Tornerans Mágusképző Szakiskola
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség
Köszöntünk mindenkit az oldalon!

Amennyiben már regisztrált tag vagy, kérjük kattints a Bejelentkezés gombra, viszont ha vendég, nézz bátran körbe, itt is, és a főoldalon is (amit elérsz fent, a Főoldal gombra kattintva). Amennyiben regisztrálni akarsz, klikk a Regisztráció ikonra a fenti menüsortban, töltsd ki a tesztet, és pár nap után be lesz regisztrálva a karaktered!

Kellemes böngészést kíván: a vezetőség
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/

Télikert - Page 5 75555681FőoldalKezdőlapLegutóbbi képekKeresésFelvételizésBelépésRegisztráció

Megosztás | 

Télikert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Alex Reynolds
Diák - Pugnax
Alex Reynolds

Férfi Skorpió Jelige : backslider.
Évfolyam : Első
Kor : 34

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 09 2009, 21:37

Vakmerő nőszemély, 05.15 ^^

Élvezem, vagy sem, a jelenléte különösen felforgatja az agyamat. Egyenlőre nem tudom megmondani, mi ennek a jelenségnek
az oka, de félig élvezem, félig pedig nem. Görcsösen gyötör az érzés, hogy tovább piszkálódjam,
de a másik oldalról egy másik érzés arra sarkall, hogy kivételt is tehetnék... olykor-olykor...
Nem mondom, hogy nem kényelmes a földön feküdni, főleg így éjjel, kettesben vele, de valami puhábbnak - teszem azt egy ágynak - jobban örülnék most, de a támaszkodásnál mégis csak jobb a fekvés, úgyhogy a kezeimet a tarkóm alá teszem, és úgy figyelem
tovább Violettát, vagy épp egy tetszetős falevelet.
- Ahh... - A színjátszókörnek vége, erre a kis barna már akkor rájöhet, mikor én csak sóhajokkal felelek a nevetségesen tettetett válaszaira. Talán ez sokkal jobban fogja zavarni, mintha válaszolnék, és épp ez a cél is, de nem mindig bírom ki, hogy ne adjam vissza neki kicsit.
- Nem unod még? - Sóhajtok fel vigyorogva, és feltápászkodom ismét. - Mindenki tudja, hogy így álcázod csak, mennyire bálványozol. C-c-c... - Térdre emelkedek és közelebb kúszok hozzá, az arcommal zavaróan közel hajolva hozzá. Egy pár pillanatig csak nézem a szemeket, beszippantom a győzelem édes illatát a hajához közelebb merészkedve, aztán lassan eltávolodok megint. Szeretek játszani a tűzzel, no ha Violettától annyira - azaz egyáltalán - nem tartok.
Tetszik a kis mosoly az arcán, valami hasonló lehet az enyémen is, talán csak miatta.
Vissza az elejére Go down
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
Violetta J. Worth

nő Halak Jelige : A Kiszámíthatatlan
Évfolyam : Második
Kor : 33

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Jún. 12 2009, 23:16

Alex <3

Kezdem kicsit unni a helyzetet. Már-már hiányzik az, hogy csipkelődjünk, hogy szidjuk egymást. Egyre laposabb már kettőnk között a hangulat. Pedig én tényleg örülök annak, hogy nem más talált rám, mert így van remény arra, hogy kicsit kizökkenjek abból a dologból, amit az imént olvastam. Bár…Nem sok rá az esély, de ki tudja bármi megeshet.

Szemet forgatok csak nevetségesnél nevetségesebb szavait meghalva, majd egy aprómosoly ül ki az arcomra.
Te, hát Ő is unja… Csodás megállapítás a részemről meg kell hagyni, bár erre talán még egy kisebb óvodás is rájött volna, talán éppen ezért is nem közlöm vele az észrevételemet. Közelségét kissé meglepődve tudatom magammal, látom rajta, hogy tudja győzött… Bár nem tetszik, se ez az arcomra is kiül egy-két pillanatig, de nem szólalok meg. Túlságosan is nagy löketet adnék neki ezzel, csak lesem, amíg lehet a szemeit, s miután eltűnik, inkább úgy döntök, hogy elterülök egy kicsit és nézegetem az eget, vagy bármi mást, ami nem Ő.
Ajkaim között apró sóhajokat préselek ki, persze néha azért oldalra döntöm a fejemet, hogy lássam egyáltalán él-e még, bár tudom, hogy nincsen olyan szerencsém, hogy itt hagyjon. Bár nem tudom, hogy melyiknek örülök jobban, annak, ha itt van és piszkál, vagy annak, ha nincs itt, és kissé már hiányzik. Egy újabb sóhajtás után oldalra döntöm a fejem és elkezdem kartársamat nézegetni, tudom, hogy valamit mondani is kéne, de jelenleg semmi olyan nem jut az eszembe, ami nem lenne valami hatalmas baromság, és aminek a vége nem az lenne, az arcomba röhögve itt hagyna. Így inkább el is veszem róla a tekintetemet és egy újabb sóhaj kíséretével széttépem a papírt, amint már elég régóta szorongatok a kezemben.
Katrina Jennifer Lawson
Diák - Extremus
Katrina Jennifer Lawson

nő Hozzászólások : 119

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 16 2009, 22:17

*Nos hát a mai történések után Katrina Jennifer Lawson elérkezett egy téli kert nevű helyre. Mikor a hatalmas, szép faragású cseresznyfa ajttón átlépett illatfelhő csapta meg az orrát és rengeteg sok virágot pillantott meg. Kicsit iszonyodott tőlük mert legtöbbjük re alergiás volt de azért bement a kerbe. A macskája, Wiskers, mellette sétálgatott és tüsszögött. Úgy láccik a cicának is megvan az a hibája mint a gazdinak. Mindenre allergiás majdnem. Hát a gazdi is nekikezdett a tüsszögésnek mikor szerencsésen nekiment egy elője kiágazó bodzaágnak amin egy terebélyes bodzavirág ékeskedett. Gyorsan elhúzta a csikot másik felé a virágtól messzebb. Nem nagyon komálta ha örökké törülgetnie kell az orrát mint most egy papirzsepibe. Egy közeli padra csüccsent le. Nézelődött továb..*
-azannyát. mennyi virág! *hülledezett msotmár hangosan.*
-Jó volna ha valaki erre tévedne mi Wiskers? *kérdezte a cicusát aki jóizűen nyávvintott rea és a tüsszögése abbamaradt. Szerencséjére mert hanem kllemetlen lett volna szegény állatnak is. Bár hogy lehet eg ymacska allergiás? *
-De szép virág. *nézett egy sárga szinekben pompázó virágra és beleszagolt bár gyanitotta hogy a következő amit el fog művelni egy bazinagy tüsszentés lesz. Hát kellemesen csalódott mivel úgy tűnödzött hogy erre a ismeretlenzia nemtudommilyenzia virágra mégsem volt allergiás. Le is szakitotta viszont a hajába nem rakta mert valahogy a vörös tincsekhez nem nagyon illik egy sárga valamiféle virágcska. Viszont ruhája derekára nagyon is illett hát oda tűzte. kezdte úgy érezni mintha már jobban beleillene ebbe a környezetbe.*
-Szerintem jó. *mondja és elismerően bólint egyet. De ekkor azon kezd filózni hogy vajon szabadott-e neki leszedni azt a virágot onnan. Bár reméli annál nagyon és kellemetlenebb dologban nem lesz része hogy megdicséri valaki hogy miylen jól is áll neki.*
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
Krisztyne Blackcat

nő Hozzászólások : 907

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 16 2009, 22:51

Valami megmagyarázhatatlan vágyat érez, hogy besétáljon a télikertbe. Nem is érti miért, mert ilyenkor kint a szabadban sokkal kellemesebb. De itt van, erre hozta az út. Vagy inkább a lábai, amin egy kis fekete cipőcska van. Hosszú szoknyát húzott ma magára hozzá, ami piros színben ékeskedik, hozzá egy sárga blúzt, na meg egy zöld hajpántot, hogy kéklő haját megregulázza. Igen.. jól sejti aki látja, egy papagájhoz hasonlatos így a kékség. Na de itt jó így, beleolvad a színek sokaságába. A csodálatos virágok színkavalkádjába, az illatfelhőről nem is beszélve. Szerencsére nem allergiás, csúnya is lenne, hisz egész eddigi életét növények között töltötte. Ahogy sétálgat a kertben egy tüsszögő macskát lát meg, furának is találja, hogy itt egy macsek, így keresi a hozzá tartozó gazdát is. Tekintetét felemeli az állatról, s felfelé viszi a szintén tüsszögő leányon.
-Sziasztok. Nem zavarok remélem.
Kedvesen mosolyog, különös látványt kethet a lányban, ahogy közelebb sétál és bemutatkozik.
-Krisztyne Blackcat lennék.
*Végigméri a ki hölgyet, elég piros a szeme, kissé könnyes is, így levonja következtetését.
-Allergiás vagy? Ha igen akkor miért ülsz itt ennyi virág között, és még magadhoz is veszel egyet.
*Rámutat a sárga ismeretlen virágra, majd kérdőn néz Katrinára.
~Vajon milyen büntetés jár érte, ha leszakít itt valaki egy növényt? Nem hinném, hogy minden következmény nélkül meg lehet ezt tenni.~
*Végiggondolja ezt, de semmilyen jelét nem adja ennek, csak a kérdő tekintet van még az arcán mindig.
Katrina Jennifer Lawson
Diák - Extremus
Katrina Jennifer Lawson

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 17 2009, 08:39

*Ücsörögve bámészkodik a macsesz ismét tüsszögésbe kezd. De ő nem. Szeme kissé vérmes az előbbi tüsszentéstől de nincs nagyobb baja. Elvégre mindenki allergiás valamire. Csak nem tudja hogy mi is az. Szerencsére ő már kitapasztalta mely virágokra allertgiás igy távol is marad tőlük. Bár nem tudhatja Kristyne gondolatait ő mégis arra az álláspontra érkezett hogy elvégre ez egy mágus suli szóval annyi virágot növesztenek amennyire kedvük szottyan és egy virágot ha valaki a kezébe vesz vagyis leszakit az még nem a világ. Gondolataiból egy kedves női hang ébreszti ki. Nem is nő hanem inkább egy lány beszélt hozzá.*
-Szia! Nem zavarsz! Maradj csak nyugodtan. *mondja és végigméri a lányt tetőtől-talpig. Teccik neki Kristyne öltözködése. Fekete cipők,piros szoknya, sárga blúz meg egy zöld hajpánt. Na meg a lány kék haja ugyebár. Igaz, Katrina soha az életben nem vette volna fel ezeket a cuccokat iylen párositással viszont Kristynen jól álltak. A sok virg közé ez a szinpompás lány teeljesen beletalált.*
-Vagányak a cuccaid. *gicséri meg a cuccokat. Nem is tudja miért, normális esetben nem tetszenének neki. De ez is normális eset. Leszámitva azt hogy egy téli kertben vannak ahol egész évben süt a nap. Így a lány pontosan oda talál a virágok közé.*
-Katrina jennifer Lawson vagyok. *mosolyog kedvesen a lányra. Miközben a lány beszél ránéz az virágra.*
-Amint látod allergiás vagyk. *mosolyog ismét kedvesen.* -De nem minden virágra. Csak azok közelébe nem megyek amelyekre allergiás vagyok. Ott egy bodzafa. na az alá nem ülnék le az biztos. És erre a sárga virágra sem vagyok az. Szóval azért szedtem le. De amúgy ha allergiás lennél a kedvenc kajádra megennéd-e úgy hogy tudo utána kiütéseid lesznek? mert szerintem igen. Csak éppen a virág nem kaja. *mondja hiszen sokan megeszik mondjuk a csokit amitől neki is kiütései lesznek. De csoda fojtán Katrinának nem a kedvence a csoki. Ő inkább a rágógumit szereti. Most is volt a zsebében hát kivett egy csomagot.*
-Kérsz rágcsit? *kinálja meg a lányt. Amennyiben a lány elvesz ő is elvesz utána. De amúgy is. Elkezdi rágni és tovább figyeli a lányt.*
-Nem ülsz le? *kérdi és felajánlja a mellette lévő üres helyet a padon. A lány bizonyára leül és még jókat tudnak beszélgetni együtt.*
~Nos, ha eddig nem történt semmi akkor ezután sem nagyon fog amiatt hogy leszakitottam a virágot.~ *mintha Kristyne felé gondolta volna bár neki sejtése sem volt a lány gondolatairól. Inkább csak magában gondolkodott.*
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
Krisztyne Blackcat

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 17 2009, 14:33

Egy kedves mosollyal köszöni meg a ruházatára tett megjegyzést, amit dicséretnek szánt a már immáron megismert leányzó. Végighallgatja, amint a virágokhoz fűződő kapcsolatáról mesél, és kicsit különösnek tartja, hogy csak akkor tör rá az allergia kínzó tünete a lányra, ha éppen beleszagol a virágba. Mivel a téli kert szinte tömve van a különböző szálingózó pollenekkel. Persze nem láthatóak, hisz oly apró mindegyik, hogy csak a tudatuk van érezhetően jelen. No meg az illatfelhőből lehet rá következtetni. De ha Katrina csak a tömény virágporra érzékeny hát a kékség elfogadja, hisz nem is tehetne mást.
-Hát én valószínűleg nem enném meg azt, amire allergiás vagyok, bármennyire is szeressem.
A rágógumit egy fejrázással elutasítja, melyet most is kísér a Krisztyre jellemző kedves mosoly, ritkaság az, ha valaki durcásnak, vagy dühösnek látja a pillus csajszit. Hellyel is kínálja a lány, amit elfogad, s le is telepedik a lány mellé. Bár szívesebben kertészkedne itt kicsit, csakhogy ha szétnéz rájön, hogy nincs mit tenni. A kert makulátlan, sem egy gaz, sem egy meglocsolásra váró növény, Nem hiába, valaki itt varázslattal műveli a kertet, nem úgy, ahogy a kékség szereti, saját kezűleg. Miután tekintetét végigfuttatta a kerten, a padtársa felé fordul.
-Most érkeztél ide? Fura, így lassan év vége felé...
Miután válaszolt újabb kérdés következik.
-Milyen tárgyakat vettél fel? Hogy kavarodtál pont ide a téli kertbe?
Katrina Jennifer Lawson
Diák - Extremus
Katrina Jennifer Lawson

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 17 2009, 19:48

*Jól is teszi a lány hogy elfogadja és elhiszi hiszen úgysem tehetne nagyon mást. Meg nem is tűntethetné el Katrina apró egészségügyi hibáját szóval jobb ha úgy tesz mintha észre sem venné azt. Nézelődik a sok virág közt. tetszenek neki. De hár ha egyszer ez van akkor ez van. nem szagolhat ám bele mindenikbe. pedig megtenné igazán de egyszer nem lehet hát nem lehet.
Ez családi örökség. Katrina édesanyja és nagyanyja is allergiás volt a virágporra és még jó sok mindenre. Szóval nem volt mit tenni tovább kell vinni a hagyományt. Hoyg is ne kéne ha egyszer már ilyen az élet. A cicus viszont ismét tüsszög. Hát a lány nem nagyon foglalkozik vele hiszon ninc smit tenni.
Közben figyeli kristynet és tovább ücsörög jóizűen rágózva.*
-hát nem tudom...nem vagyok benne biztos. *mosolyog rá és kacsint is egyet. Tudja milyen az ha az ember nem tehetne valamit mert abból baj lenne de mégis megteszi mert müszály.*
-Hát igen...msot jöttem. Tudom hogy fura na de ez van. Nem most szottyant kedvem hanem most küldtem a szüleim. Ők el kellett menjenek szóval msot idejöttem. De hát minegy. Itt vagyok és jövőre is ugyanigy itt leszek! Meg még sokáig. *mosolyog a lányra még mindig kedvesen és belesüllyeszti a szebébe a rágógumit.*
-Az első csoport tantárgyait vettem fel és a Gyom és gyógynövénytant meg a Legendás Lények Gondozását. *felel a kérdére majd visszakérdez.*
-Na és te? * a következő kérdésre meglepődik. Elvégre hogy lehet idekeveredni. Csak a lábak hozzák az ember vagy csak simán erre jön.*
-Hát tudod csak simán erre hoztak a lábaim és megláttam a folyosón egy cseresznyefa ajtót és benéztem és megtetszett.
*feleli az egyszerű választ a lánynak. Nem volt nehéz felelni erre a férdésre hiszen ha valamit tud akkor az könnyű. Viszont más kérdésekkel néha bajban van. Például órákon. A leckécől való kérdésekkel. Mint általában a legtöbben nem nagyon van oda a tanulásért. És néha-néha a tanár igencsak meglepi egy-két kérdéssel.*
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
Krisztyne Blackcat

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 17 2009, 20:14

Figyelmes hallgatóságnak bizonyul a pillus leány. Beszélgető partnere nem fukarkodik a szavakkal. Olyan igazi csacsogó ifjú hölgy, mint oly sokan itt az iskolában. Kedves, üde és mosolygós. Ellentétben Krisztyvel, aki inkább magának való, csendes. De most itt van és beszélget. Hátradől a padon, nekitámasztva a háttámlának vállait. Figyeli a tüsszögő macsekot, ami mintha szolidalitást vállalt volna gazdájával. Az állatot nézve válaszol a visszadobott kérdésre.
-Én az első, a második, és a harmadik csoportot vettem föl, valamint a Mágiatörténelmet.
Csodálkozhat talán a lány, hogy miért ilyen sokat, de a kékség már meg is előzi.
-Azért vettem fel ennyit, mert egyenlőre nem tudom milyen úton haladjak tovább az iskola után. Így később még el tudom dönteni.
A macskát nézve eszébe jut a mókusa.
~Érdekes lett volna lehozni ide, valószínűleg kergetőcskéztünk volna a virágok tetején egy kicsit.~
Halkan kuncog gondolatai hatására, majd ismét csak a mosoly marad arcán.
-Van valami hobbid? Mit szeretsz csinálni szabad idődben?
Eléggé zavarban van, nehezen jönnek az ismerkedést elősegítő kérdések ajkára. Aki hetekig a szobájában kuksolt, s alig szólt valakihez így jár...elfelejt beszélgetni, s össze-vissza eszi fel a kérdéseit.
Katrina Jennifer Lawson
Diák - Extremus
Katrina Jennifer Lawson

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 18 2009, 11:16

*De azért persze Katrina sem mindig ilyen. van ám neki is rossz napja meg nem is mondható hogy ő nem lenne magánakvaló. Igaz van akivel jól el beszélget viszont gyakori hogy nincs kedve kedvesen csacsogni. oylankor inkább ül és hallgat. Ha kérdezik pedig egy-két szóval felel.*
-Én auror pályára szeretnék kerülni de azért más is lehetek. De szóval nem nagyon volna időm mindenre tanulni. Azért vettem fel csak ennyi tantárgyat. *magyarázza a lány szavaira. Az aurorpálya neki a legkedvezőbb mert szeret ralytéjeket oldani. És hogy ezt gyakorolja máris töri a fejét azon hogy hogyan kerülhetett a suli a középkorba. Alig várja hogy valami eredményre jusson.
Hátradő ő is és a macskáját figyeli aki már abbahygta a tüsszögést és békésen szundikálni próbál de a beszélgetés miatt nem emgy neki.
Hát bizonyára érdekes lett volna ha egy mókust rászabaditanak Katrina macskájára mivel a cicus ega jót jáccott volna a mókussal de azért kissé veszélyes is lett volna a mókus számára mert ha nagyon feldühiti Wiskerst akkor kap egy-két karmolást a pofijára. Bár akkor a mókus gazdája bizonyára kihajitaná szegény cicát az ablakon.*
-Hm...hát talán...az úszást mondanám a hobbimnak. De amúgy szeretek olvasgatni,úszni,biciklizni meg a haverokkal dumálni, elmenni valahova,szórakozni meg csak simán varázsolgatni. És ilyes mik. Na és te?
*kérdez vissza. Nem is tudná még mit kérdezzen hogy kicsit jobbn ismerkedjenek.*
-Melyik a kedvenc tantárgyad? *végül erre a döntésre jutott. Katrina minden tantárgyat szeretett csak a mitológiák és vallások nem nagyon fogták meg. ezért is nem vette fel azt a tantárgyat. Mit is keresne őt ott? Eg yolyan órán amit ki nem állhat. vagyis inkább nem nagyon érdekli őt. Nem is tuna semmit nagyon csinálni a jegyzettömbre való firkáláson kivül.*
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
Krisztyne Blackcat

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Jún. 18 2009, 21:55

~Hmm, aurornak szeretne menni...talpraesettebb mint én, nem hinném, hogy belőlem jó auror válna, pedig az anyagokat felvettem hozzá.~
*Saját gondolatainak kuszaságával is hadakozva figyel a lány szavaira, közben szoknyájának fodrát babrálva. A cicó elszunyókálna, ha hagynának neki, de mivel Krisztyne még meg is simogatja elég nehéz lesz. Persze csak akkor, ha ott fekszik a pad mellett.
Nekem, hobbi? Nem is tudom, nem nagyon van hobbim. Úszni nem is tudok, így nehéz lenne belevetni magam a medencébe. Varázslás helyet sokszor inkább saját kezűleg csinálok meg sok mindent. Mint például a kertészkedés. Az állatokat, lényeket is szeretem. Jobban érzem sokszor magam velük, mint értelmesebb lényekkel. (Tünde, ember törp...)
A következő kérdés is gondolkodóba ejti.
-Azt hiszem nincs kedvencem. Szeretem a bájital-, gyógynövény-, bűbájtant, az LLG-t. Viszont a Krisztallográfia kifog rajtam. Nem tudom miért.
A Mitológiák és vallások a kékség tanmenetéből is kimaradt, de egyedül az az egy tantárgy. Kriszty is elég bizonytalan abban, hogy mit is kérdezhetne. Családjáról nem akar kérdezni, mert akkor visszakérdez, és nem szeretne válaszolni ehhez hasonlatos kérdésekre. De akkor mivel folytassa a beszélgetést?
-Más állatod is van? Vagy csak a cicus?
...hát igen, nem a legjobb kérdés, de majdcsak beindul a beszélgetéás fonala és gördülékenyebben fog tekeregni. Ha másnem a cica játszik a gombolyaggal.
Katrina Jennifer Lawson
Diák - Extremus
Katrina Jennifer Lawson

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 22 2009, 10:52

*Katrina is figyeli Kristyne szavait. A cica nem veszi jó néven hogy nem hagyják szunyókálni. Felpattan és elszalad egy másik padhoz. Mit érdekli őt mit dumálnak. Ő csak aludni szeretne. Mint minden normális macska.*
-Ha akarod szivesen megtanitalak úszni. Az állatokat meg én is szeretem. Bár én inkább társasági lény vagyok. Szóval emberekkel sokkal gyakrabban szoktam lenni. És inkább a varázslás hive vagyok. Még két zokni is varázslattal türök össze.
*mosolyogva ismeri be hogy ő sem jobb a deákné vásznánál. Mert Kristyne bizonyára egészségesen él és nem olyan lusta mint Katrina drága. De hát ha nem lennének lusták akkor mi lenne? Mindenki visszautasitaná másnak a segitségét és satöbbi.
Szóval lusta emberek kellenek. És legalább egy biztosan van a Torneransban. Vagyis Katrina. Aztán hogy több van-e...hát az még kérdéses.*
-Kristallográfia? Az milyen?
*hallotta már a navat de halvány sejtelme sem volt hogy mit ralytegethet e név.*
~Talán valami kristályokkal dolgoznak? Hm...~
*gondolja...hiszen a hangzása olyasmi. De sosem tudni hogy igazából mi a helyzet...lehet hogy egyebet csinálnak Krisztallográfia órán. Bizonyára ha lett volna ideje ezt is felvette volna de mivel nincs annyi energia a testében...hát inkább lemondott róla.*
-Én a bűbáj-,bájitaltant szeretem. De az Átváltoztatástan meg a Sötét varázslatok Kivédése is egész jók. A miológiák és vallások...aok nem annyira izgatnak.
*tájékoztatja a lányt az ő kedvenceiről is. Egy darabig szótlanul ülnek de Kristyne eszébe ötlik egy kérdás.*
-Igen, csak ez az egy darab macsekom van. Na és neked?
*kérid meg ő is. Jó volna ha egy játszótársa lenne a macskájának.*
Krisztyne Blackcat
Diák - Pilluamuleto
Krisztyne Blackcat

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeKedd Jún. 23 2009, 15:30

Úszni...hát szívesen megtanulna, de nem éppen Katrinától. Úgyhogy erre
inkább csak egy bazsalygással válaszol. Nem gondolja, hogy a lány lusta
lenne, hisz ahhoz, hogy varázslattal tudjon megcsinálni dolgokat elég
sok gyakorlásra van szükség. Na persze ha őstehetség Katrina...
-A Krisztallográfioán kristályokkal foglalkozunk, azok keletkezésével, jelenleg gyógyító hatásukkal.
Kicsit unottan beszél erről a tantárgyról, és csak reménykedni tud
benne, hogy kedvet kap a tanulásához. Figyelmesen végighallgatja a lány
szavait a tanulmányairól, s a Mitológiákra tér ki rövid időre.
-Na n meg azt nem ismerem...Mármint a Mitológiák és vallásokat. Bár elképzelésem azért van a témában.
Elmosolyodik, s hallgataggá válik pár percre. Az állatokról való
beszélgetés érdekesnek igérkezik. Mert ha belegondol abba, hogy a két
állatot összeeresztenék...Hát abból elég érdekes események születnének.
-Egy mókus árválkodik odafent, ha én itt vagyok. Legközelebb lehozom őt is, bár nem tudom... jó ötlet szerinted?
Vigyorral arcán néz a távolabb vonult macsekra, majd vissza a lány
felé. Egy kicsit nagyobb macska is kóborol itt a környéken, aki
Krisztyhez tartozik valamilyen szinten, de ő nem jöhet be a kastélyba,
s annak környékére sem. Az sem valószínű, hogy el tudna játszani ezzel
a cicóval, hisz' körülbelül akkora lehet, mint Thor mancsa.
-Ha gondolod kimehetünk az erdőbe,és oda elviszem Lizit (mókus) is. Itt nem kockáztatom meg a virágok épségét.
Kérdő tekintettel néz Katrinára.
Alex Reynolds
Diák - Pugnax
Alex Reynolds

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Jún. 24 2009, 00:58

A barna hajú lány

Sok kérdésem van, és lenne is még de minek? Hiszen ezekre se kaptam még választ... Én egyet sem tudok megválaszolni. Bármit is teszek, vagy mondok, sosem fogom annyira jól csinálni, mint ahogyan azt szeretném. Őrülten hangzik, de teljes mértékig igaz.
Álmodom, vagy valóság ez, nem tudom, csak azt sejtem, hogy néhány pillanat múlva elmúlik ez is, mint minden. Elpárolog, ahogy az élet is, akárcsak egy tócsa a perzselő napsütésben.
Violetta ajkán halvány mosoly kezd derengeni, ami engem is felvidít. Nem tudom miért, de jó ránézni, és ezért is fordítom el villámgyorsan a tekintetem, és kiszemelek magamnak egy távoli pontot. Egy virág pont jó lesz, ott távol, még ha Violettához sokkal közelebb is vagyok, mint gondoltam volna.
Az agyamban a fogaskerekek egyre gyorsabban és hangosabban kattognak, pedig én nem akarok gondolkodni, felesleges lenne, szükségtelen.
Mikor visszafordulok látom, hogy a lány ajkain a mosoly szüntelen játszadozik, de egy pillanatra, mintha elkomorulna kissé.
Talán csak nem tetszik neki, hogy én győztem, mert hát ez az igazság. Nem tudok veszíteni, és nem is szeretnék, most pedig én is elégedetten mosolyodhatok el.
Talán megmozdultam, vagy ő volt az aki megmozdult, de hamarosan nőni kezdett közöttünk a távolság. Vészesen gyorsan távolodik el tőlem, és dől le, de én nem követem a példáját. Egyszerűen csak arrébb húzódom és a tenyereimre támaszkodva továbbra sem veszem le róla a tekintetemet.
- Mi volt az amúgy? - Meredten bámulok előre, és már csak a papír szakadásának zaja rángat ki kemény kézzel a révületből. Egy darabig még értetlenkedve bámulom a lányt, majd kicsivel közelebb mászom hozzá.
Nem várom el tőle, hogy elmondja mit rejtett az a papír, de most túlságosan kíváncsi voltam ahhoz, hogy meg se próbáljam.
Észrevettem... valami nem stimmel, de talán csak azért érzem ezt, mert már néhány perce nyugodtan fekszik, semmivel sem bosszantottam fel.
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
Violetta J. Worth

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeHétf. Jún. 29 2009, 21:30

Drága =)

A kérdések hasznavehetetlenek. Legalábbis most ebben a pillanatban én így vélekedek róla. Lehet most kéne egy kicsit megismerni a másikat, most kellene többet megtudakolni róla addig, amíg nem jönnek az újabb csaták. Mégse teszem. Inkább csak töprengek tovább, sok minden van bennem, nem tudom mi az oka. Talán a levél, talán az, hogy nem szól semmit, de az is lehet, hogy egyszerűen csak az itt létem váltott ki belőlem néhány dolgot.

Mosolyom mégis szüntelen. Nem apad el, mintha csak rám festették volna, úgy mosolygok, oka pedig nem sok van, csak egyszerűen így esik most jól. Az, hogy elpillant rólam, arra sarkal, hogy továbbra is ott maradjon a festék az arcomon. Örülök, hogy minek azt már megtartom magamnak.
Győzelme számomra egészen mellékes, nem foglalkozok vele sokat. Ilyennek is lennie kell egyszer-kétszer, de azért remélem, nem nagyon szeretne hozzászokni, ahhoz, hogy nyerjen. Mert bizony nem fogom ám annyira hagyni magam, mint most, az nem én lennék. Miután eldőlök egy darabig még merengek a mellettem ülőn, majd egy sóhaj kíséretében elkezdem az eget nézegetni.
- Érzeted már úgy, hogy semmihez sincs kedved és, hogy akármi is történhet veled nem fogja megváltoztatni az életed, se rosszabb, se jobb irányba? – Nem igazán értem még én se a saját kérdésemet. Azt se tudom, hogyan jött elő ez belőlem, vagy mit akarok elérni vele, mégis kijött. Ez van, most akár nézhet valami bolondnak is, akár az arcomba is röhöghet, nem fog érdekelni. Jogosan tenné, és bevallom ezzel nem a saját győzelmét, mutatná számomra. Tekintetemet visszaszegezem rá és egy picivel közelebb, gurulok én is felé. Talán ilyen közel még sose voltunk egymáshoz és lehet, hogy sose leszünk. Mégis örülök annak, hogy megtettem, mellette valamilyen biztonságot érzek, annak ellenére, hogy tudom mennyire utálja, ha a közelemben kell lennie. Egy darabig még nézegetem a szemeit, majd felülök és amilyen közel csak tudok odahajolok hozzá.
- Csupa rossz hír, amik azt eredményezik, hogy még egy darabig el kell viselned jelenlétemet a kastélyban. – Halkan suttogom a hideg szavakat a fülébe, és még egy darabig elszívom előle a levegőt, majd visszadőlök. Változás, ismét, az más kérdés, hogy észreveszi-e és, hogy ínyére lesz-e. Nem zavar, ennek most így kellett lennie.
Jeffrey Marcus Grindley
Diák - Extremus
Jeffrey Marcus Grindley

Férfi Bak Jelige : Az Érinthetetlen
Kor : 32

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Júl. 02 2009, 14:10

*Egyhangú napok sorozata. Ez ellen próbál védekezni a fiú azzal, hogy az iskolát járja, társaságot keresve, de valahogy... senkit nem talál, akivel úgy érzi, hogy érdemes lenne kapcsolatba lépni. Egy sóhajjal nyomja le a cseresznyefa ajtó kilincsét, próbálva bejutni; és csodák csodájára sikerül neki. Ezen először meg is lepődik kissé, majd bedugja a fejét az ajtón, és a kertet meglátva leesik az álla. Teljesen biztos benne, hogy a szabadba sikerült kijutnia, nem gondolja, hogy még mindig a kastélyban van. Mosolyogva lép a fűre, becsukva maga mögött az ajtót, majd csak zsebredugott kézzel sétálgat, jóleső mosollyal nézve körül. Határozottan szép, békés hely... Ez kellett most neki Akane-sama után.
Öltözékén persze semmi különleges nincs, mondhatni szokásos. Szemei feketére festve, fehér póló, fekete farmer, a nyakában pedig a szürke sál, amitől nyáron sem válik meg... általában. Itt viszont olyan jó az idő, hogy eltávolítja a sálat, és csak leteszi egy pad támlájára, ő maga pedig helyet foglal a padon. Hátradől, a fejét is hátradönti; pihen. Kivételesen labdájával sem játszik, jó ez így. Nyugalom, béke... Egy ideig biztosan.*
Holden Liebert
Diák - Extremus
Holden Liebert

Jelige : Then only thing people are equal in... is death.

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Júl. 02 2009, 14:43

*Egyenletes, halk lépteket hallhat az, aki a folyosóra téved. Bár a nagy többség ilyen jó időben minden bizonnyal odakint van, szórakozik, esetleg sziesztázik. De ő nem... ő sétál végig a folyosókon, még fel-felfedezve az iskolát. Sosem fedezi fel egyszerre... mindig csak egy kis részt. Most az első emeleten van a sor. Fekete nadrágot, és fehér inget visel... bár mentségére legyen mondva, az ing nincs végig begombolva, a nyakánál kettő ki van gombolva. Na azért nem is vetkőzik, egyszerűen csak pár gomb szabadon van, na. Kezében egy képeskönyvet szorít, mintha az élete múlna rajta. Pedig nem... még sok idő van hatig. De Herr... Herr... szóval a tanár elkapja. Igen, elkapja. De mi is volt a neve... Herr... Nem, nem emlékszik. De miért is fél? Már nem ott van. Nincs kitől tartania. De olvasni, azt kell. Ma ezen a sor... most ezen. Végül találomra benyit az egyik ajtón, és egy pillanatra megtorpan a télikert láttán. Csodálkozó, kék szemeivel körbenéz, majd lassan besétál. Hasonlót látott már... nevelőszüleinél. Észrevesz egy fiút, akihez lassú léptekkes sétál, oda, még mindig magához ölelve a könyvet.* - Szép napot. Csatlakozhatok? *Kérdezi szelíd mosollyal, lágy tekintettel. Ha pozitív választ kap, akkor leül mellé, és térdére fekteti a könyvet, és a fiúhoz fordul.* - A nevem Holden Liebert.
Alex Reynolds
Diák - Pugnax
Alex Reynolds

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Júl. 08 2009, 16:01

hopp... bocs

Violettám

Máskor persze nem érdekelne ennyire a társaságom hogyléte, most mégis, kíváncsi tekintettel fürkészem minden apró mozdulatát, de így sem... így sem tudok rájönni, vajon mi ez az újfajta viselkedés. Ez nekem teljesen más.
Mintha csak ezer év telt volna el és Violetta megnyugodott, megváltozott. Pedig nem volt olyan rég, mikor utoljára találkoztunk.
Mégis mi változhatott meg ezalatt a röpke kis idő alatt?
- Szóval te most így érzel. - Felsóhajtok, és némi gondolkodási időt hagyva saját magamnak elfordítom a tekintetem. Violetta kérdése valóban értelmetlen zagyvaságnak tűnhet, de mégsem az. Éreztem-e már így? Őszintén szólva nem, és ezt nem is bánom, de ez most felesleges lenne kijelenteni.
Nem pontosan értem, mire akart ezzel kitérni, de egyszerűen kijelenthetem, hogy most így érez, vagy legalábbis nagyon úgy néz ki.
Mire visszafordítom a tekintetem ő már jóformán belemászott a képembe. De még mennyire... Máskor zavarna, a közelsége, (másoké is, de ő zavarbaejtően MÁS...) a furcsa pillantása.
Érzem a tekintetét magamon, és egy darabig én is csak figyelem őt. A szemei nem sokat mondanak számomra, azon kívül, hogy most MÁS.
Nem győzöm hangsúlyozni ezt a szót. Violetta nem olyan mint volt. Egy darabig én levegőt sem veszek, összeszorított ajkakkal figyelem, ahogy végre eltávolodik tőlem, én pedig újabb levegőadagot juttathatok a tödőmbe.
- Ahm... - Nem válaszolok, mert nem tudok mit. Csak újra elfordítom az arcom, majd hirtelen felpattanok, és jó két lépést teszek a kijárat felé. - Szerintem én most megyek. - Jelentem ki nemes egyszerűséggel, majd intek egyet búcsúzóul és kisétálok a kertből.
Violetta J. Worth
Diák - Pugnax
Violetta J. Worth

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimeSzer. Júl. 08 2009, 20:17

Alex <3

Na végre, leesett neki. Erre kellett olyan sok idő, hogy észrevegye nem minden oké. Hogy más az, aki itt van és más az, akivel az erdőben volt. Sok minden lett azóta furcsa számomra, és más. Igen más, én nekem is ki kéne emelnem ezt a szót, pedig nálam annyira nem fontos. Csak lesem a mellettem lévőt, nem igazán szeretnék szólni, csak nézni, és gondolkozni. Vajon miért éppen most, miért vele, hogy lehet, hogy elviseljük egymást. Érdekes nekem ez a helyzet, főleg, mivel róla van szó. Akármennyire is tagadnám érdekel, ha meghallom a nevét a folyosón, vagy bárhol máshol egyből felkapom a fejemet. S mégis, mikor vele vagyok olyan más minden, talán, az ahogy próbáljuk egymástól ellökni a másikat, vagy csak a megvető pillantások és szavak teszik
ilyenné. Nem tudom, de már eléggé kezd zavaró lenni nekem az egész kis játék, amint szóvá is tennék neki szívesen, de ez nála csak a teljes harc megnyerését biztosítaná, s annyira már ismerem, hogy tudjam ezek után vagy elkerülne, vagy minden egyes alkalommal az orrom alá dörgölné az egészet.

De most itt van, közel mégis távol, és úgy tűnik, hogy egyre távolabb. A hirtelen távozás kicsit meglep, feladta. Eddig bírta ki mellettem azt, hogy ne gonoszkodjon, szemétkedjen, és ne vessen meg. Csalódtam, azt hittem kicsit többet is kaphatok belőle, hogy talán sikerül megismerni jobban vagy valami mást kapni. De nem így van, az újabb győzelem –mert ez az- egy vereség is egyben, és nem oly édes, mint eddig bármikor. Csak biccentek feléje egyet és még egy darabig elüldögélek magamban. Ez most szintén nem jött jól, csalódtam, nagyot. Bár a mai nap csak erről szólt, de mégis, talán ez sokkal jobban fájt, mint a levél. Mindenesetre nem török meg, lesz, ami lesz, aztán, ha nagyon nem bírom, akkor meglépek. Bár kétlem,ezt nem tenném meg, túl sok
minden van már itt…Egy hatalmas sóhajtás közepette felkelek, aztán lassan elindulok kifele, és nem is kell olyan sok idő el is tűnök innen. Viszlát Drága.
Melinda Warren
Diák - Pilluamuleto
Melinda Warren

nő Ikrek Jelige : Törpilla

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 17:31

*Megint csak csendre vágyik, ezen a napon már másodszor. Egy piros, pánt nélküli felső van rajta, és egy farmer miniszoknya. Persze, ma már harmadjára öltözik át, lassan kezd szokásává válni, hogy mindenhová más ruhát vesz fel. És aztán majd a manók mosnak helyette is, kit érdekel? Vállán táska, benne könyvek, jegyzetek, pergamen, tinta penna. Tisztára, mintha órára igyekezne a kisasszony, pedig nem. Az majd csak vasárnap lesz, ha minden igaz, rögtön kettő is. Ha választhat, ő inkább bűbájtanra megy be, azt már tudja, a krisztallográfiából egyelőre elege is van. Az is igaz, hogy ha tehetné, mindkettőre bemenne.
Elegáns mozdulattal nyitja ki a hatalmas cseresznyefa ajtót, és kecses léptekkel sétál be a télikertbe. Itt talán végre tényleg nyugodtan tanulhat, hiszen a legtöbben a parkban tartózkodnak ilyenkor. Az ablakon át beszűrődő fényt helyenként fák törik meg, így az csak kis foltokban jut le. Az egyik padon épp van egy kis félkör, így oda telepedik le, hogy rendesen lásson is.*
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
Serenity Crusade

nő Skorpió Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 17:44

Kiváncsi tekintettel lép be a télikert ajtaján hogy rájöjjön nem egyedül van bent. Egy lány egy padon olvas. Ezt a lányt már látta valahol. Amikor megérkezett. Megigazitja vállán táskájának pántját majd elindul a lány felé.
-Szia- szólitja meg félösen- leülhetek?- Mikor megkapja a választ leü.l
-Egyébként Serenity Crusade vagyok.-nyujtja felé a kezét. Körülnéz, hog megcsodálja a gyönyörű fákat meg minden egyebet. A szája is tátva marad hisz nem látott még ilyen szépet. A lányra néz de mivel látja hogy az most nem igazán akar beszélgetni követi példáját és ő is elövesz egy könyvet. Csendben ülnek egymás mellet mikor nem birja tovább és megszólal
-Te melyik karba tartozol?- kicsit fél a lány reakciójától.
Vendég

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 17:53

*Arwen sétálva közelíti meg az első emeletet. Már járt itt ugyan de régen, most megint fel kell elevenítenie a látottakat. Mikor egy nyitott ajtón bekukucskál két lányt lát meg. Nem ismeri még őket, de most úgy sincs jobb dolga, így odamegy a lányokhoz.*
- Sziasztok, Togi Arwen vagyok, ugye nem zavarok?
*Mutatkozik be illedelmesen, majd az arcára egy mosoly ül ki. Majd az új lány felé fordul.*
- Téged még nem láttalak, új vagy itt?
*Majd mosolyogva, odafordul a másik lányhoz, hogy megtudja ki is ő.*
- Téged viszont látásból ismerlek, mármint az órákról. De viszont a nevedet nem tudom. Hogy is hívnak?
*Zavart mosoly ül ki az arcára, majd várja a válaszokat.*
Melinda Warren
Diák - Pilluamuleto
Melinda Warren

nő Ikrek Jelige : Törpilla

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 18:02

*Lábait keresztbe rakja, és éppen felírna valamit a papírjára, amikor is egy új lány ül le mellé. Látásból ismeri ugyan, amikor Kayleent várta, akkor látta őt, de nem beszélgettek még. Csak egy pillantásra méltatja a lányt (ami általában nem az ő stílusa), aztán becsukja a könyvet. Kicsit nagyobbat csattan a kelleténél, ezzel talán azt jelzi, hogy elege van. Fáradt, tanulnia kell, minimum három tantárgyból meghúzzák, és erre mindenhol fecsegő lányokba botlik. Egy ideges mozdulattal hátraveti hosszú, szőke haját. Aztán jön a sóhajtás, amit Blaze-től tanult.*
- Szia. Ülj csak le. *könyv a táskába, ennyit a vizsgára való felkészülés békés nyugalmáról. Ha ez így megy tovább, annak is örülhet, ha SVK-ból átmegy a vizsgán.
- Melinda Warren.
*Újabb sóhajtás, szegény leányzó tényleg elég ideges lehet.*
- A Pilluamuletoba, és te?
*Eközben újabb signumusos leányzó érkezik. S vele együtt újabb bemutatkozás, ésatöbbi, ésatöbbi. Haja időközben újra a szemébe hulott, ez a hosszú hajkoronya átka. Kár, hogy nem hozott magával hajgumit, pedig az általában mindig van nála.*
- Szia! Melinda Warren, pilluamuletos prefektus, örülök, hogy megismerhettelek. *darálja unottan a jól betanult szöveget.
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
Serenity Crusade

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 18:09

-Serenity Crusade. Örvendek. Melinda, tessék itt egy hajgumi, izéé...látom hogy zavar a hajad. Látom te is signumusos vagy.- fordul a jövevény felé. Hallotta ugyan Melinda részéről a sóhajt de nem vette komolyan, eddig is tudta hogy a lányt most nem kéne zavarni. *Szegény csaj. Ugyan nem ismerem Melindát de nem biztos hogy nem fogja lerázni a kiscsajt. Pedig kedvesnek tűnik. Na mindegy én csöndben maradok majd ha szólnak beszállok.* Majd csendben nézte a két lány beszélgetését
Vendég

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 18:23

*Száját elhúzza mikor Melinda bemutatkozik, de hát ő is ilyen ha századszorra kell elmondania a bemutatkozást. Már unalmasnak tűnik. Majd az új lányra néz és bólint egyet az észrevételén.*
- Igen, signumusos vagyok. De akkor ezek szerint te is.
*Mosolyog rá, majd a kínos csendet megelőzve, megszólal, de lehet jobb lenne ha most az egyszer csöndben maradna.*
- Serenity, milyen csoportot vettél fel? És hogy fogsz vizsgázni? Én szívesen odaadom a jegyzeteimet, meg a könyveimet ha szeretnéd. Melinda, te milyen vizsgára tanultál az előbb? Vagy mit olvastál?
*Próbál valami értelmeset kérdezni, de ha ez nem megy akkor tovább áll. Ennek a gondolatánál kicsit megrázza a fejét, alig láthatóan, majd tovább nézi a két lányt, hogy úgy ahogy meglegyen a szemkontaktus. Mondjuk két embernél elég nehezen van szemkontaktus egyszerre, így inkább Serenity-t figyeli, mert őt kérdezte elsőnek, majd Melinda tekintetét fürkészi.*
Serenity Crusade
Prefektus - Pilluamuleto
Serenity Crusade

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitimePént. Júl. 10 2009, 18:28

-Hát én az első csoportba járok szóval ha vannak hozzá jegyzeteid megköszönném egy pár már megvan de igazából fogalmam sincs hogyan fogok levizsgázni.- zavartan vakargatja a fejét és cipőjével firkálgat a homokba. Ránéz mert érzi h ő is figyeli majd rámosolyog, majd miután elfordul visszahajol a könyvébe.*Ez a lány nagyon aranyos és signumusos, lehet össze kéne vele barátkozni.De azt nem tudja mikor kell csöndben maradni.Na nem baj. Ugy hallom most Melindát faggatja. Szegénykém sose tud tanulni*
Ajánlott tartalom

Télikert - Page 5 Vide
TémanyitásTárgy: Re: Télikert   Télikert - Page 5 Icon_minitime

Télikert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tornerans Mágusképző Szakiskola :: Központi kastély :: Első emelet-

Free forum | ©phpBB | Free forum support | Visszaélés jelentése | Cookies | Legfrissebb megbeszélés