsögnek. Ha beszélgetésről van szó, ahhoz nem kell tömeg. Minden máshoz igen. A kérdésre csak elmosolyodik, el tudja képzelni, hogy Tayler esetleg kíváncsi arra a kis szekérre.*
- Tudok főzni kávét is, bár azt meg én nem iszok. Édesanyám szerint, akkor úgy pörgök, mint a búgócsiga és gondolom azt te se szeretnéd. De neked szívesen főzök, vagy esetleg van erősebb italom is. Olyan isteni házi pálinka. A másodunokabátyám csinálja és mindig ad belőle, bár én nem nagyon iszom. Csak alkalmanként. Bár ez meg túl erős. Megnézem még mit tehetek. *Szépen sorra is veszi az italokat, amikkel esetleg szívesen kínálná a férfit, bár egyáltalán nem ismeri az ízlését. Amúgy nem véletlen ez a sok családjával kapcsolatos szösszenet. Ragaszkodó típus és mint ilyen, egyértelmű, hogy szorosan kötődik a családja mind a hatvan-hetven tagjához. Majdnem mindeniről van egy anekdotája, amiket előszeretettel mesél is, ha éppen olyan a beszélgetés jellege. Taylernél, azért még nem szándékozik ilyenekkel előhozakodni.
A pördítés látszólag felkészülten fogadja, legalább is még csak meg sem botlik a hirtelen körkörös mozgástól. Kecses mozdulattal fordul pontosan a szekérrel szemben és csak egy széles mosollyal nyugtázza a férfi táncmozdulattal való irányítását.*
- Egy kutya, nem kutya. Két kutya, fél kutya, három kutya, egy kutya. *Parolázza vidáman, mert csak úgy eszébe jutott. Jellemző rá, hogy néha csak úgy tesz dolgokat. Épp olyan kedve van, épp eszébe jut valami és azt kimondja vagy megteszi. Nem minden mondandójának vagy cselekedetének van miértje. Ez is pont olyan volt.*
- Hogy hívták a jószágot? Biztos kötődtél hozzá. Így azért könnyebb lehet megértened az én kötődésemet a macskákhoz. *Magyarázza, miközben már sétál is fel a kicsi kocsi lépcsőjén, ami inkább egy enyhén döntött létrára emlékeztet. Ő lép be először. Odabent nincs túl nagy tér, azt meg kell hagyni, sőt. Kifejezetten kicsi.*
- Foglalj csak helyet a pamlagon. Nem egy nagy hodály, tudom, de ez van. Én tökéletesen elférek benne. Na, megnézem mi van még itthon, iható. *Mondja és elkezd forgolódni a kis területen. Szinte képtelenségnek tűnik az, hogy elfér itt az összes holmija. Hiszen szekrények sincsenek. Legalább is a sok terítőtől nem látszanak. Végül rövid gondolkozás után fogja magát és letérdel a földre és az egyik földközeli szekrényt eltakaró terítőt félrehajtva, az ajtót kinyitva, elkezd turkálni ott. Eddig semmi gond, de végül már derékig a szekrényben van. Bizony, azok tértágító bűbájjal vannak kezelve. Azért valahogy el kell férfire a sok holminak. Végül kimászik onnan és a lábaira ülve, kissé kifordultan néz Taylerre.*
- Van néhány gyümölcslevem, hazai borom, egy üveg mustom is, ami szintén hazai és még szikvízzel tudok szolgálni. *Válaszolja, kicsit most kócosan, hisz mégiscsak a szekrényben volt félig. Fura az egész kocsi, akárcsak a tulaj, az biztos. A macskák közül egyelőre csak az egyik tért vissza és most az ajtóban ül és úgy figyeli gazdája ténykedését, meg néha a férfit is szemügyre veszi.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Szept. 25 2009, 11:23

- Búgócsiga? Ön így is olyan? Milyen lehet akkor kávéfogyasztás után?
Elképzelem egy pillanatra, ahogy a bő, hosszú, színes szoknyájában körbe-körbe forog, mint gyemekkorom egyik játéka. Az is olyan szvíes volt, mint Friminka szoknyája, csak éppen a rózsák hiányoztak róla. Szép emlékek nagyon régről, és csak egy röpke pillanatra, hisz követem a hölgyemány a szekér belsejébe., közben a kutyám nevén gondolkodva.
- Nem, annyira nem kötődtem hozzá, mint te a macskáidhoz. Lényegében nem is az enyém volt, hanem a húgomé. Nem is igazán emlékszek a nevére, de morzsi, vagy picur, vagy valami hasonló lehetett.
ÁÁÁ na ez kicsúszott a számon. Már mindegy. Ha felfigyel rá, és felfog, majd adok valami kitérő választ. Vagy egyszerűen megkérem, hogy ne kérdezzen felőle.
Hát tényleg szépen hímez, az tény, de ennyi terítőt egy helyen szétrakni. Nekem egy kissé túlzás. Jó, nem illetem jelzővel, ne ijed meg. Vagy nem is tetted? ehhez képest az én vackom sokkal tágabb, és egyszerűbb. Valószínűleg ott meg Friminkának lennének hasonló megjegyzései, na. Az egyik terítő alól előkerül valami féle szekrény, amiben keresgélni kez a nő, s én, miútán a szűkös helyen valahogy le tudtam ülni, teljesen előre hejolva nézem őt. Minél jobban bújik befelé, én annál inkább előre hajlok, kicsit előrébb is csúszva. Csak akkor egyenesedek fel, mikor látom kifelé tolatni. Még a végén azt hinné, hogy szoknyája alá próbáltam belesni, ami ugyebár a ruhadarab hossza miatt sem lehetséges, na meg inkább arra vagyok kíváncsi nem téved-e el a szekrénye mélyén. Amint már velem szemben ül saját lábain a földön, vagyis a szekér alján, hatalmas erőfeszítésebe kerül, hogy fenn tudjam tartani azt a morcos külsőt. Mert kócos haját látva, kezében több féle itallal, ahogy ott ül.....
~Isteneim....nagyon mulattságos. De még ez is jól áll neki.~
De már csak azért sem nevethetek, mert még a végén sértésnek veszi, bár ez elég kétes. Valószínűleg inkább örülne neki, ha arcomon egy halvány mosolynál többet látna.
- Talán én a bornál maradnék, ha nem gond. De csak egy kis pohárral.
Próbálom jól érezni magam, de a macska, ami belibben itt az ajtóba kicsit idegesít, így nem tudok teljesen feloldódni. Talán a bor megteszi a hatását.
- Nem iszok sokat, mert ma még be akarok meni a városba. Szét akarok ott nézni, még nem voltam sehol sem. Ön járt már valahol az iskolán kívül a szigeten?
De, hogy minek, ekkor még én sem tudom. Elég érdekesen alakul a délutánom is, ha veszed a fáradságot, és elolvasod másik játékomat is, rájöhetsz, hogy miért is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Szept. 27 2009, 14:38

*Figyelmes beszélgetőtárs, annak ellenére, hogy kissé szelesnek tűnik időnként, odafigyel a másikra. Főleg most, hiszen szeretne minél többet megtudni Tayler-ről, így minden információ-morzsára figyel. Ezért történhet meg az is, hogy a húg említésére azonnal felkapja a fejét, de egyelőre nem mond semmit. Inkább megvárja míg végez a szekrényben és miután sikerült teljesen gyanútlanná tenni a férfit, akkor teszi fel a kérdését teljesen normális beszélgető hangnemben. Végül is ekkora kihagyás után ki számítana arra, hogy pont ebbe fog belekérdezni?*
- Tehát van egy húgod. Róla szívesebben mesélnél, mint magadról? *Kérdez rá, hiszen lényegében kiolthatatlan kíváncsisága van. Gyakran olyanba is beleüti az orrát, amibe nem kéne, főleg hogy ehhez még pletykás is kissé. Ez így halálos kombináció, de általában nem akar rosszat, csak néha rosszul sülnek el a dolgok.
A "rendelés" hallatán ránéz a borosüvegre, majd azt egy kicsit félre téve maga mellett, elkezdi szépen visszapakolni a többi italt, amit kivett. Persze ez azzal jár. hogy megint bele bújik lényegében a szekrénybe. Taylernek legalább lehet egy jó napja, hogy ilyen aspektusból láthat egy női hátsót, ráadásul pont Friminkáét.
Végül újra kitolat a tértágított szekrényből, majd szépen feltápászkodik a borosüveggel a kezében. Kicsit kócos, kicsit csapzott itt a nagy mászkálás után, de egyértelműen jól áll neki ez is.*
- Akkor viszont én is iszok egy kis bort. Végül is csak az ökör iszik magában. Mondjuk ez még jó bor is. Bár én nem nagyon értek hozzá. Tokaji. Az Magyarországon van. *Fogalma sincs, hogy mennyire van otthon a férfi a földrajzban, ezért osztotta meg ezt az információt. Egyébként ezt a bort még akkor kapta, mikor egy szőlésznek jósolt és ez volt érte a fizetség. Nem nagyon tudott ezzel mit kezdeni, de azt még ő is tudja, hogy az ottani bor az híres.
Épp egy másik szekrény felsőbb polcán matat poharak után és végül ki is vesz két borospoharat. Nagyon szép, egyedi poharak. Szereti az ilyen kis vackokat, mindent gyűjt, ami megtetszik neki. A szekrények nem véletlenül vannak tele kacatokkal.
Elővesz egy bornyitót is, majd pár másodperces nézegetés után, inkább üvegestül és nyitóstul odafordul a Taylerhez.*
- Kinyitnád? *Néz nagy szemekkel a másikra, hiszen ez igazán olyan férfi munka, ami egy nőnek nem is áll túl jól. Hagy maradjon az üvegnyitás fortélya csak a férfiaké. Ha a férfi elvállalja, akkor szépen átadja neki az üveget és a nyitót, majd a két poharat a kis asztalra helyezve, ő letelepedik oda, ahol az imént is ült, tehát a szekér padlójára, ahol egyébként szőnyeg van, szóval megfázni biztos nem fog.*
- Nem voltam még én itt sehol, de tervezem, hogy majd teszek egy kis körutat. Megismerem majd az embereket, de először inkább az iskolával legyek tisztában, mert ezzel kapcsolatban is vannak még homályos foltok. A másodikon például még egyáltalán nem voltam. Hatalmas ez az épület. *Nem esik nehezére hosszasan mesélni akármiről, csak azt nem szereti, ha huzamosabb ideig csak ő beszél, így most megadja a lehetőséget a további kérdezésre, hiszen Tayler feltűnően érdeklődő típusnak tűnik.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   

Vissza az elejére Go down
 

Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | www.sosblog.com