Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Kastély körüli park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Next
SzerzőÜzenet
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Kastély körüli park   Szomb. Márc. 21 2009, 21:12

Amint kilépünk a kastély hatalmas faajtaján, máris gyönyörű látkép tárul a szemeink elé. A talajt mindenhol puha, haragoszöld pázsit fedi, s különböző bokor-és fafajtákat fedezhetünk fel, miközben a régen kitaposott, kacskaringós utakon járunk.
A parkból elindulva több helyre is eljuthatsz. Ilyen a szökőkút, az erdő, a Kék-barlang, vagy a Legendás Lények Gondozása tanárának, Narmo Roquen Calwa professzornak a háza, amely egy hatalmas, öreg tölgyfa tetején csücsül.
A talaj egyenetlen, néha kisebb dombokat kell megmászni, csak hogy újabb csoda táruljon a szemünk elé. Néha találkozhatunk romantikusabb helyekkel is, virágzó, ismeretlen fákkal, melynek vastagabb ágai úgy nyúlnak lefelé, mintha csak át akarná karolni az alatta elsétálót. Közben padokon is megpihentünk, ha elfáradtunk, elmélkedni szeretnénk, gyönyörködni a tájban, vagy éppen romantikus pillanatokat lopni kedvesünkkel.Ha meglátjuk a kisebb fás területet, érdemes arra sétálni, és élesen balra elkanyarodni, mert kedves látványban lehet részünk. Kicsi, fa lépcsőkön vezet le utunk egy kis tisztásra, ahol a legkülönbözőbb növények és fák békés barátságban élnek meg ugyanazon helyen. Oldalra pillantva egy kis barlangszerűséget pillanthatunk meg, ami először olyan benyomást kelt, mintha csak egy kőóriás hagyta volna itt a kezét, kupolaformába dermedve. Nyugodtan be lehet oda is sétálni, tökéletesen megvéd minket, ha hirtelen kap el minket egy könnyű zápor. A kacskaringós kis utakat bejárva több eldugott helyet is találni, ami a párok kedvencévé válhat a meleg estéken, éjszakákon.
Leírás: Amelie Clarkson


A hozzászólást Gerard Rowne Wayner összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 19 2009, 15:34-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötétvári Nárcissza
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Hozzászólások : 34
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Vas. Márc. 22 2009, 12:26

Az idő egyszerűen csodás, a szél ami finomon fújdogál, szinte nem is érezhető. A barna hajú lányka, aki ezeken a korainak számító órákon a park kis ösvényeit rója, azonban valamiért igencsak komor ábrázattal lépked. Vajon mi lehet annyira nyomasztó, hogy elveszi a kedvét egy ilyen gyönyörű napon?
A különleges fekete szemekben aggodalom csillan és, hogy min aggódik? ~Vajon hol a jó fenében lehet az az átkozott macska?~ Nos igen, nevezhetnék viccesnek is az ügyet, ám Nárcissza hirtelen megtorpan, mivel valami hozzádörgölőzik a lábaihoz. Morgolódva lehajol és látszólag felemeli a levegőt az ölébe.
- Basszus Willow, te levadásztál egy vérfarkast, hogy ennyi időre eltűntél? - A levegő, amit a lány úgy dédelget, mintha valami állat lenne erre keservesen nyávog egyet. Egy macska? Igen, bizony egy láthatatlan macska. Bár ettől függetlenül valószínűleg teljesen hülyének nézik, azt látva, hogy a levegőt viszi az ölébe egyik kezével, miközben a másikkal módszeresen simogatja.
Kék tornacipője vidáman csattog a kavicsos ösvényen, amire letért, a piros, szövetkabátka pedig vidáman szálldos a lány szélben, ahogyan a hosszú, egyenes tincsei is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagyszentmiklóssy Zsombor
Diák - Extremus
avatar

Jelige : Illúzióromboló
Hozzászólások : 17
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Vas. Márc. 22 2009, 13:45

