Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Gerard Rowne Wayner
Karvezető - Extremus
avatar

Male Mérleg Hozzászólások : 1821
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanár
Kor : 597

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 12:19

[Erin, Akane, elájultak, mindenki]

A párocskák lassan elkezdenek táncolni, Gerardnak azonban ehhez most se partnere, se kedve sincsen. Warenia távol van az iskolától, mondhatni, hogy már megint, vagy éppen még mindig, azonban örökre nem láncolhatja le kedvesét, hiszen ha mennie kell, mert dolga van, akkor azt így kell elfogadnia. Reméli, azért lassan megoldódnak szeretett tündéje körül is a gondok, és újra teljes életet tudnak majd élni. Bár, lehet, hogy ez sosem fog bekövetkezni, hiszen bár Gerard múltja már ismert tény a szerelem tárgyának szemében, de egyszerűen nem bírja ki azt a férfi, hogy valami újdonságot ne találjon ki, amit elvár, hogy megbocsássanak neki. De persze erőteljesen küzd ezért, hogy ez ne így legyen, de a múltat nem tudja kitörölni, és a múltban kialakult szokások ilyen mély gyökeret eresztettek, hogy nehéz kitépni a helyükről.
Éppen ez történik most is. Lényegében fogalma sincs, hogy milyen következményekkel járhat az, ha ezt az újságos történetet most eljátssza a lánnyal. Neki fogalma sincs arról, hogy milyen sötét mágiák várnak arra, hogy egy indítékot szolgáltasson valaki, vagy valami, ahhoz, hogy előtörjenek. Amit ő csak egy viccnek vesz – mert igen, a férfi szemszögéből ez csak annyi -, az egy véresen komoly dolog, de ezt lényegében fel sem fogja, lehet szimplán csak azért, mert nem akar neki nagy jelentőséget tulajdonítani. A problémák elől a legegyszerűbb menekülni, és most ezt az elvet gyakorolja.
A vázás vitára nemes egyszerűséggel nem reagál, meg az egyéb megjegyzésekre sem, sokkalta érdekesebbnek tartja azt, ahogy a lány elkezdi olvasni a cikket, és most az először talán, de érzelmek ülnek ki az arcára. Az elszorított fájdalom feltépett sebei mutatkoznak mindenhol, az egész meggyötört, és megalázott testen, és már-már úgy tűnik, semmi egyéb nem fog itt bekövetkezni, csak valami ordítás, de a lány próbálja az érzelmi válságot egy néma csenddel kompenzálni, melyből rejtett erők törnek a felszínre. A következő pillanatban az igazgató már csak annyit lát, hogy mindenhol ájulnak elfele a diákok, de hogy milyen okból, azt sejteni sem sejti. Olvasott már a nekromantákról, hiszen jobb tisztában lenni a test szakértőivel, de nem mondja azt, hogy a lány az lenne, hiszen ez ugyanúgy lehet egy rendes, mágikus reakció is.
Vagy netán valami olyasmi, mint amilyet a még ki nem forrott máguspalánták a varázslóképességük bemutatkozására alkalmaznak, spontán, teljes előjel nélkül.
- Eszednél vagy, Corwell? Azonnal állítsd le magad – jelenti ki határozottan, de mivel erre semmi reakciót nem kap, elhúzott szájjal vonja ki a pálcáját az öltönyzakó belső zsebéből, majd az elájult diákokat elkezdi egy-egy egyszerűbb gyógyító varázslattal ápolni, mire azok felkelnek a hirtelen jött eszméletvesztésből. Amint mindenkivel végzett, és megpillantja Akane kezében a whiskys üveget, odasétál, és kikapja azt a kezéből, majd lehelyezi az asztalra.
- Már csak az hiányzik, hogy ezután még alkoholt is fogyasszon. Nem érdekel, hogy milyen rokoni kapcsolat van köztetek, most azonnal velem jön a leányzó – fejezi be Gerard ingerülten, a vicc ezek szerint vagy süket fülekre talált, vagy nem volt elég poénos, netalántán túl lett reagálva. Az biztos, hogyha minden igaz, egy normális ember a poénra nevetéssel reagál, persze ha nem faviccről van szó, de olyat még nem látott, amely ekkora érzelmi hullámtörést okozott volna. Megragadja a Corwell, vagy inkább már Jezebel-lány kezét, majd elkezd masírozni vele a tömeg között, és kilép az ajtón, egyenesen a folyosóra. Nagyon reméli, hogy Akane nem jön utánuk, most nincs kedve vele veszekedni egy sort, hogy tűnjön vissza azonnal a lakosztályába. Megtehetné, de kisebb problémája is nagyobb ennél.
- Mégis mi a fene volt ez, ha? – vonja felelősségre azonnal az extremusost, tekintetén még mindig látszik, hogy feszeng, ideges. – Elhiszem, hogy nem kellemes érzés apádat újra a címlapokon látni, de mégis mi a fenéért kellett ezt így lereagálni?

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 14:12

Hosszú időbe tellett, mire elszánta magát, és nekikezdett felöltözni. Annyira nincs kedve ehhez az egészhez most, de hát mégiscsak meg kell kezdenie az évet Krisztynek is. Vissza kell rázódni a mindennapokba. Így tahát nekikezdett a ruhával bíbelődni. Na igen, ha valakinek nincs kedve valamihez nehezebben is halad, mint kellene. Bele is gabalyoddik rendesen a hatalmas karikákba, amik a ruhájának valamiféle formát adnak. Ebből következik az is, hogy bizony a köszöntő beszédről, a csarnokbeli eseményekről lemaradt, de rendesen.
Szerencsére ismeri a járást az alagsorban, na meg a zene is vonzza füleit, így arrafelé indul. Az ajtóben megállva rájön, hogy szerencsés választás volt az egész arcát eltakaró maszk, így nem látszik a döbbenete, ahogy végignézi amint Erint az igazgató kirángatja a szobából.
~Ugyan mit csinálhatott?~
Belép, magukra hagyva a folyosón őket, körbetekintve méginkább megrökönyödik, s csak kis vártatva tud beljebb sétálni. De kihez menjen oda? Akin rajta van az álarc nem ismeri fel, akin pedig nincs azok közül sem lát olyat, akit még ismer is annyira, hogy zavarja is őket zakkant kérdéseivel, miszeinrt mi is történt itt, hogy ennyi ember lát kába fejjel, vagy éppen az ájulásból magához térni. Különösen, ha ők sintsennek jól még egészen. Nem is megy oda senkihez, inkább csak úgy behúzódik az egyik sarokba, és hallgatja a nem éppen az ő ízlése szerint játszó zenekart. Na igen, nem egyformák az emberek, szerencsére.


[ Köszönöm a segítséget:)]


A hozzászólást Krisztyne Blackcat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 04 2009, 16:01-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 15:24

[többiek, Kali, Krisztyne]

Nem is tudta pontosan megmondani, mennyi ideig érezte a kellemetlen, fullasztó érzést.

Amíg tombolt a cigis csajból az irányíthatatlan, vad mágia, Aram - ahhoz, hogy eszméleténél maradjon - kénytelen volt a meditálás egy fajta állapotába süllyedni. Emiatt, csak tompán érzékelte azt, amikor végre elmúlt a rosszulléte, így lemaradt arról, amikor a cigis csajt kirángatva eltűnt az igazgató a helyiségből. Fejét térdeiről fölemelve pislogott egy párat, hogy tisztuljon ki a látása. Szerencsére, már a fejfájása is múlandóban volt, így megkísérelt feltámaszkodni. Maszkja persze nem volt a fején (és ennek most kétszeresen is örült), hanem az asztalon pihent, ahová letette még korábban, az incidens előtt.

Amikor egy kicsit körülményesen, de felállt, akkor nézett szét a többnyire zilált társaságon. Mindenki ott volt, akire visszaemlékezett, kivéve a Cigist meg az igazgatót. Egy kis kérdezősködés után kiderítette, hogy végül az igazgató vetett véget az incidensnek, majd kicibálva magával Erint (mint kiderült Aram számára, ez volt az igazi neve Cigisnek) nem túl vidáman távozott.

Mindenesetre, szépen lassan az élet kezdett visszaköltözni a társaságba.

Amikor már-már teljesen elmúlott volna a fejfájása, és az asztalnak dőlve, jólesve kortyolgatott egy pohár hideg narancsnektárt, „a mágusvilág leghíresebb zenekarának” tagjai ismét belecsaptak a húrok közé, ezzel folytatva az őrült buli-hangulatot. Aram égnek emelte szemeit, és intett Kalinak, hogy elindul a terem legtávolabbi sarka felé. Lehetőleg minél távolabb akart lenni a zajtól. Ahogy célba vette a sarkat, észrevette hogy az már foglalt.

~Nem csodálkozom azon, hogy akadnak még olyanok rajtam és Kalin kívül is, akik nem igazán rajonganak az efféle zenékért~ gondolta magában, de azért is megközelítette a sarkat, mivel az tűnt a legcsendesebbnek. Amint odaérve alig észrevehetően végignézett a maszkos lányon, megállapította, hogy ugyanolyan giccses az ő ruhája is, mint a sajátjáé, annyi különbséggel, hogy legalább a saját ruhája tiszta fekete volt, nem valami fehér-rózsaszín keverés.

Ő egyre inkább utálta ezt a napot, és már alig várta, hogy véget érjen a buli. Elég sajnálatos, gondolta, de Kalival történt eset után hamar megtanulta, hogy jobb, ha elfelejti a Torneransról alkotott intuitív képzelgéseit. Így sokkal könnyebb lesz csak úgy elfogadni az embereket, és az itteni hangulatot.

Amikor odaért a lány mellé, kedvesen megszólalt:

- Szia! Remélem nem bánod, hogy megzavarom magánszférádat – mosolyog fáradtan a lányra.
Miután reményei szerint nem kap elutasító választ, a lány mellett neki támasztja hátát a falnak, és hosszan felsóhajt.
- És hogy tetszett eddig a buli? – kérdezte csevegő stílusban, egy kicsit ironikus hangnemben, hiszen valami olyasmi kezdetű válaszra számított, mint a „jaj, ne is kérdezd!” vagy „na ne röhögtess már...”. Egy kicsit persze meg kellett emelje a hangját, mivel a "bulis hangulat" valahol már ismét a korábbi decibel körül mozgott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 15:33

*Természetesen megint lekésett mindent. Egy évnyitó miatt hajlandóztasson időben felkelni? Micsoda luxus is lenne...s természetesen az is, ha jelmezben érkezett volna. Így is álarcot húz tulajdon arcára, minek bajlódjon nyírogatással, festegetéssel, minek bajlódjon egyáltalán bármivel? Különben is, csak enni jött le. Ha már van zene- ami szerinte roppant idegesítő, lennie kell kajaözönnek is valamerre. Kikerülgeti az ájult embereket, magában jót derül a dolgon,
biztos mindenki a zenétől puszult ki, cunami hatása van a hangoknak. Lassan meg kéne már kérdeznie valakit, merre van a zeneterem...mindenesetre most nem teszi, kerülgetve lépdel az emberkék között, biccent egy-egy tanárszerű alaknak, bár egyiket sem ismeri, sőt a jelenlevők közül senkit. Kimondottan örül eme mesés ténynek, ha megpillantaná Irethet vagy Kathleent azonnal fordulna ki. Nem halad sokáig előre a "tömegben" lehuppan a legközelebbi székre, a legközelebbi ételes asztal mellé. Arcán örökösen gőgös, halálosan unott kifejezésével rákönyököl az asztallapra, s óvatosan, de biztos kézzel csenni kezdi a közelében fellelhető bárminemű evésre alkalmas dolgot. Reményei szerint úgysem fog törődni vele senki, mindjárt vége lesz ennek az egésznek, teleeszi magát és távozhat vissza aludni. Sőt, azt sem bánná, ha elkábítanák. Akkor itt aludna, s végül is teljesen mindegy, hogy hol teszi. Úgyis kezd elálmosodni a zene hatására. Olyan unottan eszik egyébként, hogy szinte megalszik szájában az étel, s csak még unottabb arcot vág, ahogy ránéz egy-egy emberre. Évnyitó, zene, felhajtás...nagyon nem illik a képbe, mint egy anti- party arc. Anti party képpel, s azt is hamar megunja, hogy egyáltalán ránézzen valakire. Inkább az asztalra szemtelenkedő legyet veszi szemügyre, miközben az elhappolt falatok egyenként legurulnak telhetetlen nyelőcsövén. Bal kezével, melyben éppen nincsen semmi egy pohár víz után nyúl, figyeli jobb keze felé kíváncsiskodó legyet. Vajon feltűnő lenne, ha levágná egy csirkecombbal? Körülnéz, az igazgató valami csajszerűvel, meg a wiskyssel idegeskedik, a közelben egy álarcos lány trónol. Talán nem figyel senki és eljátszhassa a kőbunkó ősember legyet csapkod a csirkével című egyfelvonásos monodrámát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lariya Vinidé
Diák - Pilluamuleto
avatar

Jelige : X. A Szerencsekerék
Hozzászólások : 11
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 16:17

[Amelie]

*Eltöprengve nézi Amelie-t, mintha ő maga sem tudná kire bízta a csomagjait, aztán csak beugrik neki.* - Azt hiszem egy kedvesnek tűnő öregúrnak, azt mondta egyenesen idehozzák a cuccaim, csak adjam oda. Aztán megkérdezték, van-e felnőtt kísérőm, vagy egy egy kis apróm. Persze egyik sem volt... *Mutatóujját a lebiggyesztett ajkán pihenteti, mintha nagyon gondolkodna, hogy hol itt a probléma, aztán mivel Amelie odébb tolja, már nincs sok esélye javítani - vagy épp rontani - Heather állapotán, de Erin energiaszívását ő is érzékeli. Megszédül, ami a többieket látva nem egyedi eset, de semmi több. Amelie időben eltolta, pedig Lariya igazán készségesen szenvedett volna. Hát, nem ilyen programot képzelt el, de hát ez jutott. Azt nem tudja kinek a közelsége okozta a furcsa szédülést, ő mindent a puncsra fog inkább.* - Tudtam én, hogy a punccsal van a gond. Nekem is mindig megfájdul tőle a fejem, hacsak ránézek, már akkor is. *Hát hiába, ő már csak ilyen. Nem feltétlenül akarja ismerni egy egy dolog hátterét, vagy ha eleve nem is ismerheti, akkor kitalál egy saját verziót.
Vajszínű haját az ujjai köré csavargatja, mikor a kiválasztott lapot pillantja meg. Felfordítja, de amint meglátja rajta a Csipkerózsika rajzot - merthogy neki mesékkel kapcsolatos tarotja van - le is rakja gyorsan, mintha félne a kártyától. Keze elé teszi a száját és megcsóválja a fejét.* - XIII. A Halál. *Sziszegi maga elé, és elképedve nézi a kártyát, mintha próbálna kiolvasni belőle valamit. Minél jobban koncentrál a kártyára, annál inkább megijed, majdnem felsikolt, de jól tudja, hogy úgysem jönne ki hang a torkán. Megköszörüli azt, és elhaló hangon hívja magához Amelie-t.* - Amelie... *Várva, hogy a lány közelebb kerüljön hozzá, leteszi a második lapot, hátha az semlegesíteni tudja az első lap jelentését. De nem, az önmagában is rémisztő jelenkép mellé társul a múlt egy nem épp kellemes jóslata, a Jancsi és Juliska kártya.* - VI. A Szeretők. *Jelenti ki maga elé sziszegve, ismételten, és szemeiben a rémület egyértelműsége válik dominánssá. Ismételten megcsóválja a fejté, remélve hogy gondolatait elhagyja, elveszti és minden olyan lesz mint pár órája, de nem, nem képes a felejtésre. Talán csak egy ostoba véletlen az egész, talán teljesen komoly a jóslat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 16:30

[Aram]

Na nem sokááig élvezhette Kriszty a magányt, pedig azt gondolta, hogy az a sarok megfelelő lesz a buli átvészelésére. Valószínűleg túlságosan színes a ruhája, vagy esetleg a babarózsaszínbe hajló jelmez gyerekesként fest. Na mindegy, elküldeni ugyebár nem fogja azt a fiút, hogy nézne már az ki. Mármint tőle.... Hisz azért jómodora van neki is.
- Nem, nem bánom.
Elmosolyodik ugyan, de ez nem látszik az álarc mögött. Bár annak valamelyest örül, hogy az arcáról most nem lehet leolvasni, hogy ez a mosoly csak olyan kedveskedés, nem igazán őszinte.
- A buli? Lényegében nem sokat tudok mondani róla, mert most estem be az ajtón. A zene nem igazán az én világom.
~Majdnem szó szerint, ugyanis meglepett a kinti incidens egy kicsit meglepett.~
A fene megeszi ezt a karikás göncöt, nem tud leülni benne, pedig legszívesebben azt tenné most. Próbál valami lazább pózt felvenni, neki akar dőlni ő is a falnak, hogy legalább háta meg legyen támasztva, de ezzel csak azt éri el, hogy ruhája eleje felemeledik, a karikáknak köszönhetően. Gyorsan visszaegyenesedik, kisebb zavarral hangjában.
-Ajj, nekem ehhez most nem sok kedvem van....
Lényegében inkább magának mondja, mintsem a srácnak, de hát nem fog meghátrálni, most nem. Az évzáróról is hamarabb lelépett, most nem fogja megtenni. Kibírja akkor is, ha nincs oda ezekért az eseményekért.
A fiút még nem ismeri, de most nem is igazán akarja felfedni kilétét, így nem is kérdez rá kihez is van szerencséje. Majd kiderül később úgy is, hogy ki is ő.
- Elmondod, hogy mi történt itt? Az igazgató nagyon pipa volt Erinre.
Szemében kíváncsi fény csillan meg, ahogy ránéz Aramra, s várja, hogy tájékoztassa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Sheldon
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Szűz Jelige : Manhattan szívének aranytorkú pacsirtája
Hozzászólások : 223
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 17:19

Hirtelen ébred fel, mintha most sikerült volna felúsznia egy mély tóból, ahol még valami vissza is tartotta. Nagy kortyokban nyeli a levegőt, szemei tányérnagyságúra nyílnak, miközben szemléli a köré gyülekező embereket.
Talán fel sem fogja, hogy mi történik vele, mert nem mozdul egy ideig. Aztán szépen lassan a kezeivel kissé feltornázza magát, majd fel is ül, és zavartan néz körbe, majd le a ruhájára.
- Foltos lett - jelenti ki kicsit idegesítően magas hangon, amint a sötét pöttyöket szemléli a ruháján. - Ezek szerint tényleg gumibogyószörp volt? - néz Kalira és Amelie-re, miközben ingatagon lábra áll. - A mesében a macik nem fulladoztak tőle - görbül le a szája, és még szipog is hozzá párat.
Aztán Amelie-t kezdi fixírozni, nem igazán kedveli a lányt, bár annak szemeiben mintha aggodalom csillanna. De hát hogyan bízhatna meg valakiben, aki nem hiszi, hogy a fák is szoktak aludni, és nem szabad felkelteni őket és igenis szeretik az altató dalokat? Meg minden más dalt, ami szép.
Zavartan babrálni kezdi a ruháját, miközben egy felettébb dühös igazgató és egy lány viharzik el mellette.
- Én rontottam el a kedvüket, biztosan - néz utánuk. - Biztosan az ő ruhájuk is piszkos, foltos lett - nyöszörgi, miközben visszanyeli könnyeit.
- Én inkább most visszamegyek a szobámba - motyogja az orra alatt, és többet ügyet sem vetve a többiekre lassan kisétál az ajtón.
Fejében persze rögtön különböző gondolatok kavarognak, és a sötét folyosón végig battyogva sorolni kezdi őket.
- Lehet, hogy így akarták, hogy elmenjek a buliról. Biztosan volt valami abban az áfonyalében... Vagy az is lehet, hogy a fojtogató sisere környékezett meg, igen, talán ez lehet a magyarázat, nem lehet, hogy megtámadtak, biztosan nem... - motyogó hangját pedig lassan elnyeli az éjszaka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 17:39

