Tornerans Mágusképző Szakiskola Tornerans Mágusképző Szakiskola :: http://torneransmagusk.atw.hu/ |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 13:57 | |
| -Köszönöm szépen! *majd mikor a lány a gitárért nyúl Rufus odaadja neki, hogy hallja a lány énekét. És miután végighallgatja ő is megdicséri.* -Ez is nagyon szép volt! És én meséljek neked? Hát jó! Egyszer az erdőben az állatok összegyűltek, hogy eldöntsék, hogy ki a legerősebb állat az oroszlán után. A medve azt mondta, hogy ő a legerősebb állat az oroszlán után, a farkas azt mondta, hogy ő a legerősebb állat az oroszlán után. Az oroszlán megunta a vitát és mancsával az asztalra csapott és kijelentette, hogy ő utána a legerősebb állat a NYÚL. A NYÚL mikor ezt meghallotta remegni kezdett a felesége oldalba bökte és azt mondta neki.-Mit remegsz te hülye? Harapj meg valakit és az majd félni fog tőled. A NYÚL odament a medvéhez és jól beleharapott a medve fenekébe. A medve azt hitte, hogy kicsi szúnyog csípte meg hátra nézett és látta, hogy a NYÚL az a legerősebb állat az oroszlán után. A medve bocsánatot kért és elsonfordált. A NYÚL odament a farkashoz és annak is jól beleharapott a fenekébe. A farkas azt hitte, hogy kicsiny darázs csípte meg, hátranézett és látta, hogy a NYÚL az a legerősebb állat az oroszlán után, bocsánatot kért és ő is el-son-for-dált. A NYÚL el-szem-te-le-ne-det odament a tigrishez és annak is jól beleharapott a fenekébe, a tigris hátracsapott a mancsával és agyon ütötte a kicsiny nyuszit. Merthogy a tigris elkésett az értekezletről és így nem tudta, hogy a NYÚL a legerősebb állat az oroszlán után. Na, ilyen mesélésre gondoltál? Vagy inkább magamról kellene mesélnem? *kérdezi mosolyogva a lányt.* |
| | | Serenity Crusade
Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája Hozzászólások : 649 Évfolyam : Második Kor : 32
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 14:12 | |
| *Serenity hangosan felkacagott a mese végén. Csilingelő nevetése még hosszan visszhangzott. Mikor abbahagyta ő kezdett el mesélni.* ~Valamikor nagyon régen, a leopárdnak hófehér bundája volt. Irigyelték is az állatok érte. A leopárd azonban magasan hordta az orrát szépsége miatt és nem barátkozott senkivel, csak a tűzzel. A leopárd mindig a tűzhöz járt, de mert igen messze lakott, egyszer meghívta magához: -Mindig csak én jövök hozzád, te meg még azt sem tudod milyen szép házban élek. Gyere el holnap hozzám. -De nem fogsz félni, ha elmegyek?-kérdezte a tűz -Nem én!-válaszolta a leopárd -Akkor holnap meglátogatlak, de ha egyszer elindultam nem tudok megállni.- A tűz el is indult, hogy meglátogassa barátját. Az eső növényeket megperzselte, elégette, lángolt az egész erdő.Amikor a leopárd ezt meglátta, félve odakiáltotta hogy jobb lenne ha megállna,de a tűz már sem megállni, sem visszafordulni nem tudott. Egyre csak közeledett, közeledett, mindent hamuvá égetett. A leopárd akkor ugrott ki a házából, amikor a tűz már nagyon közel járt és az égő fák, füvek megperzselték csodaszép bundáját. Azóta foltos a leopárd és azóta fél a tűztől.~ -Na most hogy mindketten meséltünk, mesélhetnél magadról is.-*vigyorodott el.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 14:30 | |
| -Aranyos mese, de én azt hittem, hogy direkt így születtek,d e most hogy ezt a mesét elmondtad tudom, hogy tévedtem. Köszi! *nevet a lány felé.* -Hát én Londonban születtem egy aranyvérű családban. Édesapám tanár és zenész. Édesanyám színésznő volt. Mind a ketten ebbe a suliba jártak, itt ismerkedtek össze. London az egy szép város ott van az az öreg néni akit egész Európa királynőnek hív, de mi vén bolondosnak, mivel hogy mindig szokott hálóingben táncolni a főutcán. És már nem egyszer én is táncoltam vele, úgyhogy mi nagy haverok vagyunk.*nevet fel saját hülyeségén, de folytatja az élet történetét.* -9 éves koromban apám elkezdett tanítani engem, hogy hogy kell gitározni akkor kaptam ezt a gitárt is, ez az első gitárom a másik fehér színű gitárom az otthon maradt. És van egy főnixem is, azt már nem tudom kitől kaptam. Hát nagyon röviden ennyi.*mosolyodik a lányra.* -Na, most te mesélj valamit magadról!*hallgatja figyelmesen a lány mesélését.* |
| | | Serenity Crusade
Jelige : plüssnyuszíí alias Noel Wyard fogadott hugicája Hozzászólások : 649 Évfolyam : Második Kor : 32
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 14:44 | |
| *Serenity édesen, nagyokat pislogva hallgatja a fiút történetét, de mikor arra kérik meséljen elkomorodik.* ~Megint a szokásos. Most mit mondjon. Mindent nem tálalhatok ki.~ -Hát én Ostwestry-ben születtem, Angliában úgyhogy nem kell bemutatni a királynőt. Átlagos lány vagyok. Van 3 testvérem. Egy nővérem, egy öcsém és egy ikerestvérem. Tavalyig magántanárhoz jártam a mugliiskola mellett. Ott elég népszerű voltam. Apám két éve meghalt egy autóbalesetben. Ó varázsló volt, anyám egyszerű mugli. *Inkább megkíméli a részletektől. Úgyse ismeri még annyira. Inkább újabb kérdést tesz fel ami már nagyon rég ki akart jönni.* -Te ugye ismered Konidiket? Mesélnél róla egy kicsit? Igazéból ismerem csak hogy te milyennek látod.-*miközben mondja szeretettel csillog a szeme.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 15:02 | |
| *Rufus hallgatja a lányt.* -Sajnálom apukádat! Nekem az édesanyám halt meg. *együtt érző pillantásokkal ajándékozza meg a lányt.* -Ismerem Longint! Egy házba járunk és jó barátom is. És úgy érzem, hogy ez a téma most téged jobban izgat.*mosolyog a lányra, hisz Rufus észrevette ahogy a lány szemei felcsillantak.* -Hát kedves, barátságos srác! Szoktunk hülyéskedni és ő is szereti a sushit. Van egy srác akit mind a ketten nem kedvelünk. És már úgy tudom, hogy minden vizsgájával készen van. Nemrég érkezett a suliba és már elég sok barátja lehet. Szeret tevékenykedni mindenben benne lenni ami jó dolog. Például ebben a görög hétben is sokat részt vett. Hát röviden ennyi róla. De miért kérdezted? Nekem nyugodtan elmondhatod, megígérem, hogy nem mondom tovább neki!*mosolyog a lányra és Rufus tényleg megbízható, mert ő elég sok titkot őriz.* -Bocsika, de muszály vagyuk énekelni, mert már úgy tíz perce csak beszélek és még nem énekeltem, ha visszakérhetném a gitáromat, akkor bele is kezdek.*majd ha visszakapja a gitárt akkor bele is kezd kedvenc két hobbijába amit most egyesít.* -Good morning starshine The earth says hello You twinkle above us We twinkle below
Good morning starshine You lead us along My love and me as we sing Our early morning singing song
Gliddy glub gloopy Nibby nabby noopy La la la lo lo Sabba sibby sabba Nooby abba nabba Le le lo lo Tooby ooby walla Nooby abba naba Early morning singing song
Good morning starshine The earth says hello You twinkle above us We twinkle below
Good morning starshine You lead us along My love and me as we sing Our early morning singing song
Gliddy glub gloopy Nibby nabby noopy La la la lo lo Sabba sibby sabba Nooby abba nabba Le le lo lo Tooby ooby walla Nooby abba naba Early morning singing song
Singing a song Humming a song Singing a song Loving a song Laughing a song Singing a song Sing the song Song song song sing Sing sing sing sing song |
| | | Serenity Crusade
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 15:39 | |
| -Igazad van, jobban érdekel. Egyrészt mert nem szeretek az életemről beszélni, másrészt mert kezdek beleszeretni Koniba. De ezt így igazából sosem jelenteném ki. Legalábbis hangosan nem.*-mondja miközben egy kis keserűség suhan át az arcán. De csak suhan. Aztán megint nevet.* ~Na puff, most már ő is tudja. Mért nem bírom befogni a számat, vagy csak hazudni. Na mindegy akkor faggassuk ki.~ -És mond csak, neked tetszik valaki? Jó kerítőnő vagyok.-*nevet fel.*-De komolyan. Bennem bizhatsz. *Rengeteg érzés kavarog most benne.* ~Ez a srác....Akár csak Mike, mégis teljesen más. Kedvesebb. Aztán. hogy kinyíltam neki. Eddig ilyet csak Kumiko élhetett át, meg néha Lyra. De azért a szennyeseimet nem fogom mutogatni.~ |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 16:10 | |
| -Ha kezdel beleszeretni az jó. És bár nem vagyok valami randiguru, de szerintem önts ki neki a szíved, mert ő nagyon jó fej srác és én az ő helyébe örülnék, hogy egy ilyen kedves lány szerelmes belé.*mosolyog a lányra, majd válaszol kérdésére.* -Nekem is tetszik valaki Naominak hívják, igaz, hogy csak 3 napja ismerem, de tetszik nekem, csak még nem akarom neki elmondani, mert még túl korainak találná és ettől félek. De szerintem te mond el Longinak, hogy szereted őt, mert összeilletek, hisz mind a ketten jó fejek vagytok. És már mióta szereted? |
| | | Serenity Crusade
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 16:33 | |
| *A srác mondatára elpirul de nem mond semmit. De azért elmosolyodik. -Na őt pont nem ismerem-*csettint egyet*-de szerintem a viselkedéséből rátudsz jönni hogy ő hogy érez, és akkor döntsd el hogy elmondod-e neki. Nekem ez a véleményem. *A következő mondatra elmosolyodik. de aztán aggodalom ül ki az arcára.*-Hát nem tudom miként fogadná. Szerintem én nem jövök be neki. Mármint kedves velem meg minden. Majd meglátjuk.*hajtja le a fejét.*-Úgy 1 hete.
|
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 16:57 | |
| -Hátha már egy hete szereted, akkor szerintem ő is rájött és ha kedves veled akkor biztos hogy szeret.*mosolyog a lányra, majd elkezd gitározni és később a hangja is megjön.* -Well you done done me and you bet I felt it I tried to be chill but you're so hot that I melted I fell right through the cracks and now I'm trying to get back
Before the cool done run out I'll be giving it my bestest Nothing's going to stop me but divine intervention I reckon it's again my turn to win some or learn some
But I won't hesitate no more, no more It cannot wait, I'm yours
Well open up your mind and see like me Open up your plans and damn you're free Look into your heart and you'll find love love love love Listen to the music of the moment people dance and sing We're just one big family And It's our God-forsaken right to be loved love loved love loved
So I won't hesitate no more, no more It cannot wait I'm sure There's no need to complicate Our time is short This is our fate, I'm yours
Scooch closer dear and i will nibble your ear
I've been spending way too long checking my tongue in the mirror And bending over backwards just to try to see it clearer My breath fogged up the glass And so I drew a new face and laughed
I guess what i be saying is there ain't no better reason To rid yourself of vanity and just go with the seasons It's what we aim to do Our name is our virtue
But I won't hesitate no more, no more It cannot wait I'm yours
Open up your mind and see like me Open up your plans and damn you're free Look into your heart and you'll find the sky is yours
So please don't, please don't, please don't, there's no need to complicate Cause our time is short This oh this oh this is our fate I'm yours *majd abba hagyja az éneklést és visszatér a témához.* -Hát nem tudom, majd meglátom, ah mi is egy hétig fogunk beszélgetni. És akkor majd megmondom neki, hogy I love you.*nevet a lány felé.*-De Longin nem tudom, hogy szereti-e a cigit, ezért ha ajánlhatom akkor ne említsd neki, hogy cigizel. Ha meg már jártok akkor úgyis megfog békélni azzal, hogy káros anyagot szívsz. |
| | | Serenity Crusade
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 17:23 | |
| -Jó ötlet.-*nevet a srácra.*-Ajj köszi-*ugrik a nyakába, majd gitár nélkül elkezd énekelni.* Breathe you out, breathe you in You keep coming back to tell me You’re the one who could’ve been In my eyes, see it oh so clear It was long ago and far away but it never disappears
I try to put it in the past Hold onto myself and don’t look back
I don’t wanna dream about All the things that never were Maybe I can live without When I’m out from under I don’t wanna feel the pain What good would it do me now I’ll get it all figured out When I’m out from under
So let me go Just let me fly away Let me feel the space between us growing deeper And much darker everyday Watch me now and I’ll be someone new My heart will be unbroken It will open up for everyone but you
Even when I cross the line It’s like a lie I’ve told a thousand times
I don’t wanna dream about All the things that never were Maybe I can live without When I’m out from under I don’t wanna feel the pain What good would it do me now I’ll get it all figured out When I’m out from under
Out from under from under from under from under
Bridge And part of me still believes when you say you’re gonna stick around And part of me still believes we can find a way to work it out But I know that we tried everything we could try So let’s just say goodbye Forever
I don’t wanna dream about All the things that never were Maybe I can live without When I’m out from under And I don’t wanna feel the pain What good would it do me now I’ll get it all figured out When I’m out from under
I don’t wanna dream about All the things that never were Maybe I can live without When I’m out from under And I don’t wanna feel the pain What good would it do me now I’ll get it all figured out When I’m Out From Under
From under, from under From Under *Mikor elénekelte, maga elé meredt, és szemébe megint könnyek gyűltek, de most hagyta. Nem nem sír, csak könnyezik.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 17:36 | |
| *Mikor Serenity a nyakába ugrik kicsit meglepődik, de ő is mosolyog, hisz örül, hogy a lány boldog.* -Szívesen, de mit is köszönsz meg? *kérdezi még mindig mosolyogva a lányt, majd végighallgatja a lány éneklését és ő is elkapja a ritmust így gitárral tudja kísérni Seryt. Majd mikor vége lett az éneklésnek megtapsolja, de mikor látja, hogy a lány szemében könnyek vannak. A kezébe add egy a zsebéből kihúzott pzst.* -Mi a baj? Ma már másodszor látom a könnyeidet, úgyhogy mesélj csak. Addig is megnyugtatlak egy kis zenéléssel. *majd belekezd a gitározásba és az éneklésbe is.* -Yesterday, all my troubles seemed so far away, now it looks as though they're here to stay. Oh, I believe in yesterday.
Suddenly I'm not half the man I used to be, there's a shadow hanging over me, oh, yesterday came suddenly.
Why she had to go I don't know, she wouldn't say. I said something wrong, now I long for yesterday.
Yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away. Oh, I believe in yesterday.
Why she had to go I don't know, she wouldn't say. I said something wrong, now I long for yesterday.
Yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away. Oh, I believe in yesterday. |
| | | Serenity Crusade
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 17:51 | |
| *Elfogadja a zsepit, majd háttal elfekszik a földön, kezeit összekulcsolja a hasán, és figyel. Hallgatja a zenét majd pár másodperccel később ő is beszáll. Mikor vége a számnak felül és elmeséli nagyjából a dolgokat a fiúnak.* -Tudod mikor 6 évesen a suliba kerültem, rögtön népszerű lettem de csak azért meg az ikertestvérem testvére voltam. Ha nem barátkozott valakivel az hozzám jött. Sokszor kinevettek vagy nem figyeltek rám. Aztán gimiben ugyanez lett. Kezdtem megunni. Mikor apám elhagyott, azt mondtam hogy soha többet nem fogok mosolyogni. Akkor már 3-ve jártam Mike-al. Aztán egyszer azt mondta hogy nem tud olyan lányt szeretni aki nem mutatja ki az érzéseit. Így kaptam a jégszikla elnevezést. Ekkor apám már másfél éve halott volt. A testvérei és az anyám utálnak. Aztán idejöttem és végre valahol otthon érzem magam. Nem is megyek haza a nyári szünetre. És ezek jutottak eszembe. Ezért könnyeztem.-*fejezi be, de most közömbös marad az arca.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Aug. 17 2009, 18:14 | |
| *Rufus a szám befejeztével végighallgatja Seryt.* -Akkor neked elég gonosz családod van, de tudod mit csináltál rosszul? Én elmondom neked, az volt a te hibád, hogy miután édesapád elhagyott, utána te már nem mosolyogtál. És én érdeklődve kérdezném tőled, hogy miért? Hisz édesapád halála után, igaz, hogy szomorúságnak kellene eltöltenie téged, de mellette boldogságnak is hisz ő már egy sokkal jobb helyen van. És édesapád bizonyára azt szeretné, ah te mindig boldog és vidám lennél, mert a boldogság életünk megalapozója. A boldogság elrepít minket a csillagos égig, álmunk legszebb felhőjéig. És sose félj kimutatni érzelmedet. Mindig szeresd az embereket és mindig légy vidám, mert aki az emberfiát szereti azt mindenki szereti. És mutasd meg, hogy te nem vagy jégszikla, kacagj légy vidám, légy boldog. Mert csak egyszer élsz élvezd ki minden percét.*nevet a lányra, a nagy szent beszéd után, majd feláll.* -Sajnos most nekem mennem kell, de majd még találkozunk és akkor majd megint énekelünk és gitározunk. És Sok sikert kívánok Loginhoz! És ahogy mondtam mindig légy vidám, boldog és ember szerető.*mosolyog a lányra, majd elköszön tőle és gitárjával a kezében elindul a kastély felé.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Szomb. Szept. 12 2009, 16:49 | |
| *Kimy érkezik lassan a télikert felé.Bámészkodik egy kicsit majd maga előt lát egy kaput,gyorsan besétál rajta,és meg is üti a hideg egy kicsit.Elhúzza aszáját,ugy ahogy nővére szokta,bár van azonos tulajdonságuk,bárhogyan is külömböznek.Nah de térjünk viszsa Kimyhez.Még szerencse hogy a lány felöltözbve jött ide,pedig tervbe se volt neki hogy ittfog kikötni,csak szokás szerint megint eltévet.keresett a szemével egy padott,szőke haját hátrasimitotta,vett egy nagy levegőt és lecsüccsent.* ~Remek! Ide aztán nem fog jönni senki. De hogy jutok vissza?~ *Feltette magának a nagy kérdést de mivelhogy csak bámult nagy szemekkel és közben gondolkodott,bár szőke de azért csak ki tálál inenn valahogy,vagyis nagyon reméli.* |
| | | Naomi Sterling
Jelige : laza csajszi Hozzászólások : 101 Évfolyam : Első Kor : 33
| Tárgy: Re: Télikert Szomb. Szept. 12 2009, 17:00 | |
| *Egy hosszú fekete hajú csajszi botorkál az első emeletnél.egy fekete farmert,fekete pólót amin egy piros tűzokádó sárkány található,és végezetül egy fehér tornacsukát visel.Alakjára tekintve észrevehető hogy ez a személy Naomi.szokásos bágyadt arckép,zsebredugodt kéz egy kicsit csálén áló haj,és a kezében lévő cigi,ami éppen füstölög.Bámészkodva tekint körbe,sehol sem lát senki,amig egyszer elér egy ajtószerüségez.Kinyitja,hát látja hogy a téli kertben találja magát.Körülszemléli a tájat,meglát még egy csajszit,aki búskomoran üldögélt.Naomi egyből felismeri az iletőt,ugyanis ne lehet más mint kimberly a kis huga,hisz ilyen szőke haja nincs senkinek mint neki,és ilyen csálé se,nah jó talán egyforma a hajuk,de akkor is..Nézi egy daragig Kimberlyt,ugy hogy a lány ne vegye észre.* ~Hmm mi baja lehet?~ *bár nem nagyon birja a kiscsajt de azért mégis testvére,és odamegy hozzá és ilendően köszönti szokásához híven..* -Üdv.mizu? *Tekint a lányra,és látja hogy elég ramatyul van Kimy,még egy könnycsepp is legördül az arcán.Erre Naomi csak kérdően néz,hiszen nagyon kiváncsi hogy miért bőg itt Kimy..* -Mi baj? |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Szomb. Szept. 12 2009, 17:31 | |
| *Kimberly halk lépéseket hal,felemeli tekintetét,nem lát senkit megvonja a válát,majd szomoruan a földet bámulja,de nemsokáig mert ugyérzi mint ha figyelnék.Felemeli a fejét,látja hogy nővére Naomi az.Mikor csak ugy kszön a lánynak hogy üdv,mizu? kimy elszomorodik jobban,bár mitvár a nővérétől..* -Szija.Semmiuj.Ülj le nyugodtan. *Nyögi ki halkan a lány,s közben már nem birja visszatartani de egy könycsep csillogva csúszik végig az arcán.* -Semmi,csk egyedül vagyok.. *Megrántja a válát,aztán testvérére néz csillogó szemekkel,és folytatja.* -Lehet az lenne a legjobb ha hazamennék anyáékhoz,és gyere te is.. *Most egy kicsit mehuzza magát,hiszen olyat mondot hogy tuti leorditás lesz belőle..* |
| | | Naomi Sterling
| Tárgy: Re: Télikert Szomb. Szept. 12 2009, 17:43 | |
| *Halgatja Kimy mondanivalóját,majd mikro a csaj azzal ál elő neki hogy ő egyedül van,meg menjen vele Naomi haza.Összehuzza a lány a szemöldökét és kimre néz szigorú tekintettel.* -Cöhh szerinted én nem vagyok egyedül? ~Hát anyira nem mert mackóm itvan nah mindgegy de rajta kivül nincsen senkim..~ -Haza? aztmár nem.Semmi kedvem nincs megint az ősökkel lni.És ha kijárom ezt a sulit,költözök otthonról el,nem tudom hova de messzire mert nem vagyok rájuk kiváncsiak.Te mehetsz haza nyugodtan,de én maradok.De amugy még csak most jöttél.De már máris meguntad? *Kérdezi majd leül,és elővesz egy szál cigit,majd kimy elé nyujtja a dobozt,tudja hogy a lány ugyse vesz mert utálja a cigit,de Naomi szereti hergelni kishugát.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Szomb. Szept. 12 2009, 17:47 | |
| *kimi testvérére pillant.tudta hogy valami ilyesmit fog mondani a lány,így nem is nagyon csinált mást.Felált a padról,meggazitotta ruháját,a haját hátracsapta kinyögöt még egy :-minden jót! *Atán indult is el szótlanul a lányra nem is pilantott de gondolta hogy nővére eléggé megfog lepődni,ugyanis sokat változott Kimy stílusa régen nyafka volt,de rájött hogy ezt az emberek nem szeretik igy váltott stílust,majd kilépdelt a télikertből,a szobája felé.* |
| | | Naomi Sterling
| Tárgy: Re: Télikert Vas. Szept. 13 2009, 18:55 | |
| *Naomi végigkiséri tekintetével huga mozdulatait.Látja hogy a lány egyszercsak felál és egy minden jó szöveggel mkisétál a teremből.Naomi meglepődötten pislog egyet ketőtt,majd nyugodtan elszivja a cigijét,közben sunyi mosoly jelenik meg a tekintetén.* ~Hát ha nem ak nem.. én segiteni akartam.~ *Mosolyogva nyomja el a cigi csikket aztán ő is felál,majd neki ál utánozni a hugát,megtorpan a ruháját megigazitja hátracsapja ő is hosszú fekete haját,majd eközben elneveti magát.* -Áhh még hogy változott? ugyan már,ugyanolyan szánalmas mint volt.. *Majd tovább lépdel zsebredugot kézzel lazán stilusához híven,és keres valami nyugis helyet.* |
| | | Ireth Benkovits
Jelige : Könyvmoly Hozzászólások : 881 Évfolyam : Második Kor : 52
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 20:05 | |
| *A télikertet választotta. A mai borongósabb hangulatából talán ez a hely lesz az, ami ki tudja rángatni, talán a mindig ragyogó napfény majd segít. Bár ez a hely is olyan, ami önkéntelenül is emlékeket ébreszt benne... Eléggé összekuszálódtak a fejében a gondolatok, a nagyanyja, anyja és persze nem utolsó sorban Castor miatt. De ezekre most inkább nem is szeretne gondolni. Éppen helyet foglal az egyik padon, miközben azt a pár könyvet is maga mellé teszi, amit a szobájából cipelt le magával. Van közte vers, van benne regény, összesen négy kötet, mugli és varázsló írótól is egy-egy. Persze elsőként a Poe kötetet veszi a kezébe. Morózus hangulatához ez jelen pillanatban tökéletesen illik. Csak aztán vigyázni kell, nehogy még inkább elmerüljön ebben az érzésben. Miközben a padra csüccsen egy apró sóhajjal kifújja majd beszívja a levegőt, mintegy szent megtisztulásként az olvasás előtt. Na igen, kissé lehet, hogy bogarasnak tartjuk könyv mániája miatt, de hát mindenkinek megvannak a saját kis furcsaságai. A sóhaj után lassan elsimítja a fekete szoknyája ráncait. Efölött egyébként egy fehér szürke csíkos pólót visel, cipőnek pedig egy balettcipőféle fekete kis topánt. Talárt, vagy köpenyt venni eszébe sem jutott ma. Lassan kinyitja a kötetet, végigsimít borítóján, beszívja az illatát és olvasgatni kezdi. Néha lapoz egyet, mintha csak a látszat kedvéért tenné. Talán valóban így van. Ha ránézünk, rögtön szembeötlik, hogy teljesen máshol jár a figyelme. |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 20:18 | |
| * Egy igen ritka diák tűnik fel a téli kertben. Nem szokott a szobájából kibújni, csak ha különleges nap van mint a mai. Egy vajszínű nadrágban és egy hozzá illő pólóban látható. Lábán egy fehér cipő van, mely megy a szereléséhez. A fiú fütyülget, mert ma igen csak jó kedve van. Mivel nem ismer sok diákot így a mai napot találta megfelelőnek hogy ez változón. a télikertben egy lány pillant meg egy padon olvas. ahogy közelebb ér látja hogy a lány egy könyvet bújik éppen. Egy percig hezitál hogy hagyja e nyugodtan a lány. Úgy dönt hogy majd kiderül hogy zavar e vagy sem. Szép lassú léptekkel közelíti meg áldozatát. Szőke fürtjeit meg igazítja hiszen még sem lehet szedett-vedett* - Szép napot kisasszony* Mondja kedves hangon és még el is mosolyodik. Megáll a lánnyal szembe és arcát fürkészi ha ráemeli tekintetét. - Esetleg csatlakozhatnék? Bár egy könyvet ketten nem tudunk olvasni de valamit csak ki találunk remélhetőleg ezen probléma megoldására* Mosolyodik el ismételten és türelmesen várja hogy mi is lesz a válasz* |
| | | Ireth Benkovits
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 20:28 | |
| *Álmodozásából egy ráköszönő hang rántja vissza a valóságba. Mintha egy másik univerzumban lett volna éppen és akkor egy kéz kinyúlt érte és újra a földre húzta vissza, ráadásul a gyomorszájánál ragadta meg... nem túl kellemese érzés. Ám ezt mondhatnánk így is: megijedt. Pár pillanatnyi zavartság után végre magához tér és végre fel is fogja, amit lát. egy fiú áll vele szemben, ő köszönt rá és éppen hozzá beszél továbbra is.* - Szia. *Köszöni ő is, de csak ilyen egyszerűen és közben a fiúra mosolyog.* - Persze, nyugodtan csatlakozz. *És a mondat közben arrébb pakolja a kupac könyvet, hogy a fiúnak legyen helye mellé ülni a padra, már ha van kedve. Mikor ezzel a művelettel végzett, és a könyveit csinos kis kupacba pakolta maga mellett, nekikezd a bemutatkozásnak.* - Ireth Benkovits vagyok. *Mondja nevét, és hozzá pedig egy félmosolyt is bemutat. Prefektusi kötelezettsége miatt, már szinte félhivatalos feladataként érzi a mosolygást.* - Azt hiszem eddig még nem találkoztunk. *Fűzi tovább a mondatot, majd közben belepillant a kezében lévő Poe könyvre, annak is az oldalszámára, hogy megjegyezze, hol is tartott benne pontosan.* |
| | | Vendég
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 20:40 | |
| * Kicsit furcsán néz a lány amit a fiú csak annak tud be hogy nagyon elmélyült de talán mosolya nem riassza meg a lányt nagyon. A fogadtatás kedves és ráadásul egy mosolygós lánnyal hozta össze a sors melynek kifejezetten örül. Persze kérdés, hogy ebből mennyi a látszat, de a fiú ilyenekkel nem foglalkozik. Ahogy helyet csinál neki le is ül a padra de nem a szokásos módon hiszen ha nincs vele szembe az nem túl jó. így hát egyik lábát a pad másik oldalára helyezi és úgy le, terpesz ülésbe. Kérdés a lányt ez mennyire zavarja de ha igen biztos benne hogy szólni fog. természetesen nem megy közel hozzá hiszen nem szeretne tolakodónak tűnni.* - Jack Kingston és még nem volt szerencsék arra biztos, hogy emlékeznék. Nem nagyon mászkálok a suliban bár ez tervbe van véve* Egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcán. Igen helyesnek találja a lány de ez nem meglepő hiszen sok szép lány jár ide. Valahogy szereti a lányok társaságát ami megint csak nem meglepő egy fiútól.* - Milyen könyveket olvasol ilyen elmélyülten?* Kérdezi meg kedvesen hogy legyen valami beszéd téma is, bár biztos oldott lesz a hangulat, legalább is a fiú reméli.* |
| | | Clio Wynmore
Jelige : Harcica^^ Hozzászólások : 158 Tantárgy(ak) : Természetmágia tanársegéd Évfolyam : Második Kor : 32
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 21:07 | |
| *Bár ma reggel még úgy gondolta, hogy ma inkább egyedül marad és olvasgat egész nap, így estefelé csak rátört a vágy egy kis mozgásra, így hát elindult egyet sétálni, s végül valahogy a Téli kertben köt ki. Terepszínű bő, csípőnadrág van rajta, egy lila topp, egy szürke pulcsi, aminek kapucnija baseballsapkás fejére van húzva, lábán egy szürke edzőcipő, zöld cipőfűzővel, haja hajgumival van felfogva, de nem mindet tette fel, így egy hosszabb frufru takarja arcát. Pulcsija nincsen becipzározva, így engedi láttatni karcsú alakját. Nem fázik, csöppet sem, jól tűri a hideget, hozzászokott. Kezében egy mappa van, amiben sok-sok kotta és dalszöveg helyezkedik el. Most csak egyet néz a legfelsőt, s kezében ceruzával néha hozzáír valamit, néha kiradíroz egy-két hibát. Ez séta közben is megy neki, de azért igyekszik nem hasra esni. Közben halkan dúdolja a dalt, hogy tudja, mit javítson, s még mit írjon hozzá. Viszont ahogy belép a télikertbe és tesz néhány lépést, meghallja a hangokat, így hát felnéz kottái felett, s abbahagyja a dúdolást. amint meglátja barátnőjét és azt a másik srácot, először kissé kínosan érzi magát, azt hiszi valamit megzavart, de aztán úgy gondolja, téved, így hát elmosolyodva köszön.* - Halihó! *Köszön mosolyogva, majd a fiú felé nyújtja a kezét.* - Clio Wynmore! *Ha a fiú elfogadja, akkor kezet fog vele, ha nem, hát akkor nem, de ezt még nem tudja. Néhány pillanat múlva azért mégiscsak megkérdezi.* - Zavarok? Mert ha igen, akkor elmehetek!*Mondja mosolyogva, ki tudja, lehet éppen valami meghitt baráti beszélgetést zavart meg.* |
| | | Ireth Benkovits
| Tárgy: Re: Télikert Hétf. Okt. 05 2009, 21:24 | |
| *Ireth próbálja megjegyezni Jack nevét, bár tudja magáról, hogy a névmemóriája nem az igazi. Párszor elismétli magában a fiú nevét, és közben ismét rámosolyog. * - Te szeretsz olvasni? *Kérdezi gyorsan, reménykedve az igen válaszban, nincs más amiről annyit tudna beszélni, mint az irodalomról. Közben Jack kérdésére felé tatja a könyvet, melyben ujja könyvjelzőként pihen a lapok között. Az a már említett Poe kötet - fekete, nagyon szép bőrkötésben-. egy Poe összes második kötete, melyben versek találhatóak, természetesen angol nyelven. Poe-t csak angolul lehet leginkább élvezni, már ugye a verseit, úgy tökéletesen hallatszik a zeneiség, ami Poe sajátja. Na de mielőtt belemerülnénk az irodalomba, talán épp időben jelenik meg Clio. Ireth már jó pár napja nem látta, pedig egy szobában laknak. Az az igazság, hogy a lány se dugta ki már napok óta az orrát a szobájából, ott olvasott, leveleket írt, és belemerült az önsajnálatba - néha sajnos nagyon hajlamos rá. Most meg, hogy kilépett, máris találkozik mindenkivel, legalább végre valaki kimozdítja a gondolkozásából. - Szia! *Köszön Clionak, és még egy mosolygós integetést is az üdvözlet mellé fűz. Végignézi bemutatkozást, majd a lányhoz fordul.* - Nem zavarsz. Leülsz? *Kérdezi és közben már megint felemeli a kupac könyvet maga mellől és az ölébe pakolja, hogy Clio is elférjen a padon, ha le akar ülni. Látja a lánynál a mappát, és gondolja is, hogy mi lehet benne, ugyan is a falon át sokszor hallja az éppen megszületni készülő dallamokat. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Télikert | |
| |
| | | |
|
|
|