Zsombor nem tart állatokat, még láthatatlanakat sem. Sosem volt olyan nagy állatbarát, csak megtűrte őket, de mivel most talán osztozkodnia kell egy személyen ezzel az állattal, még jobban utálni fogja őket. Nem, nem adja oda senkinek sem Nárcisszát, az csak és kizárólag az övé, bár még nem is járnak egyáltalán, együtt sincsenek, csak bimbózik ez a románc. Mikor megpillantja a hőn áhított nőt, lassan odasétál, és útközben egy éppen mostanság kibújó, de már eléggé szép virágot letép. Odasétál a lányhoz, és a háta mögé állva szólal meg mély, de mégis jellegzetes hangján.
- A szépségnek virág jár.
Majd lassan megcsókolja a lány nyakát, és megfordítja őt a mozdulatsort követően, és így nyújtja át a kis, és apró, még törékeny virágot, olyan kapcsolati zálogként. Lassan egy csókot hint a lány ajkaira, amennyiben a hölgy utat enged vágyai kielégítésének, majd újra a lány szemébe néz, mélyen, fürkészően. Közben kapcsol, hogy az előbb a lány a levegővel ölelkezett, amit nem nagyon ért, erre rá is kérdez lassan, elvégre valamilyen szinten mégis böki a dolog a csőrét.
- Hmm... Rám gondoltál, hogy a levegőt ölelgetted?
Vigyorodik el a kérdése hallatán, és gondolatán, majd egy kicsit fel is nevet, de nem túl hangosan, úgy éppen, hogy lehet hallani dolog ez. Kicsit sem lehet rá mondani azt, hogy nincs megelégedve magával, és azt sem, hogy nincs benne egy szemernyi ego sem, de azért nem viszi túlzásba a dolgot egyáltalán, tudja magát korlátozni.
- És mi újság veled mostanság, hogy telnek egy ilyen szépség napjai?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötétvári Nárcissza
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Hozzászólások : 34
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Vas. Márc. 22 2009, 14:01

Miközben mélységesen el van merülve a gondolataiban és közben unott kézmozdulatokkal vakargatja, a mágusvilágban sem éppen hétköznapinak számító macskája fülét egyszer csak léptekre lesz figyelmes. Nem nagyon foglalkozik vele, még annyira sem erőlteti meg magát, hogy megforduljon megnézni ki a másik illető.
Az ismerős hangot meghallva, szíve dobban egy hatalmasat. Azt meg döntse el mindenki, hogy a hirtelen hang miatt, vagy a hang tulajdonosa miatt. Édes mosoly kúszik ajkaira, de valamiért keserűség bujkál továbbra is a tekintetében. Most, hogy Zsombor itt van sokkal kézen foghatóbb a probléma, ami a kettőjük között szépen lassan kibontakozó kapcsolatot övezi. Az ajkak érintése a nyakán... A fejében megjelenik egy kép, ahogy az ajkak hozzá érnek a bőréhez, de nem éppen kicsiknek való dolog suhan át az agyán, így most ezt nem részletezném.
Még mielőtt megfordítaná a fiú Willow kiugrik az öléből, mivel nem szívleli túlságosan az idegeneket és most különösen dühíti Zsombor jelenléte, mivel érzi a fiún a birtoklási vágyat az ő gazdája iránt.
- Szia. - Köszön csábos hangon, és elveszi a virágot, a kezét a fiúéban tartva pár pillanatig. Finoman csókol vissza és rövid időre még azt is fontolóra veszi, hogy elfordítja a fejét. De túlságosan élesen él benne az emlék a Társalgóban történtekről. - Köszönöm. - A virágra érti, aztán értetlenkedve néz fel a fiúra a kérdést hallva. Majd leesik neki.
- Óh, hogy... - Már éppen magyarázná, mikor érzi, hogy Willow elsunnyog mellette és Zsombor felé tart, feltehetőleg azzal a céllal, hogy megkarmolja, vagy megharapja, vagy valami ehhez hasonlót tegyen vele. Nárci lehajol és ezzel a lendülettel, felveszi a macskát az ölébe. Meglehetősén érzékeny a macskája jelenlétére, mivel mindig tudja, hogy pontosan hol van, amikor a közelében tartózkodik. Hallani egy szemrehányó nyávogást a levegőtől.
- Ő Willow, egy sajnálatos baleset során láthatatlanná vált és azóta még sunyibb, mint volt. - Mutatja be a macskát Zsombornak. Ha a fiú meg akarja fogni, érezni fogja a macskát: a szőrét, a teste melegét azt, hogy nedves az orrocskája és, hogy vannak karmai és fogai, mint egy hétköznapi macskának. - De egyébként sokat gondoltam rád a napokban. - Teszi hozzá, válaszként az eredeti kérdésre.
- Telnek, megismerkedtem egy nagyon kedves fiúval. - Látszik rajta, hogy nem azért mondja, hogy elérjen vele bármit is a fiúnál. Csak elmondta, hogy mi történt vele. - És veled?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Vas. Márc. 22 2009, 16:17

[Emmeline Way, Amelie Clarkson]

*Miután felszaladtak szobájukba, magukhoz vették a fürdőruhájukat és egy nagy törölközőt, gyorsan az uszoda felé indultak. Most itt sétáltak a parkban az épület felé, mikor Amelie rájött, hogy egy kérdésre nem válaszolt.*
- Tényleg nagyon szeretem a vizet, halak vagyok, tudod? - magyarázta. - Meg az esőt szeretem még nagyon, imádok olyankor sétálni. Olyan jó érzés, amikor a cseppek koppannak az ember bőrén, és utána olyan jó illat van - áradozott, majd hirtelen abbahagyta, nehogy a másik bolondnak nézze, mert pár esőcseppről így tud áradozni. - Mond csak, te mindig ilyen eleven voltál? - kérdezi. - Irigylem ezt a rengeteg energiát, amivel rendelkezel - mosolygott a lányra, nehogy a másik félre értse. - Remélem, hogy jó hatással leszel rám, ideje már, hogy kikászálódjak abból az ingoványból, amibe kerültem - jegyezte meg, majd, hogy elterelje a témát, újra kérdezett a lánytól. - Neked már sikerült kitalálni, hogy milyen növényről fogod megírni a házit gyógynövénytanra?


A hozzászólást Amelie Clarkson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 25 2009, 18:00-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 18:26

*Végigjárta az utat, amivel ehhez a kastélyhoz érkezett, ami a felvételi levelében állt. Érdeklődve tanulmányozza a kaput, ami valószínűleg vicces kedvében volt, mivel többszöri kilincslenyomásra sem akart nyílni. De egy erőteljesebb lökéssel sikeresen "beröppent" a parkba. Felszedi a táskáját a földről, és kiegyenesedve, néz körbe a helyszínen. Semmi különöset nem talál... egyelőre. Levágódik az egyik padra, ami enyhe reccsenéssel jelzi, hogy finomabban is lehetett volna ezt a leülést. Tekintette a kastély felé vetül, de senkit sem lát, aki éppen onnan jönne, sőt, nem is igazán lát senkit sem a környéken. Majd jön valaki, vagy legrosszabb esetben odafagy a padhoz.*
Vissza az elejére Go down
Amber McCarthy
Karvezető helyettes - Pugnax
avatar

Female Hozzászólások : 333
Tantárgy(ak) : Sötét Varázslatok Kivédése tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 18:35

[Daniel, Amber]