[Edward:
* A csarnokból nehezen vonszolja le magát az alagsorba. Elteng-leng a habcsókra emlékezteteő hófehér első bálozó szerelésben, de nagyon kellemetlenül érzi magát, hiszen senkit se ismer fel. Ez persze az álarcok miatt van. Rajta is van egy méretes példány, amit már lassan meg is kedvel hiszen hála neki senki se ismerheti fel. Maximum csak a vörös hajáról ami lágyan hullik a vállára, vagy a kifinomult francia modoráról, pedig azt még nem is kellett használja. Az egyeseknek idegtépő zene számára teljesen közömbös, nem úgy mint az asztalokon díszelgő finomabbnál, finomabb fogások. Elevickél hát tripla szélesen az asztalokhoz és megpróbálja kiválasztani a legszimpatikusabb falatokat. Már enne is a farsangi fánkból mikor eszébe jut, hogy álarc van rajta és nem veheti le. Így durcásan és éhesen teszi vissza a tálat az eredeti helyére. Nagyot sóhajt és ölbe tett kézzel vár. Vár a megfelelő pillanbatra hogy eltűnjön és felszívódjon egy rakásnyi édességgel egy elrelytett zugban. De ő most nem egyedül van. Sőt! A közelében épp nagyban lakmározik valaki. Szemesarkából figyeli a mozdulatokat, amelyekkel a tápláló ételt az illető a szájához rakja majd azok egy harapásra eltűnnek. Ekkor már nem bírja tovább.* ~ Ha én nem ehetek más miért ehet?~ * Elhatározza hogy beszédre bírja az illetőt, így valószínüleg beszélgetés közben legalább nem fog enni a srác. Kicsit kitekert gondolat, de legalább Vivien leköti magát valamivel.*
- Szia! Hogy szórakozol? Tetszik a buli? * Nem óhajt bemutatkozni, mert nem szeretné ha felismernék. Ha azt szeretné akkor már réges rég levette volna az álarcát.*
Vissza az elejére Go down
VendégTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 17:44

*Eddig sikertelen kutakodásai után már csak a haját tudná tépni. De ad egy, nem teheti mert a kalap rajta van, ad kettő nem akar korán kopaszodni. Bár az igazat megvallva látott puncsot is, amiben szintúgy van alkohol, de számára az kevés, és a puncsot csak tortaszelet formájában kedveli. Miután majdnem magára zúdított egy szekrényt úgy határozott, hogy egy pillanatra leáll a kereséssel, és meglátogatja az asztalokat. Éhgyomorra úgy sem érdemes inni, mert csak nagyobbat üt.*

[ Daeron ]

*Kalapját leveszi a fejéről, és feltolja a fejtetőjére, amire aztán visszahelyezi a kalapját. Az ételeket fixírozza, és közben végig simít az arcélén. Hát igen kimondottan nagy döntést kell hoznia, hogy mit is egyen. Aztán pár pogácsát szed ki a tálból. Neki dől az asztalnak, és a megjelent társaságot figyeli, amikor kiszúrja Daeront.*
~Próba, szerencse.~
*Mondja magába, amikor a pogácsa maradékát tünteti el. A fiú mellé sétál, aztán megkocogtatja a vállát.*
-Bocs a zavarásért, de kellene egy kis segítség.
*Ha a fiú felé figyel, akkor folytatja tovább, ha elmegy, akkor ez van.*
-Szóval mivel a te karvezető helyettesed lakosztályában vagyunk, biztosan jobban tudod, hogy hol rejtegeti a...
*Elkezdi keresgélni a szavakat. Végül aztán csak kibök valamit, ezzel tovább folytatva a mondandóját.*
-Röviden a tradicionális japán szeszes italait?
*Szépen körülírva kiböki a lényeget. Csak mert még sem mondhatja azt, hogy "Hé haver, hol a szaké!?". Nem, az nem az ő stílusa lenne. Inkább megmutatja azt, hogy mekkora szókincse van, és, hogy milyen szépen ki tudja fejteni a mondanivalóját. Közben érdeklődve néz az extremusos fiúra, hátha ő többet tud valamennyivel, mint szerénysége.*
Vissza az elejére Go down
Amelie Clarkson
Diák - Pugnax
avatar

Female Halak Jelige : Leterézanyuzott álmodozó - Keleti boszorkány
Hozzászólások : 1449
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 17:51

A füle egyre jobban sípol, és ha nem történik valami, akkor ő bizony szépen lassan pánikolni kezd. Túl fiatal ahhoz, hogy megfulladjon. A hangok nem igazán jutnak el hozzá, színes pöttyök ugrálnak a szeme előtt. Sokáig már nem fogja bírni a guggolást sem.
Egy lány guggol le mellé, és nézi aggódva Heathert, de a lány meg sem mozdul. Aztán egyetlen egy szó, de az szinte harsanva jut el hozzá
~ Corwell.... ~
Aztán jön a gyógyítóvarázs, és ő végre kap levegőt, nem érzi úgy, hogy leszakadnának a végtagjai és örömmel konstatálja, hogy bizony tervezgetheti tovább a jövőjét, mert még nem fog meghalni.
Heather szavait meghallva megforgatja a szemeit, és nem tudja, hogy a fura kijelentései vagy az előbbi fuldoklás és szédülés volt fájdalmasabb.
- A lényeg, hogy élsz - mormogja az orra alatt, miközben a professzor mellettük elcincálja Corwellt. - Ha valami gond van, akkor azt biztosan az ő számlájára kell írni - ráncolja össze a homlokát, majd a távozó Heather után intve szemeivel megkeresi Lariyát, nem igazán emlékszik, hová vitte el, majd lassan visszasétál hozzá, és leereszkedik az egyik székre.
- Olyan fáradtság tört rám - motyogja a lánynak, és szinte egy hajtásra megissza az incidens előtt kitöltött gyümölcslevét. - Ez most jól esett - sóhajt nagyot.
A puncsos megállapítás hallatán kis nevetés hagyja el ajkait.
- Azt hiszem, hogy itt valami más történt, hiszen mi sem ittunk puncsot - mutat rá a tényre, de hogy mi, azt ő maga sem tudja, hiszen soha sem találkozott még hasonló jelenséggel. Majd újra figyelni kezd a lányra, és pár nagyobb levegő után beszélni kezd.
- Van egy olyan érzésem, hogy a holnapi napot bőrönd vadászattal fogjuk tölteni - közli a lánnyal. - Csak legyen szerencsénk, és megtaláljuk a dolgaidat. Mert abban biztos vagyok, hogy az az öreg ember nem hozza fel az iskolába a dolgaidat - néz kicsit sajnálattal a lányra. - De ne aggódj, megtaláljuk a dolgaidat - mosolyog biztatón a másikra. - Addig is szívesen kölcsönzök neked bármit, amire szükséged lehet - ajánlja fel, miközben zavartan szemlélni kezdi a tarot kártyát. Látott már tarot kártyát, de ez nem hasonlított hozzá. De a halál az halál, és az egyik kártyánál sem jó ómen. A következő kártyánál élesen veszi a levegőt, majd reszketve fújja ki azt.
- Te..., te tényleg értesz ehhez? - néz megdöbbenve a lányra, miközben enyhén reszkető kezeit finoman az ölébe ejti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 18:02

[ájuldozók, Akane]

*Úgy tűnik Gerard végre tesz az ügy érdekében valamit, legalább is végre elkezdi felébreszteni a diákokat. Ilyenkor nem szereti, hogy nem hordja mindenhova magával a pálcáját, mert akkor akár segíthetett volna a diákokon, de most már mindegy, az igazgató elintézi. Bár nem biztos, hogy a pálca sokat segített volna, hiszen azt valahogy idegennek érzi, nem tudja olyan jól alkalmazni, mint bárki más, pedig tanárként illene. Viszont olyan biztos nincs a suliban, aki csupán a mozgásával olyan jól tudna varázsolni, mint ő.
Hasznossá szeretné magát tenni, így gyorsan az asztalhoz siet, hogy töltsön az ébredezőknek egy-egy pohár narancslevet, vagy bármi olyat, amit megihatnak és nem alkoholos. Közben persze észreveszi azt is, hogy Aram int neki, így egy gyors mosollyal nyugtázza, hogy a fiú jobb társaságra lelt. Végül is, ő is csak úgy otthagyta a fiút, mikor a lány elájult. De most már az egyetlen társasága is elhagyta, borzalom. Mindegy, ő szépen végigjárja az ébredezőket is egy-egy poharat nyom a kezükbe azzal a felszólítással, hogy igyák csak meg.
Tekintetét aztán Akane-ra siklik, akinek a kezéből kiveszi a wisky-s üveget Gerard és aztán a férfi a sötét lánnyal távozik. Ez az egész jelenet fura volt, felettébb fura. Először valaki elszívja az életerőt, majd az igazgató kicibálja azt a gyanús leányzót. Azért ő sem bolond, felfogja, hogy mi is történhetett, pedig a logikai készsége soha nem volt túl fényes. Viszont őt inkább az alkohollal kínálgató tanerő zavarja. Jó, hogy nem dicsérte meg a lányt. Annyi felelőségérzet azért szorult belé is, hogy az ilyesmi az ő szemét is bántsa.
Még az imént ájult Heather felé pillant, aki már sehol sincs. Biztos távozott, pedig az ő számára is ott tartogatja a kezében a pohár gyümölcslevet. Épp, hogy felébredt máris távozik, hát ilyet. Most már mindegy, kicsit lenyugszik, megissza a pohár tartalmát, amit a kezében tart, majd határozott léptekkel megindul Akane felé, akit egyelőre látásból ismer. Lehet, hogy túlreagálja a dolgot, de valahogy nem szereti, ha a környezetében bántanak másokat. Mert ezt igenis bántalmazásnak minősíti, még ha nem is fizikai volt, hanem mágikus. Végül meg is érkezik a sötét kisugárzású tanerő elé, remélhetőleg nem próbál az igazgató után menni, mert akkor meg elállja az útját. Szóval valahogy mindenképp elé lép.*
- Meg sem próbáltad leállítani. Nem tudom, hogy ez milyen szokás itt a Torneransban, de ez nem tanárhoz méltó viselkedés. *Valóban ingerült kissé és ez ki is érződik szavaiból. Habitusa meg kifejezetten rámenős és a legkevésbé sem érdekli, hogy még a nevét sem tudja pontosan a nőnek, vagy hogy még életében nem beszélt vele. Ő egyébként is mindenkit tegez. És, hogy mi értelme van ennek a kis kitörésnek? Az ég egy adta világon semmi, csak ezt szükségesnek érezte közölni vele. Hajlamos olyan dolgokon is felhúzni magát, amit érdekesnek mondható igazságérzete már túl soknak nyilvánít, pedig más értékrendjében az még normális. Bár kérdés, hogy most melyikük értékrendje a helyesebb.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 18:10

[Krisztyne]

*Aram mosolya kiszélesedett.*

- A vicces az, hogy nem igazán beszéltem még olyannal a mai napon, aki el lett volna ragadtatva ettől a zajtól. Bár nagyon valószínű, hogy ez ama természetes okból történik, hogy önkéntelenül is olyanok társaságát keresem, akik hasonlóan vélekednek a parti hangulatáról.

*Kíváncsian néz a lányra, akit tökéletesen fed a maszkja.*

- Mondd, ha annyira nem élvezed ezt a partit, hogy éppen ezt a helyet választottad ki a végigüléséhez, miért nem veszed le a maszkod? Hiszen már úgysincsen semmilyen bál-hangulata ennek az egésznek. Arról már, sajnos, lekéstél.

*Majd hirtelen eszébe jutott, hogy még be sem mutatkozott.*

- Bocsánatodat kérem, én Aram Avadakian vagyok, a Pilluamuleto kar egyik új diákja *Továbbra is kíváncsian nézi a lányt.* Te is új vagy, vagy teljesen más okból vagy kénytelen unatkozni?

*A lány felfedezhetett egy kis modorosságot a hangvételében, de ez csak kizárólag azért volt, mert aki tanította neki az angol nyelvet, annak megparancsolták, hogy direkt ezt a fajta nyelvhasználatot tanítsa meg a fiúnak. Egyébként a fiú majdnem anyanyelvi szinten műveli az angolt, pusztán néhány szónak a pontos hanglejtése rontja az összképet. Ezek miatt ugyanis egyből felfedezhető, hogy nem anyanyelve az angol.

Aram majdnem elnevette magát, amikor látta, hogy a lány mennyire kényelmetlenül érezi magát a ruhájában, de mivel ő sem volt egy faragatlan figura, és nagyon jól tudott uralkodni ilyen egyszerű érzelemkitöréseken, arca továbbra is komoly maradt.

Hát igen. Úgy nézett ki, nem csak ő erőszakolta magára ezt a ronda jelmezt, hanem még voltak rajta kívül is olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag nem akartak lázadásukkal feltűnést kelteni a tanárok szemében, mint ahogyan Erin tette. Persze ő tényleg egy extrém eset, viszont példának okáért most ott ül az a fiú, aki normál öltözékben unottan eszeget.*

- Egy kicsit homályos a dolog, ugyanis nem voltam teljesen magamnál *kezdett bele a mesélésbe Aram.* A lényeg az, hogy ez az Erin volt – idézőjelesen – felelős azért, hogy egy csomó diák, köztük én is, rosszul lett, és nem kapott levegőt. Egyesek el is ájultak, mint például az a lány ott, aki éppen most siet el * mutat egy kicsit komorabban Heather Barton távozó alakjára.* Minden bizonnyal ösztönös mágiája tört ki belőle, amint meglátta az a valamit az újságban. Az tényleges okát viszont nem tudom, mivel nem is ismerem őt... te viszont minden bizonnyal igen. *csillan fel a szeme egy kicsit* Szerinted mit láthatott, amire így reagált? *néz rá a lányra érdeklődően.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 18:53

[Gerard]

*Milyen furcsa. Nem sokat változott az évek folyamán. Lefogyott ugyan, a fekete hajat tarkórésznél már a tél dere színezi. Az arca kicsit beesettebb, ennek ellenére mégis fess férfi látszatát nyújtja. Mennyire imádta mikor még kicsi volt. Rajongott érte és felnézett rá, bármit megtett volna érte. Az a magabiztos mosoly, aminek nyomán apró gödröcske képződik, bizalomgerjesztő kisugárzást adva alakjának. De már nem kisgyerek látja ebben a derűs mosolyban és tekintetben a beteges hajlamokat, hogy ez az ember nem normális. Talán soha nem is volt az.
Apró, pici gombóccá zsugorodik össze a gyomra, és hányinger vesz rajta erőt, és mintha csak újra érezné azt az elviselhetetlen, feszítő érzést az alhas tájékán. Majdhogynem ismét látja maga előtt a hatalmas kétszárnyú tölgyfaajtót, ami minden alkalommal nyikorogva engedett neki utat. Az apja mindig mondta, hogy legközelebb majd megolajozza, de ez sosem történt meg. Már nem is fog, hiszen az a ház leégett. Odalett minden. A vörös szőnyeg a folyosón, a gúnyosan mosolygó ősök képe a falakon, a méregdrága falikárpitok, a kétszárnyú ajtó, és az a gyűlölt iroda a puccos csillárral, az értékes műgyűjteménnyel, a barna bőrkanapéval, ami mindig ledörzsölte a hátát mire végeztek vele. Odalett a fürdőszoba, ahol két ízben próbált véget vetni ennek az egésznek, és ahol aztán mindkétszer kudarcot vallott. De hiába égett minden el, attól az ő emlékeiben minden élénken él. A pokolba, még arra is emlékszik hány égő volt azon az átkozott csilláron, sőt arra is, hogy a szekrény jobbról negyedik fiókjának alatti fiókjában tartotta a bilincseit.
Undorító, hogy azok után képes boldog lenni, míg ő egy roncs, egy torzó, mert azt, amit ő csinál, a legnagyobb jóindulattal sem lehetne életnek nevezni, inkább önpusztítás amit tesz. Rengeteg dolog fut át a fején, és rengeteg érzelem próbálja szétfeszíteni belülről. Gyűlölet, irigység, kétségbeesés, harag, félelem. A környezetének olyan érzés lehet, mintha láthatatlan kezek szorongatnák a torkukat, és passzíroznák össze a tüdejüket. Erinnek azonban az sem tűnik fel, ami a környezetében történik, még az sem, hogy Akane whisky-t nyújt neki, hogy húzza meg. Igaz tényleg kiszáradt a torka, nyelni sem tud rendesen, mintha porzana. A szavak elröppennek a füle mellett, mintha ki sem mondták volna őket.
Ez az .. ember.. szabad? Végül is számíthatott volna rá, hogy előbb vagy utóbb kiengedik, de mégis.. ilyen hirtelen. Csak úgy.
Egyre jobban érezni azt, hogy ő a ’hullám’ központja, mivel azok érzik magukat leginkább rosszul akik közel vannak hozzá. Ott mintha sűrűbb lenne a levegő, és nyomott, pállott, mint amilyen a rég fel nem nyitott kriptákban szokott lenni, szinte érezni az elmúlás szelét, de mégsem. Ennek nincs szaga, tényleges légmozgás sem történik.
Valaki erősen megragadja a karját, és kifelé ráncigálja, de miért? Meglepő gyűlölettel, és dühvel pillant fel végül Gerardra a folyosón, bár mégis érezni, hogy ez a tekintet most leginkább nem neki szól, a lány még mindig máshol jár gondolatban. Az ingerült kérdésre úgy tűnik, mintha kicsit sikerülne kiverekedni magát az emlékek béklyójából, pillantása azonban továbbra sem barátságos, sokkal inkább agresszív, mintha egy rossz szóra képes lenne ráugrani Gerardra és elharapni a torkát. Nyitva hagyták a ketrec ajtaján, mi?*
- Mi mi volt?
*Kérdez vissza karcos, rekedtes hangon, aztán tekintete visszavándorol a címlapra. Az arcizmai fájdalmasan megrándulnak, és mintha tüzes vasat fogna, úgy adja vissza kapkodva Gerardnak a papírt, majdhogynem valósággal nekivágja.*
- Fogalmam sincs mire gondol, rohadtul úgy reagálok bármire ahogyan csak akarok, ’rvára nincs hozzá semmi köze!!
*Az ordítását valószínűleg még bent is hallani a teremben, Erin mély hangja nem sikítozásra termett, viszont ordítani nagyon tud, főleg ilyen idegállapotban. Még jó is, hogy nem maradt tovább benn a teremben, mivel a vadmágia csak még inkább elszabadul, elvégre a lány hogyan fékezzen meg valamit amiről még csak nem is tud? Jezebel jót röhögne most rajta.
A mellkasa szaporán emelkedik és süllyed, és.. remeg? Ha belegondol az ember, akkor az indulatos és ingerült ordításból kiérződött olyasvalami is ami máskor sohasem. A félelem. Évek óta újra először érzi ezt a kellemetlen, fojtogató érzést, amit félelemnek neveznek, és ettől csak még dühösebb lesz. Kezét hol ökölbe szorítja, hol kilazítja, aztán kapkodó mozdulatokkal keresi a cigarettásdobozt a zsebében, amit végül is megtalál, de már nem képes olyan elegánsan kivenni azt a szálat, mint máskor. Kelletlenkedő mozdulatokkal kaparja ki, és nem érdekli, hogy Gerard előtt teszi, sőt, még oda is dobja a férfinek, hogy szívjon egy szállal ő sem tűnik túl nyugodtnak. Márpedig Erin most meg akar nyugodni mindenekelőtt, nem rúgathatja ki magát pont most, hogy ez az egyetlen biztonságosnak mondható hely számára. Sietve gyújt rá, és mélyen letüdőzi a füstöt, de nem használ egyelőre.*
- Ide fog jönni. Le fogja szarni a távoltartási parancsot, el akar majd vinni innen és minden úgy fog menni, mint anno.
*Ha Gerard elfogadja a cigit, akkor az öngyújtót is utánaküldi, miközben újabb adag nikotint juttat a szervezetébe. Először néz Gerard szemébe, de tekintete most egyszerre határozott, mégis valahol kétségbeesett.*
- Nem engedheti meg, hallja? Mert én megölném őt. Képes lennék megtenni, és .. elégedett lennék, sőt, rohadtul élvezném, hallja? Élvezném a fenébe is.
*Borzasztóan zaklatott, egy ízben majdnem el is ejti a cigarettát, de még idejében sikerül normálisan ráfognia. Ettől függetlenül nagyon is magabiztosnak tűnnek a szavai, most, ahogy így mondja, az ember tényleg elhiszi: meg tudná tenni, és örömét lelné benne, hogy életének, és.. testének megrontóját a túlvilágra küldhetné.*
- Nem érdekelné, hogy új gyámom van, képes lenne elvinni.. Maga nem tudja milyen, látszólag kedves, bárkit az ujja köré tud csavarni, elhiteti, hogy milyen arc, de amikor nincs ott senki más.. mikor nincs közönség, aki lássa..
*Újabb erősebb hullám indul meg, még jó, hogy Gerard van itt egyedül, rá meg nincs olyan drasztikus hatással, mint másokra, így viszont Erinnek fel sem tűnik, ugyanúgy, ahogy eddig sem vette észre, a gondolatait túlságosan más dolgok töltik ki.*
- Ne engedje ide, kérem.
*Jelen pillanatban a félelmen kívül egy másik érzés is megtelepszik benne, ami ha lehet még jobban zavarja, az pedig a tehetetlenség. A kérem szót sem gyakran használja, de még ebben az állapotban is képes úgy kérni, hogy nem alázkodik meg, lehet, hogy zaklatott, és rémült, igen rémült, de nem fog szánalmasan nyüszítve a sarokba bújni, nem, azt csak régen csinálta, és régen sem ment vele semmire. Ha kell, akkor tényleg saját maga fogja letudni ezt az egészet, akárhogyan is csinálja. Mindenesetre az biztos, hogy nem fog fejet hajtani senkinek, se Gerardnak, se az apjának, senkinek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 19:08

[Aram]

Figyelmes hallgatóságnak bizonyul ez a kékség... Szó nélkül leskelődik ki az álarca mögül, mint akinek valami rossz szándéka van, pedig nem. Nem is olyan lány ő, akinek bármi efféle gondolata is lehetne. Csak ez a helyzet előnyére válik. Nem kell saját tudásához folyamodnia, hogy elrejtőzzön a világ elől. Bár még mindíg megtehetné, hisz senki nem venné észre, ha a maszk mögött egyszerűen elváltoznának vonásai, h valaki más arcát vonná fel a műanyag arckép helyébe. De nem, nem teszi, most. De lassan leveszi az álarcot, és egy kedves, mosolygós lány arca bukkan elő rejtekéből. Sőtétkék szemekkel néz a fiúra, s hajának kékjébe pár rózsaszín fúrtöt előidézve biccent egyet Aramra.
- Krisztyne Blackcat... szintén pillus.
Kezét a fiú felé nyújtja, s miután kezet ráz vele még hozzátesz pár dolgot.
Nem unatkozok én, csak nem igazán szeretem az efféle rendezvényeket. Ez okból lényegében nem bánom, hogy már nem vagyok prefi, mert így hamarabb le lehet lépni. Viszont ha az lennék most is, akkor tudtam volna, hogy te is a mi karunkból vagy.
Kicsit elhúzza a száját, megrántja a vállát, jelezvén, hogy ez van, ezt kell szeretni.
- Egyébként én másodéves vagyok már. Meg kellett volna szoknom ezt a nyüzsgést, de szerintem sosem fog sikerülni.
Nem is fedezi fel, hogy a fiú egy csöppet töri az angolt, hisz az iskolába járnak jópáran, akiknek szavain egy ideig még érezhető, hogy nem anyanyelvük az angol. Hallgatja beszámolóját Erin újabb ügyeskedéséről, s egy cseppet sem lepi meg az elhangzott beszámoló.
- Sajnálom, de csalódást kell okoznom neked...nem ismerem Erint annyira, hogy tudjam mi zaklatta fel. Tudom, hogy fura lány, rideg, sötét.... de én azt hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy ennek a hátterében valami komoly dolog van. Nem lehet az, hogy valaki ilyennek szülessen, ilyen gonosznak. Legbelül valami jónak benne is kell lenni.
Naív vagy sem, Kriszty már csak ilyen.... Bizakodó. Mindenkiben keres egy csöppnyi jót is.
-...és te, te miért maradsz, ha nem érzed jól magad itt? Mondjuk be kell illeszkedni valahogy....
Elgondolkodik azon, hogy ez vajon neki fog-e sikerülni valaha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 20:09

[CSöppet Kali, Akane, és Ed]

Látom, persze, hogy látom a folyosón lévő párocskát, de semmi közöm az eseményekhez, így gyors slisszanással bemegyek a szobába, szinte észrevétlenül. Persze, azt nem is tudom, hogy miért vannak kint, s mi történik. Egyáltalán mi történt idebent. Csak ahogy közelebb lépek csizmám sarkának kopogásának kíséretében a nemrégen megismert tanárnőhöz, s látom, hogy szemei szinte szikrát szórnak Akane sensei felé. Na ebből sejtem azt, hogy valami történt itt, aminek nem kellett volna. Beugrik a kép, melyet még a folyosőn láttam, s rájövök, hogy a lány tehetett valamit. Kérdő tekintettel fordulok a két tanárnő felé, lesem hol az egyiket, hol a másikat. Szó nélkül egyenlőre. Csak mogorva biccentéssel köszöntöm őket. Nem, nem megyek oda, még a végén engem szúr le valamelyik nőszemély. Remélhetőleg nem szó szerint.
Körbelesek, s fürkészem ki is vannak jelen, na meg, hogy hogyan alakult a hangulat. Miközben fél szemmel továbbra is figyelem a két hölgyeményt, közelebb sétálok Edwardhoz. Háta mögött megállva figyelem, ahogy eszik, közben én is elveszek pár falatot. Úgy sem ettem még az iskolai kosztból egy falatot sem.
Tanyérommal leülök a fiú mellé, köszönök neki, majd hallgatagon nézelődök tovább.
Fekete ingemet sikerül leenni, s ez még bosszantóbb. Nekikezdek zsörtölődve törölgetni a ruházatomon esett foltot.
~Ez nem igaz, csak én lehetek ilyen kétbalkezes.~
Az, hogy makulátlan öltözékemen valami folt esett, talán jobban zavar annál, hogy nem ide illik, vagy hogy nemrégen itt kellemetlenségek folytak.
Most már csak aban bízok, hogy nem lesz perpatvar a két nő között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 20:55

*Ő aztán nem nagyon fogja fel mi történik körülötte, a teljes outsideritás magányában üldögél és eszik, vagyis végzi az egyetlen olyan cselekvést, melynek jelen helyzetben értelmét látja. Őt sem fogja túl sok mindenki, népszerűségi indexe mínusz húszezres skála körül mozog. Aki ránéz, arra ő nem néz vissza, szóval ez nem is csoda. Talán félnek odamenni hozzá, mert harap. S még ez is lehetséges. Hanem aztán feltűnik Owain, méghozzá mellé ül le. Ő az egyetlen ember, aki szájkosarat tudott tenni rá. Eddig legalábbis. Nem félhet a veszettségtől. Éppen befejezi a kajálást, mikor felpillant, hogy megnézze ki a szerencsétlen, aki letelepedett mellé. S lás csodát, eme mogorva arcon mosoly fut végig tanára láttán. Ilyet is csak az láthat aki elkapja a varázslatos pillanatot.*
-Tay...úgy értem professzor úr! *Kiált fel félhangosan, de az a hangos, tényleg csak fél. Eezek szerint ő is megktisztelte az évkezdő parádét. Biztos nagy kedve volt hozzá...Tekintetével követi ama pillanatot, mikor tanára leeszi magát, ámbár nem reagálja le, gyorsan visszfordul, hogy megigya a maradék vizet és rádobja az éppen ott settenkedő légyre, összenyomva azt. Minek zümmögött a közelében? Viszatérve, nem hitte volna, hogy Owain lejön, s kivártatva még azt is megjegyzi, melyre az adott pilalnatban gondol.*
-Csak nem karvezető is? *Különben a helyében nem jönne le az évkezdésre. Csak, ha karvezető lenne. Ő maga pedig ugye éhes volt. De ha nem lett volna, nem jött volna le. Igen, ezt a múltkor valahogy nem tárgyalták ki, csak magát a tárgyat. Közben vissza-visszapillant a bajlódó Owainra. Talán egy kis varázslattal könnyebben kijönne a folt, de inkább nem próbálkozik meg nyilvános segítséggel, túl sok az ember, még éghetne is akár, akkor pedig túl nagyot, úgy hogy még Owain is csak rosszabbul járna. Ahogy azonban másra is figyel önmagán kívül valami zavart észlel a levegőben. Mintha eddig kb...kómás lett volna, mert lehet az is volt, mindenestre most futólag körülnéz. A sok isnmeretlen, sok ismeretlen dolgon akadt fenn.*
-Történt itt valami? *Még is érdekli mi lehetett itt. Még akkor is, ha halvány lila gőze sincs az emberek kilétéről. Majd kitalál ő sztorikat róluk...vagy ha balhé van beszáll...Habár pocsék csapatjátékos, csinál ő újat. Bár Owain jelenlétében nem biztos. Még az alkohol fogyasztás sem. Vagy majd csempész...azt úgyis nagyon tud. Dehát minek tesznek ki italokat, ha az tilos a kiskorúaknak? Jelenleg nem is lát egyet sem. Persze az is lehet, hogy csak vak. Azt viszont hallja, hogy ordítoznak kint, szóval biztos van valami balhé. Mindegy, úgyse rá tartozik. Az egyik fiú pedig mintha Owaint nézné. Vajon mire fel?*
-A diákja? *Kérdezi könnyednek szánt hangon.*
A hozzászólást Edward Lyons összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 04 2009, 22:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Vas. Okt. 04 2009, 21:56

[Krisztyne]

*Egy pillanatig elkerekedtek a szemei, amint meglátta a leányzót, mikor az levette maszkját, és fölfedte igazi mivoltát.
Erre tényleg nem számított. Bár ezt a mai meglepetés-sorozatot már igazán megszokhatná, ugyanis a ma reggeli torna közben még azt sem gondolta volna, hogy estére az iskola egyik tanárnőjével fog tegeződve beszélgetni, vagy hogy veszélyeztetve fogja érezni magát élete első torneransos partiján. Metamorf mágust meg elég keveset látott életében, fél kezén meg tudná számolni, hogy Krisztyne-nel együtt eddig hányat ismer személyesen. Viszont nem akarta, hogy Krisztyne csodabogárnak érezze magát azáltal, hogy ő úgy megbámulta, mint egy cirkuszi elefántot – még ha csak tényleg egy pillanatig is. Nem mintha rossz látványt nyújtott volna az előtte lévő egyén, sőt...
Mindenesetre, hogy kiküszürülje a csorbát, Aram elterelő hadművelethez folyamodott*
Blackcat? * mosolyodik el szélesen * Nekem is van egy fekete macskám. Úgy hívják, Bagira. Egy mugli könyvbeli karakterről kapta a nevét, aki egy fekete párduc volt. Kis koromban az a könyv volt a kedvencem. Ha te is... pillus vagy, akkor rövidesen meg fogsz ismerkedni Bagirával. Nagyon kedves kis állat, csak egy kicsit lusta* neveti el magát.

Ő sem igazán kedvelte az Erin-féle típust, de Krisztynnel abszolút egyet értett abban, hogy mindenkiben lehet találni valami jót, és hogy senki sem eredendően gonosz, amikor megszületik. Különösebb csalódást nem okozott az sem, hogy a lány nem igazán tudott mit mondani Erinről az oly' nyilvánvaló személyiségének a leírásán kívül. Ugyanis Erinről messziről lerítt az, hogy extremusos, méghozzá a minden bizonnyal a „legszélsőségesebb” fajtából. Ugyanakkor EZÉRT az incidensért nem vonható felelősségre az extremusos lány, mint ahogyan ezt már ki is fejtette, hogy miért. Nem is fogalmazódott meg benne senki más konkrét személy, aki felelőssé tehető lett volna. Ha látta volna, Aram maximum azt a személyt tette volna felelőssé, aki az újságot a adta Erin kezébe, ámde mivel egyáltalán nem látott ilyesmit, így azt sem tudta, hogyan került a lány kezébe az újság.
Az tény viszont, hogy Aram számára továbbra is talány maradt, hogy mi volt abban az újságban, ami felhúzta a lányt.

Egy pillanatig gondolkodott, hogy mit is válaszoljon Krisztyne-nek, majd megvonta vállát.*

Tulajdonképpen nem erre számítottam, amikor először léptem át a Tornerans kapuját. De a mai nappal kezdve többé nem érdekel, hogy milyen elvárásaim voltak az iskolával kapcsolatban előzőleg... *mondta egy kicsit elrévedve, talán éppen Owain professzort figyelvén. A halvány mosoly az arcán elárulta, hogy összességében kellemesen csalódott az iskolában.* De hogy válaszoljak a kérdésedre, őszintén szólva nem tudom, mit keresek én itt ezen a helyen! *vigyorogta.* Sem a ruha, sem a zene illetve az egész hangulat nem felel meg az ízlésemnek. De ahogyan mondtad, meg kell ragadnom minden alkalmat a mielőbbi beilleszkedéshez, a saját érdekemben is, de mások érdekében is. Egy biztos azonban: következőkor nem veszek fel semmilyen olyan öltözéket, ami nem az én stílusom. Pláne nem kölcsönbe. *tette hozzá viccként, és elnevette magát.
Ám minden viccnek fel igaz, és bár Aram nem akarta magát úgy látni, hogy rendkívül gazdag lévén, viszolyogjon a kölcsönöktől, de így a tudatalattija megnyugodhatott legalább, hogy van egy ok, hogy miért ne csináljon több ilyent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 10:37

Mit nekem varázslat... mit nekem bájital...mit nekem varázsfegyver....
Nem jobb bosszankodni? Így legalább könnyedén fenntartom a mogorva külsőt. De feladom a törölgetést, bármennyire is zavar az a paca. Majd kiszedem ruhámból, ha visszamegyek a kuckómba. Tovább falatozok azokból, amiket elhoztam ide a fiú mellé, s majdnem sikerül még félre is nyelnem, mikor az kis hijján kimondja keresztnevemet. Kissé összeráncolom a homlokomat, elhúzom a számat, s szúrós szemmel nézek rá. De nem sokáig, mert ahogy lelkesedését látom megenyhül a pillantásom. Persze nem mosolygok, nem is fogok, de a fiú úgy is tudja, hogy a mufurc ábrázat nem neki szól.
- Karvezető? Nem, nem vagyok az, csak helyettes, de Montmoency professzor úgy néz ki nem tud megjelenni.
Na igen, tényleg nem sok kedvem volt feljöni a kastélyba, és nem is maradok sokáig, hisz teliholdas éjjeleket inkább töltöm odúm rejtelmében, mintsem ennyi ember között. Bár a zene nekem tetszik, s szívesen hallgatom most is, amit egyébként a diákoknak szántak. Ki tudja, talán megfefledkezek magamról és itt töltöm az egész estét. Talán még a hangulatom is javuló tendenciát fog mutatni, ha lesz kivel csevegni. Vagy nem... Elég nehéz úgy jó kedvűnek lenni, hogy a körülöttem lévő felnőttek olyannyira fel vannak paprikázva, hogy süt belőlük a harag.
- Azt én is szeretném tudni, de úgy is kiderül. Előbb vagy utóbb. Csak türelem kérdése az egész.
Morfondírozok egy kicsit ezen. Tényleg így gondolom, hisz a türelem rózsát terem. Türelemből pedig nekem talán a kelleténél is több van. Hogy nem ezt látod? Nem baj, nem kellm indíg a lásztara adni. Nem tudod még, hogy mi rejlik bennem, nem tudod mi van a szívem mélyén és egyhamar nem is biztos, hogy kiderítheted.
- Mi finomat eszik Edward? Látom az étvágya még most is nagyon jó.
Két falat közben kortyolok egy kis bort, s figyelem a körülöttem ácsorgókat is. Bájcsevegni most még nincs kedvem senki mással. Csak ezzel a fiúval. Azonban ahogy körbepisogok rá kell döbbennem, hogy szerencsére páran megjelentek a pilluból is az eseményen. Egy új arcot is látok...hogy is hívják? Hja igen, Lariya Vinidé. No ha már így beesett a bálra kíváncsi vagyok hogyan boldogul.
~Prefektust nem látok, aki beoszthatná az ünnepség után. Hol vannak ezek a lányok? Nekem kellesz felkísérnem? Pedig hamar le akartam lépni.~
Közben persze visszapislogok Edre is,
- Tessék? Ja Aram? Igen, az én karomhoz tartozik. Meg mellette a kék hajú lány is, Kriszty.
Most arra fordulok, s figyelem kicsit a beszélgető ifjakat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 12:47

[Főként Aram, Ed-Owain párosnak köszönés...]

Meg lett kicsit bámulva, amire számított is, és ki is szúrja azonnal már, ha valaki csak pár pillanatra is rajta felejti a szemét. Ez valami ösztön, egy reakció arra, hogy kifürkéssze ki menyire gondolja különcnek. Néha ezért rejtőzik álarcok mögé. A fiút ugyan meglepi kicsit amit lát, de hamar elkönyveli egy tényként, amivel nem kel különösebben foglalkozni, és ez Krisztynek jó. Jó, mert nem szeret a középontba kerülni.
- Ó, egy fekete macskád van? Hát ez nagyszerű. Az én feketeségem nem hozható be ide, mert ő tényleg egy fekete párduc, róla kaptam a nevemet.
Elkonnyintotta magát.... Egy nagymacskáról kapja valaki a nevét? Ilyen lehetséges? Már mindegy, legfeljebb magyarázkodnik, hogy ez miért is van így.
- Bagira? Nem igazán tudom, hogy mit kellene róla tudni. Érdekes, azt hittem, hogy a muglik nem írnak állatokról könyvet.
Na tessék, most meg bebizonyítja, hogy nem igazán ismeri a mugli világot. De hát ez van, elég elszigetelten élt mielőtt az iskolába került. Nevelő anyja ugyan a muglik történelméről, földrajzáról mondott neki pár dolgot, de a meséikről nem igazán.
Figyel a fiú szavaira, de feltűnik neki, hogy nem rá néz beszéd közben, hanem valaki mást figyel. Követi tekintetét, s a képbe kerül a professzor és Ed. Karvezető helyettesének biccent egyet köszöntés képpen, a fiút ugyan nem ismeri, de mivel ott van ő is, egy mosoly kiséretében felé is meghajtja fejét. Nem, a mogorva profnak nem jár mosoly. Miért is vigyorogna rá, hisz azon kívül, hogy kvh, nem sokat tud róla. Csak a mogorva ábrázatát lesheti, amiből egy hatalmas gorombasággal megáldott fickó képe jelenik meg lelki szemei előtt.
- Valószínűleg én hamar felmegyek vissza a toronyba, vagy még inkább sétálok egy kicsit a parkban. Nem akarsz esetleg velem tartani?
Na az azért megy is neki ebben a ruhában. Járkálni, kecsesen végigvonulni valahol, arra tökéletesen alkalmas, és még viselni is tudja a lány, csak leülni....na az nem megy tényleg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Serena Silverfeather
Diák - Extremus
avatar

Female Ikrek Jelige : I'm California...
Hozzászólások : 754
Évfolyam : Második
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 17:59

[ Daeron, Raphael ]


- De kifejezetten hiányolom
*Mondja mosolyogva. Még egy fényképet is készítene, ha Daeron kezében egy lufi lenne. Már régen járt cirkuszban, kislány korában. Lett is kép készítve róla, bár most se hanyagolja ezt a művészetet, szobája falán, szépen sorba díszelegnek, a magáról készített fotók.
Dének nem kell félnie egyéb sérülésektől, Serena kifejezetten jól viseli a magassarkú cipőket, már hozzá szokott a használatukhoz. Ha már nőből származik ki is használja a lehetőségeit. *
- Pedig jól teszed, ha elhiszed
*Ő is rendesen csodálkozik a stílusváltáson. Ez nem az iskolára vall, sőt… bár, ha megnézzük a Tornerans adottságait, akkor igazából nem kéne meglepődni. Sok mindenre képes az iskola, ha akar. Már menne tombolni, mikor Daeron egy fura kérdést intéz neki…*
- Miért?
*Pillant hátra, a fiúra, majd körben, a teremben. Érdekes látványt nyújt számára is. Félholt emberek fekszenek össze- vissza. Már érti Dé mire gondolt*
- Nem, tökéletesen érzem magam, talán túlságosan jól...
*Sunyi vigyor, kíváncsian figyeli, hogy mi is történt, majd megakad a szeme Gerardék csoportján. Vajon már megint ki és mit tett? De nem kérdezi meg, mert pici fiúja már rángatná tovább, mintha valami háborús övezetbe léptek volna, vagy egy múltbeli utazáson vettek részt és a II. világháborúba csöppentek volna.*
- Ne legyél már ilyen pesszimista, Erin csak nem…
*Csak nem mi? Igazából nem ismeri a lányt, köze nem sok van hozzá. Csak látásból tudja, hogy ki ő, na meg egy-két pletyka.. de ő az effajta dolgokban*
- Daeron nyugodj megg
*Szól rá a fiúra nevetve, mikor valami tömegpusztító izéról dumál*
- Ne legyél ilyen paranoiás
*Vigyorog, a most már álarc nélküli arcra. Ez Daeron, már meg se lepődik az akcióin.
Haladnának Geriék felé, vagyis hercege menne, ő pedig húzza magával Serenát. De egy szőke arc jelenik meg, és Dé faggatásába kezd.
Csendben hallgat, majd már szinte nevetőgörcsöt kap, a körülíráson. *
- Jézusom…
*Eddig bírta, és hangosan felnevet*
- Daeron, már megint alkoholizálni akarsz majd?
*Kérdi megrovóan, majd egy mosoly kúszik az arcára*
- Engem kihagynál belőle?
*Néz ártatlanul, mint egy kislány akitől elvették a cukorkát*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 19:07

[ Raphael, Serena ]


*Időközben még a hátracsavarodott nyelve is visszatér eredeti pozíciójába, mikor a szenvedés kevésbé szeretett lányát kirángatják a lakosztályból. Az ittléti tervének kezdeti szakaszában se fordult elő, hogy Erin majd megvillogtatja pszichopata tudását. Jómaga is nagy bajkeverő, de marihuánafüsttel gyilkolászó diákokról még sosem hallott. A teremben ájuldozó félholt diákokra sandít, melyek közül látszólag mindenki egybenmaradt. Egyesek lefejelték a falat, mások a puncsostálat, de Daeron hősként áll a terem közepébe, s hívja fel magára a figyelmet azzal, hogy hangosan odaordít Erin felé. Szavait megválogatta, mivel félő, hogy majd lesikítsák a haját a fejéről.
Az emelvényen tomboló zenekar felé fordul, melynek szélénél megpillantja a felfelé nyújtozkodó Serenát. Ekkor válik számára világossá, hogy a lány még akkor sem esne össze, ha két centiméter vastag brandy-s üveggel vágnák kupán. Végül mikor az is észreveszi a teremben lezajló dolgokat, mély sóhaj közepette vonja meg vállát.*
-Én kérlek tökéletesen nyugodt vagyok.
*Jelenti ki határozottan. Nem volt ő ideges, legfeljebb az arcán volt látható egy fogkivillantós vigyor, amit csak a káröröm okozott. Nem sokkal később erőteljes kopogást érez a bal vállán. Már szólna hátra, hogy nincs otthon senki, mikor leesik neki a szituáció. Nagy "O" alakú szájjal jelzi, hogy nem érte kis meglepetés Raphael arcát látván. Talán eltévedt?
Szemeim résnyire húzza össze, akárcsak ajkait, és szemeivel a félig neki háttal álló Serenára kezd bökdösni. Serena szemében Daeron egy mindennapi kisfiú, akinek a füvezésen kívül egyéb egyedi tulajdonsága nincs. Tekintete Raphaelről Akanera esik, aki remekül érzi magát a társaságában, s nem is sejti, hogy egy Pugnaxos fiú kicseinek megdézsmálásán töri a fejét.*
-Ugyanmár! Csak egy bajba jutott idegennek segítek!
*Vigyorog Serenára, hogy aztán némi gondolkodás után Raphaelnek is válaszoljon.*
-Hogyne tudnám! Órák után mindig együtt alkoholizálunk!
*A hatás elérésének kedvéért meg is veregeti bajtársa vállát. Daeron Oronar azok közé a rossz dolgot soha el nem követő fiúk közé tartozik, akik mindenképpen segítenek a bajba jutottakon. Óvatosan körülnéz, s mikor senki nem látja, megindul az emelvény háta mögötti lépcső felé. Kikerüli az őrjöngő diákokat, s mintha csak a mosdóba menne, indul meg a lépcsőn lefelé. Nagyon reméli, hogy ifjabb Wyld követi őt, s ha Serena is ezt teszi, nem lesz ellene semmi kifogása.*
-Remélem tudod, hogy ha rájönnek, bajba kerülünk?
*Szemeiben a boldogság mámora csillan fel a "büntetés" gondolatától.*
-Mégis honnan jutott ez az eszement ötlet az eszedbe?
*Néha meg-megcsúszik a lépcsőn, ahogy egyre inkább kezd sötétedni. Talán rejtett katakombákat is felfedeznek majd, s őszintén reméli, hogy nagyon nagyon nagy ívben elkerülik a kínzókamrát. Ha még az italozást nem is, a kínzókamrába való betörést megsínylik ám.*


A hozzászólást Daeron Oronar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 05 2009, 21:06-kor.
Vissza az elejére Go down
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 19:36

[ Elsősorban Owain, Krisztyne-Aram párosnak köszönés, külvilágra árnyalt figyelem]
*Hozzá kell még szoknia ahhoz, hogy professzor úrnak és ne Taylernek, vagy Owainnak szólítsa a férfit. Poharát leemeli a döglött légyről, s megissza a maradék vizet. Látja amint Tayler bort tölt magának, s ahogy lassan kirobban a kiskorúak ne igyanak háború. Biztosra veszi, hogy ezúttal sem talál magánál kisebb korút a társaságban, s bizony, ha Tayler nem tűnt volna fel, talán bemászik az asztal alá, s eltünteti a tanárok elé állított különféle nem limonádékülönlegességet tartalmazó poharakat. Tayler azonban mindig fegyelmezni tudja, még akkor is, ha tulajdonképpen semmit nem csinál. Megissza hát vizét, lepöccintve a rovartetemet. Még az a jó, hogy csak az üveg fala lett piszkos, a nem maga a víz, Edward ugyanis nyugodt lélekkel kortyolgatja, mint akit nem zavar a dekoráció. Miután leteszi ivóeszközét, biccent a helyettes, valamint a türelem szóra, majd megtörli száját szalvétája szélével. Mit is evett tulajdonképpen? Azt tudja, hogy mit nem, a sütemények még kimaradtak, ígyhát vállat von, s így szól.*
-Fogalmam sincs, nem egészen voltam még ébren. De azt hiszem volt benne csirke. *Erre is csak azért emlékszik, mert azzal akarta leütni a legyet.
Edwarddal sajnos igencsak gyakran előfordul, hogy fogalma sincs róla, hol van és mit csinál. Magához tér, ha valami igazán lényeges dolog történik. Most kezd némileg magához térni, hogy Owain leült mellé.*
-Egyébként, hol vagyunk? *Ez már kicsit kiakasztó lehet, bár a fiú szemszögéből nézve egyáltalán nem kínos. Ő csak követte a hangot és a fényt....különösebb tűnődés nélkül. Annyit tud, hogy elvkezdési ceremónia van és bál. Ez utóbbiról rossz tapasztalatai vannak, az egyetlen Pugnaxos, aki szóba állt vele is kerüli, miután elvitte a bálba, ahol közölte vele, hogy sem táncolni sem csókolózni nem fog vele ezen az estén. Aztán a lány egész éjjel nézhette, hogyan eszik...Ebből is látszik milyen bálozós fajta, mennyire imád poartyzni. De csaktalán lassan képbe jön a hollétet és az eseményeket illetően, hisz itt van Tayler, aki biztos nem fogja megunni a neki való örökös magyarázatot. Összehúzott szemei lassan, hidegen végigsiklanak a termen, megvillannak a szerelmeskedő párocska láttán, inkább oda sem néz, most evett, zacskót meg nem hozott magával. A tanárok drámája valamivel jobban érdekli, biztosan lehet rajta szórakozni, s kifejezetten büszke most Owainra, hogy ő nem cirkuszol. S Ed a jófiú csak kortyolgatja vizét, arra várva, mikor felejt valaki egy whiskysüveget az ő kezében is, vagy repül bele a sült galamb a szájéba. Különben lusta elmenni bármi további ételért, pedig bármily hihetetlen is, de még mindig éhes. Ahhoz képest, hogy olyan vékony, mint egy madárijesztő karó, meglehetősen riasztó látvány lehet, hogy ennyi mindent magába töm. Akkor hová tűnik az a sok minden benne? S a dolog odáig fokozódik, hogy süteményes tálcát húz magához. Nincs egészen tele, de megteszi. Taylernek pedig protekció jár, megkínálja. Most, hogy ezt teszi, tudatosul benne, hogy még soha senkit semmivel nem kínált meg. Mármint ebben az iskolában még nem.*
-Vegyen csak, az az epres például nagyon jól néz ki. *Közben odanéz, amerre a tanár mondja, a kék hajú Krisztynre és a fiúra, aki Aram,. Sőt, Kristy még mosolyog is. Meglepetten pislog kettőt, a lány még mindig mosolyog. Féloldalas mosoly rá viszonzásképp, a fiúnak pedig jár egy biccentés.*
-Jó fejnek tűnnek. Én Pugnaxos vagyok, de nem ismerem a többieket. Fogalmam nincs jó fejek-e *Kissé vállat von, s leveszi tekintetőt a két gyerekről.*
-Illetve, de, egyet, csak ő nem szól már hozzám. Tudja, lány. *Itt sokatmondóan elfintorodik.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Hétf. Okt. 05 2009, 22:28

[Krisztyne, Owain, Ed]

- Nocsak, neked van egy fekete párducod? – *kérdezte csodálkozva Aram, szemei megint úgy elkerekedtek mint az előbb, csak ezúttal nem volt esze ágában sem elrejteni ezt az érzést. Nagyon szerette az állatokat, főleg a macskaféléket. Nem véletlen, hogy kicsi korában már annyira rajongott az állatokért, hiszen rengeteg egyaránt mugli- és mágus állatos könyvet elolvasott. De ezek közül is a Kipling-féle Dzsungel könyve volt a kedvence, és ez sem véletlenül, ugyanis ennek a becses irománynak a hasábjain kelt sajátságos módon életre a dzsungel megannyi csodálatos állatfaja; például a harcias, ám jóságos nőstény fekete párduc is, Bagira, aki megannyi kalandon át segítette Mauglit, az emberek által kidobott, ám a farkasok által felnevelt ember-gyermeket.
Aram annak idején azért is nevezte el azt a párhetes kiscicát Bagirának, akit a hatalmas Avadakian-birtokon talált, mert annyira fekete volt, mint az éj – pont ahogyan elképzelte akkor Aram a fekete párducokat. Persze, azóta okosabb lett, és már tudta, hogy a fekete párducok sem teljesen feketék: ha elég közelről vizsgáljuk meg a szőrüket, látni lehet a leopárdéhoz hasonló mintázatot az egész testükön. Egy kisgyerek azonban általában sok mindent nem tud még, ugyanakkor rengeteg dolgot másképpen képzel el, rengeteg dologról másképpen is vélekedik. A kis Aramot akkoriban az a tény sem izgatta, hogy egy fiú macskának lány nevet adott. Neki csak az volt a lényeg, hogy legyen egy Bagirája, akivel tud játszani.*

- Szerencsére, a neve miatti esetleges kellemetlenségeket Bagira sosem rótta fel nekem, így később sem izgattam magam eme paradoxon miatt –* nevetett a fiú.

Körülbelül a fentebb elhangzottakat mesélte el Krisztyne-nek dióhéjban, de főleg azt, hogy miről is szólnak a Dzsungel Könyve-novellák, és hogy mekkora hatással voltak őrá kicsi korában. A „rövid” beszámoló minden apró-cseprő kitérőjével együtt így is több percesre sikeredett.

Aram amúgy is az a beszédesebb fajta volt, akiből nem kellett harapófogóval húzni a szavakat. Könnyen ismerkedett, általában hamar megszerették az emberek a nyíltsága, kedvessége, éleseszűsége miatt. A bentlakásos iskola miatt ugyan egy kicsit izgult eleinte, mivel sosem volt huzamosabb ideig távol az otthonától, de úgy érezte most, hogy ezt is meg lehet szokni.
Viszont arra szándékosan nem tért ki a beszámolójában, hogy mégis hogyan van az, hogy egy ennyire gazdag varázslócsalád sarja, miként jutott hozzá annyi mugli-könyvhöz. Aram nagyon óvatosan bánt ezekkel az emlékekkel, megtanulta jó helyre elraktározni azokat, és egy évben általában csak EGY bizonyos alkalommal folyamodni az előhívásukhoz...

Közben visszanézett rá Owain azzal az unott képű fiúval egyetemben. Professzor a megszokott mogorva tekintetével nézett feléjük, a fiú pedig féloldalasan Krisztynre mosolygott. Ellentétben Krisztyne-nel Aram mindkét egyénnek egy-egy halvány, de őszinte mosollyal biccentett illedelmesen.

Kezdett javulni a hangulata. Talán mégis lesz néhány ember itt, akivel jól fogja érezni magát az elkövetkezendő években. Máris vannak néhányan akiknek legalább a stílusát kedveli: Owain, Kali most meg itt van Krisztyne Blackcat, akit alig néhány perce ismert meg.

Elég jól elbeszélgettek, és ez valamelyest kezdte oldani Aram rossz hangulatát. Ugyanis tényleg nem volt az előző percekben a legjobb hangulatban. Hiszen hogyan is legyen valakinek jó hangulata, ha egy számára teljesen idegen helyen, teljesen idegen emberekkel, ízléséhez egyáltalán nem illő maskarában és zene mellett kell léteznie egész este. Oké, hogy Kali személyében egy ideig megtalálta a kellemes társaságot, de aztán az Erin-féle incidens valahogy elvette azt a maradék kedvét is a mai estétől. Ezért is határozta el, hogy meghúzza magát a sarokban, ott várva meg a rendezvény végét, mivel már valósággal irritálta őt a hangos zene.

Így hozta össze a sors Krisztyne-nel. Előbb-utóbb úgyis megismerkedtek volna, hiszen egy karba tartoznak, viszont a mai estéjének a jóra fordulását tagadhatatlanul ennek a találkozásnak köszönheti.

Meglehetősen kapóra jött a lány invitálása, hogy vele tartson egy esti sétára, mielőtt nyugovóra térnének. Ez a nyitó-buli amúgy is kezd egy lyukas garas árával vetekedni...*

- Örömmel tenném, persze csak ha tényleg nem zavarok... – *felelte illedelmesen Aram.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Hozzászólások : 907
Évfolyam : Második

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Okt. 06 2009, 10:58

- Igen. Vagyis nem, nincs párducom, mert én őt nem tulajdonnak, hanem barátnak tekintem. Vele nőttem fel, sokszor mentett meg veszélyes helyzetekben. De ez egy kicsit hosszadalmasabb attól, hogy itt el lehessen mondani, ebben a nyűzsgésben.
Továbbra is az a kedves mosoly jellemzi, ami eddig is. Bár nem igazán érti, hogy Edet ez miért zavarja. Pár percig töri is rajta a fejét, hogy ugyan miért csak egy félmosolyra húzta el a száját, mikor semmi rosszat nem tett ellene. Nem is áll szándékában... De hát az ő dolga, lehet, hogy rossz napja van. Persze eközben figyel arra, hogy Aram miket mesél, mennyire lelkesen sorolja el Bagia történetét.
~Beszélni azt tud, ezt máris látom...közvetlenebb mint én. Könnyebben barátkozik.~
Na igen...Krisztytől még az is csoda, hogy megkérdezte nem tart-e vele egy kis sétára.... Talán annak köszönhető, hogy barátságosnak véli a fiút. De valami féle ellentmondást is lehet néha a lányban felfedezni, mert olykor felvesz egy-egy dögösebbnek mondható, de mégis elegáns ruhát, és végigsétál a férfi szemeket bolondítva bárhol. Máskor meg a papagáj külsőt ölti magára, vagy tiszta feketében ballag végig a termeken, ha egyáltalán kidugja az orrát a szobályából. Összefoglalva Kriszty igazán a "hangulat embere"
- Nos én úgy vélem, hogy ha te sem érzed magad túl jól itt, akár indulhatunk is...
Kérdő pillantást vet a fiúra, s lassan ballagva elindul a kijárat felé, a Bent lévő ismerősöknek ímmel.ámmal köszön, majd a folyosóra kilépdel. ELegánsan, kecsesen, szinte eggyé válva a levegővel. Vagy éppen a szelet hívta segítségül, hogy ne kelljen szenvednie a lépséekkel? Ruhája alatt úgysem igazán látszik, hogy éppen természetmágiával trükkösködik, saját elemét, a levegőt használva, vagy lépdel. Csak ügyesen kell irányítania, de ezt megoldja a legyező segítségével.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aram Avadakian
Diák - Pilluamuleto
avatar

Male Szűz Jelige : Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Hozzászólások : 319
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   Kedd Okt. 06 2009, 13:20

[Krisztyne, Owain, Ed, Kali]

*A zene irtózatosan hangos volt még a teremnek eme távoli szögletében is, legalábbis Aram füleinek, ezért szíves-örömest követte a lányt, amikor az elindult.

Annak ellenére, hogy ő is a fiatal korosztályba tartozott, valamiért – talán pont azért, mert otthon eléggé elszigetelten élte eddigi életét – szinte teljesen lemaradt ezekről az új könnyűzenei irányzatokról, nem hogy megszokja a rock-koncertek legszembetűnőbb jellemvonását, a magas decibelt. Otthon szinte kizárólag csak komolyzenét hallott, apja elég régimódi volt ilyen tekintetben, mint ahogy általában az ősi, gazdag aranyvérű család tagjai is. Persze nem teljesen igaz, hogy Aramnak csak a komolyzenéről volt tudomása, ugyanis természetesen hallott itt-ott könnyűzenét is, de csak nagyon elvétve. Például a Beatles dalait elég jól ismerte, még otthonról, mielőtt... de erre most nem szabadott gondolnia.

Ment a lány után, közben egyáltalán nem feltűnően, de figyelte, hogy milyen kecsesen tud lépkedni Krisztyne. Szinte mintha siklana a levegőben, ebben a ruhában. Ebben a pillanatban Aram számára már közel sem nyújtott olyan ronda látványt a lány ruhája. Ő sem tudta miért, de a ruha minden giccsességét elveszítette, annyira jól passzolt a képbe. Talán elfogultság valamilyen titokzatos érzés miatt, vagy mi lehetett ennek az oka, de nem is ez a lényeg.

Ahogyan követte a lányt, hirtelen eszébe jutott, hogy otthagyta az asztalon a maszkját. Kért egy gyors elnézést Krisztyne-től, és sietős léptekkel odaszaladt az asztalokhoz, ahol éppen Owain professzor meg Ed ültek. Aram egy kis ívben megkerülte őket, és Owain professzor mellett lévő asztalhoz lépve felkapta a maszkját.*

- Elnézést, professzor... – *mondta, amikor kinyújtotta karját, hogy elvegye a maszkot, mivel az csak egy pár centire lehetett a proftól – További kellemes estét Önöknek, bólintott mindkettőjüknek, és azzal már sietett is visszafelé Krisztyne-hez közben a meglóbálva a maszkját, hogy lássa a lány, miért is kellett elrohannia. Nem felejtett el búcsút inteni Kali Friminkának sem, bár a táncmágia tanárnő nem biztos, hogy észrevette mivel Akane tanárnővel még mindig el volt foglalva.

Amint kiléptek a teremből és mentek a folyosón, Aram elmagyarázta, hogy ezt a ruhát kölcsönbe kapta az iskolától, mivel nem igazán tudott volna annyi idő alatt venni magának egy neki tetsző darabot.*

- Minden tiszteletem az iskoláé, de azt hiszem, többet nem kölcsönzök semmilyen ruhaneműt innen – *mondta a lány bal oldalán lépkedve, ahogyan illik, mondata végén röviden felnevetett.*
- Említetted, hogy te másodéves vagy, és hogy a tavaly még prefektus voltál. Megkérdezhetem, miért nem maradtál meg ebben a titulusodban?

*Ezt egyébként azért is merte megkérdezni, mert ezt korábban az amúgy nem annyira közlékeny lány mondta el, és Aram szükségét érezte annak, ha már így sétálni indultak, azt ne hallgatással, hanem beszélgetéssel töltsék el. Felfogta azt is, hogy Krisztyne éppen az ellentéte ilyen szempontból, így azt is tudta, hogy ha valószínűleg nem kezdeményezi ő a beszélgetést, akkor nagy hallgatásokkal fog eltelni a séta. Már pedig mi értelme van két ember sétájának, ha közben kínos csönd telepszik rájuk?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné   

Vissza az elejére Go down
 

Akane Achironu lakosztálya.....És Christian Blackstoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Alagsori rendszer-


Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a blog