Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Bűbájtan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 02 2009, 21:01

Bőszen bólogat, ahogyan hallgatja tökéletes diák kettőt. Egy halvány mosolyra is húzódik a szája az indoklás hallatán, ami külön elnyerte tetszését.
- Nem szófukar az úrfi, azt meg kell hagyni. Nos, amint hallották, azonnali varázslat az instigo. - a diákságról levéve tekintetét, fejét a pugnaxos fiú felé fordítja - Ahogyan azt emberünk olyan tökéletesen végigvezette. Ha úgy is varázsol, mint ahogyan következtet, akkor nem lesz problémánk egymással.
Jegyzi meg még úgy lezárás-képpen. Nos igen, Thierry mindig is szerette a helyes, pontos, és alaposan megindokolt válaszokat, és természetesen a logikus gondolkodást is.
A diákok közül egy kék hajú pilluamuletos leányzó lép elő, mint újonnan-i önkéntes.
~Bátor kislány!~
Jegyzi meg magában.
Egy halovány mosollyal, amiről nem igen lehet eldönteni, hogy jó, vagy éppen a rosszabbik fajtából való, néz rá a pilluamuletos lányra.
- Tehát, ha már így megbeszéltük a dolgokat, és elviekben mindent tudunk a varázslatról, éppen ideje ki is próbálnunk azt. Mielőtt kisebb csoportokban dolgoznánk, kérek egy bátor jelentkezőt, akiben van annyi vér, hogy megpróbálja megdermeszteni, majd feléleszteni a mi kis pilluamuletos kékségünket. Mégegyszer a két ige, ha esetleg a bátor jelentkezőnk elfelejtené...- a tábla felé int pálcájával, ahova szép írásával felkerül a két most használatos ige.

Torpeo - Instigo


- A Kisasszonynak pedig nem kell félnie, hiszen itt vagyok én is. Ha esetleg éri valamilyen kellemetlen érzés, megengedem, hogy vissza adja az Önt bántalmazónak. - mondja a lányhoz fordulva, nem túl hangosan, és egy kisebb kacsintást is mellékel.
- Tehát, nézzük csak gyakorlatban hogyan is működik a mai órán vett varázslatunk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 02 2009, 22:07

- Tanár úr, én szívesen..., akarom mondani, szeretném kipróbálni a bűbájt - nyögi ki végre mondanivalóját, majd, ha a professzor bólint egyet, Krisztyne elé lép fürgén. - Szia! - köszön a lánynak, és kicsit feszeng előtte, hiszen ő is ott volt az ominózus bájitaltanon. - Ne aggódj, megpróbálok nem elszúrni semmit - ereszt meg egy mosolyt, majd felemeli pálcáját. - Készen vagy? - kérdi meg, majd egy mély lélegzet után a megfelelő pálcamozdulatok mellett kiszórja a lányra a dermesztő átkot. - Torpeo! - kiáltja, majd egy elégedett bólintást láthatnak tőle, amikor látja, hogy a lány rögtön megdermed. Elégedett az eredménnyel. - Ez volt a könnyebbik része - motyogja.
*Felpillant a táblára, csak hogy biztosan jó bűbájt szórjon a lányra. Így is elég vaj van már a fején, nem hiányzik még neki egy rossz bűbájolás. Nagyot nyel, majd kis zavarában már suhintja is a pálcáját, mielőtt megszólalna. Gyorsan abba hagyja a mozdulatot, és ijedten pillant a tanárra.*
- Öhm..., elnézést, egy kicsit kapkodtam - hadarja majd visszafordul a megdermesztett kék hajú pillushoz. - Szóval, akkor.... - morogja-, Instigo! - kiáltja, és rögtön suhint is a pálcájával Krisztyne felé.
*Látja megrebbenni a lány pilláit, de biztosra nem meri mondani, hogy sikerült e teljesen helyesen végre hajtania a varázslatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 02 2009, 23:03

//Holnap este 8-ig van idejük írni. Főleg annak, aki ezt még nem tette meg. Majd akkor jöhetnek az újabb feladatok.
A varázslat sikerült Amelienek (ne nekem köszönje majd, hanem a kockának ^^), szóval úgy tessék kijátszani.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szer. Jún. 03 2009, 13:26

*Kicsit meglepi a szigorú tanerő kedvessége, amivel megnyugtatja a kékséget. De ezt nem veheti észre még a tanár úr sem, mert a lány egy kedves mosollyal viszonozza a kacsintást. Mikor Amelie elé lép, fogadja annak köszönését, ezután egy hirtelen ötlettől vezérelve leül a szőnyegre, maga alá húzza lábait, majd előre hajolva rádől térdeire, karjait is maga alá húzva. A tanár úr azt nem mondta, hogy állva kell kiállnia a lány próbálkozásait.
-Igen, készen vagyok.
*Biztatóan mosolyog a lányra, aki már küldi is felé az átkot. Kriszty teljes lénye megdermed, arcán marad a bazsalygás is, de nem dől el, a jó testtartás miatt. Következő, ami történik, és a kékség is érzékeli az szemének megremegése. Szépen, lassan felnyitja szemhéját, érzi már, hogy sikerült feloldani a bájolást, felnéz Amelie-re és kacsint egyet felé, vigyorogva. Feláll és visszalép a saját szőnyegéhez, hogy gyakorolhassák majd a feladatot. Már úgyis belejött a dermesztett szerepbe, a társára néz és bátorítón néz rá, miközben újra felveszi az iménti poziciót.
-Előbb te jössz, majd aztán én.
*Természetesen megvárva amint erre a tanerő felszólítja őket.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szer. Jún. 03 2009, 20:51

*Kumiko - bár tudta, hogy a válasza helyes -, örömmel veszi tudomásul, hogy a szigorú tanár is elégedett a tudásával. Érdeklődve figyeli folytatást. Kicsit meglepi, hogy a tünde fiú is helyesen válaszol, de végülis még nem ismeri annyira, hogy a tudásásról következtetéseket vonhasson le. Párja önkéntes jelentkezéséről nem tudja eldönteni, hogy bátor avagy teljesen őrült tett-e.*
~ Habár a kettő nem zárja ki egymást. Én nem lennék önkéntes. Főleg így nem, hogy nem a tanár hajtja végre a varázslatot. Mi van ha az a valaki elrontja? Lehet jelentkeznem kéne... Elvégre a dermesztés már megy. ~
*Amíg ezeken gondolkodik, már jelentkezik is egy diák a feladatra. Kumiko végig méri lányt, és megállapítja, hogy még nem ismeri, de első ránézésre szimpatikus neki Amelie. Ez kicsit megnyugtatja, meg végül is a tanár is jelen lesz, tehát nincs oka az aggodalomra. Kíváncsian figyeli, ahogy társa elhelyezkedik a szőnyegen, majd a Pugnaxos kimondja rá az igét. Ahogy Krisztyne magához tér, minden korábbi kétsége szerte foszlik. Kedvesen és biztatóan mosolyog a visszatérő társára. Nagyon meglepődik, mikor a Pilluamuletos lány felajánlja, hogy újra megdermed. Mielőtt eszébe jutna korábbi fogadalma, hogy nem beszél fölöslegesen, néhány mondat akaratlanul is kifut a száján.*
- Biztos vagy benne? És egyébként milyen érzés volt? Hallottál közbe minket?
*A kiváncsiság csak a szemeiben tükrőzödik, a hangja továbbra is nyugodt. Észbe kapván, nagyon reméli, hogy a tanár nem fog rá megharagudni. Jogos az érdeklődése, mert bár ő kipróbálta már a dermesztést, a gekkóit nem tudta megkérdezni, mit éreztek.*

_____________


A hozzászólást Midorikawa Kumiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 06 2009, 19:39-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szomb. Jún. 06 2009, 10:14


A torpeo tökéletesen sikerült. Lehet vigyáznia kéne az ilyen jól átkot szóró Hölgyeményekkel, nehogy egyszer csak egy óra után meglepődjön, már ha tud még azok után. Elismerően bólint, majd figyeli a lányt. Épp csak egy kicsit szól közbe.
- Kapkodni nem kell, inkább tessék jól odakoncentrálni! - szól rá a lányra, bár hangja teljességgel nyugodt. Figyeli minden mozdulatát, főleg a pálcaforgatást, ami jelen esetben nem egy nagy ördöngösség.
Aztán a varázslás megtörténik, tökéletesen el van végezve, bár még azért gyakorolni kell, hogy a kezdeti bizonytalanság elmúljon.
- Ügyes!- bólint a Pugnaxos Hölgy felé, egy elismerő mosollyal - De - vesz egy mélyebb levegőt - azért még elkél a gyakorlás!
Nem nagyon szeret dicsérni, de tudja, hogy néha muszáj. Főleg, ha különösebb kivetni valót nem talál a dologban. Mégis, azért csak hozzáfűzi az utolsó mondatot, ne hogy itt elszálljanak maguktól a diákok.
- Most szeretném, ha párokba rendeződnének, és gyakorolnák az imént tanultakat. Szeretném, ha nem totojáznánk, hiszen van még dolgunk, viszont, amíg nem fog mindenkinek legalább egyszer sikerülni, úgy nem megyünk tovább, pedig még sok érdekességet tartogat a mai óra.
Két kezét háta mögött kulcsolja össze, és úgy halad a diákok között.
- De, mint mondtam a felesleges fecsegést óra utánra halasszuk, ha megkérhetném.
Nem néz senkire, nem őt jellemezné, ha egyenként mindenkit nevén nevezne, és elmondaná, hogy mit tett rosszul, és mit nem. Így akinek nem inge, nem veszi magára, akinek meg igen, nos így járt.
- Szóval, szeretném látni a párokat, és azt, hogy hogyan hajtják végre a varázslást!
Sarkon fordul, majd visszasétál a pódium felé, talán messziről könnyebb lesz figyelnie a diákságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szomb. Jún. 06 2009, 20:05

*A tanár utasítása után a feketeébe öltözött leányzó még egy pillantást vet kék hajú társára, hogy meggyőzödjön róla, kezdheti. Amikor úgy gondolja Krisztyne felkészült a dermesztésre, hogy ne érje a másikat semmi sem váratlanul megszólal:*
- Akkor háromig számolok, és utána jön a dermesztés. 1...2...3...Torpeo.*Mondja ki magabiztosan a varázsigét miközben suhint a másik felé. A hatás azonnali. Mivel Kumiko már kiváncsi, milyen megdermeszte lenni, rögtön ki is szórja a lányra az ellenátkot.*
- Instigo! *Kiáltja - de nem túl hangosan - majd ismét meglendíti a pálcáját, hogy megszüntesse Kriszty dermedtségét. Magában pedig megjegyzi, hogy amint vége az órának fel kell írni ezt a bűbájt és hogy előbb a varázsszó aztán a suhintás.*
~Nem rontanám el, de fontos, hogy minden meg legyen pontosan. Ki tudja, mikor lesz rá szükségem~
*Fut még át az agyán. A kékség hamarosan újra mutatja az élet jeleit. Először csak a szempillái rebbenek, majd kicsit később már meg is tud mozdulni. A fekete lány szemében elégedettség csillog, bár remélte, hogy Krisztyne előbb magához tér. Mosolyogva néz le a másikra, majd a kezét nyújtja, hogy felsegítse társát.*
- Helycsere! *Adja ki a parancsot, még mindig elégedetten mosolyogva. Majd leül a szőnyegre, úgy ahogy pár perccel ezelőtt még a másik lány is ült.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szomb. Jún. 06 2009, 20:35

-Mjad később megbeszéljük...*Sziszegi fogai között.*
Megkapták az utasítást a gyakorlásra, s mivel már el volt készülve erre a páros, Kumiko hamar, és elég ügyesen elvégezte a dermesztést, majd a kiolvasztást is. *Kezét nyújtva a fekete ruhás leánynak gyorsan talpra ugrik, mikor már rendesen tud mozogni. Sóhajt egyet, rápillant a tanárúrra, majd kimondja a varázsigét, megdermesztve társát.
A lány sem dől el, mivel sikeresen átvette a jó pozíciót saját védelmére felhasználva helyesen....és már jön is a következő művelet, mellyel ismét köreikbe kerül a kis hölgy.
- Instigo!
*Hangzik el egy intés előtt a varázsszó. A lány (remélhetőleg) magához tér lassan. A kékség segít neki felállni és együtt figyelik hogyan is fogja értékelni majd ezt a kis műveletet a tanár úr.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Vas. Jún. 07 2009, 11:24

//Megkérem a párokat, hogy legyenek szívesek kijátszani a varázslatot!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Vas. Jún. 07 2009, 14:15

* Miután megkapta a páros az utasításokat, Vivien úgy határoz hogy minél hamarabb el kéne kezdeni a gyakorlást.*
- Nem lenne gond, ha te lennél először megdermesztve? * Remélhetőleg a társa beleeggyezik a dologba. Viv a pálcájával a kezében várja, hogy a srác elkészüljön. Nem szeretné csak úgy megdermeszteni. Hagy a fiúnak egy kis felkészülési időt aztán jöhet a varázslat.*
- Torpeo! * Érthetően, határozottan mondja ki a rövid szót és meglendíti a pálcáját. Úgy véli jól sikerült a dermesztés, így máris jöhet a másik varázsige.*
- Instigno! * Nagyon koncentrál mi is a sorrendje a műveletnek. Először most is határozottan mondja ki a szót, aztán pedig suhint a szépen megmunkált pálcával. ELégedetten mosolyog, mert átszólag tökéletesen sikerült a művelet.*
- Most cserélhetünk is! * Mosolyogva elhelyezkedik. Egyáltalán nem fél, mert nincs is mitől. Tetszik amúgy is a varázslat. Gyakran megdermesztené a nővérét meg az apját mondjuk.*
Vissza az elejére Go down
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 09 2009, 14:21

*Meglepődik a tanár dicséretén, nem úgy tűnik, mintha olyan gyakran tenné ezt. A gyakorlásra csak bólint egyet, igen, ezt ő is tudja. Krisztyne-re mosolyog és visszalép a szönyegre Em és Ireth mellé.*
- Na lányok, úgy döntöttem, feláldozom magam, szóval mindketten gyakorolhattok rajtam - jegyzi meg, és törökülésbe leül, lehetőleg úgy, hogy még véletlenül se csússzon szét a talár, és fel a szoknyája. Az kicsit kellemetlen lenne.
*Em az, aki kapva kap az alkalmon, és ügyesen megdermeszti őt. Pont úgy találja el az átok, hogy szemei nyitva maradnak, így látja, hogy a lány örül, amiért ez sikerült neki. Ő persze alig várja, hogy feloldják róla, mert gyűlöli, ha ilyen tehetetlen, kiszolgáltatott helyzetben van. De szerencséjére a tünde lány nem is váratja sokáig, és az első próbálkozása sikeresen végződik, ő pedig megmozgathatja magát egy kicsit.*
- Oké, ezt is túléltem - kacsint barátnőjére, majd Ireth-re pillant. - Most te jössz - bólint felé, miközben kicsit megfeszülnek az izmai, úgy várja az átkot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 09 2009, 19:32

*Soelon a szőnyeg széléhez állva válaszol*
-Felőlem lehet... -*Fölméri a környező objektumokat, és bokából előredől,
épp annyira, hogy tudja magát tartani. Pálcáját a háta mögé teszi, hogy
biztos ne essen rá, és várja a dermesztést.
A varászlat eltalálja, és ő a tervezett irányba el is borul, mintegy jelezve a
sikeres próbálkozást. Feloldás után megjegyzi arccal a matracban:*
-Szép innen a kilátás...
*Lévén a matrac képezi a számára látható "tájat" így ez is inkább a feloldás
sikerét jelzi.*
-Akkor csere.- *Fogadja el az ajánlatot.*
-Torpeo!- *Kimondja a varázsigét, és odasuhint. Majd utána megint suhint, és
mondja a varázsszót:*
-Instigno!
Vissza az elejére Go down
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Hétf. Jún. 15 2009, 18:31

Figyeli a varázslatok sikerességét, a mozdulatok, azt, hogy ki hogyan végzi el. Többnyire tetszetősnek mondható, de azért lesz mit még rajta csiszolgatni. Ezt nem is rejti véka alá. Miután minden pár végzett, összecsapja tenyerét, és visszaül asztala szélére.
- Remek! Azért megjegyzem, lesz mit még rajta gyakorolni. Szeretném, ha nem lennének restek, hiszen ez egy nagyon fontos varázslat, ami sokszor iegn jól jöhet még!
Mondja, majd egy halvány mosolyt is megereszt a diákság felé. bár zord a külső, azért értékeli ő az igyekezetet.
- Nos, hogy ne is raboljuk egymás idejét, jó lenne, ha tovább haladnánk a tananyagban. - kicsit feláll az asztalról, hogy jelezze, ismét egy fontos rész jön.
- Addig is, üljenek le nyugodtan a szőnyegekre, nehogy itt nekem még kifáradjanak.
Míg minden diák leül, ismét a tábla felé mutat pálcájával. Az előbbi két varázsige kissé átalakul, és egy újabb szó jelenik meg a táblán.


Celer Rememdium


Miután befejezte a tábla betűszerkezetének átalakítását, visszafordul a diákok felé.
- Tehát, a következő varázsige, amit ma megtanulunk, az a celer rememdium (szeler rememmdium), vagyis a sebgyógyító bűbáj. De mielőtt belevágnánk, már ismerniük kell egy sebkötöző bűbájt. Melyik is az? - kicsit tekintget körbe-körbe, egyik diákról a másikra, majd megáll a szeme a pilluamuletos kék hajú lányon.
- Mondjuk maga! - pálcájával rá is mutat egyből. - Ha megkérhetném, válaszolja meg a kérdésem. melyik az a bűbáj, mellyel a sebeket tudjuk bekötözni?
Teszi fel ismételten a kérdést, ha mondjuk elsőre nem figyelt volna oda a lány.
Két kezét visszateszi combjára, és várja türelmesen a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 16 2009, 18:32

Miután mindenki elvégezte a feladatot kényelembe helyezhették magukat. Leül Kriszty is a szőnyegére, Kumiko mellé, akivel kezd egyre többször összefutni, különböző órákon. Rámosolyog, eszébe sem jut, hogy akár fel is szólíthatják. Figyelmét a tanár felé irányítja, így látva azt, hogy a betűk hogyan rendeződnek a táblák szavakká. Előkeresi jegyzetét, s felírja egy üres oldal tetejére a mai varázslat címét. Aláhúzza, majd alá kerül, hogy ez milyen bűbáj. Rápillant a tanár úrra ismét, s látja, hogy felé mutat. Válaszba fog, nem is oly nehéz ez a krdés, hisz ez egy alapvető varázsige ha már állatok között élő személy segíteni is akar a sebesült lényeken. Vagy az erdőben is megsérülhetett séták során, s nem volt gyógyító, akihez egy horzsolás miatt szaladjon, na meg nem is volt szándékában minden apróságnak nagy feneket keríteni.
-Fascia asebkötöző bűbáj. Legalábbis én ezt ismerem.
*Miután válaszolt várja, hogy az okítójuk is erre gondolt-e, vagy sem, majd tovább jegyzetel, figyelve minden szóra. Kék haja most hátra tűzve, ezen az órán, legyen a professzor bármennyire is szigorú nem akar elbújni fürtjei mögé. Fura, de egyre kevésbé fél eme szigortól, inkább örül neki, hogy az óra nyugodt körülmények között folyhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 16 2009, 19:01

Nem tart sokáig a válasz adás, aminek Thierry kifejezetten örül, ugyanis nem rajong a szöszmötölésért.
- Helyes válasz! - bólint a kék hajó lány felé, majd egy hanyag mozdulattal felkel az asztaltól, és elindul a diákok között. - De kérem! - fordul a lány felé - Nyugodtan legyen biztosabb a mondandójában, a tudásában. A kételkedés nem jó dolog, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor hirtelen kell vágni egy-egy bűbájt.
Nem tehet róla, valahogy mászkálás közben jobban megy neki a magyarázat.
- Tehát, mint ahogyan Kék hajú barátnőnk is elmondta, a Fascia bűbájjal tudjuk a sebet ellátni, vagyis bekötözni. - keze háta mögött, arca kicsit szigorúbbra vált, ahogyan belekezd a magyarázatba - És miért is fontos ez? Nos... nem elég csak a sebet begyógyítani, utána azért célszerű is leápolni, egy kis kötöző varázslattal, és mert azért nem árt néha az ismétlés sem.
Mondja, majd egy halvány mosolyt is megenged kissé zordnak tűnő arcára. A táblán a betűk elkezdenek kicsit mozgolódni, de nem alakulnak át semmivé, csak jelzik, hogy a téma ismételten a most tanulandó varázslat.
- Tehát, a celer rememdiummal, vágott sebeket forraszthatunk össze, így azonnal megállíthatjuk a vérzést, és tompíthatjuk az esetleges fájdalmakat. Bármilyen vágott sebre alkalmazható. Legyen az egy kés által keletkezett seb, vagy éppen egy rózsatövisnek köszönhetően felvágott ujj.
Természetesen, kezdetekben egyszerűbb a kisebb sebeken elvégezni a varázslást, de egy képzett varázsló már nagyobb, mélyebb vágásokat is nagyszerűen tud vele gyógyítani.
- mondja el, mintha csak egy tankönyvi szöveg lenne - És hogy hogyan jön ide a fascia? Nos, a fertőzések elkerülése végett érdemes a meggyógyított sebet bekötözni.
Teszi hozzá, majd lassú és hosszú léptekkel visszaindul a pódiumon található asztalához, és leül mögé.
- Ki tudná nekem bekategorizálni a celer rememdium bűbájt? - teszi fel a kérdést, majd fürkésző szemeivel figyel, hogy ki az a bátor, aki fel meri tenni a kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 16 2009, 20:18

*Miután fel lettek rá hatalmazva, Emmel és Ireth-tel leültek a szőnyegre, és onnan figyeltek tovább a professzorra. Eszükbe sem jutott beszélgetni, valahogy nem hiányzott nekik egy letolás. Hallgatja a professzor mondandóját, és kérdés hallatán körül néz, vajon ki fog rá válaszolni. De mindenki csendben ült, és arra várt, hogy valaki más szólaljon meg. Amelie sóhajt egyet, kicsit rosszallóan megrázza a fejét, jelentkezik, majd feláll a szőnyegről, úgy válaszol a professzornak.*
- Ha nehézségi szint szerint szeretnék besorolni, akkor azt hiszem, közepes lenne ez a bűbáj. Ha hatóideje szerint kategorizáljuk, akkor én véglegesnek mondanám - fejezi be rövid kis megszólalását, majd visszaül a szőnyegre, úgy várja, hogy vajon válasza megfelelő volt-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 16 2009, 20:36

Figyelmesen hallgatja a tanárúr felolvasásnak hangzó szavait. Jegyzetébe penna hangos sercegésével rója lefelé az elhangzottakat. Ahogy a föltett kérdést is leírja, majd gondolkodóba esik. Már-már jelentkezne, mikor meghallja Amelie hangját. Figyelmesen végighallgatja, s azon kapja magát, hoogy keze már a levegőben. Érdekes ötletét ki akarja mondani még tudat alatt is. Tehát mikor a tanár úr feelszólítja már hadarja is magabiztosan a mondandóját, ami lehet, hogy egy rosz elgondolás.
-Tanár úr, az, hogy végleges ez a varázslat szerintem is igaz abban az estben, ha semmi külső behatás nem éri a kezelt sebterületet. De mi van akkor, ha a még érzékeny börfelület, hegesedés egy újabb sérülés, vagy fertőzés következtében fölszakad? Így nem sorolható inkább az időleges bűbájok közé? Hisz ön is mondta, hogy azzal, hogy forrasztjuk a sebet még nem végeztünk teljes munkát.
*Miután befejezte a beszédet kíváncsi tekintettel, és érdeklődéssel fgigyel, hogy erre mit is fog válaszként hallani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Kedd Jún. 16 2009, 20:53

Azért örül, hogy nem kell órákat várnia, hogy választ kapjon. Sőt elég hamar megkapta a számára fontos választ egy bátor pugnaxos leányzótól. Bár, kicsit megtekeri a fejét, valami nem tetszik neki a válaszban, és már éppen megszólalna, mikor a Kékségnek is beszélhetnékje támadt. Figyelmesen végighallgatja az ő mondandóját is. Egy halvány mosolyra húzza a száját, mikor is befejezi a lány elméletét.
- Nos, hogy őszinte legyek... egyrészt örülök, hogy a fejüket is használják. Higgyék el, fontos dolog. Másrészről, azért kicsit jobban is használhatnák. - teszi hozzá mintegy mellékesen, talán még egy sunyi vigyor is látható arcán, de ki tudja, nem lehet megfejteni, hogy mikor mire gondol.
- Tehát a Hölgy- mutat a pugnaxos lány felé - válasza részben jó volt. De... - kissé felemeli a hangját, kezével az asztalra támaszkodik, és mintha valami mesébe kezdene, folytatja mondandóját - ... csak sajnos részben. Tényleg a celer rememdium a közepes varázslatok közé tartozik. És itt kapcsolódik be a kis kék hajú barátnőnk is, a második kategória sajnos helytelen. Mindkettőjük részéről is. Bár, van benne némi igazság.
Lassan feláll az asztalától, és megkerülve azt egy újabb sétára indul.
- Vonatkoztassanak el kicsit a külső behatásoktól. Ne arra gondoljanak, hogy ez újból megtörténhet - fordul a pilluamuletos lány felé - és ne is arra, hogy örökre meggyógyultunk - arcát a pugnaxos lány felé fordítja. - Gondoljanak arra, hogy maga a varázslás mennyi időn belül következik be. Természetesen vannak ez alól kivételek, mert hát vannak, de azért járunk órára, hogy ezeket megtanuljuk. Maga a seb begyógyítása azonnal megtörténik. És jól lehet meggyógyul, de ez nem olyan varázs, mint pl a víztatszító bűbáj, mikor végleg leszárad rólunk a víz. Itt a fontosság azon van, hogy azonnal begyógyuljon az a nyavalyás vágás. És az is meglehet, hogy később még megvághatjuk magunkat ugyanott, vagy egy rossz mozdulatnál felszakad, de akkor is a fontos, hogy maga a varázs azonnal megtörténik.
Kissé mesélősre vette a tanítást, de nem baj, néha magyaráznia is kell, hogy mindent jól megértsenek. Bár lehet néha kissé zavaros, de majd megszokják az ő stílusát. Míg vissza felé tart asztalához, azért csak befejezi okfejtését.
- Tehát, hatóidejét tekintve az azonnali varázslatok közé soroljuk. Nos, de haladjunk is tovább, már csak a pálcamozdulat hiányzik. Nos, mag a mozdulat sem bonyolult. Körkörösen kell mozgatni a pálcát a vágott seb felett, miközben kimondjuk az igét. Nos, mivel nem szeretnék senkit sem megvágni, és hát az állatkínzás sem célom, ígycsak gyakorolgassanak a levegőben. Előny, ha valakinek van egy friss sebe. - elmosolyodik - Szeretném látni azokat a pálcamozdulatokat, és ha ezzel megvannak, mindenki mehet a dolgára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Szer. Jún. 17 2009, 16:12

Levonja a következtetéseket, abból, amit a professzor mond felvetéseikre.
~Nos igen, azonnali...De hát melyik az a bűbáj, ami nem azonnali? Biztosan van olyan is, aminek késleltetve jelenik meg a hatása.
Gondolatmenete után, a szőnyegen ücsörögve jegyzetel tovább, felírja mindazt, amire később szüksége lehet. Fura ellentmondás ez a lány részéről, hogy érdekli ez a tananyag, hisz legtöbbször előnyben részesíti a saját kezűleg elvégzett munkát, de hát a sebkötöző, sebforrasztó bűbájoknak nagy hasznát veszi egy kertészkedés során szerzett balesetnél is akár.
Miután mindent lejegyzett nekikezd a gyakorlásnak. Körmével bal elkarjára karcol egy csíkot, mintha csak egy vágás lenne, olyan szamárvezető félét. Erre irányítja pálcáját, s körkörös mozdulatokkal viszi végig a vonal mentén. Közben kimondva a varázsigét is.
-Celer rememdium!
Megismétli még párszor, de hogy jó-e a mozdulat, hát az majd kiderül. Nem annyira nehéz, hogy ne legyen jó. Majd mikor már a prof elengedi őket, összepakol és távozik.
-Köszönöm az órát tanár úr. Viszont látásra! Sziasztok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Csüt. Jún. 18 2009, 12:26

*Kicsit megszeppen, mert nem volt tökéletes a válasza, de azért komolyan figyel a tanár különösen hosszú magyarázatára. Bólint, hogy megértette, hol volt hibás az ő és Krisztyne gondolata is, majd elővesz egy pergament meg pennát, és amit ma tanultak az órán, azt mind gyorsan lejegyzeteli a földön ülve, és látja, hogy Em is így tesz mellette. Majd mindent gyorsan visszatesz a táskájába, és kezébe veszi pálcáját. Felhúzza talárjának ujját, úgy keres magán valamiféle horzsolást. Amikor órára siet, hajlamos a kanyarokban beütni a kezét, olyan nagyon "evez" a kezével. Bal alkarján meg is találja ennek bizonyítékát. El kezd kőrözni a pálcájával seb felett, majd kimondja a bűbájt.*
- Celer rememdium - első próbálkozására nem történik semmi, de harmadszorra a horzsolás szépen lassan eltűnik kezéről.
*Nincsen annyira megelégedve magával, tudja, hogy még sok gyakorlás kell, mire ez is jól fog menni. Felkapja táskáját, és elindul Emmeline-nel kifelé az osztályból.*
- Viszontlátásra, tanár úr! - köszönnek el mindketten, majd kisétálnak a már nyitott ajtón.


// Köszönöm az órát! ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Csüt. Jún. 18 2009, 12:42

*Kumiko hallgatja a tanárt és próbál mindent megjegyezni, hogy az óra végeztével, lejegyzetelhessen mindent. Hallja az elhangzó kérdést, de nem szokása önként jelentkezni és bár tudja a választ most is inkább csneben vár. A pugnaxos lány válaszán kicsit elcsodálkozik.*
~Már hogy lenne végleges?~
*Kérdezi meg hitetlenkedve saját magát, de rezzenéstelen arccal várja, hogy a tanár kér-e korrekciót. Nem kér, viszont a mellette ülõ leányzó hozzáfûzi a saját elgondolását és a feketeség meg is állapítja magában, hogy bizony egész jó elgondolás, csak hát sajnos nem jó. A tanár ezek után, már nem kérdez, nem vár korrekciót, hanem elmondja miben volt igaza a másik két lánynak, Kumiko pedig magban örül, hogy az õ válasza, ha válaszolt volna, lett volna a helyes. Nincs ideje azonban arra, hogy még hátba is veregesse magát, még ha csak gondolatban is, mert a tanár gyakorlásra szólítja fel õket. Feláll, majd megnézi magát. Ahogy tüzetesen átvizsgálja a kezeit, a bal kézfején, felfedez egy apró kis karcolást. Tegnap szerezte, mikor a gekkóival játszott. Elmosolyodik.*
~ Ezen ki tudom próbálni. Nem túl nagy seb az igaz, de tesztnek jó lesz. ~
*Állapítja meg magában de elõször azért a levegõben végzi el a körkörös mozdulatot és mondja ki a bûbájt. A próbát követõen, bár látszólag nem történik semmi, a balkezét maga elé emelve újra próbálkozik. Elvégzi a keze felett a körkörös pálcamozdulatot miközben kimondja a varázslatot.*
- Celer Remmemdium.
*Az apró kis vágás egy pillanatra pirosan felizzik, és Kumiko elmosolyodik, ahogy egy viszketõ érzés fut keresztül a kezén. Egy másodperccel késõbb már nyoma sincs a karcolásnak. Örömmel veszi tudomásul, hogy milyen könnyedén ment neki a bûbáj. De azért biztos benne, hogy nagyobb sebekkel nem lenne ilyen hatásos.*
- Tanár úr! Mi történik akkor, ha egy olyan sebet próbálunk összezárni, ami túl nagy a mágiánkhoz képest? Lehetséges, hogy többször egymás után elvégezve a bûbájt a nagyobb sebeket is begyógyítsuk?
*Teszi fel a kérdést, melyet nem tud magában tartani és reméli, hamar választ kap rá. Miután megkapja választ, felkapja a táskáját illedelmesen elköszön és távozik a terembõl.*


//Köszi az órát//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thierry de Montmorency
Karvezető - Pilluamuleto
avatar

Female Mérleg Hozzászólások : 1651
Tantárgy(ak) : Bűbájtan, Mágusirodalom tanár
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Csüt. Jún. 18 2009, 18:12

Figyeli, ahogyan a diákok gyakorolgatják a pálcamozdulatokat. Magában egy kettőn jól elnevetgél, de igyekszik leplezni gondolatait. Nem kel fel az asztaltól, onnan is tökéletesen lát mindent. Bár, a tanításnak ezt a részét, mikor csak figyelni kell, nem igen kedveli. Ha azért kéne figyelni, mert dolgozatot irat, az jobban tetszene neki, de hát ami késik, nem múlik. Eljön annak is az ideje.
Egy ketten elég hamar végeznek, és örömmel konstatálja, hogy nem mindenki kétbalkezes. Aztán Mindentudó Kisasszony szólal meg, és nocsak, mégsem tud mindent.
- Nos, abban az esetben kérem látogasson meg egy javasasszonyt, mielőtt még elvérezne, és természetesen miután bekötözte a sebet. Lehet próbálkozni többször is, de ez nem egy kézimunka, ami többszöri öltögetéssel készül el. - adja meg neki a választ.
Egy-két pálcamozdulat, és az ajtó nyitva lesz. A diákok szépen sorjában végeznek, és hagyják el a termet. Mindenkinek visszaköszön, és nem telik bele sok időbe, hogy egyedül maradjon a terembe. Mély lélegzeteket vesz, végülis nem volt olyan rémes, mint ahogyan elképzelte, és első órához képest, elég jól sikerült. Állapítja meg magában.
Kicsit nyújtózkodik, hiszen eléggé elgémberedett az óra folyamán, majd előveszi pálcáját.
Laza csuklómozdulatokkal kötözi össze a kiterített szőnyegeket, majd helyezi vissza azokat a szertárba. A padokat is visszaröppenti a helyükre.
Mikor megállapítja, hogy minden rendben van, egy két papírt vesz maga elé, majd egy pennát ki a táskájából, és feljegyzetel magának egy-két dolgot. Még utoljára összeszedi a cuccait, hóna alá kapja, és elindul, hogy egyen végre valamit, hiszen elég sokszor jelzett az utóbbi pár percben a hasa, hogy ideje lenne táplálkoznia. Becsukja maga mögött az ajtót, ennek az órának is vége lett valahogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Pént. Jún. 19 2009, 11:46

*Kumiko bár a múlt óra végén kapott válasz kicsit sértő volt számára, lelkesen halad a bűbájtan terem felé. Nagyon tetszett neki mind az óra, mind a tanár stílusa, így biztos benne, hogy a mai órát is élvezni fogja. Korán elindult alagsori szobájából, hogy időben felérjen a déli toronyba. Mostmár nem fárasztják le a lépcsők, mint legelső alkalommal. Sokkal jobb kondiban van, amióta a kastélyban él.
Szokás szerint fekete ruhát visel, és a már elengedhetetlen bakancsot. Most azonban a ruha rövidebb mint a megszokott. Hiába jön a nyár, és ő is érzi ezt, így földi érő szoknyáját most térd fölé érőre cserélte. Aki eddig nem tudta, hogy térd bakancsot hord, most megcsodálhatja a fekete csodát. Reggel amikor tükörbe nézett, kicsit furcsa volt a látvány, de elégedett volt vele, ezért nem is szánt rá különösebb gondot. Magára terítette a talárt, feltűtei a kitűzőjét és táskáját felkapva elindult. Most hogy a déli toronyba a teremelőtt áll, kicsit kifújja a levegőt.*
~ Azért még mindig sok a lépcső, de legalább már közbe nem kell megállnom. ~
*Azzal benyit a terembe és csodálkozva látja, hogy még nincs ott senki sem. Csak megvonja a vállát és leül a tanári asztallal szemben. Most nem pakol elő, ha gyakorlat lesz úgyis rakhatja el a cuccát. A kedvenc mangáját azonban előveszi. Még van jó pár perce míg a következő diák megérkezik, így van ideje olvasgatni. Addig sem unatkozik...*


//Hétvégén nem vagyok, de hétfőtől naponta minimum egy hsz-re lehet tőlem számítani. Szóval vasárnap este fel lehet szólítani Kumikot és akkor hétfő reggel válaszol ^^ //

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steven Danvers
Diák - Extremus
avatar

Male Hozzászólások : 104
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Pént. Jún. 19 2009, 13:04

*A mai nap ismét egy órára kell mennie, így felveszi szokásos talárját, melyen ott virít a feketepárducos kitűző, mely bizonyítja, hogy Sian melyik karból is jött. Haja ma is kibontva van, mint szinte mindig és most egy hosszú, farmernadrágot visel és egy fekete pólót, amiből túl sok nem látszik. Ez a nap is furcsán indul, mert a fél-tünde lányka nagyon ritkán van nadrágban. Hogy ma miért is húzta fel, azt csak ő tudhatja. Ahogy belép a terembe, csak egy lányt lát bent, akit látásból már ismer és mivel a kitűzőt látja – legalábbis valószínűleg – így azt is megtudja, hogy bizony kartársak. Felé indul, majd egy aprót biccent neki.*
- Szia. Lisianthus Shigure vagyok, de hívj csak Siannak. A nevem elég hosszú és sajnos a többség azt bizonyította, hogy nehéz megjegyezni. Így jött ez a becenév. *mesélget egy kicsit a lánynak, majd a mangára pillant. *
- Öhm... mit olvasol? *kérdi, majd közelebb hajol a másikhoz és kíváncsian elkezdi fürkészni az újságot. *
- Egyébként szabad ez a hely vagy már foglalod valakinek? *ismét egy kérdés. Természetesen a Kumiko mellett lévő üres székre gondol, mert ha minden igaz, akkor egy padnál két diák is ülhet. Úgy se ismerik még egymást, hát itt az ideje elkezdeni. Néha a sárga szempár az ajtó felé pillant, hogy hát ha jön valaki, de úgy tűnik, hogy most csak ők ketten a korán érkezők. Hát néha muszáj pontosnak lenni és Sian ma szerencsére az volt. Még csak az hiányzik, hogy a késés miatt pontot vonjanak le a karjától, amikor végre elkezdtek felfelé haladni. A cél persze az első hely, nem is adhatják lejjebb. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   Pént. Jún. 19 2009, 13:37

*Kumiko épp a kedvenc jelentét olvassa újra, amikor kinyílik az ajtó. Nem néz oda, nem igazán érdekli hogy kijött. Neki csak a tanár az érdekes elvégre, őt csak az érdekli, hogy jó jegyet kapjon és megnyerje a kar a pontversenyt. Azonban az, aki belép hozzá lép és meg is szólítja. Végül amikor felnéz egy sárga szempárt lát magaelőtt, és a szempár tulajdonosa már csacsog is a nevéről valamit. Nincs ideje megjegyezni a teljes nevét, de ha jól érti, elég ha Siannak hívja a másikat. Feláll becsukja a mangáját és ő is bemutatkozik.*
- Kumiko Midorikawa. És hívj nyugodtan Kumikonak. De ha az túl hosszú a Midorit is elviselem.
*Teszi hozzá kicsit unott hangon. Amióta itt van, annyi minden változott... mások a szokások, így ő is próbál alkalmazkodni. A becenév például eszébe sem jutott, de otthon Midorinak hívták az osztálytársai, így ez is egy lehetőség. Igaz ő ezt utálta, de csak azért mert az osztálytársakkal sem jött ki jól. Amikor a lány a mangája felé pislog, felemeli és beteszi a táskájába.*
- Áh, nem érdekes.
*Jegyzi meg közömbösen, mert nem akarja, hogy kiderüljön a yaoi szeretete... Ez a legnagyobb titka. Senki sem tudja még otthon sem, hogy a zsebpénzét mire költi.*
~ És ez így van jól. ~
*Fut át az agyán. Majd ráébred, hogy a másik barátkozni próbál. Így felölti magára az ilyen alkalmakra használt mosolyt. Nem kell félre érteni, nem mű mosoly ez, egyszerűen csak korábban nem volt sok hasonló szituációban része. Nem úgy mint mostanság... Így a mosoly neki még elég új, de már egyre jobban megy neki.*
- Nem foglalom senkinek. Ülj csak le nyugodtan. És ha kell segítség bármiben csak szólj. Gondolom új vagy még.
*Ajánlja fel szolgálatait, elvégre ha kartársak, akkor segíthetik egymást pontok szerzésében is. A feketeségnek, pedig egyszerűen muszáj a legjobb karon végeznie. Az nem elég, ha évfolyamelső lesz... Attól még lenéznék otthon...
Ezért nagyon reméli, hogy a másik lány is küzdeni fog a pontokért és ha igen, akkor szívesen segít neki. Aztán kitudja, talán még jóban is lesznek.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bűbájtan terem   

Vissza az elejére Go down
 

Bűbájtan terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Tornyok :: Déli torony-


Fórum készítése HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblogs.com