Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Földszinti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Linda Johnstone
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Bak Jelige : Remeterák
Hozzászólások : 117
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 15:54

*És még ellent is mondanak neki. Ez azért már több a soknál. Neki igen is mindig igaza van, hiszen nem véletlenül töltött annyi időt olvasással. Véleménye szerint ő maga tévedhetetlen, de persze ha nem számítjuk azt a múltkori malőrt, azzal a növénnyel, amit tévesen azonosított. Azt gyorsan ki is verte a fejéből egyébként.
Nagyon közel van ahhoz, hogy indulatból válaszoljon vissza, de igyekszik megtartani a nyugodt álcát, még ha az arckifejezése árulkodik is arról, hogy kissé feldúlta a beszélgetés. Gyors, kapkodó mozdulatokkal betűri a haját a füle mögé mind a két oldalt, majd újra belekapaszkodik a könyvébe. Ezzel a mozdulattal legalább pár másodpercet nyert, hogy átgondolhassa mit akar mondani.*
- Ahogy gondolod. *Végül rá hagyja, hiszen neki nem létfontosságú, hogy a másik is tisztában legyen azzal, hogy neki van igaza. Hiszen szerinte egyértelmű, hogy ez így van.
Na, aztán meg megint azzal az Antikával jön. Ha jobb emberismerő lenne, feltehetőleg már azon az állásponton lenne, hogy Virág teljesen bele van zúgva abba a bizonyos srácba, de mivel ő és az emberismeret olyan messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől, ezért meg sem fordul ilyesmi a fejében, csak szimplán nem érti.*
- Az lehetetlen. Mármint, hogy valaki annyit használjon az agyából. És te azt honnan tudod, hogy én mennyire vagyok okos? Előítéleteid vannak, mert én sokkal értelmesebb vagyok nálad és kész. *Mondja, most már kevésbé átgondolva és már kevésbé tűnik nyugodtnak is. Még, hogy van nála okosabb? Az lehetetlen. Az apja esetleg, de más biztos nem. Nem is hiszi el, hogy az az Antika gyerek olyan nagy zseni. Szerinte csak Virág akar felvágni az egyik ismerősével, hogy őt kellemetlenül érintse a dolog. Kár hogy ez csak az után jut eszébe, hogy már kimondta, amit mondott. Most már inkább magára dühös, hogy belement ebbe a gyerekes kis szócsatába.
És megint azzal az Antika gyerekkel jön. Most már komolyan elege van belőle. Másról sem tud beszélni a lány, csak Antika így, Antika úgy. Most már semmi nem tartja itt, mert sikerült kihozni a sodrából, ami egyébként egy nagyon nehéz művelet.*
- Tudod mit? Beszélgess akkor az Antikáddal, mert engem nem érdekelsz. És itt részemről vége a beszélgetésnek. *Azzal fogja magát, felszegett fejjel megindul, sietős lépteivel élve a folyosón. Bizony a szobáját veszi célba, ahonnan kizárhatja ezt az irritáló szőke leányzót. És ha senki nem állítja meg, akkor ő bizony fel is fog menni és bezárkózik a szobájába, mit sem törődve azzal, hogy vannak szobatársai is.*

_____________
"Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen." /Ágai Ágnes/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuti Virág
Jegelt karakter
avatar

Female Szűz Jelige : Hjaj
Hozzászólások : 57
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 16:09

Márpedig Virág úgy gondolja. Mindig úgy gondol mindent, ahogyan kimondja. Bólint is egyet, hogy tényleg így van. Tökéletesen igazat ad magának mindenben. Mindig neki van igaza, ha meg nem, akkor igyekszik róla meggyőzni a másikat. Ha azt gondolja, hogy a nap kék, akkor az kék, teljesen mindegy, hogy ki mit mond, milyen tudományos szöveggel jön elő. Csípőre tett kezét leengedi, és polója szélével kezd el játszani. Lábait nagyobb terpeszbe rakja, és míg pólója alját nyújtogatja, egyik lábáról a másikra támaszkodik. Érdekes egy látványt mutathat a lány. Már amúgy is kinézetével igencsak figyelemfelkeltő tud lenni, és hát a nem túl nagy szépsége is kivívja az emberek odafigyelését. A viselkedése... nos, úgy látszik nem mindenki tudja azt elviselni.
Az tetszik neki, hogy tudott olyat mondani Lindának, amitől kissé begurult. No igen, megvan a gyenge pontja, Virág pedig szereti a gyenge pontokat.
- Nincsenek előítéleteim, ha tudni akarod. Azok neked vannak. - mondja, miközben egy pillanatra megáll a mozgásban. A mondat elhangzása után pedig folytathatja ide oda dülöngélését.
- Micsodi? - kissé felkapja a vizet a lány kijelentésén. Nem akar ő csak antikával beszélgetni, bár tény, régen látta már a fiút. nem akar ő vmost egyedül maradni, és különben is, mi az, hogy csak úgy sarkon fordul. Vagyis majdnem sarkon, egyszerűen csak otthagyja Virágot. Virág pedig nem szereti, ha otthagyják.
Megpördül. Imádja a pörgést, ilyenkor tök jól pörög a csíkos szoknyája. Nah éppen ezért pördül még egyet, de sietve, nehogy szem elől tévessze Lindát. Szökkenget előre, hogy gyorsabban beérje a lányt, aztán mikor már mellette van, igyekszik felvenni ritmusát.
- Nah, most miért csinálod ezt? Olyan izé vagy, tudod? - hangja kislányossá vált, most nincs benne az a bunkó dac. - Jó, nem fogok hányni ígérem.
Sasszézik kettőt előre, és megpördítve szoknyáját, megáll a lány előtt, eltorlaszolva útját.
- Ne izélj már Linda. Most én nem mondtam semmi olyat, tudod?! Milyen könyved van? - mintha nagy érdeklődést tanúsítana a könyv iránt, úgy nyújtogatja a fejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Linda Johnstone
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Bak Jelige : Remeterák
Hozzászólások : 117
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 16:32

*Arra, hogy itt kinek vannak előítéletei már végképp nem mond semmit. neki aztán biztos nincs előítélete senkivel szemben. Jó, megvan a véleménye a plázacicákról, az infantilisekről, az őrültekről, de semmi több. Jah, hogy ezt hívják előítéletnek? Tökéletesen ki tudja magyarázni, hogy miért ne nevezze előítéletnek az ilyen ellenérzéseit. Mikor jön a második kérdés, akkor már megindult, de még elég közel van ahhoz, hogy hátra sem pillantva, oda tudjon bökni egy választ.*
- Jól hallottad. *Nem szándékozik jobban kifejteni a dolgot, inkább csak sietősre veszi a tempót. Mivel nem süket, ezért tökéletesen hallja a közeledő lépteket és észrevétlenül még gyorsabbra kapcsol. de nem egy sportoló alkat, így Virág mindenképp beéri, aminek valahogy most cseppet sem örül.
De hiába a kislányos hang, ő csak szigorúan és sértetten néz maga elé és halad is megállíthatatlanul. Nem szándékozik válaszolni, leginkább úgy tesz, mintha észre sem venné Virágot és el kell ismerni, ez így egész kellemes. Lehet, hogy ezt már akkor el kellett volna kezdenie, amikor találkoztak.
Ez a módszer egész addig működik tökéletesen, amíg Virág elé nem kerül, ezzel elzárva előle a menekülési utat. Még szerencse, hogy előre néz, így időben észreveszi a lányt és meg is tud torpanni.*
- De mondtál. És mindegy. Nincs kedvem beszélgetni...senkivel. *Az utolsó szót kicsit nyomatékosabban mondja. Kitalálta, hogy talán úgy lerázza a lányt, ha nem konkrétan őt vádolja a rossz kedvével. tehát mosta senki, egyértelműen Virágot jelöli, de azért ez is megér egy próbát. Aztán meg már a könyve után érdeklődik. Komolyan nem érti, hogy milyen beteg gondolatmenet szerint él Virág, de valahogy nem szeretné megérteni.*
- Legendás lényekkel kapcsolatos. Átengednél? *Hát nem túlozza el a kedvességet. Inkább olyan stílusban beszél vele, mint amikor az embernek nincs kedve egy gyerekhez és valahogy gyorsan le szeretné rázni magáról. Tömör és rövid válaszokkal igyekszik eljutni a cél felé, ami jelen pillanatban a szobája.*

_____________
"Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen." /Ágai Ágnes/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuti Virág
Jegelt karakter
avatar

Female Szűz Jelige : Hjaj
Hozzászólások : 57
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 16:54

Virág tudja, hogy nem süket, nem kell győzködnie arról, hogy jól hallott-e valamit, vagy nem. De lehet nem kéne vitatkoznia, vagy ki tudja. A lány nem nagyon vevő rá,d e ezt nem fogja belátni. Virágra mindenki vevő. Nehéz beismerni, hogy ha ez nem így van, és Virág nem is arról híres, hogy a realitások talaján éljen. Olyan sem lehet, hogy valakinek nincs kedve beszélgetni Virággal. Most kb úgy érzi magát, mint mikor Viola elvette a kedvenc babáját. Megtépte. Nah jó, Lindát nem fogja, de akkor is rossz érzés ez most neki, talán azért kezd egyre jobban beőrülni. Csendesen persze.
- De nem mondtam, de most mindegy is. Úgysem tudsz meggyőzni. - mondja neki egy legyintéssel. Meddő vita, be kell látnia. Nah jó, nem látja be, de nem akarja, hogy elmenjen a lány.
ismét terpeszbe vágja magát, és felveszi az egyik lábról a másikra állok pozitúrát. Szoknyáját most hanyagolja, mivel a könyvre kell figyelnie.
- Aha, olvastam én is olyat. - füllenti. dehogy olvasott. utál olvasni, nem nagyon használ könyveket.
Átengedni? Fenéket, semmi kedve nincs átengedni a lányt.
- És mi is a címe? - kérdez újból, valahogy ki kell találnia, hogyan állítsa meg a lányt. Az, hogy neki nincs kedve beszélgetni, mintha meg sem hallotta volna. Nem nagyon foglalkozik vele, felesleges információ, az ilyeneket pedig Virág nem tárolja.
- És van is olyan órád, vagy csak érdekel? - teszi fel az újabb kérdést. Bár tény, nem érdekli, hogy ki milyen órára jár. Ő momentán csak olyanra, ami legalább 10 után kezdődik. Előbb semmiképp sem hajlandó kikelni az ágyból.
- Te nem vagy éhes? én nagyon éhes vagyok, de egyedül nincs kedvem lemenni kajálni. - szeme sarkából felnéz a lányra, hátha, ő is éhes. - De ha nincs kedved, felőlem csinálhatunk mást is. Annyi szupi dolog van itt a kastélyban, komolyan. - és komolyan is bólogat hozzá - Tudod, van uszoda is... meg sok miegymás, meg tök jó mozgó képek. Láttad már a mozgó képeket? Tök csúcs. - mondja, mondja, mondja - Bár nem tudom, miért kell az embereket belezsugorítani egy keretbe, de ha nekik jó ott. Felőlem ott lehetnek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Linda Johnstone
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Bak Jelige : Remeterák
Hozzászólások : 117
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 17:29

*Már kezd nagyon elege lenni a lányból. El sem tudja képzelni, hogy mit olyan nehéz felfogni azon, hogy hagyja békén. Pedig ez csak két nagyon egyszerű szó. Arra, hogy csak megint ellent mond neki Virág, csak sóhajt egyet remény vesztve. Úgy fest képtelenség levakarni a lányt, pedig ő olyan szépen és világosan megmondta neki, hogy nem akar beszélgetni.
Látszik rajta, hogy legszívesebben nem itt lenne és a kérdésre is csak unottan válaszol. Egyébként sem túl beszédes és nem szokott túl sok kedve lenni az emberekhez, de most neki már csak elég lenne egy sarok, amit magára zárhat.*
- Mágikus lényeg A-tól Z-ig. *Méretét illetően is inkább hajaz egy lexikonra egyébként a könyv. Nem véletlenül kapaszkodik bele két kézzel. Felőle aztán jöhetnek a kérdések, ő úgysem fogja pár szónál több válaszra méltatni őket. De esetleg, ha kielégíti a lány tudásszomját és látja rajta, hogy valóban nincs kedve beszélgetni, akkor talán leszáll róla.*
- Van. *Ismét egy unott válasz, unott arckifejezéssel. Most már az előbbi dühéből sikerült teljesen lenyugodnia, de attól még rettentően zavaró a lány társasága, Ő is egyik lábáról, a másikra teszi a súlyát, de másfelé tényleg nem mozdul. nem fog itt megpróbálni elszaladnia a lány mellett, hiszen szinte biztos benne, hogy Virág fürgébb nála, aztán meg képes játéknak venni és elkezdeni fogócskázni. Na, az lenne a vég. Még nem nagyon volt olyan ember, akivel kapcsolatban azt érezte volna, hogy megcibálná egy kicsit, de most Virágnak sikerült ezen érzéseket kiváltani belőle.*
- Nem. Kösz nem, csak fel szeretnék menni a szobámba. *Immár szokásos gyér hangulatú válasszal próbálkozik, hátha eljut végre a lány agyáig, hogy esetleg békén kéne őt hagyni. Viszont ekkor meghallja a mugli televízió leírását. Hát ezt a pontatlan meghatározást nem tudja nem kijavítani.*
- Te a televízióról beszélsz, ami a muglik körében elfogadott elektromos árammal működő szórakoztató eszköz. Nincsenek bele emberek zsugorítva, csak egész egyszerűen rá vannak vetítve a képernyőre. Ezeket a jeleket elektromos impulzusok képében szállítják a kábelek. Az összes kép, ami benne van, egyszer fel lett véve egy úgynevezett kamerával. Olyan mintha én most rajzolnék rólad egy képet, elküldeném egy bagollyal valakinek és az megnézi. Nem te vagy, csak a képmásod. Csak ez sokkal profibb, mert sok kép van nagy sebességgel lejátszva egymás után. *Ezzel be is fejezi a kis doktori disszertációját a témával kapcsolatban. Bizony apja feltaláló lévén, elég sokat bütykölt mugli tárgyakkal is és Lindának felkeltette a téma az érdeklődését. Neki meg aztán az olvasás nem jelent akadályt. Türelmetlenül kezd el dobolni a karjaiban tartott könyv gerincén. Egyébként az egész előadásmód elég monoton volt.*

_____________
"Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen." /Ágai Ágnes/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuti Virág
Jegelt karakter
avatar

Female Szűz Jelige : Hjaj
Hozzászólások : 57
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 17:48

Virág pedig csak most kerül elemébe. Nem unja, inkább pörög az agya, hogy mit lehetne tenni. Vagyis mit mondhatna, amivel feltarthatja a lányt. A kérdésekre szépen kapja a választ, egyszerűen és gyorsan, és nagyon tömören. Nem baj, majd ő válaszol bővebben. Bár a könyvhöz nem nagyo ntud mit hozzáfűzni, és a tévés magyarázattól is elkezdődik benne az a kissé émelygő érzés. Igyekszik nem feltűnően venni a levegőt, hogy elmúljon a kellemetlen érzése. És figyel, hogy ki ne ejtse azt a szót, hogy mindjárt hányok. Pedig az ilyen tudálékos magyarázatoktól azt szokott. De most nem. Azért sem, nem adja meg Lindának azt az örömöt, és különben sem arról beszélt.
- Neeem, nem arra gondolok... ~te buta~ - mondja egy vigyorral az arcán. Ez aztán a blend a med reklám. - ... azokra, amik a falakon vannak. A tévét amúgy sem ismerem. Mármint tudom, hogy mi az, de a muglik nem olyan okosak. Nah mindegy, hagyjuk is.
Zárja rövidre, mielőtt még valamit meg kéne hallgatnia. A szobába menetelt pedig el sem fogadja. Ha egy karban lennének, akkor együtt mehetnének, akkor mondjuk valamennyire elfogadná. De csak valamennyire.
- Amúgy melyik házban is vagy? Én pillus vagyok. Tök jó kis kar. Tényleg, sok jó fej jár oda. - mondja, mintha mindenkit ismerne. Pedig nem ismer senkit sem, de ez most mellékes.
- Mióta vagy szemüveges? Szerencsére nekem nincs. nah nem azért, mert valami gondom lenne a szemüveges emberekkel, csak hát nem tudom, kicsit kényelmetlen lehet, nem? Végülis jól áll. - neeem, nincs előítélete a szemüvegesekkel szemben, csak hát sajnálja őket, hogy egy keretbe van beleerőszakolva nekik a világ. Szegény lány.
- Amúgy szeretted az itteni kosztot? Szerintem egész tűrhető. Mindig találok valamit, amit szeretek. csak lehetne több édesség. Tényleg, néha olyan rossz, hogy még csak egy sütit sem adnak. A konyha, meg nem tudom hol van, hogy tudnék szerezni pár darabot. Szóval, süti nélkül kell felnőnöm. Már, ha nőnék, mert nem növök egy centit sem. Anyu szerint mindig ilyen kicsi maradok, de én szeretnék ám nagyobb lenni. vagyis magasabb. Tényleg jó lenne, csak hát ez nekem nem adatik meg. Ez van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Linda Johnstone
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Female Bak Jelige : Remeterák
Hozzászólások : 117
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 18:23

*Elképedve néz a lányra, amikor elmagyarázza, hogy nem is a tévére gondolt. Most teljesen besokkol nagyjából. Ez már durva. Szemei elkerekednek és hitetlenkedve néz Virágra.*
~Nem lehetsz ennyire unintelligens liba!!~ Ezt csak gondolatban mondja ki, de nagyon közel áll hozzá, hogy hangosan is hangot adjon gondolatainak, bár annak Virág minden bizonnyal nagyon nem örülne. Inkább hagyja az egészet és nem próbálkozik meg azzal, hogy továbbra is magyarázzon, hisz szemmel láthatóan reménytelen.
És még véletlenül sem hagyná abba a további kérdezősködést. Komolyan, ha így folytatják, teljesen le fog épülni az a szuperintelligens agya és mehet utcaseprőnek és persze mindezt Virágnak köszönhetné. Most az életösztön halkan azt sugallja neki, hogy "FUSS! MENEKÜLJ!". De türtőzteti magát annak reményében, hogy lesz ez még így sem. Inkább csak jobban szorítja a könyvét, amilyen feszültség levezetésképp. Igen, mert bizony feszült.*
- Pilluamuleto, tíz éve és tűrhető. Most viszont mutatok neked valamit. *Már csak egyik kezével fogja a könyvét és szépen elő is veszi zsebéből a pálcáját. Csúnya dolog, ami az eszébe jut, de nem lát más esélyt a menekülésre. Na jó, járható út még a fizikai bántalmazás is, de az nagyon nem rá vall. Tehát szépen előveszi a pálcát, de egyelőre nem fogja rá a lányra, igyekszik marhára kedves lenni.*
- Na, nagyon szép színes varázslat, ami neked biztos tetszene. Megmutatom, jó? Ennyi az egész...Destinatus. *És a pálcát a megfelelő mozdulat elvégzése után a lányra fogja. Bizony a sóbálvány átkon kívül nem látott más megoldást arra, hogy menekülhessen.
Ha nem ütközik ellenállásba és a varázslat sikeres lesz, kis aggodalommal néz végig a folyosón. Már most megbánta, hogy ehhez a varázslathoz fordult. Röstelkedve az alsó ajkába harap úgy néz szegény lányra.*
- Bocsáss meg... *Suttogja és látszik, hogy tényleg rettentően sajnálja. Lehet, nem ártott volna jobban átgondolni ezt a húzást. Gyorsan el is teszi a pálcáját és a könyvét magához szorítva rohan fel a lépcsőn, hogy aztán bezárkózhasson a szobájába. Mivel sokmindennek utána olvasott, ezért tudja, hogy a varázslat el fog múlni, de ez akkor is övön aluli húzás volt tőle. A nap hátralévő részét azzal tölti, hogy győzködi magát, hogy márpedig nem volt más választása.*

_____________
"Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen." /Ágai Ágnes/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuti Virág
Jegelt karakter
avatar

Female Szűz Jelige : Hjaj
Hozzászólások : 57
Évfolyam : Első
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Pént. Aug. 28 2009, 18:40

A beszélgetés Virág szerint igen jól halad. Minden kérdése megválaszolódott, bár igencsak röviden, de nem baj, végülis a beszélgetés a lényeg. Virág pedig, mégha kicsit idegesíti is a lány, örül, hogy "beszélgetnek".
- Oké... - arca vidámabb lesz. De csak egy árnyalatnyival, hiszen arcberendezésének köszönhetően nem nagyon látszik rajta, ha boldog, vagy ha örül valaminek.
Linda pedig meg is mutatja neki a varázslatot. talán jobb lett volna, ha eljár bűbájtan órára, akkor talán ismerné a varázslatokat. De nem nagyon ismeri azokat, csak egy kettőt, amire feltétlen szüksége van. Szóval, jobban tette volna, mert akkor tuti tudott volna valamit tenni a sóbálványátok ellen. De nem tudott. Így mint egy nagy kő, elvetődik a folyosó hideg kövezetére. Nah igen, egy nagy Kővirág fekszik a padlón. Azért észleli, hogy mi folyik körülötte, és tudja azt is, hogy Linda ott hagyja őt. Kiabálna, de nem tud. Mozogna, de nem tud.
Egy darabig még akar, de nem tud. Már forr a feje, és nagyon ideges lett, hogy ő csak itt fekszik tehetlenül, és persze a forgalmas folyosón éppen nem járkál senki. Akkor miért nevezik forgalmasnak?! Pedig ő nem volt most olyan izé. De az is lehet, hogy a lány összekeverte a varázslatokat, és hogy nem is ezt akarta mutatni, hanem egym ásikat, csak megijedt, hogy rosszul sült el neki. Igen, biztosan ez lesz az. majd mindenképp fel fogja keresni, hogy nem haragszik rá. Az is lehet, hoyg segítségért ment. Vár, akkor lesz türelmes kivételesen, mivel mást úgy sem tud.

[Bizonyos időintervallum elteltével]
Érzi, ahogyan fokozatosan visszatér belé az élet. Linda biztos nem talált senkit a helyén, nem tudott hozni segítséget. Aztán mintha csak felolvadva úgy érzi, hogy tudja mozgatni az ujjait, majd a csuklóját, bokáját, és lassan mindenét. Bár, mint akit fejbe vágtak úgy kel fel a földről. Ha nem lenne ma az a pizsi buli, tuti megkeresné Linda szobáját. Bár az is lehet, hogy ő is ott lesz, akkor majd tud beszélni vele. Abban biztos, hogy nem direkt csinálta. Legalábbis ezt beszéli be magának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 16:32

*Új szokáshoz híven magnát olvasva halad a folyosókon. Mostanában túl sok emberbe botlik bele így is, csak abba az egybe nem, akibe szeretne belebotlani. Dehát az élet nem mindig olyan, amilyennek elképzeljük, ezért is kell több szerelmi történetet olvasnia és elemeznie, hogy rájöjjön erre-arra. Bár szinte biztos, hogy az olvasott mű nem éppen a legjobb választás. De ez most mellékes. Szokásos fekete öltözékében: fekete combközépig érő szoknya, hozzáillő ujjatlan felső és harisnya, meg persze egy szandál van rajta. Mostanában egyébként már egész jól megy neki a szandálban járkálás. Már nem veri be a lábát a lépcsőkbe és küszöbökbe, sőt elesni sem szokott. Ami lássuk be nagy előny, mert kezdett sok lenni rajta a kék-zöld folt. Szerencsére az árulkodó jelek mostanra eltűntek, így senkinek sem tűnne fel, hogy a lány csak pár napja tudja, hogyan kell szandálban közelekdni... Hiába a bakancs azért mégis nehezebb, és más fajta járási stílust igényel de ez van.
A folyosó ablakain beszűrödő fény odavonzza az egyik ablakhoz, így odamegy, és kinyitja azt, hogy egy kis friss - meleg - levegő áramolhasson a dohos falak közé. A lágy szellő meg-megemeli hosszú fekete haját, s Kumikonak muszáj becsuknia a szemét egy pillanatra, ahogy az égre emeli tekintetét. A mangáról teljesen megfeledkezik, ki is esik a kezéből. Élvezi a meleget és a simogató szelet...*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 17:05

~Mi lenne ha kicsit bátrabb lennék és oda mernék menni az emberekhez barátkozni.~gondoltam magamban, miközben lassan sétálgattam a folyosókon.~Lehet hogy az emberek nem is olyan rosszak mint hittem. Sajnos nem bízok az emberekben, el kéne mennem egy szihológushoz.
A köpenyemet mintha felkapta a szél, én a hirtelen jelenségtől tettem két lépést oldalra. Mikor magamhoz tértem és jobbra pillantottam, észre vedtem hogy nem jelenség volt hanem egy kinyitott ablak. Egy lányt pillantottam meg és egy könyvet a földön.
~Biztos az elejtette, mikor kinyitotta az ablakot.~gondoltam furcsán magamban. Miközben oda siettem fölvenni a szél fújta a köpenyemet és könny szökött a szemembe. Miután fölvettem a könyvet, a kezébe nyújtottam és megszólaltam:
-Őőmhh...ezt...elejtetted.-nyújtottam felé a könyvet, és mellé elpirultam.-Látom szereted a mangát.-mondtam félősen, majd pár másodperc múlva megint megszólaltam:
-Bocsi hogy ilyen bunkó vagyok, Acton Wenzel vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 17:34

*Nem is veszi észre, hogy más is van rajta kívűl a folyosón. Szinte teljesen kikapcsol az agya, ami tőle szokatlan de most kifejezetten jó esik. Egy hang téríti magához, amit eddig nem hallot, s ahogy kinyitja a szemét, már azt is tudja, hogy ennek az az oka, hogy az előtte állót még nem ismeri. A könyvet amit felé nyújtanak elveszi, egy pillanatra el is csoldálkozik, nem emlékszik rá, hogy elejtette volna.*
- Khm... Köszönöm.
*A fiú pirulása furcsa és gyanús is neki.*
~ Csak nem nézett bele? Vagy kinyílt amikor leesett? ~
*A gondolatra, hogy a fiú esetleg látta, mit is olvas enyhén sokkot kap, de ezt igyekszik nem kimutatni és még csak nem is vált színt az arca, pedig ez elég cikis lenne. Dehát ő tulajdonképpen már félig-meddig nagykorú, és prefektus is, tehát kit érdekel, ha egy ismeretlen valaki tudja mit olvas? Az sem biztos hogy tudja, meg ha szerencséje van, akkor nem olyan odlalon nyílt ki... Miután a másodperc törtrésze alatt lefutatta a gondolat menetet, a másik kérdésre is válaszol.*
- Igen szeretem őket. Te is?
*Rossz szokás, hogy mindenre visszakérdez, de a kíváncsiság és a tudásvágy állandó, nem fog megszűnni talán sosem. Aztán be is mutatkoznak neki, így előre nyújtja a kezét.* ~Hülye nyugati szokás.~ *Majd ő is bemutatkozik.*
- Semmi gond, én is legalább olyan bunkó voltam. *Válaszolja és elmosolyodik.* - Kumiko Midorikawa vagyok az Extremus kar prefektusa. Te melyik karra jársz? Új vagy?
*Hülye kérdés, mert szinte biztos hogy új a fiú... Elvégre a nagytöbbséget ismeri. De mindegy. Valamit kellett kérdeznie. A mangát a hóna alá csapja, és úgy várja a válaszokat.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 18:10

Mikor kezet fogok vele én is ejtek egy nagy mosolyt felé, majd válaszolok a kérdésére:
-Igen én is szeretem őket.-mondtam zavarodottan, majd folytattam:-Tudom furcsa hogy egy fiú szereti a mangát, de hát nem tagadom. Nem szégyellem hogy én is olvasok ilyeneket.-mondtam eléggé büszkén, amit nem nagyon szoktam.-Igaz hogy nekem nem tesznek jót, de nagyon szeretem őket.
-Igen új vagyok.-kicsit meglepődtem hogy nem veszi észre, de nem vetettem a szemére, majd folytattam.-Pugnaxos vagyok, és örülök neki mert, kérlek ne vedd sértésnek de az Extremus nagy része bunkó.-mondtam, kicsit félősen mert nem tudtam hogy mit fog rá reagálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 18:52

- Szerintem egyáltalán nem furcsa... Egy csomó mangát kifejezetten fiúknak írnak.
*Fejti ki a véleményét és próbál bíztatóan nézni a szemben álló fiúra. Azt viszont furcsálja, hogy a srác kijelenti, hogy nem tesznek neki jót a mangák. És ennél a kijelentésnél látszik is a meglepettség az arcán. Ha más nem a szemei árulkodnak arról, hogy bizony ilyesmit még nem hallott korábban.*
- Hogy... hogy érted, hogy rossz hatással van rád?
*Nincs abban semmi furcsa, hogy elakad a mondatban elvégre teljesen padlót fogott ettől a kijelentésről. Arról nem is beszélve, hogy ő is elkezdett gondolkodni, vajon rá, mennyire van jó hatással a manga olvasás? Mindegy ezzel ráér később foglalkozni amikor majd egyedül lesz, most inkább az új gyerekre figyel, akiről hamar kiderül, hogy tényleg új és valami baj is lehet vele, vagy rossz társaságba keveredett, mert baromságokat beszél... De persze Kumikonak nem kell több rögtön a "jobbik" felét veszi elő és úgy válaszol.*
- Rendben nem veszem sértésnek, a Pugnaxosok nagyrésze amúgy is túl vakmerő, és forrófejű, általában nem is veszik észre ha hülyeséget mondanak vagy tesznek.
*A hangjából most kicseng az Extremusos büszkeség, de az ajkain játszó mosolyból sejthető, hogy csak hülyéskedik. Azért, hogy ne értse félre a fiú, amit mond, még gyorsan hozzáfűz egy-két dolgot.*
- Bocs vicceltem, de ez kihagyhatatlan volt. Honnan veszed, hogy bunkók vagyunk? Ennyi extremusossal találkoztál, amióta itt vagy? Vagy csak csiripelték a verebek?
*Most teljesen normálisan beszél már, és egyáltalán nem akar bunkónak látszani vagy ilyesmi. Egyrészt, mert be kell bizonyítani, hogy a karukról terjengő pletykák nem igazak, másrészt, mert neki sem esik túl jól, ha beskatulyázzák.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 19:22

~Fiúknak írnak mangát?~kérdeztem magamban, kicsit meglepődötten. Majd miután észhez tértem válaszoltam a kérdésre.
-Ugye bár a mangákban, eléggé félősek a szereplők, és nem nagyon bíznak meg az ismeretlen emberekben. És én átvettem a szokásukat, ez engem nagyon zavar. Meg akarok változni, de nem birok.
Ne haragugy hogy le bunkózom a karodat, de kimondom a véleményemet. Igaz hogy nem sokkal találkoztam, de amennyivel találkoztam az mind bunkó volt velem. De te remélem nem leszel az velem.
~Ez hülye kérdés volt.~gondoltam magamban~Hiszen prefektus, és a prefektusok nem lehetnek a diákokkal bunkók.
-És ha már a Pugnaxosok bátorságánál tartunk, akkor ők küzdenek is valamiért.-mondtam felháborodottan, de nem hagytam abba. Elszállt belöllem a félelem amit a sok manga okozott.- És én büszke vagyok hogy egy igazi vakmerő karhoz tartozok. Ha valakit zavar az ne álljon szóba velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 20:11

- Ha szeretnéd hozok neked normális mangát, azt hiszem erre felé csak rosszabbak jutnak el...
*Mondja kedvesen, meg bíztatóan, mert azért ez nem teljesen igaz. Bár nem tudja, hogyan fogja megvalósítani mindezt, hiszen neki csak japánul írt mangái vannak, és azt nem valószínű, hogy értené a srác. De majd megkeresi Montmorency professzort és megkérdezi a fordító bűbájokról. Persze csak ha érdekli a fiút a javaslata. A bocsánat kérésre a bunkózással kapcsolatban csak biccent, arról, hogy ő milyen lesz? arról már nehezebben beszélhet... Mert az sok mindentől függ, ha például megbántják ő is bunkó szokott lenni, de igyekszik majd nem az lenni, mert hát a jó hírnév... Elvégre nem azért épített ki ilyen jó kapcsolatot a többi diákkal, meg nélmelyik tanárral, hogy csak úgy lebunkózzák, és nem lenne jó, ha mások ezt terjesztenék róla.
Az mindenestre hamar kiderül, hogy a srác nagyon önérzetes, ami - Kumiko szerint- szintén pugnaxos jellemre vall, bár az extremusosokra is igaz. Ezzel most nem foglalkozik. Egy pillanatra elgondolkodik, hogy vajon most hogyan reagáljon az elhangzottakra, de végül elmosolyodik, mert mi mást tehetne, és úgy válaszol.*
- Örülök, hogy így gondolod, elvégre rossz lenne, ha nem éreznéd jól magad a karodban...
*Hátát a falnak dönti, csak a fejét fordítja a mellette állóra és úgy folytatja. Nem bunkó, egyszerűen csak magyaráz. Kicsit olyan, mintha tanár lenne... de végülis az öccsének odahaza sokat magyarázott, meg itt is pár diáknak, ezért elég jól megy neki a dolog.*
- Egyébként az előbb csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem illik valakit az alapján azonosítani, hogy melyik karra jár. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de sem voltál épp a legkedvesebb az előbbi megjegyzéseddel. Én például semmilyen következtetést nem vontam volna le abból, hogy pugnaxos vagy, de abból amit mondtál... Muszáj volt lereagálnom.
*Reméli, hogy a fiú nem sétrődik meg, hanem megérti mire gondol, mert ő igazán jó szándékkal kezdett bele ebbe a beszélgetésbe is, mint ahogy máskor is szokta. //Ez óriási hazugság, sokszor csak azért kezd el beszélgetni mert untakozik, vagy mert beszélnek hozzá. Semmi jó szándék nincs benne - a szerk. xD// Aztán egy gondolat jut el hozzá, amit a fiú mondott a pugnaxszal kapcsolatban, és arra egyszerűen muszáj mondania valamit. Ez már-mér valami rossz szokásnak is betudható nála.*
- Jah és szerintem, az életen a legtöbb ember küzd valamilyen célért... Én például azért, hogy gyógyító lehessek, és kifejleszthessek új bájitalokat, amivel segíthetek majd az embereken. ~ Meg esetleg pár mérget, amivel a túl világra juttathatom őket... ~ *Az utolsó gondolat csak vicc persze, mert ugye megfogadta Killiannek, hogy ő ilyet nem tesz, bár ki tudja, lehet nem ártana valamit kitalálni a szenvedő betegeknek...*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Vas. Aug. 30 2009, 21:17

~Honnan tudna ő mangát szerezni, innen az iskolából?~tettem föl a kérdést magamnak.~De mi van ha tud? Hát egy próbát tehetünk.
-Igen szeretném, nekem nincsen jó és rossz manga, csak van és kész.-mondtam kedvesen. Majd megint a gondolataimra figyeltem:
~Végre nem vagyok a manga rabja. Végre nem félek senkitől sem, nem félek oda menni az emberekhez és beszélgetni velük.~gondoltam magamban dicsőn és büszkén, mintha a halált győztem volna le. Majd miután abba hagytam magamban a dicsekvést ismét elkezdtem.
-Ne haragudj csak el bambultam. Igen nagyon jól érzem magamat a karomban.-mondtam hadarva.-Ott mindenki megért engem.
A szél ami bejött hírtelen az ablakon, olyan volt mintha le öntöttek volna egy vödör vízzel. A gondolattól, felállt a hátamon a szőr és végig futott rajtam a hideg.
-Én nem arról ítéltem meg a diákjaidat hogy Extremusok, hanem arról hogy bunkók voltak velem. És ne haragudj meg ha esetleg megbántottalak, nem akartam. Csak néha nagyon gyorsan fel tudom kapni az agyvizemet.-kértem tölle bocsánatot, miután rájöttem hogy mit mondtam neki.-Igen igazad van, mindenkinek van egy célja, és egy cél érdekében mindenki elkövet valami hibát.
Az nagyon jó munka, én szeretek másokon segíteni, de ezt senki nem viszonozza, de majd egyszer biztos valaki fogja.- Mikor észre vedtem hogy, elvágja a mondatot biztos voltam benne hogy a mondat végét gondolatban fejezte be. Lehet hogy valami viccet,vagy valami bunkóságot akart mondani. Gondoltam megnyugtatóan magamban.
Csak annyit kérek tölled hogyha télleg tudsz szerezni mangát, akkor fordítást is kérek szépen hozzá.-mondtam segítséget kérő hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Aug. 31 2009, 00:44

*Acton egy kicsit naív, bár Kumiko is az, csak ő más témákban. Mindenesetre, azt nem lehet olyan nehéz kitalálni, hogy ha most is van nála manga, akkor többel is rendelkezik és azt kölcsönadhatja a másiknak. Arról nem is beszélve, hogy bagolypostával elküldik neki a szülei, az otthonra rendelt példányopkat is. Persze előbb ő olvassa el őket, és majd amikor kívülről tudja, akkor adja csak oda az új srácnak. Meg persze ha jóban lesznek. Mert ennyi beszélgetésből ezt még nehéz lenne eldönteni, de változnak az idők.*
- Rendben, akkor majd ha legközelebb találkozunk megbeszéljük.
*Egyenlőre ennyiben hagyja a dolgot, mert nem is tudja hirtelen mit is mondhatna. Azt ne várja tőle senki, hogy most rögtön lehívja az alagsorba, berohan a szobájába és hoz neki egy mangát. Az teljesen ki van zárva. Majd ha már jobban ismeri. Egyébként sem szokott csak úgy megbízni az emberekben. Volt már rá példa, hogy kölcsön adott könyvet, amit azóta sem látott viszont.
Azon még mindig nem tud eligazodni, hogy ilyen rossz tapasztalatai vannak az extremusosokról, de ha igaz amit mond, akkor neki sajnos beszélni kell a kartársaival. Viszont ahhoz többet kell tudnia, ezért nem kertel, hanem feltesz egy pár kérdést.*
- Azt tudod esetleg, hogy kik voltak? És el tudod mondani, hogy pontosan mi történt? Mert akkor talán tudok segíteni.
*Egy bíztató mosolyt is küld a fiúnak jelezve, hogy tényleg segít, ha olyan az ügy. Vagy legalább elmagyarázza a bunkóknak, hogy nem szép dolog az ilyesmi. Azon nem csodálkozik, hogy Acton hevesen reagál dolgokra. Elvégre mint mondta, a pugnaxosok elég forrófejűek. Ez persze nem baj. Sőt talán az a nem normális, hogy ő mennyire higgadtan tud gondolkodni bizonyos helyzetekben. Vagy legalább látszólag higgadtan. Igaz mostanában egyre nehezebben megy, de az csak a fránya hormonok miatt van.
A gyógyítással kapcsolatban egyetértenek, ami jó. Erről talán tudnak majd beszélgetni, és akkor legalább lesz közös témájuk.*
- Tudod én egyidőben sokat voltam beteg... Ha akkor nincsenek a gyógyítók, akkor most nem beszélgetnénk. Szerintem el fog jönni az idő, amikor a te segítségedet is viszonozzák. Én is azért döntöttem az orvoslás mellett, mert nekem rengeteget segítettek és valahogy szeretném meghálálni...
*Az hogy a betegésge pontosan mi volt, nem fogja elmondani, akkor sem ha kérdezik, mert erről még csak egy személynek beszélt az iskola falai közt, és másban még nem bízik meg annyira, hogy elmondhassa. Viszont a hangjából kicseng, hogy komolyan gondolja, amit mondott, és tényleg fontos neki, hogy segítsen másokat. Az egy dolog, hogy vannak olyanok is, akiken bosszút állna, de ez még nagyon a jövő zenéje. Addig még jóvá teheti az illető, amit tett, és akkor egész biztosan megbocsájtana.
Kissé elmereng, ahogy ezeken gondolkozik és csak a fiú hangja zökkenti vissza.*
- Tudok adni, van nálam egy pár. A fordítsád meg majd megoldom valahogy. Legrosszabb esetben én fordítom le, de inkább keresek majd egy bűbájt, az egyszerűbb.
*Magyarázza megint csak mosolyogva, aztán elgondolkodik... Végül egy újabb kérdést tesz fel.*
- Milyet szeretnél majd? Krimit, vagy sci-fit, esetleg olyat, amiben a sportnak van nagyobb szerepe? Vicceset, vagy romantikusat?
*Felsorol egy párat, olyanokat, amiből van a szobájában, hogy Acton választhasson majd neki tetszőt. Mert bár mintha az előbb azt mondta volna, mindegy, azért ebben nem teljesen biztos a lány. Várakozóan néz a pugnaxosra, s amíg a válaszra vár becsukja az ablakot. Az előbb ugyanis az a furcsa érzése volt, hogy Acton megborzongott. Pedig szerinte egyáltalán nincs hideg.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Hétf. Aug. 31 2009, 11:57

-Remélem minél előbb találkozni fogunk.-mondtam mosolygóan. Az Extremus kérdésre habogni meg hápogni kezdtem.
-Hát...tudod..tudod nem az a lényeg hogy kik voltak, hanem az hogy bunkók voltak és kész.-tereltem el a szót, hogy ne keljen válaszolni a kérdésre. Észre vettem hogy a Kumiko becsukja az ablakot. Kicsit elgondolkoztam hogy miért tehette ezt.
~Talán észre vette hogy megborzongtam vagy talán ő fázott? Na mindegy lényeg hogy becsukta és kész.~kicsit meglepődtem azon hogy én ilyen hülyeségeken gondolkodok. Sőt hogy szóba állok az ellenség vezetőjével. Hirtelen nagy düh jött belém, az ereim kitágultak az izmaim még jobban felduzzadtak és a szemem összeráncolódott.
-Képzeld nem tudtam hogy te egy időben sokat voltál beteg.-kezdtem el dühösen és bunkón.-Biztos valami hülye náthád volt. Az én szüleimet nem tudták a te kedves gyógyítóid megmenteni. És nem érdekel hogy ki mit szól a modoromhoz, én ilyen vagyok.-mondtam hangosan és dühösen. A gondolataimban sorakoztak a minél jobb és kedvesebb szavak. Ha elmondom ezeket neki biztos nem lesz velem olyan kedves mint ahogy először volt. A vér fel forrósodott bennem, és az ereim lüktetni kezdtek, én pedig szédelegni.
~Nem érdekel, bármi történhet velem megmondom a magamét.~gondoltam magamban
-És nem kellenek a mangáid majd én is szerzek magamnak. És nyugodj meg biztos nem olyan nyálasat fogok olvasni mint te.-mondtam ordítva a szemébe. Egyszerre mintha valaki megölt volna. Lecsukódott a szeme, hallottam vissza a saját ordító válaszomat. A szívem nagyot dobban mintha ki esett volna és érzem hogy becsukott szemmel, elkezdek előre dőlni.


//FAGY//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Szept. 01 2009, 10:44

//Olvadás, majd újra fagy Very Happy//

*Fura neki a srác. Először is, milyen lelkes lett, hogy mondta, hoz neki mangát. Ezen csak mosolyogni tud és bólint, hogy kfejezze tőle találkozhatnak. Aztán, hogy azt mondja nem fontos kik voltak vele bunkók... Pont ez lenne a legfontosabb, hiszen máshogy nem tudná elintézni a dolgot, de ha nem akarja elmondani hát nem erőszak.
Kumiko egyébként nem fázott. Elvégre elég meleg van, de általában figyelmes lány, ezért csukta be az ablakot, amikor látta, hogy a másik fázik. Ha pedig nem tetszik a fiúnak a dolog, vagy Kumiko értette félre a dolgot, akkor sajnálja, bár nem hiszi, hogy bezárt egy ablakot, ami tulajdonképpen eddig is csukva volt, csak pár percre nyitotta ki.
A legjobban a kifakadás lepi meg. Nem is nagyon tud rá reagálni, csak felhúzott szemöldökkel bámul Actonra. Felmerül benne a gyanú, hogy nem is az extremusosok voltak bunkók, hanem ennél a srácnál nem kerek valami. Elvégre ő tök rendesen beszélt hozzá, és egyáltalán nem tehet arról, hogy a gyógyítók nem tudtak segíteni a srác szülein...*
~ Most féltékeny, és az a baja, hogy én élek, míg a szüleinek annyi? ~
*Hát nem éppen a legszebb gondolat, de azért érthető, hogy nem tud kedvesebben gondolkozni a dologról, amikor így beszélnek vele. Már nyitná a száját, hogy válaszoljon, de Acton dőlni kezd, ráadásul felé...
Automatikus a reakció, amivel a fiúhoz kap, de a súly nem éppen neki való, elvégre ő egy gyenge lány, így csak lelassítani tudja az ájultat. Ő maga is a födre rogy, és tulajdonképpen ez a szerencséje Actonnak, így ugyanis nem töri be a fejét. Amint a földön van a srác elengedi, és azon kezd gondolkodni, hogy mit csináljon vele.
Felmerül benne, hogy itt hagyja elvégre, nem volt szép, ahogy beszélt vele a srác, de végül úgy dönt, hogy magához téríti, elvégre nem kéne tovább rombolni a fiúban az extremus imidzsét //XD//.
- Instigo!
*Mondja ki a varázsigét, majd Acton felé suhint, akinek ettől fel kellene ébrednie, mivel Kumiko tökéletesen hajtotta végre a bűbájt. Aztán amint, kinyílik a srác szeme, kedvesen, mintha az előbb nem genyóztak volna vele, megkérdezi.*
- Jól vagy?
*A hangjában némi aggódás is hallatszik, elvégre lehet ő is okozta az ájulást, még akkor is, ha semmi rosszat nem akart.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Szept. 01 2009, 17:34

Mikor kinyitottam a szemet azt hitem hogy a mennyországban vagyok. Egy nagyon helyes,csinos lány állt előttem, mikor megismertem Kumikot akkor elpirultam és csak utána gondolkoztam rajta hogy miért tettem úgy.
~Mért pirultam el? Nem volt rá semmi okom. Nem mondtam ki amit gondoltam Kumikorol, csak gondoltam. És ha nem lát a fejembe akkor ninxs rá okom hogy elpiruljak.~ Mikor abba hagytam a gondolkozást zavartan felálltam. Csak akkor reagáltam a kérdésre amit Kumiko akkor tett fel mikor magamhoz tértem.
-Igen, kösz.- mondtam mogorván hogy ne tűnjön fel neki hogy hálás vagyok, majd folytattam ugyan abban a hang nemben.
-Minek kellett föl keltened, szerintem örültél volna hogyha ott maradok, vagy meg halok. És máskor ne ments meg. Ne hidd azt hogy hálás vagyok neked.-miután abba hagytam a mondani valómat, az ezüst kereszt nyakláncom elkezdett húzni Kumiko irányába. Mikor fér re löktem Kumikot, amit nem akartam de nem is bántam, a nyaklánc ezüstös fényeket szórt körém.
~Hát persze...~jutott eszembe miközben távolodtam Kumikotol.~A lánc csak akkor izzik fel mikor a szüleim gyilkosa olyan távolságban van tőlem amennyi centire volt a gyilkos a szüleimtől. Amit csinált körém az egy pajzs volt, ami tökéletesen véd minden átok vagy ártás ellen.~miközben ezt gondoltam vissza akartam fordulni de a lánc nem engedte. Amikor felötlött bennem az hogy Kumiko a szüleim gyilkosa hirtelen düh,harag és bosszú szomj öntött el. Azt éreztem hogy ölni kell azt aki nem áll mellém, és nem áll mellém a csatában. Az igaz hogy én se tudtam hogy mijen csatában, de valamiben biztos hogy mellém kell hogy állniuk.
Mintha hirtelen eltűnt a lelkem, ürességet éreztem. Semmi fájdalmat csak ürességet és vérszomjat. Mintha én lennék a halál és könyörögnének hogy öljem őket meg. A szívem mintha leállt volna. Nem érez semmi könyörületet és szeretetet. Csak annyit hogy meg kell halni annak aki nem tisztel és fél tőlem. Tőlem a nagy úrtól, attól az embertől aki sötétséget hoz a világra. Az érzés kiváló, mintha hatalmat adna és halhatatlanságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Kedd Szept. 01 2009, 21:37

[ Midorikawa Kumiko ; Acton Wenzel játékához kapcsolódva ]

*Csendesen sétál a folyosókon. Sehol semmi különösebbet nem talál, és célja sincsen kimondottan. Egyszerűen csak elindult, és most a lába vezeti, hogy merre. Szinte már az összes emelet folyosóját bejárta, így maradt a földszint, illetve a pince. Most, hogy így belegondolt, nincsenek is olyan rosszban az extremusos diákokkal. Csak más az élet szemléletük, de ahhoz képest jól kijönnek egymással. Pont idáig jut gondolatban, amikor befordul az egyik sarkon, és igen érdekes jelenet tárul elé. Az egyik pugnaxos fiú, nevezetesebben Acton, egy extremusos lányt, nevezetesebben Kumikot löki félre. Sóhajt magában egy kisebbet, miközben határozott, és kimért, határozott léptekkel indul meg feléjük. Séta közben a hosszú ujjú szürke pólója ujjait is feltűri a könyöke fölé. Nincs valami jó kedvében, de ez érthető is.*
~Amikor éppen javulna valami, akkor romlik el megint az egész.~
*Fekete nadrágja hátsó zsebéből kissé előrébb húzza a pálcát, de nem veszi kézbe. A biztonság kedvéért legyen készenlétbe, ugyanis fogalma sincs, hogy mire készül a fiú. Végül oda ér, Acton mögé, és a kezét felemelve hátra húzza, majd egy mondhatni nyaklevest ad a fiúnak, hogy térjen észhez.*
-Kedves Acton, kezdjük azzal, hogy nőket nem bántunk! És iskola társakat sem! Akármi is volt a kiváltó oka.
*Oktatja ki a fiút, de mint prefektus ez mondhatni kötelessége. És amúgy sem szokta szép szemmel nézni, ha egy erősebb bánt egy gyengébbet. Bár itt ez nem biztos, hogy fent áll. Kezét a fiú felsőjének a nyakába bele akasztja, majd hátrébb vonszolja pár méterrel. Egy nagyot fújtatva fordul vissza Kumiko felé. Tesz felé egy meghajlást, ahogyan még a szökőkútnál tanulta tőle.*
-Az ő nevében is elnézést kérek. Ha bármi egyéb gondot okozott volna, akkor majd megkapja a méltó büntetését.
*Nem túl kedves tekintettel néz hátra a fiúra. Egyrészt, hogy tudatosítsa benne a dolgot, másfelől meg bármi egyéb támadó jellegű dolgot ki tudjon védeni.*
Vissza az elejére Go down
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Szept. 02 2009, 10:49

*Már épp megnyugodna, hogy minden rendben és ajánlaná, hogy azért menjenek fel a gyengélkedőre, amikor Acton megint olyan furcsán (meglehetősen bunkón xD) kezd viselkedni. Sőt el is löki Kumikot, aki lévén, hogy eddig a földön térdelt, kissé megtántorodik, de azért nem dől el. Helyette gyorsan feláll és hátrál néhány lépést.
Egy pillanatig az is átfut a fején, hogy a pirulás és a beszédstílus oka az, hogy egy bátor, erős pugnaxos fiút egy gyenge, extremusos lány térít magához. Ezt azonban elveti, ahogy megjelenik valami fura pajzs szerű dolog a fiú körül. Erre Kumiko csak erősebben fogja a pálcáját, de nem tesz semmi fenyegetőt, elvégre nem tudhatja mi az a valami.
Szerencséjére megérkezik Raphael, és helyre teszi Actont, sőt még bocsánatot is kér tőle. A meghajlás, nagyon kedves Kumikonak, s ezt ő is visszonozza, jelezve, hogy nincs gond. A hajlongás végeztével azonban megszólal.*
- Büntetésre nem lesz szükség Raphael. Ha akaratlanul is, de én bántottam meg őt. Mondjuk azt nem tudom mivel...
*A hangja teljesen nyugodtan cseng, úgy tűnik az ilyen "válsághelyzeteket" tudja nyugodtan is kezelni. Bár Raphaelhez intézi szavait, az utolsó mondattal Actonhoz fordul, várva valamiféle magyarázatot, hogy mégis mit követett el. Valószínűleg jobb lenne, ha nem tudná, hogy a fiú azt gondolja, ő a szülei gyilkosa. Ez egyébként is teljesen logikátlan. Kezdjük ott, hogy korábban sosem járt Japánok kívül. Tulajdonképpen Kiotót is csak 1-2 alkalommal hagyta el. Ezen kívül, semmi oka nem volt arra, hogy vadidegeneket gyilkolásszon, még akkor sem, ha valaha megfordult a fejében, hogy megöl valakit. És harmadszor: egy 17 éves lány, bármennyire is tehetséges, nem lenne képes arra, hogy két felnőtt mágust megöljön.
Ha mindez szóba kerülne, akkor Raphael egész biztos Kumiko mellé állna. Kizárt, hogy a pugnaxos prefektus azt feltételezné, hogy egy Kumikohoz hasonló lány képes lenne gyilkolni... Ha mégis Actonnak hinne, akkor is megygyőznék az észérvek, arról nem is beszélve, hogy Kumko is prefektus, és régebb óta ismeri Raphaelt mint Acton. De persze egyenlőre nem tudja, miről van szó. Így inkább csak türelmesen várja a magyarázatot, mert az biztos, hogy anélkül nem megy el.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acton Wenzel
Diák - Pugnax
avatar

Male Hozzászólások : 87
Évfolyam : Első

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Szept. 02 2009, 17:16

Mikor a nyakleveset megkaptam magamhoz tértem. Raphae adta a kiábrándító ütést. Elgondolkoztam hogy mit válaszoljak vagy mit csináljak. Majd miután megint ideges lettem, de mikor is nyugodtam le? Kérdeztem magamban.
~ Na mindegy ezt nem hagyom annyiban. Ennek folytatása lesz.~gondoltam ideges és feszülten magamban.~ És ha kicsapnak miatta akkor annak következmény lesz. Vagy Kumiko vagy Raphael meg fogja bánni.~ Majd miután eldöntöttem hogy nem fogok csak úgy sarkon fordulni és el menni megszólaltam.
Mikor Raphael oda lép Kumikohoz akkor én is úgy teszek. Majd szembe fordulok Raphaelel és a szemébe nézek. A tekintetem mintha a halálé lenne. Akkor és ott az áldozat meg fog halni. Miután végig gondoltam magamban hogy mit mondok elkezdtem.
- Mit képzelsz hogy ide pofátlankodsz? Nem vagy te senki! Azért mert prefektus vagy és fegyelmezned kell az nem jogosít fől rá hogy megüss! De ha igen akkor nagy és súlyos hibát követtél el!- mondtam ordítva Raphael szemébe.- Nem rád tartozik az ügy. Csak én rám és a japány lányra tartozik!- nem fogom megtisztelni azzal hogy a nevén szólítom. Gondoltam magamban keményen és dühösen.- És ha a japánoknál tartunk akkor nem tartom jónak hogy ide jársz. Nem tilthatom meg hogy hova járhatsz de akkor se. Én az egész ferde szemű bagázst ki nem állhatom. mondtam Kumiko szemébe dühösen és felháborodottan. Miközben beszéltem átjárt az az érzés ami a szüleim halálkor járt át. Legszívesebben megölném mind a kettőt de nem tehetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VendégTémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Szept. 02 2009, 18:41

*Kumiko magyarázatára egy pillanatra felvonja a szemöldökét. Nem olyan lánynak ismerte meg, aki örömét leli abban, hogy másokat bántalmaz, akár fizikailag, akár szavakban. Tekintetét ő is Acton felé fordítja várva a választ, hogy miért is lett ez a kisebb csetepaté. Ekkor vehette észre a rászegeződő gyilkos pillantásokat. Végül aztán a fiú meg is szólal. Eddig is elég értetlen volt, de ez most csak tetőzte a dolgot. Kicsit megvakarja a fejét a bal kezével, miközben jobbjával a pálcája felé nyúl.*
-Kezdjük azzal, hogy amilyen állapotban voltál nem hiszem, hogy normális szavakkal hatni lehetett rád. És inkább örülj annak, hogy nem valami dermesztő átkot mondtam rád, mert akkor nem biztos, hogy magadhoz térnél.
*Ezzel most nem arra akar célozni, hogy megölhetné a fiút, hanem csak szimplán arra, hogy felcserélheti a sóbálvány átkot, és az élőlény dermesztő átkot. És hoppá, már nem lehet egy egyszerű varázslattal megoldani a dolgot.*
-Amúgy meg ha nem kedvelsz egy népcsoportot, attól függetlenül még nem kell így bánni velük, Kis Hitler.
*Igen lenézésből adta neki ezt a nevet. Nagyot sóhajtva fejezi be a mondatát, végül ajkain egy kis mosollyal pillant fel.*
-Intézzük el egy máguspárbajjal, úgy a legkönnyebb.
*Azonban választ nem vár rá, hanem rögtön kihúzza a hátsó zsebéből a pálcáját és az egyik páncél felé mutat.*
-Repulsio!
*Megrántja fölfelé a pálcát, mire a termetes páncél a fiú felé kezd repülni. Leengedi a pálcás kezét, és szinte nem is foglalkozik azzal, hogy eltalálja-e vagy sem a célpontját. Pár lépést hátrál, és Kumikora fordítja a tekintetét.*
-Érted te az ilyeneket? Újonc és azt hiszi, hogy az isten.
*Fejét jobb-bal irányba megrázza. De kezd beletörődni abba, hogy ő vonzza az ilyen önjelölt szuperhősöket, vegyük csak példának a múltkori könyvtáras eseteket. Egyszer ebbe fog beleőrülni.*
-Amúgy semmi bajod sem esett?
*Ajkaira egy kis mosoly kúszik, ahogyan várja a lány válaszát. Közben még egy-két pillantást vet a páncélra, hogy hol kötött ki, és, hogy merre van a kiszemelt célpontja, vagyis Acton.*
Vissza az elejére Go down
Midorikawa Kumiko
Prefektus - Extremus
avatar

Female Halak Jelige : Mérgezett Fekete-Fehér
Hozzászólások : 2161
Tantárgy(ak) : Átváltoztatástan tanársegéd
Évfolyam : Második
Kor : 26

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Szer. Szept. 02 2009, 21:51

*Vannak még csodák, még akkor is, ha nem a pozitív értelmben vett csodákról beszélünk... Az ember lánya azt gondolná, hogyha bocsánatot kér valamiért, amiről nem is tehet, akkor könnyedén el lehet intézni a dolgokat, de téved. Pedig Kumiko ritkán téved. Ahogy azonban Acton beszél Raphaellel és vele is, az egyszerűen felháborító. Az, hogy őt nem nevezi a nevén még nem is zavarja, de hogy a származásával van baja? Főleg azok után, ahogy elindult a beszélgetésük - mangákkal.*
~ Hogy lehet, hogy az a csendes srác, hirtelen ilyen aggresszív lett? ~
*Nagyon gondolkozik, s ahogy a fiú szemeibe tekint, szörnyű gyanúja támad. A szemek, annyira másak most, mintha nem is az előbbi fiú lenne... Raphael ötlete a párbajról egy pillanatra megijeszti, elvégre egyértelmű, hogy Actonnak esélye sincs Raphy ellen, és nem csak azért mert utóbbi prefektus. Azonban a páncél ellen nincs kifogása. Legrosszabb esetben egy kicsit beüti magát Acton, aztán a gyengélkedőn helyre pofozzák. Kumiko is készenlétben tartja a pálcáját, és úgy válaszol Raphaelnek.*
- Nem, egyáltalán nem értem. Bár szerintem vele nem stimmel valami. Tudod, elejtettem a mangámat... *A földön heverő darabra mutat, amit akkor ejtett el újra, amikor Acton elájult, ő meg elkapta.* ... ő meg felvettem, és beszélgettünk. Úgy volt kölcsön adok neki párat, aztán egyszercsak bepöccent, elájult, magához térítettem, és azóta ilyen...
*Vázolja fel röviden a szituációt, ami így nem biztos, hogy érthető, de talán az kihallható belőle, hogy egy teljesen normális beszélgetésnek tűnt, aztán Acton szinte teljesen kifordult önmagából...*
- Semmi említésre méltó.
*Válaszolja meg az újabb kérdést, és a mosolyt is viszonozza. Mellékes, hogy a térdei fájnak egy kicsit, de mivel nem véreznek, nem foglalkozik vele. Max lesz rajta egy lila folt. Na bumm, majd harisnyát vesz és bakancsot. Ha ilyen diákok mászkálnak az iskolában, még jól is jöhet az acélbetét.*

_____________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   

Vissza az elejére Go down
 

Földszinti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Földszint-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog