Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Táncmágia terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   Pént. Nov. 27 2009, 20:11


*Nagy kegyesen megbocsát mindnekinek akit ellökött, beáll Matt mögé és ott összebotlik valamit, hogy úgy tűnjön vért izzad, hogy kihozza magából a maximumot. Különben ez már nála vér izzadás számba megy, ahogy figyel a nőre, próbál úgy táncolni, ahogy ő fütyül, csak nem épp látható helyen. Mutogatja ő, mutogatja, csinálja a gyerek, próbálja, dehát nem egy Trawolta, az biztos.
Frimika talán a tényleg értelmesebben táncolókkal foglalkozik, az ilyen reménytelen eseteket meg, mint ő figyelembe se igzán veszi. Nem baj ez neki, kifejezetten hálás érte, hogy nem állnak fölé "Figyelj...itt kell maradnod óra után, te annyira béna vagy, hogy éjfélig gyakorolni fogunk" gyorsan megrázza fejét, ilyesmire még gondolni sem szerencsés, mert ne adj isten megtörténik, ő már elment, meghalt, eltávozott, ott sincs Matt mögött, akivel megszeghetetlen esküt fog letetetni, hogy óra után itassa le! Felfelé iránítja ő a tenyerét, mintha szeretne a markába egy kevés alamizsnát, lép kettőt, aztán visszafordítja, megy ez neki, igaz, hogy kétszer az ellenkedő irányba indul el, meg hogy úgy mozog, mint a rántott csirke a mikróban (ja, az forog, hát lassan már is, kicsit ferdén lépdel, mondhatni fékör amit művel.) Őt inkább tai csire emlékezteti a mozdulat, de az öklözés megy neki, tényleg úgy néz ki, mint valami koordináció problámás beduin törzsfőnök, főleg amilyen képet vág, oroginal busman is lehetne...Egyre ritmusosabban műveli amit művel, Frimika begyorsít velük szemben, begyorsít hát ő is, a Busman erobikja, fordul meg fejében, lehetner ez a jelenet címe, még el is mosolyodik az orra altt, hogy ez azért nem semmi, s a végére már sokkal lendületesebb, Frimika azt láthassa, hogy Matt háta mögött ki-ki lép egy Ed a kezét huzigálva, csak az a vicces, hogy mindig a másik oldalán. Mivel elég mögötte van mindnekinek, nem valószínű, hogy bárkit is összerugdosna, csak az arca kezd elsápadni a megerőltetéstől. Dehát csak nem jön ki az allegiája...Mindjárt vége- ekképp biztatja magát gondolatban, még az sem vészes, hogy fura színben táncolnak előtte az emberkék. Egy, két há egy két há, busman erobik...de hogyan lesz keringő belőle a végére...márpedig a sápadt, ziháló Ed néhány másodpercen belül valóban keringőzni kezd...*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Izzy Maddison
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Kos Jelige : Az embernek az a sorsa, ami, és az élet különben is illúzió.
Hozzászólások : 439
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   Vas. Nov. 29 2009, 17:13

*Röhögve végignéz a „Szupercsapaton”. ~Hát, belőlünk sem lesz az a világhírű ír sztepptánc csapat, az egészen biztos. Bár Edet szívesen elképzelném Michael Flatley-ként… a géppuska lába már megvan hozzá. Igaz inkább lövöldözésre használja, meg letaposásra, mint táncra. Nem baj, én remekül szórakozok. Bár valaki igazán elmagyarázhatná, hogy milyen az a jobb és balkereszt, mert eddig csak a horgokat ismertem. Azt is inkább kaptam, mint adtam.~ Persze Rai magyarázata a vámpírkaróról még jobban tetszik neki, mint a horgok, hiszen ő még sima ember, tehát rajta ezt nem próbálnák ki Azért ő igyekszik, és figyel is, csak a mozgáskoordinációja nem tökéletes, meg kicsit lassabban megy át készség szintre a mozdulat, hiába mondogatja magában. Megpróbálja utánozni amit a többiek csinálnak, naná, hogy a mellette lévők lába bánja, de nem ő az egyetlen szerencsétlen a csoportban.
A kézmozgást csak óvatosan veti be, nem akarja kiverni Noel szemét, így elsőre valóban nem sikerül neki, de már kezd belejönni az egészbe, és egyre lelkesebben csápol. Néha ökölbe is szorít, persze az első körben még véletlenül sem annál a résznél, ahol kellene, de azért fejlődik, hiszen ezen múlik a szabadulásuk. Hogy még jobban menjen, mondja magának félhangosan.*
-Fent.. lent… fent… szorít… lent… oké, megy ez Izzy!
*A kéz valóban megy, viszont a lépések már megint elkavarodtak, így Noelt kicsit összetapossa. Viszont haverjának már remekül megy az egész, így megpróbálja lépteit az övéhez igazítani, és jéé… még a keze is ütemre mozog. Csoda történt, sikerült neki az egészet egyben összehozni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rai Drac
Diák - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 415
Évfolyam : Első
Kor : 42

TémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   Hétf. Nov. 30 2009, 15:10

Meglepi Noel válasza, valahogy nem készült rá, hogy a másik bármit is reagál. Így egy pillanatra, csak mereven néz rá, majd picit megrázkódik. Nem szereti a vámpírokat, neki is azért kellett szinte menekülnie otthonról, mert... Mindegy! Drac száműzi fejéből a múltat, az a fontos, hogy most itt van, és semmi más feladata nincsen, mint megtanulnia, hogyan maradhat életben az életben.
Így összesezdi magát, hogy valami frappánsat tudjon válaszolni, bár nem sok az esély, hogy ilyen hirtelen bármit is ki tud ötölni.

- Abban az esetben biztosan használ, ha a vámpír egy jobbosra, vagy egy balosra számít...

Aztán inkább a tanárnő felé fordul, hogy ne kelljen a másik sötét szemét figyelnie. Igazából fogalma sincsen, milyen színű, de innen messziről, talán a világítás miatt, egészen sötétnek tűnik. Koponyával rohangál... Drac újra megborzong egy kicsit. Valahogy érzi, hogy többet beszélgettek ebben a pár szóban, mint amennyi elhangzott...

Közben Firminka elmutogatja a kezük helyes tartását, és megkezdik a "táncot". Izzy ezúttal is inkább röhög, de látszik az igyekezet, és Drac érzékeli a szeme sarkából, hogy a hátuk mögött Ed sem adta még fel, ezért igyekszik ő is óvatos lenni, hogy lehetőleg egyenes irányban lépkedjen, és ne kezdjen hátrafele arastolni, kockázatatva, hogy egymásnak ütköznek.

Minden koncentrációját latba vetve próbálja tartani az ütemet, és összehagolni a kezét, meg a lábait, de a sikerélmény ezútal sem túl nagy. Hiába, neki nem ez a fő profilja. Bárcsak énekelniük kéne, abban, mint holmi, kezdő, amatőr krónikás, elég jól otthon van. Tudja ő, hoyg pont a ritmusérzék fejlesztéséhez kellett neki felvennie ezt a tárgyat, de ami nem magy, nos azt gyakorolni kell... - valja, tehát tovább szenved.

Közben folyamatosan kezd hátrafelé pislogni, mert Ed egyszer-egyszser túl közel kerül hozzá, és mint említette már, esze ágában sincsen újabb hatalmasat bukni. Nem tudja mi van a sráccal, végtére is, az még neki sem okoz gondot, hogy egyenesen menjen...
Nem tudja mi a fene folyik ott hátul, de nagyon reméli, hogy valaki tesz valamit, vagy vége lesz az órának, mielőtt újabb foltokat szerez be, mert ha ez így megy tovább, itt alighanem, hamarosan újabb ütközés következik....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriel C. Griffith
Diák - Extremus
avatar

Male Rák Jelige : Földre pottyant angyal
Hozzászólások : 124
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   Hétf. Nov. 30 2009, 18:47

*Ha valaki rákérdezne, be kellene vallania, hogy elég mókásnak tartja a kézmozdulatokat, de azért úgy tűnik, élvezi a táncot. Nem csoda, mindig is a zene volt az, ami segített neki, hogy megfeledkezzen magáról, és végre kicsit szabad és gondtalan legyen. A fölösleges, aggodalmas gondolatok ilyenkor megszűnnek létezni, nem számít, hogy mozog, vagy esetleg énekel a ritmusra.
Igaz, az utóbbi egy kicsit közelebb áll hozzá. Főleg, hogy olyan sok dal van, ami mintha hozzá, esetleg róla szólna... Azokat bátran énekelheti teli torokból, kiadhatja magából azt a sok mindent, amit amúgy szorosan zárt kapuk mögött tart lelkében. Kimondhat mindent, amit valaha is az éghez akarna üvölteni. Utána pedig ha valaki rákérdez a dologra, csak azt mondja, hogy szereti az együttest, azért énekelte el az adott dalt. Nem, nem kell senkinek tudnia, hogy mennyire asszociál a szöveggel. De a veszély nem is áll fenn annyira, elvégre amilyen zárkózott, nem sokaknak énekelt még ittléte alatt, csak néha fordul elő, hogy valaki meghallja. Így például a saját dalaival kapcsolatos kérdéseket egyelőre teljesen el is tudta kerülni.
Egy gyors fejrázással visszakényszeríti gondolatait az órára, és engedelmesen utánozza a tanárnőt. Bár először talán nem mondható profinak Gabriel kézmozdulata... Igaz, hogy helyesen csinálja, de az ökölbe szorítás valahogy egyszerűen csak nem meggyőző, ha egy ilyen kis szöszi androgün fiúcska csinálja. De aztán úgy tűnik, belelendül, és meglepően jól csinálja. Ki tudja, még egyszer lehet, hogy rock-énekes lesz belőle... //xD --> annak, aki tudja...// Tény, hogy sosem fog tudni úgy kinézni mint egy ősember, vagy mint egy indián, vagy egyéb törzsi társadalomban élő ember, azért úgy tűnik, hogy táncolni beállhatna hozzájuk. A tanárnő kérésére még kicsit meg is görbíti a hátát, felhagyva a keringőhöz és más klasszikus tánchoz megkövetelt tartással az „őskori mozgáskultúra” érdekében.
Azért arra most különösen figyel, hogy ne kerüljön senkihez túl közel, így ha még ügyetlenkedik is, nem ránt magával másokat. Az valahogy elkerüli tudatát, hogy igazából az esés egyáltalán nem az ő hibája volt. Nem, ha Gabrielről van szó, akkor mindig minden az ő hibája. Legalábbis saját maga szerint.
Rai és Noel vámpírokról folytatott beszélgetésére még mindig meglepetten pislog... Ha az előbbi néz rá, akkor barátságosan rámosolyog, de ha az utóbbi, akkor csak lesüti a tekintetét, zavartan, hogy bámészkodáson lett kapva. Ha a signumusos esetleg szól is valamit, akkor meg csak bocsánatot kér. Ha Gabrielnek csak három tehetsége lenne, akkor az az ének, tánc és a bocsánatkérés lenne.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   Hétf. Nov. 30 2009, 18:57

*A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét és a mai órát nem is nagyon lehetne máshogy jellemezni, mint hogy a kemény munka jegyében telt. Bizony a múltidő jogos, ugyanis ez az óra szép lassan, de biztosan a végéhez közeledik. Legalább is, amikor már Izzy és Noel is el-eltalálja a ritmust és Drac meg Ed egy-egy lépést, akkor kezdi abszolút sikerélményként elkönyvelni ezt az órát. Mint tudjuk, a csúcson kell abbahagyni.
Amikor már mindenki benne van a monoton lépegetésben és kalimpálásban, akkor következik be az, amire senki nem számítana. Friminka egyszer csak egy dobbantás és egy taps kíséretében lecövekel, persze tisztes távolságban van a táncolóktól.*
- ÁLLJ! *Harsan a hangja, vidám mosoly szélesedik arcán. Bizony meglepő módon mindenkit leállít egy szóval, méghozzá okkal. Elégedett mosollyal néz végig a megfáradt diákokon, akik közül egy-kettő már egész sokat fejlődött.*
- Nagyon ügyesek vagytok! Büszke vagyok rátok. Viszont gondolom elfáradtatok, szóval itt az ideje, hogy befejezzük az órát. Noelnek, Izzynek és Szöszinek gratulálok, hogy az óra végére majdnem tökéletesen sikerült elsajátítani a lépéseket és az ütemet. Dracnak és Ednek, meg azért mert az utóbbi negyed órában sem magukat, sem másokat nem borítottak fel. Ezt abszolút fejlődésnek könyvelem el és ha szükségesnek érzitek, akkor eljöhettek hozzám és tartok egy kis korrepetálást. Most viszont iszkiri! Záróra! Aki kérdezősködni akar, az meg velem tart. Viszon' hallásra a következő óráig! Utolsó csukja be az ajtót! *És már robog is kifelé. Bizony meglepő módon a táncterem nincs kulcsra zárva. Friminka nem tart attól, hogy egy szinte teljesen üres termet kirabolnak, meg végül is hátha gyakorolni szottyan kedvük a fiataloknak. Abban meg bízik, hogy mindenki megtalálja az ajtót, akinek meg ő kell, az szedi a lábát mellette.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Táncmágia terem   

Vissza az elejére Go down
 

Táncmágia terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Fórum készítése | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog.com