Amber lép ki a kastély kapuján. Sötétbarna nadrág, fehér blúz van rajta, amit viszont takar egy drapp színű kötött, puha anyagú garbó. Ujjain egy-két ezüst gyűrű, kezében összegyűrt papírt szorongat. Szeme, arca mosolyog, amikor kilép a szabadba. Körbenéz, keresi kijövetelének célját: az "új" pugnaxos diákot, akit igazán nem kell sokáig keresni. Lévén, hogy csak egy ember van rajta kívül az egész parkban, és az a valaki diák, hát odamegy hozzá, sok mindent nem veszíthet. Amíg odaér, kisimítja a kezében lévő papírt, megnézi a nevet, és mire a diák előtt áll, már tudja, mit kérdezzen.
- Jó napot! Ugye Ön Daniel White? - Miután megbizonyosodik afelől, hogy nem tévedt el, ő is bemutatkozik gyorsan.
- Amber McCarthy vagyok, pugnax karvezető. - A kezében lévő papír helyén már a pálcája van, hogy mikor, és hogy került oda, teljsen lényegtelen, de Daniel holmija felé int, mire az eltűnik.
- A szobájában megtalálja majd. - Elmosolyodik megint, majd továbbra is jókedvűen folytatja a beszédet. - Ha még sötétedés előtt fel szeretne érni, el kéne indulnunk. Mutatom az utat. Bármilyen kérdése van, felteheti nyugodtan amíg felérünk.
Elindul vissza a kastély felé, a pugnax hálókörletei véve az irányt, megvárva Danielt.

_____________
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." - Bob Dylan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 18:42

*A farmer nadrág egyik szakadás darabkáját piszkálva, arra lesz figyelmes, hogy egy alak mellé áll. Felpillant, majd hallja a kérdést, amire határozottan bólint.*
-Igen, én lennék az.
*Feláll a padról, és kezét a nőnek nyújtja, akiről kiderül, hogy a karvezetője. A táskája hűlt helye felé, csak egy kérdő szemöldök felvonással pillant, de tovább hallgatva a mondatokat. Arcára egy kis mosoly szökik.*
-Egyelőre nincs kérdésem, de talán majd kitalálok egyet-kettőt.
*Kérdezne a kastély érdekességeiről, de azt jó maga szeretné, majd felfedezni. Elindul Amber mellett, és figyelmesen vési a fejébe az útvonalat. Legalább a parkba találjon el, ha szükséges lesz.*
Vissza az elejére Go down
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 21:15

Egy lány lép be a kapun, tekintete végigpásztázza a park területét, majd elindul a kastély felé. Az erdő felől egy szempár kíséri minden lépését.
Csak egy kis hátizsák van nála, melyben az a pár holmi rejtőzik amiket feltétlenül magával akart hozni és egy ketrec, amiben egy mókus lapul. Különleges színű halványkék, szemébe lógó hajával elég feltűnő egyéniség. Nyakában egy csepp alakú ezüstmedál lóg egy láncon, amibe bele van gravírozva a keresztneve. Színes, de nem túlzó ruhákat visel.
Könnyed lépteivel lassan a kastély bejáratához ér, ahol megfordul és visszanéz, tudja, hogy innen már csak előre vezethet az útja, vissza.. a távoli erdőbe ahol felnőtt.. már nem.~Nos megérkeztem...~Körbenézve azt figyeli lát-e esetleg valakit, aki útba igazítaná, kezében ott a levél, melyben a felvételéről értesítették.Beleolvas a levélbe~ Pilluamuleto...most merre induljak tovább?~ Visszafordul a bejárat felé és megfogja a kilincset....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 23:39

*Egy lány lép be a parkba,majd körbenéz.Látszik rajta,hogy most először van itt, de máris lenyűgözi a látvány.Közel áll a természethez,ott felszabadultnak érzi magát.*~Kellemes hely...Ki lehet kapcsolódni~*Elmosolyog egy kicsit magán,majd leül egy padra,és csodálja a park további szépségeit...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aido Mikuto
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 119
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Kedd Márc. 24 2009, 23:54

*Egy japán származású fiú lép be a kastély körüli park területére. Rég nem járt már itt, s úgy gondolta, hogy épp ideje lenne ismét lenéznie, a friss levegőt élveznie. tegnap estéje hosszan elnyúlt, ezért ma sokáig is aludt, dee mit lehetne tenni. Szervevzete még midnig nem szokott hozzá a más időzónához. tekintete kissé fáradtkás még, alapjába véve nagyjából most kellne otthon, legalábbis a Torneransba való költözése előtt még ekkortájt kelt, bár ez már egy korai órának számítana Japánban, azon is belül kicsiny falujában. Amint kilép, a szél mglengeti ruházatát. Nem átlagos ruházat ez, amit visel, hiszen talán másnak, rajta kívól még nicns is iylenje. Úgy bizony, egy kimonóról van szó. Színe éjfekete alapú, ám mégis van raja egy kis dízs, mitna legtöbb selyemruhán. A fiúén egy vörös sárkány pihenget, kinek farka s lába a kimonó aljánál helyezkedik el, s körbecsavarodik párszor a fiú testén, majd a feje Aido jobb vállán pihenget. Egyszerre lehet nyugalmat sughárzó, s mgéis, valahogy tiszeteletet kelt a legtöbbekben átlalában,a hogy meglátják, már aki érti a japán szimbolikát. Fejét vakarja épp, ám a szellőbe belereszket, mivel mi tagadás, a ruhája nem épp az itteni időre van tervezve. Újabb dolog, melyben teljesen más a hely, mint eddigi lakhelye. Igazat megvallva szegény fiú már kissé unja a más "világot", ám istenért se menne haza, még elgalábbis nem. Erős akar lenni, elég erős, hogy megvédje amgfát, s esetelgesen majd családját is, amennyiben szükséges lesz.*
*Pár lépést tett csupán meg, s megpillantott egy lányt. Szeme elkerekedett, s megtorpant fapapucsában. Oldalán, katanájának markolata kibillent a ruhanemű takarásából, jókl látható, harcos beállítottságú, ámbár a pálcát sem veti meg. Miért is tenné? Szemeivel a lányra mered. Szinte már-már bámul. Kicsit feltűnő is, ahogy csak áll, tétlenül, sé a lányt nézi. hogy ennek mi az oka? Nem más, mint hogy a lány is kimonót visel. Ez epdig egy jel a fiú számára, egy jel arról, hogy talán még sme elsz egyedül? Esetleg elsz valaki, kivel beszélgethet majd saját nyelvén is? Ki tudja, lehet, hogy csak valaki, akinek emgtetszettek a kimonók,v agy iylesmi, nem tudja. Ám továbbra is csak szó nélkül áll a lánnyal szemben, és figyeli őt.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:04

*Asuki észreveszi,hogy egy fiú bámulja őt.kicsit zavarban van,majd észreveszi,hogy a fiú is kimonót visel.Elmosolyodik,odamegy a fiúhoz.*
-Szia!Edoh Asuki vagyok!Van valami rajtam hogy így nézel?-*Neveti el magát Asuki.*Te is Japánból jöttél?Biztos szamuráj vagy.Nagyon szeretem őket!Tisztelettudóak, becsületesek, és még sok más....Ne haragudj!Sokat beszélek ha új embereket ismerek meg...-*Kicsit elvörösödik,ugyanis mitagadás, a fiú tetszik neki.Maga se tudja miért.-Ugye szereted a természetet?Én nagyon!Új vagy a suliba?-*Mosolyog,s közben csillogó szemeivel a fiúra tekint*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aido Mikuto
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 119
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:16

*Aido kcsiit elvörösödik, mikro a láyn elkezd felé közeledni, mivel rájön, hogy eléggé észrevehetően bámult. Szemeit lesüti kissé, fejét is lehajtja ezután, de a lány doalép mellé, és meg is szólítja. Ennek egyszerre örül is, és nem is. Nem örül a kellemetlen helyzetnek, ám örül annak, hogy kideerült, hogy a lány is japán származák. Épp ez az oka, hogy mikor emgszólal, azt nem angolul teszi, hanem japánul.*
-Igen, Japánból jöttem. És amit néztem rajtad, hogy te is. Pontosabban csak láttam a kimonót, és kicsit reménykedtem magamban, hogy te is. Már nem volt kivel beszélgetenm anynira, valahogynem sikerül könynen nyelvet tanulnom. Az angol nyelv nem erősségem. *Jelenti kis immáron mosolylal arcán, áma pír nem tűnt el a mosoly mellől, hiszen kcisit tényleg zavartatja magát azzal, hogy ennyire megbámulta a leányzót.* -Ténylegesen szamurájnak képeztek eddig, de úgy döntöttem, hogy eljövök ided, s mágiát is tanulok amellett, hogy a kardom forgatom. *Jelenti ki, még mindig anyanyelvén, vagy az édesen csüngő japán hangzással. A fiú hangja alapján sokkal idősebbnek gondolható, mitn kinézet alapján, ám ennek lehet, hogy oka van, lehet hogy nincs, ez esetleg csak a későbbiekben fog kiderülni.*-Már régebbi vagyok, nem vagoyk túl újnak mondható. *Tér rá a következő témára a fiú, amit feldobott honfi társa.* -és te? Mikor érkeztél? *Vágja hozzáa kérdést, miközben megvakargatja fejét, így próbálja saját zavarát eltüntetni. Rég nem ebszélt már japánul, s ennek örül, hogy ismét beszélheti.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:25

-Ennyire zavarba hoztalak?-*Mosolyog Asuki, alig észrevehetően a fiúra mutatva,aki el volt pirulva.*-Nemrég érkeztem a suliba.Eddig harcosnak,bővebben íjjásznak képeztek.De azután...-*Itt hangja kissé megcsuklik.Nem szeret arról beszélni ami történt...-Nem fontos...A varázslatot is ki akartam próbálni,ezért jöttem pont ide.Mítikus lények között nőttem fel, így sokat tudok róluk,És a falumba is volt pár varázsló.És te honnan jöttél?a családod hol van?-*Kérdezi,majd egy mosolyt erőltet az arcára.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aido Mikuto
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 119
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:35

*Aido a lányra tekint ismételten, s elemrüla láyn pillantásában. Csöndesen halglatja, amit elkezd beszélni, mesélni, ám nem sokáig jut a sztoriban, hirtelen megakadt a hangjában. Eztuán inkább feltett pár krédést a fiúnak címezve őket.* -Értem, akkor céljaink hasonlóak, ahogy látom. POntosabban nem is céljaink, hanem okaink. *Magyarázkodik egyet majd ténylegesen a válaszadásra tér rá.* -Nos, szimplán egy faluból Japánból. Nem különösebben léyneges a többi dolog. Szinte midnenki harcosnak tanul, vagy épp tanult ott. Mióta eljöttem, hírüket sme hallottam, igazság szerint kissé hiányzik is. De hát, enyni idő után már kinek nem hiányzik a haza, nemded bár? *Mosolyodik el, s zavara is eltűnik arcáról, s vislekeddéséből is,a hogy feloldódika nagy beszélgetés közben.*
-Igazat megvallva... A családmról még nem szívesen ebszélek. Elfog tőle a hiány, szóval esetleg talán valamikor máskor. *Válaszol,a zért ismtételten mosolyt erőltet orcájára, hogy ne tűnj9ön túl sozmorúnak, bár remekül lerí róla, hogy honvágya van.* -Ezek szerint amúgy akkor te jól bánsz az íjjal? *Teszi fela következő kérdést is, ámbár a választ egyértelműre tudja rá, de valahogy próbálkoznia kell a témát tovább vinni, különben elkaadnak,s elérkezika néma csend, annak pedig nem örülne, főleg most, hogy van valaki, akivel beszélgethet anélkül,h ogy atótl tartana, hogy valami szót rosszul mond, teljesen félreérthetően.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:46

-Igen, jól bánok az íjjal.A falunkba én voltam a legjobb...-*Itt egy kicsit megáll, majd 1-2 könnycsepp is lefolyik az arcán.De le is törli őket,mert nem szeret gyengének látszani.Megtanulta, hogy aki gyenge, elveszik.*~Nem sírhatok...pláne nem egy fiú előtt...Nem akarom hogy gyengének találjon...~*Asuki mégis úgy érezte, valamiért mesélnie kell a falujáról.*-Nekem is nagyon hiányzik a falum.De nem térhetek vissza...És a szüleim ...is...hiányoznak...De többet... nem láthatom ,nem ölelhetem őket...-*Itt kitör belőle a sírás,és bár maga se tudja miért,de átöleli a fiút,hiszen meg kell nyugodnia,és így több esély van rá.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aido Mikuto
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 119
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:55

*Aido a láynra tekint, kissé kellemetlenóül érzi amgát, hogy iylet kérdedzett mert mitagadásm, elkapott szemével pár könycseppet, melyek legördültek lány arcán. Hamarosan megis öleli Aidot, melyre a fiú kissé értetlenkedik, kellemetlenül érzi eagát, nem szokt meg az efféle reagciókat, ám ő tehet róla, "viselje" csak el hát a következményét..* -Öhm, jól vagy? *Teszi fela kérdést, nem épp együttérzéséről híres a fiú, de azért kedveskedni még próbálhat, legalábbis ezúttal csak azért, emrt másik japánról van szó, más esetben nem biztos, hogy megkérdezné ezeket, és ahgyná, hogy átöleljék, de ezúttal talán nem gond.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 00:59

*Asuki észbekap,hogy mit csinál.Zavartan eltolja magát,és nem tud a fiú szemébe nézni.*-Ne haragudj...én csak...én csak....így tudok megnyugodni....A szüleim meghaltak egy csatába a szemem láttára.Azóta mindig sírok ha róluk beszélek.-*Mondja,majd letörli könnyeit,de még mindig nem tud a fiú szemébe nézni.*

//fagyasztás//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 19:57

*Egy vörös hajú lány sétálgatott. Lépései egy kicsit bizonytalanok voltak, hiszen még először járt ilyen helyen. Orrát az égre emelte. Kellemes érzése volt. Lehet, hogy egy kicsit bizonytalan volt, de azért tetszett neki.*
~Na vajon itt mi vár rám?~
Vissza az elejére Go down
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 20:10

*Fázósan húzta össze magán a talárját, s próbált nem arra gondolni, hogy mindjárt megfagynak a kezei. Hallotta, hogy új diák érkezett a Pugnaxba, és mivel most csak ő ért rá, gyorsan lesietett a lány elé. Figyelmesen tekintgetett körbe, s meg is találta a kissé zavartan álldogáló lányt. Odalépett hozzá, halvány mosollyal az arcán.*
- Wendy Tyler? - kérdezte. - Amelie Clarkson vagyok, a Pugnax kar prefektusa. Merlin hozott az iskolában - fűzte még hozzá. - Gyere, megmutatom merre találod a klubhelyiségünket, és a szobádat - mutatott a kastély felé, és elindult, remélve, hogy a lány is követi. Majd hirtelen megtorpant, visszafordult, és egy nonverbális varázslattal maga elé lebegtette Wendy ládáját, és úgy indult tovább. Még nem tudta csak úgy a szobájába bűvölni, így ez a megoldás maradt, ami igazán nem esett nehezére. - Ha van esetleg valami kérdésed, tedd fel nyugodtan, szívesen válaszolok rájuk - folytatta határozottan, egy újabb halvány mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Szer. Márc. 25 2009, 20:16

*Wendy-t valaki megszólította, hátra fordult. Egy lány állt előtte, és az udvariasan bemutatkozott. Egy kicsit meglepődött, hogy tudta a nevét. A prefektus felajánlotta, hogy körbevzeti. Wendy ennek örült, és követte a prefektust.*
Vissza az elejére Go down
Aido Mikuto
Diák - Pugnax
avatar

Hozzászólások : 119
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Csüt. Márc. 26 2009, 00:00

//olvadás//

*Aido a láynra tekint, mikor az végül elengedi, s megsoztja a fiúval a rövidke történetet. Hát igen,a család téma valami, amiről Aido nem szívesen beszél, kissé titkolja valós kilétét is, s ennek oka pont családi háttere.* -Nem gond... *Nyögi ki végül, ámbár egy kicsit ténylegesen zavarja az előbbi jelenet, de inkább megtartja magának a véleményét erről.* -Gondolom nagy nyomokat hagoytt benend.. *GOndolkodik el egy kicsikét, s az égre tekint eközben, majd visszatér a jelenbe, s a lányra néz.* -Nem lenne kedved bemenni? Kezd már hideg lenni, és hát bent meleg van.. ~És addig is remélhetőleg elfelejted az előbbi témát, és rátéürnke gy msáikra és nem fogsz nekem itt sírdogálni..~ *Az együttérzés esetleg ténylegesen hiáynzik egy kicsit belőle, de ez még a jövőben kikúrálható gond lesz, nem megoldhatatlan. A hűvös szellőkre jól láthatóan emg is borzong egy kicsit, sőt, olykor keze kicsit libabőrös is lesz, nem tehet róla, ilyenkor már tényleg hidegebb van, és a kimonó sme valami meleg anyag, de hát nem is az itteni időjárásra tervezték, hanem házájába.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edoh Asuki
Diák - Pugnax
avatar

Bika Hozzászólások : 22
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Csüt. Márc. 26 2009, 00:05

*Asuki végre a fiúra néz.*-Persze, bemehetünk,tényleg kezd egy kicsit hideg lenni.-*Mondja,majd elindul befelé.Közben párszor kicsit megborzong a hideg miatt,de hát ha az ember a kimonó-t választja,akkor erre is fel kell készülnie.*-És bocsánatot kérek az előbbi viselkedésemért,nagyon hülyén érzem magam.-*Mondja,majd lesüti a szemét.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Csüt. Márc. 26 2009, 18:38

*A kapu kattanása egy újabb diák érkezését jelzi. Egy átlagosnak aligha mondható fekete szemüvegkeretes szőke lány lép a kastély körüli parkba. Láthatóan megviselte az út. De hát ő akarta kipróbálni azt a hosszú, furcsa kerekes, kék színű járművet, amit a muglik csak vonatnak emlegetnek. Apropó emlegetés. Pontosan kétszer csuklik, amíg a kastélyt és a hozzá tartozó területeket tanulmányozza. Nem, nem zavarja különösebben, hogy a kapu kellős közepén ácsorog, ezzel esetlegesen akadályozva mások átjárását. Vállán saját kezüleg összetákolt sötétkék táskája lóg, melyben szinte minden megtalálható a varázspálca-tisztítótól kezdve az epres csokin keresztül a kedvenc kviddics csapatának poszteréig. Szemüvegét egy pillanatra leveti, hogy táskájával megegyező színű kabátja alól pólója aljába törli. Sokkal egyszerűbb, mint előkotorni a zsebéből a pálcáját. Újfent orrára helyezi a látást javító eszközt, s kissé zavartan pislog újfent körbe. Elég kihaltnak tűnik a terep, sehol egy ember, vagy hulla, vagy vérfarkas. Talán rossz helyre jött? Áh, azért ennyire nem lehet béna. Fejét picit megrázza, majd az ösvényen lassan elindul. A kíváncsiság nagy úr.*
Vissza az elejére Go down
VendégTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   Csüt. Márc. 26 2009, 18:44

*A bezártságot megunva indult neki a környék felfedezésének. Mivel nem túl sok utat ismer, így a park felé vetette az útját. A kopott kék farmer zsebeiben pihen a keze, közben csak úgy fütyörészik egy dallamot. Látszik rajta, hogy jó kedve van, bár aki nem ismeri, az hülyének nézheti. A fekete, méregzöld kockás pulcsijában nem igazán tud beleolvadni a környezetbe, de most nem is az a célja. Felpillant az egyik fára, amiről egy madár repül le, ezzel megtörve a békés csendet. Az ösvényen haladva egy alakot pillant meg, táskával. Valószínűleg új diák, ha meg nem, akkor erősít, vagy sátrat verni készül. Mindenesetre "jó" ember lévén, bebújik az egyik fa mögé, és amikor már csak alig pár lépésre van tőle a lány...*
-Buhúú!
*Üvölti, amikor kifordul a fa árnyékából. Remélhetőleg nem ijesztette meg túlzottan a lányt... Vagy ha igen, akkor remélhetőleg menekülés közben nem téved el valamerre.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kastély körüli park   

Vissza az elejére Go down
 

Kastély körüli park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 43 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Free forum | Roleplay forums | Schools, College, Magic | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog