Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Jan. 28 2010, 18:30

- A sorsunkat megváltoztathatjuk, én vagyok erre a legjobb példa.
Jelenti ki igen határozottan és kissé arrogánsan az állát is felszegi, miközben felpillant a férfi szemeibe. Elvégre ha ő nem jön el a középkorból, akkor a saját ereje öli meg, az volt megírva eredetileg. De ő eljött, s most itt éldegél vígan (?), szóval megváltoztatta az életét. Lehetne kötözködni, hogy talán a sorsban az volt megírva, hogy megváltoztassa, de ez már szőrszálhasogatás a köbön. Viszont ez a „mert a Sors így akarja” és hasonló szövegtől határozottan kellemetlen borzongás járja át. Még kicsit kelletlenül el is húzza a száját, mert nagyon is ismerősek a szavak. Jinnel mindig ezen vitáztak, mert Akane a saját életét (meg persze másokét) akarta irányítani, míg a férfi belenyugodott a neki szánt sorsba.
Igencsak elmerül a gondolataiban, de azért odafigyel a tánclépésekre is. Elvégre nehogy már kifogjon rajta egy tánc! Cseppet sem szeretne támadási felületet adni a másiknak a cikizésre, éppen ezért az átlagosnál is jobban igyekszik megjegyezni a lépéseket és követni a férfit mozdulataiban. A következő szavakra azonban fintorogva sandít fel Christianra.
- Ne csináld ezt! Nem áll jól.
Dünnyögi a bókolásra, ami szerinte is ugyanolyan nyálas, nála ez nem nyerő. Vagyis persze, a pornép és szolgák bókoljanak csak, ez a dolguk, hogy kifejezzék alázatukat az irányába. De azt sosem szerette, ha egy férfi ugyanezzel próbálkozik nála. Persze ha ezzel azt szeretné kifejezni, hogy a nő a dominánsabb... hajrá.
Készségesen fordul, pörög, ahogy kell, meglepő még számára is, hogy tudja élvezni ezt a táncot.(Persze a tervhez fogja tartani magát és a későbbiekben majd kielemzi, hogy mit lehetne nem szeretni a tangón). Christian kijelentésére viszont szélesen elmosolyodik, majd nevet fel, mert hirtelen akaratlanul is megjelenik előtte a kép, amint a férfi kimonóban lejt be a parkettre és táncol... Megcsóválja a fejét, miközben a vigyorát próbálja legyűrni nagy erőkkel, de csak egy mosolyra tudja leküzdeni.
- Kivételesen ebben egyetértek... Bár lehet egy sötétkék kimonó nagyon jól állna neked. Mondjuk narancssárga koi-k lehetnének a minták rajta.
Kész, megint vigyorog, pedig próbálja nem jól érezni magát, de ha olyan röhejes... Az persze már nem tetszik neki, hogy az ő szavain vigyorognak. Még küld is egy figyelmeztető pillantást Christian felé. Mert csak egy kicsin múlott, hogy nem sikerült. Vagyis inkább csak annyin, hogy nem tudott támogatókat találni, akik erősítették volna a hatalomra lépését.
A mentegetőző szavakra egy ideig gyanakodva figyeli a férfit, de aztán felsóhajt fejét csóválva.
Utána már minden olyan gyorsan történik, túl gyorsan, hogy fel lehessen dolgozni, vagy fogni az eseményeket. Először is a csók, amire cseppet sem számított, aztán az ellenméreg utáni keresgélés. A másodpercek, percek peregnek és peregnek egyre gyorsabban, szinte óráknak érzi azt, amíg végre sikerül megtalálnia a megfelelőt. Így ő most hirtelen nem is gondolkodik, pedig nem jellemző rá, ő lenne a logikus lépések embere. Azonban nem tud azon töprengeni, hogy milyen jó is volt előzőleg a csókjuk, vagy éppenséggel mi lesz, ha a férfi meghal, vagy mik lesznek a károk benne, ha nem sikerül időben megállítani a méreg hatását... Ez mind túlságosan is kusza gondolat, képtelen egy valamire összpontosítani. Per pillanat úgy érzi, hogy a pánik felrobbantja a fejét, olyan mértékű káosz uralkodik bent.
Még a férfi megjegyzését is teljesen figyelmen kívül hagyja, pedig bizonyára furcsálná, hogy nem a hideg rázza, hanem melege van a pasasnak. Nem, most minden teljesen elmosódott, ösztönösen is az irányítja cselekedetét, hogy ne történjen meg ugyanaz, mint ami Jinnel is. Elvégre pont emiatt akarta magától távol tartani Christiant, hogy a történelem ne ismételje meg önmagát. Mondhatni, megint csak irányítani akarta a saját életét, nem pedig a sorssal sodródni. Persze különbség, hogy akkor azért csókolt, hogy öljön, most azonban nem állt szándékában ezt tenni. Ehelyett megint itt van, megint kétségbe van esve...
Erre semmi baja a férfinak.
Ledöbbenve mered rá, ilyenkorra már vannak külső jelek is a mérgezésre, de az ajkai sem színeződtek el, sőt... Makk egészséges. Körülbelül úgy tekint Chrisre, mintha szellemet látna, pedig nagyon is élő személyt szemlélhet kígyó tekintetével. Arcára őszintébben nem is ülhetett volna ki a döbbenet, elvégre erre végképp nem számított. Mielőtt azonban egyáltalán feldolgozhatná a látványt, már Christian beszél is hozzá, de először nem is hall semmit az egészből. Nyögve túr bele a hajába, majd hunyorog egy kicsit, mintha egy rossz álomból ébredne, de még mindig meglepett és kissé sokkolt, amint lepillant a férfira.
- Hogy mi...?
De közben már agya fel is dolgozza a vádakat, mire újra kiül a meglepettség az arcára. Ahogy feláll a férfi, egyet lép hátra, mintha a biztonságos távolságot szeretné megtartani maguk közt. Úgy suttogja halkan.
- Hogy nem is volt minek eltűnnie...? Miért ne lett volna...
Ismétli hebegve, amikor kattan egyet az a bizonyos logika, megvilágosodik elméje és az értelem. Amilyen hirtelen vált láthatóvá a döbbenet, most olyan hirtelen pillant fel Christianre dühödten.
- Azt mondod, hogy hazudtam a méregről?! Egy olyan dologról, ami átok volt számomra?! Szerinted nekem jó volt ez?! Hát tudd meg, hogyha nem lett volna méreg a testemben, akkor most nem lennék itt!
Üvölti dühösen, de aztán fújva, halkan mormogva teszi hozzá.
- Vagy legalábbis nem egyedül.
Megcsóválja a fejét értetlenül, miközben még egyet lép hátra, óvatosan és lassan, elcsigázottan.
- Nem tudom mi történt... nem tudom hova lett.. Eddig ha csak valaki a véremmel érintkezett... Vagy a csókommal, vagy... Én nem... Fogalmam sincs....
Ekkor regisztrálja, hogy a férfi bizony félmeztelen. A kígyószemek lassan végigmérik és egyre inkább hátrébb lépdel lesütve tekintetét. Nem a szégyenlősség miatt, egyszerűen csak hirtelen rátört a kísértés és a tudat, hogy most megtehetné azt, amit mélyen legbelül nagyon is akart. Mert ha nincs méreg, akkor az azt jelenti, hogy az utolsó válaszfal is -ami távol tartotta őt a férfitól, s a férfit tőle-, leomlott. Aminek talán örülnie kéne, s ha ez Jinnél történt volna, azonnal ki is használja a helyzetet, azonban Christiannél egészen más, még ha feltett szándéka is volt, hogy a szeretője legyen. Ennyire gyorsan ugyanis nem számított erre a fordulatra, annyira pedig nem bízik meg benne, hogy rögtön a karjaiba omoljon. Ahhoz túlságosan is az elejétől fogva utalgat a pasas, nagyon is tart attól, hogy kihasználhatják, majd eldobják könnyedén. Pont úgy, ahogyan azt vázolta még a csók előtt a férfinak. Most meg egyszerűen elvesztette az egyetlen védelmét. Ráadásul fogalma sincs mitől, s amíg nem tudja mivel irányíthatja ezt (már ha lehet irányítani), addig védtelennek érzi magát. Mindezek mellett ott vannak azok a percek, amikor leplezetlenül aggódott a férfiért, s most ezt kínosnak is érzi.
Zavartan ácsorog egy ideig, kezeit tördelve, majd hirtelen fordul egyet és menekülve indul el kifelé.
- Tiédlehetazágyam,énkintalszokakanapén!Jóéjszakát!!!
Darálja el gyorsan, azzal már a következő pillanatban csapódik is be az ajtó mögötte, miközben egyre gyorsabban lépdel az eddig Christian számára fenntartott kanapéig. Olyannyira biztos akar lenni benne, hogy a férfi nem közelít felé az éjszaka folyamán, hogy még varázskörökkel is szépen körberajzolgatja a padlót ágya körül.
Erre mondják, hogy szégyen a futás.... de néha hasznos.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Feb. 08 2010, 03:42

[A mazo-kölyök xD]

Ha most éppenséggel az adrenalin és a düh nem öntené el az agyát, akkor bizonyára már rég észrevette volna, hogy a srác nagyon is erre akart játszani. Elvégre az arckifejezése nagyon is feltűnően boldog és rajongó. Csak Akanet perpillanat marhára nem érdekli, hogy milyen arcot vág a kölyök. Egyelőre az agyában csak az zakatol, hogy nem elég, hogy egy férfi miatt kínlódik... amit már alapvetően megalázónak tart, ez a kis suhanc még a fenekét is megfogja premier előadásként nagy közönség előtt. Régebben...
- ... egy ilyenért lefejeztettelek volna! Van felnégyeltettelek volna!
Dörmögi felháborodottan, idegesen túr bele hajába, majd hátrapillant a fiúra bosszúsan.
- Azt biztosra veheted, hogy erre a stiklidre is emlékezni fogok!!!
Legyint egy nagyot, lendületesen a karjával. Szerencséje a srácnak, hogy az elsősöket átadta Kumiko-nak, így ha ÁTV-re jár, akkor csak a vizsgákon kell látnia Akanet. Hogy ez mennyire szerencse, avagy balszerencse lesz számára, az majd elválik. Most azonban, jelen helyzetben a nőt igencsak sikerült kihoznia a sodrából, így megállás nélkül siet lefelé az alagsor felé. Sion szavai cseppet sem könnyítenek a saját helyzetén, még a megnevezés sem enyhíti dühöngést, a nő csak nagyot ránt rajta dühödten hátrapillantva.
- Ha legközelebb meglátod a csípőmet ringani, jobb ha becsukod a szemed, mielőtt kinyomom!
Mint valami tornádó, úgy tombol és rángatja le a fiút végül, majd némi kis tétovázás után már ront is be a saját lakosztályába. Mivel semmiképpen sem szeretné látni Christ, vagy éppenséggel túl sok időt tölteni a saját lakásán. Pedig ha csak egy kicsit lassítana lépteinek tempóján, akkor észrevehetné, hogy egyre gyanúsabb változásokon megy keresztül lakhelye, egyre bizarrabbul... nyugatis. Bár lehet, hogy Sionnak csak mázlija, hogy a nő nem néz körül, különben lehet még jobban kicsapná a hisztériáját. Mivel azonban van némi kis gondja az önmegtartóztatás miatt, ezért inkább gyorsan átvágtat a lakrészén, mire oda is érnek az igen gondosan lezárt ajtóhoz. Egy kis varázslat, egy hatalmas lakat, láncok... Akane azonban igen gyorsan és gyakorlottak bontja fel az összeset, még a kimonójából is rekordsebességgel szedi ki a kulcsait, hogy a lakatot is kinyithassa. Majd berúgja az ajtót, a sötét folyosón azonnal felgyulladnak a fáklyák és idegesen int egyet.
- Lefelé!
Morrantja indulatosan, körbepillant feszülten. Nem is gondolta volna, hogy ha itt lesz a saját lakosztályában, akkor ilyen görcsbe fog rándulni a gyomra.
- Szánalmas...
Sóhajtja halkan, azzal már megy is Sion után, becsukva maga mögött az ajtót. Hamarosan, ahogy a folyosó végére érnek már ott is van a kamra bejárata, mely egy hatalmas vasajtó. Ez is jól le van zárva varázslattal és lakatokkal, de Akane minél több ilyen akadályba ütközik, annál idegesebben nyitogatja ki ezeket. Azzal már ki is nyitja és Siont behúzza mérgesen.
- Vedd le a felsőidet!
Veti oda, miközben körbepillant a helyiségen, hogy megtalálja a megfelelő eszközt, vagy kínzásmódot. Közben a nagyobb terráriumban tartott kígyóira sandít, szegénykék már egy ideje nem ettek, szóval időszerű lesz etetnie őket is. Sionra sandít. Nah jó, talán ennyire nem szükséges elvetni a sulykot. Ekkor jut eszébe, hogy éppen a fenekét fogdosó kölyköt szólította fel vetkőzésre, szóval dühödten hozzáteszi rögtön.
- És nem! Semmi perverz gondolat! Nem vagy az esetem. Szóval csak vedd le, aztán állj oda a falhoz!
Nem. Per pillanat nem érdekli, hogy fizikailag bántalmaz egy diákot. Eddig csak ígérgette a kínzókamrát, hát kihúzták a gyufát annyira, hogy használja is.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sion Gavrail
Diák - Extremus
avatar

Male Skorpió Jelige : Einmal ist keinmal.
Hozzászólások : 107
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Feb. 09 2010, 03:27

[ Úrnőm ]
(és kérem, ez csak egészséges alázat)

*Teljesen készségesen vonul Akane után, nem kell rángatni, most inkább tűnik valami engedelmes kutyának, bár ki tudja, hogy mikor fog rájönni megint a pimaszkodhatnék. Sokszor érzett izgatottság vesz rajta erőt, olyan, amit nem sokan éreznek, mert a félelem elnyomja bennük az új, a más iránti lelkesedésüket. Régen ő sem volt ezzel másként, annak idején tartózkodott az ilyenektől, ha valaki a láncok, a szíjak és az ostor gyönyöréről beszélt neki, kinevette, de később ő maga is rájött, hogy a fájdalmat és az élvezetet csak nagyon kevés választja el egymástól. Épp csak egy hajszál. Ha úgy nézi akkor a kettő akár lehet egy és ugyanaz. Igaz sokan igénylik, hogy az élvezet és a fájdalom egyenlő arányban legyen jelen, de a fiú érzékelése már olyannyira elfajult, hogy teljesen mindegy neki.
Megnyalja kiszáradt alsó ajkát és szó nélkül követi az utasításokat. A felszólításra már indul is lefelé lelkiekben készítve magát az elkövetkezendő fél órára, órára, ki tudja, hogy meddig fog tartani, mindenesetre rá aztán nem lehet mondani, hogy makacs kínozandó-alany lenne.
A felszólításra kaján vigyor terül el a képén, olyan igazi "igenigen, rosszra gondoltam" arckifejezés ez, de nem lehet felróni neki, elvégre eléggé egyértelmű utasítás volt a vetkőzésre. Ki ő, hogy ellentmondjon? Sietve ledobja magáról a bőrdzsekit, és elkezdi kigombolni az ingét. Láthatóan nagy gyakorlata lehet benne, mert az ujjai bravúros gyorsasággal siklanak végig, és nem telik bele pár másodpercbe és már az ing is lenn van. És.. hoppá-hoppá, mibe, hogy a nő még sosem látott mellpiercinget? Mert akkor most bezony láthat jobb oldalon egyet.
Macskás zöld szemeivel Akanera pillant, szája gunyoros mosolyra húzódik, majd nem átall megszólalni sem.*
- A nadrágot is?
*Kérdez rá meglehetősen nyíltan, nem törődve a dühödt "csak semmi perverz gondolat" paranccsal, mert a lehetetlen dolgokat meg sem próbálja teljesíteni. Meg aztán ez túl jó szórakozásnak ígérkezik, egyszerűen hihetetlen élvezet a nőt húzni és játszani az idegeivel.*
- Csak mert nincs alatta semmi.
*Villant fel egy ezerwattos vigyort, és hüvelykujját beakasztja a nadrág szárába, és pár másodpercig tényleg komolyan azt lehet hinni, hogy attól a ruhadarabtól is meg fog válni. De végül nem, sokkal csábítóbb ajánlatnak tűnik odaállni a falhoz, akár nadrágban, akár anélkül. Teljesíti a kérést, de egyelőre nincs oda meg vissza az egésztől. Ebben így mi a plusz? A falhoz a folyosón is odaállhatott volna.*
- És a szíjak? Bilincsek? Nem lesznek?
*Most Akane vajon képzelődik, vagy a srác hangjában tényleg egy leheletnyi csalódás bujkál? Még a végén kiderül, hogy az ostor sem igazi csak valami gumi bénaság. Lazán beáll, mintha csak valami fotózáson lenne, a hajába túr, körülnéz.. pedig a környezet igazán korhű. Nem kéne elrontani, ide azokkal a szíjakkal, és bilincsekkel, az sem baj, ha kidörzsölik a csuklóját.*
- Őszintén, az az igazság, hogy pillanatnyilag nem nagyon érzem magam kiszolgáltatottnak.
*Az arcátlanság-mérő már réges-régen kiakadt, az ilyen mérőműszereket nem Sionra tervezték.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Feb. 09 2010, 04:40

Mérgelődve, dúlva-fúlva keresgél a cuccai között bőszülten, a fiúnak hátat fordítva. Nem is figyeli, hogy mit csinál, egyelőre próbálja megtalálni a szíjakat, meg egyéb segédeszközöket. De kérem, elég rég járt már erre, a kínzóeszközöket meg nem használta, amióta itt van az iskolában. Pedig régen milyen sok embert kínzott már meg vallomásokért, vagy információkért! Érzi, hogy már kijött a gyakorlatból. Persze ő Sionnal ellentétben nem szado-mazoként fogta fel ezeket, semmi szexualitást nem érzett cselekedeteiben, az áldozatai meg pláne nem érezték túl izgatottnak magukat a szenvedélytől. Szóval Akanenek ez csak egy büntetés kiosztása. Meg egy nagy adag adrenalin és düh letöltése.
Végre meg is találja a szíjakat elmosolyodva, aztán már nyúl is be a kimonó ujjába, hogy kihalásszon egy üveg szakét és jól meghúzza. Diákok előtt nem szokása (kivéve Erint, de ő a lánya), szóval úgy tűnik a mai nap már csak ilyen különleges.
Már éppen keresné az ostort, amikor a srác szavaira meghökkenten áll meg és perdül meg rögtön, felhördülve.
- Még mit nem?!
Aztán a kis megjegyzésnél szemei összeszűkülnek és megvetőn teszi csípőre a kezét végigmérve Siont.
- Bocs, de nem vagyok vevő a gyerekméretre.
Veti oda dühösen, bár azért gyanakodva figyeli a srácot. Cseppet sem akarja meztelenül megcsodálni a fiút, mert egy: dühös, kettő: nem zsánerei a gyerekek, három: nem az ő dolga egy kölyök egóját pátyolgatni, négy: ilyesféle vágyait egészen máson akarja kiélni és még azt is kilométerekre kerüli.
Sion szavaira megrökönyödötten pislog felé. Igen... kezd felötleni benne a gyanú, hogy azért ennyire az eszközöket nem szokták várni az áldozatok. Mielőtt azonban észrevételét megoszthatná hangosan is, lepillant a srác mellkasára. Szemöldökeit jobban összevonja az átszúrt mellbimbó látványán, még életében nem látott ilyet.
- Az meg micsoda?
Lép a sráchoz, majd pöcköli meg a kis ezüstös vacakot elfintorodva. Oké, neki is eléggé fájdalmas volt, amikor felvarrták a hátára napokon keresztül a tetoválásait, de egy ilyen érzékeny részt átszúrni... juj.
Majd már morrantva is tolja arrébb a fiút, hogy pipiskedve nyújtózkodjon fel, elvégre azért nem termett túl magas nőszemélynek. Még a fapapucsában is alacsonyabb a srácnál, a plafon meg pláne egy magasabb szint neki. Mérgelődve fúj egyet, hogy aztán egy kisebb széket toljon oda és felálljon rá, még véletlenül sem kér, vagy fogad el segítséget. Majd ő megoldja. Régebben is megoldotta. Menni fog az! Azzal már nyújtózkodik is fel, átveti a hosszú szíjat a kampón, megköti, majd már lóg is le a megfelelő kikötöző eszköz. Odatolja Siont és visszaáll a székre.
- Nyújtsd fel a kezeidet!
Morrantja halkan, s ha megteszik neki, már a szíjjal össze is köti a kezeit jó erősen, hogy ne lehessen szabadulni belőle, akár akar, akár nem a srác. Az orra alatt mormogva mászik le a székről és már lépdel is oda az asztalához, keresgéli a megfelelő ostort. Újabbat húz a szakéból, de meg is áll egy pillanatra. Nem lassú a felfogása, de eddig csak a vörös köd volt az agyában a dühtől, nem fogta fel az apróbb jeleket. Végül megfordul az asztalnak dőlve, összefont karokkal a mellei előtt.
- Javíts ki, ha tévedek, de van egy olyan sanda megérzésem, hogy neked ez nem büntetés, hanem élvezet....
Bosszúsan teszi csípőre a kezét, újra nagyot kortyolva italából.
- Mi a fenének tegyek neked szívességet?
Okés, eddig még nem igazán találkozott olyan emberrel, aki élvezte volna a kínzásokat, de úgy látszik, hogy a világ is kifordult önmagából. Mi lesz így vele, ha rettegő és fájdalmas sikolyok helyett már kéjes nyögések fognak kijönni a kínzókamrájából? Szégyen és gyalázat.
Kezd a dühe szépen elszállingózni a csalódottságra, hiszen a rettegés és a félelem sokkal inkább ad nagyobb lendületet a kínzásra. Így neki nincs benne semmi poén. Meg is rázza a fejét makacsul, száját húzva.
- Ezt így nem csinálom. És most már sikeresen elment a kedvem is.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sion Gavrail
Diák - Extremus
avatar

Male Skorpió Jelige : Einmal ist keinmal.
Hozzászólások : 107
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Feb. 11 2010, 02:38

- Ha nem, hát nem.
*Von vállat flegmán, Akane nem tudja, hogy mit hagy ki azzal, hogy visszautasította, de Sion sem pusztul bele, ha kosarat kap. Annál azért több önbizalma van, meg aztán egyébként sem gondolja ő ezeket olyannyira komolyan. Egy eléggé felületes emberről van szó, ehhez felületes érzések is dukálnak, és a pillanatnyi öröm élvezete, amúgy Sionról nem nagyon lehet elmondani, hogy egy borzasztóan mély érzésű ember lenne. Vagy ha az, akkor, nos, ő maga sem tud róla.
Aztán Akanenak feltűnik a kis testékszere is, amire a srác elégedetten, és büszkén elvigyorodik, és nem úgy néz ki, mint akinek túlzottan rossz élmény lett volna betetetni. Fájni fájt, de az neki aztán tényleg nem probléma, olyankor érzi csak igazán, hogy él.*
- Piercingnek hívják. Egyébként meg nem kell így nézni, annyira nem is fájdalmas dolog, mint amilyennek elsőre kinéz.
*Hagy egy kis szünetet, végigpörgeti az eddigi testékszerekkel kapcsolatos élményeit, és gyorsan javít is.*
- Azaz nem mindig, attól függ milyen gyakorlott ember csinálja.
*Közben persze Akane szorgalmasan kötözi ki a falhoz, félig mozgásképtelenné téve ezzel Siont. Van ez így, a kiszolgáltatottságban van valami egészen egzotikus, amellett, hogy az ember általában negatív érzésként éli meg, éppúgy tud élvezetes is lenni. Nincs semmi dolgod, minthogy hagyd magad sodorni az árral. Nem kell mindig mindent kézben tartani, bár naivitás lenne bízni egy másik emberben, Sion pedig nem naiv. Tökéletesen tisztában van vele, hogy állandóan a penge élén táncol, ahogy most is, hiszen a nő dühös, és alapvetően semmi jót nem várhatna.*
A kezeit felnyújtja és mikor érzi, hogy a szíj erősen meg lett húzva, ránt egyet a kezén. Csak amolyan próbaképpen, hogy egész biztosan jól tartja-e, na meg, hogy felmérje mennyire fogja kidörzsölni a csuklóját. Ha kötél lenne, és forró vízben áztatták volna egy kicsit, akkor nyoma sem maradna ennek a kis incidensnek, de ahogy látja, ennek pár hétig még nyoma lesz. Sebaj, az alapozó rengeteg mindenre képes, és nem ez az első eset, hogy a kis "kalandjait" kell ellepleznie.*
- Most mit hazudozzak, tény, hogy nem érzem kellemetlennek a szituációt.
*Szája félmosolyra görbül, a srácról sok minden elmondható, de végső soron nem hülye. Számított arra is, hogy a félelem hiánya a nő kedvét fogja szedni, és erre is van már terve előre, de túl gyanús lenne rögtön belecsapni a lecsóba, akkor Akane azonnal felismerné a szándékait, és csak azért sem tenne eleget Sion igényeinek.*
- Rendben, én tudok várni. Mondjuk ha szeretné, eljátszhatom, hogy borzasztóan félek, és könyöröghetek az életemért, azt is szeretni szokták nem mondom, de az utóbbi időben a készséges pet a divatosabb, a master-slave már eléggé ósdi, pedig annak is megvannak az izgalmai.
*Annak ellenére, hogy ki van kötözve, és a mozgástere minimálisra lett csökkentve, egészen természetesek a gesztusai, jól érezhetően nem először van ilyen szituációban, és nem először csinálják ezt vele, hogy az utolsó pillanatban torpannak meg.
Mindegy, felőle aztán beszélgethetnek előtte.*
- Igaz alapvetően a figyelmességet, és a büntetést arányosan kell használni egymással párhuzamosan, de ez leginkább a szeretetéhes, vagy érzelmes szubok igénye, én beérem az erőszakkal is. Azaz hát, pillanatnyilag csak feltételes módban.
*Ez viszonylag jó bevezető volt, meg aztán az sem baj ám, ha Akane tanul kicsit a világból olyanokat is, amiket könyvből nem nézhet ki, a sötét hajú srác pedig hát első kézből tapasztalta nem egyszer. A mélyzöld tekintet nem szakad el a nő arcától, már-már zavarba ejtően fürkésző, mintha minden arcrezdülést le tudna olvasni. Ami ugyan nem igaz, de remekül ennek a látszatát tudja kelteni, ami sokszor hasznos.*
- Mondjuk elég kellemetlen...
*Sóhajt fel kissé túlzón, és fejét jobb vállának dönti, lábaival már nem tartja meg a súlyát, így konkrétan a karjaival hintázik, és csak a szíjjak tartják álló helyzetben. Így sokkal kényelmesebb, amúgy sem parancsoltak neki semmit, szóval joga van kényelembe helyezni magát. (Bár a csuklói amiket már most intenzíven dörzsöl a megdolgozatlan bőrszíjak, nem erről mesélnek.)*
- Nekem mindenki azt mesélte, hogy a sensei egy erős, határozott, és veszélyes nő, aki nem fél keménykezű lenni, és megtorolni a rajta esett sérelmeket. Erre...
*Úgy tesz, mint aki már nem figyel a tanerőre, látszólag a jobb oldalára eső nyújtópadot fixírozza lemondó arccal, valójában sűrű szempillái alól figyeli a reakciókat. Első lépés, hogy Akane hiúságát legyezgesse, a második pedig, hogy jó erősen beletiporjon ott, ahol a legérzékenyebb. Halk sóhajt hallat, megint, mint aki már teljesen beletörődött a sorsába, miszerint bizony most hoppon marad.*
- .. nem kapok mást, csak egy bizonytalan úrinőcskét, aki azt sem tudja hogyan kínozzon vagy büntessen meg valakit normálisan. Ez annyira szívás. Méghogy a világ úrnője...
*Elvileg monologizál, gyakorlatilag egyenesen a nőhöz beszél. Nem azt mondja, hogy tökéletesen tisztában van a lélektani dolgokkal, mert nem, sosem tudna normálisan elmagyarázni egyetlen Freud elméletet sem, sőt másmilyet sem, viszont ügyesen ráérez, és gyakorlatban nagyon is tudja alkalmazni, amit "tanult". Arra terelgeti az embereket amerre akarja. Már ha komolyan veszi.
És most, így kikötözve, várva az ostorcsapásokat, amiket úgy néz ki, hogy nem kap meg.. hát.. komolyabban veszi.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Csüt. Feb. 11 2010, 04:08

Egy ideig eltűnődve mered a kis ezüst piercingre, de aztán csak elhúzza a száját mormogva.
- Maradok a tetoválásnál.
Biccent egy aprót határozottan, majd somolyogva nyújtja ki egyik kezét, a kimonó széle kicsit feljebb húzódik, s a következő pillanatban az egyik kedvence csusszan elő bőrén, hogy aztán szépen visszacsússzon a hátára. Akane elégedetten mosolyodik el és pillant a srácra hűvösen, megvonva a vállát.
- Hetekig tartott, de megérte.
Persze a Hello Kitty-vel már nem büszkélkedik ennyire, de ezt igyekszik minél nagyobb titokban tartani. Még Christian előtt se mutogatja, hiába látta már meg véletlenül a férfi. Nah igen, mondjuk amennyire sűrűn jár mostanság a lakosztálya felé, nem is csoda, hogy nem csak a Hello Kitty tetoválást, de őt is igen ritkán láthatja lakótársa. Ha meg egyszer látják is egymást, a nő szabályosan menekül el tőle. Most is néha az ajtó felé pillantgat, mintha attól tartana, hogy bármelyik pillanatban megjelenhet Chris, pedig ez a saját lakása, nem kellene rettegnie ilyesmiktől.
És amúgy is azt csinál amit akar.
Azzal, akivel csak akar.
De most már teljesen elment a kedve a kínzástól és a büntetéstől, hiszen lerí a kölyökről, hogy erre játszott ki. Ő meg aztán nem valami cseléd, vagy pornépi asszony, hogy aszerint tegyen, ahogy a férfiak fütyülnek neki. Nem, nem, ezt ő teljesen megveti és megalázónak tartaná. Így aztán mogorván vonja össze maga előtt a karjait és mered szigorú, mogorva tekintettel a srácra. Mivel már ki is választotta az ostort, amivel a büntetést akarta végrehajtani, így az már a kezében van, mindössze nagyon nincs kedve egy ilyen sihedernek a kedvére tenni.
- Mégis mi a kellemetlen...?
Kérdi felvonva íves szemöldökeit és úgy figyeli tekintetével Siont, fürkészőn. Nem dühös már, el is ment a kedve a kínzástól, de azért továbbra is mogorva és frusztrált. Mint egy bomba, ami csak arra vár, hogy végre robbanjon. Viszont ha Sion a továbbiakban is ilyen mértékben akarja feldühíteni Akanet, félő, hogy a nőnek igencsak az egészségére káros lesznek találkozásaik. Gyanakvó tekintettel figyeli a fiú hintázását és viselkedését. Ha nem mérgelődne éppenséggel magában, akkor még meg is sajnálná talán szegény fiút, ahogy előadja magát, még a nőnek se fordul meg a fejében, hogy ez csak színészies drámázás. Egyre inkább kezdi zavarónak érezni az egész helyzetet, pedig már igen sokféleképpen reagáltak a kínzásra, de még senki se kezdte el magyarázni a szado-mazo apróbb titkait. Egyáltalán nem kíváncsi rá, mivel nem is kívánja alkalmazni senkin és magán érezni sem. Hihetetlen, de még egy magafajtának is morbid a fájdalmat a szenvedéllyel keverni. Így aztán az egész előadásra csak néha grimaszol egy aprót, de nem szól semmit se. Azonban továbbra is feszült és a levegő szinte szikrázik körülötte. Viszont reakciót egészen addig nem mutat, mígnem a srác szépen lassan kezdi simogatni azt a bizonyos egó nevezetű lényt ott legbelül. Ami persze rögtön nyújtózkodik, dorombol, Akane arca egyre inkább megenyhül és kihúzza magát, hiszen igencsak hiú nőszemély.
Ahogy a srác máris vált a hiúság legyezgetéséből a sértegetésbe, látható, amint a nő szája széle meg-megrándul, ám nem mosolyra. A kígyó szemek egyre keményebbé és fenyegetőbbé válnak, az ostor fogó részét pedig az asztalhoz ütögeti kopogva. Erősen emlékeztet egy csörgő kígyóra, mely jelzi, hogy mikor készül éppenséggel támadni. Minden tagjában megfeszül a fokozódó dühtől, majd teljesen hirtelen és váratlanul az ostorral nagyot csap, de a földre, még nem a fiú felé.
- ELÉG LEGYEN!
Üvölt fel dühödten és nagy léptekkel tart a fiú felé, hogy aztán az ostor nyelét mérgesen böki a srác állához keményen, felvont szemöldökkel és méregtől elvakult tekintettel.
- Nekem egy senkiházi kis taknyos ne ugasson! Én egy császárnő vagyok! És egy császárnő azt csinál akivel és amit akar! Nem fogok úgy ugrálni, ahogy egy pofátlan kölyök fütyül!
Újabb dühhullám távozik testéből, átfutva Sionon, jelezve, hogy igazából csak egy kicsit kell megpiszkálni és biztosan el fog szakadni a húr újra. Akane egy manipuláló nőszemély. De azt még sohasem gondolta volna, hogy őt is lehetne úgy és arra noszogatni, ahogy másoknak tetszik. És nem is veszi észre, hiszen neki is vannak ugyanúgy érzékeny pontjai, amikre önkéntelenül is, ösztönösen reagál.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sion Gavrail
Diák - Extremus
avatar

Male Skorpió Jelige : Einmal ist keinmal.
Hozzászólások : 107
Évfolyam : Első
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Pént. Feb. 12 2010, 06:52

- Ja, sokan szeretik és tartják egzotikusnak azt is. Viszont sokan idegenkednek tőle, az én helyzetemben pedig nem elfogadható, hogy ilyesmi miatt essek el egy-egy jó alkalomtól. Ezeket a piercingeket legalább ki lehet szedni.
*Na igen, egy tetoválástól sokkal nehezebb megszabadulni, mint mondjuk egy olyan tetoválástól, mint amilyennel Akane büszkélkedhet magát, legfőképp a hátán. Ezek a testékszerek könnyen kivehetők és vissza is rakhatók, cserélhetők.. egy teljesen kényelmes dolog ez. Egy tetoválás sokkal jobban idegesíteni a testén. Még hogy tönkretegye a tökéletes bőrét, amit úgy dicsér mindenki? Na nem, azt soha. A kinézete túl becses ahhoz, hogy ilyesmikkel torzítsa el. A mozgó kígyó azért jól néz ki a nő testén.. vagyis hát már a karján is, van akinek jól áll az ilyen Sionnak pedig alapvetően nincs baja a testfestéssel.. ha máson látja.*
- Tök jó, stílusos.
*Jegyzi meg, de nem hízelkedően csak amolyan tényszerűen, mint mikor egy divattervező véleményt mond egy ruhadarabról. Sion amúgy is tudja, hogy manapság mi az amit az emberek kedvelnek, mi a divat, a közkedvelt. Persze nem a felsőbb tízezer körében (bár ott is tájékozott) - főleg mégis az átlagemberek igényeit ismeri. Ami előnyös, merthát mégiscsak ők vannak többségben.
Azért az kissé zavarja, hogy Akane néha-néha elpillantgat az ajtó felé. Na de kérem, ő itt lóg szájjakon félmeztelenül, teljes valójában, majdhogynem hatalmas betűkkel ki van rá írva, hogy "Buja fiatalság - ronts meg". És nem. Ez hallatlan, de az önbizalmát azért ez sem töri le. Csak kicsit idegesíti, de az épp elég. A Sionhoz hasonló exhibicionista alakok nehezen viselik, ha nem figyelnek rájuk, vagyis nem teljesen.
Mindegy, tesz ő róla, hogy csakis vele legyen elfoglalva, még ha csak egy kis időre is.
Még a nő mogorva tekintete sem tudja megrémiszteni, sőt, vidám és könnyed vigyorral reflektál az egyértelmű ellenszenvre. Nem is kell kedvelnie, kellemetlen lenne, ha holmi személyes érzelem miatt fogná vissza magát. Márpedig ha már Sion hagyta magát ide levonszoltatni, és kikötözni, akkor kapni is jó lenne valamit az "önfeláldozásért". Az ostor pedig ott van Akane kezében és seeeemmi dolga. Csak ott van. Ez bűn! Hatalmas bűn! Az ostor azért van, hogy másokat verjenek vele, hogy azt a benyomást keltse a szubdomináns személyben, hogy ő csak egy állat ami felett a másik rendelkezik - tehát nem rendelkezik semmiféle döntésjoggal a tetteiről vagy az életéről. Ezt a merően egzotikus funkciót pedig ennyire kiaknázatlanul hagyni... micsoda dolog ez?
Látja ám ő, hogy milyen hatással van a nőre a hízelgés. Remek, tulajdonképpen ezt is várta, nem mondhatná, hogy Akane egy kiszámítható személyiség, de ha az ember megtalálja a fogást rajta, akkor kétségkívül nagy helyzeti előnybe kerül a fizikai körülmények ellenére is. A fiú pedig kétségkívül megtalálta, sőt már rá is tapintott, tehetséges művészként formálja az eseményeket puszta szavak segítségével. Úgy fogja meggyőzni Akanet, és arra késztetni, amit vár tőle, hogy a nő tulajdonképpen észre sem veszi. Sőt, nem is kell majd erőltetni, ő maga fogja akarni, hogy szíjat hasítson a srác hátából. Ha sima mugli lenne, akkor a Gavrail-fiú talán gondolatmenetének ezen pontján kezdene el aggódni az esetleges sebhelyek miatt, de hát mégiscsak mágusok, szégyen lenne, ha külön ilyen esetekre nem szerzett volna kellő bájitalt. Teljes profizmussal adja el(ő) magát, ezt neki már nem kell tanítani, igazából annyira nem is gondolkodik semmilyen taktikán, Sionnál ezek inkább már zsigerből jönnek. A vérében van a sunyiság. Oké, látja, hogy Akane hiúsága már kellően eltelt, fenn van a magaslatokban. Az, hogy hirtelen lelöki, a lehető legjobb sokkterápia, ez a leggyorsabb módszer, hogy valakit kibillentsen nyugalmi állapotából.
Magában fokozatosan egyre szélesebb és szélesebb lesz a vigyora, ahogy látja megfeszülni a nő tagjait, aztán az ostor nyelének ritmikusnak nem mondható kopogása az asztal lapján. Szinte érezni a feszültséget amit minden egyes szavával csak tovább generál, és ha nem ez lenne a célja, akkor most valószínűleg iszonyatosan rettegne. Így viszont azonban egyre inkább érzi a győzelem édes ízét.
Sion elől nem lehet menekülni, végül úgyis mindenki azt teszi amit ő akar. Talán még maga Akane sem vette észre, hogy a beszélgetést tulajdonképpen végig a fiú vezette. Mindegy, majd egy kis fáziskéséssel talán ráébred, de hát ráér az még. Sokaknak úgyis napokba telik amíg leesik, hogy végül mégis a srác kedvére tettek. Van ilyen.*
- Most miért kell ennyire felkapni a vizet? Én csak az igazságot mondtam, az pedig ~hát remélem nekem nagyon~ fáj. Nem említettem semmi olyat, ami ne lenne helytálló. Itt vagyok én, szegény kiszolgáltatott diák, aki elég egyértelműen földbe tiporta az imázsát nagyjából fél órája. Hallotta hogy röhögnek nem? Na, hát én is. Lehoz. Eddig pipa. Kikötöz. Szintén pipa. És nem csinál semmit! Geez. Elég siralmas, lehet, hogy régen ezért felnégyeltek volna, de ezek alapján nem tudom, hogy a kis-lábujjam körme egyáltalán megkarcolódna-e.
*Húzza el a száját csalódottan, és mint aki most néz csak ismét egyenesen Akanera, a nőre függeszti a tekintetét. Pillantása kissé várakozó ugyan, de inkább kiábrándult, mint aki már le is mondott az egészről, és csak szánakozik kínzója hiányosságain. Ő maga is reméli, hogy tényleg csak blöfföl, és a nő tényleg nem béna valójában, mert akkor feleslegesen csinálta végig az egészet, és időpazarlásnak ítélné. Sion pedig utálja pazarolni az idejét, amikor sokkal jobb dolga is lenne így éjszaka. Mással. Vagy többes számban másokkal.*
- Eegen, látom, hogy nem csinál semmit. Elég sajnálatos. Ennyi erővel a falhoz is dörgölhetném magam, az is fájdalmasabb lenne. Egy császárnőtől sokkal többet várt volna az ember, de.. áh.. mindig meg kell tanulnom, hogy sose becsüljek túl másokat, csak mert különlegesen és jól néznek ki. Ahogy elnézem már az is csak a szerencsén múlt, hogy az ostort a jó végén fogta meg.
*Már nagyon feszül az a képzeletbeli húr, már nagyon, nagyon, nagyon veszélyesen feszül. Gondolatban már szinte sóbárogva várja azt a pillanatot amikor végre elpattan.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akane Achironu
avatar

Female Kos Jelige : XVIII. A Hold
Hozzászólások : 2752
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanár
Kor : 684

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Pént. Feb. 12 2010, 14:39

Ha nem lenne pillanatnyilag ennyire ingerlékeny és dühös, akkor feltűnne neki és megkérdezné a sráctól, hogy mégis milyen helyzetben van ő. Azonban Sion kihúzta a gyufát nála és cseppet sem érdekli a dolgai, meg amúgy sem szokott érdeklődni különösebben mások iránt. Hajlamos úgy egy másik ember mellett élni, hogy annak múltjáról, vagy úgy egyáltalán magáról a delikvensről alig tudjon valamit. Ugyebár... Mert alapvetően nem érdekli más, csak önmaga.
A megjegyzésre egy apró grimaszt vág be, még hozzá kell szoknia a modern kor szavaihoz és a furcsa dicséretekre. Persze azért Erintől párat eltanul, de azért még mindig van mit bepótolnia. Így aztán csak biccent egy aprót hümmögve.
- Igen... stílusos.
Legyint egyet hanyagul, elvégre egy kígyószemű, fekete mambává átváltozó császárnő hátára mégis milyen tetoválás kerülhetne? Persze, hogy ezer kígyó. A sárkányokat ugyan annyira nem kedveli, de mindig is úgy vélte, hogy rangjához illő lény, szóval ez is bekerült a sok hüllő közé, melyek folyamatosan kavarognak meghúzódva a hátán. Ezek csak akkor láthatók, ha Akane éppen nem takargatja a hátát, vagy éppenséggel ő maga akarja azt, hogy ne csak a hátán csúszkáljanak.
Nem, nagyon nem tetszik neki ez a helyzet. Sőt, már igazából bánja is, hogy leráncigálta ide a kölyköt. Mármint okés, tényleg megérdemli Sion, mert azért megfogni nemesebbik felét több tucatnyi diák szeme láttára az tényleg egy nagyon gyomorszájba rúgás az imázsának. Sőt, még kekeckednek is vele, ami felettébb bosszantja, hiszen ha valamit utál, akkor az a tiszteletlenség, vagy ha becsmérlik a hatalmát. Komolyan, ennyire nagy kérés lenne? Pedig császárnői mivoltához képest tééényleg, igazán nem kér sokat. Csak tiszteletet és persze egy kis hízelgést. Utóbbit persze meg is kapja, de szinte rögtön megy is a piszkálódás.
Valóban nehéz kitalálni, hogy mit is akarhat, vagy gondol a nő, hiszen azért elég jól leplezi az érzéseit. Azonban Sion telibe talál az érzékeny pontba. Csoda hát, ha kezd megint egyre jobban bepöccenni? Pedig már tudja, hogy mire megy ki a játék, hogy valójában a kölyök élvezné a kínzást, nem pedig büntetésként fogná fel. Az ilyeneknek az lenne a legnagyobb büntetés pont, ha nem kapják meg a szenvedésüket. Vagyis szenvednének a szenvedés-hiányától, ami... szóval ugyanott vagyunk, ahol a part szakad, de a lényeg: Nem akar jót tenni a kölyöknek. S egy ideig működik is a koncentráció, becsületére szóljon, tényleg megpróbálja visszafogni magát. Még nagyot is kortyol a szakéjából, azonban ez per pillanat nem működik, sőt egyre dühösebbnek és dühösebbnek érzi magát.
~Most emiatt a suhanc miatt félhetek, hogy találkozom vele.~
Ahogy a gondolatfoszlány felbukkan benne, úgy vágja sutba az egész koncentrációs marhaságot, a hullámok pedig kérhetetlenül törnek elő belőle, ahogy az indulatai is. Dühödt tekintettel figyeli Siont, amíg az tovább tapossa az egóját. Egyre inkább levegőért kapkod, de nem az oxigénhiánytól, mindössze az óriási haragtól, ami csak növekszik és növekszik és növekszik és.... CSATTT.
Nem, még nem az ostor csattant, mindössze egy újabb hatalmas pofon. Mérgesen fúj egyet, aztán újabb nagy korty a szakéból, miközben Siont is úgy fordítja, hogy háttal legyen neki. Halkan mormogja, dühödten és indulatosan.
- Majd megmutatom, hogy jól fogom az ostort, te nyamvadt....
Felszisszen dühödten és szitkozódva magában bőszen. Érzi ám, hogy meg fogja ezt bánni, de betelt a pohár. Még csak az hiányozna, hogy a kölyök ezek után elmenjen és szépen szétkürtölje az egész iskolában, hogy a "Paradicsom" csak kamu és valójában Akane nem is tud kínozni. Pedig ez nem így van, és holmi hülye érzelmi kavalkád miatt tényleg nem hagyhatja annyiban. Újabb nagy korty az italból, azzal teljesül Sion vágya: a nő tényleg megüti ostorral. S ha már egy elcsattan, követi a többi is, így lassacskán a császárnő már nem csak a most ért sérelmekért fizet meg, hanem szinte minden dühét kitölti rajta. Nem is számolja magában hol tart, mennyinél tart, mennyi van még, vagy hogy egyáltalán jól csinálja-e, vagy éppenséggel mekkora fájdalmat okoz éppen. Egyszerűen dühöng, tombol mérgében, ami ennyi idegeskedő, frusztrált és zavarodott idő után kimondottan jól esik neki. Éppen ezért nem is hagyja abba egészen addig, míg minden egyes sérelmét rá nem bélyegezte szépen a fiú hátára. Végül remegve sóhajt fel, pár hajtincse az arcába hullik, hogy aztán beletúrjon hosszú fekete hajába remegő kézzel. Lepillant kezeire, majd eldobja az ostort fújva egyet és elindulva az asztalához. Határozottan érzi, hogy legalább másfél üveg bor kell neki, hogy le tudjon csillapodni. A kínzóeszközök között kutat, majd elővesz egy kést és Sion felé fordul. Nagy léptekkel indul el felé, lendületesen indít a késsel, aztán... levágja a szíjról. Dühösen dobja le a kést a földre, marhára nem érdekli, hogy a fiú háta egészen vörös és teli van sebekkel, közülük sokból már folyik is a vér, hiszen a középkorban sem foglalkoztak finomságokkal. Egyszerűen a bűnösnek, vagy a kínzás alanyának odacsaptak és kész. A kígyó tekintetből azonban továbbra is tömény düh árad, és indulatosan sziszegi.
- Meg ne lássalak még egyszer!!! Értetted?!
Azzal a nő már fordul is, arrébb rúgja a szintén leejtett ostort és már viharzik is kifelé. Ott hagyja a fiút legszentebb helyén, majd ha Sion elhagyja azt, akkor minden magától záródni is fog. Cseppet sem érdekli, hogy mennyire súlyos sérüléseket okozott, diákja húzta fel az idegeit, tőle akár bepanaszolhatják Gerardnak, majd megmondja neki is. A hatalmas méregtől és haragtól elszállt gondolatokkal vágtat és rohan kifelé felindultan. Minél gyorsabban el akar tűnni innen, minél gyorsabban és többet kell innia, hogy le tudjon végre nyugodni. Hiába volt igazán felemelő végre megkínozni valakit, a tudattal, hogy az direkt erre játszott... elvesztette a régi varázsát. De legalább mérge nagy részét letölthette és ez viszonylag jó, viszont a düh mellett megjelent a pánik is. Retteg, hogy úgy hal meg, ahogy a könyvekben leírták, ráadásul lehet itt van valahol Christian is, úgyhogy most csak menekülni akar innen.
Megint.

_____________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ludwig Laenaren
Kalandszereplő
avatar

Hozzászólások : 20

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Ápr. 18 2010, 03:29

Tűsarkú ütemes koppanása az alagsor folyosóinak kövein. Kipp-kopp-kipp-kopp-kipp-kopp-kippkipp-koppkoppp... Persze a hatalmas, lendületes, szinte már táncos léptekkel hozzátartozik egy ringó csípő és egy igazán formás hátsó, nah meg természetesen az eszményi és döglesztő felsőtest, végül pedig... Igen. A leggyönyörűbb arc a világon és a legfényesebben csillogó szőke, hosszú hajtincsek, melyek most fel vannak tűzve tulajdonosuk kobakján és loknikban rugóznak ütemesen a mozdulataira. Ki lehet vajon ez a tökéletes lény? Leszállt volna egy angyal? Oly' fényes, oly' ragyogó...!
- Caiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn...
És belül oly' sötét.
Ahogy befejezi orrahegyének púderezését, sápítozva fordul testvére felé nagy szemekkel, miközben csipkés kesztyűbe bújtatott egyik kezével végigsimít fekete boáján, csipkés ingjén, majd ide-oda ringó csípőjén állapodik meg.
- Éééén megmondtam, hogy egyszer az a barbár gorilla valami csúnya dolgot fog csinálnia laboratóriumodban! Én nem szeretem ezt mondani, de... megmondtam! És most tessék, Ophecicát vissza kellett hoznunk és most a banyától kell segítséget kérnünk, amíg az a balfácán nem építi fel a kastélyt. Ez nem igahhazzsáhhháhhááággggggg...!
Durcásan toppant egyet tűsarkú, combközépig érő szárral rendelkező bőrcsizmájával, ahogyan azt a hisztis kisgyerekek szokták csinálni. Azonban tisztában van vele, hogy nincs más választásuk, mégis igencsak elkeserítő a tény, hogy gyermekkoruk megsanyarítóját kellett megint felkeresniük, pedig egy éve olyan boldogan élnek együtt ők kettecskén... öhm, hármacskán. Megtorpan az egyik ajtó előtt, elolvassa a kiírást, majd nagy kék szemeivel pislog le öccsére.
- Caiiin! Leszel a hős lovagom? Hálából tied lesz a kezem és a fele királyságom, jóóóó?
Széles, lelkes mosoly, csillogó szemek, hát lehet ennek ellenállni? Már csak fülek és farokcsóválás hiányzik a képből és tökéletes lenne az összhatás. Aztán zavartan sunnyog szépen Cain háta mögé, még egy kicsit össze is kuporodik, öccse vállaiba csimpaszkodva és fojtottan suttogva nagyon halkan.
- Megint ki fogja cakkozni tökéletesen puha, hófehér és formájú hercegi popómat... Bekopogsz, én hősöm?
Nyüszögi az alsó ajkába harapva, esze ágában sincs kisöccse védelmező háta mögül eljönni. Úgy kandikál ki a fekete hajtincsek közül, beleszuszogva lehetőleg Cain nyakába.
- Honey... Ki az a Christian Blackstone?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cain Laenaren
Kalandszereplő
avatar

Male Jelige : XV. Az Ördög
Hozzászólások : 32

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Ápr. 18 2010, 04:09

Fáradt, reménytelen, és határozottan az ideg-összeroppanás szélén álló arckifejezéssel sétál nem sokkal Ludwig előtt, de azért valamilyen szinten mégis igyekszik uralma alatt tartani vonásait. Nem kifejezetten szimpatizál ezzel az egész kialakult helyzettel. Nem bízik ebben a társaságban, és persze benne még élénken él, hogy néhány túszul ejtett diákkal határozottan az volt a célja, hogy szép lassan letesztelje rajtuk a mérgeit. Aztán abból sem lett semmi és miért? Mert az idióta nővére áruló módon konszenzusra jutott velük. Pedig még ő volt a leglelkesebb, hogy rohanják le a betolakodókat. Ch.
Erre most itt vannak. Az ellenség területén. Teljesen természetes, hogy minden sarkon egy újabb csapdára számít. A éles, hangos, sivító hangra, amiből megdöbbentő módon valahogy mégis ki lehet venni a nevét, egy pillanatra megáll, lehunyja a szemeit, de csak hogy elszámoljon tízig. Nem, ő nem az erőszak híve, de néha még maga Cain is elcsodálkozik azon, hogy milyen hihetetlenül vastag kötélidegekkel áldotta meg a sors.
- ... Igen ?
Szinte fél feltenni a kérdés. Mármint ha képes lenne a félelemre, mint érzésre, mégis.. Szeme sarkából oldalra pillant, és árulkodó avagy sem, de egy fájdalmas sóhaj kiszökik belőle. Ennél feltűnőbben tényleg nem tudott volna öltözködni? Tudja ő, hogy Ludwig az öltözködést művészetnek tekinti, de akkor is, ez...
Megigazítja az egyszerű fekete köpönyegét, és továbbhalad, közben hallgatva, hogy testvére mivel fog már megint előhozakodni neki.
- Én is tudtam, de nem figyelhetem egész nap, hogy mit csinál az a pojáca mikor épp nem hadjáraton van.
Tudja le ennyivel a dolgot. Rendkívül idegesítő a helyzet, nem mondja, de ő aztán a legkevésbé sem hibás, hogy így alakult. Nem felügyelheti folyton Claudius ténykedéseit, és már így is több százszor megtiltotta a másiknak, hogy akár csak a lábát is betegye a laboratóriumba. Mármint a saját lábát, és nem a szerv- és testrész gyűjteményének valamelyik darabját.
- Ne hisztizz. Mellesleg épp ideje volt visszahozni azt a furcsa lányt.
Jó, talán egy egész picit azért mégis megszokta Ophelia jelenlétét náluk, talán egy egész picit meg is kedvelte. De ha már visszahozták, itt is kell hagyni, Cain pedig sajátos módon búcsúzkodik.
- Ugyanaz a királyság van a birtokunkban, így az ajánlatodban nem különösebben látok logikát. ~Mint általában.~
Aztán egy fájdalmas sóhajjal mégis kénytelen belemenni a játékba, mert különben sohasem végeznének, és szeretné minél előbb letudni ezt az egész ügyletet és valamiféle szállást követelni a családi kötelékek jogán. Kérni? Minek? Hatott az valaha is Akane-ra? Néha elgondolkozik, hogy Ludwig, és Claudius mennyire életképesek. Claudius.. most robbantotta fel a kastélyt. Ludwig pedig..
Oldalranéz, ahogy a férfi testvére olyan reménykedő tekintettel néz rá, mint valami jól idomított öleb aki a pecsenyére vár..
Néz..
...
Hát Ludwig az Ludwig.
Annyira érezte, hogy végül az ő háta mögött fog kikötni, annyira tudta. Pedig nem a bátyja hátán vannak fehér hegek az ostorcsapásoktól, amit a saját családtagjaik okozta, hanem rajta. Na nem mintha izgatná a dolog, ami volt, elmúlt, egyébként is megoldotta a dolgot magától, a saját kezével. A saját mérgével. Az nem lényeges, hogy a saját apja volt az áldozat.
- Nem fogja. - Kis szünet. - Bár ki tudja, előfordulhat ez az eshetőség is.
Bekopog, de először nem kap választ, így újra próbálkozik, de ezúttal hangosabban, hátha csak nem hallotta. Hallották, ugyanis Ludwig volt kedves felhívni a figyelmét valamire, ami felett elsiklott. Christian Blackstone mi?
- Elképzelésem sincs, de gondolom majd megtudjuk.

_____________
"Ki ölte meg Robint?
Én - szólt a fecske.
Ki ölte meg a gyilkost?
Én - szólt valaki nevetve."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ludwig Laenaren
Kalandszereplő
avatar

Hozzászólások : 20

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Ápr. 18 2010, 04:46

- Mindig engem szekál! Azt csinálja! Bizony!
Árulkodja rögtön a nem enyhén hiperaktív szöszke bőszen. Amióta a szüleik meghaltak (apjuk némi jótékony rásegítéssel), Akane meg elhúzta a csíkot, azóta a családfőnek inkább Cain tűnik, mintsem Claudius, vagy Ludwig, hiába ők az idősebbek. Claudius nem bírja Ludwigot, mert szerinte egy gusztustalanul öltözködő férfinak csúfolt nőnemű lény, az előbb megnevezett pedig már csak azért se akarja hagyni magát. Az még csak hagyján, hogy felrobbantotta azt a hülye kastélyt! Kit érdekel, hogy az egész hullanőci gyűjteménye tönkrement?!
ODALETT RUHATÁRÁNAK 90%-A!!!!!
Évekig gyűjtötte a legextrémebb, tökéletes testéhez és fennséges kisugárzásához leginkább illő darabokat a legnagyobb szabók és mesterek munkáiból, és a gyarló majom miatt most annak nagyrésze hamuvá vált.... még most is könnyek szöknek a szemébe, ha belegondol, hogy hőn szeretett ruhái odalettek.
- Szipp... Mostantól mégis milyen fennséges anyaggal burkoljam be habtestemet?
Azóta is panaszkodik öccsének legnagyobb szívfájdalmáról és még valószínűleg fog is a továbbiakban. Lebiggyeszti alsó ajkát sóhajtva egy nagyot.
- Pedig olyan jó cica voooolt! Képzeld, már a századik dalt tanultuk meg együtt! Olyan kis okos és aranyos volt és hihetetlenül tanulékony! Mostantól kinek a fületövét fogom vakargatni?
Kérdi felháborodva, amikor szemet szúr neki a fekete hajtincsek közül kikandikáló, helyre kis fülecske. Szemei felcsillannak, majd elvigyorodik szélesen és rögtön el kezdi vakarászni Cain füle tövét.
- Vííííííííííííííííííííííííííííí!!!!! Dorombooooooooooooooooooooooooooolj!
Öccse szavaira durcásan csücsörít, úgy dünnyögi fejét rázva, hogy a szőke loknik ide-oda ugrálnak rugalmasan.
- Caiiin, ne légy ilyen ünneprontó! Mert aztán Napsugarad be fog durcizni, örihari lesz és nem szólok hozzád 10 napig! Bizony! Kerek tíííííííííííííííííííííízzzzz napig!
Kétségtelenül az lenne testvére életének legboldogabb időszaka, de nincs olyan mázlija, hogy bátyja tényleg befogja arra az időszakra. Hamarabb kezdene az szenvedni a némasági fogadalomtól, elvégre lételeme a folyamatos kommunikáció, beszélgetés és a körülötte élők lefárasztása ezen úton. A lehetőségre, hogy talán mégis megostorozhatják hátsóját, felnyikkan nagy szemekkel és ha lehetséges, akkor még jobban összehúzza magát Cain háta mögött. Még az arcát is odadúrja, amint hallja a kopogtatásokat, félő, hogy a banya rögtön nekiáll kínozni őket szívélyes köszöntése jeleként.
- A banya nem lakna együtt egy pasival sem. Tutira valami főgóré, akit ki akar majd nyírni.
Suttogja olyan halkan, hogy igencsak fülelni kell hozzá, alig mer egyáltalán levegőt venni is. Azonban válasz nem érkezik a lakosztályból és furcsálkodva vonja össze a szemöldökét.
- Szerintem nincs itthon.
Állapítja meg a nyílvánvaló tényt és lelkes tekintettel fordul rögtön Cain felé, fenekét rázva, körbe tipegve-topogva öccsét táncosan.
- Akkor ugye mehetünk vissza? Ugyeugyeugyeee?
Ekkor azonban fenekével sikeresen meglöki az ajtót, minek következtében az nyikorogva nyílik meg (Mivel Akane nem lakott a lakosztályban az utazás előtt, így valószínűleg Christian elfelejtette azt bezárni). Ludwig pedig egy hatalmas sikoly kíséretében Cain nyakába nagy lendülettel, reflexből.
- KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! AZ OSTORAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! MEG FOG ÖLNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! TÚL GYÖNYÖRŰ VAGYOK A HEGES FENÉKHEZ!!!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cain Laenaren
Kalandszereplő
avatar

Male Jelige : XV. Az Ördög
Hozzászólások : 32

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Szomb. Ápr. 24 2010, 19:43

- Nem is tudom elképzelni, hogy miért..
Forgatja meg a szemeit fáradtan és megint úgy érzi magát mintha a királyi család 90%-a, és persze az uralkodók hatalmának felelőssége teljesen az ő vállát nyomná.
Ó. Hogy tényleg így van? Na igen.
Akármi van, állandóan hozzá szaladnak, neki panaszkodnak, a gyerekes vitákat, és családon belüli magánháborúkat kénytelen rendre ő elsimítani, mikor neki is lenne épp elég dolga az országgal. De persze mindenki feltételezi, hogy neki semmi dolga sincs és mindig mindenre ráér. Persze. A középkori szupermen. Azt meg az ég világon senki sem cáfolja, hogy Ludwig belül igenis talpig nő.
Cain részéről nem is olyan szerencsétlen dolog, hogy elvesztek azok a förmedvények. Némelyik még neki is ijesztő volt, pedig ő igazán toleránc személyiség tud lenni. A kastély felrobbanása meg annyira nem vészes. Neki nem voltak ott személyes dolgai, sosem kötődött igazán tárgyakhoz. Ami pedig a lényeg, az mind a föld alatti kamrában volt, ami sértetlen maradt, és áthatolhatatlan. Természetesen. Ezért nem találtak a bátyjai soha hasznos mérgeket a laboratóriumban. Ott csak a pótolható hozzávalókat tárolta. A lényeget sosem hagyná kíváncsi szemek előtt.
Ennyire nem ostoba.
- Majdcsak megoldod valahogy. Mindig megoldod.
Kénytelen lesz megszokni, hogy Ludwig egyszerűen képtelenné vált leakadni a ruha témáról, és a ruhatárának elveszett darabjait még körülbelül egy évig gyászolni fogja. Ha nem lenne ilyen végtelenül türelmes, már rég megpróbálkozott volna legalább egy tucat öngyilkossággal, de az annyira nem Cain stílusa lenne. Helyette csak szépen csendben tűr és lenyel mindent, minden megjegyzést, akár egy feketelyuk. Azért a bátyja mégis képes kiakasztani néha.
Ahogy érzi, hogy vakargatni kezdik a füle tövét, az arca fokozatosan sötétedik el és válik egyre baljóslatúbbá. Még egy kis felhőcske is megjelenik felette, amiből villámlik, és az eső természetesen csak Caint éri. Összepréseli az ajkait. Nem fogja megütni.
Nem fog kiabálni. Nem fog kiakadni. Nem...
Képzeletben erősen összecsomózza az elszakadt idegszálait.
- Ludwig..
Nem a legbiztatóbb hangnem amit valaha megütött a bátyjával szemben az biztos. Viszont az, hogy macskának nézik, és itt ráadásul akárki megláthatja őket, és ez azért nem kicsit megalázó.. nem segíti elő, hogy tolerálni tudja.
- Nem vagyok istenverte macska. Akkor inkább tartsd meg azt a hibbant lányt, csak erre ne szokj rá.
Morogja, és félrecsapja Ludwig kezét. A másik tudhatná már, hogy az ilyen mozdulatokért nem rajong, kivéve ha indokoltak.
Az égre emeli a tekintetét, jelen esetben a plafonra, és habár nem istenhívő, most mégis arra adja a fejét, hogy fohászkodjon az isteneknek, hogy Ludwig tartsa be az ígéretét, és hagyjon neki tíz boldog napot, amíg egy kicsit csend veheti körbe. Olyan nagy kérés? Nem kér többet. Tíz nap tényleg elég lesz. A sárgászöld íriszek figyelmeztetően villannak meg, ahogy a másik felé fordul.
- Megegyeztünk. Tudom, hogy lehetetlent kérek, de maradj csöndben.. egy kicsit.
Az utolsó két szót azért teszi hozzá, mert tudja, hogy a szőke egész biztos nekiállna hisztizni, ha konkrétan így letorkolná, arra pedig most se ereje, se energiája, se idegrendszere. Így kénytelen engedményeket tenni. Már megint. Ez a gyáva nyúl meg hogy elbújik a háta mögött már megint, pedig elvileg ugyebár ő lenne az idősebb.
Hátrapillant. Sóhaj. Ha ezzel végeztek, kénytelen lesz kiengesztelni, vagy megvigasztalni.
- Valószínűleg. De ki tudja, lehet, hogy egyszerűen csak elpuhult.
A mai nap folyamán először húzódik a szája gúnyos mosolyra, de ez olyan igazi kárörvendő gesztus. Ha beigazolódik amit ő gondol, akkor Akane rengeteg megalázó helyzetnek és szituációnak nézhet majd elébe, mivel ugyan Cain csendes és szolid, de épp oly' precízen elégtételt tud venni a dolgokért, mint mások. Talán még jobban is. Mindig az a kígyó a legveszélyesebb, ami a támadás pillanatáig csendesen meglapul.
- Gratulálok, remek szemed van. És nem, nem megyünk vissza.
Inti le már megint Ludwigot, akinek eddig tartott, hogy "egy kicsit" csendben maradjon. Hát. Végül is várható volt, hogy nem fog sokat érni. Már hozzászokott. Rezzenéstelen arccal hagyja, hogy a testvére kilengje magát a nyakában, közben igyekszik kiszűrni a kutyasípokat is megszégyenítő hangfrekvenciát, amire Ludwig kapcsolt.
És még csodálkoznak, hogy nála minden nap a túlélésről szól.
- Nincs bent senki, csak az ajtót hagyták nyitva. Na, eredj befelé..
Tessékeli Ludwigot a szobába, közben ő maga is szétnéz a helyiségben. Hár, nyomokban látni, hogy a nővérük lakosztálya, de azért vannak itt olyan dolgok is, amikről tudja, hogy sosem viselné el önszántából a jelenlétüket.
- Nocsak, lehet, hogy tényleg együtt él azzal a férfival.

_____________
"Ki ölte meg Robint?
Én - szólt a fecske.
Ki ölte meg a gyilkost?
Én - szólt valaki nevetve."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ludwig Laenaren
Kalandszereplő
avatar

Hozzászólások : 20

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Ápr. 26 2010, 03:37

Nem, nem.
Ludwig tökéletesen tisztában van vele, hogy Cainnek nincs ideje mindenre. Ő igazából nem is kér olyan sokmindent, mindössze annyit, hogy vele foglalkozzanak. Végülis, ez nem olyan nagy kérés, nem igaz? Egy olyan csodálatos jelenéssel, mint ő, csakis öröm és tömény boldogság lehet foglalkozni. Elvégre saját magának is hatalmas öröm foglalkozni önmagával, akkor másoknak miért ne lenne az? Hm? HM? Nah ugye.
És igenis kötődik a saját, személyes, privát tárgyaihoz. A kedvenc porcelán babáihoz is egészen a végsőkig ragaszkodott, egészen addig, amíg Claudius és Akane közösen boszorkányégetést nem játszottak velük. Az az éjszaka bizony a porcelánbabák mészárlásának éjjele volt és Ludwig még évekig megemlékezett arról az éjjelről. Ahogy nővére is, ugyanis ilyenkorra mindig beszerzett csak azért egy babát, hogy aztán elégesse szépen előtte. A fájdalmas emlékre szomorúan sóhajt fel, még szipog is párat.
Szóval az igen sötét, drámai és mély sebeket felszakító visszaemlékezés után újra széles, ragyogó mosoly jelenik meg az arcán, picit megigazítja a sminkjét és máris a régi minden. Vagyis Ludwig nem csak kívül szőke, és jelenleg Cain füle tövét vakargatja, teljesen gyanútlanul. Olyan mértékben nem veszi észre a sötét fellegeket, hogy amikor öccse megszólal, csak ártatlanul pislog nagyokat.
- Igen, cica?
Mikor azonban elcsapják a kezét, lebiggyeszti sírósan az alsó ajkát, miközben letörten szipogva pillant testvérére.
- Szipp... rendben... szippp... tesó... szipp...
Hogy ez csak műbalhé, vagy tényleg ennyire megbántódott, az már csak rutin és jó megfigyelés kérdése. Mert azért megvan ám Ludwig jól kidolgozott taktikája a hisztire. Először is próbál kék szemeivel nagyon szépen nézni, nagyon nagyokat pislogva, alsó ajkát lebiggyesztve. Aztán szépen felváltva szipog, hüppög, néha még nyüszíkel is, de végső esetben beveti természetesen a krokodilkönnyeket is. Többnyire ez beválik, ugyanis igen hitelesen tudja előadni magát, van úgy, hogy az arca is egészen kipirul a műsírás közben. Szóval az ember vagy hihetetlenül aranyosnak, vagy hihetetlenül visszataszítónak találja, de mindenképpen nagy hatást tud kelteni ezzel. Nagy szemekkel pislog Cainre, figyelve elnyílt ajkakkal, aztán persze hevesen bólogatni kezd. A szőke fürtök rögtön fel-le ugrándoznak a mozdulatra és az alsó ajkába harapva igyekszik eleget tenni drága kisöccse kérésére. Igazából nem tud haragudni Cainre. Sőt, ami azt illeti senkire sem tud tartósan haragudni Claudiust leszámítva. Általában azokat az embereket, akikre haragszik, mindig véletlen baleset éri furamód, amik miatt sajnos a haragtartás rövid idejű. Jahjjj, ezek a csúúúnya véletlenek! Persze attól még, hogy nem tud dühös lenni kisöccsére, attól még nagy örömmel és nagyon szívesen fogadja a kiengeszteléseit.
Előre pislog nagyokat testvérére, s hirtelenjében nem is tudja, hogy melyik taglózza le jobban: az, hogy a banya elpuhult, vagy inkább az, hogy a drága kis pöttöm holdja elmosolyodott. Végül utóbbi mellett dönt és rögtön átkarolja hevesen Cain nyakát.
- De ééééééééééééééédeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss! Imádom, amikor ilyen cukin mosolyogsz Caiiiin! Tudod milyen jól áll neked? Mit szólnál, ha egyszer kihúznánk a szemeidet, aztán egy kis rú...
Ekkorra már biztos megkapja testvére szigorú pillantását és zavartan pironkodva engedi el a nyakát, igazgatva szőke loknijait. Aztán tipegve riszál be szépen nővérük lakosztályába, nagy, tágranyílt tekintettel körbepislogva nagyokat. Közben azért nyüszögve hátrapillant Cainre, amolyan megbizonyosodásként, hogy nem hagyták magára a kígyó barlangjában. Érdeklődve lépdel aztán oda furcsa bútorokhoz, megbökdösve azokat, majd egy fura öltözéket szemlél meg, de kétségtelenül férfiméretekre lett szabva. Cain megállapítására egészen döbbenten pislog nagyokat, ajkai kis "o"-ra nyílnak, de aztán rögtön széles mosoly és felcsillanó tekintet húzódik íves arcára.
- Komolyan? De cikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bár nem tudom, hogy a banyát sajnáljam jobban, vagy azt a szerencsétlen párát, aki mazochista módon viseli el lakótársaként.
Közben beljebb lépdel, illegeti magát, és óvatosan kopogva a padlón tipeg a hálószoba ajtajához.
- BANY... izé... AKANEEEEEEEEEE! RÉMÁLMAIM DRÁGAHÖLGYEEEEEEEEEEE! IIIIIIIIIITT VAAAAAAAAAAGY? UGYE NEM BÁNOD, HA MOST BEMEGYEK A SZOBÁÁÁÁÁÁÁDBAAAAAAAAAA, ÉS FELPRÓBÁLOM A CUKI KIMONÓÓÓÓÓÓIDAAAAAAT?
Kiabálja körbe az egész lakosztályt, melyre még a holtak is felriadnának. Mivel azonban nem érkezik válasz, így kétségtelen, hogy még egy holt lélek sincs a közelben. Csillogó szemekkel pillant hátra Cainre.
- Honey! Egy örök vágyálmom teljesül!
Azzal már veti is be magát a szobába, rögtön felkutatva Akane szekrényét.
- Selymiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Jövök mááááááár, hogy egy igazi habtestre simulhassatooooooook!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   

Vissza az elejére Go down
 

Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog