Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Bejárati csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 17 2010, 19:02

Összevont szemöldökkel mered az orosz próbálkozásaira, hogy kimondjon egy nyamvadt szót. Az isten szerelmére, ő csőrészeg, de mégis ki tudja mondani. Végül csak kiböffent egy szót Sasha, mire Alex kibluggyan a röhögés. Kész, vége van, ez olyan, mint egy rossz paródia. Röhögve kapkod levegőért, ahogy kinyögi végül két roham között.
- Józsikaaaaaaaa. Váhhhháháháháááá.... Józsiiiiiiii... Csipkeeeeeeee... Bláhhháhháháhááá..
Aztán amilyen hirtelen tör ki belőle, olyan hirtelen komolyodik is el az arca (már amennyire ez egy illuminált állapotban lehetséges).
- Ez rossz ötlet volt fehér egér.
Bök fejével Erin felé, aki végre bestartolt, hogy csatlakozzon a verekedésbe. Elvigyorodik kárörvendően, bár még mindig ömlik szája szélén a vér, valószínűleg sikeresen felszakadt az alsó ajka. Ejj, hogy ezért mit fog kapni Rókától...
A gorilla megnevezésre megrökönyödve mered a kölyökre. Ha tisztában lenne a biológiai vonatkozásokra és arányokra, akkor tájékoztathatná Alexandert, hogy a gorillák közel se buták és közel se lebecsülendő lények. Csak hogy erre még józanabb állapotában se lenne képes, tekintve, hogy az emberi párosodáson kívül soha nem érdekelte a biológia tantárgy.
Felvont szemöldökkel mered a gyerekre, ahogy bekészül a támadásra. Persze először -lévén, hogy a kölyök támad-, hátrál, hátrébb ugrik, de rögtön meg is bánja, mert amint ezt teszi, máris kibillen az egyensúlyából. Szerencse, hogy a fal állítja meg az esésben, így nem pottyan a hátsójára, de így is rendesen kapaszkodnia kell. Nyögve egyenesedik fel ingatag léptekkel és mozdulatokkal, miközben hörögve üvölti a lánynak.
- ÜSD-VÁGD, NEM APÁD!
Azzal már megy is, mint tanker, akárhogy is, de üt, aztán rúg, de feltett szándéka, hogy a földre terítse Sashát, mert akkor ugyebár ha okos az ellenfél feladja, ha nem, akkor nekik könnyebb dolguk lesz péppé verni. Ez egy olyan hatásos taktika, amely annyira egyszerű, hogy még részeges fejjel is ösztönösen tudja. Azonban már lendül is egy olyan ütéssel, ami szerinte bevédhetetlen, de valójában rossz fejet akar eltalálni, vagyis tökéletes lendülettel, erővel és gyorsasággal mos be a Sasha feje melletti 10 centire lévő levegőnek. Aztán szépen tovább lendül, s részeges eleganciával hasal el a földön.
- 'ssza meg, ez teleportál!
Sandít mérgesen dörmögve a srác felé, de azért nem marad földön, rögtön egyenesedik is fel, hogy újra harcképes legyen, csak még el kell döntenie, hogy melyik ruszki az igazi. Hogy ez kiderüljön, csak egy mód van rá.
- Ecc... pecc... kimehetsz... holnapután... bejöhetsz... Cééééérnáááára, cinegéééére....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Morozov
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : XII. Az Akasztott Ember
Hozzászólások : 20
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 17 2010, 23:15

*Ha eddig még nem volt igazán felhergelve, (márpedig igenis fel volt, legalább egy hetes összegyűlt feszültséget igyekszik kiadni magából minden egyes ütéssel), akkor mostmár tényleg sikerült eléggé feldühíteni. Lehet, hogy meglepő, milyen alap szavakat nem ismer, és milyen kevésbé konyhanyelvi kifejezéseket tud. Például honnan a fenéből érti azt, hogy "genetikai"? Bár ha az ember bizonyos környezetben nő fel, akkor van egy pár olyan szó, amit gyakran hall még angolul is, van ami pedig teljesen elkerüli a füleit.*
- Ha té azt hinni, én hagyni magam, tévedni nagy. Mondani búcsú inkább te, fiúlanny.
*Kicsit hátrébb ugrik, hogy mindkét részeg alakot szemmel tarthassa, és elkerülje Erin első ütését. A másodikkal nem olyan szerencsés, mert Alex pont a másik irányból közelít, és összebeszéltek vagy nem, de nagyon sikeresen csinálják a dolgot, mivel Sashának egy kiút van a helyzetből: egyik ütést fogadja, hogy a másikat elkerülje. Márpedig méretből ítélve még mindig szerencsésebb Erin öklével találkozni, így úgy lép, hogy Alex ne találja el. A gorilla (és nem érdekli, hogy az állat valójában mennyire okos vagy mennyire nem) ökle vagy tíz centivel eltéveszti a fejét, Erin viszont szépen eltalálja az állkapcsát.
Hoppá. Kissé elszámította magát a csaj erejével. Bár már ösztönösen megfeszítette magát, felkészülve az ütésre, és így nem tört el semmije, de mégis elterül a földön, és az ő szája sarkából is vér kezd csordogálni. Azt viszont nem várja meg, hogy így alulra kerüljön, kiszolgáltatott és szerencsétlen helyzetbe. Gyorsan arrébb gurul, és lendületesen felpattan, mint akire rugót szereltek. Dühösen kiköp egy adag vért a fényesre sikált padlóra, és gyorsan felméri a helyzetet.
Persze nem olyan egyszerű, hogy ketten is támadnak rá, és mindketten nagyobbak nála. Még jó, hogy részegek. Sajnos el kell magában könyvelnie, hogy mindkettő mozgásából látszik, hogy nagyonis tapasztaltak. Hogyha józanok lennének, valószínűleg mindent be kéne vetnie, hogy ezek ketten ne verjék szét. Volt már, hogy Moszkvában kisebb bandákkal kellett szemben állnia, de azoknak vagy csak a szája volt nagy amiért többen voltak, vagy ha tényleg erősek voltak, ő volt a gyorsabb, és meg tudott lógni még időben.
Ezek ketten viszont legalább olyan tapasztaltak, mint ő, és a súlycsoportkülönbségből ítélve erősebbek is. Jobb lesz, ha ilyen helyzetekbe nem keveredik, amikor a másik kettő nem részeg. Valószínűleg el tudna futni, ám most a helyzet egészen más, nincs semmi, ami arra kényszerítené, hogy meneküljön. Most csakis a saját becsületéért verekszik.
Végre.
Újult harci erővel veti magát Erin felé, amíg Alex inkább valami értelmetlen kántálásba kezd. Egyik öklét maga mellett tartja, védekezve, a másikkal pedig a lány gyomra felé üt. Ha Alex megint megmozdul, akkor őt egy határozott rúgással próbálja meg távol tartani. Aztán ha elszabadul a pokol, hát.... üt, vág, rúg, harap, tényleg mint egy állat, aki a túlélésért küzd.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Evon V. Yung
Prefektus - Extremus
avatar

Male Halak Jelige : Róka Yung
Hozzászólások : 240
Évfolyam : Első
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Jan. 18 2010, 01:47

*Morcosan és meglehetősen rosszkedvűen rója a folyosókat, teljesítve ezzel prefektusi kötelességeit, hogy keresse a rendszegő diákokat. Valójában abban reménykedik, hogy megtalálja Alexet, bár lenne egy jó tippje, hogy hol múlatja az idejét, azzal a Corwell lánnyal. Ch. Pedig ma direkt mondta neki hogy ne menjen el este, mert csinál vacsorát. És erre? Várt. Várt. És várt, de kénytelen volt az egészet betenni a hűtőbe, nehogy bármit veszítsen holnapra az élvezhetőségéből. Bár.. az életek általában frissen jók, viszont Evon kifejezetten spórolós fajta, és nem hagy veszendőbe semmit.
A felsőbb szinteken minden rendben volt, nem akadt össze egyetlen randalírozó diákkal, vagy hasonlóval, így szabadon kipuffoghatta magát sendesen, de a sértettség az akkoris sértettség. Na Alex várjon csak amíg megtalálja, jól megkapja majd.
Ahogy lefelé halad a lépcsőn, füleit hangos kiáltások, és óbégatás hangja üti meg. Nocsak? Ilyenkor? Hiszen már hajnali egy is elmúlt, mit keresnek ezek ilyenkor lenn, és mi ez a hangzavar? Lépteit megszaporázza, prefektusi jelvényét a mellkasára tűzi útközben, majd mikor odaérve meglátja, hogy mi a helyzet, megtorpan tőlük jópár méterre. Úgy tűnik, hogy a három jómadár közül egyik sem veszi észre, olyannyira lefoglalja őket, hogy péppé verjék egymást. Ráadásul az egyik Alex. Egy részeg Alex. Ráadásul ketten egy ellen?! Milyen dolog ez? És Ő egy ilyen emberrel folytat viszonyt?
Halkan megköszörüli a torkát, mintegy előkészítve az elkövetkezendő Alex számára minden bizonnyal roppant kínos szituációt. Nagylevegő, és..*
- ELÉG LEGYEN!!!
*Meglepő, hogy Evon tud ekkorát is ordítani, de úgylátszik tud. Egyébként sem annyira komálja az erőszakot, ráadásul ha ilyen kiegyenlítetlen akkor meg főleg. Ráadásul Sasha nem is valami magas meg erőteljes jelenség, így Evonnak jó oka van azthinni, hogy már az egy-egy elleni küzdelem is kiegyenlítetlen lenne a gengszter javára.
Előhúzza a pálcáját, és kijózanítóbűbájt küld Alexre. Naigen, nem valami varázslatentrikus, de volt egy-kettő olyan, ami egyszerűen elengedhetetlen volt. Mint például ez.*
- Mi a francot képzeltetek? Itt verekedni a csarnokban éjjel, ráadásul részegen! És kettő az egy ellen. Főnök, igazán szégyellheted magad..
*Nagyon rondán néz, a New York-i eset óta neki az ilyen kettő az egy elleni történetek kifejezetten érzékeny területnek számítanak.*
- Erinnel esszétírtok az erőszak jogi vonzatairól, és hogy miért is törvénytelen, valamint milyen törvényeket hoztak ellene. Te pedig.. öhm..
*Sashára már nem néz olyan szigorúan, az ő szemében ő a szegény szerencsétlen áldozat akit pillanatnyilag pártolni kell, és vigyázni rá.*
- Még nem láttalak, új vagy? Evon V. Yung.
*Mutatkozik be, aztán vet egy lapos oldalpillantást a józanodó Alex felé. Nagyon reméli, hogy ha minimálisan is, de elszégyelli magát.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Jan. 18 2010, 03:03

Bizonyára, ha Alex most józan lenne, akkor ezt az egészet nem egy utcakölyök, hanem egy üzletember módjára intézte volna el (avagy sunyiban és lehetőleg úgy, hogy mások keze legyen piszkos). Viszont így részegen minden agresszív energia felszabadul, a vérre már teljesen olyan, mint egy bika, aki előtt vörös posztót lengetnek, szóval elszabadul az egész.
Már éppen sikerülne kiszámolnia végre, hogy pontosan melyik Sasha az, akit el kéne találnia, amikor a hatalmas üvöltésre összerezzen és rögtön kapkodja ide-oda a fejét, amikor végre a látószögébe kerül Róka. Nagy szemek.
- Oó.
Még részegen is tökéletesen vonja le a következtetést, hogy nagyon nagy bajban van.
De aztán tekintete rácsusszan a szöszke fülcimpájára, mire elbazsalyodik és már indulna is el hízelgőn, a cimpára koncentrálva.
- Jahjj, Róka mondtam már, hogy...
Ekkor kapja telibe a kijózanítóbűbájt, mire furcsálkodva vonja össze a szemöldökét, majd hördül fel fejét fogva. Mert ugyebár a kijózanodással jár a másnaposság is.
- Merlin istenére, de rohadtul fáj...
Nyögi ki a fejét fogva bőszen, s ha ugyan nem is olyan lendületesen, de azért odasunnyog Evonhoz. Igen, körülbelül a jelenet, ahogy Evon kikelve magából pirít rá Alexre, a férfi meg lapítva (és fejfájásosan) oldalog oda hozzá, körülbelül olyan, mint amikor a részeg férjet fogadja otthon a házsártos felesége. Ha tudná Alex, hogy imádott Rókája miféle asszociációkat von le ebből a verekedésből és jut el magában a New York-i esethez, akkor biztosan azonnal hízelegne, szeretgetné és adna meg neki mindent, csak ne gondoljon arra a szörnyű esetre. Főleg úgy, hogy miatta jutott most ez eszébe. Azonban így csak értetlenül áll az egész előtt, hiszen az utca törvényei szerint is, aki belemászik a galibába egyedül, az másszon is ki onnan ugyanúgy.
Amikor hallja a büntetését, nyögve nyitja ki egyik szemét oldalra hunyorítva a szöszkére.
- Erőszaki jogi izé... Mivan?!
Hördül fel, közben magában próbálja összerakni az eseményeket, hogy hogyan is történt, miért is történt és miképpen jöttek egymás után a... mi volt a papagájjal? Grimaszolva pillant Erin felé, aztán amikor Evon kedvesebben szól oda a kis újonchoz, felhördül és sértett >B( képpel mered Sashára. Már csak azért is, mert ez így nem fair, másrészről meg Róka csak ne beszélgessen ilyen kedvesen más hímnemű egyedekkel. Főleg ne egy ruszki, hippózott hajú és vörösszemű hímnemű egyeddel! Naná, hogy nem ő lenne Alex, ha gyerekesen puffogva össze nem fonná maga előtt a karjait, majd lép oda Evon mellé amolyan „ő az enyém kisapám, szóval csak semmi gyanús mozdulat” képpel és beállással, jóval a szöszi fölé magasodva.
- Egyébként meg ő kezdte!
Jelenti ki határozottan és bólintva is egy nagyot. Nem szép az árulkodás, de legalább nem csak mi vagyunk nyakig a... szóval ott.
- Ugye Erin? Ugye? Ő volt az, aki bemosott nekem!
Megerősítésért várva fordul Erin felé, és ha a csajszi ügyes kislány lesz, akkor biztosan meghálálja majd később egy üveg pálinkával, csak most élje túl a szőke Róka haragját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexander Morozov
Diák - Extremus
avatar

Male Bak Jelige : XII. Az Akasztott Ember
Hozzászólások : 20
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Jan. 18 2010, 05:18

*Heh, nem mintha annyira félteni kéne. Amikor Evon befut, épp elég érdekes pózban találhatja őket: Sasha úgy tűnik, fogával próbálja egy helyben tartani Erin jobb karját, amíg saját jobbjával a csaj arcába tenyerelve igyekszik eltolni magától. Ami poén, hogy még morog is hozzá, mint valami hamis kutya. Szabad kezével legértékesebb részét védi esetleges rúgásokról, jobb lábával pedig Alexet igyekszik kartávolságon kívül tartani egy gyomorszájon-rúgással.
A kiabálásra össze se rezzen. Lehet, hogy megszokta már a dolgot. Csak szemöldökráncolva néz fel az érkezőre, és nagy nehezen kinyitja a száját, hogy elengedje Erin karját. Keze a lány arcáról viszont hirtelen jóval lejjebb csúszik, a mellén (az alig létező mellén) találva támasztékot. Sasha erre csak szenvtelenül emeli fel vörös szemeit Erinre, és ha már így alakult a dolog, jól meg is tapogatja. Mindehhez fapofa társul, mintha csak valami rutinvizsgálatot végezne.*
- Deszka.
*Azzal ugrik is hátra, bőven kartávolságon kívülre. Egy pár pillanatig kíváncsian figyel, hogy na most a lány utána indul-e ennek az új jövevénynek a jelenlétében, vagy nem. Akkor fordul csak Evon felé, mikor nem érez közvetlen veszélyt.*
- Lenni rrrészeg ők csak. Én lenni szárrraz.
*Még mindig vádlóan bámul a kettősre, mintha a tekintetével akarná tovább folytatni a verekedést. Viszont az új figura végre normálisnak tűnik. Talán csak kap valamiféle használható eligazítást, hogy mégis hova a fenébe kellene mennie, és mit kéne csinálnia.*
- Lenni Alexander Ivanovics Morozov. Jönni párr perrc előtt.
*Kinyújtja befáslizott kezét. Mintha egy pár folton koszos (vagy véres?) lenne, de a verekedés után nem is csoda. Arca amúgy is szépen dagadófélben van, a vér kezd megszáradni az állán, és elég zúzódás van rajta, hogy ne a kötés kösse le mások figyelmét (ha valaki ért a dologhoz, észreveheti, hogy nem mindegyik friss, de lehet hogy ez is figyelmen kívül marad). Ennek ellenére úgy tűnik, egyáltalán nem foglalkozik a dologgal. Inkább elgondolkozva figyeli egy pár pillanatig a jelenetet, aztán valami olyasmi következtetést vonhat le, hogy Evon a felettese ennek a kettőnek. Amint észreveszi a józanodás és másnaposság jeleit (elég sokat látta már életében, hogy felismerje,) kárörvendően vigyorodik el.*
- Érrrdemelni meg. Kell nevelni ők jobban. Gorrrila és a fiúlanny lenni bunkó, mikorrr rrészeg.
*Annak ellenére, hogy dühösen mered még mindig a józanodó párosra, mostmár érdekes módon nem ül tömény undor az arcán. Alex puffogására is csak egy csúfondáros vigyor ül ki az arcára.*
- Perrsze én bemosni. Nem tűrrni sérrtegetés. Rrrészeg disznók nincs jog én sérrtegetni.
*Úgy tűnik, nem is az a fajta, aki nem vállalja fel a tetteit. Semmiféle megbánás nem ül arcán, sőt, mintha teljesen természetesnek venné a dolgok ilyesféle lebonyolítását.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Corwell
Diák - Extremus
avatar

Female Vízöntő Jelige : XIII. A Halál
Hozzászólások : 419
Tantárgy(ak) : Bájitaltan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 24 2010, 07:46

*Sikerült jó alaposan összegabalyodniuk, és nem a legjobb értelemben, sőt, az, hogy az arcában tenyerelnek az még nem is zavarná, de miaz, hogy ez a kis görcs úgy harapdálja itt őt, mint valami idióta kutya? Válaszképpen felmorran, és próbál egyet taszítani Sashán, de ezzel csak azt éri el, hogy annak fogai rántanak egyet a karját.*
- Megöllek te korcs, kinyírlak, kitépem a beleid, és felkötlek velük egy almafára!
*Ordítja bele az orosz tenyerébe és erős rúgást intéz annak lába felé. Az alkohol teljesen felspanolta, és már nem is kellenek neki okok arra, hogy agresszívan viselkedjen, vagy kitörjenek belőle az indulatok, amik már-már beteges méreteket öltenek. Nem hiába, Erin tényleg egy pszichiátriai eset, ha elszalad vele a ló akkor képtelen megtartani az önkontrollját, és nem gondolkozik azon, hogy milyen következményei lehetnek.
Azért mikor elkezdi taperolni a mellkasát szemöldöke feljebb szökik, és hasonlóan rezignált arccal néz vissza Sashara. Láthatóan nem rázza meg a tényt, hogy a melleit fogdossák, főleg mivel nincs nagyon mit fogni. Akkor nincs is min hisztiznie. A megjegyzésre, lekicsinylően elhúzza a száját.*
- Igen. És? Mondj újat.
*Válaszol flegmán, aztán még egy utolsót készülne bemosni a srácnak de az félreugrik. Meg ahogy hallja Alex rókája is befutott, legalábbis a kiabálásból ítélve. Cöhh, miért kell elrontani a szórakozást? Ez olyan idegesítő. Neki is jut a kijózanító bűbájból, ezért kellemetlenkedve mordul fel, ráadásul olyan morcosan, mintha reggel másnaposan kelne ki az ágyból. Ajjaj világ.
És ajjaj Erin szegény feje, úgy hasogat, hogy a lány úgy érzi menten felrobban.
Alex meg hogy kullog oda! Mint valami vert had, jézus, innentől letagadja, hogy ő bármiféle haveri vagy ivócimborai kapcsolatban áll a fiúval, képtelen megérteni, hogyan nyalizhat így valaki valakinek. Na jó, csak azért nem mondja azt, hogy szánalmas, mert tudja ő, hogy Alex is tud ijesztő lenni. Mármint a Rókának, Erin semmilyen körülmények közt nem ijed meg.*
- Igen ő kezdte, ja..
*Morog, közben szúrós pillantást vet Alexre, hogy így itt hagyta egyedül, csakhogy odakulloghasson a szőkére. Még hogy bajtársi összetartás mi? Morr.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Evon V. Yung
Prefektus - Extremus
avatar

Male Halak Jelige : Róka Yung
Hozzászólások : 240
Évfolyam : Első
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 24 2010, 08:14

- Rendben, jó ha fáj, megérdemled, kell neked lerészegedni, utálom mikor részeg vagy.
*Mondjuk nem azért, mert zavarja ha valaki iszik, vagy bármi gondja lenne az alkoholfogyasztással, pedig az ember ugye ezt várná egy ilyen mintadiáktól, mint amilyen Evon. De nem, sajnos rossz a feltételezés, a szőke sem olyan minthadiák, mint amilyennek elsőre gondolni lehetne, sőt, a Róka becenévhez hűen ravasz, és.. hát sokszor hazudós, no, ezt Alex nagyon is jól tudja. Igazából azért nem szereti, mikor az előtte álló gengszter részeg, mert ilyenkor mindig azonnal becélozza a fülcimpáját, és véresre harapdálja. És mondhat neki Evon bármit, hogy kellemetlen, vagy hogy ez fáj, vagy hagyja abba.. nem ér semmit, csinálja tovább.
Karjait összefonja a mellkasa előtt, és kérdőn félrebiccenti a fejét. Elég egyértelműen valamiféle magyarázatra vár, hogy mi okuk volt annyira részegre inni magukat, hogy ezekben a hajnali órákban tántorogjanak haza, míg ő.. míg ő meg várta Alexet! Abszolút igazságtalannak érzi, hogy ő tisztára rövid pórázon van, alig beszélgethet emberekkel, Alex meg csak így eljár. Úgy még ezzel az egésszel annyira nem is lenne (már) baja, mivel Alex is vele van mindig - na de kifejezetten bántó dolog, hogy eljárogat lerészegedni. Sértetten felhúzza az orrát.*
- Remélem valami NAGYON jó indokod lesz.
*Nem hitte volna, hogy Erin képes, és beszáll ebbe a rendkívül gyerekes ujjal mutogatásba, hogy ki mit és hogyan kezdte, sőt az orosz még el is ismeri a tettet. Najó, ez nem nyerte el a tetszését, Evon egész biztosan elkezdene mentegetőzni. Persze az őszinteség nem bűn, hanem előny, csakhát, neki ez szokatlan reakció. Mindegy, úgy tűnik becsületes kölyök, nem kell tőle igazán tartania.*
- NEM érdekel, hogy ki kezdte. Te meg belementetek, ráadásul az isten szerelmére, egy új diák! Lehetne bennetek még részegen is annyi tapintat, hogy nem veritek szét már az első nap. Komolyan, főnök..
*Ingatja meg a fejét rosszallóan, majd elfogadja Sasha felé nyújtott kezét. Szája mosolyra görbül, és feltűnnek neki a kötések, bizonyám, sokáig orvosnak tanult, tanfolyamokra is eljárt, valamilyen szinten ért hozzá. Szóval feltételezhetően verekedős az orosz is. Emiatt majd talán enyhit Alex büntetésén. Persze ezt szóban nem osztja meg a fiúval, az had bosszankodjon csak egy kicsit.*
- Evon V. Yung, örvendek, az Extremus kar egyik prefektusa. És bocsánatot kérek ennek a kettőnek a nevében is, amiért így viselkedtek, kérlek ne haragudj rájuk.
*Csak azért mert Erin társaságában így beszélni mert a lányt láthatóan túlságosan zavarja a másnaposság élménye ahhoz, hogy most egy újabb menet verés erejéig nekiessen. Még csak az kéne, lehet, hogy idősebb a csajnál, de simán elgyepálnák.*
- Hát, pillanatnyilag nem tudom milyen szobák vannak szabadon, ah tényleg, de figyelmetlen vagyok, nem is biztos, hogy Extremusos leszel. Melyik karra kerültél?
*Oldalba böki Alexet, hogy ne álljon úgy, mint valami testőr, és ne nézzen ilyen gyilkos-mogorván, épp elég volt már, hogy verekedett. Róka érezhetően morcos most rá.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Garner
Diák - Extremus
avatar

Male Kos Jelige : Szadista Gengszter
Hozzászólások : 188
Évfolyam : Második
Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Kedd Jan. 26 2010, 06:41

Hát... Tény és való, hogy amikor józan az ember, akkor valahogy a fájdalom is sokkal valósághűbb és sokkal jobban érzi is Alex. Az utolsó gyomorszájba rúgástól kezdve, egészen az első képébe ütésig mindent érez. Persze azért még annyi büszkesége maradt, hogy ne mutassa ki ezen fájdalmait, csak a fejfájásra, a hasogatásra panaszkodik piszkosul (hátha Rókuci szíve is meglágyul a naaaaagy, sebzett gengszter láttán). Amint Erin miniizéinek a tapizására kerül sor, elfintorodva grimaszol egyet, mintha valami nagyon undorító dolgot látna, pedig egyszerűen csak letaperolták a csaj melleit. De hát akkor is! Fúj! És itt most nem az erkölcsök szólnak belőle, az biztos.
- Szárrrraaaaz, mint a fakérrreeeg.
Jönnek a gúnyos szavak, miközben a fejét dörzsölgeti halkan mormogva. Közben szemei összeszűkülnek, ahogy mered az oroszra. A beköpéseivel feltornászta magát Alex fekete listájának első helyére. Cink, mert általában Alex nem szokott észrevenni senkit se Evonon, Gabrielen és Erinen kívül. Nah most észrevett mást is, csak nem éppen pozitívan. Az az ember, aki beárulja őt Evonnál, az csakis öngyilkos akarhat lenni (más keze által). A lány felháborodott pillantásaira vet oda egy „majd-később-megbeszéljük/lebunyózzuk/leisszuk-ezt” pillantást. Róka az bizony Róka, és nála azért már sokkal jobban vigyáz, hogy mit is csinál. Sokkal jobban odafigyel rá és az igényeire, még ha ez voltaképpen egyáltalán nem is lehet észrevenni. Pedig micsoda energiájába tellett, amíg lecsökkentette a napi szex-igényét tízről kilencre... Szörnyű! Éppen ezért máris tudja, hogy párja neheztel igencsak rá, szóval valami meglepivel elő kell rukkolnia, különben gondok lesznek. Egyébként meg Alex mindössze Erinnel áll szóba és csak Erinnel találkozik (meg néha Gabriellel is szokott beszélgetni, de az még mindig tart tőle, szóval...). És amúgy is csak akkor szokott elmenni iszogatni, amikor a szöszi tanulni akar. Így aztán a kérdő pillantásra és mondatra dünnyögve vonja meg a vállát.
- Heti ivóverseny volt. Ha nem rúgott volna meg ott, akkor nyertem is volna! És akkor egy hétig olyan feliratos pólóban kellett volna járkálnia, hogy elől „Alex Garner a főnököm; Ivászatban ő győzött”, hátul meg „Alex Rókája a mindene; Tapizd, s letöri a kezedet!”.
Morrantja úgy, mintha ezzel a majdnem-győzelemmel és majdnem nyereménnyel minden tökéletesen érthető. Igazából elég idétlen szövegek, nah de milyen jó reklám lett volna? Majd legközelebb megint ebben a tétben játszanak, és akkor biztosan nyerni fog.
Megrökönyödötten pislog le párat. Alex ez is... Mi a rosseb joga van ennek a vodkás papagájnak lopnia az ő nevét?! Cöhh. És milyen élvezettel törölné le a vigyort a képéről a kis nyavalyásnak. Először felhúzná szépen az óráját, aztán a kesztyűjét, aztán...
- Te csak ne szóljál! Te voltál aki köpött egyet megvetőn!
Morogja egyre inkább dühösebben, tény, hogyha nem lenne ott Róka, még így józanul is nekiugrana a srácnak.
- Majd én megmutatom neked kivel legyél tiszteletlen, de nyamvadt kis hótúró! Mindjárt eljátsszuk az orosz rulettet!
Mormogja egyre idegesebben és dühösebben, miközben az órát dühösen tolja a feljebb, majd keresgél a zsebeiben a kesztyűk után, csak hát igen, azokat a szobában felejtette... Felhördülve pillant Evonra, majd bök az új felé.
- Most minek tapintatoskodjak, amikor ez szánt szándékkal akarja, hogy kikloffoljam a képét! Hol az istenit van az a kesztyű...?!
Mormogja dühödt tekintettel. Ó, ha csak az kell, hogy egy-egy párbaj legyen, megcsinálja! Leveri a kölyköt, csak vágjon be még olyan vigyori pofákat! Üzletember módjára még a lelket is kiverné belőle, nem kell ahhoz neki sem erősítés, sem részegség. Sőt, józanon garantáltan földre küldi a kis szemetet. A mérgelődéséből és folyamatos idegtuningolásából csak az oldalbabökés zökkenti ki, ekkor hagyja abba a kesztyűk keresését is. Felvont szemöldökkel sandít oldalra Rókára, „most mi az, már demonstrálni sem szabad?” tekintettel. Aztán halkan mormog egy aprót és úgy lép egyet közelebb Rókához, miközben könyökével megböki finoman a másik könyökét. De csak olyan finoman, jelzőn, ne-hari módban. Később biztosan sokkal többet megenged magának kiengesztelés terén, de tisztában van vele, hogy Róka nem szereti, ha mások előtt tapizza, vagy ölelgeti. Főleg, amikor prefektusként jár el éppen valamilyen ügyben. Hmmm. A Szöszke Róka nagyon szexi ám, mikor éppen szigorú prefit játszik. Harr.
Aztán eszébe jut valami zseniális és fantasztikus ötlet.... Kérdő tekintettel vonja fel a szemöldökét oldalrapillantva rá.
- Szóval ha kihívom egy az egy elleni küzdelemben, akkor megverhetem?
Persze ha erre kerül sor, akkor garantáltan kiveri a szuszt a kölyökből, csak kapjon rá engedélyt, hogy megtegye. Közben kihívó pillantást vet Sasha felé, Erin felé meg egy >B) képpel sandít. Egészen biztos magában, de miért is ne lenne? Minden oka megvan rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Csüt. Jan. 28 2010, 00:51

[Nicholas Harper]

*A prefektusságnak meg van az az előnye, hogy ad némi privilégiumot. Igaz ezekért keményen meg kell dolgozni.... Vagyis ő így próbálja magyarázni azt, hogy már megint itt van a kapuban és már megint egy új diákot kell kísérgetnie. Mennyivel jobban szereti azokat, akik maguktól is betaláltak... Bár még nem sokkal találkozott, azért az sokkal kellemesebb volt, amikor csak a társalgóban ülve kellett elmondania, hogy merre forduljon az új jövevény. A mostanit szerencsére hamar megtalálja, egyébként is nehéz lenne eltéveszteni, mivel a fiú, Nicholas igen csak magas.*
- Örülök.
*Mondja, amint megbizonyosodik, hogy a megfelelő személy áll előtte, azonban egyáltalán nem úgy fest, mint aki tényleg örül. Persze Kumiko tudja, hogy nem a fiún kéne kifejtenie a mérgét meg az egyebeket, de ha egyszer a vezetőségnek nem mondhatja? Kissé meglepi, hogy mennyire kicsinek tűnik az ő keze Nicholaséhoz képest, de ahogy végignéz a fiún ez már nem is olyan furcsa, hiszen jóval magasabb, mint a többi ember, akivel eddig találkozott. Persze nem bámulja meg feltűnően, csak alig észrevehetően, hogy a jövőben is felismerje.
A csomagok láttán elégedetten bólint.*
- Végre egy értelmes ember...
*Motyogja inkább csak magának, hiszen Nick az első, aki összezsugorított bőröndökkel érkezik, amióta ő diákokat fogad. Hogy sietne az nem véletlen tényleg nincs meleg, és ő csak egy ujjatlan trikóra kapta rá a kötött kabátját, ráadásul folyton lecsúszik a válláról. A harmadik próbálkozás után úgy dönt, már nem húzza fel többet, csak nem fog megfázni, amíg beérnek. Közben valami hideg is landol a vállán és Nicholas is megszólal, hogy esni fog.*
- Igen jobb lesz sietni.
*Válaszolja, és egy kicsit gyorsít a tempón, közben pedig úgy dönt belekezd már most a szent beszédbe, hogy mire leérnek a fiú hálókhoz a végére érjen és mehessen vissza tanulni.*
- Nem tudom mennyit és mit tudsz, úgyhogy vázolom nagyvonalakban a helyzetet - kezd bele a magyarázatba - Az iskolában négy kar van. A signumus, a pilluamuleto, a pugnax és az extremus. Te ugyebár az extremushoz tartozol. A karvezetőnk Gerard Rowne Wayner, egyben az iskola igazgatója is. A karvezetőhelyettes Akane Achironu sensei, egy középkori császárnő. Bánj vele tisztelettel - jegyzi meg, csak úgy mellékesen - és akkor nem lesz bajod. A karon három prefektus van. Evon V. Yung, Susanna Hillien és én. Ha bármi problémád van fordulj hozzánk vagy a vezetőkhöz bizalommal.
*Kár, hogy a hangján hallatszik, mennyire unja már ezt a sok blalblát. Közben persze elérnek a kastély ajtajához, és Nicholas nagyon előzékenyen kinyitja azt neki.*
- Köszönöm.
*Lepődik meg egy kissé, ritkán nyitják ki neki az ajtókat és engedik előlre, így kivételesen a köszönet is szívből jövő.*
- Hogy mi merre van, abba most nem megyek bele, úgyis fogsz kapni egy térképet. A mi termeink az alagsorban vannak a többi karé a felsőbb szinteken. Van kérdés, óhaj-sóhaj?
*Kérdezi meg, s várja a választ a csarnokban állva, adva egy kis időt Nicknek, hogy megcsodálja egy kicsit az építményt belülről is. Bár ő szíve szerint menne már az alagsorba azért inkább nem fosztja meg a fiút ettől a látványtól.*


//kövi hszt légy oly drága ide írd, aztán majd megyünk a fiúk hálójába Wink *nem félre érteni Razz*//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark Anthony Cooper
Diák - Extremus
avatar

Male Hozzászólások : 173
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 31 2010, 19:29Kissé morcosnak tűnik a leányzó. Milyen idilli, két perce ha itt vagyok és máris feltűnik a gond. Bele se merek gondolni mi lesz később. Vajon mi zavarja? Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem komoly dolog, hisz akkor az ember általában a körmét rágja és úgy néz ki, mint egy bolondokházából szalajtott senki. És abban is biztos vagyok, hogy nem jelentéktelen kis semmiségről van szó, mert azokról az ember szokás szerint megfeledkezik, addig míg komoly dologgá nem serdül. De akkor mi? Az embereknek néha olyan furcsa dolgai vannak. Az elménk olyan zavaros és kaotikus. Hiába, ez van, ezt kell szeretni.

- Én is örvendek.
Lemerném fogadni, hogy legszívesebben elküldene melegebb éghajlatra, csupán, hogy a saját dolgaival foglalkozhasson. Megértem; néha én is legszívesebben kiátkoznám a világot a fejemből, hogy öt perc erejéig csend és nyugalom legyen. Kumiko motyog valamit az orra alatt, nem értem tisztán. Hm, sebaj, hadd motyogjon. Nem zavar sok vizet – sőt, semmi vizet – ha belefolytja magát a saját mérgébe. No de mindegy, akkor is eljátszom a kedves, barátságos és segítőkész diákot, ha nem is a lány miatt, inkább a magam szórakoztatása érdekében.
- Mi? Egy császárnő? De az, hogy lehet?
Ez egy csöppet bizarr. Hallottam már halhatatlanságról, de sosem igazán hittem benne. Túl meseszerű.
- Yung, Hillien és te. Okés, meglesz.
Nem mintha nagyon keresném majd őket. Mindig is egyedül oldottam meg a problémáimat, – kivéve egy embert, de az más – nem kellett sohase valaki segítő jobbja. Nem, nem. Minek nekem segítség, ha ugyanazt egyedül is meg tudom csinálni? Egyedül tanultam meg lélegezni. Egyedül tanultam meg járni. Egyedül tanultam meg hazudni. Hazudni, átverni, becsapni az embereket, majd összetörni a gyönyörű képet. Egyedül, csakis egyedül.

- Nincs miért.
Mosolygok rá a lányra. Egy hatalmas csarnok tárul elém. Lenyűgöző. Igazán lenyűgöző. Méreteit tekintve hatalmas. Egészében pedig szimplán lenyűgöző. Normál esetben tátott szájjal bámulnék kifelé, de mivel most az úriemberek úriemberét játszom, most nem tehetem meg.
- Ömm nem, nincs semmi. Bár de, lenne itt valami. Kérlek ne vedd tolakodásnak, de mi miatt vagy ennyire feldúlt? Úgy értem nagyon morcosnak látszol, ha tudok segíteni, szólj nyugodtan.
No igen, most tényleg kiteszek magamért. Egy enyhén szólva udvarias és kedves bárány bőrét sikerül magamra szabni. A lánynak elvileg most ki kéne tárnia elém a lelkét, az ügyes-bajos gondjaival együtt segítséget remélve - legalábbis ha a leányzó normális -, amit nem fog megkapni. Tőlem biztos nem. Ha ezt a látszatot is keltem, akkor is csak el akarom hitetni vele, hogy bennem megbízhat és akkor szilánkokra törni a csöpp kis személyét. Nevezd ezt perverziónak, vagy aminek akarod. Az emberek mind ocsmány és groteszk vágyakat, álmokat táplálnak, ha beismerik, ha nem, ez az igazság. És hogy miért csapok be minden egyes embert körülöttem? Mert élvezem. Ez az én játékom, hobbim, munkám, életvitelem, sorsom. Ennyire egyszerű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Jan. 31 2010, 20:51

Nicholas

*Bizony a pokolba kíván ő most mindenkit, aki zavarja. Bár ez szinte mindig így van. Legalábbis a beosztásokkal. Lehet azért, mert nincsenek jó élményei a sajátjáról és még mindig az akkor csalódásait vezeti le. Vagy tényleg csak tanulni akar, kutatni, olvasni szóval valami mással, számára sokkal fontosabbal foglalkozni.*
- Igen császárnő. Középkori császárnő. A magyarázat pedig annyi, hogy a tavalyi félév folyamán történt volt egy kis időutazásunk... A kastély és a birtoka átkerült a középkorba... És amikor visszakerültünk a jelenbe, a sensei itt maradt. Bár ahogy én látom, nem zavarja a dolog.
*Meseszerű a hallhatatlanság? Pedig ha tudná, hogy az igazgató már több mint 500 éves... Kumiko számára persze ez is teljesen elfogadható és reális. Ő aki varázslók közt nőtt fel, ritkán lepődik meg bármin is. Igaz zavarja ha a jelneséget nem tudja megmagyarázni, de pont ezért szokott tanulni és utánajárni mindig mindennek, hogy ne azon őrölje magát, hogy nem ért valamit.
Az hogy Nicholasnak nincs szüksége segítségre tulajdonképpen jó. Egyrészt ez egy fajta extremusos jellemvonás: nem bízunk senkiben, mindent magunk oldunk meg, stb. Kumiko is ilyen, no persze ő néha beleesik a csapdába és enged az egyszerűbb megoldásnak... De lényegében maga igyekszik megoldani a problémáit ő is. Másrészről, azért jó mindez, mert így nem fogják többet indokolatlanul zaklatni, és ennek egész biztos, hogy mások is örülnének nem csak ő.*
- Ha segíteni akarsz, akkor hagyd abba a bámészkodást, és kövess. Még sok a dolgom, szóval semmi kedvem órákat várni, amíg kigyönyörködöd magad.
*Valószínűleg nem ez a normális reakció, amit ilyenkor vár az ember, de azt mégsem mondhatta: "Hogy írd meg helyettem a házit, aztán keress egy mérget, amivel megölhetek pár embert". Pedig ez sokkal jobban hangzik és a valósághoz is közelebb áll. Mert a mai feladat az, hogy befejezze a tanulást és végre megint kutathasson azután a méreg után. Egész nyáron kereste, de nem talált semmit, mostmár itt lenne az ideje, hogy újra belevesse magát a keresésbe.*
- Erre... *Indul meg lefelé a lépcsőkön és int Nicholasnak is, hogy kövesse.*


//Kövi hsz a 2. vagy a 4. fiú hálókörletbe menjen. Ma jókedvem van, szóval választhatsz Razz//

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szer. Feb. 03 2010, 20:20

* Nem jó jel, hogy a megbeszélt időpont előtt érkezett, így körbe kémlel a folyosón és nagyon reméli, hogy az ott csellengő diákok ügyet sem vetnek rá, hanem szépen haladnak dolgukra, mert biztosan van nekik, neki is lenne.
Mondjuk fölös házit írni, hogy a maradék életkedve is messze szálljon.
Újból vékonyka arany karórájára pillant, hogy biztosan tudja Ed késik vagy ő jött előbb, mert ha Ed késik... nem, akkor sem csinál balhét, de hogy mer késni??
Lassul heves szív verése, ahogy a derengő fényben pontosan betájolja a nagymutató állását és bizony az csak az ötödik vonalkán kavirnyázik, így a fiúnak van 5 perce, hogy megérkezzen és Ireth szóra méltassa.
Attól, hogy ideges csak levertebb lesz, mennyivel jobb volt émelygő haraggal vágyni Ed társasága után, mint így... így, ilyen hülyén állva és olyan emlékekkel foglalkozva melyeket jobb lenne elfelejteni, ha lehetne. Majd lehet, ha kiderül, hogy a prefektus még mindig az a tökfej, aki a bál estélye előtt volt. Ajkai kiszáradnak a kéretlen emlékektől, befordul a folyosón, reméli, hogy találkozó partnere nem erről jön. Hátát a falnak veti, reméli, hogy világos kabátja nem lesz foltos, istenien mutatna. Állát vastag, fehér sáljába fúrja, nem a hideg ellen menekül, maga elöl, hátha ez fal és nem lesz ennyire frusztrált. A legjobban bele szeretne kötni a srácba, az vicces lenne, de gyomra a gondolat ellen is lázadni kezd, csalódottan elmosolyodik.
Kitapogatja fekete nadrágja zsebében a méregdrága nyakéket, és búcsút vesz tőle, tudja jól, hogy vissza kell adnia, de olyan jól állt neki. Karcsú nyaka még szebb lett az anyag ilyetén megtestesülésétől, és annyira illik jelleméhez. Kicsit szomorú a gondolattól, hogy el kell válnia tőle, de biztos benne, hogy nem kaphatja meg, még nem, de talán megdolgozhatna érte.
Kaján vigyor ül ki a képére, miközben hűvös, lekezelő tekintettel figyeli az előtte elhaladó csevegő diákokat, kissé ideges ettől, menjenek a búsba, minek járnak erre?
Az messze nem zavarja, hogy esetleg óráik vannak, vagy dolguk erre.
Csizmája hegyes sarkát megnyikorgatja a köveken, majd újból az órájára pillant.
Ha lenne tükre most ellenőrizné egyszerű sminkjét, de miért is? Hiszen ki nem fossa le mit szól hozzá Ed? Esetleg jól megalázza, ha be mer szólni. Az meg eszébe sem jut, hogy a fiú nem idegenül, vagy ellenséges módon fogja fogadni, túl szép lenne. Egy csók... igazából arra vágyna, De lehet ez még a macska karmolás utórezgése, vagy a bolond bálé, mely nem is volt olyan jó, csak a villogás miatt érte meg, hogy bezsebelt pár elismerő pillantást, nem véletlen volt a ruhája olyan rövid és olyan feltűnő.
Otthon mosta a barátnőivel vihogna azon, hogy ennyire izgul pedig Ed nem sok újdonsággal tudja meglepni már, vagy ha igen ráér majd akkor lehökkenni.
Megállapítja, hogy megint csak egy perc telt el, és ő már olyan türelmetlen.
Tekintetével a folyosón mászkáló diákok közt kutat, de szerencsére akire vár nem jön, vagyis nem erre jön.
Kipillant az egyik ablakon, fázósan össze rezzen, elege van. Legyen már tavasz, minek a hóvirágok az ablakok sarkaiba, ha egyszerűen igaziak is nőhetnének kint az udvaron?
Vágya a napsütés után eltereli a figyelmét, így csak cirka 20 másodperc múlva tekint megint az órájára.
Vacak kütyü, azt is kivágja, legalább két perc is eltelt azóta, hogy ránézett, dühösen megrázza a csuklóját. Még akkor is ha tudja, jól, hogy az időgép jól jár.
Nagyot sóhajtva igazítja meg hosszú haját, összedörzsöli ajkait, hogy ajakfénye hibamentesen oszoljon el.
Loppal beles a folysóra, háta kiszúrja Ed félreismerhetetlen alakját a diáok sokaságában.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Csüt. Feb. 04 2010, 22:03

*A tömegben feltűnik Ed félreismerhetetlen alakja. El is veszik. Itt-ott aztán felsejlik, néhány nagyobb diák mögött néha elvész, hogy aztán egy embermentes felületen újra felbukkanjon. Kezeit zsebre vágja, ahogy közeledik, jobb, minthogy esetlenül lóbálná őket, sokszor kell lábai elé pillantania, ha nem akar felbotlani valakiben. Szívesen tenné, hogy bosszantsa őket, ha nem várná társaság, belefutna néhány másodikos lányba, hogy aztán eljátssza a sérült kisfiút. Rábeszélné őket, hogy ne a gyengélkedőre cipeljék, hanem valami kihalt osztályterembe...a többit pedig képzelhetitek, ami egy kiskamasz perverz agyában kattog. Az egészet már csak a gyógyító ronthatná el, ha a lány hajthatatlan módon a gyengélkedőre terelné. A férfi nyíltan gyűlöli Edet, ami kimondottan rosszul jön neki, mint csajozás, mind balesetek szempontjából. Még egy okkal több, hogy ne tegye be oda a lábát többé...Most azonban, hogy Ireth hívta, Ireth vár rá itt, eszébe sem jut hattyúk halálát játszani a színen. A Rómeó szerep különben is túl nyálas neki, hozzá a Cézár illik - hiszi ezt, ki is húzza magát, hogy magasabbnak tűnjön és előbukkanjon feje teje néhány diák mögött. Nem akart túlságosan nagy gondot fordítani a megjelenésre, nehogy Ireth azt higgye... Megfürdött, oké, hogy a legjobb tusfürdőjét használta, de ez még nem jelent semmit... Ahogy a sem, hogy beszerzett egy borotvát és tökéletesen pihe mentes gyerekarcára habot kent, hogy néhányszor végighúzhassa rajta a pengét. Meg is vágta magát, ez volt az első "borotválkozása" leborotválta magáról a habot. Ott virít a kis piros csík állán, keresztbe rajta egy másik. Mintha direkt csinálta volna, hogy menő legyen, pedig szó sincs róla, ennyire béna volt, hogy egy keresztet vágott magára. Igaz, hogy bekente magát egy kis férfi dezodorral, amit bár újonnan vett, ez sem jelent semmit...Mindig be szokta, most kamaszodik, nem hagyhatja, hogy megizzasztja a borzalmas lefelé gyaloglás. Három emeletet kell trappolnia! Nem csak megerőltető, hanem izzasztó is...egy lány elé pedig nem mehet büdösen! Fésülködni, nem fésülködött, csak elrendezte haját az ujjaival. Igaz, hogy kevésbé kócos, mert vizes kézzel csinálta, de ez sem jelent semmit...Direkt fekete inget húzott farmerrel, ezt is azért, hogy Ireth ne szokja meg, hogy miatta máshogy felöltözik. Fogat azt mosott, de csak mert, hát egyértelmű, hogy mit akar vele csinálni....Bár egyre nagyobb gombóc növekszik gyomrában, mikor kiszúrja a lányt, hogy elé siessen. Talán csak képzelte,hogy kezesbárány volt vele, hogy alárendelte magát akaratának...majdnem. Csak képzelte, hogy vele csókolózott életében először és hogy ezt azóta sem tudta elfelejteni. Hiányzott neki, idegesítette, hogy itt van, de azóta még nem beszélt vele és nem hiszi, hogy azért, mert a lány is felejthetetlen élményként raktározta el azt a csókot. Elvégre túl sok itt a jó pasi...ki kinéznek 17-nek, vannak, akik már felnőttek és nem alacsonyak, csenevészek és tökéletesen szőrtelenek. Igaz, hogy Ireth is fiatal...biztosan nőhetne még a melle. Majd ő alaposan megvizsgálja, sőt egy növesztő masszázst is felajánl majd neki. Már el is felejtette hogy néznek ki melltartóban. Úgy emlékszik jól, ha nem álmodta ezt az egészet. Kisvártatva odaér, kezében valami táskát lóbál, ajándékszatyor. Valami jobbat hozott a lánynak, mint amit rátukmált felelőtlenül, az anyja medálját, aki azóta már mártír halált halt érte. Talán ezért sem mosolyog, mikor leáll előtte, hogy hátát lazán a falnak vesse, csak semmi túlzott tenyérbe mászás... Vissza kell kérnie tőle és rossz lesz...rossz lesz újra látni a medált. Viszont jó lesz átadni az ajándékot...*
-Szia. Remélem nem vártál rám, csak egy órát.*Halvány mosolyt próbál arcára préselni, kezében ott a táska, azt lassan előveszi. Hogy mi van benne?

http://www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalJ02JIF.jpg

*A nő nélkül...Kissé elpirul, ahogy Ireth felé tolja a táskát. Meg kéne szólalnia, de olyan esetlennek érzi magát.*
-Ezt igazából...kicserélni hoztam. Szerintem sokkal jobban fog tetszeni*Toldja meg egy reménykedő gondolattal, mielőtt újra cipőire vetné, mélyzöld szemeit. Olyan kínos ez...majd elsüllyed.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Feb. 06 2010, 18:50

* Sóhajtva várakozik, bizony a fiúnak már itt kéne lennie, késik. Nem díjazza, de csak azért mert neki meg sikerült előbb érkeznie, szóval tök igazságtalan, hogy a fiúnak van képe késni.
Megszemléli fényesre lakozott formás körmeit, mint aki nagyon unatkozik, abban bízik, hogy ha a srác érkezik ezt a mozdulatot kiszúrja.
Nem látja a közeledő prefit, de mert fel sem néz. Pedig biztosan felnevetne a fel-fel tűnő rémeffektussal közeledő fiút.
Ellöki magát faltól, és ahogy felpillant Ed ott áll előtte.
Akaratlanul is elmosolyodik, és ettől picit dühös is lesz, nem akarta mosolyogva fogadni. Végül képzeletben vállat ránt.
Leplezetlenül szemügyre veszi a srácot, és gyermekien megörül az ajándéknak, még azt sem tudja valóban az-e, de izgatottan felizzik a tekintete.
Szemöldöke felaszald, amint a mustra találkozik Ed sajátos billogéval.*
- Beléptél egy szektába? *Válaszol kérdéssel a kérdésre. Nocsak, nem is hitte volna, hogy Ed borotválkozik, a gesztus mindenesetre jutalmazandó, így a kérdés után egy cinkos mosoly is megjelenik az arcán.
Átveszi a felé nyújtott csomagot, és egyenlőre nem néz bele, talán jobb is így:P*
- Cserébe? * újból magasba szalad a szemöldöke, majd gonoszan elmosolyodik.
Persze, hogy tudja miről van szó, de azt nem hitte, hogy kap is érte valamit, így sokkal jobb.
Az pedig, hogy Ed zavartan bámul lefelé, elönti önbizalommal.
Akkor a dolga csak annyi, hogy kicsit terelgesse a dolgokat olyan irányba amerre szeretné, pont mint a múltkor.
Zsebéből lassú mozdulattal húzza elő az ékszert, majd mellmagsasába felmutatja.*
- Ezért? Hüm, nem is tudom, nekem ez nagyon tetszik. Emlékszel még milyen jól állt a nyakamban? * oda is emeli, hogy felélénkítse a fiú érdeklődést, incselkedő mozdulattal megrázza a fejét.*
- Hát... az attól függ, mi van a szatyorban. * ez persze nem igaz, issza fogja adni, azért is hozta, és nem is kényelmetlen helyzetbe akarja hozni a fiút, csak csupán egy bugyuta játékot játszik vele. Igyekszik úgy állni a fal mellett, hogy ne zavarja a forgalmat, és nagyon reméli lassan elcsendesedik a folyosó.
belekukkant a tasakba és elismerően bólint. Akkor is, ha szerinte nem illik ilyet adni ajándékba, és meglepetten a sráca pillant.
Azta rosszul emlékszik? És sokkal több történt köztük, mint amire emlékszik. Azt sem tudja, hogy kell ilyesmi reagálni. Ha egy plüss lett volna kiemeli és jaj édes felszólalással nyugtázza, hogy tetszik neki, ez igaz lenne egy szép sálra, vagy valami csajos ajándékra, de ez...*
- Szóval legközelebb ebben jöjjek? * a kérdés pont annyira abszurd, mint az ajándék, nem is hitte volna, hogy Ed meg tudja lepni, és ilyesmit amúgy sem kapott még.
Azért nagyon örül és még az is biztos, hogy nagyon jól fog állni neki, de valljuk be, kissé fura ajándék, Ireth pedig szereti a fura dolgokat.*
- Szóval, kapok ebben egy masszást és tied a nyakék. * a mondat után fojtottan felnevet, arra számít Ed olyan zavarba jön, hogy le sem meri ezt reagálni. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 07 2010, 13:47

*Meglepi a mosoly, de örül neki, viszonozza is, halványan, kissé szégyellősen, amitől akár félszegnek is tűnhet, nem mintha bánná, nem akarja hogy úgy tűnjön az eszét veszti érte, vagy hogy szívesen pitizne még egy kis mosolyért. Gyorsan lehervad arcáról, nem kell az ott túl sokáig, bár vadul csillogó szemeit úgysem tudja elrejteni, tovább mosolyognak helyette, tele szájjal, szinte röhögnek. A kérdéstől még nagyobb zavarba jön, egyik lábáról át a másikra, feszülten lóbálni kezdi szerencsétlen ajándék táskát is, pedig igen ciki lenne, ha kirepülne tartalma a népség elé. Ireth persze ráfogná, hogy az Edé, ő pedig élete végéig moshatná le magáról. Sejti, a lány a vágásokra céloz, a néma zavart másodperc után pedig felpillant, szokásos önelégült félmosolyával és hetykén megjegyzi:*
-Elég gyakran borotválkozom, a legélesebb pengére van szükségem, hogy mindent leszedjen. S ha vágás, akkor már legyen stílusos, nem? De alapíthatunk szektát, ha gondolod...a lényege az lenne, hogy engem kéne imádni.*Egy röpke perc erejéig azt hiszi ez menne is a lánynak, aztán viszonozza a cinkos mosolyt, jelezve, csak poénkodott, nehogy elmenjen a kedve tőle, azt most nem engedheti meg magának. Árgus szemekkel figyel a lány gesztusaira, úgy tűnik felcsigázza az ajándék, nyilván, még nem tudja mi az. Lehet, hogy azt hiszi cuki plüss figura, vagy Danielle Steal legújabb általa szörnyen nyálasnak tartott szerelmes regénye. Ha cica játszani szeretne vele, jól csinálja, a kutyus elsápad, ahogy idegőrlő, lassú mozdulatokkal húzza elő zsebéből azt a valamit, amitől neki gyorsabban kezd el verni a szíve. Tudja, hogy minden leégett...minden oda, ez az egyetlen dolog, tárgy, emlék maradt meg az anyjából, egy fényképpel benne, amit a szörnyű szellemkommandó alatt valószínűleg elfelejtett kivenni. Bízik azért benne, hogy a lány nem nyitogatta, nehogy elromoljon, mert akkor az anyja és az ő babakori képével találta volna magát szembe, ami neki nemhogy csak ultra ciki, de jelenleg elég megrázó is lenne, bár félreértés ne essék a képen a pár hónapos Ed baba fel van öltözve.
-Ne haragudj Ireth, nem voltam magamnál...kicsit belőttem magam, tudod, de az...nagyon fontos lenne*Mégsem mondhatja, hogy a szellemek miatt volt, ez a belövés sokkal jobban hangzik, a nagyobbak azt csinálják, noha valszeg egyedül nem nagyon tudna mit kezdeni az anyaggal... Viszont a fiú roppant sápadtnak látszik és bár igyekszik normálisan fogni a dolgokat, szörnyen komoly az arca, kezei vadul remegnek még jó, hogy el tudja őket rejteni a zsebébe. A lány csak játszik vele, reméli, nem szeretne könyörögni, bár tény,hogy odabújna hozzá, mindent elmesélne, Ireth pedig megijedne és addig ölelgetné és csókolgatná, amíg semmi nem marad a keserű emlékekből. Ugrik egyet gondolatban, inkább visszatér Irethez és az ajándékához, meglepi,hogy nem akadt ki tőle, ő pedig szaporán bólogatni kezd, hogy ebbe jöjjön legközelebb.*
-Megnézném hogy áll rajtad...fúh, te aztán tudsz zsarolni*Nem mintha egy percig is gondolkodna a válaszon. Már akkor tudta, mit fog mondani, mikor a lány megkérdezte. A medált azt mindenképpen vissza kell kapnia, lehetőleg azelőtt, míg mielőtt Ireth felfedezi a képet, ő pedig sokk rohamot kap és hozzábújik, hogy ölelgesse meg. Ezzel az egy lánnyal legalább nem kéne elszúrnia, ezért is hiszi, hogy játszhassa a kemény fiút neki, bár valahol ijedten kezd el lüktetni az ér a fejében és átszáguld rajta millió apró félelem attól kezdve, hogy nem elég szőrös, nem csókol majd úgy, ahogy a lány szeretné, vagy, hogy kineveti, ha...beindul rá.*
-Az nekem csak jó lenne, áll az alku*Pillant lentről fel rá,máris elképzeli, ez legalább segít azon, hogy ne az anyjára gondoljon. Az is elég béna lenne, ha egy halott nő járna a fejében, miközben őt masszírozza. Nemnem, mindent el kell felejtenie, most csak Ireth van, neki pedig jó lesz, mert úgy csinálja, hogy jó legyen és Ireth felejtessen vele mindent néhány órára, akár karaja, akár nem.*
-Mehetünk *Mondja végül nagy komolyan, közben persze ideges, de ezt könnyedén legyőzi az, hogy mennyire akarja a lányt és a medált is.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Feb. 08 2010, 14:16

* Félmosolyába némi gúny vegyül, és nem is nagyon tudja elhiggye-e? Ő nem úgy emlékszik, hogy a fiú kissé is borostás lett volna, de ezt most vesse a szemére, vagy ne kössön belem hiszen ettől lesz ő a macsok réme.
Inkább csak bólint, elhiszi, vagy majd leteszteli, és mind emellé még majd azt is igyekszik megoldani, hogy tekintete nem térjen, folyton vissza a szörnyű sebre, és nem ossza a fiú nézeteit, szerinte jobban állna nem eltorzítva, bár lehet a srác kicsit mazo is azt meg majd kihasználják, lenne a lánynak némi ötlete hogyan, na nem felvagdosná az ereit….
A szekta ötletén látványosan gondolkodóba esik, mint aki nem tud ja eldönteni melyik lehetőséget is kell vállalnia. Kicsit hümmög is a dologhoz, ráharap a szájára és bólint.*
- Értem! Igazából ilyesmire én is gondoltam, persze ott én lennék az imádat tárgya, de… mondjuk beszervezek neked pár tagot, mit kapok cserébe? * ha már üzletelnek, ő benne van, valamit valamiért alapon akár még hazudhatja is, hogy beáll szektatagnak, vagy nem… mégsem..*
- De lesz itt probléma ezzel az imádattal, mert ugye akkor nekem elvileg kell imádni téged, ezzel meg… azt hiszem lesz némi probléma. Mert hüm, azért valamit tenned is kéne. * ártatlanul pislog a fiúra, mint aki nyitott egy ilyetén helyzetre, csak még abban nem biztos, hogy nem csak a fiú csókjaira vágyik, vagy annál jóval többre, de hogy imádat. Cöh.
És nem, nem nyitogatta a medált, mert az elején megmondta, hogy vissza fogja adni, már akkor is tudta, hogy igazából Ed nem neki szánta, azt sem tudja miért kapta meg, de abban biztos volt, hogy nem tartja meg, így csak csodálta kicsit, megnézte, hogy áll a nyakéban, hogy mutat csak abban, és tetszett neki, de nagyon nem élte bele magát. Azért kínozza kicsit a fiút velem, mert az jó…Hallja, hogy mit mond Ed a beszívásról, de nem hiszi el, azt gondolja, hogy a karácsonyi hangulat tette, és elmúlt, amit ő előre tudott, és így nem is zavarja. Arcán látszik is, hogy nem haragos, és nem is ideges, még csak nem is sajnálja, na jó azt kicsit igen, de nem hitte, hogy megtarthatja így….
Ha megnézné a képeket, sem lenne baj belőle, miért zavarná egy meztelen vagy éppen nem meztelen baba képe? Hiszen az olyan régen volt, ha ő találna magáról szívesen meg is mutogatná, de az ő anyja az ilyesmit hét lakat alatt őrzi, lévén Ireth nincsen jóban a képekkel valami mindig történik velük a kezei között.
De abban benne lenne, hogy simogassa a fiút na reméli nem sírna, de szívesen simogatná, sőt, ha lehet akkor nagyon is benne lenne, mondjuk ha lehetne benne egy kis erotika, vagy ha az nem is, akkor kis nyugalmas összebújás, suttogva mesélés…
Az sem lenne ellene ha a srác kicsit könyörögne neki, az nagyon is vicces lenne, de ma nem akarja megalázni, csak kicsit kínozni, főleg, hogy folyosó csak nem ürül és a diákok, meg tanárok sétálgatnak a szűk helyen, így még arra is figyelnie kell, hogy meg ne hallják miről csevegnek.
Újabb ötlete támad.*
- Akkor egyezkedjünk, az új és a régi ajándékod egyben, persze a nyakláncot visszakapod, ha jól végzed dolgod, de ahhoz nagyon meggyőzőnek kell lenned, mert mi van ha nem akarom visszaadni, és inkább megtartom, hogy sűrűbben látogass?
* incselkedik, miközben mozdulattal elfordul a fiútól, hogy csalogató lassúsággal elinduljon valamerre, ahol csak kettesben lehetnek, de mivel elképzelése nincsen hol lehetne ezt megoldani, így majd idővel átengedi ezt a fiúnak, hátha van valami nagyon nyerő ötlete.
Arról pedig a lány majd tesz, hogy Ed elfelejtse az anyját, sokkal izgalmasabb lesz. Főleg, hogy máris érzi forró kezét a vállán, hátán, a derekán, vagy éppen a hasán, esetleg bárhol, ahova múltkor nem jutott el, de szívese adna esélyt a fiúnak minderre.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Kedd Feb. 09 2010, 20:06

*A szörnyű seb két apró vágás. Hősies karcolás csupán, nem torzítja el a fiú Dicapriuszi vonásait XD A látványos gondolkodásba esésen félhangosan felciccen, ez olyan dolog, amire azonnal igent kell mondani, nem még nekiállni gondolkodni...Sejtette, hogy a lány cserébe imádatot kér, imádókat toboroz? Ez is jó, sosem volt híve a monogámiának. Egyik szemöldöke fellibben, másik jobbra húzódik szája sarkával.*
-Tárgyalhatunk az ügyről...Az nem probléma, ráveszlek én a bálványimádásra.*Garantálja azonnal, ha már megkapta Irethnél ezt a hangzatos macsó címzést. Dolgában nem ilyen biztos, de ez nem látszik meg rajta, amilyen perverzül tud nézni, meg ahogy lazán a falnak támaszkodik kezében a fehérneművel senki nem gondolná, hogy legszívesebben az ágya alá bújna a szado-mazo Ireth ostora elől, meg hogy megfordul a fejében " mit akar ez tőlem?"
Neki elég ciki lenne, ha meglátná a babakori fotóját, nem az a nyálgép francia ficsúr aki gügyögne a gyerekek láttán, szerinte ultra ciki lenne, ha Ireth megpillanthatná hamvasabb állapotában. Teljes kiábrándulás, imádatról meg már szó se lehetne...elvégre Cézár sem pólyásbabaként volt megörökítve, édes gödröcskékkel, ökölbe szorult piciny kezecskével. Természetesen nem sírna, ha megsimogatnák, mi ő kisbaba? Very Happy Még megsimogattatni sem meri magát nem még bőgni egy lány előtt!! Maga előtt sem mer, Ireth meg több, mint tíz maga előtt. Könyörgésre se nagyon rávehető, eddig azt is nehéz volt belőle kicsikarni "kérlek" nem még "könyörgöm" Irethnek teljesen meztelennek kéne lennie, hogy elgondolkodjon a dolgon. Cserfes a csaj, megéri neki az a nyaklánc? Végül is csak elszomorodna tőle mindig, ha ránéz. Száját elhúzza, ugyanakkor felcsillannak szemei, Ireth fenyegeti, hogy gyakrabban látogassa...wáww, ezt hogy csinálta? *

-Tudod, hogy meg lehet vesztegetni..de garantálom, hogy amit én csinálok veled azt soha nem felejted el! Aztán, ha te is jó leszel, nem lesz szükséged nyakláncra, hogy rendszeresen visszajárjak.*Ha a lány nem lenne ekkora dög, valószínűleg ő se az éterből merítené a bátorságot, még mindig be van tojva "mit akar ez a lány" meg mi van, ha kiröhögi, mert valamit természetellenesen csinál. Neki már biztos több tapasztalata van a zérónál. Követi, persze, hogyne, behúzza majd az első terembe, ahol egyedül lehetnek...Vagy hová, merre vigye? A szobájába semmiképpen, de tényleg azt akarja? Mit akar, meg jajj, de ugyanakkor hú...máris felpezsdülnek vérplazmái sokkal izgatottabb lesz, s a kételyeit lassan legyőzi a vad vágyakozás. Istálló! Látta valami filmben, hogy azt ott kell, bármit, valahol messze a lovaktól a szénán. Ezt közli is a lánnyal, s reméli nem nézi ökörnek, elvégre ő húzza, de lanyhadt agya most nem képes jobbra.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Kedd Feb. 09 2010, 22:47

Miss Anderson

- Remek, akkor esetleg induljunk is el....
Karom kitárom, a kastély ajtaja felé mutatva, hogy irányadó legyen. Nem mintha arra számítanék, hogy ő nem tudja ezt, de valamivel csak el kell indítani mindkettőnket. Az, hogy kicsit zavarban van, engem egyáltalán nem lep meg, nnem is lehet rajta csodálkozni, hisz én is abban lennék, ha egy számomra vadidegen személy akarna itt szobára kísérgetni. Így há mikor elindulunk természetesen be is mutatkozom, mert miért is ne tenném. Ha már így jött ki a lépés, hogy együtt rójuk a parkot, legalább legyen tisztába vele ő is, hogy ki vagyok. Könnyen beszélek én, aki láttam már adatlapját, s tudom kicsoda a kishölgy.
- Owain professzor vagyok, az ön Karvezető helyettese, s a felvett tárgyai közül Varázsfegyvertanon is találkozhatunk, ha betéved órára esetleg.
Kicsit ironizálok, s mint mindig, most is mogorván modoroskodom, de ezt meg kell szokni, ez vagyok én. Póbálom lépteimet hozzá igazítani, bár legszíveseben gyorsan felspuriznék, majd vissza le, hogy a szekér közelébe kerüljek újra, de hát az illem, s a kötelesség ezt nem engedi. Más lenne, ha egy fiút kísérnék fel, minden bizonnyal már régen a lépcsőket rónánk, de így még csak most érünk be az előcsarnok ajtaján, amit kitárok előtte, hogy beléphessen rajta.
- A Pilluamuleto a Déli-szárnyban van elszállásolva, így most egy sor lépcső vár ránk, ehez ha nincs hozzászokva, jó lesz gyakorolnia.
Kezemmel ismét intek, hogy a lépcsősor felé vegyünk utunkat, s fél lépésnyivel magam elé engedem őt, illendő távolságot hagyva a lány és magam között.
- Az alagsorban találja az Átváltoztatástan és a Bájitaltan termeket, a földszinten a Rúnamágia, Táncmégia, és Varázsegyvertan található, majd az első emeleten lesz a Krisztallográfia és Mitológiák és Vallások terem.
Kicsit hadarósra fogom, nem tudom mit jegyez meg ebből, de hát majd fent kap egy térképfélét, aztán csak kiigazodik. Már az is jó tőlem, hogy egyáltalán elsorolom gyorsan, hogy mi hol van. Már ami a termetek illeti. Mást meg kénytelen lesz kikeresni magának. Az első emelet felé haladva áttérek a karos tudnivalókra, hogy azon is túllegyyünk.
- Karvezetője Thierry de Montmorency professzor Mágusirodalom és Bűbájtan tanár, prefektusai pedig, akiket nyugodtan lehet ám nyaggatni, Ireth Benkovits, Cecilia Thulile, Georgina Greene, Aram Avadakian. Persze engem is, vagy a Karvezetőt, ha olyan gondja van, amihez segítség kell.
Most láthat először egy apró, kicsit bizalomgerjesztőbb arcvonást küllememben.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Sheldon
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Szűz Jelige : Manhattan szívének aranytorkú pacsirtája
Hozzászólások : 223
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Szomb. Feb. 13 2010, 23:10

Noel, Aurora

Édesen mosolyog a fiúra, miközben az elmondja, hogy itt nem illik éjnek évadján dalra fakadni, és halálosan komolyan bólint egyet.
- Nem fogok senkit sem felébreszteni, bár azt hittem, hogy ennél azért kicsit modernebb felfogásúak itt az iskolában, végül is, már a 21. században élünk - csacsog vidáman, majd egy meglepett pillantást vet a fiúra. - Fura vagy te, Noel, meg kell hagyni - közli vele szemtől-szembe nemes egyszerűséggel, és bájosan.
Szavaiban nincsen semmi sértő vagy él, de annyi biztos, hogy már most látni lehet, ami a szívén, az a száján, volt, és még lesz is belőle biztosan baja.
- És persze, hogy megfelel a társaságod, le vagyok kötelezve, hogy egy ilyen rendes, jóravaló, fess fiatalembert küldtek ki elém - megijedni nem kell, ha a fiú rápillant a lány arcára, megláthatja, hogy elmaradhatatlan széles mosolya ott csücsül az arcán. - Bocsi, de olyan komolyan fogalmaztál - kuncog fel jókedvűen. - Ettől függetlenül örülök, hogy itt jó a közbiztonság, Manhattanről ezt már tényleg nem lehet elmondani. Még szerencse, hogy apa testőrei mindig kéznél voltak, amikor valami balul ütött ki - hint el pár információt. - Persze, ide már nélkülük jöttem, de itt meg majd megtanítanak mindenre, amire szükségem lehet a jövőben - cseng okosan és magabiztosan egy pillanatra a hangja, majd újra visszaváltozik édes, mosolygós királylánnyá, ahogy kedvenc városát megemlítik.
- Óóó, hogy te milyen piszok mázlista vagy! - kiált fel elragadottan, úgy látszik, nem vette komolyan a fiú figyelmeztetését, mert ezt pont azután közölte vele hangosan, miután a fiú betessékelte a kastélyba. És a bejárati csarnokban, éjszaka talán nem kellene kiabálni. - Hoppá - kuncog fel jókedvűen, miközben ő is tartja pálcájával a többi táskát. - Az a kedvenc városom - meséli, miközben kíváncsian tekintget jobbra meg balra, aztán megindul a lépcsők felé. - Nincs szebb, mint hajnalban, vagy naplementekor sétálni a Szajna partján, vagy a Champs-Élysées-én, és ott igazából mindegy, hogy egyedül mész, vagy a pároddal, mindkét esetben csodálatos emlék szilánkot kapsz a várostól - hangja elragadtatással beszél Noel szülővárosáról. - Amúgy, csak hogy tudd, Manhattan után a legsűrűbben lakott város Párizs. Micsoda véletlen, nem igaz? - néz nagy szemekkel a fiúra, és a lépcsőzés közben egyszer sem kezd el lihegni, és lábai sem inognak meg a magas sarkak alatt.
Nem a külső után kell ítélni, van abban a fejben sok ész is, de azt csak akkor használja, ha szükséges, amúgy az érzelmei és a dalok irányítják őt.
A meglepett kérdésre csilingelően felkacag, és megrázza a fejét, hullámos tincsei vidáman járnak ide-oda, végig söpörve karcsú vállait.
- Nem, dehogy is. Sőt, igazából két bőröndöt otthon hagytam. Apus azt mondta, hogy az már tényleg túlzás lenne, én pedig hallgattam rá - komoly a tekintete, ruhában nem viccel a kisasszony. - Amúgy meg soha sem lehet tudni, hogy mikor milyen ruhára lesz szükségem. És..., imádok öltözködni - vonja meg vállait kicsit hetykén, egy apró mosollyal szája szegletében.
A jellemzéseket hallgatva nagyokat bólint, minden kis információmorzsát elraktároz a fejében.
- Szóval, akkor a tanári sereg vegyes felvágott, a karvezető..., nő vagy férfi? Azt hiszem ezt nem mondtad - ráncolja össze a homlokát, majd rögtön ki is simulnak vonásai, nehogy ráncos legyen. - Akkor őt lehet tegezni. Az jó, szeretem a barátságos felnőtteket - teszi még hozzá.
- Viszont nekem kell a buli, a pörgés, az éneklés, tudod - néz Noelre -, kell az adrenalin. Ha lesz valahol valami jó kis buli, szólj majd, jó? - vet nagy cica szemeket, ehhez ért a legjobban az éneklés után. Hízelegni, de azt profi módon űzi.
- Amúgy van még valami, amiről tudnom kellene? - néz kérdőn, miközben nagy csacsogás közepette még arra is van ideje, hogy megjegyezze, merre mennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 14 2010, 19:48

Aurora


-Csodás. Nem hiszem, hogy a felfogással van a baj, inkább azzal, hogy éjjel a normálisnak mondott személyek alszanak. Fura? Sokan mondták már.

*Elneveti magát, ő is fordított életet élt eddig, nem könnyű átszokni arra, hogy nappal legyen ébren. Ezen sajnos az sem változtat, hogy a 21. századot tapossák, pedig lehet, értékelné, ha fordulna egyet a világ. Nem veszi sértőnek Aurora megjegyzését, maga is látja, valahogy kilóg a többiek közül, egészen más, mint ők. Mind érdeklődésben, mind stílusban, és bőven elég, ha csak Francisra pillant. Mást még nem látott koponyával, holott számára teljesen természetes dolog.*

-Legközelebb vigyorogva jelentem be, vagy hozok transzparenst és csápolok vele, ha az úgy jó. Hm…. Nem, semmi ilyet nem tapasztaltam még, nincs szükség testőrökre. Ha minden igaz, mire végzel, tényleg mindent tudni fogsz. Legalábbis, Raul is ezt mondta.

*Manhattant nem ismeri, de érdekesen hangzik. A lányból ítélve ott mindig pörgés van, na nem mintha Párizsban nem így lenne. Azon már csak mosolyog, hogy Aurora kicsit hangosabb a kelleténél, miután végre becsukja az ajtót, a lépcsők felé veszi az irányt. Gyalogszerrel fognak közlekedni, mivel más lehetőség nincs, de talán ez megbocsátható.*

-Mázlista? Azért mert párizsi vagyok, vagy azért, mert az a divat fővárosa? Gondolom az utóbbi. Igen, éjszaka gyönyörű, ezt elismerem, sokszor láttam már. Véletlen lenne? Dehogy, nincsenek véletlenek, ezt te is tudod. Gyere, mielőtt megfagysz itt.

*Mit mondhatna? Éjszaka élt, igaz jobbára temetők környékén, de azért látott mást is természetesen. Kényelmesen sétál felfelé a toronyba, azért a bőröndökre is figyelni kell, és nem árt, ha nem bokatöréssel kezdenek. Szépen venné ki magát, ha a gyengélkedőre tennének kitérőt, és magyarázhatná, mi történt. A válasz… nem egyszerű, felszalad a szemöldöke rögtön. Otthon is hagyott még cuccot. Ezt nem kellett volna mondani, hangos röhögésben tör ki, ennyit a csendről, és az éjszakai illemekről.*

-Ezt most nem mondtad komolyan, ugye? Esküszöm, arra tippeltem, hogy elköltöztetted az egész házat. Szokatlan, hogy valaki ennyi holmival érkezik, legalábbis én még nem láttam ilyet. Azt látom, elég csak rád nézni, no ez nem azt jelenti, hogy baj lenne. Remélem, el fogsz férni a szobában, ha kipakolsz, ha mást nem, akkor meg lehet oldani, hogy kényelmesen be tudj rendezkedni.

*Minden fordulóban megáll, hogy a lánynak legyen ideje kifújni magát. Már nincs messze az a körlet, ahova be kell megint mennie. Kicsit húzza az időt, hogy azért arra minél később kerüljön sor. Fura lány, érdekes, nála már az jó pont volt, hogy éjjelre időzített, és nem a nappali órákban érkezett meg. A többi már mellékes, ha így érzi jól magát, akkor így.*

-Így van, de majd kitapasztalod magad is. Nő, és azt hiszem jó fej, legalábbis eddig az volt, és nem hiszem, hogy változna a hozzáállása. Táncmágiát tanít. Rendben, ha megtudom, lesz valahol élet, akkor értesítelek, megjegyeztem. Más pedig… egyelőre nincs. A körletben van ilyen szabályzat is ~állítólag~, abban minden van.

*Csak felérnek a toronyba, most jön a neheze, neki. Bemenni, átmenni, végighaladni, letenni. Azért bevágja a pókerarcot, nem mutatja, mennyire ódzkodik ettől, ahogy mindig is teszi. Célirányosan halad a kh felé, és csoda, még egy bőröndöt sem hagyott el.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Hétf. Feb. 15 2010, 18:14

// Edward és Ireth //

* Szemöldöke azonnal a magasba szalad, kíváncsiság ül tekintetébe, az a kíváncsiság, ami azonnal nevetésbe, vagy csak hitetlen dacos mosolyba fullad végül, Igyekszik ezt nem azonnal a másik tudtára hozni, inkább csak érdeklődve pislog Edre, mint akit valóban rá lehetne valahogyan bírni, hogy bálványimádásba kezdjen, és ennek a bálványnak Ed formája, alakja és jelleme legyen. Valljuk be ez elég irreális, de Ireth minden jóra kapható.
A tárgyalás máris jól hangzik, ebből is látszik, hogy mindkét gyerek elég akaratos és önbizalom sem a hiányt létesíti meg náluk. Nem látja a fiút sem hiányosnak szinte semmiben, eddig nem ezt mutatták a dolgok.
Ő sem monogám, de ami azt illeti, azt sem szeretné, hogy a srácnak nyolc csaja lenne mellette, elég lesz ő egyedül is, ha nem sok is, vagyis sokk is.*
- Hát ami azt illeti, kíváncsivá teszel, engem semmire sem könnyű rávenni, főleg ha ellenállok, márpedig itt lehet azt kéne. Izgalmasabb lenne.
* minek is tagadná, hogy ő annak gondolja? A srác lazasága nem hatja meg, ismeri jól ezeket a képeket a kedvenc sorozataiból, és az ágy alatt rejtegetett szerelmes könyvekből, tetszik neki, hogy a srác ilyen… elég izgalmas a helyzet. Mégis ellöki magát és lassú léptekkel elindul, hogy magával csalja a fiút. Valahogy biztos benne, hogy a prefi vele tart, hiszen a kíváncsiságát felkeltette és ez elég neki. Egyenlőre.
Nem érdekli a kép, ha akarta volna megnézte volna, látta, hogy kinyitható, de abban is biztos volt, hogy nem rá tartozik, sejtette, hogy a lánc nem lesz az övé, akkor meg minek kutakodott volna benne?
A lány meg biztos benne, hogy lenne olyan szituáció melyben Ed a kérleket is meg a könyörgömet is suttogná párszor. A fiú szavaira mégis visszafordul, végigméri és kegyetlenül elmosolyodik.*
- Ez fenyegetés? Vagy ígéret? Mert én nagyon sok dolgot el tudok felejteni, ahhoz, hogy megmaradjon emlékeim között valami nagyon izgalmasat kell tenned.
* az izgalmas szót sejtelmesen kiemeli, hogy a fiú sejtse mire is gondol. Arról meg nem tehet, vagy de, hogy folyton ezen jár az agya. Újból útnak ered, hogy csalja magával a srácot egy olyan helyre ahol kettesben lehetnek és játszhatnak valami izgalmasat, neki elég ha csak olyat mint múltkor, de annál sokkal jobban szeretne tovább lépni, ha lehet akkor nagyon tovább, sőt messze tovább. Fantáziája elszalad, de ekkor meghallja Ed ajánlatát, és hangosan felhorkan, az ötlet nagyon abszurd, hogy egy büdös istállóban legyen köztük bármi erotikus dolog. Nem a lovakkal van baja, még csak nem is magával a hellyel, hanem azzal amit ott szeretne csinálni, illetve amit Eddel szeretne csinálni. Szívesen megy oda lovagolni LOVON.
Hirtelen áll meg a folyosón, és lendületből szembe fordul a fiúval, el is üt egy diákot, bocsánatot nem kér, a jogos szidalmakat nemzetközi jellel jutalmazza, felmutatja középső ujját..
Tekintete lekicsinylőre vált, ahogy Edre pillant, remélhetőleg a fiú látta, hogy megáll és nem szalad belé.
A prefektus nem okozott kellemes csalódást. Pont olyan, mint a többi Y kromoszómás, nem figyel rá!! Ireth saját kicsiny világának önkéntes királynője, sosem menne egy istállóba randizni, főleg nem egy ilyen sexi cuccban, te Jó Isten, mit csinálna ott? Leülne egy piszkos padra? Vagy netalán a szúrós szalmába? Netalán a még szúrósabb szénában hemperegne? *
~ Tél van ember!! ~ * villámlik a gondolat, de nem mondj aki, csak összepréseli vékonyka ajkait. Mi a lószart keresne egy istállóban, ha nem lovagolni megy?
Világos hát; a prefik krémje nem randira hívta őt, hanem egy gyors menetre, azt meg elméletileg mindegy, hogy hol, de nem McAvoyék lányának. Ő egy kényes fehérnép, aki el sem tudja képzelni, hogy ne illatosan, tisztán menjen egy találkozóra, ahol elméletileg sok dolog előfordulhatott volna.
De immár világos, hogy ez nem randi. A szíve mélyéig megsértődik. Ráharap az ajkára, zöld szeméből elillan a vidámság. Nagyot sóhajtva nyújtja át a láncot, amikor a fiú felé nyúl, amit talán reflexből is megtesz, puhán a tenyerébe ejti, majd dacosan a magasba tolja az állát. Azon agyal, hogy a másik ajándékot is vissza adja. Szóval Ed nem sértésből nevezte prostinak tényleg annak tartja.
Ő marha meg alig várta, hogy újra lássa, annyira várta ezt a napot, ezt a percet, illetve ezt már nem. Kiöltözött neki, a kedvenc parfümjét használta, a saját fehérneműje is van olyan izgalmas, mint amit kapott, és erre tessék…
Bocsánatos bűn, szívében felizzik a jól ismert dacos harag.
Dönt! A táskát is Ed felé nyújtja, ha a fiú érte nyúl vissza adja, ha nem akkor puffanva a földre ejti. *
- Nem kell!
* szól belőle a 16 évesek gőgje. Miért is kapta? Kapott „kölcsön” ajándékot. De szar. Sértettség marja lelkét, bal vállán a kisördög gúnyosan felröhög, jobbik angyalkája elsunnyog..
Ő marha, erről a senki fiáról ábrándozott eddig? Az ő csókjától égett az ajka egész éjszaka. Ki tudja hányadik a körben, Ő meg nem is figyel Rá.
Apuci kicsi lányát nem lehet istállóba hívni randizni, az meg, hogy a fiú nem sértésnek szánta fel sem rémlik piciny agyában. Sarkon perdül és ha Ed hagyja, akkor távozik.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Csüt. Feb. 18 2010, 21:09

** Ireth és Ed**

*Ed nem egy monogám típusú ember, de ki tudja mikre nem képes ez a lány, vagy inkább mit képes elérni nála, egyelőre sok mindent túlságosan is jól csinál, a fiú fantáziája a hetedik mennyország kapuját zörgeti, feszegeti, persze egyenes háttal görnyed a falnak támaszkodva, nehogy összecsússzon azzal "annyira szorít a nadrágom, hogy megáll a vérkeringésem" pedig ha csak belegondol elájul, ugyanakkor annyira rákattan, hogy felegyenesedni sem bír. Mégis elindul utána, olyan képpel, mintha nem először tenné, vagy gondolna tiltott dolgokra, a lány pedig incselkedik, ellenállna ő pedig ráugrana, már érzi is, hogy erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy ne teperje a földre itt a folyosón, vagy húzza be egy terembe cseszve a romantikára az istállóban. Ujjai szinte a lányéit érintik, ahogy besettenkedik mögé, legszívesebben megragadná az egész kézfejét, közben persze végig a fenekét bámulja ez méginkább rájátszik arra, hogy egy terembe húzza be a lányt, az sem baj, ha óra van alapon, majd tartanak egy kis biológiát a szaporodásról meg a védekezésről. Ez a kegyetlen mosoly...mi a fenét vár tőle? Mikor megfordul, ő megtorpan máris felkiált benne a beépített stop tábla, az agya lelassul, mi van ha ez a lány a csillagokat követeli tőle...Meg kell őriznie a hiúságát vagy mit, a maszkot, azt, hogy tökéletesen nagymenő, ha macsó is, semmiképp sem mini, hanem minimum hatalmas, méteres kalapáccsal a nadrágjában meg a tökéletesen szőrtelen testével... Ajkába harap, Ireth sem ilyen kisfiút akarhat, vagy mégis? Most már nem engedheti futni, ez a lány nem úgy néz rá, mint egy kisfiúra, az összes többi előbb adna neki nyalókát, ez nyilvánvaló, csak Ireth szemében képes megnőni..Ez tetszik neki, felettébb ínyére van, túlságosan is elragadtatja*

-Ne kételkedj a képességeimben. Még vénasszony korodban is ezt fogod emlegetni, azt garantálom.
*Közli szinte röhögve kínjában, hogy mit akar ez tőle, s mennyire fog csalódást okozni. A száját is elkezdi rágni, az agya az meg elkezd rángni, különféle stratégiákon agyal, amit a lánnyal elkövethetne, de csak annyit tud, amit a biosz könyvben olvasott, hogy másvalami van neki valahol máshol, meg mellei amit szívesen megfogna itt a folyosó közepén, nem nagyon érdekli az a diák se, aki nekik megy, legfeljebb majd fellöki, valami menő szöveggel. Erre Ireth megint lekicsinylően néz rá, mely számára kicsit sem szimpatikus. A gesztustól ajkai legörbülnek, mintha pár szeplőcskéje is elfehéredne lesújtottságában. Megint mibajaaa vaaaan? Ki a frászkarika teremtette ilyen bonyolultra a lányokat? Az előbb még húzta, akart tőle valamit, most megint úgy néz rá, mint az ürülék fosabbik megnyilvánulási formájára na és ilyenkor lecsappan az önbizalma meg a nadrágja is visszavedlik kényelmes farmerbe. Fogalma sincs mi nem tetszik neki már megint...Fogat mosott, meg minden, a külsejével semmi gond, egy szajha miatt nem vagdalta volna az állát feleslegesen, mikor egy fia pihe nincsen rajta, le se jött volna, annál ő tökéletesebb, mintsem lealacsonyodjon az örömlányok szintjére, max intett volna ennek is, hogy várja szobájában, hozzon gumit és ennyi. Persze, ha már öt évvel öregebb lenne, még csak most fedezte fel, hogy a lányok nem csak arra vannak, hogy az őrületbe kergessék őket, mint csököttebb agyú furcsa, ufószerű teremtmények, hanem másra is használhatóak, ráadásul a teste, szelleme, minden porcikája kívánja most ezt a példányt itt. Ezt a buta libát, akinek már megint valami meghatározhatatlan baja van. Az, hogy istálló, ő romantikusnak tartja. Hallotta a szénakazalos meséket és arra gondolt a kis Jézus is jászolban született, Irethnek meg illene a lószag, tesztelhetné mennyire megy el tőle a kedve. *
-Most meg mi bvajod vaaaan?*Csattan fel a kelleténél hallhatóbban. A ruhát leejti, a láncot épphogy elkapja. Minek neki rózsaszín bugyi? Ez a csaj bekattant...vagy meglátott valaki jobbat? De miért nem mondja meg mi nem tetszik. Röhögve húzná le az usziba, vagy kitalálna valami jobbat...neki nem ezen szakad a büszkesége.*
-Most meg miért mész el? Itthagysz? *Szinte toporzékolna, hisztizne, hogy kéri a kistraktorját, a hülye Ireth kiveszi a szájából a gumimaci töméseket! Legszívesebben a fejére húzná a bugyiját. Most elmegy és ő lemarad a menetről, a szépről és jóról, aztán ki tudja mikor lesz ilyen alkalma... Soha....Ha most elszalassza...
-Gyere vissza!!!*S le állnak nézni ki után kiált olyan elkeseredetten, mint egy gyerek, nyilván nagyon szerelmes a lányba, aki az imént szakított vele, hogy ilyen kétségbeesett hangnemet üt meg...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ireth McAvoy
Diák - Pugnax
avatar

Female Szűz Jelige : Nincs máshoz jogod, csak hogy akaratod szerint tégy
Hozzászólások : 105
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 21 2010, 00:22

// Edward és Ireth //

* Na igen, neki is sokkal jobban bejönne, egy olyan helyzet, amit a mesékben teremtettek, neki, aki minden mese legmegfelelőbb királylánya.
Elvitázgatna azon még, hogy ki lenne kiemelkedő bálvány, persze egyértelműen Ő, de azért adni esélyt Ednek, hogy érvekkel hasson ítélőképességére.
Nagyon is lenne kedve egy csendes helyen elmerülni egymásban, gyomra egész nap csomósodott a gondolatától, hogy újra csókot váltanak, és a fiú keze elszabadul a felsője alatt.
Erre tessék, méh kap egy szép fehérneműt is, amit szívesen magára vett volna, hogy Ed lássa sok dolog van ami tökéletes az életben, és ebbe a körbe ő szorosan benne van. Külön dühös, hogy nem nyűgőzheti le a srácot magabiztos megjelenésével.
Már zavarja, hogy kislányosan megsértődött, és hisztissé vált.
Hallja a fiú nyafogós kérdését; hogy mi baja van? Miért nem tudj ami baja van? Hogy ő nem szeretne lovak közé menni, és amúgy is meg már...
Ráharap a szájára míg latolgatja, mit is mondjon, sértettsége hízik lelkében. A prefi lehetne vele kicsit azért kedvesebb, azt nagyon meg tudná hálálni. Hiszen ő ma izgatottan csakis ezen a találkozáson agyalt, odáig sem jutott el, hogy elővegye a tankönyveit, nemhogy tanuljon.
Utálja, hogy ennyire szeretne visszafordulni, és mondani valami durvát, majd jól seggbe rúgni a srácot az istálló gondolatáért és egy csókban megbocsátani.
Örül a lassan ürülő folyosónak, így helyet kap, hogy játszhasson, előadni az egyszemélyes drámát csak nyugodt körülmények között lehet.
Ed hangja kissé morcona, így biztos, hogy nem tervezte elűzni őt, de akkor miért nem hozta magával az agyát is?
Valahogy azt kell hát elérni, hogy Ed legyen az aki utána megy és ki szeretné engesztelni, egy hibáért, ami addigra lényegtelen lesz, sőt az is előfordulhat, hogy nem is fognak emlékezni rá. Egyikőjük sem.
Lassít léptein, mint aki elbizonytalanodott, nem is tudja, hogy megálljon.e? Megéri vajon? Biztosan lehetne olyat kihozni belőle ami miatt megéri.
A szűnő tömegnek hála simán átvág a folyosó másik oldalára, hogy megálljon az egyik ablak előtt, és sértett, magasra tartott állal, karba font kezekkel lecövekeljen.
Ha Ed nem megy utána, aminek elképzelési szerint nincsen esélye, akkor mindketten lemaradhatnak valami kellemesről. Mi tagadás, Ő nem nagyon szeretné ezt.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacqueline Wiever
Diák - Pilluamuleto
avatar

Female Nyilas Hozzászólások : 100
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Vas. Feb. 21 2010, 22:56

[Aram Avadakian]

*Jacqueline nem tehet róla, ő már csak ilyen ügyetlen. Ügyetlen és naív. Szegény kiscsaj, nagyon tudom sajnálni. Aztán m ár tényleg ráhagyja Aramra, vigye csak nyugodtan a cuccait, ha akarja, végül is így legalább a lány se fárad ki, és még csak koncentrálnia sem kell. Azaz mégis. Arra azért érdemes figyelnie, hogy a lába elé nézzen. Nem akar még egyszer hasra vágódni. És be sem akar égni a prefektus fiú előtt. Milyen gáz lenne már. Első napja, és már is beég.
Mikor Aram végignéz rajta, kicsúszik száján három apró szócska. Szemöldöke közben magasba szökken*
-Nem vagyok eladó* Csak ennyi. Semmi többet nem mond. Értse úgy, ahogy gondolja a fiú . Persze fogalma sincs arról, hogy a fiú miért is mérte végig, arról meg pláne nincs fogalma, hogy milyen gondolatok tekerednek a prefektus agyában. Ha tudná, talán naivitása már nem lenne ilyen hatással rá. Rájönne, hogy nem minden emberben kell megbízni, meg ilyesmi, hiszen a legtöbb ember csak a hasznot nézi, nem pedig a többi embert. Jacq ezt soha nem fogja megérteni, míg valaki rá nem ébreszti arra, hogy eddig álomvilágban élt. Mert az nem élet, amit eddig ő folytatott. Anyja csak na szép és jó dolgokat mutatta meg neki, a rosszaktól óvta. Apja volt az, aki okkal hagyta el, de abból is simán tanulhatot volna a lány. Mégsem tanult, anyja szerint hülyeség lett volna azon rágódnia, vajon miért hagyta el az apja. Az álmosolyra, amit ő igazi mosolynak vél, csak villant ő is egy mosolyt, majd figyelemmel hallgatja kartársa szavait.*
-Értem! És ezek a büntetőmunkák milyen jellegűek? Tudod, imádom az éjszakát, szóval lehet egyszer kétszer megszegem majd a szabályt. Nem akarok természetesen szabályszegő lenni, de imádom az éjszakát, a csillagokat, mindent.* Vallja be a fiúnak, fogalma sincs hogy miért. Közben tovább haladnak. Eddig még minden okés, még nem bukott fel semmiben, és ez nagyon jó jel. Talán sikerül épségben elérnie a klubhelységet. A kacsintás láttán pislog párat. Nem igazán érti, hogy ez most kedvesség volt, vagy esetleg valamifél célzás a büntetőmunkákra. Mármint úgy értve, hogy Aram tudja nagyon jól, hogy ő milyen büntetőmunkát tudna kitalálni a lánynak. Jacqueline nyel egy nagyot, miközben követi a fiút. Nem akar ilyesmire gondolni. Itt mindenki ilyen? Nehezen fog beilleszkedni, az már egyszer biztos. Szegény félárva, naív pici kislány. A tiltott helyekre bólint, ezzel jelezve, hogy érti. Mikor a fiú elgondolkozik, hagyja, nem akarja megzavarni gondolkodását. Tudja, hogy ilyenkor nem illik semmilyen módon sem közbevágni, sem pedig megkérdezni, hogy mire gondol az illető, hiszen a gondolatokhoz joga van az embernek, és ahhoz is, hogy megtartsa őket magának.
Igen, eléggé naiv leányzó. Ezzel a szóval tökéletesen jellemezhető. Az, hogy nyíltan beszél családi dolgairól, gondjairól, naivitását támasztja alá. Ezzel is azt mutatja, hogy tökéletesen megbízik mindenkiben. Nem igazán tehet róla, ő már csak ilyen, ilyennek nevelte az édesanyja. Az édesanyja…csupán most búcsúzott el tőle nem olyan rég, már is mennyire hiányzik neki. Fogalma sincs, hogy ezek után ki fogja ellátni jó tanácsokkal… Vagy épp nem jókkal. *
-Örményország… Szép hely lehet, bár még sosem jártam ott. * Csak ennyi, ennyit tud hozzá fűzni. Végül is a fiú is eléggé szűk szavú, így Jacqueline se beszél most olyan sokat, mint alapjába véve. A fiúra pillant, majd ismét kérdések hagyják el ajkait.*
-És mond csak, mióta vagy ebben a mágusképzőben? És milyenek itt a tanárok? És a karvezetőnk, illetve a helyettese? Mesélj kérlek nekem a Torneransról, és a Pilluamuletoról, mint karról és a Pillus diákokról. Kééérlek* Néz nagy kék bociszemeivel a prefektusra, és csak remélni tudja, hogy hatnak kartársára pillantásai. Persze azért hozzáteszi a következő mondatot is:*
-Persze, csak ha akarod* Ismét rákacsint a fiúra, miközben megérkeznek a bejárati csarnokba. A fiúra pillant, remélve, hogy továbbra is segít neki eligazodni az iskolában, és megmutatja neki a klubhelységet. Valahogy semmi kedve sincs úgy eltévedni, ahogy nem is olyan régen a parkban tette. Elég volt neki az a pár óra vagy perc- maga se tudja mennyi idő telt el- míg ott volt. Természetesen titkon elvárja Aramtól, hogy meséljen neki a Torneransról, és az itt folyó tanításról, a diákok életéről. Nem akarja kényszeríteni erre a fiút, de örülne neki, ha hallana egy két dolgot, végül is itt fogja tölteni következő jó pár évét. Akár akarja, akár nem. Bár ez nem kérdéses, hiszen ha nem akarná, akkor semmiképp se itt kötött volna ki, hanem elszökött volna. Szőkének szőke, de annyira nem buta.*
-Lehet egy kérdésem irányodba? *Kíváncsiskodik, miközben tekintetét a fiún legelteti*
- Jól érzem, hogy semmi kedved kísérgetni engem, és hogy inkább már aludnál, vagy átfordulnál a másik oldaladra? Tudod, megértem. Csak tudni szeretném, mert oké, hogy mosolyogsz, meg kacsintgatsz itt nekem, de keveset beszélsz, ami eléggé zavar. * teszi még hozzá utolsó mondatát, majd csendben figyeli a fiút, hogy vajon az mit fog mondani erre
Jacqueline mindig is ilyen nyílt nőszemély volt, naivsága emellé a nyíltság mellé párosult, mondhatni kiegészítik egymást a lányban. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Lyons
Prefektus - Pugnax
avatar

Male Szűz Jelige : Az ördög elcseszett kisöccse
Hozzászólások : 682
Évfolyam : Első
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   Kedd Feb. 23 2010, 23:56

**Ireth-Ed**


*S micsoda veszteség, felfoghatatlan tragédia lenne, ha ez miatt elmaradna, amire oly nagy gonddal készültek. Persze a fiú egyből levágja, hogy a lány nem normális és lehet, hogy csak szívatta, mégis...A megbántott arc, amit vág, őt is bántja, de ahelyett, hogy nekiállna keményen, férfiasan hisztizni elgáncsol egy arra járó elsőst, majd elbújik egy termetes harmadikos mögé. Ezt azért könyveli el hőstettnek mert még elsőnek is igen fiatal, mintha az oviból dobták volna ki, ezért vigyorogva lesi oldalról, hogy a két fiú összekap miatta és káosz keletkezik. Ireth felé, csak úgy sacper kábé néz el, legalábbis úgy intézi, futólag, mintha nem is látná, valami szükséges rossz lenne, ami ott van. Úgy tervezi érdektelenül elhalad majd mellette, talán rá sem néz, vagy ha mégis, szeme legszűkebb sarkából, óvatosan, de úgy, hogy a fintorát ő is lássa. Vagy még jobb...letolná itt a gatyáját a folyosón, hogy a lány lássa miről marad le. Milyen csodás is lenne, ha tökéletesen elégedett lenne...Nagy levegő, elindul felé, azt tervezi megfolytja, vagy mindenképpen fellógatja a lábánál fogva, hogy az sikítva vallja be mégis mi a franc bajaaa vaaaan... Kelleni kellhet neki, nem lépett rá, vár valamit, rá vár, hogy behódoljon. De gyűlöli ezt...vagy csak ostobán fogja fel. Neki kell ez a lány a fenébe is! Odamegy... Kezeit azonnal zsebrevágja, amint megtorpan, hogy lássa semmi nyitott kommunikáció, nem kér bocsánatot, mert mit is mondott? Ezúttal semmi liba, semmi gyere a vajúba szexelni...hm...itt lehet a gubanc...Vájú...istálló... Átáll egyik lábáról a másikra, közben szeme sarkából meglesi, hogy a két srác naprendre tér az incidens fölött. Hangosan felciccen, talán erre a lány megfordul, vagy észreveszi, hogy ott van így ő rávillanthatja szokásos flegma szemöldökfelvonásos, egyfelvonásos fintorát, ami olyan szemtelenül villan, mintha már legalább egy évszázada ezt gyakorolta volna a pokolban, a tükör előtt. Naneeee...most bocsánatot kell kérnie? Bár ahogy belegondol, oké, lovak alá fektetni valakit tényleg nem valami korrekt, noha ki szerette volna próbálni a lány hogy szaglik a jószágok mellett. Többször is belekezd, mély lélegzetet vesz, hogy aztán kinyissa száját és kifújja tüdejében élősködő levegőjét. Azt szerette volna mondani "mi bajod van?" Újabb levegőt vesz, hogy kimondja "miért nem jó az istálló?" s megint egyet, hogy "nem a hely számít, már bocs...".*
-Mit kellett ezen így kiakadni, ha nem akarsz odamenni, megyünk máshová! Tudok egy jó helyet, kicsit hideg, de ha már így barátságban vagyunk az istállóval, viszek szalmát tűznek...Barlag, van víz is...megfelel? Vagy repülő szőnyeget kellett volna rendelnem és Aladinná vedlenem? Mert ha gondolod összekötök két seprűt, az közé valami szőnyeget...Ha tökhintót akarsz viszont Frimika kocsijába kell belopózni. Ha szeretnéd ott átélni, felőlem..még az igazgató szobájába is mehetünk, tanári asztal alatt, felett?
*Lazán a falnak dől ismét, majd megforgatva szemeit kijelenti. Kicsit úgy mintha nehezére esne...Őszintének lenni a mai világban...*
-Nem a hely a fontos, hanem a kivel. Én csak veled akarok lenni...mivel már beindultam nincs sok választásod. Tulajdonképpen az enyém vagy és kész!
*Hátulról elkapja a lány derekát és egészen magához húzza, nem fog ez a példány is kiszúrni vele azzal "kicsi vagy" szorítja, mint egyetlen tulajdonát, mert, ha nem vigyáz a lányt szétlopkodják a tolvajok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bejárati csarnok   

Vissza az elejére Go down
 

Bejárati csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog