Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Természetmágia tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Melinda Warren
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Ikrek Jelige : Törpilla
Hozzászólások : 940
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Júl. 16 2009, 22:54

*Egy kicsit kellemetlenül érzi magát, mikor Paolo beszedi a dolgozatát. Ugyanis általában mindig abból van a baj, hogy túl hamar szedi be. De mindegy, ő úgy érzi jól sikerült, user meg tudja, hogy jól sikerült//XD// és úgysem tudna már többet javítani rajta.
Csak üldögél a helyén, és egy lapra firkálgat. A tanársegédes dologra felkapja a fejét. Hát persze, hogy érdekli a dolog, de azért nem kéne ennyire túlhajszolnia magát. Viszont, ha esetleg esélyes lenne rá...
Aztán, mikor Paolo rátér a következő évben szükséges felszerelésre, már éppen elkezdené leírni, mikor egy apró meglepetésben részesülnek. Halvány mosoly jelenik meg az arcán, mivel nem kell egy papírfecnire írnia, amit később úgyis elhagy. Inkább a noteszébe írja, amit később a bonbonnal együtt a táskájába szüllyeszt.
Aztán, természetesen a kérdésre is válaszol, nem is ő lenne, ha nem válaszolna.*
- Szerintem is az időjárással kapcsolatos lesz a tananyag... És, a cserép miatt szerintem valami növényünk is lesz, vagy mindenesetre növényekkel is foglalkozunk majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamilla Spero
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : a kis mindentudó...
Hozzászólások : 454
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Júl. 17 2009, 14:01

* Kamilla miután befejezi a dolgozatot, még egy ideig üldögél, aztán a tanár megszólal, és ő felé fordítja tekintetét. A hallottakra csak bólint, hiszen nem tud különösebben mit hozzá fűzni, aztán persze jön a kérdés. Míg a többiek már válaszolnak, ő még mindig ezen agyal. *
- Hát mint a többiek is mondták, az időjárás, de azon belül szerintem a tél, vagyis a havazás és a jég létrehozása. Meg lehet, hogy növényeket fogunk bűbájok segítségével növeszteni... gondolom ennyi.* Vállat ránt, majd újra körbenéz, hogy mások mondanak-e valamit. *
~ De idegesít az a fránya dolgozat. Komolyan, ha megbukok, itt hagyom a sulit... ~ * Zsörtölődik magában, miközben még páran fölszólalnak. Aztán még eszébe jut valami, és gyorsan benyögi. *
- Lehet, hogy földrengésekkel is foglalkozunk majd! * Kicsit hangosabban szólal föl, így mikor újra elhallgat kipirult arccal ül tovább a helyén. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Salquë Thalion Calwa
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Bika Jelige : őrült tünde
Hozzászólások : 149
Évfolyam : Második
Kor : 154

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Júl. 17 2009, 19:37

* Miután úgy tűnik, hogy maradhat órán, neki lát megírni azt a fránya dolgozatot. Lemásolja az A csoport kérdésiet és egy kis fejtörés után sebesen írni kezd. *


1. Természetmágia fogalma, 1. megismert varázsige, s annak hatása. Gondoljatok a növényekre.

A természetmágia a varázslás egyik ága. A nevéből eredően a természet erőivel foglalkozik. A mágia segítségével irányítani tudjuk ezeket az erőket. A természeti mágia a természet erejét és energiáit használja fel, hogy elősegítse a szükséges változásokat.

A megismert varázsiga: EFFLORESCO EXCITO
Ez egy növény élesztő varázslat. Egy rosszult kezelt, haldokló növény újra élesztésére lehet használni. Leginkább a házakban szenvedő, úgynevezett dísznövényekre alkalmazzák.

2. Írjatok le mindent amit csak tudtok az elemi mágiáról!

A természetmágiába tartozik az elemi mágia. Az elemi mágia a négy fő elemet tartalmazza, ami a víz, a tűz, a levegő és a föld.

Az elemek összekapcsolható a csillagokkal, csillagjegyekkel. A csillagok és jegyeik alapján különböztethetjük meg a víz jegyeket, tűz jegyeket, föld jegyeket, s levegő jegyeket. Jobban mondva a csillagjegyek egy-egy természetielemhez tartoznak. Tehát a tűz jegyek: kos, oroszlán, nyilas; a víz jegyek: halak, rák, skorpió;a levegő jegyek: ikrek, mérleg, vízöntő; a föld jegyek: bika, szűz, bak.
Ezt azért is fontos, mert a saját jegyünk alapján van egy természeti szellemünk. Ezt a természeti szellemet kell előidéznünk mikor varázslatot végrehajtunk. Legkönnyebben a saját jegyünk szellemét tudjuk megidézni.
A természeti szellemek:

Tűz = tűzokádó sárkány, tűzgyík
Víz = sellők, nimfák
Levegő = tündérek, és manók
Föld = koboldok, törpék, manók

3. Jellemezzétek a saját elemeteket, valamint egy adottat, ami a föld. Ha a föld az elemetek, akkor a tűz elemet részletezzétek!

Tűz elemüekre jellemző a lobbanékonyság, a heves természet. Ez egy férfias elem, de nem csak férfiak lehetnek tűz jegyüek. Hajlamosak a kreativitásra, nagy az akaraterejük, és jellemező rájuk az érzékiség. A jele az: 5. Horoszkópjában hangsúlyos a tűz, energikusság, határozottság, önállósság, lobbanékonyság, önérvényesítés.Esetenként lejetnek erőszakosak, indulatosak és vakmerően bátrak.

Az én elemea föld. Föld elem jele a: +. A passzív elem. A levegő kiegészítóje. Az összehúzódást, az állandóságot, a helytállást jelképezi.

4. A víz és a levegő természeti szellemeit soroljátok fel.

Víz = sellők, nimfák
Levegő = tündérek, és manók

5. Írjátok le, hogy hogyan idéztük elő a tüzet és a vizet (Nincs a tananyagoknál szándékosan)


6. Írjátok le az összes víz varázslatot, amit tudtok.


AQUA TERGUM –vízgömb létrehozása.

• ICTUS INCREBRESCO – vízsugár növelése.

• ICTUS TEPESCO – vízsugár csökkentése.

• FONS GARRIO – szökőkút létrehozása.

• PRAECIDO – a víz fodrozódását idézzük elő.

• AQUA NIDOR – a víz elpárologtatására alkalmas.

• AQUA PROGENIES – apró vízesés létrehozása.

• AQUA DISCESSIO – alapvető irányítása a víznek.


* Még gondolkodik pár percet, átfutja a sorokat, hogy minden jó-e. Mikor úgy gondolja, hogy jó, beadja a dolgozatot és tovább figyel az órára. Pergamenköteget húz maga elé és lejegyzeteli, amit a tanár felsorolt. Az öntözés megemlítésére lejjebb csúszik a padon. Próbál eltünni. Nem büszek arra, amit tett. Azonban úgy tűnik a tanár úr nem haragszik rájuk. Ez jó jel a jövőre. Még bonbont is kap és noteszt, mint a többiek. Meglepődik mikor megjelenik előtte, de a következő pillanatban már mosoly húzódik az arcára. Ezzel a mosollyal hallgatja az órát. A kérdés megválaszolását a többiekre hagyja. Nincs kedve tippelgetni. Legyen meglepetés a következő év tananyaga. Bár a szükséges felszerelésből kiindulva nem nehéz kitalálni. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Juliet Samantha Morgen
Tanár
avatar

Female Szűz Jelige : "A mosoly a lélek tükre. Jelzi, hogy a szív otthon van"
Hozzászólások : 283
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanár
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Júl. 17 2009, 21:21

Paolo a válaszokat hallva büszkén elmosolyodik, örül, hogy figyelnek annyira a diákok, hogy ki tudják következtetni mi lesz jövőre a tananyag. De persze a férfi ebben is kicsit pontosít, persze közli a diákokkal is hogy nagyjából mire számítsanak.
-Nos, nagyban fogjuk tanulmányozni az időjárási elemeket, valamint rátérünk egy eddig ismeretlen tananyagra. A növények természetére. Igaz, ez inkább Gyom- és Gyógynövénytannak hangzik, de mindenkinek lesz majd egy elhallt virágja, amit újjá kell élesztenie, majd meg kell figyelnie, hogy mi jó neki, s mi nem. Olyan növényt fogtok kapni, amihez nehezen fogtok tudni utánna nézni, mert a könyvtárban nincs sok olyan könyv ami ír róla, s ami ír az sem használható fel olyannyira, hogy az értékelhető legyen. Két ember kap majd ugyanolyat, tehát páros feladataitok lesz vele. De ez már maradjon majd a jövő meglepetése.
Mosolyog rá a diákokra, majd hozzáfúz egy mondatot Kamilla gondolatához.
-Mellesleg Miss Spero közel... nagyon közel volt a tippje a későbbi tananyaghoz. De remek úton halad. Nos ki mit gondol, mi tartozhat még a természetmágia alá, amit jövőre tanulni fogunk? Várom az ötleteket. Legyen fantáziájuk.
Javasolja, s körbenéz, hogy ki van még kész a dolgozattal, majd Miss Calwára tekint.
-Ír még valamit a kisasszony, vagy beszedhetem?
Kérdi érdeklődően várva a lány válaszát, aki amennyiben igent mond, irományát a tanár a padra teszi a többi közé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Júl. 17 2009, 23:54

*A tanár minden szavát leírja pergamenjére, ....na jó nem mindegyiket, de a legfontosabbakat igen amiből igen sok van. Szerencsére gyorsan tud írni és igen szépen.
Egyre izgalmasabbnak tartja ezt az órát főleg a következő év tananyagát, feladatát hallva. Természetesen most sem szólal meg nagyon, inkább csak figyel és lejegyzetel pár dolgot, hogy emlékezzen majd rájuk. Ám ahogy elkezd gondolkozni azon, hogy mégis miket vehetnek majd eszébe jut valami és nagyon is érdekli, hogy vajon jól gondolja e, így lassan, bizonytalanul fel is emeli a kezét jelentkezés képen.
Ha engedélyt kap a megszólaláshoz kicsit pirulva meg is osztja gondolatait a többieknek.*
-Talán az állatokkal is fogunk foglalkozni!? Mondjuk az állatok irányítása, vagy segítségre hívásuk.*Hirtelen ez jutott az eszébe, mivel az állatok is a természet része és mivel a növényekről, időről, elemekről volt szó, így nem maradt más mint az állatok.
Természetesen mikor beszél folyamatosan a tanár szemeibe pillant, majd a mondata végén a többiekre is vett egy pillantást.*
Vissza az elejére Go down
Juliet Samantha Morgen
Tanár
avatar

Female Szűz Jelige : "A mosoly a lélek tükre. Jelzi, hogy a szív otthon van"
Hozzászólások : 283
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanár
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Szer. Júl. 22 2009, 11:51

//Kedves diákok! Ugye ma lenne egy óránk 15:30-kor, ezért írok. Az óra a TÓNÁL lesz megtartva. Kérem oda írjatok! Köszönettel: P.M.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Juliet Samantha Morgen
Tanár
avatar

Female Szűz Jelige : "A mosoly a lélek tükre. Jelzi, hogy a szív otthon van"
Hozzászólások : 283
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanár
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Júl. 31 2009, 00:50


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Természetmágia vizsgafeladatok 1. évfolyam


Esszékérdések:


1. Mi a természetmágia fogalma, mivel foglalkozik? Hátrányai, előnyei, vagyis pro kontra!

2. Mit tennél, ha…
• Egy mély árokba esnél, amiben folyamatosan nő a vízszint?
• Egy kidöntött fán álnál több száz méter magasban, fújna a szél, s alattad lávatenger lenne?
Hogy hívnád segítségül a természet erőit?
(Fogalmazásként)

3. Írd le azt, hogy mit tanultunk az elemek irányításával kapcsolatban. (Röviden)Emelt szinten tanulók kérdése. (Ha alap szinten tanulod a természetmágiát, hagyd üresen 4-es kérdést)


4. Szituációs gyakorlat: Egy idegbeteg elemi mágus férfi rád támadt, mivelhogy egy hóval dús felhőt küldtél felé, s kihív párbajra. Hogy reagálsz? (Min. 15 mondat)

Feleletválasztós:

1. Melyik a víz elpárologtató varázsige?

a) Aqua Tergum
b) Ictus Tepesco
c) Praecido
d) Aqua Nidor
e) Fons Garrio

2. Mely időjárási elemekkel nem foglalkoztunk?

a) Nap
b) Hó
c) Szél
d) Eső
e) Villámlás

3. Melyik szélrendszer található a Ráktérítő és a Baktérítő mentén?

a) Passzátszélrendszer
b) Keleties szelek (~Sarki szelek)
c) Nyugatias szelek

4. Mit nevezünk más néven forgószélnek? ~Ami hurrikánok kísérője Észak- Amerikában

a) Monszun
b) Ciklon
c) Tájfun
d) Orkán
e) Tornádó

5. Melyik a vízesés varázslat?

a) Progenies
b) Nidor
c) Praecido
d) Tergum
e) Fons Garrio

Az emelt szinten tanulók további kérdései:

6. Melyek a föld és a levegő természeti szellemei?

a) Koboldok, tündérek
b) Koboldok, tündérek, törpök, manók
c) Sellők, tündérek, manók
d) Nimfák, tündérek, sellők
e) Sárkányok, manók

7. Melyik elemhez tartoznak az alábbi horoszkópok: kos, nyilas, mérleg, bika

a) Mindegyikhez
b) Tűz, víz, levegő
c) Tűz, levegő, föld
d) Víz, föld, levegő
e) Tűz, víz, föld
f) Csak a földhöz és a tűzhöz
g) Csak a vízhez és a levegőhöz
h) Ezek közül egyikhez sem


A helyes megfejtéseket, s az esszéket privát üzenetben kérem.

Köszönettel: Paolo Marquez, természetmágia tanár


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 18:24

//Lehet, hogy később nem tudnék írni//


*Konidik Longin halad a hátsó kertben nagy léptekkel. Természetesen talárban van. De a talár fölött egy pulóver mert hideg van. Igaz Koni szereti a meleget, és utálja a hideget, most még sem jött kabátban. Nem volt hozzá kedve. Mivel nem volt jobb dolga ezért jött ide, hogy még véletlenül se késsen el. Mikor odaér a teremhez és be akar menni, észreveszi, hogy zárva. Ledobja a táskáját a földre, az ajtó mellé és a táskája mellé ül. Nem néz körbe, hogy van-e itt pad, amin ülhetne a földön kívül. Neki pont megfelel. Csak a talár helyett kéne valami egyszerűbb, jobb ruha. Már kezd vele egy kicsit kibékülni bár még mindig nem a kedvence. Kinyitja táskáját és elkezd kotorászni benne. Van benne minden, amire szüksége lehet. Tükör, nem tudja minek egyszer csak jó lesz, egy tolltartó, pár füzet. Egy üres egy varázsfegyvertan amiben alig van pár dolog. Van még a táskájában zseblámpa, amit még otthonról hozott és az óta se használta és mindenféle kis értelmetlen dolog. De szerencsére könyv is van benne. Egy kemény borítójú nem túl hosszú könyv. Koni elkezdi keresni a 98. oldalt. Mikor megtalálja, kinyújtja lábait és a combjára teszi a könyvet. Itt olvas és várja már az óra kezdetét, amire még sokat kell várnia. De nem türelmetlenkedik, tud ő várni, ha akar.*


A hozzászólást Konidik Longin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 29 2009, 20:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 18:49

Készülődni kezdek...Természetmágia...Szeretem én ezt a tantárgyat, így nem is akarok elkésni. Nem mintha nagy szokásom lenne a késés....
Gyorsan magamra kapom az egyenruhát, első órámra az éven mégsem érkezhetek civilben. Előkotozok egy nagyobb tákát, amibe belemélyesztek egy pár holmit. Hiszen az órarenden fel volt tüntetve, hogy szükségünk lesz meleg holmikra. Igazán nem bánnám, ha egy kicsit hógolyózhatnánk, de valószínűleg az új tanárnő ezt nem fogja megengedni, még akkor sem, ha hóval fogunk foglalkozni ma.
Tehát kerül a táskába sapka, sál, kesztyű, mindegyik egyforma élénkrózyaszínűen virít. Annyira nem fázok, hogy fel is vegyem a vastag kabátomat a talár is elég lesz még, így az is belegyömöszölődik kezeim által a táskába. Jah, ez fekete.
Átcaplatok a parkon, a hátsókerten, majd a terem előtt látom Konidiket.
- Szia Koni, nincs nyitva még? Igaz, még korán van.
Ha a fiút nem zavarja letelepedek melléje, és ha kinyílik már az ajtó bemegyünk együtt, persze csak ha Koni is úgy alarja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamilla Spero
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : a kis mindentudó...
Hozzászólások : 454
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 19:15

Kamilla sétál végig az udvaron, vállán egy könyvekkel teli tömött táskát cipel. eléggé lestrapáltan néz ki, de annak nem sok köze van a tanuláshoz. Pusztán drága házi kedvence szerint az a legjobb poén, ha az éjszaka kellős közepén föl le ugrálunk az ágyra. A lány mivel nem tehette ki a folyosóra kénytelen volt elviselni a dolgot. Persze a szobatársai akár a medve télen, olyan mélyen képesek aludni, hogy még egy bomba sem ébresztheti föl őket. Így most kissé karikás szemmel, és rosszkedvűen halad a terem felé. Nagyon reméli, hogy az órán összefut néhány ismerősével, akiket már igen régen látott. Furcsa hely a Signumus, a diákok olykor eltűnnek, majd ritkán, de mégis előkerülnek. Ahogy lekanyarodik a terem felé vezető útra már hallja is a beszélgetéseket. Ugyan nincsenek sokan, de azért több mint a semmi.
- Sziasztok! - köszön oda, majd ő maga lecsüccsen az ajtó mellé. Nagyokat ásítva támasztja meg fejét a kezével. Félő, ha a fő nincs aládúcolva, még leesik a helyéről, és akkor vajon mi lenne a Signumusszal az ő stréberkéje nélkül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward King
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Bak Jelige : TúrósBuci alias Hiperaktív SükeBóka
Hozzászólások : 146
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 19:30

* A fiú nem tud magával mit kezdeni, még van ideje az óra kezdésig, de már üldögélni se tud a szobában. Illetve feküdni, mert egész végig az ágyában feküdt és a plafont bámulta. Nagy nehezen kievickél az ágyból és igen kócosan áll a tükör elé. Karikás szemek és a kócos vörös haj, kicsit pumuklira emlékeztethet mindenkit. Ennek gyorsan meg kell változtatnia, mert ha így folytatja a végén zombiként fog kinézni, és akkor tényleg mindenkit elijeszt maga elől, de hát ez van. Nem igazán tud aludni, meg hát mostanában nem is érzi magát valami jól. Ha nem vágyott volna egy kicsit a levegőre, akkor talán azóta gubbasztana a szobájában, mióta Cassandra leszidta az üvegházas incidens után. Edward fejében meg is fordult, hogy csoda, hogy még nem kereste meg őt, hogy le kéne dolgoznia a büntetést. Meg hát az igazat megvallva, ő se kereste oly sűrűn ezzel a kéréssel. Naomi-t meg aztán végképp nem látta azóta, bár lehet azért, mert kicsit kivonta magát a forgalomból, ergo a szobájából ki se mozdult. A végén tényleg ilyen begyepesedett izé. De hát meg is van az oka, amiért eddig nem ment a társai közé, de most itt az ideje, hogy ezen változtasson, mivel a naptárában egy óra díszeleg, méghozzá a természet mágia óra.
A tükör előtt állva, karikás szemekkel meg torzonborz frizurával, azon gondolkozva, hogy mit kezdjen magával, hogy valamilyen emberi arc kinézete legyen. Kb. a tükör előtt bealudt, de csak egy pár percre, látszik, hogy fáradt, de ha nem tud aludni akkor ez van. Szemeit megdörzsölve ballag vissza az ágyhoz, de hogy minek azt még maga se tudja. Egyet nyújtózkodik, majd bevonul a fürdőszobába. Kicsit rendbe hozza magát, lezuhanyozik, hogy ébren tudjon lenni, addig, hogy legalább felöltözik és elindul. Előveszi a fésűjét és kifésüli a haját, közben a fogkefe lóg ki a szájából és próbál egyszerre két dolgot csinálni. Nagyon ramaty állapotban van, de most mégis csak órára kell mennie, nem hagyhatja ki. Mikor meg volt a két legalapvetőbb készülődéssel, mármint a fogmosással meg a fésülködéssel, kiballagott a szekrényhez és ruhát keresett. Valami kék hosszú ujjú pólót húzott ki, annak mélyéről, majd felkapta csupasz testére. Nadrágnak fekete farmert talált, amit egyből magára is húzott. Mikor nagyjából az öltözködéssel kész volt, visszamászott a tükörhöz és már azon volt, hogy nem megy órára, majd erőt vett magán és az ágy alól kibányászta a cipőjét, majd az ágyra leülve, fel is szenvedte magára a lábbelit. Most már úgy néz ki, hogy a felöltözéssel meg van, bár csodálkozhatnak rajta, hogy miért megy ilyen nehézkesen az órára menés, de hát fáradt a gyerek, meg lehet érteni.
Táskáját felkapja, majd belecsúsztatja az üres lapokat és az íróeszközöket. Még egyszer bemegy a fürdőszobába és megmossa hideg vízzel az arcát, hogy ébren tudjon maradni. Szárazra megtörli az arcát és csoszogva elindul az ajtó felé. Reméli, hogy mindent berakott és nem kell pluszban visszajönnie, mert akkor többit nem mászik le a lépcsőn, elég kétszer, most meg mikor visszajön a szobájába.
Lefelé a lépcsőn azon gondolkozik, hogy hogyan engesztelje ki Bittát, mert biztos megrémült tőle, mikor találkoztak. Még mindig nem múltak el a kisebb kirohanásai, de már lényegesebben kevesebbszer jönnek elő nála és ennek felettébb örül. Talán ez miatt se nagyon mozdult ki még a szobájából, ki tudja.
Mikor leért a lépcsőn, kiment a kapun és egyenesen a hátsó kert felé tartott, a teremhez. Már látta, hogy vannak ott, így nem egyedül kell várnia, ez jó jel. Mikor közelebb megy hozzájuk, köszön nekik. *
- Sziasztok.
* Álldogál még egy kicsit és várja a többieket, közben próbál nem állva elaludni, mert valljuk be azért mégsem ló. Reméli, hogy hamar elkezdődik az óra, mert nem kenyere, hogy áll, jobb szeret kényelmesen ülni, vagyis hát a sulis széken ülni. Az is jobb, csak üljön már, ugyanakkor abban is reménykedik, hogy hamar vége is lesz az órának és tud majd aludni. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 20:08

A kastély parkján nyargalva, vagyis gyorsan sietve halad a természetmágia tanterem felé. Szokányájába belekap a szél, de most nem kell annyira szégyenlősködnie, mert a talár is visszafogja, hogy fellibbenjen, meg a ruha alá amúgy is vastagabb harisnyát húzott, így aztán semmi illetlenséggel nem vádolhatják meg.
Táskáját folyamatosan igazgatja, elszokott a nyáron attól, hogy plusz teher nyomja a vállát, képletesen és szó szerint is.
A terem közelébe érve meglátja a többieket kint várakozni, ezért szaporán siet feléjük, hogy aztán mellettük megtorpanva kapkodja a levegőt.
- Sziasztok! - köszön pirospozsgás arccal, hiába hideg van ma, reggel még köd is volt.
Nem is szöszöl sokat, próba szerencse alapon lenyomja a kilincset, és amikor az engedve akaratának kinyílik, megkönnyebbülten felsóhajt, és besurran a sjóval kellemesebb klímájú terembe.
Egy szimpatikus padot kiválaszt az ablak mellett, és gyorsan lehuppan a székre. Nem pakol elő semmit, hanem kíváncsian néz a többiekre.
- Ti is hallottátok, hogy új tanárt fogunk kapni? - kérdezi, miközben kezeit összedörzsölgeti, hogy hamarabb felmelegedjenek.
Persze a táskájában ott lapul a sapka, sál, kesztyű trió, de még túl korainak érezte, hogy úgy beöltözve rohanjon végig a kastélyon és a parkon át.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 20:52

Sietve szeli át a kastély parkját, hogy időben megérkezzen a korábban kedvencnek nyílvánított tanórára. Igaz hallotta, hogy új tanárt kapnak, de reméli, hogy ez nem fog változtatni az órához való viszonyán.
Próbált úgy felöltözni, hogyha Krisztyvel találkozik, akkor a kékség lássa, hogy igyekszik színes lenni, és hordja azokat a ruhákat, amiket együtt vettek. Az eredmény: fekete bakancs, térdig érő - természetesen fekete - szoknyával, mellé egy fehér, kapucnis felső. Érdekes módon ez a felső nagyon megtetszett neki, és ez talán meglepi azokat, akik korábban csak feketében látták a lányt.*
- Sziasztok! - köszön a terembe érve.
Majd az első padba ül le. Edward jelenléte kicsit meglepi, de most nincs kedve sem vele sem másokkal beszélgetni. Talán Krisztyvel beszélgethetnek, de a többiekre most tényleg nem vágyik...


//Sorry, nincs időm többre, holnaptól leszek csak. //

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Juliet Samantha Morgen
Tanár
avatar

Female Szűz Jelige : "A mosoly a lélek tükre. Jelzi, hogy a szív otthon van"
Hozzászólások : 283
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanár
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 21:21

Juliet sem várat sokat magára, megindul az órára, egyik kezében egy vaskos mappával, másikban egy termoszüveggel, amiben finom forrócsokoládé van. Iagzából ezutóbbit azért viszi magával a nő, mert nem volt túl sok ideje a lakosztályában inni, és úgy tervezi, hogy majd mielött a diákok megjelennének, kortyol néhányat egy kis pohárkából.
Öltözéke ma is szolíd és nőies. Hosszú, térdid érő, magassarkú csizmájában van, hozzá egy sötét színű farmernadrágot választott, és hosszú, fehér garbó nyaku pullóvert. Valamint mindezek felett, egy hosszú fekete kabátot. Haja kiengedve száll a kellemes, bár hűs szellőben. Hamar be is ér a hátsó kertben lévő épületbe, és gyors léptekkel odalibeg a terem elé, majd benyit, és szeme megakad a diákokon.
~Késésben lennék?~
Gondol bele Juliet, és órájára pillantva taglalja, hogy majdnem hogy pont időben ért be. Lassan odasétál az asztalához, majd lepakol, és még állva megszólal.
-Sziasztok! Úgy gondolom illendő bemutatkoznom. Juliet Samantha Morgen vagyok. Én lennék az új természetmágia tanárotok. Mivelhogy a tavalyi évben még nem voltam itt az iskolába, ezért szeretném, ha az óra elején mindenki mesélne egy kicsit magáról, és arról, hogy hogyan áll a természetmágiával szemben.
Mondja szép lassan, hangsúlyozva a szavakat, majd a tábla felé fordul, és felír néhány szempontot. Úgy mint például "Név, Születési hely, Hobby, Kedvenc tantárgy, Mi akarsz lenni..."
Majd leül az asztalhoz, és várja hogy valaki belekezdjen a mondandójába. Tekintete gyorsan cikázik a fiatal, kedves arcok között, amitől a nő halványan el is mosolyodik, majd eszébe jut a mellette lévő termoszüveg.
-Oh, mellesleg. Úgy gondoltam, hogy hozok magammal egy kis forró csokoládét, remélve, hogy amíg egyedül vagyok elfogyasztom, de mivelhogy hidegen nem jó, és az illem megköveteli, ezért megkérdezném tőletek, hogy valamelyikőtök nem kér-e, mert akkor szívesen adok. Úgy gondolom, kényelmesebb úgy beszélgetni, hogy közben forró ital felmelegít bennünket. Úgyis nagyon hüvös van kint...
Azzal előhúzza pálcáját, hogy tudjon idevarázsolni néhány bögrét, ha valaki esetleg megkívánná a nőtől a forró italt.//Még lehet érkezni úgy órára, hogy nem játszotok ki késést, de kijátszhattok azt is, csak arra figyeljetek, hogy 10 percnél nagyobb késést semmiképpen se írjatok bele. Köszönettel: Az user//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Skorpió Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája
Hozzászólások : 649
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 21:36

Hogy a kismalac vinné el azt az átkoztt könyvet.Miért nem talál meg semmit? Illetve de, csak természetesen Cymru alatt. Rácsap a kutya fenekére egy kicsit, elveszi a könyvet, és örült tempóban kezd el szaladni a Természetmágia terem felé. Még így is késik, de nem baj, ő stílusosan fog....Beesni. Az ajtó elé érve megáll egy pillanatra, nagy levegőt vesz, hogy csllapodjon a légzése, és bekopogás után benyit.*
-Jónapot, elnézést a késésért, csak a kutyám a könyvemen feküdt,és nem találtam
*Remek, most már leülhet. Gyorsan elmegy a leháts padhoz, és csendben figyel a tanárnőt. Nem tudja mi a feladat, de a táblát nézve kezd neki körvonalazódni. Be kell mutatkozni, meg ilyenek. Oké, ez nem nehéz. Gyorsan körbenéz, Midori, Edward, és Kamilla felé küld egy mosolyt, majd ismét a tanárra szegezi nagy vörösesbarna szemeit. Csak ekkor veszi észre hogy nincs rajta talár. A nagy hanásba nem vette fel. Kicsire összehúzza magát, miközben titkon reméli, hogy senki nem veszi észre.

_____________
By: Cailin Landry
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward King
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Bak Jelige : TúrósBuci alias Hiperaktív SükeBóka
Hozzászólások : 146
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Csüt. Okt. 29 2009, 22:10

* Edward úgy volt, hogy már mindjárt elalszik, és már csukná is le a szemeit, mikor egy ismerős hangot hall… Kamilla érkezett meg pechére. Nem szól semmit, csak folytatja azt, amit eddig csinált, vagyis áll. Áll, addig, amíg végül bemehetnek a terembe. Ott egy hátsó padba leül és fejét a padra hajtja. Szemét becsukta és hallgatta a körülötte zajló eseményeket. Kumiko-nak a hangját hallja, de most esze ágában sincsen felnézni és esetleg integetni neki vagy bármi üdvözlő formájú mozdulatot tenni. Egy egészen felnőtt női hangot hall, amiből levonja a következtetést, hogy nem diák jött. Mikor elkezdi mondani, hogy mutatkozzanak be, hát kb. úgy áll a dologhoz, hogy mutatkozik a franc, de hát most nem a válogatások és követelőzések ideje van, hanem igenis órán és muszáj valamilyen tiszteletséget mutatni, bár ez a szó Edward szótárában nem igen található meg, de azért próbál illedelmesen bemutatkozni, hamár senki nem kezdi el, akkor fel áll a hátsó padból és hangosan, bár a hangjában lehet hallani, hogy fáradt. *
- Edward King. 1991. Január 19-én születtem, Írországban. Hobbym, azt hiszem, sőt biztos Cassandra agyára menni. Kedvenc tantárgynak nem tudok még mit mondani, majd az év során kiderül. Hogy mi akarok lenni? Azt hiszem, sárkányokkal szeretnék foglalkozni.
* Próbálta érthetően elmondani ezt a kis bemutatkozásos részt. Bár hangjában tükröződik a fáradtság, így lehet némelyik mondat egybe mosódott vagy épp érthetetlen, de most ezzel nem fog foglalkozni. Ha valakit érdekli, akkor majd megkeresi, aztán megint elmondja, bár ehhez semmi kedve nincs, hogy újból elregélje. Már épp visszaült a helyére mikor megérkezett Serenity. Még így fáradtan is beugrik az a jelenet, ami a lugasban történt kettőjük között. Valahogy nem bírja kiverni a fejéből, pedig kiakarja, mert kezdi idegesíteni. Most csak azon van, hogy minél hamarabb túl essen a bemutatkozáson, amin már ugyan túl esett csak valahogy megállt a leülésnél… Szóval, amint Serenity belépett, visszaült a helyére és újból lehajtotta a fejét, de most nem csukta be a szemét, figyelte a többieket és főként a tanárnőt. Kissé furcsállja, hogy egyből forró csokival kínálja meg a diákokat, de már ahhoz is fáradt, hogy ha lenne kedve hozzá, akkor kérjen. Így inkább a helyén marad és próbál ébren maradni. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Konidik Longin
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Ki korán kel, az vagy pék, vagy hülye.
Hozzászólások : 1280
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 09:57

*Az olvasás miatt hamar repül az idő. Nem kell sokat várnia és már itt is van rajta kívül egy másik diák. Krisztnye.*
- Szia! Tudtommal még nincs nyitva, tanár sem jött még…
*Ez után hamar ékezik a többi diák. A tanárnő is hamar befut. Koni az első padba ül. Ott ahol még senki. Egyedül szeret ülni bár szívesen, megosztja akárkivel a mellette lévő helyet. Maximum majd elüldözi, ha nem szimpatikus. Sajnos már jön az első feladat. Bár nem olyan nehéz, szerencsére. Már kezdené összeszedni, hogy mikor született stb. amikor Serenity kopog. Gyorsan be is jön. Nem tudta, hogy ő is tanul természetmágiát. De most inkább bemutatkozik ez az Edward után.*
~Hmm, még egy Edward. Az egyik a kartársam a másik meg Cassandra profnő öccse. Sery is mondta, hogy az öccse, de nem nehéz onnan kikövetkeztetni, amit mondott. vagy is ő volt a Lugasban, Serenityvel.~
*Koni most már tudja, kit kell elkapnia. Csak úgy kéne valamit csinálnia vele, hogy ne bukjon le. De most nincs ideje ezen gondolkodni. Neki is be kell mutatkoznia.*
- Konidik Longin vagyok, születtem 1992. szeptember 9.-én születtem Angliában. A hobbim az olvasás. A kedvenc tantárgyam a sötétvarázslatok kivédése. Én azzal szeretnék foglalkozni, amiben a legjobb, vagyok. Az még nem tudom mi, de egyszer majd kiderül.
*Konidik elhallgat. Mivel nem állt fel, ezért nem is ül le. Figyelmesen hallgatja a többieket. Serenity felé még küld egy mosolyt. De mior odafordul lszereveszi hogy nincs talárja a lánynak. Nagyon kapkodhatott ha még a talárját is elfelejtette felhúzni, de Koni kicsit irigyli mert nem kell ebben a talárban lennie. a fiú nagyon nem szereti talárját!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamilla Spero
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : a kis mindentudó...
Hozzászólások : 454
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 13:51

Kamilla ahogy ücsörög észreveszi Edwardot. Nem mintha sok vizet zavarna a fiú, de valahogy most nincs kedve vele beszélgetni. Lehet, hogy jobban is jár, tekintve, hogy így megúsz egy kiadós veszekedést…
- Sziasztok! – köszön az utána érkezőknek, majd érdeklődve hallgatja az j tanárról szóló kis eszmecseréket. Ő nem szól bele, bár azért Paolo tanár úr kicsit hiányozni fog neki, még ha olykor kissé el is szaladt vele a ló. Lassacskán megérkezik egy nő is.
- Jó napot! – köszön a lány, majd követi a többieket. A tanárnő igen kedves, bár a látszat néha csalhat. Kamilla már kissé unja az állandó bemutatkozásokat, de mit tehet, hát ős sem lóghat ki a sorból.
- Kamilla Spero vagyok, Spanyolországban születtem 1991. november. 29.-én, eddig gyógyító szerettem volna lenni, de lehet átpártolok a méregkeveréshez… - jelentette be a lány. Na igen, furcsa változás az életvidám lányból, hogyan lesz egy antiszociális nő. Végül elővesz egy füzetet, majd kinyitja és várja, hogy vajon mivel drukkol elő a nő. Nála a forró csokival nem sokra megy…


//Bocsi user elég ramatyul van...//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cecilia Thulile
Diák - Pilluamuleto
avatar

Nyilas Jelige : Meghódíthatatlan Vörösszem
Hozzászólások : 237
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 15:09

*Talán felesleges is lenne mondani, hogy megint sietség, rohanás, kapkodás, visszaszaladás valamiért és hasonló fázisokban tartózkodik a vörös. Igen, talán már meg sem lepődik senki se igazán, ha ő az, aki mindig képes megzavarni az órai közeget késésével. De sajnos sosem volt erénye a pontosság és szép lassan nincs is mit csodálkozni azon, hogy sehol sincs ott időben. Sőt inkább már az a nagy szó nála, hogy idén több órán látni bent, mint tavaly. Persze ettől még nem válik pedánssá, sőt a késéssel inkább csak leírja magát, de hát kit is érdekel igazán? Őt hidegen hagyja, hogy mit gondolnak állandó hajlamáról, hogy a tanároknak ez így meg úgy nem tetszik. Mindenesetre most nem akar nagy zűrbe kerülni és mivel eddig megúszta a késései miatti büntetőt, így most reménykedik, hogy ezen az órán is így lesz. Nem emlékszik arra sem, hogy tavalyról mit kéne tudni, de majd valahogy legyűri az oly "hatalmas lámpalázat" magában és kivágja úgy magát, mint aki nagyon okos és mindent tud.
Léptei most nagyon is gyors fokozatban iramodnak, sőt eléggé nehézkes a levegővétel is annyira rohan, de szeretne beférni a 10 perces késési keretbe, ami még nem nagy bűn. Csak a nagy hiba a terem túl távoli messzesége, így a 10 perc sajnos 1 perccel túl lépi a korlátot, de szó - mi - szó beesik az ajtón és talán levegővételén látszik, hogy ő aztán tényleg nagyon sietett. A szavakat alig tudja úgy elmormolni magából, hogy ne jöjjön rá a fullasztó levegővétel utáni vágy, de hát sok oxigénre volt most szüksége, hogy időben itt legyen. Egy kisebb szédülés is megkörnyékezi, de azért áll talpán, mint a cövek és igyekszik kivételesen elnézést kérni két roham között.*
- Ehhh..lééhhh...nézéshhttt.... - *kész vége, ennyit bír mondani és mielőbb szüksége van egy leülhető helyre, különben itt esik össze levegővétel hiány miatt. Hiába talán most kapta meg a számlát arról saját maga, hogy milyen cudar dolog is a késés. Vörös íriszei gyorsan megkeresik a helyet és odarogy le és kell neki pár percnyi pihenő, míg újraszólni bír. Persze csak ha igénylik majd.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 17:36

Kicsit elhúzza a száját, amikor senki sem válaszol neki. Magára néz, hátha valaki láthatatlanná tévő köpönyeget tett rá észrevétlenül, de nem, tökéletesen látható mindenki számára.
A tanárnő bevonulására elhagyja ajkát egy határozott "Jó napot!", és kíváncsian fürkészni kezdi a nő arcát. A bemutatkozásra bosszúsan saóhajt egyet, semmi kedve sincs hozzá, de nem akar rossz színben feltűnni a tanárnő előtt, így amikor éppen csend hull a teremre, gyorsan feláll a székéről, és darálni kezdi magáról az információkat.
- Amelie Clarkson vagyok, 18 éves, Birminghamben születtem, 1991. február 23-án - egy szép hazugsággal kezdte az egészet, de ezt úgy sem tudja senki. - A természetmágiával kapcsolatban annyit tudok elmondani, hogy a vízalapú varázslatok jól mennek, a szellemem megidézésével sincsenek már gondjaim, de előfordul, hogy egy-egy varázslatnál bizonytalanabb vagyok, ami a végeredménynél is meglátszik - egyre jobban megy neki saját maga értékelése. - Az elméleti tananyaggal nem szoktak problémáim lenni, gyorsan tanulok - gyorsan a táblára pillant, és szusszant egyet.
A hobbija csak rá tartozik, úgy csinál, mintha nem is látná ezt a pontját a bemutatkozásnak. Mit mondjon, hogy szeret bajba keveredni? Nem hiszi, hogy ezzel bevágódna a tanárnál. Inkább hallgat róla, és amit a tanárnő nem tud, az nem fáj neki.
- A kedvenc tantárgyam a bájitaltan, ezt követi a bűbájtan és az átváltoztatástan - folytatja tovább a felsorolást. - Ha a szakosodás ideje fog következni, elsősorban gyógyító szeretnék lenni, ezen foglalkozáson belül is, gyermekekkel szeretnék foglalkozni. De nagyon érdekel a méregkeverés is, bízom benne, hogy a tanulmányi átlagom megengedi majd, hogy mindkét szakot elvégezzem - határozottsága meglepő lehet, de sokat változott, mióta idejött.
Biccent egyet a tanár felé, majd finoman visszaereszkedik a székére. A késő Ceciliára egy pillantást vet csak, úgy látszik, hogy a lány mostanában mindenhonnan elkésik, de ez a legjobbakkal is előfordul. Szerencsére itt legalább nem várja a későket láthatatlan pókháló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emmeline Way
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Kamaszodó, borzas nagykistünde
Hozzászólások : 392
Évfolyam : Második
Kor : 131

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 19:29

*~Az ismert és az ismeretlen istenekre, micsoda hétalvó vagyok!~ korholja magát a hátsó kert felé rohanvást érkező Emmeline. Talárja csak úgy lobog utána, a feneketlen tarisznya ide-oda himbálódzik a vállán.
Alig bír lefékezni a teremajtó előtt, meg kell kapaszkodnia az ajtókeretben, ami kissé zajosra sikeredik. Ezt ellensúlyozva finoman koppint néhányat, majd benyit. Egy nagyot nyel, hogy képes legyen megszólalni, és így is csak suttogni tud.*
- Eh-néh-zést kéh-rek a kéh-séh-sért, nem vettem éhszre, hogy ehnnyire el... elszaladt az idő.
*A tanárnőnek igencsak jó hallással kell rendelkeznie ahhoz, hogy ebből a lihegéskupacból bármi értelmeset kibogarásszon, de Emmeline a részéről letudva tekinti a késést, és levágódik egy közeli padba, ami szokás szerint nem kis robajjal jár. Pár perces szusszanás után végül szólásra emelkedik, hogy szemrebbenés nélkül hazudjon magáról egy sort.*
- Emmeline Way vagyok, Spanyolországban születtem 1887 szeptember 13-án. A kedvenc tárgyam - *puskázik a tábláról* - mindig a kedvemtől függ, de a gyógyítói, vagy újabban az előadóművészi szakma vonz. Hobbim a kerstészkedés, hogy a saját terményekből édességeket készíthessek.
*Nem érzi szükségét annak, hogy többet szóljon, így kissé elcsigázott arccal biccent, hogy befejezte mondandóját.*/Bocsi, user kissé elfoglalt, sajna az óra további részében is hasonló hosszúságot tudok csak produkálni. Ezer bocsi mégegyszer!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 19:46

Mikor Kumiko megérkezik örömmel látom, hogy a fehér felsőt azért hodja, ha színesebbe nem is merészkedik öltözködni. Ha nincs ellenére a lánynak, akkor miután besétálunk mellé telepedek le, teljesen mindegy, hogy ő hová is ül le.
Érdekes arcot vág a tanárnő. Mint aki még most lát előszört diákot. Ráadásul forrocsokival kínálja a kis csapatot, ami nekem a kedvenceim közé tartozik. Halkan sóhajtok egyet, olyan lemondóan. Mert hát bármennyire is kedvesen kínálta is a hölgy, nem igazán illendő véleményem szerint itt most elkakaózgatni. Persze ez a neveltetésemből adódik....
- Szép estét hölgyem. A nevem Krisztyne Blackcat. Skócia azon részéről jöttem, ahol némi magaslat van. Széles érdeklődési köröm miatt nincs hobbim, és ugyanez okból kifolyólag nem tudok kedvenc tananyagot sem kiemelni. Talán ezért nem tudom még azt sem eldönteni, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Bár 19 évesen már illő lenne azt hiszem. De egyre inkább hajlok az aurori pálya felé.
*...hogy miért pont auror? Ezt magmtól is megkérdeztem már. Valahogy mindig arra jutottam, hogy vagy rabló, vagy pandúr.....és az ész érv felülkerekedik a bennem megbúvó fura gondolatokon. Miután elsoroltam azt, hogy még semmit sem tudok szépen visszaülök barátnőm mellé, és figyelem a többiek szavait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Skorpió Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája
Hozzászólások : 649
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 19:50

*Megnyugodik, hogy nem csak ő késik, és mosolyogva nézi a lihegő diákokat. Lassan ő következik a bemutatkozásban, így illemtudóan feláll.*
-Serenity Yorona Crusade vagyok, de a Yorona nem publikus. Angliában születtem 1992 november huszonkettedikén. Hobbym nincs, amihez kedvem van azt csinálom. Kedvenc tantárgyam a sötét varázslatok kivédése, de ezen kívűl még sok mindent szeretek.
*Mondandója befejeztével leül, direkt kihagyva a "mi leszel ha nagy leszel" pontot. Ahhoz senkinek semmi köze. Pótanyja úgyis tudja, a töbiek meg majd ha kiváncsiak megkérdezik. Rámosolyog Konira, majd a tanáriasztal felé sandít. Szeme megkad a termoszon. Illemtudóan felemelei a kezét, majd ha felszólitják, bűbájos mosollyal az arcán kér egy kis löttyöt, ak, csak meleg lehet.*
-Ha nem haragszol meg érte, én kérnék, mert majd megfagyok. Köszike.
*Gond nélkül tegezi a tanárt, hiszen pótanyjának tekinti, nameg meg is kérdezte, hogy tegezheti-e. Miután mekapja a gőzölgő valamit, gyorsan bele is kotyol. Nyámm, forrócsoki. És milyen finom. Lasan kortyolgatva hallgatja a többieket.

_____________
By: Cailin Landry
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Juliet Samantha Morgen
Tanár
avatar

Female Szűz Jelige : "A mosoly a lélek tükre. Jelzi, hogy a szív otthon van"
Hozzászólások : 283
Tantárgy(ak) : Természetmágia tanár
Kor : 35

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 20:20

*Nagy szemekkel figyeli a diákokat, és várja az első bemutatkozót. Szemei szinte már-már csillognak az örömtől, hogy milyen rendes, jó kis diákjai vannak, de persze az örömnek nem igen kelti látszatát. Inkább olyan átlagos, kedves arcot vág a nő, amolyat mint amilyet szinte mindig szokott, csak most ici-picit csillognak a nagy barna szemei.
Ekkor pillant fel arra, hogy beesik egyik prefektusa az ajtón, de nem csinál a késésből nagy ügyet. Csak aprót biccent Serenitynek, hogy üljön le, azután visszafordul a többi diákra, és észreveszi, hogy az egyik fiú már fel is állt. Pontosabban King professzornő öccse. Hallott egyesmást Edwardról, és arról, hogy a fiú mennyire szeret bajba keveredni, Juliet most mégis úgy veszi észre, hogy nem lesz probléma egyik diákkal sem, tehát a King család ifjú bajkeverőjével sem.
Majd ahogy befejezi a fiú, a nő egy-két dolgot lejegyez az elötte heverő papírra, majd figyel a következő bemutatkozásra Konidiktól. Ezután újra ír valamit a pergamentre, és felnéz. Éppenhogy elkapja, ahogy Konidik egy mosolyt küld Serenity felé, mikoris a nőnek feltűnik, hogy a lányon se talár, se jelvény, semmi. Noha a hölgy nem szokott kötekedő lenni, ez most kissé zavarja a csőrét, ezért halk, csengő hangon megszólal.
-Oh, Serenity. Tudom, hogy most siettél, de legközelebb inkább kés kicsivel többet, de vedd fel a talárod, vagy legajább a jelvényeidet. Most ne aggódj emiatt. Nincs túl nagy szükség rá.
Mondja a hölgy, és felpillant Kamillára. A lány szavai kissé megragadják a nőt, így képtelen nem visszakérdezni.
-Kamilla, és ha szabad tudnom, miért változtattad meg a véleményed? Vagyis, hogy miért választanád inkább a méregkeverő szakmát a gyógyító helyett?
Kérdez vissza kedvesen, majd megvárva a választ, tovább figyel a bemutatkozásokra, amit ismét egy új "befutó" tör meg. Cecilia egyenest beront a terembe, mitől a nő kissé megijed, de továbbá is megőrzi higgadtságát. Óvatosan, de annál gyorsabban felpattan a helyéről, és odasiet a lány mellé, majd aggodó szemekkel lenéz rá.
-Ne kapkodd a levegőt, próbáld meg egyenletesen venni. Beszív... és kifúj. Kérsz valamit? Vizet? Vagy esetleg egy kis forró csokoládét?
Kérdezi a nő, és megfogja a lány vállát, közben odafurdol a többiekhez.
-Inkább késsetek néhány perccel többet. Nem harapom le a fejeteket. De nem éri meg rohanni, hogyha aztán nem kaptok levegőt sem.
Majd felpillant, és ránéz az álló lányra. Rápislog Amelie-re miközben figyeli a szavait, majd itt-ott bólogat egyet, és ismét szólásra nyitja a száját.
-Oh, nem tudom, hogy az elöző tanárotok hogy volt ezzel a dologgal, de nálam úgy van, hogy addig gyakoroljuk a varázslatot, amíg nem megy mindenkinek rendesen. Tehát Amelie, nem probléma ha valami nehezen megy. Írhattok nekem üzenetet, és meg tudjuk beszélni a külön órákat is. Persze azokon csak segítek nektek gyakorolni, a különórán való megjelenésért nem adok pontot. De bármelyikőtöknek segítek, ha elakadtatok, vagy vannak hiányosságaitok tavalyról. Remélem sikerül majd összekovácsolódnunk, és sikerül veletek megszerettetnem a természetmágiát.
Mondja ki a szavakat, majd sóhajt egyet, mikor újabb diák esik be az ajtón, és tekintete még aggodóbb lesz.
-Ti mindig ennyire a szíveteken viselitek a késést, vagy csak tőlem féltek?
Kérdezi mosolyogva, majd Emmeline-re pillant, és ismét megszólal.
-Mint azt a többieknek már mondtam. Inkább késsetek, mintsem utánna megfulladjatok nekem.
Sóhajt egy nagyot a nő, majd végre visszamegy a helyére, meghallgatja Miss Blackcat-et azután enyhén megköszörüli a torkát, majd belekezd, de előbb önt egy bögre forró csokit Serenitynek.
-Akkor lássuk csak. Úgy tudom, hogy tavaly már tanultátok az időjárási elemek irányítását, úgy mint szél, napsütés, és eső. Nos, idén folytatjuk némivel nehezebb varázslatokkal. Persze erre a három elemre is visszatérünk, de most a mennydörgést és a havazást vesszük majd. Ezért is kértem, hogy hozzatok meleg kabátot, sálat, kesztyűt, és sapkát. Úgy vélem, hogy ti is szívesen hócsatáztok majd. De persze elöbb azért nem árt majd megtanulnunk, hogyan gerjesszük a felhőt havazásra. De először is. Mit gondoltok, miért jó irányítani tudni az időjárási elemeket? Valamint a mugli tudomány alapján mi is az a mennydörgés, és mi is az a havazás?Remélem érthető a kérdés. Ha bárkinek valami óhaja, sóhaja van, csak szóljatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susanna Hillien
Diák - Extremus
avatar

Hozzászólások : 530
Tantárgy(ak) : Gyom-, és Gyógynövénytan tanársegéd
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   Pént. Okt. 30 2009, 23:02

*Na igen, a tanársegéd pozíció nagy hátránya, ha nem tudja az ember időben befejezni az órát, így a sajátjáról is elkésik. Szerencséjére nincs messze a két terem egymástól, ha most bájitalra kéne rohannia, az rosszabb lenne. Kissé kipirul az arca a sietségtől, nagy hátránya a vörös hajnak, hogy nagyon könnyen elpirul. Ahogy a teremhez ér, rögtön a tanerő felé fordul.*
- Jó napot tanárnő, elnézést a késésért, elhúzódott a gyógynövénytan óra az elsősökkel, mondanám, hogy többet nem fordul elő, de sajnos még megeshet.
*Néz rá a nőre bocsánatkérő tekintettel. Ha megkapja a csatlakozásra az engedélyt, leül az egyik üres padhoz, és próbál bekapcsolódni az órába.*
~Szép kis bemutatkozó, de hát előfordul az ilyen.~
*Gondolja magában, miközben az első egyedül tartott óráját egész sikeresnek könyveli el magában, ezt is túlélte.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Természetmágia tanterem   

Vissza az elejére Go down
 

Természetmágia tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: Hátsó kert-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog