Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 20:26

*Elégedetten néz végig a kölykökön, hiszen a célt tökéletesen elérte. Mármint nem azt a célját, hogy ő legyen a bombanő, mert azt sikerült, hanem hogy elég rémisztő legyen. És úgy véli, hogy a gyerekek reakciói magukért beszélnek. Már csak azt kéne tudni, hogy most mi jön, mert arra még emlékszik a könyvből, hogy be kell öltözni, a frászt kell hozni mindenkire, de most vajon mi jön?
És el is hangzik a kérdés, amire fogalma sincs, hogy hogyan is kéne válaszolni. Még szerencse, hogy az ünnephez írt hozzávalókat begyűjtötte, így egy rakat csokit és cukrot szerzett be, de eddig nem értette, hogy mire kellenek. Most már azért leesik neki, amikor ránéz a diákok kezében tartott tasakokra. Viszont nem működik ám ez ilyen egyszerűen, hiszen kíváncsisága nem hagyja, hogy ilyen egyszerűen menjen a dolog.*
- Mi lesz ha csínyt mondok? *Igyekszik mindezt emelkedett stílusban mondani, mint ahogy az egyik kedvenc filmszereplője, Morticia, akinek a bőrét most magára húzta. Mármint, ezt képletesen. De azért az ajtó mellett álló komód felé nyúl, ahova lepakolta a hadseregnek is elég édességet és úgy tálastul a karjába veszi. Még nem nyújtja feléjük, kíváncsi a válaszra. Két kezével tartja a tálat és a csípőjének támasztja. Igyekszik főúri kecsességgel mozogni, ami különösebben nem esik nehezére, csak a ruhájáról lelógó cafatok kezdik kicsit zavarni már, de sebaj, ennyi áldozatot megér az ünnep.
Macskás mosollyal néz a két diákra, egyik szépen feketével kihúzott szemöldökét kissé felvonja, hogy akkor most mi lesz. Végül is az első Halloween-je, így muszáj mindent letesztelnie.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefán Adrián
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : EGO
Hozzászólások : 255
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 21:39

Azért az valóban elgondolkodtató, hogy mi van, ha csínyelniük kell. Igazából ezt az esetet ő nem vette számításba. Sőt, nem is szívesen talál ki olyat, amivel talán kivívhatja a tanárok nem tetszését. Nem mintha pedálka fiúka lenne, inkább mert tudja, hogy innen nincs más lehetősége. Vagy itt marad, vagy mehet más merre. Pár ötlet végigfut az agyán, de mindössze ennyi. Egyiket sem veszi nagyon számításba.
- Azt nem árulhatjuk el, különben felkészülne rá, és már nem lenne csíny. - igyekszik rövidre zárni, egy béna kis mondattal.
- Szóóóval, csokit vagy csínyt?! És, ha lehetne... egy egész kar nevében jöttünk. - mondja egy félrehúzott mosollyal, amitől teljesen kisfiússá válik az arcberendezése.

//Bocsi a rövidért, siettem és mert egyebek...//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 21:46

A kérdés kicsit meglep, hisz ki is mondaná el, hogy miféle csínyt is tervez, éppen annak, aki az áldozata lenne? Na meg nekem még nem is igazán alakult ki a fejemben megfelelő gonoszkodás. Azonban nem féltem és a Farkasomat...kitalál ő valamit, ha nem kapunk csokit. Tehát a meglepett arcot felválltja egy magabiztos, és várom mit is mond Adrián. Majd csak ezek után fűzök még hozzá pár szót.
- Arról szerintem nem kell a tanárnőt felvilágosítanunk. Legyen a mi titkunk.
Fülig érő szájjal lesem hol a nőt, hol a fiút, majd várom, hogy most mii is lesz a válasz. Talán nem kapunk csokit, ami egy jó mókának igérkezik még a későbbiekben Adriánnal. "Reszkessen a tanárnő..jön az elvetemült Kriszty, ráadásul egy farkas segíti a csínytevésben. de vajon mire készülnek? Mit fognak elkövetni a hölgyemény ellen? Összedugják ők a fejüket, hogy valami okosat kitaláljanak."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 22:04

*És még el sem mondják neki, hogy milyen csín lenne, ha lenne. Milyen halloween az ilyen? Pedig olyan lelkes volt, akár egy csíny áldozata is szívesen lett volna, de akkor nem kéne édességet adnia. Na, nem azért vásárolta fel az édességboltot, hogy most csak úgy elzavarja a kölyköket. Most kifogtak rajta, látszik is arcán, hogy kifejezetten tanácstalan, majd végül engedékenyen elmosolyodik.*
- Na jó ordas, meggyőztél. Négy marékkal! *Adja ki az utasítást is, már kevésbé emelkedett stílusban, mint amennyire az általa játszott karakterhez menne, de így azért már jóval vidámabb a hangvétele. és persze a gyerekek felé nyújtja a tálat, remélhetőleg eleget tesznek a "parancsnak", bár hogy a négy marékot fejenként, vagy összesen értette az rejtély. Bár ezen azért úgy érzi, hogy nem árt korrigálnia, biztos, ami biztos alapon.*
- Fejenként. *De ezt csak akkor közli, ha már a két marék megvolt mind a két gyereknek. Amolyan ráadás, amiért így itt tartotta őket, pedig ha akarnak lesz, akkor minden bizonnyal még mennek is majd megosztani a többiekkel...vagy nem. Ezt neki már éppenséggel nem kell tudnia és nem is fogja megtudni. Már csak arra kellene rájönnie, hogy ilyenkor mit illik még mondani. Végül is a lényegen túl vannak, megvolt a csoki, cukor, minden, most már nincs más hátra, mint a búcsú. Fejét ismét felszegi, ahogy ez egy igazi Morticiához illik.*
- Rémes estét. *Köszön emelkedett stílusban, majd szép lassan csukja be az ajtót, hogy a nyikorgását még élvezhessék a fiatalok. Holnap mindenképp meg kell olajoznia, de ma tökéletes. Majd szépen ledobja magát elégedetten az ágyára és maga elé vesz néhány csokit, cukrot, ellesz ő este, nem kell félteni.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 22:21

Markolni? Ez jó jel....Így már mindenkinek elég lesz az édesség. Különösen, hogy fejenként négyszer markolhatunk.
-Adrián, neked nagyobb a kezed...markolj helyettesm is.
Suttogom közel hejolva a fiúhoz, Egy puszinak álcázva a susogást, vagy talán tényleg kap egyet? Ki tudja.... mikor már telepakolta a kosarat közösen elköszönünk a tanárnőtől, szinte kórusként hangoztatva szavainkat.
- Köszönjük szépen, és önnek is rémes estét!
Nincs más hátra, mint előre. Most már nyomás a bálba, mert így is késésben vagyunk. De legalább egy halom édességgel érkezhetünk meg a fura jelmezekben. Tehát lehátrálunk a lépcsőkön, és elsietünk együtt.


//Köszönjük szépen a játékot:)//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 22:24

Hosszú léptekkel igyekszek átvágni a parkon, miután kiléptem az erdő sűrűjéből. Nem túl messze egy farkast látok elfutni, aki mintha Piroskát kergetné...hogy mire nem képesek a fiatalok. A Pilluamuleto dísztermébe igyekszek, s ahogy haladok a fénylő füvön egyre inkább késztetést érzek arra, hogy bekopogjak Friminka ajtaján. Talán itthon találom, talán nem, de egy próbát megér. Bár az is előfordulhat, hogy meglepettségében egy pofonnal fogja jutalmazni hirtelen jött ötletemet. Minden esetre susogó, hosszú kabátomat kicsit megigazítom, gallérját felhajtom, beletúrok mindig borzos hajamba. A lépcső aljához érve egy kicsit kedvesebb vonásokat varázsolok arcomra, ami kivételesen frissen borotvált, majd kopogok, s ha nyílik az ajtó magabiztos kérdést teszek fel. Bár lehet nem is rám számít, és ki sem nyitja az ajtót, de megvárom, míg meglepettségéből magához tér.
-Szép estét drága hölgyem, meghívhatom egy jelmezbálba, a Pilluamuleto dísztermébe?
Apró biccentéssel köszöntöm, s kíváncsian várom a válaszát, miközben finoman, alg észrevehetően végignézek rajta, s ha az a jelmez van rajta, ami eddig, belül még füttyentek is egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 22:53

*Nagyon jól elheverészik, elégedett magával, hogy legalább két diákot meglephetett, így az ünnep alkalmából. nagyon jól elszórakozik a cukros papírral, amikor is megint kopog valaki. Először rögtön arra gondol, hogy a két diák jön repetázni, hiszen kinek jutna még eszébe ilyenkor meglátogatni őt. Na jó, az is felmerül benne, hogy esetleg más diák jön szintén csokiért, de még úgyis van rendeget. Így szépen feltápászkodik, a színészkedés újra indul, nagyon lelkes ám.
Ismét emelt fővel nyitja ki az ajtót, ugyanabban a Morticia jelmezben, amiben nem is olyan rég a két pillus diákot fogadta, de most magához veszi rögtön a tálat is. Már egész gyakorlottnak érzi magát a csokiosztogatás után.
Az ajtó lassan nyílik, jön ki a füst, mint az előbb és a nyikorgás is megvan. Meg is jelenik az ajtóban Friminka viszont most rajta van a meglepődés sora. Erre nem számított, nem is tudja hirtelen mire vélni, így a jól begyakorolt emelkedett tekintet is átvált nagyon gyorsan meglepettbe. Szépen kihúzott szemöldökei kedélyesen felszaladnak.*
- Szervusz. Oh... csokit? *Tartja a férfi felé a tálat, de persze tökéletesen hallotta a meghívást, de hirtelen nem tud mit mondani rá. Így az áthidaló megoldást választja. Addig is van ideje kicsit jobban végigszemlélni Taylert. El is könyveli magában, hogy kifejezetten jól áll neki a maskara, viszont a meghívást sajnos vissza kell utasítania.*
- Sajnálom Tayler, de nemet kell mondanom. De nem miattad. Csak karvezető lettem és ha bulizhatnékom van, akkor inkább nekik szervezek valamit. Nem lenne fair, hogy csak így nélkülük elmegyek szórakozni más karok bulijaira. Ugye nincs harag? *Tényleg kiolvasható a szemeiből, hogy sajnálja a dolgot, de megvan róla győződve arról, amit mondott. Azért egy kedves mosollyal jutalmazza a férfit, a nem éppen a tálat tartó kezét meg ráteszi a vállára, hiszen úgyis a lépcsőn áll, így nem kell ezért ágaskodnia.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Okt. 31 2009, 23:25

Hideg zuhany? Nem, az azért nem ért, hisz erre is számítottam. Bár elég gyenge kifogásnak érzem azt, amit Friminka mond, hisz nem jegyezte el magát a karral, csak vezeti, és ha jól hallottam most szervezettt nekik egy pizsibulit. Na de az ő dolga...semmi közöm hozzá, hogy pontosan miért utasított vissza egy ártatlan meghívást. Minden bizonnyal van valakije, és nem akar félrelépni. Bár félrelépésnek egy báli meghívást még nem lehet nevezni.
- Őszintén szólva nem értek egyet, de természetesen elfogadom. Elnézését kérem, hogy zavarni merészeltem...További kellemes estét kívánok önnek.
A vállamra tett kezét megfogom, s egy csókot lehelek rá, majd egy gyors biccentés után elindulok lefelé.....és a parkon keresztül viharozva, az eddiginél is morcosabban haladok. Nem baj, illeni fog legalább a jelmezemhez. Olyan leszek, mint aki épp most gyilkolt meg valakit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 00:20

*Gyenge indok, ez tény, ő is tisztában van vele, de jobb most nem telik tőle. Erre nem számított és nagy meglepetésében csak ezt tudta kitalálni. Nem akarja folytatni Tayler ámítását, mert megkedvelte a férfit, és nem szívesen ejtené pofára. Még a végén kellemetlenül érezné magát miatta, ami egyébként úgy nagy általánosságban nem szokott megesni. Eddig hozzá volt szokva, hogy nem kellett egy helyen sokáig maradnia, és általában a legtöbb férfival a második találkozóra már nem került sor. Hát, ez most nem így van és így már egész rossz érzés is.
Ez a kézcsók is elég rideg véleménye szerint, most nem is örül neki különösebben, mint legutóbb, mert akkor azért legyezgette a hiúságát. Most legfeljebb a bűntudatát legyezgeti, aminek létezéséről eddig nem is nagyon tudott.*
- Neked is... *Teljesen tanácstalan arccal néz a férfi után, szinte már kétségbeesetten. Általában mindig tudja mikor mit kell mondani, de ilyen helyzetben még tényleg nem volt. Rossz látni, ahogy a férfi dühösen megindul a parkon keresztül. Nagyon bízik benne, hogy ez így biztos jobb lesz. Végül is jobb azelőtt abbahagyni valamit, mielőtt érdemben elkezdődne, főleg, ha az a valami párkapcsolat. Egyáltalán nem híve, ő ennél sokkal szabadabb. És bízik benne, hogy a döntése helyes volt. Behajtja az ajtót és eltűnődve figyeli az ajtórésen át a befelé haladó férfit, amint eltűnik. Majd sóhajt egyet és az ajtó zárja kattan egyet. Most már biztos, hogy addig nem tágít a csokis táltól, amíg az ki nem ürül.*
- Hülye...igen, az vagy...nem vagy normális... *Minden egyes bon-bon után van egy jó szava, nagyon jól elsértegeti magát, de különösebben nem látszik rajta, hogy ki lenne bukva, csak éppen mélyen elgondolkozik. Sikerült nyugtalan éjszakát szerezni neki.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 11:41

Talán elmúlt már két óra is...éjszaka. Most kavarodtam ki a bálról, ahol nem igazán foglalkoztam az este történtekkel. Most azonban, hogy egyedül kilépek a park csendjébe, s elindulok az erdő felé elgondolkodok. Jól is esik lényegében kicsit a magány, s a már őszies hűs sem rémiszt vissza attól, hogy leüljek a parkban. Valahonnan a zsebem mélyéről előkerül egy doboz cigaretta is, amiből kipöckölök egy szálat, gyúfát kotozok elő hozzá, és rágyújtok. Nem, nem dohányzok...általában nem. De most jólesően pöfékelem el azt az egy szálat, nyugodtsággal áraszva el lelkemet, miközben kifújom a füskarikákat.
Nem mondtam volna még? Éppen Friminka kocsijával szemben ülök, s bámulok a sötétben is látható körvonalait.
~A játékot még nem zártuk le kisasszony! ~
Elreptetem a csikket, nem törődve most azzal sem, hogy ezt nem igazán így kellene. Kabátom hosszú zsebéből előveszem, pálcámat, és egy barackvigrág színű gerberát varázsolok elő. Felállok és elindulok a kocsi felé. Lassan, nagyon halkan az ajtó elé teszem, úgy, hogy sem a macsekok, sem pedig Friminka ne léphessen rá, még véletlenül sem. Majd elsétálok.
Ha a hölgy felveszi a virágot meglepetés éri, hisz az el van bájolva. Úgy érzékelheti, hogy ott állok mellette, érzi arcvizem illatát, kezemnek lágy érintését, amint végisimítom selymesen puha arcát. Hallja ércesen búgó, halk hangomat, amint fülébe suttogok, miközben apró puszit lehelek arcára. Nem sok az, amit mondok, nem is az a lényeg, hogy mit is hall, csak az a fontos, ahogy hallja. De talán az is amit....
- Ne haragudj rám!
Hogy nincs is miért haragudnia, hogy nem bántottam meg most nem érdekel, szeretném ha tudná, hogy nem is volt szándékomban lelki világába taposni meghívásommal, s hogy meggondolatlanul törtem rá, előzetes megbeszélés nélkül. De hogy ezzel most mi is a szándékom, hogy én is csak játszom-e vele, mint macska az egérrel, vagy komolyabb a szándékom, az nem derül ki, és nem is fog még egy ideig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 12:31

*Hajnalodik, legalább is szép lassan fény kúszik fel az ég aljára, hogy átvegye a sötétség helyét. Ez talán a reggel legszebb pillanata, minden bizonnyal a legszebbek ilyenkor ébrednek fel, hogy szembesülhessenek a hozzájuk hasonló természetes gyönyörűséggel. Így szinte már törvényszerű, hogy az udvaron, a szekerében szendergő természetes szépség is felkeljen és új napnak nézzen elébe. Nyugodt éjszakája volt, semmi nesz nem zavarta álmát. A tegnap este emlékeit módszeresen kitörölte gondolataiból, így teljesen kipihenten kel ki az ágyából rőt hálóingjében. Haja kócos, kissé álmatagnak hat, de rá így is tökéletesen igaz, hogy aki szép, az reggel is szép.
Mezítláb evickél ki az ágyból és tesz fel vizet forralni, hogy teát főzzön, majd szépen az ajtó felé veszi az irányt, hogy kitárja, körbenézzen. Szélesre tárja az ajtót, körbenéz a horizonton, mélyen teleszívja tüdejét a friss, szinte még csípős, hideg levegőből, majd már fordulna is vissza, amikor is tekintete lesiklik a lépcsőre. Nem, a macskán posztoló macskáját veszi ám észre, aki valószínűleg elsők közt tért vissza az éjszakai vadászatáról, hanem a virágot. Nagynénje virágkötő volt, és mivel kislánykorában körülötte is sokat legyeskedett, ezért azonnal felismeri, hogy gerbera. Szereti, bár ő a legtöbb növénnyel így van, szóval ilyen téren nem nehéz a kedvére tenni. Viszont először kifejezetten meglepi a dolog, körbe is néz ott az ajtóban állva, hátha lát valakit, aki esetleg a virág tulajdonosa lehet. De senki. Végül is, ha valaki ide tette, akkor biztos neki szánták. Lelépdel a lépcsőn és lehajol a virágért. Viszont, ahogy felegyenesedik, szinte megdermednek arcizmai. Nem tudja mire vélni ezt az illatot...érzést...majd jön az a pár szó is. Így már azonnal összeáll a kép.
Viszont ahelyett, hogy elégedett mosollyal nyugtázná a dolgot, nem éppen a kívánt reakciót váltja ki belőle. Alsó ajkába harap és elnéz arrafelé, amerre Tayler lakhelyét sejti. Majd a bizonytalanság vonásai megkeményednek. Ő abban a hitben élt, hogy tegnap lezárta ezt a dolgot, még ha kellemetlenül is esett neki, erre a férfi nem hagyja, hogy ilyen könnyen elfelejtse. Viszont álláspontja mit sem változott a tegnaphoz képest. Most valahogy nem tudja értékelni ezt a gesztust, pedig legbelül minden bizonnyal örül neki, de nem mutatja ki.*
- Ügyes. *Jegyzi meg halkan, leginkább csak magának, majd egész egyszerűen leteszi a növényt a lépcső mellé. Ott tökéletes helye lesz. Már tegnap meghozta a döntést, amin bizony nem hajlandó változtatni. Nem jellemző rá a bizonytalanság és mindig ő irányítja a szálakat. Nem fog ellágyulni.
majd fordul egyet, becsukja maga mögött az ajtót és ezzel lezártnak tekinti a mai reggel ilyetén eseményeit is.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 15:05

Bár borús időt jósolnak mára, én azért reménykedek abban, hogy pár pillanatra kipillant a nap. Na nem magam miatt, hisz én jól elvagyok a sötét fellegek alatt, különösen, hogy az erdőben nem is nagyon látni az eget. De mennyivel nagyobb az esélye annak, hogy egy szép nő szép időben kijöjjön rejtekéből, mint borúsabb napokon?
Kiváncsiságom kihoz ide megint a parkba. Fürkészem, hogy vajon a virágomat megtalálta-e az, akinek szántam. S amint kikecmergek az erdőből a tegnap esti kabátomban, közeledek is Friminka szekeréhez. Nem megyek túl közel, minek is menék...Nem akarok most bemenni, úgyan minek tenném. Azzal csak elrontanék mindent. Frissen serkenő bajszom alatt bazsalygok, mikor látom, hogy a virág nem úgy van már, ahogy azt ott hagytam az este.
~Szóval megtaláltad...~
A hosszú kabátomat, amit valamiért nagyon megszerettem, egyik oldalt hátrahajtom, hogy farmerem farzsebéből ki tudjam venni a cigarettát, ami már este is előkerült.
~A fene egye meg...rászokok a cigire e miatt a nő miatt.~
Rágyújtok, bele is szívok pár slukkot, miközben letelepedek oda, ahol már éjjel is elidőztem egy kicsit. Keresztül teszem jobb lábamat bal térdemen, csizmám sarkantyúja kis híjján megböki azt. Teljes nyugalommal nézelődök, figyelem az itt elhaladó diákokat, de szemem sarkából lesem a szekeret is, mely most elég távol esik tőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 15:54

*Egész eddig még kellemesen telt a délelőttje, hiszen nem tartott sokáig, míg túltette magát a reggeli megdöbbenésén. Nézegette a diákok kartonjait, összeszámolta, hogy melyik évfolyamon mennyien lesznek, akik az órájára járnak, igyekezett előre tervezgetni. Viszont nem lehet egész nap bezárkózva a lakhelyére, hiszen ez kifejezetten ütközik a túlzott szabadságérzetével. Legalább egy kicsit ki kellene mennie a friss levegőre. Nem gondolkozik túl sokat, mire döntésre jut. Felkapja hát a mellette doromboló macsekot és megjelenik a szekér ajtajában.
Már reggel óta persze felöltözött rendesen, tehát most éppen egy citromsárga, hímzett szoknya és egy ugyancsak sárga árnyalatú blúz van rajta. Immár egy topán is van a lábán, hiszen neki is be kell látnia, hogy nincs meleg. Mondjuk az inkább illik be balettcipőnek, viszont legalább nem mezítláb bóklászik. Egy zöld kendőt most csak a vállára terített lazán, hogy azért mégis legyen rajta némi kiegészítő.
Egy por szürke macskával jelenik meg hát a szekér ajtajában, egy pillantást sem vet a lent heverő virágra, inkább az udvart szemléli, miközben a lépcsőn puhán lépdel lefelé. Először észre sem veszi a vele pont szemben ülő férfit, majd persze felismerésre jut és az állandó mosoly, le is lohad egy pillanatra. Nem tart sokáig, mert immár újra mosolyogva indul meg...a férfi felé. Persze macskástul.*
- Szép napot Owain professzor! Ön is kijött levegőzni? *Köszönti vidáman, úgy mintha az ég egy adta semmi nem történt volna. Egész egyszerűen üdvözli a kollégáját, de tőle a magázás szinte már furcsán hat. Ő senkit nem magáz, így ez már szinte sértéssel ér fel, hiába mosolyog kedvesen. Nála már az fura, hogy ha teljesen normálisan, tanárnőhöz méltón viselkedik. Meg is áll pár lépésre a padon ücsörgő férfitól, az elégedett macsek fejét vakargatva.*
- Képzelje, azt hiszem lehet egy titkos hódolóm, ugyanis reggel találtam valami virágot a lépcsőmön. Biztos valamelyik diák szórakozik, ugye ön is így véli? *Előveszi színészi képességeit is ehhez a kis szerephez és eljátssza a normális tanárnőt. Viszont igyekszik ennek a virágos dolognak elég kis jelentőséget tulajdonítani, hiszen olyan "ez is történt" stílusban beszél róla, amolyan apró érdekességként. Reméli Tayler tökéletesen megérti a célzást. Ennél konkrétabban már úgysem fog fogalmazni. Vagyis nem szeretne... Ő ezt a témát már lezárta magában, már csak a férfiig kell eljuttatni ezt valahogy.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 16:36

Eljutott az már régen....Vagyis nem annyira, hisz még nem telt el egy nap azóta, hogy kosarat kapott meghívásom. De jól esik ám az, hogy egy kicsit piszkálhatom őt, ha már így jártam. Így egyre érdekesebbnek igérkeznek az együtt eltöltendő Rúnamágia órák.
Amint közelebb jön hozzám, s köszönt engem, gyorsan beoltom a cigarettámat, felállok, s közelebb lépve hozzá kezet csókolok neki. Ez tőlem akkor is jár, ha nem igazán van kedvemre a hangvétele. Hisz érzem jól, hogy ironizál. Én is előszeretettel használom, s most be is fogom vetni, ahogy színészi képességeimet is előszedem a kabát zsebéből.
- Őnnek is szép napot Friminka. Nem levegőzni jöttem, abban van részem a saját kunyhóm mellett is.
Mogorvaságomhoz párosul egy félmosoly, egy olyan fura, groteszk mosoly. Belül szinte kacagok, ahogy egy diák hódolóról beszél. Isten mentsen meg minden diákot a hozzá hasonlatos, fondorlatos nőszemélyektől. Összetörik ők a férfiak szívét, ha hagyják. Tudom milyen ez, volt már benne részem. Törték is össze a szívem, s nekem is sikerült ezt megtennem mással.
- Óóóó, és nem sejti ki is lehet az illető?
Persze, hogy sejti, nem is sejti, tudja. Hisz meg kellett ismernie a hangomat. Volt már része benne, hogy oly közelről érzékelje.
- Viszont ha már kijött, lenne egy kérdésem önhöz. Ha nem a pillus bálba hívom, hanem egy kakaóra, akkor is elutasít?
A választ sejtem, és nem is fog meglepni, de már csak bosszantás képpen is felteszem. S miközben szememet a macskáján tartom, egy sétára is meginvitálom.
- Ha úgy tartja kedve tartson velem....
Az a bosszantó, de most őszinte mosoly ott vicsirít az arcomon. Kedvesen beszélek, gorombaság sincs mély hangomban, ami már nagy szó....és valahol a magázódását akarom ezzel viszonozni. Olyan kedves leszek vele, amilyen még eddig talán senkivel, de ez csak a látszat, hisz hangomban ott lapul a kisördög, az irónia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 18:16

*Reggel óta készül a beszédre, már minden lehetőséget számba vett, milyen kifogással adhatja vissza a jelvényt, ha már sajátságos módon fogadta Samuelt is a parkban. Nem kötötték ki, hogy vigyorogni kell, ahogy azt sem, csak és kizárólag sablon dumát ereszthet el. Azt ugyan még nem fogta fel, a srác miért örül ennyire a sárkány címeres karnak, mivel ő maga menekülne onnan, ha hagynák. Friminka merénylete hatásos, de máris belefáradt, hiszen nem ő a legalkamasabb arra a feladatra, hogy hatalmas óvációval és mindenkit szeretek, jaj de jó, hogy te is itt vagy pofával fogadjon bárkit is. Már elképzelni is igen abszurd, így vigyorogva közelít a nő lakrészéhez. Tervei szerint a kocsi mögött még egy jointot is elszívhat, elég takarást biztosít. Egyelőre a cigarettával van elfoglalva, azt szívja élvezettel. Aztán megtorpan, a látvány önmagáért beszél.*

-Nézd csak, Francis! Friminka virágott kapott a cowboytól? Zseniális. Minő romantika.

*Halkan felnevet, miután szemrevételezte a terepet, így a virág sem kerülte el a figyelmét, ahogy a kettős sem. Mivel nincs láthatatlanná tévő köpönyege, csak a saját feketéje, így nem igazán próbál eltűnni, nagy valószínűséggel Friminka már rég kiszúrta. A jointot letesz, mégsem alkalmas az időpont arra, hogy most gyújtsa meg. A terve pedig máris dugába dől, mégsem fog Owain előtt vitába szállni a proffal, aztán ki tudja? Minden megeshet és megtörténhet. Kifújja a füstöt, lassan indul el a kettős felé, legfeljebb ha zavar, azt már a testbeszédekből is érteni fogja, és természetesen azonnal távozik. Egyelőre nem tapasztal ilyesmit, így nem áll meg, csak akkor, amikor odaér.*

-Jó napot, Friminka, Owain professzor! Zavarok?

*Egy mosoly bujkál a szája szélén, hogy mire gondol, az ebből levágható. Magánügynek tartja, nem fog megbotránkozni, ha elküldik, és akkor sem, ha esetleg kiderül, nem járt messze az igazságtól. Mindenkinek van magánélete, és zárt közösségben előfordul az ilyesmi. A jelvényért nyúl, amit a zsebében cipelt idáig valahol a joint mellett, egyelőre még nem veszi ki, vár.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 18:50

*A kézcsókot már rutinosan fogadja a férfitól, különösebben nem lepi meg a dolog, hiszen ez Taylernél olyan általános köszönési forma. Azért az pozitív, hogy nem nagyon mutatja ki, hogy szálka lenne a szemében a múlt este, vagy éppen a növény sorsa a lépcső mellett. Úgy fest tökéletesen tud olvasni a jelekből, legalább is Friminka szeretné ezt gondolni.
A válaszra, csak kérdőn felhúzza szép ívű szemöldökeit és úgy néz, halvány mosollyal a férfira. Bizony, hogy kíváncsi rá, hogy akkor miért pont itt ölti az idejét a professzor. Persze egy sejtése van, de azt egyszerűen elhessegeti, biztos van más racionális ok, aminek semmi köze semmilyen érzelmekhez.
A következő kérdésre, kissé elgondolkozik, vagy csak játssza, hogy különösebben kell törnie a fejét azon, hogy ki is küldhette azt a virágot. Végül kissé feljebb emeli a karjában lévő macskát és hozzá szól.*
- Te tudod, hogy ki lehetett? Nem? Hát, nem tudjuk. *Néz végül fel Taylerre, úgy fest eljátszogat ő. Az más kérdés, hogy az a megbűvölt virág, azért kifejezetten mély benyomást tett rá, de akkor is tartja magát ahhoz, amit elhatározott...egyelőre. Szóval addig a színészkedés is marad.
És akkor megint meginvitálja őt a férfi. Most már ideje lenne vele egyenesen beszélni, mert már őt kezdi zavarni, hogy Tayler ennyire rámenős. Eddigi mosolya eltűnik, úgy fest most komolyan szándékozik beszélni.*
- Tayler... én... áh szervusz Noel. *A fiú a legjobbkor jött és becsszó, hogy ő nem figyelte, hogy ki ólálkodik a szekere körül, így most a meglepetés erejével éri az, hogy megjelenik a fiú, viszont máris ott van egy széles mosoly az arcán. A diákoknak nem kell tudniuk semmi ilyesmiről, amit most szeretett volna megbeszélni Taylerrel. Az a legjobb, ha játssza az önfeledt tanárnőt. Úgyis utál komolykodni, azt a lelki állapotot nem érzi annyira magáénak.*
- Egyáltalán nem zavarsz. Owain professzorral épp a tanmenetről beszélgettünk. Mondd csak...jah, bemutatom Fricit. *Nehogy már elfelejtse a kezében lévő macskát bemutatni, akinek még integet is a mancsával a fiú felé, az állat meg unottan tűri. Jobb volt azért az, amikor a gazdi inkább a fülét vakargatta.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 20:13

Szóval Friminka szerint ha egyenesen rákérdezünk valamire, az rámenősség. Ha tudná ő azt, hogy milyen vagyok, ha minden áron meg akarok szerezni valamit, akkor nem gondolna ilyeneket. De ez most szíve joga, azt gondol rólam, amit akar. Nem sokat tehetek az ellen, hogy lenézzen, megvessen ha úgy tartja kedve.
A macska minden bizonnyal sokkal okosabb mindannyiónknál, hisz ő csak megy az ösztönei után. Talán nekem is ezt kellene tennem? Talán nem egy meghívással, bókokkal, virágokkal kellett volna kezdenem? Ha nem így teszek talán már régen tovább léptünk volna a szenvedés eme formáján, ahol egyik féél sem igazán tudja eldönteni, hogy pontosan mit is akar a másiktól...és akkor még oka is lenne arra, hogy rámenősnek nevezzen.
Szeretném végighallgatni, hogy hogyan küld el a fenébe, de Noel éppen rosszkor van rossz helyen, így csak azt hallgathatom, hogy Friminka milyen átlátszó eltereléssel akar élni. Most őszintén...teljesen hülyének nézi ezt a fiút? Vagy engem akar még ezel is bosszantani? Csoda ezek után, hogy az a fura mosoly is eltünik az arcomról? Mogorván szólalok meg, köszöntve a fiút, aki remélhetőleg ismer már annyira, hogy tudja, gorombaságom nem neki szól.
- Szép napot Noel. Nem zavarsz.
~Ezek szerint nem...~

Rúnamágia....szép lesz ez így. Erősen gondolkodóba estem, hogy együtt tartsunk e órát ezek után is, vagy inkább váltva egymást. Figyelmesen hallgatom végig amit Friminka mond, majd a fiúhoz fordulok.
- Ha szeretnél karvezetőddel négyszemközt beszélni én el is megyek. Azt hiszem mi lezárhatjuk a beszélgetésünket.
Rápillantok Friminkára. Nem kell már zavarodott magyarázkodásba bonyolódnia. Nem kell azon törnie a fejét, hogy hogyan koptasson le. Ez pont elég volt ahhoz, hogy megbizonyosodjak arról, amit eddig is sejtettem...magasról lenézi azt, aki kedves akar lenni vele. csak az érdekli igazán, akit könnyedén meg tud hódítani, s ha az irányítást bizonytalnnak érzi, ha nem biztos benne, hogy fölényben tud maradni, meghátrál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 20:56

*Elég a kettősre pillantania ahhoz, hogy tudja, márpedig rosszkor érkezett. Nem kell a szabadkozás, nem kell a rizsa, arra nincs szüksége, bár meg kell hagyni, eszébe sem jutott, hogy esetleg pont megzavar valamit. A macskára siklik a tekintete, morbid, ahogy Friminka integet a mancsával, szerencsétlen állat. Bár a közömbössége azt mutatja, ezzel az erővel el is engedhette volna, hogy földet érjen, az sem zavarta volna különösebben. Mivel nem egy szívbajos kölyök, így a mentegetőzésekre elvigyorodik, tényleg hülyének nézik. A vak is látja, mi történt éppen, a virág is árulkodó, ő pedig már rég lejött a falvédőről.*

-A virág el fog hervadni, ha nem teszed vízbe. Akárki hozta, van ízlése. ~Most tényleg azt hiszi, ezt beveszem? Ennyire nem vagyok kölyök azért, szinte ordít róla, zavarban van. Beletenyereltem, a fene se gondolta, hogy romantikáznak... a maguk módján.~

*Bök a fejével a lépcső felé, ahol még mindig az a szerencsétlen hever. Felmérte mér, mi a helyzet. Roppant jól szórakozik a válaszokon, Owain mogorvasága jelzi, Friminka kitért mindenféle válasz elől, akármi volt a kérdés. Sosem értette a nőket, nem mintha túlzottan foglalkozott volna velük, de azt megtanulta, kitérésben, témaváltásban profik, csak arra ne kelljen válaszolni, amire kell. Valahol örül annak, hogy nem nőnek született, illetve annak is, hogy nem nagyon érdeklődik irántuk, de hát ha egyszer elfoglalt, nem is lehet másként.*

-Elnézést, nem akartam rosszkor érkezni, ha tudom... visszafordulok onnan. Nem, professzor, nem szükséges négyszemközt, csak ezt akartam visszaadni Friminkának. Nem nekem való ez, és... abban maradtunk, a tanárom, de nem a karvezetőm. Maradjon csak, én hamar végzek.

*Egy kaján vigyorral az arcán fordul Owain felé, majd így nyújtja a nőnek a jelvényt, amit időközben előhalászott a zsebéből és várja, hogy elvegyék tőle. Ahogy érzi, igencsak fagyos lett a hangulat, ami nem jó jel. Friminkára pillant, a szeme mosolyog helyette is, de nem kérdez, csak figyeli a másikat. Miért nem tud határozott választ adni, miért nem mondja ki, amit gondol? Nem ő fogja megfejteni a női lelket, és nem is az ő dolga, ami Owain és közte történik, vagy történt. Bár ha őt megkérdeznék, akkor minden bizonnyal azt mondaná, Friminka nem normális, ha visszautasítja a fickót. Persze nem ad hangot ennek, mégis milyen jogon szólna ő bele bármibe is.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 21:37

*Most eléggé két tűz közé szorult, hiszen itt van az a férfi, akivel játszadozott és most gőze sincs mit akar, mert hogy egyre inkább kezd elbizonytalanodni azon elhatározásában, hogy nem akar ő itt semmit senkitől. És itt van a diákja, akivel nagyon szeret beszélgetni, de valahogy nem annyira alkalmas, mint amennyire látszik...vagy szeretné, hogy látszódjon. Általában minidig ura annak a helyzetnek, ami éppen van, viszont most azt se tudja hova kapjon.*
- Vízbe? Persze, oda akartam. Hát, igen, szeretem a gerberát... *Ha csak Noel lenne itt, akkor tökéletesen elégedett lenne a válaszával, ami épen, hogy Tayler jelenléte miatt kissé zavartra sikeredett, ami egyébként rá nem jellemző. Viszont így elárulja, hogy tökéletesen tudja milyen növényt kapott, nem csak odébb rúgta. Görcsösen vakargatja, immár újra a macska füle tövét, erre meg Tayler a távozást szorgalmazza. Na, azt már nem. Mindenki maradjon csak szépen egy helyen, hogy sorban mindenkivel "el tudjon bánni".
Jelentőségteljes pillantást villant a férfi felé, az se lenne árulkodóbb a nézésnél, ha hangosan rákiáltana, hogy "Nem!". Bizony, akkor is megoldja ezt a helyzetet. Erre most még Noel is jön azzal a jelvénnyel, pedig ezt már egyszer megbeszélték.*
- Noel, nem. Nem veszem vissza. Nálad alkalmasabb személyt keresve sem találhattam volna. Tegyél még egy próbát...kérlek. Mondjuk...ha egy hónap múlva is azt mondod, hogy ez neked nem megy, vagy épen a felelőség rettent meg, akkor visszaveszem, de még nem. Jó? *Nem fog ilyen könnyen elveszíteni egy ilyen megbízható prefektust, az biztos. Könyörögni nem fog, de a tekintetéből kiolvasható, hogy tényleg nagyon szeretné, hogy Noel tegyen még egy próbát. Végül is veszítenivalója nincs.
Ha Tayler megkísérelne odébb araszolni, amíg ő beszélget Noellel, akkor egész egyszerűen utána nyúl és a kabátjánál fogva igyekszik visszahúzni, de mindezt úgy, hogy közben Noelt figyeli, hogy milyen választ kap. Persze lecibálni nem fogja róla, csak jelzésértékűen. Nem menekül itt meg senki előle. Persze, ha mégis marad, akkor marad. Friminka most Noellel foglalkozik.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 23:11

Hehe...most mit gondol rólam ez a nő? Megijedek attól, hogy ő csúnyán néz rám? Most sírjak, vagy nevessek? Inkább csak felvont szemmel, kicsit meglepetten lesek rá, majd tekintetemet átviszem a fiúra, aki szintén olyat tesz, ami nekem nem igazán tetszik. És anak allanére, hogy semmi közöm az ügyeikhez van hozzáfűzni valóm. Ha tetszik nekik, ha nem.
- Noel, a plecsnit ne add vissza. Nem olyannak ismerlek, aki bármit is felad. Ebben igaza van Friminka kisasszonynak. Testhez álló feladatot kaptál, végezd tiszteességgel!
Elég határozott a hangom, érezhető, hogy az amit mondok igaz. Én így gondolom. Legalább valamiben megegyezünk Friminkával. Talán mégsem lesz olyan szörnyű együtt tanítani...De a kettőnk ügyét én már lezártam, hiába les rám azokkal a szép szemeivel, én elmegyek. Biccentek egyet feléjük, majd köszönés után elindulok vissza az erdőbe.
- A viszont látásra Friminka. Noel, ha kedved tartja látogass majd meg!
Nem várom meg, amíg a tanárnő visszarángatna, inkább kihasználom, hogy ő a fiúval van elfoglalva. Hosszú léptekkel haladok előre, hátra sem nézve...Nem vagyok kíváncsi már arra, hogy mit is szól ehhez Friminka, vagy akár a fiú.
~Nem kell ez nekem...a végén olyat találok mondani, amit később megbánok, ha sokáig fogok mellette tartózkodni.~
...és jön egy újabb szál cigaretta....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 01 2009, 23:45

*Nem tudja eldönteni, ki van nagyobb zavarban, ő vagy Friminka, mert ahogy Owainra pillant, ő inkább csak mogorva, de nem mondhatni, hogy mellbevágta volna, hogy beesett. A nő viszont egyértelmű jelekkel hozza a tudtára, jobb, ha lelép, nem kell mondania. Szíve szerint felröhögne, olyan, mint egy tinédzser, akit randira hívtak, és nem tudja, mit kell rá mondani. Csak a szája szélén bujkáló mosoly jelzi, levágta ő a helyzetet, nem kell elmagyarázni semmit, csak valahogy a tökölést nem érti.*

-Oda, homokba nem teheted.

*A professzor arca azt tükrözi, Friminka valamit már rég elszúrt, vagy tényleg ő zavart be akaratlanul is. Miért nem tudnak a nők egy egyszerű igent vagy nemet mondani? Miért kell mindig szerencsétlenkedni? Egy férfi sem viseli el azt a nemet, ami igen akar lenni, csak derogálna kimondani. Hogy miért akarja visszaadni a jelvényt, ez már egy egészen más kérdés. Nem megy neki ez a beilleszkedősdi, nem neki találták ki, hogy jó fejet játszon és örömujjongással vezessen fel valakit a körletbe, amikor ő maga viszolyog tőle és látni sem akarja.*

-Nem? Hibás próbálkozás volt, igaz? Nem a felelősséggel van a problémám.

*Pillant Friminkára. Belekalkulálta ezt is, hogy nemleges választ kap majd, de hogy alkalmas lenne, azzal vitába szállna. Már hogy lehetne alkalmas, ha ilyen mértékben lázad a kar ellen? Érdekes helyzet. Érti ugyan a nő döntését is, tudja, mi a célja ezzel, csak nem igazán érzi úgy, ez neki menni fog. Ahogy Samuellel is indított… igaz, arra nem gondolt, a srác ennyire örülni fog annak, amitől ő idegrohamot kap. Owain megjegyzésére odafordul és kénytelen neki igazat adni.*

-Ebben igaza van, professzor. Soha nem adok fel semmit, de tudja, nehéz ez. Olyan karon teljesíteni, amit nem akarok, az nem igazán megy. Ez a bajom.

*Nem ijedt meg a felelősségtől, erről szó sincs, csak a karhoz nem akar tartozni, és ez teljesen más tészta. Bár visszahúzza a kezét a jelvénnyel együtt, mert van ebben valami. Most feladná csak úgy? Az nem ő lenne. Nagyot sóhajt, végül bólint, ha nem is meggyőzték, de ez a kijelentés talált.*

-Rendben, nem adom vissza. Ha nem bánja, akkor élnék majd a lehetőséggel, és felkeresném. Viszlát! ~Ezt keményen elszúrtad Friminka, nincs mit szépíteni rajta.~

*Még egy halvány mosoly is megjelenik az arcán, ami nem a gondolatainak szól, hanem a távozónak. Csípi a cowboyt, nem átlagos, és nem tömegember. Követi a tekintetével az erdő irányába, majd visszafordul Friminkához, és egy szót sem szól, de hogy mire gondol… jobb, ha nem fejti ki. Egyrészt joga nincs hozzá, másrészt ki ő, hogy beleszóljon bárkinek az életébe is. Kettejük dolga, amit itt látott, azt megőrzi magának.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Nov. 02 2009, 00:24

*A növény elhelyezésével kapcsolatban már nem hajlandó mondani semmit, csak egy bólintással nyugtázza a dolgot, jelezvén hogy vette a lapot. Nem kíván hozzáfűzni semmit. Azt se tudja már mit akar, sikerült teljesen összezavarni. Márpedig ehhez az állapothoz nagyon nincs hozzászokva. És most még Noelnek is magyarázhat. Nagyon nincs ínyére ez a helyzet.*
- Nem erről van szó. Szó sincs hibás próbálkozásról. Eddig senki nem reklamált miattad és ez a te hozzáállásoddal nagy szó. Akkor viszont csak nem lehetsz olyan rossz. *Nem tudja, hogy ezzel most rontott-e a helyzeten, avagy sem, a gondolatai nagyrészt kettéválnak, hiszen igyekszik a fiúra is odafigyelni és Taylerre is, de ez így egyszerre nem nagyon megy. Még a macska is kellemetlenül érzi magát, így egy elegáns szökkenéssel, elhagyja Friminka karjait. Egyre jobb, most már a támasza sincs a közelében, hisz jelen esetben a macska volt az akire nem kellett külön odafigyelnie, mégis ott volt vele. Most egyedül bizonytalankodhat.
Tayler szavaira egyetértőn bólogat, bízik benne, hogy legalább ő tud hatni Noelre. És legalább addig sem slisszan el a férfi, bár már érzi is, hogy távolodik, nem sikerül megfognia azt a bőrkabátot és már hallja is a háta mögül a köszönést.*
- Vedd úgy, mint egy nagy kihívást. És ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz. *Azért még próbálkozik ő is, de látszik rajta, hogy már szinte egyáltalán nem arra a beszélgetésre összpontosít, ami épen zajlik, hanem szívesebben menne Tayler után, és végre Noel is kimondja, amit hallani akart. Gyorsan hátrales, a férfi még nincs túl messze.*
- Örülök Noel, de ... remélem nem haragszol. Becsszó, hogy még beszélünk erről. *De már a köszönést meg sem várva, szinte futva indul meg, hogy beérje a férfit. Beszélnie kell vele. Hogy mit kell mondania arról fogalma sincs, de muszáj beszélniük. Közben bűntudata van, hogy Noelt is csak úgy ott hagyta. Talán sikerült egyszerre két embert is megbántania.
Fürge hölgy, még az erdő előtt sikerül beérnie a férfit, de azért szaporán szedi a levegőt, hiszen nem futáshoz, hanem tánchoz szokott. Most egyáltalán nem olyan, mint ahogy bárki megismerhette. Zavart, zilált és olyan kellemetlenül érzi magát, mint még soha. Eddig az ilyen helyzetek elől általában egész egyszerűen elszaladt és neki nem lett belőle semmi problémája. De most itt, ahol állandó munkája van, ezt nem teheti meg. Ezt kellett volna az elején is felfognia. De hogy mit akar, arról még most sincs a leghalványabb fogalma sem.*
- Tayler...Tayler... *Szólongatja a férfit már pár méter távolságból, még mindig szalad. Remélhetőleg a másik megáll. Most nem kap a karja után, hogy visszatartsa, most nem ő irányít és még azt sem tudja, hogy tudna-e mondani bármit is. Mindenesetre, ha a férfi nem áll meg, akkor az erdő szélénél tovább nem követi.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Nov. 02 2009, 11:48

- Noel, biztos vagyok benne, hogy oka volt annak, hogy ebbe a karba kerültél. Ha véletlenül elkavarodik hozzám, majd megbeszéljük, de most elnézését kérem.
Szegény fiú, kezdek rá is mérges lenni, pedig nem ártott nekem az ég világon semmit. Jobban is teszem, ha lelépek. Na persze ha hagyják...,De úgy látszik mégsem, hisuz amint távolodok hallom Friminka könnyed lépteinek neszét. Hallom, ahogy fut, de nem állok meg. Csak alig észrevehetően meglassítok kicsit. S amint közelebb ér, már saját nevemet is hallom. Hallom, de nem tudom, hogy ez most nekem jó, vagy rossz. Megálljak és meghallgassam, vagy mint egy "sértődött tini" felhúzam az orrom és továbbmenjek. De nem az volt a célom azzal, hogy faképnél hagytam a kettőst, hogy bedurcizzak. Egyáltalán nem. Sőt.....
Megállok, de nem fordulok hátra, csak mogorván, hangomban hatalmas szarkazmussal szólalok meg.
- Talán elfelejtett valamit Rúnamágiából megbeszélni?
Hátam mögött, hosszú kabátom alatt összekulcsolom a kezeimet, dacosan nézek a világra. Most minek fut utánam, ha nem annyira rámenősnek tart? Mi mondani valója lehet még számomra? Mit akar? Azt hiszi, hogy könyörögni fogok neki, vagy még egy lépést is teszek felé? Hát nem. Én már léptem eleget, ha nem enged magához közel, akkor nem.
Vállam mögött hátranézek, morcosan, mogorván, szinte süt a szememből a harag. Hogy szívemet meg sikerül-e lágyítania, ha egyáltalán ez a szándéka, már csak rajta múlik. Magányosan élek utolsó szerelmem elvesztése óta már legalább öt éve, nem fog gondot okozni, hogy a következő öt évet is így töltsem el. Szívem akkor még jobban megkeményedett, mikor az említett szerelmet megláttam vámpírként Ed álmában. Talán nekem jobb is lenne, ha nem szeretnék bele senkibe ezek után sem. Talán....De az érzéseit ritkán tudja irányítani az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Nov. 02 2009, 14:05

*Maga elé mered a földre, ez már neki is kellemetlen helyzet, nem csak a két tanárnak. Nem pillant egyikőjükre sem, mert félő, azt nem tudná komoly ábrázattal megtenni, és az már kimerítené a bunkóság fogalmát is. Pár másodperc után összeszedi magát, bevágja a pókerarcot, és úgy emeli tekintetét Friminkára, de csupán csak azért, hogy válaszoljon. Illetlenség lenne, ha közben továbbra is a földet pásztázná, mintha talált volna valami igen érdekeset odalent.*

-Sejthettem volna, hogy nemleges választ kapok, ámbár a professzornak tökéletesen igaza van, hogy az a megfutamodás jele. Nem szokásom. Kihívásnak kihívás, azonban más miatt, de ezt tudod te is.

*Amint befejezte, máris a fölre szegezi a tekintetét, látta a zavart Friminkán, akinek a legnagyobb baja most pont Owain. Rosszkor érkezett, bár nem volt kitéve a foglalt, vagy a most ne zavarj tábla, honnan a fenéből tudta volna, hogy nem alkalmas az időpont? Mire kiszúrta, mi az ábra, a nő már észrevette, akkor már nem volt visszaút. Illetlenség lett volna az is, ha sarkon fordul, mert könnyen hihették volna azt is, hogy semmibe veszi a saját tanárát. Bevállalta a kockázatot, és most tessék, nyakig van egy olyan helyzetben, amihez neki aztán semmi köze. Owain hangján érzi, hogy ideges, még ha nem is rá, de a felét ő kapja a haragjának. Csak bólint rá, tudja ő, ez nem neki szól, azonban csattannia kell valahogy annak a bizonyos ostornak, így akkor ott a háta, szabad.*

-Tudom, nincsenek véletlenek, professzor. Rendben, akkor majd felkeresem és köszönöm. Természetes. ~Már ha nem futok bele éppen egy ilyesmibe.~

*Rezzenéstelen arccal biccent Owain után, Friminkának megértően bólint. Érdekes kettősség ez, tanárként megállják a helyüket, most viszont olyanok, mint azok a tinédzserek, akik életük első randijára készülnek. Illetve nem egészen. Owain képviseli azt a réteget, akik minden bátorságukat összeszedve, elhívják választottjukat, de kosarat kapnak, és sértődött kisfiúként reagálnak rá, dacosan elrohanva, míg Friminka a zavarban lévő kislányokét, akik arra várnak titkon, hogy végre közeledjenek hozzájuk, de amikor ott a lehetőség, akkor elbaltázzák, mert nem képesek kezelni a helyzetet és megijednek. Persze az elrohanás tényére még inkább zavarba jönnek, és már szaladnak is a másik után, mentve a menthetőt. Csak akkor nevet fel halkan, mikor mindketten eltűnnek a szeme elől, eddig visszatartotta, bár nem volt egyszerű.*

-Látod, Francis? Hiába válsz felnőtté, valami nem változik akkor sem. A nők kiszámíthatatlanok és érthetetlenek.

*Szórakozottan pillant le a koponyára, tulajdonképpen aranyosnak titulálná a szituációt kívülállóként, ha nem futott volna pont bele. Ami itt történt, azt megtartja magának, nincs köze hozzá, és nincs joga ahhoz, hogy bármelyik félnek is igazat adjon, vagy éppen megjegyzést tegyen. Akkor sem, ha kérdezik, mert van annyira tapintatos, hogy ne tegye. Sosem fogja felhánytorgatni, vagy jelét adni annak, amit hallott vagy tapasztalt az elmúlt percekben. Jókedvűen nyúl egy újabb cigarettáért, és gyújt rá, komótosan sétálva vissza a kastély felé.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 03 2009, 00:06

*Annak örül, hogy Noellel sikerül lerendezni a dolgot, így most foglalkozhatna végre a saját bajával is, ami jelen esetben pont a férfi. Hát utol is éri, amikor a férfi lassít, akkor ő maga is kicsit visszavesz a tempóból, majd amikor Tayler megáll, akkor ő ugyanígy cselekszik, de megtartja a jó két lépésnyi távolságot. Na, most megállt, de fogalma sincs mit kéne mondania, az már mellékes, hogy arról sincs fogalma, hogy hogyan kezdhetne bele. Ilyen beszélgetéseket tényleg nem nagyon kellett még átélnie és ez az egész helyzet...fura.
Viszont, amit a férfi mond, az kifejezetten szíven üti. Tehát ilyen, amikor a fagyi visszanyal. Fogalma sem volt, hogy ez az egész ilyen kellemetlen a férfinek. Ezt hozzá adja ahhoz, hogy komplett hülyét csinál most magából a férfi előtt és imént azt sikerült csinálnia a diákja előtt is magából.
Egy darabig csak csendben nézi a férfi hátát, tényleg fogalma sincs mit mondhatna, mit érez, teljesen össze van zavarodva, majd teljes elkeseredettséggel hangjában, halkan szólal meg.*
- Sajnálom. *Ennél több tényleg nem jön, viszont bízik benne, hogy ez is éppen elég kifejező lesz. Hogy mit érez, azt nem tudja, így ezért nem kezd bele hosszasan ecsetelgetni, hogy mindez azért történt, mert új neki a helyzet és megrettent tőle. Nem, ő nem képes ilyen mély önanalízisre. Az egész azért történt mert csak, mert fogalma sincs, de mégis mardossa a bűntudat és hajtja valami behatárolhatatlan. Ha ezt így meg tudná fogalmazni, akkor biztos nem állna ilyen kétségbeesett képpel ott. Látszik, hogy akarna még valamit mondani, csak nem tud, csak néha szóra nyitja a száját, majd végül becsukja, alsó ajkába harap. Ez az egész helyzet olyan kellemetlen és zavaró. Annak örülne a legjobban, ha Tayler bele tudna mászni a fejébe és kibogozni ezt a gordiuszi csomót. Akkor talán ő is megértené a lényeget. Így viszont lehet, hogy Friminka most rettentően elrontotta, fogalma sincs.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   

Vissza az elejére Go down
 

Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog