Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Gerard Rowne Wayner rezidenciája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szomb. Márc. 21 2009, 21:06

Az alagsor legfelső szintjén, a folyosó közepén, azonban mégis a környék sötétsége szinte már-már rémisztő. Nem szokványos ez, mivel megszokott az, hogy az alagsor első szintjén még van egy kisebb fény, azonban valamiért ez a szakasz a sötétbe burkolózott. Talán éppen azért, mert itt rendezte be saját, külön bejáratú, neki dukáló rezidenciáját az Extremus kar vezetője, a bájitalok mestere. Az ajtó, melyen át betekintést nyerhetsz a rezidencia rejtekébe diófából készült, azonban a lakkozás, amely ezen van, vörössé varázsolják az ajtót. Egy érdekes festékkel van kiírva az ajtóra az alábbi szöveg:
„Gerard Rowne Wayner rezidenciája”
Belépve az ajtón át egy irodai helyiségbe nyerhetünk betekintést. Egy csodálatosan megmunkált asztal van a szoba közepén, mely mögött kényelmes fotel helyezkedik el, ugyanúgy, ahogy előtte is, csak míg mögötte egy, addig előtte három darab. Az asztalon egy többágú gyertyatartó helyezkedik el, mely felett ha végighúzzuk a kezünket, meggyullad. Ez biztosítja a fényt a helyiségben, de amúgy a régi, jól bevált gyertyás módszer az egész rezidenciára jellemző, szinte sehol sem tér ettől. Az asztalon gyakran vannak szétszórtan papírok, pergamenek, valamint tinta, és abba beleállítva egy penna. Ez mutatja, hogy szokott dolgozni az iskola ügyein a férfi, plusz rengeteg akta van elhelyezve a különféle polcokon, mindenféle nyilvántartással, ügyekkel, kimutatásokkal. A helyiség-komplexum ezen része még igen hangulatos is lehet, főként a lámpának köszönhetően, a falak vérvörös színben pompáznak, néhány festménnyel ékesítve, díszítve. Egy kis lépcső vezet felfelé, de a végpontja még a szobában található. Az emelvényen könyvespolc húzódik végig, melyeken különféle, eléggé érdekes címekben díszelgő könyvek találhatóak, főleg a bájitalokról, különféle receptkönyvek, komponenskönyvek, de megtalálható itt a szépirodalom remekei is, plusz megannyi különféle mágiaági könyv, melyeket szívesen olvasgat szabadidejében a férfi. Az irodában ezen kívül nem sok minden található, csak egy ajtó, amelyen túlra már csak nagyon ritka esetben mehetnek. Amennyiben mégis megteszi valaki, vagy konkrétan Gerard lép be oda, egy kis elosztó helyiségbe kerül, ahol 3 ajtó található. Az egyik, ami pont balkéz felé esik, egy külön bejáratú, saját, egyéni laboratóriumba vezet. Itt is tárol különféle összetevőket, melyek lehetnek általánosak, és veszélyesek, esetleges mérgezőek, savas hatásúak is, ha hozzáérünk. Egy szóval eléggé érdekes egy laboratóriumról van szó. Ez a legdísztelenebb terem a rezidencián belül, a bájitaltan laboratóriumok egyhangú, dísztelenségét kölcsönzi.
Balkéz felől a fürdőbe vezethet utad. Ezüstben pompázó csapok, hófehér kádak találhatóak itt, több is, mivel mindegyik csap másféle vizet enged magából. Valamelyik aranyszínű, olyan, mintha aranyporban fürödne az ember, valamelyik vörös buborékosat, valamelyik ezüstös színt vesz fel, rengetegféle található itt. Hangulatos kis helyiség, mintha csak egy uszoda lenne, bár ebben van igazság, mivel a legtöbb kád olyan nagyságú és mélységű, mint egy medence, így bátran úszni is lehet benne. Természetesen felvan készülve a helyiség arra is, hogy a tulajdonos csak zuhanyt szeretne venni, így egy ilyen fülke is húzódik az egyik sarokban.
Rögtön veled szemben, mikor belépsz az elosztó helyiségbe, a legtitokzatosabb ajtó található. Ez vezet a hálószobába, ahova már tényleg csak azok léphetnek be, akik a legnagyobb kiválasztottságnak örvendhetnek. Vörös színű, kétszemélyes baldachinos ágy van a szoba közepén, körülötte gyertyák hevernek, melyek szüntelenül, folyamatosan égnek, mégsem olvad el a gyertya, nem fogy egy millimétert sem. Az ágy mellett éjjeliszekrény található, melyben a legfontosabb dolgok rejtőzködnek. A szoba hangulata isteni, kellemes a légkör, ráadásul ide már csak azok jöhetnek meg, akiket megajándékoz a férfi ezzel, és kedvel, így a társaság is remek… Szóval örvendj, ha ide beléphetsz.

_____________


A hozzászólást Gerard Rowne Wayner összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 16 2009, 14:47-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 18:54

*Könnyed, lassú léptekkel halad le az alagsori lépcsőn. Nem csap zajt, csak a legkifinomultabb tündék füle hallhatja meg esetleg jöttét. Nikol, akit régen láttak mr a kastély környékén most céltudatosan halad Gerard Professzor iodája és egyben lakosztálya felé. Itt, valamivel nagyobb fogadtatásra és meglepetségre számít, mint Cassandránál, de ismerve a Professzort eléggé kiismerhetetlen egy egyéniség és ő sem igazán ismerte ki még régebben, hát még most. Ők, mikor még itt tanított jóban voltak, reméli ez az idő múlásával nem kopott meg.
Mély levegőt vesz, ami átjárja egész tüdejét. Egészen más levegő van idelent, mint a fentebb lévő folyosókon, de nem is csoda, hiszen ez a rejtélyes labirintus, ami a föld alatt kanyarog csak azoknak kismerhető, akik építették. Érdekes gondolatok és érzések csapják meg a nőt. Halvány mosoly jelenik meg a derengő fényben, amit a folyosón lévő némi világítás nyújt.
Most nem a szokásos zöldselyemből szőtt ruhája van rajta, hanem egy, már-már aranyszínű palástot hord. Haja is kontyba van fogva és a megszokott íjat sem hordja vállán. Nikol elhalad egy-egy ajtó mellett mígnem megáll az egyik előtt és három határozott kopogtatással jelzi, hogy szeretne bebocsájtást kérni.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 19:08

Kopogás... Ez zavarja tökéletes nyugalmát, melyet éppen egy karosszékben hátradőlve élvezett, kezében egy könyvvel. Nem nagyon számított vendégre, szóval meglehetősen könnyedre fogta most a figurát, csak egy póló van rajta, és egy farmernadrág. Őszintén szólva nem számított vendégre egyáltalán, Wareniának is dolga van, szóval elhatározta, hogy egy pihentető estét fog ma tölteni, a lehető legjobb társaságban: azaz magával. A szék melletti asztalon még egy pohár whisky is helyet foglal, nem tehet róla, ez ezekben a magányos órákban szükségesek, ha túl akarja élni őket.
De térjünk vissza a szituációhoz. Gerard feláll, amikor meghallja az előbb említett hangokat, majd előresétál. Megigazítja magán kissé a ruhát, hogy azért nézzen is ki valahogy, ebben a vörös színű felsőben, majd kinyitja az ajtót. A könyv még a kezében van, de arra nem is számít, hogy ez nem sokáig marad így. Nyikorgás, majd előtte egy tünde. Szőke hajjal. Magas, elegáns, feletébb csinos megjelenés. Ismerős arc. Egy eltűnt, lehet, hogy csak egy emlékfoszlány már, de még meg van a memóriájában.
- Nikol... - jelenti ki, majd óvatosan biccent egyet, kissé még tartózkodóan, de semmi baja sincsen konkrétan a nővel, így kinyújtja a karját, és beinvitálja a helyiségbe. Lehajol, és felveszi a földről a könyvét, mert azért a megdöbbenés nála is meg van, és éppen ennek volt a mellékreakciója a könyvhullás.
- Hát, szervusz. Mi járatban errefelé? Megtaláltad újra otthonodat? - mosolyog sejtelmesen, nem is kérdez rá, hogy mégis miért ment el, tudja az okokat, legalábbis azt hiszi. Nem kell gyászolni azt, akiknek eljött az ideje. És Gerard nem is fogja.

_____________


A hozzászólást Gerard Rowne Wayner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 16 2009, 07:58-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 19:28

*Arcán egy elégedett és mindenképpen örömteli mosoly jelenik meg. Valahogy ezaz az elmaradt reakció, amit Cass-tól is várt, csak mégse jött be. A könyvhullást felvont szemöldökkel nézi végig, merthát mitagadás, azért ekkora meglepetést csak nem okozott, vagy tán mégis? Elfogadja a meghívást, így beljebb lép az ajtón és körbenéz. Utolsó ittléte óta némi dolog változott, de még mindg azt a tipikus Gerard féle stílust tükrözi minden, ami a helységben megtalálható. Szemlélődését az ajtó becsukódása zavarja meg Tekintetét a férfira emeli.*
-Ne haragudj, hogy eme késői órán jöttem el hozzád. Már tegnap óta itt vagyok, de látom Cassandra nem adta hírét ítlétemről neked. *Szólal meg, ugyan azon a hanglejtésben és hangszínben, mint oly régen táávozása előtt. A nő nem változott semmit külsőre, hacsak nem a ruhaviselet nevezhető változásnak. A kérdésen csak elmosolyodik.* -Igen, valahogy úgy! Sikerült hazatalálni végre, éshogy őszinte legyek jó újra itt a birtokon és a kastély falain belül. Nem volt egy mámor odakint... *Arcát összeszűkítve gondol vissza a történtekre.
-Mond csak! Hogy mennek itt a dolgok? Messziről ugyan, de láttam jónéhány diákot és pár tanárt, de utóbbinál megdöbbentem, met nem voltak számomra ismerősek. Hát ennyire megváltozott itt az élet távozásom után? Egy egy kóbor levél jött hozzám, kaptam némi hírt rólatok, de nem lettem semmivel sem okosabb. *Teszi fel a kérdéseket és meséli el tapasztalatait. Természetesen helyet foglal miután azt Gerard felajánlotta neki. Tekintetét nem veszi le a férfiról, hanem érdeklődve figyel és várja a fejleményeket.*

Az elmúlt néhány hónapban a nő sok mindent megjárt. Volt életveszélyben, nehéz körülmények között, de voltak kellemes pillanatok is. Ideje nagyrészét bújdosva töltötte, mert kockázatos volt odakint, de nem látszik rajta harci nyom és lelkileg sem tűnik megviseltnek. Sok embert temetett és gyászolt meg, így valahol érthető, hogy a nő miért tért csak ennyi idő után vissza. Gerard java részt tud a dolgokról, hiszen ő volt az egyetlen, akit távozása előtt teljesen felvilágosított arról, hogy miért kell itthagynia egy időre az iskola kapuit és, miért hagy fel a tanítással, ami azóta is nagyon hiányzik neki. Megfogadtatta a férfival, hogyha kényszerítik, hogy mondja el, akkor is hallgat a dologról és, ezért hálás is a férfinak, aról meg nem beszélve, hogy rbólintott távozására. Cassandrának csak egy levelet hagyott, de az a levél valahogy sosem kerül a nő kezeibe valamilyen rejtélyes okokból kifolyólag.
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 19:58

Azzal, hogy elkezd hisztizni, nem fog tudni semmin sem elérni, a duzzogás a gyengék fegyvere, a férfi pedig kifejezetten erősnek tartja magát. Nem fizikailag, hanem lelkileg, és az nála sokkal többet ér, elvégre lehet, hogy valaki legyőz egy másik személyt egy harcban, de ha mindent túlságosan is komolyan vesz, vagy a lelkére veszi azokat, csak saját magával tol ki, nem mással. A stílusról nem tehet, nála ez alakult ki élete folyamán, szóval ezt kell szeretni. Wareniát cseppet sem zavarja, sőt, nem is foglalkozik vele, más meg nem érdekli úgy igazán. Csak még maga, de mivel ez az ő remekműve, értelemszerűen élvezi.
- Semmi gond, nincs is késő. Hány óra körül jöttél tegnap? - kérdezi, majd természetesen felkínálja a helyfoglalás lehetőségét a nőnek. Konkrétan a férfinak tényleg nincs semmi baja Nikollal, mondjuk a tündékhez mindig is könnyebben közeledett, ez már csak ilyen berögzülés, elvégre annak a fajnak roppantul sok mindent köszönhet. - Nos, hát annak örülök, mindig szívesen látlak, tudod. És, sikerült lerendezni a dolgokat, most már nyugtod lesz? - igen, Gerard tud mindenről, elvégre Nikol közölte vele a dolgokat, talán így volt tiszta. Azért jó, ha valaki van a háttérben, és ilyen módon is óvja a tündét.
- Hát, konkrétan sok újság nincs. Igen, pár változás volt, a helyeden most Cassandra van, bár ezt gondolom már tudod. A helyettese valami tünde, Narmonak hívják, az egyik tanítvány bátyja, elméletben, sokkal többet én sem tudok. Warenia lemondott, bizonyos okok miatt, helyette Celinda van, és a helyettese egy Thierry Montmorency nevezetű férfi. A Pugnaxnál sok variálás után az előző vezető, Arjuna helyettese lett a vezető, és szerintem marad is, nagyon jól csinálja, Amber McCarthynak nevezik a hölgyet. A helyettese meg Dorothea Bristow, vagy kicsoda. De még annyi minden van... De mesélj te. Mi minden volt? - kérdezi, majd lassan kinyitja a whiskys üveget.
- Bár nem tudom, élsz-e ilyenekkel, megkérdezem, kérsz-e - jól kezdi, máris leitatni akarja a nőt.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 20:25

*Nikolnak soha semmi baja nem volt Gerardal. Még a legelején tisztáztak mindent, ismerik egymást elég jól, így köztük nem volt affér soha, ezért is bízik meg Nikol ennyire a férfiban. Most hálával tatozik, de tudja, hogy ennek majd eljön az ideje, akár így akár úgy, egyszer majd kiegyenlítik számlájukat. Persze azt, azért hozzá kell tenni, hogy Gerard nem fogja ezt hagyni, de mivel tényleg jó viszonyban vannak és nem tudják mithoz a sors az életben, akármi megeshet, amikor egyszercsak Nikol is tud segíteni, tehát ettől abszolút nem tart. Valahogy Nikol mindg is úgy volt Gerardal, hogy egy alapjában véve zárkózott, csöndes lélek, legalábbis vajmi keveset tud az életéről, de amit tud az pont elég arra, hogy tudja a férfi minden gondolatát, ha átvitt értelemben is. Az is érdekes, hogy míg az iskolában volt nem igazán keresték egymás társaságát, gyakorlatilag, ha tallkoztak is csak futólag vagy valami alkalomból, de nem kommunikáltak hosszasan, s így is úgy érzi, mintha a férfi egész életén át kísérte.*
-Tegnap fél tizenegykor érkeztem úgy nagyjából a lovamon, tehát igen hosszú utam volt, de így volt a legbiztonságosabb. Fáradt voltam már és Cassandrával volt némi nézeteltérésünk vagy még van is, nem is nagyon tudom hova tegyem a nő viselkedését... *Csóválja fejét, de folytatja.* ...így gondoltam már nem kereslek meg, gondoltam pihensz vagy van más elfoglaltságod.. *Válaszol a férfi kérdésére, miközben pózt vált a fotelben. A nő figyelmesen hallgatja a beszámolót, ami az iskolában történt. Igyekszik megjegyezni a neveket és a történéseket.*
-Hát akkor itt is zajlott rendesen az élet. Remélem sikerült összeszoknotok és a diákok is elfogadták a változásokat. *Elmosolyodik, hiszen látja, hogy Gerardot érdekli mi történt vele.* -Velem sok minden történt... *Kezdene bele a mesélésbe mikor Gerard a whisky-vel kínálja meg.* -Nem köszönöm, tudod, hogy nem iszom, deha van valamféle borod azt szívesen elfogadom. *Arcára egy pajkos mosoly ül ki, s míg Gerad tesz-vesz, addig ő belekezd.*
-Ugye, mint tudod, azért mentem el, mert a családomban sok váltzás történt és az erdő lakosai hívtak, hogy nézzem meg mi a teendő. Mire odaértem valami betegség végigpusztított az erdőn és 40-50 tünde betegedett meg, sokuk nem élte túl. Az erdő gyászba borult, de mindez nem volt elég, mert volt köztünk egy áruló, ha mondhatok rá ilyet és a családom egyik ősellenségének adott ki információkat, köztük azt, hogy most sebezhetőkké váltunk. Erre hatalmas csatába torkollot az egész. A népem nagyját máshova telepítettem, de nagyon sok tündegyermek maradt egyedül, s egy ideig én láttam el őket, tanítottam és gondjukat viseltem, demég most is sok teendő lenne, de hálistennek most átvették helyem. Már régen itt lennék, de hazafelétartó utam során kerülnöm kellett és egy régi ellenségemmel találkoztam össze, akivel hosszas csatát folytattam... *Elcsendesedik egy picit, hogy Gerard tudja-e követni.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 20:50

Hát igen, ők barátként indították, és még most is azok. És ahhoz, hogy valakik között ilyen kötelék alakuljon ki, nem kell mindennapos találkozás, Gerard sosem volt alapból az a nyílt ember, talán csak Warenia mellett az. Ő a háttérből segít, ott teszi meg a szükséges lépéseket, melyek egy ilyesféle társnak a kötelessége. Az nem biztos, hogy a nőnek lesz lehetősége meghálálni ezeket, mert egyrészt Gerard nem szokott sosem segítséget kérni, másrészt inkább elkerüli most már a fesztiválokat, nem csöppen beléjük akarva, akaratlanul. Valahogy most lenyugodott, a szokásos, fiatalkori énéhez képest, éppen ezért telepedett itt le, és vállalt ekkora felelősséget.
- Valóban későn érkeztél akkor. Hát, Cassandra nehéz eset, én nem tudtam azon a nőn sosem kiigazodni. De ha ő így gondolja. Nem mindenki érthet meg mindent, sajnos, akármennyire is szeretnénk - majd elkezd kutatni bor után, de előtte még hörpint egy kicsit a saját italából, bunkóság, nem bunkóság. Mondjuk előzőleg is iszogatott már egy keveset - na jó, elég sokat -, szóval így enyhén be van csípve, de azért még tudja magát tartani. Világéletében bírta az alkoholt. Ilyenkor is csak megered a nyelve, és megállás nélkül képes beszélni, na meg persze tovább inni.
- Akkor mozgalmas egy életed lehetett ott... De akkor legalább már minden kezd rendeződni - mondja, miközben tölt az italból, és a pozitúrát változtató nő felé nyújtja azt, majd leül a vele szemben lévő székkel. Lassan a poharába újabb italadagot tölt, és emeli azt. - Nos, hát akkor igyunk a visszatérésedre - somolyog magában, majd a koccintás után el is kezdi magába önteni a káros nedűt, mely eddig az ember életébe még csak romlást hozott.
- És, mik a terveid ezek után? - kérdezi, két kortyolás közben, majd fürkésző szemekkel nézi a tündét, kíváncsian várja a választ. Hajába kissé beletúr, de a tekintetét nem veszi le a hölgyeményről. - Geralttal mi újság? Ő is elhagyta a kastélyt, bár ő vendég volt, szóval ez nem is olyan meglepő. Nem tudsz róla valamit, mert én semmit, te pedig mégiscsak a... jegyese vagy, nem? Vagy már felesége?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 21:10

*Nikolnak akkor feltűnt, hogy Gerard picit bevan csípve, mikor bejött az ajtón, hiszen az ital szagát bárhol, bármilyen körülmények között megérzi. Őt nem zavarja az alkohol fogyasztást, mert őt nem károsítják vele, amit meg maga iszik meg az ahhoz nem elég, hogy bármi baja essék a hölgyeménynek, noha be kell vallani, hogy ő is volt már az alkohol hatása alatt, de akkor is csak módjával. Édesapja sokat ivott, mindig csak inni látta, mégis tökéletesen józan volt és egy kökemény apa volt, aki mindent megkövetelt tőle és teljesítette is ahogyan azt kell, nem véletlen hát, hogy Niol olyan egyéniség amilyen. Apja nevelte, így erőssége, álló és tűrőképessége tőle, okossága, szépsége és tudása pedig édesanyjától örökölte.
-Igen, bízom benne, hogy rendeződnek végre a dolgok és nem kell máskor ennyire hosszú időre elmennem. Persze megígértem, hogy egy-egy napra visszalátogatok kéthetente, meg llandó levelezést folytatok velük, csak nem lesz már gond... *Elmosolyodik miközben elveszi a poharat, majd felemeli azt és koccint a férfival.* -A visszatérésre.. *A pohár tatalmának a felét e is húzza egyszuszra. Ez most nagyon jólesett neki. Rég ivott már és sokat is beszélt ez elmúlt fél órában úgyhogy ez feletébb jólesett most neki.*
-A terveim, nahát igen... Mindenképpen szeretnék visszajönni tanítani, bár nem Asztrológiát, hanem Asztronómiát, de csak akkor, ha beleegyezel. A többit meg rádbízom, igazságszerint én most nem tudom, hogy mi hogy van és mik a lehetőségek... *Geralt nevét hallva megforgatja szemét.* -Hogy őszinte legyek nem tudom. Jegyesek voltunk, de elváltak útjaink miután elmentem innen. Azóta nem tartjuk a kapcsolatot, bár nem vagyunk haragba énszerintem.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 21:44

Az a jellegzetes illat, nos igen, azt tényleg könnyű felismerni. De végülis egy kis mámortól még senkinek sem történt komoly baja, ekkora mértékben. Ha már erősebbe futnak bele, akkor ezen az állításon majd elgondolkozik mindenki. Bár azért abban még nem lehetett látni a férfit, és talán soha nem is fogják. Majd egyszer elválik, a jövőbe inkább nem avatkozik bele. Gerard nem ismerte Nikol apját, így ezt nem tudja tanúsítani, de ha a nő ezt állítja, minden bizonnyal így lehet. Bár az alkoholizáló tünde látványa még sosem adatott meg neki.
- Tehát akkor úgy látom, maradsz. Ezt azért örömmel hallom. A tantárgyról pedig természetesen lehet szó, bár sok minden változott, de természetesen mindent megoldunk, érted. Remélem, hogy több probléma már nem fog elragadni az iskolától, így is sokat voltál távol. Túl sokat... - teszi hozzá azért még, kissé elnyelő hangon, majd az utolsó cseppek zamatát érezgeti a torkában, de később már fogja magát, és lenyeli, nem tartósítja a garatjában.
- Áh, értem, akkor jelenleg magányosan tengedet a napjaidat, és te sem tudsz többet egyáltalán - mondja, majd újra végigméri a nőt. Ha még sokáig üldögél így, és nem kezdi el magát alaposan kikúrálni, akkor bizony azt a maradék agysejtjétől is könnyes búcsút vehet a mai napra. Már kezd is integetni.
- Látom, még mindig bírod az italt. Azért ez egy elismérés, tündétől még nem igazán szoktam meg. Sőt, úgy nőtől sem igazán. Ezt mindig is olyan férfias dolognak tartottam. Kell valami, így utólag, kísérőnek..? Bár már lehet, hogy annak késő. - Már kezd is felállni, bár ebbe egy kicsit beleszédül, de egy kis küzdelem után megtalálja a tökéletes egyensúlyt. Végigsimít kezével hasa tájékán, így a pólót rányomva arra.
- A szobádat megtaláltad már, nem tudom, hogy eltűnt-e, a retusálások közben, meg nem tudom, láttad-e, de a kastély valamilyen oknál fogva visszakerült a középkorba, még mi sem értjük, miért, pedig kutatunk. Mert ha gondolod, aludhatsz itt, ideiglenesen, és holnap felkutatjuk.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Jún. 15 2009, 22:03

*Örömtelien elmosolyodik és örül annak, hogy van rá lehetőség és mód, hogy esetleg újra tanítson az iskolában, s természetesen vár az új tanévig, már nem igen szeretne belekavarni a dolgokba, meghát így év végén érdekes lenne új tantárgyat indítani és tanítani, merthát ennyi elmaradást nem lehet pótolni. Hogy Nikol, miért nem az Asztrológiát viszi tovább, hanem inkább belekezd az Asztronómiába azt csak ő tudja, bár ez eléggé nyilvánvaló, legalábbis az ő számára.
Nikol látja, hogy Gerard egyre jobban kezd elbódulni az italtól, így azon gondolkozik lekéne azt tenni csakhát, hogy vegye ki a kezéből és tegye el a szeme elől a saját szobájában. Maximum elröpteti vagy eltűnteti.. na igen... *
-Teljesen magányosan tengetem, hacsak az nem számít, hogy a diákok és köztetek már nem vagyok magányos *Arcán pajkos mosoly jelenik meg. Kiissza poharából a maradék bort, leteszi az üres pohárkát az asztalra és reflexből nyúl Gerard karja után, aki picit egyensúlyát vesztve próbál megállni a lábán.*
-Nem venném a szívemre, ha előttem vernéd be a fejed... *Mosolyog rá a férfira s kiveszi a whisks üveget a kezéből.* -Warenia se örülne neki, úgyhogy ezt most szépen tegyük el... *Leteszi az üveget a pohár mellé az asztalra.*
-Nem, ami azt illeti abszolút nem találtam a szobámat tegnap este, így kint aludtam a szabadban, fent az egyik fán, de jó lenne majd visszaszerezni, mert elég sok cuccom van ott.. gyakorlatilag mindenem... az alvás.. hát nem tudom.. nem szeetnélek kitúrni a saját szobádból, ágyadból, helyedből... *Néz rá Gerardra miközben mellette áll és fogja a karját, hogy nehogy eldőljön.* -Lehet, hogy kicsit sokat ittál, nemde? *Kérdi kedvesen.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Jún. 16 2009, 14:43

Nem nagyon folyna bele most Gerard, hogy a nő miért akar más tantárgyat vinni, számára ez nem egyértelmű, mivel egyáltalán nem tudja az okokat. De ahogy a nőnek kedvesebb, ez most tényleg a legkevesebb. Az asztronómia amúgyis sokkal inkább tényekre hagyatkozó tantárgy, amely azért sokkal jobban fekszik neki, bár tény, hogy ezt nem fogja tanulni, mivel már nem diák. Sőt.. A szituáció tényleg eléggé kínos, de azt azért hozzáteszem, hogy ez a kábultság csak nagyon részleges, nem teljes mértékű, tudja magát tartani a férfi. Sőt, kifejezetten élénk még, csak szimplán rajta is meglátszik, hogy ivott már egy keveset.
Görbe estét tervezett, magányosan, az első felét meg is kapta. Ilyenkor általában fogja magát, és behuppan az ágyába, alszik ott egyet, majd reggel, bár kisebb fejfájással ugyan, de felébred, és máris túl van a dolgokon, nem is emlékszik rájuk. Ennyit igazán megérdemel, és még következménye sincs, remélhetőleg. Lehet, hogy az ital rombolja a máját, de akkora mértékben, és nagy sűrűségben eztegyáltalán nem teszi, szóval nem félti a saját bőrét. Hetente iszik egy nagyon keveset, és havonta, vagy két havonta egyszer folyamodik ekkora tételhez, sőt, azért ennél jóval kevesebbet szokott, most is csak a nő kedvéért fogja a kezében az üveget.
- Ennek örülök, akkor legalább nem érzed magad egyedül. De férfi azért nincs az oldaladon, egyáltalán nem is hiányzik semmi, az ellenkező nemtől? - mondja, majd jön is a már említett felállási akció, amelynek az lesz az eredménye, hogy Nikol azonnal a karja után kap, amikor először szédül meg. Pedig sikerül neki megállnia két lábon, és az utána jövő értekezést is sikerül felfognia.
- Nem fogom, remélhetőleg. És nem hiszem, hogy sokat ittam, annyira. A szobáról meg annyit, hogy ne félj, el leszek én itt, kint, a kanapén, elvégre én ajánlottam fel neked a lehetőséget - mondja, majd lassan inkább fogja magát, és leül a nő melletti fotelbe, bár a kilóméterhiány jelentkezik, és szinte azonnal fel akarna állni, de nem, most nem teszi.
- Mész először fürdeni, vagy zuhanyozni, vagy menjen én? Vagy már azon túl vagy?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Jún. 16 2009, 14:58

*A kérdésen elmosolyodik, noha ezt Gerard nem valószínű, hogy láthatta. Igyekszik leültetni maga mellé a férfit, így mégiscsak kényelmesebb és biztonságosabb is, nomeghát így jobb is társalogni. Egyelőre a kérdésre nem válaszol. Nem, nem azért, mert kínos számára, abszolút nem, hanem egyszerűen csak ő is összeszedi a gondolatokat, mert még maga sem tudja, hogy hiányzik-e vagy sem.
Újfent az alvásos dolog jön szóba, amire könnyebben tud reagálni, de felakad a szeme a kanapé hallatán.* -Tudom, hogy nagyon kényelmessé lehet tenni egy kanapét, de jobb örülnék, ha a saját ágyadban aludnál. Utolsó emlékeim szerint -nem kell rosszra gondolni- azaz ágy igen agy, bőven elférünk ketten azon, úgy hogy egyikünknek se legyen kényelmes, nemdebár? Meg amúgy is, mndenki a saját helyén szeret leginkább aludni, ami még rádeásul kényelmes is. *Az újabb kérdésre szintén gyorsan tud válaszolni. Ugyan már fürdött reggel, de ő ad a higéniára így, ha van rá mód, szívesen letusolna mégegyszer.* -Ha nem bánod, elmennék lezuhanyozni, úgy mégiscsak jobban érzem magam. *Aztá eszébe jut egy nagy probléma. Nem hozott magával semmit se és a ruhái a szobájában vannak, ami meg ugye eltűnt így onnan uhát nehéz lesz elővarázsolni.* -Gerard... nem hoztam magammal semmit, mert nem száítottam rá, hogy itt töltöm az éjszakkát, ebben a ruhában meg mégse szívesen aludnék, ruha nélkül meg érdekes lesz... *Az utolsó pár szót kicsit pirulva és halkabban mondja, noha abszolút nem fél, hogy lefülelik, mert az nehéz lenne.
Időközben, miközben a "problémkat" oldogatják meg, elgondolkozott a legelső kérdésen, amire most választ is ad.* -Az első kérdésre válaszolva pedig... természetesen hiányzik a másik nem, egy férfi érintése, törődése, gondoskodása és persze a szexuláis élet, de most őszintén.. itt kit találnék? az iskolába meg nem szerettem volna hozni senkit se.. tehát... *A nő nyiltan beszél a dolgokról, nem szégyel ő ezen semmitse.* -Éste? Warenia-val gondolom nem találkoztok mindennap..
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Jún. 16 2009, 15:14

- Már aludtam itt, szóval nem lesz belőle semmi gond, bár az ágy tényleg eléggé nagy. Csak... nem tudom, hogy Warenia mit szólna hozzá, ha egész véletlenül meglátogatna reggel, és meglátná - mondja, csoda, most még képes ilyenekbe belegondolni, mert lehet, hogyha teljesen elvesztené az eszét, akkor már ezer éve a nővel lenne... másképpen, nem csak egy szimpla beszélgetésként. Közben meghallgatja a problémát, mely tényleg érdekesnek néz ki, a lehetőségek végülis sok mindent megoldhatnak.
- Hát, ruhát tudok kölcsön adni, abból ne legyen gond, és törülközőt is, természetesen. De női higiéniai eszközeim nincsenek, csak pár olyan, amit Warenia hozott át ide, magának, de hát, azzal nem nagy szívvel kereskednék, elvégre az övé. Ha most megfelel azok nélkül, akkor nyugodtan menj, én addig előkészítem a dolgokat - mondja, azonban mielőtt mindez bekövetkezne, bár ő már felállt, és megtalálta a tökéletes egyensúlyt, a nő válaszol az első kérdésre, mely mondhatjuk, hogy a legnagyobb kíváncsiság által van övezve, a férfi aspektusából.
- Fogalmam sincs, van pár magányos férfitanár, most elég sokan. Sőt, amennyiben jól értesültem, Cassandra helyettese is agglegény, sőt, ő tünde is, így még a faji dolgok is le vannak rendezve - játsza most a kerítőférfi szerepét, elvégre az, hogy nő, egy szemen szedett hazugság. Gerardnál teljes mértékben a férfi rész dominál, egy csepp női dolog sincs benne, marad a kemény magaviseletű igazgató szerepében, és ezt meg is kívánja tartani, bármilyen körülmény között.
- Minden nap nem is, mind a kettőnknek van dolga, eléggé sok, de amikor időnk csak engedi, akkor igyekszünk találkozni. Ma este viszont a programok kissé sűrűre sikeredtek nála, szóval magányos vagyok teljes mértékben, vagyis akarom mondani, most már nem - majd lehajol, és egy szekrényben kezd el kotorászni, ahonnan egy törülköző kerül elő.
- A ruhák a szobámban vannak, nyugodtan menj el addig, és előszedem őket. Ing megfelel, meg egy sima nadrág?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Jún. 17 2009, 14:44

*Van valami abban amit Gerard mond, így nem is köt bele mégjobban a dologba. Nem szeretne Wareniával összetűzésbe keveredni hiszen vele sincsen semmi baja, nem szeretne, ha ezért romlana meg a kapcsolatuk.*
-A törölközőt és a ruhát elfogadom. Ha víz van akkor az megteszi, ennyire most nem szeretnék alapos lenni. *Elveszi az előkotort törölközőt, majd a szoba felé indul ahol a ruhákat találja.* -Ing, nadrág? Tökéletes... úgy is csak alszom benne... *Mosolyogva vonul be a szobába, aminek az ajtaját maga után becsukja. Levetkezik s a törölközőt maga köré csavarja. Kezébe veszi a két ruhadarabot ésa fürdőszobához indul. Annak az ajtaját is becsukja, leveszi magáról a törölközőt, leteszi s beáll a zuhany alá. Tökéletesen tudja a járást, mert még ismerettségük elején is volt egy ilyen helyzet, mikor kénytelen volt igénybevenni Gerard vendéglátását.
Mégmielőtt magára engedné a vizet felköti kontyba a haját, hogy azt ne érje víz. Mikor már tudja, hogy minden rendben nekiáll zuhanyozni. Elsőként jó forró vizet enged a testére, majd picivel később a fürdés végén a forrót hidegre váltja. Ezt azért csinálja, hogy a bőrpórusok megnyiljanak. Sokkal egészségesebb és a bőre is jobban kap levegőt. Amin ezzel megvan, kiszáll a zuhany alól, megtörölközik és a kapott ruhákba belebújik. Kiengedi haját, megfésüli és szabadonhagyja, had lógjon, így jól látható, hogy a nő tényleg ad magára, mert haja és bőre gyönyörű, puha és kellemes tapintású. Noha ez nem csoda, merthát mégiscsak tünde, az adottságok benne is megvannak. Körbenéz, hogy minden megvan-e, s kisétál, kezében a törölközővel és a levetett ruháival. Keres egy fogast, oda felakasztja ruháit, majd a törölközőt kiviszi Gerardhoz.*
-Végeztem... *Pajkos mosollyal jön vissza Nikol. Látszik, hogy teljesen más egyéniséget nyújt az ing és a nadrág számára, de még ez is egészen jól áll neki. Leül a fotelbe törökülésbe, majd Gerardra néz, aki még látszólag egészen aktív.*
-Mi a ma esti program? *Néz rá érdeklődő tekintettel.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Jún. 17 2009, 18:58

Gerard sem nagyon szeretne, még egyszer, sokadik alkalommal. Elvégre, mint minden rendes kapcsolatban, itt is vannak öszezördülések, de ezek mondhatni, hogy tényleg előfordulnak az összesben, aki pedig azt mondja, hogy nem, az túl tökéletes a működéshez, vagy hazudnak. Inkább utolsó, az még kedvezőbb is. Lassan bólint egyet, és amint már írtam, átadja a különféle felszereléseket, melyek most megfelelnek az alkalomnak.
Mondhatni, hogy ez a szoba lassan egy átjáró ház lesz. Majdnem mindegyik régi tanár járt itt, és már használta a különféle helyiségeket, szóval meg sem lepődik, hogy nem kell kiigazítást tartania Nikolnak, ő csak nyugodtan üldögél a nappali, illetve irodarészlegben, kezében azzal a könyvvel, amely már a földet is megjárta, körülbelül olyan fél órával ezelőtt. Vagy több, ki tudja, a mámoros állapotban az idő érzékelése egy roppantul érdekes dolog, melyre most képtelen.
Úgy igazán a tartalmat sem fogja fel, csak valamennyit abból, vagyis reggel tömheti magába ugyanazt a tudást, mert addigra annak már ez a kis töredék része is elszublimál a helyéről. Hallja a zuhany kisebb sercegését, mely arra enged következtetni, hogy a nő már zuhanyzik is. Leteszi a könyvet, majd ő is elkezd sétálni, kissé imbolyogva, előkeresi a saját cuccait, melyek szükségesek lesznek neki is a zuhany használatához. Amint megpillantja a tündét, elképed, bár erre lehet, hogy rátesz valamit az alkohol.
- Ma esti program? - kérdezi kissé kétkedve, úgy őszintén szólva nem tudja hova tenni most a dolgokat, olyan kikapcsolt állapotban van. - Hát, az biztos, hogy legelőször én is veszek egy tust, majd utána kitalálunk valamit, gondolkozz nyugodtan - beszél, mintha megszabadhatná, hogy mit csinálhat a nő, és mit nem.
Hasonló műveletekkel az előbb említett helyre érkezik, megnyitja a vizet, majd amint végez, kiszáll onnan. A szokásos öltözékbe bújik, mint amilyenbe esténként szokott, az alagsor szerencsére egy állandó hőmérsékletet biztosít, melyet már megszokott, így természetes, hogy csak egy boxeralsó van rajta. Ráadásul, ha egy minimális mértékben is, de a kánikula megteszi idelentre a hatását, magyarán szólva természetes, hogy ilyen ruhaneműkhöz folyamodik. A saját háza táján meg természetes, hogy azt csinál, amit akar. A nőről meg őszintén szólva egy kicsit el is feledkezett, a vendég nem nagyon forgott az agyában.
Kilép a nappaliba, lenge öltözékében, elgondolkozik a látványon, majd amint helyére kerülnek a képek, biccent egyet magában, mindezt ő tette, senki sem vonható felelősségre magán kívül.
- Akkor te alszol az ágyban, én meg valamit kezdek ezzel a kanapéval - sandít rá, majd elhúzza a száját.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Jún. 17 2009, 19:10

*Nikol addig csendesen üldögél a fotelben törökülésben és azon gondolkozik, hogy mit csinálhatnának. Órájára sandít és ekkor pillantja meg, hogy már éjfél is elmúlt.* ~Nah ebből már nem lesz semmi...~ *Gondolja magában. Egy belső sugallat miatt magához veszi azt a könyvet, amit érkezésekor a földön látott utoljára.*
~Mit olvasol?~ *Belepörget a könyvbe. Néha bele-bele pillant, elolvas egy-egy sort, vagy akár egy nagyobb részletet. Számára más stílusú a könyv, így nem fogja meg fantáziáját. Visszateszi oda, ahonnan elvette. Nemsokkal rá halk léptek ütik meg a fülét. Hirtelen azt hitte a folyosóról, de csak Gerard végzett a zuhannyal. Mikor megpillantja finoman szólva elkerekedik tekintete, degyorsan leplezi egy bárgyú mosollyal.*
-Látom adsz magadra... *Nem hagyhatta ki, ő Nikol, muszáj volt megszólalnia. Mosolyogva néz a férfira.* -Ami azt illeti éjfél is elmúlt. Én picit álmosodom, te hogy érzed? *Kérdi, de közben figyel a szavaira.* -Szívesen elalszom én idekint... de komolyan..... én egészen jól elrendezem magamnak a kanapét... *Picit oldalra dönti a fejét és úgy néz rá a férfira.*
-Mit gondolsz? *Néz rá szépen, majd feláll a fotelből és közelebb lép hozzá.*
Vissza az elejére Go down
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Jún. 17 2009, 19:47

Fogalma sincs arról, hogy Nikol olvasgatja azt a bizonyos könyvet, mely nevezetesen a mérgekről szól, stílusosan, ha már egyszer bájitaltan tanárról van szó, aki nem éppen a legkedvesebb személyek közül való. A megjegyzésre, mely később éri, csak legyint, nem szól semmit, végülis miért tegye, otthon van, megszokhatja Nikol nyugodtan, hogy itt most ő az úr, minden tekintetben.
A mosoly közben sétál a nőhöz, azonban az ajánlatra rázza a fejét.
- Nem-nem, én alszom a kanapén, ez nem is kérdés - közben húz még egy kicsit az üvegből, melyet a nő felelőtlen módon a férfi közelébe tett. - Egy nőnek szüksége van a kényelemre, és nem leszek én az a személy, aki ezt felhántorgatja, megmásítja. Szóval azt gondolom, hogy tartjuk magunkat az eredeti tervhez - húzza fel vigyorogva az orrát, majd lehuppan a nő melletti fotelbe. Hosszasan annak a szemeibe néz, és a gondolatok szinte megszűnnek körülötte létezni. Nem gondol bele, hogy mit cselekszik, nem is tudja, hogy hol áll a feje... Egyszerűen csak azon kapja magát, hogy ajkai összeérnek a nőével...
Warenia... - ez az a gondolat, amely most valahogy nem jön a fejébe. Vagyis ott van, de a hatás, mely most felgyulladt benne, a képet azonnal elégetik, szénné, porrá, hamuvá. Helyette egy új etalon jön elő: a jelenet, melyet most át fog élni... Nikollal.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melinda Warren
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Ikrek Jelige : Törpilla
Hozzászólások : 940
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Júl. 08 2009, 19:13

*Halk kopogtatás hallatszik a bájitaltan tanár szobájában. Aztán egy valamivel hangosabb nyelés. Miután megszerezték a hozzávalókat, Melinda és Krisztyne az alagsorba siettek, hogy engedélyt kérjenek Wayner professzor úrtól, hogy használhassák a bájitaltan laboratóriumot.*
~Remélem itthon van... Hol máshol készíthetnénk el a bájitalt?~
*Csak várnak a válaszra, hogy bemehetnek-e.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szer. Júl. 08 2009, 20:01

Wayner professzor kicsit várat magára, de mikor kinyitja végre az ajtót, és a két lány elmondja mit is szeretnnének megkapják az engedélyt, persze nem marad el a morcos hangulat, amiért megzzavarták pihenésében.
-Köszönjük szépen Tanár úr! Viszont látásra.
Most már nem kell messzire menniük, hogy neki is kezdjenek a kotyvasztásnak. Kriszty elindul a terem ajtajához és reméli, hogy a szőke lány követi.


//A kedves prof engedélyével.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Weeko Abooksigun
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Ázott kiscica
Hozzászólások : 234
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Júl. 14 2009, 04:12

Ő... ő... fogalma sincs mit keres itt.
Egyszerűen csak jöttek azok a furcsa mágusok, hadováltak szabadságról, meg iskoláról, magasztos eszmékről, felügyelőről, meg egyéb érthetetlen dolgokról. Azt mondták, a Másik itt nem fog rátalálni, nem fogja többé zaklatni. Aztán egyszer csak idehozták, ebbe a tökéletesen idegen környezetbe, ahol nem ismer senkit és semmit. Akkor már inkább a fegyház, ahol legalább ismerte a környezetet, meg az ottaniakat, sokkalta könnyebb volt, sokkalta, sokkalta könnyebb. Bármennyivel is volt ott rosszabb, legalább kiismerte magát már.
A macska surran, a macska oson, a macska nesztelenül lépked. Mégse ez az oka annak, hogy Weeko minden nagyobb zajkeltés nélkül lépdelt be a felügyelője rezidenciájába. Egyszerűen ő ilyen. Legalábbis az egyik része mindenképpen az a csendes, ázott kiscica, aki csak rémülten pislog a világba, és mindig a lehető legbiztosabb helyet keresi. Az ember szinte ösztönösen fogná, és jól megölelgetné, hogy semmi baj ne érhesse szegény cicuskát. Senki se sejtené, hogy a riadt és aranyos kinézett mögött tényleg egy nagymacska nyugszik valahol nagyon mélyen a feneketlen mélységben, ahol a Másik.
Talán ami kifejezetten furcsa az összképben, hogy a pici, vékonyka lányka két olyan óriási bőröndöt hurcol magával, ami még nála és kétszer nagyobbak. Egyszerűen irreális és lehetetlen elképzelni, hogy egy aprócska teremtés ennyivel elbírjon olyan könnyedén, hogy bele se izzad igazán. Csak ácsorog a helyiség közepén és pislog körbe értetlenül. Aprót szusszantva pillant le a cetlire, amin egy rögtönzött térkép van az idejutásról és egy név: Gerard Rowne Wayner.
- Nyaú?
Körülbelül ennyi a hozzáfűznivalója ahhoz, hogy vajon jó helyen jár-e? Hihetetlenül szép kék szemei egészen komoly tekintettel bírnak. Láthatóan csak ez az új környezet zavarja kifejezetten. Elvégre gondoljunk csak bele, milyen egy macska, amikor új otthont kap? Bizonytalan és kifejezetten óvatos. Amíg nincs meg a maga puha, meleg kis vacka, addig nincs meg a biztos pont, ahová menekülhetne. Tény és való, hogyha meg lenne a szobája, akkor sokkal jobban is érezné magát. De így...
- Biztosan jó helyen járok..?
Szólal meg halkan, mintha csak várná valakitől a választ. Ki tudja, lehet, hogy meg is kapja valahonnan.
Kissé lebiggyeszti alsó ajkát, várakozva pillant körbe, türelmesen. Ő igazán türelmes, végtelenül aranyos lány. Ő az...
Fogalma sincs róla, hogy ez az ember mennyit tudhat róla. Bizonyára.. ha ő a felügyelője, akkor valószínűleg mindent. Olyan csúnya és sötét részleteket, amikről ő nem tehet, nem az ő hibája. De nincs semmi mentség már rájuk, mindegyiknél ott állt, és mire észbe kapott, már késő volt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Júl. 14 2009, 15:17

Álmos. Talán ez a jelző aggatható rá a legelső pillanatban, amikor ránézünk, hiszen a keze a percek java részét a száján pihenteti, mellyel takarni próbálja az oroszlán módjára tágra nyíló testrészét. A rezidencia hálószoba részében fekszik az ágyon, és nézi a plafont, mintha valami érdekes dolog lenne azon, pedig ez nincs így, tömény unalom telepszik a helyre. Még a levegő is nyomott. Bár az alagsorban vannak, eléggé mélyen a felszíntől, mégis a kinti meleg érződik, nagyon halványan. Hiszen mostanság szinte mindig kánikula tombol, amely akárhogyan is nézzük, nem tetszik neki. Télpárti, a nyarat csak úgy ismeri, mint valami ellenséget. Most viszont azon a helyen, ahol elméletben a levegőnek tökéletesnek kell lennie, hiszen soha nem szökött még fel a hőmérő 20 °C fölé, 21-et mutat. Felháborító, és fel is háborítja, hogy ez az egy fok ekkora anomáliát okoz a környezetben
Lassan feláll. Hangokat hall kintről, melynek forrását meg kell néznie. Már megint húzogatják, nyúzzak az idegszálait, ki merészeli megzavarni a most már csak plátói nyugalmat. Hiszen vége van, a rolót lehúzták, bezárták az ajtót, és már vissza nem tud oda térni. Kifújja a levegőt, azonban ezt egy nagy dózissal pótolja, újra tágra nyílik az ajkak közötti kis rés egy igazi barlangszájnyira, és csak úgy szívja magába az oxigént, nitrogént, argont, meg egyéb kis részecskéket a levegőből, melyek ott még előfordulnak. Az állkapcsával játszadozik ez a művelet, hiszen olyan kiakadás-közeli állapotba sodorja, amelyből csak fájdalmas műveletek után tud kilábalni ismételten.
Az ajtó nyílik. Ő nem fog finomkodni, egyrészt otthon van, másrészt tökéletesen a tudtára adja a behatolónak, hogy ez az ő magánlakosztálya, és takarodjon innen. Talán az erőfitogtatás majd elrémiszti, és kiiszkol, úgy, hogy ide soha többet nem tér vissza. De nem, Weeko marad a helyén, és a névvel szugerál, mely az ajtóra van vésve. Nem vérrel, pedig stílusos lenne, ha a szoba belső hangulatát nézzük, és talán még a lányhoz is illene, ha alaposan megnézzük. Visszatérve az előző kis gondolatmenethez, hogy az erejét mutogassa, becsapja maga után az ajtót, és kisétál az előtérbe. Egy macskanő ácsorog előtte megszeppenve.
- Abooksigun? - kérdezi azonnal, szinte ösztönösen. A nevet nem gyakorolta eléggé, így beleakad kissé a nyelve, de na, a végeredmény végülis annyira nem lett rossz. Érdekes származású a név, de most ezen nem fog elkezdeni lovagolni, nem akarja a cicust kikergetni a barlangból, bőven eleget képez az ásításokkal. - Üljön le valamerre, a Felügyelője vagyok.
Nem, most nem használja az igazgató kifejezést, hiszen ilyenről nem beszéltek a zöldmágusok a lánynak, ezt a kifejezést használták, és ez így van rendjén. A polcra tereli lassan a tekinetét, majd egy kisebb sorakozó bájitalt kezd fixírozni. Ezeket már jóelőre elkészítette, olyan két hónapig tökéletesen hatnak is, de amint kinyitja a fiolát, máris használnia kell, vagy elillan minden jótékonyság. Amolyan ellenmérgek ezek, melyeket majd használnia kell Weekon, hogyha meg akarja előzni a bajt.
- Hát, üdvözlet a Torneransban. Hamarosan elvezetem a szobájába, addig is meséljen, milyen volt az útja?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Weeko Abooksigun
Diák - Extremus
avatar

Female Kos Jelige : Ázott kiscica
Hozzászólások : 234
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Kedd Júl. 14 2009, 18:47

Az ajtócsapódásra egészen összerezzen és nagy cicaszemekkel pislog a belépő férfira.
Ennek ellenére csak köhint egy aprót, és Gerard kérdésére biccent egy aprót. Egy ideig még csak meg se szólal, félő, hogy a nagy ajtócsapódástól megállt benne a szusz is. Ám végül kissé bizonytalanul, de megszólal.
- Igen. Weeko Abooksigun. Te vagy Gerard Rowne Wayner?
Csodálkozni nem kell, a vérleopárdok alapvetően közvetlenebbek beszélgetésben.
Tulajdonképpen ez azért is van, mert nincs beilleszkedve a társadalomba, fogalma sincs még, mik azok a társadalmi normák. Egyáltalán nem tudja, hogy mik a szabályok, mit szabad és mit nem. Ez a határ valahol nagyon elmosódott nála.
Sőt, Weeko még igencsak azok közé tartozik, akiknek a viselkedése szolid. Vagyis.. hát az egyik része biztos. Érdeklődő tekintettel méri végig a férfit, majd ahogy hellyel kínálják, ő szépen lezuttyan bőröndjei egyikére. Ennek több praktikus oka is van, de maradjunk csak annyiban, hogy ez volt legközelebb. Szépen törökülésbe helyezkedik, azzal érdeklődő pillantással figyeli a férfit, és követi annak tekintetét a polcok felé. Elég jó a szeme így látja is mik a címek.
Újra visszapillant Gerardra. Fejét kicsivel oldalra billenti, ahogy figyeli kissé hallgatagon. Valószínűleg nem lesz mindig ilyen, ha meg lesz a vacka mindjárt magabiztosabb lesz egy fokkal. Addig meg körülbelül úgy néz ki, mint akinek jó adag anyáskodásra van szüksége.
- A Felügyelő?
Kérdez picit vissza, pedig maga is tudja, mindössze csak amolyan megbizonyosodás, hogy magában elismételi még egyszer. Újra a polcokra pillant, és vissza szépen a tanárra. A kérdésnél kissé hallgatagon pislog párat. Láthatóan jól átgondolja ám, hogy mit is fog mondani. Ő egyszerűen ilyen. Idegen területen óvatos, és egy bizonyos fokig még idegeskedő is. Ha lenne macskafarka, az most valószínűleg feszülten hol az egyik oldalra, hol a másik oldalra csapódna folyamatosan. Szép kék szemeivel reménykedőn pillant fel Gerardra nagy szemekkel.
- A fura nő azt mondta segítesz nekem. Segítesz, hogy ne bántsak másokat. Vagyis... hogy a Másik ne bántson másokat.
Egy pillanatra elakad, elvégre konkrétan nem a kérdésre válaszolt, mindössze ez valahogy kibukott belőle. Zavarodottan folytatja.
- Az út jó volt, a fura nő folyamatosan vicces dolgokról beszélt. Meg folyamatosan simogatta a fejemet...
Itt bevág egy apróbb fintort, ami tulajdonképpen már azt jelzi, hogy kezd felengedni. Neki végülis nincs azzal baja, ha simogatják, elvégre macska az ég szerelmére! Néha még dorombolni is szokott, ha nagyon jól esik, az tény. De nem idegeneknél, azt nem szereti.
Újra hallgat egy ideig és nagyon halkan kérdi végül.
- Tényleg tudsz segíteni...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Szomb. Júl. 18 2009, 11:06

A cicus hátán csak úgy feláll a szőr, ezek szerint megrémült a szegény teremtés. Hát igen, amikor a rendes, emberi én dominál, olyan védtelen kis páráknak tűnnek, hogy gondolni sem mernénk, hogy egy fenevad rejtőzik az átható tekintet mögött. Hiszen az tényleg eléggé meggyőző, és azt mutatja, hogy ez csak egy kisebb fajta kisebbségi komplexusban szenvedő, de amúgy jótét lélek.
Hah, jó vicc. Sajnos ez valahogy nagyon nincs így, de neki, mint Felügyelőnek az a dolga, hogy megelőzze a bajt, és biztonságot teremtsen mindenki, illetve az alanya számára. Alapvetően biztos, hogy nem vállalna el ilyen feladatokat. Ami meggyőzte, az leginkább az, hogy lényegében így szabadon tud kísérletezgetni, egy félig ember teremtésen, és hát... annyira azért csak nem szerencsétlen, hogy valami komoly fertőzést adjon be neki. Meg hát csak amolyan kontrollálófőzeteket kell rajta használnia. Eléggé nehézkesek, hiszen az ösztönök felett nehéz uralmat találni, de nem lehetetlen.
- Igen, az lennék. - Meg sem lepődik a tegezésen, azért körülbelül elmagyarázták neki a dolgokat, hogyan is kell velük bánni, és hogyan kell hozzájuk viszonyulni, min nem szabad egyáltalán meglepődni, és a legfőbb követelmény talán az, hogy mit nem szabad velük tenni, mert csak a gonoszt idézzük elő belőlük. Végigméri tekintetével a lányt, ugyanúgy, ahogyan azt Weeko is teszi.
Biccent egyet, kicsit önbizalom-gerjesztő mosollyal spékelve a dolgot.
- Ez a dolgom. Igyekszem tökéletesen megfelelni az igényeknek, és megígérem, hogy nem fog bántani a másik. Nem szeretnélek áltatni semmivel. Eleinte nehéz lesz, de ha minden tökéletes megy, talán el tudjuk zárni a Másikat egy örök életre. - Na persze, ennyire naiv azért nincs Gerard, tudja, hogy nem lehetséges, amit most mondott, hiszen az a másik lény örökké ott fog lappangani, de az tény, hogy annyira el lehet zárni, hogy a dominancia 99%-os arányban az igazi, emberi lényre helyeződjön.
Simogatás... Hát, olyan hű de nagyon sokat nem kell elvárni Gerardtól, ő nem az az alkat.
- Legjobb tudásom szerint fogok. Ha gondolod, lassan megmutatom a szobádat. De még van időnk, mesélj magadról egy kicsit, mik érdekelnek a legjobban?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Hargreaves
Egyéb személy
avatar

Male Jelige : Messire
Hozzászólások : 73

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Vas. Júl. 19 2009, 01:19

*Egy laza mozdulattal igazítja meg a hosszú, fekete papi reverenda szoros gallér-részét. Hogy ezek a nyomorultak miket fel nem vesznek, csak hogy terjeszthessék az istenük igéit. Mekkora szarság. Kétezer éve is elítélte a kereszténységet, most is elítéli. Van ami ugyebár sosem változik. Mindenesetre azért az egyházat kigúnyolni továbbra is szórakoztató mulatság. Ilyenkor hol van az az úgynevezett Isten, hogy a templom küszöbén kívül tartsa? Vagy a megbocsájtás a magafajtára szintén vonatkozna? Erősen kétli. Hamis mosolyt erőltet az arcára, kellően őszintének és együgyűnek látszót, nehogy bárki gyanús foghasson, bár emiatt nem aggódik elvégre az évezredes gyakorlat sokat számít.
A kezében nyugvó papírokra pillant, és egy halk 'cöhh' kíséretében bekopog.*
~Akármennyire is utálom, ez szükségszerű. Hosszútávon még hasznos lesz.~
*Jezebel pedig tud várni. A világ összes ideje az övé. A kölyöknek egyébként sem volt túl sok beleszólása a dologba, mert ugyan a testét elvenni nem tudta, az elméjébe kis erőfeszítések árán még ugyanúgy be tud jutni. Az ember az ember marad.
Apropó test.
Igencsak elégedett lehet magával, így talán még azt is hajlandó elnézni Erinnek, hogy nem engedte át a sajátját neki. Ahhoz a nyeszlett (bár nekromanta tulajdonságokkal bíró) lánytesthez képest ez a mostani sokkal szívósabb, és kellemesebb is. Bizalomgerjesztőbb. Magas, szálkás alkatú férfi, hosszú, sötétbarna haját hátul összefogta, hogy az ne zavarja a látásban. Isten kedvenc, fiatal, megnyerő pásztora. Hát nem gyönyörű? Ugyan Gerard erről még nem tud, de ők ketten bizony már találkoztak egyszer, sőt.. az egyik óráján volt kedves az igazgató úr vállán helyet foglalni. Igaz akkor még abban a kényelmetlen, tollas alakjában volt, amit sosem szeretett igazán. Hiába hallgatnak rá a varjak, és a hollók, attól még a bőrükbe nem szeret bújni. Kellemetlen és bajos.
No de hogy mit keres itt? Arra egészen egyszerű a válasza. A templom már nem elég nagy játszótér számára, egy iskola viszont.. hatalmas, tele fiatalokkal, naiv és tapasztalatlan emberekkel akik még nem tudják a helyest megkülönböztetni a helytelentől. Ő pedig majd tesz róla, hogy ez a jövőben se változzon. A démonnak már csak ez a dolga. Olyan könnyű az embereket rosszra csábítani. Valami olyanra, amit nem tehetnek meg, mert fiatalok, és vadak, és a tiltott dolgok olyan izgalmasak.
Igaz, hogy a jövőben talán megbánják majd amiket elkövetnek, de ez az élettel jár. Másrészről pedig Jezebelt ez a legkevésbé sem érdekli, nem az ő problémája. Számára az emberek csak élvezeti cikknek számítanak.*
~Mikre nem vagyok képes .. hiába, régen minden sokkal könnyebb volt.~
*Pár nappal ezelőtt már írt egy levelet Waynernek, melyben közölte látogatásának célját, és időpontját, így remélhetőleg az igazgató már felkészült az érkezésére. Legalábbis elvárná.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   Hétf. Aug. 10 2009, 12:36

Valahogy a két ember öltözködési stílusa teljesen eltér. Főleg ezen a napon, mivel Gerard, hogyan is fogalmazzak, eléggé érdekesen, vagyis hozzá képest furcsán öltözött fel. Az öltönyt, mely régen annyira, de annyira a védjegye volt, kissé félredobta már egy ideje, nyáron képes benne meg is őrülni, szóval tökéletes lesz egy kicsit a lazább öltözék, de azért ennyire… ? Szürke póló, mely egy kicsit bevágott, valamint egy farmernadrág. Még az alsó nem is lenne olyan nagy dolog, de a póló azért már nagy engedmény, főleg az ilyen stílusú, mert ilyet még nem hordott.
Persze itt is van, ami nem változik, az arca az ugyanolyan borostás, bár egy kicsit enyhébb állapotban, talán, mintha két napja borotválkozott volna. De ez úgy magához tartozik, szóval ki is használja a lehetőségeket. Neki annyira nem áll jól, a sima, friss arcbőr, ez viszont kifejezetten előnyös tud lenni. Legalábbis eddig még senki sem panaszkodott utána, az egyéb megjegyzésekről pedig nem vesz tudomást.
Kopogás. Megvallva az igazat, kisebb gondja is nagyobb annál, hogy egy pap fog hamarosan jönni hozzá, szóval el is felejtette, hogy neki most megbeszélése lesz ezzel a szemében szélsőséges személlyel, legalábbis ha elnézzük a hivatását, de mindegy, kivételt tehet, végül is, vagy erőt vesz magán, és kibírja. Már csak abban reménykedik, hogy nem valami hittant akar itt tanítani az iskolában, mert akkor bizony páros lábbal fogja kirúgni. Nem olvasta végig a levelet, csak az időpontot, és azt, hogy jönni fognak, így semmi egyéb információt nem tud.
Még szép, hogy nem tud arról, hogy találkoztak már, hiszen azért még itt, a varázsvilágban is nehéz elképzelni azt, hogy egyik pillanatban holló formájában állnak egymással szemben, hosszú ideig, és tökéletesen látszik rajta, hogy amúgy ez nem egy animágus alak, majd később már emberként. Ez olyan bizarr, és furcsa. Gerard sok mindent megélt már, de azért ennyire még nem készült fel.
A kereszténységnek ez a dolga. A bűnmegbocsátás. Ez az lényegében, ami felteszi az i-re a pontot, ettől olyan felkapott, és híres, nem véletlen, hogy a világon talán ez az egyik legrégebbi óriási személylétszámmal büszkélkedő hit. Az, hogy a bűneinket, ha elmondjuk egy bizonyos személynek, és már nincsenek is, valami felemelő érzés, főleg a naivak számára, akiknek ha mondanak valamit, akkor azt el is hiszik. Persze sokan azzal nem törődnek, hogy a lelkiismeretben azért még tovább ott nyomódik a tett, hiszen már meg lett bocsátva. Igen, egy állítólagos felső hatalom lehet, hogy megtette ezt, de attól még a másik ember ezt nem tudja.
És ha öltél, az adott család, kit megfosztottál a szeretett rokonától, nem fog rád különb emberként nézni, a vér ugyanúgy ott tapad a kezeden, és te még ugyanúgy gyilkos vagy, és ezt a béklyót senki sem törli el, soha, semmilyen körülmény között. Nincs az, aki hirtelen kitöröljön mindent, mert te elmondtad a sablonszöveget. Ez irracionális.
Kisétál az ajtóhoz, majd kinyitja azt. Végignéz a férfin, majd betessékeli. Így, belegondolva a helyzetbe, igencsak mulatságosnak tartja, legalább kiélheti minden egyes ellenszenvét, és a kis ördög is kibújhat belőle, hiszen mindezt egy közvetítőn tesztelheti le. Egyre szimpatikusabb lesz neki ez az egész.
- Szép napot. Üljön le nyugodtan. Valami italt esetleg, vagy Isten népe tiltja Önnek az alkoholt, a felhígított boron kívül? – kezdi is el a nagy körmenetet, ha nem is készült fel teljesen, legalább a látszatát adja.

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Gerard Rowne Wayner rezidenciája   

Vissza az elejére Go down
 

Gerard Rowne Wayner rezidenciája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog