Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 03 2009, 13:14

- Sajnálod? Hát én is....
Nem tudok még megfordulni. Nem tudok még a szemeibe nézni. Érzem a hangján, hogy őszintén mondja ki ezt az egy szót, de most én mit csináljak. Legszívesebben megfordulnék, és karjaimba zárva csókolnám meg, nem foglalkozva azzal, hogy már így is a fél iskola azon nevet, hogy olyan vagyok, mint egy kisdiák. De nem merem, mert talán az ellenkezőjét érem el annak, amit szeretnék. Sértődöttségem is megakadályoz ebben. Szinte mintha odafagytak volna lábaim az avartól vastgaon borított földhöz. Csak nézek bele az erdő sűrűjébe, mélyen beleszívok még egy utolsót a nálam lévő cigarettába, mielőtt beoltva azt elpöckölném. Érzem, ahogy tekintetem a hátamat pásztázza, hogy nem várhatom közelebb sétálását. Ha most nem lépek újra én felé, akkor ebből a kapcsolatból már végképp nem lesz semmi.
Lassan megfordulok, s széttárom karjaimat.
- Most akkor mi lesz? Akarunk egymástól valamit?
Kicsit még érezhető a bizonytalanságom. Az, hogy nem tudom mit is akar ő, elbizonytalanít abban, hogy mást is mondjak, hiába is szeretnék. Látom, hogy ő is hasonló képpen érezhet. Talán ő sem tudja én mit akarok. Én tudom egyáltalán magamról? Lényegében igen....
Lassan, szinte tyúklépésben sétálok hozzá egészzen közel. Kezemet végigsimítom arcán, hosszú hajába csúsztatva ujjaimat.
- Nem foglak tovább zaklatni, nem rajtam múlik a kettejünk sorsa. Ha úgy érzed, hogy el tudsz képzelni engem magad mellett jelezd nekem valahogy. Tudom én is, hogy kimondani az ilyet nehéz, de biztos vagyok benne, hogy tudtomra fogod tudni hozni.
Öszinte, kedves, de kicsit félszeg mosoly fut végig arcomon, barátságosabbá téve ezzel különös, karakteres arcomat. Szememben csillogó fénnyel fúródok bele gyönyörű szemeibe, keresve benne a választ. Vajon tudok olvasni a szeméből? S az amit ott látok kedvemre való fény lesz, vagy egy pillantása után bevetem magam az erdőbe, s ki sem dugom onnan az orrom, csak ha órára kell bemennem? A szocializálódásom is múlik kicsit ezen a pillantáson, nem csak a kapcsolatunk.


//Noel, köszönöm a játékot, és a támogatást Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 03 2009, 18:41

*Nem érti, hogy Tayler mit is sajnál, de értetlenségének nem adja jelét. Viszont ő ezt az egészet úgy érezte, mintha ő mindent hibáról hibára halmozott volna, meg sem fordult a fejében, hogy a férfi bármiért is hibás lehetne. Most sem jut eszébe semmi, aminek kapcsán ezt értelmezhetné. Lehet, hogy csak a helyzet miatt. Bizony ez tényleg kellemetlen, de Friminkának is be kell látnia, hogy érthető Owain viselkedése. Nem mintha sok más ilyen helyzetben lett volna, amikor megfigyelhette volna ezt a viselkedést.
A kérdés hallatán a gyomra is összeszorul, nem is beszélve arról, ahogy ezt a férfi kérdezi. Most kell döntenie, különben már késő lesz. Kár, hogy fogalma sincs mit mondhatna, vagy hogy mit akar.*
- Tayler...én... *Hangja rettentő bizonytalan és halk. És a férfi közeledik, neki meg mintha még hevesebben verne a szíve. Általában mindig ura volt a hasonló helyzeteknek, de most egész egyszerűen zavarban van és nem mer Tayler szemébe nézni. Felrémlik neki a szabadság, amit annyira szeret és annyira ragaszkodik hozzá. Az, hogy eddig mennyire jó volt neki egyedül, hogy mennyire ura volt mindig a helyzetnek. Erre most már azt sem tudja, hogy fél perc múlva mit fog tenni és alkalmazkodnia kell egy másik emberhez. Ez borzalmas érzés...Még is, ezzel az emberrel kifejezetten jól is tudja magát érezni, jobban belegondolva vonzódik hozzá, jó a közelében lenni. És ő sem tini már, lassan megöregszik...talán most ezzel sikerül is döntésre jutnia.
Az érintés hatására kissé megborzong, de nem szakítja félbe a férfit. Végül határozottan pillant fel Tayler szemeibe, saját sötéten csillogó tekintetével. Megvan az elhatározás, már csak a másik tudtára kellene hoznia. Határozott, de értelmezhetetlen tekintet. Már tudja mit akar.
Szép lassan közelebb araszol a férfihez, két kezével végigsimít a férfi arcán és gyengéden közrefogja azt, hogy aztán lábujjhegyre emelkedve egy apró csókot leheljen a férfi ajkaira. Remélhetőleg Tayler ezt hagyja is és tökéletesen érti is a választ. Friminka, onnan közelről néz a férfi szemébe, immár halvány mosolyra húzódó szájjal.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 04 2009, 12:32

Az, hogy a szabadságát fel kell adnia, nem csak Frinminkára igaz, hanem rám is. Hisz évek hosszú sora óta a magam ura vagyok. Nem függötem ennyire senkitől már nagyon régen. Talán nem is kellett volna idejönöm, mert lehet, hogy így, hogy már két embert is közel engedek magamhoz, talán nekik fogok ártani. És nem tehetem meg Friminkával sem, hogy nem tudatosítom benne, hogy bármikor érheti mellettem olyan veszély, amire talán nem számít. Nem tudom, hogy úgy fog-e állni ahhoz, amit hall mint Edward. Ő megértett engem, s talán ő áll hozzám most is legközelebb, és csak remélhetem, hogy Friminka is megért majd.
Ahogy érzem közeledését szívem hangosan dobban egyet. Kezének lágy érintésére kellemes borzongás fut végig minden porcikámon, s mikor lágy ajkai az enyémet érintik forróság önt el. Szenvedéllyel ölelem át, miközben viszonzom a csókot. Majd mosolygós szemeibe nézek, s nem tudok megszólalni...Pedig annyi mondani valóm van. Annyi minden szeretnék még kérdezni tőle. Kis idő után remegő hangon azért csak sikerül valamit kiengednem a torkomon. Pár hangot, ami összeáll lassan mondattá.
- Velem nem biztos, hogy veszélytelen lesz az élet. Sok mindent nem tudsz rólam, ami lehet, hogy más döntére visz majd, és meghátrálsz.
Félek ettől, de biztos vagyok benne, hogy megérteném azt is, ha meggondolná magát. Talán bele is kellene kezdenem a mondandómba, de nem tudok. Egyrészt mert nehéz, másrészt meg mert nem tudom, hogy egyáltalán akarja e hallani.
- Meg kell kérdeznem, hogy meséljünk-e egymásnak az ilyen dolgokról, vagy feltétel nélkül indítsunk el egy kapcsolatot, úgy, hogy nem foglalkozunk vele, hogy mi a másik fél sőtétebb oldala.
Nyelek egy nagyot, s karjaimba tartva fürkészem szemeit. Kétségek és a vágy útjai között vergődve.


//Csak, hogyne menjen olyan könnyen Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 04 2009, 20:43

*Rá kell jönnie, hogy sokkal jobb a férfi karjaiban, mint nem ott lenni és nem szívesen válna el tőle. Ilyet még nem nagyon érzett, de mindenképp kifejezetten tetszik neki ez. Most, hogy belement ebbe, már úgyis mindegy, hogy mivel is jár egy párkapcsolat, így semmi gond, hogy nem gondol bele. Még a végén megrettenne. Hiszen felelőség is ám egy ilyen dologba belerohanni.
Most viszont a legkisebb jelét sem adja sem adja annak, hogy bármi ilyesmi forgolódna a fejében. Inkább mosolyogva várja, hogy mi is lesz most, hogyan tovább. És meg is szólal a férfi, de nem nagyon tudja mire vélni a szavait. Egyik szemöldökét fel is húzza kissé, értetlenül néz a férfira.*
- Veszély...háh, én fittyet hányok a veszélyre. *Mondja végül elmosolyodva, jellemző rá, hogy a legtöbb dolgot szereti félvállról kezelni. Viszont titkon azért fúrja az oldalát a kíváncsiság, hogy Tayler mit is ért ez alatt. Valóban sok minden múlhat ezen.
És máris választás elé van állítva. Mosolya kissé megint eltűnik, elgondolkozik a lehetőségen, igyekszik mérlegelni, hogy Taylernek milyen titka lehet. Talán embert ölt? Áh, nem olyan. Akkor már csak azt kéne tudnia, hogy mi lehet olyan szörnyű, hogy ezzel kell indítani ezt a kapcsolatot. Át is tér saját magára, igyekszik végiggondolni, hogy neki milyen sötét titkai vannak. Gyorsan végez a számbavételükkel és végül inkább ez alapján dönt. Végül is, mit mondhatna ez a férfi, ami miatt kevésbé érezné jól vele magát? Meg aztán hajtja a kíváncsiság is.*
- Szerintem meséljünk. Most már kíváncsivá tettél ezzel a sötét titok dologgal. Bár...nem biztos, hogy idekint kellene. Itt még a fának is füle van. Meg aztán azt fogják hinni a diákok, hogy még a tanárok is emberek, főleg ha meglátnak így minket. Rontana az imázsunkon. *Széles mosoly terül szét az arcán, persze még mindig Tayler nyakában és továbbra is lábujjhegyen ágaskodik, hogy szemmagasságban legyenek. Nem veszi teljesen komolyan a helyzetet, viszont a férfi komolyságát látva, ismét kicsit elkomolyodik. Már csak azt várja, hogy meginduljanak valamerre, mert ha tényleg olyan sötétek azok a titkok, akkor nem biztos, hogy az esetleg udvaron lézengő diákok is a fültanúi legyenek. Viszont itt van a közeli szekér.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 04 2009, 21:17

...hát embert azt még tényleg nem öltem...legalábbis tudtommal nem. De ki tudja....semmi sem lehetetlen.
Na jó, nem egy fiatal kori bakim van, amik miatt fekete bárányként is lehetne rám tekinteni, de ezeket nem szeretném ecsetleni már a nő előtt. S sötét múltnak nem is nevezhetném amit közölni szeretnék. Talán inkább sötét jövőnek!
- Igazad van azt hiszem...
Felvont szemöldökkel lesek körbe, s látok is néhány diákot, akik egyre furábban néznek minket. Abban már azonban nem vagyok annyira biztos, hogy a szekér közelebb van, mint az erdő mélye, viszont sokkal könnyebben megközelíthető. Karom lassan kioldja az ölelést, mintha magától bontakozna ki, mivel én nem nagyon akarom elengedni Friminkát. Amint mellém kerül, hogy együtt menjünk vissza lakosztályához kezembe zárom apró kezét, hogy így haladjak mellette. Hogy ehhez is lesz valakinek hozzáfűzni valója, az nem igazán érdekel. Ha komolyabbra fordul a helyzet, úgy is rájön mindenki. A szekérnél magam elé engedve haladok fel azon a pár lépcsőfokon, s bent, a már ismert helyiségben a földön, a kis asztalkánál próbálok leülni. Persze most sem megy olyan könnyen, mint az első látogatásom alkalmával. Remélhetőleg a macsekokat elkerülöm, vagy ők engem, ha rájuk morgok egyet. S ha a nő is leül velem szembe, belekezdek a mondókámba.
- Talán azzal kezdeném, hogy az is lehet, hogy csak nekem fontos az, amit most mondok, és csak én félek magamtól. Ráadásul lehet, hogy nem is fog megtörténni velem az, ami az ősömmel történt.
Kicsit kezdek összezavarodni úgy érzem. Na most kibököm, vagy sem? Persze, hogy ki, csak össze kell szednem a gondolataimat. Valahogy Eddel sokkal könnyebb volt. Neki többet is elmondtam, mint Friminkának, vagy bárki másnak fogok valaha is.
- Na szóval....volt egy ősöm, aki vérfarkas volt, és bennem is elég sok jele mutatkozik az öröklésnek, bár nem változtam át, és lehetséges, hogy soha nem is fogok. Csak az érzékeim maradnak jobbak egy átlag embernél.
Amiket én még fejlesztek is, hisz nem véletlen az, hogy sokat vagyok sötétban. Ezzel a hallásomra, szaglásomra hagyatkozok, s erősíti is a szemeimet is, hogy minél gyorsabban tudjak alkalmazjodni a váratlan helyzetekhez. Ha bárki belegondol az érzékszerveink többre alkalmasak, mint amire használjuk...Gondoljunk csak bele, hogy ha elveszti valaki egyik érzékét, a többi mennyivel jobban használhatóvá válik. Hát én ezt a magam javára fordítom.
- De félek bárkit közel engedni magamhoz e miatt, így téged is. De az érzéseim felül készülnek kerekedni, vagy már meg is tették, az ész érveken.
Most is elég mogorva vagyok, mert nem szeretek magamról beszélni. Csak miután befejeztem mondandómat nézek újra Friminka szemébe, hogy kutassak benne saját bizonytalan pillantásaimmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Nov. 05 2009, 17:12

*Eleget tesz az igen kellemetlen műveletnek, melynek végén el kell engednie Taylert, de ahogy haladnak befelé, igyekszik szorosan mellette haladni, miközben a férfi fogja a kezét. Végül meg is érkeznek a szekérhez, persze Friminka megy fel először és le is telepszik a kis asztalka egyik oldalán, természetesen a szőnyegen, hisz ott úgy is kényelmesebb. Érdekes, hogy a szekéren belül kifejezetten kellemes idő van, mintha fűtve lenne. Bizony egy eszes kis varázslat sokmindenre képes.
Mosolyogva helyezkedik el, lábait használva ülőalkalmatosságnak, vagyis a lábaira ül rá, szoknyája meg szépen szétterül alatta. Amint Tayler belekezd a mondandójába, mosolya érdeklődésre vált. Csendben hallgatja a férfit, esze ágában sincs félbeszakítani és amíg a végére nem ér, addig ő meg sem szólal. Látszik rajta, hogy eléggé meglepte ez az információ, kell neki néhány másodperc, míg megemészti. Emlékeket csalnak elő belőle a szavak. Pár másodperc hallgatás után szólal meg csendben, az asztallapot fixírozva.*
- Mikor kislány voltam, egyszer áthaladtunk a szüleimmel egy erdőn...azt hiszem Erdélyben. És éjszaka nem tudtam aludni, kimásztam a szekérből, hogy sétálok egyet, még tényleg kicsi voltam, nem féltem én a sötétben. Elsétáltam a kis tisztás széléig és ott valami furcsát láttam...egy csillogó szempárt és halk morgást hallottam, csak a csillagok és a telihold világított. Nem tudom meddig néztem a szemébe, de akkor éreztem először, hogy félek. Valószínűleg a szüleim észrevették, hogy eltűntem, mert utánam jöttek. Tudod, mi vagy harmincan utazgattunk, így a férfiak már ragadtak is fáklyát, hogy utánam jöjjenek és végül elkergették azt a valamit. Később a nagymamám azt mondta, hogy a telihold démona volt, hogy veszélyes és farkaspofája van. Az után mindig azzal fenyegettek, ha valamit nem akartam megcsinálni. Attól tényleg féltem. *Eléggé megviseli a történet, hiszen minden bizonnyal még élénken él benne az esemény, még ha több mint húsz éve is történt. Az megrázó volt számára, most se tudja vidáman elmesélni, nehezére esik erről csak úgy beszélni. De végül felpillant a férfire és a szemébe néz immár elmosolyodva.*
- De te nem olyan vagy. Tőled nem félek, melletted...biztonságban érzem magam. *Ilyet se nagyon mondott még ki senkinek, mint ahogy az előző kis történetet sem mesélte el még a közvetlen rokonságán kívül senkinek. de érdekes módon jól esik neki beszélni erről. Egy ragyogó, kedves mosollyal jutalmazza a férfit, majd hirtelen gondol egyet és felugrik. Kissé oldalra billentett fejjel néz le a férfira.*
- Kérsz valamit inni? Tea, kávé, víz?...Hirtelen csak ezekkel tudok szolgálni. *Bizony oka is van annak, hogy igyekszik gyorsan témát változtatni. Sok ez neki...mármint nem az információ, hanem hogy félpercenként meglepi magát és olyan helyzetbe kerül, amire egyáltalán nem is számított. Úgy fest őt is zavarba lehet hozni, még ha nagyszerűen is leplezi ezzel a gyors váltással.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Nov. 06 2009, 11:38

Ittlétem alatt már a saját emlékeim mellett annyi ember emlékeivel, érzéseivel, félelmeivel találkoztam, hogy lassan úgy érzem magam, mintha nem is egy, az emberektől elzárkózó fazon lennék. Bár az igaz, hogy én nem nyílok meg akárkinek, s a magányosságom főképp ebben mutatkozik meg. Az, mit most figyelmesen végighallgatok azért meglep. Hisz ha csepp gyerekként ilyen élménye volt Friminkának, akkor miért van az, hogy bízik bennem, és biztonságban érzi magát mellettem. Edward is ezt mondta, és nem értem, hogyan lehet bízni abban, aki vérengző fenevadként szaggathatja szét azt is, akit legjobban szeret. Azt hiszem, hogy ezt soha nem is fogom megérteni. Családom is így viszonyult hozzám, mégsem tudom elfogadni. Csak én féltem őket? Csak én akarom, hogy ne essen bajuk? De a Friminka döntése. Én elmondtam, hogy mi a helyzet, ő felnőtt nő, akinek tudnia kell határozni saját sorsáról, még ha bizonytalan is néha kicsit. Az viszont tény, hogy a teliholdas éjszakákat nem fogjuk együtt tölteni.
- Bár nem tudom miért érzed ezt, elfogadom a döntésedet. Különösen, hogy ez nekem is jó.
Komoly arcomról leolvasható a félelem, az aggodalom, hogy hogyan fog alakulni az elkövetkezőkben sorsunk. De Friminka váltásához én is jó képet vágok, s "hirtelen" felpattanok, már ha nem borul körülöttem minden.
- Kávézni ritkán kávézok, de egy teát elfogadok, ha segíthetek az elkészítésében.
Odalépek mögé, s hátulról átölelve derekát fogok vele együtt lépkedni, hogy ne akadályozzam, és le se borítsak semmi, ha szűkösnek bizonyulna a helyiség.
- Persze csak ha nem zavarok...
Remélem, hogy nem, ezek után. Azért félszeg még az az ölelés, és kicsit bátortalan, hisz nem szeretném lerohanni. De jól esik a közelsége, szeretem beszívni hajának kellemes illatát, figyelni kecses mozgását, mely az én határozott, erőteljes mozdulataimnak épp az ellentétje. Bár úgyességben én sem vagyok hijján, de az egészen más, mint az övé. Ha egy gyors mozdulattal kellene a vacsorának valót annak kilesése után elkapni puszta kézzel, minden bizonnyal én nyernék, de ebben a pici kuckóban, vagy a táncparketten az övé a pálmaág.
Csak macskái ne lennének....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Nov. 06 2009, 21:20

- Nem tudod? Pedig egyszerű. *Válaszolja arra, hogy a férfi nem nagyon érti az érzéseit, amik arra vonatkoznak, hogy nem fél tőle, de immár ugye állva és az kifejezetten meg is lepi, hogy Tayler is feláll hozzá. Mindenesetre előbbi szavaihoz nem fűz hozzá egyelőre semmit, csak egy kedves mosollyal jutalmazza a férfit. Már látna is neki a víz forralásának, amikor is érzi, hogy Tayler mögé került, pedig már épp válaszolt volna arra, hogy segíthet-e. Hirtelen a hideg is végigfutkos a hátán.*
- Egyelőre csak hátráltatsz édes, így nem tudok a vízforralásra figyelni. *Kuncogja, majd egy pördüléssel szembe is kerül a férfival. Vidám, szertelen, mint általában, még ha a helyzet teljesen új is neki. Pár pillanatig figyeli Tayler szemeit, meg is fogalmazódik benne arra a válasz, hogy még is mi az oka annak, hogy nem fél tőle. Eddig csak érezte, de nem tudta megmagyarázni, most már viszont meg tudja.*
- Én azt nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy félnem kellene tőled. Te nem vagy az a szörnyeteg, akit kiskoromban láttam. Te emberi vagy, és még a mögött a morc ábrázat mögött is kedves és megértő és érző lény. Te egy jó ember vagy. És tudod, hogy ezt honnan tudom? ... Ki lehet olvasni a szemeidből. *A végére már csak suttog és végig Tayler szemeibe néz. Kezeivel meg a férfi mellkasán támaszkodik meg. Hát ilyen egyszerű a válasz, amit előbb előrevetített. Hisz abban, hogy a szem a lélek tükre és még sosem csalódott ebben a feltevésében. A nagymamája mondta neki mindig, hogy a szem sosem hazudik, a szemnek mindig igaza van, még ha más jelek nem is utalnak az igazára.
Nagyon szívesen elácsorogna még így, de ha így folytatják a mély eszmecserét, akkor sosem lesz ebből tea, márpedig ebben az időben bizony nem ártana egy forró bögrével belőle.*
- Na, de a víz nem forralja fel magát... *És ha a férfi engedi, akkor ismét visszafordul a kis tűzhely felé, hogy feltegyen forrni vizet, előkotorjon valami jó kis teafüvet, mert ő nem hagyatkozik ám a bolti teafilterekre, szerinte az amúgy sem igazi tea. Jól ismeri a teafüveket, választ is egyet.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 08 2009, 16:22

- Hátráltatlak? Hát az meg, hogy lehet, hisz a kezeid szabadok. Még ha veled szembe állta...
Hát hagyja, hogy befejezzem a mondatot? Nem. Megpördül karjaim között, s már nézhetem is a gyönyörű, csillogó szemeit.
-...na most már nem tudod forralni.
Hallgatom szavait, melyben engem jó embernek nevez, s a szememben látható jelekből következtet erre. Csakhogy ő még nem látta akkor a tekintetemet, mikor egy állatias fény, a gyilkolás utáni vágy, a vadászösztön fut végig rajta. Remélem nem is fogja, mert akkor már nem lesz ekkora bizalommal felém. Hisz ha a lélek tükre a szem, ami igaz is, akkor én egy kettős személyiséget mutatok magamból a világ számára. Csakhogy a másik énemet nagyon kevesen látják. Itt az iskolában még senki nem látta azt, mikor az ösztönök elhatalmasodnak rajtam, s csak az állatot látom a szemem előtt, amit le kell vadásznom. Kivéve egy valakit, de ő is csak egy részletet láthatott egy emlékképből.
Arcomról egy pillanatra lehervad a mosoly, s szomorú szemekkel lesek a nőre, hogy aztán ismét mosolyogjanak íriszeim reá.
- Rendben...legyen így.
Nem akarom kiábrándítani abból a képből, hogy ismerni vél. Sosem fog igazán senki.
- No készen van már az a tea?
Halkan nevetek, miközben háta mögött állva lesek át válla felett, s beleszippantok egy nagyot a levegőbe, hogy ismét orromba érezzem Friminka illatát. De nem ölelem át, hogy nehogy megzavarjam a teafőzés művészetének munkafolyamatában. Bár kérdés, hogy ha ott állok a háta mögött, s haját oldalra simítom, hogy nyakán végigsimítsam óvatosan két ujjamat mennyire tud még figyelni.
- Na jó, leülök inkább. Egyébként milyen teát iszunk?
Leülök, de előtte kicsit nekikezdek átrendezni a terepet, hogy jobban elférjünk. A kis asztalka felkerül a heverőre, én pedig leülök kényelmesen elhelyezkedve az immáron kicsit tágasabb placcra.
- Bocsánat...elfelejtettem szólni, remélem nem baj.
Hatalmas bociszemeket meresztek rá, mint aki teljesen ártatlan. Mintha nem is ő pakolászna a nő szekerében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 08 2009, 19:05

*Ügyet sem vet a befejezetlen megjegyzésre, majd a másikra. Ő bizony most mélyrehatóan kielemezte a férfit, még ha nagyon is jól titkolja, hogy van pszichológusi diplomája, mert nincs. Általában jó emberismerő, de ugye tévedni emberi dolog és Friminka nem olyan, aki ne ismerné el, ha téved. Véleménye szerint ez most sem áll fent. Minden bizonnyal Tayler tényleg pont olyan, amilyennek elmondta. Az más kérdés, hogy el sem tudja őt képzelni vérengző fenevadként és valahogy nem is akarja.
Bólint egyet a beleegyezésre, habár nem érzi túl meggyőzőnek ezt a "legyen így"-t, de végül is jobb a semminél. Viszont a sürgetés hallatán csak szélesen elmosolyodik.*
- Tudtam, hogy csak a tea miatt jöttél. *Mondja mosolyogva, de persze érezhető a komolytalanság a hangjában. Most kifejezetten jó kedve van, ilyenkor szeret komolytalankodni. Meg egyébként is, de ilyenkor különösen. Vissza is fordul szépen a forró vízhez, meg a teafűhöz. Érzékeli ám, hogy a férfi még mögötte van, de valahogy a legkevésbé sem zavarja és nem is zavartatja magát különösebben miatta, bár figyelmét sokkal inkább a férfi felé irányítja, mint a fent nevezett teafőzés művészetére. És aztán hallja Tayler hangját, azért elviselte volna még a jelenlétét a háta mögött.*
- Nem köt le a teafőzés? Egyébként csipkebogyó tea, nem tudom, hogy ittál-e már ilyet. Ilyen időben jó is, mert nem lesz az ember olyan könnyen beteg. *Magyarázza vidáman, miközben már az utolsó simításokat végzi és végül ki is tölti egy-egy narancssárga bögrébe, melyre akárcsak Friminka szoknyájára általában, virágok vannak mázolva. Nehogy már ez az apróság ne klappoljon az ő színes jelenségéhez. Így tökéletes az összkép. A két bögrével a kezeiben fordul meg és nagyot is néz az átrendezés láttán.*
- Végül is...lehet, hogy így hagyom. Forradalmasítottad a lakberendezést. *Hogy is tudna haragudni arra, aki ilyen szemekkel néz rá? Mosolyogva nyújtja át a padlón ülő férfinek a bögréjét, melyben gőzölög az ital. Friminka nem túl messze telepszik le a férfitól, mondhatni közel hozzá, de vele szemben. Most is hajlított lábakkal, de most melléjük ül.*
- Esélytelen, hogy többet tudjak meg rólad annál, mint amit eddig is tudok, igaz? *Néz fel a férfira a bögréje fölött, majd kortyol belőle egyet. Azért örülne neki, ha még megtudna róla ezt-azt, bár tisztában van azzal, hogy Tayler nem az a fajta, aki szívesen fecseg önmagáról. Egy próbát azért megér. Arcán kedves mosoly van, hátha ez is előreviszi a "faggatást".*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 10 2009, 18:12

Ha nem volt túl meggyőző a válaszom sem tudok mást tenni. Egyenlőre nem. Majd...talán...később.
Most viszont alig várom már azt a teát. Vagyis inkább annak készítőjét.
- Hát persze, hogy azért jöttem. Ugyan mi másért is bújnék be egy ilyen pici szekérbe.
Kedveskedő iróniával próbálom elterelni már a figyelmét magamról, hogy egy időre tegyük már talonba azt, hogy kiféle/miféle szerzet vagyok én.
- Dehogynem köt le, csak...Ó, csipkebogyó. Nem igazán a kedvencem, de ismerem. Persze azokat a gyógynővéyeket, melyeket a természetben fel lehet lelni szinte mindet. A különleges teafüveket azonban nem. Bár megjegyzem, hogy a csipke nem is lehet teafű.
Játékosan perlekedek vele. Amire neki minden bizonnyal meg lesz a válasza, hisz nem lenne nő, ha nem így lenne. Megcsodálom a két bögrét, ami szintén nem az én ízlésemre való, de hát ez van, ezt kell szeretni. Egyenlőre nem kell úgysem azon gondolkodnom, hogy mi lenne egy költözés során. Még szerencse, mert kikészülnék, ha egész nap egy olyasmi lakásban kellene élnem, mint a Rúnamágia terem. Jajj, az a sok csecse-becse....
Egy fura grimasz a bögrének, és már el is felejtettem ezt az egész gondolatot.
- Hát, lehet, hogy jobb helyen is van ott. Egyébként is, minek ide asztal, elég lenne neked egy lehajtható is. Bár belegondolva el is varázsolhatnád valamelyik szekrényedből. El tudom képzelni, hogy mennyi mindent rejt. Mikor először jártam itt azt hittem eltünsz teljesen a szekrényben. Tudod, hogy akkor nagyon mókás látványt nyújtottál?
Na tessék, elárulom saját magam. Elmondom, hogy már akkor is jól mulattam, attól, hogy ábrázatomon javarészt csak a mogorvaságot láthatta. Belekortyolgatok a teába, miközben felteszi a következő kérdést. Ezek szerint nem sikerlt elterelni magamról a figyelmet. Arcomról lefígy a mosoly, komoly, mogorva képet vágok. Hanggomban azonban ott van a baráttságos hangvétel, melyen érezhető mennyire szeretnék mesélni, de a szívnek ellent mondd az ész.
- Ne haragudj rám, de nem tudok ilyen gyorsan megnyílni. Nem vagyok olyan közvetlen, mint te. Talán kicsit később, ha már eltellik egy idő, akkor megtudsz rólam dolgokat. De tudnod kell, hogy igazán ismerni sosem fogsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 11 2009, 22:45

*Jót mosolyog Tayler válaszán, persze tudja, hogy csak viccel. Vagy legalább is nagyon bízik benne, mert ha tényleg csak a tea miatt jött volna, akkor rövid úton repülne is a szekérből az biztos. Bár tudja, hogy leginkább miatta jött a férfi, így nem fűz hozzá semmit, inkább a teával foglalkozik. A csipkebogyót illetően csak rosszalló mosollyal, rázza meg enyhén a fejét.*
- Ne kötözködj, tudom mit csinálok. Inkább fejezd be a mondatod...szóval leköt csak...? *Pillant hátra kissé felhúzva ívelt szemöldökeit, apró mosollyal a szája szélén. Nem szereti, ha megpróbálják kioktatni, ezért igyekszik rövid úton lezárni a témát. Persze, teljes mértékig tisztában van vele, hogy mi az a csipkebogyó és, hogy hogyan is kell készíteni. Forráz, meg ilyesmik, ahogy azt el kell készíteni. Viszont az sokkal inkább érdekli, hogy mibe kezdett bele a férfi. A kíváncsisága megköveteli, hogy a befejezetlen mondatokat ne hagyassa befejezetlenül.
Majd persze átnyújtja a férfinak a bögréjét. Bár a grimaszt észleli, nem szól rá semmit, veszi a lapot a bögrével kapcsolatban. Legközelebb majd előkotorja azt a fekete bögrét, amit múltkor az egyik szekrényben bolyongva lelt.
Immár a padlón ülve hallgatja a férfit és csak halkan felkacag azon, hogy milyen emlékek is maradtak róla a férfiban az első találkozásukról.*
- Szeretem ezt az asztalt és engem nem zavar. Ez itt fog maradni, az biztos. De ha téged nagyon zavarsz, akkor ha itt vagy, eldugom. Ooh, mókás voltam? Ezt se hallottam még tőled. Talán a pókerarc elhagyásával, még nevetni is szoktál? *Széles mosollyal néz a férfira, most már tényleg szívesen látna tőle, ha mást nem, legalább egy igazi mosolyt, egy olyat amit az embertől tényleg csak jókedvében látni.
Kicsit megszeppenve figyeli, ahogy Tayler vonásai kicsit elkomorulnak, nem ez volt a kérdéssel a célja, de úgy vélte, hogy egy próbát még megér. Viszont a barátságos hangnem ellenére, most bűntudata van. Elrontotta a pillanatot, látszik most rajta is, hogy mennyire megbánta a kérdését.
Jóvá akarja tenni. Le is teszi gyorsan a bögréjét maga mellé, majd oldalvást közelebb húzódik a férfihoz. Az biztos, hogy a bögrét ő nem fogja felrúgni és Tayler kezéből sem fogja kiütni, hiszen óvatos és lágy mozdulatokkal, lényegében hozzábújik a férfihoz, fejét a másik vállán nyugtatja.*
- Én sajnálom. Tudhattam volna, hogy még korai. Jegeljük inkább ezt a témát. Te vagy az első férfi, aki ilyen közel került hozzám, és nem akarom elrontani. *Halkan beszél és minden bizonnyal őszintén. Miközben beszél, néha felpillant a férfire, a tekintetét keresve, kifejezetten élvezi a közelségét. Mondjuk pont tőle kicsit furán hangozhat, hogy még senkit nem engedett magához ilyen közel, de így van, hogyha lelki értelemben vesszük és nem fizikaiban. Egy napnál hosszabb kapcsolata nem nagyon volt és akkor se nagyon beszélgettek egymás lelki világáról. Viszont ez most más.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Nov. 12 2009, 12:51

- Bocsánat. Majd megpróbálok nem kötekedni. A mondatomat meg nem akarom befejezni. Legyen titok, hogy mire gondoltam. Had lyukadjon az oldalad a kíváncsiságtól. Esetleg tippelhetsz, és majd megmondom eltaláltad-e.
Nem is tudom miért vagyok olyan most is, mint egy kisdiák. Kötekedek, játszadozok vele, persze csak szavakkal. De meg kell keresnem a határt, mert nem szeretném felbosszantani. Bár tudom, hogy ez elég nehéz, hisz jókedve, kedvessége felülmúlja rosszallását. A teát elveszem, és megköszönöm, belekortyolok, hogy kellemes melege átjárja testemet.
- Nem zavar, dehogyis zavar...csak egy csöppet kicsi nekem a hely, és így jobban elférek. Nem kell eldugnod, ha nem akarod....és igen, nagyon is mókás voltál. A kusza tincseidben ha jól emlékszek még valami pókháló félét is láttam.
Vagy nem....de belefér abba a képbe, ami megmaradt akkor bennem, s most mosolyt csal egy kis időre arcomra, hogy aztán legyen mit eltüntetnem onnan.
Ahogy hozzám bújik kellemes érzés járja át lelkemet, s komorságom is elhalványul. Átkarolom, hogy magamhoz öleljem még jobban, mint ahogy ő simúl. Karját simogatom, cirógatom, s amint felpillant rám kedvesen mosolygok felé. Öszinte, tiszta szívből jövő mosollyal, majd homlokára adok egy apró puszit.
- Semmi baj nem történt. Nem a te hibád, hogy én bezárkóztam és nem tudok oldódni könnyen. Viszont tényleg ne törjük a fejünket ilyeneken. Ha én vagyok az első, szeretném, hogy szép közös perceink legyenek.
Belekortyolok a teámba, leteszem a bögrét, és másik kezemmel is átölelem Friminkát. Kicsit vigyorgok rá, huncutul nézve a szemébe. Bizto, hogy csak főzni akarok neki?
- Leközelebb már te jössz hozzám, ugye tudod? Szeretnék főzni neked valami finomat. Tényleg, milyen ételeket szeretsz? Ugye nem vagy vegetáriánus? Mert én egy igazi húsevő tipus vagyok.
Kíváncsian csillogó szemekkel lesek bele az ő szemeibe, elmerülve szépségükben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Nov. 13 2009, 19:25

- Naaa, ne járasd velem a bolondját. *Kacagja, bár már sejti, hogy ennek a mondatnak a befejezésére soha nem fog rájönni. Viszont biztos nem volt olyan fontos. Ő is szeret ám játszani, de Taylert ezen oldaláról még nem ismeri. Még ha az ismeretségük elején oly könnyen is ment bele abba a kis flörtbe, amit Friminka akkor még mint játékot fogott fel.*
- Bocsánat, ez nem kétszemélyes kocsi. És még hogy pókháló? Képtelenség, rendszeresen takarítom a szekrényeket, még ha egyet fél órába is telik. *Széles mosolyával igyekszik csak azért is kötözködni, nehogy itt a férfi igényei, vagy emlékezete érvényesüljön. Különben sem volt ott pókháló, az inkább a különböző szerszámok környékén lehet valamelyik szekrényben, hiszen azok amiket abszolút nem tud használni és nem is szokott. Egyszer törött ki a szekér kereke, akkor jó volt kicserélni egy másikra, de egyébként, azok valóban pókhálósak lehetnek.
És már bújik is Taylerhez, mint egy törleszkedő macska és egyetértően bólogat a férfi szavaira. Ehhez valóban nem kíván mást hozzáfűzni. Bár nem a türelemről híres, de hajlandó várni, hiszen érdeklik Tayler piszkos kis titkai. Meg különben is...az egész férfi érdekli őt.
A szép szemekben a következő kijelentés hatására csodálkozás jelenik meg, arcán meg széles mosoly. Egyik kezével támaszkodik meg a férfi mellkasán, és úgy néz immár szemmagasságból rá.*
- Te tudsz főzni? Jesszus, te egy főnyeremény vagy. Amúgy, még úgysem jártam nálad. Megnézném, hogy hol lakik a szigorú és baljós kisugárzású tanárbácsi. *Egy ilyen jelző után, már muszáj valami kiengesztelést adnia, anélkül, hogy a férfi reagálni tudna rá. Egy röpke csókot lehel a férfi ajkaira, majd újra széles mosollyal néz a szemébe, visszatolva magát, olyan távolságba, hogy azért ne egymás szájában legyenek és normálisan egymás szemébe tudjanak nézni, de csípője persze még mindig a férfi oldalához simul. Hajlékony virágszál, az biztos.*
- Nem vagyok vegetáriánus. Nálunk ilyen nincsen. De persze hallottam, hogy nagy divat ez most sok helyen, viszont biztos vagyok, hogy a családom legtöbb tagja még a szót sem tudja lebetűzni, nem hogy az értelmét ismerje. Szóval én is húsevő vagyok. És hogy mit szeretek? Hmm... Szeretem a brassóit, a gulyást...mármint a levest, nem pedig azt a pörköltet, amit Angliában csinálnak gulyás néven. Ha nem ismered, akkor azt majd én megfőzőm szívesen. Meeeeg, szeretem még a krumplistésztát és a rakott palacsintát. És még nagyon sok mindent. *Nagyjából a végtelenségig sorolhatná az ételeket, amiket szeret. Nem az a típus, akinek különösebb erőfeszítéseket kellene tennie a soványság érdekében és ő kifejezetten szeret is enni. Meg ugyebár a tánccal úgyis ledolgozza az esetleges fölös dekákat.*
- Te miket szeretsz? Ugye ez nem olyan, amit még nem tudhatok? *Néz a férfira kissé reménykedőre váltott tekintettel, hsizen legalább ennyit hagy tudjon meg róla.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Nov. 14 2009, 09:32

- Jól van, jól....csak kíváncsi voltam rá, hogy felháborodsz-e egy ilyen pókhálós viccen. Takaros rend van nálad. Ami nem kis teljesítmény ennyi terítő láttán.
Ez most nem piszkálódás, nem is azt lehet rajta érezni, hanem öszinte elismerés a nő iránt. A teáját kortyolgatva fordítom fejemet körbe, hogy megszemléljem az említett díszeket.
A doromboló kismacskákat szeretem ám, ha két lábon járnak általában. És most egy ilyen cirmos dörgölőzik hozzám kedveskedve. Kimondanék neki egy szót, csak nem tudom. Majd később, bár az is lehet, hogy nem sokszor fogja hallani tőlem. Talán ez a mogorva szerep megakadályoz abban, hogy ki tudjam mondani. Ha nem érzi, hogy szeretem, akkor nem sok értelme van ki is mondani. Férf logoka talán? De érezni fogja, mert éreztetem vele.
- Igen tudok. Az éélet rákényszerített, hogy megtanuljak, és most már nem is tudom elképzelni, hogy például az iskola éttermében egyek. Hogy mi is vagyok? Baljós kisugárzású anárbácsiii?
És ittmost nem az első két szón van a hangsúly, hanem a harmadikon, a bácsin. Ezt most ha komolyan venném megharagudnék, de kapok vigasztalást hamar, egy csók formájában, melyet viszonzok.
- Nem vagyok bácsi akkor sem. Hogy tudsz te így kitekeredni?
Suttogom neki, miköben végignézek rajta. Lentről felfel, hogy szemébe nézhessek, annak fényében elvesszek egy pillanatra, vagy örökké.
- Hmm...gulyás. Első vendégem itt éppen azzt evett nálam. Ismere, hisz játam Erdélyben, kutatási céllal. Drakula rejtelemi iránt érdeklődtem ott. Ami nem titok, így majd mesélek neked. Az sem, hogy én mt szeretek enni. Bár többnyire mindent megeszek, főképp ahogy mondtam is a húsféléket. Plédául kiváló töltött kígyót tudok csinálni. Tényleg, ez lesz valamelyik nap azt hiszem. (Izzy és Noel kedvére:D// De nagyon édesszájú vagyok, úgyhogy mindenféle süteményt megeszek. Tudsz te süni?
Kíváncsi szemekkel nézek rá, hogy kikutassam tekintetéből, hogy mik rejteznek gondolatai közözz az elhangzottakkal kapcsolatban. De a huncut mosoly is ott van az arcomon folyamatosan. Összehúzom szememet, gondolkodok egy pillanatra, látható rajtam, hogy készülök ellene valamire.
Csak hogy ne kelljen ennyire kitekerednie átkarolom derekát és finom mozdulattal az ölembe húzom, miközben hátamat nekivetem az egyik szekrényének. Csípője immáron elég közel van az enyémhez, s szemkontatktust is fel tudok vele venni. Ujjaimmal cirógatom hátát, felkalandozva egészen a nyakáig, közben szerelmes pillantásokkal, csillogó szemmel nézek rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Nov. 14 2009, 16:21

- Te most próbára teszel? *Néz a férfira, kissé felhúzott szemöldökkel, ámbár mosollyal az arcán. Bizony fennakadt a "csak kíváncsi voltam..." kezdetű mondaton, ami miatt abszolút arra tud következtetni, hogy márpedig le lett tesztelve a tűrőképessége. De kifejezetten békés természet, még ha súlyosabb dolgokkal könnyen ki is lehet hozni a sodrából.
A férfi reakciójára, elkacagja magát. Nem gondolta volna, hogy a morcos tanár úr, fel tud háborodni egy ilyen kis vicceskedő jelző miatt, de nagyon tetszik neki, hogy Taylerbe is szorult némi hiúság.*
- Azt se tudom hány éves vagy. *Jelenti ki, még mindig szélesen mosolyogva, amolyan mentségként, a "bácsi" megnevezés miatt. Nem akart ő ám ezzel rosszat. A kitekeredésre meg csak kacér mosollyal vállat von. Nem kell a férfinak mindent tudnia, de talán magától értetődik, ha azt nézzük, hogy táncot tanít.
A kutatások említése hallatán, kissé felhúzódnak íves szemöldökei, persze még mindig mosoly bujkál a szája szélén. Bizony a kíváncsiság erős hajtóerő, és ő soha nem is állt ellent neki. Őt majd hogy nem minden foglalkoztatja és nagyon lelkesen tud érdeklődni úgy akár Drakuláról, mint mondjuk az atomfizikáról. Az meg megint egy pozitív vonása, hogy lelkes hallgatóság, már amikor nem ő beszél. Szereti, azon ritka eseteket, amikor túlbeszélik.*
- Ejha, Drakula? Megtaláltad? *Nem nagyon hisz benne, de tekintetében érdeklődés csillan. Már kiskorában is sok mesét hallott a vámpírról, de azok tényleg csak rémmesék voltak. Nem kevés időt töltöttek el ők is Erdélyben.
A sütést illetően megint el kell nevetnie magát. Persze azt elkönyveli magában, hogy akkor igen hasonlóak az étkezési szokásaik. A sütés meg evidens. Náluk nem adtak úgy lányt férjhez, hogy ne tudott volna sütni, főzni, varrni és egyéb hasonló dolgokat. Az más kérdés, hogy végül 14 évesen elszaladt az esküvő elől, de a tudása nem szált el.*
- Már hogyne tudnék. Mit szeretnél, mit süssek? *Kérdez, majd rögtön utána a férfi ölébe is kerül, hisz miért ne hagyná. El is neveti magát, ahogy a férfi magához vonja, de persze a legkevésbé sincs ellenére. Az meg pláne nem, hogy még cirógatják is. Úgy homorítja a hátát szinte, mint egy macska, már csak azt várná az ember, hogy doromboljon. A kocsiban is van két macsek, akik csak nézik leginkább a párost.
Azért most már neki is kijár egy kis kacérkodás. Kissé leszegett fejjel néz fel a férfire, azzal a bizonyos kacér mosollyal, míg kezét a férfi mellkasán tartva, ujjával apró köröket ír le ott.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Nov. 15 2009, 13:32

Az élet próbatételekből áll. Nap mint nap szembe kell néznünk egyel, hogy aztán várakozzunk a következőre. Miért is ne lehetne egy kis próbatétel elé tenni a kedvesünket? Nem bánom én sem, ha ő velem megteszi. Lényegében eddig is azt tette, hisz az, hogy lebácsizott már éppen elég kikutatni azt, hogy mit szólok az ilyen finomkodó, játékoskérdésekhez.
- 27 éves vagyok kérem szépen. Remélem nem gondood, hogy egy bácsi vagyok? Bár arcomon nem ennyi látszik, az életem miatt. Nagyon sokat voltam egyedül, sokat utaztam, kutattam misztikumok után.
Na igen, azért szépen lassan elmondohógatok neki egyet, s mást. Ha okos, és Friminka az, majd szép lassan összerakosgatja a láncszemeket, hogy kialakítson egy nyakláncot, hogy kialakuljon az, hogy ki is vagyok én.
- Drakula élt, létezett. Csak mugli körökben nem sokat tudnak róla. Vagyis inkább csak hiedelmeknek gondolják. Te meg min nevetsz?
Nézem azt a kedves arcot, ahogy vidáman nevet. Ennyire meglepte kérdésem, hogy tud-e sütni? No lám csak, mit is mondjak, mit süssön nekem? Hisz minden féle süteményt szeretek. Nekem aztán oly mindegy, hogy mi is lesz az az édesség, csak édesség legyen.
- Amit legfinomabban meg tudsz sütni. Talán valami csokisat. Tudod mit, én főzök egy gulyást, bográcsban, te pedig hozol egy adag süteményt. Bár arra is gondoltam, hogy egy csapat kölökkkel is körbevehetnénk magunkat egy ilyet sütkérezéskor, bár akkor nem megyünk ki hozzám, mert azt hiszem akkor vége az erdőnek. Persze ha nincs ellenedre az ötlet.
Kíváncsi szemekkel nézek rá. Minden bizonnyal nem ez várható tőlem, a mogorva, magányos fazontól, de szeretem én a gyerekeket, csak bizonyos keretek között. Goronbán vagyok kedves.
Kacérkodása jólesik nekem, kezét magamhoz húzom, s megcsókolom tenyerét, majd végig a karját. hogy a szájánál kössek ki egy lágy csókkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Nov. 16 2009, 20:10

*Nem is érti, hogy nem jutott eszébe eddig rákérdezni arra, hogy Tayler hány éves. Bár meg volt róla győződve, hogy a férfi vagy vele egyidős lehet, vagy egy-két évvel idősebb és ezzel a tudattal nagyon jól meg is volt. Viszont egy viszonylag hiú nőnek, aki legszívesebben leállítaná az öregedést, kifejezetten zavaró tud lenni, ha a párja éppenséggel két évvel is fiatalabb nála. Márpedig Friminka pont egy ilyen nő, és egy ilyen helyzetbe került.
A válaszra a mosolya kissé elhalványul, bizonytalanabbá válik és mintha kicsit zavarba is jönne, ugyanis egyik kezével betűri haját a füle mögé. Nála ez abszolút a zavar jele, hiszen egyébként nem zavarná az sem, ha minden hajszála égnek állna.*
- Huszonhét? Azt hittem...idősebb vagy. *Mondja kissé bizonytalanul, zavart mosollyal. Őt most komolyan zavarja az a két év, még ha rajta egyáltalán nem is látszik, hogy már lassan a harmadik x felé közeledik rohamosan. Mindenesetre vesz egy mély levegőt és a gondolatai legmélyére rejti eme zavaró tényt.
A nevetés okát nem fogja még egyszer elismételni, hiszen előbb mondta, hogy evidensnek tartja, hogy tudjon sütni. Szerinte nem is nő az, aki nem tud.*
- Csokis, csokis...Tudok csokis kockát, somlói galuskát, sacher tortát és szakácskönyvből még bármit. Most hirtelen csak ezek jutnak eszembe. Még hogy ellenemre? Nagyon örülnék neki! Nem is tudtam, hogy ennyire kötődsz a gyerekekhez. *Egyértelműen lelkesedik az ötlet iránt, hiszen ő maga imádja a kölyköket és nagyon is szeret a környezetükben lenni. Csak azt nem nézte ki Taylerből, hogy ő is hasonló érzésekkel viseltet a fiatalság iránt. Ez egy abszolút jó pont a nőnél.
Természetesen hagyja, hogy a férfi magához vegye a kezét és egyre szélesedő mosollyal és enyhe borzongással kíséri figyelemmel a ténykedését. A csókot természetesen lágyan viszonozza, kezeivel közrefogja a másik arcát lágyan és ameddig csak lehet igyekszik elhúzni ezt a pillanatot.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Nov. 16 2009, 20:54

Hiú nőszemély...
Kit érdekel, hoyg ki hány éves? Ha az lenne a gond, hogy 10-15 évvel idősebb nálam, akkormég hagyám. Azt már én is sokallanám, de minden bizonnyal nem is hívóm meg a bálba. De így, hogy csak két év van közöttünk....én nem fogom felhánytorgatni neki, hogy ő az idősebb biztosan. Az életben megszerzett tapasztalataink körülbelül egyformák lehetnek, s én sokkal hamarabb el fogok tüni az örök vadászmezőkön, mint ő, ebben biztos vagyok.
Zavarát azonban vak lennék, ha nem venném észre. Tudom is, hogy mi van mögötte, his ismerem már a náket ennyire, és talán bejön az, ami eszembe jut, hogy ne érezze magát rosszul.
- Mi a gond, talán túl öregnek érzel magadhoz? Hisz te olyan vagy mint egy kisdiák. Hamvas vagy, üde, jókedvűen csacogó, amíg én egy mogorva véneberhez, azaz bácsihoz hasonlítok inkább.
Végigsimítom az arcát ujjaim hegyével éppen csak érintve.
- Nekem aztán mindegy...azt sütöl amit csak akarsz. Nem vagyok nagy igényű, valami egyszerűvel is megelégszek. Olyat amiből sokat tudsz könnyen csinálni. Mert ha tényleg tetszik az ötlet, akkor a gyerekek kiesnek a vagyonunkból. Szeretem én őket, csak titkolom előlük. Bár azt hiszem egyre kisebb sikerrel. Most már várom, hogy kik lesznek a vendégeink.
Kérdőn pislogok rá, mielőtt elindulnék kis vándorutamra a karján. Karjaimmal átölelem, végigsimítva hátát. Magamhoz húzom egész közel, hogy érezzem testének rezdüléseit, miközben szenvedélyesen csókolom őt, nyalvemmel megkeresve az övét. Kicsit felgyorsul szívverésem, forróság önt el, ami viszakozásra ösztönöz. Elszakadok tőle, s mosolyogva nézek rá.
- Bocsánat, kicsit talán heves volt e csók. Nem akarlak lerohanni, azt hiszem jobb ha most elmegyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 17 2009, 19:42

*Úgy fest zavara túl látványosra sikeredett, hiszen Tayler ráhibázott. Neki bizony a két év is sok, hiszen minden perccel közelebb érzi magát az öregkorhoz, amitől szinte fél. Nem akar megöregedni, még ha ez az élet rendje is. Viszont a férfi módszere tökéletesen eléri célját. A szavak és az érintés hatására szemei újra elkezdenek vidáman csillogni és esze ágában sincs az ellen ellenkezni, hogy Tayler esetleg valóban bácsi lenne. Most a bók legyezgeti hiúságát és sikerül teljesen megfeledkeznie az imént felmerülő problémáról. Csak egy fejcsóválással jelzi, hogy nem gondolja már túl öregnek magát a másikhoz képest.*
- Bármit szívesen sütök, szeretek a konyhában sürögni. Amúgy tényleg nem titkolod valami jól, de ez nem biztos, hogy baj. És hogy kik jönnek...majd meglátjuk. *Bizony, már látta a férfit, hogy hogy viselkedik a diákokkal, még ha ez a személy épp Noel is volt, de mindenképp nagyon rendes volt Taylertől, hogy még el is beszélget majd vele. Mondjuk még van néhány ötlete, hogy kiket hívna szívesen, de végül is az jön aki akar.
Viszont most nem kifejezetten kap időt, hogy ilyesmiken gondolkozzon, hiszen a férfi már öleli is magához, csókolja, ő meg bolond lenne nem viszonozni. Kicsit szaporábban veszi ő is a levegőt, kezét elvonja a férfi arcáról és mellkasát végigsimítva, viszi le, hogy átölelje, érezze a férfi teste melegét. Kicsit meglepetten pillant fel a másikra, amikor a csók hirtelen félbe szakad.*
- Semmi gond...és nyugodtan maradhatsz még. *Furcsállja egy kicsit ezt a kivárást. Vajon mire várhat Tayler? Nem nagyon érti, de ez ugyancsak megmagyarázható azzal, hogy eddig milyen férfiakkal volt dolga. Azok nem éppen a kivárásra játszottak és a türelem sem minősült erényüknek. Tayler megint más, megint nem érti, de ez tetszik benne a nőnek. Végül is átlagos normák között, ez minden bizonnyal rohamtempónak minősül.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Nov. 17 2009, 21:53

Milyen különös is ez. Egy pár szó, egy kedves érintés, és elszál az ember haragja, bánata, vagy éppen félelme kerül háttérbe. Mennyire félnek is a nők attól a bizonyos harmadik x-től. Pedig nem sok minden változik meg, csak kell legalább egy év, mire ebbe beletörődek. Aztán meg majd ott lesz a negyedik, és jön azötödik x is.
Mi férfiak is ilynek vagyunk? M is félünk az öregedéstől, csakhogy nem yílvánul meg úgy, mint a másik, a gyengébbik nemnél. Igen! Gyengébbik. Ha a fene fenét eszik is, a nők mindg gyengébbek lesznek, még ha ebben nagy, szabad elvű világban élünk is. //User nő!!//
Szerencsére nem gondol öregnek se ő engem, sem pedig én őt.
- Csak ki kellene fogni egy kis szép, napos őszt. Szerintem elég egy pár embernek megemlíteni, hogy mire készülünk, és egyik gyerek hozza majd a másikat. A süti, meg a bográcsos jó illata is idecsal sokmindenkit.
Elgondolkodok azon egy kicsit, hogy nem tudom jól titkolni, hogy szeretem a lurkóka. Azt hiszem egy kicsit be kellesz ismét keményítenem az arcom vonásait, vagy mogorvábban beszélnem. Még a végén megszeretnek, és nem fogok tudni elbújni már a magam magányába. Pedig nekem a kell, még akkor is, ha ez az ölelés oly kedvemre való. Érzem Friminka selymes bőrét, amint karján végigsimítok, apró rezdüléseit, hallom szívének heves dobogását. Vágytól csillogó szemekkel nézek rá, mikor akaratom ellenére félbeszakítom ezt a szép pillanatot, de nem akarom még ezt folytatni, bármennyire is kívánom.
- Rendben, de akkor mesélj valamit, ami eltereli a figyelmemet.
Nem akarok tovább lépni, hisz még nincs fél órája sem talán, hogy az erdő fái előtt álltunk a bizonytalanság küszöbén. Nem fogom most azzal elrontani ezt a kapcsolatot, hogy olyan vizekre evezek, amikre ugyan első pillanatban vágytam, mikor megláttam őt. Különben is...minél tovább húzzuk, annál kellemesebb lesz a végkifejlet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 18 2009, 20:13

*Friminka egyáltalán nem tartozik azon nők közé, akik visszafojtsák meggyőződésüket, vagy véleményüket, csupán annak érdekében, hogy olyan erősnek tűnjenek, mint az erősebbik nem. Neki mindennél fontosabb, hogy megőrizze női mivoltát, nem úgy mint sok nő, aki már szinte el is feledte mi is és csak a karrierépítésnek szenteli az életét. Ő nem ilyen, ő nem fél kimondani attól, hogy tart attól a fránya harmadik x-től, nem fél kimondani azt, amit érez és amit gondol, még ha ez a mai világban a nőket nézve nem is túl előnyös. //user férfi!//
De annyira jó, hogy Tayler nem az, aki rászóljon, hogy mit nyavalyog, vagy mert bolond azért, hogy ilyen marhaságoktól tart. A férfi inkább eltereli a figyelmét, legyezgeti hiúságát. Talán még meg is érti és kifejezetten ritka az ilyen.Vele most rettentő jól érzi magát.*
- Persze, egy embernek szól az ember és jön az egész suli. Ez már csak így szokott lenni. De reméljük, hogy lesz még jó idő idén. Ha meg nem, akkor megoldjuk valahogy. *Mondja mosolyogva, de esze ágában sincs tervezgetni, legfeljebb azt, hogy milyen jól is fogják érezni magukat. Nem tartozik azok közé, akik mindent jó előre kitalálnak és megterveznek, inkább szeret spontán lenni és váratlan. A kivitelezés meg úgyszintén nem fog álmatlan éjszakát okozni neki, hiszen egyelőre tökéletesen megelégszik a "megoldjuk valahogy" válasszal. Legfeljebb majd ott helyben improvizál.
Kissé lebiggyesztett szájjal néz a férfire, amikor felveti, hogy mennie kellene, de nem nehéz meggyőzni arról, hogy maradjon. Számára furcsa, hogy legalább olyan szívesen beszélget Taylerrel, mint mondjuk mást csinálna, ha nem szívesebben. Eddig ezt férfi nem nagyon tudta elérni nála.*
- Oh, figyelmet elterelni nagyon jól tudok. Miről is meséljek neked... *Kicsit kibontakozik a férfi öleléséből, csak mert ha már figyelemelterelés, akkor a túlzott közelség tesz jót. Persze nem mászik messzire, csak megragadja a bögréjét, amelyben a tea, inkább csak langyos, de neki így is tökéletes. Persze már csacsog is.*
- Áh, megvan. Képzeld, jól sikerült a halloween-i bulink, még ha a fél bagázst akkor is ismertem meg. Olyan jó látni azokat a döbbent arcokat, amikor megjelenek és szinte le lehet olvasni a kis gyanútlan képükről, hogy "Ez a karvezető?!". Isteni érzés. Bár máig nem értem, hogy miért is pont engem tettek meg karvezetőnek, de nagyon élvezem. De csak a gyerekek miatt... amúgy húztam a szám mikor felkértek. Ez az egész olyan macerás. *Meg is van a téma, ezzel talán garantáltan sikerül elterelni a férfi figyelmét minden másról. Meg ezt még úgyse beszélte ki senkivel. Egyelőre nem talált még itt olyan igazi barátnőt, akivel minden meg tudna beszélni, de most, hogy van pasija, talán vele is megbeszélhet akár ilyeneket is.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Nov. 18 2009, 23:52

- Rendben, megoldjuk.
Jó lenne, ha szavaimon is érezni lehetne azt, hogy át akarom nni ezt a szemléletet.
Sosem fogom.
Azzt hiszem, hogy én a magam tkéletesre formált világába nem fér bele az, hogy csak úgy hipp-hopp valamibe belekezdjek, úgy, hogy előtte nem tervezek meg részleteiben mindent. Na de majd cak lesz alahogy, ha másnem káoszba fogunk fulladni. Persze ezen is jót lehet mulatni, ha az ember más szemmel nézi az egészet. A kavarodásnak is van több változata, s ha minden kötél szakad, majd Frimikára fogom az egészet. Na jó, ezt remélem nem hitted el!
Figyelmet elterelni tényleg jól tud Friminka. Csak legalább lenne ötletem, hogy erre mit is válaszoljak. Most előbújjon belőlem az a férfi, aki egy kicsit frusztrált, hogy kedvese magasabb rangban mint ő? De hát engem nem érdekel egyáltalán. Azt se tudom, hogy Thierry mért engem kért fel helyettesének, mikor nem születtem egy vezető szellemnek. Inkább a magam irányítására való vagyok, mintsem egy csapat gyerekére.
- Ahha, hát örülök neki, hogy sikerült. A mi bálunk kicsit érdekesen alakult. Mindegy, remélem a következő rendezvényünk jobban fog sikerülni. Engem meglátva is rdekes arcok tekintenek vissza rám, ami szintén mókás tud lenni néha. Egyébként meg mi nem macerás az életben? Ha valamit el akarsz érni azért meg kell szenvedni. Legalábbis jobb esetben. Na van, akinek az ölébe hullik minden, de ha nem tudja mit kezdjen vele, akkor elveszti még azt is, ami előtte már megvolt.
Na a figyelmem az már teljes mértékben el vagon terelődve. Persze nem sok kellene, hogy visszatereljem, mert ilyen témáknál jobb az előbb elkezdett, de inkább maradok az iskolai, élet adta témáknál.
- De mesél, miket műveltetek ti a lurkókkal?
Huncutul mosolyog rá még a szemem is, miközben keresem a tekintetét. Kezemmel kimatatom a teámat, hogy megihassam a maradékot is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Nov. 21 2009, 11:39

*Őt sem zavarja különösebben, hogy párja nem lát el olyan magas posztot mint ő, bár különösebben nem lát semmi különbséget a karvezető és a helyettese között, hiszen mind a ketten a kar életét egyengetik. A karvezetőnek legfeljebb több a papírmunkája, ami Friminkát mostanság a leginkább zavarja. Sok a papír, amit alá kell írni, meg kell csinálnia, vagy sorba kell rendeznie. De most nem foglalkozik ezzel, ennyire azért nem sikerül elterelnie a figyelmét a közelében ülő férfiról.*
- Hogy érted, hogy érdekesen? Amúgy...nem csodálom, hogy megnéztek téged. Néha olyan mogorva tudsz lenni, mintha citromot nyeltél volna. Mondjuk engem meg nem néznek karvezetőnek, de még tanárnak sem néha. *Persze ez utóbbi nagyon is tetszik neki, és ezt vidáman közli a férfival. Eszméletlen büszke arra, hogy egyesek mondjuk végzős diáknak is néznék őt, de lehet hogy csak azért, mert olyan kis hebrencs, hogy a tanárságot semmikép se gondolná róla az ember. De nem lehet mindenki megfontolt és szigorú. Ő így érzi jól magát és kész, ezen még egy állás kedvéért sem hajlandó változtatni.
Miközben a bögrét újra leteszi, értetlenül néz Taylerre a kérdés hallatán. Hirtelen nem érti, hogy mire vonatkozik a kérdés, bár sejti, hogy halloweenra, de azért az a biztos, ha rákérdez.*
- Mármint, mikor mit műveltünk? *Zavart kedvességgel teszi fel a kérdést. Gyorsan jár az agya, egyszerre van százfelé, így hajlamos elfelejteni dolgokat, legyen az akár az épen zajló beszédtéma.
Amíg figyeli Taylert, finoman magához veszi a férfi kezét. Csak az egyiket, amelyik épen szabad. Kíváncsi és nem hajlandó várni, ő most akarja megnézni azt, ami érdekli. A férfi tenyerét gyengéden felfelé fordítja és elkezdi nézni szakavatott tekintettel. Talán nem véletlenül dolgozott jó ideig vándor jósként, konyít valamicskét a jóslásokhoz és hisz is abban, amiket a jelek megsúgnak. Márpedig Taylerrel kapcsolatban kíváncsi egy-két dologra és tenyérjóslással elvileg képes lehet kideríteni ezt-azt. Néha, finoman végigsimít egy-egy barázdán a férfi tenyerén, de nem szól egy szót sem. Persze időnként felpillant, jelezvén hogy odafigyel ám a beszélgetésre is.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Nov. 21 2009, 18:37

- Hát azon az estén tényleg beleharapam egy citromba. Mármint a bálunk estéjén. De már lényegtelen, ne is beszéljünk erről.
Nézem a büszke tekintetét, a kacérságára, mindig vidám, táncoló lépteire gondolok, és egyáltalán nem csodálkozok azon, hogy diáknak nézik őt. Be is biznyítja azzal is, hogy egyik percen még beszélgetünk a halloweeni rendezvényükről, a másikban meg nem tudja, hogy miről is beszélek.
- A halloweeni közös napotokon.
Kezem a kezében, ami nem igazán elterelő művelet már. Fürkészem szemeit, kíváncsian. Nézem apró ujjait, ahogy bőrkeményedésekkel tarkított, kicsit dúrva tapintású tenyeremen végighúzza azokat.
- Kíváncsi lennék, hogy mit olvasol ki belőle. Itthagyom a lenyomatát elemzésre, és legközelebb beszámolsz nekem, hogy mi is lesz a jövőm. De most ne haragudj, de mennem kell.
Bár, hogy hová magam sem tudom, hisz nem vár az odúban senki. Mégis jobb szeretnék egyedül lenni kicsit, hogy végigrágjam magamat azon, amik történtek mostanában. Különösen a mai nap eseményein. Lecsúsztatom ölemből felállok, hogy őt is felsegítsem. Átölelem, arcán végigsimítom hatalmas tenyeremet, hogy ajkaira forró csókot adva tegyük varázslatossá a pillanatot.
- Nemsokára jövök érted, de téli ruhával készülj!
Mélyen meghajolok előtte, ahogy az ajtóban állok, megcsókolom a kezét, és bohókásan köszönök el tőle.
- Viszlát drága hölgyem. Szívem epekedve várja az újabb találkozást.
Majd lehátrálva a lépcsőjéről eltűnök az erdő felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   

Vissza az elejére Go down
 

Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog