Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Bájitaltan laboratórium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Bájitaltan laboratórium   Szomb. Márc. 21 2009, 21:06

Az alagsor rejtekében bújik meg a bájitaltan laboratórium. Ijesztő egy környék, cseppet sem a legbarátságosabb a környezet, mely az ajtóhoz vezet, ráadásul egyenesen hátborzongató, hogy ez a 13. ajtó, mely ezen folyosószakaszon található, ha a lépcsőlejárattól számítunk. Egy fekete ajtó enged bebocsájtást a terembe, melyben az illatok egyvelege érdekes érzetet ad. Nem mondhatni, hogy kellemetlen az illat, csak érdekes, de hamar hozzálehet szokni. Egy átlagos tanteremmel ellentétben itt nincsenek székek, itt bizony állva kell elkészíteni a főzetet, hogy alaposan az üstbe lehessen látni, nincs helye a kényelemnek. Üstök vannak itt szépen felsorakoztatva, sorokba rendezve, mindegyik mellett egy kisebb asztal, melyre a hozzávalókat, és felszerelésedet helyezheted. A fény mennyisége a teremben halovány, azonban éppen elegendő ahhoz, hogy tökéletesen láthass. Ráadásul minek ide hatalmas fény, mikor a főzetek a legkülönfélébb színekben pompázva fényt teremtenek a helyre?
Nézz körül alaposabban a helyed környékén. Az üst egy kis farakás felett lóg, amire semmilyen gyújtó varázslat, vagy gyufa nem használ, nem akar begyulladni. Akkor mégis mi lesz a főzéssel? Egyszerű a válasz, az első órán biztosan értesítve leszel arról, hogy a tüzet úgy gyújthatod meg, hogy erősen koncentrálsz a kellő hőmérsékletre, és az üst felett végighúzod a kezed. Azonnal begyullad a tűz, és a víz már erősen forrásra áll készen. Ha hőmérsékletet akarsz váltani, ugyanezzel a módszerrel megteheted, ha pedig eloltani szeretnéd a tüzet, csak gondolj arra, hogy kihuny a tűz, húzd végig ismét a kezed, és el is alszik. A mágikus tűz, melyet ezzel életre keltettél nem terjed tovább, nem okoz égési sérüléseket sem, azonban ne nagyon nyúlkálj bele.
A falak dísztelenek, néhány rajz, recept, kísérletezés látható rajta, valamint pár olyan festmény, ami azt mutatja be, milyen következményekkel jár az, ha nem tartod be a bájitalfőzés szabályait… Ne számíts semmi jóra, mert itt ilyen nincs.
A terem másik végében egy ajtó helyezkedik el. Vörös színű, és a túloldalán a szertár található. Hatalmas helyiség ez, mely telis-tele van szekrényekkel, polcokkal, melyekben különféle hozzávalók találhatóak. Mindegyik hozzávaló alatt egy címke található, hogy pontosan mi az, hatás is levan alá írva, így a kíváncsiskodóak is tudhatják, hogy mivel van dolguk… Azonban a legveszélyesebb, a legsötétebb, és a legérdekesebb hozzávalók a szertár legvégén található, szintén vörös ajtó mögött találhatóak. Ez az úgynevezett kisszertár, ide csak a bájitalok mestere léphet be, vagy pedig az, akinek engedélye van erre. De az csak olyan hozzávalóhoz érhet, amelyet igényel, máshoz érve égető érzés telepszik a kezére, mely komoly sérüléseket okoz. Vagy ha a legveszélyesebbekhez ér, akkor pár centiliter rendkívül gyorsan ható sav öntődik kezére, mely olyan sérüléseket válthat ki, amelyeket egy életen át magát viselhet, hiszen gyógyíthatatlan, semmilyen kenőcs, szer, ige nem használ rá, mivel a sötét árnymágia pecsétje van rábélyegezve.
A sima, alapvető hozzávalókat tartalmazó szertárba sem lehet csak úgy elvenni hozzávalókat, azonban ha értesíted róla a bájitalok mesterét, hogy mégis milyen hozzávalót akarsz onnan elvenni, milyen célból, nagyobb a valószínűsége, hogy engedi, mint a veszélyes kellékeket tartalmazó szertárból való elvételt. De arra figyelj, vándor, ki erre jársz, hogy semmi jóban nem lehet részed akkor, ha illetéktelenül lépsz be a terem rejtekébe… Szörnyű kínokat élhetsz át, olyanokat, amelyeket soha sem tudsz majd kiheverni, álmaidban gyakorta előjönnek majd annak képei, és hidd el, cseppet sem kellemes élmény. Ehhez tartsd magad, ha errefele botorkálsz, és illetéktelenül lopni akarsz. Mivel a lopást a törvény bünteti… Csak itt éppenséggel nem a legbarátságosabb, legkegyelmezőbb, legjobb ítéleteket hozó bíró dönt, hanem maga a mágia árnyoldala…


A hozzászólást Gerard Rowne Wayner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 19 2009, 11:50-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Kedd Ápr. 07 2009, 20:27

//Aki jön az órámra, az írhatja az érkező hozzászólást.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth Benkovits
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Skorpió Jelige : Könyvmoly
Hozzászólások : 881
Évfolyam : Második
Kor : 46

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 01:39

*Ireth jóval az óra kezdete előtt elindult már a szobájából. Vállára akasztotta táskáját, abba belepakolta a szükséges tankönyvet, pergament, mindent, ami kellhet és persze egyéb olvasmányait is magával hozta. Szokásától eltérően nadrágot vett fel, méghozzá egy lenge barna szövetnadrágot, hozzá pedig egy világoszöld felsőt. Számítva az alagsori klímára egy vékony pulóvert is magával hozott, ezt a karján lóbálja menet közben. Lassan nyit be a terembe, amikor megérkezik eléje, csendesen körbenéz, és mivel üresnek találja, halkan sóhajt egyet. Ám ebből a sóhajból nem derül ki, hogy öröm vagy a csalódás hozta-e felszínre. Még sosem érkezett elsőként egyetlen órájára sem eddig.* ~Majd addig olvasgatok.~ *Határozza el máris magában, miközben éppen a megfelelő helyet keresi szemeivel, ahova letelepedhet. Végül is egy, a terem közepén lévő asztalka felé lépdel. Csendesen pakolászik, ám az üres teremben minden mozdulata visszhangzik. Mikor előpakolta cókmókjait, a táskáját az asztal mellett álló szék támlájára akasztja. Helyet foglal a széken és közben kinyitja egyik elcipelt könyvét, amelynek köze sincsen semmilyen tantárgyhoz. Lassan lapozgat, keresi az éppen megjelölt részt. Mikor ráakad, kényelembe helyezkedik, és gyorsan belemerül a könyvbe, újra felvéve történet meseszálait.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 11:03

A múltkor igencsak az utolsó utáni pillanatban esett be a terembe, így ezt most elkerülendő, a barna pillus lány, inkább előbb indult el a mai órára. Az alagsor felé tartva azonban rá kellett jönnie, hogy bizony túlságosan is sikerült időzítenie, hiszen még mindig van egy csomó idő az óra kezdéséig.
~ Fantasztikus... ~ húzza el olykor száját, miközben halad lefelé a lépcsőkön. Tény már úgysem tudott mit kezdeni magával a szobájában és még kevésbé tudott volna bármibe is belekezdeni. Akkor megint egy vaskos késés lett volna a dolog vége és nem kéne a Proffal összeakasztani a bajuszt, hogy minden óráról elkésik.
Itt inkább a jobb előbb, mint később mondás érvényes, nem pedig a jobb később, mint soha. Úgy tíz perc morgolódás után végre leér az alagsorba, és némi olvasgatás után sikeresen meg is találja a Bájitaltan labort. Hezitál, hogy bemenjen-e, végül is neki mindegy, hogy hol várja meg az érkezőket. Végül aztán a kényelem mellett dönt, így óvatosan lenyomja a kilincset. Meglepődik, hogy a terem nyitva van, elvégre egy egy olyan helyiség, ami veszélyes anyagokat is tárol. Megrántja a vállait, neki mondjuk nincs kedve mérgekkel játszadozni. Lassan kinyílik az ajtó, és a nyílásban feltűnik Kyra. Kékjei hamar körbejárják a termet, ismeri már, majd megállapodnak az egyetlen ide nem illő dolgon. Mármint, hogy Irethen, aki nem a terem tartozéka.
- Szia! - köszön a másik pillus lánynak, egy halvány mosoly kíséretében. Nem akarja zavarni, látja, hogy olvas, így csak halk lépésekkel közelíti meg a lány előtti asztal és oda ül le.
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 11:45

Pár könyvet jegyzetet összeszed, kezébe kapja majd lendületesen elindul lefelé a lépcsők hosszú során. Szökkenéseivel kettesével veszi a lépőcsőfokokat, így elég hamar leér az alagsorba, ahol már kicsit visszafog a tempójából és az ajtókat lesve keresi meg a Bájitaltan labort. Bedugja a fejét az -ajtót résnyire nyitva- a terembe, bent lévők ha rápillantanak az ajtóra, csak valami kékséget láthatnak első pillanatban. Két kicsit ismerős arcot lát, mindkettő az ö karjához tartozik. Jobban kinyitva az ajtót beljebb lép rajta. Arca vidámságot sugároz, de hajához hasonló kék szemeiben egy halvány fény jelzi, hogy izgalom is van érzelmei között.
-Sziasztok- Köszön a két lánynak, majd kicsit közelebb sétálva hozzájuk leül egy tőlük nem messze lévő asztalhoz. Leteszi könyveit az asztal lapjára, majd tekintetét körbeviszi a laboron, nyugtázva, hogy olyan amilyennek gondolta. Ahogy Ireth, ő is kinyit egy könyvet, amit tanulmányozni kezd az idő hasznos eltöltésére, de közben fel-fel néz a két lányra, ~Beszélgetnék egy kicsit, de nem akarom őket zavarni.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cecilia Thulile
Diák - Pilluamuleto
avatar

Nyilas Jelige : Meghódíthatatlan Vörösszem
Hozzászólások : 237
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 14:48

Ismét eljött az idő, hogy újra kinézzen a szobája rejtekéből és élje a normálisabb életét. Azaz normális alatt az órára menést kell érteni nála. Bizony a vörös hajzuhatagú lány lépked a folyosók tengerén, hogy tervéhez híven meglátogassa az újabb bájital órát. Bár a legelső elég farsul jött össze és sosem fog a szívéhez közel kerülni ez a tantárgy, azért most is próbálkozik. Az új külsőjével már úgy érzi, hogy semmitől sincs tartania, hiszen ez az új arc, a haj és minden már egy felnőttesebb én-t képvisel. Persze még van ideje bőven, de mivel már minden lehetséges könyvet és újságot átböngészett kicsit unta magát. És a gondolataival nyugodtan ellehet a bájital terembe is. Az alagsor lépcsőjét megpillantva egy pillanatig habozik, hogy tényleg érdemes-e újra próbálkoznia, de aztán győz benne a határozottság, hogy igenis tessék megmutatni, mi mindenre képes. Elvégre tananyag függő is, hogy ki hogy teljesít. Lépteit nem szaporázza túlságosan, hiszen félő, hogy még a gondolkodás is kevés lesz időelütésként az óra kezdetéig. Pár ajtóvizsgálódás után már meg is találja a bájitaltan feliratú ajtót és mit sem sejtve arról, hogy más is lesz odabent benyit. Persze vörös szembogarai rögtön felmérik a terepet, mint annyiszor, de csak újra azt állapíthatja meg, hogy látásból ismerős arcok foglalnak idebent helyet.
- Sziasztok! - köszön a bent tartozkódó kisebb csoportnak, majd a padsorok felé sétál, hogy kis testét becsusztassa a negyedik sorba és várja a jobb időket, azaz az órakezdetét. Ki tudja még milyen fordulatokkal lesz ékes az óra...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 15:46

*Mya komótosan ballagott lefelé az alagsorba, jobb kezével méretes válltáskájának pántját szorongatva, bal kezével szórakozottan csavargatva az egyik göndör hajtincsét. Magában gyorsan átismételte a nemrég átolvasott első féléves bájitaltan jegyzeteket. ~Valamit kellene adni Kamillának cserébe ezért a sok vázlatért...~ Futott át az agyán. Szerencséjére a lány az első félévben szinte minden órán ott volt, ahol nem, arról is vannak jegyzetei. Mázli, mert így Mya elkérheti mindet...
Lassan megérkezett a terem elé. A korai időpontot tekintve mérget vett volna arra, hogy ő lesz az első érkező... Ám a várttal ellentétben néhányan már lebzseltek a laboratóriumban. Mya sajnálatára egyetlen barátja sem volt köztük, csak néhány egyszer-kétszer látott diák. A féltünde elmormolt egy "Sziasztok..."-ot, ezzel le is tudva a köszönést. Cuccát gyorsan lepakolta arra a padra, amelynél a szakkörön is helyet foglalt, és várt. És várt, várt, várt...*
Vissza az elejére Go down
Emmeline Way
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Kamaszodó, borzas nagykistünde
Hozzászólások : 392
Évfolyam : Második
Kor : 131

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 17:16

*Emmeline minden sietségtől mentesen bandukolt az alagsor felé, hiszen tanult a múltokri esetből a késéssel, és többet nem akart ilyet eljátszani. Rájött, hogy nem érdemes a jó idő ellenére sem vékonyan öltöznie az alagsori nedves folyosók miatt, de még így is fázósan húzta össze magán a felülre felkapott rozsdavörös köpenyt. Belépett a terembem és egy "Üdv mindenkinek" - et köszönt halkan. Észrevette Myát, aki már ott várakozott, így intett neki, és elindult a lány felé, hogy mellé üljön, bár az ő ízlésének kicsit elöl volt a pad, nem a terem legvégében, ahol ő szeret helyet foglalni.*
- Nem zavarok, vagy ül melletted valaki? - *mosolygott a lányra. Amelie határozottan jó hatással volt rá, mióta együtt töltötték az idejük nagy részét, sokkal nyitottabban és felszabadultabban tudott viselkedni.* - Sikerült már bepótolni az első féléves anyagot?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 17:58

*Amelie ráérősen sétált a bájitaltan laboratórium felé. Szívesen pihent volna egy kicsit az óra előtt, de tanulva múltkori hibájából, inkább nem tette. No, meg azért sem, mert prefektus lett belőle, és hogy nézne ki, ha pont ő késne el, megint, a professzor órájáról. Fekete, térdig érő szoknyát, hozzá egy vékony, de hosszú ujjú lila pulcsit vett fel, lábára harisnyát húzott, és lapos talpú cipőt. Vállán vitte táskáját, kezében pedig egy könyvet szorongatott, és érdeklődve olvasta, szinte falta a sorokat. Csodának nevezhető, hogy fel sem bukott, és hogy nem tévedt el útközben. Ritkán olvasott mugli könyvet, de ez még mindig lekötötte. Kitty Harris-ről, egy szovjet kémnőről szólt. Nem átlagos olvasmány volt ez, hihetetlen adathalmazt és megdöbbentő igazságok felfedését tartalmazta. Éppen lapozott egy könyvben, amikor észrevette, hogy pár lépéssel elhagyta a labort. Elhúzta orrát figyelmetlensége miatt, majd a könyvjelzővel megjelölte a könyvben, hogy hol tart, és visszament az ajtóhoz. Halkan nyitott be, és fürkészőn körülnézett. Látott pár ismerős arcot, köztük az új tanulót is, akivel pár napja összetalálkozott a bejárati csarnokban. Miközben becsukta maga után az ajtót, észrevette Myát és Emmeline-t az egyik padnál.*
- Sziasztok! - köszönt határozottan, majd a két lány felé indult el. A mögöttük lévő asztalhoz sétált, és szék híján a földre tette le táskáját. - Sziasztok! - köszönt a két lánynak is egy halvány mosoly kíséretében, majd a kezében tartott könyvre pillantott.
*Oldalasan a padnak dőlve folytatta az olvasást, hátha a lányok nem kívánják egy harmadik kerék társaságát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robert Goldsmith
Diák - Extremus
avatar

Hozzászólások : 8
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:02

*Hatalmas ásítások közepette ballag Robert a lejtős lépcsők sokaságán. Már-már azt hihetné az ember,hogy soha sem lesz vége ennek a rengetegnek, aztán hirtelen mégiscsak folyamatos vízszintes irányba állnak a kockakövek.Álmos pislogások közepette veszi a Bájitaltan labor felé az irányt,ami nem nehéz,hisz a felirat szinte kiszúrja az arra császkálók szemét. Táskáját megigazgatja,majd kinyitja az ajtót.*
-Üdv!
*Köszön a bent lévőknek, majd körbe is néz. Mindenféle népekkel találja szembe magát. Közös vonás bennük, csupán az,hogy ő az egyedüli férfiú közöttük... Sajnos eddig senkivel nem volt alkalma megismerkedni, és mivel nincs nagyon beszédes kedvében egy sötétebb sarokban lévő asztalhoz húzódik, ledobja táskáját maga mellé,majd helyet foglal. Egy darabig még nézelődik a teremben,de egy idő után unottan összekulcsolja kezeit, azt asztalra teszi őket,majd a feje is követi a mancsokat... Csücsörítve gondolkodik, néha ide, néha oda fordítja kobakját, miközben vár az óra kezdetére.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Susanna Hillien
Diák - Extremus
avatar

Hozzászólások : 530
Tantárgy(ak) : Gyom-, és Gyógynövénytan tanársegéd
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:06

*Ő is megérkezik az órára, nem kockáztatja meg a késést, pont időben érkezik. Beljebb lépve megkönnyebbülten állapítja meg, hogy nem ő az egyedüli a karból, hátha még többen jönnek, így nem tornázzák fel magukat az utolsó helyről.*
~Vérciki, hogy ott vagyunk.~
*Gondolja magában. Kényelmes ruha van rajta, bájitalfőzésre pont alkalmas, haját összefogta, hogy ne zavarja a munkában.*
- Sziasztok.
*Köszön társainak, és az egyik padhoz sétálva megáll gondolataiba merülve.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Bloxham
Diák - Extremus
avatar

Male Bika Jelige : Művészetek hercege, a zongora és a gitár védőszentje
Hozzászólások : 280
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:14

Halk léptek nesze hallható, ahogy Rick nyugodtan kisétál az Extremus alagsorából, onnan pedig keresni kezdi azt a bizonyos termet, melyet bájitaltan laboratóriumnak neveznek. Nem szeret se késni, se túl korán megjelenni. Soha nem is szeretett, felfogása szerint az egyáltalán nem passzol egy igazi arisztokrata férfiúhoz, mégpedig ő az. Néhány perc bóklászás után benyit a terembe, ahol nincs is egyedül, gyors körbetekintése szerint rajta kívül csupán leányzók s egy vele egynemű várja az óra kezdetét. Egyszerűen biccent, nincs sok kedve az ismerkedéshez, így egyszerűen keres magának egy jó helyet, amely mind a három szempontjának megfelel, azaz, ne legyen az első 2 sorban, ne legyen szélen, és ne legyen leghátul. Ezek nála alapok. Végül egy kitűnő helyen foglal magának helyet, körülbelül a hátsó háromnegyed közepén. A bájitaltan laborokat már megszokta, így nem új neki, hogy álldogálni kell. Válltáskáját könnyed mozdulattal felpakolja az asztalra, és előveszi a dolgait, melyekre szükség lehet, pergamen, toll és hasonlók, majd kissé nekidől az asztalnak, várva, hogy megjelenjen a már várt Gerard Rowne Wayner.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:26

*Álmosan, nyűgösen, és milyen meglepő, hogy a lehető legmorcosabb kedvében érkezik be a bájitaltan órára, sőt, az is csoda, hogy egyáltalán képes volt és eltolta magát egészen idáig. Ha őszinték akarnunk lenni, a lánynak most sokkal jobban esne heverészni a hűvös szobájában, zenét hallgatni, és meg sem mozdulni csak lustulni, amíg a szervezetének elege nem lesz a folyamatos tunyulásból. Kicsit érezni még rajta, hogy óra előtt nem átallott elszívni egy szál Dunhillt, meg aztán a talárját is valahol a szekrény alján hagyta porosodni, így hát a fekete ujjatlan pólójának hála így is erősen kikukucskál a jobb lapockáján, és vállán terpeszkedő tetoválás. Zsebre vágott kézzel ballag be a terembe, és csak egy futó pillantással néz szét, hogy kik vannak itt.*
- Hell'.
*Inteni már nem int. Isten ments. Ahhoz ki kéne esnie a zsebeiből. De hogy egy ilyen roppant megerőltető mozdulatot tegyen egy rakás tökidegen kedvéért? Majd ha befagy a pokol. Azért még egyszer egy kicsit jobban megvizslatja a jelenlegi áldozatfelhozatalt, de szájhúzva konstatálja, hogy egyik sem tűnik számára túlzottan érdekesnek.*
~Csupa idióta. Fárasztó óra lesz ez.~
*Jegyzi meg magában félszegen, miközben becéloz egy hátsó padot lehetőleg a többiektől minél távolabb eső helyet bezsebelve. Most valljuk be.. ő sem akar haverkodni. Vele sem gyakran akarnak. Ő ezt megérti, felfogja, sőt, határozottan előnyösnek is gondolja ezt az állapotot, hát ne akarjunk ezen változtatni. Jó ez a felállás így neki, mostanában így is az átlagnál is több károgást kell elviselnie. A mozgása ahhoz képest egész könnyed, hogy az utóbbi időben az alváshiány miatt nemigen van formában, az arca meg elég sápadt ahhoz, hogy feltűnő különbség ne legyen az alapállapottól. Egyetlen egy dolog zavarja. Ha most bunyózni kezdene Alexszel, egész biztos vesztene. Ha már a Kazán ellen veszt, akkor mit várjon ő az élettől? Na mindegy.. azért teljesen tehetetlen azért nem maradt. Kicsit többet kell aludni azt kész.
Azért akármilyen fáradt is, egy dolog mégis szemet szúr neki.*
~Azta..~
*Széles vigyor ömlik szét az arcán, miközben Krisztyne-re pillant.*
- Na mi van kiscsaj? Felcsaptál vattacukornak?
*Fejét kicsit félre biccenti, mintha a téma komolyan érdekelné és mindezt olyan természetességgel, hogyha az ember nem értené a szavai jelentését, akár azt is hihetné, hogy csak az időjárás felől érdeklődik. De persze nem Erin lenne, ha nem lennének ilyen tapintatlan megjegyzései már akkor, mikor még el sem kezdődött az óra.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cailin Landry
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Bak Jelige : szunnyadó tündérsárkány
Hozzászólások : 633
Évfolyam : Második
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:28

*Cala még reggeli előtt előrelátóan eltette a bájitaltan felszerelését, így nem kellett felmennie a hálókörletbe, aminek hálát adott, mert akkor biztosan elkésett volna. Ám így most nyugodt tempóban róhatta a folyosókat és lépcsőket a tanterem felé, gondolataiba merülve. Még mindig nem tudta, mi legyen Canyával, lassan arra az elhatározásra jutott, hogy kénytelen lesz felvenni a kapcsolatot apjával.
Aztán rájött, hogy zaklatott lelkiállapota nem kedvező épp egy bájitaltan órához, ahol a hírek szerint egy roppant szigorú tanár felügyelő tekintetének súlya alatt kell majd esetleg instabil főzetekkel foglalkoznia. Mély levegőt vett hát, és elterelte a gondolatait, inkább valami kellemesebb téma felé. Miután egy lépcsősor megtétele után sem talált ilyet, sóhajtva azon kezdett töprengeni, amit még fel tudott idézni az átolvasott jegyzetekből, és otthon megszerzett tudásából, amire most szüksége lehet.
Mikor a teremhez ért, elméje már lenyugodott, készen állt egy tanórára. Benyitott hát, és felmérte a bent ülőket. Észrevette Myát és Amelie-t, és úgy döntött, mellettük telepedik le. Odament hát, és mosolyogva megszólította őket.*
- Sziasztok! Látom ti is elindultatok inkább időben.
*Az Amelie melletti padhoz telepedett le. Zsebében összezsugorítva várták a tanszerek, hogy használatba vegye őket, de úgy gondolta, jobb, ha megvárja a tanárt a pakolással. Elvégre még az is lehet, hogy konkrét elképzelései vannak az ülésrenddel kapcsolatban.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 18:56

A gúnyos szavak irányába fordul,tudván hogy a vattacukros megjegyzés neki szól, hisz senkinek nincs ilyen feltűnő haja a teremben.
-Talán nem tetszik?- Kérdez vissza az őt kiscsajnak nevezőhöz.
~Te sem lehetsz nálam sokkal idősebb...~ Hangján és arcát a lehető legnagyobb nyugodtságot lehet érzékelni. Nem vette sértésnek a lány szavait, bár tudja, hogy annak szánta. Végigméri Erin-t, kicsit mókásnak tartja, ahogy fejét félre biccenti.
~Talán belül nem is vagy olyan mint amilyennek mutatod magad...~. Elmosolyodik, majd merő nyugalomként fordul vissza könyve fölé, megszokta már a hasonló megjegyzéseket, így szinte leperegnek róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamilla Spero
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Jelige : a kis mindentudó...
Hozzászólások : 454
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 19:22

//már lassan egy órája itt lennék, csak nem küldte el a hsz-t//

* Kamilla sietve fölnyalábolta könyveit, majd táskájába dobva kirohant a szobából. Bár most nem volt késében, azért a sietség megmaradt és láthatatlan mumusként lebegett feje fölött. Sokáig tartott az út, de még mindig könnyebb volt lefelé jönni, mint majd az óra után fölfelé mászni. Néha idegesen tekintgetett körbe a folyosón, hátha meglát egy ismerőst, ám nem járt sikerrel. Az ajtót elérve viszont meglepődött. Odakint, most senki se állt, viszont bentről zaj szűrődött ki. Ijedten kapta szája elé a kezét, és már készült a nyílt megszégyenítésre, amiért elkésett. Nagyot nyelt, majd lenyomta a kilincset, végül belépett. Kezdeti rémültsége lassacskán alább hagyott, mikor fölfedezte, hogy a tanár még sehol. Mély levegőt véve indult el kiszemelt helye felé. Út közben észrevette Myát, Calát és persze még jó néhány ismerősét. Jobb kezét fölemelve intett nekik, majd lepakolt az egyik szélső padra. *
- Szia Mya. A többiek? * Kérdezte visszafojtott hangon. Nem akart ő ennyire csöndes lenni, de az előbbi kisebb szívinfarktus még most is dolgozott a lányon. *
~ Király, tőlünk alig vannak... ~ * Morgolódott magában, miközben egy darab pergament vett elő, és unottan firkálgatni kezdett rá. Ez már csak egy amolyan berögződés volt nála. Ha volt a közelben valami, amire fogott a ceruza, az nem maradt sokáig tiszta, az biztos. *
- Cala, Andrea merre van? Azt se tudom, mikor láttam utoljára...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 19:25

- Eltaláltad, nem. Tudod az ember nem azért jön be órára, hogy valaki egy ilyen vattacukorfejjel kiégesse a retináját.
*Az saját és a lány valódi korát azt aztán nagyon magasról pottyantja le, neki még egy női tanár is lehet kiscsaj. Sőt, mindenki. Villant egy "bájos" vigyort a lányra, ami mögött felsejlik némi gyerekes rosszindulat, és még a mögött is valami igazán torz.. akármi. Bár utóbbit nem szokták észrevenni, mivel nem feltűnő, csak úgy az ember érzi, hogy kiben van szimpla gyerekes pimaszság, és ki az, akiben mélyen színtiszta rosszindulat lappang. Valahogy az őzike is ilyen ösztönösen tudja, hogy a csúnya farkasoktól félni, vagy legalábbis tartania kell. Egy biztos, kedvelni semmiképp sem fogja. Ilyen az emberi természet. Na persze Erinnek jelenleg semmi kedve bármi ténylegesen rosszat csinálni, a legrosszabb is amit tehetne jelenleg másokkal az az lenne, hogy megveri vagy megátkozza őket. Amíg nem lesz idősebb és nem bontakozik ki kicsit jobban, addig talán még saját magának sem tűnik fel, hogy valami nem klappol vele.
Szóval csak felcsücsül szépen az asztal tetejére, egyik lábát felhúzza és könyökével a térdére támaszkodik, aztán tettetett kétségbeeséssel, szándékosan enyhén affektálva rázendít. Nem felejti el kézfejét a homlokához érinteni, mintha ájulni készülne.. csak hogy elég teátrális legyen a dolog.*
- Megerőszakoltad az esztétikai érzékemet!
*Igen, tökéletesen tisztában van azzal, hogy ez csak egyedül neki vicces, és csak neki okoz örömöt, sőt azzal is, hogy most valószínűleg lesznek néhányan akik kételkedni fognak az épelméjűségében, de tegyék csak. Amíg nem mondják ki, addig a lányt sem zavarja. Tulajdonképpen aztán sem, egyszerűen úgy annyival másabb a helyzet, hogy a szájaló rendesen meg lesz ruházva. Neki nem szokott olyan gondja lenni, hogy esetleg nem nőies amit csinál. Vagy nem elegáns. Vagy egyszerűen erkölcsileg és etikailag elfogadott. Mint ahogy minden mást, ezt is borzasztóan semlegesen fogja fel. Érdektelenül.
Ettől fogva a lány reakciója is hidegen hagyja, bár valóban, sokkal élvezetesebb lenne ha egy kicsit besérülne, de ha nem hát nem. Kezét leereszti és egy pillanatra megtámasztja magát, aztán elkezd berendezkedni, mintha az előző kis közjáték meg sem történt volna. Vigyázva nehogy leverje az asztalról a cuccokat, kialakít magának egy kis teret, és hanyattfekszik.*
~Unom magaaam, ennél még az is jobb, hogy bébiitalokon cuppogunk egy egész órán át, csak kezdjük mááár.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 19:50

*Lassú, komótos léptekkel, zsebrevágott kezekkel lépdel a terem felé.
Felőle akár az egész kastély összeomolhat, akkor sem fogja gyorsabban szedni a lábait, vagy sietni, egy idegesítő tanár miatt. Ráadásul rókuciját újra magára kellett hagynia. Hát igazságos ez? Nanáh, hogy nem, ebben természetesen mindenki egyetért. Sóhajtva lépdel be, bár az ajtóban megtorpan egy pillanatra, mintha még ez lenne az utolsó esélye a menekülésre.
De Alex Garner sohase fordul vissza!
Nagy levegő, azzal már lépdel is be, köszönni nem tud senkinek és semminek, csak egy embernek (és az se a tanár). Széles vigyor jelenik meg az arcán, ahogy Erin mellé lép.*
- Nah mi van tökike, csak újra összetalálkoztunk?
*Kérdi széles vigyorral a képén, hogy aztán helyet foglaljon a lány mellett, hümmögve, dudolászva. Persze az utolsó megjegyzést hallja, így aztán felvonja a szemöldökét gonosz mosollyal az arcán.*
- Csak nem megzavartam valamit? Udvarolsz, udvarolsz?
*Cukkolja a lányt, szemöldökét vonogatva, amolyan: >B) fejjel lenézve rá. Persze mielőtt a gigájának ugranának körbepillant, de nem igazán találja a mostani felhozatalt se valami fényűzőnek. Csak fúj egyet, miközben oldalra pillant sunyin a lányra.*
- Mit szólnál hozzá, ha megalakítanánk a Késők Klubját?
*Némi kis szünet*
- Stip-stop enyém a klubvezetői poszt!
*Gyilkos szempár egy gyerekes viselkedés mellé, ez Alex. Persze lehet vele egyezkedni, hogy megverekedjenek a posztért, vagy esetleg más üzletelést is el lehet képzelni, az már csak a kreativitáson múlik. Egy olyan elkényeztetett kis zsarnoknak, mint Alexnek, nagyon nehéz a kedvében járni végülis. Ásít egy nagyot, majd elégedetten terpeszkedik el, elég nagy helyet foglalva magának, majd elhúzza a száját.*
- Fenébe... Elfelejtettem a hatórai cigimet.
*Dünnyögi morcosan, szemeit forgatva.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 20:06

Nem néz fel a könyvből, csak hallgatja a lány szavait. Érzi hangsúlyából a gúnyt, a "minden-mindegy" hangulatot. Tudja, hogy nem érdemes vele kikezdeni, nem volna túl jó ha a professzor verekedésre jönne be. Mert bár Krisztyne szerény, visszafogott, nem hagyná magát csak úgy, viszonzás nélkül kikészíteni. De mi értelme is lenne? Elérnék, hogy mindketten kiérdemelnék az igazgató rosszindulatát. Így csak tovább hallgatja a lány "haldoklását" mit sem törődve vele.
~Részemről a hajammal kapcsolatos ügyet lezártam~ A neszezésből arra következtet, hogy Erin már a holmijával foglalkozik, így talán ö is lezárta a témát. ~Remélhetőleg ezek után Alex-el fog foglalkozni nem velem.~Fut végig a gondolat a fejében, mikor a fiú hangját és szavait meghallja, ami Erin-éhez hasonló hangvételű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christian Leroux
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Bohókás bohóc
Hozzászólások : 7
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 20:32

*Se nem túl korán, se nem túl későn- szerinte. Fő az alapos elkészülés. Könyv megvan? Ja. Írószer? Persze. Egyébb tartozékok, mint pl ő maga? Hogyne. Akkor el lehet indulni. Óvatos, nesztelen léptekkel somfordál végig a folyosókon. Igyekszik senki fia ismerősbe se beleszaladni. Nem lenne most kedve bájcseverészést lefolytatni. Az óra most előrébbvaló.
Kisebb sétagaloppozás után végre eléri végcélját: a bájitaltan labort. S ha már itt van, miért ne menne be? Lenyomja a kilincset, futó félmosolyt varázsol arcára, egy érthető "Sziá"-val mellékelve pedig bezárja maga mögött az említett berendezési elemet. Gyorsan körbejáratja a szemét a laboron. Középre nem, ajtó mellé nem, hátra nem, nagyon előre nem. Mi maradjon hát? Második sor legszéle, ami nem az ajtó mellett van ^^. Pár másodperc múlva már kényelmesen elhelyezkedve lógatja lábait kiszemelt és elfoglalt helyén. Igaz, nagy kedve nincs az egész órához, de ha már itt van, némi érdeklődést igyekszik felizzítani magában a rend kedvéért. Hátha mégsem a semmiért való volt, hogy eljött. Már csak a tanár bácsi hiányzik az "idillikus" összképből*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Evon V. Yung
Prefektus - Extremus
avatar

Male Halak Jelige : Róka Yung
Hozzászólások : 240
Évfolyam : Első
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 20:37

*Alex Garner sosem fordul vissza. Pedig ha most megtennék, még épphogy elcsípné ahogy a pár méterre lévő sarkon befordul egy szőke üstök. Viszont a rókácska rendes, szorgalmas tanulóhoz illően, hozza a jegyzetfüzetét és a tollát is, hogy tudjon jegyzetelni ha majd szükség lesz rá. Bár a legutóbbi órán sem kellett, ami Evon szempontjából nem volt egészen szerencsés. Hiába, ez a pálcával való mutatványozás még mindig nem megy neki. Más lehet, hogy ebben nőtt fel, na de a szöszi valódi városi-modern-mugli. Már az is csoda, hogy sima jegyzetfüzetet hozott és nem a laptopját, hogy abba gépelje le a dolgokat.
Csak azért mondta Alexnek, hogy ő nem jön be az órára, hogy a fiú elinduljon végre valahára, és Evon pedig végre nyugodtan összeszedhesse a cuccait, amik majd órán kellenek majd. Szerinte. Egyszóval egészen biztosan számíthat majd egy jó alapos fejmosásra, amiért már megint sunyult.*
~De ha egyszer nem hagy más választást.~
*Ott a pont! Sunyul, mert mostanra életfeltétellé vált a sunyulás. Azért azt is meg kell vallani, hogy Róka Yung mostanra egészen hozzászokott ehhez az egészhez. Na nem mondhatni, hogy imádja, de azért vannak ebben pozitívumok. Először is az, hogy ha egy erőszakos, gyerekes zsarnok is lóg mindig a nyakán, de mondjuk nincs egyedül. Ami annyira nem rossz ám. Csak néha igényelne olyat, hogy magánszféra, meg személyes tér.. tehát olyan dolgokat, amikről Alex nem is tudja eszik-é vagy isszák. Reméli, hogy Gerard még nincs benn, mert nem szeret késni, igyekszik jobban meg is szaporázni a lépteit. Kis híján túl is fut a bájitaltan laboratórium bejáratán, de hál'istennek még az utolsó pillanatban megkapaszkodik az ajtófélfában és megálljt parancsol magának. Felhúzza a vállát, és már most rákészül a hatalmas nagy kék tányérszemekre, amiket majd Gerardra mereszthet egy "elnézést a késésért" kíséretében.
Szerencsére erre azonban nincs szükség, mivel Gerard sehol.*
- Szép napot.
*Nagyot szusszan, de ez a megkönnyebbülés nem tarthat sokáig, merthogy kiszúrja Alexet egy fura lány társaságában. Nyak behúz, vállak fel, szürke-feltűnésmentes üzemmód bekapcs. Hátha nem tűnik fel a gengszternek, hogy ő is itt van. Megpróbál hátralopakodni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 20:59

Solmé elcsigázottan lépkedett a kihalt folyóson. Tudta, hogy az óra hamarosan kezdődik, ennek ellenére sem sietett - az utóbbi napok próbára tették szellemileg és testileg is. Lassan azt sem tudta, hol áll a feje, mire kell figyelnie, ne késsel el sehonnan... felsóhajtott. Ha ez így megy tovább, abból semmi jó nem sül ki. Tennie kell valamit.
Ezeket leszámítva nagyon várta az igazi órákat, szeretett tanulni, a megfelelő korlátokon belül, és hiányzott neki az élet, a társaság.
Halkan nyitotta ki a labor ajtaját, majd senkire nem nézve előre indult. Út közben pillantotta meg Calát és Amelie-t, így gyorsan melléjük huppant le, eldobva padra táskáját ami nagyot csörrent. Kényszeredett mosolyra húzta ajkait miközben bólintott nekik. Nos igen, kívülről semmi gond, belül viszont teljes káosz.
Vissza az elejére Go down
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 21:05

*Erin szenved tovább, megy a lustálkodás, és a céltalan henyélés, amíg nem akar jönni a tanár bácsi. Kedves kis zsarnokunk figyelme pedig már egészen lankadna, mivel számára senki se oly értelmes, hogy egyáltalán méltóztassa csevelyben részesíteni, Erinen kívül. Persze a csajszi most totál KO, szóval a legértelmesebb személy az itt lévők közül önmaga.
Zöld tekintetével végigpásztázza az újabb érkezőt, akiből hirtelen ennyit lát: Magas, széles váll, keskeny csípő, helyrevaló kis hátsó, hosszú csinos lábak, szőke fej...
szőke fej....?
Szemei elkerekednek, majd hirtelen az egész termet szinte bezengi mennydörgő hangja.*
- EVON V. YUNG!
*Dühösen fújtat, gyilkoló szempár, és a lehető legsötétebb aura, ami körülveheti. Egyenlő: Evon igazán nagy bajban van.*
- IDE.
*A fekete üstökű férfiú pedig kinyúl kezével, majd mutatóujjával inti maga felé kimérten. Több, mint valószínű Evon elindul felé (márha kedves az élete), amint mellé ér, hangját ugyan lejjebb veszi, de annál vészjóslóbb is.*
- Ül.
*Adja ki az újabb parancsot, s ha ennek is eleget tesznek, akkor újra megszólal.*
- Bemutatkozni.
*Bök fejével Erin felé, természetesen ennek is tökéletesen meg kell felelni, mert ha nem...
Nos azt inkább az olvasók fantáziájára hagyjuk. Végül megvető tekintettel mered Evonra, s hirtelen az a hatórai cigi kimondottan kezdi piszkálni a csőrét, hogy nem volt meg. Most az kimondottan meg tudná nyugtatni. Egészen halkan, kimért hangon kezdi.*
- Szóval... Azt mondtad nem jössz órára, hogy eltűnjek, s te lerázz engem. Besunnyogtál ide pofátlanul, a tudtom nélkül. Át akartál verni. Jól látom a helyzetet...?
*Tulajdonképpen a válaszadási lehetőség csak illúzió róka számára, mivel Alex már folytatja is, miközben teljesen higgadtan kivesz a zsebéből egy bilincset (felvetülő kérdés, hogy miért tartja ilyenkor magánál?), majd továbbra is közönyös képpel kapcsolja rá a srác csuklójára, a másik végét pedig a sajátjára. Mielőtt azonban szólhatna rókuci egy rossz szót is, újra folytatja.*
- A rossz rókák büntetést kapnak. Viseld el, vagy adom a nyakörvet is, mellé pedig egy közszemlére tett fenekelést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 21:17

*Mya örült annak, hogy szállingóznak a barátai is. Az elsőként érkező Emre is kedvesen rámosolygott, miközben "megpaskolta" a mellette lévő padot jelezve, hogy szabad.*
- Szia, ülj csak le nyugodtan. Ha valakinek is fájt volna a foga a helyre, az majd keres magának egy másikat... Elkértem az egyik barátnőm jegyzeteit, szóval van valamennyi fogalmam az előző félévi anyagról is. És te? Át tudtad nézni?
*Minden érkező ismerősét barátságosan köszöntötte, belül pedig vadul vigyorgott, ahogy gyűltek köré az emberek.*
- Corwell megint nem bír magával...
*Súgta halkan először - az idő közben befutott - Kamilla, majd Amelie fülébe. Ezen a megjegyzésen kívül azonban nem óhajtott különösebben foglalkozni a nagyszájú extremusossal. ~Hiába, vannak, akiknek a feltűnési viszketegsége nem ismer határokat.~ Mélységesen egyetértett a pillamuletos lány reakciójával... Vagyis a reakciója hiányával. Az értelmes ember az ilyeneket igyekszik figyelmen kívül hagyni, mert tudja, hogy bármilyen reagálás csak olaj lenne a tűzre. újfent hátrafordult Amelie felé.*
- Te átnézted már az előző félév anyagát?
Vissza az elejére Go down
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   Szer. Ápr. 08 2009, 21:25

*Elmosolyodott, amikor meglátta Calát közeledni. Kérdésére bólintott egyet.*
- Elindultam időben, de úgy látszik, hogy a tanár úrnak valami fontosabb jött közbe, mint hogy tanítson bennünket - húzta száját apró grimaszba, majd a könyvjelzővel ismét megjelölte, hogy hol tart a könyvben, és eltette a táskájába. Nem voltak a legmegfelelőbbek a fényviszonyok, és nem akarta rontani a látását.
*Amikor meghallotta Miss Egót, rájött, hogy mi hiányzott neki. Nem volt aki eddig produkálja magát, felhívja magára a figyelmet. Az új lány viselkedése meglepte, lehet, hogy neki is így kellett volna reagálnia a múltkori órán, de ha egyszer olyan stílusa van a csajnak, hogy nem lehet szó, vagy éppen grimasz nélkül húzni. Csak az a baj, hogy az meg elégedettséggel tölti el a lányt, amit meg kár neki megadni, nem érdemli meg. Hűvös arckifejezéssel méregeti, ahogy lány létére elterül az asztalon, mintha valami kocsmában lenne.*
Az egy dolog, hogy nincs itt a tanár, de azért ez talán még is túlzás - gondolta, majd amikor a fekete hajú srác odasétált Ego kisasszonyhoz, unottan elfordította a fejét.Megtalálta zsák a foltját - gondolta egy apró, gúnyos mosoly kíséretében.
*Ismét nyílt az ajtó, és már azt hitte, hogy végre a tanár érkezett meg, észrevette, hogy Solmé lépett be a laborba. Amikor lehuppant melléjük, rögtön meglátta, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, ezért rámosolygott a lányra.*
- Szia! Téged is látni erre felé? - kérdezte, majd Myához fordult.
- Szerintem nem is fog változni - rántotta meg kicsit a vállát. - Amennyire tudtam, igen, átnéztem. A prof szerintem nem arról híres, hogy elnézné egy pugnaxosnak, ha nem pótolná be az anyagot, csak azért, mert nem volt itt - magyarázta vidáman, szemeit forgatva.


A hozzászólást Amelie Clarkson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 09 2009, 10:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bájitaltan laboratórium   

Vissza az elejére Go down
 

Bájitaltan laboratórium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog