Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/
 
FőoldalHomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokFelvételizésBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Nov. 21 2009, 20:27

*A válasz hallatán kissé elszégyenli magát, hiszen ő maga volt az oka annak a citromba harapásnak. Nem is nagyon szeretné firtatni a dolgot, így gyorsan el is hessegeti még a fejéből is a témát. Az már múlt, így senkit sem érdekel. Ezzel így le is zárja a dolgot.
Közben választ is kap, és immár újult mosoyllal ugrik be neki, hogy miről is volt szó, így nagy lelkesedéssel kezd bele mesélni az ő halloweenjükről.*
- Hát, nekem nagyon tetszett. Először felváltva rémtörténeteket meséltünk, én meg csináltam az illúziót, hogy az jelenjen meg, amit ő mesélnek. Aztán volt egy kis jelmezverseny és végül még táncoltunk is. Én nagyon jól éreztem magam és szerintem ők is. *Persze az ember mindig csak a jóra emlékszik, így a Noel általi szökési kísérletek most valahogy nem jutnak eszébe, mint ahogy a srác jelmeze sem. Így végül is sokkal konszolidáltabb a történet.
Majd újra a férfi kérges tenyerét kezdi el szemlélni, de nem hajlandó szólni, vagy esetleg elhinteni egy-két információt ezzel kapcsolatban, majd kissé megütközve néz fel a férfire.*
- Mész is? *Szomorú tekintettel néz a másikra. Azért szívesen vette volna, ha még marad, de ha nem hát nem. Végül is mind a kettejüknek emésztgetnie kell még ezt a dolgot. Mármint, hogy együtt vannak, hogy tartoznak valakihez. Persze hagyja felsegíteni magát és a csókot is viszonozza. Meg tudná szokni, az biztos.*
- Már alig várom. Viszlát uram. *Persze elmaradhatatlan, hogy ő is színt játsszon egy kicsit, így egy elegáns pukedlivel viszonozza a férfi meghajlását. Majd még az ablakából követi tekintetével Taylert, ahogy eltűnik az erdőben. Eztán folytatja az éppen aktuális dolgot, amit éppen csinálnia kell.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Dec. 17 2009, 19:54

- Itt sincs, és ott se láttam, nem tudom hol lehet...
A fene megeszi, lassan teljesen megbolondulok már? Minden hol keresek valami angyalokat, meg krampuszokat. Nem tudom, hol lehetnek, pedig bitos vagyok benne, hogy létenek. Fekete hosszú kabátom alá, barna pulcsim, és fekete nadrágom elé elrejtettem egy hoyyzú nyelű hálót, olyat, amit a horgászok használnak. Egy szákot. Ha egyet meglátok én biztos, hogy nem maradok rest, s lecsapok rájuk. Közeledve kedvesem szekeréhez belesek alá is, hogy a kerekek mögött nem lapul e egy csibész. No meg ahogy haladok fel a lépcsőn egy kicsit messzebb is lesek. Kopogtatok, s várok pár pillanatot, majd be is szólok, hogy tudja Friminka ki vagyok.
- Hahó, jössz órára? Elkésünk. Nincs bent véletlenül rajtad kívül is angyal?
Várakozok, türelmesen. Legalábbis úgy szoktam, de most valahogy nem megy ez nekem. Legszívesebben máris rohannék, hogy tovább kutakojak, de fékezem magam kicsit, hogy azért az órára odaérjek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Dec. 17 2009, 20:15

*A szekérből dúdolgatás hallatszik ki és egyértelműen egy női hang. Minden bizonnyal Friminka, hiszen rajta kívül nem nagyon tartózkodik más a szekérben, ha a macskákat nem számoljuk. Azok meg ugye nem nagyon dúdolgatnak. Egyébként éppen pakolászik, hiszen épp most olvasgatta át a jegyzeteit, amik alapján majd órát kéne tartani és most összerámolja épen a szétdobált lapokat.
Öltözékét tekintve már teljesen felkészült az órára, hisz már a topán is ott van a lábán, amit ugyebár szekéren belül nem nagyon szokott viselni. Persze elmaradhatatlan a most épen kék és piros színekben pompázó szoknya és egy világoskék blúz. Most még fejkendőt sem vett fel, bár haját sem fogja össze. Hagy álljanak azok a tincsek olyan rakoncátlanul, ahogy szoktak.
Amikor párja szól neki, már megy is az ajtóhoz, hogy kinyissa és no lám, nem nagy meglepetésére, de annál nagyobb örömére Tayler az.*
- Szia drága!
Órát máma?
Hány óra van? nem is néztem,
legközelebb az időt mérem. *Rá is fogott a varázs és lassan már fel sem tűnik neki, hogy rímekben beszél. A hangnem a rímek ellenére a szokásos. tehát vidám és kedves. Már lépdel is le a lépcsőn, szándékában áll belekarolni párjába, de ekkor veszi észre nála a szákot. Enyhén felhúzott szemöldökkel néz a férfira. Az angyalos kérdésre válaszolni is csak most jut eszébe válaszolni.*
- Nem értem miért kell neked,
új hobbid, hogy angyalt lesel?
Pedig azt hittem elég lesz
angyali természetem.
És különben is minek háló?
Mióta vagy halászni vágyó? *Értetlensége szavakban is kifejezésre kerül és megjátszott sértettséggel csak azért sem karol bele a férfiba, hiszen itt holmi angyalok kellenek neki, pedig itt van ő. Persze még fogalma sincs ennek az egésznek a hátteréről.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Dec. 17 2009, 20:54

Ó míly jó, hogy legalább egy angyalt már leltem mára.....
Szemöldököm felvonom, miközben kedvesem hallgatom. Vajony mi ütött belé, hogy rímekben beszél? De még mindig jobb így, hisz mi lenne, ha órára két lökött érkezne. Elég ha én az vagyok, nem kell, hogy a tanerő megbuggyanva haladjon. Nos látod-e mit művelek, rímekben szerkesztek. Csak éppen nicsnen sorba rendezve, mert elfoglal az angyal keresése.
Kedvesem kilépdel, s én lépek elé, szabad kezemmel nyúlok felé. Másikban fogom a hálót, hogy abba rejtsem majd a manót.
- Órará bizony, de lássam, nincs senki a bent?
Belesek mögötte, nem tudom megállni, hogy a szekrényeit megnézzem, meggyőzve ürességéről vissza kisétáni.
- Miér beszélsz te rímekben?
Éredekes órának igérkezik, ha a diákok is ilyen mókásan érkeznek meg. Remélem azért sikerül elérnünk, hogy az órából ne legyen káosz, erről majd Friminka gondoskodsz. Na jó, nekem a rímekből lassan elég, balomba fogom a szákom, s jobbommal kedvesem kezét, így kísérem át a parkon, lesve minden állat kis neszét. Remélem még az idén megtalálom a Mikulást, mert kölönben nem lesz megnyugvás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Dec. 25 2009, 21:48

Kopp...kopp...kopp...
Rá kellett jönnöm, hogy egy bálhoz öltözve nem kellemes az erdőben sétikálni. Legutóbb jelmezben kellett megjelenni, az nem is volt kellemetlen, de ez, amit most magamra szedtem...hát mit is mondjak. Nem hozzám illik. Jobb szeretem a jól megszokott farmert, a fekete ingeimet, a western csizmámat. De most ez illik az alkalomhoz, s én fel is veszek egy öltönyt, de azért figyeltem már a megvételénél arra, hogy az a lazább stílusból származzon, és ne legyek karótnyelt nyárspolgár benne. Nem, annyira nem fogok behódolni egyetlen egy esemény kedvéért sem.
Most ahogy itt állok Friminka kocsijának lépcsőjén, s várom, hogy kopogásomra kilépjen a jármű tulaja, s egyben kedvesem, még egyszer végignézek magamon, s megállapítom, hogy nem is olyan rossz a fekete öltönyöm. S a hozzá felvett fekete dísztalár, amit még Eddel együtt vettünk ellensúlyozza a hanyag eleganciájú öltözéket, hisz annak ezüst színű hímzése szikrázik a halvány fényekben. Körben a szegélye, s a hátán a farkas is csillog kissé.
Kezemben zvarodottan szorongatok egy kis csokrocskát, melyet majd Friminka csuklójára szeretnék tenni. Reménykedek benne, hogy tetszik majd neki a bordó rózsa az aprócska csokor közepén, melyet fehér rezgő vesz körül.
~Lüke fiúnak érzem magam....mint egy kisdiák. Szedd már össze magad Tayler!~
Még nem is az első alkalom, vajon miért érzek görcsöt a gyomromban? Nem tudom, de nem is nagyon akarok ezen filózni. Veszek egy mély lélegzetet, s miután kopogtam lejjebb lépek egyet a lépcsőn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Dec. 25 2009, 22:30

*Természetesen már készen van, hiszen ami bál, az neki jó. Imádja a bálok hangulatát és még véletlenül sem hagyna ki egyet sem. Természetesen a lázas bálos készülődés részéről is elmaradhatatlan, hiszen nő és mint ilyen teremtmény, szeret szép lenni és tetszeni másoknak. Az más kérdés, hogy ő jelenleg csak Taylernek akar tetszeni, vagyis csak neki kell tetszenie. Ha másnak is fog? Van ilyen, az neki csak jó.
Amint meghallja a kopogást, még gyorsan felhúzza a fekete magassarkút, amit tényleg csak ritka alkalmakkor vesz fel, és már rohan is az ajtóhoz.*
- Jó estét, uram. *Köszön, amint kitárja az ajtót és voálá... ott áll teljes valójában, ünnepi cicomában és ruhában. A ruha hozzá képest kifejezetten kulturált és mégis egyedi, ilyen másnak biztos nincs. Haját is szépen beállította, és most fekete loknik omlanak a vállára. Egyébként sem teljesen egyenes a haja, de most azért a szabályos loknik sokkal jobban mutatnak, főleg a lilás sminkkel.
Széles mosollyal pillant párjára, kíváncsian várva a férfi reakcióját. Majd ha megkapta azt az arcot, amire várt, már be is húzza maga mögött az ajtót és szándékában áll letipegni a lépcsőn.*
- Hajjaj, a lépcső és a magassarkú nem jó párosítás. *Kuncogja, miközben az orra elé nézve lelépdel azon a lépcsőn. Bizony annak a magassarkúnak jó tíz centis sarka van, ha nem több, és tűsarok, szóval azon a nem éppen erre kitalált lépcsőn nem éppen biztonságos. Bár lehet, hogy Friminkának pont nem kellene aggódnia amiatt, hogy el fog esni, hiszen táncosként biztos lábbal mozog. Mindenesetre rájátszik, hogy végül nevetve Tayler nyakát átkarolva köthessen ki, pedig szó sincs róla, hogy esetleg nekibotlott volna, de ezt a férfinak nem kell tudnia.*
- Gyors voltam? *Jó kedve van, ez most már biztos. És végül is tényleg gyorsabban leért így. El tudná minden nap viselni, hogy így érkezhessen le.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Dec. 25 2009, 23:14

Amint nyílik az ajtó tekintetemet felmelem, s a szívem mintha a tokomban dobogna. Csillogó szemeim túlszárnyalják talárom ezüstjének szikráit is, levegőért szeretnék kapkodni. Szüksgem van rá, hogy nyeljek egy nagyot, hogy a gombóc eltünjön a torkomból. Szólni? Azt nem tudok, csak egy elismerő mosolyt vagyok képes arcomra varázsolni. Na de valahogy mégis kiszöknek a szavak, bár nem tudom, hogy hogyan.
- Szép estét hölgyem! Várjon kérem, segítek..
Segítenék én, nyújtom is a kezemet, de már késő, hisz Friminka szinte a karjaimba repül. Elkapva lágyan karjaimba zárom, s már visszatér belém az a férfi, aki valójában vagyok, a határozott jellem. Ahogy erős karjaim között tartom lágyan átölelve szemébe nézek, s közel hajolva hozzá fülébe suttogok.
- Gyönyörű vagy!
Lágy csókokkal elindulok arcán végig, s ajkainál megállapodva szenvedélyes láágysággal csókolom meg őt, hátán végigcsúsztatom kezemet, selymes haját cirógatom a pár szép pillanat alatt.
Elszakadva puha ajkaitól karját végigsimítom, kacsóját felemelem, hogy a kis virágcsokrot rácsusztathassam csuklójára.
- Szeretem, ha egy nőre nem kell sokat várni...
Csibészes mosoly jelenik meg arcomon, hisz tudom jól, hogy ez ritka kivételnek számít, s ha Friminka ilyen máskor is, az nekem csak jó.
Karomat illenék felajánlani, de most valahogy jobb megoldásnak tűnik, hogy kedvesem mellé lépve talárom szélét felemelve, s vállára borítva magamhoz öleljem, s így lépkedjek vele legalább a kastély bejáratáig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Dec. 30 2009, 22:00

Elindulok végre, nagyon régen nem jártam otthon, és arra is kíváncsi vagyok, hogy Ed szülei milyenek. De nem mehetek el úgy, hogy ne tudjon róla az, akit szeretek. Így előveszek egy pergament, s írni kezdek reá. Nem túl szép, de olvasható írásom olykor megakad, mert nem tudom hogyan is folytassam. Oly régen írtam már valakinek levelet. Lehet, hogy most is könnyebb lenne bekopogni, és szólni, hogy eltünök pár napra, de nem szeretek búcsúzkodni. Marad tehát a levél, amit ha nehezen is, azért csak megírok valahogy.

Drága Friminkám!

Ne haragudj rám, hogy csak egy levél formájban tudatom veled, hogy pár napig nem leszek az iskolában, de a búcsúzkodás sem tartozik az én általam szeretett dolgok közé. Elutazok szüleimhez, meg egy kis kiránduláson veszek részt Edwarddal. Szeretném ha tudnád, hogy szeretlek, és örökké szeretni foglak, történjen bármi.

Millió csókkal búcsúzik Tayler.


Tintatartót visszateszem a helyére, félbehajtom a pergament, és elindulok az erdőn keresztül. Friminka szekerénél nagyon halkan llépek fel a lépcsőkre, hogy becsúsztatva a levelet alatta gyorsan el is tünjek a kastély felé vezető úton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Jan. 04 2010, 22:14

Azok a szép szemek, melyekből az ijedtség sugárzik szinte majd megszakítja a szívemet. Nem tudom, hogy helyes-e ilyen kétségek, és aggodalom között hagyni őt. Tudtam, hogy nem szabad kapcsolatba bonyolódnom, hogy nem szabad beleszeretnem. De az ész érvnek ellentmondanak a szív szavai, és most itt állok vele, hogy ajkaink összeforrjanak. Nem tudom mi lesz ebből, nem tudom, hogy meddig bírja az én életvitelemet, a rejtelmességemet a kettejünk kapcsolata, de most nem is tudok ezen filozofálni.
Ejj ráérek arra még.....
Halkan felnevetek, talán oldódik is egy csöppet a bennem rejlő feszültség, mikor kedvesem találó elnevezést ad nekem.
- Igen, te meg egy Angyal.
Lassan haladunk előre, mindaddig, amíg fel nem tűnik neki arcomon lévő véraláfutás. Ösztönösen végigsimítom rajta mancsomat, kicsit takarom is ezáltal. Ennyit arról, hogy nem tudja meg.
- Egy kicsit, nem fontos, majd meggyógyul. De ha te tüdőgyulladást kapsz itt a hidegben, az az én lelkemen szárad. Menjünk be a kocsidba légyszíves. Vagy menjünk hozzám, nem bánom, csak neked melegbe kell menned!
Aggódom is Friminka miatt, őszintén, de jól is jön, hogy kicsit terelni tudom magamról a szót. Erőt veszek magamon, s nevetve felkapom, ha tetszik ha nem, s elindulok vele a szekér felé, mert az közelebb van. Közben fülébe suttogok.
- Igérem bent beszélgetünk.
A szekér lépcsőinél teszem csak le, hogy előre dőlve kifújjam magam, leülök a lépcsőjére megpihenni. Nem ő volt nehéz, én vagyok gyengébb a szokásosnál.
- Bocsánat, nem vagyok a helyzet magaslatán jelenleg. Menj be kérlek, megyek én is rögtön.
Kérlelő pillantást vetek felé, hogy pár percre magamra hagyjon, hogy aztán összeszedve magam méltósággal tudjak beljebb menni én is.


//Lassan teleírom ezt a topikot Very Happy //

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Jan. 05 2010, 19:59

*Jelen helyzetben a jelző, amit a férfitól kap, csak egy apró, kedves mosolyt csal ki, annál most sokkal jobban aggódik, hogy mi is van párjával, mi is történt vele, aminek következtében ilyen sérüléseket szerzett.
Bizony a nemtörődömség hallatán csípőre vágja a kezeit és dacosan néz szembe a férfival. Ki sem kell jelentenie, hogy ő bizony egy tapodtat sem mozdul, hiszen mozdulatai abszolút ezt sugallják. Bizony nem fogja hagyni, hogy Tayler ráterelje a témát, pedig tény, hogy így mezítláb a havas, jeges földön tényleg nincs meleg, viszont épp eléggé sikerül elterelni erről a figyelmét.*
- Mi az, hogy nem fontos? Igen is fontos. Sokkal fontosabb, mint az, hogy kicsit felfázok és el fogod monda... *Magyarázná éppen, majd egy apró sikkantással félbe is szakítja mondatát, amit igyekezett egy szuszra elmondani. Máris a férfi karjaiban van, ösztönösen kapaszkodik a nyakába, lényegében átkarolja. Ugyancsak mosolyra készteti ez a hirtelen mozdulat.*
- Te tényleg bolond vagy. *Ismétli el még egyszer a jelzőt. De így szereti a férfit, így ez a legkevésbé sem egy olyan dolog, amin változtatni kéne. Még ha ez a titkolózás néha eszméletlenül idegesítő is, főleg egy olyan nőnek, akinek a kíváncsiság az egyik fő jellemvonása.
Csak azért nem folytatja a replikázást, mert ígéretet kap, hogy beszélnek. Most már azért kissé megnyugszik, bár abba nem gondol bele, hogy mennyit fog megtudni a férfitól. És már ismét lábon van, a lépcsőn, értetlen pillantásokkal tekint a fáradt és nyúzott Taylerre.*
- Várlak. *Nem nagyon akaródzik magára hagynia, de rövid vacillálás után, aggódó tekintettel vonul be a szekérbe, behajtva maga mögött az ajtót.
Így most neki is jut egy kis magány, hogy gyorsan végigfuttassa az elmúlt percek eseményeit gondolataiban. Két kézzel beletúrva hajába sóhajt egyet a helyiség közepén, majd végül leteszi magát az ágyra, hátát a szekér falának vetve. Persze két macska már rögtön ott terem mellette. Most meg is feledkezik arról, hogy párja mennyire nem szíveli ezen teremtményeket, csak eltűnődve cirógatja őket a fülük tövén, miközben az ajtót szugerálja, hogy vajon mikor lép be Tayler.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Kedd Jan. 05 2010, 22:24

Normális nem lehetek, hisz minden szerelmes ember bolond egy cseppet. Vagy tévednék? Nem hiszem. Akkor én miért lenék ez alól kivétel?
Az ölbekapással kicsit torkára forrasztottam a szavakat kedvesemnek, de hát mit kell annyit beszélni? Amint elindul befelé, hogy magamra hagyjon kicsit ajkaimról leolvashatja, s egész halkan hallhat egy szót, az pedig a köszönöm. Ebben a szóban ssok minden bennevan. Köszönöm, hogy megértő, hogy magamra hagy, hogy időt ad nekem, hogy egyáltalán létezik a földön. Követem lépteit, figyelem ahogy eltűnik az ajtó mögött, majd mikor már nem lát, s meggyőződöm róla, hogy a parkban sem vetődik rám egyetlem pillantás sem arcomat tenyerembe temetem, s halk sóhajjal próbálom erőmet összeszedni. Fogamat összeszorítva dörzsölöm végig oldalamat, mellkasomat. Törött bordám bár már gyógyulóban van apám jóvoltából, de egy-két napig még fájdalmas lesz. Megdörzsölöm homlokomat, s aggódva nézek fel az ajtóra. Mit mondjak neki? Mennyit mondjak el, hogy megnyugodjon, de ne is mondjak túl sokat, hogy ne aggódjon?
Veszek egy mély levegőt, s megtámasztva magamat felállok, s elindulok a lépcsőn felfelé. Mackós, nehézkes léptekkel, haladok, s mikor felérek erőt véve magamon mosolyogva nyitok be. Közel lépek hozzá, s az ölében pihenő macsekokat letessékelem. Nem bántom, csak egyszerűen leteszem őket a szekér padlójára. Most nem morgok rájuk, sem morcos pillantásokat nem kapnak, pedig nem tartoznak továbbra sem a kedvenceim közé. Leülök Friminka mellé, és magamhoz húzva őt átölelem, s homlokára adva egy puszit szólalok meg.
- Hiányoztál.
Tudom, hogy mondanom kell valamit, hogy magyarázatot kell adnom arra, hogy miért is vagyok úgy ahogy, de nem nagyon jönnek a szavak ajkamra. Karját cirógatom, s csak nézek bele gyönyörű szemeibe. El fogok veszni annak mélységében, ha sokáig nézek bele, de nem bánom, mert kedvemre való ez. Kérdés, hogy kedvesemnek is az-e.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szer. Jan. 06 2010, 23:14

*Tekintete az ajtón van, még akkor is mikor végre Tayler belép. A mosoly láttán ő is elmosolyodik kissé, bár tekintetéből kiolvasható az aggódás, hiszen így fényben jobban látja a sérülést, hát még ha tudná, hogy nem csak az az egy van. A férfi nagyon jól leplezi, hiszen Friminka még csak nem is sejti, mennyire is le van most robbanva párja fizikálisan értelemben.
A barna őzikeszemek végig követik a férfit és az sem zavarja most, hogy a letessékelés következtében a két macska ijedten szalad el a helyiség legtávolabbi pontjába, ahol szűk íriszeiket dühösen meresztgetik párjára. Az ő tekintete cseppet sem dühös, pedig jómaga is macskaként bújik a mellé letelepedő férfihoz. Az az egy szó, amit Tayler mond kifejezetten simogatja a lelkét. Ilyet mindig jó hallani. Amolyan alátámasztás, hogy nem csak ő bolondult bele a másikba, hanem kölcsönös az érzés. A puszi és ez, szélesebb mosolyra készteti.*
- Te is nekem... de... *Hiába élvezi, hogy elveszhet párja lélektükreiben, az aggodalom a romantika fölé kerekedik. Kezét finoman a férfi arcán lévő sérüléséhez érinti, végighúzza gyengéden az ujját a szélén, még véletlenül sem szeretne fájdalmat okozni.*
- ... ha tudom, hogy így térsz vissza, akkor lekötözlek, még mielőtt elszökhetnél. Máshol is megsérültél? *Bár a lekötözés megemlítésénél halványan elmosolyodik, az tova is száll a kérdés után. Tényleg aggódik, pedig nem úgy ismeri magát, mint aki túlaggódná a dolgokat. De speciel Tayler miatt kénytelen így tenni.
Kezét közben leengedi a férfi arcáról, úgy hogy végigsimítja azt, majd a nyakát is végigcirógatva a férfi mellkasán áll meg a keze. Élvezi, hogy megérintheti a férfit, érezheti a bőre tapintását, vagy csak éppen azt, hogy lélegzik és itt van mellette. Ez nagyon hiányzott neki az elmúlt pár napban.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Csüt. Jan. 07 2010, 14:05

A fújtató macskák azért kiérdemelnek egy halk morgást részemről, ha már ennyire nem tetszek nekik, de most nem foglalkozok nagyon velük, nem érdekelnek túlzottan.
Ahogy Friminka végigsimítja arcomat, s ujjai bizsergetően cirógatják arcomat szinte elfeledkezek arról, hogy alapvetően fáj az arcom. Finoman megfogva kezét apró csókokat lehelek tenyerébe, biztosítva affelől, hogy jól vagyok, s törődése jóleső érzéssel tölt el.
- Lekötözni? Szerinted megéri engem lekötni?
Mosolygok, de érezhető, hogy bizony engem nem lehet csak úgy lekötözni, még átvitt értelemben sem. Hová lennék én akkor, ha valaki le akarna láncolni? Hová tünne az egyéniségem? Nem, ezt nem fogom engedni, nem hajtom igába a fejem. De ezt nem részletezem már, mert azt hiszem, hogy ez világos Friminka számára is, s a szavai is csak költői kérdések, nem pedig komoly gondolatok.
- Csak pár horzsolást sikerült beszereznem az oldalamra, nem súlyos. Én jól vagyok. Sajnos Edward szüleinél rablókba futottunk, és ez elég váratlanul ért mindkettőnket.
Persze, hogy füllentek, hisz nem akarom, hogy ennél is jobban aggódjon, és most egyébként sem érzem azt, hogy bármi bajom is lenne. Élvezettel tölt el minden egyes érintése, s azokat én is hasonlóakkal viszonzom. Mélyen beszívom hajának kellemes illatát, finoman magam felé fordítom, s én felé fordulok, lágyan, kedveskedően csókolom végig nyakát, kicsit csiklandozva is ezzel őt. Ujjaim végigsiklanak karján, hogy derekánál kössenek ki, majd játékosan induljanak el felfelé hátán, tarkójáig. Az, hogy pár napig nem láttam, hogy nem lehettem a közelébe szabadságvágyam mellett is örjítő űrt tudott szakítani bennem, s most nem tudok betelni jelenlétével. Mikólyen igaz is az, hogy akkor jövünk rá, hogy valakit mennyire szeretünk, hogy mennyire tud hiányozni, mikor elveszítjük. Nem, nem kell elveszíteni. Elég az is, ha olyan helyzetbe kerülünk, ami azzal a kockázatal jár, hogy nem látjuk többé a másikat. De most itt vagyok, s karjaiba zárva, élvezve érintését, közelségét, buja vágy fűt iránta.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Jan. 09 2010, 11:59

*Hagyja, hogy párja rendelkezzen a kezével és halkan kuncogva konstatálja a műveletet. A lekötözésre továbbra is csak mosolyog, hiszen nem komolyan gondolta. Tudja, hogy Taylert képtelenség lenne lekötözni, meg különben sem lenne érdemes. Így szabadon tökéletes.*
- Ha úgy mindig velem lehetsz, akkor igen. *Bár van benne némi őszinteség, az alapvető mondanivalója igaz, hiszen tényleg azt szeretné, hogy mindig vele legyen a párja, de persze maga a lekötözés ténye, csak egy kis humoros él benne.
Legszívesebben lefagyasztaná ezt a pillanatot, ahogy egymás szemébe veszve ülnek egymással szemben és jelen pillanatban még probléma sincs, vagy legalább is Friminka most nem gondol rájuk, csak az számít, hogy most itt vannak egymásnak.
De aztán jön a történtekről való beszámoló, minek hallatán kissé elkerekedik a szeme. Egy kis aggodalom, egy kis meglepettség olvasható le arcáról.*
- Te jó ég. Ugye Edward és a szülei jól vannak? Mágusok törtek be? *Persze, hogy kíváncsi a részletekre, hiszen teljes mértékben elhiszi Tayler szavait. Nincs különösebben oka arra, hogy kételkedjen a férfi szavaiban, bár a naivitás nem jellemző rá. Viszont ez az egyetlen épkézláb alternatíva, ami most magyarázatot jelent ezekre a sérülésekre.
Gyorsan sikerült elterelni a figyelmét az biztos és vidáman adja át magát a csókok és a simogatás nyújtotta élvezetnek. Amikor Tayler keze végigsiklik hátán, karján, szinte teljesen megborzong és törleszkedő macska módjára bújuk bele a férfi ölelésébe, bújuk a nyakához, hogy ott egy-két csókkal ő is jutalmazza párját és magába szívhassa az illatát.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Jan. 09 2010, 18:10

A kérdés, amire miatt húztam ezt a témát. Ami miatt nem nagyon volt kedvem beszélni erről az egészről. De válaszolnom kell, mert válaszolni akarok. Nem sok értelme van hallgatni, s kerülni ezt a témát, mert szembesülnöm kell vele előbb-utóbb, hogy valakiért felelős vagyok immáron. Hangom elcsuklik, s csak nehezen tudok megszólalni. Hoszú pillanatig csak lehajtott fejjel nézek magam elé, mert nem tudok megszólalni. Kezdem azzal, ami könnyebb, hogy a nehezebb felé haladva összeszedjem gondolataimat.
- Igen, mágusok voltak, muglikkal nem lett volna gond, elbírok könnyebben varázstalan emberekkel. Nincs minden rendben viszont. Ed jól van, testileg nem sérült meg jobban, mint én. Viszont a lelke már sokkal inkább, és ezért aggódom is miatta. Tudod, hogy nagyon közel áll hozzám a fiú. Sajnos a szülein már nem tudtunk segíteni.
Gondolataimat eltereli az, ahogy kedvesem érintését érzem, s ahogy hozzámsímul, meleg testének sugárzását érzem még ruháinkon keresztül is. Szivem dobbanása felgyorsul, érzem, hogy a karjaim közé simulása mennyire boldoggá tesz, hisz az, hogy nem húzódik el ölelésemtől csak bátorítólag hat rám, s érzéseimre. De vajon elég ez ahoz, hogy továbblépjek, hogy kezeim olyan területre is barangoljanak, melyek élvezettel töltik el testünket lelkünket? Vagy viszakozzak, s kivárjam azt, hogy ő lépjen?
Félre értés ne essék, nem félénk vagyok, ha nem olyan nőről lenne szó, akibe fülig szerelmes vagyok minden bizonnyal már régen leszedtem volna róla ruhadarabjait, s heves csókokkal hódítanám meg domborulatait. De így nem akarok elhamarkodott lépést tenni. Nem csak miatta, hanem magam miatt is. Lassan jársz, tovább érsz.
- Nem korai ez még? Mármint...
Suttogom fülébe, de elakad a szavam, s elszakadva tőle kicsit, újra szemébe nézek, választ várva onnan. Talán tekintetéből kiolvasom, hogy ő mit gondol. Talán nem is kell olvasni, mert hangot ad neki.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Jan. 10 2010, 13:34

*Megdöbbenve hallgatja párját, fogalma sincs mi történhetett, ami miatt Tayler ennyire titkolta a témát, de most fény derül rá. Már akkor látszik rajta, hogy megijed, amikor hallja, hogy Edet mély lelki megrázkódtatás érte, de még mindig nem tudja hova tenni. Aztán végül kiderül... Friminka szemei elkerekednek. Igen magas szociális érzékenységgel bír, főleg ha egy olyan téma merül fel, mint a mostani. Végül is egy gyereknek meghalt mind a két szülője. Ez cseppet sem olyan, amit egy tanár olyan simán kezelne.*
- Oh te jó ég... *Leheli megdöbbenve. Talán ez után nem csoda, hogy mindentől elmegy az intuíciója, ami eddig felmerült benne. Ed szülei meghaltak és most nincs ott mellette senki, aki vigasztalja, aki támaszt jelentsen neki? Azért ez mégiscsak egy olyan dolog, amin egy felnőtt is nehezen tud túllépni, nemhogy egy gyerek.
Kibontakozik párja öleléséből és feláll. Tenni akar valamit, csak azt nem tudja hogy mit.*
- Edward most hol van? Ugye nem hagytad egyedül? *Kérdezi, miközben igyekszik elfoglalni magát azzal, hogy a tűzhelyre felrakott víz alá begyújt. Muszáj valamit tennie, hogy levezesse valahogy ezt a kellemetlen érzést, amit együttérzésnek hívnak és amiből most kifejezetten sokat érez szegény fiú iránt. Mint nő, az ilyen kellemetlen érzéseket azzal tudja levezetni, hogy elkezd pakolászni, csak hogy másra gondoljon. De ha a fiúnak lelki segély kell, akkor akár most azonnal megindulna megkeresni.
Senkit nem hibáztat a dologért egyébként, főleg nem Taylert, bár talán egy futó pillanatig felmerül benne a kérdés, hogy miért nem tudtak... Viszont ha párja azt mondja, nem tudtak, akkor nem és ezt ő így el is hiszi, hisz még mindig nem kapott arra okot, hogy megtörjön a bizalma a férfival szemben. Inkább csak abban bízik, hogy nem hagyta magára a fiút...*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Jan. 10 2010, 14:20

Eszembe sem volt magára hagyni. Csak nem hagyja befejezni a mondtaokat kedvesem.
Faképnél hagyva ülök az ágyán, mint akit leöntöttek hidegvízzel. De megértem őt, hisz én is aggódom a fiú miatt, sokkal jobban mint az látszik rajtam. Nem tudja még Friminka, hogy mit igértem Ednek. Fogalma sincs róla, hogy mennyire közel került hozzám a fiú az elmult napokban az eddigieknél is jobban, s hogy miért is vagyok már felelős érte.
Figyelem, ahogy aggódva beszél, ahogy nekikezd pakolászni, nem mintha lenne mit, hisz megszoktam már, hogy itt mindig rend fogad, s csak egyik tárgyat áttenni tudja a másik helyére maximum. Mély sóhajjal állok fel, s lépek oda hozzá, hogy magam felé fordítsam, megfogva kezét, amiben talán épp egy kis terítő ragadt. Arcát hatalmas mancsaim közé fogok, finoman végigsimítva, lassan becsúsztatva ujjaim tarkójába.
- Nyugodj meg kérlek. Már nem most történt, nem hagytam magára. Három napig voltunk szüleimnél, ahol megnyugodott annyira, hogy vissza tudjunk jönni ide. Jól van ő, csak idő kell neki, és ha hiszed, hanem egy kis magány. Megvártam a szobájában, amíg elalszik, szóval most nem is tudsz vele beszélni. Nem ébred fel reggelig, kapott egy kis nyugtató teát is. Nem értem egyáltalán, hogy juthatott eszedbe, hogy otthagyom csak úgy...
Csöppnyi felháborodást érezhet az utolsó mondatban, de alapvetően megnyugtatni próbálom. Gyengéden magamhoz ölelem, s nyugodtabban, halkan szólalok meg.
- Nem hagynálak benneteket cserben. Önszántamból biztosan nem. Ha én eltünök szó nélkül, akkor baj van.
Azt hiszem, hogy ránk is ránk férne egy kis tea, így oldok az ölelésen, s ugyanazon nyugodt hangon folytatom szavaimat.
- Ülj le kérlek, főzök egy kis teát kettőnknek ha nem gond, hogy használom a.... "konyhádat". Kiismerem magam itt. Ne idegeskedj a fiam miatt. Nem lesz baja.
Nem túl nehéz megjegyezni, hogy az apró szekérben mi hol van, s a hátzsákomban ott lapul a gyógyteafű keverék, ami kellemes, nyugtató hatású. Drága jó apám kiváló gyógyító, s hozzám hasonlóan jól ért a gyógynövényekhez, s azzal engedett el bennünket, hogy a teafűből mindketten fogyasztunk, s véleményem szerint, most Friminkának is szüksége lehet rá.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Vas. Jan. 10 2010, 18:45

*Valóban a tüchtig rendben nem nagyon lehet mit pakolászni, így a legtöbb dolgot áthelyezi és visszarakja a helyére, mintha valami fontos késztetést érezne arra, hogy mindent újra a helyére rakjon. Pedig tényleg csak azért pakol, hogy gondolatait elterelje. Ebből csak az zökkenti ki, amikor Tayler mögé kerül és maga felé fordítja. Azt a terítőt pedig még el akarta rakni. Most kicsit úgy érzi magát, mint egy gyerek, akit most éppen kioktatnak, arról mikor mit kell tennie, de azért egy kis bűntudat is ébred benne, hiszen párjának igaza van. Hogy feltételezhette azt, hogy egyedül hagyta csak úgy?*
- Bocsáss meg. Csak Edward olyan jó gyerek és annyira nem érdemli meg, hogy ez történjen vele... a családi tragédiák mindig megráznak. *Valóban jó srácnak tartja a fiút, már amennyit ismer belőle. Mondjuk tény, hogy lehazudta neki a csillagokat, de amíg ezt Friminka nem tudja, addig nem is fáj neki. Tehát még mindig abban a hitben él, hogy Ed egy szegény családból származó, sanyarú sorsú kölyök. Az ilyen tragédiák egy olyan embernek, aki hatalmas családban nőtt fel és az jelentette a mindent, elég megrázó tud lenni.
Ettől az odafigyeléstől, mely Tayler felől irányul felé, kicsit meg is feledkezik erről az egészről. Végül is most minden rendben van, nem kellene aggodalmaskodnia. Na de, hogy Tayler főzzön neki teát? Lehet, hogy a ma este eléggé megviselte, hisz legkevésbé sem mondható eseménytelennek, de attól még nem vált idegronccsá. Meg különben is, minek ide tea, ha itt van a párja, akinek mindig sikerül valahogy eloszlatnia aggodalmait és kétségeit. Egy tapodtat sem hajlandó mozdulni a férfi elől.*
- Ennyire embert még nem szerettek, mint én most téged. *Mondja teljes komolysággal és valóban így is gondolja. Most rajta a sor, hogy két keze közé vegye a férfi arcát, finoman, ügyelve arra a kis zúzódásra. Majd lábujjhegyre emelkedik és lágyan megcsókolja...*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Jan. 11 2010, 18:07

...és Ed valóban jó fiú, ha valaki már megismeri valós énjét, csakhogy ahogy én, úgyanúgy ő sem mutatja meg senkinek sem azt, ami belül rejtőzik benne. Senkinek, hisz én is annak számítok.
...hogy Friminka mit is tud a fiúról, mit hordott neki össze, az számomra rejtély. Nem is akarom tudni, mert nem akarom egyiket sem megbántani azzal, hogy én világosítom fel tévhitéről kedvesemet.
- Ezt senki nem érdemli meg. Sem ő, sem más.
A család számomra is szent, és sérthetetlen. Fogalmam sincs, hogy mit tennék akkor, ha az én szeretteim közül történne valakivel ehhez hasonló. Nem, ebbe még belegondolni is szörnyű. Ráadásul Ed gyerek, ami még jobban rányomja bélyegét erre az egész helyzetre. Nem beszélve arról, hogy immáron második családját veszti el, tág értelemben véve.
Tekintetem már a teafőzőre siklik, s már indúlnék is el felé, mikor fülembe szöknek a szavak, melyek szíven ütnek, s szeretnék rájuk válaszolni, de torkomon akad a mondanivaló. Nem csak a lágy csók miatt, amit szívem minden dobbanásával, lelkem minden rezdülésével viszonzok, hanem már maga a tudat, hogy valakinek vagyok olyan fontos, hogy ezt kijelentse, még annak ellenére is, hogy tud is rólam olyan dolgokat, amik minden ész érvet felsorolnak kapcsolatunk ellen.
- De én nem.....~érdemellek meg~
Szeretném kimondani is, ami a nyelvem hegyén van, de félek, hogy ha sokat mondom ki, még a végén ő is elhiszi és elveszítem, így elharapom a mondat végét, s lehuppanok vissza az ágyára, felszisszenve simítom végig oldalamat, miközben tekintetem végigsiklik formás idomain. Finoman megfogva kezét lehúzom magam mellé, ha nincs ellenére, s suttogni kezdek fülébe, halkan, mélyen búgó hangon. Eszembe jut első találkozásunk is közben. Ujjaim közben simogatját szépen ívelt, formás vállát,
- Kegyed csodálatos nő, álmodni sem tudnék magamnak szebb, s jobb kedvest. Lelke, s szíve tiszta, mint egy hegyi forrás. Számomra bódító illata szebb minden virágénál, bőre kellemesebb tapintású a legfinomabb selyemnél.......
Gondolta volna valaki, hogy én ennyi bókot össze tudok szedni, s hogy azt úgy mondom, hogy szinte Friminka úgy érezheti, mintha a szíve csücskében, feje legrejtettebb zugában hallja, s érzi?

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Jan. 15 2010, 20:30

*Természetesen nem feledkezik meg a srácot érintő témáról, de ezzel kapcsolatban már nem nagyon tudnak mit tenni, hiszen úgy fest minden a legnagyobb rendben a helyzet jelen álláshoz mérten. Már amennyire jól lehetnek így a dolgok. Épp ideje, hogy kicsit elröppenjenek azok az aggodalmaskodó gondolatok, hiszen ki ő, hogy a világ fájdalmát magán viselje? A mai este alatt a világot nem tudja megmenteni a gonoszságtól, az biztos...
Elég lenne helyre rakni most a gondolatait és az érzéseit. Pont jó lenne, ha azokat össze tudná hangolni, mert a csók és az előbb nyugtatás hatására sikeresen meg lett zavarva. Eddig tudta, hogy Tayler a megfelelő férfi számára, akivel valamilyen behatárolhatatlan erők fűzik össze. Viszont most már nem az értelem az, amely tud a szerelméről, hanem egyenesen a lelke bizsereg bele a közelségébe. Na ezt a hirtelen jött újdonságot kellene valahogy rendbe rakni, de amíg a férfi itt áll vele szemben, addig nem lesz könnyű. Viszont az ellen minden egyes idegszála tiltakozik, hogy esetleg máshol tudja párját.*
- De te igen... és csak te. *Hogyne lenne tisztában azzal mi is az a félbehagyott mondat, hiszen már annyiszor hallotta. Már az lenne a meglepő, ha nem ezt hallaná. Márpedig ezt a gondolatot záros határidőn belül ki kell vernie Tayler fejéből, hiszen a helyzet és érzelmei jelen állásuk szerint, ezt a kijelentést úgy megtagadják, ahogy van.
Hagyja magát, engedi, hogy a férfi levonja maga mellé az ágyra. Csak az emlékezteti Tayler állapotára, hogy felszisszen, így vigyázva bújik oda mellé. Most nem fog aggodalmaskodni. Most annál sokkal zavarosabb és kellemesebb gondolatok uralják agyát. A simogatásra szinte megborzong és a bókok is elnyerik tetszését. A barna szemekben furcsa csillogás fedezhető fel. Egy szerelmes nő tekintete. Mosolya is bizonyságot ad arról, hogy a bókok igen is tetszenek neki. Persze melyik nőnek ne tetszenének az ilyenek, ha azok tényleg szívből szólnak.
Fejét oldalra billenti a vállát érő kéz felé, arcán szeretné érezni a férfi kezét. Mint az éhező, akinek nem jutott elég ennivaló, csak épp ő most a tapintásra éhezik, arra, hogy érezze, tényleg itt van a másik. Nem szól egy szót sem, most nincs szükség azokra.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tayler Thor Owain
Karvezető helyettes - Pilluamuleto
avatar

Hozzászólások : 1071
Tantárgy(ak) : Rúnamágia, Varázsfegyvertan, Mitológiák és Vallások tanár

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Jan. 22 2010, 14:08

Tudtam már rég, hogy a nők szeszélyesek, így nem lep meg az, hogy kedvesem, ki nemrég még idegesen pakolászott, s Edward felől érdeklődött, most megnyugodva kissé, újra karjaim közé került. Oda, ahová azóta szerettem volna zárni, mióta először kezdett velem, s én vele játszadozni, s azt hitte fölénybe került, ami persze nem volt igaz, de ezt neki nem kell tudnia, ha eddig nem jött rá. Azt viszont igen, hogy minden vágyam az, hogy végicskókoljam tetőtől talpig, különösen az után, hogy elhalgattat.
- Örülök neki, ha ez így van.
Szememben ott a csilogás, a fény, mely csak ritkán, és keveseknek volt ez ideig látható, s eztán sem sokan fogják tapasztalni. Talán csak ő, talán még más is, de erre most eszem ágában sincs gondolni..
...és valóban, itt a szavakra már nincs szükség. Csak az érintések, a test beszédére, ami minden szónál többet tud mondani olykor. Mert egy viszonzott csók, egy ölelés, simogatás megérteti a másik fél érzéseit a szobára boruló csendben is.
Érzem, ahogy arcát kezemhez simítja, ösztönösen simítom végig arcának felém eső oldalát, nézem szép vonásait egy ideig, majd becsukva szemem tapintom végig nakának vonalát, s mint egy vak, aki memorizál minden egyes kis gödröcskét, én is megjegyzem az övéit. Lassan közelhajolok hozzá, hogy csókokkal halmozzam el nyakának vonalát, bluzát lassan lejjebb csúsztatva vállának lágy bőrét is érintem ajkammal. Balom leengedem derekára, ogy onnan becsússzon blúza alá, hogy ujjaim finoman végcirógassák hátának vonalát felfelé, s vissza is, gerincén játszadozva apró mozdulatokkal. Míg jobbom combjára merészkedik, s annak külső oldalát simogatja.
Válláról lassan visszasétálok, hogy fülébe suttogjak egy szót, "Kívánlak!", majd csókjaimmal ajkát keresem meg, hogy érezzem az övét, s tudjam neki is olyan jó érzés mindez, mint nekem.
De még mindig, valahol legbelül ott motoszkál a kisördög, aki azt sugallja, hogy elhamarkodott lépésre készülök.

_____________

Köszönet Gerard!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Pént. Jan. 22 2010, 21:29

Friminka


*Amikor megkapta az üzenetet, már akkor sejtette, mi lehet az oka. Igen rövid idő alatt begyűjtött 3 büntetést, bár kettőnél nem is volt olyan mértékű a tette, sőt. Egyet jogosnak tart, hiszen tény, a városban kószált éjjel, nem máshol, és akkor még szóba sem került, hogy kiütötte Edet Krisztallográfián. Raultól már megkapta a magáét rendesen, most pedig mehet Friminkához is, legalábbis ha a megérzése nem csal, ez az oka annak, hogy külön fel kell keresnie. Ami a legjobb, hogy nem érzi magát annyira deviánsnak, mint ahogy ez az egész jelenleg kinéz. Hóna alatt Francis, szabad kezében egy cigaretta, így lép ki a kastélyból, és gyújt rá.
Még összehúzza maga előtt a köpenyt, és a kocsi felé veszi az irányt. Jobb, ha nem késlekedik túl sokat, és időben érkezik, akkor egyrészt nem rontja tovább a róla kialakult képet, másrészt nem harapják le a fejét. Aztán ki tudja? Friminkát nem úgy ismerte meg, mint aki ilyenkor ordítozik, vagy a földbe tapos bárkit is, hiszen akkor sem tette meg, amikor a sátorban felkereste. Nyugodt, kimért léptekkel közelíti meg a lakhelyet, kicsit távolabb megáll, elvégre cigivel nem illik bekopogni, hogy megjött. Nekidől egy fának, élvezi a friss levegőt és sötétedést, elszívja a dekket, aztán elteszi, majd kidobja a szemétbe. Felsóhajt, ellöki magát a támaszától, és a kocsihoz sétál, fel a lépcsőn, és végül bekopog az ajtón.
Abban nem reménykedik, hogy nem kap választ, mert ha így lenne, akkor nem érkezett volna az üzenet. Azt már előre eldöntötte, hazudni nem fog, két okból kifolyólag sem. Eleve nem tud, és nem szokott, valamint Raul mindig arra tanította, bármit is tett, vállalja a következményeit, ne bújjon ki a felelősség alól. Egyértelmű, most is ezt fogja tenni, nem beszél mellé, és nem keres magyarázatokat, mert annak semmi értelme nincs. Lejjebb lép azért, ha kivágódna az ajtó, akkor ne a kocsi aljában landoljon, mert máris pofán lett csapva, ha nem is szándékosan.*


//Nem, nem zavar bele, teljesen más idősík. xD//

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Szomb. Jan. 23 2010, 10:56

Noel

*Nem az üzengetés híve, de most mégis erre vetemedett. Általában ő maga megy oda ahhoz, akivel esetleg beszélni szeretne, viszont most miért ő járja le a lábát. Hagy sétálgasson csak a srác, ha már úgy viselkedett, ahogy. Már így is enyhült abból az elhatározásából, hogy hagyja kint ácsorogni a srácot, amíg el nem számol tízmillióig. De amellett, hogy jó kis büntetés lenne, a tüdőgyulladást nem kockáztatja meg. Inkább elbeszélget vele, az a biztos.
A legkevésbé sem tér el öltözete a szokásostól. Tehát valami színes, hímzett szoknya, valami blúz és most vállán egy kendő, melynek szélein hosszú rojtok vannak. Nagyon teátrális, mint egy jósnő. A kocsi mivolta erősíti ezt az érzetet. Talán nem véletlenül, hiszen mielőtt ide jött volna, jósnő volt és járta a világot ezzel a kocsival. Még talán mindig megvan az üveggömb valamelyik szekrény mélyén.
Nem nagyon nézelődik ki, így nem is látja, hogy Noel még megejti a dohányzás befejezését a kocsitól nem messze. Meg különben is el van foglalva, macskát etet, meg ilyesmik. Végül is kilenc macska mellett, minden bizonnyal nem nagyon unatkozik az ember. A kopogás hallatán, viszont ott hagy csapot-papot és meglepően hamar már nyílik is az ajtó. Nem nagy szekér, szóval nem kell hatalmas távot megtenni az ajtóig.*
- Szervusz Noel. Bújj csak be. Remélem tudod miről akarok beszélni veled... A kifogásokat majd hagyd az ajtón kívül. Főztem teát, kérsz? *Könnyed hangnemben beszél, mintha csak traccspartira hívta volna át a srácot és nem megdorgálni. Hangulatán se látszik, hogy különösebben mérges, vagy éppen szomorú lenne. Sőt, általános jókedvével hagyja ott a srácot az ajtóban, miközben lehúzza a kész teát a tűzről.*
- Egyébként foglalj csak helyet. *Szól hátra, ha leült a srác, ha nem. Igazából ülőalkalmatosságnak csak egy ágy szolgál a fal mellett, így nem túl nagy a választék, de végül is a padlón lévő szőnyeg sem tűik túl kényelmetlennek.
Friminka meg kitölti a teát először csak egy csészébe, majd a másik fölött tartva a kannát, vár a válaszra. Lehet, hogy így hirtelen kicsit letámadta a srácot, ezzel a sok információval, vagy éppen mondandóval. Egyébként a kilenc macskából már csak négy marad ment... öt példány, kiiszkolt Noel lábai körül, amikor nyitva volt az ajtó.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Wyard
Prefektus - Pilluamuleto
avatar

Male Skorpió Jelige : A halál csak a kezdet. Az Antisignus.
Hozzászólások : 1437
Évfolyam : Első
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Jan. 25 2010, 14:38

Friminka


*Elálldogál kint, azért annyira ő sem sietteti ezt a beszélgetést, pedig nem érzi úgy, hogy rosszabb lenne az átlagnál, ám sosem mondta, hogy betartja a szabályokat, sőt. Seonnak az első napján kimondta, hogy még nem szegett meg semmit, vagyis érzékeltette, hogy nem az a típus, aki mindenre rábólint. Ennek ellenére 3 olyan büntetést szedett be, amiből egyet mondana jogosnak, elvégre lent lófrált a városban, a többinél nem csinált semmit végül is, legalábbis nem túl komolyat. Talán az az öklös erős volt a részéről, ám azt nem látta tanár, így nem is vették elő érte. Amikor nyílik az ajtó, legkevésbé sem a macskákra figyel, a fene se gondolta, hogy ennyi van belőlük, illetve, egyáltalán Friminka tele van velük. Mivel neki sosem volt háziállata, eszébe sem jutott, hogy esetleg azonnal szembetalálja magát néhánnyal, amelyek sprintben távoznak kifelé. Jók a reflexei, azonban csak egyet sikerül elkapnia, lévén a másik kezében Francis van.*

-Szia! Elnézést, nem tudtam, hogy vannak és ki is lógnak. Egy megvan. Igen, sejtem, kifogásaim nincsenek, nem szokásom, teát pedig köszönöm, nem kérek.

*Leteszi a macskát, ha nem veszik el tőle, maximum majd kifelé pattan meg, ha nagyon akar. A teára megrázza a fejét, nem érzi úgy, hogy illendő lenne, ha még azt is elfogadná. Bőven elég lesz végighallgatni, mennyire leszerepelt, és mekkorát csalódtak benne, mert nem gondolták volna róla a büntetések gyűjtését, pláne, hogy Thierry még ki is akadt. Raul már kifejtette a véleményét, most következik Friminka. A jelvényt már most előveszi, hogy ne akkor kelljen keresgélnie, amikor elkérik. Egy biccentéssel köszöni meg, hogy hellyel kínálják, és a szőnyeget választja, oda telepszik le. Nem menekül el a felelősségre vonás elől, megtörtént, nem fogja azt mondani, hogy de az nem is úgy volt. Lehet, más védekezne és kitalálna mindent, de az nem ő. Szótlanul várja a lecseszést, hiába a barátságos közeg, azért itt nem vendéglátásról van szó.*

_____________
A halálnak is van stílusa.
Többnyire zagyva, visszataszító és érthetetlen.
Kivételes pillanatokban viszont egyenesen avantgárd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kali Friminka
Tanár
avatar

Female Ikrek Jelige : Cigánylány
Hozzászólások : 546
Tantárgy(ak) : Táncmágia, Rúnamágia tanár
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   Hétf. Jan. 25 2010, 20:31

Noel


*Várja, várja a választ a teát illetően, miközben a kannát tartja rajtra készen a csésze fölött. Amint megkapja a választ, már ki is tölti a forró italt a srácnak is. Neki aztán lehet válaszolgatni, hisz legtöbb esetben homlokegyenest mást tesz, mint amit mondanak neki. Hogy Noel macskázik, a legkevésbé sem zavarja. Akkor fordul vissza, amikor kezében már ott van a két csésze és a srác már ül. Remek választás volt a szőnyeg, hisz ő maga is jobban szeret ott lenni. Egész egyszerűen leteszi Noel elé a teát, majd az asztal másik felénél, ő maga is leül a padlóra.*
- Na, akkor most jön az a rész, amikor én jól legorombítalak, amiért összeszedtél három büntetést. Legalább is másoknak ezt fogod mondani, hogy megmaradjon a jó fej, ámbár szigorú karvezető kép rólam. *Enyhén felhúzva ívelt szemöldökeit, szinte a tekintetével kérdezi, hogy "rendben?", persze szája szegletében ott bujkál a cinkos mosoly. Igazán nem az a típus, aki csak úgy kiakad. Személyes sérelem esetén más, de ilyenkor inkább egy elbeszélgetést tart célravezetőbbnek. Hagy ne nevelnie kelljen. Szeretné hinni, hogy a szülők mindezt már előre elvégezték és neki csak legfeljebb terelgetnie kell a helyes úton a gyerekeket.
Belekortyol a teájába és utána folytatja tovább a mondandóját. Úgy fest, hogy ebből tényleg csak egy késő délutáni teázgatás lesz, bár a téma adott, és nem biztos, hogy Noel számára kényelmes.*
- Most viszont szeretném, ha elmesélnéd miért kaptad a büntetéseket és mennyire találod őket jogosnak. *Valamivel komolyabbra vált, úgy fest ilyet is tud, bár még így sem tűnik a legkevésbé sem szigorúnak, pusztán csak érdeklődő. Tekintetét Noelen tartja, miközben az egyetlen érdemi mozgás, ami részéről a helyiségben van, hogy körmeivel kocogtatja a csésze oldalát halkan. Persze a macskák sem mozdulatlanok. Az egyik bent maradó kényelmesen bevackolja magát Friminka ölébe, de gazdája most látszólag nem sok figyelmet szán neki.
Természetesen van rá magyarázata, hogy miért kíváncsi Noeltől a válaszokra, mikor ezt már az illetékes tanároktól meghallgatta. Ő szeret hinni az embereknek, de addig nem tud Noel bűnösségében, míg ezt a srác be nem vallja. Messziről jött ember, meg azt mond amit akar. Az a biztos, ha a fiú mesél.*

_____________
"Én? A tanárod? Na, ne nevettess! Maradjunk annyiban, hogy a jó fej nővéred."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kali Friminka lakhelye   

Vissza az elejére Go down
 

Kali Friminka lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: A kastély parkja :: A kastély körüli park-


Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog